TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET BIJGEBOUWEN, GARAGE/ WERKPLAATS, OPRIT EN EEN MOESTUIN. Bouwjaar:

Vergelijkbare documenten
TE KOOP. Prijs ,- k.k. GEMODERNISEERDE EN GERENOVEERDE KARAKTERISTIEKE RUIME WONING MET GROTE GARAGE! Bouwjaar:

TE KOOP. Prijs ,- k.k. LEUKE TUSSENWONING MET BERGING NABIJ HET CENTRUM VAN LOON OP ZAND. Bouwjaar:

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN KARAKTERISTIEKE GROTE TWEE ONDER EEN KAPWONING MET EEN BERGING EN EEN RUIM PERCEEL VAN MAAR LIEFST 418 M²!

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. EEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET EEN GARAGE OP EEN PERCEEL VAN 162 M². Bouwjaar:

TE KOOP. Prijs op aanvraag EEN VRIJSTAANDE BUNGALOW OP EEN MOOIE RUSTIGE LOCATIE GELEGEN IN SPRANG CAPELLE. Bouwjaar:

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. GELEGEN OP MOOIE EN RUSTIGE WOONLOCATIE MET UITZICHT OVER BREDE GROENSTROOK EEN MOOIE 2-KAMERAPPARTEMENT.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN KARAKTERISTIEKE TWEE ONDER EEN KAPWONING MET EEN GARAGE WELKE IN DE JAREN NEGENTIG IS VERBOUWD.

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM EEN GROOT HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET EEN RUIME OPRIT EN EEN GROTE SIERTUIN!

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. GELEGEN OP EEN ZICHTLOCATIE EEN RIANT EN KARAKTERISTIEK PAND MET ALS BESTEMMING: WONEN MET BEDRIJVIGHEID.

TE KOOP. Prijs ,- k.k. PERFECT AFGEWERKT APPARTEMENT MET TERRAS EN VRIJ UITZICHT AAN DE ACHTERZIJDE. Bouwjaar:

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN PRIMA ONDERHOUDEN VERBOUWDE EN GERENOVEERDE TWEE ONDER EEN KAP WONING MET EEN GROTE GARAGE.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN HALFVRIJSTAAND WOONHUIS, GEHEEL VERBOUWD MET EEN GROOT BUITENTERREIN EN BEDRIJFSRUIMTE MET VEEL MOGELIJKHEDEN

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN MODERN EN GOED ONDERHOUDEN 3-KAMER APPARTEMENT MET EEN GROOT BALKON EN EEN LUXE BADKAMER.

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET EEN MULTIFUNCTIONELE RUIMTE EN EEN

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. EEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET EEN INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE EN EEN PRIVACY BIEDENDE SIERTUIN.

TE KOOP. Prijs ,- k.k. LANDELIJKE WONEN AAN DE RAND VAN KAATSHEUVEL OP EEN PERCEEL VAN M2 MET PRACHTIGE OPRIT.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. (BOUW) PERCEEL OP EEN PRACHTIGE LOCATIE GELEGEN MIDDEN IN DE BOSSEN EN WEILANDEN. Bouwjaar:

TE KOOP. Prijs ,- k.k. Bouwjaar: VAN DER DUINSTRAAT 23, 5161 BL SPRANG-CAPELLE

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. GELEGEN OP EEN GUNSTIGE ZICHTLOCATIE, OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN KAATSHEUVEL. Bouwjaar:

TE KOOP. Vraagprijs ,- EEN PRIMA ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS IN LANDHUISSTIJL MET EEN GROTE GARAGE VAN CA. 56 M² EN EEN MOOIE SIERTUIN.

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. EEN GEMODERNISEERD VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE, EEN PRAKTIJK/ KANTOORRUIMTE EN

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN RUIM EN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET EEN ONDERHOUDSVRIJE SIERTUIN EN EEN BEDRIJFSRUIMTE.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN RUIME EN PRIMA ONDERHOUDEN TWEE ONDER EEN KAPWONING MET GARAGE EN EEN AANGELEGDE SIERTUIN OP HET WESTEN.

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. Bouwjaar: PEPERSTRAAT 20A, 5171 EC KAATSHEUVEL

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. MOOI WONEN NABIJ HET CENTRUM VAN KAATSHEUVEL IN EEN 2^1 KAPWONING MET GROTE GARAGE EN MOOI AANGELEGDE TUIN OP

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. GEMODERNISEERDE, HALFVRIJSTAANDE WONING MET RUIME GARAGE EN EEN SFEERVOLLE

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. UITGEBOUWDE TWEE ONDER EEN KAP WONING EMMASTRAAT 17, 5104 AR DONGEN

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. WILT U ROYAAL WONEN EN WERKEN OP EEN KAVEL VAN M²! OP HET BEDRIJVEN TERREIN TICHELRIJT IN DONGEN GELEGEN.

TE KOOP. Prijs op aanvraag VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ. Bouwjaar: DONGENSEWEG 3, 5171 NA KAATSHEUVEL

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. EEN RUIM VRIJSTAAND GOED ONDERHOUDEN WOONHUIS MET EEN GROTE GARAGE EN EEN VRIJ UITZICHT OVER EEN WATERPARTIJ!

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. EEN PRIMA ONDERHOUDEN RUIM WOONHUIS MET EEN BIJGEBOUW GESCHIKT VOOR VELE DOELEINDEN OP EEN PERCEEL VAN 1007 M²!

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN GEMODERNISEERDE VRIJSTAANDE SFEERVOLLE BUNGALOW MET RONDOM EEN GROTE SIERTUIN OP EEN PERCEEL VAN 800 M²!

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. (BEDRIJFS)WONING MET ONDERGROND, ERF EN TUIN MET CA 4 HECTARE GROND MET BEDRIJFSHAL EN PAARDENBOXEN.

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. KEURIG AFGEWERKT DRIE-KAMER APPARTEMENT MET VEEL LICHTINVAL EN EIGEN PARKEERPLAATS. Bouwjaar:

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN RUIM EN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET EEN MOOI BIJGEBOUW, EEN PRACHTIGE BADKAMER EN EEN WERKRUIMTE.

Grasbeemd 1, Oosterhout

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN RUIM EN KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET 3 GARAGES, EEN GROTE PRIVACY BIEDENDE SIERTUIN EN KANTOORRUIMTE

Buiten: fraai aangelegde tuin met houten tuinhuis en achterom. Aan de voorzijde is de inpandige berging toegankelijk.

Vraagprijs ,- k.k.

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO

KROESKARPERSTRAAT 40 HENGELO

EDUARD VAN BEINUMSTRAAT 19 HENGELO

Geldering 40 - Noordwolde

TE KOOP. Koopprijs ,- k.k. EXCENTRIEK APPARTEMENT IN MARIAKERK NABIJ HET CENTRUM. Bouwjaar: PASTOOR VAN KESSELHOF 18P, 5141 HS WAALWIJK

Krommekamp Harderwijk

Lindestraat 42 - Enschede

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO

Mina Krusemanstraat 19 - Waalwijk Vraagprijs ,-- k.k.

Annie MG Schmidtsingel 80 - Kapelle

KOOLZAADSTRAAT 23 HENGELO

NS-station/winkelcentrum op loopafstand

Hoofdstraat Oost 45 - Noordwolde

Venkeldonk 23 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Nieuweweg 178 Wijchen

Schimmelstraat 10 - Harderwijk

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. EEN PRIMA ONDERHOUDEN STIJLVOLLE KARAKTERISTIEKE VILLA MET GROTE VRIJSTAANDE GARAGE EN KANTOOR AAN HUIS.

BORNSESTRAAT 148 HENGELO

Cort van der Lindenlaan 24 - Harderwijk

Walstein 78 - Harderwijk

PINGJUM GROTE BUREN 7

Couperuslaan Harderwijk

Merelstraat 21 - Wolvega

JOKE SMITSTRAAT ZA COEVORDEN K.K.

Schoolstraat 22 - Wolvega

Ellenkamp 22 - Oldemarkt

Tromplaan 43 - Harderwijk

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

HOUTINGSTRAAT 6 HENGELO

Molenweg 4 a - Hierden

Billitonstraat 14 - Enschede

Grote Appelstraat 1 - Groningen

Fagotdreef 14 - Harderwijk

JAVASTRAAT 74 HENGELO

Park de Kotten 88 - Enschede

IJsbaanweg 30 - Noordwolde

Loowaard 13 - Almelo. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo.

De Savornin Lohmanlaan 27 - Harderwijk

Valckeslotlaan Goes

Lingestraat 21 - Groningen

Lindengaarde 48 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

DE WILMSKAMP 2 HENGELO

Populierenstraat 6 - Goes

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder

Deventerweg 17 - Harderwijk

Vlinderveen 606 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Petuniastraat 34 - Enschede

Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , waddinxveen@depater.

Loopplank 51 - Groningen

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op

Rossinistraat 72 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Poolmansweg 81 - Enschede

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

STREEFKERKSTRAAT 72 OOSTERHEEM ZOETERMEER

Graag willen u danken voor uw belangstelling in deze woning aan de Van Brakellaan 34 te Doesburg!

Kersengaarde 8 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k.

Prinses Beatrixweg 19 - Wemeldinge

Paardendreef 16 - Noordwolde

Tromplaan 18 - Harderwijk

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Transcriptie:

TE KOOP Vraagprijs 395.000,- k.k. WOONKENNERS.NL KAATSHEUVEL Hoofdstraat 17 5171 DJ KAATSHEUVEL 0416-28 39 39 info@woonkenners.nl ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET BIJGEBOUWEN, GARAGE/ WERKPLAATS, OPRIT EN EEN MOESTUIN. WOONKENNERS.NL KVK 61582859 NL62 INGB 0006 6771 60 Perceel: Inhoud: Bouwjaar: 955 m² 660 m³ 1977

BIJZONDERHEDEN Royale vrijstaande woning met bijgebouwen, garage/werkplaats, oprit en een moestuin. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 955 m2. De woning heeft een inhoud van ca. 660 m3 en is geschikt voor het maken van een slaapkamer e.d. op de begane grond. Aan een doorgaande weg gelegen met vrij en landelijk uitzicht. De overzijde van de straat is Sprang- Capelle. Begane grond: Entree/hal, slaapkamer/kantoor, L-vormige woonkamer met schouw en inzethaard. De ruime woonkeuken is voorzien van een U-opstelling met de benodigde inbouwapparatuur, verder is er een ruime bijkeuken met toilet en een achterportaal. De bijkeuken is voldoende groot om er een extra badkamer e.d. te realiseren. De begane grond is voorzien van dubbele beglazing. 1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers en de badkamer ingedeeld met ligbad, douche, wastafel en closet. Zolderetage: overloop en 2 slaapkamers bereikbaar via vaste trap. Het bijgebouw totaal groot 90 m² garage/werkplaats en schuur en de ruime oprit bieden veel mogelijkheden. De cv-ketel is alleen voor verwarming er is een badgeiser voor warm tapwater, verder zijn er twee close in boilers geïnstalleerd. Dak is voorzien van geïsoleerde pur dak platen. De achtertuin is gevarieerd ingericht en ruim van opzet. De tuin ligt op het zuiden! Aan de voorzijde bevindt zich de siertuin. Algemeen: Wilt u deze vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel bezichtigen? Bel 0416 28 39 39 of mail info@woonkenners.nl. Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!

KENMERKEN ALGEMEEN Adres: Zuidhollandsedijk 77, 5171 TL Kaatsheuvel Status: Te koop Vraagprijs: 395.000,- k.k. Beschikbaar: In overleg Type: Woning Eengezinswoning Vrijstaand Algemene staat: Normaal INDELING Woonlagen: 3 Aantal kamers: 8 Slaapkamers: 4 Badkamers: 1 Toiletten: 2 Keuken: 25 m² Keuken type: Woonkeuken Keuken inrichting: Ingericht met inbouwapparatuur Woonkamer: 57 m² Woonkamer type: L-kamer Garage: Ja, Garage type(s): Vrijstaand steen Parkeerplaatsen: Ja, Tuin: m² Tuin oriëntatie: Zuid Tuin kwaliteit: Verzorgd Tuin type(s): Voor- en achtertuin KADASTER Gemeente: Loon op Zand Nummers: P-610 Oppervlakte: 955 m² TOEGANKELIJKHEID Kindvriendelijk: Ja Nabij kinderopvang: Ja Nabij school: Ja Nabij bank: Ja Nabij winkels: Ja Nabij ontspanning: Ja Nabij restaurant: Ja Nabij snelweg: Ja Nabij openbaar vervoer: Ja UITRUSTING Type dak: Zadeldak Type beglazing: Gedeeltelijk dubbel Type verwarming: CV-ketel Type warm water: Geiser eigendom, Elektrische boiler eigendom Type isolatie: Dakisolatie, Vloerisolatie

PLATTEGROND

PLATTEGROND

PLATTEGROND

KADASTRALE KAART

LIJST VAN ZAKEN OMSCHRIJVING GAAT MEE N.V.T. Tuinaanleg Buitenverlichting Tuinhuisje Schotel - antenne Alarminstallatie Rolluiken / zonwering buiten Zonwering binnen Gordijnrails Gordijnen Vitrages Losse horren / rolhorren Rol- en/of vouwgordijnen Vloerbedekking Laminaat / parketvloer Combiketel Houtkachel Gaskachel Keuken (inbouw) apparatuur, te weten oven vriezer afzuigkap (combi-) magnetron vaatwasser kookplaat gas/keramisch/inductie koelkast Inbouwverlichting / dimmers Opbouwverlichting, hanglamp plafonnière Spiegelwanden Losse kasten, boeken-, legplanken Toiletaccessoires spiegel toiletrolhouder Badkameraccessoires spiegel BLIJFT ACHTER OVERNAME

OMSCHRIJVING GAAT MEE N.V.T. douchegordijn/scherm toiletrolhouder Veiligheidsschakelaar wasautomaat Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten,... Bijzonderheden BLIJFT ACHTER OVERNAME

SPECIFICATIES

LOCATIE

BLIJF OP DE HOOGTE Op zoek naar een leuke, nieuwe woning? Wij houden u graag op de hoogte! Naam Adres Telefoon Email Zoekcriteria Waar wilt u graag gaan wonen? De Moer Dongen Drunen s Gravenmoer Kaatsheuvel Loon op Zand Oosterhout Raamsdonk Sprang-Capelle Tilburg Udenhout Waalwijk Waspik andere plaats of bepaalde wijk In welke prijsklasse zoekt u een woning? 150.000-200.000 200.000-250.000 250.000-300.000 300.000-350.000 350.000-400.000 400.000-450.000 450.000-500.000 500.000-600.000 600.000 >... Naar wat voor soort woning bent u op zoek? Tussenwoning met garage Hoekwoning met tuin, minimaal m² 2^1kapwoning met slaapkamer op de begane grond Vrijstaande woning met kantoor Bungalow met minimaal inhoud m³ Appartement Bouwjaar Woonboerderij anders

WOONKENNERS.NL Heeft u zelf ook verkoopplannen? Wij stellen ons graag aan u voor! Woonkenners.nl stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening en deze brochure heeft aangevraagd. Hoewel deze brochure met zorg is samengesteld kan het zijn dat de informatie onjuistheden vertoont. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien een koopovereenkomst wordt gesloten, zal vanuit de verkopende partij een door koper te storten waarborgsom of een te stellen bankgarantie worden verlangd ten bedrage van 10% van de koopsom. WOONKENNERS.NL KAATSHEUVEL Hoofdstraat 17 5171 DJ Kaatsheuvel 0416-28 39 39 info@woonkenners.nl WOONKENNERS.NL KVK 61582859 NL62 INGB 0006 6771 60