KERKEWIJK 32 VEENENDAAL

Vergelijkbare documenten
KERKEWIJK 168 VEENENDAAL

BEATRIXSTRAAT 58 VEENENDAAL. Restyle

ROZENLAAN 66 RHENEN. Restyle

DR. COLIJNSTRAAT 49 VEENENDAAL

ANJERSTRAAT 10 VEENENDAAL

E X C L U S I E F W O N E N Postweg Lunteren 52

PANHUIS 51 VEENENDAAL

MARSMANLAAN 71 VEENENDAAL

Petenbos Veenendaal 32

Stadhouderslaan. Veenendaal

DEBUSSYSTRAAT15 VEENENDAAL

GROENELAAN 29 VEENENDAAL

NIEUWEWEG 209 VEENENDAAL. Restyle

BREDERODELAAN 54 VEENENDAAL

HUNESCHANS 18 VEENENDAAL

Dalkruid. Veenendaal

DE CLERCQSTRAAT 2 VEENENDAAL

PRINS WILLEM- ALEXANDERPARK VEENENDAAL

BEATRIXSTRAAT 30 VEENENDAAL

Kerkewijk. Veenendaal

Munnikenweg 72. Veenendaal

RHENENDAEL 124 RHENEN


HAVERVELD 44 VEENENDAAL

E X C L U S I E F W O N E N Rijksweg Terschuur 107



HILLEGOM. Weeresteinstraat 13 HEEMBORGH HILLEGOM. T

www. zonnenbergmakelaardij.nl

Verbrughweg Lienden 11

Middelbuurtseweg 13+13A

Winkeldijk. 19a-125. Vinkeveen

Zwaluwstraat 22, Breda


E X C L U S I E F W O N E N Bronmos Veenendaal 3

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Pasteurlaan 81 - Eindhoven

FRANS HALSSTRAAT 18 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //


WOONT U BINNENKORT OP NUMMER

Albrecht Thaerlaan 82, Utrecht


Brochure. Kerklaan 9 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure Parklaan 9 - Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs ,-- k.k.

SLUISJE 8 VREELAND k.k.


TE KOOP. Breda Oosterstraat 8

Charmante, riet gedekte vrijstaande villa

Groningerstraatweg 84 - Leeuwarden


Te Koop. Spotvogellaan CN Leidschendam. Herenhuis 227m². Vraagprijs k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.


EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Laag Boskoop 15 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Brochure. De Beaufortlaan 12 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs ,-- k.k.


ZUIDBUURT 2 MAASSLUIS

E X C L U S I E F W O N E N Cuneraweg Rhenen 282

Zijde 50 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs ,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Plantsoen RA Lage Zwaluwe. Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek

Weverstraat ,- k.k. 1791AB Den Burg Eengezinswoning

TE KOOP. Breda Overakkerstraat 3

Marktstraat JE Heerde k.k.

Dordrecht. Dubbeldamseweg Zuid 262. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

ZONSTRAAT 87 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

TE KOOP. Zaalbergstraat XB Alphen Aan Den Rijn k.k.

Burghplein 1 Eindhoven

van Akenweg 99 Te Koop 6218 HL Maastricht (Oud-Caberg) Vraagprijs k.k.

Franseweg 16. www. zonnenbergmakelaardij.nl


PRINSENWEG 3 ELST k.k.

Beukenlaan 2 / Lunteren Landgoed De Goudsberg

Lunteren Postweg k.k. Woonoppervlakte. Aantal kamers Aantal slaapkamers

Laag Boskoop 123 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,




Terheijdenseweg AA Breda Brochure Verkocht onder voorbehoud! k.k. Vergelijk hypotheken»


VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k.


Albertina van Nassaustraat 25 Eindhoven

TE KOOP. IJsselvallei k.k. Kampen. Vraagprijs

LANDFORT AL LELYSTAD K.K.

Brochure. De Boskant 3 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k.

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k.

Jadestraat 14 BREDA. Zagers makelaars - taxateurs o.z. -

Dorpsstraat 32 te Amstelveen. Vraagprijs ,- kosten koper

K.K. KOLBERGSTRAAT RM LELYSTAD

Ede Waterloweg k.k. Aantal kamers Aantal slaapkamers

Merwe Makelaars Johan de Wittstraat 31, 3311 KG DORDRECHT Tel : w w w.merwemakelaars.nl

KANAALDIJK 20 DE PUNT

Otterlo Harskamperweg 34

TE KOOP. Everwijnstraat K.K GP Denekamp

ZEIST VAN RENESSELAAN 84. vraagprijs: k.k.

Schiedamseweg 94 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Transcriptie:

KERKEWIJK 32 VEENENDAAL

INTRO Nergens anders in Veenendaal vindt u zo n bijzondere woning! Geen pand is vergelijkbaar wat betreft de bouwstijl, sfeer en woonoppervlakte.deze karakteristieke, vrijstaande woning heeft een inhoud van maar liefst ca.1600 m 3 en een woonoppervlakte van ca. 431m 2. Die oppervlakte is verdeeld over vier woonlagen. Ook beschikt de woning over een souterrain en is het dankzij het grote perceel mogelijk om een vrijstaande garage of een bijgebouw op eigen terrein te plaatsen. De sfeer van deze woning is ongekend. Op de plaats van een in 1940 verwoeste woning werd in 1941 deze woning ontworpen onder architectuur van het bekende Amsterdamse bureau Zandstra, Giesen en Sijmons voor de eigenaren van de Ritmeester-sigarenfabrieken. Alle originele kenmerken van de Delftse Schoolstijl, waarin deze woning is gebouwd, zijn bewaard gebleven. Dat zijn onder andere de sobere uitstraling, het extreem hoge zadeldak, de loggia s, het gebogen afdak bij de deur, de gebogen vorm van de dakgoot en de ronde dakvensters. Binnenshuis vindt u glas-in-loodramen, karakteristieke deuren, een grote schouw en een erker. Het grote trappenhuis in het hart van de woning is werkelijk prachtig!

BEGANE GROND Vanaf de voordeur leidt een brede gang met 3 karakteristieke ronde ramen naar een ruime hal met een schitterend trappenhuis langs glas-in-loodramen. Vanaf hier heeft u toegang tot de woonkamer. Deze grote kamer heeft een mooie schouw met haard en openslaande deuren naar de tuin. Een bijzondere glazen deur leidt naar de eetkamer. Ook hier zijn openslaande deuren naar de tuin en er is hier een authentieke erker.

KEUKEN Vanuit de hal is er toegang tot de keukenruimte. De originele keukeninrichting uit 1941 is toegeschreven aan de Bryunzeelontwerper Piet Zwart en is voorzien van origineel granito aanrechtblad, twee geheel in stijl verzonken spoelbakken, aansluitingen voor de wasmachine en een deur naar de bijkeuken. De bijkeuken beschikt over 2 vaste kasten en geeft toegang tot de tuin. Vanuit de keuken is de ruime kelder bereikbaar welke in 2 ruimtes is gescheiden en waar de cv- ketel zich bevindt. De keuken heeft een dubbele spoelbak een origineel granito aanrechtblad en ruimte voor een ruime eethoek. Zowel de keuken als de bijkeuken hebben een gasaansluiting. Twee vaste kasten, een spoelbak met aanrecht en een openslaande deur naar de tuin zijn gesitueerd in de bijkeuken. De keukenruimte geeft u de mogelijkheid hier geheel naar eigen smaak een woonkeuken met daarnaast gelegen bijkeuken te creëren. Via de keuken is de ruime kelder bereikbaar.

VERDIEPINGEN Op de 1 e verdieping zijn de badkamer en drie slaapkamers. Alle drie de slaapkamers hebben een balkon of loggia en 2 vaste kasten. De ouderslaapkamer is bijzonder ruim en heeft een deur naar de badkamer. Op de 2 e verdieping zijn vier ruime slaapkamers. Drie kamers zijn voorzien van een dakkapel. De grootste slaapkamer heeft een vaste trap naar de 3e verdieping. De 3 e verdieping is een mooie, open ruimte met twee dakramen. Het souterrain is een prima ruimte voor opslag. Het souterrain is opgedeeld in 2 ruimtes waarvan in een daarvan de cv-opstelling is gesitueerd.

SANITAIR Op de begane grond bevindt zich een ruim toilet met een fonteintje. Op de 1 e verdieping vindt u een toiletruimte met een naastgelegen douche. Tevens is er een aparte badkamer met daarin een wastafel, een ruim ligbad en een toilet. Op bijna alle slaapkamers is er een wastafel of aansluiting hiervoor. TUIN De voortuin met struiken en verschillende beplanting past bij de sfeer van het huis. Opvallend is de fraaie apenboom in het midden van de voortuin. De ruime achtertuin ligt op het westen en heeft een houten berging. Het is mogelijk om op dit terrein een vrijstaande garage of bijgebouw te plaatsen.

LOCATIE De woning is gelegen in één van de meeste geliefde straten van Veenendaal: de Kerkewijk. De woning staat op steenworp afstand van de Utrechtse Heuvelrug en op loopafstand van het bruisende centrum. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u op korte afstand in dezelfde straat naar de supermarkt en naar vele andere winkels. Verder is er een uitstekende verbinding met andere steden: NS station Veenendaal Centrum ligt op loopafstand en binnen 5 minuten zit u op de snelweg.

BEGANE GROND 1 e VERDIEPING KENMERKEN Oppervlakten en inhoud Inhoud ca. 1599 m 3 Gebruiksoppervlakte wonen ca. 431 m 2 Overige inpandige ruimte ca. 29 m 2 Perceeloppervlakte ca. 686 m 2

2 e VERDIEPING 2 e VERDIEPING Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Kerkewijk 32 22 2 4841 1643 24 5022 26 28b 8395 28 5021 Kadastrale informatie 3737 8394 32 30 4308 Kadastrale gemeente Sectie Veenendaal D 8524 1 8523 8468 Eikenlaan Nummer 8394 4962 34 3122 6 8212 36 3121 38 67 2842 3120 0 m 5 m 25 m

ALGEMENE GEGEVENS Type woning: vrijstaande villa (gemeentelijk monument, Delftse Schoolstijl) met erker, 3 balkons, 2 dakkapellen, kelder en de mogelijkheid voor het plaatsen van een vrijstaande stenen garage. Aantal kamers: 9 en een open zolderruimte op de 3 e verdieping Aantal slaapkamers: 7 Bouwjaar: 1941 Subsidiemogelijkheden i.v.m. het feit dat de villa een gemeentelijk monument is Parkeerruimte: er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en op eigen terrein is de mogelijkheid aanwezig om parkeergelegenheid te creëren, zowel in de voortuin als in de achtertuin. TECHNISCHE GEGEVENS Warmwatervoorziening: boiler, 120 liter, huur, merk: Daalderop Verwarmvoorziening: ketel, OR Remeha, 1990 Elektra: 8 groepen Aardlekschakelaar: aanwezig Glasvezelaansluiting: aanwezig Kozijnen: hout en staal Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend. Gehele of gedeeltelijke overname van deze publicatie of herpublicering van gegevens daaruit is verboden. www.zonnenbergmakelaardij.nl Kerkewijk 108 3904 JG Veenendaal Tel 0318-55 96 00 info@zonnenbergmakelaardij.nl