Haaften, Waalbandijk 181

Vergelijkbare documenten
Haaften, Brederodestraat 2

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 6

Haaften, Goudensteinstraat 33

Karakteristieke woning en schuur met mogelijkheden!

Haaften, Kruithof 1. Vrije bouwkavel van 415 m². Vraagprijs ,-- v.o.n. Bouwkavel op uitstekende locatie

Haaften, Emmastraat 9

Haaften, Brouwerskamp 21

Haaften, Bernhardstraat 28

Herwijnen, Lijsterbeslaan 9

Haaften, Dreef 18a. Prachtig appartement - type maisonnette met balkon en berging. Subliem wonen met geweldig uitzicht over de Dreef!

Haaften, Van Drielekamp 4

Vuren, Lindelaan 2. Ruime 2/1-kapwoning met garage en oprit. Aantrekkelijk wonen op een rustige locatie!

Haaften, Goudensteinstraat 42

Haaften, Emmastraat 10

Haaften, Dreef 16. Stijlvol appartement - type maisonnette - met balkon en berging. Perfect gestileerd appartement!

Herwijnen, Breede Kampen 52

Hellouw, Karel Doormanstraat 66

Haaften, Stadsland 17

Haaften, Dohnastraat 3

Haaften, Dutry van Haeftenstraat 34

Haaften, Enggraaf 29. Vrijstaand huis met werkplaats en veel bergruimte. Modern wonen in dit dynamische huis!

Herwijnen, Achterweg 19

Hellouw, Waalbandijk 79-81

Herwijnen, Meerenburg 38

Hellouw, Karel Doormanstraat 70

Tuil, Wilhelminastraat 29

Tuil, Tuilseveldweg 2

Haaften, Graskamp 25. Karakteristieke jaren 30 2/1-kapwoning met garage. Sfeervol wonen nabij de dorpskern

Bergambacht, Vuurdoorn 1

Herwijnen, Boutlaan 20

Herwijnen, Breede Kampen 36

Herwijnen, Berkenlaan 7a

Waardenburg, Dokter van Wieringenstraat 43

Herwijnen, Zworrelstraat 66

Haaften, Hoge Hof 40. Royale hoekwoning met zelfstandige kantoorruimte. Wonen en werken in een rustige woonomgeving!


TE KOOP. Meidoornstraat 12 te Maarheeze

Kom binnen en laat jezelf verrassen

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Herwijnen, Kromme Akkers 11


Herwijnen, Lijsterbeslaan 17

T E K O O P Molenheide 14 Soerendonk

TE KOOP. Interesse in deze woning? Maccallastraat KS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

PRINSENWEG 3 ELST k.k.

Wonen aan de rand van het dorp. Alphensebaan 2 Chaam. Vrijstaande woning met een dubbele garage/berging gelegen op een perceel van 3.

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Welpenheuvel 18, De Mortel

Hellouw, De Hoenderkampen 5

Herwijnen, Achterweg 31 a

T E K O O P. Eikenschoor 1 te Soerendonk

Haaften, Bernhardstraat 17

Kerkewei 5, 6843 ZT Arnhem

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

TE KOOP. Rijnstraat 57 te Eindhoven

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Hellouw, Beatrixstraat 42

TE KOOP. Interesse in deze woning? Claassensstraat ER Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

T E K O O P. Weigeliastraat 7 te Maarheeze. Deze perfect gelegen starterswoning wordt omringd door openbaar groen. Ook de nieuwe speeltuin

TE KOOP. De Wiet 19 te Soerendonk

Burghplein 1 Eindhoven

Dennenhout 11 in Houten

ALVER 48 PAPENDRECHT k.k.

Bouwlingstraat 20, 4901 KG Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Haaften, Graskamp 16. Gemoderniseerde 2/1-kapwoning met grote garage. Vraagprijs ,-- k.k.


Beckershagen 28 Chaam


Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

HEERENWEG 50 BARSINGERHORN

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

T E K O O P. Moonslaan 19a te Maarheeze. Moonslaan 19a - Maarheeze

Haaften, Buitenweg 17

Aantal kamers: 5. Aantal slaapkamers: 3. Ligging: rustig, nabij parken, speeltuintjes, scholen en winkels.


Haaften, Brouwerskamp 22

KERKLAAN 53 VINKEVEEN

TE KOOP. Koningskinderen K.K KM Eindhoven. Bliek Vastgoed. IJsvogelvlinder ZK Oosterhout

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Waardenburg, Donjon 9

AANVAARDING IN OVERLEG

VERKOOP DOCUMENTATIE S-HEERENHOEK PASTOOR FRONHOFFSTRAAT 18 INLEIDING:

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Hellouw, De Hoenderkampen 22

Baarleseweg 38. Chaam

Wonen in een kindvriendelijke wijk. Ganzenbeemd 1B Chaam. Vrijstaande woning met een moderne keuken en badkamer, 4 slaapkamers, garage & carport

Heikantsestraat 3, Ulicoten

K.K. KERKSTRAAT RS DE WILP

VOORWEG 40 HOOGVLIET k.k.

TE KOOP. Molenheide 3 te Soerendonk

T E K O O P Willem de Zwijgerstraat 48 Budel

Dorpsstraat 40 A, 6665 CB Driel

Loverenbeemd 12 Baarle-Nassau

KERKSTRAAT 1. Vrijstaande woning met aangebouwde dubbele garage 9367 RS DE WILP K.K.

TE KOOP. De Joncheerelaan K.K GP Harmelen

Transcriptie:

Haaften, Waalbandijk 181 Vrijstaand woonhuis met dubbele garage Wonen aan de dijk op een bevoorrechte locatie! Op een unieke landelijke locatie aan de voet van de dijk staat deze semi-bungalow met oprit en dubbele garage op een ruim perceel van 2.466 m². Gebouwd in 1965 en in 2002 vergroot met een serre. Het huis heeft een inhoud van 415 m³ en het woonoppervlak telt 120 m². Om het huis ligt een heerlijke siertuin met o.a. vijverpartij, borders en diverse zonnige en schaduwrijke zitplekken. Links naast het huis ligt een groot perceel grasland met schuur, dat zich uitstekend leent voor het houden van kleinvee. Steek de dijk over en geniet van het unieke uiterwaardenlandschap van de rivier de Waal. Haaften heeft een gunstige geografische ligging nabij de A2 en A15. Vraagprijs : 438.000,-- k.k.

Haaften Haaften is een echt dijkdorp gelegen in een uniek gebied aan de rand van de Betuwe. Vanaf de kronkelige Waalbandijk heeft u panoramische vergezichten over het schilderachtige rivierenlandschap, dat gekenmerkt wordt door idyllische dijkhuizen, statige boerderijen en grillig gevormde fruitbomen. Langs de dijk torent korenmolen "De Blauwe Reiger" als een markant punt boven Haaften uit. Haaften is een dorp met geschiedenis. De ruïne van de toren van kasteel Goudenstein herinnert nog aan vervlogen tijden. Haaften is één van de dorpen van de gemeente West Betuwe en heeft circa 2.650 inwoners. Het is een welvarend dorp met veel voorzieningen, waar het plezierig wonen is. Het centrum van het gezellige dorp heeft diverse winkels waaronder een moderne supermarkt, een warme bakker en een weekmarkt. Tevens vindt u in het dorp multifunctioneel centrum De Burcht van Haeften ; waarin de openbare en christelijke basisschool, BSO, peuterspeelzaal, bibliotheek, sporthal en het dorpshuis gevestigd zijn. Bovendien vindt u er een rijk verenigingsleven. Er zijn busverbindingen naar de grotere kernen Gorinchem, Geldermalsen en Zaltbommel. Mede door de centrale ligging in Nederland is Haaften een geliefd dorp. De snelwegen A15 en A2 bereikt u in enkele autominuten. Meer informatie over Haaften vindt u op internet op www.haaften.nl en www.westbetuwe.nl.

Indeling Wie over de Waalbandijk naar Haaften rijdt, zal het beamen. Voordat het dijkdorp verschijnt, is alle haast verdwenen door de landelijke rit. Er valt hier zoveel te genieten, dat elk gevoel voor tijd en spoed vervaagt. Het stromen van de Waal, het grazen van het vee en de statige stap van de ooievaar tussen de biezen van uiterwaarden. Het is dé plek voor dynamische mensen, die na een dag presteren hun zinnen willen verzetten op een heerlijke woonplek. Aan de voet van de dijk vindt u deze unieke woonstek. In een prachtige natuurrijke omgeving, maar toch op relatief korte afstand van de dorpskern van Haaften met haar winkelvoorzieningen, lagere scholen en sportfaciliteiten.

We benaderen het huis, zoals we in de Betuwe gewend zijn: via de achterom. U komt binnen in de ruime bijkeuken. Deze is bijzonder praktisch ingericht met een moderne keukenopstelling met dubbele spoelbak en veel opbergruimte in de vorm van laden en kastruimten. Geheel rechts onder het werkblad bevinden zich de aansluiting voor de wasmachine en droger. In de hoge kast treft u de opstelling van de HR-combiketel aan. Aangrenzend ligt de sfeervolle keuken. De keukenopstelling heeft een landelijke uitstraling en is uitgevoerd met een composiet Caesarstone werkblad, 1,5 spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasmachine en diverse laden en kastruimten. Het grote raam zorgt voor veel licht op uw werkblad en biedt een fijn uitzicht op de achtertuin en de hierachter gelegen fruitboomgaard.

De living kenmerkt zich door veel ruimte, een sublieme lichtinval en een heerlijke betrokkenheid met buiten. In 2001 is de living vergroot met een serre c.q. tuinkamer. Als gevolg van de vele ramen heerst hier een maximale betrokkenheid met de tuin, de boomgaard en de dijkzijde. Graag wijzen wij u op de prachtige vloer van massief eikenhouten delen en op de metselwerk schouw met openhaard. De openslaande tuindeuren bieden toegang tot het heerlijke zonneterras bij de vijverpartij. Eveneens op de begane grond treft u 2 slaapkamers en een badkamer aan. De meest royale slaapkamer is keurig afgewerkt met een laminaatvloer in een vergrijsd eiken motief. Het aanwezige raam biedt uitzicht op de oprit en het hierachter gelegen perceel grasland. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van het huis en heeft dezelfde laminaatvloer als de ouderslaapkamer. Het raam biedt een fijn uitzicht op de voortuin en het dijktalud.

De badkamer is ruim van afmeting en heeft nog de originele betegeling. De inrichting bestaat uit een douchegelegenheid, ligbad en een toilet. Het wastafelmeubel is in 2012 geplaatst en heeft een moderne uitstraling. Hierboven hangt een bijpassende spiegelkast met stopcontact en verlichting. Eveneens in 2012 is een nieuw kunststof plafond met inbouwspots gemaakt en is een designradiator geïnstalleerd. De 2 ramen hoog in de wand zorgen tenslotte voor licht en ventilatie. Verdieping De massief houten open trapopgang brengt u vanuit de hal naar de verdieping. Hier bereikt u een royale overloop. Het grote Veluxdakvenster zorgt voor een prettige lichtinval. Als gevolg van de grote ruimte van deze overloop is het mogelijk hier een kantoor- c.q. werkhoek te creëren. In de schuine kant is door het plaatsen van schuifpanelen extra bergruimte gecreëerd. Aan de overloop grenzen 2 ruime slaapvertrekken.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de linkerzijde van de overloop. Aan beide zijden van dit slaapvertrek zijn in de schuine zijde praktische bergruimtes aanwezig, die toegankelijk zijn via schuifpanelen. Via een deur in de zijgevel bereikt u het balkon; een ideale plek op de westzijde voor het luchten van uw beddengoed. Slaapkamer 2 is gelegen aan de rechterzijde van de overloop. Het Velux-dakvenster geeft extra licht aan dit vertrek. Ook in deze kamer zijn er praktische bergruimten gecreëerd in de schuine kant. De deur in de oostgevel biedt toegang tot het platte dak van de serre. Dit dak is beloopbaar en constructief geschikt om een dakterras te creëren.

Buiten en Tuin Een met asfalt verharde afrit brengt u vanaf de dijk naar dit perceel. Aan deze afrit liggen 2 huizen. Aangezien dit huis aan het eind van deze afrit ligt, heeft men hier een extra parkeerplaats kunnen creëren. Naast het huis ligt een royale met klinkerbestrating verharde oprit. Deze kan ruimte bieden aan 4 auto s. De royaal bemeten dubbele garage is in spouw gebouwd en heeft een met pannen gedekt zadeldak. In de voorgevel bevinden zich 2 geïsoleerde, elektrisch bedienbare sectionaaldeuren, in de zijgevel is een normale deur aanwezig. Bovendien bevinden zich in de achter- en zijgevels diverse ramen. Binnen is de ruimte uitgevoerd met een betonnen vloer, elektra en verlichting. Boven de garage is een praktische bergzolder aanwezig, die bereikbaar is via een losse houten trap.

De siertuin heeft een speelse tuinaanleg en gaat optisch naadloos over in het omliggende Betuwse landschap. Het frisgroene gazon in combinatie met de sierlijke borders en de diverse volgroeide bomen vormen een oogstrelend geheel. Ter hoogte van de tuindeuren ligt een rondvormig terras van sierbestrating aan de vijverpartij. Door de levendige flora en fauna is hier altijd wel iets te ontdekken. Door de ligging op de zuidoostzijde kunt u hier een groot gedeelte van de dag van de zon genieten. In het voorjaar wordt dit terras bovendien gesierd door de prachtige bloemen van de blauwe regen. Daarnaast zijn er rond het huis diverse overige leuke zon- of schaduwrijke zitplekken te vinden, waar u kunt genieten van uw tuin en het uitzicht. Graag wijzen wij u ook op de eigen fruitbomen op het perceel. Jaarlijks goed voor een heerlijke oogst pruimen, peren en noten.

Links naast het huis en de oprit ligt een royaal perceel grasland. Ideaal voor het houden van kleinvee, maar vanzelfsprekend ook als siertuin of speelveld te gebruiken. De schuur en het kippenhok hebben wat onderhoud nodig, maar zijn ideaal als dierenverblijf.

Steek de dijk over en geniet van het unieke uiterwaardenlandschap van de rivier de Waal, dat in alle seizoenen een prachtig afwisselend schouwspel biedt. Niet in de laatste plaats vanwege de niveauverschillen van het waterpeil van de rivier. Algemeen Het huis is geheel voorzien van dubbel glas. Verwarming en warmwater wordt verzorgd door de Intergas Kombi Kompakt HRE-combiketel van 2008 (jaarlijks onderhouden).

De Pluspunten - Unieke vrije locatie! - Royale tuingerichte woonkamer met serre - 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond - 3 de en 4 de slaapkamer op de verdieping - Heerlijke tuin met privacy en maximale vrijheid - Perceel grasland voor het houden van kleinvee - Dubbele garage in spouw met 2 elektrisch te openen garagedeuren - Gunstige ligging ten opzichte van snelwegen A2 en A15 Afmetingen Gebruiksoppervlakte wonen : 120 m² Gebruiksoppervlakte interne bergruimtes : 0 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimtes : 43 m² (garage) Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimten : 0 m² Bezoek aan de woning Een bezoek aan deze woning is altijd vrijblijvend. Door het bezichtigen van de woning krijgt u de juiste indruk. Deze informatie is met uiterste zorg samengesteld door Van Arendonk Makelaardij. Deze informatie kan slechts gezien worden als een impressie van de woning en is hiermee een uitnodiging tot onderhandelen. Mocht er ondanks de zeer zorgvuldige samenstelling van deze informatie gegevens vermeld worden welke niet juist zijn, of niet overeenkomen met de werkelijke situatie dan is Van Arendonk Makelaardij hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk. De vermelde afmetingen moeten gezien worden als circa maten.

Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Begane grond 3D

Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Verdieping 3D

Aan deze plattegronden en maatvoering kunnen geen rechten worden ontleend. De plattegrond is bedoeld om een indruk te geven van de indeling.

Garage 3D