Koekoekstraat 49 Sprundel



Vergelijkbare documenten
Oosterscheldestraat 45 Zierikzee

Baroniestraat 16 Etten-Leur

Breitnerlaan 26 C Roosendaal

Guldenweg NL Etten-Leur

Cimbaalhof BL Etten-Leur

Konijnenberg JZ Etten-Leur Ruime tussenwoning met berging en zongunstige tuin nabij het centrum gelegen in de wijk De Grient.

Rapeling JL Etten-Leur

Julianalaan BE Etten-Leur

Brakkenstraat 39 Etten-Leur

TULPSTRAAT 46 TE ST. WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 287 m². Woonoppervlakte : ca. 175 m².

Lage Donk LP Etten-Leur Op royaal perceel in buitengebied gelegen vrijstaande woning met royale schuur en fraai aangelegde tuin rondom.

Zeil DP Etten-Leur

Langvennen-Oost 90 Oisterwijk

Bosselerstraat 21 Someren

Slingerkogelstraat 36 Nijmegen

Prinses Wilhelminalaan 5 Berg en Dal

Meerenburgerhorn 2. IJsselstein. Aarendonk ERA Makelaardij. IJsselstein

Straalmanstraat 24 Nijmegen

van Goyenlaan 2 Soest

Philips van Dorpstraat 47 Oud-Vossemeer

Ericaweg 16 Soest. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest Aan een rustige laan in Soest Zuid gelegen uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis.

Stationsstraat TD Etten-Leur

Frans Halsstraat 6 Nijmegen

Koekoekstraat AH Sprundel

Broederwal 143 Helmond

Frans Halsstraat 14 Nijmegen

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Groesbeeksedwarsweg 159 Nijmegen

GRAUWE POLDER 56 TE ETTEN-LEUR Perceelsoppervlakte : ca m². Woonoppervlakte : ca. 174 m².

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

Woerden de Dinkel 14. Vraagprijs: ,-- k.k. Mooi gelegen woning met een voor- en zijtuin en parkeerplaats op eigen terrein!

Paulihof 18 Badhoevedorp

Oekelsebaan 27, 4881 NE Zundert

Veldm Montgomeryweg 36 Soesterberg

Gruttostraat 4 Benschop

Chaamseweg 28 te Baarle-Hertog. Vraagprijs: ,00 k.k.

Stephensonstraat 72 AMERSFOORT

Van Houtenlaan 3 Amersfoort

KETELBRAKEN 12 BEST, 5681 GZ VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Buys Ballotstraat 11 Amersfoort

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

Vondellaan 4 SOEST. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest

Hoogstraat 129, Roosendaal

Spijkerhofplein 41 Nijmegen

Evenaar 9 Soest Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest

Jasmijnring 26, 4881 HN Zundert

HEUBERGERSTRAAT 79 - TILBURG

Oude Utrechtseweg 38 SOEST

Heraultlaan 27 - Eindhoven

Marchantstraat 51 Nijmegen

Margrietstraat 1, 4891 XA Rijsbergen

Bijzonder gelegen. Parklaan 61, Soest. m². Sträter ERA makelaardij

PARKWACHTERS 34 - BEST

Baroniestraat VS Etten-Leur Fraai vormgegeven, vrijstaande '30 woning met garage en berging gelegen in het nieuwbouwplan 'Baroniestraat'

Burgemeester van der Weidenlaan 68 Beek en Donk

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Talmalaan 27 - Vlissingen

Palmstraat 35 Oss. ERA Makelaardij PLUS s-hertogenbosch

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN

Roosendaal De Meeten 22

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

KONINGIN EMMASTRAAT 8 TE RIJSBERGEN.

MAX HAVELAARWEG HOOGVLIET ROTTERDAM

DRS. J.L. MOONENSTRAAT 5 - BEST

Csardasstraat 41 Nijmegen

Akerdijk 173 Badhoevedorp

Etten-Leur Grauwe Polder 178

van Lenneplaan 36 SOEST

Ferdinand Bollaan 3 - Vlissingen

KOOPSOM ,- K.K.

OLIVIER VAN NOORTSTRAAT 34 - BEST

Ossendamweg 33B Soest

Sprundel Struikhei 62

TE KOOP. De Bloemerd NS GEMERT Vraagprijs: k.k.

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST

De indeling van de woning is als volgt: Cort van der Lindenstraat 11, Dordrecht

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Molenstraat 33 k Veghel

Kennedylaan 25 Rijen. VRAAGPRIJS ,-- k.k. Prinsenbeek

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

Bereklauw 110 Cuijk. ERA makelaardij PLUS s-hertogenbosch

AZALEARING 46 TE ZUNDERT : ca. 404 m³. excl. berging en garage

SIMON VAN DEN BERGHSTRAAT 7 GEFFEN. Bouwjaar: ca Inhoud: ca. 475 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceeloppervlakte: 425 m²

KOOPSOM ,- K.K.

Laarpark 52, 4881 ED Zundert

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Jan Steenlaan 15 - Vlissingen

LEEFHEUVEL 6 BEST, 5685 BG VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Weert - Bernhardlaan 15. Vraagprijs: ,- k.k.

Straatweide 23. Prinsenbeek. VANAF PRIJS ,-- k.k. Prinsenbeek

Scoudestraat 9 - Krabbendijke

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Vraagprijs ,- kosten koper

KOOPSOM ,- K.K.

Zundert De Brug 36. Vraagprijs: ,- k.k.

Goorstraat 3 Heesch. ERA makelaardij PLUS s-hertogenbosch

Hatertseweg 685 Nijmegen

Transcriptie:

Koekoekstraat 49 Sprundel Vraagprijs 319.000,= k.k. Vrijstaande semi-bungalow met 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond, vrijstaande dubbele, stenen garage met berging, voor- zij- en grote achtertuin op een perceel van 1611 m 2. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

ERA-makelaars hebben als missie om de woonwensen van hun opdrachtgevers te vervullen. De manier waarop zij dat doen, moet aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Om dit te realiseren wordt de klanttevredenheid voortdurend gemeten. De ERA dienstverlening dient door onze opdrachtgevers te worden beloond met een 9 op een schaal van 1 tot 10. ERA-makelaars vormen een select netwerk van kwaliteitsmakelaars. Dit netwerk is actief in meer dan 35 landen ter wereld en kent rond de 3.500 aangesloten kantoren. Hoe verschillend al die 35 landen ook zijn, opvallend is dat vrijwel alle verkopers van huizen in al die landen de volgende behoeften met elkaar delen: 1. snelle verkoop 2. optimale prijs 3. geen zorgen achteraf ERA-makelaars concentreren zich op deze drie basisbehoeften bij iedere opdrachtgever. Kijk voor meer informatie in deze brochure of op www.era.nl ERA. Sterk door service Frank Luyten ERA Makelaardij Wij zijn specialisten in de woningmakelaardij in Etten-Leur en omstreken en begeleiden u op een deskundige en persoonlijke manier. Wij bemiddelen bij de koop en verkoop van woningen en beschikking over de benodigde kennis van onroerende zaken en de daarbij behorende juridische aspecten. Tevens kunt u bij ons terecht voor deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies door een SEH Erkend Hypotheekadviseur. Wij doen zaken met alle gerenommeerde bankinstellingen en verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen wij voor u zoek gaan naar het beste product. De belangen van ú als klant staan voor ons voorop en wij verzekeren ú een optimale service en dienstverlening. Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en het internationale kwaliteitsnetwerk ERA garanderen wij kwaliteit. Onze ervaring, actieve toewijding, systematische aanpak en doordacht marketingplan worden ingezet om het gewenste resultaat te bereiken. Als enige ERA makelaar in Etten-Leur bieden wij u een volledig en compleet dienstenpakket, dat garant staat voor een succesvolle verkoop of aankoop. Als u kiest voor onze diensten dan ontvangt u tevens de diensten van meerdere ERA makelaars. In de regio Breda hebben de ERA makelaars een aantal initiatieven ontplooid om u als koper of verkoper optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij gaan voor u actief de markt benaderen om uw woning de maximale aandacht te geven. Samen streven we ernaar om uw woning snel te verkopen tegen een maximaal rendement, want het vervullen van uw woonwens is de missie van iedere ERA makelaar! Wij zijn er voor u, Van Huis Tot Thuis! Openingstijden kantoor: Maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Overige tijden alleen op afspraak. www.era.nl De brochure geeft een globale beschrijving van de woning. Derhalve kunnen aan deze beschrijving geen rechten worden ontleend.

Kenmerken Vraagprijs 319.000,= k.k. Soort Eengezinswoning Type Vrijstaande woning Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud 540 m 3 Perceeloppervlakte 1.611 m 2 Woonoppervlakte 122 m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1971-1980 Ligging Aan rustige weg Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin Garage Vrijstaand steen Isolatie Dakisolatie, grotendeels dubbel glas Verwarming C.v.-ketel (2013) Locatie Adres gegevens Koekoekstraat 49 4714 AH Sprundel

Algemeen Vrijstaande semi-bungalow met 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond, slaapkamer en werkkamer op de eerste verdieping, vrijstaande stenen dubbele garage met berging, voor- zij en achtertuin, op een perceel van 1800 m 2. De woning is voorzien van dakisolatie en grotendeels dubbele beglazing. Ligging Deze vrijstaande bungalow is gelegen aan een mooie brede straat, op korte afstand van de dorpskern van Sprundel. Dit dorp maakt deel uit van de gemeente Rucphen en is gelegen in het landelijke gebied tussen Breda en Roosendaal, met een snelle verbinding naar de A58 (Breda, Rotterdam, Antwerpen). De gemeente Rucphen is rijk aan natuurschoon. De in het zuidelijke deel van de gemeente gelegen Rucphense Bossen zijn uiterst geschikt voor allerlei recreatie met diverse fiets-, wandel- en ruiterroutes.

Begane grond De entree is afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een vide. De entree biedt toegang tot de toiletruimte, de woonkamer, werkkamer, 3 slaapkamers, de badkamer, de meterkast (6 groepen, aardlek en krachtstroom) en trapopgang naar de eerste verdieping. De toiletruimte, afgewerkt met een tegelvloer, tegelwanden en een schroten plafond, is voorzien van een hangend closet, een fonteintje en een draairaam. De woonkamer De woonkamer is afgewerkt met een parketvloer, deels behang en deels schoonmetselwerk wanden en een schuurwerk plafond en voorzien van een open haard. De woonkamer geeft toegang tot de keuken.

De keuken De dichte keuken is afgewerkt met tegelvloer, deels schuurwerk en deels schoonmetselwerk wanden en schuurwerk plafond. De keuken is voorzien van een keukenblok in hoekopstelling met natuurstenen werkblad, 6-pits gasfornuis, rvs afzuigkap, combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en apothekerskast. De bijkeuken/keuken kast is voorzien van een wasmachineaansluiting. De badkamer De badkamer op de begane grond is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, toilet, badmeubel, dubbele wastafel en uitzetraam.

Slaapkamer 1 De ouderslaapkamer is gelegen op de begane grond en is voorzien van inbouwkasten met schuifdeuren, een draairaam, en een schuifpui die toegang biedt tot het terras. Slaapkamer 2 De tweede slaapkamer is tevens gelegen op de begane grond en is voorzien van een draairaam. Eerste verdieping De trap komt uit op de overloop met vide, die toegang geeft tot de bergzolder en werkkast. De werkkamer biedt toegang tot de derde slaapkamer. Slaapkamer 3 De derde slaapkamer is afgewerkt met houtenvloer, stucwerk wanden en houten delen plafond.

Tuin De achtertuin is aangelegd met bestrating, diverse plantenborders en een speelweide voorzien van fruitbomen. Garage Achter in de tuin staat een vrijstaande stenen dubbele garage met berging (ca. 55 m²). In de berging is een groepenkast (4 groepen en krachtstroom).