Gemert Vondellaan 73. Vraagprijs 265.000,-- k. k.

Vergelijkbare documenten
Boekel Mouthoefsestraat 14

Gemert Kapelaanstraat 39

Alblasserdam Kamgras 14

Alblasserdam Van der Leestraat 8

Nieuw-Lekkerland Jaap de Jongstraat 11

Aanslagdwarsstraat BP Wierden.

Alblasserdam Van der Leestraat 8

Papendrecht P.C. Hooftlaan 122. Ruime eengezinswoning met balkon en tuin op het zuidwesten. Alle rechten voorbehouden - Kooyman Eigen Huis

Groot-Ammers Leeuwerikstraat 25

Hoekwoning op één van de mooiere plekjes in de Weresteijn. Woonkamer Keuken Ligging

KALMOESBEEK 13, HELMOND ,- k.k. Vraagprijs. Bouwjaar. ca. 518 m³. Inhoud. ca. 129 m². Woonoppervlakte. Perceeloppervlakte. 276 m².

CIPRESBERG 46 ROOSENDAAL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 340 m³. Woonoppervlakte: ca. 95 m². Perceelgrootte: ca. 166 m²

Almelo. Oude Vriezenveenseweg 82

Papendrecht Tjaskermolen 15

Royale, verzorgde eengezinswoning met dakterras en tuin. Woonkamer Keuken Achterzijde

RIJPELPLEIN 23 HELMOND. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 240 m³. Woonoppervlakte: ca 100 m²

ROERSTRAAT 93, HELMOND. Vraagprijs ,- k.k. Bouwjaar. Inhoud. ca. 371 m³. ca. 110 m². Woonoppervlakte. 235 m². Perceeloppervlakte.

Hardinxveld-G dam Mercuriusstraat 1

Alblasserdam Van der Leestraat 4

Giessenburg C.M. van Houwelingweg 1a

Sliedrecht Vermeerstraat 77

Vijverlaan 60 Heiloo

TYSSENVOORT 5, HELMOND ,- k.k. Vraagprijs. Bouwjaar. ca. 583 m³. Inhoud. ca. 174 m². Woonoppervlakte. Perceeloppervlakte. 388 m².

CYCLAAMSTRAAT 5 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 308 m³. Woonoppervlakte: ca 90 m². Perceelgrootte: ca 162 m²

DE RAM VAN HAGEDOORNSTRAAT 29 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 442 m³. Woonoppervlakte: ca. 117 m². Perceelgrootte: ca.

Sliedrecht Leeghwaterstraat 233

LAAN VAN EVERSWAARD 37 BERGEN OP ZOOM. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 428 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m². Perceelgrootte: ca.

Sperwerstraat 17, Baarle-Nassau

Almelo. Violierstraat 10c

Papendrecht Lijsterbeshof 19

Papendrecht Stellingmolen 23

Alblasserdam Zwaluwstraat 11

TE KOOP BOKVELDEN 20, BEST

Te koop in Aadorp. Albardastraat 38

Ede Holleweg 3

Ede Mr. Gerbrandypark 29

ANJERSTRAAT 32 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 369 m³. Woonoppervlakte: ca. 86 m². Perceelgrootte: ca. 147 m²

Alblasserdam Blokweersingel 70

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch

Burgemeester Norbruislaan 31 UTRECHT

Boekel Torenveld 4. Vraagprijs ,-- k. k.

,- k.k. meliormakelaar.nl

Toilet begane grond. Toilet 1e verdieping


Sliedrecht Vogelenzang 20

Ede Bovenbuurtweg 74

,- k.k. meliormakelaar.nl

Groot-Ammers Marijkestraat 60

Theo Uden Masmanstraat 53 AMERSFOORT

HOEVELAKENSTRAAT 11 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 480 m³. Woonoppervlakte: ca 114 m². Perceelgrootte: ca 238 m²

Papendrecht F. van Eedenstraat 17

,- k.k. meliormakelaar.nl. moderne hoekwoning

,- k.k. meliormakelaar.nl. goed onderhouden eengezinswoning met een serre (2,6 m diep)

Ede Adamsdreef 11

Sliedrecht Rivierdijk 420. Uniek gelegen, vrijstaande dijkwoning aan de rivier De Merwede. Woonkamer Tuin Uitzicht

Sliedrecht Kerkbuurt 246

Van Boelenstraat 38 'S-HERTOGENBOSCH

Tweede Reitse Dreef 138 's-hertogenbosch

ONDERDIJK 108 HENDRIK-IDO-AMBACHT. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 631 m³. Woonoppervlakte: ca. 150 m². Perceelgrootte: ca.

Sliedrecht Waterwegstraat 54

Ede Buurtscheuterlaan 109

Geulstraat 47 VEGHEL

WEERIJSSTRAAT 34 BREDA. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 380 m³. Woonoppervlakte: ca 103 m². Perceelgrootte: ca 119 m²

Sliedrecht Waterwegstraat 32

Crullen Weer 19 Assendelft

Nieuw-Lekkerland Marslaan 78

Ede Dahliastraat 14

Architect Mutterskade 30 Den Haag

Sliedrecht Rivierdijk 493 VRIJ OP NAAM (GEEN EXTRA KOSTEN) Luxe dijkwoning op een mooie locatie. Keuken Terras Uitzicht

Sliedrecht Vivaldilaan 112

HELLING 9 Aalsmeer. aan- en verkoop, taxaties, verhuur. koopwoningen huurwoningen nieuwbouw bedrijfsruimte

HEUVELPLEIN 233 BREDA. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 487 m³. Woonoppervlakte: ca 138 m². Perceelgrootte: ca 253 m²

Sliedrecht Julianastraat 19a

Alblasserdam Corn. Smitstraat 76

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

Nieuw-Lekkerland Burg.Nieborgstraat 9

HERENLAAN 21, HELMOND ,- k.k. Vraagprijs. Bouwjaar. ca. 520 m³. Inhoud. ca. 148 m². Woonoppervlakte. Perceeloppervlakte. 128 m².

PAUL KRUGERSTRAAT 21 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 384 m³. Woonoppervlakte: ca. 120 m². Perceelgrootte: ca.


TE KOOP WILLEM II STRAAT 7, BEST

KOTTERSTRAAT 43 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 425 m³. Woonoppervlakte: ca 112 m². Perceelgrootte: ca 133 m²

,- k.k. meliormakelaar.nl. keurig afgewerkt 3 kamer appartement

Papendrecht Kokardebloem 45

Papendrecht Oostkil 17

Ede Erasmusstate 32

VISSERSTRAAT 49 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 304 m³. Woonoppervlakte: ca 75 m². Perceelgrootte: ca 61 m²

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

Van Effendreef 29 Leiderdorp

TE KOOP MEESTER C. GOSELINGSTRAAT 110, BEST

Papendrecht Appeldreef 59. Ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke wijk. Alle rechten voorbehouden - Kooyman Eigen Huis

Boekel De Esdoorns 16

Papendrecht Rozenstraat 3

Sliedrecht Kraal 43. Ruime tussenwoning met tuin op het zuiden. Woonkamer Keuken Achterzijde

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Veldhoven


Ede Albertine Agneslaan 2

Loevestein 6 Leiderdorp

Almelo. Nicolaas Beetsstraat 28a


Transcriptie:

Gemert Vondellaan 73 Nette hoekwoning met royale berging en garage. Deze woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Gemert. Kinderopvang en verschillende scholen, voor zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs zijn in de directe omgeving aanwezig. Daarnaast zijn ook een speeltuin, winkels en sportpark Molenbroek op loopafstand te vinden. Kortom, alle voorzieningen binnen uw handbereik. Vraagprijs 265.000,-- k. k.

Gemert, Vondellaan 73 De woning is gelegen aan een doorgaande weg, op loopafstand van het gezellige centrum van Gemert met al haar voorzieningen. Kinderopvang en verschillende scholen, zowel voor basisonderwijs als voortgezet onderwijs zijn in de directe omgeving aanwezig. Daarnaast zijn ook een speeltuin, en sportpark Molenbroek op loopafstand te vinden. Parkeren kan op eigen terrein maar ook op het pleintje aan de achterzijde van de woning en de parkeerhavens gelegen aan de overzijde van de weg. U betreedt de woning via de hal aan de voorzijde. In de hal bevindt zich de meterkast, een toiletruimte en een garderobehoek. Daarnaast geeft de hal toegang tot de woonkamer. De meterkast is uitgerust met 4 groepen, twee aardlekschakelaars en krachtstroom. De toiletruimte is deels betegeld in een lichte kleurstelling en is voorzien van het toilet en een fonteintje. De garderobehoek biedt voldoende ruimte voor het weghangen van jassen.

Via de hal komt u in de L-vormige woonkamer. De woonkamer heeft veel natuurlijke lichtinval, is praktisch in te delen en is voorzien van een grenen planken vloer. De wanden zijn met stucwerk afgewerkt en het plafond met schuurwerk. In de woonkamer is tevens de trapopgang naar de eerste verdieping geplaatst. Vanuit de woonkamer is er een open doorgang naar de, aan de achterzijde gelegen, keuken.

De keuken heeft een inrichting in hoekopstelling. Het werkblad is van kunststof en is voorzien van een ATAG keramische kookplaat en een dubbele rvs-spoelbak. De achterwand is betegeld met een tegel in lichte kleurstelling. Er zijn voldoende boven- en onderkasten met onder de bovenkastjes verlichting. Daarnaast is er een koelkast, vaatwasser, oven en boven de kookplaat een afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot de zonnige, privacy biedende, achtertuin gelegen op het zuidoosten.

Via de trapopgang in de woonkamer komt u op de eerste verdieping. Aan de overloop zijn drie slaapkamers gelegen en is er tevens de vaste trapopgang naar de tweede verdieping. De overloop heeft vloerbedekking, stucwerk wanden en een gespoten plafond. Een praktische tussendeur zorgt voor een warmte- en geluidsscheiding tussen de begane grond en de eerste verdieping. De twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde zijn met circa 12m² even groot. De wanden zijn voorzien van stucwerk en de plafonds zijn gespoten. Op de vloer ligt vloerbedekking.

De slaapkamer aan de voorzijde is circa 10m² groot. Ook hier zijn de wanden afgewerkt met stucwerk en is het plafond gespoten. De vloer is bedekt met een laminaat. De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Zowel de vloer als de wanden zijn geheel betegeld met een mooie tijdloze tegel. De badkamer is voorzien van een wandcloset, een douchecabine voorzien van thermosstatische kranen een wastafel eveneens met een thermosstatische kraan en een designradiator. De badkamer wordt mechanisch geventileerd maar beschikt ook over een raam voor natuurlijke ventilatie.

De ruime zolderverdieping is verdeeld in twee ruime zolderkamers. De zolderkamer aan de voorzijde heeft een novilon vloerbekleding. Hier bevindt zich de cv-combiketel opstelling en tevens de aansluiting voor het witgoed. Daarnaast is er een keurig afgewerkte zolderkamer waarvan eenvoudig een vierde slaapkamer te maken is. Deze zolderkamer heeft royale afgewerkte bergruimte onder de schuine zijden. De vloer is afgewerkt met vloerbedekking. De op het zuidoosten gelegen tuin is geheel omsloten, biedt veel privacy, en heeft een eigen achterom. Vanuit de tuin is de garage en de berging bereikbaar. De garage heeft een oppervlak van circa 18m² en is opgetrokken uit steen. De garage heeft een automatische, op afstand bedienbare, stalen kanteldeur en een loopdeur naar de tuin. De berging is eveneens uit steen opgetrokken en is ongeveer 14m² groot. Net als de garage is de berging voorzien van elektra maar tevens is hier koud- en warm stromend water beschikbaar. Zowel de garage als de berging heeft een bitumineuze dakdekking.

25 63 Voor een eensluidend uittreksel, EINDHOVEN, 30 januari 2008 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers 0 m 5 m 25 m 75 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht. 77 100 79 81 Algemeen: Bouwjaar: 1976 Woonoppervlak: 120 m² Inhoud: 380 m³ Perceeloppervlak: 191 m² Vloeren: Beton Muren: Metselwerk spouwmuren geïsoleerd Dakbedekking: Beton sneldekpan Kozijnen: hardhout Aanvaarding: in overleg Uittreksel Kadastrale Kaart 4784 4200 9 4198 2768 2769 2371 2370 65 73 71 69 67 2367 2368 2369 2366 2771 2770 2772 LET OP: 2372 2373 2374 98 96 102 104 2361 De tekening op de volgende pagina geeft de gespiegelde uitvoering van deze woning weer. 2375 94 108 2376 92 106 74 2377 2378 2362 90 12345 Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel GEMERT M 2366

ROERENDE ZAKEN ROERENDE ZAKEN kan worden overgenomen gaat mee kan worden overgenomen gaat mee niet van toepassing niet van toepassing blijft achter blijft achter ETERIEUR KEUKEN Tuinaanleg/(sier)bestrating/beplanting/erfafscheiding: Keukenblok+kastjes: Vijver: Keukenblokverlichting: Buitenverlichting: (Inbouw)apparatuur: Tuinhuisje/buitenberging: Magnetron: Bel (voor-/achterdeur): Keramische plaat: Veiligheid/alarm: Oven: Veiligheidssloten: Vaatwasser: Alarminstallatie: Koelkast: Rolluik voor: INTERIEUR Zonwering voor: Zonwering achter: Jaloezieën/lamellen (eerste etage): Rolgordijnen (begane grond): Rolgordijnen (eerste etage): SANITAIRE VOORZIENINGEN Wastafels (3): Badkamer accessoires: Toilet accessoires: Rolgordijnen (tweede etage): Gordijnrails: Gordijnen (begane grond): Gordijnen (ouderslaapkamer): Gordijnen (eerste etage overig): Vitrage (begane grond): Vitrage (eerste etage): Vitrage (tweede etage): Losse horren/rolhorren: Vloerbedekking (begane grond): DIVERSEN Inbouw verlichting/dimmers: Telefoontoestellen (2): Losse kasten: Werkbank in berging: Automatische garagedeur: Stellingkasten garage/berging: Vloerbedekking (eerste etage): Vloerbedekking (tweede etage): Linoleum (tweede etage): Parket/laminaat (begane grond): Laminaat (eerste etage): Openhaard met toebehoren: Warmwatervoorziening/CV: Boiler (berging): Combiketel: Close-in: Thermostaat: Isolatievoorzieningen: Voorzetramen:

Jonkers Lukassen Makelaarsgroep Kerkstraat 12-B 5427 BC Boekel Telefoon: 0492-392426 Fax: 0492-392486 E-mail: info@jonkerslukassen.nl Website: www.jonkerslukassen.nl