Vraagprijs ,= k.k.

Vergelijkbare documenten
Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Johan Frisopark 83 Best

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is voorzien van een eiken houten parketvloer, een provisiekast onder de trapopgang en openslaande tuindeuren.

Een fraai gesitueerde twee-onder-één-kapwoning met een vrijstaande garage en een achterom.

Vraagprijs ,= k.k.

Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best

Jacob van Wassenaerstraat 46 Best

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Grashoen 90 Eindhoven

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en beschikt over een deur naar het terras.

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

Groen van Prinstererlaan 76 s-hertogenbosch

Zandkasteel 184 Eindhoven

Van Rijckevorselstraat 7 Vught

Schansweg 1A, Best. Wonen in het buitengebied, midden in de natuur en toch op korte afstand van het centrum van Best en nabij diverse uitvalswegen.

Oirschotseweg 98 Best

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

SECRETARIS L. JANSENSTRAAT 38 BEST

Weegbree 90, Best. Een goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning met een ruime garage/berging en een keurig aangelegde tuin met achterom.

Beemdheuvel 26 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Johan Frisopark 13 Best

Kosterhof 37, Waalre

Paardenhei 51, Best. Een goed onderhouden 3-kamer appartement met balkon/loggia gelegen op de tweede verdieping.

Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven

Vraagprijs ,= k.k.

BENT U OP ZOEK NAAR RUIMTE? DEZE WONING HEEFT EEN WOONOPPERVLAKTE VAN MAAR LIEFST 174 M²!!

Pater R.D. Kloegstraat 1 Best

Oirschotseweg 98 Best

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Nieuwe Heikantstraat 18 Vught

Vraagprijs ,= k.k.

Helvoirtseweg 80 Vught

Vraagprijs ,= k.k.

Begane grond. Entree. Woonkeuken

Constantijnlaan 4 Vught

TE KOOP. Appelgaarde BM Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 108m². Vraagprijs k.k.

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon)

TE KOOP ZAAGEIND 27, BEST

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Brochure. Object. Steenuil 19 te Mierlo. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Victordal 31, te Valkenswaard

TE KOOP NAALDHEUVEL 11, BEST

Zeelberg 45 Valkenswaard

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Plonderijen 33, Reusel

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs ,-- Kosten Koper

DONGEN Ardennenpad 3

TE KOOP RUIGVELDEN 14, BEST

Rooseveltstraat Dongen

TE KOOP DE HAZELAAR 26, VALKENSWAARD

TE KOOP ROSHEUVEL 10, BEST

Breda Baliendijk 57. Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos. Richtprijs , - k.k.

TE KOOP. Jordaanstroom BD Zoetermeer 2-onder-1-kapwoning, 5 kamers, 166m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Millsebaan 49 te Uden. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP HOSTALAAN 6, WAALRE

ROGVELDEN 46, BEST, 5685 JW VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

ZANDZWALUW 12 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS ,-

Helmondselaan 35 te Helmond

TE KOOP. Bolstweg 7 te Mariaheide (Veghel) Vraagprijs ,00 kosten koper

TE KOOP KASTANJE 23, BEST

Goed onderhouden, uitgebouwde ruime 2/1-kapwoning met riante living, luxe keuken, vijf slaapkamers en inpandige garage. Gelegen in woonwijk "De Kelen.

Prelatenpad 6 Berlicum

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Cousinsstraat 3 - Dongen

FRANS STROUXSTRAAT 24A 6039GK STRAMPROY

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Karel Doormanlaan 4 te Breda

TE KOOP IEP 48, BEST. Perceelsoppervlakte : 192 m² Woonoppervlakte : circa 125 m² Inhoud : circa 450 m³ Bouwjaar : : 259.

TE KOOP. Karwijakker VE Zoetermeer Tussenwoning, 3 kamers, 76m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Bosweg 8 RIETHOVEN. Vraagprijs: ,- Kosten Koper

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Mondriaanstraat SL Bergschenhoek k.k.

PARKWACHTERS 34 - BEST

TE KOOP DORSVELDEN 8, BEST

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

ZANDDREEF 102 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

TE KOOP VAN HEESTERBEECKSTRAAT 18 TE OIRSCHOT

Veldhoven (De Kelen) Ekster 7

TE KOOP GRIENDVELDEN 4 TE BEST

Warande 18. Rijsbergen

TE KOOP VUURDOORNSTRAAT 9, BEST

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Rosariopark 82

HAVIK 14 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Waalwijk (5143 TB), Bloemenoordplein 22

HET LOVER 1 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

TE KOOP. Kraaiheide LC Rotterdam Hoekwoning, 5 kamers, 142m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP GEERT GROOTESTRAAT 76, EINDHOVEN

KOOPSOM ,- K.K.

Transcriptie:

Spoeleind 12 Best

Vraagprijs 300.000,= k.k. Een modern vormgegeven, royale drive-in woning met inpandige garage en separate berging in de tuin. De woning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk Heuveleind nabij winkels, scholen, speelvelden, sportaccommodaties en diverse uitvalswegen.

Indeling Begane grond: Entree Via de overdekte entree komt u in de hal met garderobe, meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars), toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. De gedeeltelijk betegelde toiletruimte is voorzien van een wandcloset en fonteintje. De hal biedt tevens toegang tot de keuken en de garage.

Keuken Een ruime leefkeuken met trapopgang naar de eerste verdieping, openslaande tuindeuren en een provisiekast en een wandmeubel met granieten aanrechtblad welke is voorzien van een gaskookplaat, RVS afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en een koelkast (Siematic).

Garage De garage is thans in gebruik als chill-/speelkamer maar beschikt ook nog over een kanteldeur. Tevens is er de mogelijkheid voor het aansluiten van de wasapparatuur. Eerste verdieping: Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping en een deur naar de woonkamer. Woonkamer De ruime, U-vormige woonkamer is voorzien van een gashaard en een vide met een trap naar de begane grond.

Tweede verdieping: Ruime overloop met toegang tot de slaapkamers, wasruimte en badkamer. Slaapkamers De tweede verdieping beschikt over drie slaapkamers van respectievelijk 8 m², 10 m² en 14 m², waarvan één slaapkamer is voorzien van airconditioning.

Badkamer Een geheel betegelde badkamer voorzien van een ligbad met handdouche en thermostaatkraan, een douche met douchewand en thermostaatkraan, wandcloset, wastafelmeubel en een designradiator.

Wasruimte De wasruimte is voorzien van aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, een vaste kastenwand met opstelling c.v.-ketel (AWB thermomaster 3HR) en een warmte terugwin unit. Tuin Een nagenoeg geheel verharde tuin met een houten tuinhuis en houten erfafscheiding.

Bijzonderheden Bouwjaar 2004 Inhoud 510 m³ Perceeloppervlakte 148 m² Woonoppervlakte woning circa 146 m² Overige inpandige ruimte 19 m² Externe bergruimte 6 m² De wanden zijn voorzien van spachtelputz De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming (m.u.v. garage) De eerste en tweede verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer De slaapkamers zijn voorzien van rolluiken De woning heeft een aansluiting op het glasvezelnetwerk Er is een kruipruimte onder de woning aanwezig De woning is voorzien van een elektrisch bedienbare zonneluifel De woning is aan de voor- en achterzijde voorzien van een buitenkraantje Verwarming en warm water via de c.v.-ketel (AWB thermomaster 3 HR uit 2004) Aanvaarding in overleg Internet: www.mgmmakelaardij.nl Deze brochure is met zorg samengesteld. Aan enige onjuist- en/of onvolkomenheden in deze brochure kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Berging

Algemeen Deze brochure is met grote zorgvuldigheid samengesteld en geeft u een globale indruk van de woning. Genoemde gegevens en maten zijn slechts ter indicatie en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Wanneer deze brochure uw nadere interesse heeft gewekt, maken wij graag een afspraak met u voor het bezichtigen van de woning. Deze bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende gebeurtenis. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst. Indien tot koop van de woning wordt overgegaan, vraagt verkoper vooraf aan koper een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De waarborgsom wordt uiteraard met het transport van de woning bij de notaris in mindering gebracht op de koopsom. Als u een huis koopt, ontmoet u in de regel de makelaar van de verkopende partij. Die is er niet om uw belangen te behartigen, maar om de verkoper te adviseren. Overweegt u de aankoop van een huis? Neem dan uw eigen NVM-makelaar mee. Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben, maar u bent wel op zoek naar een (specifieke) woning, belt u dan gerust om u in te laten schrijven in ons zoekersbestand. Natuurlijk kunt u ons totaalaanbod bekijken op www.funda.nl of op onze eigen website: www.mgmmakelaardij.nl Uiteraard bekijken wij ook geheel vrijblijvend de mogelijkheden met betrekking tot de verkoop van uw huidige woning. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een hypotheekadviseur omtrent de financieringsmogelijkheden. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor: MGM Makelaardij B.V. Oirschotseweg 19 5684 NE BEST Tel: 0499-330 330 www.mgmmakelaardij.nl info@mgmmakelaardij.nl