MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475)

Vergelijkbare documenten
MAATMAKELAARS. MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475)

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475)

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) Achter de Cattentoren 57, Roermond

Vraagprijs ,- k.k.

ITTERVOORT Concordiastraat 11

Heinsbergerweg 35 te Roermond Vraagprijs ,- k.k.

WEERT Kazernelaan 29

HUNSEL Groelsstraat 3

STRAMPROY Klutjesstraat 17

Joep Nicolasstraat 200 te Roermond

WEERT Stellingmolen 73

met bergingen en tuin.

WEERT Boermansstraat 27

MAATMAKELAARS. MAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475)

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) Way Broek 19, Roermond. Vraagprijs: ,- k.k.

WEERT Parklaan 17. Vraagprijs ,-- k.k.

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) Akcros 7, Roermond. Vraagprijs: ,- k.k.

WEERT Nazarethsteeg 9

WEERT Drieslagstraat 20

WEERT Stationsplein 15E

NEDERWEERT Hoge Notte 27

NEDERWEERT Budschop 18

WEERT Bocholterweg 96

ITTERVOORT Ridderspoor 5

WEERT Sint Hubertusstraat 8

WEERT Keurmeesterlaan 2

WEERT Marishof 2. Vraagprijs ,-- k.k.

WEERT Kazernelaan 25

WEERT Orchideestraat 5

WEERT Debijelaan 10. Vraagprijs ,-- k.k.

Warmelo 64 Eindhoven

WEERT Graafschap Hornelaan 32 f

WEERT Peelbeemd 15. Graswinkel. Vraagprijs ,- k.k. EMMASINGEL 5, 6001 BA WEERT T

Leanderlaan 3 Eindhoven

NIEUW-VENNEP FLIERVELD 1

Dillenburg 12 te Halfweg

Vraagprijs ,-- k.k.

Jan van Heelustraat 33 Eindhoven

Vraagprijs ,-- k.k.

Mercuriuslaan 105 Eindhoven

WEERT Emmasingel 95. Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Binnewiertzstraat 21. Eindhoven

Vraagprijs ,-- k.k.

Cliviastraat 3 Eindhoven

Vraagprijs ,- k.k.

Overloop met 2x kast. Achterzijde Slaapkamer. Ouderslaapkamer met nis.

WILGENDAM 5 (3 BOUWKAVELS)

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Vrijkensven 22 Eindhoven

Lavendellaan 47 Eindhoven

NEDERWEERT-EIND Steutenweg 5

Baarsstraat 10 Eindhoven

Den Biest 19 Eindhoven

Nieuwe Baan 20 Herten

Vraagprijs ,-- k.k.

Schootakkerstraat 6. Chaam ,-- K.K.

Vraagprijs ,-- k.k.

Hertog Aelbrechtstraat 81 HILVERSUM

Sleewerk 1 Eindhoven

WEERT Maaseikerweg 39

Floralaan Oost 46 Eindhoven

Wilhelminastraat 6 Herten

Zandeiland 33 Eindhoven

Vraagprijs ,-- k.k.

Martinusstraat 8 Echt

Landsteinerlaan 37 Eindhoven

Spanjaarskrocht 14A te Noordwijkerhout

Hoogstraat 19 HILVERSUM

WEERT Willinkhof 4. Vraagprijs ,- k.k. Sfeervolle geschakelde woning

Haelerweg 10 Horn Vraagprijs: ,00 k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Grasvogel 45 Eindhoven

Floralaan West 266 Eindhoven

Braambos 8 Beegden Vraagprijs: ,00 k.k.

Woldberglaan 22 Eindhoven

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Roermond Professor Dupontstraat 15

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Zonnedauwhof 153 Roermond

Aan de Vier Gebroeders 2 Herkenbosch

Koningsbosch Prinsenbaan 57

Tartinistraat 19 Eindhoven

Burgemeester Thomas Wackersstraat 16-a Roermond

Pasteurlaan 23 Eindhoven

Kloosterlaan 175 HILVERSUM

Huurprijs 890,-- per maand

Henneven 6 Eindhoven

Weert - Jankushofstraat 20. Vraagprijs: ,- k.k.

WEERT Brunenberghof 15

Cunegondisstraat 4 Thorn

Bergeijk: De Kabouterberg 11 Vraagprijs: k.k.

Vraagprijs ,-- k.k.

Burgemeester Geuljanslaan 17 Roermond

Transcriptie:

MAATMAKELAARS A Minderbroederssingel 19, Roermond T (0475) 35 19 70 Broekstraat 33, Herten Vraagprijs: 395.000,- k.k.

Op één van de mooiste plekjes in Ool, met fraai zicht op de Oolderplas, ligt dit vrijstaand, uitgebouwd woonhuis op een geweldig perceel van ca. 1.350 m². Deze sfeervolle woning kenmerkt zich door een ruime living, een open, moderne keuken met apparatuur, een aparte eetkamer, een fraai overdekt terras, 3 slaapkamers en 2 badkamers op de verdieping en volop bergruimte. Bij de woning hoort een fraaie achtertuin (20 x 52 m.) met veel privacy. In deze tuin, die veel verschillende planten en bomen heeft, staat een riant houten, zeskantig tuinhuis en een loods van 8 x 6 m. die via achterom bereikbaar is. Kortom: Uniek object op een unieke ligging: Laat u verrassen door de ruimte, afwerking, rust en omgeving!

Indeling: Souterrain Het souterrain bestaat uit een drietal ruimten, te noemen een portaal, een provisieruimte van ca. 8 m² en een hobbyruimte van ca. 17 m² met vloerbedekking en verwarming.

Begane grond Entree / hal / toilet Overdekte ingang aan de zijkant van de woning. Entree/ ruime hal met tegelvloer, meterkast, open trap naar de verdieping en een royale toiletruimte met vrijhangend toilet, vaste wastafel, lambrisering en verwarming.

Woonkamer Vanuit de hal is er toegang tot de L-vormige woonkamer van ca. 42 m² die voorzien is van een tegelvloer en een fraaie inbouw open haard. De woonkamer ontvangt een prettige lichtinval door de grote raampartij aan de voorzijde met leuk uitzicht over de straat en de raampartijen in de zijgevel met zicht op de oprit.

Keuken De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, is doch verscholen opgesteld en is voorzien van een Frans eiken vloer. Deze moderne, U-vormige keuken is uitgevoerd in de kleurstelling vanille / beukenhout en is afgewerkt met diverse RVS details en een houten werkblad. De apparatuur in de keuken bestaat uit een 5-pits gaskookplaat (met wokbrander), RVS afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven. Boven het werkblad bevindt zich een raam dat uitkijkt op de oprit en de carport.

Eetkamer Vanuit de keuken is er een open doorgang naar de ruime eetkamer die eveneens voorzien is van een Frans eiken vloer. Deze eetkamer bevindt zich als het ware achter de woonkamer en wordt met de woonkamer gescheiden door openslaande deuren. Deze eetkamer is ca. 15 m² groot en heeft in de achtergevel twee ramen en openslaande deuren die toegang geven tot het fraai overdekt terras en de achtertuin. Bijkeuken / berging Achter de keuken is de bijkeuken en een berging gesitueerd. De bijkeuken (7 m²) is voorzien van een tegelvloer en biedt plaats aan het witgoed, de c.v.-combiketel en een bergkast. Vanuit de bijkeuken is de berging bereikbaar. Deze berging is ca. 14 m² groot en heeft zowel een deur naar de achtertuin alsook een deur die uitkomt op de oprit / carport naast de woning.

Eerste verdieping Overloop / slaapkamers De ruime overloop biedt toegang tot drie comfortabele slaapkamers en twee badkamers. De slaapkamer (11 m²) aan de voorzijde heeft een royale dakkapel met vrij uitzicht over de Oolderplas.

De tweede slaapkamer is ca. 13 m² groot en heeft via een vaste trap toegang tot een vide met twee dakramen. Vanuit deze kamer is toegang mogelijk tot de zolderruimte. De derde slaapkamer (21 m²) is gesitueerd aan de achterzijde en heeft een prettige lichtinval door de speelse raampartijen die aan 3 zijden van deze ruimte zijn aangebracht.

Badkamers Verder bevinden zich op de verdieping twee nette badkamers, te noemen een badkamer met douche, vrijhangend toilet en een vaste wastafel en een badkamer met ligbad en vaste wastafel. Beide badkamers zijn voorzien van elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping Via een vaste trap vanuit een slaapkamer is er toegang tot een royaal tweepersoons bed in de schuinte van het dak. Deze ruimte is voorzien van een dakraam, vaste wastafel en bergkasten. Tevens is er een extra berging aanwezig onder het schuine dak.

Dit vrijstaande woonhuis is gebouwd in 1977, echter naderhand nog verbouwd in 2001 (aanbouw) en in 2007 (overdekt terras, tuinhuis, loods) waardoor deze woning gemaakt is tot een mooi afgewerkt, modern en ruim woonhuis. Deze woning is voorzien van een goed isolatiepakket (dak- en muurisolatie, alsmede dubbele beglazing) en keurig onderhouden.

Achter de woning ligt een prachtige, met duurzame materialen gerealiseerde veranda c.q. overdekt terras met royale lichtkoepel en bankirai vlonderplanken. Vanuit dit overdekt terras is er een geweldig contact met de tuin. De langgerekte achtertuin van maar liefst 50 meter diep is verzorgd en fraai aangelegd en biedt volop privacy. In de tuin bevindt zich een zeshoekig houten tuinhuis met een doorsnede van 6 meter. Dit tuinhuis is uitermate geschikt als gastenverblijf c.q. hobbyruimte en heeft dubbele openslaande deuren, omringd door een terras. Aan het huis vast bevindt zich een extra berging voor tuingereedschap met tevens een grondwaterpomp. De hele tuin is voorzien van tuinverlichting en aansluitpunten voor elektriciteit en sproei installatie. Achter op het perceel ligt een loods van ca. 8 x 6 m. met 2 grote openslaande deuren, die multifunctioneel gebruikt kan worden. Deze loods is via een achterom bereikbaar. Aan de voorzijde van de woning, naast het woonhuis, bevindt zich een ruime oprit met carport. De ligging is centraal en uniek te noemen, op een van de mooiste plekjes van Herten-Ool, direct aan de Maasplassen, met zicht op de Oolderplas en de Maas.

Bijzonderheden Unieke locatie! Vrijstaand, uitgebouwd woonhuis (595 m²) op een perceel van ca. 1.350 m²; Royale living met inbouwhaard en vrij uitzicht aan de voorzijde; Open keuken met moderne opstelling voorzien van complete apparatuur; Aparte eetkamer met toegang tot fraai overdekt terras met optimale tuinbeleving; Drie slaapkamers en twee badkamers op de verdieping; Extra slaapmogelijkheid op de vide; Geweldige tuin (20 x 52 m.) met groot tuinhuis en loods (6 x 8 m.); Mogelijkheden voor hobby of beroep aan huis; Optimaal isolatiepakket; Gelegen aan het water, in een natuurlijke omgeving; op fietsafstand van winkels en voorzieningen. Kenmerken Inhoud: ca. 595 m³. Woonoppervlakte: ca. 150 m². Perceeloppervlakte: 13.50 are (geschat). Bouwjaar: 1977. Vraagprijs: 395.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg.

Souterrain

Begane grond

Eerste verdieping

Kadastrale kaart

Situatie

Verantwoording Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze brochure is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens. Uitnodiging Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt, aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Koopakte Behoudens nadere afspraken gelden de standaardregels zoals deze voorkomen in de model- koopakte, die is opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM, de consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Eventueel door de koper te maken voorbehouden worden alleen opgenomen als deze in de onderhandelingen zijn afgesproken. Waarborgsom/ Bankgarantie Bij het sluiten van een koopovereenkomst verplicht de koper zich binnen 6 weken na overeenkomen tot het stellen van een bankgarantie / waarborgsom, welke 10% van de koopsom bedraagt. Gunning Verkoper behoudt zich het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze. Bedenktijd koper De koper die een natuurlijk persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om deze koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 0.00 uur van de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte koopakte (in kopie) aan de koper ter hand gesteld is. Indien de bedenktijd op een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag eindigt, wordt deze verlengd tot en met de eerstvolgende dag die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag is. De bedenktijd wordt, zo nodig, zoveel verlengd, dat daarin tenminste twee dagen voorkomen die niet een zaterdag, zondag of algemeen erkende feestdag zijn. Overeenkomst Koper kan aan een mondelinge overeenkomst geen rechten ontlenen, verkoper behoudt zich, totdat er tussen partijen een schriftelijke overeenkomst tot stand is gekomen, alle rechten voor. Verkoper is pas gehouden aan de overeenkomst nadat de akte door beide partijen is getekend. Voorbehoud Hoewel er gestreefd is naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat de brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, beschrijvingen etc.) zijn soms verkregen door mondelinge informatie, soms zijn ze vanuit het geheugen opgediept. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties.