Synformatief. Syntess Atrium. Syntess Atrium Praktijkgerichte software met financiële integratie voor het installatiebedrijf. In dit nummer: Agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Synformatief. Syntess Atrium. Syntess Atrium Praktijkgerichte software met financiële integratie voor het installatiebedrijf. In dit nummer: Agenda"

Transcriptie

1 Synformatief E D I T I E V O O R J A A R C V E N L O O D G I E T E R E L E K T R O T E C H N I E K K O E L T E C H N I E K B E V E I L I G I N G S A N I T A I R In dit nummer: Praktijkgerichte software met financiële integratie voor het installatiebedrijf Praktijkgerichte software met financiële integratie voor het installatiebedrijf In de schijnwerpers: Viveen Elektro-Installatieburo Een klant van het eerste uur! Dashboard Software Klantenportal In schema weergegeven Agenda Installatie Vakbeurs Dé vakbeurs voor de installatie en sanitairbranche Evenementenhal Hardenberg 10 t/m 12 september 2013 Een uitgave van Syntess Software BV T Volg ons op Twitter voor de meest recente Het is alweer maart en de zon laat voor het eerst haar warmte voelen. Een mooi moment voor het eerste Synformatief Installatie van Na een lange winterperiode waarin CV monteurs veel werk hebben verricht komen nu installaties van zonnepanelen en airconditioning weer in beeld. Zonnig weer maakt mensen vrolijk gestemd en dat is goed voor het consumentenvertrouwen. Een mooi voorjaar kan daar zeker aan bijdragen. De afgelopen winterperiode hebben wij hard gewerkt aan tal van zaken die voor het installatiebedrijf van belang zijn. Zo is een start gemaakt met een klantenportal dat uw klanten en opdrachtgevers via internet informatie biedt over facturen, werkbonnen en daarmee samenhangende zaken. Van belang ook voor opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen die online informatie behoeven over uitgevoerde werkzaamheden. Ook is een start gemaakt met internetplannen, waarbij uw klant via internet zelf een afspraak kan inplannen. Uiteraard kunt u ook een planning maken waarbij de ontvanger de mogelijkheid heeft een aanpassing te doen. Grote besparingen op uw interne organisatie zijn denkbaar. Verder in dit Synformatief een interview met Viveen Elektro-Installatieburo uit Arkel, op steenworp afstand van onze standplaats Gorinchem. Viveen behoort tot onze oudste klanten, maar neemt daarin een moderne positie in als gebruiker van Professional. Syntess Software is producent van het programma. Onze doelstelling en inzet is erop gericht u over branchegerichte software te laten beschikken met de hoogst mogelijke vorm van integratie en serviceverlening. is ontwikkeld voor de bouw- en installatiebranche. Ook voor installatiebedrijven op nautisch gebied bieden we oplossingen.

2 Viveen Elektro-Installatieburo Een klant van het eerste uur! Al ruim 60 jaar een begrip in alles dat te maken heeft met stroom en spanning in de breedste zin van het woord I N D E S C H I J N W E R P E R S v.l.n.r. Pieter Kros en Gerard van Dijk Naast het dorpje Arkel bevindt zich een enorm bedrijventerrein. De laatste keer dat we Viveen Elektro-Installatieburo voor een interview bezochten was in In dat jaar, zo blijkt uit een gedateerd artikel in een zeer oude nieuwskrant, bestond Viveen 40 jaar en werkten er ongeveer 35 medewerkers. Viveen is vandaag de dag een organisatie met 50 medewerkers. Viveen richt zich op projectmatig werk, regiewerk en een servicetak die op dit moment verder wordt uitgebreid. Ondanks dat het in de bouwwereld niet goed gaat, handhaaft het Arkelse bedrijf haar positie. Viveen is een elektrotechnisch bedrijf pur sang met als specialisaties o.a. installatie van laadpalen, zonnepanelen en recentelijk is mechanische ventilatie weer opgepakt. Viveen beschikt over een breed werkgebied. Dit loopt uiteen van het aanleggen van een stopcontact in een aanbouw bij een particulier tot en met een appartementencomplex van 250 woningen met parkeerkelders met parkeersystemen, oproep- en videosystemen. De verhouding is 70 procent seriematig werk en 30 procent wordt besteed aan storingen, klein regiewerk en renovaties. Of zoals mededirecteur Pieter Kros het benoemd alles dat te maken heeft met stroom en spanning in de breedste zin van het woord. Werkgebied Het werkgebied van Viveen Elektro-Installatieburo betreft een cirkel van ongeveer 80 km rond Arkel. Naast een belangrijke positie in de directe omgeving beschikt Viveen over veel vaste opdrachtgevers waardoor zij bijvoorbeeld ook projecten in Amsterdam onderhanden hebben. Op onze vraag hoe Viveen acquisitie pleegt, meldt Gerard van Dijk, directeur van Viveen, dat er na het uitbrengen van een offerte intensiever contact met de opdrachtgever gehouden moet worden. De prijzen staan bovendien sterk onder druk. Hij wordt aangevuld door compagnon Pieter Kros die benadrukt dat doen wat je zegt en nakomen wat je beloofd één van de belangrijkste succesfactoren voor Viveen is. Je moet echter wel met bodemprijzen meekunnen alvorens je je toegevoegde waarde kunt inzetten, aldus Pieter.

3 Het bedrijfspand van Viveen in Arkel Syntess Classic In de jaren tachtig was Viveen al erg vooruitstrevend en voor hen was één ding echt belangrijk: alle functionaliteit in een softwarepakket waar meerdere medewerkers mee konden werken zonder dubbele invoer. Syntess Software zelf, voortgekomen uit een installatiebedrijf, beschikte in 1989 over een geïntegreerd softwarepakket voor de installatiebranche, Syntess Classic genaamd en afgestemd op het DOS-platform. De integrale opzet van Syntess Classic, een alles-in-1 pakket voor de installatiebranche, was voor Viveen doorslaggevend bij hun keuze. Pas jaren later werd Syntess Classic uitgebracht als Syntess Prisma waar Viveen tot het jaar 2010 mee werkzaam was. Papierwinkel Computers en netwerken waren in de jaren tachtig veel duurder dan softwarepakketten. Als vooruitstrevend bedrijf kocht Viveen als een van de eerste bedrijven een faxapparaat voor gulden, iets dat we anno 2013 nauwelijks nog begrijpen. In 1988 ging men bij bestaande leveranciers kijken naar branchegerichte software. Het bestaande systeem dat in gebruik was betrof een Wang computer en men had alleen een oplossing voor facturen, debiteuren en crediteuren. De papierwinkel bleef echter groot en op televisie klonk het regelmatig koop een computer en bespaar papier. In die tijd deed de huidige PC zijn intrede en kwam er functionaliteit beschikbaar om met meerdere computers in een netwerk te kunnen werken. Gerard van Dijk vertelt met een glimlach over die periode. Op de ene computer werden zaken ingevoerd, maar de andere medewerkers konden daar weer geen gebruik van maken. De overstap naar Atrium heeft gezorgd voor een positieve swung onder het personeel In 2010 werd overgestapt naar het huidige pakket Professional. Als key-user werd Ilze Hiddink aangesteld, die ook al betrokken was bij de invoering van Syntess Classic in Met veel energie trok zij de kar voor de overstap. Alle data uit Syntess Prisma werd mee geconverteerd tijdens de implementatie van, die voorspoedig verliep maar wel veel tijd vergde. Gerard van Dijk vertelt dat het moment van overstappen tevens een goed moment was om alle processen weer eens opnieuw tegen het licht te houden en zo mogelijk verbeteringen door te voeren. Daarin werd het personeel nauw betrokken en ging iedereen gemotiveerd van start. De keuze om over te stappen naar was tweeledig. Allereerst waren in de loop der tijd allerhande programma s (zoals MS-Excel) in gebruik geraakt doordat Syntess Prisma niet aansloot bij moderne, op Windows gebaseerde, besturingssystemen. Het draagvlak voor Syntess Prisma brokkelde daarom langzaam af. De basisvisie, te weten integratie, kwam onder druk te staan. Daarnaast wilde Viveen niet achterlopen qua automatisering, maar meegaan met de modernste software-oplossingen.

4 Projectenadministratie Ilze Hiddink benadrukt dat de overstap heeft gezorgd voor een positieve swung onder het personeel. Nieuw pakket, nieuwe inrichting, nieuwe mogelijkheden. Pieter Kros noemt de overstap een grote stap vooruit. Vooral het inzicht in de projectenadministratie is erg goed doordat over een projectendossier beschikt. In dit dossier is alles terug te vinden dat met het betreffende project te maken heeft. Van voorcalculatie, uren, werkvoorbereiding tot en met de inkoop van materiaal en de facturering. Ook geeft Pieter aan dat alle externe zaken, zoals documenten, onder het project gehangen kunnen worden. Voor zover documenten niet elektronisch worden aangeleverd, worden ze gescand en achter het project gehangen. De materiaalvoorziening is met volledig geautomatiseerd. Het magazijn is uitgerust met barcode-scanapparatuur en materiaal wordt gescand op werkbon. Ook voor de bestellingen wordt deze methodiek gebruikt. Op projecten bevinden zich vaak containers waar besteld materiaal wordt afgeleverd op de bouwplaats. Het enige dat geregistreerd wordt door het uitvoerend personeel zijn de weekstaten die periodiek worden ingeboekt. I N D E S C H I J N W E R P E R S Nieuwe wensen Uiteraard wordt voor het kleine werk gebruik gemaakt van bonnen. Deze worden nog handmatig op papier verwerkt. Voor een drietal zaken is Viveen met Syntess in gesprek. Het is de bedoeling dat urenstaten met een ipad of een computer met internetverbinding door de werknemers zelf worden geboekt via de webapplicatie uren. Ook voor het kleinere regiewerk en servicewerk kan een ipad of soortgelijk apparaat het papieren proces wegnemen. Pieter Kros geeft aan dat hij bovendien meer dashboardfunctionaliteit wenst om een goed indicatiesysteem te hebben voor waar mogelijk iets scheef loopt. Met de dashboardfunctionaliteit van kun je via metertjes, klokjes of kleurindicatoren zien of een bepaald item de aandacht vraagt. Wat groen weergegeven wordt loopt volgens planning, je hoeft slechts door te klikken bij een waarschuwing rood of oranje. Vanaf het moment van binnenkomst tot aan ons vertrek overheerst het gevoel dat Viveen, al 24 jaar relatie, nog steeds uiterst tevreden is met onze softwareoplossingen. Een plezierig gevoel bij Viveen én bij onszelf, want daar doen we het uiteindelijk voor!

5 Dashboard software ook voor u! projectresultaat Om te zien hoe het in uw bedrijf gaat, dient u veel rapportages in te zien. Omzet, kosten, nieuwe opdrachten, achterstallige debiteurenposten etc. zijn maar enkele voorbeelden waar u mee te maken heeft. omzet Om het uw installatiebedrijf eenvoudiger te maken heeft Syntess Software dashboardfunctionaliteit beschikbaar. Een dashboard bestaat uit metertjes, klokjes en kleurindicatoren waarop u direct kunt aflezen of iets uw aandacht vraagt. Een klok of meter waarvan de meter netjes een groene kleur aangeeft behoeft verder geen nadere aandacht. U I T G E L I C H T gepland onderhoud Stel uw onderhandenwerk mag maximaal euro bedragen per maand. Tussen de en de dient de wijzer in het oranje gebied te staan, daarboven in het rood. Door dagelijks 1 seconde een blik te werpen op uw dashboard (bijvoorbeeld 20 klokjes gaan over achterstallige bedragen, uren, projecten, service, omzet, winst, orderportefeuille, offertekansen etc.) weet u welke zaken aandacht verdienen. Is alles groen dan is alles onder controle. Is de indicator offertekansen oranje gekleurd, dan kunt u direct klikken en inzoomen zodat u kunt zien waardoor dit veroorzaakt wordt. Doordat u zelf indicatoren kunt benoemen, wordt u automatisch ook gedwongen na te denken over uw organisatie. De waarde van de indicatoren geven aan dat u van mening bent dat u de gevarenzone nadert. verkregen opdrachten Klantenportal nieuwe webapplicatie Binnenkort levert Syntess de nieuwe applicatie klantenportal. Het klantenportal is een webapplicatie met als doel informatie te verschaffen aan uw opdrachtgevers en/of klanten, zoals bijvoorbeeld factuurinformatie, werkbongegevens of adres- en contactinformatie. Met dit krachtige instrument kunt u aan bijv. woningbouwcoöperaties door u uitgevoerd werk aan apparaten, installaties of complexen rapporteren. Het klantenportal laat, naast de beschikbare informatie, uw opdrachtgevers en klanten ook zien dat u met moderne software bent uitgerust en dat u de kwaliteit kunt leveren die van een modern bedrijf wordt verwacht. Voor meer informatie

6 in schema weergegeven ARTIKELEN RELATIES STAMGEGEVENS HANDEL PROJECTEN SERVICE CALCULEREN CAD MATERIEEL DOSSIER OFFREREN BEGROTEN KANTOOR PLANNEN RESERVEREN BESTELLEN FACTUREREN WERKVLOER MAGAZIJN CREDITEUREN FINANCIËN PROJECTHISTORIE GROOTBOEK DASHBOARD RAPPORTAGE Bovenstaand schema geeft de bedrijfsprocessen weer van Syntess Atrium. is een geïntegreerd pakket dat alle bedrijfsonderdelen van een installatiebedrijf kan automatiseren. Er kan met enkele modules gestart worden maar vervolgens ook worden doorgegroeid naar een compleet pakket. Er zijn drie edities beschikbaar, te weten Entry, Professional en Enterprise. Voor gedetailleerde informatie kunt u dit schema interactief bekijken op onze website Iedere functiegroep kent nog diverse onderliggende functies, niet iedere naam zult u dus in dit schema aantreffen. wordt gebruikt door installatiebedrijven in elektrotechniek, cv en loodgieter, koeltechniek, sanitair en beveiliging. Met heeft u geen andere software nodig om uw bedrijf te automatiseren. Alle functionaliteiten zijn beschikbaar en éénmalige invoer van gegevens staat centraal. U kunt het aantal gebruikers onbeperkt uitbreiden. draait onder het besturingssysteem Windows. De software kan zowel lokaal op uw netwerk worden geïnstalleerd als ook online waarbij uw software wordt gehost bij een Syntess-provider. Syntess Software draagt zorg voor uw dagelijkse backup en updates. Op deze manier kan Syntess Atrium op elk systeem met een internetverbinding worden gebruikt. Syntess Software Spijksedijk 16a 4207 GN Gorinchem T F verkoop@syntess.nl

C V E N L O O D G I E T E R E L E K T R O T E C H N I E K K O E L T E C H N I E K B E V E I L I G I N G S A N I T A I R

C V E N L O O D G I E T E R E L E K T R O T E C H N I E K K O E L T E C H N I E K B E V E I L I G I N G S A N I T A I R Synformatief N A J A A R 2 0 1 2 C V E N L O O D G I E T E R E L E K T R O T E C H N I E K K O E L T E C H N I E K B E V E I L I G I N G S A N I T A I R In dit nummer: Syntess 25 jaar Een kwart eeuw ontwikkeling...

Nadere informatie

Synformatief. Syntess Atrium. VSK 2014 Mobiel werken neemt grote vlucht... ...grip op uw bedrijfsvoering is essentieel! In dit nummer: Agenda

Synformatief. Syntess Atrium. VSK 2014 Mobiel werken neemt grote vlucht... ...grip op uw bedrijfsvoering is essentieel! In dit nummer: Agenda SYNTESS SOFTWARE NIEUWSBRIEF VOOR DE INSTALLATIEBRANCHE Synformatief EDITIE VOORJAAR 2014 CV EN LOODGIETER ELEKTROTECHNIEK KOELTECHNIEK BEVEILIGING SANITAIR In dit nummer: VSK 2014 Mobiel werken neemt

Nadere informatie

Synformatief. ERP-software. In dit nummer: Agenda SYNTESS SOFTWARE NIEUWSBRIEF. ERP-software. In de schijnwerpers: Bouwbedrijf Van der Zande

Synformatief. ERP-software. In dit nummer: Agenda SYNTESS SOFTWARE NIEUWSBRIEF. ERP-software. In de schijnwerpers: Bouwbedrijf Van der Zande Synformatief E E R S T E E D I T I E 2 0 1 2 B O U W E N A A N N E M E R I J A F B O U W B E D R I J V E N In dit nummer: ERP-software Syntess Atrium Bouw In de schijnwerpers: Bouwbedrijf Van der Zande

Nadere informatie

Synformatief. Stalling. ERP-software Syntess Atrium Nautisch: geïntegreerde software voor úw branche. In dit nummer: Agenda

Synformatief. Stalling. ERP-software Syntess Atrium Nautisch: geïntegreerde software voor úw branche. In dit nummer: Agenda Synformatief E E R S T E E D I T I E 2 0 1 2 JACHTWERVEN SCHEEPSREPARATIEBEDRIJVEN STALLINGSBEDRIJVEN JACHTHAVENS WATERSPORTWINKELS In dit nummer: Interview met Menken Maritiem Elk nieuw model een eigen

Nadere informatie

Synformatief. Syntess Atrium Bouw. ERP-software. Syntess Atrium Bouw: geïntegreerde software voor úw branche. In dit nummer: Agenda

Synformatief. Syntess Atrium Bouw. ERP-software. Syntess Atrium Bouw: geïntegreerde software voor úw branche. In dit nummer: Agenda Synformatief EDITIE VOORJAAR 2013 BOUW EN AANNEMERIJ WONINGBOUW UTILITEITSBOUW RENOVATIE SERVICE EN ONDERHOUD In dit nummer: ERP-software Syntess Atrium Bouw In de schijnwerpers: Meerbouw Rotterdam BV

Nadere informatie

Synformatief. Syntess Atrium Bouw. Positieve ontwikkelingen voor de bouwsector Met Syntess Atrium Bouw klaar voor groei.

Synformatief. Syntess Atrium Bouw. Positieve ontwikkelingen voor de bouwsector Met Syntess Atrium Bouw klaar voor groei. Synformatief EDITIE VOORJAAR 2014 BOUW EN AANNEMERIJ WONINGBOUW UTILITEITSBOUW RENOVATIE SERVICE EN ONDERHOUD is de unieke en integrale ERP-oplossing voor uw bouwonderneming, waarmee u op eenvoudige wijze

Nadere informatie

Syntess Software Nieuwsbrief. Voor de Technisch Dienstverlener. Synformatief. CV en Loodgieter Elektrotechniek Koeltechniek Beveiliging Sanitair

Syntess Software Nieuwsbrief. Voor de Technisch Dienstverlener. Synformatief. CV en Loodgieter Elektrotechniek Koeltechniek Beveiliging Sanitair Syntess Software Nieuwsbrief Voor de Technisch Dienstverlener Synformatief Editie voorjaar 2015 CV en Loodgieter Elektrotechniek Koeltechniek Beveiliging Sanitair In dit nummer Profiteren van integratie

Nadere informatie

SYNTESS SOFTWARE NIEUWSBRIEF SYNTESS SOFTWARE NIEUWSBRIEF VOOR DE NAUTISCHE BRANCHE

SYNTESS SOFTWARE NIEUWSBRIEF SYNTESS SOFTWARE NIEUWSBRIEF VOOR DE NAUTISCHE BRANCHE Synformatief EERSTE EDITIE 2011 JACHTBOUWERS JACHTREPARATIEBEDRIJVEN JACHTHAVENS WATERSPORTWINKELS In dit nummer: Stevens Nautical Alles-in-1-softwarepakket Werkbonnen en uren Efficiënte urenregistratie

Nadere informatie

Bedrijfsbrochure.

Bedrijfsbrochure. Bedrijfsbrochure Eenheid in processen maakt sterk! Syntess Software, vakkundig voor vakmensen Syntess Software kent uw branche als geen ander. Onze vakkennis van uw werkprocessen vormt de essentiële basis

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

InstallWare - De bedrijfssoftware voor installatiebedrijven

InstallWare - De bedrijfssoftware voor installatiebedrijven www.kerridgecs.nl InstallWare - De bedrijfssoftware voor installatiebedrijven Specialistische software voor installatiebedrijven Het moderne installatiebedrijf ontwikkelt zich en de bedrijfsprocessen nemen

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen

100 redenen, 1 oplossing. urenregistratie 101 eenvoudige software voor de bouw. Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen 100 redenen, 1 oplossing Eenvoudig Webbased Kostenbesparend Te koppelen Planning en projecten Personeel & materieel op locatie Veel personeel van bouwbedrijven verschijnt niet elke dag op kantoor, maar

Nadere informatie

Productbeschrijving ABC4U-pakket

Productbeschrijving ABC4U-pakket Productbeschrijving ABC4U-pakket Het basispakket bestaat uit de volgende onderdelen a. offertesysteem b. projectenadministratie c. werknemersregistratie d. facturatie e. debiteurenadministratie f. crediteurenadministratie

Nadere informatie

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud

Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel Zaken doen in de cloud Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel is de nieuwe totaaloplossing van Visma in de cloud voor financieel management. Veilig werken in de cloud voor CFO

Nadere informatie

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren 2thePoint Project Software Software voor projectmatig produceren 2thePoint Project Software Software voor bedrijven die projectmatig werken 2thePoint software 2thePoint Software heeft een geheel nieuw

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Bouwbedrijven en automatisering

Bouwbedrijven en automatisering Bouwbedrijven en automatisering Presentatie 2010-11-10 Automatisering is geweldig toch? Bloemen en automatisering? Bouwautomatisering? Project success Standish Report Project success rates zijn gestegen

Nadere informatie

Powered by. GroenVision One. voor de zelfstandige fijnhovenier. Eenvoudig meer controle

Powered by. GroenVision One. voor de zelfstandige fijnhovenier. Eenvoudig meer controle Powered by GroenVision One voor de zelfstandige fijnhovenier Eenvoudig meer controle GroenVision One: eenvoudig én voordelig GroenVision One is met name geschikt voor de (startende) zzp er, die tijd wil

Nadere informatie

Make your service work

Make your service work Make your service work Mobiele interactie met je externe medewerkers Werkbonnen opstellen voor interventies en onderhoud Paperless mobiele administratie Aangepast aan uw sector PlenionMobile De mobiele

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

TRAININGEN 2014 PAKKETTRAININGEN SYNTESS ATRIUM

TRAININGEN 2014 PAKKETTRAININGEN SYNTESS ATRIUM TRAININGEN 2014 PAKKETTRAININGEN SYNTESS ATRIUM 2 Trainingen 2014 Voorwoord Deze brochure biedt u een overzicht van onze trainingen voor 2014. In dit overzicht wordt kort en krachtig bij de trainingen

Nadere informatie

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule

2thePoint Project Software. Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule 2thePoint Project Software Software voor projectmatig produceren Service- en Onderhoudsmodule 2thePoint Project Software Software voor bedrijven die projectmatig werken Service- en Onderhoudsmodule 2THE

Nadere informatie

ABC4U-online. ABC4U software levert en/of biedt huidige en toekomstige gebruikers:

ABC4U-online. ABC4U software levert en/of biedt huidige en toekomstige gebruikers: ABC4U software levert en implementeert geavanceerde softwarepakketten waarbij zij gespecialiseerd is in oplossingen voor de Bouwnijverheid en in het bijzonder voor gespecialiseerde Aannemers (Metsel- Voeg-

Nadere informatie

Registreren, analyseren en verantwoorden

Registreren, analyseren en verantwoorden Registreren, analyseren en verantwoorden Inhoud DAS in het kort DAS in het kort 3 De voordelen voor u 4 Effecten meten 4 Uw opdracht verantwoorden 5 Werkwijze methodiseren 6 Samenwerking bevorderen 7 Kosten

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

totaaloplossing 40% Bespaar op uw verbruik en kosten Plugwise is dat een biedt voor wie op kantoor of thuis inzicht wil in het energieverbruik.

totaaloplossing 40% Bespaar op uw verbruik en kosten Plugwise is dat een biedt voor wie op kantoor of thuis inzicht wil in het energieverbruik. Plugwise is het enige draadloze totaaloplossing Plugwise heeft een duidelijke filosofie: energiemanagementsysteem dat een biedt voor wie op kantoor of thuis inzicht wil in het energieverbruik. de groenste

Nadere informatie

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren.

aan de leverancier zijde oplossingen om alle processen te optimaliseren. Product Data Manager zet zich in voor digitale uitwisseling van gegevens tussen partijen. Inkooporders, artikelinformatie, prijsmutaties, voorraadpositie, pakbonnen, facturen, orderbevestigingen; er gaat

Nadere informatie

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen

Sportlink Club.Basis. De voordelen van Club.Basis. Uitbreidingsmogelijkheden. Eenvoudig over te dragen Sportlink Club.Basis Uitbreidingsmogelijkheden U kunt Club.Basis heel eenvoudig uitbreiden met allerlei oplossingen die volledige geïntegreerd zijn in Sportlink. Wilt u naast de ledenadministratie bijvoorbeeld

Nadere informatie

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen 2012 1 Overal en altijd toegankelijk Voor de toegang is alleen een pc nodig met een internetverbinding U heeft

Nadere informatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie

Snel te implementeren. Inpasbaar in uw situatie Everything4Office ProjectManager Software voor Project Management Snel te implementeren Inpasbaar in uw situatie Economisch zeer verantwoord Everything4Office Software, Tolnasingel 1, 2411 PV Bodegraven

Nadere informatie

JUBILEUM AANBIEDINGEN

JUBILEUM AANBIEDINGEN Mamut Exclusieve JUBILEUM AANBIEDINGEN 5% korting op upgrades lees pagina korting op cursuspakketen zie pagina 6 korting op extra licenties zie pagina 2 Mamut Hogere efficiëntie Beter overzicht Up-to-date

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

AllSolutions 10.0.24. Online samenwerken. Algemeen

AllSolutions 10.0.24. Online samenwerken. Algemeen AllSolutions 10.0.24 Online samenwerken Documenten bij een entiteit aan kringen koppelen Met kringen kunt u samenwerken met personen in een bepaalde groep. Bijvoorbeeld alle medewerkers binnen uw bedrijf,

Nadere informatie

STP & COMPLIANCE. Doel van deze Whitepaper. Inleiding. Probleemstelling. ELEMENTS VOLMACHT - STP & Compliance 1

STP & COMPLIANCE. Doel van deze Whitepaper. Inleiding. Probleemstelling. ELEMENTS VOLMACHT - STP & Compliance 1 STP & COMPLIANCE Versie 1.0 Inleiding Faster Forward lanceert Elements Volmacht. Een nieuwe generatie volmacht schade software waar de markt eigenlijk al jaren op wacht. De volmacht module is onderdeel

Nadere informatie

nieuwsbrief voor project en servicegerichte bedrijven

nieuwsbrief voor project en servicegerichte bedrijven Synformatief nieuwsbrief voor project en servicegerichte bedrijven Voorjaar 2017 De dagelijkse werkzaamheden van uw vakmensen staan centraal Eén totaaloplossing waarbij de dagelijkse praktijk zich automatisch

Nadere informatie

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project?

Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Hoeveel budget moet ik uittrekken voor een Field Service Automation project? Slechts 10 per maand per gebruiker, geen verborgen kosten, onmiddellijk ROI eenmaal u online een aantal field force automation

Nadere informatie

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher

Hét complete Uitzendbureau in de Cloud. matcher Hét complete Uitzendbureau in de Cloud matcher Een processysteem in plaats van een administratiesysteem Meer dan twee keer zoveel tijd besteden aan sales en zo uw omzet verhogen. e-matcher maakt het mogelijk.

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

BLOXS vastgoedsoftware

BLOXS vastgoedsoftware BLOXS vastgoedsoftware BLOXS.nl Een nieuwe standaard in vastgoed beheer software BLOXS vastgoedsoftware vastgoed beheren is nooit eenvoudiger geweest 2 bloxs software - bloxs.nl een nieuwe standaard BLOXS

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Onderzoeksbureau GBNED Cloud computing en pakketselectie. Door Gerard Bottemanne, GBNED. 29-11-2012 ICT Financials

Onderzoeksbureau GBNED Cloud computing en pakketselectie. Door Gerard Bottemanne, GBNED. 29-11-2012 ICT Financials Door Gerard Bottemanne, GBNED 29-11-2012 ICT Financials Soort pakket Stand alone > Best of Breed Losstaand (beste) financieel administratiesysteem Attentiepunten: - Meer leveranciers (systeembeheer) -

Nadere informatie

Timecloud Een allround pakket speciaal voor de industriële elektronica sector

Timecloud Een allround pakket speciaal voor de industriële elektronica sector Timecloud Een allround pakket speciaal voor de industriële elektronica sector Door veel vragen vanuit de elektronicasector voor een allround oplossing op het gebied van urenverantwoording, daarbij rekening

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

2thePoint Project Software. Detachering Planner Module

2thePoint Project Software. Detachering Planner Module 2thePoint Project Software Detachering Planner Module 2thePoint Project Software Software voor bedrijven die projectmatig werken Detachering Planner Module 2THE POINT SOFTWARE 2 The Point Software heeft

Nadere informatie

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Tijd en geld besparen en overzicht creëren Maatwerk met standaard software voor handelsbedrijven Vanaf 118,- p/m All-in! CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Up-to-date inspelen

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven 2 uitgebreide service Als professional in onderhoud vragen uw klanten flexibiliteit, kwaliteit en duidelijkheid van u. Op

Nadere informatie

Business case: Fieldservice Management bij Danwood

Business case: Fieldservice Management bij Danwood Onderneming: Branche: Land: Website: ERP: Interfaces: Aantal planners: Danwood Group Print, Document & Workspace management United Kingdom http://www.danwood.com MXP (een systeem dat tot 2006 door Axias

Nadere informatie

DE OVERSTAP NAAR GEAUTOMATISEERDE FACTUURVERWERKING WAT ZIJN DE AANDACHTSPUNTEN?

DE OVERSTAP NAAR GEAUTOMATISEERDE FACTUURVERWERKING WAT ZIJN DE AANDACHTSPUNTEN? DE OVERSTAP NAAR GEAUTOMATISEERDE FACTUURVERWERKING WAT ZIJN DE AANDACHTSPUNTEN? Whitepaper De overstap naar geautomatiseerde factuurverwerking Wat zijn de aandachtspunten? Organisatie: Easy Systems BV

Nadere informatie

BiziMan Werkt voor u!

BiziMan Werkt voor u! Werkt voor u! WebsiteKing.be Een totaaloplossing voor elke ondernemer BiziMan is een facturatieprogramma, ook wel ERP Software (Enterprise Resource Planning) genoemd, dat beschikt over een aantal basismodules

Nadere informatie

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski

ECM - Enterprise Content Management. Daniel Kucharski ECM - Enterprise Content Management Daniel Kucharski IT vraagstukken in de KMO Nood aan gebruiksvriendelijke software afgestemd op specifieke behoeften Geen grote investering in software en hardware Typische

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows Incl. financiele administratie A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud voor 59,95 per maand. Neem uw eigen programma's

Nadere informatie

Functionaliteitsoverzicht

Functionaliteitsoverzicht Functionaliteitsoverzicht OFFERTES module functionaliteit Maak uw offertes aan. In Watch kunt u alle benodigde projectinformatie al vanaf het begin registreren, in de Offertemodule. Zo heeft u een compleet

Nadere informatie

HODES "SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND"

HODES SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND HODES "SNELLER, MAKKELIJKER EN KOSTENBESPAREND" INHOUDSOPGAVE HET JUISTE GEREEDSCHAP DE UITDAGINGEN 3 5 IMPLEMENTATIE 7 11 OVER AFAS 2 HODES DE UITDAGINGEN Controller Carlien Smit van Hodes Huisvesting

Nadere informatie

BaseNet Medisch. BaseNet Internet Projects W.G. Plein 568 1054 SJ Amsterdam www.basenet.nl info@basenet.nl tel +31 (0)20-6855031 fax +31 (0)20-6853211

BaseNet Medisch. BaseNet Internet Projects W.G. Plein 568 1054 SJ Amsterdam www.basenet.nl info@basenet.nl tel +31 (0)20-6855031 fax +31 (0)20-6853211 BaseNet Medisch BaseNet Internet Projects W.G. Plein 568 1054 SJ Amsterdam info@basenet.nl tel +31 (0)20-6855031 fax +31 (0)20-6853211 BaseNet BaseNet Internet Projects BV is met meer dan 9500 gebruikers

Nadere informatie

Verplichtingen administratie. Brochure - Verplichtingen administratie

Verplichtingen administratie. Brochure - Verplichtingen administratie Brochure - Verplichtingen administratie Ontwikkeld door: Van der Heijde Automatisering B.V. Registratie van verplichtingen van debiteuren en aan crediteuren Uitgebreide structuur voor autorisatie van verschillende

Nadere informatie

Compleet Boekhouden PRO

Compleet Boekhouden PRO Compleet Boekhouden PRO Overstappen van Compleet Boekhouden &Factureren naar Compleet Boekhouden PRO Osirius BV Inhoudsopgave 1 VOOR U BEGINT 3 1.1 MAAK EEN BACK-UP IN DE OUDE VERSIE 3 1.2 VERWIJDEREN

Nadere informatie

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact Samenwerken met Exact Online 2012 Exact Historie: Oranje Nassau Kazerne 2012 Exact 2 Historie Exact 2012 Exact 3 Maurice Verstraten Sales Executive Exact Online Accountancy - Accountancy achtergrond nl.linkedin.com/in/mverstraten

Nadere informatie

Plan van aanpak 2006. Door: Jeroen Corsius en Mitchell Diels. GameShop

Plan van aanpak 2006. Door: Jeroen Corsius en Mitchell Diels. GameShop Plan van aanpak 2006 Door: Jeroen Corsius en Mitchell Diels GameShop 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave blz. 2. Achtergronden 3. Projectopdracht 4. Projectactiviteiten 5. Projectgrenzen en Randvoorwaarden

Nadere informatie

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX

ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX ISS verbetert grip op de organisatie met Microsoft Dynamics AX Met Microsoft Dynamics AX verbetert het Institute of Social Studies zijn backofficeprocessen. Rapportages zijn nu direct beschikbaar en hoeven

Nadere informatie

Productbeschrijving Delta/W Schadedossier versie 1.0

Productbeschrijving Delta/W Schadedossier versie 1.0 Delta/W Schadedossier Compleet en efficiënt Inleiding Delta/W Schadedossier is het backoffice pakket voor de schadehersteller die meer wil dan alleen calculeren. Delta/W Schadedossier heeft standaard uitgebreide

Nadere informatie

INNOVATIE IN DE BOUW. Sessie 1

INNOVATIE IN DE BOUW. Sessie 1 INNOVATIE IN DE BOUW Sessie 1 Agenda - Sessie 1 Innovatie in de bouw 08:15h Aanvang Innovatie in de bouw Thema ketenautomatisering Thema Mobiel Thema Portalen Thema data analyse / dashboards 09:00h Einde

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De verantwoordelijkheid voor logistieke processen, kwaliteits-beheersing en planning komt steeds meer bij de aannemer te liggen. Wij, als coördinerend

Nadere informatie

Het Galvano Offerte- en Orderprogramma (GOOP ) FEITEN EN CIJFERS. 1. Introductie. 2. Hoofdpunten van GOOP. Januari 2014

Het Galvano Offerte- en Orderprogramma (GOOP ) FEITEN EN CIJFERS. 1. Introductie. 2. Hoofdpunten van GOOP. Januari 2014 Januari 2014 Het Galvano Offerte- en Orderprogramma (GOOP ) FEITEN EN CIJFERS Met GOOP, Galvano s offerte- en orderprogramma, bespaart u tijd en geld op het gehele traject van offerte, order, bestelling,

Nadere informatie

Ondersteuning zit in ons systeem. Incontinentiemanagement met HILMAS 5.

Ondersteuning zit in ons systeem. Incontinentiemanagement met HILMAS 5. Ondersteuning zit in ons systeem. Incontinentiemanagement met HILMAS 5. Incontinence Management Optimale verzorging Uiterst efficiënt Online-toepassing Centraal databeheer HILMAS optimaliseert uw continentiezorg.

Nadere informatie

Software voor projectmatig produceren. Verkooporder en Facturatie Module

Software voor projectmatig produceren. Verkooporder en Facturatie Module Software voor projectmatig produceren Verkooporder en Facturatie Module 2thePointProject Software Software voor bedrijven die projectmatig werken Verkooporder en FacturatieModule 2THE POINT SOFTWARE 2

Nadere informatie

Brochure AMF Financieel en fiscaal

Brochure AMF Financieel en fiscaal Brochure AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal maken onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor

Nadere informatie

Voor ondernemers. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Voor ondernemers. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie Voor ondernemers Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie DizzyData voor Ondernemers AUTOMATISCH BOEKHOUDEN VOOR INNOVATIEVE ONDERNEMER DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 499,- excl. btw eenmalig. B- Cloud versie voor 27,50 + 15,- p. mnd onderhoudscontract excl. btw. FashionBase Start incl.

Nadere informatie

Thier Software Development

Thier Software Development planning.nl Thier Software Development Planning.nl is, als je alle factoren en afhankelijkheden mee zou nemen, vaak complex. Daarom is het belangrijk bij het automatiseren van dit proces te bedenken welke

Nadere informatie

Overzicht cursussen 2015. Cursus op locatie Basiscursus AMF v.3 Basiscursus AMF voor overstappers

Overzicht cursussen 2015. Cursus op locatie Basiscursus AMF v.3 Basiscursus AMF voor overstappers Cursus op locatie Basiscursus AMF v.3 Basiscursus AMF voor overstappers Naast de cursussen die bij Microsign worden gegeven, is het ook mogelijk om cursussen bij u op locatie te laten verzorgen. U kunt

Nadere informatie

Checklist E-procurement

Checklist E-procurement Checklist E-procurement CA 1.20-1 CA 1.20 Checklist E-procurement Wat is e-procurement? E-procurement is letterlijk elektronisch inkopen, oftewel het inkopen van producten en diensten door bedrijven of

Nadere informatie

IP Businessmanager voor gevorderden

IP Businessmanager voor gevorderden IP Businessmanager voor gevorderden mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip

Nadere informatie

SAP Invoice Management (SIM)

SAP Invoice Management (SIM) (SIM) Copyright 2005 Avelon BV Pagina 1 / 10 1 Inleiding Voor veel organisaties is het afhandelen van binnenkomende facturen een handmatig proces dat veel tijd in beslag neemt. Handmatige invoer, tijdrovend

Nadere informatie

2014 9 Knots Solutions BV

2014 9 Knots Solutions BV FinMaster FinMaster is een online applicatie speciaal ontwikkeld voor u: de ondernemer. Het biedt u de mogelijkheid om uw financiële- en verkoopadministratie te registreren en te beheren. FinMaster bevat

Nadere informatie

Ridder Data Systems een nieuwe oplossing ontworpen: Ridder iq Slim.

Ridder Data Systems een nieuwe oplossing ontworpen: Ridder iq Slim. Al meer dan vijfendertig jaar voorziet Ridder de maakindustrie van ERP-oplossingen. In deze periode is er enorm veel veranderd. De technologische ontwikkelingen en de veranderende processen hebben uiteindelijk

Nadere informatie

Cursusadministratie Software. Whitepaper

Cursusadministratie Software. Whitepaper Cursusadministratie Software Huur of Koop Whitepaper Januari 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding: Koop versus huur... 3 Hoofdstuk 1... 4 1.1 Belangrijke trends bij SaaS-applicaties... 4 1.2

Nadere informatie

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen Trivium Software Trivium Software ontwikkelt, installeert en onderhoudt software voor de advocatuur. Wij zijn groot geworden met het onder juristen en advocaten breed gewaardeerde pakket FORTUNA. In 2013

Nadere informatie

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal

Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Web Order Entry: klantvriendelijke orderinvoer via beveiligd internetportal Minder fouten en lagere werkdruk bij logistieke dienstverleners Klanten zelf hun orders laten invoeren waardoor ze de status

Nadere informatie

Gasunie inkoopproces 2012

Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Gasunie inkoopproces 2012 Of het nu gaat om het optimaliseren van het gastransport of om het beheren en aansturen van onze leveranciers, bij Gasunie zijn we continu op zoek naar

Nadere informatie

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein.

De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. De beste, mooiste en meest intelligente oplossing voor de automatisering en beveiliging van uw domein. Fibaro is een complete en krachtige oplossing voor het monitoren, beheren en intelligent automatiseren

Nadere informatie

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Versie : 2012.1.0.1 Inhoudsopgave 1 Systeemvereisten... 2 2 Pincode... 2 3 Licentie... 2 4 Installatie... 2 5 Eerste gebruik... 4 Titel Pagina 1 van 6 23-1-2012

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Pending. Multiple level autorisatie flow 4-ogen principe (of meer)

Pending. Multiple level autorisatie flow 4-ogen principe (of meer) Apps voor Jeeves Voorbeelden Pending Artikel naar status Verkoopbaar door beperkt aantal mensen Niet gebruiken in prijslijst tot dat autorisatie gegeven is Verkooporders die niet aan een bepaalde marge

Nadere informatie

Powered by. GroenVision Office. voor de fijnhovenier. (met enkele medewerkers) Eenvoudig meer controle

Powered by. GroenVision Office. voor de fijnhovenier. (met enkele medewerkers) Eenvoudig meer controle Powered by GroenVision Office voor de fijnhovenier (met enkele medewerkers) Eenvoudig meer controle GroenVision Office: gestructureerd en professioneel werken GroenVision Office is geschikt voor de fijnhovenier

Nadere informatie

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf

GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf GEKKO WORKS & WILMINK POEDERCOATING B.V. Over het informatiseren van een vooruitstrevend productiebedrijf INTRODUCTIE Bas Kierkels en Dirk Wilmink Elke project is bijzonder maar de implementatie van Gekko

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

Oriëntatieverslag Meesterproef 1: Webdevelopment

Oriëntatieverslag Meesterproef 1: Webdevelopment Oriëntatieverslag Meesterproef 1: Webdevelopment Oriëntatieverslag Meesterproef 1: Webdevelopment... 1 Inleiding... 2 6.11 Gedetailleerde briefing deelproject: Urenregistratiesysteem.... 2 Oriëntatie webapplicatie...

Nadere informatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie Voor accountants Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie DizzyData voor accountants AUTOMATISCHE FACTUURHERKENNING, FACTUURAUTORISATIE EN E-FACTURATIE DizzyData is een slimme

Nadere informatie

VisiBox Online Handleiding Pagina 1

VisiBox Online Handleiding Pagina 1 VisiBox Online Handleiding Pagina 1 Professioneel en betaalbaar VisiBox Online is een professioneel en betaalbaar planning programma! Geschikt voor zowel de kleine alsmede grote organisaties! Het betreft

Nadere informatie