Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Visma.net Financieel. Zaken doen in de cloud"

Transcriptie

1 Visma.net Financieel Zaken doen in de cloud

2 Zaken doen in de cloud Visma.net Financieel is de nieuwe totaaloplossing van Visma in de cloud voor financieel management. Veilig werken in de cloud voor CFO s, controllers en overige financiële professionals, altijd, overal, op elk device. De 3 pijlers van Visma.net Financieel Optimale efficiency een volledig geïntegreerd systeem in de cloud voor financieel management. Concurrerender dan ooit financieel management in de cloud biedt flexibiliteit en schaalbaarheid. Verbeter uw resultaat in één oogopslag ziet u hoe uw organisatie er financieel voor staat. Zie hoe het werkt op Visma.net/nl

3 Een complete bedrijfsoplossing Visma.net Financieel is speciaal ontworpen voor het mkb en bevat alle mogelijkheden die je mag verwachten van software voor financieel management van de middelgrote onderneming. Grootboek De kern van Visma.net Financieel is het grootboek, waar transacties kunnen worden ingevoerd of bij voorkeur automatisch samenkomen. Maak snel en flexibel gebruik van grafische dashboards of gebruik een van de vele zelf te definiëren weergaven van uw data voor snel en adequaat inzicht. Visma.net bevat uitgebreide mogelijkheden voor autorisatie op al uw transacties, daarbij kunt u direct vanuit uw rapportages doorzoomen naar het laagste niveau van de boeking. Uitgebreide budgettering Geavanceerde financiële verslaggeving Automatische consolidatie Terugkerende transacties Transitorische opbrengsten Transitorische kosten U maakt eenmalig een planning aan in Visma.net waarna het systeem ervoor zorgt dat transacties geautomatiseerd doorgevoerd worden. Ook de consolidatie kan, nadat deze eenmalig is gedefinieerd, automatisch worden uitgevoerd. Daarbij kunnen transitorische posten onbeperkt verdeeld worden, per maand, om de maand, per kwartaal of per jaar. U wordt door de uitgebreide automatisering en fiatteringsmogelijkheden ondersteund om alleen te acteren op de afwijkingen. Optimale efficiency en sturing op juiste en volledige financiële data!

4 Debiteuren Het onderdeel debiteuren is volledig geïntegreerd met het grootboek. Bij het onderdeel debiteuren kunt u vorderingen beheren en taken als facturering aan klanten of het innen van betalingen volledig automatiseren. Het onderdeel debiteuren biedt uitgebreide rapportages en analysefunctionaliteit zorgt voor gemakkelijke toegang tot de openstaande klantsaldi, ouderdomsanalyses en andere klantgerelateerde informatie. Facturatie en creditnota s Elektronische facturatie Boeteberekening betalingsachterstanden Verificatie kredietlimiet Geautomatiseerde btw-rapportages (Automatische) herinneringen en aanmaningen Eenvoudige en flexibele invoer van uw verkoopmutaties en de mogelijkheid deze meteen als basis voor uw verkoopfactuur te gebruiken. De automatische boeteberekening bij aanmaningen levert u tijdsbesparing op. Kwaliteitsverbetering en meer efficiency realiseert u door bijvoorbeeld het ingeven van een automatische controle op een maximaal te geven kortingsbedrag voor een klant. Visma.net kan direct een signaal afgeven, het kortingsbedrag aanpassen naar het maximale kortingsbedrag voor de combinatie klant en factuurbedrag of de factuur automatisch ter controle aanbieden aan een eindverantwoordelijke. Met Visma.net is het mogelijk om iedere transactie die geboekt wordt ter controle aan te bieden, zo zorgt u ervoor dat elke handeling volgens de juiste AO binnen u organisatie verloopt. Crediteuren Het onderdeel crediteuren is volledig geïntegreerd met het grootboek. Zo hebt u inzicht in een onbeperkt aantal leveranciers. U kunt documenten beheren en eerdere betalingskortingen en openstaande rekeningen bekijken. Visma.net Financieel wordt geleverd met Visma.net AutoPay, waarmee u een volledig geautomatiseerde koppeling krijgt met uw bank (Rabobank en ABN). Crediteurenbeheer Elektronische verwerking facturen Vooruitbetalingen Elektronische betalingen Geautomatiseerde btw-rapportages Terugkerende transacties Eenvoudige en flexibele invoer van inkoopmutaties. Hebt u een factuur waarop een vooruitbetaling moet worden gedaan, dan kan Visma.net deze vooruitbetaling automatisch klaarzetten voor betaling. Nog meer efficiency bereikt u met Visma.net door de mogelijkheid om terugkerende transacties automatisch te laten boeken. Denk bijvoorbeeld aan de inkoopfactuur van uw energiemaatschappij die iedere maand gelijk is; deze kunt u in januari inboeken en daarna iedere maand op de 1e maandag van de maand in laten boeken.

5 Cashmanagement Cashmanagement biedt functionaliteit die u helpt bij het beheer van kasstromen en het vooruitkijken naar uw kaspositie op elk gewenst moment, voor meerdere valuta s. Met het onderdeel cashmanagement kunt u een breed scala van transacties volgen en banktransacties volledig automatisch inlezen en snel afletteren. Kas-/banktransacties Uitgebreide drilldown-mogelijkheden Afletteren van betalingen Door de gebruiker gedefinieerde transacties Altijd en overal up-to-date inzicht in de status van uw betalingen. Door een automatische koppeling met uw bank worden betalingen, via Visma.net Autopay, waar u uw betalingen kunt autoriseren, direct verwerkt. Gedurende het gehele traject kunt u met Visma.net de status van de betaling volgen. Visma.net helpt u om meer grip te krijgen op uw financiële administratie. Vaste activa Vaste activa biedt de vereiste functionaliteit om efficiënt vaste activa te beheren vanaf de acquisitie van het activum tot de afwaardering. Met vaste activa kunt u meerdere afschrijvingen boeken met verschillende afschrijvingsmethoden en verschillende fiscale rapportages, om zo te voldoen aan de volledige behoefte van het financiële beheer van uw activa. Meerdere afschrijvingsmethoden Flexibele startperiode afschrijving Vaste activa-hiërarchieën Vaste activa-groepen Vaste activa-typen Vaste activa binnen Visma.net zorgt voor een optimaal beheer van uw activa. Waar bevinden zich uw activa binnen of buiten uw organisatie, hangt er een leasecontract aan en zo ja hoe ziet dat eruit? U kunt ook het gehele beheer van alle onderdelen vastleggen, met notificaties wanneer zaken verlopen, bijvoorbeeld de garantie van onderdelen of wanneer deze vervangen moeten worden. Met Visma.net krijgt u zo een zeer uitgebreide activa oplossing die ingezet kan worden binnen iedere middelgrote organisatie.

6 Valutamanagement Valutamanagement biedt alle functionaliteit die nodig is voor het werken met meerdere valuta s. Het ondersteunt vreemdevalutatransacties in de onderdelen grootboek, crediteuren, debiteuren en cashmanagement. Gebruikers kunnen automatisch gegenereerde lijsten bijhouden van valuta s en inzicht verkrijgen in wisselkoersschommelingen. Ook kunnen eenvoudig periodieke herwaarderingen voor valutarekeningen worden uitgevoerd waarbij automatische berekening plaatsvindt van de winsten en verliezen die voortvloeien uit de wisselkoersschommelingen. Met valuta management krijgt u de mogelijkheid om rapportages eenvoudig te verzorgen in de door u gekozen vreemde valuta. U hebt met Valutamanagement flexibele mogelijkheden voor vertalingen voor rapporteren in vreemde valuta. Meerdere waarden per valuta Historische- en auditverslagen Flexibele vertaling rapportages Herwaarderingen Gerealiseerde winst en verlies op koersverschillen Door valutamanagement te combineren met een automatische import van dagkoersen van valuta hebt u goed inzicht in de dagelijkse wisselkoers. Daarnaast krijgt u altijd up-to-date inzicht in de juiste liquiditeit door de automatische (zelf te plannen) herwaardering. Hierdoor klopt de wisselkoers altijd en hebt u beter inzicht in uw liquiditeitspositie. Btw Btw bevat de inrichting van btw-codes, de mogelijkheid om te werken met btw-zones, fiscale categorieën en fiscale zones. Deze kunnen door het systeem gebruikt worden voor de automatische belastingberekening voor elke transactie. De fiscale managementoplossing zorgt voor een op Nederland gerichte btw-aangifte. In Visma.net kunt u fiscale zones verbinden aan de onderneming, locaties van uw klanten en leveranciers, maar ook btw-codes koppelen aan producten of diensten. Btw-rapportages Fiscale zones en categorieën Land-onafhankelijke btw-inrichting btw-aangifte Volledig op Nederland afgestemde BTW inrichting, compleet met een integratie op de nieuwe XBRL standaarden.

7 Vooruit ontvangen baten en lasten Dit onderdeel biedt functionaliteit om vooruit ontvangen kosten en opbrengsten te kunnen registreren. U kunt codes definiëren voor het opzetten van diverse scenario s van opbrengsten- en kostenerkenning. Omdat het onderdeel uitgestelde omzet volledig is geïntegreerd met zowel crediteuren en debiteuren, genereert het systeem uitstel transacties automatisch in overeenstemming met de toegewezen code. Uitstel verwerking Zelf te definiëren uitstelschema s Opbrengstverantwoording Uitgebreide rapportagemogelijkheden Volledig geautomatiseerd uw erkenning van baten en lasten verdelen volgens een zelf te bepalen schema, bijvoorbeeld per week, per kwartaal of om de maand. Daarbij is snel inzichtelijk wat dit voor consequenties heeft, op debiteur-, crediteur -en grootboekniveau. Ook kunt u eenvoudig toekomstige omzetten prognosticeren. Conclusie Met Visma.net kunt u zeer efficiënt werken doordat het een volledig geïntegreerd financieel systeem in de cloud is. Dit biedt u flexibiliteit en schaalbaarheid zonder investeringen vooraf. Omdat processen geautomatiseerd zijn, biedt Visma.net u altijd en overal inzicht in actuele zelf te definiëren prestatie-indicatoren. U hebt daarbij de beschikking over dashboards met actuele informatie, waarbij de informatie in iedere fase van het proces door de juiste medewerker is goedgekeurd. Dit stelt u als financiële professional in staat om snel en accuraat te reageren op veranderingen en uw management te ondersteunen met advies bij het nemen van strategische financiële beslissingen.

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

2014 9 Knots Solutions BV

2014 9 Knots Solutions BV FinMaster FinMaster is een online applicatie speciaal ontwikkeld voor u: de ondernemer. Het biedt u de mogelijkheid om uw financiële- en verkoopadministratie te registreren en te beheren. FinMaster bevat

Nadere informatie

finast Brochure financiële software Grootboek

finast Brochure financiële software Grootboek Brochure De meeste systemen verlangen te veel en te complexe handelingen bij het invoeren en opvragen van de benodigde gegevens. Dat wil zeggen veel tijdverlies. FINAST ontzorgt. FINAST is een pakket wat

Nadere informatie

CaseMaster Finance. 2013 9 Knots Solutions BV

CaseMaster Finance. 2013 9 Knots Solutions BV CaseMaster Finance CaseMaster Finance CaseMaster Finance is een online applicatie speciaal ontwikkeld voor u: de ondernemer. Het biedt u de mogelijkheid om uw financiële- en verkoopadministratie te registreren

Nadere informatie

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen!

Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Jij krijgt meer tijd om te ondernemen! Als ondernemer doe je natuurlijk het liefst waar je goed in bent: ondernemen! Waarschijnlijk is de administratie die daarbij komt kijken iets dat móet gebeuren. Bij

Nadere informatie

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB

5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB 5 GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB VIJF GOUDEN TIPS VOOR HELDER ONLINE PROJECTMANAGEMENT IN HET MKB Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Veranderingen in de markt 3 De vijf

Nadere informatie

Brochure AMF Financieel en fiscaal

Brochure AMF Financieel en fiscaal Brochure AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal maken onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime

Volledig grip op uw projecten met. Dynamics InTime Volledig grip op uw projecten met Dynamics InTime en zijn mensenwerk Het uitvoeren van projecten is mensenwerk. De juiste persoon op het juiste project, daar gaat het om. Die krijgt te maken met zaken

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving samenwerken compleet

Samenwerken met icounting. Beschrijving samenwerken compleet Samenwerken met icounting Beschrijving samenwerken compleet Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Samenwerken compleet 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.3 Mutaties inlezen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1

Nadere informatie

Syntess Software. Gouwepoort 2 4301 RZ ZIERIKZEE Telefoon : 088 4080400 Fax : 088 4080401. Trainingsboek. Atrium Financieel

Syntess Software. Gouwepoort 2 4301 RZ ZIERIKZEE Telefoon : 088 4080400 Fax : 088 4080401. Trainingsboek. Atrium Financieel Syntess Software Gouwepoort 2 4301 RZ ZIERIKZEE Telefoon : 088 4080400 Fax : 088 4080401 Trainingsboek Syntess Syntess Atrium, versie 4.1 build 0139 JS oktober 2013 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 6 Dag 1:...

Nadere informatie

Programma. Golfclinic. Borrel

Programma. Golfclinic. Borrel 18 september 2014 Programma Wie is wie? Onze visie op boekhouden Hoe werkt Actan Online Praktijkvoorbeelden Voordelen van Actan Online Uw investeringen Aanvulling Exact Vragen Golfclinic Borrel Wie is

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1. Administratie

Inhoudsopgave. Hoofdstuk 1. Administratie Dossier Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Administratie 1.1. afschrijvingen: Wat zijn mijn bezittingen nog waard?... 16 1.1.1. Wat is het nut en de doelstelling van de tool?...16 1.1.2. Welke gegevens heb ik

Nadere informatie

ALGEMEEN TWINFIELD FUNCTIEOVERZICHT. the future of accounting www.twinfield.nl. Systeem-

ALGEMEEN TWINFIELD FUNCTIEOVERZICHT. the future of accounting www.twinfield.nl. Systeem- ALGEMEEN Systeem Administratie Wisselen Bestands Statistieken Ingelogde gebruikers compleet Compleet MKB EXTRA Invoeren en Meekijken Systeem- der Basis Factureren + Factureren Omgeving Instellingen Administratiegroepen

Nadere informatie

AccountView Go Workflow documenten handleiding

AccountView Go Workflow documenten handleiding AccountView Go Workflow documenten handleiding Workflow AccountView Go Pagina 1 van 12 Inhoud 1 Business Case... 3 1.1 Maandelijkse rapporten... 3 1.1.1 BTW Aangifte... 3 1.1.2 Openstaande posten debiteuren...

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Verkooprol 3 2.1 Verkoopfacturen 3 2.2 Inkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 4 3.1 Verkoopfacturen 4 3.2 Inkoopfacturen 4 4

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving financiële rol

Samenwerken met icounting. Beschrijving financiële rol Samenwerken met icounting Beschrijving financiële rol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Financiële rol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.2 Mutaties inlezen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Mutaties inlezen

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving inkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving inkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving inkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Inkooprol 3 3 Hoe werkt het? 3 4 Inrichting 3 5 Inkoopfacturen verwerken 4 6 Betalingen fiatteren 5 7 Betalingen uitschrijven

Nadere informatie

Featurelist Unit4 Multivers Web

Featurelist Unit4 Multivers Web 2019-11-22 Featurelist Unit4 Multivers Web Small Medium Prijzen Licentie 39 58 Algemeen Online Offline beschikbaar - - Aantal gebruikers* 1 1 Aantal administraties* 3 3 Back-ups & updates Helpdesk 30 dagen

Nadere informatie

VERKOOP. Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 VOORDELEN:

VERKOOP. Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 VOORDELEN: VERKOOP Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Stel uw verkopers in staat slimme, snelle beslissingen te nemen door hen te voorzien van geïntegreerde, toegankelijke informatie. VOORDELEN: Het omzetten

Nadere informatie

april 2013 the future of accounting www.twinfield.nl

april 2013 the future of accounting www.twinfield.nl Algemeen Systeem Administratie Wisselen Bestands Statistieken Ingelogde gebruikers Favorieten Omgeving Instellingen Administratiegroepen Fiscale eenheden Rapporten structuren Certificaten Poorten Word-Sjablonen

Nadere informatie

Boekhouden met PodoFile

Boekhouden met PodoFile Boekhouden met PodoFile Toelichting bij de extra module Boekhouden Compleet (vanaf PodoFile versie 4.6) FootFit Software 2015 1 1 INHOUD 2 Boekhouden met PodoFile... 3 3 Wat is Boekhouden Compleet?...

Nadere informatie

CASH voor Microloon-klanten

CASH voor Microloon-klanten CASH voor Microloon-klanten Algemene informatie Cash Boekhouding, invoer, overzichten en output CASH Webservices en Connect Alles Automatisch Overige modules, van Boekhouden tot ERP CASH Waarom voor U?

Nadere informatie

Periodieke handelingen DBS FinancieelEinde periode / einde jaar VCD Automotive

Periodieke handelingen DBS FinancieelEinde periode / einde jaar VCD Automotive Periodieke handelingen DBS FinancieelEinde periode / einde jaar VCD Automotive Van VCD Automotive Onderwerp Einde periode / einde jaar procedure Datum 1 december 2015 VCD Automotive : Periodieke handelingen

Nadere informatie

Functies level 1 level 2 level 3 level 4 level 5 level 6 level 7 level 8 level 9 Service Desk 600 Compleet Compleet

Functies level 1 level 2 level 3 level 4 level 5 level 6 level 7 level 8 level 9 Service Desk 600 Compleet Compleet ALGEMEEN EXTRA Invoeren en Meekijken Systeem- invoerverslag der Systeem Administratie Wisselen Bestands Statistieken Ingelogde gebruikers Favorieten Omgeving Instellingen Administratiegroepen Fiscale eenheden

Nadere informatie

Verplichtingen administratie. Brochure - Verplichtingen administratie

Verplichtingen administratie. Brochure - Verplichtingen administratie Brochure - Verplichtingen administratie Ontwikkeld door: Van der Heijde Automatisering B.V. Registratie van verplichtingen van debiteuren en aan crediteuren Uitgebreide structuur voor autorisatie van verschillende

Nadere informatie

Gids boekhoudsoftware l

Gids boekhoudsoftware l Aanbod standaard boekhoudsoftware Pakketten / leveranciers totaal / niet meegewerkt aan update Zzp/klein MKB MKB Groot 56 (levs 55 / 7) 25 (levs 21 / 2) 14 (levs 8 / 2) 45 online 16 lokaal (enkele pakketten

Nadere informatie

Werkkapitaalbeheer in de zorg

Werkkapitaalbeheer in de zorg Werkkapitaalbeheer in de zorg Seminar Treasury-, cash- en payment software (25 maart 2015) Han van de Haar en Mirjam Scholtens Agenda Voorstellen Financiering in de ziekenhuiszorg Dienstverlening CashCure

Nadere informatie

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal.

Vanaf vandaag heeft u altijd actueel en eenvoudig inzicht in uw financiële administratie via uw eigen portaal. Geachte heer/mevrouw, Zoals u van ons gewend bent doen wij van Gewoon BAK Accountants er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met uw financiële administratie. Wij vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving betalingsrol

Samenwerken met icounting. Beschrijving betalingsrol Samenwerken met icounting Beschrijving betalingsrol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Betalingsrol 3 3 Hoe werkt het? 3 4 Inrichting 3 5 Betalingen fiatteren 3 6 Betalingen uitschrijven 8 7 Informatie over

Nadere informatie

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

KLAAR VOOR DE TOEKOMST KLAAR VOOR DE TOEKOMST met Advisie totaaloplossingen voor het onderwijs Maak het verschil: gebruik de technieken van morgen vandáág nog! VOORDELEN ADVISIE TOTAALOPLOSSING Het automatiseren van de financiële-

Nadere informatie

INFOBOEK BOEKINGEN. Newmerce.nl

INFOBOEK BOEKINGEN. Newmerce.nl INFOBOEK BOEKINGEN Newmerce.nl 1 Newmerce.nl 1. BOEKINGEN Met behulp van de module boekingen houdt u de inkoopfacturen, kas, bank, giro, memoriaal en eventueel periodieke journaalposten bij. U kunt met

Nadere informatie

Het aanbieden van de financiële transacties vanuit Compad Bakkerij aan een financieel pakket zijn:

Het aanbieden van de financiële transacties vanuit Compad Bakkerij aan een financieel pakket zijn: Compad Bakkerij Financiële koppeling Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 16 november 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 15 januari 2013 Definitief Carol Esmeijer Schermafdrukken

Nadere informatie

ACCOUNTING CONNECTED

ACCOUNTING CONNECTED ACCOUNTING CONNECTED SINDS 1983 MINOX VERBINDT Minox faciliteert en optimaliseert de samenwerking tussen accountant en ondernemer Met meer dan dertig jaar ervaring kent Minox de branche van accountants

Nadere informatie

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving

Versie 1.0 1. Exact Online. Dienstbeschrijving Versie 1.0 1 Dienstbeschrijving Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 De dienst...4 2.1 Verschillen tussen Prepaid en Advanced...5 2.2 Wat kost het?...6 3 Levering en Service...7 3.1 Servicedesk...7 3.2 Inhoudelijke

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

Financiële Administratie Het kloppend hart

Financiële Administratie Het kloppend hart Financiële Administratie Het kloppend hart KRAAN Financieel bevat zowel uw grootboek als uw administratie van debiteuren en crediteuren. Doelstelling van KRAAN Financieel is doelmatigheid in: Beheer van

Nadere informatie

VISMA TELEBOEKHOUDEN

VISMA TELEBOEKHOUDEN VISMA TELEBOEKHOUDEN Wat is nieuw in VISMA Teleboekhouden t.o.v. versie 7.3a Disclaimer Dit document is eigendom van Visma Teleboekhouden BV en blijft dit ook te allen tijde. De informatie in deze documentatie

Nadere informatie

Voor een efficiënt planning & control proces FINANCIAL MONITOR A PLANNING COMPANY B.V. BUSINESS SOLUTION

Voor een efficiënt planning & control proces FINANCIAL MONITOR A PLANNING COMPANY B.V. BUSINESS SOLUTION Voor een efficiënt planning & control proces FINANCIAL MONITOR A PLANNING COMPANY B.V. BUSINESS SOLUTION 1. De Controllers (en adviseurs) van MKB-ondernemingen en organisaties gebruiken de om een volledig

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met uw klant. U werkt allebei in dezelfde administratie. U kijkt mee, controleert en corrigeert waar nodig. Zo blijft

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Echt automatisch boekhouden

Echt automatisch boekhouden Welkom op de CASH Accountancymiddag Echt automatisch boekhouden voor MKB Alles Automatisch 70% van de administratie = eenvoudig werk 90% hiervan kan CASH van a tot z volledig automatiseren 10% controle

Nadere informatie

BLOXS vastgoedsoftware

BLOXS vastgoedsoftware BLOXS vastgoedsoftware BLOXS.nl Een nieuwe standaard in vastgoed beheer software BLOXS vastgoedsoftware vastgoed beheren is nooit eenvoudiger geweest 2 bloxs software - bloxs.nl een nieuwe standaard BLOXS

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Infoboek v.a. versie 12.00

Infoboek v.a. versie 12.00 Infoboek v.a. versie 12.00 Cursus boekingen Infomotive International B.V. Nijverheidsweg 6 5061 KL Oisterwijk http://www.infomotive.nl (C) Infomotive International B.V. 1 1. Boekingen Met behulp van de

Nadere informatie

Leaflet AccountView Go

Leaflet AccountView Go Leaflet AccountView Go ACCOUNTANCY SBR SAMENSTELPRAKTIJK ACCOUNTVIEW GO ACCOUNTANCY ONLINE SAMENWERKEN ACCOUNTVIEW GO ONLINE BOEKHOUDEN CLIËNTADMINISTRATIE WEBAPPLICATIE boekhouden loonjournaalposten ACCOUNTVIEW

Nadere informatie

Profin. Financiële administratie. Cervus Automatisering BV Midden Engweg 4 3882 TT Putten www.cervus.nl

Profin. Financiële administratie. Cervus Automatisering BV Midden Engweg 4 3882 TT Putten www.cervus.nl Profin Financiële administratie Cervus Automatisering BV Inhoudsopgave Algemeen pagina 3 Boekjaar aanmaken pagina 4 Grootboekrekeningen pagina 6 Dagboeken pagina 7 Dagboeken met een tegenrekening pagina

Nadere informatie

PM-Software, kloppend hart van uw organisatie

PM-Software, kloppend hart van uw organisatie PM-Software, kloppend hart van uw organisatie Presentatie door: Renée van Gerven Ervégé Administratie en Belastingen Paul Davids Pro Management Software PM-SBR Kredietrapportage CRM + PM-Record Cijfers

Nadere informatie

Verhoging BTW tarief

Verhoging BTW tarief Verhoging BTW tarief INHOUD 1. Wetgeving...3 2. Inleiding...4 3. Aanpassingen inrichting...5 3.1 Voor u begint... 5 3.2 BTW codes / tarieven... 5 3.3 Referentie grootboek... 7 3.4 BTW code in de Btw-scenario

Nadere informatie

Handleiding Incura Boekhouding Invoeren en verwerken bankmutaties

Handleiding Incura Boekhouding Invoeren en verwerken bankmutaties Bankmutaties Een belangrijk onderdeel in Incura Boekhouding is de verwerking van bankmutaties. Het tijdig en zorgvuldig bijwerken van uw bankmutaties zorgt voor een up-to-date inzicht in uw openstaande

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL

3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL !CCEPTå!UTOMATISERING 3NELåKANåOOKåBETROUWBAAR METå!CCEPTå&INANCIEEL - / / ) %æ#) * & %2 3 De boeken bijhouden in een mooie, moderne en snelle omgeving? Accept Financieel is dé complete software voor iedere

Nadere informatie

VISMA TELEBOEKHOUDEN

VISMA TELEBOEKHOUDEN VISMA TELEBOEKHOUDEN Wat is nieuw in VISMA Teleboekhouden 7.3a t.o.v. versie 7.2C Disclaimer Dit document is eigendom van Visma Teleboekhouden BV en blijft dit ook te allen tijde. De informatie in deze

Nadere informatie

Meer vastgoed beheren in minder tijd

Meer vastgoed beheren in minder tijd Meer vastgoed beheren in minder tijd De perfecte software voor vastgoedprofessionals Zoekt u betrouwbare software om uw vastgoedportefeuille efficiënt en effectief te managen? Of bent u opzoek naar CRM-

Nadere informatie

DBS Financieel. Release-informatie. Versie 13.50.00

DBS Financieel. Release-informatie. Versie 13.50.00 DBS Financieel Release-informatie Versie 13.50.00 Copyright Visma DBS Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvuldiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan

Nadere informatie

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency

SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency SnelStart Accountant Kies voor gemak en efficiency Makkelijk en efficiënt samenwerken met jouw klant? Dat doe je met SnelStart Accountant, het facturatie- en boekhoudpakket voor elk accountants- en administratiekantoor,

Nadere informatie

26-5-2015. Module 3 Gegevens verwerken. Geleerd in vorige presentaties. Les 2. Wat is boekhouden? Wat zijn transacties? Les 2. Leer het boekhoudproces

26-5-2015. Module 3 Gegevens verwerken. Geleerd in vorige presentaties. Les 2. Wat is boekhouden? Wat zijn transacties? Les 2. Leer het boekhoudproces Geleerd in vorige presentaties Module 3 Gegevens verwerken Les 2. Leer het boekhoudproces Business Plan op 1 A4 Budget in 5 stappen Uurtarief / DGA-salaris Papieren en digitale archief ordnersysteem Btw-administratie

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Onderzoeksbureau GBNED Innovatie boekhoudsoftware en ontbrekende functies

Onderzoeksbureau GBNED Innovatie boekhoudsoftware en ontbrekende functies Op basis van Gids boekhoudsoftware 2014. Door Gerard Bottemanne, GBNED 22 mei 2014 Wie kent een compleet boekhoudpakket? Welke functies ontbreken in uw boekhoudpakket? Gids boekhoudsoftware 2014 1. ZZP'ers

Nadere informatie

NK Internetboekhouden

NK Internetboekhouden Praktijkcase NK Internetboekhouden 15 december 2005 Versie: 3.0 (Definitief), 12-12-2005 Opgesteld door: Onderzoeksbureau GBNED Gerard Bottemanne www.gbned.nl Onderzoeksbureau GBNED Alle rechten voorbehouden

Nadere informatie

White Paper. De inrichting van je administratie KEURMERK ERKENDE ADMINISTRATIE- EN BELASTINGDESKUNDIGEN GECERTIFICEERD GECERTIFICEERD

White Paper. De inrichting van je administratie KEURMERK ERKENDE ADMINISTRATIE- EN BELASTINGDESKUNDIGEN GECERTIFICEERD GECERTIFICEERD ecertificeerd White Paper De inrichting van je administratie KEURMERK ERKENDE ADMINISTRATIE- EN BELASTINGDESKUNDIGEN GECERTIFICEERD GECERTIFICEERD De inrichting van je administratie In een eerdere blog

Nadere informatie

VERKOOP- EN MARKETINGBEHEER

VERKOOP- EN MARKETINGBEHEER VERKOOP- EN MARKETINGBEHEER Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution 2008 Stel uw verkoop- en marketingteam in staat slimme, snelle beslissingen te nemen door hen te voorzien van geïntegreerde, toegankelijke

Nadere informatie

PSA Suite voor Microsoft Dynamics CRM Licentie Matrix

PSA Suite voor Microsoft Dynamics CRM Licentie Matrix In onderstaande matrix vindt u de PSA-functionaliteiten verdeeld per licentietype. Deze nieuwe licentiestructuur wordt toegepast vanaf juli 2015. Overzicht mogelijkheden per Licentietype Tijd invoer Declaraties

Nadere informatie

Welkom op de CASH Accountancymiddag. Echt automatisch boekhouden voor MKB

Welkom op de CASH Accountancymiddag. Echt automatisch boekhouden voor MKB Welkom op de CASH Accountancymiddag Echt automatisch boekhouden voor MKB Alles Automatisch 70% van de administratie = eenvoudig werk 90% hiervan kan CASH van a tot z volledig automatiseren 10% controle

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

Factview software. innovatieve financiële rapportages. Planning Company financieel en strategisch bedrijfsadvies en informatie

Factview software. innovatieve financiële rapportages. Planning Company financieel en strategisch bedrijfsadvies en informatie v.01 Factview software innovatieve financiële rapportages Planning Company financieel en strategisch bedrijfsadvies en informatie Planning Company is een innovatieve advies organisatie en leverancier van

Nadere informatie

SBR en RGS aan de bron. Rob Aengenent

SBR en RGS aan de bron. Rob Aengenent SBR en RGS aan de bron Rob Aengenent RGS Referentie Grootboek Schema een samenwerking van marktpartijen versie 1.1 status RGS & SBR biedt een praktisch mechanisme om SBR in de administratie (grootboekrekeningen)

Nadere informatie

TriFact365 voor AccountView

TriFact365 voor AccountView Automatische factuurverwerking met TriFact365 Wil je veel sneller en goedkoper je boekhouding in bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen,

Nadere informatie

EZORA ONDERNEMERSDASHBOARD

EZORA ONDERNEMERSDASHBOARD EZORA ONDERNEMERSDASHBOARD Starters handleiding voor ondernemers Datum: 08 september 2011 Ezora Limited Digital Depot, Roe Lane The Digital Hub Dublin 8 Ierland sales@ezora.com Page 1 of 24 Starters handleiding

Nadere informatie

Waarom is Financial Fitness zo belangrijk? Een paar voorbeelden:

Waarom is Financial Fitness zo belangrijk? Een paar voorbeelden: Waarom is Financial Fitness zo belangrijk? Een paar voorbeelden: Tussentijds actueel inzicht Wij zijn van mening dat tussentijdse cijfers van cruciaal belang zijn bij het nemen van beslissingen. Dit inzicht

Nadere informatie

ChainWise Factuur Export Functionele documentatie Twinfield API Koppeling

ChainWise Factuur Export Functionele documentatie Twinfield API Koppeling ChainWise Factuur Export Functionele documentatie Twinfield API Koppeling Auteur: ChainWise Datum: 09-04-2018 Versie: 1.3 Functionele documentatie 1 / 11 1 Versies Versie Auteur Datum Opmerkingen 0.1 Tien-Loong

Nadere informatie

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT

ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT ENERGIE BEDRIJVEN EN ICT De energiemarkt in Nederland is continu in beweging. Nieuwe toetreders veroveren marktaandeel en slimme meters, sectorwijzigingen en splitsing zorgen voor veranderingen. Energiebedrijven

Nadere informatie

Factsheet RACS Financial Management system

Factsheet RACS Financial Management system Factsheet RACS Financial Management system Pagina 1 / 10 Inleiding In dit document geven we slechts een overzicht van de functionaliteiten die in de RACS Financial Management module beschikbaar zijn. Iedere

Nadere informatie

Voor een dynamische cashflow prognose

Voor een dynamische cashflow prognose Voor een dynamische cashflow prognose Handleiding HANDLEIDING CASHBOARD Let op! Deze app werkt alleen met het boekhoudprogramma Exact Online en alleen op een Ipad. Voordelen: meer inzicht en betere presentatie

Nadere informatie

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET

certificering HET ADMINISTRATIEPAKKET co 2 -administratie ketenverantwoordelijkheid aanbesteding certificering MVO HET ADMINISTRATIEPAKKET Wat levert digitalisering me op? En wat kost het me? Een boekhoudpakket hoeft niet duur te zijn. Toch

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise Telecom+ Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

Quickstart Twinfield - Promedico Twinfield v6.18

Quickstart Twinfield - Promedico Twinfield v6.18 Quickstart Twinfield - Promedico Twinfield v6.18 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland Belangrijk bericht Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar

Nadere informatie

DBS Financieel. Release-informatie. Versie

DBS Financieel. Release-informatie. Versie DBS Financieel Release-informatie Versie 14.50.00 Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvuldiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is

Nadere informatie

Deeltaken/ Thema s Zichtbaar gedrag Kwalificatie In welke werkplaats kun je verdieping vinden?

Deeltaken/ Thema s Zichtbaar gedrag Kwalificatie In welke werkplaats kun je verdieping vinden? Bedrijf Opleiding en crebonr. Wat zijn de belangrijkste taken? Royal Jongbloed Bedrijfsadministrateur crebo 93212 Facturen verwerken, van registreren tot aan betaalbatch en vervolgens archiveren. Ook incassobatch,

Nadere informatie

Verhoog uw prestaties met de PSA Suite for Microsoft Dynamics CRM

Verhoog uw prestaties met de PSA Suite for Microsoft Dynamics CRM Verhoog uw prestaties met de PSA Suite for Microsoft Dynamics CRM Met de PSA Suite verhoogt u uw prestaties en heeft u inzicht in alle belangrijke KPI s van uw bedrijf. De bezetting, productiviteit, efficiency

Nadere informatie

Twinfield change list v6.3.0

Twinfield change list v6.3.0 Twinfield change list v6.3.0 Eerste beschikbaarheid: 26 oktober 2011 Twinfield International NV De Beek 9-15 3871 MS Hoevelaken Nederland V6.3.0 2 van 5 Boekhouding Invoer Fout 12586 De datum controle

Nadere informatie

Uitgave 2016.1 OP MICROSTAR KUNT U REKENEN. Met minimale handelingen het hoogste resultaat. Prijslijst. MicroStar B.V.

Uitgave 2016.1 OP MICROSTAR KUNT U REKENEN. Met minimale handelingen het hoogste resultaat. Prijslijst. MicroStar B.V. Uitgave 2016.1 OP MICROSTAR KUNT U REKENEN Met minimale handelingen het hoogste resultaat Prijslijst MicroStar B.V. Inhoudsopgave STARTPAKKET... 3 MicroStar Startpakket... 3 FINANCIËLE ADMINISTRATIE...

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

Van Zutphen Automatisering B.V.

Van Zutphen Automatisering B.V. Voorwoord Inleiding Van Zutphen Automatisering B.V. is gespecialiseerd in administratieve en logistieke software. In 1990 zijn wij begonnen met de verkoop en ondersteuning van deze software. Door de jaren

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

Workshop Penningmeesters. Mischa Boeren

Workshop Penningmeesters. Mischa Boeren Workshop Penningmeesters Mischa Boeren Wettelijke eisen voor de jaarrekening Eenvoudige regelgeving Opstellen van een balans Opstellen van een staat van baten en lasten Toelichting Ondertekening door bestuur

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Module 3 Gegevens verwerken

Module 3 Gegevens verwerken Geleerd in vorige presentaties Module 3 Gegevens verwerken Les 1. Richt je boekhouding in Business Plan op 1 A4 Budget in 5 stappen Uurtarief / DGA-salaris Papieren en digitale archief ordnersysteem Btw-administratie

Nadere informatie

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016 Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking 21 september 2016 HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een ambitieuze accountants- en belastingadviesorganisatie

Nadere informatie

Handleiding Financieel

Handleiding Financieel Handleiding Financieel Animana B.V. [Pick the date] Animana B.V. Inhoudsopgave 1 Financieel...3 1.1 Grootboekschema...3 1.1.1 Grootboek verdichtingen...3 1.1.2 Invoeren kostenposten(grootboek nummers)/

Nadere informatie

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding.

IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers. Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Zomeractie IRIS heeft TEC Documents geselecteerd als één van haar beste resellers Om dat te vieren doet TEC u een bijzondere aanbieding. Als u nu IRIS Capture Pro aanschaft bieden wij u 20% korting op

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Stappenplan elektronisch bankieren

Stappenplan elektronisch bankieren Pagina 1 van 7 Stappenplan elektronisch bankieren Inleiding Dit document bevat een beschrijving van de noodzakelijk stappen om optimaal gebruik te kunnen maken van de functionaliteit voor elektronisch

Nadere informatie

Product presentatie Scopon Finance

Product presentatie Scopon Finance Product presentatie Scopon Finance 20 januari 2011 Product presentatie Scopon Finance Management Cockpit Algemeen Webapplicatie voor CreditManagement Gekoppeld aan uw financiële administratie Per direct

Nadere informatie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie

Unit 4 Multivers Lite. Unit 4 Multivers. Het compacte pakket voor uw complete administratie Unit 4 Multivers Lite Unit 4 Multivers Het compacte pakket voor uw complete administratie U NIT 4 MULTIVERS L ITE EVEN VOORSTELLEN... Unit 4 Agresso is een softwareonderneming met een landelijk netwerk

Nadere informatie

De BTW-verhoging van 1 oktober 2012 in UNIT4 Multivers Service Manager

De BTW-verhoging van 1 oktober 2012 in UNIT4 Multivers Service Manager De BTW-verhoging van 1 oktober 2012 in UNIT4 Multivers Service Manager Wetgeving In het Lenteakkoord is afgesproken dat het algemene BTW-tarief wordt verhoogd van 19 procent naar 21 procent. Deze verhoging

Nadere informatie

Status van Portalen, Wilko Stronks

Status van Portalen, Wilko Stronks Status van Portalen, SBR en RGS Wilko Stronks status SBR, RGS en Portalen SBR waar staan we anno 2014? solide standaard voor digitale rapportage naar Belastingdienst, KvK, CBS en Banken digitale rapportage

Nadere informatie