INTERNE VACATURES MOBILITEITSMARKT SCHOOLJAAR FASE 3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INTERNE VACATURES MOBILITEITSMARKT SCHOOLJAAR 2014-2015 FASE 3"

Transcriptie

1 INTERNE VACATURES MOBILITEITSMARKT SCHOOLJAAR FASE 3 PUBLICATIE: dinsdag 27 mei 2014 SLUITINGSTERMIJN: er kan tot en met vrijdag 6 juni a.s. gereageerd worden! 1. PROCEDURE Procedurele afspraken mobiliteitsmarkt FASE 3* 1 FASE 3: de vacatures worden ter beschikking gesteld aan de medewerkers met een (tijdelijk of vast) regulier dienstverband en de vervangingsvacatures aan de medewerkers met een vervangingsaanstelling. Let op: het criterium dat er alleen gesolliciteerd mag worden op een vacature met een werktijdfactor die gelijk is aan de werktijdfactor van de huidige benoeming met een marge van 0,1 wordt in fase 3 losgelaten. De huidige LIO-ers en vervangers die aan bepaalde criteria (zie hiernavolgend) voldoen mogen in deze fase op reguliere vacatures reageren die in fase 1 niet zijn ingevuld(dus niet op de nieuwe vacatures. Op de afzonderlijke vacature staat vermeld wie mag solliciteren. CRITERIA: De vervanger die aan de hiernavolgende criteria voldoet mag in fase 3 op reguliere vacatures solliciteren: - de vervanger is in het schooljaar drie aaneengesloten maanden werkzaam geweest als groepsleerkracht voor een minimale wtf van 0,4; en - de vervanger kan een positieve schriftelijke evaluatie van de schooldirectie van de school waar hij/zij heeft vervangen overleggen. 1 Medewerkers die geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn en medewerkers die de verkorte gesprekkencyclus doorlopen op grond van onvoldoende functioneren en voornemens zijn om te solliciteren worden dringend verzocht (vooraf) contact op te nemen met de personeelsfunctionaris. 2 De interne medewerker kan nadere informatie bij de desbetreffende school opvragen. De sollicitatiebrief met begeleidend curriculum vitae wordt bij voorkeur per mail door de medewerker rechtstreeks naar de school gezonden.

2 (dus: geen mondelinge/telefonische sollicitaties, en niet naar het stafbureau). 3 De sollicitatiecommissie van de school (minimaal 3 leden) bestudeert en selecteert de binnengekomen brieven. 4 Alle (!) interne kandidaten worden na de sluitingstermijn door de sollicitatiecommissie voor een gesprek uitgenodigd. Indien de schooldirectie hiervan wenst af te wijken treedt hij/zij in overleg met de personeelsfunctionaris. 5 De sollicitant maakt voorafgaande aan het eerste sollicitatiegesprek kenbaar, dat hij/zij is aangewezen als plaatsingskandidaat. 6 Aan de interne kandidaat wordt in het eerste gesprek om instemming gevraagd om referenties op te vragen bij de directeur van de huidige school dan wel bij de personeelsfunctionaris. Indien van toepassing volgt een tweede gesprek. 7 Bij gebleken gelijke geschiktheid heeft de sollicitant die de status heeft van plaatsingskandidaat voorrang. 8 De sollicitatiecommissie deelt elke afgewezen kandidaat de reden van afwijzing mondeling mede. 9 De medewerker die voor een interne vacature in aanmerking komt brengt zijn/haar directeur zo spoedig mogelijk op de hoogte! *Voor de geldende procedure wordt verder verwezen naar Perspectief nummer 5 februari 2014 (gepubliceerd op Sharepoint en op de Website). 2. TIJDPAD I.v.m. de vervroegde opstart Fase 3 is het tijdpad van de interne mobiliteitsmarkt als volgt gewijzigd: Week 22 dinsdag 27 mei 2014: start FASE 3. Alle medewerkers ontvangen via de schooldirectie de tweede digitale brochure interne mobiliteitsmarkt schooljaar Week 23 vrijdag 6 juni 2014: uiterste reactiedatum vacatures FASE 3. Week 24/25 Week 27 Sollicitatiegesprekken. De sollicitatieprocedures FASE 3 dienen uiterlijk vrijdag 20 juni 2014 te zijn afgerond. Start fase 4: het College van Bestuur besluit over de niet ingevulde (reguliere) vacatures. Indien van toepassing worden de vacatures voor externen opengesteld.

3 3. VACATUREOVERZCHT (regulier en vervanging) FASE 3: Bernadette Mariaschool Vakleerkracht Bewegingsonderwijs Groep 3 t/m 8 (regulier) WTF 0,3255 (regulier) De Christoffel Groepsleerkracht LA Kleutergroep (regulier) WTF 1,0000 (regulier) Cornelis Musiusschool Intern Begeleider (LA of LB) Groep 1 t/m 8 WTF 0,6322 (regulier) Groepsleerkracht 5-6 WTF 0,4636 (regulier) Een combinatie van deze beide vacatures is mogelijk. Godfried Bomansschool Groepsleerkracht Groep 3 (regulier) WTF 1 (regulier) De Piramide Groepsleerkracht LA Groep 1-2 en ondersteuning WTF 0,3781 (regulier)* Pius X Intern begeleider onderbouw LB en lid van het managementteam Groep 1 t/m 4 WTF 0,5 (regulier)* Titus Brandsma Groepsleerkracht LA Groep 6 WTF 1,0000 (regulier)* Wilgenhoek Groepsleerkracht LA of LB Groep BAPO-vervanging WTF 0,2306 (regulier)* Groepsleerkracht LA Groep 6 WTF 1,0000 (vervanging onbetaald verlof) 3 *Deze vacature is niet ingevuld in fase 1; LIO-ers en de vervangers die voldoen aan de gestelde criteria mogen op deze vacature solliciteren.

4 INTERNE VACATUREMELDING Bernadette-Mariaschool FASE 3 (REGULIER) Onderhavige reguliere vacature wordt in het kader van het van kracht zijnde mobiliteits- en herplaatsingsbeleid voor het schooljaar uitsluitend ter beschikking gesteld aan interne medewerkers van de Laurentius Stichting. Onder interne medewerker wordt in deze vacaturemelding verstaan de medewerker die binnen de Laurentius Stichting werkzaam is op reguliere formatie (vast of tijdelijk). 1. Vacaturemeldingsdatum: 27 mei Algemene omschrijving Laurentius Stichting: Onder de Laurentius Stichting ressorteren 23 scholen voor basis- en speciaal basisonderwijs en 1 praktijkschool (voortgezet speciaal onderwijs). Er werken bijna 700 medewerkers samen aan het katholiek onderwijs voor meer dan 7000 leerlingen uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Nootdorp en Rijswijk. Directies en bestuur worden ondersteund door een College van Bestuur en een stafbureau. Deze worden bijgestaan door het administratiekantoor Pro Management Onderwijs Support, dat de personele- en financiële administratie verzorgt. 4 De Laurentius Stichting wil bijzónder goed onderwijs bieden, vanuit de katholieke grondslag. Ons onderwijs stimuleert de ontwikkeling van kinderen tot mensen die leven en werken vanuit een grondhouding waarin een blijvende oriëntatie plaatsvindt op de waarden in de katholieke traditie. Mensen met hoop en vertrouwen in elkaar en in de toekomst. Samen met leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten bouwen we binnen de Laurentius Stichting aan gemeenschappen waar, in een veilige en opbouwende leef- en werkomgeving, ieder het beste tot zijn recht kan komen en waarbij de begrippen openheid, groei, vrijheid en verantwoordelijkheid, eigenheid en samen centraal staan. 3. Schoolprofiel: Naam/adres school: Bernadette Mariaschool, Aan t Verlaat 30, 2612 XZ Delft Contactinformatie:J.H.J. Zuydgeest, directeur, adres: bernadettemaria@laurentiusstichting.nl Karakteristiek van de school Onze school is een reguliere basisschool met gemiddeld 240 leerlingen. Op onze school zijn 16 leerkrachten werkzaam, waaronder een vakleerkracht bewegingsonderwijs. Daarnaast zijn er 4 personen die behoren bij het onderwijsondersteunend personeel. Het managementteam bestaat uit de directeur, adjunct-directeur, bouwcoördinatoren en de intern begeleider. Op onze school willen we samen met de ouders werken aan de totale ontwikkeling van de kinderen. Kernwaarden zijn Samen groeien, Persoonlijke aandacht en Kunst en Cultuur. Op school is de opvang een geïntegreerd onderdeel van de schoolorganisatie.

5 4 a. Functie: Vakleerkracht bewegingsonderwijs voor jaargroep 3 t/m 8 b. Regulier of vervanging: Regulier c. Reden vacature: vertrek huidige leerkracht d. Ingangsdatum: 1 augustus 2014 e. Vermoedelijke einddatum: nvt *Geldt voor interne kandidaten met een dienstverband voor onbepaalde tijd. Externe kandidaten komen in aanmerking voor een dienstverband voor bepaalde tijd (1 jaar) met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd (bij gebleken geschiktheid). 5. Functieprofiel/vacatureomschrijving Functie: Vakleerkracht bewegingsonderwijs Welke groep/combinatie: Groep 3 t/m 8. Parttime: werkdagen maandag en dinsdag Werktijdfactor: 0,3255 Speciale taken: organisatie sportdag, onder de aandacht brengen van buitenschoolse sportactiviteiten en medewerking verlenen aan de werkweek van groep 8. Aantal leerlingen: 25 tot 30 leerlingen per groep. Bijzonderheden groep: Leuke spontane kinderen van deze tijd. Onze school wil een leerlingvolgsysteem op het gebied van de motorische ontwikkeling hanteren. 6. Profiel van de kandidaat: wij vragen Wij hebben voorkeur voor een kandidaat die voldoet aan de wettelijke eisen. Een kandidaat die deskundig op dit terrein en de kinderen kan laten ervaren dat bewegen leuk is. Wij zoeken iemand die zelfstandig kan handelen. Iemand met goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling. Kennis van motorische remedial teaching is een pre. 7. Wij bieden Wij bieden de toekomstige medewerker een warme werksfeer. In ons team zijn veiligheid, gelijkwaardigheid in verscheidenheid, verantwoordelijkheid en zorg kernbegrippen Bijzonderheden Ons team heeft de competenties van de personeelsleden die op onze school werkzaam zijn beschreven. De geschiktheid van de kandidaat zal aan de hand van deze competenties beoordeeld worden. Uitbreiding van de werktijdfactor behoort tot de mogelijkheden, als de school haar visie en ideeën met betrekking tot combinatiefuncties kan verwezenlijken. 9. Sollicitatie: uw schriftelijke sollicitatie kunt u (bij voorkeur per mail) zenden naar de school (zie boven contactinformatie). De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 25 op een nader te bepalen dag.

6 INTERNE REGULIERE VACATUREMELDING RKBS Christoffel SCHOOLJAAR T.B.V. FASE 3 Onderhavige reguliere vacature wordt in het kader van het van kracht zijnde mobiliteits- en herplaatsingsbeleid voor het schooljaar uitsluitend ter beschikking gesteld aan interne medewerkers van de Laurentius Stichting. Onder interne medewerker wordt in deze vacaturemelding verstaan de medewerker die binnen de Laurentius Stichting werkzaam is op reguliere formatie (vast of tijdelijk). 1. Schoolprofiel: Naam/adres school: RKBS Christoffel Madurolaan RH Den Haag Contactinformatie: Keesjan Massar Karakteristiek van de school: RKBS Christoffel is een school met ca. 500 leerlingen verdeeld over 20 groepen. Er werken 38 collega s die met elkaar een enthousiast team vormen. Er wordt klassikaal onderwijs aangeboden. Daarbinnen spelen instructie op maat en leren zelfstandig werken een belangrijke rol. Met De Kanjertraining, technieklessen en Levelwerk voor plusleerlingen zijn er op onderwijsinhoudeljik gebied belangrijke stappen gemaakt. 2. Vacatureomschrijving: Functiebenaming: groepsleerkracht Inschaling: LA Specifieke taak: n.v.t. Werktijdfactor: 1,0000 Bouw en/of groep/combinatie: kleutergroep Werkdagen: maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag Aantal leerlingen: 23 (begin schooljaar) tot 30 (einde schooljaar) Bijzonderheden groep: samengesteld uit jongste en oudste kleuters Ingangsdatum: 1 augustus Profiel van de kandidaat: Een allround-collega die ervaring heeft in het werken met kleuters. Op een prettige manier kunnen samenwerken met de collega s binnen de kleutergroepen is zeer belangrijk. Dat geldt natuurlijk ook voor de samenwerking binnen het gehele team!

7 Enthousiasme, de wil om het maximale te halen uit de kinderen maar ook uit jezelf en de instelling om richting ouders de communicatie op een goede manier te verzorgen zijn eveneens belangrijke kenmerken van onze toekomstige collega. 4. Wij bieden: Een fulltime baan in een van de 5 kleutergroepen op RKBS Christoffel. Onze school bevindt zich in de wijk Ypenburg die onderdeel uitmaakt van de gemeente Den Haag. De populatie kinderen op de Christoffel is een afspiegeling van de bewoners van de wijk Ypenburg: zeer afwisselend en dus uitdagend! De ouderbetrokkenheid is groot, maar tegelijkertijd ook positief kritisch. De Christoffel bevindt zich in een stabiele fase van haar schoolontwikkeling. We beschikken over een mooi gebouw met 20 lokalen. Voor de komende jaren verwachten wij geen groei van het aantal groepen, maar ook geen krimp. 5. Sollicitatie: uw schriftelijke sollicitatie kunt u (bij voorkeur per mail) zenden naar de school (zie boven contactinformatie). 7

8 INTERNE REGULIERE VACATUREMELDING (Cornelis Musiusschool) SCHOOLJAAR FASE 3 Onderhavige reguliere vacature wordt in het kader van het van kracht zijnde mobiliteits- en herplaatsingsbeleid voor het schooljaar uitsluitend ter beschikking gesteld aan interne medewerkers van de Laurentius Stichting. Onder interne medewerker wordt in deze vacaturemelding verstaan de medewerker die binnen de Laurentius Stichting werkzaam is op reguliere formatie (vast of tijdelijk). 1. Vacaturemeldingsdatum: 27 mei Algemene omschrijving Laurentius Stichting: Onder de Laurentius Stichting ressorteren 23 scholen voor basis- en speciaal basisonderwijs en 1 praktijkschool (voortgezet speciaal onderwijs). Er werken bijna 700 medewerkers samen aan het katholiek onderwijs voor meer dan 7000 leerlingen uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Nootdorp en Rijswijk. Directies en bestuur worden ondersteund door een College van Bestuur en een stafbureau. Deze worden bijgestaan door het administratiekantoor Pro Management Onderwijs Support, dat de personele- en financiële administratie verzorgt. De Laurentius Stichting wil bijzónder goed onderwijs bieden, vanuit de katholieke grondslag. Ons onderwijs stimuleert de ontwikkeling van kinderen tot mensen die leven en werken vanuit een grondhouding waarin een blijvende oriëntatie plaatsvindt op de waarden in de katholieke traditie. Mensen met hoop en vertrouwen in elkaar en in de toekomst. Samen met leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten bouwen we binnen de Laurentius Stichting aan gemeenschappen waar, in een veilige en opbouwende leef- en werkomgeving, ieder het beste tot zijn recht kan komen en waarbij de begrippen openheid, groei, vrijheid en verantwoordelijkheid, eigenheid en samen centraal staan. 1. Schoolprofiel: Naam/adres school: Cornelis Musius Contactinformatie school: Johan Boelema of Marja Bocxe - cornelismusius@laurentiusstichting.nl Karakteristiek van de school: De CMS is een kleine school in de Wippolder. Voor zo n 125 kinderen verzorgen we onderwijs op maat waarbij HGW en OGW bekende begrippen zijn. Onze focus ligt komend cursusjaar op een visieontwikkeling en gezamenlijke aanpak van gedrag, borgen

9 van het rekenonderwijs (n.a.v. de nieuwe rekenmethode) en taalaanbod (m.n.in de onderbouwgroepen), verdieping van begrijpend lezen en verdere implementatie van KIJK! 2. Vacatureomschrijving: Functiebenaming: Intern Begeleider Inschaling: LA/LB Werktijdfactor: 0,6322* Specifieke taak: ib-er Specifieke kennis,- en vaardigheden: zie functieprofiel van de Laurentiusstichting Bouw en/of groep/combinatie: Werkdagen: woe/do/vrij (in overleg) Ingangsdatum: *Deze vacature kan gecombineerd worden met de vacature groepsleerkracht combinatiegroep 5/6 WTF 0,4636 van de Cornelis Musiusschool. 3. Profiel van de kandidaat: wij vragen een Intern Begeleider die ervaring heeft in deze taak/functie. die volledig bevoegd is en een opleiding tot IB-er heeft gevolgd of bereid is deze te gaan volgen een heldere visie heeft op de zorg in de school in een bijzondere wijk kennis en ervaring met KIJK! en VVE zijn een pré. proactief handelt en coaching vaardigheden heeft een actieve en oplossingsgerichte houding heeft en kan confronteren waar nodig. zelfstandig kan werken goed kan samenwerken met ouders mee wil denken in zorg-gerelateerde onderwerpen in het MT een teamplayer is 9 4. Wij bieden: Een collegiaal en enthousiast team met hart voor de kinderen. Een school met gezellige kinderen wonend in de Wippolder. Begeleiding en ondersteuning door onze directeur. Wij bieden drie dagen ambulante tijd aan. Een combinatie met lesgeven is zeker mogelijk.

10 INTERNE REGULIERE VACATUREMELDING (Cornelis Musiusschool) SCHOOLJAAR FASE 3 Onderhavige reguliere vacature wordt in het kader van het van kracht zijnde mobiliteits- en herplaatsingsbeleid voor het schooljaar uitsluitend ter beschikking gesteld aan interne medewerkers van de Laurentius Stichting. Onder interne medewerker wordt in deze vacaturemelding verstaan de medewerker die binnen de Laurentius Stichting werkzaam is op reguliere formatie (vast of tijdelijk). 1. Vacaturemeldingsdatum: 27 mei Algemene omschrijving Laurentius Stichting: Onder de Laurentius Stichting ressorteren 23 scholen voor basis- en speciaal basisonderwijs en 1 praktijkschool (voortgezet speciaal onderwijs). Er werken bijna 700 medewerkers samen aan het katholiek onderwijs voor meer dan 7000 leerlingen uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Nootdorp en Rijswijk. Directies en bestuur worden ondersteund door een College van Bestuur en een stafbureau. Deze worden bijgestaan door het administratiekantoor Pro Management Onderwijs Support, dat de personele- en financiële administratie verzorgt. De Laurentius Stichting wil bijzónder goed onderwijs bieden, vanuit de katholieke grondslag. Ons onderwijs stimuleert de ontwikkeling van kinderen tot mensen die leven en werken vanuit een grondhouding waarin een blijvende oriëntatie plaatsvindt op de waarden in de katholieke traditie. Mensen met hoop en vertrouwen in elkaar en in de toekomst. Samen met leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten bouwen we binnen de Laurentius Stichting aan gemeenschappen waar, in een veilige en opbouwende leef- en werkomgeving, ieder het beste tot zijn recht kan komen en waarbij de begrippen openheid, groei, vrijheid en verantwoordelijkheid, eigenheid en samen centraal staan. 1. Schoolprofiel: Naam/adres school: Cornelis Musius Contactinformatie school: Johan Boelema of Marja Bocxe - cornelismusius@laurentiusstichting.nl Karakteristiek van de school: De CMS is een kleine school in de Wippolder. Met zo n 125 kinderen verzorgen we onderwijs op maat waarbij HGW en OGW bekende begrippen zijn.

11 Onze focus ligt komend cursusjaar op een gezamenlijke aanpak op gedragsproblemen, borgen van het rekenonderwijs (n.a.v. de nieuwe rekenmethode) en taalaanbod (m.n.in de onderbouwgroepen), verdieping van begrijpend lezen en implementatie van KIJK! 2. Vacatureomschrijving: Functiebenaming: Leerkracht in de middenbouw (5/6)* Inschaling: LA Werktijdfactor: 0,4636 Specifieke taak: lesgeven in een combinatiegroep Specifieke kennis,- en vaardigheden: kunnen werken /leren werken in een combinatiegroep Bouw en/of groep/combinatie: Werkdagen: maandag en dinsdag (in overleg) Ingangsdatum: *Deze vacature kan gecombineerd worden met de vacature Intern Begeleider LA of LB WTF 0,6322 van de Cornelis Musiusschool. 3. Profiel van de kandidaat: wij vragen een leerkracht die volledig bevoegd is en die duidelijk affiniteit en ervaring heeft met de een combinatiegroep een collega die pro-actief handelt in en buiten de klas een goede communicatie heeft met ouders en teamleden die de identiteit van de school onderschrijft, goed kan samenwerken, open staat voor vernieuwingen, niet bang is voor hard werken en kindgericht denkt. 4. Wij bieden: Een collegiaal en enthousiast team met hart voor de kinderen. We zijn een school met gezellige kinderen. Begeleiding en ondersteuning is er. Wij bieden twee dagen een combinatiegroep van ongeveer 24 kinderen. 11

12 INTERNE VACATUREMELDING Godfried Bomansschool SCHOOLJAAR FASE 3 Onderhavige reguliere vacature wordt in het kader van het van kracht zijnde mobiliteits- en herplaatsingsbeleid voor het schooljaar uitsluitend ter beschikking gesteld aan interne medewerkers van de Laurentius Stichting. Onder interne medewerker wordt in deze vacaturemelding verstaan de medewerker die binnen de Laurentius Stichting werkzaam is op reguliere formatie (vast of tijdelijk). 1. Vacaturemeldingsdatum: 27 mei Algemene omschrijving Laurentius Stichting Onder de Laurentius Stichting ressorteren 23 scholen voor basis- en speciaal basisonderwijs en 1 praktijkschool (voortgezet speciaal onderwijs). Er werken bijna 700 medewerkers samen aan het katholiek onderwijs voor meer dan 7000 leerlingen uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Nootdorp en Rijswijk. Directies en bestuur worden ondersteund door een College van Bestuur en een stafbureau. Deze worden bijgestaan door het administratiekantoor Pro Management Onderwijs Support, dat de personele- en financiële administratie verzorgt. De Laurentius Stichting wil bijzónder goed onderwijs bieden, vanuit de katholieke grondslag. Ons onderwijs stimuleert de ontwikkeling van kinderen tot mensen die leven en werken vanuit een grondhouding waarin een blijvende oriëntatie plaatsvindt op de waarden in de katholieke traditie. Mensen met hoop en vertrouwen in elkaar en in de toekomst. Samen met leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten bouwen we binnen de Laurentius Stichting aan gemeenschappen waar, in een veilige en opbouwende leef- en werkomgeving, ieder het beste tot zijn recht kan komen en waarbij de begrippen openheid, groei, vrijheid en verantwoordelijkheid, eigenheid en samen centraal staan. 1. Schoolprofiel: Naam/adres school: Godfried Bomansschool Wijnandt van Elststraat HH RIJSWIJK Contactinformatie school: Karin van den Berg (directeur) Werkdagen: ma-di-do-vrij godfriedbomans@laurentiusstichting.nl

13 Karakteristiek van de school: De Godfried Bomansschool werkt volgens een leerstofjaarklassen systeem. Op dit moment heeft de school 10 groepen, maar de school instroom in de onderbouw is zo groot dat wij komend schooljaar een 11 e groep starten. De school is kleinschalig en gezellig. Met elkaar werken we gericht aan opbrengsten, waarbij we gebruik maken van het directe instructiemodel en coöperatieve werkvormen. Op de GBS werkt een team dat hard werkt en zich voor de volle 100% inzet voor de kinderen. De gemiddelde leeftijd van het team is tussen de jaar. Wij werken met een MT waar, naast de directeur en de adjunct-directeur, ook de 2 bouwcoördinatoren en de IB er in plaats nemen. De LB- specialisten zullen komend schooljaar ook een rol gaan spelen in het MT van de school. Op onze school zit een diversiteit aan leerlingen. De leerling populatie weerspiegeld de diversiteit van Rijswijk. In starten we met de nieuwe rekenmethode Rekenrijk en zal de methode Estafette worden doorgevoerd in groep 6. In de kleutergroepen zal verder worden gegaan met het gebruik van KIJK! Wij zijn ons aan het ontwikkelen op het gebied van ICT. Dit schooljaar hebben we tablets aangeschaft. Dit aantal zullen we komend schooljaar uitbreiden. Ons motto is: Samen vooruit! 2. Vacatureomschrijving: Functiebenaming: leraar basisonderwijs Inschaling: LA Specifieke taak: lesgevend in groep 3 Werktijdfactor: 1,0000 Bouw en/of groep/combinatie: Werkdagen: n.v.t. Aantal leerlingen van de groep: ongeveer 25 Bijzonderheden groep: geen Ingangsdatum: Profiel van de kandidaat: wij vragen Onze nieuwe collega kiest bewust voor het jonge kind (gr. 1-4). Onze nieuwe collega heeft ervaring in groep 3 (minstens LIO stage). Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur ervaring met Handelingsgericht werken. Onze nieuwe collega kan opbrengstgericht werken. Onze nieuwe collega is vaardig in het werken met de computer en is bereid een actieve bijdrage te leveren aan de teamontwikkeling (inzet tablets). Onze nieuwe collega heeft ervaring met werken met coöperatieve werkvormen, of is bereid zich hierin in te lezen en te scholen. Onze nieuwe collega heeft ervaring in het werken met het directe instructiemodel. Onze nieuwe collega heeft een duidelijke visie op ouderbetrokkenheid. Onze nieuwe collega is bij voorkeur breed inzetbaar, maar kiest bewust voor het jonge kind. Onze nieuwe collega is bereid actief mee te denken in de schoolontwikkeling. Onze nieuwe collega bouwt mee aan onze mooie school door een positieve en actieve bijdrage te leveren in team- en bouwvergaderingen. 4. Wij bieden: Een fijne werkplek! Wij zijn een kleinschalige school met prettige sfeer, een goede zorgstructuur, betrokken ouders en hardwerkende en gezellige collega s. Wij begeleiden nieuwe collega s op 2 fronten: inwerken in de organisatie en persoonlijk. We vinden het heel belangrijk dat je jezelf snel thuis voelt op de Bomans en goed weet wat er van je verwacht wordt. Wij

14 werken met een betrokken management team. Samen met de andere collega s zullen wij ervoor zorgen dat je op de Bomans een prettige werkplek vindt! Wij houden van een open communicatie waarbij ieder zijn verantwoordelijkheid in de organisatie neemt. Uw brief, voorzien van cv, graag per mail uiterlijk 28 mei 14 richten aan Karin van den Berg. godfriedbomans@laurentiusstichting.nl De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 24 of

15 INTERNE VACATUREMELDING De Piramide SCHOOLJAAR Onderhavige reguliere vacature wordt in het kader van het van kracht zijnde mobiliteits- en herplaatsingsbeleid voor het schooljaar uitsluitend ter beschikking gesteld aan interne medewerkers van de Laurentius Stichting. Onder interne medewerker wordt in deze vacaturemelding verstaan de medewerker die binnen de Laurentius Stichting werkzaam is op reguliere formatie (vast of tijdelijk), de huidige LIO-ers en de medewerkers met een vervangingsaanstelling binnen de Laurentius Stichting die voldoen aan de gestelde criteria. 1. Vacaturemeldingsdatum: 27 mei Algemene omschrijving Laurentius Stichting: Onder de Laurentius Stichting ressorteren 23 scholen voor basis- en speciaal basisonderwijs en 1 praktijkschool (voortgezet speciaal onderwijs). Er werken bijna 700 medewerkers samen aan het katholiek onderwijs voor meer dan 7000 leerlingen uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Nootdorp en Rijswijk. Directies en bestuur worden ondersteund door een College van Bestuur en een stafbureau. Deze worden bijgestaan door het administratiekantoor Pro Management Onderwijs Support, dat de personele- en financiële administratie verzorgt. De Laurentius Stichting wil bijzónder goed onderwijs bieden, vanuit de katholieke grondslag. Ons onderwijs stimuleert de ontwikkeling van kinderen tot mensen die leven en werken vanuit een grondhouding waarin een blijvende oriëntatie plaatsvindt op de waarden in de katholieke traditie. Mensen met hoop en vertrouwen in elkaar en in de toekomst. Samen met leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten bouwen we binnen de Laurentius Stichting aan gemeenschappen waar, in een veilige en opbouwende leef- en werkomgeving, ieder het beste tot zijn recht kan komen en waarbij de begrippen openheid, groei, vrijheid en verantwoordelijkheid, eigenheid en samen centraal staan. 1. Schoolprofiel: Naam/adres school: De Piramide Contactinformatie school: R.P.M. van Leeuwen / tel: / piramide@laurentiusstichting.nl Karakteristiek van de school: Dagelijks bezoeken ruim 300 kinderen onze school die zich bevindt in het Stationskwartier van Rijswijk. De populatie van de school bestaat uit een afspiegeling van de samenleving. Wij werken in een enthousiast team handelingsgericht aan de ontwikkeling van de kinderen, waarbij onze missie - wij leren om te groeien - terug te vinden is in ons dagelijks handelen.

16 De school beschikt een managementteam, bestaande uit de directeur, adjunct-directeur en een twee bouwcoördinatoren (onderbouw en bovenbouw). De Piramide is op weg om een brede school te worden. In januari 2016 openen wij onze nieuwe school, samen met de Wereldplek (SRK), waarin een peuterspeelzaal en een groep BSO aanwezig zijn. 2. Vacatureomschrijving: Functiebenaming: Groepsleerkracht Inschaling: LA Specifieke taak: lesgevende taken en niet-lesgebonden taken Werktijdfactor: Bouw en/of groep/combinatie: groep 1/2 en ondersteuning (vervanging LBspecialisten) Werkdagen: donderdag (hele dag) en vrijdagochtend Aantal leerlingen van de groep: 25 Bijzonderheden groep: enthousiaste kinderen Ingangsdatum: Profiel van de kandidaat: wij vragen Een kandidaat die: Ervaring heeft en bekend is met handelingsgericht werken. Flexibel en dus breed inzetbaar is. Resultaat gericht is en doorzettingsvermogen heeft. Kennis heeft van diverse toepassingen op het gebied van ICT. Meewerkt aan de ontwikkeling van de school. 4. Wij bieden: Een uitdagende werkomgeving met enthousiaste collega s waarin we samen met onze kinderen leren om te groeien Sollicitatie: uw schriftelijke sollicitatie kunt u (bij voorkeur per mail) zenden naar de school (zie boven contactinformatie). De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 24 of 25..

17 INTERNE REGULIERE VACATUREMELDING K.B.S. Pius SCHOOLJAAR FASE 3 Onderhavige reguliere vacature wordt in het kader van het van kracht zijnde mobiliteits- en herplaatsingsbeleid voor het schooljaar uitsluitend ter beschikking gesteld aan interne medewerkers van de Laurentius Stichting. Onder interne medewerker wordt in deze vacaturemelding verstaan de medewerker die binnen de Laurentius Stichting werkzaam is op reguliere formatie (vast of tijdelijk), de huidige LIO-ers en de medewerkers met een vervangingsaanstelling binnen de Laurentius Stichting die voldoen aan de gestelde criteria. 1. Vacaturemeldingsdatum: 27 mei Algemene omschrijving Laurentius Stichting: Onder de Laurentius Stichting ressorteren 23 scholen voor basis- en speciaal basisonderwijs en 1 praktijkschool (voortgezet speciaal onderwijs). Er werken bijna 700 medewerkers samen aan het katholiek onderwijs voor meer dan 7000 leerlingen uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Nootdorp en Rijswijk. Directies en bestuur worden ondersteund door een College van Bestuur en een stafbureau. Deze worden bijgestaan door het administratiekantoor Pro Management Onderwijs Support, dat de personele- en financiële administratie verzorgt. De Laurentius Stichting wil bijzónder goed onderwijs bieden, vanuit de katholieke grondslag. Ons onderwijs stimuleert de ontwikkeling van kinderen tot mensen die leven en werken vanuit een grondhouding waarin een blijvende oriëntatie plaatsvindt op de waarden in de katholieke traditie. Mensen met hoop en vertrouwen in elkaar en in de toekomst. Samen met leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten bouwen we binnen de Laurentius Stichting aan gemeenschappen waar, in een veilige en opbouwende leef- en werkomgeving, ieder het beste tot zijn recht kan komen en waarbij de begrippen openheid, groei, vrijheid en verantwoordelijkheid, eigenheid en samen centraal staan. 1. Schoolprofiel: Contactinformatie: K.B.S. Pius X Angelique te Braak piusx@laurentiusstichting.nl Karakteristiek van de school: De Pius X is een reguliere basisschool in een stabiele wijk in het mooie Bergschenhoek, die door middel van handelingsgericht werken de opbrengsten vergroot. De onderwijsbehoefte van iedere leerling wordt

18 gezien. De ongeveer 330 leerlingen zitten verdeeld over 13 groepen. Omdat de zorg een belangrijke plaats inneemt maken de intern begeleiders deel uit van het managementteam. 2. Vacatureomschrijving: Functiebenaming: Intern begeleider onderbouw Inschaling: LB Specifieke taak: intern begeleider én lid van het managementteam Werktijdfactor: 0,5 Bouw en/of groep/combinatie: onderbouw, groep 1 t/m 4 Werkdagen: in overleg Ingangsdatum: 1 augustus Profiel van de kandidaat: wij vragen een intern begeleider die Onze leerkrachten kan ondersteunen bij het planmatig en handelingsgericht werken in de groepen 1 t/m 4. Kennis heeft van en zich betrokken voelt bij de groepen 1 en 2. Leerkrachten en ouders ondersteunt bij het bieden van zorg op maat aan de leerlingen. Een volwaardig MT-lid is. Het zorgplan opstelt en uitvoert. Goed kan samenwerken met de intern begeleider bovenbouw en de directeur. Beschikt over zeer goede communicatieve eigenschappen. Leerlingbesprekingen met ouders,leerkrachten en/of externen kan aansturen en voorzitten. Een LB-waardig IB-diploma bezit. 4. Wij bieden: Een unieke kans om op een school te komen werken waar de zorg een zeer grote prioriteit heeft. Door de ruime ambulante tijden en de expertise van de voormalig IB er is er in de loop der jaren een goede zorgstructuur opgebouwd. Wil je meer zijn dan een gewone IB er? Op de Pius X kan dat! Je denkt mee en maakt beleid en vormt samen met de andere IB er en de directeur het management Sollicitatie: uw schriftelijke sollicitatie kunt u (bij voorkeur per mail) zenden naar de school. piusx@laurentiusstichting.nl

19 INTERNE VACATUREMELDING Titus Brandsmaschool SCHOOLJAAR FASE 3 Onderhavige reguliere vacature wordt in het kader van het van kracht zijnde mobiliteits- en herplaatsingsbeleid voor het schooljaar uitsluitend ter beschikking gesteld aan interne medewerkers van de Laurentius Stichting. Onder interne medewerker wordt in deze vacaturemelding verstaan de medewerker die binnen de Laurentius Stichting werkzaam is op reguliere formatie (vast of tijdelijk), de huidige LIO-ers en de medewerkers met een vervangingsaanstelling binnen de Laurentius Stichting die voldoen aan de gestelde criteria. 1. Vacaturemeldingsdatum: 27 mei Algemene omschrijving Laurentius Stichting: Onder de Laurentius Stichting ressorteren 23 scholen voor basis- en speciaal basisonderwijs en 1 praktijkschool (voortgezet speciaal onderwijs). Er werken bijna 700 medewerkers samen aan het katholiek onderwijs voor meer dan 7000 leerlingen uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Nootdorp en Rijswijk. Directies en bestuur worden ondersteund door een College van Bestuur en een stafbureau. Deze worden bijgestaan door het administratiekantoor Pro Management Onderwijs Support, dat de personele- en financiële administratie verzorgt. 19 De Laurentius Stichting wil bijzónder goed onderwijs bieden, vanuit de katholieke grondslag. Ons onderwijs stimuleert de ontwikkeling van kinderen tot mensen die leven en werken vanuit een grondhouding waarin een blijvende oriëntatie plaatsvindt op de waarden in de katholieke traditie. Mensen met hoop en vertrouwen in elkaar en in de toekomst. Samen met leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten bouwen we binnen de Laurentius Stichting aan gemeenschappen waar, in een veilige en opbouwende leef- en werkomgeving, ieder het beste tot zijn recht kan komen en waarbij de begrippen openheid, groei, vrijheid en verantwoordelijkheid, eigenheid en samen centraal staan. 1. Schoolprofiel: Naam/adres school: Titus Brandsmaschool Van Rijslaan KX Delft Contactinformatie school: Johan Boelema (interim-directeur) titusbrandsma@laurentiusstichting.nl

20 Karakteristiek van de school: De Titus Brandsmaschool is een RK basisschool in de gemêleerde wijk de Buitenhof in Delft. In deze wijk met flats en laagbouw wonen mensen uit diverse sociale en culturele groepen van de bevolking. Deze diversiteit vindt u terug op de Titus Brandsmaschool. De school bestaat uit ± 250 leerlingen verdeeld over 10 groepen. Deze groepen zijn verdeeld over twee locaties op loopafstand van elkaar. We gaan op onze school uit van klassikale instructie met verlengde instructie. Het directe instructiemodel, samenwerkend leren en zelfstandig werken zijn daarbij belangrijke werkvormen. Profiel school: x Basisonderwijs 0 Speciale School voor Bao 0 Montessori/Jenaplan/Dalton 0 Vernieuwend 0 Veel allochtone kinderen 0 In hoofdzaak autochtone kinderen x Traditioneel 0 Anders nl:.. 2. Vacatureomschrijving: Functiebenaming: leerkracht middenbouw-/bovenbouwgroep Inschaling: LA Werktijdfactor: Bouw en/of groep/combinatie: groep 6 Werkdagen: ma/di/woe/do/vrij Aantal leerlingen van de groep: 24 Bijzonderheden groep: de groepen worden nog geformeerd. Ingangsdatum: Profiel van de kandidaat: Betrokken, enthousiast, flexibel en bereid tot goede samenwerking met andere collega s. Het werken met een bovenbouwgroep vereist sterke pedagogische kwaliteiten. Ervaring met het directe instructiemodel en HandelingsGericht Werken is zeer gewenst. 4. Wij bieden: Een groep en school met veel structuur en een gemotiveerd team van 24 personen. Daarnaast goede ondersteuning vanuit directie en samenwerking met andere collega s. De kans bestaat dat er een parallelgroep is; collega s van deze groepen zullen ondersteunen waar nodig Sollicitatie: uw schriftelijke sollicitatie kunt u per mail zenden naar de school (zie boven contactinformatie). De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 24 of 25.

21 INTERNE REGULIERE VACATUREMELDING DE WILGENHOEK BERKEL EN RODENRIJS SCHOOLJAAR fase 3 Onderhavige reguliere vacature wordt in het kader van het van kracht zijnde mobiliteits- en herplaatsingsbeleid voor het schooljaar uitsluitend ter beschikking gesteld aan interne medewerkers van de Laurentius Stichting. Onder interne medewerker wordt in deze vacaturemelding verstaan de medewerker die binnen de Laurentius Stichting werkzaam is op reguliere formatie (vast of tijdelijk), de huidige LIO-ers en de medewerkers met een vervangingsaanstelling binnen de Laurentius Stichting die voldoen aan de gestelde criteria. 1. Vacaturemeldingsdatum: 27 mei Algemene omschrijving Laurentius Stichting: Onder de Laurentius Stichting ressorteren 23 scholen voor basis- en speciaal basisonderwijs en 1 praktijkschool (voortgezet speciaal onderwijs). Er werken bijna 700 medewerkers samen aan het katholiek onderwijs voor meer dan 7000 leerlingen uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Nootdorp en Rijswijk. Directies en bestuur worden ondersteund door een algemeen directeur, een financieel directeur en een stafbureau. Deze worden bijgestaan door het administratiekantoor Pro Management Onderwijs Support, dat de personele- en financiële administratie verzorgt. 21 De Laurentius Stichting wil bijzónder goed onderwijs bieden, vanuit de katholieke grondslag. Ons onderwijs stimuleert de ontwikkeling van kinderen tot mensen die leven en werken vanuit een grondhouding waarin een blijvende oriëntatie plaatsvindt op de waarden in de katholieke traditie. Mensen met hoop en vertrouwen in elkaar en in de toekomst. Samen met leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten bouwen we binnen de Laurentius Stichting aan gemeenschappen waar, in een veilige en opbouwende leef- en werkomgeving, ieder het beste tot zijn recht kan komen en waarbij de begrippen openheid, groei, vrijheid en verantwoordelijkheid, eigenheid en samen centraal staan. 1. Schoolprofiel: Adres: De Wilgenhoek Pastoor Velthuysestraat GR Berkel en Rodenrijs Contactinformatie: H. M. van der Tol Directeur van de Wilgenhoek Tel: wilgenhoek@laurentiusstichting.nl

22 Karakteristiek van de school: De Wilgenhoek is gelegen dicht bij het centrum van Berkel en Rodenrijs. Het is een rustige en kleinere school met rond de 200 leerlingen. Momenteel heeft de school 8 groepen. De Wilgenhoek hanteert een klassikaal systeem, waar veel ruimte is voor zelfstandig werken en veel aandacht is voor niveau en tempoverschillen (handelingsgericht werken). De school werkt hard aan de kwaliteit, met nieuwe methoden voor taal en rekenen. 2. Vacatureomschrijving: Functiebenaming: groepsleerkracht Inschaling: LA/LB LA of LB Specifieke taak: n.v.t. Werktijdfactor: Regulier / vervanging: vervanging Bapo Bouw en/of groep/combinatie: 1/2 Werkdagen: ma/di/woe/do/vrij maandag of vrijdag Aantal leerlingen van de groep: 25 Bijzonderheden groep: het is een leuke kleutergroep Ingangsdatum: 1 augustus Profiel van de kandidaat: Wij vragen een enthousiaste collega met een goede teamgeest. Open zijn naar ouders en interactief met de leerlingen bezig kunnen zijn is van belang. Goed in kunnen spelen op de behoeftes van de leerlingen is noodzakelijk. 4. Wij bieden: Een gezellige groep van 25 leerlingen in een modern lokaal voorzien van een touchscreen. Je zult snel een plek vinden binnen het team. 5. Sollicitatie: uw schriftelijke sollicitatie kunt u (bij voorkeur per mail) zenden naar de school (zie boven contactinformatie). 22

23 INTERNE REGULIERE VACATUREMELDING De Wilgenhoek SCHOOLJAAR FASE 3 Onderhavige vervangingsvacature wordt in het kader van het van kracht zijnde mobiliteits- en herplaatsingsbeleid voor het schooljaar uitsluitend ter beschikking gesteld aan interne medewerkers van de Laurentius Stichting. Onder interne medewerker wordt in deze vacaturemelding verstaan de medewerker die binnen de Laurentius Stichting werkzaam is op reguliere formatie (vast of tijdelijk) of op vervanging. 1. Vacaturemeldingsdatum: 27 mei Algemene omschrijving Laurentius Stichting: Onder de Laurentius Stichting ressorteren 23 scholen voor basis- en speciaal basisonderwijs en 1 praktijkschool (voortgezet speciaal onderwijs). Er werken bijna 700 medewerkers samen aan het katholiek onderwijs voor meer dan 7000 leerlingen uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Nootdorp en Rijswijk. Directies en bestuur worden ondersteund door een College van Bestuur en een stafbureau. Deze worden bijgestaan door het administratiekantoor Pro Management Onderwijs Support, dat de personele- en financiële administratie verzorgt. 23 De Laurentius Stichting wil bijzónder goed onderwijs bieden, vanuit de katholieke grondslag. Ons onderwijs stimuleert de ontwikkeling van kinderen tot mensen die leven en werken vanuit een grondhouding waarin een blijvende oriëntatie plaatsvindt op de waarden in de katholieke traditie. Mensen met hoop en vertrouwen in elkaar en in de toekomst. Samen met leerlingen, ouders/verzorgers en leerkrachten bouwen we binnen de Laurentius Stichting aan gemeenschappen waar, in een veilige en opbouwende leef- en werkomgeving, ieder het beste tot zijn recht kan komen en waarbij de begrippen openheid, groei, vrijheid en verantwoordelijkheid, eigenheid en samen centraal staan. 1. Schoolprofiel: Adres: De Wilgenhoek Pastoor Velthuysestraat GR Berkel en Rodenrijs Contactinformatie: H. M. van der Tol Directeur van de Wilgenhoek Tel: wilgenhoek@laurentiusstichting.nl

24 Karakteristiek van de school: De Wilgenhoek is gelegen dicht bij het centrum van Berkel en Rodenrijs. Het is een rustige en kleinere school met rond de 200 leerlingen. Momenteel heeft de school 8 groepen. De Wilgenhoek hanteert een klassikaal systeem, waar veel ruimte is voor zelfstandig werken en veel aandacht is voor niveau en tempoverschillen (handelingsgericht werken). De school werkt hard aan de kwaliteit, met nieuwe methoden voor taal en rekenen. 2. Vacatureomschrijving: Functiebenaming: groepsleerkracht Inschaling: LA/LB LA of LB Specifieke taak: mogelijkheid rekencoördinator Werktijdfactor: Regulier / vervanging: 1 jaar ter vervanging Bouw en/of groep/combinatie: 6 Werkdagen: ma/di/woe/do/vrij full time Aantal leerlingen van de groep: 21 Bijzonderheden groep: het is een gezellige groep waar goed mee te werken is Ingangsdatum: 1 augustus Profiel van de kandidaat: Wij vragen een enthousiaste collega met een goede teamgeest. Open zijn naar ouders en interactief met de leerlingen bezig kunnen zijn is van belang. Goed in kunnen spelen op de behoeftes van de leerlingen is noodzakelijk Wij bieden: Een gezellige groep van 21 leerlingen in een modern lokaal voorzien van een smartboard. Je zult snel een plek vinden binnen het team. De vacature is in eerste instantie voor één schooljaar. 5. Sollicitatie: uw schriftelijke sollicitatie kunt u (bij voorkeur per mail) zenden naar de school (zie boven contactinformatie).

LAURENTIUS. stichting voor katholiek primair onderwiis. PUBLICATIE: maandag 31 maart 2014

LAURENTIUS. stichting voor katholiek primair onderwiis. PUBLICATIE: maandag 31 maart 2014 LAURENTIUS stichting voor katholiek primair onderwiis REGU LIERE VACATURES INTERN E MOBI LITEITS MARKT SCHOOLJAAR 201 4.201 5 _ FASE 1 PUBLICATIE: maandag 31 maart 2014 SIU/I/NGSTERMIJN: er kan tot en

Nadere informatie

Leraar basisonderwijs LA voor de onderbouw 0,4 fte

Leraar basisonderwijs LA voor de onderbouw 0,4 fte Stichting OZHW voor PO en VO zoekt per 22 augustus 2016 voor de openbare basisschool de Dolfijn in Zwijndrecht voor de onderbouw 0,4 fte Bestemd voor medewerkers van OZHW PO en VO en voor externe geïnteresseerden

Nadere informatie

Een leraar (wtf 0,8)

Een leraar (wtf 0,8) Onderwijsstichting KempenKind heeft voor het komend schooljaar ruimte voor nieuwe collega s. We zijn op zoek naar een aantal leraren voor reguliere vacatures en naar leraren die flexibel ingezet kunnen

Nadere informatie

Directeur Daltonschool Rijnsweerd. Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht

Directeur Daltonschool Rijnsweerd. Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht Directeur Daltonschool Rijnsweerd Stichting Openbaar Primair Onderwijs Utrecht 1 SPO Utrecht De Stichting Openbaar Primair Onderwijs, kortweg SPO Utrecht genoemd, is verantwoordelijk voor 33 openbare basisscholen

Nadere informatie

Perspectief. Leerkracht. Dit woord, waarmee uw. Veel leerkracht toegewenst! nieuwe werkervaring. Nummer 5 februari 2014

Perspectief. Leerkracht. Dit woord, waarmee uw. Veel leerkracht toegewenst! nieuwe werkervaring. Nummer 5 februari 2014 Nummer 5 februari 2014 Perspectief Nieuwsbrief van de Laurentius Stichting Veel leerkracht toegewenst! Leerkracht. Dit woord, waarmee uw beroep wordt aangeduid, heeft vele diepere betekenissen. Het gaat

Nadere informatie

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht!

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Ben jij de leerkracht die kwalitatief hoogwaardig, toetsbaar en eigentijds onderwijs kan verzorgen voor leerlingen in het primair onderwijs? Wij

Nadere informatie

Vacature leraar NBS Teteringen

Vacature leraar NBS Teteringen Vacature leraar NBS Teteringen Het bestuur van de Stichting Nutsscholen Breda is verantwoordelijk voor vijf dynamische algemeen bijzondere scholen met in totaal ± 2000 leerlingen en 140 medewerkers. Per

Nadere informatie

Werving en selectieprocedure medewerkers

Werving en selectieprocedure medewerkers Werving en selectieprocedure medewerkers STATUS: VASTGESTELD 17 APRIL 2007 Inleiding Met deze regeling wordt invulling gegeven aan artikel 11.8 uit de CAO Primair Onderwijs 2006-2008. Dit artikel is als

Nadere informatie

Combinatiefunctionaris Sport m/v (40 uur per week) (een kleinere aanstelling is bespreekbaar)

Combinatiefunctionaris Sport m/v (40 uur per week) (een kleinere aanstelling is bespreekbaar) In het kader van het Convenant Brede Regeling Combinatiefuncties in het onderwijs is SKOLO in samenwerking met de gemeente Losser op zoek naar een nieuwe collega voor de functie Combinatiefunctionaris

Nadere informatie

Procedure uitvoering mobiliteit. April 2017

Procedure uitvoering mobiliteit. April 2017 Procedure uitvoering mobiliteit April 2017 Procedure uitvoering mobiliteit Stichting Initia, april 2017 ALGEMEEN Stichting Initia heeft met instemming van de personele geleding van de GMR een mobileitsbeleid

Nadere informatie

4.1 Regeling werving en selectie van de stichting r.-k en openbaar primair onderwijs PANTA RHEI

4.1 Regeling werving en selectie van de stichting r.-k en openbaar primair onderwijs PANTA RHEI 4.1 Regeling werving en selectie van de stichting r.-k en openbaar primair onderwijs PANTA RHEI Het bestuur van de stichting r.-k en openbaar primair onderwijs PANTA RHEI gelet op de bepalingen van de

Nadere informatie

Sollicitatieprocedure Leraar basisonderwijs LB

Sollicitatieprocedure Leraar basisonderwijs LB Postbus 124 8080 AC ELBurg De Borchstee De Duif Het Octaaf De Petra De Regenboog De Wildemaet Sollicitatieprocedure Leraar basisonderwijs LB BELEIDSSTUK 43 Vaststelling door AB d.d 29 maart 2011 Instemming

Nadere informatie

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht!

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Ben jij de leerkracht die kwalitatief hoogwaardig, toetsbaar en eigentijds onderwijs kan verzorgen voor leerlingen in het primair onderwijs? Wij

Nadere informatie

Procedure benoeming directeur De Maremak

Procedure benoeming directeur De Maremak Procedure benoeming directeur De Maremak 19 december 2012 Tijdpad procedure benoeming directeur SBO De Maremak Periode Week Actie 4 Benoeming directeur 4 Assessment Dinsdag 15/1 en Donderdag 17/1 3-4 Gesprekken

Nadere informatie

LIO-vacatures Pabo HvA en UPvA schooljaar

LIO-vacatures Pabo HvA en UPvA schooljaar LIO-vacatures Pabo HvA en UPvA schooljaar 2017-2018 Studenten van de Pabo HvA en UPvA lopen in hun vierde studiejaar de LIO-stage op een basisschool in Amsterdam. Deze stage vindt plaats op een opleidingsschool

Nadere informatie

Sollicitatieprocedures en sollicitatiecode

Sollicitatieprocedures en sollicitatiecode BELEID SKOBOS Nr... Vastgesteld: mei 2013 Sollicitatieprocedures en sollicitatiecode Toelichting: de sollicitatieprocedures en de sollicitatiecode zijn opnieuw vastgesteld. Aanleiding hiertoe is de behoefte

Nadere informatie

Informatie VOOR studenten:

Informatie VOOR studenten: Informatie VOOR studenten: Welkom op de Maria Basisschool! Op deze pagina vind je praktische informatie over onze school. Het is zowel voor jou als student als voor de school fijn om zoveel mogelijk duidelijkheid

Nadere informatie

1. De school start op 27 augustus 2018 met ruim 150 leerlingen. Binnen dat schooljaar stromen er nog leerlingen in.

1. De school start op 27 augustus 2018 met ruim 150 leerlingen. Binnen dat schooljaar stromen er nog leerlingen in. GROEPSINDELING 2018-2019 BASISSCHOOL PAUS JOANNES Het schooljaar 2017-2018 is nog in volle gang en we genieten daar volop van. Tijdens een schooljaar evalueren we regelmatig en blikken we vooruit. Achter

Nadere informatie

Beleid Organisatiestructuur

Beleid Organisatiestructuur Beleid Organisatiestructuur Waarom een andere structuur? Al geruime tijd wordt er door de schoolleiding, het bestuur en het team nagedacht over de meest wenselijke en toekomstbestendige organisatiestructuur,

Nadere informatie

Visie op ouderbetrokkenheid

Visie op ouderbetrokkenheid Visie op ouderbetrokkenheid Basisschool Lambertus Meestersweg 5 6071 BN Swalmen tel 0475-508144 e-mail: info@lambertusswalmen.nl website: www.lambertusswalmen.nl 1 Maart 2016 Inleiding: Een beleidsnotitie

Nadere informatie

3.8.1 Procedure bij sollicitaties Aves

3.8.1 Procedure bij sollicitaties Aves Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB P&O Januari 2017 3.8.1 Procedure bij sollicitaties Aves LB-functies P&O/Procedure bij sollicitaties Aves Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Sollicitatieprocedure

Nadere informatie

RKBS St.Willibordusschool Zierikzee. Profielschets directeur

RKBS St.Willibordusschool Zierikzee. Profielschets directeur RKBS St.Willibordusschool Zierikzee Profielschets directeur Stichting Prisma INHOUD 1. Algemene informatie 2. Persoonsprofiel 3. Functieprofiel 4. De opdracht 5. Tijdpad 1. Algemene Informatie De St. Willibrordusschool

Nadere informatie

Informatie basisschool Pius X Jordaansingel 20 Haaksbergen

Informatie basisschool Pius X Jordaansingel 20 Haaksbergen Informatie basisschool Pius X Jordaansingel 20 Haaksbergen Beste ouders/verzorgers, Fijn dat u basisschool Pius X als een potentiële basisschool voor uw kind ziet! Om u op hoofdlijnen een beeld te geven

Nadere informatie

Jaarplan - jaarverslag 2015-2016

Jaarplan - jaarverslag 2015-2016 Jaarplan - jaarverslag 2015-2016 Haanstra Basisschool Leiden Datum: 9 juni 2015 www.mijnschoolplan.nl JAARPLAN 2015-2016 JAARVERSLAG 2015-2016 Schoolnaam Haanstra Basisschool Schoolnaam Haanstra Basisschool

Nadere informatie

LIO-vacatures Pabo HvA en UPvA schooljaar

LIO-vacatures Pabo HvA en UPvA schooljaar LIO-vacatures Pabo HvA en UPvA schooljaar 2019-2020 Voltijdstudenten van de Pabo HvA en UPvA lopen hun LIO-stage in het vierde studiejaar, deeltijdstudenten van Pabo HvA in het derde jaar. Deze stage vindt

Nadere informatie

MOBILITEIT STICHTING INITIA maart 2014. beweegt

MOBILITEIT STICHTING INITIA maart 2014. beweegt MOBILITEIT STICHTING INITIA maart 2014 beweegt 0 I N L E I D I N G Mobiliteit is de al dan niet vrijwillige overplaatsing van een medewerker naar een andere werkplek en/of een andere functie. Het doel

Nadere informatie

Algemene informatieavond groep 5-6

Algemene informatieavond groep 5-6 Algemene informatieavond groep Kindcentrum de Eik Burg. Willemeplein 8 EA Nieuwstadt Tel. 4483938 www.kcdeeik.nl Inhoud Presentatie Afspraken Pedagogisch klimaat Handelingsgericht werken Coöperatieve werkomgeving

Nadere informatie

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL SCHOOLJAAR 2015-2016. Obs Annie M. G. Schmidt

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL SCHOOLJAAR 2015-2016. Obs Annie M. G. Schmidt SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL SCHOOLJAAR 2015-2016 Obs Annie M. G. Schmidt 1 Voorwoord Voor u ligt het Schoolondersteuningsprofiel (SOP) van basisschool obs Annie M. G. Schmidt. Iedere school stelt een SOP

Nadere informatie

Schoolprofiel. Algemene Schoolbeschrijving

Schoolprofiel. Algemene Schoolbeschrijving Basisschool Walburgis Emmerikseweg 4 7077AP Netterden Tel: 0315-386239 walburgisnetterden@planet.nl www.netterden.net Schoolprofiel Algemene Schoolbeschrijving Naam School Stichting Slogan basisschool

Nadere informatie

JAARPLAN Samen werken aan de toekomst! Bekkampstraat AH Hengevelde

JAARPLAN Samen werken aan de toekomst! Bekkampstraat AH Hengevelde JAARPLAN 2018-2019 Samen werken aan de toekomst! Bekkampstraat 49 7496 AH Hengevelde 0547-333420 www.petrushv.nl 1 Voorwoord Het onderwijs op de Petrusschool is continu in ontwikkeling. Wij streven naar

Nadere informatie

Om de schakelklas(sen) te kunnen realiseren, zijn wij met ingang van 1 mei 2007 gezamenlijk op zoek naar

Om de schakelklas(sen) te kunnen realiseren, zijn wij met ingang van 1 mei 2007 gezamenlijk op zoek naar 3 TaalPlusleerkracht 3.1 Basisgegevens advertentietekst TaalPlusleerkracht (voorjaar 2007) De gemeente Tiel en de drie grootste schoolbesturen in Tiel (SKOR, CPOB en OBO) zijn de start voor één of meer

Nadere informatie

Vacature Pedagogisch begeleider (1,0 fte) BC Broekhin Swalmen-Reuver

Vacature Pedagogisch begeleider (1,0 fte) BC Broekhin Swalmen-Reuver Vacature Pedagogisch begeleider (1,0 fte) BC Broekhin Swalmen-Reuver (S08 CAO-VO) Aanleiding: Per 1 september 2018 zijn we op zoek naar een pedagogisch begeleider voor de locatie Swalmen en Reuver. Informatie:

Nadere informatie

Krammer HE Brielle / WERVING & SELECTIE LEERKRACHTEN

Krammer HE Brielle / WERVING & SELECTIE LEERKRACHTEN Krammer 8 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 WERVING & SELECTIE LEERKRACHTEN 1.0 Vacatures 1.1. Vacaturemelding. 1.1.1 Bij vacatures ontstaan door ziekte, verlof e.d. wordt door de directeur in

Nadere informatie

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL SCHOOLJAAR 2017-2018 Obs t Schaddeveld 1 Voorwoord Voor u ligt het Schoolondersteuningsprofiel (SOP) van basisschool t Schaddeveld. Iedere school stelt een SOP op, dit is een

Nadere informatie

MOBILITEITSPLAN Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland

MOBILITEITSPLAN Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland MOBILITEITSPLAN Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland Inleiding Mobiliteit is één van de instrumenten voor integraal personeelsbeleid. Mobiliteit geeft medewerkers mogelijkheden om op

Nadere informatie

Nederlands (2 e graad); 12 lesuren

Nederlands (2 e graad); 12 lesuren Wij zoeken wegens zwangerschapsvervanging voor de periode na de meivakantie tot de zomervakantie een kandidaat met onderwijservaring voor het vak: Nederlands (2 e graad); 12 lesuren Voor deze functie ligt

Nadere informatie

REGELING WERVING EN SELECTIE

REGELING WERVING EN SELECTIE REGELING WERVING EN SELECTIE Inleiding Bij het ontstaan van een vacature op één van de scholen stelt de desbetreffende directie de algemeen directeur hiervan in kennis. Onder diens verantwoording zal dan

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Bonhoeffer College. Afdelingsleider bovenbouw Havo/VWO. Bruggertstraat. Enschede

School- en functieprofiel. Bonhoeffer College. Afdelingsleider bovenbouw Havo/VWO. Bruggertstraat. Enschede School- en functieprofiel Bonhoeffer College Afdelingsleider bovenbouw Havo/VWO Bruggertstraat Enschede Enschede, Februari 2015 Bonhoeffer College, locatie Bruggertstraat Organisatie Het Bonhoeffer College

Nadere informatie

Schoolondersteuningsprofiel. 11KM00 Basissch Insp J. Cryns

Schoolondersteuningsprofiel. 11KM00 Basissch Insp J. Cryns Schoolondersteuningsprofiel 11KM00 Basissch Insp J. Cryns Inhoudsopgave Toelichting... 3 DEEL I INVENTARISATIE... 6 1 Typering van de school... 7 2 Kwaliteit basisondersteuning... 7 3 Basisondersteuning...

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Basisschool de Muldershof

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Basisschool de Muldershof FUNCTIEPROFIEL Directeur Basisschool de Muldershof Beek en Donk, 27 oktober 2015 Eenbes Basisonderwijs staat voor Samen vernieuwend leren. Met eigentijds onderwijs wordt aan kinderen een stevige basis

Nadere informatie

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL Mariaschool garantie ambitie 1. Naam en adres De Mariaschool Pastoor Schoenmakersstraat 7 6657 CB Boven Leeuwen Tel. 0487-592076 Email: basisschool@demariaschool.nl 2. Schoolinformatie

Nadere informatie

Protocol aanname- en inschrijving RK BS de Veldhof

Protocol aanname- en inschrijving RK BS de Veldhof Protocol aanname- en inschrijving RK BS de Veldhof BS de Veldhof 1 Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Inschrijving 2.1 0 4 jaar 2.2 Kinderen van 4 jaar en ouder 2.3 Inschrijving van kinderen met speciale onderwijsbehoeften.

Nadere informatie

Inleiding: De financiële gegevens voor schooljaar : Het exploitatiekader : we mogen maximaal negatief uitkomen.

Inleiding: De financiële gegevens voor schooljaar : Het exploitatiekader : we mogen maximaal negatief uitkomen. Formatieplan cbs Koningin Wilhelmina (10 QY) 2015-2016 als voorgenomen besluit en ter instemming voorgelegd aan de personeelsgeleding van de medezeggenschapsraad en ter advisering voorgelegd aan de oudergeleding

Nadere informatie

7 Passend onderwijs. 7.1 Algemeen. 7.2 Interne begeleiding. Schoolgids 2012-2013

7 Passend onderwijs. 7.1 Algemeen. 7.2 Interne begeleiding. Schoolgids 2012-2013 7 Passend onderwijs 7.1 Algemeen Kinderen zijn nieuwsgierig en willen graag leren. Deze eigenschap hoort bij het kind zijn. Alle kinderen verdienen aandacht en zorg, maar zeker ook diegenen die moeite

Nadere informatie

SCHOOL ONDERSTEUNINGS PROFIEL

SCHOOL ONDERSTEUNINGS PROFIEL Met het Schoolondersteuningsprofiel worden de volgende onderdelen in beeld gebracht: Specifieke kennis en kunde Aantoonbare specifieke deskundigheid Extra ondersteuning ism externe partners SCHOOL ONDERSTEUNINGS

Nadere informatie

REGELING WERVING EN SELECTIE VAN PERSONEEL IN HET PRIMAIR EN SPECIAAL ONDERWIJS

REGELING WERVING EN SELECTIE VAN PERSONEEL IN HET PRIMAIR EN SPECIAAL ONDERWIJS REGELING WERVING EN SELECTIE VAN PERSONEEL IN HET PRIMAIR EN SPECIAAL ONDERWIJS Vastgesteld door het College van Bestuur op 4 april 2017 1. Inleiding Deze regeling bevat de basisinformatie voor de werkwijze

Nadere informatie

Functieprofiel. Leraar. op OBS Het Toverkruid LA, 1,0 FTE. Aanstelling voor een jaar welke bij goed functioneren kan leiden tot een vaste aanstelling.

Functieprofiel. Leraar. op OBS Het Toverkruid LA, 1,0 FTE. Aanstelling voor een jaar welke bij goed functioneren kan leiden tot een vaste aanstelling. Functieprofiel Leraar op OBS Het Toverkruid LA, 1,0 FTE Aanstelling voor een jaar welke bij goed functioneren kan leiden tot een vaste aanstelling. April 2018 Specifieke competenties teamlid OBS Het Toverkruid

Nadere informatie

Beste sollicitant, Daarnaast bieden wij de mogelijkheid geheel vrijblijvend langs te komen om een indruk te krijgen van ons onderwijs en de school.

Beste sollicitant, Daarnaast bieden wij de mogelijkheid geheel vrijblijvend langs te komen om een indruk te krijgen van ons onderwijs en de school. Beste sollicitant, Fijn dat je interesse hebt in een baan op onze school. Het is goed dat je je vooraf goed laat informeren over het werken bij schoolvereniging IRIS en verdiept in het werken op CBS De

Nadere informatie

Benoeming: Iedere medewerker van Dynamiek Scholengroep heeft een benoeming bij de stichting Dynamiek Scholengroep.

Benoeming: Iedere medewerker van Dynamiek Scholengroep heeft een benoeming bij de stichting Dynamiek Scholengroep. Notitie invulling vacatures: Benoeming: Iedere medewerker van Dynamiek Scholengroep heeft een benoeming bij de stichting Dynamiek Scholengroep. Commissie Personeel (onderdeel van de taakgroep personeel):

Nadere informatie

Een FULLTIME LEERKRACHT voor de volgende school:

Een FULLTIME LEERKRACHT voor de volgende school: Aan: Het personeel van de Stichting Onderwijs Primair en extern personeel Van: Ineke de Vos, senior personeelsadviseur, Onderwijs Primair Datum: 28-6-2018 Betreft: INTERNE EXTERNE VACATURE De 17 scholen

Nadere informatie

Informatieve ouderavond. Inrichting schoolorganisatie Th.J.Rijkenschool 2016-2017

Informatieve ouderavond. Inrichting schoolorganisatie Th.J.Rijkenschool 2016-2017 Informatieve ouderavond Inrichting schoolorganisatie Th.J.Rijkenschool 2016-2017 Programma van de avond Waarom een nieuwe organisatie? De uitgangspunten De basis is op orde Het proces naar clusteronderwijs

Nadere informatie

Stichting Katholiek Basisonderwijs De Veenplas

Stichting Katholiek Basisonderwijs De Veenplas Stichting Katholiek Basisonderwijs De Veenplas 6.3 Deeltijdbanen Inhoud: blz. 1. Wat is deeltijdarbeid 2 2. Deeltijdarbeidbeleid 2 3. Omvang deeltijdbanen 2 4. Voorwaarden deeltijdarbeid 3 5.1 Schoolorganisatorische

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 04 05 oktober 2015 Kalender 07-10: Start kinderboekenweek 09-10: Voorstelling groep ½ Planetarium 16-10: Inloopochtend Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken Wil je samen met ons hard werken aan de groei en ontwikkeling van leraren, pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en daarmee die van kinderen,

Nadere informatie

Het werken met Integraal is geïmplementeerd in de schoolorganisatie.

Het werken met Integraal is geïmplementeerd in de schoolorganisatie. Evaluatie schooljaarplan 2014-2015 Openbare basisschool Ekke de Haan Organisatie/overleg Domeinen: 0 onderwijsleerproces 0 communicatie met ouders 0 leerstofaanbod 0 kwaliteitszorg 0 schoolontwikkeling

Nadere informatie

Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan, wees alleen bang om stil te staan (Chinese wijsheid)

Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan, wees alleen bang om stil te staan (Chinese wijsheid) Beleid Mobiliteit Wees niet bang om langzaam voorwaarts te gaan, wees alleen bang om stil te staan (Chinese wijsheid) Inleiding In het strategisch beleidsplan van de stichting staat als een van de vijf

Nadere informatie

Kwaliteitsmanagementsysteem

Kwaliteitsmanagementsysteem Afkorting KD-22 Datum Pagina 1 van 8 Datum vaststelling : 26-07-2010 Eigenaar : Directeur-bestuurder Vastgesteld door : MT Datum aanpassingen aan : 20-01-2015 1. DOELSTELLING Cavent heeft beleid geformuleerd

Nadere informatie

Schoolondersteuningsprofiel PCB De Fontein Schooljaar 2015-2016

Schoolondersteuningsprofiel PCB De Fontein Schooljaar 2015-2016 Schoolondersteuningsprofiel PCB De Fontein Schooljaar 2015-2016 Naam school: De Fontein Leerlingaantal: 270 Klassendeler: 25 Brinnummer: 24 DX De Fontein is een groeiende, moderne, Christelijke basisschool.

Nadere informatie

MOBILITEITSBELEID. 1. Inleiding en doel

MOBILITEITSBELEID. 1. Inleiding en doel MOBILITEITSBELEID 1. Inleiding en doel Het personeel van de Basis heeft een bestuursbenoeming. Dit wil zeggen dat personeelsleden in dienst zijn van VPCO de Basis. Met de personeelsleden wordt afgesproken

Nadere informatie

Lichamelijke opvoeding (0,4 fte)

Lichamelijke opvoeding (0,4 fte) Voor schooljaar 2017/2018 zoeken wij een kandidaat met onderwijservaring voor het vak: Lichamelijke opvoeding (0,4 fte) Wegens een zwangerschaps- en ouderschapsverlofvervanging heeft de GSG Leo Vroman

Nadere informatie

Twee parttime leerkrachten voor de volgende school:

Twee parttime leerkrachten voor de volgende school: Aan: Het personeel van de Stichting Onderwijs Primair en extern personeel Van: Ineke de Vos, senior personeelsadviseur, Onderwijs Primair Datum: 8-6-2018 Betreft: INTERNE en EXTERNE VACATURE De 17 scholen

Nadere informatie

VACATURES & VERVANGINGEN (alleen voor leden die leiding geven aan één school)

VACATURES & VERVANGINGEN (alleen voor leden die leiding geven aan één school) Tabellenboek Scholenpanel Vacatures 2013 0. Geeft u (mede) leiding aan een of meerdere scholen? (n=890) Procentueel Ik geef (mede) leiding aan 1 school 657 73,8 Ik geef (mede) leiding aan meerdere scholen

Nadere informatie

Schoolgids_ indd :00

Schoolgids_ indd :00 Schoolgids_2015-2019.indd 1 13-07-15 20:00 Schoolgids_2015-2019.indd 2 13-07-15 20:00 Schoolgids_2015-2019.indd 3 13-07-15 20:00 4 Schoolgids_2015-2019.indd 4 13-07-15 20:00 Schoolgids_2015-2019.indd 5

Nadere informatie

2. Waar staat de school voor?

2. Waar staat de school voor? 2. Waar staat de school voor? Missie en Visie Het Rondeel gaat uit van de Wet op het Basisonderwijs. Het onderwijs omvat de kerndoelen en vakgebieden die daarin zijn voorgeschreven. Daarnaast zijn ook

Nadere informatie

Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB

Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Werkveld Datum Instemming/Advies GMR Vastgesteld CvB Personeel Juni 2010 I 6 december 2010 3.2 Mobiliteitsbeleid Personeel/Mobiliteitsbeleid Inhoudsopgave 1. Beleidsinhoud 3 2. Beleidsuitwerking 5 2.1

Nadere informatie

Krammer 8. 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 WERVING & SELECTIE DIRECTEUREN

Krammer 8. 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 WERVING & SELECTIE DIRECTEUREN Krammer 8 3232 HE Brielle 0181-470467/68 0181-470469 WERVING & SELECTIE DIRECTEUREN 1.0 Vacatures 1.1. Vacaturemelding. Indien er een directeursvacature ontstaat, wordt dit z.s.m. schriftelijk kenbaar

Nadere informatie

Aanwezig: Renée, Ferah, Agnes, Louise, Sonja, Vanessa en Angelique

Aanwezig: Renée, Ferah, Agnes, Louise, Sonja, Vanessa en Angelique Cloese 10 12 3191 ED Hoogvliet Tel. 010 4162687 Fax. 010 4165869 Internet: http://www.sbohoogvliet.nl Email : sbohoogvliet@hotmail.com 19-1-2015 Agenda + notulen MR vergadering maandag 19-1-2015 Locatie

Nadere informatie

Schoolondersteuningsprofiel van Dorpsschool Rozendaal Scholengroep Veluwezoom

Schoolondersteuningsprofiel van Dorpsschool Rozendaal Scholengroep Veluwezoom Schoolondersteuningsprofiel van Dorpsschool Rozendaal Scholengroep Veluwezoom Schooljaar 2014-2015 VRAGENLIJST (DEEL 2) UITERSTE INLEVERDATUM 21-3-2014 Met het Schoolondersteuningsprofiel worden de volgende

Nadere informatie

Excellente leerkracht basisonderwijs OPTIMUS primair onderwijs 1

Excellente leerkracht basisonderwijs OPTIMUS primair onderwijs 1 Functieomschrijving Excellente Leerkracht basisonderwijs in de groep Salarisschaal : LB Werkterrein : Onderwijsproces Leerkrachten Activiteiten : Verzorgen van het primaire proces Dit profiel vormt de

Nadere informatie

WERVING EN SELECTIE. Definitieve versie. 29 november 2005 - versie 2.6 - definitief

WERVING EN SELECTIE. Definitieve versie. 29 november 2005 - versie 2.6 - definitief WERVING EN SELECTIE Definitieve versie 29 november 2005 - versie 2.6 - definitief 1. Inleiding 1.1. De personeelsfunctionaris is verantwoordelijk voor de werving en selectie van personeel voor de alsmede

Nadere informatie

Mariaschool Reutum tevredenheidsmeting medewerkers 2014-2015

Mariaschool Reutum tevredenheidsmeting medewerkers 2014-2015 Mariaschool Reutum tevredenheidsmeting medewerkers 2014-2015 Aantal respondenten: 10/12 Vensters Voor Verantwoording PO Schoolklimaat 3,7 0% 0% 27% 73% 0% B1. In hoeverre gaan leerlingen graag naar school?

Nadere informatie

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren. Ambulant onderwijskundig begeleider (1 fte)

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren. Ambulant onderwijskundig begeleider (1 fte) VACATURE Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren Ambulant onderwijskundig begeleider (1 fte) Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire (EOZ) biedt zorg en begeleiding

Nadere informatie

Tijdelijk personeel Vervanging en Vervangers. De Basis Versie 2.0 februari 2013. V e r v a n g i n g e n V e r v a n g e r s P a g i n a 1 v a n 1 0

Tijdelijk personeel Vervanging en Vervangers. De Basis Versie 2.0 februari 2013. V e r v a n g i n g e n V e r v a n g e r s P a g i n a 1 v a n 1 0 Tijdelijk personeel Vervanging en Vervangers De Basis Versie 2.0 februari 2013 P a g i n a 1 v a n 1 0 INHOUD 1. UITGANGSPUNTEN... 3 2. DOELSTELLINGEN... 3 3. REGELING... 3 3.1, INZET VAN VERVANGERS...

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie directeur CBS Klim Op te Leerdam Leerdam, maart 2018 0 Directeur Cbs De Klim Op te Leerdam 1 Wie zoeken wij? De Klim Op ligt op de grens van de wijk Leerdam-West

Nadere informatie

STRATEGISCH PLAN BASISSCHOOL DE VORDERING 2015-2019

STRATEGISCH PLAN BASISSCHOOL DE VORDERING 2015-2019 STRATEGISCH PLAN BASISSCHOOL DE VORDERING 2015-2019 MISSIE DE VORDERING Vanuit een traditie van katholieke waarden en voor iedereen toegankelijk, verzorgen wij kwalitatief hoogstaand eigentijds basisonderwijs,

Nadere informatie

Door middel van deze sollicitatiecode verplicht het bevoegd gezag zich de rechten van de sollicitant te waarborgen met betrekking tot:

Door middel van deze sollicitatiecode verplicht het bevoegd gezag zich de rechten van de sollicitant te waarborgen met betrekking tot: Sollicitatiecode GSF Doel van sollicitatie code Door middel van deze sollicitatiecode verplicht het bevoegd gezag zich de rechten van de sollicitant te waarborgen met betrekking tot: Een zorgvuldige selectieprocedure;

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 22. 13 februari 2015. MAANDAG 16 t/m VRIJDAG 20 FEBRUARI CHINEES NIEUWJAAR VAKANTIE VOOR LEERLINGEN. Schooljaar 2014-2015 INHOUD

NIEUWSBRIEF 22. 13 februari 2015. MAANDAG 16 t/m VRIJDAG 20 FEBRUARI CHINEES NIEUWJAAR VAKANTIE VOOR LEERLINGEN. Schooljaar 2014-2015 INHOUD Schooljaar 2014-2015 NIEUWSBRIEF 22 INHOUD Ø Directie Ø Jip en Janneke Ø Recruitment Ø Extra ondersteuning Nederlandse taal Ø Schoolbus Ø Vacature Ø Belangrijke data BIJLAGE BIJ E-MAIL Ø Vacature Hollandse

Nadere informatie

Algemene voorwaarden cultuurcoördinator

Algemene voorwaarden cultuurcoördinator 1 Algemene voorwaarden cultuurcoördinator Opleidingsniveau & denkniveau HBO denk- & werkniveau Opleiding; (Master) opleiding Richtlijn uren coördinatie; 40 uur Randvoorwaarden; Open en transparante communicatie

Nadere informatie

Schoolondersteuningsprofiel: is onze school de passende plek voor uw kind?

Schoolondersteuningsprofiel: is onze school de passende plek voor uw kind? Schoolondersteuningsprofiel: is onze school de passende plek voor uw kind? Wat is het schoolondersteuningsprofiel en waar dient het voor? Het schoolondersteuningsprofiel beschrijft welke ondersteuning

Nadere informatie

Onderwijsassistent (0,6 fte /5 dagen per week, uitzicht op vast)

Onderwijsassistent (0,6 fte /5 dagen per week, uitzicht op vast) Per 21 augustus a.s. zoeken wij: Onderwijsassistent (0,6 fte /5 dagen per week, uitzicht op vast) Taken: ondersteunt de docenten bij hun lesgevende taak en bij het toezicht op de leerlingen administratieve

Nadere informatie

Gemiddelde. Oneens. Gemiddelde. Oneens

Gemiddelde. Oneens. Gemiddelde. Oneens Aantal respondenten: 231 Ouder(s) 2011 Onderwijs en leren Leerstof en toetsen 3,6 1% 4% 27% 58% 10% B1. Het is mij duidelijk wat de school onderwijskundig wil bereiken. 3,6 1% 4% 27% 65% 3 % (?) B2. Mijn

Nadere informatie

Samenwerking. Betrokkenheid

Samenwerking. Betrokkenheid De Missie Het Spectrum is een openbare school met een onderwijsaanbod van hoge kwaliteit. We bieden het kind betekenisvol onderwijs in een veilige omgeving. In een samenwerking tussen kind, ouders en school

Nadere informatie

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Vacature voor: directeur basisonderwijs. Het bestuur van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) is op zoek naar een directeur om met ingang van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

VACATURES & VERVANGINGEN (alleen voor leden die leiding geven aan één school)

VACATURES & VERVANGINGEN (alleen voor leden die leiding geven aan één school) Tabellenboek Scholenpanel Vacatures 2012 0. Geeft u (mede) leiding aan een of meerdere scholen? (n=926) Procentueel Ik geef (mede) leiding aan 1 school 694 74,9 Ik geef (mede) leiding aan meerdere scholen

Nadere informatie

Schoolondersteuningsprofiel van

Schoolondersteuningsprofiel van Schoolondersteuningsprofiel van 1. Inleiding De Zwaluw ligt aan de rand van het dorp Nes aan de Amstel. De school telt rond de 100 leerlingen, die zijn verdeeld over 5 groepen. In het gebouw zijn ook een

Nadere informatie

De inrichting van de organisatie, een overzicht van de betrokkenen en een overzicht van de zorgniveaus. De cyclus handelings gericht werken

De inrichting van de organisatie, een overzicht van de betrokkenen en een overzicht van de zorgniveaus. De cyclus handelings gericht werken Zorg op de Overlaet Voor u ligt het zorgplan van de Overlaet. In dit document maken we inzichtelijk dat we planmatig omgaan met zorg. Het document is als volgt opgesteld: Onderdeel 1: Onderdeel 2: Onderdeel

Nadere informatie

competentieprofiel groepsleerkracht/ docent algemeen vormend onderwijs Het Driespan

competentieprofiel groepsleerkracht/ docent algemeen vormend onderwijs Het Driespan Samenwerken Omgevingsgericht/samenwerken Reflectie en zelfontwikkeling competentieprofiel groepsleerkracht/ docent algemeen vormend onderwijs Het Driespan Competentieprofiel stichting Het Driespan, (V)SO

Nadere informatie

Evaluatie plan van aanpak cbs de Wâlikker schooljaar 2011-2012 EVALUATIE. plan van aanpak schooljaar 2011-2012. 4-11-2012 team Wâlikker Pagina 1

Evaluatie plan van aanpak cbs de Wâlikker schooljaar 2011-2012 EVALUATIE. plan van aanpak schooljaar 2011-2012. 4-11-2012 team Wâlikker Pagina 1 EVALUATIE plan van aanpak schooljaar 2011-2012 4-11-2012 team Wâlikker Pagina 1 Plan van aanpak 2011-2012 1. Professionele schoolcultuur Het team kan op aantoonbaar voldoende wijze functioneren door: resultaat-

Nadere informatie

Doel resultaat - Opbrengsten passend bij landelijk gemiddelde en analyseren opbrengsten

Doel resultaat - Opbrengsten passend bij landelijk gemiddelde en analyseren opbrengsten Speerpunt 3 Doorgaande leerlijn 2016 2017 1. Waarom Het didactisch handelen van leerkrachten is erop gericht dat kinderen een ononderbroken ontwikkeling kunnen doormaken. Voor die ontwikkeling is een rijke

Nadere informatie

Jaarplan Basisschool De Regenboog 2014-2015

Jaarplan Basisschool De Regenboog 2014-2015 Jaarplan Basisschool De Regenboog 2014-2015 Groeien in kwaliteit Voorwoord In het Jaarplan 2014-2015 wordt de concrete uitwerking van de beleidsvoornemens beschreven, die weergegeven zijn in het Schoolplan.

Nadere informatie

Schoolondersteuningsprofiel van Basisschool Marang De Linge

Schoolondersteuningsprofiel van Basisschool Marang De Linge Schoolondersteuningsprofiel van Basisschool Marang De Linge Schooljaar 2014-2015 Met het Schoolondersteuningsprofiel worden de volgende onderdelen in beeld gebracht (zie kader): Specifieke kennis en kunde

Nadere informatie

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven Stichting Proloog is op zoek naar een: Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten samen leren, samen leven, samen leren leven Obs De Finne is een dorpsschool in een mooi gebouw. Het professionele team

Nadere informatie

Inhoudsopgave: Even voorstellen 5. Waar staan we voor 7. Ons onderwijs 7. Boeiend onderwijs: 8. Kwaliteit bewaken 8

Inhoudsopgave: Even voorstellen 5. Waar staan we voor 7. Ons onderwijs 7. Boeiend onderwijs: 8. Kwaliteit bewaken 8 Informatiegids Inhoudsopgave: Even voorstellen 5 Waar staan we voor 7 Ons onderwijs 7 Boeiend onderwijs: 8 Kwaliteit bewaken 8 Veiligheid door respect en regels 9 Open voor vernieuwingen 9 Engels en Frans

Nadere informatie

STARTVRAAG VOOR LEDEN VAN WIE (TYPE LEIDINGGEVENDE) FUNCTIE ONBEKEND IS

STARTVRAAG VOOR LEDEN VAN WIE (TYPE LEIDINGGEVENDE) FUNCTIE ONBEKEND IS Tabellenboek Scholenpanel Vacatures 2011 STARTVRAAG VOOR LEDEN VAN WIE (TYPE LEIDINGGEVENDE) FUNCTIE ONBEKEND IS 0. Geeft u (mede) leiding aan een of meerdere scholen? (n=71) Procentueel Ik geef (mede)

Nadere informatie

Uitgangspunt: De indeling van de basisgroepen, instructiegroepen en units behoort tot de bevoegdheid van de school.

Uitgangspunt: De indeling van de basisgroepen, instructiegroepen en units behoort tot de bevoegdheid van de school. Procedure groepsindeling Kindcentrum Leyenbroek zie vergroting: laatste pagina In artikel 8 van de Wet Primair Onderwijs staat dat de school tot taak heeft het onderwijs zodanig in te richten dat de leerlingen

Nadere informatie

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL SCHOOLJAAR 2015-2016. Basisschool de Kameleon

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL SCHOOLJAAR 2015-2016. Basisschool de Kameleon SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL SCHOOLJAAR 2015-2016 Basisschool de Kameleon 1 Voorwoord Voor u ligt het Schoolondersteuningsprofiel (SOP) van basisschool de Kameleon. Iedere school stelt een SOP op, dit is

Nadere informatie

Beroepscollege Parkstad Limburg sectordirecteur Brandenberg

Beroepscollege Parkstad Limburg sectordirecteur Brandenberg School- en functieprofiel Beroepscollege Parkstad Limburg sectordirecteur Brandenberg cao-vo schaal 13 Versie 25 oktober 2018 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Miriam Valk-Koenders,

Nadere informatie

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL

SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL SCHOOLONDERSTEUNINGSPROFIEL SCHOOLJAAR 2017-2018 o.b.b.s. De Wensvogel 1 Voorwoord Voor u ligt het Schoolondersteuningsprofiel (SOP) van basisschool De Wensvogel. Iedere school stelt een SOP op, dit is

Nadere informatie

PROFIELSCHETS Directeur openbare basisschool De Dubbelburg te Valkenburg en Rijnsburg

PROFIELSCHETS Directeur openbare basisschool De Dubbelburg te Valkenburg en Rijnsburg PROFIELSCHETS Directeur openbare basisschool De Dubbelburg te Valkenburg en Rijnsburg Vacature Vanaf het begin van het schooljaar 2017-2018 ontstaat er een vacature voor een ervaren en inspirerende directeur

Nadere informatie

Functieprofiel Directeur P.C. Basisschool Da Costaschool Soest. Het bestuur van Stichting PCBO Baarn-Soest zoekt voor de Da Costaschool een

Functieprofiel Directeur P.C. Basisschool Da Costaschool Soest. Het bestuur van Stichting PCBO Baarn-Soest zoekt voor de Da Costaschool een Functieprofiel Directeur P.C. Basisschool Da Costaschool Soest Functienaam: Organisatie: School: Dienstverband: Salarisschaal: Directeur Stichting PCBO Baarn-Soest Da Costaschool 0,8-1,0 FTE conform CAO-PO

Nadere informatie