Beste sollicitant, Daarnaast bieden wij de mogelijkheid geheel vrijblijvend langs te komen om een indruk te krijgen van ons onderwijs en de school.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste sollicitant, Daarnaast bieden wij de mogelijkheid geheel vrijblijvend langs te komen om een indruk te krijgen van ons onderwijs en de school."

Transcriptie

1

2 Beste sollicitant, Fijn dat je interesse hebt in een baan op onze school. Het is goed dat je je vooraf goed laat informeren over het werken bij schoolvereniging IRIS en verdiept in het werken op CBS De Regenboog. Naast de informatie die je kunt vinden op de website van de vereniging en de school, kan deze brochure je helpen bij een goede oriëntatie en mogelijke voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid geheel vrijblijvend langs te komen om een indruk te krijgen van ons onderwijs en de school. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereid vragen te beantwoorden. Met een hartelijke groet, Lodewijk Westerhof ( directeur CBS De Regenboog )

3 De vereniging IRIS, vereniging voor christelijk onderwijs is een kleurrijke schoolvereniging, met 15 basisscholen in Kampen en omgeving. Wij bieden goed onderwijs aan, op basis van onze christelijke identiteit. We zijn daarbij betrokken op de leerling en op elkaar. Ons hart, onze passie, ligt helemaal bij het onderwijs. Vanuit die passie geven we met plezier elke dag les. We steken energie in het verder ontwikkelen van onze eigen talenten, zodat de kwaliteit van ons onderwijs elke dag een stukje beter wordt. Ons ultieme doel daarbij is dat leerlingen onze scholen verlaten als wijze wereldburgers in wording. Help, onze juf gaat weg! Wij zijn kinderen van CBS De Regenboog uit Wilsum. Wilsum is een rustig dorp aan de IJssel tussen Kampen en Zwolle. Er staat één protestants christelijke school. In en rondom de school is veel ruimte. Nu gaat onze juf uit groep 3/4 weg en zoeken we zo snel mogelijk een juf of meester ( 0,6 0,75 WTF) die ons les wil geven. We zijn gewend om op de volgende manier les te krijgen: De meester of juf vertelt uit de bijbel en praat er met ons over. We leren vertrouwen te hebben in elkaar met de Kanjertraining. Wij leren door te spelen, te denken en te onderzoeken. We werken met thema s en hebben daarbij veel inbreng. We werken op de computer en we werken veel samen. Hoe we groeien en waar we trots op zijn houden we bij in ons portfolio. De meester en juffen op onze school vinden het belangrijk dat de nieuwe meester of juf: Op dezelfde manier wil werken zoals we gewend zijn. Dat betekent: werken vanuit doelen en het volgen van onze ontwikkeling. Ervaring heeft in groep 3/4 en in het werken met combinatiegroepen Meelevend lid is van een protestants christelijke kerk en vanuit zijn identiteit het onderwijs vorm wil geven. Hart heeft voor onderwijs en kinderen. Bereid is om te willen leren en cursussen te volgen. Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig geworden hoe het er bij ons op school aan toe gaat. We zouden het leuk vinden als je langs komt. We zullen je dan rondleiden en je mag ons en ouders van alles vragen. Dat kan dan op de volgende ochtenden: wo 11 mei of do 12 mei van uur of van uur. Onze directeur wil wel graag weten wanneer je langs wilt komen! Stuur hem dus even een mailtje. Als je denkt dat jij onze nieuwe juf of meester wilt worden, mail dan een sollicitatiebrief vóór 14 mei 2016 aan de directeur van de school. (directie@regenboog-wilsum.nl) Mail je brief ook even aan de secretaresse van het bestuur. (a.vandijk@iriskampen.nl) Informatie: Lodewijk Westerhof ( dir) Tel (school) Tel (thuis) De eerste gesprekken zijn op maandag 23 mei. En als jij dan de nieuwe meester of juf van onze school wordt, dan mag je er op rekenen dat wij ons best doen. Je zult je vast snel thuis voelen bij ons! Groetjes van 20 leuke, leergierige kinderen uit groep 3/4.

4 1 Toelichting vacature en procedure Werktijdfactor De vacature betreft een baan als leerkracht voor de combinatiegroep 3/4. In principe is het een baan voor 4 dagen. Het is ook mogelijk te kiezen voor 3 dagen. We zouden het dan op prijs stellen dat deze uren tijdelijk voor 1 jaar worden uitgebreid met 1 dag. Mensen van buiten de vereniging krijgen eerst een tijdelijke benoeming. Deze wordt bij een goede beoordeling van de directeur en het bestuur omgezet in een vaste benoeming. Procedure 1. Tot 14 mei 2016 krijgen sollicitanten de kans zich te oriënteren en een brief te schrijven. 2. Na 14 mei zal de sollicitatiecommissie, bestaande uit de directeur, leerkrachten en ouders, een briefselectie doen. 3. Een aantal gesprekken zullen volgen. Deze staan gepland op maandag 23 mei 4. Daarna kan een vervolggesprek plaatsvinden. Mogelijk in combinatie met een proefles. 5. Mogelijk worden referenties opgevraagd. 6. De commissie kiest een persoon en zal deze voordragen aan het bestuur. Het bestuur zal tenslotte definitief benoemen. 7. Een ontwikkelassessment kan deel uitmaken van de procedure 8. Mensen met vaste uren die uitbreiding willen, krijgen voorrang op mensen die nog geen vaste uren hebben bij de vereniging. Bekwaamheidseisen 1. De leerkracht moet in het bezit zijn van een geldig diploma tot bevoegd leerkracht basisonderwijs. 2. De leerkracht moet bereid zijn zich te blijven ontwikkelen en scholing te volgen. Het bestuur ziet graag ook mensen die bereid zijn hun master te halen. 3. Speciaal voor CBS De Regenboog wordt verwacht dat de leerkracht gecertificeerd is voor het geven van Kanjertraining of bereid is hiervoor scholing te volgen. 4. We zouden het fijn vinden dat de leerkracht bevoegd is voor het geven van gymlessen of bereid is hiervoor scholing te volgen. 5. We vinden het belangrijk dat de leerkracht zich vaardigheden eigen maakt om gepersonaliserend leren mogelijk te maken. 6. De leerkracht heeft ervaring in het lesgeven van groep 3/4. 7. De leerkracht is ook breder inzetbaar dan de eigen groep. 8. De leerkracht is ook inzetbaar op overige IRIS scholen.

5 2 De school waar je mag worden wie je bent De school en zijn omgeving Wilsum is een prachtig dorp aan de IJssel. Het maakt deel uit van de gemeente Kampen en telt ongeveer 870 inwoners. Het dorp straalt rust en ruimte uit. De Regenboog is de enige basisschool in Wilsum, die bijna alle kinderen uit het dorp van 4 tot 12 jaar opvangt. Dat geeft de school een bijzondere positie in het dorp. Het is een belangrijke plaats waar dorpsbewoners elkaar ontmoeten. Het voedingsgebied van de school is breed. Ook leerlingen buiten de dorpskom bezoeken onze school. Het gebouw bestaat uit 5 ruime leslokalen, een speellokaal en een ruime hal. Daarnaast zijn er ruimten voor personeel, directie en intern begeleider. Het gebouw biedt voldoende mogelijkheden om onze onderwijskundige idealen te realiseren. Er gaan ongeveer 90 leerlingen naar deze school. Deze zijn verdeeld over vier combinatiegroepen. Momenteel werken er zes leerkrachten en een onderwijsassistente. Naamgeving CBS De Regenboog is een christelijke school. De naam verwijst naar het verbond dat God met de mensen sloot in het verhaal van Noach. De regenboog bestaat uit vele kleuren. Ieder mens is uniek geschapen en heeft zijn eigen kleur. Geen leerling, leerkracht of ouder is gelijk aan de ander. Maar samen kunnen ze een prachtig geheel vormen. Visie We worden als unieke mensen door God geschapen. Dat betekent dat geen mens hetzelfde is. In ons onderwijs proberen we het unieke van het kind vorm te geven door het de kans te geven zich te ontwikkelen op zijn manier en in zijn tijd. Het kind mag zich breed ontwikkelen met hart, hoofd en handen. Brede school De school werkt samen met de muziekvereniging. Zij verzorgen muzieklessen. We werken nauw samen met de peuterspeelzaal. Daarnaast zijn er een logopediste en een fysiotherapeute werkzaam op de school. Momenteel werken we samen met de openbare bibliotheek, om de bieb op school te realiseren.

6 3 Waar de school voor staat Identiteit Onze school is een protestants christelijke basisschool. Voor ons betekent dat, dat het Woord van God uitgangspunt is van ons denken en doen. In de Bijbelverhalen, liederen, gebeden, weekopeningen en vieringen willen we iets ervaren van de verbondenheid met de Schepper en de ander. De onderlinge verbondenheid geeft ons tegelijkertijd een stuk verantwoordelijkheid naar elkaar en de aarde waarop we wonen. Daarom gaat onze christelijke identiteit verder dan de bijbellessen. Wij willen ons in onze omgang met elkaar laten inspireren door de Bijbelse boodschap. We proberen geloven en opvoeden te verbinden in de totale onderwijsleersituatie. Je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn. Je mag het worden op jouw manier in jouw tijd. Pedagogisch klimaat We vinden het belangrijk dat de leerlingen zich thuis voelen op onze school. Voor ieder kind hoort onze school een veilige plek te zijn. Een fijne sfeer ontstaat meestal niet vanzelf. Daar ben je samen als leerling, leerkracht en ouder verantwoordelijk voor. We verwachten van elkaar dat we respectvol met elkaar omgaan. We willen de leerlingen leren zich als verantwoorde burgers in de maatschappij te gedragen. Om een goed pedagogisch klimaat te creëren volgen de kinderen in alle groepen de Kanjertraining. Onderwijs en leren Onze leerlingen worden gestimuleerd om kritisch te denken, gedachten te ordenen en samen te werken. We willen graag dat zij hun natuurlijke nieuwsgierigheid behouden en zich meervoudig ontwikkelen. Als lerende organisatie willen wij dat leerlingen rekening houdend met groepsgenoten zich ontwikkelen met hart, hoofd en handen. We willen de ontwikkelingen volgen en markeren. Dit maken we zichtbaar in portfolio s.

7 4 Onderwijsconcept Anders Adaptief Anders Adaptief Het concept Anders Adaptief heeft zijn wortels in de levensbeschouwelijke visie van de school. We willen graag dat leerlingen hun natuurlijke nieuwsgierigheid behouden en zich meervoudig ontwikkelen. Het concept heeft de kenmerken van ontwikkelings- en ervaringsgericht onderwijs. We willen onderwijs in een rijke omgeving geven. Een rijke leeromgeving moet leerlingen laten verwonderen, beleven, prikkelen en nieuwsgierig maken. Dat betekent dat we materialen zoeken en leshoeken creëren die aansluiten bij thema s. We willen interactief lesgeven, waarbij kinderen zelf en van elkaar leren. Burgerschap We leven in een snel veranderende maatschappij. De wereld van onze leerlingen zal over vijftien jaar anders zijn dan de wereld waarin we nu leven. Daarom vinden we het belangrijk onze leerlingen voor te bereiden op die toekomst. We willen dat de leerlingen de school verlaten als wijze wereldburgers in wording. Kernpunten Ruimte voor verwondering en onderzoek. Onderwijs in samenhang d.m.v. thematisch werken in alle groepen. Werken met doelen en leerlijnen Zelfstandig werken en samenwerken. Gebruik maken van de talenten van kinderen ( MI ) Een wijze wereldburger: heeft vertrouwen in een relatie met God. heeft vertrouwen in zichzelf. heeft vertrouwen in de relatie met anderen. heeft een relatie en verantwoordelijkheid voor zijn leefomgeving. Voor ons onderwijs betekent dat de sociale vaardigheden, leerstrategieën en actief burgerschap een belangrijke rol spelen in het aanbod.

8 5 Rol van de leerkracht Kennis en vaardigheden Om kinderen te volgen en te stimuleren in hun ontwikkeling is het belangrijk dat een leerkracht op onze school specifieke kennis en vaardigheden nodig heeft. Om in te kunnen spelen op verschil in ontwikkeling is het belangrijk dat de leerkracht kennis heeft van doelen en leerlijnen. Op onze school hanteren we de doelen die door de SLO zijn opgesteld. Daarnaast heeft de leerkracht een belangrijke rol als coach en friendly mediator. Een goed middel die de leerkracht hierbij kan gebruiken is het kindgesprek. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Leerkrachten krijgen veel ruimte om hun het onderwijs binnen kaders vorm te geven. We vinden daarbij een open en lerende houding belangrijk. Feedback geven en ontvangen helpt je om jezelf beter te maken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om scholing te volgen. Het is wenselijk dat dit aansluit bij je persoonlijke ontwikkeling in relatie tot het ontwikkelingsgericht werken met kinderen. 6 Handige sites en contactgegevens Website IRIS Website school Yurls van de school Contactgegevens Deze site geeft informatie over onze school. Deze startpagina geeft inzicht in organisaties die ons hebben geïnspireerd en geholpen hebben ons onderwijs vorm te geven. CBS De Regenboog Westenbergstraat AR Wilsum directie@regenboog-wilsum.nl

Visie en missie. Voorwoord. De Wingerd, samen groeien

Visie en missie. Voorwoord. De Wingerd, samen groeien Samen groeien door Visie en missie De Wingerd, samen groeien Vanuit de christelijke identiteit ontmoeten we elkaar, luisteren we naar elkaar, inspireren we elkaar, zijn we nieuwsgierig en gaan we de dialoog

Nadere informatie

Annemieke Huizinga. Een basisschool kies je met zorg. directeur

Annemieke Huizinga. Een basisschool kies je met zorg. directeur Een basisschool kies je met zorg De basisschooltijd is een belangrijke tijd. Niet alleen voor uw kind, maar ook voor u. Acht jaar lang vertrouwt u uw kind toe aan de leerkrachten op school. Elke school

Nadere informatie

Visie op burgerschap en sociale integratie

Visie op burgerschap en sociale integratie Visie op burgerschap en sociale integratie CNS De Regenboog Inleiding Tegenwoordig leven we in een multiculturele samenleving. Burgerschap is in toenemende mate belangrijk geworden. Kennis hebben over

Nadere informatie

Identiteit. Roelofsbrink CK Den Ham (0546)

Identiteit. Roelofsbrink CK Den Ham (0546) Identiteit Roelofsbrink 6 7683 CK Den Ham (0546) 672542 juni 2017 Voor u ligt het identiteitsdocument van GBS Domino in Den Ham. In dit document beschrijven we aan de hand van vier bouwstenen wie we zijn

Nadere informatie

. De school uitgangspunten en visie. 1.1. Naam en logo. De naam Rehoboth komt uit de Bijbel (Genesis 26:22).

. De school uitgangspunten en visie. 1.1. Naam en logo. De naam Rehoboth komt uit de Bijbel (Genesis 26:22). . De school uitgangspunten en visie 1.1. Naam en logo De naam Rehoboth komt uit de Bijbel (Genesis 26:22). Het betekent: de Heer heeft ons ruimte gemaakt. De Heer geeft ruimte om in vrede en liefde met

Nadere informatie

Actief burgerschap en sociale integratie

Actief burgerschap en sociale integratie Actief burgerschap en sociale integratie Mei 2019 1. Inleiding Per 1 februari 2006 is wettelijk vastgelegd dat scholen actief burgerschap en sociale integratie moeten bevorderen. Burgerschap moet herkenbaar

Nadere informatie

Het Baken: Een school van de Vereniging voor Christelijk Primair Onderwijs.

Het Baken: Een school van de Vereniging voor Christelijk Primair Onderwijs. Het Baken: Een school van de Vereniging voor Christelijk Primair Onderwijs. De Vereniging voor Christelijk Primair Onderwijs in Spijkenisse bestaat ruim 100 jaar. Gedurende die honderd jaar hebben wij

Nadere informatie

Missie. Waar komen we vandaan?

Missie. Waar komen we vandaan? Groen moet je doen! Waar komen we vandaan? Missie In 1938 is te Gouda de christelijke lagere land- en tuinbouwschool opgericht door de Christelijke Boeren- en Tuindersbond. In het begin was dit een school

Nadere informatie

Samen Inspireren Ontdekken. Informatiegids. IKC de Plattenburg.

Samen Inspireren Ontdekken. Informatiegids. IKC de Plattenburg. Samen Inspireren Ontdekken Ontwikkelen Informatiegids IKC de Plattenburg www.deplattenburg.nl Kiezen Het kiezen van een basisschool voor uw kind: een belangrijke stap. Bij de Plattenburg gaat er voor uw

Nadere informatie

Verwonderen Ontdekken Onderzoeken

Verwonderen Ontdekken Onderzoeken Verwonderen Ontdekken Onderzoeken Op reis naar toekomstvaardige leerlingen! Visiedocument Samenwerkingsschool de Nijewier Tjalleberd Datum: 25 maart 2019 Versie: vastgesteld Inhoudsopgave 1. Inleiding...

Nadere informatie

Aangenaam: Guido. Informatie over kennismaken met Guido. gelooft

Aangenaam: Guido. Informatie over kennismaken met Guido. gelooft Aangenaam: Guido Informatie over kennismaken met Guido gelooft Welkom op Guido Als u deze brochure leest dan heeft u uw zoon of dochter aangemeld voor GSG Guido. Guido is een gereformeerde school voor

Nadere informatie

Mijn school, jouw school, onze school!

Mijn school, jouw school, onze school! Mijn school, jouw school, onze school! Na een fijne en welverdiende zomervakantie zijn we allemaal weer enthousiast begonnen op school. Met de leerlingen zijn we deze Groene Week in elke groep aan het

Nadere informatie

Deel 1 Opvoedingsproject

Deel 1 Opvoedingsproject Deel 1 Opvoedingsproject 1 Beste ouders, Welkom aan onze school. U kiest onze school voor het onderwijs en de opvoeding van uw kind. Wij zijn blij en dankbaar voor het vertrouwen in onze school. De directie

Nadere informatie

Profielschets. schooldirecteur cbs De Schatkaart

Profielschets. schooldirecteur cbs De Schatkaart Profielschets schooldirecteur cbs De Schatkaart Octant zoekt : Een inspirerend en visionair leider, die het nieuwe schoolconcept met enthousiasme en daadkracht gaat uitrollen om cbs De Schatkaart een bloeiende

Nadere informatie

Identiteitsdocument van Jenaplanschool de Sterrenwachter

Identiteitsdocument van Jenaplanschool de Sterrenwachter Identiteitsdocument van Jenaplanschool de Sterrenwachter Onze ideologie We zien iedereen als uniek en waardevol. Ieder kind heeft talenten en samen gaan we die ontdekken en ontwikkelen. Hierdoor kunnen

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie Directeur CBS Het Stroomdal Ieder kind een belofte Amsterdam, februari 2018 Henk Hendriks Directeur CBS Het Stroomdal 1 Wie zoekt IRIS? CBS Het Stroomdal

Nadere informatie

Koersplan - Geloof in de toekomst

Koersplan - Geloof in de toekomst Koersplan - Geloof in de toekomst Storytelling als innerlijk kompas De s8ch8ng hanteert het verhaal van Springmuis voor draagvlak en gemeenschappelijke taal. Springmuis gaat op reis naar het onbekende.

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

IDENTITEITSBEWIJS Helder zicht op leren

IDENTITEITSBEWIJS Helder zicht op leren IDENTITEITSBEWIJS Helder zicht op leren Verbondenheid, persoonsvorming en betekenisvol onderwijs De Lichtboei Protestants Christelijke Basisschool Luitstraat 7 1312 LH Almere www.lichtboei.nl (036) 536

Nadere informatie

Wij bieden, op maat, een uitgebreid en intensief begeleidingstraject op de werkplek aan.

Wij bieden, op maat, een uitgebreid en intensief begeleidingstraject op de werkplek aan. Profielschets directeur OBS Het Toverkruid ELK KIND IS UNIEK! Algemeen In de gemeente Asten zijn twee basisscholen van PlatOO gesitueerd; OBS Het Toverkruid en OBS de Horizon. PlatOO zoekt voor OBS Het

Nadere informatie

Wat is de identiteit voor de schoolraad van de PBS?

Wat is de identiteit voor de schoolraad van de PBS? Wat is de identiteit voor de schoolraad van de PBS? 1. Levensbeschouwelijke (religieuze) identiteit : Over het algemeen geldt dat een ieder van het team zich achter de levensbeschouwelijke identiteit die

Nadere informatie

WILLEM VAN ORANJE Ons Identiteitsbewijs, bestaande uit onze beginselen en ons paspoort Definitieve tekst d.d. 4 maart 2016

WILLEM VAN ORANJE Ons Identiteitsbewijs, bestaande uit onze beginselen en ons paspoort Definitieve tekst d.d. 4 maart 2016 ---------------------------------------- WILLEM VAN ORANJE Ons Identiteitsbewijs, bestaande uit onze beginselen en ons paspoort Definitieve tekst d.d. 4 maart 2016 ----------------------------------------

Nadere informatie

2. Waar staat de school voor?

2. Waar staat de school voor? 2. Waar staat de school voor? Missie en Visie Het Rondeel gaat uit van de Wet op het Basisonderwijs. Het onderwijs omvat de kerndoelen en vakgebieden die daarin zijn voorgeschreven. Daarnaast zijn ook

Nadere informatie

KMPO 2016/2017. Plan van aanpak

KMPO 2016/2017. Plan van aanpak KMPO 2016/2017 Plan van aanpak Inleiding De kwaliteitsmeter PO is afgenomen in april 2017. In de richtlijnen zijn criteria voor zwakke en sterke punten opgesteld. Hieronder de analyse van de zwakke en

Nadere informatie

Achtergrond. Missie Onze missie op basis van deze situatie luidt:

Achtergrond. Missie Onze missie op basis van deze situatie luidt: Achtergrond Basisschool De Regenboog staat in de wijk Zuid-west in Boekel en valt onder het bestuur van Zicht PO. Evenals de andere scholen onder dit bestuur gaan wij de komende periode vorm geven aan

Nadere informatie

Geloof, Hoop en Liefde

Geloof, Hoop en Liefde Geloof, Hoop en Liefde Commissie: Onderwijs Directie-overleg: 20-06-2017 GMR: 03-10-2017 (informeren) Raad van Toezicht: 25-09-2017 College van Bestuur: 04-10-2017 Evaluatie: 04-10-2020 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Basisschool de Muldershof

FUNCTIEPROFIEL. Directeur Basisschool de Muldershof FUNCTIEPROFIEL Directeur Basisschool de Muldershof Beek en Donk, 27 oktober 2015 Eenbes Basisonderwijs staat voor Samen vernieuwend leren. Met eigentijds onderwijs wordt aan kinderen een stevige basis

Nadere informatie

Aangenaam: Guido. Informatie over kennismaken met Guido. gelooft

Aangenaam: Guido. Informatie over kennismaken met Guido. gelooft Aangenaam: Guido Informatie over kennismaken met Guido gelooft Welkom op Guido Als u deze brochure leest dan heeft u uw zoon of dochter aangemeld voor GSG Guido. Guido is een school voor christenen in

Nadere informatie

Wij gaan met plezier naar school.

Wij gaan met plezier naar school. www.schoolbranst.be Wij gaan met plezier naar school. 3...onze visie Onze school is een landelijk gelegen dorpsschool, een groene school, waar we leven in verbondenheid met de natuur en met elkaar en handelen

Nadere informatie

Informatie basisschool Pius X Jordaansingel 20 Haaksbergen

Informatie basisschool Pius X Jordaansingel 20 Haaksbergen Informatie basisschool Pius X Jordaansingel 20 Haaksbergen Beste ouders/verzorgers, Fijn dat u basisschool Pius X als een potentiële basisschool voor uw kind ziet! Om u op hoofdlijnen een beeld te geven

Nadere informatie

Geloofwaardig onderwijs Zwolle

Geloofwaardig onderwijs Zwolle Geloofwaardig onderwijs Zwolle Bijbelgetrouw en waardenvol onderwijs, gegeven door professionele medewerkers die geloven in God. Folder van de gereformeerde basisscholen Aquamarijn, het Saffier, De Schatgraver,

Nadere informatie

Visie Kindcentrum Vroondaal

Visie Kindcentrum Vroondaal Visie Kindcentrum Vroondaal Daar word je wijzer van! Den Haag, mei 2017 Deze visietekst is tot stand gekomen via stuurgroepbijeenkomsten met professionals vanuit SCOH en Triodus, gesprekken met teamleden

Nadere informatie

Vlaams Verbond van het Katholiek Basisonderwijs Guimardstraat 1, 1040 BRUSSEL. Deel 1 Opvoedingsproject

Vlaams Verbond van het Katholiek Basisonderwijs Guimardstraat 1, 1040 BRUSSEL. Deel 1 Opvoedingsproject Vlaams Verbond van het Katholiek Basisonderwijs Guimardstraat 1, 1040 BRUSSEL Deel 1 Opvoedingsproject 1 ONS OPVOEDINGSPROJECT Wij verwachten van alle ouders dat ze loyaal achter de identiteit en het opvoedingsproject

Nadere informatie

Aanbod burgerschap en sociale integratie

Aanbod burgerschap en sociale integratie Aanbod burgerschap en sociale integratie 1 Kanjertraing Dronenplein 7 2411 HE Bodegraven www.d4w.nl/prinses-beatrixschool 2 Visie Levensbeschouwelijke visie: Wij zijn een open Protestants Christelijke

Nadere informatie

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht!

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Ben jij de leerkracht die kwalitatief hoogwaardig, toetsbaar en eigentijds onderwijs kan verzorgen voor leerlingen in het primair onderwijs? Wij

Nadere informatie

Vormgeving christelijke identiteit binnen PricoH

Vormgeving christelijke identiteit binnen PricoH Stoekeplein 8a 7902 HM Hoogeveen tel.: 0528-234494 info@pricoh.nl www.pricoh.nl PricoH heeft acht christelijke basisscholen onder haar beheer. Binnen deze acht scholen werken ruim 200 medewerkers, in diverse

Nadere informatie

YOUNG & STRONG. Christelijke scholengemeenschap (pre-)mavo/(pre-)havo KRIMPEN

YOUNG & STRONG. Christelijke scholengemeenschap (pre-)mavo/(pre-)havo KRIMPEN Christelijke scholengemeenschap (pre-)mavo/(pre-)havo KRIMPEN Young Strong Je bent jong en nieuwsgierig. Je wilt leren, kiezen, groeien en praktisch bezig zijn. Samen ontdekken we waar jij sterk in bent!

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder. 25 teamleden. Ds. G.H. Kerstenschool. Voor veilig respectvol betrokken onderwijs. leerlingen

Profielschets. Directeur-bestuurder. 25 teamleden. Ds. G.H. Kerstenschool. Voor veilig respectvol betrokken onderwijs. leerlingen Profielschets Directeur-bestuurder Ds. G.H. Kerstenschool Onze Ds. G.H. Kerstenschool staat in Ridderkerk, een middelgrote, groene gemeente in de Randstad. De leerlingen van onze school komen uit de verschillende

Nadere informatie

Het team van de Rehoboth wenst u en uw kind(eren) alle goeds voor 2016!

Het team van de Rehoboth wenst u en uw kind(eren) alle goeds voor 2016! Januari 2016 nieuwsbrief 6 januari Hoofdluiscontrole 11 januari Schoolreisje groep 1-2-3 15 januari Start schaaklessen 29 januari Crea-middag 31 januari Themadienst in Oude Kerk Volgende nieuwsbrief 1

Nadere informatie

Leraar basisonderwijs LA voor de onderbouw 0,4 fte

Leraar basisonderwijs LA voor de onderbouw 0,4 fte Stichting OZHW voor PO en VO zoekt per 22 augustus 2016 voor de openbare basisschool de Dolfijn in Zwijndrecht voor de onderbouw 0,4 fte Bestemd voor medewerkers van OZHW PO en VO en voor externe geïnteresseerden

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie directeur Koningin Emmaschool Amsterdam, april 2018 Henk Hendriks Profiel directeur Koningin Emmaschool 1 Wie zoeken wij? De Koningin Emmaschool te Kampen

Nadere informatie

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top.

Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Het PENTA college in Hoogvliet is sinds augustus 2014 een gecertificeerde BUSINESS SCHOOL voor mavo en havo-top. Heb je een mavo- of mavo/havo-advies en wil je het beste uit jezelf halen? Kom dan eens

Nadere informatie

Deel 1: Pedagogisch project Vrije Basisschool Lenteland

Deel 1: Pedagogisch project Vrije Basisschool Lenteland 1 ONZE SCHOOL en de SCHOLENGROEP ARKORUM Het katholiek basisonderwijs brengt al vele jaren een aanbod van kwalitatief onderwijs en opvoeding aan kleuters en leerlingen in de regio Roeselare- Ardooie. In

Nadere informatie

IDENTITEITSBEWIJS GBS DE SCHAKEL, DRONTEN LEREN VOOR HET LEVEN!

IDENTITEITSBEWIJS GBS DE SCHAKEL, DRONTEN LEREN VOOR HET LEVEN! IDENTITEITSBEWIJS GBS DE SCHAKEL, DRONTEN LEREN VOOR HET LEVEN! autonomie respect relatie verantwoordelijkheid betrouwbaarheid doorzettingsvermogen creativiteit Voorwoord De Schakel, Dronten 2016 Dit identiteitsbewijs

Nadere informatie

Beleid Kanjertraining op De Meeander

Beleid Kanjertraining op De Meeander Beleid Kanjertraining op De Meeander Voor u ligt het beleidsstuk Kanjertraining. We hopen dat het zicht geeft op wat we doen op school en waar we voor staan. Kanjertraining is meer dan een lesmethode.

Nadere informatie

levensbeschouwelijke identiteit van catent Scholen zijn als bomen Leven niet alleen Zonder grond en wortels Leeft geen school, niet één

levensbeschouwelijke identiteit van catent Scholen zijn als bomen Leven niet alleen Zonder grond en wortels Leeft geen school, niet één levensbeschouwelijke identiteit van catent Scholen zijn als bomen Leven niet alleen Zonder grond en wortels Leeft geen school, niet één De scholen van Catent - afzonderlijk en gezamenlijk - zijn als een

Nadere informatie

Vandaag is een mooie dag om te leren. Informatie over EGO in theorie en de Bonckert in praktijk

Vandaag is een mooie dag om te leren. Informatie over EGO in theorie en de Bonckert in praktijk Vandaag is een mooie dag om te leren Informatie over EGO in theorie en de Bonckert in praktijk De Bonckert is. Een openbare basisschool; Een basisschool voor ErvaringsGericht Onderwijs; En maakt onderdeel

Nadere informatie

Hieronder volgt een verslag van de ouderavond. Met vriendelijke groet, Team Daltonschool Corlaer

Hieronder volgt een verslag van de ouderavond. Met vriendelijke groet, Team Daltonschool Corlaer Geachte ouders/verzorgers, Op 10 mei j.l. is er een ouderavond geweest. We zijn heel blij met de opkomst en de bereidheid van ouders om met ons mee te denken over de voorbereiding van de leerlingen op

Nadere informatie

Ben jij weleens in Twijzelerheide geweest?

Ben jij weleens in Twijzelerheide geweest? Ben jij weleens in Twijzelerheide geweest? (daar kunnen wij wel voor zorgen) Ambitieus in onderwijs De Stichting Noventa vormt het bevoegd gezag van 11 basisscholen in de gemeente Achtkarspelen. Onze scholen

Nadere informatie

Greijdanus. School voor vmbo, havo en vwo. Schitteren in Zijn licht! www.greijdanus.nl/enschede

Greijdanus. School voor vmbo, havo en vwo. Schitteren in Zijn licht! www.greijdanus.nl/enschede Enschede Schitteren in Zijn licht! Greijdanus School voor vmbo, havo en vwo Het Greijdanus College in Enschede is een gereformeerde school voor vmbo en havo/vwo. We geloven in de God van de Bijbel. We

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GROENHORST-KINDERLAND Jaargang 1, nummer 2

NIEUWSBRIEF GROENHORST-KINDERLAND Jaargang 1, nummer 2 NIEUWSBRIEF GROENHORST-KINDERLAND Jaargang 1, nummer 2 Ter Inleiding Voor u ligt de tweede nieuwsbrief over de fusie tussen de scholen Kinderland en Groenhorst. In de eerste editie hebben wij u uitgenodigd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Functieprofiel. Leraar. op OBS Het Toverkruid LA, 1,0 FTE. Aanstelling voor een jaar welke bij goed functioneren kan leiden tot een vaste aanstelling.

Functieprofiel. Leraar. op OBS Het Toverkruid LA, 1,0 FTE. Aanstelling voor een jaar welke bij goed functioneren kan leiden tot een vaste aanstelling. Functieprofiel Leraar op OBS Het Toverkruid LA, 1,0 FTE Aanstelling voor een jaar welke bij goed functioneren kan leiden tot een vaste aanstelling. April 2018 Specifieke competenties teamlid OBS Het Toverkruid

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

BLAADJE #4. mei 2018

BLAADJE #4. mei 2018 BLAADJE #4 mei 2018 School voor KEES GROEP 1/2 breinvriendelijk onderwijs OBS met engelse les vanaf groep 1 De Koningslinde is een jonge openbare basisschool (obs ) in Vught. In het stadhouderspark, in

Nadere informatie

CBS De Akker Protocol Identiteit

CBS De Akker Protocol Identiteit CBS De Akker Protocol Identiteit Datum eerste versie 28-01-2013 Datum laatste versie 01-06-2015 Documenteigenaar Team CBS De Akker Datum volgende toetsing Schooljaar 2015-2016 Datum volgende borging Schooljaar

Nadere informatie

SCHOOLMAGAZINE

SCHOOLMAGAZINE SCHOOLMAGAZINE 2016-2017 SAMENWERKEN AAN GEÏNSPIREERD ONDERWIJS! ONZE WAARDEN Als team staan wij voor de taak om uw kind(eren) een zo goed mogelijke basisschool tijd te bieden. Goed onderwijs waarbij ook

Nadere informatie

Wat voor organisatie willen we zijn?

Wat voor organisatie willen we zijn? Koersplan 2018-2022 De 2 belangrijkste vragen Wat voor organisatie willen we zijn? En welke cultuur past daarbij? De basis hiervoor vormen de kernwaarden Resultaat: We kiezen voor een koers ipv strategisch

Nadere informatie

Geloofwaardig onderwijs Zwolle

Geloofwaardig onderwijs Zwolle Geloofwaardig onderwijs Zwolle Wij leren kinderen de liefde van Gods vaderhart kennen FOLDER VAN DE GEREFORMEERDE BASISSCHOLEN Aquamarijn, het Saffier, De Schatgraver, Smaragd, Het Speelwerk en De Sprankel

Nadere informatie

Gemiddelde. BOp school komt mijn kind in aanraking met maatschappelijke en actuele thema's (onder andere het milieu en de politiek).

Gemiddelde. BOp school komt mijn kind in aanraking met maatschappelijke en actuele thema's (onder andere het milieu en de politiek). Aantal respondenten: 134 Ouders 2012 Onderwijs en leren On Meer on dan Meer dan on Eens? Leerstof en toetsen 3,3 BHet is mij duidelijk wat de school onderwijskundig wil bereiken. 3,5 4 9 37 79 4 BIk ben

Nadere informatie

Persoonlijk & ondernemend. Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende

Persoonlijk & ondernemend. Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende Oostwende College Persoonlijk & ondernemend Waar kies jij voor? Ontdek waar jouw talenten liggen op het Oostwende Ondernemende houding - Ontdek jezelf! Weet jij al wat je wilt worden? Of nog helemaal niet?

Nadere informatie

MOOI IN EVENWICHT. mooi in evenwicht

MOOI IN EVENWICHT. mooi in evenwicht 1 MOOI IN EVENWICHT 2016-2019 mooi in evenwicht 2016-2019 INHOUD Onze grondhouding 5 Waar zijn wij sterk in? 13 Lekker leren 15 Het wordt anders 19 Onze ambities 20 Onze belofte aan jou 22 2 basisschool

Nadere informatie

IDENTITEITS- NOTITIE

IDENTITEITS- NOTITIE www.pcpokrimpenerwaard.nl MISSIE EN VISIE IDENTITEITS- NOTITIE Geloof in onderwijs DE ARK - DE WEGWIJZER - ICHTHUSSCHOOL - DE RANK - KON. JULIANASCHOOL - KON. WILHELMINASCHOOL - EBEN-HAËZER - DE BRON Inhoudsopgave

Nadere informatie

Obs de Bouwsteen. Notitie actief burgerschap en sociale integratie OBS DE BOUWSTEEN. actief burgerschap en sociale integratie

Obs de Bouwsteen. Notitie actief burgerschap en sociale integratie OBS DE BOUWSTEEN. actief burgerschap en sociale integratie Obs de Bouwsteen Notitie actief burgerschap en sociale integratie OBS DE BOUWSTEEN 1. Wat is actief burgerschap? Actief burgerschap is: de bereidheid en het vermogen om deel uit te kunnen maken van een

Nadere informatie

Basisschool Develhoek steunt: Informatiefolder voor ouders

Basisschool Develhoek steunt: Informatiefolder voor ouders Basisschool Develhoek steunt: Informatiefolder voor ouders Ons team bestaat uit gepassioneerde en ervaren mensen, die het onderwijs aan uw kind een warm hart toedragen. Een woord vooraf Betekenisvol werk.

Nadere informatie

ACTIEF BURGERSCHAP EN SOCIALE INTEGRATIE

ACTIEF BURGERSCHAP EN SOCIALE INTEGRATIE Heutink ICT ACTIEF BURGERSCHAP EN SOCIALE INTEGRATIE op de C.B.S. De Bruinhorst 22-5-2012 Inhoudsopgave Inleiding 3 Pagina 1. Burgerschap op de Bruinhorstschool 3 2. Kerndoelen 3 3. Visie 4 4. Hoofddoelen

Nadere informatie

YOUNG & STRONG. Christelijke scholengemeenschap mavo - havo - vwo KRIMPEN

YOUNG & STRONG. Christelijke scholengemeenschap mavo - havo - vwo KRIMPEN Christelijke scholengemeenschap mavo - havo - vwo KRIMPEN Young Strong Je bent jong en nieuwsgierig. Je wilt leren, kiezen, groeien en praktisch bezig zijn. Samen ontdekken we waar jij sterk in bent! Leren

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma

Nieuwsbrief Titus Brandsma Nieuwsbrief Titus Brandsma 10-02-2017 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Ziekte De griepgolf gaat maar niet over. Veel kinderen worden

Nadere informatie

lleiv boekje Luisterend leiden en inspirerend volgen

lleiv boekje Luisterend leiden en inspirerend volgen lleiv boekje Luisterend leiden en inspirerend volgen Strategisch beleidsplan PCBO Amersfoort 2015-2019 Beste mensen, Met evenveel trots en enthousiasme als waarmee we ons nieuwe Strategisch Beleidsplan

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11

Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Nieuwsbrief juli 2018 (2) nummer 11 Afscheid van juf Aafke, juf Marrit en invalleerkrachten Aan het eind van het schooljaar gaat juf Aafke Meinsma onze school verlaten. Zij heeft 9 jaren met hart en ziel

Nadere informatie

Identiteitsdocument Sprank

Identiteitsdocument Sprank Identiteitsdocument Sprank Christenen in hart en zorg Vanuit Gods liefde, zorgen wij voor elkaar. GOD Dit doen we samen met je familie en vrienden. Jij mag rekenen op een veilig thuis. Vragen over jouw

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelingsplan Yosri Zijlstra

Persoonlijk Ontwikkelingsplan Yosri Zijlstra Persoonlijk Ontwikkelingsplan Yosri Zijlstra 1. Artistiek competent De kunstvakdocent kan als kunstenaar met een eigen visie artistiek werk creëren en het artistieke proces inclusief een breed scala aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 11 september 2017

Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Nieuwsbrief 1 11 september 2017 Schoolagenda Maandag 4 september 1 e schooldag van het nieuwe jaar Woensdag 13 september VCPO-dag, alle kinderen zijn vrij Maandag 18 september Informatieavond, eerste ronde

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie directeur CBS De Ark Amsterdam, maart 2017 Geke Bakker Directeur CBS De Ark 1 Wie zoeken wij? CBS De Ark in Elst is een fijne school waar het team een aantal

Nadere informatie

een directeur (1,0 fte) voor de Juliana van Stolbergschool in Waalwijk

een directeur (1,0 fte) voor de Juliana van Stolbergschool in Waalwijk Willem van Oranje Scholengroep zoekt: een directeur (1,0 fte) voor de Juliana van Stolbergschool in Waalwijk Kernbelofte scholengroep Leerlingen willen gezien worden. Goed onderwijs. Wat is dat eigenlijk?

Nadere informatie

Welzijn. > gereformeerd mbo Zwolle 2016-2017. Ben jij: sociaal, zorgzaam en vol initiatief? Kom dan bij ons studeren!

Welzijn. > gereformeerd mbo Zwolle 2016-2017. Ben jij: sociaal, zorgzaam en vol initiatief? Kom dan bij ons studeren! > gereformeerd mbo Zwolle 2016-2017 Ben jij: sociaal, zorgzaam en vol initiatief? Kom dan bij ons studeren! Welzijn PEDAGOGISCH MEDEWERKER KINDEROPVANG > GESPECIALISEERD PEDAGOGISCH MEDEWERKER > ONDERWIJSASSISTENT

Nadere informatie

VERDER IN LEREN STRATEGISCH BELEIDSPLAN 2011-2015 PUBLIEKSVERSIE

VERDER IN LEREN STRATEGISCH BELEIDSPLAN 2011-2015 PUBLIEKSVERSIE VERDER IN LEREN STRATEGISCH BELEIDSPLAN 2011-2015 PUBLIEKSVERSIE INHOUD Missie & visie 4 Het onderwijs voorbij 5 Kwaliteit vanuit identiteit 7 Werken vanuit passie 8 Elke leerling telt 10 Ondernemend en

Nadere informatie

Koersplan. Geloof in de toekomst

Koersplan. Geloof in de toekomst Koersplan Geloof in de toekomst Storytelling als innerlijk kompas De stichting hanteert het verhaal van Springmuis voor draagvlak en gemeenschappelijke taal. Springmuis gaat op reis naar het onbekende.

Nadere informatie

Geloof Hoop - Liefde. Inspirerend onderwijs Identiteitsnotitie Stichting Fluenta

Geloof Hoop - Liefde. Inspirerend onderwijs Identiteitsnotitie Stichting Fluenta Geloof Hoop - Liefde Inspirerend onderwijs Identiteitsnotitie Stichting Fluenta 2011 De liefde is geduldig en vol goedheid. De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid. Ze

Nadere informatie

Vacature leraar NBS Teteringen

Vacature leraar NBS Teteringen Vacature leraar NBS Teteringen Het bestuur van de Stichting Nutsscholen Breda is verantwoordelijk voor vijf dynamische algemeen bijzondere scholen met in totaal ± 2000 leerlingen en 140 medewerkers. Per

Nadere informatie

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht!

Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Innovatieve leerkrachten en onderwijsassistenten gezocht! Ben jij de leerkracht die kwalitatief hoogwaardig, toetsbaar en eigentijds onderwijs kan verzorgen voor leerlingen in het primair onderwijs? Wij

Nadere informatie

Profielschets DIRECTEUR-BESTUURDER WITTENBERGSCHOOL PROFIELSCHETS DIRECTEUR BESTUURDER WITTENBERG

Profielschets DIRECTEUR-BESTUURDER WITTENBERGSCHOOL PROFIELSCHETS DIRECTEUR BESTUURDER WITTENBERG 1 Profielschets DIRECTEUR-BESTUURDER WITTENBERGSCHOOL 2 Grondslag en doel school (bron: Toezichtkader) Missie en visie De reformatorische basisscholen De Wittenberg en De Wartburg gaan uit van De vereniging

Nadere informatie

Je voelt je snel thuis op het Sondervick

Je voelt je snel thuis op het Sondervick Je voelt je snel thuis op het Sondervick ik op het Sondervick jij op het Sondervick wij op het Sondervick Voor de toekomstige brugklasser Het Sondervick College Welkom bij het Sondervick College! Misschien

Nadere informatie

Algemene Nieuwsbrief voor april 2009 jaargang 19 nr.4

Algemene Nieuwsbrief voor april 2009 jaargang 19 nr.4 Algemene Nieuwsbrief voor april 2009 jaargang 19 nr.4 NIEUWE LEERLINGEN? Op dit moment zijn we bezig met de voorbereiding voor de formatie van het volgende schooljaar. We zouden graag van u willen weten

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek maart 2015

Oudertevredenheidsonderzoek maart 2015 Analyse aantoonbaar beter onderwijs voor de Rossenberg Oudertevredenheidsonderzoek maart 015 Maeyke Wiggers, locatiedirecteur Rossenberg november 015 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Ambities... 3 Resultaten...

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Pedagogisch klimaat. Na.v. leerling-ouder en personeel enquête Beoordeling uitslagen

Pedagogisch klimaat. Na.v. leerling-ouder en personeel enquête Beoordeling uitslagen Pedagogisch klimaat Na.v. leerling-ouder en personeel enquête Beoordeling uitslagen De vragenlijsten zijn opgebouwd uit verschillende rubrieken. De vragen binnen de rubrieken worden items genoemd. Per

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering

Schooljaar 2015-2016. Nummer 2 / 27 augustus 2015. Openingsviering Schooljaar 2015-2016 Nummer 2 / 27 augustus 2015 Openingsviering Morgen houden we op school de openingsviering. We willen hiermee in gezamenlijkheid het nieuwe begin van het schooljaar markeren. Leerkrachten

Nadere informatie

GEIJSTEREN ONDERWIJSGROEP BUITENGEWOON UITWAAIEN ELK TALENT TELT! EEN INKIJK BIJ

GEIJSTEREN ONDERWIJSGROEP BUITENGEWOON UITWAAIEN ELK TALENT TELT! EEN INKIJK BIJ GEIJSTEREN ONDERWIJSGROEP BUITENGEWOON UITWAAIEN ELK TALENT TELT! EEN INKIJK BIJ UIT- WAAIEN Jeroen zit op de bank. Zijn moeder maakt in de keuken een heerlijke pasta. Het is 17.00 uur en hij kijkt TV.

Nadere informatie

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019

Vogelvlucht. Agenda. Afscheid. Juf Madelin. Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 9, vrijdag 1 februari 2019 Agenda Voorjaarsvakantie maandag 18 februari t/m vrijdag 22 februari Kleuters vrij 1 februari

Nadere informatie

Identiteitsnotitie Protestants Christelijke Basisschool De Schakel te Vinkeveen.

Identiteitsnotitie Protestants Christelijke Basisschool De Schakel te Vinkeveen. Identiteitsnotitie Protestants Christelijke Basisschool De Schakel te Vinkeveen. 1. Inleiding: Middels deze notitie proberen we op een herkenbare en duidelijke manier uiting te geven aan de identiteit

Nadere informatie

Verantwoording van ons onderwijs

Verantwoording van ons onderwijs Verantwoording van ons onderwijs Veenendaal, 3-7-2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Door middel van dit schrijven willen we ons onderwijs verantwoorden aan u als ouders. Heeft u vragen of opmerkingen over

Nadere informatie

Goede resultaten en met plezier naar school! Identiteitsprofiel Singelland VO Surhuisterveen

Goede resultaten en met plezier naar school! Identiteitsprofiel Singelland VO Surhuisterveen Goede resultaten en met plezier naar school! Identiteitsprofiel Singelland VO Surhuisterveen 1. Waar wij in geloven Op onze school telt iedereen en werken we samen op basis van gelijkwaardigheid. De school

Nadere informatie

Sollicitatieprocedure Leraar basisonderwijs LB

Sollicitatieprocedure Leraar basisonderwijs LB Postbus 124 8080 AC ELBurg De Borchstee De Duif Het Octaaf De Petra De Regenboog De Wildemaet Sollicitatieprocedure Leraar basisonderwijs LB BELEIDSSTUK 43 Vaststelling door AB d.d 29 maart 2011 Instemming

Nadere informatie

Special voor bijna-brugklassers en ouders

Special voor bijna-brugklassers en ouders Special voor bijna-brugklassers en ouders JOUW toekomst begint hier! Leren = doen Vakcollege Maarsbergen Leren door doen voor alle leerlingen in het vmbo Beste bijna-brugklassers, ouders/verzorgers, Fijn

Nadere informatie

Ieder kind is uniek! Zoals jij is er maar één! Wij helpen jou op weg jezelf te worden!...kiezen voor een goede school!

Ieder kind is uniek! Zoals jij is er maar één! Wij helpen jou op weg jezelf te worden!...kiezen voor een goede school! Ieder kind is uniek! Zoals jij is er maar één! Wij helpen jou op weg jezelf te worden!! m o welk...kiezen voor een goede school! INFORMATIE Via deze folder willen wij u een beeld geven van het jenaplanonderwijs

Nadere informatie

School specifiek deel schoolondersteuningsprofiel

School specifiek deel schoolondersteuningsprofiel School specifiek deel schoolondersteuningsprofiel A. Visie en schoolconcept van CB de IJsvogel Onze Missie: De IJsvogel, hier gebeurt t! Op De IJsvogel wordt gewerkt met een vernieuwend onderwijsconcept

Nadere informatie