WeCloudit. Hosted telefooncentrale

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WeCloudit. Hosted telefooncentrale"

Transcriptie

1 WeCloudit Hosted telefooncentrale U bent klant van WeCloudit en u heeft inloggegevens ontvangen om zelf uw telefooncentrale te beheren. Dit document is gemaakt om u wegwijs te maken in een groot scala aan functionaliteiten. Waarschijnlijk zult u niet alle functionaliteiten gebruiken van de centrale, als u instellingen wilt wijzigingen waarvan u niet precies weet hoe het moet, neem dan alstublieft contact op met één van onze medewerkers.

2 Hoofdscherm Afbeelding 1 geeft een overzicht weer van de eerste pagina van de hosted telefooncentrale. Standaard staat het tabblad users geselecteerd. Hier kunt u de informatie van de organisatie wijzigen (bijvoorbeeld het wachtwoord waarmee u inlogt op de centrale). Afbeelding 1. Naamgeving We hanteren een gestandaardiseerde logische naamgeving. Om zo efficiënt mogelijk te werken. De naamgeving ziet er als volgt uit. - Klantnaam Functie Extensienummer Afbeelding 2. geeft de naamgeving weer van een wachtrij van WeCloudit (afgekort WCI). Afbeelding 2.

3 Organisatie informatie In het hoofdscherm (van de users) ziet u een tab staan met Edit Organisation. U kunt erop klikken om de account informatie te openen en aan te passen, zie afbeelding 3. Afbeelding 3. Er verschijnt een nieuw venster. Afbeelding 4 geeft een voorbeeld aan van de organisatie informatie van WeCloudit. Hier kunt u uw adres en contactgegevens aanpassen. Bij password kunt u het wachtwoord aanpassen dat u gebruikt om in te loggen in uw account van onze telefooncentrale. Ons wachtwoordbeleid stelt de volgende eisen: - Tenminste vijf tekens - Minimaal één kleine letter - Minimaal één hoofdletter - Minimaal één cijfer - Minimaal één vreemd karakter Als u uw wachtwoord wijzigt, zorg er dan voor dat u deze op een veilige plek bewaart en dit beslist niet laat rondslingeren. Afbeelding 4.

4 Voic instellingen Op het userniveau kunt u de volgende instellingen wijzigen - Voic instellingen - Fax instellingen - Naamgeving van de user aanpassen Om instellingen in de voic te maken, openen we eerst de user waarop de voic binnenkomt. Dit is doorgaans extensie 201, het kan zijn dat uw extensienummers niet overeenkomen en/ of dat u niet weet op welke extensie de voic binnenkomt, neem dan contact op met één van onze medewerkers. We openen de user waarop de voic binnenkomt door te klikken op de naam van de extensie (zie afbeelding 5). Afbeelding 5. Let op! Als u het adres wilt wijzigen waarop de voic binnenkomt dan is de beschrijving op pagina 6 op u van toepassing. Echter als u nog geen gebruik maakt van onze voic functionaliteit dan dient u dit eerst via de aan te vragen bij WeCloudit.

5 voic instellen Als u de user opent dan verschijnt het volgende menu. Afbeelding 6. Om het adres aan te passen waar de voic naar toe wordt ge- d opent u het tabblad Edit User. Afbeelding 7. Het volgende menu verschijnt, zie afbeelding 8. Afbeelding 8. U kunt hier het adres opgeven/wijzigen waar u wilt dat de voic naartoe t.

6 Voic s Om uw voic s online te bekijken of af te luisteren, dient u het menu te openen op userniveau. Linksboven in beeld klikt u op Users (zie afbeelding 9.) Afbeelding 9. Een nieuwe pagina laadt, zie afbeelding 10. Afbeelding 10. Om online uw voic s te bekijken of af te luisteren opent u het tabblad Mailbox (afbeelding 11). Afbeelding 11. Het volgende menu opent zich vervolgens (afbeelding 12).

7 Afbeelding 12. In bovenstaand voorbeeld ziet u dat er twee voic berichten beschikbaar zijn. U kunt deze online afspelen door op de play knop te klikken (hiervoor is een plug-in nodig). U kunt het geluidsbestandje ook downloaden en vervolgens lokaal afspelen.

8 Voic bandje Om uw voic bandje aan te passen dient u naar het tabblad Extensions te gaan (afbeelding 13). Afbeelding 13. Het menu met de extensies verschijnt dan (afbeelding 14). Afbeelding 14. Om het voic bandje aan te passen, opent u de voic extensie (201 in het voorbeeld) door op de naam te klikken. Een nieuw menu opent zich vervolgens (afbeelding 15). Afbeelding 15.

9 Open vervolgens het volgende tabblad Voic Greetings (afbeelding 16). Afbeelding 16. In het menu (afbeelding 17) kunt u het voic bandje aanpassen. U kunt het verwijderen door het checkboxje aan te vinken en vervolgens te verwijderen door op Remove Selected te klikken. U kunt een nieuw bandje uploaden door op Browse te klikken. Zorg er voor dat Greeting type op Unavailable staat. Om uw bewerking op te slaan, druk op OK. Afbeelding 17.

10 Fax instellingen Het online bekijken van de faxberichten en het aanpassen van het adres waar de faxen naartoe ge- d worden, stellen we op een vergelijkbare manier in als bij de voic . Om instellingen in de fax te wijzigen kun u via het tabblad users de betreffende user openen (in dit geval de fax, afbeelding 18). Afbeelding 18.

11 Inkomende Faxen Als u op de gebruiker Fax klikt, dan opent er een nieuw menu (afbeelding 19). Afbeelding 19. Als u het adres wilt wijzigen waar faxen op binnenkomen, open dan het tabblad Edit User (afbeelding 20). Afbeelding 20. Er opent zich wederom een nieuw menu (afbeelding 21). U stelt net als bij de voic instellingen het adres in waarop u de inkomende faxberichten wilt laten verzenden. Afbeelding 21.

12 Uitgaand Faxen U kunt niet vanaf elk adres standaard faxberichten versturen. Dit dient u eerst in de centrale op te geven. Wilt u vanaf andere adressen faxen kunnen versturen dan kunt u deze als volgt toevoegen: Linksboven op de pagina klikt u op Extensions (afbeelding 22). Afbeelding 22. Het volgende menu opent zich (afbeelding 23), u kunt hier de extensies zien en onder welke users deze draaien. Tevens ziet u hier de status van de extensies. Als het toestel aangemeld is op de centrale dan staat hier Online. U kunt de instellingen van de faxextensie openen door op de extensie te klikken. Afbeelding 23.

13 Het menu van afbeelding 24 opent zich vervolgens. Afbeelding 24. Als u adressen wilt wijzigen of toevoegen om uitgaand te faxen dan opent u het tabblad Phone Terminal Setup (afbeelding 25). Afbeelding 25. Het menu opent (afbeelding 26). Afbeelding 26. Accept fax from /domain: U kunt hier het adres invullen (of wijzigen) waar u vandaan wilt kunnen faxen (druk op het plusje of het minnetje om regels toe te voegen of te verwijderen).

14 Fax online bekijken Om de fax online te bekijken, klikt u op Users op de linkerkant van de pagina (afbeelding 27). Afbeelding 27. Het scherm met het overzicht van alle users opent zich vervolgens (afbeelding 28). Afbeelding 28.

15 U opent de fax gebruiker door wederom op de naam van de gebruiker te klikken (fax 301). Een nieuw scherm opent zich vervolgens (afbeelding 29). Afbeelding 29. Om alle ontvangen faxberichten te zien, klik dan op Fax Center (afbeelding 30). Afbeelding 30. U ziet in afbeelding 31. de binnengekomen faxen. De faxen zijn gesorteerd op ontvangstdatum. U kunt een faxbericht openen door op de afzender te klikken op de linkerkant van de pagina. Er download dan een.pdf bestand in uw browser. Afbeelding 31.

16 Wachtrijen Een wachtrij kan gekoppeld worden aan binnenkomende lijnen, verschillende gebruikers kunnen in de wachtrij worden toegevoegd. Gebruikers kunnen als volgt aan de wachtrij worden toegevoegd: Aan de linkerkant van de webpagina klikken we op extensies (afbeelding 32). Afbeelding 32. Het inmiddels bekende scherm met de beschikbare extensies opent zich vervolgens (afbeelding 33). Afbeelding 33. We openen de wachtrij door op de naam van de extensie te klikken (in dit geval Wachtrij 901 ). Het volgende scherm opent zich vervolgens (afbeelding 34). Afbeelding 34.

17 Gebruikers toevoegen We voegen gebruikers (Agents) toe aan de wachtrij (Queue) door het tabblad Queue Agents te openen (afbeelding 35). Afbeelding 35. Zoals u in afbeelding 36 kunt zien, zijn er nog geen Queue Agents aangemeld. Afbeelding 36. Er zijn twee manieren om een Agent toe te voegen. Dit kan een Local Agent (vast toestel) zijn of een Remote Agent (mobiel nummer). Lokaal Een Local Agent voegen we als volgt toe, klik op Add Local Agent (afbeelding 37). Afbeelding 37.

18 Vervolgens opent er een scherm vergelijkbaar met afbeelding 38. Afbeelding 38. Bij Enroll agent kunnen we de extensie selecteren die we aan de wachtrij willen toevoegen. Bij Require authorization to connect to queue kunnen we het vinkje uitzetten om de gebruiker niet te verplichten om een PIN-code te gebruiken bij het inloggen in een wachtrij. Druk op OK om de gebruiker aan de wachtrij toe te voegen. Remote Het toevoegen van een Remote Agent gaat vergelijkbaar als het toevoegen van een Local Agent. Klik op Add Remote Agent (afbeelding 39). Afbeelding 39.

19 Afbeelding 40. De verplichte velden (afbeelding 40) zijn gemarkeerd met een *, deze dienen ingevuld te worden. De belangrijkste zullen kort toegelicht worden: - Name; Een naam die aan de Remote Agent kan worden gegeven. - Agent ID; Een unieke waarde dient hier op gegeven te worden (een willekeurige reeks cijfers). - Require authorization to connect to queu; Net als bij Add Local Agent kunt u deze waarde uitschakelen om de gebruiker niet te veplichten om een wachtwoord op te geven. Als we Agents hebben toegevoegd, lokaal en/ of remote dan dienen deze nog aangemeld te worden. Afbeelding laat een bestaande queue zien de laatste rij State geeft aan of een gebruik al dan niet is aangemeld voor de wachtrij. Om een gebruiker aan te melden voor de queue, klikken we op de status van de user die we aan willen melden (Logged out) (afbeelding 41). Afbeelding 41.

20 Een menu opent zich vervolgens (afbeelding 42) en stelt ons de vraag of we deze gebruiker daadwerkelijk op queue 901 willen aanmelden. We krijgen hierbij de volgende drie keuzen: - De eerste keuze stelt ons in staat om de gebruiker alleen aan deze wachtrij toe te voegen. - De tweede keuze stelt ons in staat om de gebruiker aan alle wachtrijen toe te voegen (als deze bestaan). - De derde keuze geeft ons de mogelijkheid om te annuleren. Afbeelding 42. Aangezien we een gebruiker wilde toevoegen aan de wachtrij (en we maar één wachtrij hebben) kiezen we voor de optie Yes, I want to log in the agent for the 901 queue only. U zult nu zien dat de status van de user is veranderd van Logged of naar Logged in (afbeelding 43). Afbeelding 43.

21 Gebruikers aanmelden en afmelden Bovenstaande manier is wellicht een beetje omslachtig om gebruikers toe te voegen daarnaast kan het ook zijn dat we niet zomaar iedereen toegang willen geven tot de centrale. Gebruikers kunnen zichzelf via de telefoon toevoegen aan de verschillende wachtrijen middels een toetsencombinatie zonder dat zij toegang nodig hebben tot de centrale. Gebruiker toevoegen Afmelden per wachtrij Afmelden alle wachtrijen *96<wachtrij_nummer> *93<wachrij_nummer) *98 Tabel 1. Aanmelden Gebruikers kunnen zichzelf toevoegen aan de wachtrij middels de codes in tabel 1. Als de gebruiker van toestel 202 zichzelf wil aanmelden in queue 901 dan toetst deze *96901# op toestel 202 om zichzelf aan te melden. Afmelden Een gebruiker kan zichzelf per wachtrij afmelden of voor alle wachtrijen in één keer. Als een gebruiker van toestel 201 zichzelf wil afmelden voor wachtrij 901 dan toets deze in het toestel * Een gebruiker kan zichzelf ook voor alle wachtrijen in een keer afmelden, door in het toestel *98 in te toetsen.

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

Handleiding TAPI Driver

Handleiding TAPI Driver Handleiding TAPI Driver Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 7 Nummer: 1021 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Installatie TAPI Driver... 4 2.1 Toegang Operator... 5 2.2

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding portal Voyp Telecom

Gebruikershandleiding portal Voyp Telecom Gebruikershandleiding portal Voyp Telecom Inhoud Inleiding... 3 Dashboard... 3 Nummers... 4 Korte Nummers... 4 Yealink toestellen... 5 Telefoonnummers... 6 Functies... 11 Belgroepen... 11 Condities...

Nadere informatie

Installeren van het programma:

Installeren van het programma: Versie: 1.0 Gemaakt door: Whisper380 Eigenaar: Whisper380-computerhulp.net Datum: 20-2-2011 Inhoudsopgave Installeren van het programma:...3 Configureren van het programma:...7 Mappen aanmaken:...9 Groepen

Nadere informatie

handleiding voor systeem het Management Drives Management Drives systeem Handleiding

handleiding voor systeem het Management Drives Management Drives systeem Handleiding handleiding voor het Management Drives systeem Management Drives systeem Handleiding Met het Management Drives systeem kunt u onder andere Management Drives vragenlijsten versturen, ontvangen en deze zowel

Nadere informatie

Handleiding Online Boekhouden

Handleiding Online Boekhouden Handleiding Online Boekhouden Het online boekhoudprogramma kan gestart worden op de site van Horeca Boekhouden.nl (http://www.horecaboekhouden.nl/fin_administratie.php). Om verbinding te maken, moet op

Nadere informatie

Hand-out OuderCommunicatieSysteem

Hand-out OuderCommunicatieSysteem Hand-out OuderCommunicatieSysteem Publicatiedatum 13-09-2016 Inhoudsopgave Fase 1: starten met het OuderCommunicatieSysteem 3 Inloggen 3 Naar de achterkant van de website 4 Naar modulebeheer 4-5 Configuratie

Nadere informatie

WeCloudit oproepen doorschakelen middels de centrale

WeCloudit oproepen doorschakelen middels de centrale WeCloudit oproepen doorschakelen middels de centrale Stap1: Stap2: Allereerst log u in op de centrale zoals u normaal doet, heeft u geen inloggegevens van WeCloudit ontvangen om uw centrale te benaderen

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

Hosted VoIP Gebruikershandleiding Meer info: www.hostedvoip.nu. 17 april 2013

Hosted VoIP Gebruikershandleiding Meer info: www.hostedvoip.nu. 17 april 2013 Hosted VoIP Gebruikershandleiding Meer info: wwwhostedvoipnu 17 april 2013 Inhoudsopgave 1 Online beheer 11 Inloggen 12 Uitloggen 2 Mijn instellingen 21 Persoonlijke informatie 22 Telefoon 23 Doorschakelingen

Nadere informatie

x-lite 5.0 De X-lite 5.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit

x-lite 5.0 De X-lite 5.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit x-lite 5.0 De X-lite 5.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit te proberen of voor thuisgebruik. Configureren Download

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding Zakelijk Hosted Bellen Gebruikershandleiding Per mei 2015 Inhoudsopgave 1. Eerste keer inloggen 4 2. Inloggen 4 3. Instellingen aanpassen 5 Doorschakelingen 5 Voicemail 6 Verkort kiezen 7 4. Belgegevens

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye.

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Download met uw telefoon of tablet de Xmeye app: Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Xmeye: Xmeye app voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye&hl=nl

Nadere informatie

handleiding verkorte codes Gebruik de verkorte codes om via uw toestel PBX functies in en uit te schakelen.

handleiding verkorte codes Gebruik de verkorte codes om via uw toestel PBX functies in en uit te schakelen. handleiding verkorte codes Gebruik de verkorte codes om via uw toestel PBX functies in en uit te schakelen. Inhoudsopgave / 1 Inleiding / 3 Verkorte codes / 3 Gesprekken doorverbinden 3 Gesprekken parkeren

Nadere informatie

Handleiding webmail. Handleiding webmail Versie 2.1 Auteur : E.Mouws

Handleiding webmail. Handleiding webmail Versie 2.1 Auteur : E.Mouws 14-09-2017 Versie 2.1 Auteur : E.Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave Wat is webmail?... 3 Hoe gebruikt u webmail?... 3 Hoe veilig is webmail?... 3 Kunt u uw eigen adresboek gebruiken bij webmail?... 3 Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding ELO. Handleiding. Electronische Leeromgeving (ELO)

Handleiding ELO. Handleiding. Electronische Leeromgeving (ELO) Handleiding ELO Handleiding Electronische Leeromgeving (ELO) 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Opbouw van de ELO... 5 2.1 Je bent ingelogd, wat nu?... 5 2.2 Klaslokaal... 6 2.2.1 Ondersteunende

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Handleiding Atletiek Academie

Handleiding Atletiek Academie Handleiding Atletiek Academie Handleiding Atletiek Academie 07-02-2013-1 - Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2 Opbouw van de Atletiek Academie... 5 2.1 Je bent ingelogd, wat nu?... 5 2.2 Klaslokaal...

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Gedragscode gebruik e-mailadressen Badminton Nederland

Gedragscode gebruik e-mailadressen Badminton Nederland Gedragscode gebruik e-mailadressen Badminton Nederland Algemeen Badminton Nederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de door verenigingen verzonden mailberichten. Het is niet toegestaan dreigende,

Nadere informatie

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1 Stap-voor-stap handleiding Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1. Ga naar de nieuwe website: huisartsenpraktijkbaarlo.uwartsonline.nl 2. Klik op de knop Inloggen. 3. Klik

Nadere informatie

Handleiding instellen account in Microsoft Outlook 2010

Handleiding instellen  account in Microsoft Outlook 2010 Handleiding instellen e-mailaccount in Microsoft Outlook 2010 Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen om uw e-mailaccount in te stellen in uw Microsoft Outlook 2010. Inhoud E-mailaccount

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding Zakelijk Hosted Bellen Gebruikershandleiding Per september 2017 Inhoudsopgave 1. Eerste keer inloggen 4 2. Inloggen 5 3. Instellingen aanpassen 5 Doorschakelingen 6 Voicemail 9 Verkort kiezen 9 4. Belgegevens

Nadere informatie

IdentySoft BPortal Gebruikers toevoegen EasySecure International B.V.

IdentySoft BPortal Gebruikers toevoegen EasySecure International B.V. IdentySoft BPortal Gebruikers toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl www.easysecure.nl In de volgende handleiding kunt u alles teruglezen over het toevoegen van nieuwe

Nadere informatie

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL

HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL HANDLEIDING HVZ FLUVIA MAIL RDS (Remote Desktop Services) Inloggen Surf naar https://mail.hvzfluvia.be/owa Druk op enter Dit scherm verschijnt: Vul in het vak domein\gebruiker je log-in gegevens in. Dit

Nadere informatie

1. Inleiding Instellingen Groepen Nawerktijd uitgaande oproepen in seconden Beheerdersrechten...

1. Inleiding Instellingen Groepen Nawerktijd uitgaande oproepen in seconden Beheerdersrechten... Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Instellingen... 4 2.1 Groepen... 5 2.1.1 Nawerktijd uitgaande oproepen in seconden... 7 2.1.2 Beheerdersrechten... 7 2.1.3 Handmatige nawerktijd... 7 2.1.4 Chat... 7 2.1.5 Oproepgeschiedenis...

Nadere informatie

Tabblad documenten

Tabblad documenten 4.3.14. Tabblad documenten Hierin hebben we de mogelijkheid om documenten aan het pand toe te voegen of te verwijderen. Het scherm ziet er als volgt uit: Bovenaan zien we de knopen toevoegen, bekijken

Nadere informatie

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren

Inleiding. - Teksten aanpassen - Afbeeldingen toevoegen en verwijderen - Pagina s toevoegen en verwijderen - Pagina s publiceren Inleiding Voor u ziet u de handleiding van TYPO3 van Wijngaarden AutomatiseringsGroep. De handleiding geeft u antwoord geeft op de meest voorkomende vragen. U krijgt inzicht in het toevoegen van pagina

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor KLANTEN (Master User/User)

Gebruikershandleiding voor KLANTEN (Master User/User) Gebruikershandleiding voor KLANTEN (Master User/User) LINK OM IN TE LOGGEN: www.myraben.com Username: Password:.. PASWOORD VERGETEN? Klik op FORGOT PASSWORD en vul je loginnaam en je e-mail adres in een

Nadere informatie

Handleiding Werkgeverspunt

Handleiding Werkgeverspunt Handleiding Werkgeverspunt In het werkgeverspunt kan een organisatie gebruikmaken van het HR platform met alle tools voor werkgevers en organisaties. Er kan geswitcht worden naar het loopbaanplatform zoals

Nadere informatie

MTTM.nl. IVR Manager standaard

MTTM.nl. IVR Manager standaard MTTM.nl IVR Manager standaard www.ivrmanager.nl Ga via uw internetbrowser naar www.ivrmanager.nl. Wanneer u klikt op Logon, kunt u inloggen met de juiste gegevens. Druk op Ok. In het volgende scherm ziet

Nadere informatie

Voor externe toegang tot de werkplek zijn een aantal zaken vereist: 1. Open Internet Explorer en ga naar de website:

Voor externe toegang tot de werkplek zijn een aantal zaken vereist: 1. Open Internet Explorer en ga naar de website: Index Externe Toegang Windows 7/8/8.1... 2 Externe Toegang Windows 10/10.1... 5 Externe Toegang MAC OS X... 8 Instructie verkrijgen van een Token code...11 Externe Toegang eerste gebruik Windows 7/8/8.1...13

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1 123OPSLAAN.NL Gebruikershandleiding Pagina 1 Inhoudsopgave Welkom bij 123OPSLAAN.NL... 3 Dashboard... 4 Dozen bestellen.... 6 Dozen uploaden.... 6 Dozen laten ophalen.... 8 Dozen terug leveren.... 8 Dozen

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Beknopte handleiding remote werken met Novell Virtual office

Beknopte handleiding remote werken met Novell Virtual office Beknopte handleiding remote werken met Novell Virtual office Remote werken is beschikbaar vanaf nagenoeg iedere PC met internettoegang. Om toegang te krijgen surf je naar https://mail.slz.landschapsbeheer.nl/onenet/netstorage

Nadere informatie

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE

ISY2CONNECT. Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Handleiding HET BESTE VOOR UW ORGANISATIE ISY2CONNECT Inhoud INLOGGEN EN REGISTREREN... 2 PROFIEL INSTELLINGEN... 2 PAGINA S... 4 AGENDA... 5 BEHEER MENU... 6 AANMAKEN OPENBAAR EVENEMENT...

Nadere informatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 1.Loginproces 1.1 Verstrekking Inlogcodes 1.1 Nieuwe gebruikers en bevoegdheden 1.2 Gebruikersinstellingen (bevoegdheden) 1.3 Inloggen 2. Bestelproces

Nadere informatie

Aanvullen en wijzigen van uw Profiel

Aanvullen en wijzigen van uw Profiel Aanvullen en wijzigen van uw Profiel Uw onderneming wordt op de Hofpas-website gepresenteerd middels een profiel. In deze handleiding wordt beschreven op welke manier u uw profiel kunt aanvullen en wijzigen.

Nadere informatie

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink Handleiding Vendorlink Inhoud Quick reference card: Inloggen op het Supplier Portal... 2 Stap 1: Een wachtwoord instellen... 3 Stap 2: Inloggen op het Supplier Portal... 5 Quick reference card:... 6 Stap

Nadere informatie

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave

Handleiding Telewerken met Windows. Inleiding. Systeemvereisten. Inhoudsopgave Handleiding Telewerken met Windows Inhoudsopgave Inleiding Systeemvereisten Software installatie Inloggen op de portal Problemen voorkomen Probleemoplossingen Inleiding Voor medewerkers van de GGD is het

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

MVoice Basis gebruikershandleiding

MVoice Basis gebruikershandleiding MVoice Basis gebruikershandleiding Inleiding U heeft gekozen om gebruik te maken van de MVoice telefonie oplossing. Met deze oplossing heeft u de beschikking tot flexibele Voice diensten tegen zeer scherpe

Nadere informatie

Bedrijfsvoicemail Instellen en beluisteren

Bedrijfsvoicemail Instellen en beluisteren Bedrijfsvoicemail Instellen en beluisteren KvK 30176310 BTW 8105.07.456B01 NL42 INGB 0006 0988 18 BIC INGBNL2A 1 Inhoudsopgave Soorten voicemailboxen... 3 Persoonlijk... 3 Bedrijfsvoicemailbox... 4 Een

Nadere informatie

Handleidingen 1.0 Beheerpaneel

Handleidingen 1.0 Beheerpaneel Handleidingen 1.0 Beheerpaneel Beheerpaneel Handleidingen 1.0 Beheerpaneel In dit document vind je de handleidingen voor het Beheerpaneel van ECM2. I. Handleiding ECM2 Beheerpaneel 1 1. Inleiding 3 2.

Nadere informatie

HANDLEIDING USERPORTAL T-MOBILE BUSINESS ESSENTIAL

HANDLEIDING USERPORTAL T-MOBILE BUSINESS ESSENTIAL HANDLEIDING USERPORTAL T-MOBILE BUSINESS ESSENTIAL INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 1.1 INLOGGEN 1.2 UITLOGGEN 1.3 WACHTWOORD AANVRAGEN/VERGETEN 1.4 INTRODUCTIE MENU-OVERZICHT 3 3 3 3 5 2. STARTPAGINA 2.1 INFO

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Outlook

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Outlook Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Outlook 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem

Nadere informatie

Verkorte handleiding Beheer Website

Verkorte handleiding Beheer Website Verkorte handleiding Beheer Website Inhoud Mijn Website /Domeinnaam... 4 Website beheer... 5 ISPConfig gegevens (klantgegevens):... 5 Email account aanmaken... 7 Outlook Client / Webmail client instellen...

Nadere informatie

Zakelijk Exchange Online Kiosk/Lite Handleiding voor Exchange Online op het Office 365 platform

Zakelijk Exchange Online Kiosk/Lite Handleiding voor Exchange Online op het Office 365 platform Zakelijk Exchange Online Kiosk/Lite Handleiding voor Exchange Online op het Office 365 platform V ersie 1.1 1 I nho udso pg av e 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Exchange Online gebruiken... 4 2.1 Webmail gebruiken...

Nadere informatie

Q-global Handleiding AWMA-2 NL

Q-global Handleiding AWMA-2 NL Q-global Handleiding AWMA-2 NL Inhoud AANMELDEN... 3 Q-GLOBAL ACCOUNT ACTIVEREN... 3 UITLEGSCHERM... 3 STARTPAGINA... 4 AANMAKEN NIEUWE CLIËNT... 4 INVULLEN GEGEVENS... 5 GEGEVENS NIEUWE CLIËNT AANPASSEN...

Nadere informatie

Handleiding AHK Drive

Handleiding AHK Drive Handleiding AHK Drive Met de introductie van AHK Drive krijgt u op verschillende manieren toegang tot bestanden op de door de AHK gefaciliteerde G- en H-schijf, via een webbrowser of vanaf een mobiel apparaat.

Nadere informatie

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL Adfiz Freemium Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inloggen Advies.tevreden.nl... 3 Wijzig uw wachtwoord... 4 Dashboard... 5 Rapportcijfers... 5 Toon resultaten van:... 5 Bekijk

Nadere informatie

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Externe toegang met ESET Secure Authentication Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 1 Inleiding:... 2 Stap 1: Download eenmalig Eset Secure Authentication op uw smartphone...

Nadere informatie

Support. Handleiding. X-Lite 5.0. Handleiding X-LITE 5.0

Support. Handleiding. X-Lite 5.0. Handleiding X-LITE 5.0 Support Handleiding X-Lite 5.0 Handleiding X-LITE 5.0 1 Inhoudsopgave Inleiding Configuratie Uw account instellen Gebruik Actief en bereikbaar Bellen Belgeschiedenis Conference Contacten Doorverbinden

Nadere informatie

Documentoverdracht beveiligen met SecureDocXpress

Documentoverdracht beveiligen met SecureDocXpress Documentoverdracht beveiligen met SecureDocXpress Deze korte inleiding helpt u SecureDocXpress te gebruiken. Hierin leert u hoe aan te melden bij SecureDocXpress, hoe documenten veilig uit te wisselen

Nadere informatie

HANDLEIDING: FAXBOX INSTELLEN & FAXEN ONTVANGEN

HANDLEIDING: FAXBOX INSTELLEN & FAXEN ONTVANGEN HANDLEIDING: FAXBOX INSTELLEN & FAXEN ONTVANGEN De ZPEAK Online Telefooncentrale en faxverkeer De ZPEAK Online Telefooncentrale bied je de mogelijkheid om een faxbox aan te maken. Deze kun je via een belroute

Nadere informatie

Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen

Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen Index Inleiding 1 Stap 1: Inloggen 2 Stap 2: Dashboard 3 Stap 3: SMS Center 4 Stap 4: Nieuw bericht (ongepersonaliseerd) 5 Stap 5: Importeer CSV 7 Stap 6: Het

Nadere informatie

Handleiding Fanvil X3S

Handleiding Fanvil X3S Handleiding Fanvil X3S Handleiding Fanvil X3S 1 2 Handleiding Fanvil X3S Inhoud Inleiding... 4 Gebruik... 6 Bellen en gebeld worden... 6 Redial... 6 Gemiste oproepen... 6 Belgeschiedenis... 6 Beller in

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden

Voer uw gegevens in en tik 'Account maken' Tik 'Akkoord' voor het accepteren van de gebruiksvoorwaarden Dropbox Beschrijving Dropbox is een gratis Cloudopslag-toepassing. U krijgt bij aanmelden 2GB gratis opslagruimte, waarin u foto s, documenten, kan bewaren. U kunt deze bestanden gemakkelijk benaderen

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Handleiding E-Accello. Versie 1.0

Handleiding E-Accello. Versie 1.0 Handleiding E-Accello Versie 1.0 Augustus 2015 1 Inleiding Met E-Accello krijgt u inzicht in uw lopende aanvragen en kunt u per aanvraag volgen in welk stadium deze zich bevindt. Daarnaast kunt u documenten

Nadere informatie

1. Inleiding Instellingen Groepen Beheerdersrechten Contactpersonenbeheer... 7

1. Inleiding Instellingen Groepen Beheerdersrechten Contactpersonenbeheer... 7 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Instellingen... 4 2.1 Groepen... 5 2.1.1 Beheerdersrechten... 7 2.1.2 Contactpersonenbeheer... 7 2.1.3 Oproepgeschiedenis... 7 2.1.4 Chat... 8 2.1.5 Call back overzicht... 8

Nadere informatie

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet.

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 januari 2018 1 Handleiding

Nadere informatie

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ).

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ). Pagina 1 van 17 Surf naar http://chamilo.avondschool.be (vanaf september 2012) Tik bij Gebruikersnaam (Username) uw ecard gebruikersnaam. Tik bij Wachtwoord (Password) uw bijhorend ecard wachtwoord. Klik

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding aliassen. Gebruik en beheer

Handleiding  aliassen. Gebruik en beheer Gebruik en beheer Inleiding Dit document beschrijft hoe je binnen de HIT gebruik wordt gemaakt van e-mailaliassen. Scouting Nederland biedt bovengroepse organisatieonderdelen de mogelijkheid om een subdomein

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen 4 Wachtwoord vergeten 4 Wachtwoord wijzigen 5 Uw persoonlijke gegevens 7 Gegevens kind aanpassen 7 Groepsinformatie 8 Uitleg

Nadere informatie

Handleidingen 1.0 Beheerpaneel

Handleidingen 1.0 Beheerpaneel Handleidingen 1.0 Beheerpaneel Beheerpaneel Handleidingen 1.0 Beheerpaneel In dit document vind je de handleidingen voor het Beheerpaneel van ECM2. I. ECM2 Beheerpaneel 1 1. Inleiding 3 1.1. Inloggen op

Nadere informatie

Sportplan/HandballAction/TrainerOnline vernieuwd

Sportplan/HandballAction/TrainerOnline vernieuwd Sportplan/HandballAction/TrainerOnline vernieuwd U zult het waarschijnlijk al gemerkt hebben : een compleet nieuwe lay- out van Sportplan/HandballAction/TrainerOnline! Niet zo maar een nieuwe lay- out,

Nadere informatie

x-lite 4.0 De X-lite 4.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit

x-lite 4.0 De X-lite 4.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit x-lite 4.0 De X-lite 4.0 is een softphone die u kunt installeren op uw PC. De software is prima te gebruiken om uw testaccount van Belcentrale op uit te proberen of voor thuisgebruik. Configureren Download

Nadere informatie

Documentenbalie (medewerkers) Versie 1.1 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-09-2015

Documentenbalie (medewerkers) Versie 1.1 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-09-2015 Documentenbalie (medewerkers) Versie 1.1 DIENST INFORMATIEVOORZIENING & AUTOMATISERING 11-09-2015 INHOUDSOPGAVE DOCUMENTENBALIE OPENEN 2 IN TE LEVEREN DOCUMENTEN 2 Een inlevermoment toevoegen 2 Een inlevermoment

Nadere informatie

Handleiding Hosted Exchange

Handleiding Hosted Exchange Handleiding Hosted Exchange Toelichting In deze handleiding worden verschillende mogelijkheden en instellingen van Hosted Exchange aan u uitgelegd. Bestemming Dit document is bestemd voor klanten van Comvio

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 1.1 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Intramed mobiel instellen en gebruiken

Intramed mobiel instellen en gebruiken Intramed mobiel instellen en gebruiken Voor Intramed mobiel gebruikers Intramed Mobiel versie 1.0 Hoofdstuk 1 Intramed mobiel is een nieuwe dienst, waarvan je gratis gebruik kunt maken als je Intramed

Nadere informatie

Versie: 2.2 Outlook 2010 Datum:

Versie: 2.2 Outlook 2010 Datum: Versie: 2.2 Outlook 2010 Datum: 15-12-2016 Een functionele mailbox dient om vanuit een afdeling of functie mail te verzenden en te ontvangen. Via een functioneel mailadres kunnen collega s van de afdeling

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt

Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt CBS Het Krijt - Schoolstraat 29 9408 MB Assen - tel. 0592-460 370 hetkrijt@cogdrenthe.nl www.cbshetkrijt.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord

Nadere informatie

Beschrijving webmail Enterprise Hosting

Beschrijving webmail Enterprise Hosting Beschrijving webmail Enterprise Hosting In dit document is beschreven hoe e-mail accounts te beheren zijn via Enterprise Hosting webmail. Webmail is een manier om gebruik te maken van e-mail functionaliteit

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd. Inleiding Janssen Interim Services B.V., Janssen Stedendriehoek B.V., Janssen Personeelsdienst B.V. en Janssen Payroll Services maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking

Nadere informatie

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands

Dropshipments. Gebruikershandleiding. Beekman B.V. Weegschaalstraat BE Apeldoorn The Netherlands Dropshipments Gebruikershandleiding NOVEMBER 2016 Inhoud I. Inleiding... 3 II. Nieuwe dropshipment aanmaken... 4 Afleveradres... 4 Optionele instellingen... 6 Afzenderadres... 6 III. Producten toevoegen...

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

gebruikershandleiding

gebruikershandleiding gebruikershandleiding 1. ONDERHOUDEN VAN FOTOALBUM OPLADEN VAN FOTO S VIA PC Surf naar www.framashoe.be/wp-admin & log in op de website. Vink Onthoud mij aan zodat je niet telkens opnieuw je gebruikersnaam

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

Cloudbackup. Whitelabel Handleiding. Versie: 1 2013 03 01 [10:25] Medewerkers Previder

Cloudbackup. Whitelabel Handleiding. Versie: 1 2013 03 01 [10:25] Medewerkers Previder Cloudbackup Whitelabel Handleiding Versie: 1 2013 03 01 [10:25] Opdrachtgever : Auteur(s) : Status : Classificatie : Geldigheid : Datum laatste wijziging : Distributie : P.D. Derks Concept / Gereed / Geaccepteerd

Nadere informatie

SenBox Handleiding. Versie: juli

SenBox Handleiding. Versie: juli SenBox Handleiding Versie: juli 2019 www.sendot.nl Inhoudsopgave 1. Installatie... 3 1.1 Benodigdheden... 3 1.2 Stappen... 3 2. Login... 5 3. Dashboard... 6 4. Grafiek maken... 8 5. Chart Screen... 9 5.1

Nadere informatie

De Zorgatlas. Samen maken we het vinden van passende zorg gemakkelijk voor onze klanten. Gebruikershandleiding

De Zorgatlas. Samen maken we het vinden van passende zorg gemakkelijk voor onze klanten. Gebruikershandleiding De Zorgatlas Samen maken we het vinden van passende zorg gemakkelijk voor onze klanten Gebruikershandleiding Inleiding Wij vinden het belangrijk dat klanten in de langdurige zorg toegang hebben tot goede

Nadere informatie

Handleiding E-Accello. Versie 2.1. Datum 3 augustus 2016 Stater Operations Support Desk Bestandsnaam Handleiding E-Accello

Handleiding E-Accello. Versie 2.1. Datum 3 augustus 2016 Stater Operations Support Desk Bestandsnaam Handleiding E-Accello Handleiding E-Accello Handleiding E-Accello Versie 2.1 Inleiding Met E-Accello krijgt u inzicht in uw lopende aanvragen en kunt u per aanvraag volgen in welk stadium deze zich bevindt. Daarnaast kunt u

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten

ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten Status: Productie Versie: v01.00 Publicatie datum: 11-9-2014 Auteur: Paul Scheper Wijziging

Nadere informatie

Intramed mobiel instellen en gebruiken

Intramed mobiel instellen en gebruiken Intramed mobiel instellen en gebruiken Voor gebruikers Intramed Mobiel versie 1.0 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1...1 1.1 Instellingen...1 1.2 Intramed mobiel gebruiken...6 III Hoofdstuk 1 Intramed mobiel is

Nadere informatie