Inhoud Inhoudsopgave Gebruik Excel upload...3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoud Inhoudsopgave...2 1. Gebruik Excel upload...3"

Transcriptie

1

2 Inhoud Inhoudsopgave Gebruik Excel upload Stap 1: Excel bestand vullen Stap 2: Benodigde gebruikersgegevens Eenmalig het wachtwoord wijzigen vóór gebruik: Stap 3: Inloggen op de beveiligde omgeving voor het uploaden van het Excel bestand Post en Gebruik webformulier Voorbereiding Stap 1: Benodigde gebruikersgegevens Eenmalig het wachtwoord wijzigen vóór gebruik: Stap 2: Inloggen op het aanmeldformulier Stap 3: Aanmelden patiënten Terugzien van ingevulde vragenlijsten de resultatenmonitor Gebruik van gegevens voor onderzoeksdoeleinden Onderzoeksdoeleinden Welke gegevens ontvangen wij van u via de koppeling met uw EPD/Declaratie systeem Waar gebruiken wij deze gegevens voor? Data oplevering aan derden... 11

3 1.1 Stap 1: Excel bestand vullen Exporteer uit uw softwaresysteem de patiënten die u wilt uploaden (toestemming hebben gegeven en binnen de inclusies vallen) naar een Excel bestand. In de huisstijlbeheermodule ( kunt u het Excel document voor de upload downloaden. Kopieer de juiste gegevens uit het document dat u heeft geëxporteerd uit uw softwaresysteem in het upload document. Zie figuur 1 voor een voorbeeld. Let op! Gebruik altijd het Excel document dat u wordt aangeboden in de huisstijlbeheermodule. Wanneer u zelf een Excelbestand aanmaakt, krijgt u een foutmelding tijdens het uploaden van de data. Verwerk uw gegevens in het voorbeeldbestand en gebruik dit bestand om te uploaden. Mochten er gegevens ontbreken of voldoet het bestand niet aan de eisen, dan krijgt u een specifieke foutmelding met een verwijzing naar de cel die niet juist is. U kunt het bestand vervolgens aanpassen en opnieuw uploaden. Verschijnt er na het uploaden een wit-scherm, dan kan ons systeem uw Excel-bestand niet lezen. Download het Excel document voor de upload in de huisstijlbeheermodule en voeg vervolgens uw gegevens toe aan dit document. Afbeelding 1 Voorbeeld bestand Toelichting De volgende velden komen voor (benodigd om iemand via of post te kunnen uitnodigen en respondenten te ontdubbelen die afgelopen jaar eerder zijn uitgenodigd): - IDpatiënt. Het veld IDpatiënt kunt u leeg laten. Dit veld wordt alleen gebruikt wanneer periodiek automatisch een Excel uit uw software/epd kan worden gehaald en deze velden worden dan automatisch gevuld (bijvoorbeeld bij een koppeling zoals met Fairware). - Voornaam (Betreft voornaam patiënt) - Achternaam (Betreft achternaam patiënt) - Straatnaam (Straatnaam adres patiënt) - Huisnummer - Huisnummertoevoeging (niet verplicht) - Postcode (bv XL) - Woonplaats - Geslacht (M of V) - Geboortedatum (dd-mm-jjjj) - Codeverzekeraar (UZOVI code) - adres - Toestemming ; alleen indien veld adres is gevuld! (U dient altijd toestemming voor benadering via te vragen en registeren. Wanneer u een schriftelijk contract heeft en de patiënt per post wilt benaderen moet u dit veld leeg laten) - IDbehandelaar. Het veld IDbehandelaar moet verplicht worden ingevuld om de gegevens op de juiste manier te versturen. Vul hier het medewerkernummer in. Heeft u deze niet, gebruik dan hetzelfde als in veld Agbcodebehandelaar. - Agbcodebehandelaar - LastName (achternaam behandelaar) U dient altijd toestemming voor benadering via te vragen en dit te registeren!

4 Let op! U dient ervoor te zorgen dat alle kolomnamen exact overeenkomen met het format, evenals de inhoud van de velden. Indien u een bestand upload dat hieraan niet voldoet, dan krijgt u bij uploaden een gerichte foutmelding en dient u dit te herstellen en opnieuw te uploaden. Gebruik om dit te voorkomen altijd het Excel document dat u wordt aangeboden in de huisstijlbeheermodule. Sla het bestand op een voor u beveiligde plaats op! 1.2 Stap 2: Benodigde gebruikersgegevens Om direct te kunnen beginnen met het uitnodigen van patiënten voor de meting via een Excel bestand, heeft u de gebruikersgegevens nodig die u bij uw aanmelding via de mail heeft ontvangen Eenmalig het wachtwoord wijzigen vóór gebruik: Om patiënten aan te kunnen melden via de portal, dient u eerst via in te loggen met uw opgestuurde wachtwoord. Vervolgens wordt u gevraagd dit wachtwoord te wijzigen. Deze gegevens moet u goed onthouden, met uw gebruikersnaam en nieuwe wachtwoord kunt straks ook uw patiënten aanmelden via de portal. Zie figuur 2. Figuur 2 Wanneer u het wachtwoord niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen door op de link bij 'Wachtwoord vergeten?' te klikken op het inlogscherm van figuur 2. U wordt gevraagd uw gebruikersnaam en uw adres in te vullen, waarna er direct een mail wordt verstuurd naar het desbetreffende adres. Het proces voor het instellen van het nieuwe wachtwoord wijst zich dan verder vanzelf. Mocht u problemen ondervinden met het inloggen of u weet uw gebruikersnaam niet meer, neem dan contact op via support@qualizorg.nl.

5 1.3 Stap 3: Inloggen op de beveiligde omgeving voor het uploaden van het Excel bestand Ga vervolgens naar en log in met de door ons verstrekte gebruikersnaam en het gewijzigde wachtwoord (zie stap 2) in op het inlogscherm (zie figuur 3). Figuur 3 U ziet vervolgens onderstaande scherm, figuur 4. Via browse zoekt u het bestand op dat u heeft opgeslagen en vervolgens klikt u op Deelnemers toevoegen rechts onder. Figuur 4 Indien u het bestand volgens het format hebt aangeboden, krijgt u de melding dat het bestand succesvol is aangeboden. Indien het bestand niet (geheel) voldoet, ontvangt u een gerichte foutmelding met verwijzing naar de kolom of het veld in uw Excel document. In dat geval dient u het bestand aan te passen en opnieuw aan te bieden. 1.4 Post en Het kan zijn dat u een aanvullend contract voor schriftelijke benadering van respondenten heeft met Fysio Prestatie Monitor en er voor u een maximum aantal schriftelijke deelnemers is ingesteld op basis van uw contract. Indien u dat het geval is ziet u een melding met het aantal reeds verwerkte deelnemers en het maximum toegestane aantal schriftelijke deelnemers. Het kan even duren voordat al de door u geüploade deelnemers verwerkt zijn. Daardoor kan er een verschil optreden tussen het aantal door u geüploade deelnemers en het weergegeven aantal verwerkte schriftelijke deelnemers.

6 In dit document wordt het gebruik van Fysio Prestatie Monitor (FPM) uitgelegd. Omdat u gebruik maakt van software waarmee FPM (nog) niet gekoppeld is, kunt u uw patiënten handmatig bij ons aanleveren. Dit gaat via een webformulier dat via onze website te bereiken is. 2.1 Voorbereiding Vraag aan patiënten die minimaal 2 behandelingen hebben gehad of zij een adres willen opgeven. Vraag om toestemming voor het gebruik van dit adres om een uitnodiging voor onderzoek te versturen. Deelname is anoniem en het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 6 minuten. Idealiter levert u pas de gegevens aan als de patiënt is uitbehandeld en bij chronische patiënten pas na 22 behandelingen. Naast het adres hebben wij ook de geboortedatum, het geslacht, de behandelaar en de verzekeraar van de patiënt nodig (deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en persoonsgegevens worden nooit met derden gedeeld). Op onze website vindt u een formulier met informatie over het onderzoek dat u eventueel kunt meegeven aan patiënten. Let op: Een patiënt mag afgelopen 365 dagen niet eerder uitgenodigd zijn voor dit onderzoek, en de laatste behandeling mag niet meer dan 60 dagen geleden hebben plaats gevonden. 2.2 Stap 1: Benodigde gebruikersgegevens Om direct te kunnen beginnen met het uitnodigen van patiënten voor FPM via het webformulier, heeft u de gebruikersgegevens nodig die u bij uw aanmelding via de mail heeft ontvangen. Dit betreft de mail afkomstig van info@qualizorg.nl met het onderwerp Activering Fysio Prestatie Monitor. Let op! Dit betreffen andere gebruikersgegevens dan voor het instellen van FPM in uw software! Eenmalig het wachtwoord wijzigen vóór gebruik: Om patiënten aan te kunnen melden via het webformulier, dient u eerst een nieuw wachtwoord aan te maken via Zie figuur 5 hieronder. Hier kunt u het standaard wachtwoord (zie stap 1 hierboven) wijzigen, waarna u het gewijzigde wachtwoord samen met de gebruikersnaam kunt gebruiken om patiënten aan te melden via het webformulier. Figuur 5 Let op! Indien u het wachtwoord hier al heeft gewijzigd, kunt u verder gaan met stap 2. Wanneer u het wachtwoord niet meer weet, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen door op de link 'Wachtwoord vergeten?' te klikken op het inlogscherm van figuur 1. U wordt in dat geval gevraagd uw gebruikersnaam en uw adres in te vullen, waarna u direct een mail wordt verstuurd naar dit adres (zie figuur 6). Het proces voor het instellen van het nieuwe wachtwoord wijst zich dan verder vanzelf.

7 Figuur 6 Indien het na bovenstaande werkwijze nog niet lukt of u weet ook uw gebruikersnaam niet meer, dan kunt u contact opnemen via support@fysiomonitor.nl. 2.3 Stap 2: Inloggen op het aanmeldformulier Ga vervolgens naar en klik in het menu onder Gebruikers op Aanmelden patiënten. Aanklikken Figuur 7 Log met de door ons verstrekte gebruikersnaam en het gewijzigde wachtwoord (zie stap 1) in op het aanmeldformulier (zie figuur 8).

8 Figuur Stap 3: Aanmelden patiënten Vul de benodigde gegevens per patiënt nauwkeurig in. Als u meerdere patiënten na elkaar wilt invullen klikt u na het invullen op opslaan en volgende patiënt. Wanneer u klaar bent met invoeren klikt u op opslaan en uitloggen. FPM werkt elk uur de gegevens bij en gaat dan over op het uitnodigen van patiënten.

9 Figuur Terugzien van ingevulde vragenlijsten de resultatenmonitor Om de geanonimiseerde resultaten terug te zien gaat u naar U komt dan op een inlogscherm waarmee u met dezelfde gebruikersgegevens kunt inloggen. Indien u (technische) problemen ervaart kunt u contact opnemen via support@fysiomonitor.nl.

10 3.1 Onderzoeksdoeleinden CQ-index onderzoek (zoals dit door ons voor u wordt uitgevoerd via wordt gebruikt voor de volgende doelen: het signaleren van verbetermogelijkheden bij zorgaanbieders (Fysiotherapeuten); het leveren van (beleids-)informatie aan cliëntenorganisaties, overheid en toezichthouders; het opstellen van keuze ondersteunende informatie voor consumenten; het ondersteunen van het zorginkoopbeleid van zorgverzekeraars. 3.2 Welke gegevens ontvangen wij van u via de koppeling met uw EPD/Declaratie systeem Om dit onderzoek op een goede manier voor u uit te kunnen voeren conform de richtlijnen van CQ-index onderzoek voor bovengenoemde doeleinden (voor meer informatie zie hebben wij een aantal gegevens nodig. De gegevens die wij (als voldaan wordt aan de voorwaarden zoals vermeld in deze handleiding) van u ontvangen zijn*: Nummer verwijzing/behandeltraject Begindatum verwijzing Einddatum verwijzing (datum laatste behandeling) Bron (software + versie) Of er sprake is van meerdere behandelaars Chronisch ja/nee Diagnosecode Locatie code Hoofdbehandelaar ID Voor- en achternaam adres AGB code Aantal behandelingen hoofdbehandelaar Laatste behandelaar ID Voor- en achternaam AGB code Aantal behandelingen laatste behandelaar Respondentgegevens ID uit de software Voor- en achternaam Geslacht Geboortedatum Adres, postcode, stad, land Code verzekeraar (UZOVI) Of er toestemming voor en/of post is gegeven * Niet alle gegevens zijn verplicht. Indien niet gevuld in software, ontvangen wij deze gegevens slechts gedeeltelijk). 3.3 Waar gebruiken wij deze gegevens voor? Op verschillende manieren informeren wij zowel respondenten als opdrachtgevers over de onderzoeksdoeleinden (zogenaamde doelbindingsprincipe). Dit in onze overeenkomsten, informatiedocumenten, en de communicatie aan respondent. Dit conform de WBP (wet bescherming persoonsgegevens) en conform de richtlijnen van het Centrum Klantervaring Zorg (onderzoek en statistiek).

11 De wetgever schrijft voor dat wij alleen data mogen gebruiken die relevant is voor het onderzoeksdoel. Wij ontvangen dan ook alleen data uit de EPD en declaratie systemen die voor het onderzoek relevant zijn bij één of meerdere van deze doeleinden. Alle genoemde gegevens zijn relevant voor één of meerdere van deze onderzoeksdoeleinden en het uitnodigingsproces. Om respondenten uit te kunnen nodigen hebben wij een aantal van deze gegevens nodig om hen aan te kunnen schrijven en om vast te kunnen stellen of zij aan de inclusie of exclusie criteria voldoen. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om de resultaten terug te kunnen koppelen. Op de eerste plaats is Fysio Prestatie Monitor bedoeld als verbeterinstrument voor de Fysiotherapiepraktijk. De onderzoeksresultaten worden via een realtime online resultaten monitor inzichtelijk gemaakt. Dit doormiddel van anonieme terugkoppeling. Om inzicht te kunnen verkrijgen op medewerker niveau en resultaten op kenmerken te kunnen filteren zijn deze achtergrond gegevens nodig. Secundaire doeleinden waarvoor opdrachtgevers onderzoek door ons laten uitvoeren hebben te maken met verantwoording aan verzekeraars en overheid. Hiervoor leveren wij alleen met toestemming van onze opdrachtgevers data op aan derden. 3.4 Data oplevering aan derden Op verzoek van onze opdrachtgevers leveren wij data op aan derden. Wij garanderen hierbij de privacy van de respondent en leveren alleen data op aan partijen waarmee wij goede afspraken hebben op het gebied van informatie beveiliging en waarborging van privacy conform de geldende contractering en wetgeving. Opdrachtgevers die hier gebruik van wensen te maken dienen een toestemmingsformulier in te vullen. Zie De data die wij (bij toestemming) voor u opleveren aan verzekeraars bevatten de door cliënten ingevulde resultaten samen met uw organisatie AGB code, medewerker AGB code, verzekeraar label en invuldatum. Data wordt i.v.m. het waarborgen van de privacy van respondent NOOIT rechtstreeks aan een verzekeraar opgeleverd maar altijd via een TTP constructie. Zorgttp koppelt onze data veelal aan andere data bronnen. Doordat de privacy en anonimiteit gewaarborgd dient te worden vindt er een pseudonimiseer proces plaats. Hiervoor vertalen wij achternaam, geboortedatum en geslacht van respondent naar een pseudoniem. Dit alles conform de eisen die de WBP stelt en waarborging van de anonimiteit van de geldende cliënten richting verzekeraars. De verzekeraar ontvangt dus alleen gepseudonimiseerde gegevens die niet herleidbaar zijn tot een natuurlijk persoon. Zie voor een uitleg over dit proces: De data die wij op uw verzoek opleveren aan andere partijen zoals softwareleveranciers/netwerk bevatten volledig geanonimiseerde data (geen cliëntgegevens) met achtergrondvariabelen relevant voor verdere statistische doeleinden. Dit alles conform de eisen die de WBP stelt. De relevante wetgeving (wet bescherming persoonsgegevens / wet op medisch beroepsgeheim vraagt ook maatregelen van uw praktijk/zorginstelling voor het uitvoeren van cliëntervaring onderzoek. Wij verzoeken u dan ook volgens de wetgeving te handelen, conform de volgende richtlijn. Voor vragen kunt u contact opnemen via support@fysiomonitor.nl Fysio Prestatie Monitor Telefoon: support@fysiomonitor.nl

GEBRUIKERSHANDLEIDING Uploaden van gegevens voor Qualiview

GEBRUIKERSHANDLEIDING Uploaden van gegevens voor Qualiview GEBRUIKERSHANDLEIDING Uploaden van gegevens voor Qualiview Inhoudsopgave 1. Gebruik Excel upload... 3 1.1 Stap 1: Excel bestand vullen... 3 1.2 Stap 2: Benodigde gebruikersgegevens... 4 1.2.1 Eenmalig

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Uploaden Excel bestand

GEBRUIKERSHANDLEIDING Uploaden Excel bestand GEBRUIKERSHANDLEIDING Uploaden Excel bestand Uitleg Excelbestand uploaden - Handmatig aanmelden patiënten In dit document wordt het gebruik van Qualiview uitgelegd. Omdat u gebruik maakt van software waarmee

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING UPLOADEN RESPONDENTEN FARMACIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING UPLOADEN RESPONDENTEN FARMACIE GEBRUIKERSHANDLEIDING UPLOADEN RESPONDENTEN FARMACIE V31-03-14 Uploaden respondentenbestand in Excel via de portal In dit document wordt het gebruik van de portal uitgelegd waarmee u beveiligd uw respondent

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen. Hoofdstuk 1 Fysio Prestatie Monitor instellen en gebruiken De Fysio Prestatie Monitor (FPM) is een online meetinstrument van Qualizorg dat de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en

Nadere informatie

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken bestand aanmaken en uploaden MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de

Nadere informatie

Qualizorg. Inhoud. FysioRoadmap 4.4

Qualizorg. Inhoud. FysioRoadmap 4.4 Qualizorg Inhoud Inleiding.... 2 Wie kan gegevens naar Qualizorg versturen?... 2 Wat zijn de voorwaarden waar een dossier aan moet voldoen voordat er gegevens naar Qualizorg verstuurd kunnen worden?...

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op de website van CEO-Ergo: https://ceo.ergotherapie.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van CEO-Ergo: https://ceo.ergotherapie.nl. CEOErgo instellen en gebruiken v2 Hoofdstuk 1 CEO instellen en gebruiken Vanaf 2015 levert CEOErgo in samenwerking met Ergotherapie Nederland een digitaal cliëntervaringsonderzoek voor ergotherapeuten.

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website https://qualiview.nl/. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met hun contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website https://qualiview.nl/. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met hun contact opnemen. Hoofdstuk 1 Qualiview instellen en gebruiken Qualiview (voorheen Qualizorg) is een online meetinstrument dat de kwaliteit van onder andere fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en vergelijkt met het

Nadere informatie

Handleiding Extractie patiëntenbestand

Handleiding Extractie patiëntenbestand Handleiding Extractie patiëntenbestand Auteurs Diverse medewerkers PharmaPartners B.V. Redactie PharmaPartners Redactie, onderdeel PharmaPartners College 28 augustus 2013 Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

MediQuest instellen gebruiken - automatisch versturen. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending

MediQuest instellen gebruiken - automatisch versturen. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending MediQuest instellen gebruiken automatisch versturen Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken automatische verzending MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage.

Nadere informatie

Uploaden van activiteiten (respondentgegevens) voor vragenlijst PREM Farmacie

Uploaden van activiteiten (respondentgegevens) voor vragenlijst PREM Farmacie Uploaden van activiteiten (respondentgegevens) voor vragenlijst PREM Farmacie V2 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen... 3 2. Excel-template voor het uploaden van je activiteiten... 4 3. Uploaden

Nadere informatie

Werken met de Verwijsindex Rechtenrol Gebruiker

Werken met de Verwijsindex Rechtenrol Gebruiker Deze instructie geeft uitleg over het werken met de Verwijsindex als gebruiker. De rechten voor gebruiker kunnen per regio verschillen. Indien u één of meerdere handelingen niet kunt verrichten, maar deze

Nadere informatie

MediQuest instellen en gebruiken, automatisch versturen v5. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending

MediQuest instellen en gebruiken, automatisch versturen v5. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - automatische verzending Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken automatische verzending MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de CQIndex

Nadere informatie

Handleiding: CQ-Index Volgnummer: B4, versie 2.1. Incura Handleiding. CQ-index

Handleiding: CQ-Index Volgnummer: B4, versie 2.1. Incura Handleiding. CQ-index Incura Handleiding CQ-index Inleiding Deze handleiding beschrijft de werking van de CQ-index binnen Incura. CQ-index, oftewel Consumer Quality Index (CQi), is een gestandaardiseerde onderzoeksmethode om

Nadere informatie

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23

HANDLEIDING. onderzoekaccount. serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 HANDLEIDING onderzoekaccount serviceapotheek.tevreden.nl handleiding onderzoekaccount 2013 pagina 1 van 23 Inhoudsopgave Inloggen serviceapotheek.tevreden.nl... 3 Dashboard... 3 Rapportcijfers... 4 Toon...

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1

Nadere informatie

Uploaden/wijzigen van meerdere kaarthouders tegelijk

Uploaden/wijzigen van meerdere kaarthouders tegelijk Uploaden/wijzigen van meerdere kaarthouders tegelijk Waarom uploaden? Het uploaden van kaarthouders is een optie die u kunt gebruiken wanneer u meerdere kaarthouders onder één afdeling snel wilt toevoegen

Nadere informatie

Deelname CQ-Index Fysiotherapie

Deelname CQ-Index Fysiotherapie Deelname CQ-Index Fysiotherapie De CQ-Index Fysiotherapie: wat is het? De afkorting CQI of CQ-index staat voor Consumer Quality Index en is een gestandaardiseerde methodiek om klantervaringen in de zorg

Nadere informatie

Handleiding voor enquêtes voor ProZo!

Handleiding voor enquêtes voor ProZo! Handleiding voor enquêtes voor ProZo! Versie 1.1, 1 mei 2012 1 Voorwoord Deze handleiding neemt u stap voor stap mee in de aanvraagprocedure en het beheren van uw ProZo! enquêtes. We raden u aan deze handleiding

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vindt u de uitgebreide instructie. Handleiding De MVO-Wijzer voor gebruik van MVO-Stakeholderevaluatie Versie 1.

Op de volgende pagina s vindt u de uitgebreide instructie. Handleiding De MVO-Wijzer voor gebruik van MVO-Stakeholderevaluatie Versie 1. U hebt de MVO-Stakeholderevaluatie aangeschaft, deze Stakeholderevaluatie wordt gebruikt wanneer een organisatie wil weten hoe het MVO-beleid van de organisatie beoordeeld wordt door medewerkers (inclusief

Nadere informatie

Handleiding data-export uit schooladministratiesysteem naar de uitstroommonitor

Handleiding data-export uit schooladministratiesysteem naar de uitstroommonitor Handleiding data-export uit schooladministratiesysteem naar de uitstroommonitor Met behulp van deze handleiding informeren we u over de wijze waarop u gebruik kunt maken van een zogenaamde data-export

Nadere informatie

Uploaden/wijzigen van meerdere kaarthouders tegelijk

Uploaden/wijzigen van meerdere kaarthouders tegelijk Uploaden/wijzigen van meerdere kaarthouders tegelijk Waarom uploaden? Het uploaden van kaarthouders is een optie die u kunt gebruiken wanneer u meerdere kaarthouders onder één afdeling snel wilt toevoegen

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Inleiding U kunt via internet de gegevens van de leden van uw afdeling bijhouden. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven. Inloggen Om te kunnen werken

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Handleiding voor organisaties Inleiding Handleiding voor organisaties Met deze handleiding kunt u als organisatie inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Instructie Landelijk Platform GGz CQ-portal

Instructie Landelijk Platform GGz CQ-portal Instructie Landelijk Platform GGz CQ-portal versie 1.0 Meetbureau 31 januari 2013 Inhoudsopgave De portal... 2 Registeren... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Toevoegen zorgaanbieder... 6 Contactpersoon

Nadere informatie

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL Adfiz Freemium Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inloggen Advies.tevreden.nl... 3 Wijzig uw wachtwoord... 4 Dashboard... 5 Rapportcijfers... 5 Toon resultaten van:... 5 Bekijk

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Aan de slag! Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Aan de slag! Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Aan de slag! Gebruikershandleiding voor patiëntervaringsonderzoek voor fysiotherapeuten Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! Qualizorg biedt u het inzicht

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

Werken met de Verwijsindex Regio Arnhem (VIRA) Rechtenrol Instantie beheerder

Werken met de Verwijsindex Regio Arnhem (VIRA) Rechtenrol Instantie beheerder Werken met de Verwijsindex Regio Arnhem (VIRA) Rechtenrol Instantie beheerder Deze instructiekaart geeft uitleg over het werken met de Verwijsindex als instantie beheerder. De rechten voor instantie beheerder

Nadere informatie

Werken met de Verwijsindex Regio Arnhem (VIRA) Rechtenrol Gebruiker

Werken met de Verwijsindex Regio Arnhem (VIRA) Rechtenrol Gebruiker Werken met de Verwijsindex Regio Arnhem (VIRA) Rechtenrol Gebruiker Deze instructiekaart geeft uitleg over het werken met de Verwijsindex als gebruiker. De rechten voor gebruiker kunnen per regio verschillen.

Nadere informatie

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree

Het instroomproces* Medewerkers. Siza entree Het instroomproces* Medewerkers Siza entree Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT TOEVOEGEN IN ONS... 5 3. EEN CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 6 4. LOCATIE TOEKENNEN... 7 5. MEDEWERKER RELATIE

Nadere informatie

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s http://anbi.federatiecultuur.nl 1 Inhoud Introductie... 3 Registreren... 4 Organisatie toevoegen... 6 Organisatie wijzigen... 8 Wachtwoord

Nadere informatie

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen?

Welke NAW-gegevens kunt u via de data export in de uitstroommonitor plaatsen? Handleiding data-export uit magister naar de uitstroommonitor Met behulp van deze handleiding informeren we u over de wijze waarop u gebruik kunt maken van een zogenaamde data-export uit Magister naar

Nadere informatie

AANMELDING DIS. Handleiding aanmelding DIS en aanlevercontract aanmaken. Datum: 6-11-2014. DBC Informatiesysteem (DIS)

AANMELDING DIS. Handleiding aanmelding DIS en aanlevercontract aanmaken. Datum: 6-11-2014. DBC Informatiesysteem (DIS) AANMELDING DIS Handleiding aanmelding DIS en aanlevercontract aanmaken Versie : DIS00997 Datum: 6-11-2014 DBC Informatiesysteem (DIS) Postbus 2774 3500 GT Utrecht E: info@dbcinformatiesysteem.nl T: 030

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo

Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo Handleiding Resultaatmeetsysteem en Mezzedo voor aanbieders (Versie 26 augustus 2014) 1 Inhoud Wat is het Resultaatmeetsysteem?... 3 Cliënten stimuleren mee te doen... 4 Over de handleiding... 4 Deel I

Nadere informatie

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2

Toelichting locatieregister Wie maakt gebruik van het locatieregister? Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Handleiding SNF locatieregister (versie 05-2019) Inhoudsopgave Toelichting locatieregister... 2 Wie maakt gebruik van het locatieregister?... 2 Hoe werkt de autorisatielink?... 2 Wat is de link naar het

Nadere informatie

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider

Instroom nieuwe. cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider Instroom nieuwe cliënten binnen ONS* Voor: regiebegeleider Inhoudsopgave 1. INLOGGEN IN ONS... 3 2. EEN NIEUWE CLIËNT OPZOEKEN IN ONS... 5 3. TAKEN NA ONTVANGEN VOORDRACHT CLIËNT... 6 4. TERUGKOPPELING

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

UPLOAD FACILITEIT NSE 2015. Instructie voor leveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2015

UPLOAD FACILITEIT NSE 2015. Instructie voor leveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2015 UPLOAD FACILITEIT NSE 2015 Instructie voor leveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2015 Inhoud Inleiding en Processchema... 3 Belangrijk om vooraf te weten...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van een overzicht van alle

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Uploaden van activiteiten (respondentgegevens) voor vragenlijst palliatieve zorg

Gebruikershandleiding. Uploaden van activiteiten (respondentgegevens) voor vragenlijst palliatieve zorg Gebruikershandleiding Uploaden van activiteiten (respondentgegevens) voor vragenlijst palliatieve zorg V1 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inloggen... 3 2. Excel-template voor het uploaden van je

Nadere informatie

Welkom bij mijnschoolinfo, het communicatie platform voor basisonderwijs, een initiatief van Stichting Onderwijsplanet.

Welkom bij mijnschoolinfo, het communicatie platform voor basisonderwijs, een initiatief van Stichting Onderwijsplanet. Beste ouder / verzorger, Welkom bij mijnschoolinfo, het communicatie platform voor basisonderwijs, een initiatief van Stichting Onderwijsplanet. U heeft vanuit de basisschool van uw kind al informatie

Nadere informatie

Securing. World. G4S Cash portal

Securing. World. G4S Cash portal Securing Your World G4S Cash portal Handleiding G4S Cash Portal Via het G4S Cash Portal kunt u zelf online al uw contante geldzaken regelen. Dit kan op elk moment van de dag. U kunt o.a. transporten inplannen

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een handmatig ingevoerd excelbestand naar PERIDOS

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een handmatig ingevoerd excelbestand naar PERIDOS HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een handmatig ingevoerd excelbestand naar PERIDOS Inleiding Wanneer dient u gebruik te maken van een handmatige excel voor het aanleveren van gegevens aan Peridos.

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Handleiding. NCDR Databroker Voor aanlevering van geëncrypteerde data. Mei 2016 Versie 2.0

Handleiding. NCDR Databroker Voor aanlevering van geëncrypteerde data. Mei 2016 Versie 2.0 Handleiding NCDR Databroker Voor aanlevering van geëncrypteerde data Mei 2016 Versie 2.0 2014-2016 by Reports. All rights reserved. Versie 2.0 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 3 2.1. Startpagina...

Nadere informatie

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0

Handleiding Curasoft. Het cliëntenportaal. Versie 2.0 Handleiding Curasoft Het cliëntenportaal Versie 2.0 Inleiding Het cliëntenportaal is ontwikkeld om cliënten gemakkelijk online toegang te geven tot zijn of haar vragenlijsten, afspraken en informatie over

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Handleiding Abakus. Koppeling met MIJNfysio. Naam handleiding: Koppeling met MIJNfysio Product: Abakus Compleet Versie: 1.0

Handleiding Abakus. Koppeling met MIJNfysio. Naam handleiding: Koppeling met MIJNfysio Product: Abakus Compleet Versie: 1.0 Handleiding Abakus Koppeling met MIJNfysio Abakus Compleet Pagina 1 / 6 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Instellen... 3 Patiënten overzetten van MIJNFysio naar Incura... 4 Gegevens... 5 Abakus Compleet

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

Scovr discover English

Scovr discover English Scovr discover English v. 2.1 Augustus 2012 Inhoudsopgave Snel aan de slag met Scovr... 3 Ondersteuning, FAQ s en contact... 3 Inloggen... 4 Welkomstscherm... 5 Docenten... 5 Leerling... 5 Starten met

Nadere informatie

Procedure ParaBench instellen en gebruiken.

Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Inleiding In samenwerking met Magistro en de Praktijk Index komt Intramed met een nieuwe benchmark applicatie ParaBench. Benchmarken is het vergelijken van gegevens

Nadere informatie

ROSA software voor de kinderopvang

ROSA software voor de kinderopvang Over op de IBAN ROSA software voor de kinderopvang Kenmerk: ROSA_IBAN.doc 2004-2013 MULDATA http://www.muldata.nl info@muldata.nl Systeem : ROSA over op de IBAN pagina: 2 Hoofdstuk : Inleiding Inhoudsopgave

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Het ISD is voortdurend in ontwikkeling. Er zullen regelmatig uitbreidingen en/of wijzigingen zijn in de keuzemenu s.

Het ISD is voortdurend in ontwikkeling. Er zullen regelmatig uitbreidingen en/of wijzigingen zijn in de keuzemenu s. 1. Het Internet Schooldossier (ISD) Het Internet Schooldossier (ISD) is een beveiligde website van de Inspectie van het Onderwijs waarlangs de onderwijsinstellingen gegevens met de Inspectie kunnen uitwisselen.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmanagementpatiënten Contactgegevens: Trombosedienst Elkerliek Ziekenhuis Telefoon: 0492-595973 e-mailadres: trombosedienst@elkerliek.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

UPLOADTOOL NSE Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2019

UPLOADTOOL NSE Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2019 UPLOADTOOL NSE 2019 Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2019 UPLOADEN VAN STUDENTGEGEVENS Het aanleveren van de studentgegevens gebeurt via

Nadere informatie

Factsheet Privacy - Uitkomstindicatoren Dementiezorg (bijlage VI)

Factsheet Privacy - Uitkomstindicatoren Dementiezorg (bijlage VI) - Uitkomstindicatoren Dementiezorg (bijlage VI) Herziene versie, 1 juni 2016 Waar dien ik als zorgprofessional rekening mee te houden? De gegevens waarmee je als zorgprofessional werkt in het systeem zijn

Nadere informatie

Privacy Policy Fysio Quality

Privacy Policy Fysio Quality Privacy Policy Fysio Quality Fysio Quality hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

Handleiding. Digitale leeromgeving. Schooljaar

Handleiding. Digitale leeromgeving. Schooljaar Handleiding Digitale leeromgeving Schooljaar 2015-2016 1. Inleiding Digitale leeromgeving Kidsweek in de Klas is het educatieve lesprogramma van Kidsweek. Het lesmateriaal van Kidsweek in de Klas is te

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

Incura FYSIO PRESTATIE MONITOR

Incura FYSIO PRESTATIE MONITOR Incura FYSIO PRESTATIE MONITOR 2012 Incura Fysio 1 Inhoud: 1. Algemeen 2. Inleiding 3. Praktijk Instellingen instellen 4. Aanlevercriteria 5. Contact 6. Zelfhulp en handleidingen 7. Versie informatie 2012

Nadere informatie

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Contents Inleiding...1 Wanneer is het gebruik van de webservice nodig?...2 Welke stappen dienen uitgevoerd te worden om de webservice

Nadere informatie

Module online intake/dtf

Module online intake/dtf Module online intake/dtf Inhoud Inleiding... 1 Activeren van de module online intake/dtf... 1 Een online verzoek versturen... 2 Een online verzoek ontvangen... 4 Een verzoeksjabloon invoeren / aanpassen...

Nadere informatie

Data Management Patiënt toevoegen en onderzoeksdata invoeren

Data Management Patiënt toevoegen en onderzoeksdata invoeren Data Management Patiënt toevoegen en onderzoeksdata invoeren U bent door uw organisatie gevraagd op te treden als contactpersoon voor het FreeStyle Libre register van het Zilveren Kruis. De patiënt vult

Nadere informatie

VOOR WIE IS DEZE HANDLEIDING? HOE WERKT DEZE HANDLEIDING?

VOOR WIE IS DEZE HANDLEIDING? HOE WERKT DEZE HANDLEIDING? MBO Card 2015-2016 VOOR WIE IS DEZE HANDLEIDING? Deze handleiding is bedoeld voor de persoon of de personen die op de MBO-scholen de taken verrichten die met de MBO Card te maken hebben. CJP noemt de persoon

Nadere informatie

Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen:

Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen: Handleiding Meldpunt Inloggen: U bereikt de site door op Meldpunt te klikken op de site van Arbo Unie. Het is ook mogelijk rechtstreeks in de ardressenbalk van Internet Explorer het adres. https://meldpunt.arbounie.nl

Nadere informatie

Aan de slag met de Effectenmonitor: registreren en onderzoek uitzetten

Aan de slag met de Effectenmonitor: registreren en onderzoek uitzetten Aan de slag met de Effectenmonitor: registreren en onderzoek uitzetten Hieronder volgen kort de stappen die u moet doorlopen om te starten met de Effectenmonitor en aan de slag te gaan met het uitzetten

Nadere informatie

Data Management Patiënt toevoegen en onderzoeksdata invoeren

Data Management Patiënt toevoegen en onderzoeksdata invoeren Data Management Patiënt toevoegen en onderzoeksdata invoeren U bent door uw organisatie gevraagd op te treden als contactpersoon voor het FreeStyle Libre register van het Zilveren Kruis. De patiënt vult

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT FYSIOMAATWERK UDEN

PRIVACY STATEMENT FYSIOMAATWERK UDEN PRIVACY STATEMENT FYSIOMAATWERK UDEN Fysiomaatwerk Uden Fysiomaatwerk Uden, gevestigd aan Land van Ravensteinstraat 3, 5402 EH Uden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken Handleiding Speakap De VVCZ maakt gebruik van een netwerk van Speakap om informatie en ervaringen te delen. Met Speakap kunt u: nieuwsberichten van de VVCZ ontvangen in groepen specifieke onderwerpen bespreken

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Handleiding VIPLive - Ketenzorg Medewerkers huisartsenpraktijk. Datum juni 2017 Calculus Software

Handleiding VIPLive - Ketenzorg Medewerkers huisartsenpraktijk. Datum juni 2017 Calculus Software Handleiding VIPLive - Ketenzorg Medewerkers huisartsenpraktijk Datum juni 2017 Auteur Calculus Software Ketenzorg Arnhem migratieplan augustus 2016 Pagina 1 van 25 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 Overige

Nadere informatie

Handleiding THI. Versie Datum aanpassing Naam 1.0 Maart 2017 S. Klijzing

Handleiding THI. Versie Datum aanpassing Naam 1.0 Maart 2017 S. Klijzing Handleiding THI Versie Datum aanpassing Naam 1.0 Maart 2017 S. Klijzing Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Internet browsers... 4 2. Inloggen... 4 2.1 Username en wachtwoord NCDR en ZorgTTP... 4 2.2 Token...

Nadere informatie

Handleiding Official Portal

Handleiding Official Portal SPORTLINK, MEER TIJD VOOR SPORT Handleiding Official Portal KNBSB DE HANDLEIDING In deze handleiding wordt u stap voor stap door de applicatie geleid. Aan de hand van afbeeldingen wordt elke handeling

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Keurmerk Fysiotherapie

Keurmerk Fysiotherapie Keurmerk Fysiotherapie KEURMERK FYSIOTHERAPIE Vanaf versie 7.0.0.0 van G2 is het mogelijk om de aanlevering te doen aan de (onderdeel van Keurmerk Fysiotherapie). Deze aanlevering bestaat uit gegevens

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

Handleiding VOROC Monitoring door de gemeente PRO/VSO leerlingen

Handleiding VOROC Monitoring door de gemeente PRO/VSO leerlingen Handleiding VOROC Monitoring door de gemeente PRO/VSO leerlingen Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 3 Meldingen... 4 Leerling overzicht... 4 Rapportage mogelijkheden gemeenten VOROC... 5 De 5 stappen

Nadere informatie

Handleiding Groeidocument

Handleiding Groeidocument Handleiding Groeidocument 1 april 2019 Handleiding Groeidocument 2 Inhoud Inloggen op www.groeidocument.nl... 3 Leerlingen... 4 Sorteren leerlingen... 4 Handmatig een nieuwe leerling aanmaken of vanuit

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

Online vragenlijstenmodule

Online vragenlijstenmodule Online vragenlijstenmodule Inhoud Inleiding... 1 Activeren van de online vragenlijstmodule... 1 Een online verzoek versturen... 2 Een online verzoek ontvangen... 3 Een verzoeksjabloon wijzigen... 4 Uitnodiging

Nadere informatie

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan?

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Voor een aantal onderwerpen op anwb.nl heeft u een inlogaccount nodig. Iedereen kan zo n account aanmaken. Hiervoor moet u zich eenmalig registeren. Daarna kunt u

Nadere informatie

Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen

Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen Index Inleiding 1 Stap 1: Inloggen 2 Stap 2: Dashboard 3 Stap 3: SMS Center 4 Stap 4: Nieuw bericht (ongepersonaliseerd) 5 Stap 5: Importeer CSV 7 Stap 6: Het

Nadere informatie

RIVM - Peridos. Handleiding Instellen wachtwoord

RIVM - Peridos. Handleiding Instellen wachtwoord RIVM - Peridos Handleiding Instellen wachtwoord Datum: 9 februari 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. INLEIDING...3 2. INSTELLEN VAN HET WACHTWOORD...4 09-02-2011 Pagina 2 van 6 Inleiding 1. Inleiding

Nadere informatie

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo

Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1 Stap-voor-stap handleiding Registreren patiëntportaal nieuwe website Huisartsenpraktijk Baarlo 1. Ga naar de nieuwe website: huisartsenpraktijkbaarlo.uwartsonline.nl 2. Klik op de knop Inloggen. 3. Klik

Nadere informatie