De kracht van momentum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De kracht van momentum"

Transcriptie

1 De kracht van momentum Wist je dat 95 % van de mensen die goede voornemens hebben, bijvoorbeeld rondom nieuwjaar, deze nooit waar gaan maken. De reden hiervoor is, dat de meeste mensen helemaal niet begrijpen wat het proces is om langdurige resultaten te realiseren en om hun doelen echt te verwezenlijken. En daarbij, ze nemen ook nooit de juiste, en o zo belangrijke eerste stap. Het volgende proces zal je een helder inzicht geven, welke stappen je dient te nemen om jouw doelen wel te gaan halen dit jaar. Je zult inzicht krijgen in waar je vandaan komt, waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Het zal je ook helpen om een simpel plan te maken waarmee jij het nieuwe jaar ingaat vol enthousiasme, overtuiging en energie om je plannen te gaan realiseren. De 7 stappen naar een succesvol en gelukkig nieuw jaar 1. Word helder 2. Word zeker 3. Word enthousiast 4. Zorg voor focus 5. Wees toegewijd 6. Zorg voor vooruitstuwing 7. Maak het SMART Stap 1: Wordt helder Om te beginnen is het belangrijk dat je exact helder hebt waar je nu bent 1 Waar hield je van in het afgelopen jaar? A Wat waren sommige magische momenten voor je? Wat was buitengewoon? B Wat hebt je bereikt in het afgelopen jaar C Welke zaken uit het afgelopen jaar wil je herhalen in het nieuwe jaar? 2 Wat vond je vreselijk het afgelopen jaar?

2 A Wat waren je uitdagingen het afgelopen jaar? B Wat zou je niet nogmaals willen laten gebeuren? C Wat heb je geleerd terwijl je dit allemaal meemaakte? Waarom is dit ongelofelijk waardevol voor je? 3 Welke beslissingen heb je vorig jaar genomen die jou goed hebben geholpen, of meer kracht hebben gegeven? A Wat waren sommige van de meest belangrijke beslissingen die je het afgelopen jaar hebt genomen? B Welke van deze beslissingen zul je komend jaar weer gaan nemen? Stap 2 Wordt zeker Als je weet waar je staat dan ga je zekerheid voor jezelf creëren. De zekerheid waarmee je alles, waar je van droomt waar kunt gaan maken. 1 Schrijf alles uit je leven op, dat ooit een wens, doel of droom was. Wat zijn sommige van de grote en kleine dingen die op een bepaald moment te moeilijk of te lastig leken om voor elkaar te krijgen? 2 Omcirkel 2 of 3 zaken van je lijst die voor jou destijds het meest moeilijk leken, om te realiseren. 3 Van de 2 of 3 items die je hebt omcirkelt, schrijf daarvan de stappen op die je hebt ondernomen om ze toch te realiseren. Je hebt dat misschien niet bewust gedaan, maar het ligt voor de hand dat iets je heeft gestimuleerd om ze zo graag te bereiken, dat je het grandioos bent gaan vinden of dat het een obsessie werd. En? was je er toen steeds op gefocust? Gaf je er veel emotionele lading aan? En toen? Heb je toen een plan gemaakt? Wat waren de stappen die je toen hebt genomen om het voor elkaar te krijgen?

3 Stap 3 wordt enthousiast Nu je helder hebt wat je hebt gedaan en nu je de zekerheid hebt over je capaciteiten, om je doelen en dromen te verwezenlijken, is het tijd om te bepalen waar je naar toe wilt. 1 In al je enthousiasme, of kracht, schrijf je nu IEDERE doelstelling op die je je maar kunt bedenken. Wat wil je Wie wil je zijn Wat wil je delen Wat wel je creëren Wat wil je hebben Wat wil je delen Denk ook aan; je financiële doelstellingen Je persoonlijke ontwikkeling, doelstellingen Je fysieke doelstellingen Je doelstellingen in de relationele sfeer En wat je wilt bijdragen aan de maatschappij. Alles wat je graag zou willen leren, waar je lol in wilt hebben of wat je maar wilt doen of zijn. Het maakt niet uit hoe raar, of gek het mocht zijn, dit is jouw kans om te dromen zonder beperkingen. Laat je pen niet stilstaan. Denk weinig, voel en schrijf. 2 Als je hiermee klaar bent loop dan eens langs je lijst en zet achter ieder item hoeveel jaar je erover wilt doen om dit te realiseren, of hoeveel tijd dat je gelooft dat je ervoor nodig hebt om het te realiseren. (schrijf 1 jaar, 2-3 jaar, 5 jaar, 10 jaar, 20 jaar) Stap 4 Zorg voor focus 1 Uit je lijst van doelstellingen (van stap 3) omcirkel je nu je top 4 doelen. Uit de hele lijst, wat wil je het allermeeste? Wat zijn jouw top 4 doelen, dat als je die dit jaar zou kunnen bereiken, je ervoor vroeg je bed uit komt en waarvoor je laat naar bed gaat, gewoon van puur enthousiasme of drive?

4 Stap 5 Wees toegewijd 1 Voor iedere van je top 4 doelstellingen schrijf je één paragraaf waarom dit echt een must is voor je om dit te bereiken. Wat zijn de redenen waarom je deze doelstellingen absoluut zult gaan halen, wat er ook gebeurt. Onthoud goed, redenen komen altijd eerst, de antwoorden komen daarna pas. Waarom wil je dit bereiken? 2 Wat zijn sommige van de dingen die je eigenlijk liever niet zou willen doen, om deze doelstelling te bereiken? Als je genoeg passie voor iets hebt ben je in staat om alles te doen wat nodig is om je doel te bereiken. Daarom is het eerst belangrijk om te achterhalen wat dit alles dan eigenlijk is. Dan kun je nu ook direct een beslissing nemen of je dit ook werkelijk gaat doen en hoef je hier op een later moment niet meer met jezelf over in onderhandeling te gaan. Je hebt immers al een besluit genomen. (Juist de zaken die je eigenlijk niet wilt doen om je doel te bereiken zullen ervoor zorgen dat je het niet gaat halen. Of je haalt het wel, maar het resultaat is bij lange na niet wat je ervan verwacht had.) Stap 6 Zorg voor vooruit stuwing Altijd als je jezelf een doel stelt is het van wezenlijk belang, voor het slagen, dat je direct een eerste stap zet. 1 Beslis nu wat een kleine actie is, die je direct kunt nemen om naar het bereiken van je doel toe te werken? (bijv. een telefoontje, een afspraak inplannen, iets opzoeken op internet, je opgeven voor een cursus, een coach regelen etc.) 2 Wat is een grotere stap die je nu direct kunt zetten om dit doel te gaan behalen? (bijv. het maken van een beslissing, al het slechte eten uit je huis weggooien, iets weggeven etc.)

5 Stap 7 Maak het SMART Als je liever werkt via de SMART methode, dan geef ik je hier de handvaten om dit te doen. Om er zeker van te zijn dat je ook door blijft zetten, is het van belang dat je SMART bent en dat je jezelf steeds evalueert. Onthoudt, de meeste mensen stellen doelen bij het nieuwe jaar en hebben geen plan of richting, ze nemen geen actie, en dan kun je het volgend jaar weer proberen. Het is van belang om nu te beslissen hoe je je vooruitgang meetbaar maakt, iedere dag, Of in ieder geval iedere week. De letters van SMART staan voor: Specifiek; Is de doelstelling eenduidig? Meetbaar; Onder welke (meetbare/observeerbare) voorwaarden of vorm is het doel bereikt? (aantal, hoeveelheid) Aanvaardbaar; Is dit acceptabel genoeg voor de doelgroep en/of management? Realistisch; Is het doel haalbaar? Tijdgebonden; Wanneer (in de tijd) moet het doel bereikt zijn? In plaats van Aanvaardbaar worden ook vaak Ambitieus of Aanwijsbaar gebruikt. Voor alle doelen die je stelt is het belangrijk: Dat je ze met de hand opschrijft. Daarmee print je het anders in je hersenen in, dan als je het op je PC doet. Dat je ze iedere dag kunt zien, zodat je er steeds aan herinnert wordt. Dat je nog niet hoeft te weten hoe je het voor elkaar gaat krijgen. Vertrouw erop dat de mogelijkheden en situaties zich aan zullen dienen als je het heel graag wilt en er dagelijks aan denkt. Als die situaties zich aandienen is het wel van belang dat je actie onderneemt en/of de kansen ziet/herkent Dat alle doelen positief zijn opgesteld. Vermijd woorden als niet en geen. Onthoudt, waar je je op focust, dat groeit. Dus als je de focus legt op ik wil geen slecht betalende klanten meer, dan is dat precies wat je krijgt Dat je het iemand anders aan je voor laat lezen als je ze klaar hebt, let dan op: Wat zegt je kleine stemmetje? Waar wil je woorden of formuleringen aanpassen? De juiste woorden zijn heel belangrijk.

6 Vindt je ze spannend? Durf je ze met anderen te delen of schaam je je ervoor omdat ze hoog zijn? Als dat het geval is doe dan de oefeningen om je stemmetje te stoppen? Daagt het je uit? Moet je ervoor buiten je comfortzone gaan? Zet je 4 belangrijkste doelen voor komend jaar op de facebookgroep en welke kleine actie je voor alle 4 de doelen hebt ondernomen om het in gang te zetten. Als je al werkt met de formule van JT Fox, dan kun je dat gemakkelijk overzetten, want de eerste 1 staat voor 1 jaar. De tweede 1 staat voor 1 dag, dus wat ga je die dag doen om dichter bij je doel te komen dat je over 1 jaar bereikt wilt hebben. 3 jaar 1 jaar 90 dagen 60 dagen 30 dagen 7 dagen 1 dag Wat verder nog belangrijk is: Ga er vanuit dat als je het niet op papier zet de kans dat je het gaat halen veel kleiner is. Als je er nu niet over nadenkt dat je gedurende het jaar zo met al je beslommeringen bezig bent dat je behoorlijk stuurloos bezig bent. Hoe belangrijker/aantrekkelijker je het doel vindt, hoe gemakkelijker het voor je is om het voor elkaar te krijgen. Dan kun je ook eventuele tegenslagen die je tegen komt gemakkelijker aan.

De kracht van het doen! In zeven stappen van wens naar realiteit

De kracht van het doen! In zeven stappen van wens naar realiteit De kracht van het doen! In zeven stappen van wens naar realiteit Wist je dat 95% van de mensen die een goed voornemen voor het nieuwe jaar hebben deze niet waarmaken? De reden daarvoor is dat de meeste

Nadere informatie

Gemakkelijker gezegd dan gedaan! Deze presentatie kan je helpen je voornemens te realiseren

Gemakkelijker gezegd dan gedaan! Deze presentatie kan je helpen je voornemens te realiseren Goede voornemens Ik wil gezonder leven Ik wil gelukkiger zijn Ik wil meer bewegen Ik wil stoppen met roken Ik wil wat zwaarder worden Ik wil minder alcolhol gaan drinken Ik will minder stress Ik wil meer

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING BIJ DEZE SPECIALE EDTIE Je herkent het vast:

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

AFVALPLAN. Je plan bevat de volgende onderdelen: Je voor- en nadelen van afvallen Je waarom. Je doelen Je als/dan-plannen Je Evaluatie

AFVALPLAN. Je plan bevat de volgende onderdelen: Je voor- en nadelen van afvallen Je waarom. Je doelen Je als/dan-plannen Je Evaluatie AFVALPLAN Hoe je moet afvallen weet je waarschijnlijk wel. Minder eten, meer bewegen en gezonder eten. Maar hoe ga je dat bereiken? In dit afvalplan vind je de stappen om je kans op succes zo groot mogelijk

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

P: Positief. Maak je doel PRISMA! P = Positief formuleren: omschrijving doel

P: Positief. Maak je doel PRISMA! P = Positief formuleren: omschrijving doel Maak je doel PRISMA! P: Positief P = Positief formuleren: omschrijving doel Formuleer je doel zo positief mogelijk. Het is belangrijk te formuleren wat je wél wilt. En het universum geeft je waar je om

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

A dream written down with a date becomes a goal

A dream written down with a date becomes a goal A dream written down with a date becomes a goal A goal broken down into steps becomes a plan A plan backed up by action makes your dreams come true jouw levensdoel Jouw eigen stip aan de horizon. Het stellen

Nadere informatie

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander Werkboek Creëer je leukste leven Met Laura & Alexander Copyright 2017 - www.humanconnectionacademy.nl Week 1 - Week van het begin van de rest van jouw leven Hoi, je hebt onze kick-off video gezien. Je

Nadere informatie

Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven!

Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven! Jouw gratis stappenplan voor een gelukkig en slank(er) leven! Maak kennis met de DÉ EERSTE en KRACHTIGSTE STAP WWW.BGREAT.NL 2-11-2016 Opgesteld door: Timo Breemen Welkom in het stappenplan van bgreat.nl!

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Welkom... Ga met deze 10 ultieme tips voor blijvend resultaat! Super. Je hebt de eerste stap gezet om te investeren in je gezondheid.

Welkom... Ga met deze 10 ultieme tips voor blijvend resultaat! Super. Je hebt de eerste stap gezet om te investeren in je gezondheid. Welkom... Ga met deze 10 ultieme tips voor blijvend resultaat! Super. Je hebt de eerste stap gezet om te investeren in je gezondheid. Wanneer je deze 10 ultieme tips in dit E-book toepast zal je gegarandeerd

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma

BE HAPPY. 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma BE HAPPY 90-dagen Goed Gevoel conditionering programma Alle rechten voorbehouden. Geen deel van dit boek mag worden gereproduceerd op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever.

Nadere informatie

Van huidige situatie ------------ naar --------------------------------- gewenste situatie

Van huidige situatie ------------ naar --------------------------------- gewenste situatie Doelen stellen NLP is een doelgerichte, praktische en mensvriendelijke techniek. NLP = ervaren, ervaren in denken, voelen en doen. Middels een praktisch toepasbaar model leren we om de eigen hulpmiddelen,

Nadere informatie

Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten

Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten Voor iedereen die een gelukkig en succesvol leven niet aan het toeval wil overlaten Anderen over het werk van David en Arjan: Met hun boek en hun seminars maken De Kock en Vergeer heel Nederland gelukkig.

Nadere informatie

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door specifieke intenties te zetten helpt het je op naar de weg waar je naar toe wilt. Wanneer de intentie niet

Nadere informatie

HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit

HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit Tips en trucs: werkplekbegeleider Tips om tot een goede invulling van de Week van de Mobiliteit

Nadere informatie

copyright www.candocoaching.nl 1

copyright www.candocoaching.nl 1 1 De Gids voor jouw succes en jouw uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door het zetten van specifieke intenties wordt je geholpen op de weg waar je naar toe wilt. Wanneer

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Leroy Seijdel Company Les 2: Weten wat je echt wilt Je moet eerst mentaal presteren, voordat je fysiek kunt presteren Hoe

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 1: Mindset

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 1: Mindset Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 1: Mindset Leroy Seijdel Company Werkboek Les 1 Start: De beste investering die je kunt doen, is de investering in jezelf In de komende vier

Nadere informatie

Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken. coaching en energetische therapie. www.pranakompas.nl

Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken. coaching en energetische therapie. www.pranakompas.nl Nieuwsbrief 2015-3: Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken coaching en energetische therapie www.pranakompas.nl Een nieuw jaar nieuwe kansen! 9 Tips die je helpen je

Nadere informatie

Het GROW-model. Deze onderdelen worden hieronder toegelicht. Per onderdeel worden er voorbeeldvragen aangegeven.

Het GROW-model. Deze onderdelen worden hieronder toegelicht. Per onderdeel worden er voorbeeldvragen aangegeven. Het GROW-model Een ontwikkelingsgesprek is het meest effectief als je de vragen in een bepaalde structuur stelt. Het GROW-model biedt deze structuur. (Whitmore, 1995) Het GROW model bestaat uit de volgende

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 15 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Veerkracht. Vitaliteit en levenskunst. werken aan vitaliteit

Veerkracht. Vitaliteit en levenskunst. werken aan vitaliteit Veerkracht Vitaliteit en levenskunst Welkom Wat is veerkracht? Vertel een eigen positieve ervaring van veerkracht aan je buurman/-vrouw Wat is veerkracht? Terugveren na tegenslag, weerbaar, minder last

Nadere informatie

E-book. 5 werkvormen voor een krachtig actieplan. Mastering Change

E-book. 5 werkvormen voor een krachtig actieplan. Mastering Change E-book 5 werkvormen voor een krachtig actieplan Mastering Change 5 werkvormen voor een krachtig actieplan Door Stefan op de Woerd en Jochem Aubel Het is een grote uitdaging voor veel trainers is om ervoor

Nadere informatie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Leer authentiek bloggen en trek meer klanten aan Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Backhuijs Communicatie 1 Les 2: Onderwerpen Les

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij.

Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij. Alsjeblieft Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij. Voor je ligt jouw eigen Creatiedagboek. Bij iedere dag geef

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Pen en papier? Wat is een businessmodel? Jouw businessmodel is de manier waarop jij in business bent Twee

Nadere informatie

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd

Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Opdracht 1.1: Observeer je verhaal in je hoofd Het is belangrijk om te weten waar je nu staat, zodat je weet van waar je straks vertrekt. Als jij weet wat voor verhaal hebt, welk verhaal jij jezelf verteld

Nadere informatie

7 TIPS. Om meer rust en ontspanning te ervaren voor en na een werkdag

7 TIPS. Om meer rust en ontspanning te ervaren voor en na een werkdag 7 TIPS Om meer rust en ontspanning te ervaren voor en na een werkdag Dit ebook is voor jou als hardwerkende jongvolwassenen met autisme spectrum stoornis of als je jezelf herken in de kenmerken van ASS.

Nadere informatie

Aan de hand van 11 kleine stapjes, kan deze methode jou helpen om jou einddoel te bereiken!

Aan de hand van 11 kleine stapjes, kan deze methode jou helpen om jou einddoel te bereiken! Oplossingsgericht werken Misschien wil je graag iets veranderen in je leven? Zit je met een probleem waar je graag zelf een oplossing voor wil vinden? Hier onder staat een methode beschreven, die het mogelijk

Nadere informatie

Workshop inschrijven op aanbestedingen

Workshop inschrijven op aanbestedingen Workshop inschrijven op aanbestedingen Training vandaag. 1. Structuur van je tekst 2. Klant centraal zetten 3. Helder taalgebruik 4. SMART schrijven 1. Structuur. 1. Volgorde 2. Alinea s 3. Opsommingen

Nadere informatie

31ste LVO Congres Doelen stellen. Voor professionele nieuwsgierigheid in het beroepsonderwijs.

31ste LVO Congres Doelen stellen. Voor professionele nieuwsgierigheid in het beroepsonderwijs. 31ste LVO Congres 2017 Doelen stellen Disclosure belangen spreker (potentiële) belangenverstrengeling Voor bijeenkomst mogelijk relevante relaties met bedrijven Geen / zie hieronder Bedrijfsnamen Sponsoring

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Laat je talenten leven Helpt je het

Nadere informatie

5. Waarin onderscheid deze organisatie zich van vergelijkbare organisaties? 9. Wat vinden die zorgvragers/klanten/cliënten belangrijk denk je?

5. Waarin onderscheid deze organisatie zich van vergelijkbare organisaties? 9. Wat vinden die zorgvragers/klanten/cliënten belangrijk denk je? Stagedossier Leerjaar 2 Verpleegkunde Naam: Klas: Leerjaar: PS-nummer: SLB er BPV-docent: Stage organisatie: evt. afdeling: Stage adres: Stageperiode: Naam werkbegeleider: Functie werkbegeleider: Van..

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Werkschrift. Uit mijn comfortzone

Werkschrift. Uit mijn comfortzone Uit mijn comfortzone Wanneer werd jij voor het laatst uit je comfortzone gehaald? Bedenk wat jouw reacties zijn als je uit je comfortzone wordt gehaald. Ga je flauwe grappen maken? Weiger je bepaalde dingen

Nadere informatie

Jij bent een hele bijzondere GO-GETTER dame die :

Jij bent een hele bijzondere GO-GETTER dame die : 1 JIJ BENT HIER NIET ZOMAAR: Jij bent een hele bijzondere GO-GETTER dame die : Weet dat het belangrijk is om in zichzelf te investeren Het verlangen heeft om slim en efficiënt business strategieën te implementeren

Nadere informatie

Zetje 2 - Zweven: Laat je gevoel toe: Wat wil je echt? Zetje 3 - Zoeken: Laat je verstand spreken: Wil je dit echt?

Zetje 2 - Zweven: Laat je gevoel toe: Wat wil je echt? Zetje 3 - Zoeken: Laat je verstand spreken: Wil je dit echt? INLEIDING Zeven Zetjes Zetje 1 - Zeuren: In herhaling vallen zonder dat er iets in je leven verandert. Zetje 2 - Zweven: Laat je gevoel toe: Wat wil je echt? Zetje 3 - Zoeken: Laat je verstand spreken:

Nadere informatie

14 Stappen om jouw droom waar te maken

14 Stappen om jouw droom waar te maken 14 Stappen om jouw droom waar te maken Stap 1 Uitstelgedrag overwinnen Uitstelgedrag overwinnen Waarschijnlijk stel je het waarmaken van jouw dromen en doelen uit. Anders had je dit stappenplan niet gedownload.

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 12 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

INTRODUCTIE PERSOONLIJKE GEGEVENS. Naam: Leeftijd: Geslacht: m / v. Begindatum:

INTRODUCTIE PERSOONLIJKE GEGEVENS. Naam: Leeftijd: Geslacht: m / v. Begindatum: Naam Datum: INHOUDSOPGAVE 1. Introductie 2. Persoonlijke gegevens 3. Rapportage kwaliteit van leven 4. Persoonlijke ontwikkeling plan (POP) 5. Competenties waar nu aan wordt gewerkt 6. Binnen de stichting

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Stappen naar TOPPRESTATIES! Copyright 2010, Suadeo, http://www.suadeo.nl

Stappen naar TOPPRESTATIES! Copyright 2010, Suadeo, http://www.suadeo.nl Stappen naar TOPPRESTATIES! Wie ben ik? Leo Siers Docent (opleiding sport en bewegen) Docent (AtletiekUnie) Suadeo Trainer meerkampgroep Ciko 66 Succescoach Opleiding: ALO, HBO Informatica, Niveau-4 trainersopleiding

Nadere informatie

( Wat? ) Deze opdracht kan je helpen om je goede voornemens in praktijk te brengen.

( Wat? ) Deze opdracht kan je helpen om je goede voornemens in praktijk te brengen. Veranderen? Dat kan! ( Wat? ) Deze opdracht kan je helpen om je goede voornemens in praktijk te brengen. ( Waarom? ) Datgene doen wat je jezelf hebt voorgenomen, is dikwijls niet makkelijk om ook effectief

Nadere informatie

De moeilijkste verkoop in je leven, is het verkopen van jezelf aan jezelf.

De moeilijkste verkoop in je leven, is het verkopen van jezelf aan jezelf. De moeilijkste verkoop in je leven, is het verkopen van jezelf aan jezelf. Verkopen staat gelijk aan inkomen Iedere dag ben je bezig met verkopen je verkoopt aan; jezelf familieleden je omgeving je partner

Nadere informatie

Jaar Werkboek 4 weken Challenge

Jaar Werkboek 4 weken Challenge Coach jezelf naar succes Jaar Werkboek 4 weken Challenge 10 Focus Sociaal zijn, jezelf kunnen wegcijferen en altijd klaar staan voor anderen zijn mooie eigenschappen, en... Jij bent ook belangrijk Hij

Nadere informatie

Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey.

Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey. Het hebben van een dagboek kan je leven veranderen. Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey. Je hebt verschillende soorten

Nadere informatie

DagelijksVerbetering.nl

DagelijksVerbetering.nl 1 2 Copyright Copyright 2019 dagelijksverbetering.nl Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

De langzaam brandende lont van al wat mogelijk is, wordt ontstoken door verbeelding Emily Dickinson

De langzaam brandende lont van al wat mogelijk is, wordt ontstoken door verbeelding Emily Dickinson Hoe ve r k o o p jij jo u w pr o d u c t of di e n s t. Voorbeeld: ik ben gespecialiseerd in herenmodefoto s en heb al vele bedrijven als zzp-er succesvol mogen ondersteunen met het optimaliseren van de

Nadere informatie

Wat wil jij in 2018 bereiken?

Wat wil jij in 2018 bereiken? Wat wil jij in 2018 bereiken? Beschrijf hieronder jouw belangrijkste doelen voor 2018. Dit kunnen zowel zakelijke als nietzakelijke doelen zijn. Doel #1 Doel #2 Doel #3 Doel #4 Doel #5 www.dressagepro.nl

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

HET STRATEGISCH BELEIDSPLAN

HET STRATEGISCH BELEIDSPLAN HET STRATEGISCH BELEIDSPLAN Vooraf Iedere speelotheek (SOT) moet om de paar jaren een nieuwe (meerjarig) beleidsplan samenstellen. De redenen kunnen zeer divers zijn, het doel blijft hetzelfde, namelijk:

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

4 VRAGEN. Inleiding. Vaak helpt het om je gedachten op papier te zetten.

4 VRAGEN. Inleiding. Vaak helpt het om je gedachten op papier te zetten. Inleiding Je loopt al een tijdje met iets in je hoofd dat je zou willen doen, bereiken of waar je juist van af wilt. Je blijft maar in cirkeltjes draaien en je komt er niet uit. DE ALLEREERSTE STAP IS

Nadere informatie

drie belangrijkste levenslessen VERSIE 1. 0 Masterclass OGEN OPEN! Ruimte voor nieuwe mogelijkheden

drie belangrijkste levenslessen VERSIE 1. 0 Masterclass OGEN OPEN! Ruimte voor nieuwe mogelijkheden WERKBEK GELUK & P A SSIE drie belangrijkste levenslessen VERSIE 1. 0 Masterclass GEN PEN! Ruimte voor nieuwe mogelijkheden Gefeliciteerd! Gefeliciteerd dat je mee gaat doen met de masterclass over geluk

Nadere informatie

Growth mindset Teamontwikkeling Leerlingen op de catwalk. Delen van leiderschap. Manifestaties

Growth mindset Teamontwikkeling Leerlingen op de catwalk. Delen van leiderschap. Manifestaties Growth mindset Teamontwikkeling Leerlingen op de catwalk Delen van leiderschap Manifestaties Scholen zijn plekken om te leren Didactiek Pedagogiek Lerende houding Growth Mindset Onderzoeksresultaten Al

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG. Een opleiding om hoger op te komen

OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG. Een opleiding om hoger op te komen OPLEIDING LEIDINGGEVEN IN DE KINDEROPVANG 2012 Een opleiding om hoger op te komen 1 OPLEIDING 2012 Ervaring: De training heeft me sterker gemaakt in mijn rol als leidinggevende. Ik heb mijn beleid en doelen

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

HOE JE ELKE DAG BEZIG KUNT ZIJN MET DAT WAT JE HET ALLERLIEFSTE DOET EN ER OOK NOG EENS VAN KUNT LEVEN

HOE JE ELKE DAG BEZIG KUNT ZIJN MET DAT WAT JE HET ALLERLIEFSTE DOET EN ER OOK NOG EENS VAN KUNT LEVEN ONLINE MASTERCLASS GELD VERDIENEN MET JE PASSIE HOE JE ELKE DAG BEZIG KUNT ZIJN MET DAT WAT JE HET ALLERLIEFSTE DOET EN ER OOK NOG EENS VAN KUNT LEVEN ONLINE MASTERCLASS GELD VERDIENEN MET JE PASSIE Van

Nadere informatie

Spectrum maakt deel uit van Uitgeverij Unieboek Het Spectrum bv, Postbus DB Houten

Spectrum maakt deel uit van Uitgeverij Unieboek Het Spectrum bv, Postbus DB Houten Spectrum maakt deel uit van Uitgeverij Unieboek Het Spectrum bv, Postbus 97 3990 DB Houten 2012 David de Kock en Arjan Vergeer 2012 Uitgeverij Unieboek Het Spectrum bv, Houten Eerste druk 2012 Vierentwintigste

Nadere informatie

GRATIS BIJLAGE MASTERCLASS MATHIJS BOS & HET VASEF TEAM. VASEF www.vasef.nl

GRATIS BIJLAGE MASTERCLASS MATHIJS BOS & HET VASEF TEAM. VASEF www.vasef.nl 2016 GRATIS BIJLAGE MASTERCLASS MATHIJS BOS & HET VASEF TEAM VASEF www.vasef.nl Van harte welkom bij de gratis online Masterclass Maximale Energie. Mijn naam is Mathijs Bos en ik sta te springen om samen

Nadere informatie

Wees duidelijk tegen je klanten

Wees duidelijk tegen je klanten Ronald Dingerdis Wees duidelijk tegen je klanten 3 In onze training Klantgerichtheid en communicatie vroeg een cursist me onlangs of je tegen je klant kan zeggen dat hij extreem vervelend is. Dat hij onredelijk

Nadere informatie

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt..

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt.. WERKBOEK Durf te doen wat je raakt.. Dag 1 what makes you happy Wat is jouw happy list? Waar word je blij van? Waardoor vergeet je de tijd? Wanneer voel je de sprankel in je buik? Wat is je droom, je wens

Nadere informatie

Mijn doelen voor dit jaar

Mijn doelen voor dit jaar Mijn doelen voor dit jaar Een nieuw schooljaar betekent nieuwe kansen. Aan het begin van een nieuw kalenderjaar maken veel mensen goede voornemens. Dat gaan wij nu ook doen: het maken van voornemens of

Nadere informatie

90-dagen planner VAN VERSNIPPERD WERKEN NAAR EEN PLAN EN PLANNING

90-dagen planner VAN VERSNIPPERD WERKEN NAAR EEN PLAN EN PLANNING 90-dagen planner VAN VERSNIPPERD WERKEN NAAR EEN PLAN EN PLANNING Voordelen 90-dagen planner Wat goed dat je de 90- dagen planner hebt gedownload. Het gaat je helpen gestructureerd aan je doel te werken.

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie

Werving. Het Zijn van Werving

Werving. Het Zijn van Werving Werving Werving is een vaardigheid die essentieel is voor het uitbouwen van je bedrijf. Zoals we al eerder opmerkten, is het belangrijk om je coachingsvaardigheden zo vaak mogelijk te oefenen. Of je nu

Nadere informatie

De emotionele belevingswereld: hoe kun je die verkennen? Joost de Maaré

De emotionele belevingswereld: hoe kun je die verkennen? Joost de Maaré De emotionele belevingswereld: hoe kun je die verkennen? Joost de Maaré 3-10-17 Bureau Joost 1 De landkaart Een landkaart zonder TOM TOM Waar ben je en waar wil je naar toe? De landkaart en ander visueel

Nadere informatie

VOLG JE EN VERTROUW EROP DAT HET KLOPT! 2018 Esther van Krieken, Ik hou van mij

VOLG JE EN VERTROUW EROP DAT HET KLOPT! 2018 Esther van Krieken, Ik hou van mij VOLG JE EN VERTROUW EROP DAT HET KLOPT! 2018 Esther van Krieken, Ik hou van mij LEEF JE DROOM Beste uitblinker, Gefeliciteerd! Jij hebt de stap gezet naar een leven, waarin je vrij gaat zijn van belemmeringen

Nadere informatie

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Receiving the Day Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Dag 1 Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen We gaan helder krijgen wat voor jou belangrijk is. Dit is de eerste stap in

Nadere informatie

IN 7 STAPPEN EFFECTIEF BRAINSTORMEN BRAINSTORMEN. Angelique Wittenbernds BrainStorm-Company. Van Dromen naar Creeeren

IN 7 STAPPEN EFFECTIEF BRAINSTORMEN BRAINSTORMEN. Angelique Wittenbernds BrainStorm-Company. Van Dromen naar Creeeren IN 7 STAPPEN EFFECTIEF BRAINSTORMEN Ik help ondernemers van dromen naar creëren, ik geef jou als ondernemer het resultaat dat je keuzes kunt maken en deze keuzes gaat implementeren. Na het toepassen van

Nadere informatie

3 shortcuts naar meer klanten en omzet

3 shortcuts naar meer klanten en omzet 3 shortcuts naar meer klanten en omzet WERKBOEK Ellen Westerhout & Andrea Bakker 2017 @ Copyright De Kunst van Klanten 3 shortcuts naar meer klanten en omzet Superleuk dat je meedoet! Je maakt een start

Nadere informatie

10 gouden tips voor social media

10 gouden tips voor social media 10 gouden tips voor social media Social media voor positiviteit 10 gouden tips om succesvol te zijn met social media Op 28 februari 2011 ben ik begonnen met Twitteren. Ik had er totaal geen kaas van gegeten.

Nadere informatie

IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI. IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND

IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI. IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND www.vasef.nl INTRODUCTIE Beste VASEF Vriend(in), Wat fijn dat je getuige bent van een mooie reis naar jouw versie

Nadere informatie

Zo werkt conversie optimalisatie!

Zo werkt conversie optimalisatie! Zo werkt conversie optimalisatie! Haal jij al optimaal resultaat uit je bezoekers? Veel ondernemers laten kansen liggen. Dat is niet vreemd maar wel jammer. Als je met dit werkblad en de checklist aan

Nadere informatie

Waar staan de letters voor?

Waar staan de letters voor? De PDCA cirkel laat (jou) jullie sneller leren, helpt de kwaliteit continu te verbeteren en kan er ook voor zorgen dat je onderweg wijzigingen kunt aanbrengen. Waar staan de letters voor? 1. Plan : in

Nadere informatie

Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen

Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen Iets meer over mij. Hoe werkt de WvA? 1. Vraag/ intentie. 2. Onderzoeken welke overtuigingen daar achter zitten. 3. Die overtuigingen helen en

Nadere informatie

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan Gezinskaraktercoach gespecialiseerd in de ontwikkelingsfase van 9-jarige kinderen die over veel meer gaat dan 9-jarige kinderen #Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan In dit e-book krijg je van mij

Nadere informatie

Cosis Begeleid Leren

Cosis Begeleid Leren Vaardigheidslessen: Hulp bij studeren Om met succes een opleiding te kunnen volgen is het voor jongeren belangrijk dat ze over een aantal specifieke vaardigheden beschikken. Daarom hebben we een cursus

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie