NemaDecide Bemonsteringen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NemaDecide Bemonsteringen"

Transcriptie

1 NemaDecide Bemonsteringen De bemonsteringen applicatie op Akkerweb is een applicatie waarmee je nieuwe bemonsteringen kunt aanvragen en uitslagen van bemonsteringen kunt inzien. 1 Open de bemonsteringen applicatie op Akkerweb. Rechtsboven kan je klikken op Aanvragen bemonstering. Hierna klik je op de bemonsteraar die je de bemonstering wilt laten uitvoeren.

2 2 Je vult de ontbrekende gegevens zo volledig mogelijk in en selecteerd in de kaart het perceel dat je wilt laten onderzoeken. De oppervlakte van dit perceel wordt automatisch ingevuld. Je kiest wat voor onderzoek je wilt laten doen. Als alles volledig is ingevuld klik je op Aanvraag versturen. Je krijgt een melding dat de aanvraag is verstuurd en je een bevestiging ontvangt in de mail. 3 Je gaat naar je mail en ziet dat de bevestiging is binnengekomen met een PDF als bijlage. Je klikt deze PDF aan en controleerd of alles wat je eerder hebt ingevuld klopt en het goede perceel zal worden bemonsterd. Je gaat weer terug naar de bemonsteringen applicatie en je ziet dat je aanvraag gelukt is. Dit kan je zien door het gele i-icoon. Die geeft aan dat de bemonsteringsaanvraag is ingediend, maar er nog geen uitslag binnen is. Het rode i-icoon geeft aan dat de uitslag binnen is maar dat er een besmetting gevonden is. Bij het groene i-icoon geeft het aan dat de uitslag binnen is en er geen besmetting gevonden is. Je kan de uitslagen bekijken door erop te klikken. Je krijgt dan de kaart te zien met in het rood de besmette rijen op je perceel. Als je hier met de muis overheen gaat kan je aan de linker kant zien wat er is gevonden. Vanuit hier kan je naar twee applicaties. De granulaattaak applicatie als je granulaat wilt strooien alleen daar waar dat nodig is. En de NemaDecide Geo applicatie om advies te krijgen. Voor meer uitleg over de mogelijkheden die Akkerweb jou en jouw bedrijf kan bieden, neem je contact op met: NemaDecide Landgoedlaan 20, 7325 AW Apeldoorn T Opmerkingen om de applicatie gebruiksvriendelijker te maken of de handleiding te verbeteren zijn zeer welkom. Stuur je commentaar en/of suggesties aan: info@nemadecide.com NemaDecide is een onafhankelijk adviesplatform voor precisielandbouw. Naast de akkerweb basis apps voor onder meer perceel en bouwplan zullen meerdere organisaties apps gaan lanceren voor teler en adviseur.

3 NemaDecide Bemonsteringen Pootgoed abonnement De NemaDecide Bemonsteringen applicatie op Akkerweb is een applicatie die je een meerjarig advies geeft van je perceel. 1 Je hebt bericht ontvangen dat er een uitslag klaar staat in de bemonsteringen app op Akkerweb. Open de bemonsteringen app. Hier zie je de uitslagen staan. In deze uitslag staat dat er een besmetting is gevonden en je wilt weten hoe je deze het beste kan beheren. Open de uitslag. Je ziet de uitslag op de kaart van jouw perceel. Je wilt nu weten hoe je deze uitslag het beste kunt beheren om te voorkomen dat er een besmetting wordt gevonden bij de officiele bemonsteringen. Ga daarom links naar de NemaDecide app.

4 2 Hierna staat alles aan de linkerkant al ingevuld. Je kiest zelf nog wat voor bemonsteringsmethode je wilt gebruiken en bij Bouwplan hoeveel teeltjaren je advies over wilt. Hierna kan je bij bijvoorbeeld 2018 bewerken door te klikken op het potlood. Dan kun je aangeven welk ras je wilt telen en met welke maatregel en klikt op OK. 3 Vervolgens klik je in teeltjaar 2021 op het potlood en kiest weer met welk ras en welke maatregel je wilt telen. Je kan ook nog meer jaren toevoegen door links onderin op Jaar toevoegen te klikken. Vervolgens wil je in het jaar 2024 een resistent ras telen, je wilt alleen een ander soort ras dan Innovator. Met de aardappelrassenlijst die meegeleverd wordt met deze versie van NemaDecide kan je een selectie maken van bepaalde eigenschappen. Dat is hier gebeurt. Voor uitleg hoe je dat moet doen kijk je naar de Aardappelinfo applicatie. Deze rassen voldoen aan je eisen met voldoende resistentie tegen pallida 3. Je kiest er een uit en vult deze in bij het jaar Vervolgens kan je zien wat dan de opsporingskans is in Je kan de ontwikkelingskans van de besmetting bekijken door rechts bovenin op Haardontwikkeling te klikken. 4 Je ziet nu een grafiek. Door met de muis over de grafiek te gaan kan je op ieder moment de detectiekans afmeten. Misschien vind je dit scenario een te grote kans hebben op besmettingen. Dan kan je nog een scenario toevoegen met andere rassen/ maatregelen zodat je ze met elkaar kunt vergelijken. Je klikt rechtsbovenin op Resultaten en klikt aan de linkerkant van je scherm op Scenario toevoegen. Hierin kan je andere aardappelrassen en maatregelen toevoegen in de opgegeven jaren en ze daarna met elkaar vergelijken. Je kunt de verschillende scenario s nu vergelijken door rechtsboven op Scenario vergelijking te klikken. Je ziet dat het tweede scenario is toegevoegd aan de grafiek. Op deze manier kan je meerdere scenario s toevoegen en ze met elkaar vergelijken. Aardappelinfo app januari 2016

5 5 Je kan ook naar de resultaat op de kaart kijken door rechts bovenin op Kaart te klikken. Zo kan je precies zien wat de verschillende rassen en maatregelen doen met jouw perceel. Hierna selecteer je links boven de kaart Haardontwikkeling. Als je op de verschillende jaren aan de linkerkant klikt kan je zien wat het doet met de besmetting op je perceel. 6 Dit advies is uit te wisselen tussen teler en adviseur. Als je rechtsbovenin klikt op Terug naar lijst kan je zien dat hier eerdere adviezen zijn opgeslagen. Je kan deze weer inzien door erop te klikken. Ook hier kan je weer de scenario s vergelijken door op Scenario s vergelijken te klikken. Voor meer uitleg over de mogelijkheden die Akkerweb jou en jouw bedrijf kan bieden, neem je contact op met: NemaDecide Landgoedlaan 20, 7325 AW Apeldoorn T Opmerkingen om de applicatie gebruiksvriendelijker te maken of de handleiding te verbeteren zijn zeer welkom. Stuur je commentaar en/of suggesties aan: info@nemadecide.com NemaDecide is een onafhankelijk adviesplatform voor precisielandbouw. Naast de akkerweb basis apps voor onder meer perceel en bouwplan zullen meerdere organisaties apps gaan lanceren voor teler en adviseur.

6 NemaDecide Bemonsteringen Pootgoed gratis De NemaDecide Bemonsteringen applicatie op Akkerweb is een applicatie die je een meerjarig advies geeft van je perceel. 1 Je hebt bericht ontvangen dat er een uitslag klaar staat in de bemonsteringen app op Akkerweb. Open de bemonsteringen app. Hier zie je de uitslagen staan. In deze uitslag staat dat er een besmetting is gevonden en je wilt weten hoe je deze het beste kan beheren. Open de uitslag. Je ziet de uitslag op de kaart van jouw perceel. Je wilt nu weten hoe je deze uitslag het beste kunt beheren om te voorkomen dat er een besmetting wordt gevonden bij de officiele bemonsteringen. Ga daarom links naar de NemaDecide app.

7 2 Hierna kan je aan de linkerkant alles invullen. Je moet invullen wanneer de laatste aardappelteelt was, de geplande volgende aardappelteelt, welk aaltjessoort je wilt detecteren, welk aardappelras je wilt verbouwen en of je er een maatregel aan wilt toepassen. 3 Je kunt ook zien wat dat doet op het perceel. Je gaat rechts bovenin naar Kaart. Je ziet nu de kaart van het perceel. Je klikt nu links boven de kaart op Toon haardontwikkeling. Je kunt nu zien wat de besmetting was in 2016 en als je aan de linkerkant klikt op 2018 kan je zien welke rijen besmet zijn en in het groene vlak zie je de grootte van de haard. Je kan kijken wat er gebeurt als je een ander ras aardappelen gaat telen. Dit kan je aan de linkerkant aanpassen. Je ziet nu dat de haard en de besmette stroken een stuk kleiner wordt. Voor meer uitleg over de mogelijkheden die Akkerweb jou en jouw bedrijf kan bieden, neem je contact op met: NemaDecide Landgoedlaan 20, 7325 AW Apeldoorn T Opmerkingen om de applicatie gebruiksvriendelijker te maken of de handleiding te verbeteren zijn zeer welkom. Stuur je commentaar en/of suggesties aan: info@nemadecide.com NemaDecide is een onafhankelijk adviesplatform voor precisielandbouw. Naast de akkerweb basis apps voor onder meer perceel en bouwplan zullen meerdere organisaties apps gaan lanceren voor teler en adviseur.

De Phytophthora applicatie biedt een preventieve beheersingsstrategie waarin bij voorkeur gespoten wordt kort voor voorspelde kritieke perioden.

De Phytophthora applicatie biedt een preventieve beheersingsstrategie waarin bij voorkeur gespoten wordt kort voor voorspelde kritieke perioden. Phytopthora De Phytophthora applicatie biedt een preventieve beheersingsstrategie waarin bij voorkeur gespoten wordt kort voor voorspelde kritieke perioden. 1 Stap 1: Akkerweb account aanmaken Je maakt

Nadere informatie

2018 WURKS: NemaDecide Geo plus

2018 WURKS: NemaDecide Geo plus 2018 WURKS: NemaDecide Geo plus 1/39 2018 WURKS: NemaDecide Geo plus Contents 2018 WURKS: NemaDecide Geo plus... 3 Algemeen... 3 Verschil NemaDecide Geo gratis en betaalde versie... 3 Bemonstering app...

Nadere informatie

Beheersing AM. AM beheersing met NemaDecide 20 februari Inhoud presentatie. Bemonstering 600 ml/ha: 180 steken/ha 1 steek = 3,3 ml = ca.

Beheersing AM. AM beheersing met NemaDecide 20 februari Inhoud presentatie. Bemonstering 600 ml/ha: 180 steken/ha 1 steek = 3,3 ml = ca. met NemaDecide Inhoud presentatie Beheersing AM Hetty Regeer Bemonstering Bestrijdingsmaatregelen Beheersing AM met NemaDecide Agrifirm Aaltjesadvies Agrifirm bedrijfsbegeleiding aaltjesbeheersing Nieuwe

Nadere informatie

Grip op Gras geeft inzicht in de actuele grasvoorraad op basis van de gemeten droge stofopbrengst.

Grip op Gras geeft inzicht in de actuele grasvoorraad op basis van de gemeten droge stofopbrengst. Grip op Gras Grip op Gras geeft inzicht in de actuele grasvoorraad op basis van de gemeten droge stofopbrengst. Grip op Gras combineert de smartphone met een internet applicatie op Akkerweb. Grip op Gras

Nadere informatie

De applicatie wordt gestart met het Welkom-scherm. Aan de linkerzijde zie je al dat Producten en Klanten al aanwezig zijn?

De applicatie wordt gestart met het Welkom-scherm. Aan de linkerzijde zie je al dat Producten en Klanten al aanwezig zijn? Je eerste Triggre applicatie! Bij de eerste opdracht willen we graag de snelheid en de kracht van Triggre laten zien. We hebben een orderapplicatie gemaakt voor een jeans-store. Je begint met het rondkijken

Nadere informatie

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding

VITAMINE. VITale AMsterdamse ouderen IN de stad. Tablet Handleiding VITAMINE VITale AMsterdamse ouderen IN de stad Tablet Handleiding Onderdelen Gebruik tablet... 2 Welke functies gebruikt u op de tablet?... 2 MBvO oefeningen... 3 Tabbladen... 3 Vandaag... 4 Uitvoeren...

Nadere informatie

Werkinstructie Voortgangsverslag maken

Werkinstructie Voortgangsverslag maken Werkinstructie Voortgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Voortgangsverslagen dient u in via Mijn Rechtspraak Toezicht. Voor een cluster van zaken, dient u per zaak een voortgangsverslag in.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor reguliere patiënten Web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding voor reguliere patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding voor reguliere patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Versie: 4.0 Datum: 10 september 2015 Handleiding Tropaz, regulier Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz. Tropaz

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Verzoeken in Mijn Rechtspraak Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

Handleiding Tropaz zelfcontrole

Handleiding Tropaz zelfcontrole Handleiding Tropaz zelfcontrole Met deze handleiding maakt u kennis met Tropaz. Tropaz is een webportal waarmee u informatie met uw trombosedienst uit kunt wisselen. Via Tropaz kunt u uw doseringskalender

Nadere informatie

Herbicide 2-App. akkerweb.nl. Versie 2.0 maart 2019

Herbicide 2-App. akkerweb.nl. Versie 2.0 maart 2019 ontwikkeld door Herbicide 2-App Versie 2.0 maart 2019 Instructie gebruik Herbicide 2-App in Akkerweb Auteur Corné Kempenaar T. 0317 480498 E. corne.kempenaar@wur.nl 1 De Algemene informatie De Herbicide

Nadere informatie

Snel starten Cursus toevoegen CoSy 2.0

Snel starten Cursus toevoegen CoSy 2.0 Snel starten Cursus toevoegen CoSy 2.0 Invoeren cursussen 16 oktober 2017 is een grote update doorgevoerd in ons Cursus Management Systeem. Belangrijkste reden voor deze update is het gebruiksvriendelijker

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor zelfmetende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding voor zelfmetende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding voor zelfmetende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Versie: 4.0 Datum: 21 augustus 2015 1 Handleiding Tropaz zelfcontrole Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz.

Nadere informatie

Handleiding elektronische berichtverzending aan derden voor gebruikers MICROHIS

Handleiding elektronische berichtverzending aan derden voor gebruikers MICROHIS Handleiding elektronische berichtverzending aan derden voor gebruikers MICROHIS Stap 1. LifeLine invoeren als nieuwe derde Om een derde in te stellen in MicroHis gaat u in het hoofdmenu naar Registreren

Nadere informatie

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders

HANDLEIDING Webportaal. Voor ouders van gastouders HANDLEIDING Webportaal Voor ouders van gastouders Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het ouderportaal... 4 2. Urenregistratie... 5 3. Corrigeren

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding Zarafa Webapp. The Best Open Source Email & Collaboration Software

Handleiding Zarafa Webapp. The Best Open Source Email & Collaboration Software Handleiding Zarafa Webapp The Best Open Source Email & Collaboration Software Door: Campai BV Tel. : 079-3637050 Tel. Support: 079-3637051 Gemaakt op: 22-03- 2013 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Settings (instellingen)...

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. De app bereikt u via een internetbrowser op uw PC, smartphone of tablet.

Nadere informatie

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen

Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0. voor zorginstellingen Handleiding 2 e tijdvak SABA2.0 voor zorginstellingen Versie 2: 5 juni 2018 Inhoud 1 Inloggen indien u nieuw bent op het portal... 2 2 Inloggen indien u zich in tijdvak 1 al geregistreerd heeft... 6 3

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Bij Organisation, vul je Timing in. Username en wachtwoord vind je terug in de die je hebt ontvangen van Timing.

Bij Organisation, vul je Timing in. Username en wachtwoord vind je terug in de  die je hebt ontvangen van Timing. Online inlog flexkrachten Als flexkracht van Timing ontvang jij via Timing een inlog voor een website waarin jij alles kan inzien en aanvragen t.b.v. de planning die wij maken. Je kan de planning inzien,

Nadere informatie

Handleiding voor docenten

Handleiding voor docenten Handleiding voor docenten Oktober 2017 Inhoudsopgave... Inleiding.... 4 Aan de slag!... 5 Het inloggen... 5 Nog geen account?.... 5 Een account aanmaken.... 6 Stap 1. Jouw gegevens.... 6 Stap 2. Jouw school....

Nadere informatie

Werkervaring zzp er handleiding

Werkervaring zzp er handleiding Werkervaring zzp er handleiding Deze korte handleiding geeft stap voor stap uitleg hoe u als jeugd- en gezinsprofessional uw werkervaring als zzp er kunt indienen in Mijn SKJ. Lees deze goed door alvorens

Nadere informatie

Bouwplan. akkerweb.nl. De bouwplan app is de centrale applicatie van akkerweb. Vanuit het bouwplan worden de meeste app s op akkerweb aangestuurd.

Bouwplan. akkerweb.nl. De bouwplan app is de centrale applicatie van akkerweb. Vanuit het bouwplan worden de meeste app s op akkerweb aangestuurd. Bouwplan De bouwplan app is de centrale applicatie van akkerweb. Vanuit het bouwplan worden de meeste app s op akkerweb aangestuurd. 1 Klik op het Bouwplan icoon om het bouwplan te openen en kies dan voor

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding teeltregistratie via extranet. Handleiding teeltregistratie via extranet

Handleiding teeltregistratie via extranet. Handleiding teeltregistratie via extranet Handleiding teeltregistratie via extranet Inleiding U kunt uw teeltregistratie op twee manieren bij Aviko Potato insturen: 1. Vanuit uw managementpakket (op extranet - teeltregistratie vindt u een handleiding)

Nadere informatie

VvEdossier.nl. Handleiding voor appartements eigenaren

VvEdossier.nl. Handleiding voor appartements eigenaren Handleiding voor appartements eigenaren VvEdossier.nl 1 De structuur en de algemene mogelijkheden 2 1.1 VvEdossier.nl: een digitale ladekast met alle VvE informatie 2 1.2 Mogelijkheden voor eigenaren 3

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

HANDLEIDING APP. ios VERSIE VROEM

HANDLEIDING APP. ios VERSIE VROEM HANDLEIDING APP ios VERSIE VROEM INHOUDSOPGAVE Voor u ligt het document waarin VROEM de mobiele app voor iosbesturingssysteem (iphone) presenteert. 1. INSTALLEER DE APP 2. FUNCTIONALITEITEN IN DE APP 3.

Nadere informatie

HANDLEIDING APPRENTICE (voor leerlingen)

HANDLEIDING APPRENTICE (voor leerlingen) (voor leerlingen) Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. Overzicht Dashboard 4 - Naar je werkstuk 4 3. De werkstukpagina 5 - Kolom rechts: 6 Agenda 6 Berichten 7 Tools: 8 - Stappenplan 8 - Logboek 9 - Bronnenlijst

Nadere informatie

INSTRUCTIES GEBRUIK GOOGLE KALENDER/AGENDA VOOR AVIOSIM VRIJWILLIGERS

INSTRUCTIES GEBRUIK GOOGLE KALENDER/AGENDA VOOR AVIOSIM VRIJWILLIGERS INSTRUCTIES GEBRUIK GOOGLE KALENDER/AGENDA VOOR AVIOSIM VRIJWILLIGERS Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Welkom 3 2. Inleiding 4 3. Gedeelde agenda toevoegen 5 3.1 Stappenplan als je nog geen Google Account hebt

Nadere informatie

HANDLEIDING Ouderportaal

HANDLEIDING Ouderportaal HANDLEIDING Ouderportaal Inhoudsopgave 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het portaal... 4 2. Het fotoboek... 4 3. Het schriftje... 5 4. Berichten... 5 5. Mijn gegevens... 7 5.1

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Handleiding TeeltCentraal van De Schakel

Handleiding TeeltCentraal van De Schakel Handleiding TeeltCentraal van De Schakel Via de website van De Schakel, http://www.tvdeschakel.nl, kunt u onder het kopje teeltregistratie TeeltCentraal inloggen op TeeltCentraal. Nadat u met de inlogcodes

Nadere informatie

Loofdoding2 App. Instructie gebruik Loofdoding 2 App in Akkerweb Auteur Corné Kempenaar T E.

Loofdoding2 App. Instructie gebruik Loofdoding 2 App in Akkerweb Auteur Corné Kempenaar T E. ontwikkeld door Loofdoding2 App Versie 2.0 juli 2019 Instructie gebruik Loofdoding 2 App in Akkerweb Auteur Corné Kempenaar T. 0317 480498 E. corne.kempenaar@wur.nl 1 De Algemene informatie Met de Loofdoding2-App

Nadere informatie

Handleiding. Bestuursrecht. Handheld

Handleiding. Bestuursrecht. Handheld Handleiding Bestuursrecht Handheld Auteurs: K. van der Weide P. de Jonge BySpy Products B.V. 2019 versie 3.1 12-12-2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Bestuursrecht 3 Openstaande zaak of nieuwe

Nadere informatie

Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Toegang tot uw e-mailberichten via internet Basishandleiding Multrix Outlook Web App 2010 Versie: 24 februari 2011 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web Access 2010 Voorblad Inhoudsopgave 1 Inloggen...3 2 Veelgebruikte

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 2.0 Versie: 3.0 Datum: 7 december 2015 Handleiding Tropaz zelfmanagement Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz.

Nadere informatie

Ledenhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem

Ledenhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem Ledenhandleiding PPBN handicap- en registratiesysteem Inhoud Website... 3 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten... 4 DashBoard... 5 Mijn wedstrijden... 5 1. Wedstrijden waarop ik ben ingeschreven... 5 2. Toon

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmangement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmangement Handleiding CROW Kennisbank Contentmangement 4-7-2013 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels

Nadere informatie

XELION 7 - MOBIELE APP

XELION 7 - MOBIELE APP XELION 7 - MOBIELE APP Snelstart document voor eindgebruikers van de Xelion 7 smartphone app 1 Inhoud 1. De eerste keer de Xelion 7 app openen... 3 2. Inloggen in de Xelion 7 app... 3 3. De app gebruiken...

Nadere informatie

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide.

Inleiding. 2 Copyright 2017 Abrona, Huis ter Heide. Inleiding Abrona vindt het belangrijk om de zelfstandigheid en eigen regie van cliënten zoveel mogelijk te ondersteunen. Een manier om hier aan bij te dragen is het gebruik van het cliëntportaal in het

Nadere informatie

Handleiding Bandmogelijkheden op de Website. Pim Alford

Handleiding Bandmogelijkheden op de Website. Pim Alford Handleiding Bandmogelijkheden op de Website Pim Alford Inhoudsopgave Reservering plaatsen via de website?... 1 Reservering verwijderen via de website?... 3 Biografie plaatsen van jou band... 5 Muziek plaatsen

Nadere informatie

----- Handleiding -----

----- Handleiding ----- ----- Handleiding ----- Optering 1. Een account Voordat u een optie kunt nemen moet u een account aanmaken op nieuwbouwinschrijving.nl. Dit kunt u doen door op de knop Log in rechtsboven op het scherm

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING AANMELDEN EN PERCELEN INTEKENEN

GEBRUIKSAANWIJZING AANMELDEN EN PERCELEN INTEKENEN GEBRUIKSAANWIJZING AANMELDEN EN PERCELEN INTEKENEN A. Registreren Om percelen in te kunnen tekenen op www.mijnakker.nl registreert u zichzelf eerst. Registreren is gratis, u doet dit als volgt: 1. Ga naar

Nadere informatie

U begint op uw bureaublad. Hier vindt u de app: Kiosk. Wanneer u op kiosk klikt vind u de kranten app. U klikt op de gedownloade app.

U begint op uw bureaublad. Hier vindt u de app: Kiosk. Wanneer u op kiosk klikt vind u de kranten app. U klikt op de gedownloade app. U begint op uw bureaublad. Hier vindt u de app: Kiosk Wanneer u op kiosk klikt vind u de kranten app. U klikt op de gedownloade app. Wanneer u op de app geklikt heeft ziet dit er zo uit: Rechts boven in

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Houd een vinger aan de pols

Houd een vinger aan de pols Houd een vinger aan de pols Handleiding voor patiënten met pc, laptop of Android Inhoudsopgave In deze handleiding kunt u terugvinden welke stappen u moet nemen om cvitals te gaan gebruiken op uw pc, laptop

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement Handleiding CROW Kennisbank Contentmanagement Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels in de navigatie...

Nadere informatie

Handleiding LUMC Patiëntportaal

Handleiding LUMC Patiëntportaal Handleiding LUMC Patiëntportaal JANUARI 2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Wat hebt u nodig? 3 3 DigiD aanvragen 3 4 Inloggen en uitloggen 4 5 Hoe werken de verschillende onderdelen? 7 5.1 Nieuwe afspraak

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal Datum: 01-03-2015 Inleiding Posd urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Mijnschoolinfo ouders/verzorgers

Stappenplan gebruik Mijnschoolinfo ouders/verzorgers Stappenplan gebruik Mijnschoolinfo ouders/verzorgers Inhoudsopgave Vragen en uitleg:... 3 Telefonische helpdesk... 3 Begin scherm en tabbladen... 4 Mailings... 5 Berichten... 8 Agenda... 9 Klassen... 10

Nadere informatie

HANDLEIDING scoolplan COACH

HANDLEIDING scoolplan COACH HANDLEIDING Inhoud Hoofdmenu pagina 3 Short cut: Interne notities pagina 5 IDP overzicht pagina 7 Menu pagina 10 Interne notities pagina 12 Notities pagina 14 Volgende IDP pagina 15 Archief pagina 17 Vragen

Nadere informatie

Hoe maak ik een account aan op Twitter?

Hoe maak ik een account aan op Twitter? Hoe maak ik een account aan op Twitter? Met deze stappen voltooid u het aanmaken van uw eigen Twitter account. STAP 1 Ga naar twitter.com. Zoals u hieronder ziet, bent u op de startpagina van het kanaal.

Nadere informatie

Handleiding Select Online. Versie: 1.6.1

Handleiding Select Online. Versie: 1.6.1 Handleiding Select Online Versie: 1.6.1 Versiedatum: 10-06-2014 Inleiding Select is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

1 Startpagina. Vlaams Communicatie Assistentie Bureau voor Doven, vzw

1 Startpagina. Vlaams Communicatie Assistentie Bureau voor Doven, vzw Dendermondesteenweg 449, 9070 Destelbergen tolkaanvraag@cabvlaanderen.be www.cabvlaanderen.be - www.tolkaanvraag.be 09/228.28.08-09/228.18.14-0473/92.33.11 - Nood 0476/22.91.75 1 Startpagina Na het aanmelden

Nadere informatie

Stripbuilder App. De Stripbuilder App. Auteur Thomas Been T E.

Stripbuilder App. De Stripbuilder App. Auteur Thomas Been T E. ontwikkeld door Stripbuilder App De Stripbuilder App. Auteur Thomas Been T. +31 317 480644 E. thomas.been@wur.nl De Stripbuilder App wordt gebruikt om een perceel- of gewas polygoon te splitsen in de te

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding Orderportaal Van Happen

Handleiding Orderportaal Van Happen Handleiding Orderportaal Van Happen Veilig mobiel 24/7 Inhoud Handleiding Orderportaal Van Happen... 1 01 Inloggen eerste gebruik... 2 02 Nieuwe opdracht aanmaken... 3 03 Nieuwe container plaatsen... 4

Nadere informatie

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal

Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Medewerker handleiding Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.19102018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

HANDLEIDING Ouderportaal

HANDLEIDING Ouderportaal HANDLEIDING Ouderportaal Inhoudsopgave 1. Gebruik van het ouderportaal... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Het portaal... 4 2. Het fotoboek4 3. Het schriftje... 5 4. Berichten... 5 5. Mijn gegevens... 7 5.1 Opvangkalender...

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN ZOVIE

HANDLEIDING MIJN ZOVIE HANDLEIDING MIJN ZOVIE Inhoud Welkom bij Zovie... 2 Laptop of telefoon... 2 Snelkoppeling op de telefoon instellen... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Hoofdpagina... 5 Tijdschrijven... 5 Aantal

Nadere informatie

1 Startpagina. Vlaams Communicatie Assistentie Bureau voor Doven, vzw

1 Startpagina. Vlaams Communicatie Assistentie Bureau voor Doven, vzw Vlaams Communicatie Assistentie Bureau voor Doven, vzw Dendermondesteenweg 449, 9070 Destelbergen tolkaanvraag@cabvlaanderen.be www.cabvlaanderen.be - www.tolkaanvraag.be 09/228.28.08-09/228.18.14-0473/92.33.11

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 3.2R5

Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 3.2R5 Gebruikershandleiding voor zelfdoserende patiënten Web applicatie Tropaz 3.2R5 Versie: 5.0 Datum: september 2017 Handleiding Tropaz zelfmanagement Met behulp van deze handleiding maakt u kennis met Tropaz.

Nadere informatie

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of Enkele nuttige tips om met VARB te werken. U start uw internetbrowser en gaat naar https://www.varb.nl er komt een schermpje Certificaat bevestigen, klik op OK. Het volgende scherm is Voer Pin in, u vult

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR BEDRIJVEN

HANDLEIDING VOOR BEDRIJVEN HANDLEIDING VOOR BEDRIJVEN Versie : 1.8 Email : redactie@klacht.nl Inleiding Welkom bij KLACHT.nl! Op KLACHT.nl kunnen consumenten hun klachten, complimenten en suggesties voor verbetering kwijt. Om ervoor

Nadere informatie

Handleiding mijnboerennatuur.nl voor ANLb-deelnemers

Handleiding mijnboerennatuur.nl voor ANLb-deelnemers Handleiding mijnboerennatuur.nl voor ANLb-deelnemers SCAN-ICT Helpdesk Versie: 11-7-2018 Handleiding mijnboerennatuur.nl Met mijnboerennatuur.nl kunt u, als deelnemer aan het Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer

Nadere informatie

Webhosting Online Beginnen met Joomla v1.0

Webhosting Online Beginnen met Joomla v1.0 Webhosting Online Beginnen met Joomla v1.0 1 Inleiding KPN stelt met een abonnement op Webhosting Online Linux gratis het content management systeem Joomla voor u beschikbaar. Dit populaire programma om

Nadere informatie

Werkinstructie Het voortgangsverslag maken, publiceren en bijwerken in Mijn Rechtspraak Toezicht

Werkinstructie Het voortgangsverslag maken, publiceren en bijwerken in Mijn Rechtspraak Toezicht Werkinstructie Het voortgangsverslag maken, publiceren en bijwerken in Mijn Rechtspraak Toezicht U dient het voortgangsverslag via Mijn Rechtspraak Toezicht in te dienen. Wanneer de termijn van het voortgangsverslag

Nadere informatie

INSTRUCTIE SOMTODAY WEBSITE OUDER APP HELP IK KAN NIET INLOGGEN WACHTWOORD VERGETEN

INSTRUCTIE SOMTODAY WEBSITE OUDER APP HELP IK KAN NIET INLOGGEN WACHTWOORD VERGETEN INSTRUCTIE SOMTODAY WEBSITE OUDER APP HELP IK KAN NIET INLOGGEN WACHTWOORD VERGETEN Bent u uw wachtwoord vergeten, dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen door op Wachtwoord vergeten? op het inlogscherm

Nadere informatie

Bookshelf account aanmaken, apps installeren en de mogelijkheden

Bookshelf account aanmaken, apps installeren en de mogelijkheden Bookshelf account aanmaken, apps installeren en de mogelijkheden 1.1 Aanmaken Bookshelf account Iedereen die een E-mail adres heeft, kan een Bookshelf account aanmaken. Dit kan via http://bookshelf.nl/start/.

Nadere informatie

Via de website kiest u onder de kop Direct naar het hoofdstuk Vliegverkeer bekijken.

Via de website   kiest u onder de kop Direct naar het hoofdstuk Vliegverkeer bekijken. Webtrak 1 HANDLEIDING Start pagina WebTrak Zowel de civiele- als de militaire vliegbewegingen zijn op WebTrak te volgen. De gegevens moeten een aantal bewerkingen ondergaan voordat het systeem ze zichtbaar

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers Handleiding mijndienstrooster voor medewerkers versie 1.2 19 maart 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Wachtwoord wijzigen...3 Homepage...4 Rooster bekijken...5 mijnrooster...6 Agenda...7 Verlof

Nadere informatie

XELION 7 - MOBIELE APP. Snelstart document voor eindgebruikers van de Xelion 7 smartphone app

XELION 7 - MOBIELE APP. Snelstart document voor eindgebruikers van de Xelion 7 smartphone app XELION 7 - MOBIELE APP Snelstart document voor eindgebruikers van de Xelion 7 smartphone app Inhoud 1. De eerste keer de Xelion 7 app openen 4 2. Inloggen in de Xelion 7 app 4 3. De app gebruiken 5 3.1

Nadere informatie

SenBox Handleiding. Versie: juli

SenBox Handleiding. Versie: juli SenBox Handleiding Versie: juli 2019 www.sendot.nl Inhoudsopgave 1. Installatie... 3 1.1 Benodigdheden... 3 1.2 Stappen... 3 2. Login... 5 3. Dashboard... 6 4. Grafiek maken... 8 5. Chart Screen... 9 5.1

Nadere informatie

Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers

Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers Handleiding OZOverbindzorg / PsyNet voor mantelzorgers 1. Inloggen U kunt inloggen door naar de website www.ozoverbindzorg.nl te gaan en rechts bovenin op log hier in te klikken. Vervolgens klikt u op

Nadere informatie

Rondleiding Vitalinq

Rondleiding Vitalinq Rondleiding Vitalinq Klik op een titel om direct naar uitleg te gaan! Inhoud Opstarten rondleiding... 1 Rondleiding Profiel... 2 WIJ module... 3 Groepsbericht versturen... 3 Persoonlijk bericht versturen...

Nadere informatie

Gebruikshandleiding. MijnBankingTools

Gebruikshandleiding. MijnBankingTools Gebruikshandleiding MijnBankingTools Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere pagina

Nadere informatie

Beknopte handleiding voor deelnemers in zelfinstellingsgroep

Beknopte handleiding voor deelnemers in zelfinstellingsgroep www.mijndialog.nl Beknopte handleiding voor deelnemers in zelfinstellingsgroep U geeft aan mee te willen doen. De huisartspraktijk meldt u aan bij het onderzoekscentrum (VU medisch centrum Amsterdam) U

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Quick Guide. FytekPro voor begeleiders. FytekPro

Quick Guide. FytekPro voor begeleiders. FytekPro FytekPro De app voor sporters en begeleiders voor optimale sportprestaties en blessurepreventie. - www.fytekpro.nl - Beste begeleider, Wat leuk dat je aan de slag gaat met FytekPro! Met FytekPro haal je

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Digitale aangifte pootaardappelen

Veelgestelde vragen Digitale aangifte pootaardappelen In het aangifteprogramma bevindt zich ook een uitgebreide Handleiding. (Klik hieronder met uw linker muisknop op een categorie/vraag) Veelgestelde vragen over stap 1 Voorregistratie stammen Veelgestelde

Nadere informatie

Stagerage Versie 3 zomer 2011

Stagerage Versie 3 zomer 2011 Stagerage Versie 3 zomer 2011 Algemene bewerkingen BlueBased B.V (2011) Auteur: Jeroen IJzerman Inleiding In deze handleiding worden de algemene taken behandeld, die voor alle rollen gelden. De rollen

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft INLEIDING U heeft inmiddels een account aan gemaakt in CarenZorgt om uw persoonlijk cliëntdossier online in te kunnen zien. In

Nadere informatie