PRODUCT PRESENTATIE / Q VOOR INTERACTIEVE TALKSHOWS. 7 CAST TV

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PRODUCT PRESENTATIE / Q1 2016 VOOR INTERACTIEVE TALKSHOWS. 7 CAST TV"

Transcriptie

1 PRODUCT PRESENTATIE / Q VOOR INTERACTIEVE TALKSHOWS. 7 CAST TV

2 7 CAST TV DE KIJKER. DE BELANGRIJKSTE ROL BINNEN EEN WEBINAR. UITGANGSPUNT BIJ 7 CAST TV IS DE TV ERVARING. DE VIDEO STAAT CENTRAAL. AANGEVULD MET DE MOGELIJKHEID TOT INTERACTIE DOOR MIDDEL VAN HET STELLEN VAN VRAGEN, MEEDOEN AAN POLLS, AANGEBODEN KRIJGEN VAN INTERACTIEVE LINKS EN HET INVULLEN VAN EEN ENQUÊTE. DIT ALLES IN EEN RUSTIGE VORMGEVING DIE PRETTIG OOGT OP ZOWEL DESKTOP, LAPTOP ALS TABLET.

3 DIT IS WAT DE KIJKER TE ZIEN KRIJGT. EEN RUSTIGE PAGINA WAARBIJ AANDACHT IS VOOR DE VIDEO. DE BANNER BOVENIN BEELD KAN OOK UIT WORDEN GEZET INDIEN GEWENST. RECHTS NAAST DE VIDEO IS RUIMTE OM MET MODERATOREN TE PRATEN EN VRAGEN TE STELLEN TIJDENS HET WEBINAR. EN ONDERIN IS NOG EXTRA RUIMTE VOOR EEN LOGO. OP DEZE PLEK VERSCHIJNT OOK DE POLL EN KUNNEN EVENTUEEL LINKS WORDEN AANGEBODEN. DE FOOTER ONDERIN BEELD IS UITERAARD AANPASBAAR OP WENS VAN DE OPDRACHTGEVER.

4 HIER ZIEN WE DEZELFDE PAGINA MET EEN ACTIEVE POLL DIE DOOR DE KIJKER KAN WORDEN INGEVULD.

5 Aantal kijkers: 942 INDIEN DE CHIEF MODERATOR (ZIE UITLEG VERDEROP) DIT WENST KAN DE POLL UITSLAG WORDEN GETOOND. OOK KAN WORDEN GETOOND HOEVEEL KIJKERS ER LIVE MEEKIJKEN.

6 DE KIJKER KAN EENVOUDIG HET VIDEOBEELD GROTER MAKEN. DE VIDEO IS EEN STREAM DIE LOS STAAT VAN 7 CAST TV, WAARDOOR 7 CAST TV INZETBAAR IS IN COMBINATIE MET ALLE VIDEO- EN PRODUCTIEPARTIJEN.

7 VAAK OP HET EINDE VAN HET WEBINAR KAN EEN ENQUÊTE WORDEN GETOOND. DEZE KAN EENVOUDIG DOOR DE KIJKER WORDEN INGEVULD.

8 7 CAST TV DE ACHTERKANT. UITGANGSPUNT VAN 7 CAST TV IS DAT HET GEHELE WEBINAR VANUIT EEN ENKEL CMS (CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM) OPGEZET MOET KUNNEN WORDEN ZONDER TECHNISCHE KENNIS.

9 DE TAB ALGEMEEN WAAR DIVERSE ZAKEN EENVOUDIG KUNNEN WORDEN GEDEFINIEERD, ZOALS HET ADRES VAN HET WEBINAR, HET AFZENDER ADRES, DE FOOTER TEKST EN EEN EVENTUELE GOOGLE ANALYTICS CODE.

10 DE TAB VORMGEVING. AANPASBAAR BINNEN 7 CAST ZIJN DE BANNER, HET LETTERTYPE EN ALLE KLEUREN VOOR TEKSTEN, ACHTERGRONDEN EN KNOPPEN.

11 DE TAB TEKSTEN ALGEMEEN WAAR BIJNA ALLE MOGELIJKE TEKSTEN KUNNEN WORDEN GEPERSONALISEERD DOOR DE OPDRACHTGEVER.

12 HET MAILING SYSTEEM VAN 7 CAST TV IS ZEER UITGEBREID EN VOLLEDIG AANPASBAAR. ALLE STANDAARD S, MAAR OOK MAILINGS ACHTERAF. ER KAN WORDEN G D NAAR IEDEREEN DIE HEEFT GEKEKEN, IEDEREEN DIE HET WEBINAR HEEFT GEMIST. MAAR OOK NAAR EEN SELECTIE UIT DE GROEP KIJKERS (BV. IEDEREEN DIE BIJ DE ENQUÊTE HEEFT AANGEGEVEN EEN BROCHURE TE WILLEN ONTVANGEN).

13 7 CAST TV WERKT MET DIVERSE ROLLEN, ZOALS DIE VAN PRESENTATOR, MODERATOR EN CHIEF MODERATOR. DEZE ROLLEN WORDEN HIER BEPAALD EN GEKOPPELD AAN PERSONEN EN ADRESSEN. NAAST DEZE TAB DE TAB INSCHRIJVINGEN WAAR ALLE INSCHRIJVINGEN VAN KIJKERS TE ZIEN ZIJN.

14 OP DEZE PAGINA WORDT DE AANMELDPAGINA VOOR DE KIJKER GEMAAKT. WELKE VELDEN EN IN WELKE VOLGORDE? ALLES KAN HIER CUSTOMIZED WORDEN GEMAAKT.

15 OP DEZE PAGINA WORDT DE AANMELDPAGINA VOOR DE KIJKER GEMAAKT. WELKE VELDEN EN IN WELKE VOLGORDE? ALLES KAN HIER CUSTOMIZED WORDEN GEMAAKT.

16 OP DEZELFDE MANIER KAN HET EVALUATIE FORMULIER WORDEN SAMENGESTELD. GEHEEL OP MAAT EN NAAR WENS VAN DE OPDRACHTGEVER.

17 DE PLEK VAN WAARUIT ALLE MOGELIJKE MAILINGS WORDEN VERSTUURD. LOS VAN DE AUTOMATISCHE MAILS, ZOALS BIJ HET AANMELDEN, WORDEN HIER DE MAILS VOOR NA HET WEBINAR AANGEMAAKT.

18 7 CAST TV BESCHIKT OVER UITGEBREIDE STATISTIEKEN DIE DIRECT NA HET WEBINAR TE ZIEN ZIJN. DENK AAN HET PERCENTAGE INSCHRIJVINGEN DAT IS KOMEN KIJKEN, MAAR OOK VIA WELKE KANALEN DE INSCHRIJVINGEN ZIJN BINNENGEKOMEN.

19 OOK ZIJN ER UITGEBREIDE STATISTIEKEN OVER HET KIJKGEDRAG, ZOALS HET PERCENTAGE DAT HET WEBINAR GEHEEL UITKEEK, WANNEER KIJKERS IN- EN UITGECHECKT ZIJN EN HOEVEEL KIJKERS DE POLL OF ENQUÊTE INVULDEN.

20 EN UITERAARD ZIJN ALLE STATISTIEKEN DOOR DE OPDRACHTGEVER DIRECT EXPORTEERBAAR EN TE DOWNLOADEN IN ALLE GEWENSTE FORMATEN.

21 7 CAST TV DE MODERATOREN. ACHTER DE SCHERMEN TIJDENS HET WEBINAR ZORGEN DE MODERATOREN ERVOOR DAT DE VRAGEN VAN DE KIJKERS WORDEN BEANTWOORD. VRAGEN WAARVAN EEN MODERATOR DENKT DAT ZE INTERESSANT ZIJN OM IN HET WEBINAR TE LATEN BEHANDELEN KUNNEN WORDEN DOORGESTUURD AAN DE CHIEF MODERATOR. HET AANTAL MODERATOREN IS AFHANKELIJK VAN HET AANTAL KIJKERS, MAAR 7 CAST TV KAN IN PRINCIPE IEDER AANTAL MODERATOREN AAN.

22 DE BASIS PAGINA VOOR DE MODERATOR. HIJ/ZIJ ZIET ONDER HET TABJE WACHTENDE CHATS OF ER NIEUWE KIJKERS ZIJN MET VRAGEN. ZODRA EEN MODERATOR EEN KIJKER OPPAKT KOMT DEZE IN DE LIJST VAN MIJN CHATS.

23 CHATTEN WERKT EENVOUDIG, ZOALS MEN GEWEND IS TE DOEN IN ANDERE CHATOMGEVINGEN ZOALS WHATSAPP. INDIEN DE MODERATOR EEN VRAAG WIL DOORSTUREN TER BEHANDELING IN HET WEBINAR KLIKT HIJ/ZIJ OP STUUR DOOR NAAR CHIEF MODERATOR. IN HET MIJN NOTES GEDEELTE KUNNEN VEEL VOORKOMENDE ANTWOORDEN WORDEN OPGESLAGEN.

24 7 CAST TV DE CHIEF MODERATOR. DE CHIEF MODERATOR IS DE EINDREDACTEUR TIJDENS HET WEBINAR. HIJ/ZIJ IS DE LINK NAAR DE PRESENTATOR EN BEPAALT WELKE VRAGEN OP WELK MOMENT AAN DE PRESENTATOR WORDEN AANGEBODEN. DAARNAAST HEEFT DE CHIEF MODERATOR DE CONTROLE OVER ALLE FUNCTIONALITEITEN TIJDENS EEN WEBINAR.

25 HET DASHBOARD VAN DE CHIEF MODERATOR. FUNCTIES: WEBINAR OP LIVE ZETTEN, TONEN VAN EVALUATIE / POLLS / LINKS, TONEN UITSLAGEN AAN PRESENTATOR EN AAN PUBLIEK, DIRECT CHATTED MET DE PRESENTATOR, BERICHT VERSTUREN AAN ALLE KIJKERS, DOORSTUREN VRAGEN NAAR PRESENTATOR, TONEN TOTAAL AANTAL KIJKERS AAN KIJKPUBLIEK, BANNER BOVENIN BEELD AAN/UIT ZETTEN.

26 7 CAST TV DE PRESENTATOR. DE PRESENTATOR HEET ALS KERNTAAK OM EEN BOEIEND GESPREK TE VOEREN MET ZIJN/HAAR GASTEN. VIA EEN EENVOUDIGE PAGINA OP EEN TABLET KAN HIJ TIJDENS HET WEBINAR COMMUNICEREN MET DE CHIEF MODERATOR, KOMEN DE VRAGEN VAN DE KIJKERS BINNEN EN KRIJGT HIJ DE UITSLAG DOOR TIJDENS EEN EVENTUELE POLL.

27 DE PRESENTATOR KAN NAAR EIGEN WENS DE TEKST VAN DE VRAGEN GROTE OF KLEINER MAKEN. DAARNAAST EEN CHATVENSTER VOOR DIRECT CONTACT MET DE CHIEF MODERATOR EN RECHTSONDER DE UITSLAG VAN EEN EVENTUELE POLL.

28 MEER INFORMATIE? DOORPRATEN OVER DE MOGELIJKHEDEN? NEEM CONTACT OP MET RONNIE OVERGOOR VIA OF BEL HEM DIRECT OP VOOR INTERACTIEVE TALKSHOWS. 7 CAST TV

QUICKSTART GUIDE. webinar organiseren WEBINARGEEK.COM

QUICKSTART GUIDE. webinar organiseren WEBINARGEEK.COM QUICKSTART GUIDE webinar organiseren WEBINARGEEK.COM LIVE WEBINAR ORGANISEREN Bij een live webinar nodig je mensen vooraf uit om deel te nemen aan het webinar. Op het afgesproken tijdstip logt iedereen

Nadere informatie

1.9.9 Release Notes 28 oktober 2014

1.9.9 Release Notes 28 oktober 2014 1.9.9 Release Notes 28 oktober 2014 Inhoud Voordelen... 1 Overzicht... 2 Release Versie... 3 Nieuw... 4 Nieuw Tablet/Groot scherm weergave... 4 Ontwerp de Tablet/Groot Scherm Layout... 4 Site eigenaar

Nadere informatie

LIVE WEBINAR UITZENDEN

LIVE WEBINAR UITZENDEN LIVE WEBINAR UITZENDEN met Google Hangouts on Air WEBINARGEEK.COM INTRODUCTIE Voor het uitzenden van een live webinar met WebinarGeek heb je een Google account nodig. Dat is nodig omdat er gebruik wordt

Nadere informatie

Your story, delivered

Your story, delivered Your story, delivered Wat is een webinar? Een webinar is een live online presentatie die vanaf elke locatie door duizenden deelnemers tegelijkertijd kan worden gevolgd. U betrekt uw deelnemers met interactieve

Nadere informatie

BIJLAGE. Mailing versturen & Nieuwsbrief adressen

BIJLAGE. Mailing versturen & Nieuwsbrief adressen BIJLAGE. Mailing versturen & Nieuwsbrief adressen Inleiding Het is in Publicanda mogelijk mailings te versturen. Bij deze module hoort een Standaardknop waarmee bezoekers zich via de website kunnen aanmelden

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Handleiding Gravity Forms

Handleiding Gravity Forms Handleiding Gravity Forms Deze handleiding gaat in op het maken van formulieren via Gravity Forms binnen WordPress. Ter voorbeeld wordt een formulier gemaakt voor het inzenden van hulp vragen voor Gravity

Nadere informatie

Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem

Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem Jemasoft CMS: Nieuw Mailingsysteem Pagina 1 van 5 Wat is er gewijzigd? Op 18 december 2009 is het nieuwe Jemasoft CMS Mailing systeem E@syMailings online gegaan. De grootste wijziging ten opzichte van

Nadere informatie

Inhoudsopgave handleiding CMS

Inhoudsopgave handleiding CMS Inhoudsopgave handleiding CMS INTRODUCTIE STICHTING GEEFGRATIS EN GEEF.NL... 2 HOE BEHEER IK ONZE GOEDE DOEL GEGEVENS?... 3 WAT IS EEN CMS?... 3 HOE LOG IK (BINNEN HET CMS) OP WWW.GEEF.NL IN?... 3 IK BEN

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

LIVE WEBINAR UITZENDEN

LIVE WEBINAR UITZENDEN LIVE WEBINAR UITZENDEN met Google Hangouts on Air WEBINARGEEK.COM INTRODUCTIE Voor het uitzenden van een live webinar met WebinarGeek heb je een Google account nodig. Dat is nodig omdat er gebruik wordt

Nadere informatie

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers

OZO Handleiding 1. Voor gebruikers/deelnemers OZO Handleiding 1 Voor gebruikers/deelnemers Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als gebruiker/deelnemer op overzichtelijke wijze de weg kunt vinden binnen de OZO website. Wilt u uitleg over de

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID

IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID IMPULSFONDS VOOR HET MIGRANTENBELEID HANDLEIDING VOOR DE WEBAPPLICATIE Op deze pagina s vindt u de nodige informatie om te werken met de webapplicatie van het Impulsfonds. Wij raden u aan om deze pagina

Nadere informatie

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief

8.1.1 Aanmaken van een nieuwsbrieflijst voor een nieuwsbrief 8. Nieuwsmanagement Doormiddel van het nieuwsmanagement onderdeel kunt u uw klanten op de hoogte houden van het laatste nieuws, de nieuwste producten of de beste aanbiedingen. U kunt dit in de webshop

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

Webinars BEREIK OP EEN INTERACTIEVE MANIER UW DOELGROEP

Webinars BEREIK OP EEN INTERACTIEVE MANIER UW DOELGROEP Webinars BEREIK OP EEN INTERACTIEVE MANIER UW DOELGROEP Inleiding Content wordt steeds visueler en interactiever. Videocontent wordt door marketeers ervaren als een van de meest effectieve communicatiemiddelen.

Nadere informatie

Uw Event. Volop interactie met het publiek!

Uw Event. Volop interactie met het publiek! Uw Event Volop interactie met het publiek! Betrek uw publiek Bij Sendsteps geloven we dat uw publiek van grote invloed is op het slagen van uw event. Naast de sprekers op het podium, voegt ook het publiek

Nadere informatie

Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl

Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl Instructie nieuwsbriefmodule Mijnhengelsportvereniging.nl Met de nieuwsbriefmodule is het mogelijk om veilig en eenvoudig digitale nieuwsbrieven te versturen naar abonnees. Voor de module is maatwerk nodig

Nadere informatie

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172)

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 1 Inhoud Tips voor u begint... 3 Beginnen met WordPress... 4 Login... 4 Dashboard... 4 Back-up maken van uw website... 5 Bloggen en Pagina s... 6 Tekst editor... 6 Nieuwsbericht maken (Bloggen)... 6 Pagina

Nadere informatie

Webinars. Bereik op een interactieve manier uw doelgroep. Heliview Online +31 (0)

Webinars. Bereik op een interactieve manier uw doelgroep. Heliview Online +31 (0) Webinars Bereik op een interactieve manier uw doelgroep Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Doel van een webinar... 3 Voordelen... 3 Professionele studio... 4 Professioneel

Nadere informatie

Beursvloer. Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger. 1. Inleiding De Beursvloer Het Beursvloer venster 3. 4.

Beursvloer. Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger. 1. Inleiding De Beursvloer Het Beursvloer venster 3. 4. Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger Inhoudsopgave 1. Inleiding 2 2. De 2 3. Het venster 3 4. Header 3 5. Taakbalk 4 6. Kanalenkiezer 4 7. Het chatveld 4 8. Het chat invoerveld 4 9. De livecam

Nadere informatie

Quick Start Guide. Het Dashboard

Quick Start Guide. Het Dashboard Quick Start Guide Deze Quick Start Guide vertelt alle basisprincipes over het gebruik van de software, zodat u snel aan de slag kunt. Deze gids fungeert als een breed overzicht van het systeem. Hiernaast

Nadere informatie

Handleiding NarrowCasting

Handleiding NarrowCasting Handleiding NarrowCasting http://portal.vebe-narrowcasting.nl september 2013 1 Inhoud Inloggen 3 Dia overzicht 4 Nieuwe dia toevoegen 5 Dia bewerken 9 Dia exporteren naar toonbankkaart 11 Presentatie exporteren

Nadere informatie

Handleiding. imailingtool. Introductie

Handleiding. imailingtool. Introductie Handleiding imailingtool Handleiding...1 imailingtool...1 Introductie...1 2 Aan de slag!...2 2.1 Inloggen...2 2.2 Dashboard / Homepage...2 2.2.1 Uitleg dashboard...3 3 Adressenlijst...0 3.1 Een nieuwe

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures

Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Handleiding ABK inschrijven op openbare procedures Versie 1 Januari 2016 Inhoudsopgave 1 Aanmelden voor uw inschrijving... 3 1.1 Het project op Aanbestedingskalender.nl... 3 1.2 Het project zichtbaar maken

Nadere informatie

Snel van start met Linkedin?

Snel van start met Linkedin? Handleiding Snel van start met Linkedin? Je online CV, vacaturebank, sollicatiemedium en verzameling van professionele contacten in één! Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied.

Nadere informatie

imailingtool Handleiding

imailingtool Handleiding imailingtool Handleiding 1 Inhoud 1 Introductie imailingtool 3 2 Aan de slag met imailingtool 3 2.1 Log-in 3 2.2 Homepage 4 3 Adressenlijst 5 3.1 Een nieuwe adreslijst aanmaken 5 3.1.1 Een adres toevoegen

Nadere informatie

Uitleg LIGHT nieuwsbriefmodule

Uitleg LIGHT nieuwsbriefmodule Uitleg LIGHT nieuwsbriefmodule Datum: 29-09- 09 Gemaakt door: Abbe Keultjes (abbe@light.nl) Versie: 1.1 Inhoud Nieuwsbriefmodule... 2 Algemene opmerkingen... 2 Mailinglijsten beheren... 3 Nieuwsbrief bewerken,

Nadere informatie

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen Inhoud Algemene informatie...3 Voor wie is deze handleiding?...3 Voordat u begint...3 Pagina beheer...4 Pagina aanmaken...4 Pagina wijzigen...4

Nadere informatie

DGT Dynamics 2 - Handleiding

DGT Dynamics 2 - Handleiding DGT Dynamics 2 - Handleiding 1. Aanmelden 1. Ga naar http://dgtdynamics.digitopia.be/ (of http://www.pharmatopia.be voor apothekers) 2. Vul uw gebruikersnaam (e-mailadres) en uw paswoord in. De home pagina

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding. Er zijn betaalde

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Snel aan de slag met

Snel aan de slag met Snel aan de slag met Het eerste gebruik John Smith werkt bij Knipsel PR en heeft als klant Supermerk Jeans. Hij heeft inloggegevens gekregen voor Faselis en logt nu voor het eerst in. Direct na het inloggen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

ontwikkeling Gebied CommunicatieBlog Belanghebbenden informeren en betrekken bij uw project met het Communicatie Blog van 2BVisible

ontwikkeling Gebied CommunicatieBlog Belanghebbenden informeren en betrekken bij uw project met het Communicatie Blog van 2BVisible Gebied www.2bvisible.nl ontwikkeling CommunicatieBlog Belanghebbenden informeren en betrekken bij uw project met het Communicatie Blog van 2BVisible / info@2bvisible.nl / 06-53939141 Communicatie zonder

Nadere informatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie

Handleiding Glashart Media Android applicatie Handleiding Glashart Media Android applicatie Alle mogelijkheden van de Glashart Media app:* - Een persoonlijk overzicht: het 'dashboard' - Meerdere Set-Top boxen kunnen gekoppeld worden (woonkamer, slaapkamer)

Nadere informatie

Hoe maak ik een bericht in Newbase?

Hoe maak ik een bericht in Newbase? Hoe maak ik een bericht in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 14 Inhoudsopgave 1 Aanmaken

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

Aan de slag met MailChimp!

Aan de slag met MailChimp! Bijgewerkt: 11-okt-2016 Aan de slag met MailChimp! In 3 stappen je eerste nieuwsbrief verzenden Stap 1. Aanmelden Meld je aan via www.mailchimp.com, het is gratis en een creditcard is niet nodig voor aanmelding.

Nadere informatie

Quickstart Lucrasoft EMMA

Quickstart Lucrasoft EMMA Quickstart Lucrasoft EMMA Versie: 1.0 Datum: 10 April 2014 Quickstart Lucrasoft EMMA is dé tool om nieuwsbrieven te versturen, uw contacten te beheren en deze op het juiste moment van de juiste informatie

Nadere informatie

LinkedIn - hoe meld ik mij aan?

LinkedIn - hoe meld ik mij aan? LinkedIn - hoe meld ik mij aan? Inhoud 1. Wat is LinkedIn?... 2. Aanmelden bij LinkedIn... 2.1 Registreren... 2.2 Uw profiel opbouwen... 3. De eerste handelingen op LinkedIn... 3.1 Navigeren met de menubalk...

Nadere informatie

BIJLAGE. Nieuwsbrieven en spam

BIJLAGE. Nieuwsbrieven en spam BIJLAGE. Nieuwsbrieven en spam Per 1 oktober wijzigt de Telecommunicatiewet. Het is vanaf dan niet meer toegestaan om zonder voorafgaande toestemming elektronische berichten (sms, mms, e-mail) met een

Nadere informatie

STRABRECHT COLLEGE WORDPRESS WEBSITE

STRABRECHT COLLEGE WORDPRESS WEBSITE STRABRECHT COLLEGE WORDPRESS WEBSITE Na het bekijken van de aangeleverde.psd bestanden, blijkt er nog veel onduidelijkheden over de functionaliteit van de website. Met name wat de elementen zijn en de

Nadere informatie

Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger. Handleiding voor de Beursvloer

Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger. Handleiding voor de Beursvloer Virtuele ontmoetingsplaats voor de actieve belegger Handleiding voor de Beursvloer De Beursvloer is een ontmoetingsplaats waar u als actieve speler van het RTLZ Beursspel eenvoudig ervaringen, tips en

Nadere informatie

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving

Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Webinars, Webcasts & Video Dienstbeschrijving Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Index Inleiding... 3 Webinar Studio & Services... 4 Basic Webinar Service... 4 Standaard Webinar Service...

Nadere informatie

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PRINT CV HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over Print cv s... 4 1.2 Doel van deze instructie... 4 1.3 Opbouw

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

CAREN Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

CAREN Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op CAREN Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 12-19-2018 Table of Contents... 3 Handleiding... 4 Koppeling en Ons... 5 Overzicht van de cliënten met een -uitnodiging bekijken en uitnodigingen genereren...

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Talk2Fans App Handleiding

Talk2Fans App Handleiding 2016 Talk2Fans App Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Downloaden Talk2Fans app... 2 2.1 Android... 2 2.2 IOS... 3 3. Nieuwe registratie... 5 4. Eerste keer aanmelden... 6 5. Hoofdfuncties binnen de app... 8 5.1

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 HANDLEIDING TRACK & INHOUDSOPGAVE Trigger Based Track & Trace e-mails 1. Track & Trace e-mails bewerken 2 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 2. Track

Nadere informatie

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van een overzicht van alle

Nadere informatie

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren

OZO Handleiding 2. Voor organisatoren OZO Handleiding 2 Voor organisatoren Inleiding Deze handleiding legt u uit hoe u als organisator gebruik kunt maken van de functies die u alleen als organisator hebt. Wilt u als organisator voor uzelf

Nadere informatie

CAREN Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

CAREN Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op CAREN Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 30-11-2017 Table of Contents Caren... 3 Handleiding Caren... 4 Koppeling Caren en Ons... 5 Overzicht van de cliënten met een Caren-uitnodiging bekijken

Nadere informatie

Handleiding Incura. Incura Pro app gebruik

Handleiding Incura. Incura Pro app gebruik Handleiding Incura Incura Pro app gebruik Incura 1 van 10 Inleiding Deze handleiding beschrijft het gebruik van de Incura Pro app. De volgende functionaliteiten binnen Incura zijn via de app beschikbaar:

Nadere informatie

Exporteren naar PDF. 9 maart WISA helpdesk

Exporteren naar PDF. 9 maart WISA helpdesk Exporteren naar PDF 9 maart 2012 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Exporteren naar PDF 2 1.1 Formulieren in afdrukvoorbeeld exporteren naar PDF............ 3 1.2 Formulieren rechtstreeks exporteren naar PDF................

Nadere informatie

Instructie registratie & digitaal aanbieden

Instructie registratie & digitaal aanbieden Instructie registratie & digitaal aanbieden Registratie Om deel te kunnen nemen aan een tender, dient u uw organisatie éénmalig te registreren op het Negometrix platform. Het platform van Negometrix is

Nadere informatie

EERSTE INSTRUCTIE DIRECTEUREN RADARSCHOLEN.

EERSTE INSTRUCTIE DIRECTEUREN RADARSCHOLEN. 27-8-2013 RADARSCHOLEN EERSTE INSTRUCTIE DIRECTEUREN RADARSCHOLEN. [Geef de ondertitel van het document op] Dirk Inhoud 1. Intro eerste keer inloggen docent... 2 2. Email ouder om in te loggen... 3 3.

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne. How To

Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne. How To Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne How To Inhoudsopgave U heeft een SEA-campagne. Natuurlijk wilt u weten wat de effectiviteit van uw campagne is. Hoe vaak worden advertenties vertoond?

Nadere informatie

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS)

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Inloggen Het CMS wordt geopend via http://zitecraft.com/login of er kan op het icoontje rechtsonder op de zite geklikt worden. Vervolgens dient het

Nadere informatie

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe?

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe? Versie 1 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 06 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 07 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding

Nadere informatie

Mailing/Selecties maken

Mailing/Selecties maken Mailing/Selecties maken In dit hoofdstuk wordt beschreven hoe u een Brief mailing, een e-mail mailing of adresetiketten kunt maken voor een groep relaties die aan bepaalde criteria voldoen. Selectie van

Nadere informatie

Complete checklist Stijl

Complete checklist Stijl Complete checklist Stijl Checklist uitgevoerd door: Website naam: Van toepassing design + bouw + oplevering Header Staat er een telefoonnummer of e-mailadres? Is alle informatie van de klant (telnr. en

Nadere informatie

Globale kennismaking

Globale kennismaking Globale kennismaking Kennismaking Tesla CMS 1. Dashboard 2. pagina beheer - pagina aanmaken - pagina aanpassen - pagina verwijderen - pagina seo opties - zichtbaarheid pagina 3. subpagina beheer - subpagina

Nadere informatie

Release nieuwe versie 1.9.3

Release nieuwe versie 1.9.3 Release nieuwe versie 1.9.3 November 2013 www.siteop.mobi www.siteop.mobi - Kingsfordweg 151-1043 GR Amsterdam Tel: 085 40 123 92 - support.siteop.mob Release Versie Item Versie Datum SiteOpMobi Platform

Nadere informatie

Handleiding Nieuwsbrief InSocial in Mailchimp

Handleiding Nieuwsbrief InSocial in Mailchimp Handleiding Nieuwsbrief InSocial in Mailchimp Inhoud 1 Mogelijkheden page 2 2 Bericht opties page 3 3 Achtergrond page 4 4 Afbeeldingen page 5 5 Tekst page 6 6 Link page 7 7 Testen page 8 TEST altijd eerst

Nadere informatie

Digitaal factureren instellen

Digitaal factureren instellen 1 / 5 Digitaal factureren instellen Met e-captain is het mogelijk om facturen te e-mailen in plaats van te versturen per post. Voordat u digitaal (per email) facturen kunt sturen dient u wat instellingen

Nadere informatie

Inhoudsopgave V2.02 2

Inhoudsopgave V2.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker Online urenportal Gebruikershandleiding voor medewerker Versie: 1.0/2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Uitgangspunt van deze handleiding... 3 Minimale eisen bij gebruik van de webportal... 3 Ondersteuning/support...

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

DOSSIERS HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

DOSSIERS HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology DOSSIERS HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.EU 16-8-2017 Versie 2.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over dossiers in OTYS Go!... 4 1.2 Doel instructie... 5 1.3 Opbouw

Nadere informatie

Releasenotes. Release: oktober 2017

Releasenotes. Release: oktober 2017 Releasenotes Release: oktober 2017 Inhoudsopgave 1 Uitrol succesvol verlopen... 3 1.1 Uitrol géén impact op formulieren en producten... 3 1.2 Optioneel: opnieuw genereren van formulieren... 3 1.3 Uitgerolde

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

OVM 2.0. Stappenplan. Leerling exporteren en importeren

OVM 2.0. Stappenplan. Leerling exporteren en importeren OVM 2.0 Stappenplan Leerling exporteren en importeren Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemeen... 3 Voorbereiding... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Downloaden... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

Om zelf een live stream op te zetten heb je een aantal dingen nodig:

Om zelf een live stream op te zetten heb je een aantal dingen nodig: How to: Live stream In dit document vind je een uitleg over live streaming video via het internet, tevens bevat het een stap voor stap beschrijving om zelf aan de slag te gaan. Het is bedoeld voor zaaleigenaren

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS)

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Inloggen Het CMS wordt geopend via http://zitecraft.com/login of er kan op het icoontje rechtsonder op de zite geklikt worden. Vervolgens dient het

Nadere informatie

Webapplicaties Op maat van je proces

Webapplicaties Op maat van je proces Webapplicaties Op maat van je proces Content Wat is een webapplicatie Voordelen van webapplicaties Toepassingen/Use cases Wat is een webapplicatie Wat is een webapplicatie Webapplicaties laten toe om processen

Nadere informatie

Voor het opzoeken van een sportmaatje en/of sportactiviteit moet je minimaal de volgende zaken hebben:

Voor het opzoeken van een sportmaatje en/of sportactiviteit moet je minimaal de volgende zaken hebben: Online sportmaatje/sportactiviteit zoeken. Voor het opzoeken van een sportmaatje en/of sportactiviteit moet je minimaal de volgende zaken hebben: Een internetverbinding, Computer, laptop of tablet, E-mail

Nadere informatie

Proef/Wedstrijd beheer - 1

Proef/Wedstrijd beheer - 1 Proef/Wedstrijd beheer Zodra een proef of wedstrijd is goedgekeurd en open is gesteld kunt u de inschrijvingen en uitslagen beheren via het proef/wedstrijd menu op My ORWEJA De gebruikte gegevens in deze

Nadere informatie

Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen

Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen Handleiding sms-dienst Adviesburo Pompoen Index Inleiding 1 Stap 1: Inloggen 2 Stap 2: Dashboard 3 Stap 3: SMS Center 4 Stap 4: Nieuw bericht (ongepersonaliseerd) 5 Stap 5: Importeer CSV 7 Stap 6: Het

Nadere informatie

HOOTSUITE% AAN%DE%SLAG%MET% % % % % % % % % % % % % % % % %

HOOTSUITE% AAN%DE%SLAG%MET% % % % % % % % % % % % % % % % % . AANDESLAGMET HOOTSUITE HootsuiteiseenSocialMediaManagementDashboardhelpteffectiefjeomaandeslagtegaan metjouwsocialmediastrategie. Jeroen s=gravendijk SocialMediaMarketingSpecialist@TNMF TNMFlaatukennismakenmetdewereldvanSocialMedia.Bentubenieuwdhoeu

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Profiel invullen... 4 Hoe vinden andere zorgverleners mij?... 6 Andere zorgverleners zoeken... 6 Conversatie starten vanuit een groep... 7 Communiceren met niet zorgverleners

Nadere informatie

Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN. Handleiding Studentenpagina 1

Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN. Handleiding Studentenpagina 1 Studentenhandleiding Studentenpagina STUDENTENPAGINA HANDLEIDING VOOR STUDENTEN Handleiding Studentenpagina 1 Inhoud van de handleiding Inhoud van de handleiding... 2 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op de

Nadere informatie

Wordpress is een Content Management Systeem (CMS) dat oorspronkelijk is opgezet als weblog.

Wordpress is een Content Management Systeem (CMS) dat oorspronkelijk is opgezet als weblog. Hand-out WORDPRESS Wordpress is een Content Management Systeem (CMS) dat oorspronkelijk is opgezet als weblog. Inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig CMS waarmee complete websites worden gebouwd,

Nadere informatie

Stap 5. Koppel vervolgens de Stages aan de AIOS op het blad AIOS Stageplaats (figuur 5). Nu kunnen de Stage specifieke afspraken aangemaakt worden.

Stap 5. Koppel vervolgens de Stages aan de AIOS op het blad AIOS Stageplaats (figuur 5). Nu kunnen de Stage specifieke afspraken aangemaakt worden. Met de Excelapplicatie Opleidingskalender kunt u afspraken in het kader van de opleiding met AIOS per Ziekenhuis/Opleiding per specialisme plannen en beheren. Introductie Deze Excelapplicatie is gemaakt

Nadere informatie

Handleiding. Toezichthouder Server applicaties Plus. Beheer

Handleiding. Toezichthouder Server applicaties Plus. Beheer Handleiding Toezichthouder Server applicaties Plus Beheer Auteur: K. van der Weide BySpy Products B.V. 2018 versie 3.1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 4 Inloggen 5 Menu 5 Email naar smartphones

Nadere informatie