Aanmeldingsformulier VCO Harderwijk-Hierden CBS De Bron

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aanmeldingsformulier VCO Harderwijk-Hierden CBS De Bron"

Transcriptie

1 Frankenskamp DE Harderwijk infbrn@stichtingvc.nl Aanmeldingsfrmulier VCO Harderwijk-Hierden CBS De Brn In te vullen dr de schl: Naam leerling:.. Geb. datum: Ontvangen: Wij hebben de pen dag bezcht (mcirkelen wat van tepassing is) We vinden het belangrijk dat nze dienstverlening transparant, persnlijk en betruwbaar is. Om u z ged mgelijk van dienst te zijn, hebben wij van u en uw kind(eren) persnsgegevens ndig. Deze gegevens gebruiken wij m taken uit te veren die in de wet zijn vastgelegd. Wij verwerken uw persnsgegevens zrgvuldig en in vereenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Z handelen wij vlgens de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG), die p 25 mei 2018 de Wet bescherming persnsgegevens (Wbp) heeft vervangen. Bij het afgeven van dit ingevulde aanmeldingsfrmulier vragen wij u het BSN van uw kinderen, vermeld p een fficieel dcument, te tnen aan de directie, IB-ers f administratie. Dit BSN hebben wij ndig m uw kind(eren) aan te melden bij de Dienst Uitvering Onderwijs (DUO). Na aanmelding bij DUO zal het frmulier waarp het BSN vermeld staat, wrden verwijderd en vernietigd.

2 Na de aanmelding bij DUO zal deze pagina uit het aanmeldingsfrmulier wrden verwijderd en vernietigd. Datum: 1 Naam leerling: BSN: 2 Naam leerling: Gebrtedatum: Gebrtedatum: BSN: De uder(s) / verzrger(s) hebben het pasprt f identiteitsbewijs getnd aan de schl.

3 Aanmeldfrmulier deel 1 Leerling Achternaam : Vrvegsel(s) : Vrna(a)m(en : Repnaam : Geslacht : Man/ Vruw.. Gebrtedatum : Geb. plaats : Geb. land :... Natinaliteit : Natinaliteit : Land van herkmst : Land van herkmst Ouder 1 Ouder 2 Gdsdienst : : Gezin Persnalia verzrger 1 Persnalia verzrger 2 Achternaam : Achternaam : Vrvegsel(s) : Vrvegsel(s) : Repnaam :... Repnaam : Vrletter(s) :... Vrletter(s) : Geslacht : Man/ Vruw.. Geslacht : Man/ Vruw.. Relatie tt het kind :... Relatie tt het kind : Gebrtedatum :... Gebrtedatum : Geb.plaats/land : Geb.plaats/land : Berep : Berep : Burgerlijke staat : Burgerlijke staat : Telefn mbiel : Telefn mbiel : Telefn werk : Telefn werk :

4 Adres : Adres : Pstcde/plaats : Pstcde/plaats : Geheim adres : ja/nee Geheim adres : ja/nee. Telefn : Telefn : wnadres wnadres Geheim nummer : ja/nee Geheim nummer : ja/nee.. Ouderlijk gezag : ja/nee Ouderlijk gezag : ja/nee. Eenudergezin : ja/nee Gezinssamenstelling Plaats in de kinderrij : kind in het gezin (mcirkel a.u.b.). Brer(tjes)/zus(jes) Geb. datum Vertaal thuis Naam huisarts Pratijknaam Adres/telefn huisarts Opmerking Ndnummer 1 : Ndnummer 2 : Naam ndnummer : Naam ndnummer :... Omschrijving : Omschrijving : (pa, ma, buurvruw ect.) Wat kunt u vertellen ver de gezndheid van uw kind? Zijn er bijznderheden te melden ver zijn f haar gezndheid die relevant zijn vr de schl?.. Mijn kind is allergisch vr Mijn kind gebruikt de Vlgende medicijnen Is uw kind nder behandeling (geweest) van: O kinderarts O anders nl: O fysitherapie O lgpedist

5 Zijn er ng andere bijznderheden waarvan schl p de hgte dient te zijn, die belangrijk zijn vr de begeleiding / ndersteuning vr uw kind?... Zals u weet wrden er regelmatig ft s en filmpjes gepubliceerd van de kinderen. Denkt u dan aan de krant, website etc. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit hiernder aangeven. Ik heb bezwaar tegen publicatie p (s.v.p. aankruisen) Beeldmateriaal nieuwsbrief Beeldmateriaal Parr/Klasbrd Beeldmateriaal schlgids Beeldmateriaal scialmedia Beeldmateriaal website Deelname aan nderzeken Ik heb bezwaar tegen het verspreiden van de adreslijst per grep via ParnasSys, waar p vermeld staat: Naam van de leerling Adres van de leerling 1 telefnnummer (vr nderling cntact met andere uders) Elk schljaar met u pnieuw testemming geven p deze bvenstaande vragen. Dit zijn wij als schl verplicht i.v.m. de AVG wet. Tijdens het startgesprek, aan het begin van elk schljaar, ntvangt u een testemmingsfrmulier waarp u wederm testemming met geven p deze vragen. Ondertekening Plaats :. Datum : Naam en handtekening uder(s)/vgd(en):.. Dr het ndertekenen van dit frmulier verklaart u de grndslag en de bijbehrende delstellingen van de Stichting Vr Christelijk Onderwijs en de schl te respecteren. Wanneer uders zich kandidaat stellen vr een inspraakrgaan binnen de schl, verklaren ze binnen dit inspraakrgaan naar de delstellingen en de grndslag te zullen handelen. Ok verklaren de uders testemming te geven aan de peuterspeelzaal f andere vrschlse vrziening relevante infrmatie dr te geven aan de basisschl.

6 Aanmeldfrmulier deel 2 (s.v.p. drlpen en invullen wat vr uw kind van tepassing is) Naam kind Gebrtedatum Datum van invullen :.. :. Vr kinderen die van een andere basisschl kmen: Welke basisschl? Naam: Adres: Zijn er bijznderheden m.b.t. de vrige schl te melden? Z ja, welke? Mijn kind heeft een peuterspeelzaal bezcht. Naam peuterspeelzaal: Mijn kind heeft de kinderpvang bezcht. Zijn daar bijznderheden ver te melden? Z, ja welke? Indien u één van bvenstaande vragen met ja hebt beantwrdt, geeft u testemming m bij betreffende instelling(en) eventueel infrmatie p te vragen.

7 Baby- peutertijd Zijn er bijznderheden te vermelden ver de zwangerschap en/f babytijd? Z ja, welke? Mijn kind heeft ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt? Z ja, welke? Dit kan mijn kind: kruis aan (n.v.t.vanaf grep 4) O jas aantrekken O trui aantrekken O brek aantrekken O schen / laars aantrekken O zelfstandig naar het tilet gaan Aanmeldfrmulier deel 3 krijgt u mee p de wenmrgen van uw kind, deze kunt u thuis invullen en weer inleveren p de eerste schldag van uw kind.

8 Bijlage 1 Afspraken tussen uders en de schl De schl heeft in haar schlgids het beleid van de schl mschreven. De schl draagt zrg vr ged nderwijs zals beschreven in het schlplan en in de schlgids. De schl heeft in haar schlgids een aantal prtcllen pgenmen zals: De leefregels van de schl Veiligheidsprtcl Interne klachtenregeling Pestprtcl Seksuele intimidatie Internetprtcl Gedragscde Prtcl telating- en verwijdering van leerlingen Privacyreglement De schl zrgt vr een nnderbrken leerlijn en biedt nderwijs p maat (prtcl versnellen en verlengen) De schl respecteert elke cultuur en gelfsvertuiging van de uders. De schl heeft een gedrags- en kleding cde. Kleding en scheisel vlden aan de algemene fatsensnrmen. De schl infrmeert minimaal 2x per jaar de uders ver de vrderingen en het welbevinden van hun kind. Eventuele gedrags- en leerprblemen wrden met de uders besprken. De uder(s) / verzrger(s) zijn p de hgte van de inhud van de schlgids en steunen de schl indien ndig bij de uitvering ervan. De uder(s) / verzrger(s) nderschrijven de inhud en uitgangspunten van de schlgids en het schlplan. De uder(s) / verzrger(s) krijgen de gelegenheid zich p de hgte te stellen van de inhud van deze prtcllen en nderschrijven deze. Ze steunen de schl indien ndig bij de uitvering ervan. Een aantal prtcllen zijn te vinden p de schlsite de verige zijn in te zien bij de directie. Ouders verlenen testemming vr het maken van film f vide-pnamen van hun kind t.b.v. pedaggische, didactische deleinden. De uder(s) / verzrger(s) nderschrijven het prtcl versnellen en verlengen. De uder(s) / verzrger(s) respecteren de grndbeginselen van de schl, zals beschreven in de statuten van de stichting, het schlplan en de schlgids (p te vragen f in te zien bij de directie) en laten hun kind meeden met alle activiteiten en vieringen. De uder(s) / verzrger(s) zien er p te dat hun kind(eren) aan de algemene gedrags- en kleding cde vlden. De uder(s) / verzrger(s) infrmeren de schl als hun kind(eren) prblemen heeft (hebben) in de thuissituatie f p schl. De uder(s) / verzrger(s) tnen belangstelling in de vrderingen van hun kind dr.a. p de 10-minutengesprekken te kmen.

9 Bij leer- en/f gedragsprblemen reageert de schl alert. Het zrgplan is hierbij uitgangspunt. De schl infrmeert de uders van tevren ver de te nemen stappen, het eventuele plan van aanpak en evalueert een en ander p vastgestelde tijden. In dit kader zijn individueel gemaakte afspraken bindend. De schl hudt zich aan de leerplichtwet. De kinderen krijgen alleen bij bijzndere gelegenheden verlf. De uder(s) / verzrger(s) verlenen testemming indien ndig het kind p te nemen in een zrgtraject en eventueel de leerling te bespreken met berepskrachten f hulpverleners van buiten de schl. De uder(s) / verzrger(s) geven testemming vr het afnemen van die testen en tetsen bij hun kind(eren) die ndig zijn vr een juiste diagnse. In dit kader zijn individueel gemaakte afspraken bindend. De uder(s) / verzrger(s) vragen vr hun kind(eren), indien ndig, tijdig bij de directie verlf aan en huden zich aan de leerplichtwet. De schl zrgt ervr dat de lessen z lang mgelijk drgaan. Indien ndig treedt de vervangingsprcedure in werking. De uder(s) / verzrger(s) maken afspraken met externe hulpverleners buiten schltijd. De uders wrden tijdig geïnfrmeerd ver zaken die de schl en de leerlingen betreffen. De uder(s) / verzrger(s) lezen de infrmatie en vragen indien ndig m telichting. De schl zrgt vr een aantal extra activiteiten die niet dr leergelden wrden bekstigd. De schl gaat vertruwelijk m met de infrmatie van de uders. De schl lst vr zver mgelijk cnflicten p. Samen met de uders werkt de schl aan een leefbare en veilige schl. Als de uder(s) / verzrger(s) de vrijwillige uderbijdrage niet (kunnen) betalen, zal de schl passende alternatieven aanbieden. Ouders hebben de mgelijkheid m zich bij de gemeente te melden als zij niet aan de financiële verplichting kunnen vlden. De uder(s) / verzrger(s) infrmeren de schl als hun kind(eren) prblemen heeft (hebben) in de thuissituatie f p schl. De uder(s) / verzrger(s) nderschrijven de uitgangspunten van de cnflicthantering en werken mee aan een leefbare en veilige schl. De schl zrgt vr een eindtets die tegang biedt tt het vrtgezet nderwijs De uder(s) / verzrger(s) verlenen testemming indien het Vrtgezet nderwijs m een extra tets vraagt. Het zgenaamde LWOO-nderzek. (leerwegndersteunend nderzek) Handtekening directeur Handtekening 1 e uder / verzrger.... Handtekening 2 e uder / verzrger.

10 Bijlage 2 Geznde schl Wij willen als schl integraal en structureel werken aan een geznde leefstijl van leerlingen en ns schlpersneel. Dat den we dr zveel mgelijk te werken met een geznde schl aanpak. Dit betekent dat dr de hele schl p minimaal één gezndheidsthema aandacht is vr gezndheid en een geznde leefstijl van nze leerlingen, uders en schlpersneel; in de lesstf, in de schlmgeving, in de zrgstructuur van nze schl en in het beleid. Dr p deze manier aan gezndheid te werken wrdt de kans p de effectiviteit van geznd leven, werken, leren vergrt. Waarm een geznde schl Onderwijsresultaten, gezndheid en welzijn hangen met elkaar samen. Geznde, fitte leerlingen presteren beter. Het verslaan van ntbijt, vergewicht, f gepest wrden hangen samen met minder gede schlprestaties en grtere schluitval. Vldende frisse lucht in het klaslkaal en vldende beweging dragen bij aan een betere cncentratie tijdens de les. Andersm versterken gede nderwijsresultaten het zelfvertruwen. Op langere termijn vergrten gede nderwijsresultaten de kans p maatschappelijk succes en dragen daarmee bij aan een kleinere kans p gezndheidsprblemen. He ziet u dat terug in nze schl In de lessen is er structurele aandacht vr gezndheid. Bijvrbeeld dr kennis ver te dragen ver het belang van bewegen, de invled van alchl p de hersenen, f gede veding. Dr geznd gedrag te stimuleren. Hierbij denken wij aan het stimuleren van geznde veding en traktaties, een beweegvriendelijk schlplein (rkvrij dr leerkrachten en uders). Dr gezndheidsprblemen te signaleren. Bijvrbeeld dr het afnemen van fitheidstest bij de bewegingslessen. Meerwaarde vr uders De aandacht van de schl vr een gede gezndheid is vr uders een steun in de rug m hun kind aan te medigen geznde keuzes te maken. Wij verwachten dan k dat uders ns hierin steunen. Duidelijke regels ver tussendrtjes (wensdag verplichte fruitdag) en geznde lunches maken het vr u als uders makkelijker m uw kind(eren) en nze leerlingen geznd eten mee te geven. Daarmee kunnen wij als schl en uders samen werken aan een geznd schlklimaat en een geznde jeugd. Een geznde schl bevrdert een gede zrgstructuur vr nze leerlingen en bevrdert de cmmunicatie tussen de schl, uders en leerlingen ver gezndheid. Handtekening directeur. Handtekening 1 e uder / verzrger... Handtekening 2 e uder / verzrger

Aanmeldingsformulier leerling VCO Harderwijk/Hierden CBS De Parel

Aanmeldingsformulier leerling VCO Harderwijk/Hierden CBS De Parel Zuiderzeestraatweg 145 3849 AD HIERDEN 0341-451295 infoparel@ stichtingvco.nl www.schoolhierden.nl Aanmeldingsformulier leerling VCO Harderwijk/Hierden CBS De Parel In te vullen door de school: Wij hebben

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier VCO Harderwijk-Hierden CBS De Bron

Aanmeldingsformulier VCO Harderwijk-Hierden CBS De Bron Frankenskamp 4 3848 DE Harderwijk 0341-426704 infobron@stichtingvco.nl www.debronharderwijk.nl Aanmeldingsformulier VCO Harderwijk-Hierden CBS De Bron In te vullen door de school: Naam leerling:.. Geb.

Nadere informatie

Aanmeldformulier obs de KAS

Aanmeldformulier obs de KAS Aanmeldfrmulier bs de KAS Persnalia Leerling Vrna(a)m(en) Repnaam Geslacht M/V Gebrtedatum Gebrteplaats Sfinummer/BSN* (verplicht met kpie pasprt van kind t.b.v. bekstiging) Land van herkmst (ndig vr eventuele

Nadere informatie

Aanmeldformulier t Palet

Aanmeldformulier t Palet Persnalia Leerling Vrna(a)m(en) Repnaam Geslacht M/V Gebrtedatum Gebrteplaats Sfinummer/BSN* (NB! neem een dcument met het BSN-nummer mee) Land van herkmst (ndig vr eventuele extra bekstiging) Land van

Nadere informatie

Aanmeldformulier Basisschool de Horizon

Aanmeldformulier Basisschool de Horizon Aanmeldfrmulier Basisschl de Hrizn Persnalia Leerling Vrna(a)m(en) Repnaam Geslacht M/V Gebrtedatum Gebrteplaats Sfinummer/BSN* (verplicht met kpie pasprt van kind t.b.v. bekstiging) Land van herkmst (ndig

Nadere informatie

Aanmeldformulier obs Wereldwijs

Aanmeldformulier obs Wereldwijs Persnalia Leerling Vrna(a)m(en) Repnaam Geslacht M/V Gebrtedatum Gebrteplaats Sfinummer/BSN Land van herkmst: Land van herkmst vader: Land van herkmst meder: Datum in Nederland, indien van tepassing Indien

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor het cursusjaar

Aanmeldformulier voor het cursusjaar Aanmeldfrmulier vr het cursusjaar 2017-2018 In te vullen dr het Almere Cllege Ontvangstdatum aanmeldfrmulier In te vullen dr de huidige schl Leerling Vrnaam: Achternaam: Aanmelding vr leerjaar: 1 2 3 4

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER KINDCENTRUM DE ONTDEKKINGSREIZIGERS

AANMELDFORMULIER KINDCENTRUM DE ONTDEKKINGSREIZIGERS AANMELDFORMULIER KINDCENTRUM DE ONTDEKKINGSREIZIGERS PERSONALIA LEERLING Achternaam Vrna(a)m (en) Repnaam Adres Pstcde en wnplaats Geslacht M/V Gebrtedatum Gebrteplaats Sfinummer/BSN* Land van herkmst

Nadere informatie

Invuldatum Is dit de eerste school waar u uw kind aanmeldt? nja nnee, namelijk Heeft u al een ander kind op onze school? nja nnee

Invuldatum Is dit de eerste school waar u uw kind aanmeldt? nja nnee, namelijk Heeft u al een ander kind op onze school? nja nnee Aanmelding Vr de administratie Vr de intern begeleider/directie Inver ParnasSys n Ontvangstdatum Kennisgeving inschrijving n Datum rndleiding Kennisgeving uitschrijving n Datum intake BRON n Akkrd inschrijving

Nadere informatie

Beste ouder/ verzorger,

Beste ouder/ verzorger, Beste uder/ verzrger, Hartelijk dank vr uw belangstelling vr één van de schlen van de Stichting Kathliek Onderwijs Drimmelen. Met dit frmulier wrdt de inschrijving van uw kind geregeld. Wij vragen u ged

Nadere informatie

Gegevens vader/verzorger Voorletters en achternaam:.. Opleiding gevolgd in:...

Gegevens vader/verzorger Voorletters en achternaam:.. Opleiding gevolgd in:... Inschrijffrmulier nieuwe leerling Wij vragen u dit vrlpig inschrijffrmulier vlledig in te vullen en ged te letten p de spelling van de naam van het kind. De naam met precies z geschreven zijn als in het

Nadere informatie

Na de aanmelding bij DUO zal deze pagina uit het aanmeldingsformulier worden verwijderd en vernietigd. Geboortedatum: Geboortedatum:

Na de aanmelding bij DUO zal deze pagina uit het aanmeldingsformulier worden verwijderd en vernietigd. Geboortedatum: Geboortedatum: We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij van u en uw kind(eren) persoonsgegevens nodig. Deze gegevens

Nadere informatie

Inschrijffomulier basisschool

Inschrijffomulier basisschool Inschrijffmulier basisschl Uw kind wrdt ingeschreven p basisschl: RK. bs. De Achtsprng Klsterstraat 31 3256 AH Achthuizen Tel.: 0187631246 e- mail: inf@8sprng.nl www.8sprng.nl Naam leerling Gebrtedatum

Nadere informatie

Inschrijfformulier nieuwe leerling

Inschrijfformulier nieuwe leerling Inschrijffrmulier nieuwe leerling Wij vragen u dit inschrijffrmulier vlledig in te vullen en ged te letten p de spelling van de naam van het kind. De naam met precies z geschreven zijn als in het bevlkingsregister.

Nadere informatie

Voor vestiging in Nederland van buiten de Europese Unie

Voor vestiging in Nederland van buiten de Europese Unie Onderstaande bescheiden zijn ndig m een deelnemer fficieel in te kunnen schrijven. Breng het gevraagde mee naar de intake. (kpieën kunnen gemaakt wrden p schl). Inschrijffrmulier(en): vlledig ingevuld,

Nadere informatie

Vragenlijst Aanmelding Stichting Milo

Vragenlijst Aanmelding Stichting Milo Vragenlijst Aanmelding Stichting Mil Deze lijst graag z vlledig mgelijk invullen. Weet u iets niet (meer)? Plaats dan een vraagteken. De bijlage bij deze vragenlijst bevat nder meer een checklist van alle

Nadere informatie

Vragenlijst Aanmelding Stichting Milo

Vragenlijst Aanmelding Stichting Milo Vragenlijst Aanmelding Stichting Mil Deze lijst graag z vlledig mgelijk invullen. Weet u iets niet (meer)? Plaats dan een vraagteken. De bijlage bij deze vragenlijst bevat nder meer een checklist van alle

Nadere informatie

Achternaam. Voornamen. Adres. Postcode en Woonplaats. 06-nummer(s) Nationaliteit: Geboorteplaats: Geboorteland. : Thuistaal.

Achternaam. Voornamen. Adres. Postcode en Woonplaats. 06-nummer(s) Nationaliteit: Geboorteplaats: Geboorteland. : Thuistaal. Hfdlcatie Stalkaarsen 17a 4205 PG Grinchem Tel (0183) 62 28 56 Dependance Van Gudeverstraat 82 4204 XK Grinchem tel (0183) 62 05 61 Leerlinggegevens Achternaam Vrvegsel Vrnamen Jngen / meisje (drstrepen

Nadere informatie

Achternaam : Voorvoegsel(s) : Voorna(a)m(en : Roepnaam : Geslacht : Man/ Vrouw.. Geboortedatum :

Achternaam : Voorvoegsel(s) : Voorna(a)m(en : Roepnaam : Geslacht : Man/ Vrouw.. Geboortedatum : Vul in Vul in Vul in Achternaam : Voorvoegsel(s) : Voorna(a)m(en : Roepnaam : Geslacht : Man/ Vrouw.. Geboortedatum : Geb.plaats/land : Burgerservicenummer : Opleiding ouder 1 : Opleiding ouder 2 : (hoogst

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier CBS De Schakel

Aanmeldingsformulier CBS De Schakel Vondellaan 26, 3842 EH Harderwijk Tel.: 0341-416557, e-mail: info@cbs-deschakel.nl Aanmeldingsformulier CBS De Schakel Wij hebben de open dag bezocht (omcirkelen wat van toepassing is) In te vullen door

Nadere informatie

voorlopig aanmeldformulier nieuwe leerling

voorlopig aanmeldformulier nieuwe leerling Wij vragen u dit vrlpig aanmeldfrmulier vlledig in te vullen en ged te letten p de spelling van de naam van het kind. De naam met precies z geschreven zijn als in het bevlkingsregister. Dat is belangrijk,

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

Deel 1 In te vullen door de ouder(s)/verzorger(s) van het kind

Deel 1 In te vullen door de ouder(s)/verzorger(s) van het kind Deel 1 In te vullen dr de uder(s)/verzrger(s) van het kind Gegevens kind Naam (vrnaam en achternaam): Gebrtedatum: Geslacht: Gezinssamenstelling: Zijn er bijznderheden? Natinaliteit kind:.../ /20 Jngen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER Leerlingenverver 2017-2018 AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER In te vullen dr de gemeente Sittard-Geleen Cliëntnummer Datum ntvangst Aanvraagnummer Behandelend cnsulent 1. Gegevens leerling BSN nummer

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER VERSCHOORSCHOOL

AANMELDINGSFORMULIER VERSCHOORSCHOOL Esdrnlaan 2a 4254 AV Sleeuwijk 0183-301507 inf@bsverschr.nl www.bsverschr.nl AANMELDINGSFORMULIER VERSCHOORSCHOOL Persnsgegevens BSN nummer: Repnaam: Vrnamen: Vrvegsel: Geslacht: Gebrteplaats: Adresgegevens

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER Leerlingenverver 2018-2019 AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER In te vullen dr de gemeente Sittard-Geleen Cliëntnummer Datum ntvangst Aanvraagnummer Behandelend cnsulent 1. Gegevens leerling BSN nummer

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 (even nummers) te Leiden Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 te Leiden hecht veel waarde aan de bescherming van juw persnsgegevens. In

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

Ter voorbereiding op uw aanvraag vindt u in dit document de criteria en vragenlijst voor het themacertificaat Roken en alcohol.

Ter voorbereiding op uw aanvraag vindt u in dit document de criteria en vragenlijst voor het themacertificaat Roken en alcohol. Criteria en vragenlijst themacertificaat Rken en alchl Primair nderwijs Ter vrbereiding p uw aanvraag vindt u in dit dcument de criteria en vragenlijst vr het themacertificaat Rken en alchl. De vragenlijst

Nadere informatie

Protocol Informatievoorziening gescheiden ouders

Protocol Informatievoorziening gescheiden ouders Prtcl Infrmatievrziening gescheiden uders De Bellefleur Ddewaard Del van het prtcl Dit prtcl geeft uitleg ver de wijze waarp wij mgaan met de infrmatievrziening vr gescheiden uders. Uitgangspunt is dat

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER BUITENSCHOOLSE OPVANG

AANMELDINGSFORMULIER BUITENSCHOOLSE OPVANG AANMELDINGSFORMULIER BUITENSCHOOLSE OPVANG Lcatie: 0 Hasselbraam-Bernebrêge te Buitenpst Gegevens kind Naam: Vrnamen: Repnaam: Geslacht: 0 jngen 0 meisje Gebrtedatum: Burgerservicenummer (BSN)... Natinaliteit:

Nadere informatie

Ter voorbereiding op uw aanvraag vindt u in dit document de criteria en vragenlijst voor het themacertificaat Relaties en seksualiteit.

Ter voorbereiding op uw aanvraag vindt u in dit document de criteria en vragenlijst voor het themacertificaat Relaties en seksualiteit. Criteria en vragenlijst themacertificaat Relaties en seksualiteit Primair nderwijs Ter vrbereiding p uw aanvraag vindt u in dit dcument de criteria en vragenlijst vr het themacertificaat Relaties en seksualiteit.

Nadere informatie

Wij verzoeken u de toelichting voor het invullen van het formulier goed te lezen.

Wij verzoeken u de toelichting voor het invullen van het formulier goed te lezen. Wij verzeken u de telichting vr het invullen van het frmulier ged te lezen. Op basis van de dr u aangegeven reismgelijkheden van de leerling en p basis van het verversadvies van schl en eventuele andere

Nadere informatie

pgb-uitvoeringsplan Zijn er meerdere gezinsleden die gebruik maken van een pgb? Maakt u dan een uitvoeringsplan voor het hele gezin.

pgb-uitvoeringsplan Zijn er meerdere gezinsleden die gebruik maken van een pgb? Maakt u dan een uitvoeringsplan voor het hele gezin. pgb-uitveringsplan U wilt vr uzelf f vr een ander met een persnsgebnden budget (pgb) ndersteuning inkpen. Een van de vrwaarden m vr een pgb in aanmerking te kmen is dat u een uitveringsplan maakt. In het

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Aan de directies, intern begeleiders en leerkrachten groep 8 van de basisscholen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Maasland.

Aan de directies, intern begeleiders en leerkrachten groep 8 van de basisscholen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Maasland. Aan de directies, intern begeleiders en leerkrachten grep 8 van de basisschlen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Maasland. Schiedam, 05 september 2016 Betreft: Ondersteuningsaanbd bij de vergang primair

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Je bent zwanger! Gefeliciteerd!

Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Zwangerschapsbegeleiding Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Om je zwangerschap z ged mgelijk te kunnen begeleiden, hebben wij gegevens van je ndig. Een aantal gegevens kun je al vrafgaand aan de eerste cntrle

Nadere informatie

Aan de directies, intern begeleiders en leerkrachten groep 8 van de basisscholen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Maasland.

Aan de directies, intern begeleiders en leerkrachten groep 8 van de basisscholen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Maasland. Aan de directies, intern begeleiders en leerkrachten grep 8 van de basisschlen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Maasland. Schiedam, 19 september 2017 Betreft: Ondersteuningsaanbd bij de vergang primair

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten Privacy Plicy Dit is de Privacy plicy van het Centrum vr Beweging en Therapie te Eindhven (hierna te nemen: CBT f het CBT ). Het CBT hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze

Nadere informatie

Indelen (nieuwe) groepen. Concept beleidsnotitie

Indelen (nieuwe) groepen. Concept beleidsnotitie Indelen (nieuwe) grepen Cncept beleidsntitie 25-01-2017 Inleiding Leerlingen kmen p schl wanneer ze vier jaar zijn en wrden dan p basis van de bij ns bekende gegevens ingedeeld in een bestaande grep 1/2.

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER KINDERDAGVERBLIJF 2018

AANMELDINGSFORMULIER KINDERDAGVERBLIJF 2018 Bernebrêge AANMELDINGSFORMULIER KINDERDAGVERBLIJF 2018 Gegevens kind Naam: Vrnamen (indien bekend): Repnaam (indien bekend): Burgerservicenummer (BSN)... Geslacht: 0 jngen 0 meisje 0 niet bekend (Verwachte)

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een basisschl bezeken p grnd van hgbegaafdheid. Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN :...

Nadere informatie

Huiswerk Informatie voor alle ouders

Huiswerk Informatie voor alle ouders Nummer 6 mei 2010 Huiswerk Infrmatie vr alle uders Huiswerk en efening Ged leren lezen en rekenen is belangrijk, want je hebt deze vaardigheden in het dagelijks leven veral ndig. Kinderen ged leren lezen

Nadere informatie

FSW VERZOEK TOT AANSTELLING (anders dan student assistent)

FSW VERZOEK TOT AANSTELLING (anders dan student assistent) Sap id:.. Frmatieplaats:.. FSW VERZOEK TOT AANSTELLING (anders dan student assistent) Vr wijzigingen in een bestaand dienstverband s.v.p. het mutatiefrmulier gebruiken Instituut/Dienst:... Sectie / Afdeling:...

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Ter voorbereiding op uw aanvraag vindt u in dit document de criteria en vragenlijst voor het themacertificaat Roken, alcohol en drugspreventie.

Ter voorbereiding op uw aanvraag vindt u in dit document de criteria en vragenlijst voor het themacertificaat Roken, alcohol en drugspreventie. Criteria en vragenlijst themacertificaat Rken, alchl- en drugspreventie Vrtgezet nderwijs Ter vrbereiding p uw aanvraag vindt u in dit dcument de criteria en vragenlijst vr het themacertificaat Rken, alchl

Nadere informatie

ONDERWIJSPR PR1MAIR. Richtlijnen voor verlof buiten de schoolvakanties

ONDERWIJSPR PR1MAIR. Richtlijnen voor verlof buiten de schoolvakanties Richtlijnen vr verlf buiten de schlvakanties 1. Vakantieverlf Een verzek m vakantieverlf p grnd van artikel 13a van de Leerplichtwet 1969 dient minimaal acht weken van tevren aan de directeur van de schl

Nadere informatie

Ter voorbereiding op uw aanvraag vindt u in dit document de criteria en vragenlijst voor het themacertificaat Voeding.

Ter voorbereiding op uw aanvraag vindt u in dit document de criteria en vragenlijst voor het themacertificaat Voeding. Criteria en vragenlijst themacertificaat Veding Primair nderwijs Ter vrbereiding p uw aanvraag vindt u in dit dcument de criteria en vragenlijst vr het themacertificaat Veding. De vragenlijst is gebaseerd

Nadere informatie

Ter voorbereiding op uw aanvraag vindt u in dit document de criteria en vragenlijst voor het themacertificaat Relaties en seksualiteit.

Ter voorbereiding op uw aanvraag vindt u in dit document de criteria en vragenlijst voor het themacertificaat Relaties en seksualiteit. Criteria en vragenlijst themacertificaat Relaties en seksualiteit Primair nderwijs Ter vrbereiding p uw aanvraag vindt u in dit dcument de criteria en vragenlijst vr het themacertificaat Relaties en seksualiteit.

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

Privacy statement GastouderCarola

Privacy statement GastouderCarola Privacy statement GastuderCarla Adres: Clenbranderstraat 79 Pstcde en wnplaats: 6921 NC Duiven Telefnnummer: 0316-847432 Website: www.gastudercarla.nl Facebk: https://www.facebk.cm/carlagastuder Inhud

Nadere informatie

Verlenging of verkorting schooltijd. Concept protocol

Verlenging of verkorting schooltijd. Concept protocol Verlenging f verkrting schltijd Cncept prtcl Inhud 1. Inleiding... 1 1. Wanneer wrdt er gedacht aan verlenging?... 1 2. Criteria vr schlverlenging:... 2 3. Wie zijn er betrkken bij een besluit tt schlverlenging?...

Nadere informatie

Aanmeldformulier Evangelische basisschool Eden

Aanmeldformulier Evangelische basisschool Eden Aanmeldfrmulier Evangelische basisschl Eden vr peuterpvang, basisschl en/f buitenschlse pvang Willem de Zwijgerlaan 2, 3314 NX Drdrecht, Tel. 078-8905590, ebseden@h3.nl www.ebs-eden.nl INSCHRIJFGEGEVENS

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring FlexLife is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Persnsgegevens FlexLife verwerkt uw persnsgegevens drdat u gebruik maakt van

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een basisschl vr speciaal nderwijs (SO) bezeken Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN :...

Nadere informatie

Leerplein. Remedial Teaching

Leerplein. Remedial Teaching Leerplein Remedial Teaching Juli 2017 Remedial teaching. Op de Willibrrdus is remedial teaching een nderdeel van de ttale ndersteuning. Onder remedial teaching (hierna te nemen rt) verstaan wij een extra

Nadere informatie

FSW VERZOEK TOT AANSTELLING (anders dan student assistent)

FSW VERZOEK TOT AANSTELLING (anders dan student assistent) Sap id:.. Frmatieplaats:.. FSW VERZOEK TOT AANSTELLING (anders dan student assistent) Vr wijzigingen in een bestaand dienstverband s.v.p. het mutatiefrmulier gebruiken Instituut/Dienst:... Sectie / Afdeling:...

Nadere informatie

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement Definitieve versie d.d. 24 mei 2018 Privacy statement Prcedure: MT/DB besluit d.d. 24 mei 2018 He gaat Rentree met gegevens m Binnen Rentree wrdt gewerkt met diverse gegevens van huurders, medewerkers

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2019-2020 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een basisschl bezeken p grnd van de verlangde gdsdienstige f levensbeschuwelijke richting. Gegevens

Nadere informatie

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder:

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder: PRIVACYVERKLARING Altadvcaten Met deze privacyverklaring infrmeren wij u nder meer ver welke srt persnsgegevens wij verzamelen, waarvr uw gegevens wrden verwerkt en welke rechten u heeft. Wanneer u nze

Nadere informatie

Privacyreglement Lamers Zorg & Arbeid

Privacyreglement Lamers Zorg & Arbeid Privacyreglement Lamers Zrg & Arbeid 1. Del en herkmst In dit Privacyreglement Lamers Zrg & Arbeid wrdt uitleg gegeven ver de bescherming van privacygevelige infrmatie. In de infrmatiesystemen van Zrg

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR NIEUWE PATIËNTEN

INSCHRIJFFORMULIER VOOR NIEUWE PATIËNTEN INSCHRIJFFORMULIER VOOR NIEUWE PATIËNTEN Kpie van ID, rijbewijs (ned) f pasprt bijsluiten! U dient zich uit te schrijven bij uw vrige huisarts! Wilt u uw actuele medicatieverzicht aan ns drgeven? Datum:

Nadere informatie

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): PRIVACY POLICY Aplln Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met persnsgegevens. Wij

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: Locatie:.. Postcode en plaats...

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: Locatie:.. Postcode en plaats... 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die met een structurele beperking een reguliere schl vr vrtgezet nderwijs bezeken Gegevens leerling:

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: Locatie:.. Postcode en plaats..

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: Locatie:.. Postcode en plaats.. 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die met een structurele beperking een reguliere basisschl bezeken Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:...

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een basisschl bezeken p grnd van de verlangde gdsdienstige- f levensbeschuwelijke richting. Gegevens

Nadere informatie

Dit aanmeldformulier is opgesteld ten behoeve van de zorgvuldige aanmelding van uw kind. (naam/plaats school) Achternaam : Roepnaam :

Dit aanmeldformulier is opgesteld ten behoeve van de zorgvuldige aanmelding van uw kind. (naam/plaats school) Achternaam : Roepnaam : Dit aanmeldfrmulier is pgesteld ten beheve van de zrgvuldige aanmelding van uw kind bij één van de basisschlen van het Samenwerkingsverband Kampen Aanmeldfrmulier vr basisschl ndergetekenden melden hun

Nadere informatie

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling Prtcl bij het verlijden van een gezinslid van een leerling Algemeen: Er wrden geen mededelingen aan de pers gedaan. Het lcatie aanspreekpunt f de directeur meldt alleen dat nze 1 ste zrg de nabestaanden

Nadere informatie

OVERDRACHTSPROTOCOL VOORSCHOOLSE VOORZIENING NAAR BASISSCHOOL BINNEN DE GEMEENTE VENLO

OVERDRACHTSPROTOCOL VOORSCHOOLSE VOORZIENING NAAR BASISSCHOOL BINNEN DE GEMEENTE VENLO OVERDRACHTSPROTOCOL VOORSCHOOLSE VOORZIENING NAAR BASISSCHOOL BINNEN DE GEMEENTE VENLO Het Het Hl vrschlse pvang 011 De inleiding In het kader van de invering van de Wet Ontwikkelingskansen dr Kwaliteit

Nadere informatie

Aan de directies, intern begeleiders en leerkrachten grep 8 van de basisschlen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Maasland. Schiedam, 23 september 2015 Betreft: Ondersteuningsaanbd bij de vergang primair

Nadere informatie

Huiswerk. Waarom geven wij op school huiswerk? Wij vinden huiswerk zinvol, omdat we denken daar het volgende mee te kunnen bereiken :

Huiswerk. Waarom geven wij op school huiswerk? Wij vinden huiswerk zinvol, omdat we denken daar het volgende mee te kunnen bereiken : Versie: ktber 2016 Huiswerk Op nze schl wrdt in diverse grepen huiswerk gegeven. Onder huiswerk verstaan we werk dat vanuit de schl meegegeven wrdt en waarvan verwacht wrdt dat het dr de kinderen thuis

Nadere informatie

PEST PROTOCOL. Prins Willem-Alexanderschool

PEST PROTOCOL. Prins Willem-Alexanderschool PEST PROTOCOL Prins Willem-Alexanderschl Wat is een pestprtcl? Een pestprtcl is een aantal vereenkmsten ver het tegengaan van pesten. Een afspraak tussen de schl, de kinderen en de uders. Waarm een pestprtcl?

Nadere informatie

Naam: Voorletters: BSN: Naam: Voorletters: BSN:

Naam: Voorletters: BSN: Naam: Voorletters: BSN: BUDGETPLAN Persnsgebnden budget Wm / Jeugd U wilt bij de gemeente een Persnsgebnden budget (PGB) aanvragen waarmee u zelf zrg / ndersteuning / vrziening kunt inkpen. Als nderdeel van die aanvraag met een

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2017-2018 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een basisschl bezeken p grnd van hgbegaafdheid. Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN :...

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een schl vr vrtgezet speciaal nderwijs (VSO) bezeken Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN

Nadere informatie

Gegevens kind. Naam. adres gezaghebbende 1 Eventueel 2e adres gezaghebbende 2

Gegevens kind. Naam.  adres gezaghebbende 1 Eventueel 2e  adres gezaghebbende 2 Dit aanmeldfrmulier is pgesteld ten beheve van de zrgvuldige aanmelding van uw kind bij één van de basisschlen van het Samenwerkingsverband Kampen Gegevens kind Achternaam Repnaam Gebrtedatum Natinaliteit

Nadere informatie

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6 GOA Publiek Privacy statement 1 van 6 Inhudspgave Inleiding... 3 Inhudspgave... 2 1. Persnsgegevens die wij verwerken... 4 2. Bijzndere en/f gevelige persnsgegevens die wij verwerken... 4 3. Met welk del

Nadere informatie

Aan de directies, intern begeleiders en leerkrachten groep 8 van de basisscholen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Maasland.

Aan de directies, intern begeleiders en leerkrachten groep 8 van de basisscholen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Maasland. Aan de directies, intern begeleiders en leerkrachten grep 8 van de basisschlen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Maasland. Schiedam, 18 september 2018 Betreft: Ondersteuningsaanbd bij de vergang primair

Nadere informatie

- PRIVACYREGLEMENT -

- PRIVACYREGLEMENT - - PRIVACYREGLEMENT - Wij vinden het belangrijk dat de privacy van nze patiënten ged is gebrgd. Dit privacyreglement beschrijft he wij mgaan met uw persnsgegevens, waarnder uw medische gegevens. Als u vragen

Nadere informatie

Privacy Policy Isendoorn College

Privacy Policy Isendoorn College Privacy Plicy Isendrn Cllege Inleiding: Het Isendrn Cllege hecht veel waarde aan de bescherming van persnsgegevens. In deze privacy plicy geven we heldere en transparante infrmatie ver he wij p een crrecte

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een schl vr speciaal basisnderwijs (SBO) bezeken Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN :...

Nadere informatie

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken Privacy statement Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende... 4 Huurder...

Nadere informatie

Ter voorbereiding op uw aanvraag vindt u in dit document de criteria en vragenlijst voor het themacertificaat Roken en alcohol.

Ter voorbereiding op uw aanvraag vindt u in dit document de criteria en vragenlijst voor het themacertificaat Roken en alcohol. Criteria en vragenlijst themacertificaat Rken en alchl Primair nderwijs Ter vrbereiding p uw aanvraag vindt u in dit dcument de criteria en vragenlijst vr het themacertificaat Rken en alchl. De vragenlijst

Nadere informatie

Privacybeleid, Voor welke doelen zijn persoonsgegevens nodig

Privacybeleid, Voor welke doelen zijn persoonsgegevens nodig Privacybeleid, Kindercentrum de KinderSfa hecht veel waarde aan de bescherming van de aan haar beschikbaar gestelde persnsgegevens en gaat daar zrgvuldig mee m. In dit privacybeleid wrdt aangegeven he

Nadere informatie

Vervoersmanagement Online

Vervoersmanagement Online 1 Verversmanagement Online Instructie uder / verzrger Aanvragen leerlingenverver Versie 7.7 2 Inleiding Van harte welkm bij Verversmanagement Online. Verversmanagement Online is één van de tls die Publiek

Nadere informatie

Wolthuisweg 5 8091 EB Wezep e-mail: info@skgo.nl. Naam en voornaam ouder/verzorger 2: vader / moeder * vader / moeder * ...

Wolthuisweg 5 8091 EB Wezep e-mail: info@skgo.nl. Naam en voornaam ouder/verzorger 2: vader / moeder * vader / moeder * ... Stichting Kindcentrum Oldebrek Wlthuisweg 5 8091 EB Wezep e-mail: Naam en vrnaam uder/verzrger 1: vader / meder *... Naam en vrnaam uder/verzrger 2: vader / meder * Vrletters: Vrletters: Gebrtedatum: Burgerservicenummer

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR Ontvangstbevestiging gestuurd Aanvraag cmpleet ja / nee Gescand en verwerkt in Carel behandeld dr: d.d.: AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER SCHOOLJAAR 2014-2015 Wij verzeken u de telichting vr het invullen

Nadere informatie

Meldcode huiselijk geweld en. kindermishandeling

Meldcode huiselijk geweld en. kindermishandeling Meldcde huiselijk geweld en kindermishandeling OMO Schlengrep De Langstraat 10 maart 2014 Gedgekeurd in MR d.d. 17-3-2014 Meldcde huiselijk geweld en kindermishandeling De schlleiding van OMO Schlengrep

Nadere informatie

o o o BIJLAGE PEDAGOGISCHE VISIE A. Gedragsindicatoren personeel in relatie tot leerlingen (vice versa)

o o o BIJLAGE PEDAGOGISCHE VISIE A. Gedragsindicatoren personeel in relatie tot leerlingen (vice versa) PEDAGOGISCHE VISIE A. Algemeen De pedaggische visie vertelt he de schl met leerlingen, persneel en uders van leerlingen wil mgaan en wat de schl verwacht ten aanzien van de relatie tussen leerlingen en

Nadere informatie

Dit aanmeldformulier is opgesteld ten behoeve van een zorgvuldige aanmelding van leerlingen. Achternaam :.. Roepnaam :.

Dit aanmeldformulier is opgesteld ten behoeve van een zorgvuldige aanmelding van leerlingen. Achternaam :.. Roepnaam :. Dit aanmeldfrmulier is pgesteld ten beheve van een zrgvuldige aanmelding van leerlingen. Aanmeldfrmulier vr basisschl ndergetekenden melden hun kind aan bij RKBS Panta Rhei te Cevrden (naam/plaats schl)

Nadere informatie

DYSCALCULIE. Naam:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Geboortedatum:... Naam:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Telefoonnummer:...

DYSCALCULIE. Naam:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Geboortedatum:... Naam:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Telefoonnummer:... 1 DYSCALCULIE Vragenfrmulier nderwijsgeschiedenis rekenvaardigheid vr schl Graag vraag ik u m de vlgende vragen z vlledig mgelijk te beantwrden (in zverre dat kan). Ok vraag ik u de uitgeverde handelingsplannen

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER / CONTRACT VOOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG (TSO) 2015-2016

AANMELDINGSFORMULIER / CONTRACT VOOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG (TSO) 2015-2016 KIND Ondergetekende (uder / verzrger) meldt het vlgende kind aan vr de Tussen Schlse Opvang (n.b.: u kunt per frmulier slechts één kind pgeven. Vr ieder kind met een apart frmulier ingevuld wrden): Achternaam:

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

DYSLEXIE. Vragenformulier onderwijsgeschiedenis lees- en spellingsvaardigheid

DYSLEXIE. Vragenformulier onderwijsgeschiedenis lees- en spellingsvaardigheid 1 DYSLEXIE Vragenfrmulier nderwijsgeschiedenis lees- en spellingsvaardigheid Graag vraag ik u m de vlgende vragen z vlledig mgelijk te beantwrden ( in zverre dat kan). Ok vraag ik u de uitgeverde handelingsplannen

Nadere informatie

DYSLEXIE. Naam:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Geboortedatum:... Naam:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Telefoonnummer:...

DYSLEXIE. Naam:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Geboortedatum:... Naam:... Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Telefoonnummer:... 1 DYSLEXIE Vragenfrmulier nderwijsgeschiedenis lees- en spellingsvaardigheid Graag vraag ik u m de vlgende vragen z vlledig mgelijk te beantwrden (in zverre dat kan). Ok vraag ik u de uitgeverde handelingsplannen

Nadere informatie