DAAR WILT U TOCH OOK WONEN?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DAAR WILT U TOCH OOK WONEN?"

Transcriptie

1 DAAR WILT U TOCH OOK WONEN? Dorps wonen met alle voorzieningen dichtbij? Het kan in De Marke III. Hengevelde is één van de kernen in de gemeente Hof van Twente. Een gemeente die zich kenmerkt door een prachtige groene omgeving, waar veel cultuurhistorie terug te vinden is. Tal van wandel- en fietspaden leiden langs de mooiste plekjes in ons landschap. Daarnaast heeft Hof van Twente uitgebreide voorzieningen en inwoners die betrokken zijn bij elkaar en hun woonomgeving. Alle kenmerken van Hof van Twente komen samen in de kern Hengevelde. Een kern met een dorps karakter, maar met alle gemakken van een stad dichtbij. Daar wilt u toch ook wonen? HET PLANGEBIED Bron: Mix Architectuur Het plangebied betreft de locatie De Marke III en ligt aan de zuidwest kant van de kern Hengevelde. Het totale plan De Marke III voorziet in de realisatie van ca. 115 woningen. Het plan wordt in fasen uitgegeven. In de 1e fase worden door de gemeente 31 kavels uitgegeven, waarvan 23 kavels voor de bouw van een vrijstaande woning en 4 kavels voor de bouw van een twee-onder-één-kapwoning. Tevens zijn 4 kavels gereserveerd voor collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO), gericht op starters op de woningmarkt.

2 Verder zijn er in de 1e fase 2 kavels voor vrijstaande woningen voor derden gerserveerd en 4 kavels voor twee-onderéén-kapwoningen zijn gereserveerd voor bouwbedrijf ten Heggeler uit Hengevelde. Tot slot zijn er 2 kavels voor vrijstaande woningen in eigendom van een particulier. De verkoop van deze kavels verloopt niet via de gemeente. HET ONTWERP VAN DE WIJK Met de realisatie en daarmee inrichting van De Marke III wordt aansluiting gezocht bij de kern en de structuur van Hengevelde. Er wordt een uitbreiding gerealiseerd die herkenbaar is en past bij de kern Hengevelde, maar die ook zeker een eigen identiteit heeft. Om De Marke III goed te laten passen in het omringende landschap en een goede afronding van de bebouwde kom van Hengevelde te kunnen maken, zijn de ruimtelijke kenmerken van het landschap en de omgeving nader bekeken en als ontwerpuitgangspunt genomen. De huidige situatie en de bestaande structuur zijn dan ook de basis geweest voor de verdere ontwikkeling van het plangebied. Het gevoel van landelijkheid en ruimte dat zo kenmerkend is voor Hengevelde en zijn omgeving is een belangrijke kernwaarde voor De Marke III. Het ontwerp van de wijk voorziet daarom in lange en brede doorzichten naar buiten. De Marke II Needsestraat Diepenheimsestraat Janninksweg Vogelvluchtimpressie van De Marke III (aan deze tekening kunnen geen rechten worden ontleend)

3 Verbeelding bestemmingsplan HET BESTEMMINGSPLAN Voor het plangebied De Marke III is een bestemmingsplan opgesteld. Een bestemmingsplan regelt op welke manier de gronden binnen het plangebied mogen worden gebruikt. Het bestemmingsplan is juridisch bindend voor de overheid en de burger en geeft beide partijen rechten en plichten. In het bestemmingsplan zijn voor verschillende deelgebieden bouwvoorschriften opgenomen. De bouwplannen dienen te passen binnen het bestemmingsplan. Van de bouwers in het plangebied wordt gevraagd bouwplannen te ontwikkelen, welke een kwalitatieve bijdrage leveren aan de vorming van een hoogwaardig woongebied. Dit komt uiteindelijk de toekomstige bewoners en eigenaren ten goede in de vorm van een plezierig woongebied. In het bestemmingsplan is vastgelegd waaraan de woningen dienen te voldoen. Het bestemmingsplan maakt de bouw van vrijstaande, aaneengesloten en tweeonder-één-kapwoningen mogelijk.

4 HET BEELDKWALITEITPLAN Voor het plan De Marke III is ook een beeldkwaliteitplan opgesteld. Het beeldkwaliteitplan geeft in woord en beeld een aantal richtlijnen voor de invulling van het plangebied. Het beeldkwaliteitplan geeft vooral in architectonische zin sturing aan de invulling van het bestemmingsplan. Er is veel ruimte voor architectuur. Samen met het bestemmingsplan wordt hiermee getracht tot een kwalitatief goede invulling van het plangebied te komen met een meerwaarde voor de bewoners. Het beeldkwaliteitplan heeft een directe relatie met het bestemmingsplan De Marke III. Deze sluiten inhoudelijk op elkaar aan. INRICHTING WEGEN EN PARKEREN De wegen binnen het plan vallen binnen de 30-km zone. In dit plan wordt er vanuit gegaan dat de auto s op de eigen kavel worden geparkeerd. UITRIT Bij de verkoop van grond voor woningbouw geldt dat in de koopsom de kosten voor het maken van 1 uitrit tot een breedte van maximaal 3 meter zijn inbegrepen. Voor het aanleggen van een uitrit bij de woning dient u een omgevingsvergunning voor het aanleggen van een uitrit aan te vragen. Dit kan via het omgevingsloket op de website GROEN De bermen langs wegen, paden en watergangen en de wadi s worden ingezaaid met gras. Andere beplanting, zoals de bomen, worden geplant nadat de woningen in fase 1 zijn gerealiseerd. Reden hiervoor is dat er op deze manier naar een zo optimaal mogelijke afstemming tussen woongenot en groeninrichting gekeken kan worden. Het in 2014 vastgestelde voorlopige ontwerp wordt hiervoor als inrichtingsbasis gehanteerd. WATERHUISHOUDING De waterhuishouding zal in het plangebied op een duurzame manier worden ontwikkeld. In de nieuwe woonwijk wordt een zogenaamd gescheiden rioolstelsel aangelegd voor de afvoer van het vuil- en regenwater. Het huishoudelijk afvalwater (toilet- en waswater e.d.) wordt direct afgevoerd naar het straatriool en afgevoerd naar de rioolwaterzuivering. De afvoer van regenwater is erop gericht om dit water zoveel mogelijk in de woonwijk te bergen in de wadi s en bestaande sloten in en om het plangebied. Bijvoorbeeld het wassen van een auto in de straat of op het erf is niet toegestaan. Hiermee dienen de toekomstige bewoners rekening te houden. Het regenwater van daken en wegen wordt ondergronds afgevoerd en in zogenoemde infiltratieriolen opgevangen. Het infiltratieriool loost het water in een wadi, die centraal in het groen wordt aangelegd. In de wadi wordt het water opgevangen en kan het infiltreren en gedeeltelijk verdampen. De met gras begroeide bovenlaag dient als bodempassage, waarin het water wordt gezuiverd. Daaronder ligt een ondergrond met grove korrels (drainzand) waarin het water goed kan infiltreren. Het overtollige water wordt uiteindelijk naar de waterpartijen toegeleid. In de woonstraten wordt het water middels kolken afgevoerd naar het infiltratieriool.

5 SPEELPLEKKEN Speelmogelijkheden in het woongebied zijn in principe overal binnen de Openbare ruimte. Met name de brede groenstroken kunnen goed dienen als informele speelmogelijkheden (gebieden zonder een specifieke inrichting voor het spelen). VERLICHTING In het nieuwe woongebied wordt voor LED verlichting gekozen met een witte kleur. In de straten wordt de verlichting geplaatst aan de randen van de weg. Op de verkavelingstekening zijn de globale plaats en verdeling van lichtmasten aangegeven. BODEMONDERZOEK De bodem in het plangebied is door een milieukundig adviesbureau onderzocht. Doel van het onderzoek was na te gaan of er mogelijk sprake is van bodemverontreiniging in dit gebied. De resultaten van dit onderzoek zijn vastgelegd in een rapport. Hieruit blijkt dat er geen verontreiniging in de bodem is aangetroffen. BOUWRIJP-WOONRIJP- INRICHTING In De Marke III verkoopt de gemeente bouwrijpe grond. Om de bouw van woningen mogelijk te maken, maakt de gemeente de openbare terreingedeelten bouwrijp.

6 Dit houdt in dat er wegen, rioleringen en nutsvoorzieningen door de gemeente worden aangelegd. Tussen de wegen ontstaan hiermee bouwrijpe kavels ten behoeve van de particuliere bouwers waarbij iedere kavel een aansluiting op de openbare weg, het riool en de nutsvoorzieningen (gas, water, elektra, telefonie en glasvezel) heeft. Om te zorgen dat er voldoende drooglegging is worden ook specifieke maatregelen in het openbare terrein genomen. De bodemgesteldheid van de kavels wordt met het bouwrijp maken niet beïnvloed, maar blijft zoals die van nature is. De koper aanvaart de kavel in de staat waarin deze zich bevindt ten tijde van de uitgifte en de notariële overdracht. De definitieve inrichting bestaat in hoofdzaak uit gebakken straatstenen (kleur rood-bruin) en rabatstroken en voetpaden van betontegels (kleur grijs). De definitieve inrichting (woonrijp maken) van de 1e fase van De Marke III vindt in principe na de realisatie van de woningen plaats. Het tijdstip van het woonrijp maken wordt door de afdeling Openbare ruimte bepaald. De definitieve inrichting wordt te zijner tijd voorafgaand aan het woonrijp maken ter inzage gelegd. Als basis hiervoor geldt het in 2014 vastgestelde voorlopige ontwerp. FUNDERING EN SONDERING De aanleg van de fundering van een woning valt onder het bouwen en wordt mede op basis van een sonderingsonderzoek bepaald. Kopers doen er verstandig aan om vroegtijdig een sonderingsonderzoek te laten verrichten en de uitkomsten van het onderzoek financieel te laten vertalen. TIJDELIJKE GRONDPRIJSVERLAGING Om de verkoop van kavels te bevorderen en daarmee de werkgelegenheid in de bouwsector te stimuleren biedt de gemeente Hof van Twente een grondprijskorting van 10,00 per m² op de bouwkavels in De Marke III. Deze korting is ook van toepassing op de uitgifte van kavels in erfpacht. Deze korting is tijdelijk en loopt tot 31 december Voorwaarden: De aktepassering van de koop of de uitgifte in erfpacht moet uiterlijk 31 december 2016 plaatsvinden. De grondprijskorting geldt voor de gemeentelijke kavels. Kavelprijzen bij overdracht voor 31 december 2016: Voor de kavels waarop een vrijstaande woning kan worden gerealiseerd, bedraagt de prijs van de grond 215,00 per m² exclusief 21% BTW; Voor de kavels waarop een tweeonder-één-kapwoning kan worden gerealiseerd, bedraagt de prijs van de grond 195,00 per m² exclusief 21% BTW; Voor de kavels waarop een rijenwoning kan worden gerealiseerd, bedraagt de prijs van de grond 190,00 per m² exclusief 21% BTW;

7 UITGIFTE IN ERFPACHT Potentiële kopers van woningbouwkavels krijgen te maken met verplichte aflossing van de hypotheek en strengere eisen van de banken. Daardoor krijgen gegadigden de financiering soms niet rond. Invoering van een moderne vorm van erfpacht kan hier een oplossing voor bieden. Bij uitgifte van een bouwkavel in erfpacht hoeft u de bouwgrond niet te betalen, maar betaalt u een jaarlijkse canon die volledig aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting. Wie kiest voor erfpacht, krijgt van de gemeente Hof van Twente de mogelijkheid om de bouwkavel in de toekomst op elk moment aan te kopen tegen de oorspronkelijke grondwaarde. Zo kunnen geïnteresseerden die nu nog te weinig financiële mogelijkheden hebben, de grond alsnog kopen op het moment dat het hen uitkomt. Rekenvoorbeeld maandelijkse canon: Kavel voor vrijstaande woning 550 m 2 x 215, , BTW 21% , ,50 = grondslag voor erfpacht (De BTW wordt door de gemeente afgedragen aan de belastingdienst). Jaarlijkse som aan erfpacht (bij erfpachtscanon van 3%): 4.292, = 357,70 per maand De grondprijs van 215,/m 2 is tijdelijk en loopt tot UITGIFTE DE MARKE III In de eerste fase van De Marke III worden door de gemeente 31 kavels als volgt uitgegeven: 23 kavels voor de bouw van vrijstaande woningen (kavelnummers 1 t/m 5, 8 t/m 11, 16 t/m 22, 25 t/m 27, 32 t/m 34 en 37.). Kavel 10 wordt niet in de eerste uitgifteronde meegenomen. 4 kavels voor de bouw van twee-onderéén-kapwoning (kavelnummers 23, 24, 35 en 36. Er worden 4 kavels gereserveerd voor een CPO-project (kavelnummers 12 t/m 15). VERRUIMING VERKOOPVOORWAARDEN De verruiming van de verkoopvoorwaarden, die Hof van Twente al eerder had ingevoerd, blijft voorlopig gehandhaafd. Deze verruiming geeft kavelgegadigden meer tijd om hun woning te verkopen en de financiering van de nieuwe woning te regelen. Als u een bouwkavel koopt of in erfpacht neemt, krijgt u 16 maanden de tijd om de overdracht te regelen zonder dat een rentevergoeding verschuldigd is. BIJKOMENDE KOSTEN - - riolering, gas, elektriciteit, water, telefoon en centrale antenne: De kosten voor aansluiting van riolering zijn voor eigen rekening. Voor de nutsvoorzieningen worden door de nutsbedrijven kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn opvraagbaar bij de nutsbedrijven. Iedere individuele bouwer dient zelf zorg te dragen voor het aanvragen van

8 de aansluiting van bouwvoorzieningen en definitieve nutsvoorzieningen. notariskosten (akte en kadaster). fundering- en sonderingkosten. leges. eventuele bankkosten. BOUWEN Als wij u een bouwkavel hebben toegewezen dan adviseren wij u uw bouwplan eerst als schetsplan bij ons in te dienen om de haalbaarheid ervan te beoordelen en om eventuele knelpunten in een vroeg stadium te signaleren. Na dit vooroverleg kan de procedure voor het aanvragen van een vergunning sneller verlopen. Hiervoor moet u een aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteit bouwen (voorheen bouwvergunning) indienen bij de afdeling Publiekscentrum, team Fysieke leefomgeving. Dit kunt u voor zowel het schetsplan als voor de aanvraag doen via de website De gemeente streeft er naar om aanvragen om vergunning digitaal te behandelen en af te doen (dus geen papieren versie meer). Daarom verzoeken wij u de aanvraag digitaal in te dienen. AFWATERINGSPLAN Gelijktijdig met het indienen van een aanvraag om omgevingsvergunning moet u een afwateringsplan indienen. De afdeling Openbare Ruimte zal het afwateringsplan toetsen en beoordelen. MEER INFORMATIE? Voor meer informatie over de bouwmogelijkheden kunt u contact opnemen met het Team Fysiek Leefomgeving, afdeling Publiekscentrum. Voor meer informatie over de kaveluitgifte kunt u contact opnemen met het Team Ruimtelijk Domein, afdeling Ontwikkeling. Gemeente Hof van Twente De Höfte DK Goor Postbus AB Goor info@hofvantwente.nl Bij een aanvraag om vergunning moeten voldoende gegevens en bescheiden (o.a. tekeningen en berekeningen) aanwezig zijn om de aanvraag in behandeling te kunnen nemen. De gemeente toetst de aanvragen aan het bestemmingsplan, de redelijke eisen van welstand, de bouwverordening en het Bouwbesluit. Voor het in behandeling nemen van een aanvraag om vergunning moet u leges betalen. Dit is in de Legesverordening geregeld. Deze verordening kunt u vinden op de website van de gemeente.

J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl

J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl J.A. Rädeckerweg 52 Schoorl De kans van uw leven! Vrije bouwkavel in de woonwijk Bregtdorp te Schoorl. Al jaren op zoek naar uw eigen kavel waarop u uw vrijstaande droomhuis

Nadere informatie

Diepenheim Noord 2. Gemeente Hof van Twente Diepenheim Noord 2

Diepenheim Noord 2. Gemeente Hof van Twente Diepenheim Noord 2 Het plangebied betreft de locatie Diepenheim Noord 2 en ligt aan de noordkant van de kern Diepenheim. Het totale plan Diepenheim Noord 2 voorziet in de realisatie van 65 woningen. Het plan wordt in fasen

Nadere informatie

De Marke II Richtlijnen bij aankoop kavel

De Marke II Richtlijnen bij aankoop kavel De Marke II Richtlijnen bij aankoop kavel Inschrijven voor twee-onder-een-kapwoning als koppel Hebt u interesse in een kavel voor een twee-onder-een-kapwoning en wilt u zich hiervoor inschrijven? Dan moet

Nadere informatie

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd.

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd. INFORMATIEPAKKET VRIJE BOUWKAVELS HAZENBURG 2 Versie 22 februari 2016 De verkoop van vrije bouwkavels in Hazenburg 2 gaat van start. In totaal worden door de gemeente 23 bouwkavels aangeboden. In principe

Nadere informatie

VERKOOPDOCUMENTATIE KAVELS

VERKOOPDOCUMENTATIE KAVELS VERKOOPDOCUMENTATIE KAVELS INHOUDSOPGAVE 1. Plankaart en voorbeeldverkaveling 2. Prijslijst 3. Uitgifteregels 4. Koop/optie 5. Notaris 6. Omgevingsvergunning a. Beoordeling b. Kwaliteitsteam c. Sondering

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1!

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! april 2014 B UITENGEW OON Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! www.wonenindalmeden.nl B UITENGEW OON www.wonenindalmeden.nl B UITENGEW OON Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen

Nadere informatie

Kavelpaspoort Barchem Zuid

Kavelpaspoort Barchem Zuid - 1 Kavelpaspoort Barchem Zuid Kavelgegevens De bouwkavel Nummer: 28 Type woning: Vrijstaande woning Oppervlakte: ± 820 m² Verkoopprijs: 233.000,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning: Goothoogte: Bouwhoogte:

Nadere informatie

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven

Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur Kavels H 5 t/m H 7 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

Aandachtspunten bouwkavel, d.d

Aandachtspunten bouwkavel, d.d Project: 6867 Op de Baant te Sint Joost Gemeente Echt-Susteren Bouwkavels: I t/m VI Aandachtspunten bouwkavel, d.d 04-09-2018 PASSIE VOOR VAKMANSCHAP Inleiding: BurgtBouw verkoopt enkel en alleen bouwrijpe

Nadere informatie

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd.

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd. INFORMATIEPAKKET VRIJE BOUWKAVELS HAZENBURG 2 Versie 1 oktober 2015 De verkoop van vrije bouwkavels in Hazenburg 2 gaat van start. In totaal worden door de gemeente 23 bouwkavels aangeboden. In principe

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat

TE KOOP. Breda Heilaarstraat TE KOOP Breda Heilaarstraat Unieke kans in Princenhage: twee prachtig gelegen bouwkavels met de mogelijkheid om een vrijstaande woning te bouwen met zeer ruime bouw mogelijkheden. De kavels liggen op een

Nadere informatie

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B

Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort de Winding Kavel H35 t/m H43 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

Kavelpaspoort De Houtwallen Kavels H 29 t/m H 31 Oostindie - De Hoven

Kavelpaspoort De Houtwallen Kavels H 29 t/m H 31 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Houtwallen Kavels H 29 t/m H 31 Oostindie - De Hoven Kavelpaspoort De Houtwallen De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit de denkrichting

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede

Deldenerstraat 61 Postbus BG Hengelo. Tel: Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Oude Haaksbergerdijk 300 Enschede In het zeer fraaie buitengebied tussen Enschede en Haaksbergen

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1!

Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! Bouw uw eigen woning in Kamers, fase 1! www.wonenindalmeden.nl januari 2017 Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen 4 Wegen en groen 6 Optie en aankoop 7 Bouwrichtlijnen 8 Bestemmingsplankaart

Nadere informatie

Bouwkavels. Flierhuyserve Hellendoorn Noord 13INT01451. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. Flierhuyserve Hellendoorn Noord 13INT01451. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels Flierhuyserve Hellendoorn Noord 13INT01451 Ontwerp uw eigen woning Februari 2015 INTRODUCTIE BOUWKAVELS Flierhuyserve 1 t/m 7 (oneven) zijn kavels voor twee-onder-een-kap woningen. Huisnummer

Nadere informatie

Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen

Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen Bouwkavel Eisenhowerstraat te Heerlen November 2016 Inhoudsopgave Algemene informatie 2 - ligging - kavelinformatie Verkoopprijs en voorwaarden 3 Bestemmingsplanvoorschriften 4 Specifieke stedenbouwkundige

Nadere informatie

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n.

Bouwkavels 530 m2. voor 148.500 v.o.n. Bouwkavels 530 m2 voor 148.500 v.o.n. Beste heer / mevrouw, Is een woning bouwen ook uw droom? In de prachtige nieuwe wijk Stadszicht II Tholen worden ruime kavels aangeboden. Op deze kavels kunt u uw

Nadere informatie

Locatie Hondelink Neede

Locatie Hondelink Neede foto: molendatabase Locatie Hondelink Neede INFORMATIE- EN VERKOOPBROCHURE WONINGBOUW INLEIDING In deze brochure treft u informatie over de kavels die in Neede te koop zijn. Er zijn kavels te koop aan

Nadere informatie

Bouwen in plan Almen Zuid, fase 1 Zelf uw woning (laten) ontwerpen en bouwen Hoogteverschil in bouwkavels Welstandseisen en beeldkwaliteit

Bouwen in plan Almen Zuid, fase 1 Zelf uw woning (laten) ontwerpen en bouwen Hoogteverschil in bouwkavels Welstandseisen en beeldkwaliteit 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase 1 Kavelgegevens Plangebied Nummer 4 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 600 m² Verkoopprijs 210.000,-- vrij op naam Korting energie maximaal 4.000,-- Bouwpeil van

Nadere informatie

- 1. De bouwkavel. Kavelpaspoort. Kavelgegevens. Nummer 22. Oppervlakte ± 594m². Bouwpeil van de woning + 25.65 N.A.P.

- 1. De bouwkavel. Kavelpaspoort. Kavelgegevens. Nummer 22. Oppervlakte ± 594m². Bouwpeil van de woning + 25.65 N.A.P. - 1 Kavelpaspoort De bouwkavel Kavelgegevens Nummer 22 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 594m² Verkoopprijs 304.700,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning + 25.65 N.A.P. Goothoogte Maximaal

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE HET PLANGEBIED 2 BEELDKWALITEITSPLAN 3 KAVELS 4 UIT TE GEVEN KAVELS 5, 6 WERGEA 7, 8 WELSTANDSRICHTLIJNEN 9 VERKOOPVOORWAARDEN 10

INHOUDSOPGAVE HET PLANGEBIED 2 BEELDKWALITEITSPLAN 3 KAVELS 4 UIT TE GEVEN KAVELS 5, 6 WERGEA 7, 8 WELSTANDSRICHTLIJNEN 9 VERKOOPVOORWAARDEN 10 INHOUDSOPGAVE HET PLANGEBIED 2 BEELDKWALITEITSPLAN 3 KAVELS 4 UIT TE GEVEN KAVELS 5, 6 WERGEA 7, 8 WELSTANDSRICHTLIJNEN 9 VERKOOPVOORWAARDEN 10 WAARBORGSOM EN OPTIEPERIODE 11 VERKOOP 12 BIJLAGE 1 SONDERING

Nadere informatie

*ZD * Informatiebrochure. Zaaknummer: Z Documentnummer: ZD VERKOOP KAVELS. Biezen te Achtmaal

*ZD * Informatiebrochure. Zaaknummer: Z Documentnummer: ZD VERKOOP KAVELS. Biezen te Achtmaal *ZD18017626* Informatiebrochure Zaaknummer: Z16-003460 Documentnummer: ZD18017626 VERKOOP KAVELS Biezen te Achtmaal INLEIDING In deze brochure wordt u nader geïnformeerd over de mogelijkheid tot het aankopen

Nadere informatie

Bransveen Richtlijnen bij aankoop kavel

Bransveen Richtlijnen bij aankoop kavel Bransveen Richtlijnen bij aankoop kavel Inschrijven voor twee-onder-een-kapwoning als koppel Hebt u interesse in een kavel voor een twee-onder-een-kapwoning en wilt u zich hiervoor inschrijven? Dan moet

Nadere informatie

Uitgangspunten voor uitgifte van bouwgrond aan het initiatief voor CPO. op de locatie Hattemerbroek Oost

Uitgangspunten voor uitgifte van bouwgrond aan het initiatief voor CPO. op de locatie Hattemerbroek Oost Uitgangspunten voor uitgifte van bouwgrond aan het initiatief voor CPO op de locatie Hattemerbroek Oost Uitgangspunten planontwikkeling Volkshuisvesting: Maximaal 15 woningen. Stedenbouwkunde: Als randvoorwaarde

Nadere informatie

Kavelpaspoort de Bosven Kavel H48 t/m H55 Oostindie - De Hoven fase 2B

Kavelpaspoort de Bosven Kavel H48 t/m H55 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort de Bosven Kavel H48 t/m H55 Oostindie - De Hoven fase 2B Kavelpaspoort De Hoofdstructuur De Hoven; het stedenbouwkundig ontwerp Het stedenbouwkundig ontwerp van De Hoven vloeit voort uit

Nadere informatie

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels De Heemtuin Kruidenwijk Zuid Ontwerp uw eigen woning Januari 2019 INTRODUCTIE BOUWKAVELS Op onderstaande kaart is de ligging van de beschikbare kavels weergeven. De nummers in de kavels zijn

Nadere informatie

- 1. 0Kavelpaspoort. De bouwkavel. Kavelgegevens. Nummer 21. Oppervlakte ± 615m². Bouwpeil van de woning N.A.P.

- 1. 0Kavelpaspoort. De bouwkavel. Kavelgegevens. Nummer 21. Oppervlakte ± 615m². Bouwpeil van de woning N.A.P. - 1 0Kavelpaspoort De bouwkavel Kavelgegevens Nummer 21 Type woning Vrijstaande woning Oppervlakte ± 615m² Verkoopprijs 260.000,-- vrij op naam Bouwpeil van de woning + 24.90 N.A.P. Goothoogte Maximaal

Nadere informatie

DE VENAKKERS ESCH. Te Koop Twee kavels voor een dubbele seniorenwoning

DE VENAKKERS ESCH. Te Koop Twee kavels voor een dubbele seniorenwoning DE VENAKKERS ESCH Te Koop Twee kavels voor een dubbele seniorenwoning Kaveloppervlakte en prijs kavel A: ca. 230 m² 77.050,- excl. BTW kavel B: ca. 279 m² 93.465,- excl. BTW Overige informatie Woningtype:

Nadere informatie

Grens Bisschop Balderikstraat e.o. Grens Oldenzaal Centraal. Deelgebied. Luchtfoto Oldenzaal Centraal

Grens Bisschop Balderikstraat e.o. Grens Oldenzaal Centraal. Deelgebied. Luchtfoto Oldenzaal Centraal Grens Bisschop Balderikstraat e.o. Deelgebied 1 Grens Oldenzaal Centraal Luchtfoto Oldenzaal Centraal Deelgebied 1 Bestaande situatie 2011: Herijking Masterplan Oldenzaal Centraal Luchtfoto plangebied

Nadere informatie

Bouwkavels. Oetbrink. Daarle West. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. Oetbrink. Daarle West. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels Oetbrink Daarle West Ontwerp uw eigen woning April 2016 INTRODUCTIE Daarle ligt in de gemeente Hellendoorn, op de grens tussen Salland en Twente. Het dorp kent een lange historie. Al in 933

Nadere informatie

Kavelverkoop Trambaan Nieuweroord. ruim en landelijk wonen

Kavelverkoop Trambaan Nieuweroord. ruim en landelijk wonen Kavelverkoop Trambaan Nieuweroord ruim en landelijk wonen 3 Inhoudsopgave Welkom aan de Trambaan in Nieuweroord Welkom aan de Trambaan in Nieuweroord 3 1 Landelijke woonwens 5 2 Verkaveling en verkoopprijzen

Nadere informatie

bouwkavels oetbrink daarle west Ontwerp uw eigen woning bouwkavels

bouwkavels oetbrink daarle west Ontwerp uw eigen woning bouwkavels bouwkavels oetbrink daarle west bouwkavels Ontwerp uw eigen woning Januari 2019 INTRODUCTIE BOUWKAVELS De kavels liggen aan t Oetbrink. Op onderstaande tekening is de ligging van de kavels aangegeven.

Nadere informatie

Wonen. Dieren 3 VRIJE SECTOR KAVELS KÖLLINGLAAN 1 VRIJE SECTOR KAVEL MEIDOORNLAAN VERKOOPINFORMATIE

Wonen. Dieren 3 VRIJE SECTOR KAVELS KÖLLINGLAAN 1 VRIJE SECTOR KAVEL MEIDOORNLAAN VERKOOPINFORMATIE Wonen Dieren in 3 VRIJE SECTOR KAVELS KÖLLINGLAAN 1 VRIJE SECTOR KAVEL MEIDOORNLAAN VERKOOPINFORMATIE Wonen Dieren in 3 VRIJE SECTOR KAVELS KÖLLINGLAAN 1 VRIJE SECTOR KAVEL MEIDOORNLAAN 1 2 3 4 5 6 7 WELKOM

Nadere informatie

Vonderman Zuid Noordijk

Vonderman Zuid Noordijk foto: noordijksite.nl Vonderman Zuid Noordijk INFORMATIE- EN VERKOOPBROCHURE WONINGBOUW INLEIDING In deze brochure treft u informatie over de kavels die in Noordijk te koop zijn. Er zijn kavels te koop

Nadere informatie

LANDGOED MAETLAND PASSE-PARTOUT

LANDGOED MAETLAND PASSE-PARTOUT LANDGOED MAETLAND PASSE-PARTOUT Landgoed Maetland waar ligt het? Net even buiten de Gelderse stad Doetinchem ligt ten zuidoosten daarvan het dorp Gaanderen. Aan de rand van Gaanderen, treft u het bijzondere,

Nadere informatie

sonniuspark wonen tussen bos en ven

sonniuspark wonen tussen bos en ven sonniuspark wonen tussen bos en ven Zelf bouwen in Sonniuspark Zelf bouwen op een vrije kavel of samen met anderen in de vorm van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Zelf bouwen in Sonniuspark? Zo

Nadere informatie

TE KOOP. ongenummerd. Vraagprijs: 69.000,= k.k. Bouw uw droomhuis!

TE KOOP. ongenummerd. Vraagprijs: 69.000,= k.k. Bouw uw droomhuis! TE KOOP Plaats: Helmond Adres: Postelstraat ongenummerd Vraagprijs: 69.000,= k.k. Bouw uw droomhuis! Algemeen Deze bouwkavel is gelegen op een locatie waar verder nooit kavels worden aangeboden. De kavel

Nadere informatie

Seggelant II te Brielle

Seggelant II te Brielle Seggelant II te Brielle Betreft: Locatie: Ca. 50.000 m2 bouwrijp bedrijventerrein ten behoeve van nieuwbouw bedrijfsruimten. De afmetingen van de indicatieve bouwkavels zijn vanaf 2.000 m2 tot 10.000 m2.

Nadere informatie

Bransveen Richtlijnen bij aankoop kavel

Bransveen Richtlijnen bij aankoop kavel Bransveen Richtlijnen bij aankoop kavel Inschrijven voor twee-onder-een-kapwoning als koppel Hebt u interesse in een kavel voor een twee-onder-een-kapwoning en wilt u zich hiervoor inschrijven? Dan moet

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 9 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 9 Type woning vrijstaand Oppervlakte ± 722 m² Verkoopprijs 262.700,--

Nadere informatie

Aan de tuinen bouwkavels

Aan de tuinen bouwkavels Aan de tuinen bouwkavels Ontwerp uw eigen woning een nieuw begin aan de tuinen Bouwkavels De verkaveling is op de tekening hiernaast aangegeven. De achterzijde van de kavels liggen op 25 woningen in het

Nadere informatie

Garstlanden III Richtlijnen bij aankoop kavel

Garstlanden III Richtlijnen bij aankoop kavel Garstlanden III Richtlijnen bij aankoop kavel Inschrijven voor twee-onder-een-kapwoning als koppel Hebt u interesse in een kavel voor een twee-onder-een-kapwoning en wilt u hiervoor inschrijven? Dan moet

Nadere informatie

Bouwkavels Donkerbroek-West verkoopbrochure

Bouwkavels Donkerbroek-West verkoopbrochure Bouwkavels Donkerbroek-West verkoopbrochure afdeling grondzaken Tel. 14 0516 grondverkoop@ooststellingwerf.nl INHOUDSOPGAVE PAGINA 1. INTRODUCTIE 3 2. DE LOCATIE 4 3. RANDVOORWAARDEN 5 4. KAVELPRIJZEN

Nadere informatie

Informatie erfpacht, optie- en uitgifteprocedure Zelfbouwkavels Kop Weespertrekvaart juni 2013

Informatie erfpacht, optie- en uitgifteprocedure Zelfbouwkavels Kop Weespertrekvaart juni 2013 Informatie erfpacht, optie- en uitgifteprocedure Zelfbouwkavels Kop Weespertrekvaart juni 2013 Erfpacht Amsterdam is een erfpachtgemeente. Dat wil zeggen dat de gemeente eigenaar blijft van de grond. De

Nadere informatie

Wonen. tussen. Water Groen

Wonen. tussen. Water Groen Wonen tussen Water Groen en U van het vanaf 350 het af 350 af 350 uw. D uw boot of boot of boot of. boot of Haarlem Haarlem : Haarlem Haarlem : monumentale pandjes, vele molens en vele plekjes met fraai

Nadere informatie

Verkoopbrochure kavels Steenspil 14-16, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1

Verkoopbrochure kavels Steenspil 14-16, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Verkoopbrochure kavels Steenspil 14-16, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 5 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 9 Kaart Bergen op

Nadere informatie

Voorbeeld bij korting van 25% en als de waarde stijgt. Aankoopprijs Marktwaarde bij aankoop 238.000 U betaalt 75% van de marktwaarde 178.

Voorbeeld bij korting van 25% en als de waarde stijgt. Aankoopprijs Marktwaarde bij aankoop 238.000 U betaalt 75% van de marktwaarde 178. Kopen zonder zorgen U droomt wel eens van een eigen huis. Maar de stap naar een koopwoning kan wel erg groot zijn. Is mijn inkomen wel toereikend? Krijg ik mijn huis ooit weer verkocht? Wat als de waarde

Nadere informatie

Bouwkavel aan de Brugstraat te Stein voor de bouw van een vrijstaande woning.

Bouwkavel aan de Brugstraat te Stein voor de bouw van een vrijstaande woning. UITGIFTEBROCHURE KAVELUITGIFTE Bouwkavel aan de Brugstraat te Stein voor de bouw van een vrijstaande woning. Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE Koopovereenkomst en notarieel

Nadere informatie

Bouw uw eigen woning in Bos Noord!

Bouw uw eigen woning in Bos Noord! Bouw uw eigen woning in Bos Noord! www.wonenindalmeden.nl oktober 2016 Inhoudsopgave pagina Inleiding 3 Maatvoering en kavelprijzen 4 Wegen en groen 6 Optie en aankoop 7 Bouwrichtlijnen 8 Bestemmingsplankaart

Nadere informatie

Verkoopbrochure bouwkavels Elsloo

Verkoopbrochure bouwkavels Elsloo Verkoopbrochure bouwkavels Elsloo LOGO GEMEENTE!!!!!! INHOUDSOPGAVE PAGINA 1. INTRODUCTIE 2 2. DE LOCATIE 2 3. RANDVOORWAARDEN 3 4. KAVELPRIJZEN 4 5. VERKOOPPROCEDURE 5 6. BIJLAGEN 6 Verkoopbrochure bouwkavels

Nadere informatie

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL

SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL SLIJKHOEF 2 BIEZENMORTEL TE KOOP: Een tweetal riante bouwkavels aan de Vriesdonk voor het realiseren van vrijstaande woningen met bijgebouwen. De kavels zijn gelegen aan de rand van Slijkhoef 2 in het

Nadere informatie

Vrije kavels Nedervecht. Informatiebrochure Vrije sectorkavels, fase 1 Vreelandseweg Nederhorst den Berg

Vrije kavels Nedervecht. Informatiebrochure Vrije sectorkavels, fase 1 Vreelandseweg Nederhorst den Berg Vrije kavels Nedervecht Informatiebrochure Vrije sectorkavels, fase 1 Vreelandseweg Nederhorst den Berg Januari 2015 1 Inleiding In Nederhorst den Berg wordt op het voormalige sport- en volkstuinencomplex

Nadere informatie

Informatieavond Bouwkavels Molenbeek

Informatieavond Bouwkavels Molenbeek Informatieavond Bouwkavels Molenbeek Informatieavond Bouwkavels Molenbeek Programma informa+eavond 1. Welkom en uitleg van het proces na de ondertekening van de reserveringsovereenkomst door Ariën Schaap

Nadere informatie

bouwkavels oetbrink daarle west Ontwerp uw eigen woning bouwkavels

bouwkavels oetbrink daarle west Ontwerp uw eigen woning bouwkavels bouwkavels oetbrink daarle west bouwkavels Ontwerp uw eigen woning Mei 2017 INTRODUCTIE Daarle ligt in de gemeente Hellendoorn, op de grens tussen Salland en Twente. Het dorp kent een lange historie. Al

Nadere informatie

TE KOOP. woningbouwkavel Molenstraat 40

TE KOOP. woningbouwkavel Molenstraat 40 TE KOOP woningbouwkavel Molenstraat 40 Inhoud Procedures.. De aankoop.2. Het bouwen.3. Omgevingsvergunning beperkte toetsing.4. Tijdelijke woonruimte.5. Beeldkwaliteit 2 Duurzaam Bouwen 2.. GPR 3 Waterhuishouding

Nadere informatie

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 3-9-2013 Nummer voorstel: 2013/68

Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 3-9-2013 Nummer voorstel: 2013/68 Voorstel aan de raad Aan de gemeenteraad Gemeente Steenwijkerland Vendelweg 1 8331 XE Steenwijk Steenwijk, 3-9-2013 Nummer voorstel: 2013/68 Voor raadsvergadering d.d.: 17-09-2013 Agendapunt: 12 Onderwerp:

Nadere informatie

Bouwkavels Veller I. Informatiebrochure verkoop kavels voor de bouw van een vrijstaande woning in Cluster D van de wijk Veller I

Bouwkavels Veller I. Informatiebrochure verkoop kavels voor de bouw van een vrijstaande woning in Cluster D van de wijk Veller I Bouwkavels Veller I Informatiebrochure verkoop kavels voor de bouw van een vrijstaande woning in Cluster D van de wijk Veller I Gemeente Barneveld 23-9-2009 Bouwkavels Veller I Inleiding De nieuwe wijk

Nadere informatie

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8

Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8 Almen Zuid II-A Een droomplek in een droomhuis voor u? Kavelpaspoort Bouwkavel 8 1 Kavelpaspoort Almen Zuid fase IIa Kavelgegevens Nummer 8 Type woning tweekapper Oppervlakte ± 306 m² Verkoopprijs 86.000,--

Nadere informatie

Verkoop bouwkavels Nollen- Oost

Verkoop bouwkavels Nollen- Oost 2e fase De Nollen-Oost is één van de laatste uitbreidingslocaties van de gemeente Alkmaar en ligt in het noordoosten van Alkmaar tussen Oudorp en Sint Pancras. Aan de noordzijde wordt het gebied begrensd

Nadere informatie

Informatiedocument Huurlingsedam Fase 2A te Wijchen. Vrije kavels (49, 54 en 68)

Informatiedocument Huurlingsedam Fase 2A te Wijchen. Vrije kavels (49, 54 en 68) Informatiedocument Huurlingsedam Fase 2A te Wijchen Vrije kavels (49, 54 en 68) Bouwpercelen Huurlingsedam Fase 2A In dit informatiedocument worden de randvoorwaarden benoemd voor verdere planuitwerking

Nadere informatie

Informatieset bouwkavels Plan Marathon te Eijsden

Informatieset bouwkavels Plan Marathon te Eijsden Informatieset bouwkavels Plan Marathon te Eijsden Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN 2 HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE 2 Optie 2 Koopovereenkomst en notarieel transport 2 Bouwverplichting 3 DE WABO-AANVRAAG

Nadere informatie

Stedenbouwkundig plan en Beeldkwaliteitsplan Wytgaard

Stedenbouwkundig plan en Beeldkwaliteitsplan Wytgaard Stedenbouwkundig plan en Beeldkwaliteitsplan Wytgaard Stedenbouwkundig plan Fasering bouwrijpmaken 2009-2016 Verkavelingsplan Wytgaard Beeldkwaliteitplan April 2009 INLEIDING Deze nota beeldkwaliteit Wytgaard

Nadere informatie

Een bouwkavel kopen van de gemeente? Praktische tips voor de zelfbouwer

Een bouwkavel kopen van de gemeente? Praktische tips voor de zelfbouwer Een bouwkavel kopen van de gemeente? Praktische tips voor de zelfbouwer Maart 2019 De aankoopprocedure Ik heb interesse in een kavel, waar kan ik mij melden? Voor de bouwkavels in Hoebenakker-Salmespad

Nadere informatie

Verkoopbrochure bouwkavels Langedijke

Verkoopbrochure bouwkavels Langedijke Verkoopbrochure bouwkavels Langedijke INHOUDSOPGAVE PAGINA 1. INTRODUCTIE 2 2. DE LOCATIE 2 3. RANDVOORWAARDEN 3 4. KAVELPRIJZEN 4 5. VERKOOPPROCEDURE 5 6. BIJLAGEN 6 Verkoopbrochure bouwkavels Langedijke

Nadere informatie

RIOLERING VERVANGEN EN HERINRICHTEN STRAAT

RIOLERING VERVANGEN EN HERINRICHTEN STRAAT RIOLERING VERVANGEN EN HERINRICHTEN STRAAT Deel Boven-Hardinxveld tussen Rivierdijk Wetering en Koningin Wilhelminalaan Nassaustraat. Uitnodiging voor de bewonersavond op 27 juni en 5 juli 2016 van 19:00

Nadere informatie

wonen in oss. nl zelf bouwen met erfpacht? Ook voor u mogelijk!

wonen in oss. nl zelf bouwen met erfpacht? Ook voor u mogelijk! wonen in oss. nl zelf bouwen met erfpacht? Ook voor u mogelijk! inhouds opgave 3 Inleiding 4 Wat is het verschil tussen eigendom en erfpacht? 5 Wat zijn de voor- en nadelen van erfpacht? 6 Canon 6 Grondwaarde

Nadere informatie

Horzak-Noord Een nieuwe woonwijk in Oss tussen stad en polder

Horzak-Noord Een nieuwe woonwijk in Oss tussen stad en polder Horzak-Noord Een nieuwe woonwijk in Oss tussen stad en polder Brochure voor particuliere bouwkavels in Bouwfase 1 Horzak-Noord Inhoud Ligging: tussen stadscentrum en natuurgebied Woningbouwprogramma: volop

Nadere informatie

Verkoopbrochure kavel E-13, Steenspil 20-23, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1

Verkoopbrochure kavel E-13, Steenspil 20-23, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Verkoopbrochure kavel E-13, Steenspil 20-23, bedrijventerrein Oude Molen te Halsteren 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving registergoed... 3 2. Verkoopprocedure... 5 3. Foto s... 7 BIJLAGEN... 10 Verkooptekening...

Nadere informatie

Aan de tuinen. bouwkavels. Ontwerp uw eigen woning

Aan de tuinen. bouwkavels. Ontwerp uw eigen woning Aan de tuinen bouwkavels Ontwerp uw eigen woning april 2016 een nieuw begin aan de tuinen Prettig wonen in het groen met alle voorzieningen op loopafstand Nijverdal is een bruisend dorp op de kruising

Nadere informatie

Inleiding. 1.1 Wat is de omgevingsvergunning?

Inleiding. 1.1 Wat is de omgevingsvergunning? 1 Inleiding Dit hoofdstuk bevat deel met een korte bespreking wat een omgevingsvergunning is en wat vergunningsvrij bouwen is. De achtergrond en doelstellingen van de belangrijkste regelingen (de Wet algemene

Nadere informatie

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd.

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd. INFORMATIEPAKKET VRIJE BOUWKAVELS HAZENBURG 2 Versie 7 september 2016 De verkoop van vrije bouwkavels in Hazenburg 2 is begin 2016 gestart. In totaal worden door de gemeente 23 bouwkavels aangeboden. De

Nadere informatie

Vrije bouwkavels De Schulp. Informatiebrochure

Vrije bouwkavels De Schulp. Informatiebrochure Vrije bouwkavels De Schulp Informatiebrochure INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE 2 LOCATIE 2 STAAT VAN DE BOUWKAVEL 3 KAVELREGELS 3 KAVELPRIJZEN 5 VERKOOPPROCEDURE 5 NADERE INFORMATIE 6 BIJLAGEN 6 Informatiebrochure

Nadere informatie

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels

SPIJKVOORDERHOUT WONEN AAN DE OERDIJK Overzicht kavels Overzicht kavels Verkaveling: Oerdijk Koekkoekpad Cees Wilkeshuisstraat Pieter Stuitjesstraat Van Der Marcklaan Willem ten Entelstraat Van Der Marcklaan Deelgebieden: Kavels: opp: 220 772 m 2 224 657 m

Nadere informatie

Oldenzaal Centraal De Stakenbeek

Oldenzaal Centraal De Stakenbeek Informatiebijeenkomst 3 juli 2018 Oldenzaal Centraal De Stakenbeek Fase 1, Gebied 2 Grens Bisschop Balderikstraat e.o. Deelgebied 2 Grens Oldenzaal Centraal Luchtfoto Oldenzaal Centraal 2013 Deelgebied

Nadere informatie

Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld

Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord te Barneveld 1 Verkoopbrochure Bouwkavels Bedrijventerrein Briellaerd-Noord Inleiding Bedrijventerrein Briellaerd-Noord ligt langs de A30, ten

Nadere informatie

Informatie over kavels aan de Blankvoorn. Een goede vangst

Informatie over kavels aan de Blankvoorn. Een goede vangst Informatie over kavels aan de Blankvoorn Een goede vangst 1 Inhoudsopgave Welkom in Hoogeveen blz. 3 Verkavelingstekening blz. 4 Verkoopprijzen blz. 5 Veelgestelde vragen en informatie blz. 6 Bestemmingsplanregels

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n.

www.vanhasselmakelaars.nl 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. 4 BOUWKAVELS AAN DE VISSENBERGDREEF Koopsom vanaf : 125.800 v.o.n. Kavels vanaf : 381 m². Vrijstaand wonen in uw eigen droomhuis aan de rand van Sprundel. Wilt u een woning die volledig aansluit op uw

Nadere informatie

Verkoop bouwkavels Nollen- Oost

Verkoop bouwkavels Nollen- Oost Verkoop bouwkavels Nollen- Oost De Nollen-Oost is één van de laatste uitbreidingslocaties van de gemeente Alkmaar en ligt in het noordoosten van Alkmaar tussen Oudorp en Sint Pancras. Aan de noordzijde

Nadere informatie

TE KOOP. Een unieke locatie voor uw villa nabij dorpsvoorzieningen, op een werkelijk onbeschrijflijk mooie ligging!

TE KOOP. Een unieke locatie voor uw villa nabij dorpsvoorzieningen, op een werkelijk onbeschrijflijk mooie ligging! TE KOOP Plaats: Heeswijk-Dinther Adres: Hoofdstraat 101 Vraagprijs: 399.000,= k.k. Aan de rand van de bebouwde kom van Heeswijk-Dinther, aan de achterzijde grenzend aan het beschermde Aa-dal en nabij Kasteel

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Bijlagen

INHOUDSOPGAVE. Bijlagen INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2 1.1 Planbeschrijving 2 1.2 Informatieset 2 1.3 Informatieverstrekking 2 2 De Kavels 3 2.1 Draagkracht van de bodem 3 2.2 Peilhoogtes 3 2.3 Kwaliteit van de grond 3 3. Van woningontwerp

Nadere informatie

Olland Noord Rietmolen

Olland Noord Rietmolen foto: rietmolen.eu Olland Noord Rietmolen INFORMATIE- EN VERKOOPBROCHURE WONINGBOUW INLEIDING In deze brochure treft u informatie over de kavels die in Rietmolen te koop zijn. Er zijn kavels te koop ten

Nadere informatie

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning

Bouwkavels. De Heemtuin. Kruidenwijk Zuid. Ontwerp uw eigen woning Bouwkavels De Heemtuin Kruidenwijk Zuid Ontwerp uw eigen woning december 2017 INTRODUCTIE BOUWKAVELS Op onderstaande tekening is de ligging van de beschikbare kavels aangegeven. De nummers in de kavels

Nadere informatie

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN GASVRIJ d.d PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d. 17-06-19 straat kavel m² land m² water m² totaal VENNENDAL GROENENDAAL HAGENDUIN I HAGENDUIN II KLAVERWEIDE RODERVELD VD 1 VD 2 VD 3 VD 4 VD 5 VD 6 VD 7

Nadere informatie

Bijlage 1 Mogelijke maatregelen stimuleren woningbouw

Bijlage 1 Mogelijke maatregelen stimuleren woningbouw Bijlage 1 Mogelijke maatregelen stimuleren woningbouw Maatregel Houdt in Financiële gevolgen Juridische gevolgen Organisatorische Erfpacht Uitgestelde betaling /betaling in termijnen Rentekorting/kwijtschelding

Nadere informatie

HALO LOCATIE LAAN VAN POOT

HALO LOCATIE LAAN VAN POOT HALO LOCATIE LAAN VAN POOT Programma 1. Inleiding 2. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap 3. Proces: van optie naar uitgifte 4. Overeenkomsten (GRO + GUO) 5. Planning 6. Vergunningen 7. Duurzaamheid

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF inzake het bouw- en woonrijp maken van Ter Laan 4 te Bedum. april 2010

INFORMATIEBRIEF inzake het bouw- en woonrijp maken van Ter Laan 4 te Bedum. april 2010 INFORMATIEBRIEF inzake het bouw- en woonrijp maken van Ter Laan 4 te Bedum april 2010 Inleiding Om te beginnen willen wij u van harte feliciteren met de aankoop van uw woning of bouwkavel in de uitbreidingswijk

Nadere informatie

het proces van zelf bouwen

het proces van zelf bouwen 1 het proces van zelf bouwen Het in eigen opdracht laten bouwen van een huis is een belangrijke stap in je leven. Het is een uitdagende ervaring die tijd, creativiteit en soms ook improvisatievermogen

Nadere informatie

Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo

Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Twee unieke bouwkavels nabij Huize Almelo Gravenallee Almelo In de parkachtige omgeving van

Nadere informatie

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN GASVRIJ d.d PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d. 04-04-19 bijdrage straat kavel m² land m² water m² totaal stichting per maand type Dunn type Clark type Davis type Johnson type Fowler type Stenson type

Nadere informatie

Koop Goedkoop. Maakt een eigen woning betaalbaar! Initiatief van woningcorporaties

Koop Goedkoop. Maakt een eigen woning betaalbaar! Initiatief van woningcorporaties Koop Goedkoop Maakt een eigen woning betaalbaar! Initiatief van woningcorporaties Koop Goedkoop Maakt een eigen woning betaalbaar! Een huis kopen met een bescheiden inkomen? Koop Goedkoop maakt het mogelijk.

Nadere informatie

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN GASVRIJ d.d PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d. 19-03-19 bijdrage straat kavel m² land m² water m² totaal stichting per maand type Dunn type Clark type Davis type Johnson type Fowler type Stenson type

Nadere informatie

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d

PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN GASVRIJ d.d RODERVELD KLAVERWEIDE HAGENDUIN II HAGENDUIN I GROENENDAAL VENNENDAL PRIJSLIJST PROJECTMATIGE WONINGEN "GASVRIJ" d.d. 08-02-19 bijdrage straat kavel m² land m² water m² totaal stichting per maand type

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Heilaarstraat

TE KOOP. Breda Heilaarstraat TE KOOP Breda Heilaarstraat Unieke kans in Princenhage: prachtig gelegen bouwkavel met de mogelijkheid om een ruime vrijstaande woning te bouwen met een inhoud tot ca. 1500 m³ (bovengronds)! excl. bijgebouwen.

Nadere informatie

De waterplas is in principe geen open vaarwater en is verboden voor motorboten.

De waterplas is in principe geen open vaarwater en is verboden voor motorboten. PARTICULIERE KAVELS IN LINDEWIJK Inleiding De realisatie van Lindewijk is in volle gang. In een periode van 10 jaar wil de gemeente Weststellingwerf 650 woningen in Lindewijk (laten) bouwen. Er zijn inmiddels

Nadere informatie

Aan de tuinen. bouwkavels. Ontwerp uw eigen woning

Aan de tuinen. bouwkavels. Ontwerp uw eigen woning Aan de tuinen bouwkavels Ontwerp uw eigen woning oktober 2015 een nieuw begin aan de tuinen Prettig wonen in het groen met alle voorzieningen op loopafstand Nijverdal is een bruisend dorp op de kruising

Nadere informatie

Grondprijzennota 2013

Grondprijzennota 2013 Grondprijzennota 2013 1 Grondprijzennota 2013 2 Hoofdstuk Blz. 1. Inleiding 4 1.1 Aanleiding 4 1.2 Methode van grondprijsbepaling 4 1.3 Uitzonderingen 4 1.4 Uitgangspunten 4 1.5 Aansprakelijkheid 4 2.

Nadere informatie

Informatieset bouwkavels

Informatieset bouwkavels Informatieset bouwkavels Plan Joseph Partounsstraat te Eijsden Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN 2 HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE 2 Optie 2 Koopovereenkomst en notarieel transport 2 Bouwverplichting

Nadere informatie

Bouwkavel Langstraat Hegelsom

Bouwkavel Langstraat Hegelsom Bouwkavel Langstraat Hegelsom TE KOOP VRAAGPRIJS 250.000,- k.k. Op een uitstekende locatie aan de rand van de bebouwde kom van Hegelsom gelegen, zeer royale bouwkavel met goedgekeurd schetsontwerp. De

Nadere informatie

TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost. Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: (excl. btw)

TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost. Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: (excl. btw) TE KOOP: Riante bouwkavel in Eeneind-Oost Adres: De Spijkert 23 Oppervlakte: 658 m2 Koopsom: 246.750 (excl. btw) De gemeente Nuenen De gemeente Nuenen c.a. is gelegen in het groene middengebied tussen

Nadere informatie