Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien:"

Transcriptie

1 Werking ouderportal: De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen en in gebruik nemen van een nieuw computersysteem. In dit systeem gaan veel zaken automatisch en hoeven er minder zaken handmatig erin gezet of gemaakt te worden, waardoor er minder fouten gemaakt kunnen worden. Ook zit er een stuk ouderportal in. Hiermee hebt u vanuit huis een stukje inzicht in ons systeem, wat betreft de planning en financiële gegevens van uw kind. Het is de bedoeling om het ouderportal nog verder uit te breiden door hier ook het kind dossier met oa observaties aan te koppelen. We zijn nog steeds met het ontwikkelen bezig. Mocht u vragen, opmerkingen of ideeën hebben, horen we het heel graag. We gaan dan kijken of de ideeën haalbaar en mogelijk zijn om te verwerken in het programma. U kunt uw vragen mailen naar: planning@kdv.drieballonnen.nl Indien u telefonisch contact met ons wilt, kunt u via de mail uw nummer achterlaten. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Inloggen U gaat naar het volgende adres: U kunt hier inloggen met de gegevens die u van ons ontvangen. Het wachtwoord is hoofdletter gevoelig. Zodra u ingelogd bent, kunt u het wachtwoord wijzigen. Houdt u er rekening mee dat de wachtwoorden in onze administratie altijd te zien zijn. Als u meerdere kinderen heeft dan kunt u in het eerste scherm één van de kinderen selecteren. Zodra u één van uw kinderen geselecteerd heeft en u wilt het portal van uw andere kind zien, kunt u rechtsboven op kies kind klikken om uw andere kind te selecteren. U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien: 1. Contract 2. Fakturen 3. Opvang 4. Kind dossier 5. Uw gegevens 6. Contact Als uw kind op de BSO zit, ziet u nog een extra tabje: 7. Vakantie BSO Op de volgende pagina s beschrijven we per kopje wat u hier kunt zien. 1. Contract -Contract bekijken Hier kunt u de contracten van uw kind zien. Zowel de lopende, als de toekomstige contracten. Deze kunt u openen door op het contactnummer te klikken.

2 Op het contract ziet zowel de naw gegevens, planning en financiële gegevens staan. Om het contract goed te keuren, moet u de volgende stappen uitvoeren:vul de rekeninggegevens in, of giro of bankrekening en vul de bijbehorende gegevens in. Vink het vakje ik geef toestemming voor automatische incasso aan. U kunt vervolgens kiezen voor ik ga akkoord met de algemene voorwaarde, om de algemene voorwaarden te kunnen openen klikt u op de link. Mocht u nog een opmerking willen plaatsen, kunt u dit doen in het witte vakje. Zodra u op versturen klikt, is het contract bevestigd. Om het contract af te keuren, moet u de volgende stappen uitvoeren: Vink het vakje ik ga niet akkoord, ik heb nog aanmerkingen over dit contract aan. Uw opmerking kunt u plaatsen in het witte vakje. Zodra u op versturen klikt, is hij verzonden. -Contract wijzigen Dit is de vervanging van het oude wijzigingsformulier. Hier kunt u een wijziging aanvragen voor dagen, groep, locatie, datum en uw kind aanmelden voor de BSO. Onder planninggegevens ziet u de huidige en toekomstige planningen die we voor uw kind hebben staan. De gegevens die zijn ingevuld zijn van de huidige planning. Deze kunt u aanpassen door op de tabjes te klikken. Eventuele opmerkingen kunt u plaatsen in het daarvoor bestemde witte vakje. De ingangsdatum voor de wijziging start altijd per de eerste van de maand en dan 2 maanden verder. Klik op verzenden en het formulier komt bij ons in het systeem terecht. Wilt u uw kind opgeven voor de BSO dan klikt u op de blauwe tekst Ik wil een wijziging of nieuwe inschrijving voor de BSO doen. Deze staat bovenaan het gele kader. -Contract Opzeggen Als u de volledige plek voor uw kind wilt opzeggen kunt u dit hier doen. Opzeggen kan per het einde van de maand. U hebt 2 maanden opzegtermijn. Vul de einddatum in en klik op versturen, dan komt het formulier in ons systeem terecht. 2. Fakturen -Fakturen bekijken Hier kunt u alle facturen inzien. Ook voor eventuele extra opvang. U kunt de facturen als pdf open en vervolgens indien gewenst printen. De facturen blijven op het portal staan, u hoeft ze dus niet op te slaan. -Openstaande posten Dit stukje is nog in ontwikkeling. 3. Opvang -Overzicht sluitingsdata Een overzicht van onze sluitingsdagen vind u hier.

3 -Reseveren Hier kunt extra opvang dagen aanvragen. Deze aanvraag komt dan binnen bij planning. Vervolgens gaan zij navragen bij de leidinggevende van de vestiging of de extra dag mogelijk is. Ook kunt u hier de dagen opgegeven voor de kinderen die een wisselende diensten contract hebben. Deze moeten voor de 26 ste van de maand binnen zijn voor de volgende maand. -Overzicht U kunt hier de dagen die u heeft aangevraagd terug vinden. 4. Kinddossier -Gegevens kind Dit zijn de persoonlijke gegevens van uw kind. Hier kunt u gegevens wijzigen of de onbrekende gegevens invullen. Zodra u op opslaan klikt worden de gegevens overgezet in ons systeem. Zou u ervoor willen zorgen dat de gegevens zo compleet mogelijk zijn? -Observaties Dit stukje is nog in ontwikkeling - Voedingslijst Op iedere groep hebben we een voedingslijst. Dit is een lijst waarop staat wat u kind op welk tijdstip mag eten. Of welke allergieën u kind heeft en wat het juist niet mag eten. U kunt aangeven vanaf en tot welke datum de voedingslijst geldt. Zodra u dit heeft ingevuld komt het direct op de voedingslijst van de groep te staan. Mocht er een wijziging komen in het voedingsschema van uw kind, kunt u deze ook weer bewerken. 5. Uw gegevens -Gegevens ouders Ieder ouder heeft een aparte pagina. De bovenste ouder is ouder 1, van deze ouder wordt gefactureerd. Om de gegevens in te kijken kunt u op de naam klikken. Hier ziet u alle gegevens van de ouder staan. U kunt de gegevens wijzigen en/of aanvullen. Zou u ervoor willen zorgen dat de gegevens zo compleet mogelijk zijn? Op het moment dat u op opslaan klikt, worden de gegevens over gezet in ons systeem. -Ander kind inschrijven KDV Hier kunt u een inschrijving doen indien u nog een kindje heeft of verwacht die nog niet op ons kinderdagverblijf zit. Op deze manier hoeft u niet meer alle gegevens opnieuw in te voeren. -Ander kind inschrijven BSO

4 Mocht u nog een kindje hebben en u hem/haar wil inschrijven voor de BSO kunt u dit hier doen. 6. Contact -Contact groep U kunt hier de contact gegevens van de groep vinden. -Contact administratie Onze administratie is gesplitst in twee afdelingen. De planning en de financiële administratie. De contact gegevens kunt u hier vinden. -Reactieformulier De verwijzing naar het reactieformulier op onze site. Hier kunt u zowel positieve als negatieve punten aangeven. Dit formulier komt direct bij de directie aan. 7. Vakantie BSO - Vakantiedag plannen Hier kunt u zien hoeveel vakantiedagen u gebruikt/ingepland heeft en hoeveel er nog over zijn. Ook kunt u hier de data invoeren van de dagen dat u graag vakantieopvang zou willen afnemen. - Overzicht vakanties en studiedagen Bij dit tabje vindt u het overzicht van de vakantiedagen en studiedagen voor de school waarop uw kind zit. - Overzicht vakantiereserveringen Alle vakantiedagen die u heeft aangevraagd kunt u hier terug vinden. - Vakantiekaart kopen/uitbreiden Mocht u nog een vakantiepakket willen kopen, kunt u hier de vakantiekaart kopen. De vakantiepakketten gaan in pakketten van 4,5 dag (9 halve dagen). Wilt u uw vakantiekaart verhogen of een vakantiekaart aanvragen kan dit per de 1 ste of 15 de van de maand. De vakantiekaart is een jaar geldig. U heeft een jaar lang de tijd gehad om de dagen op te maken. Mochten er nog dagen over zijn wordt aan het eind van dat jaar de vakantiekaart afgerekend. De dagen die over zijn worden dan uitbetaald. Als u bij de belastingdienst kinderopvangtoeslag heeft aangevraagd, dan heeft u wel teruggave gehad over het gehele vakantiepakket. Dus ook over de dagen die u niet gebruikt heeft. U loopt hiermee het risico dat u van ons geld terug krijgt en u aan de belasting terug moet betalen. - Vakantiekaart opzeggen/verminderen. Heeft u geen of minder vakantieopvang nodig, dan kunt u hier de kaart opzeggen of verminderen. Dit kan per de laatste van de maand. U heeft 2 maanden opzegtermijn. Ook vindt u hier een uitleg van de vakantie kaart. De vakantiekaart is een jaar geldig. U heeft een jaar lang de tijd gehad om de dagen op te maken. Mochten er nog dagen over zijn wordt aan het eind van dat jaar de vakantiekaart afgerekend. De dagen die over zijn worden dan uitbetaald.

5 Als u bij de belastingdienst kinderopvangtoeslag heeft aangevraagd, dan heeft u wel teruggave gehad over het gehele vakantiepakket. Dus ook over de dagen die u niet gebruikt heeft. U loopt hiermee het risico dat u van ons geld terug krijgt en u aan de belasting terug moet betalen.. - Werkinstructie wisselende diensten doorgeven via het ouderportal. U kunt met de gebruikersnaam en het wachtwoord inloggen op het ouderportal. Indien u meerdere kinderen heeft bij onze organisatie kunt u het kind selecteren voor wie u de dagen aan wil geven. Bovenaan ziet u staan Contract Facturen Opvang U klikt op Opvang, vervolgens op Reserveren. Hier kunt u de datum invullen van de dag dat u opvang wilt aanvragen. Indien het een hele dag betreft kunt u zowel ochtend als middag aanvinken. Als het een ochtend of middag is, klikt u één van deze keuzes aan. Zodra u op controleer klikt bekijkt het systeem of deze datum niet in het weekend valt en of dat de datum buiten de dagen die in uw contract vallen zijn (Bv. als u 2 dagen afneemt, verdeeld over de maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en u graag een keer opvang op vrijdag wil). Dit moet eerst door de leidinggevende van de locatie worden goedgekeurd. Iedere dag dat u aanvraagt moet u apart doen.

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal kids admin

Handleiding Ouderportaal kids admin Handleiding Ouderportaal kids admin Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen;

Nadere informatie

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline Prokx Payroll Professionals BV Handleiding Virtuele Vestiging FlexOnline Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding ouderportaal Kindplanner

Handleiding ouderportaal Kindplanner Handleiding ouderportaal Kindplanner Kinderopvang De Toverdroom Digitaal inschrijven Voor de diverse soorten opvang (TSO, BSO, KDO, flexibele opvang, flexibele TSO, digitale knipkaart TSO) gaat u naar

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; Een

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Beknopte Handleiding ouderportaal Kindplanner. Stichting Kinderopvang Oudenbosch

Beknopte Handleiding ouderportaal Kindplanner. Stichting Kinderopvang Oudenbosch Beknopte Handleiding ouderportaal Kindplanner Stichting Kinderopvang Oudenbosch U bent uw wachtwoord vergeten Problemen met inloggen Ga naar het ouderportaal (oudenbosch.kindplanner.nl) (oudenbosch.kindplanner.nl)

Nadere informatie

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP

KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP KIDSADMIN OUDERPORTAAL & OUDERAPP HANDLEIDING OKTOBER 2018 INHOUD INLEIDING... 2 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 5 LOGBOEK... 5 PLANNING... 5 Extra opvang aanvragen via planning...

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 1 (maart 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1

KidsAdmin ouderportaal & ouderapp. Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 KidsAdmin ouderportaal & ouderapp Handleiding versie 2 (april 2019) Handleiding KidsAdmin ouderportaal - pagina 1 Inhoud INLEIDING... 3 OUDERPORTAAL... 3 DE EERSTE KEER INLOGGEN... 3 DASHBOARD... 4 PLANNING...

Nadere informatie

Korte handleiding ouderlogin

Korte handleiding ouderlogin 1 Korte handleiding ouderlogin Inloggen - Ga naar http://www.kchetgroenehuis.nl en kies rechtsboven voor de ouderlogin de groene button. - Er kan standaard worden ingelogd met uw mailadres en het wachtwoord:

Nadere informatie

Het CompaNanny Ouderportaal

Het CompaNanny Ouderportaal Naast de mondelinge overdracht, communiceren we ook met ouders via ons digitale Ouderportaal. In het Ouderportaal kun je de belevenissen van je kind bij CompaNanny van dichterbij meebeleven. Op het kinderdagverblijf

Nadere informatie

Waarom een ouderportaal?

Waarom een ouderportaal? Waarom een ouderportaal? Omdat we je graag laten zien hoe de dag van je kind eruitziet. Met wie heeft je kind gespeeld? Wat hebben we gedaan? Heeft je kind lekker gegeten en geslapen? Daarvoor gebruiken

Nadere informatie

Prokx Payrolling BV. Flexonline

Prokx Payrolling BV. Flexonline Prokx Payrolling BV Handleiding Virtuele Vestiging Flexonline Afbeelding 1: Website Prokx Payrolling 1 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging pagina 4 2. Module Plaatsingen

Nadere informatie

Handleiding - Mijngastouderburo.nl

Handleiding - Mijngastouderburo.nl Handleiding - Mijngastouderburo.nl voor vraagouders en gastouders 1. Mijngastouderburo.nl Mijngastouderburo.nl is je persoonlijke pagina op de website van Gastouderbureau ViaViela. Hier kun je je klant-

Nadere informatie

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis

KINDEROPVANG TARIEVENLIJST 2016 Maassluis Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar Opvangpakket Aantal uren Aantal weken per jaar HELE DAGOPVANG 52 weken op vaste dagen van 07:30 tot 18:00 uur. Nieuw!! HELE DAGOPVANG - 40 weken Op vaste dagen

Nadere informatie

INSCHRIJVEN, AAN- EN AFMELDEN VOOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG VAN DE LUNCH-CLUB

INSCHRIJVEN, AAN- EN AFMELDEN VOOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG VAN DE LUNCH-CLUB INSCHRIJVEN, AAN- EN AFMELDEN VOOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG VAN DE LUNCH-CLUB Pauline Hospel-Koster november 2014 1. Nieuw ouderportaal U als ouder of verzorger bepaalt zelf of uw kind(eren) op vaste dagen

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Opvang reserveren in De Pastorij Haasdonk

Opvang reserveren in De Pastorij Haasdonk Opvang reserveren in De Pastorij Haasdonk In deze handleiding proberen we u de stappen uit te leggen hoe u opvang kan reserveren voor uw kindje in de Pastorij Bent u nog niet ingeschreven? Surf naar onze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Invulinstructie aanmelding en wijziging verbonden bemiddelaar

Invulinstructie aanmelding en wijziging verbonden bemiddelaar Invulinstructie aanmelding en wijziging verbonden bemiddelaar Een toelichting bij het aanmeldings- en wijzigingsformulier voor de verbonden bemiddelaar Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Trombosedienst Helmond Wesselmanlaan 25 5707 HA Helmond Telefoon:0492-595973 Fax: 0492-595059 E-mail: trombosedienst@elkerliek.nl

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet. Inleiding Rubes Personeeldiensten B.V. maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van de papieren urenbriefjes.

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 5 2. Tijdlijn... 6 2.1. Meldingen... 6 2.2. Kind aanmelden... 7 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handboek portal OSGMetrium Personeel. Handboek Portal Payroll gebruik

Handboek portal OSGMetrium Personeel. Handboek Portal Payroll gebruik Handboek Portal Payroll gebruik Inhoudsopgave Inloggen 2 Nieuwe payroll opdracht 7 Uitbreiding payroll opdracht 12 Wijziging payroll opdracht 16 Overzichten 20 Grondslagen Facturen 24 Overzicht Fasen indeling

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

Handleiding DBS. Invoeren van kind(eren)

Handleiding DBS. Invoeren van kind(eren) Handleiding DBS Invoeren van kind(eren) Opvang aanvragen... 1 Stap 1: Nieuw account of bestaand account... 2 Stap 2: Uw gegevens... 2 Stap 3: Gegevens van uw partner... 3 Stap 4: Gegevens gezin... 3 Stap

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK.

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Klik vervolgens op Inloggen en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Stap 2: Mijn IAK Direct nadat u bent

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: 071-5262449 E-mail: trombosedienst@lumc.nl www.trombosedienst-leiden.nl

Nadere informatie

Uurtje factuurtje. HANDLEIDING voor de urenadministratie en algemene financiële informatie

Uurtje factuurtje. HANDLEIDING voor de urenadministratie en algemene financiële informatie Uurtje factuurtje HANDLEIDING voor de urenadministratie en algemene financiële informatie Beste Gastouder, Opvang bieden is fantastisch. Je doet je werk met plezier en krijgt knuffels van je gastkinderen

Nadere informatie

Krijgt u de melding sessie verlopen. Dan is RAET vastgelopen. U moet het internet dan helemaal uitzetten en weer opnieuw aanzetten.

Krijgt u de melding sessie verlopen. Dan is RAET vastgelopen. U moet het internet dan helemaal uitzetten en weer opnieuw aanzetten. HANDLEIDING INLOGGEN YOUFORCE VOOR DIGITALE SALARISSPECIFICATIES START: U gaat naar https://login.youforce.biz. Gebruikersnaam : invoeren. Wachtwoord : invoeren Eerste Vinkje : U kunt er voor kiezen om

Nadere informatie

Bestellen via website http://www.doggyding.nl

Bestellen via website http://www.doggyding.nl Bestellen via website http://www.doggyding.nl U dient altijd een account te hebben om uw bestelling te doen. Op die manier weten wij ook waar we alle spullen naartoe moeten sturen. Wij hebben uw zogenaamde

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

HANDLEIDING. App voor ouders

HANDLEIDING. App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Door op de menuknop linksboven te klikken kunt u een menu openen waar u de keuzes in het menu te zien krijgt. Binnen dit menu kun je navigeren naar de diverse onderdelen van

Nadere informatie

Handleiding mijn.siloah.nl

Handleiding mijn.siloah.nl Handleiding mijn.siloah.nl Siloah biedt de mogelijkheid om uw begeleidingsplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders

Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders Lieve Gastouder, Opvang bieden is fantastisch. Je doet je werk met plezier en krijgt knuffels van je gastkinderen en complimenten van de ouders.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

Stappenplan Oudermodule I-School

Stappenplan Oudermodule I-School Stappenplan Oudermodule I-School Ga naar: www.i-school.be/login Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Klik nadien op de knop Login. U komt op de beginpagina. Vanboven of links kan je via

Nadere informatie

Invulinstructie Aanmelding overige betrokkenen accountant. Een toelichting bij het formulier Aanmelding overige betrokkenen accountant

Invulinstructie Aanmelding overige betrokkenen accountant. Een toelichting bij het formulier Aanmelding overige betrokkenen accountant Invulinstructie Aanmelding overige betrokkenen accountant Een toelichting bij het formulier Aanmelding overige betrokkenen accountant Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager

Nadere informatie

Transparant, betrouwbaar en betrokken! 1

Transparant, betrouwbaar en betrokken! 1 Handleiding ouderportaal Kids@min Hieronder vindt u de handleiding van het ouderportaal. Aan de hand van het hoofdmenu worden stapsgewijs de verschillende onderdelen in het portaal doorlopen. Start: Allereerst

Nadere informatie

Handleiding mijn.svro.nl

Handleiding mijn.svro.nl Handleiding mijn.svro.nl SVRO biedt de mogelijkheid om uw zorgplan en de dagelijkse rapportage, of dit van de cliënt waarvan u vertegenwoordiger bent, in te zien. Voor het inloggen heeft u nodig: - Computer

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Kinderwoud heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen op de

Nadere informatie

Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order

Hoe PO Omzetten gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1 / 7 Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1. Log in op uw OB10-account 2. Selecteer rij "Aanvaard" - Op de homepage van uw OB10-account, onder "Samenvatting van mijn

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR

HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN INLOGGEN TSO COÖRDINATOR HANDLEIDING OUDERLOGIN TSO REGISTREREN Uw kind aanmelden/inschrijven voor de TSO Ga naar www.spring kinderopvang.nl en klik op de bol Tussenschoolse opvang Klik op de knop Uw kind inschrijven Kies de locatie

Nadere informatie

Handleiding Administratie Diplomazwemmen voor Licentiehouders

Handleiding Administratie Diplomazwemmen voor Licentiehouders Handleiding Administratie Diplomazwemmen voor Licentiehouders 1 Nationale Raad Zwemveiligheid 2018 versie juni 2018 Heel Nederland zwemveilig Administratie diplomazwemmen - Informatie voor zwemlesaanbieders

Nadere informatie

Ga naar http://www.google.com/analytics/. Heb je nog geen google account? Klik dan op: een account aanmaken (figuur 1) en volg de aanmeldprocedure.

Ga naar http://www.google.com/analytics/. Heb je nog geen google account? Klik dan op: een account aanmaken (figuur 1) en volg de aanmeldprocedure. Google analytics Een van de modules van mijnhengelsportvereniging.nl is de statistiekenmodule die gekoppeld is met Google Analytics (GA). Via een google account kunnen gegevens over de bezoekers inzichtelijk

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school

Handleiding online inschrijven Kinderopvang. Met i-school Handleiding online inschrijven Kinderopvang Met i-school Inhoud 1. Reserveren 1.1 Schooldagen en schoolvrije dagen 1.2 Vakanties 2. Aanmelden 3. Homepagina 4. Kalender 5. Inschrijven 5.1 Via de kalender

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale werkbriefjes voor werknemers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 2 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding opdrachtgever Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Via ASA zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders)

Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders) Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders) Vragen? Heb je na het doornemen van deze handleiding nog vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met je persoonlijke consulent. Je kunt ook terecht

Nadere informatie

Online zelfregistratie

Online zelfregistratie Online zelfregistratie Het nieuwe zelfregistratieproces maakt het voor u als aspirant ABO nog eenvoudiger om u te registreren en een eigen business te gaan bouwen. U kunt zelf uw registratie starten op

Nadere informatie

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?

1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site? Inhoudsopgave 1. Hoe registreer ik mijzelf (en eventuele partner) op de site?... 2 2. Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?... 5 3. Hoe gebeurt de aanvraag voor buitenschoolse vakantiekinderopvang in

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein

Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein Handleiding Ouderportaal Korein Kinderplein Handleiding Ouderportaal versie mei 2019 Pagina 1 Inhoud Inleiding...3 1. Inloggen...4 2. Tijdlijn...5 2.1. Meldingen...5 2.2. Kind aanmelden...6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Joyn DayCare, hét communicatiemiddel tussen de kinderopvang en ouders.

Joyn DayCare, hét communicatiemiddel tussen de kinderopvang en ouders. Joyn DayCare, hét communicatiemiddel tussen de kinderopvang en ouders. Via de kinderopvang organisatie van uw kind(eren) heeft u een uitnodiging ontvangen om gebruik te maken van de communicatie app van

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 -

Handleiding Ouderportaal. Jaamo Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Handleiding Ouderportaal Jaamo 02-2019 WWW.JAAMO.NL Jaamo - Handleiding ouderportaal - 0 - Inhoudsopgave Nr. Onderwerp Blz. - Introductie 2 1 Inloggen en gebruikersgegevens 3 2 Contracten tijdens het inschrijven

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het?

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden voor een programma werkt in MijnHOVO anders dan voorheen. Als u zich wilt aanmelden, doorloopt u een proces. Bij iedere stap zal gevraagd worden gegevens

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Algemeen In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn met my.tentoo. Ga naar de website my.tentoo.nl. Als je nog

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO Gebruikershandleiding Ouder Login TSO Gebruikershandleiding ouder login Gaat u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op de Hertog van Gelre, dan kunt u zich via de website van MAM's Kinderopvang registreren

Nadere informatie

Klik rechts boven in op Naar de inlogpagina, u komt dan op deze pagina

Klik rechts boven in op Naar de inlogpagina, u komt dan op deze pagina Hoe vraagt u Kinderopvangtoeslag aan? Ga op internet naar www.toeslagen.nl, u komt dan op deze pagina Klik rechts boven in op Naar de inlogpagina, u komt dan op deze pagina Klik hier op Mijn toeslagen

Nadere informatie

QUICKSTART GUIDE IGOLFINSTRUCTOR

QUICKSTART GUIDE IGOLFINSTRUCTOR QUICKSTART GUIDE IGOLFINSTRUCTOR 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Quickstart... 3 Stap 1: De Agenda... 3 Stap 2: Registreren... 4 Stap 3: Inloggen... 5 Stap 4: Les boeken... 5 Golfnieuws... 6 Informatie...

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik!

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Stap 2: Mijn ik! Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.ik.nl en log in met je klant- of verzekerdenummer en wachtwoord. Klik rechtsboven op inloggen. Heb je nog geen persoonlijk account? Maak deze dan eerst aan.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Kappershandleiding. Een initiatief van ANKO, CNV Vakmensen, FNV MOOI en het Sociaal Fonds voor Opleiding en Ontwikkeling in het Kappersbedrijf

Kappershandleiding. Een initiatief van ANKO, CNV Vakmensen, FNV MOOI en het Sociaal Fonds voor Opleiding en Ontwikkeling in het Kappersbedrijf Kappershandleiding Een initiatief van ANKO, CNV Vakmensen, FNV MOOI en het Sociaal Fonds voor Opleiding en Ontwikkeling in het Kappersbedrijf Versie 1 juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding...

Nadere informatie

Handleiding ouderlogin Wasko

Handleiding ouderlogin Wasko Handleiding ouderlogin Wasko 1. Nieuwe ouders Om u als nieuwe ouder aan te melden klikt u op de button: Daarna klikt u op hier in het scherm: - u komt dan direct terecht in een scherm waar u inschrijfgegevens

Nadere informatie

Invulinstructie Afmelden Overige Betrokkene(n) BI. Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden

Invulinstructie Afmelden Overige Betrokkene(n) BI. Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden Invulinstructie Een toelichting bij het formulier om Overige Betrokkene(n) BI af melden Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet u hier invullen? 5 3 Betrokkene(n)

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot de registratie van jouw gewerkte uren worden uitgelegd. Inleiding Janssen Interim Services B.V., Janssen Stedendriehoek B.V., Janssen Personeelsdienst B.V. en Janssen Payroll Services maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

HANDLEIDING. Konnect voor ouders. Ouderportaal en app

HANDLEIDING. Konnect voor ouders. Ouderportaal en app HANDLEIDING Konnect voor ouders Ouderportaal en app De ouderapp U kunt de ouderapp downloaden in de Google Play Store (voor Android) en in de Apple Store (voor ios), deze kunt u vinden onder de naam Kinderopvang

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

( v e r s i e w e r k n e m e r s )

( v e r s i e w e r k n e m e r s ) H andleiding P - services D igitaal ( v e r s i e w e r k n e m e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als werknemer kunt u in deze beveiligde omgeving alle informatie terugvinden over

Nadere informatie

Werken met DIVA. Een handleiding voor ondernemers. Colofon. Dit rapport is opgesteld door Jordi Strang. Datum 30-03-2009. Definitief.

Werken met DIVA. Een handleiding voor ondernemers. Colofon. Dit rapport is opgesteld door Jordi Strang. Datum 30-03-2009. Definitief. Werken met DIVA Een handleiding voor ondernemers Colofon Dit rapport is opgesteld door Jordi Strang Datum 30-03-2009 Status Definitief Versie 1.0 Inhoudsopgave Voorwoord...3 1 Inloggen in DIVA...4 2 Een

Nadere informatie

( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s )

( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s ) H andleiding P - services D igitaal u renbriefjes ( v e r s i e o p d r a c h t g e v e r s ) Wat kunt u in de digitale omgeving van P-services? Als opdrachtgever kunt u in deze beveiligde omgeving informatie

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 Urendeclaraties. Declareren van de gewerkte uren doe je online via www.fydalo.nl Deze korte handleiding gaat over het juist invoeren van de

Nadere informatie

PersoneelsSysteem. Handleiding

PersoneelsSysteem. Handleiding PersoneelsSysteem Handleiding Inhoudsopgave 1. Algemeen 3 1.1 Account activeren 3 1.2 Inloggen 3 1.3 Wachtwoord vergeten 3 1.4 Uitloggen 3 2. Dashboard 4 3.1 Wachtwoord wijzigen 4 3.2 E-mailadres wijzigen

Nadere informatie

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen

Handleiding i-reserve. voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Handleiding i-reserve voor het online reserveren van tijden voor begrafenissen Gemeente Vlaardingen Afdeling Openbare Werken Juni 11 Start met https://www.vlaardingen.nl/begraafplaatsreserveren Inhoudsopgave

Nadere informatie

Invulinstructie Aanmelding feitelijk leider pensioenen. Een toelichting bij het aanmelden van een feitelijk leider voor pensioenen

Invulinstructie Aanmelding feitelijk leider pensioenen. Een toelichting bij het aanmelden van een feitelijk leider voor pensioenen Een toelichting bij het aanmelden van een feitelijk leider voor pensioenen Inhoudsopgave Vooraf 3 1 Navigeren in het formulier 4 2 Gegevens aanvrager 5 2.1 Wat moet u hier invullen? 5 3 Betrokkenen aanmelden

Nadere informatie

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid

Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Aanmelding Plaatsing Einde overeenkomst Kennismaking Wennen Afwezigheid Plaatsingsprocedure, geldig in 2016 Vanaf het moment dat u aangeeft dat u opvang nodig heeft, krijgt u te maken met een aantal praktische zaken rond de plaatsing. Hiervoor volgen wij de volgende procedure.

Nadere informatie

Bekwaamheidsdossier mijn dossier

Bekwaamheidsdossier mijn dossier Bekwaamheidsdossier mijn dossier Inhoud: elke medewerker heeft toegang tot het bekwaamheidsdossier als diegene inlogt met 2FA. Een teamleider heeft wat meer opties dan een teamlid. Medewerker: Een medewerker

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie