Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders"

Transcriptie

1 Informatieboekje financien bij GastVrij voor gastouders

2 Lieve Gastouder, Opvang bieden is fantastisch. Je doet je werk met plezier en krijgt knuffels van je gastkinderen en complimenten van de ouders. Maar ondertussen kan je niet leven van de lucht en is de financiële waardering dus een belangrijk aspect. Om alles soepel te laten verlopen hebben we daarom deze brochure voor je gemaakt. We hebben de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet en het antwoord zo goed en uitgebreid mogelijk proberen te geven met lekker veel screenshots zodat je steeds kan kijken of je nog op de goed weg zit. We hopen dat het je door het financiële gedeelte helpt zodat je snel weer kan doen waar je goed in bent: de omgang met kinderen! Liefs, Ingrid Ruijters

3 Inhoudsopgave Aanmelden Ik ben een nieuwe gebruiker van PortaBase. Hoe meld ik mij aan? Algemeen Hoe kom ik terug op het beginscherm? Uren invoeren Hoe voer ik mijn uren in? De uren komen vaak op hetzelfde neer. Ik wil het niet steeds opnieuw invullen. Wat kan ik doen? Na de ureninvoer Ik heb mijn uren ingevuld en hoe gaat het dan verder? Hoe zit het precies met de doorbetaling van GastVrij als de ouder het geld heeft gestort? Hoe kan ik zien of de uren die ik heb ingevuld goedgekeurd zijn door de ouders? Vragen over doorbetaling Ik weet zeker dat mijn vraagouder heeft betaald maar ik heb het nog niet gestort gekregen welke redenen kunnen hier voor zijn? Wat kan ik het beste doen als ik het idee heb dat na het versturen van mijn uren mijn geld blijft hangen? Ik wil graag overzicht betreffende de betalingen. Kan dat? Persoonlijke gegevens. Ik wil mijn gegevens inzien in PortaBase. Hoe doe ik dat? Ik wil mijn gegevens wijzigen. Hoe doe ik dat? Formulieren en Downloads Welke formulieren kan ik allemaal terugvinden in PortaBase?

4 Ik ben een nieuwe gebruiker van PortaBase. Hoe meld ik mij aan? Ga naar het volgende adres: Je ziet dan dit scherm: Klik op Wachtwoord opvragen

5 Je ziet vervolgens dit scherm: Vul bij uw adres je adres in en druk op de groene knop wachtwoord opvragen. Je krijgt nu automatisch je wachtwoord per mail in je inbox Mocht dit niet gebeuren heb je waarschijnlijk een adres ingevuld dat niet bij ons bekend is. Je kan je andere adres proberen. Het kan ook zijn dat je adres niet juist bij ons terecht is gekomen. Stuur dan even een mailtje naar Dan passen wij het aan. Zodra het is aangepast krijg je een mail van ons en kan je opnieuw je wachtwoord aanvragen.

6 Hoe kom ik terug naar het beginscherm? Als je op het logo klikt kom je altijd terug op het basisscherm. Zo ziet het beginscherm eruit:

7 Hoe voer ik mijn uren in? Klik in de oranje balk op mijn uren. klik op + nieuwe urenregistratie of Kies 1 van de al klaargezette registraties en druk op het potloodje om te bewerken.

8 Klik op het kleine zwarte pijltje naast contr act. Je ziet dan een uitklapvenster. Kies hier de ouder waarvoor je uren in wilt vullen. Doe dit ook bij de maand en eventueel bij het jaar. Klik op toevoegen. Je ziet dan het volgende scherm: de gegevens van de vraagouder vul hier de uren in vul hier een eventuele opmerking in. LET OP! Dit kan de ouder wel zien maar GastVrij niet!

9 Als je de uren hebt ingevuld klik je onderaan de pagina op opslaan. Je ziet nu dat de wijzigingen zijn opgeslagen! Op deze manier kan je als een soort agenda je uren precies bij houden. De volgende stappen leggen uit hoe je de uren verstuurd...

10 klik op het envelopje onder opties. Je uren zijn nu verzonden.

11 De uren komen vaak op hetzelfde neer. Ik wil het niet steeds opnieuw invullen. Wat kan ik doen? Je kan in dit geval een sjabloon aanmaken. Het sjabloon kan je vervolgens steeds aanpassen maar op deze manier heb je wel al een vaste basis. Een sjabloon aanmaken doe je op de volgende manier: In het beginscherm klik je op mijn uren. Je kiest nu voor sjablonen.

12 Je kiest nu voor toevoegen in het groene vakje. Je kan nu bij naam sjabloon een naam intikken. Bijvoorbeeld de naam van het gastkind. Je vult de uren in die het gastkind het meest komt. Daarna klik je op opslaan in het blauwe balkje onder aan de pagina. LET OP! Als je tekst bij opmerkingen zet kunnen de ouders dit wel zien maar de medewerkers van GastVrij niet. Je bent klaar met het sjabloon aanmaken en kan het nu steeds gebruiken!

13 Ik heb mijn uren ingevuld en hoe gaat het dan verder? De ouders waar je de uren voor hebben ingevuld krijgen een mail in hun inbox waarin het aantal uren dat jij hebt ingevuld genoemd staan. Er wordt hen gevraagd om met deze uren akoord te gaan of dat ze de uren weigeren. - Als de ouder kiest voor akoord. Krijgen de ouders binnen 1 dag (maar meestal veel eerder) een factuur in hun mailbox. Ouders hebben 7 dagen de tijd om de factuur te voldoen. - Als de ouder er voor kiest om de uren te weigeren krijg je een melding binnen. De ouder wordt dan gebeld of g d met de vraag waarom ze weigeren. Er wordt dan naar een passende oplossing gezocht. - Als de ouder niets doet wacht het systeem 5 dagen. Daarna geeft het systeem automatisch akoord en krijgen de ouders de factuur met de door jou ingevulde uren in hun mailbox. Ook dan geldt een betalingstermijn van 7 dagen. Hoe zit het precies met de doorbetaling van GastVrij als de ouder het geld heeft gestord? GastVrij stort dagelijks het geld dat we binnenkrijgen door naar de gastouders. Dit gebeurt altijd s ochtends. Officieel heeft een bureau 5 werkdagen de tijd om geld dat binnen is gekomen door te storten aan de gastouder. Omdat wij er ons bewust van zijn dat dit het directe inkomen van de meeste gastouders is hebben wij ervoor gekozen om dit dagelijks te doen. Wel zo prettig!

14 Hoe kan ik zien of de uren die ik heb ingevuld goedgekeurd zijn door de ouders? In het beginscherm kies je voor mijn uren. Dan kies je voor Historie (blauwe letters).

15 Vervolgens kies klik je op het vergrootglas naast de factuur die je wilt bekijken. Bij status onderaan het linker rijtje zie je of de uren gefactureerd zijn. Als dat het geval is zijn de uren goedgekeurd.

16 Ik weet zeker dat mijn vraagouder heeft betaald maar ik heb het nog niet gestort gekregen welke redenen kunnen hier voor zijn? - De vraagouder dacht dat hij betaald heeft maar heeft zich vergist. - De vraagouder had niet voldoende saldo op zijn rekening waardoor de betaling niet is gelukt. - De vraagouder heeft wel betaald alleen niet het goede bedrag. PortaBase kan dan de betaling niet koppelen waardoor het geld blijft hangen. GastVrij controleert 2 keer per week handmatig welke betalingen zijn blijven hangen en koppelt deze dan handmatig. De fout wordt dan wel opgelost maar loopt wel vertraging op. Dit geldt ook voor bedragen die de ouder afgerond betaald. Bijvoorbeeld: 214,02 euro wordt niet gekoppeld aan 214,00 euro. - De vraagouder heeft het verkeerde of geen factuurnummer vermeld bij de betaling. Meestal komen we daar uit door de namen te vergelijken. Echter als deze ook niet zijn genoemd of de namen corresponderen niet (omdat iemand anders betaald of de meisjesnaam en de getrouwde naam door elkaar worden gebruikt) is het voor ons een flinke klus de betaling bij de juiste factuur te vinden. Hierdoor loopt er ook vertraging op. - Doorstorten kost bij de meeste banken niet veel tijd zeker niet bij de ABN-Amro waar GastVrij zelf haar rekening heeft lopen. Betalingen naar een andere bank kunnen echter een dag duren. - Er is iets misgegaan met de administratie van gegevens binnen GastVrij of de gegevens zijn incorrect door gegeven. Deze moeten worden aangepast. Wat kan ik het beste doen als ik het idee heb dat na het versturen van mijn uren mijn geld blijft hangen? - Vraag aan de vraagouder of hij/ zij de uren al heeft goedgekeurd. - Vraag aan de vraaouder of hij/ zij al betaald heeft. Zo ja, vraag dan de datum waarop hij/ zij dat gedaan heeft. - Als de vraagouder niet betaald en weigert neem dan zo snel mogelijk contact op met GastVrij. Wij zullen je ondersteunen en helpen. Doe dit het liefst per mail (administratie@gastvrij.com) zodat de kwestie al meteen schriftelijk is vastgelegd. Dit kan erg belangrijk zijn voor vervolgstappen. - Als de vraagouder wel betaald heeft kan je 4 dagen wachten. Het kan zijn dat het bedrag dat gestort is niet juist is, er geen juist factuurnummer is gebruikt, de namen niet corrresponderen of het geld tussen de banken blijft hangen. Doordat GastVrij 2 keer per week handmatig alle betalingen doorloopt worden deze fouten er uit gehaald en automatisch door ons opgelost. - Als het langer dan 4 dagen duurt voor je de betaling binnen hebt kan je het beste een sturen naar (administratie@gastvrij.com. We vragen je te mailen en niet te bellen. Dit heeft een aantal redenen: 1. Omdat de vraag schriftelijk bij ons binnenkomst is het meteen gedocumenteerd wat belangrijk kan zijn voor vervolgstappen. 2. De facturen komen bij ons meestal in een periode van de maand binnen. Het is dan erg druk op de financiele afdeling. We willen alle vragen goed en met aandacht behandelen. Via een mail is hier meer tijd voor.

17 Ik wil graag overzicht betreffende de betalingen. Kan dat? Ja, dat kan! Kies in het beginscherm voor de optie financieel; Je ziet dan het volgende overzicht:

18 En hier is de uitleg! :-) Er zijn 3 kleuren vlakjes. Blauw, groen en oranje: een blauw vakje betekent dat de betaling nog niet voldaan is. een oranje vakje betekent dat de betaling nog niet voldaan is en de betalingstermijn verstreken is. De ouder heeft een herinnering gehad. een groen vlakje betekent dat de betaling binnen is. Als je op dit plusje klikt vind je de toelichting! Als je op dit icoontje klikt krijg je de printversie van de factuur.

19 Ik wil mijn gegevens inzien in PortaBase. Hoe doe ik dat? Klik in het beginscherm op mijn gegevens. Vervolgens zie je al je gegevens:

20 Ik wil mijn gegevens wijzigen. Hoe doe ik dat? Stuur een mail naar en wij wijzigen het voor je. Dit kan je niet zelf doen. We vragen je wijzigen te mailen omdat dit minder foutgevoelig is. Welke formulieren kan ik allemaal terugvinden in PortaBase? - Je lopende contracten (op dit moment worden deze van alle gastouder in portabase geplaatst) - Je Risico-inventarisatie (de risico-inventarisaties vanaf ) - Je evaluatie (de evaluaties vanaf ) Deze vind je in het beginscherm onder het kopje downloads.

21

22

23

24

Uurtje factuurtje. HANDLEIDING voor de urenadministratie en algemene financiële informatie

Uurtje factuurtje. HANDLEIDING voor de urenadministratie en algemene financiële informatie Uurtje factuurtje HANDLEIDING voor de urenadministratie en algemene financiële informatie Beste Gastouder, Opvang bieden is fantastisch. Je doet je werk met plezier en krijgt knuffels van je gastkinderen

Nadere informatie

UITLEG FINANCIËN VOOR OUDERS

UITLEG FINANCIËN VOOR OUDERS UITLEG FINANCIËN VOOR OUDERS 1 Lieve ouders, Je kind vermaakt zich tijdens jouw werkzaamheden ontzettend bij je gastouder. En dat voelt goed. En ja, daar hoort een financiële waardering aan het eind van

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Handleiding - Mijngastouderburo.nl

Handleiding - Mijngastouderburo.nl Handleiding - Mijngastouderburo.nl voor vraagouders en gastouders 1. Mijngastouderburo.nl Mijngastouderburo.nl is je persoonlijke pagina op de website van Gastouderbureau ViaViela. Hier kun je je klant-

Nadere informatie

Uitlegdocument Schoudercom. Hierin vindt u alle standaard informatie voor het mailen van documenten.

Uitlegdocument Schoudercom. Hierin vindt u alle standaard informatie voor het mailen van documenten. Uitlegdocument Schoudercom. Hierin vindt u alle standaard informatie voor het mailen van documenten. Inhoud Hoofdstuk 1: Berichten versturen.... 2 1.1 Toelichting... 2 1.1 Hoe werkt berichten versturen?...

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren

ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren In plaats van het afdrukken van verkoopfacturen op papier, is er nu ook de mogelijkheid om uw facturen elektronisch naar uw debiteuren te versturen.

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vindt u de uitgebreide instructie. Handleiding De MVO-Wijzer voor gebruik van MVO-Stakeholderevaluatie Versie 1.

Op de volgende pagina s vindt u de uitgebreide instructie. Handleiding De MVO-Wijzer voor gebruik van MVO-Stakeholderevaluatie Versie 1. U hebt de MVO-Stakeholderevaluatie aangeschaft, deze Stakeholderevaluatie wordt gebruikt wanneer een organisatie wil weten hoe het MVO-beleid van de organisatie beoordeeld wordt door medewerkers (inclusief

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

Handleiding werknemer urenportal

Handleiding werknemer urenportal Inleiding urenregistratie Voor het registreren van uren via de urenportal volgt hieronder een instructie. Door middel van je internetbrowser kun je gebruik maken van de urenportal via: toponline.nocore.nl

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien:

Werking ouderportal: U krijgt in de bovenste balk de volgende kopjes te zien: Werking ouderportal: De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen en in gebruik nemen van een nieuw computersysteem. In dit systeem gaan veel zaken automatisch en hoeven er minder

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail

Handleiding aanpassen verzendadres Google mail Handleiding aanpassen verzendadres Google mail SOML Inhoudsopgave 1 Verzendadres aanpassen 3 2 Tot slot 10 Bijlage 11 IT-Workz B.V. - Pagina 2 van 12 1 Verzendadres aanpassen Door de nieuwe werkomgeving

Nadere informatie

Handleiding voor accountants

Handleiding voor accountants Handleiding voor accountants Deze handleiding is bedoeld voor accountants met een account op e-boekhouden.nl. Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Boekhouden Factureren Ledenadministratie Beheer

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie

Handleiding. Plannen opstellen in ParnasSys

Handleiding. Plannen opstellen in ParnasSys Handleiding Plannen opstellen in ParnasSys Inhoud Groepsplan opstellen... 3 1. Groepsplan aanmaken... 3 2. Doelen en aanpak invullen... 4 3. Verslag uitvoering... 5 4. Verslag evaluatie... 5 Clusterplan/individueel

Nadere informatie

Inhoudsopgave V2.02 2

Inhoudsopgave V2.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn.

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Aan de slag met de Bezoek je domein om de in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Volg de url 'administratie paneel' om in te loggen en de vervolgens in te stellen. Als eerst krijg je de

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order

Hoe PO Omzetten gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1 / 7 Hoe "PO Omzetten" gebruiken om een factuur te maken van een purchase order 1. Log in op uw OB10-account 2. Selecteer rij "Aanvaard" - Op de homepage van uw OB10-account, onder "Samenvatting van mijn

Nadere informatie

Berichten op de mobiele telefoon: Wat in te stellen?

Berichten op de mobiele telefoon: Wat in te stellen? Berichten op de mobiele telefoon: Wat in te stellen? Om de Nedap Ons app. te kunnen gebruiken op je telefoon is het noodzakelijk dat je een Google-account hebt. Dit is nodig om de app. te kunnen downloaden

Nadere informatie

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers Sectorplannen Handleiding voor werkgevers Versie 1.0 10 februari 2015 Inhoud Een activiteit aanmaken... 2 Marktconformiteit... 3 Eigen offerte procedure... 3 Offerteprocedure via webportal... 7 Een activiteit

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Handleiding Collecteportaal

Handleiding Collecteportaal Handleiding Collecteportaal Met CollectePortaal kunt u zelf de vrijwilligersgegevens bijhouden. Hierdoor heeft u de regie in eigen handen. Daarnaast bespaart u de Maag Lever Darm Stichting kostbare tijd.

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015

HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 HANDLEIDING OUDER Versie: 28-01-2015 Inhoudsopgave 1 Snelstart...3 2 Inloggen...4 3 Wachtwoord vergeten?...5 4 Gastouderbureau...6 5 Wachtwoord aanpassen...6 6 Overzichten Informatie...7 7 Overzichten

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken.

Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken. Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken. Met deze handleiding trachten we u wegwijs te maken voor het gebruiken van KBOFonline. De K.B.O.F wil hiermee de clubsecretarissen

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Korte handleiding Datumprikker

Korte handleiding Datumprikker Korte handleiding Datumprikker Met Datumprikker kun je gemakkelijk een moment zoeken waarop iedereen kan vergaderen: Je stelt een aantal data voor, de vergaderaars ontvangen een mail met het verzoek aan

Nadere informatie

Inhoudsopgave V1.02 2

Inhoudsopgave V1.02 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Beginnen met InterWord.... 3 Navigatiemenu.... 4 Hoofdmenu aanmaken.... 4 Submenu aanmaken.... 4 Hoofd- en submenu s verwijderen.... 4 Hoofd- en submenu s aan of uit te

Nadere informatie

Een klant project in Newbase

Een klant project in Newbase Een klant project in Newbase Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1 Algemeen...3

Nadere informatie

Handleiding app Sportlinked

Handleiding app Sportlinked Handleiding app Sportlinked Inhoud App installeren en downloaden... 2 Account aanmaken... 2 Menu... 5 Persoonlijke instellingen... 6 Team(s) als favoriet instellen... 6 Privacy instellingen aanpassen...

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW

PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW PARTIJOPGAVE NAKTUINBOUW HANDLEIDING In het kort Deze handleiding helpt u om stapsgewijs uw partijopgave te doen. Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van deze handleiding, dan kunt u altijd telefonisch

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER

Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER Handleiding urenregistratie e-uur WERKNEMER - Inloggen Via de per e-mail ontvangen inloggegevens kun je hier inloggen in het urenregistratiesysteem van Innotiq/ Djopzz. Door op de meegestuurde link te

Nadere informatie

Gebruik Self-service applicatie

Gebruik Self-service applicatie Gebruik Self-service applicatie Algemene informatie Met de applicatie Self-service heeft u de mogelijkheid om zelf diverse beheertaken uit te voeren voor uw relatie. Aan de hand van o.a. de hoeveelheid

Nadere informatie

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS HIP Express. VoIP portal 2 Inhoudsopgave 1. inleiding 3 3. Algemeen 5 3.1 Algemene functie: sorteren...5 3.2 Algemene functie: bladeren...5

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten)

Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Handleiding Basisschoolnet.nl (voor ouders en leerkrachten) Basisschoolnet Apeldoorn Inhoudsopgave: Aanmelden (voor ouders) pag. 2 Profiel pag. 9 Groepen pag. 14 Contacten pag. 20 Berichten pag. 23 Foto

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING 1 U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE

Nadere informatie

Urenregistratie. Stap 1 Open de website Ga naar:

Urenregistratie. Stap 1 Open de website Ga naar: Urenregistratie Je uren vul je per 4 weken online in, de aanleverdata vind je in het ontvangen document met de perioden. In dit document wordt uitgelegd hoe je dit dient te doen. Volg het onderstaande

Nadere informatie

Instructie helpdesk. Computerproblemen?

Instructie helpdesk. Computerproblemen? Instructie helpdesk Computerproblemen? Hebt u computerproblemen? Hebt u hulp nodig bij het gebruik van de software op uw computer? Of hebt u wellicht een vraag voor de ICT mensen? Wij introduceren vanaf

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Basishandleiding WordPress

Basishandleiding WordPress Basishandleiding WordPress Website: http://www.uwsite.nl Back-end: http://www.uwsite.nl/wp-admin Gebruikersnaam: uwgebruikersnaam Wachtwoord: uwwachtwoord 0. Inloggen in het gebruikersgedeelte / het back-end

Nadere informatie

e-boekhouden.nl Handleiding voor accountants

e-boekhouden.nl Handleiding voor accountants e-boekhouden.nl Handleiding voor accountants Deze handleiding is bedoeld voor accountants met een abonnement op e-boekhouden.nl. Er zijn aparte handleidingen beschikbaar voor: Boekhouden Factureren Ledenadministratie

Nadere informatie

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding flexmedewerker. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding flexmedewerker Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Je bent via ASA aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje

Handleiding opdrachtgever. Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Handleiding opdrachtgever Goedkeuren van elektronisch werkurenbriefje Inleiding Via ASA zijn er één of meerdere flexmedewerkers bij u in dienst. Zij vullen zelf wekelijks hun werkurenbriefje in. Dit doen

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding. Billingportal

Handleiding. Billingportal Handleiding Billingportal Inhoudsopgave 1. Inloggen telefoniegedeelte 2 2. Gespreksdetails 2 2.1 Totalen 2 2.2 Details 3 3 Facturen 4 4 Telefoon 4 4.1 Algemene instellingen 4 4.2 Instellingen voor telefoon

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER

HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER HANDLEIDING VOOR TOEGANGSBEHEER Inhoudsopgave Introductie Toegangsbeheer Afschermen van een specifieke polis Activeren toegangsbeheer Uw toegang Toegang voor uw medewerkers Medewerkers beheren INTRODUCTIE

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Portfolio s in Google Sites

Portfolio s in Google Sites Portfolio s in Google Sites Vanaf het schooljaar 2012-2013 biedt de NHL de optie om portfolio s aan te maken met Google Sites. De NHL-accounts bij Google zijn afgeschermd voor mensen die niet bij de NHL

Nadere informatie

Hoe maak ik een bericht in Newbase?

Hoe maak ik een bericht in Newbase? Hoe maak ik een bericht in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 14 Inhoudsopgave 1 Aanmaken

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

Beste relatie, De Friesland Zorgverzekeraar. Ik wil inloggen in Mijn De Friesland Zakelijk. Hoe doe ik dit?

Beste relatie, De Friesland Zorgverzekeraar. Ik wil inloggen in Mijn De Friesland Zakelijk. Hoe doe ik dit? 1 Beste relatie, Dit is een handleiding om in te kunnen loggen op uw beveiligde omgeving Mijn De Friesland Zakelijk. Alle gegevens die u ziet in deze handleiding zijn fictief en uit onze testomgeving gehaald.

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Inleiding Beste VO contactpersoon, Voor u ligt de handleiding DDD voor het VMBO. Het gebruik van het DDD wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het DDD ondersteunen

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website

Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website Handleiding Talententicket Inhoudstabel Registreren van je vereniging zonder dat je al bent geregistreerd op de website... 1 Registreren van je vereniging wanneer je al bent geregistreerd op de website...

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE HANDLEIDING

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders)

Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders) Handleiding - Mijn ViaViela (ouders en gastouders) Vragen? Heb je na het doornemen van deze handleiding nog vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op met je persoonlijke consulent. Je kunt ook terecht

Nadere informatie

Handleiding ONLINEDESK

Handleiding ONLINEDESK Handleiding ONLINEDESK Inhoudsopgave 1. Inloggen op Onlinedesk 3 Hoe kom ik op Onlinedesk? 3 Nieuw wachtwoord aanvragen 4 Wachtwoord vergeten/account geblokkeerd 5 Ingelogd 6 Administratievoerder met meerdere

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Handleiding gebruik Citymail

Handleiding gebruik Citymail Handleiding gebruik Citymail Versie : 4.0.1 Jaar : 2014 Auteur : Citymail BV / Charly Traarbach Citymail BV Copyright 1 Citymail BV, Nederland 2014 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 HANDLEIDING TRACK & INHOUDSOPGAVE Trigger Based Track & Trace e-mails 1. Track & Trace e-mails bewerken 2 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 2. Track

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen. - Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je deze invullen.

Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen. - Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je deze invullen. Stap 1: Open de site www.lawei.nl. Stap 2: Ga naar het kopje Mijn Theater om in te loggen. - Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord dan kun je deze invullen. -Twijfel je, dan kunt je via inloggegevens

Nadere informatie

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB Voor de flexmedewerker Inleiding Je bent via Start People aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Handleiding. invoeren werkbriefje

Handleiding. invoeren werkbriefje Handleiding invoeren werkbriefje Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudstafel I. Aanmelden op de portal site van Sanoma Media... 3 II. CertiONE Bizmail in één oogopslag... 4 III. Controleren/wijzigen gebruikersgegevens... 5 IV. Aanmaken e-factuur

Nadere informatie

INSTRUCTIES GEBRUIK GOOGLE KALENDER/AGENDA VOOR AVIOSIM VRIJWILLIGERS

INSTRUCTIES GEBRUIK GOOGLE KALENDER/AGENDA VOOR AVIOSIM VRIJWILLIGERS INSTRUCTIES GEBRUIK GOOGLE KALENDER/AGENDA VOOR AVIOSIM VRIJWILLIGERS Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Welkom 3 2. Inleiding 4 3. Gedeelde agenda toevoegen 5 3.1 Stappenplan als je nog geen Google Account hebt

Nadere informatie

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1

Handleiding ZKM Online. Versie 2.1 Handleiding ZKM Online Versie 2.1 Februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Eerste keer dat je inlogt... 3 1.1.1 Profiel... 4 1.1.2. Wachtwoord (wijzigen)... 4 1.1.3. Bureau... 5 1.1.4. Consultants

Nadere informatie

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan?

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Voor een aantal onderwerpen op anwb.nl heeft u een inlogaccount nodig. Iedereen kan zo n account aanmaken. Hiervoor moet u zich eenmalig registeren. Daarna kunt u

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

Handleiding Mijn Timing

Handleiding Mijn Timing Handleiding Mijn Timing Flexkrachten 1 Op timing.nl kun je via het volgende icoontje persoonlijke pagina: Mijn Timing. (rechts bovenin het scherm) inloggen op jouw eigen In Mijn Timing kun je je contactgegevens,

Nadere informatie

Handleiding DBS. Invoeren van kind(eren)

Handleiding DBS. Invoeren van kind(eren) Handleiding DBS Invoeren van kind(eren) Opvang aanvragen... 1 Stap 1: Nieuw account of bestaand account... 2 Stap 2: Uw gegevens... 2 Stap 3: Gegevens van uw partner... 3 Stap 4: Gegevens gezin... 3 Stap

Nadere informatie

Aanvragen Postcode ideal

Aanvragen Postcode ideal Aanvragen Postcode ideal Om gebruik te kunnen maken van Postcode ideal dient u eerst een account aan te maken. Dit kunt u doen door in uw webshop via Webshop > Betaalmethodes > Postcode op de knop Maak

Nadere informatie

Workflow aanmaken WORKFLOW AANMAKEN. Version 2013 ebusiness@officedepot.be

Workflow aanmaken WORKFLOW AANMAKEN. Version 2013 ebusiness@officedepot.be Workflow aanmaken WORKFLOW AANMAKEN 1 1. U logt in als super user Hoe maak ik een workflow aan? 2. U gaat naar mijn klantgegevens en klikt op mijn profiel 3. U kiest dan voor de optie Beheer autorisatieprofielen

Nadere informatie

Mail omzetten van POP naar IMAP. Geschreven door Bert Vos - Oog voor Omgeving Datum: 24 februari 2015

Mail omzetten van POP naar IMAP. Geschreven door Bert Vos - Oog voor Omgeving Datum: 24 februari 2015 Mail omzetten van POP naar IMAP. Geschreven door Bert Vos - Oog voor Omgeving Datum: 24 februari 2015 Inleiding. Iedereen die tegenwoordig een computer heeft, gebruikt ook wel de e-mail. Dit is in de meeste

Nadere informatie

InterUM online portal Handleiding supervisor bulkinvoer

InterUM online portal Handleiding supervisor bulkinvoer InterUM online portal Handleiding supervisor bulkinvoer Omdat er meerdere werknemers bij u zijn aangesteld is het mogelijk om de werkuren via bulk invoer te verwerken, dit betekent voor alle werknemers

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek HANDLEIDING SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL Het controleren van uw gegevens in SWP U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector.

Nadere informatie

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.24092018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 Urendeclaraties. Declareren van de gewerkte uren doe je online via www.fydalo.nl Deze korte handleiding gaat over het juist invoeren van de

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

De online leeromgeving voor het basisonderwijs

De online leeromgeving voor het basisonderwijs Starters handleiding De online leeromgeving voor het basisonderwijs Deze uitleg kunt u gebruiken als u kennis wilt maken met de belangrijkste functionaliteiten van Plannex. Waarom Plannex? Elke leerling

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Algemeen In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn met my.tentoo. Ga naar de website my.tentoo.nl. Als je nog

Nadere informatie

Children s Rights and Business Principles

Children s Rights and Business Principles Children s Rights and Business Principles www.childrenandbusiness.be Handleiding voor bedrijven. Children s rights and Business Principles Handleiding voor bedrijven - 1 Inhoudstafel INHOUDSTAFEL... 2

Nadere informatie