WIS Academie Manager - Handboek docent -

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WIS Academie Manager - Handboek docent -"

Transcriptie

1 WIS Academie Manager - Handboek docent - versie 19 december 2012 Inhoud 1. Inloggen Tabblad Home Tabblad Academie-aanbod Tabblad Conferentie Aanbod Tabblad Mijn Academie Tabblad mijn portfolio Het opgeven voor een activiteit...10

2 1. Inloggen Surf naar de website van de Academie manager via: <url academie> Kies rechts op de pagina voor het veld inloggen: Inlognaam: <persoonlijk> Wachtwoord: <persoonlijk> Let op: indien u naast deelnemer ook teamleider, opleider of beheerder bent, komt u altijd binnen op de startpagina voor deelnemers. U kunt dan met het uitrolmenu in de rechterbovenhoek een andere rol selecteren.

3 2. Tabblad Home Zodra u inlogt op de website in de rol van cursist/docent ziet u het volgende scherm. Tabblad Home Linksboven ziet u de kop Welkom Linksonder ziet u de kop Academie-aanbod Hieronder staat welke cursussen er de komende periode gepland staan. Daarnaast ziet u de kop conferentie-aanbod (optioneel) Hieronder staat vind u het aanbod van de eerstvolgende conferentie of studiedag. In het midden ziet u de kop In de spotlight Hier worden cursussen weergegeven die de aandacht krijgen van de applicatiebeheerder. Rechts boven ziet u de kop Academienieuws Hier staat interessante informatie. Rechtsonder ziet u de kop Onderwijslinks Hier staan mogelijk interessante links voor u als docent.

4 3. Tabblad Academie-aanbod Linksboven ziet u de kop aanbod filteren Hier kunt u de activiteiten filteren op basis van een competentie, type of categorie. Als bijvoorbeeld in de gesprekcyclus naar voren is gekomen dat u een bepaalde competentie nog verder moet ontwikkelen kunt u hier zien welke cursussen daarvoor geschikt zijn. Klik in het overzicht op de gewenste competentie, type of categorie Rechts bij zoeken naar cursussen ziet u dat er een aantal cursussen overblijven. Deze cursussen hebben dus dit criterium. Linksonder ziet u de kop cursus aandragen Hier kunt u een voorstel doen om een bepaalde cursus in de toekomst in de academie op te nemen. Door alle velden te vullen wordt de cursus bij de directie bekend gemaakt om nader te bekijken. Rechtsboven ziet u de kop academie aanbod Hier kunt u een cursus zoeken binnen het aanbod van de academie. Door de knop filters tonen kunt u de filters gebruiken zoals boven aangegeven. Met de knoppen agenda en lijst kunt u kiezen tussen een weergave in agenda modus (cursussen met meerdere data kunnen dan meermaals getoond worden) of weergave in lijst

5 modus (cursussen worden getoond in een lijst, cursussen met meerdere data worden slechts 1 maal getoond) Door het invulveld te gebruiken kunt u gemakkelijk naar een titel zoeken. Tevens ziet u in dit overzicht de status van de cursus. Bijvoorbeeld interessant (deze heeft de cursist dus aangevinkt als interessant) Bijvoorbeeld gepland (deze cursus is aangevraagd en goedgekeurd door de teamleider en heeft daardoor de status gepland. 4. Tabblad Conferentie Aanbod Dit tabblad is alleen actief wanneer er een conferentie of studiedag wordt georganiseerd door uw werkgever. Op deze plek vind u al het aanbod van deze dag alsmede extra achtergrond informatie over de dag zelf. Het inschrijven gaat op dezelfde manier als het inschrijven voor het gewone aanbod. De activiteiten van deze dag worden niet los getoond in de algemene agenda, maar zodra u zich ergens voor inschrijft worden deze wel getoond in uw persoonlijke agenda onder de knop mijn academie.

6 5. Tabblad Mijn Academie Linksboven ziet u de kop Mijn Portfolio Hieronder staat welke cursussen u heeft afgerond. Klik op het tekstfragment u heeft.. afgeronde cursussen in uw portfolio om naar uw portfolio te gaan. Linksonder ziet u de kop Mijn cursusagenda Hieronder staan de cursusdata van de cursussen waarvoor u zich heeft ingeschreven. Klik op de cursus. U krijgt nu een overzicht van de betreffende cursus te zien en bovenaan (in de gele balk) een overzicht van de huidige status. Rechtsboven ziet u het aantal bekwaamheidsuren staan. In de balk staat omschreven hoeveel uur u reeds geschoold bent in dit jaar. Hoeveel uren er nog gepland staan en hoeveel uur er nog beschikbaar is dit cursusjaar. Let op: hier moeten cursussen die buiten de academie gegeven worden nog bij opgeteld worden. Rechts in het midden ziet u de kop Geplande cursussen Hier ziet u een overzicht van de cursussen waarvoor u zich heeft opgegeven. Voorbeeld: bij de bovenste cursus is de status gepland. Klik op de cursus. U krijgt nu een overzicht van de betreffende cursus te zien en bovenaan (in de gele balk) een overzicht van de huidige status. Rechtsonder ziet u de kop Interessante cursussen

7 Hier ziet u een overzicht van de cursussen waarbij u heeft aangegeven ze interessant te vinden, maar nog niet definitief heeft aangevraagd. Rechtsonder ziet u ook de kop Overige cursussen Hier ziet u een overzicht van de cursussen waarvan de aanvraag is afgewezen, die u niet heeft afgerond of waar voor u zich alsnog heeft afgemeld. Om een cursus te bekijken klikt u op een activiteit. U krijgt nu een overzicht van de betreffende cursus te zien en bovenaan (in de blauwe balk) een overzicht van de huidige status. In het overzicht kunt u onder andere zien wanneer de uiterste inschrijvingsdatum is, inhoudelijke informatie over de activiteit en bijvoorbeeld waar en wanneer de bijeenkomst(en) plaats vinden. Ook vind u onder aan de pagina eventuele berichten van de opleider of de beheerder en documenten die bij de activiteit zijn geplaatst en die u kunt downloaden.

8 6. Tabblad mijn portfolio Hier ziet u een samenvatting/omschrijving van uw eigen portfolio. Team(s) = <het team waar u in zit> Teamleider(s) = <de naam van uw teamleider> = <uw adres> U ziet daaronder de kop `Afgeronde cursussen` Hier ziet u een overzicht van de door u met succes afgeronde cursussen. Tevens heeft u hier de mogelijkheid om het bijbehorende certificaat te downloaden. Ook is er een knop Portfolio exporteren beschikbaar. Via deze knop krijgt u een beknopt overzicht van alle door u met succes afgeronde cursussen. Dit kunt u eventueel uitprinten voor uw eigen administratie.

9 U heeft een cursus aangevraagd: rechts bij geplande cursussen ziet u nu de status wacht op goedkeuring indien er voor deze specifieke cursus toestemming nodig is. De teamleider moet nu goedkeuring verlenen voor het volgen van de cursus. Indien er geen toestemming nodig is ontvangt staat er direct deelname goedgekeurd Zodra uw teamleider uw cursus heeft goedgekeurd, verandert de status in gepland. U ontvangt dan tevens een bericht via . Nadat de cursus is uitgevoerd, verandert de status van de cursus in wacht op afronding. De opleider beoordeelt dan of u de cursus met goed gevolg heeft afgerond. Zodra deze beoordeling positief is uitgevallen, is de cursus terug te vinden in uw portfolio. Cursussen die niet zijn afgerond kunt u terugvinden in mijn academie.

10 7. Het opgeven voor een activiteit Ga naar het tabblad academie-aanbod of het tabblad conferentie-aanbod. Er is geen verschil in de procedure van het aanmelden. Er verschijnt het volgende scherm: Kies de gewenste activiteit door deze aan te klikken. Het scherm van de activiteit zelf verschijnt nu:

11 Rechtsboven, in het grijze vlak staan nu 2 knoppen. De knop interesse Deze knop kunt u gebruiken om aan te geven dat u interesse heeft. Deze markering kunt u voor uzelf gebruiken om te zorgen dat u deze niet vergeet. Ook kunt u deze knop gebruiken als de cursus reeds volgeboekt is. Op die manier krijgt de beheerder inzicht dat er eigenlijk meer interesse is in deze activiteit. Dit kan de basis zijn om te besluiten om deze te herhalen of het aantal plaatsen uit te breiden. Let op: als u op deze knop heeft gedrukt heeft u zich nog niet ingeschreven en ook uw teamleider ziet niet (altijd) automatisch dat u interesse heeft in deze activiteit. De knop aanmelden Met deze knop kunt u zich aanmelden voor een activiteit. Afhankelijk van de instellingen van de academie manager moet uw teamleider of de beheerder wel of niet goedkeuring geven voor deelname. Indien er goedkeuring vereist is verschijnt na aanmelding de status wacht op goedkeuring in uw scherm. Indien er geen goedkeuring is vereist verschijnt de status deelname goedgekeurd.

12 Aanmelden Om u nu aan te melden voor de activiteit klikt u op de knop aanmelden Het volgende scherm verschijnt : U kunt nu kiezen om de aanmelding te bevestigen. Indien u deze pop-up in de toekomst niet meer wilt zien vinkt u hiervoor het betreffende vakje aan. Indien u alsnog wilt afzien van de inschrijving klikt u op annuleren. We gaan er in dit voorbeeld van uit dat u heeft gekozen voor bevestigen. Het volgende scherm verschijnt:

13 Zoals u kunt zien is er bij deze activiteit goedkeuring van de teamleider nodig. Afhankelijk van de instellingen van de academie manager ontvangt u per een bericht ter bevestiging van uw inschrijving. Zodra uw teamleider uw deelname heeft goedgekeurd ontvangt u dan tevens een bericht per . Mocht uw teamleider uw aanvraag niet hebben behandeld dan zal de beheerder dit zien bij het definitief inplannen van de bijeenkomst. Totdat alle aanmeldingen zijn behandelt kan deze niet ingepland worden. U ontvangt dus altijd bericht over de afhandeling van uw aanmelding.

WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012

WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012 WIS Academie Manager -Handboek teamleider- Versie 19 december 2012 1. Inloggen Surf naar de website van de Academie Manager via: Kies rechts op de pagina voor het veld inloggen: Inlognaam:

Nadere informatie

WIS TALENT MANAGER HANDLEIDING TEAMLEIDER

WIS TALENT MANAGER HANDLEIDING TEAMLEIDER WIS TALENT MANAGER HANDLEIDING TEAMLEIDER WIS Services B.V. verbinden en versnellen Bezoekadres Stavorenweg 4 2803 PT Gouda Correspondentie Postbus 309 2800 AH Gouda Versie: WIS Talent Manager 4.3 Publicatie:

Nadere informatie

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het?

Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden via MijnHOVO hoe werkt het? Aanmelden voor een programma werkt in MijnHOVO anders dan voorheen. Als u zich wilt aanmelden, doorloopt u een proces. Bij iedere stap zal gevraagd worden gegevens

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 Handleiding gebruik Toolbox 55 Zorgorganisaties 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor zorgorganisaties. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het registratiesysteem en maakt het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex)

Handleiding Mijn 65plus (HelloFlex) Account aanmaken Mijn 65plus (van softwareleverancier HelloFlex) is een online portal waar u onder andere de declaraties van uw uitzendkrachten kunt controleren en goedkeuren. Voor gebruik ontvangt u een

Nadere informatie

Van Marcke College Training Planner

Van Marcke College Training Planner Van Marcke College Training Planner Handleiding voor personeel 1. Inleiding Beste Van Marcke medewerker, Vanaf 15-7-2015 lanceert Van Marcke College zijn Training Planner. Via dit platform kun je online

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen CURSISTEN HANDLEIDING November 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of

Nadere informatie

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Via de website van SBOH (Pagina Formulieren onder uw opleidingspagina) of via URL: portal.sboh.nl kunt u inloggen op de beveiligde webportal van

Nadere informatie

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK Versie 1.1 Pagina 1 van 8 augustus 2012 Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen DOCENTEN HANDLEIDING Oktober 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of krachtens

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Inloggen op het ledenportaal

Inloggen op het ledenportaal Inloggen op het ledenportaal Om toegang te krijgen tot het beveiligde deel van de website moet u inloggen. Voor het inloggen maakt u gebruik van uw e-mailadres en een wachtwoord. Beschikt u nog niet over

Nadere informatie

Handleiding - Mijngastouderburo.nl

Handleiding - Mijngastouderburo.nl Handleiding - Mijngastouderburo.nl voor vraagouders en gastouders 1. Mijngastouderburo.nl Mijngastouderburo.nl is je persoonlijke pagina op de website van Gastouderbureau ViaViela. Hier kun je je klant-

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Leidinggevenden HANDLEIDING November 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Mijn Ouderportaal... 5 3.1 Tijdlijn... 5 3.1.1 Meldingen... 5 3.1.2 Kind aanmelden... 6 3.1.2.1 Opvangvorm; Dagopvang en Buitenschoolse

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Tijdlijn... 5 2.1. Meldingen... 5 2.2. Kind aanmelden... 6 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Maart 2014 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Mijn AGC... 3 Het ledenportaal... 3 Wachtwoord opvragen of vergeten... 4 Inzien

Nadere informatie

PlayMapping Handleiding PC

PlayMapping Handleiding PC PlayMapping Handleiding PC Inhoud Inloggen:... 2 Startpagina... 3 Wachtwoord wijzigen... 5 Rapport manager... 5 Objecten... 6 Geavanceerd zoeken... 6 Object gegevens (detail)... 7 Nieuwe objecten (toestellen)...

Nadere informatie

HANDLEIDING. Versie 1.5

HANDLEIDING. Versie 1.5 HANDLEIDING Versie 1.5 Handleiding InZicht InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat u helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van uw medewerkers. In deze handleiding nemen we u stapsgewijs

Nadere informatie

Handleiding. Atletiek Academie. Jury Algemeen (60)

Handleiding. Atletiek Academie. Jury Algemeen (60) Handleiding Atletiek Academie cursus Jury Algemeen Handleiding Atletiek Academie Jury Algemeen (60) 08-12-2017-1 - Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2 Opbouw van de Atletiek Academie... 5 2.1

Nadere informatie

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop

Versie: februari 2013. Gebruikershandleiding Webshop Versie: februari 2013 Gebruikershandleiding Webshop Inhoud 1. Inleiding 2. Inloggen / profiel 2.1 Nieuwe gebruiker 2.2 Inloggen 2.3 Gebruikersnaam / wachtwoord vergeten 2.4 Afmelden 3. Profielpagina 3.1

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid

Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid Handleiding IGOLFINSTRUCTOR Golflid 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Quickstart... 3 Stap 1: De Agenda... 3 Stap 2: Registreren... 3 Stap 3: Inloggen... 4 Stap 4: Les boeken... 4 Afspraken... 6 Cursussen...

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.5 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.2 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Inrichten van uw persoonlijke

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.

Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website. 1 Inhoud Handleiding voor het aanmaken en gebruik van een gebruikersaccount voor de website.... 1 Het registratieproces...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1

ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 ProwareGolf Cloud Ledenportaal Versie 2.4.1 Inhoudsopgave Het ledenportaal... 3 Inloggen op het ledenportaal... 4 Wachtwoord opvragen of vergeten... 5 Inzien van uw handicap... 6 Wijzigen van uw e-mailadres...

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Van Marcke College Training Planner

Van Marcke College Training Planner Van Marcke College Training Planner Handleiding voor de klant 1. Inleiding Beste klant, Vanaf 15-7-2015 lanceert Van Marcke College zijn Training Planner. Via dit platform kun je online je eigen opleidingsplan

Nadere informatie

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802

Handleiding website. Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 Handleiding website Nieuwe of Littéraire Sociëteit De Witte, opgericht in 1802 In deze handleiding website wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u als lid kunt inloggen op de website van Sociëteit De Witte alsmede

Nadere informatie

Instructie aanmelden/inloggen.

Instructie aanmelden/inloggen. Instructie aanmelden/inloggen. Via de website is het mogelijk om je aan te melden voor een cursus van Scholing dichtbij. Voor cursisten die eerder hebben deelgenomen aan een cursus is het eenvoudig om

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal Korein

Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal Korein Handleiding Ouderportaal versie 15 januari 2016 Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Inloggen... 5 2. Tijdlijn... 6 2.1. Meldingen... 6 2.2. Kind aanmelden... 7 2.2.1. Dagopvang,

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 4 Hoofdstuk 3 Mijn gegevens...

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

Welkom bij de Gastouderacademie! (handleiding voor gastouders)

Welkom bij de Gastouderacademie! (handleiding voor gastouders) Welkom bij de Gastouderacademie! (handleiding voor gastouders) De persoonlijke inloggegevens die u via het gastouderbureau heeft ontvangen geven toegang tot alle leermodules van de Gastouderacademie. Het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

Bent u nog geen lid ga naar stap 6. Heeft u nog geen inloggegevens ga naar stap 4 voor het aanmaken van een account.

Bent u nog geen lid ga naar stap 6. Heeft u nog geen inloggegevens ga naar stap 4 voor het aanmaken van een account. Ledenvereniging Evean, Icare, Meander Inloggen op de website van de ledenvereniging Blankenstein 400 Postbus 900 7940 KE Meppel Telefoon 088-383 20 00 Internet www.ledenvereniging.nl Deze instructie legt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding NMBRS document viewer

Gebruikershandleiding NMBRS document viewer Wat vindt u in deze gebruiksaanwijzing? 1. Voor de eerste keer inloggen 2. Salarisdocumenten en de aangifte Loonheffingen bekijken 3. Wachtwoord wijzigen 4. Een inlog voor meerdere werkgevers (u heeft

Nadere informatie

WIS Collect Handleiding gebruiker

WIS Collect Handleiding gebruiker WIS Collect Handleiding gebruiker versie d.d. 23 juli 2013 Inhoud 1. Wat is WIS Collect?... 2 2. Inloggen... 3 3. Het startscherm... 4 4. Het plaatsen van een bestelling in de factuurlijst... 6 5. Betaling

Nadere informatie

Help-document gebruikersgedeelte www.kieskleurindeklas.nl Versie 1. Datum: 10 januari 2011

Help-document gebruikersgedeelte www.kieskleurindeklas.nl Versie 1. Datum: 10 januari 2011 Help-document gebruikersgedeelte www.kieskleurindeklas.nl Versie 1 Datum: 10 januari 2011 1 Inhoudsopgave 1. Registreren 2. Project aanmelden 3. Documenten uploaden 4. Project evalueren 5. Declaratieformulier

Nadere informatie

Magister 6 voor leerlingen en ouders

Magister 6 voor leerlingen en ouders Magister 6 voor leerlingen en ouders Opgemaakt: Jeanette van Heijst Datum: 03-02-2015 Inhoud Inloggen... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Startschermen Magister 6 bij eerste inlog... 5 Schermen M6... 7 Vandaagscherm...

Nadere informatie

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ).

U bent nu aangemeld op het Chamilo leerplatform en hebt toegang tot de tabs in de blauwe balk (Home pagina, Cursussen, enz ). Pagina 1 van 17 Surf naar http://chamilo.avondschool.be (vanaf september 2012) Tik bij Gebruikersnaam (Username) uw ecard gebruikersnaam. Tik bij Wachtwoord (Password) uw bijhorend ecard wachtwoord. Klik

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor ambassadeurs. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk voor u als ambassadeur om het huidige gastlessen aanbod

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven leden

Handleiding online inschrijven leden Handleiding online inschrijven leden Gent l 20 augustus 2015 Deze applicatie werd ontwikkeld voor recentere browsers (bv. Internet Explorer 9) Indien u problemen hebt om trainingsgroepen toe te voegen,

Nadere informatie

Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders

Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders DUO Versie 1.1 13 januari 2016 Inhoud 1. AUTORISATIE 3 2. AANSTELLEN BEHEERDER 4 2.1 SCHEMATISCHE WEERGAVE 4 2.2 REGISTRATIEPROCES BIJ ENTREE

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

(Concept) Handleiding TimEnterprise Verlofmodule Voor de medewerker. Versie 0.3

(Concept) Handleiding TimEnterprise Verlofmodule Voor de medewerker. Versie 0.3 (Concept) Handleiding TimEnterprise Verlofmodule Voor de medewerker Versie 0.3 Inhoudsopgave Inleiding... 3 1) Inloggen... 4 2) Jaaroverzicht... 5 3) Verlof bekijken... 8 4) Verlof aanvragen... 10 5) Buitengewoon

Nadere informatie

Handleiding: reserveren via internet NME aanbod Groene Wiel Wageningen

Handleiding: reserveren via internet NME aanbod Groene Wiel Wageningen Handleiding: reserveren via internet NME aanbod Groene Wiel Wageningen Zelf leskisten en excursies inroosteren Via ons planningsprogramma op internet kunt u zelf leskisten, excursies en materiaalzendingen

Nadere informatie

HANDLEIDING APPLICATIE FB GEMANDATEERDEN BESTELAANVRAGEN

HANDLEIDING APPLICATIE FB GEMANDATEERDEN BESTELAANVRAGEN HANDLEIDING APPLICATIE FB GEMANDATEERDEN BESTELAANVRAGEN 1. INLOGGEN 2. HOMEPAGINA 3. MANDATEN VASTLEGGEN: WANNEER? 4. MANDATEN VASTLEGGEN: HOE? 5. MANDATEN WIJZIGEN/BEHEREN Afdeling Inkoop 1 1. INLOGGEN

Nadere informatie

Inloggen in het reservatieprogramma

Inloggen in het reservatieprogramma Inloggen in het reservatieprogramma. Ga naar http://reservaties.malle.be 2 2. Om gebruik te kunnen maken van het reservatieprogramma dien je eerst in te loggen met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Handleiding. Atletiek Academie. Juryopleidingen met beoordeling

Handleiding. Atletiek Academie. Juryopleidingen met beoordeling Handleiding Atletiek Academie juryopleidingen met beoordeling Handleiding Atletiek Academie Juryopleidingen met beoordeling 07-11-2017-1 - Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2 Opbouw van de Atletiek

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen

De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen Ouderspreekmoment in Magister De opgave voor het ouderspreekmoment (de zgn. 10-minutengesprekjes) n.a.v. de rapporten doen we via Magister. Voorafgaand aan het ouderspreekmoment ontvangt u een uit nodiging

Nadere informatie

InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers.

InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers. HANDLEIDING Versie 1.6 2 Handleiding InZicht InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat je helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van jouw medewerkers. In deze handleiding nemen we

Nadere informatie

Handleiding Atletiek Academie

Handleiding Atletiek Academie Handleiding Atletiek Academie Handleiding Atletiek Academie 07-02-2013-1 - Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2 Opbouw van de Atletiek Academie... 5 2.1 Je bent ingelogd, wat nu?... 5 2.2 Klaslokaal...

Nadere informatie

Handleiding investeren in een Greencrowd-project

Handleiding investeren in een Greencrowd-project Handleiding investeren in een Greencrowd-project Om als investeerder te kunnen deelnemen aan een Greencrowd-project, dienen crowdfunders online een aantal handelingen te doorlopen op www.greencrowd.nl.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosezorg Atalmedial Telefoon: (088) 0037 750 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Aanmelden... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Inlogscherm...

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

portal gebruikershandleiding

portal gebruikershandleiding portal gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Aan de slag Wat is de net10 portal? Aanmelden als net10 partner Inloggen Startpagina Mijn account Mijn account Een krediet account aanvragen Mijn account Gebruikersbeheer

Nadere informatie

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2 Studentenhandleiding Question Bank Versie 1.2 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inlogprocedure... 2 2. In Question Bank... 5 3. Cursus... 7 Toevoegen van vragen...17 Bekijken van de waardering van uw

Nadere informatie

-1- credit: een credit geeft recht op het maken van één contract. Door betaling met ideal kunnen credits worden aangeschaft.

-1- credit: een credit geeft recht op het maken van één contract. Door betaling met ideal kunnen credits worden aangeschaft. Handleiding -1- Begrippenlijst account: na registratie voor icontract, de bevoegdheid om gebruik te maken van de applicatie van icontract om, tegen betaling, standaard contracten te genereren. Zie ook:

Nadere informatie

A. Registreren Aan de slag met The Greeneyes.com. Dit kan nadat u zich heeft geregistreerd op de site. Het registreren is gratis, dit gaat als volgt:

A. Registreren Aan de slag met The Greeneyes.com. Dit kan nadat u zich heeft geregistreerd op de site. Het registreren is gratis, dit gaat als volgt: A. Registreren Aan de slag met The Greeneyes.com. Dit kan nadat u zich heeft geregistreerd op de site. Het registreren is gratis, dit gaat als volgt:. Klik op de site www.thegreeneyes.com op de link aanmelden

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Web Cursisten Manager WCM

Web Cursisten Manager WCM Web Cursisten Manager WCM 2011, Behoudens de in de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze documentatie worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Handleiding inschrijven ouderspreekmiddag /avond door ouders.

Handleiding inschrijven ouderspreekmiddag /avond door ouders. Handleiding inschrijven ouderspreekmiddag /avond door ouders. In deze handleiding kunt u stap voor stap volgen hoe u zich, als ouder, kunt inschrijven voor de ouderspreekmiddag /avond. Systeem Voor een

Nadere informatie

BEKNOPTE HANDLEIDING NME-GIDS DE ULEBELT DEVENTER

BEKNOPTE HANDLEIDING NME-GIDS DE ULEBELT DEVENTER BEKNOPTE HANDLEIDING NME-GIDS DE ULEBELT DEVENTER U komt op de NME-gids via de startpagina van De Ulebelt (www.ulebelt.nl). Boven aan de pagina vindt u het tabblad NME-gids. U komt dan op de startpagina

Nadere informatie

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken

Handleiding Speakap. Deze handleiding bestaat uit drie delen: 1. de quickguide 2. account registeren 3. Speakap gebruiken Handleiding Speakap De VVCZ maakt gebruik van een netwerk van Speakap om informatie en ervaringen te delen. Met Speakap kunt u: nieuwsberichten van de VVCZ ontvangen in groepen specifieke onderwerpen bespreken

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Maart 2014 bijgewerkt mei 2014 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Mijn AGC... 3 Het ledenportaal... 3 Onthouden inloggegevens

Nadere informatie

Handleiding bestelsite

Handleiding bestelsite 2013 Handleiding bestelsite TTP Concepts 11-7-2013 Versie 1.0 Inhoud Homepage... 2 Inloggen... 3 Aanvragen login gegevens... 3 Wachtwoord kwijt... 3 Inloggen... 3 Bestelprocedure... 3 Artikel overzicht...

Nadere informatie

Werkinstructie Docenten Inlog

Werkinstructie Docenten Inlog Werkinstructie Docenten Inlog Versie: Januari 2011 Coachview.net: 2.1 Auteur(s): Remy Remery Dé nieuwe manier van samenwerken Inhoudsopgave INLEIDING 3 INDELING 4 INLOGGEN 5 COACHVIEW.NET INTERFACE EN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

HANDLEIDING. G4S Cash Portal

HANDLEIDING. G4S Cash Portal G4S Cash Portal HANDLEIDING Regel zelf online al uw contante geldzaken via de G4S Cash Portal. In deze handleiding: Transporten bestellen en annuleren Stortingen aanmelden en sealbags bestellen Wisselgeld

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: 071-5262449 E-mail: trombosedienst@lumc.nl www.trombosedienst-leiden.nl

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

HANDLEIDING VERENIGINGEN BEHEER SPORTSTIMULERING NEDERLAND

HANDLEIDING VERENIGINGEN BEHEER SPORTSTIMULERING NEDERLAND HANDLEIDING VERENIGINGEN BEHEER SPORTSTIMULERING NEDERLAND SCHOOLJAAR 2012-2013 INHOUDSOPGAVE 1. STAPPENPLAN 3 Stap 1 Vereniging aanmelden 3 Stap 2 Controleer uw gegevens 5 Stap 3 Invoeren cursus 5 Stap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 535 086 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 3 2.1 De eerste keer aanmelden... 3

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers Handleiding mijndienstrooster voor medewerkers versie 1.2 19 maart 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Wachtwoord wijzigen...3 Homepage...4 Rooster bekijken...5 mijnrooster...6 Agenda...7 Verlof

Nadere informatie

HANDLEIDING MAGISTER VOOR: Naam KLAS

HANDLEIDING MAGISTER VOOR: Naam KLAS HANDLEIDING MAGISTER VOOR: Naam KLAS Open de Internet browser en ga naar het volgende adres: http://www.metzocollege.nl/ Klik op het volgende logo: Bij de eerste keer inloggen word je gevraagd om een Silverlight

Nadere informatie

Handleiding website Stadshof t Hemelryck

Handleiding website Stadshof t Hemelryck Handleiding website Stadshof t Hemelryck Ik wil graag: 1. De computer aanzetten p1 2. Op de website inloggen p2 3. Lid worden van de website p3 4. Navigeren op de website p5 5. Een advertentie plaatsen

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm

HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN. > Surf naar http://events.ucll.be/user/login. > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm HANDLEIDING DEEL1 ACCOUNT AANMAKEN > Surf naar http://events.ucll.be/user/login > Klik op nieuw account aanmaken, je krijgt het volgende scherm > Vul een correct e-mailadres in, waarmee je later ook wil

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

Handleiding Cursisten

Handleiding Cursisten Handleiding Cursisten Versie 1, december 2013 1 Inhoudsopgave 1 Starten met NIVEO... 3 2 Cursus doorlopen... 6 2.1 Kennis/theorie... 9 2.2 Meerkeuzevragen... 10 2.3 Afbeeldingen... 10 3 Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS

HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS HANDLEIDING VOOR PLOEGLEIDERS Aanmelden Het aanmeldingsproces is gelijklopend aan dat van de gewone medewerker. Indien je daar nog vragen over hebt, kan je het document Handleiding My- Dranouter medewerkers

Nadere informatie

Uitleg aanmelden ledenwebsite Levend water Gemeente Emmeloord

Uitleg aanmelden ledenwebsite Levend water Gemeente Emmeloord Uitleg aanmelden ledenwebsite Levend water Gemeente Emmeloord Via de website www.levendwater-emmeloord.nl ziet u op de homepagina de link naar leden. Als u daar op klikt, komt u op een pagina terecht waar

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio

Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio Inhoud Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio 1 1 Gebruikershandleiding Search Vastgoed Portfolio (SVP) 1 2 Inloggen 2 3 Openingsscherm 4 3.1 Bovenste

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Welkom bij E-school Kinderopvang (handleiding voor pedagogisch medewerkers)

Welkom bij E-school Kinderopvang (handleiding voor pedagogisch medewerkers) Welkom bij E-school Kinderopvang (handleiding voor pedagogisch medewerkers) De persoonlijke inloggegevens die je, via de kinderopvangorganisatie waar je werkt, hebt ontvangen geven toegang tot alle leermodules

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 536271 op werkdagen van 10.30 uur tot 12.00 uur 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Helpdesk Telefoon:

Helpdesk   Telefoon: 1 Aan de slag in de INNOVO Academie ALLE SCHOLING OP ÉÉN PLEK In de INNOVO Academie staat het complete scholingsaanbod. Je kunt onbeperkt e-learningcursussen volgen, inschrijven voor scholingsbijeenkomsten,

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers

Handleiding Licentieregie. Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Handleiding Licentieregie Handleiding voor de Basisschoolleveranciers Inhoud Inleiding 3 1 Bestellingen plaatsen 4 1.1 Wat u moet weten voordat u een bestelling gaat plaatsen 4 1.2 Een bestelling plaatsen

Nadere informatie