Rates next year. toelichting werkwijze

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rates next year. toelichting werkwijze"

Transcriptie

1 Rates next year toelichting werkwijze Jaarlijks dient u via de CMS uw tarieven voor het volgende jaar in te vullen. Dit document is een korte handleiding, die u hierbij kunt raadplegen. 1 Hoe voer ik mijn commissionable (gross) kamerprijzen in voor het volgende jaar 2 Hoe voer ik speciale (gross) kamerprijsafspraken in 3 Hoe voer ik netto POOL A kamerprijsafspraken in 4 Hoe voer ik commissionable (gross) arrangementsprijzen voor meetings in 5 Hoe voer ik speciale (gross) arrangementsprijsafspraken in 6 Hoe voer ik netto POOL A arrangementsprijsafspraken in 1. Hoe voer ik mijn commissionable (gross) kamerprijzen in voor het volgende jaar? U klikt op het kopje Rates next year in de linker menubalk. Vervolgens selecteert u hotel room rates. U ziet bovenin uw scherm:

2 STAP 1: Het invullen van de tarieven voor het komende jaar. Het invulschema bevat 3 tabbladen: 1 standaard 2 extra room rates 3 cancellation terms Tab 1. standaard Hier vult u de kamerprijzen in alsmede de commissiepercentages en eventueel geldende booking conditions. Ter vergelijking staan tevens de contractafspraken van het lopende jaar vermeld: Verklaring van de kolommen: From Till Type Single Double Commission% Breakfast incl Min. stay (days) Booking condition Booking days M T W T F S S Final : de datum vanaf wanneer de prijzen geldig zijn : de datum tot wanneer de prijzen geldig zijn : het prijstype, u kunt verschillende typen selecteren. : de prijs van een kamer voor eenpersoonsgebruik : de prijs van een kamer voor tweepersoonsgebruik : de commissie die Hotel Contact ontvangt over de boeking Let op: u kunt geen lager commissiepercentage invullen dan in de raamovereenkomst met Hotel Contact is afgesproken. : indien het ontbijt inclusief de kamerprijs is, zet u hier een vinkje : hier kunt u een minimale verblijfsduur aan de kamerprijs verbinden : De prijs is geldig tot dagen voor aanvang of vanaf dagen : Het aantal dagen van de Booking condition : hier kunt u de dagen selecteren waarop de kamerprijs geldig is : u drukt op de diskette als u de ingevoerde prijsregel wilt bewaren óf u drukt op het prullenbakje als u de gehele prijsregel wilt verwijderen Tab 2. extra room rates Op het tweede tabblad vult u aanvullende prijzen in. Ter vergelijking staan tevens de afspraken voor het lopende jaar vermeld, zodat u handig kunt vergelijken:

3 Verklaring van de kolommen: Tab 3. Cancellation terms Dit laatste tabblad biedt geen mogelijkheden tot invullen, het is een weergave van de afspraken zoals deze opgenomen zijn in de raamovereenkomst met Worldmeetings. Insert row From Till Type Rate Remarks Language Final : u kunt deze knop gebruiken om extra regels in te voegen, indien nodig : de datum vanaf wanneer de prijzen geldig zijn : de datum tot wanneer de prijzen geldig zijn : omschrijving van het item waarvoor de prijs wordt afgegeven : de prijs die u wilt afgeven voor de geselecteerde periode : eventuele toelichting op de prijs Let op: zodra een prijsregel niet van toepassing is (in dit voorbeeld zeezicht ), dan drukt u op het prullenbakje om de regel te verwijderen. : keuze voor taal : u drukt op de diskette als u de ingevoerde prijsregel wilt bewaren óf u drukt op het prullenbakje als u de gehele prijsregel wilt verwijderen

4 STAP 2: Zodra alles is ingevuld, klikt u op formal approval. Op dit moment verzendt u de prijzen naar de database van Worldmeetings. Let op: Het aantal in te vullen pagina s is afhankelijk van de contractafspraken die u met Worldmeetings heeft en de faciliteiten van de accommodaties (alleen kamers, kamers en meetings, speciale prijzen als Pool A etc). U vindt op iedere invulpagina een knop met formal approval. U dient deze button echter pas te gebruiken als alle velden zijn ingevuld. Drukt u eerder op deze button, dan volgt een foutmelding: U drukt op deze button, waarna u een overzicht krijgt van de tarieven die u nog dient in te vullen. Let op: als een prijsregel niet van toepassing op uw accommodatie is, dan kunt u deze verwijderen middels het prullenbakje. Geen tarief invullen, ziet het systeem als een ontbrekende prijs!

5 2. Hoe voer ik speciale (gross) prijsafspraken in? Zodra Worldmeetings met uw accommodatie speciale prijsafspraken heeft gemaakt voor een van onze opdrachtgevers, dan verschijnt het uitklapvenster procurement project. U vult het schema vervolgens in zoals beschreven onder stap 1 en 2 bij vraag Hoe voer ik netto POOL A prijsafspraken in? Zodra Worldmeetings met uw organisatie netto POOL A prijsafspraken heeft gemaakt, dan selecteert u bij type of rate de mogelijkheid nett rate IN COMBINATIE met het procurement project POOL A. Bijvoorbeeld: U vult het schema vervolgens in zoals beschreven onder stap 1 en 2 bij vraag 1. Let op: de prijsstijging in Pool A is gemaximaliseerd zoals overeengekomen in het raamcontract met Worldmeetings. Als u deze maximale stijging overschrijdt, volgt een foutmelding en kunt u de prijs niet opslaan middels de diskette aan het einde van de prijsregel.

6 4. Hoe voer ik commissionable (gross) arrangementsprijzen voor meetings in? U klikt op het kopje rates next year in de linker menubalk. Vervolgens selecteert u meeting room rates. U ziet bovenin uw scherm: STAP 1 Het invullen van de tarieven voor het komende jaar. Het invulschema bevat de volgende tabbladen: 1 4-uurs 2 8-uurs 3 12-uurs 4 24-uurs 5 32-uurs 6 extra meeting room rates 7 cancellation terms 8 discounts tab 1 t/m 5: uurs Hier vult u de prijzen in alsmede de commissiepercentages van de verschillende arrangementen. Ter vergelijking staan tevens de contractafspraken van het lopende jaar vermeld.

7 Verklaring van de kolommen: From : de datum vanaf wanneer de prijzen geldig zijn Till : de datum tot wanneer de prijzen geldig zijn Type : het prijstype, u kunt verschillende typen selecteren. Rate p.p. : de prijs van het arrangement per persoon Commission % : de commissie die Worldmeetings ontvangt over de boeking Let op: u kunt geen lager commissiepercentage invullen dan in de raamovereenkomst met Worldmeetings is afgesproken. M T W T F S S : hier kunt u de dagen selecteren waarop de kamerprijs geldig is tab 6: extra meeting room rates Op dit tabblad vult u aanvullende prijzen in. Ter vergelijking staan tevens de afspraken van het lopende jaar vermeld: Mapje Final : hier in de inhoud van het arrangement beschreven Let op: de inhoud van het arrangement wordt door de accommodatie zelf samengesteld. Indien u de inhoud wilt wijzigingen, dan kan dat via meetingrooms content packages in het hoofdmenu. : u drukt op de diskette als u de ingevoerde prijsregel wilt bewaren óf u drukt op het prullenbakje als u de gehele prijsregel wilt verwijderen.

8 Verklaring van de kolommen: Insert row From Till Type Rate Final : u kunt deze knop gebruiken om extra regels in te voegen, indien nodig : de datum vanaf wanneer de prijzen geldig zijn : de datum tot wanneer de prijzen geldig zijn : omschrijving van het item waarvoor de prijs wordt afgegeven : de prijs die u wilt afgeven voor de geselecteerde periode : u drukt op de diskette als u de ingevoerde prijsregel wilt bewaren óf u drukt op het prullenbakje als u de gehele prijsregel wilt verwijderen. tab 7. cancellation terms & tab 8. discounts Deze laatste tabbladen bieden geen mogelijkheden tot invullen, het is een weergave van de afspraken zoals deze opgenomen zijn in de raamovereenkomst met Worldmeetings. STAP 2 Zodra alles is ingevuld, klikt u op formal approval. Op dit moment verzendt u de prijzen naar de database van Worldmeetings. Let op: Het aantal in te vullen pagina s is afhankelijk van de contractafspraken die u met Worldmeetings heeft en de faciliteiten van de accommodaties (alleen kamers, kamers en meetings, speciale prijzen als Pool A etc). U vindt op iedere invulpagina een knop met formal approval. U dient deze button echter pas te gebruiken als alle velden zijn ingevuld. Drukt u eerder op deze button, dan volgt een foutmelding: U drukt op deze button, waarna u een overzicht krijgt van de tarieven die u nog dient in te vullen. Let op: als een prijsregel niet van toepassing op uw accommodatie is, dan kunt u deze verwijderen middels het prullenbakje. Geen tarief invullen, ziet het systeem als een ontbrekende prijs.

9 5. Hoe voer ik speciale (gross) prijsafspraken in? Zodra Worldmeetings met uw accommodatie speciale prijsafspraken heeft gemaakt voor een van onze opdrachtgevers, dan verschijnt het uitklapvenster procurement project : U selecteert de betreffende opdrachtgever en drukt vervolgens op search, waarna het invulschema voor deze betreffende opdrachtgever verschijnt. U vult het schema vervolgens in zoals beschreven onder stap 1 en 2 bij vraag 1.

10 6. Hoe voer ik netto POOL A prijsafspraken in? Zodra Worldmeetings met uw organisatie netto POOL A prijsafspraken heeft gemaakt, dan selecteert u bij type of rate de mogelijkheid nett rate IN COMBINATIE met het procurement project POOL A. Bijvoorbeeld: U vult het schema vervolgens in zoals beschreven onder stap 1 en 2 bij vraag 1. Let op: de prijsstijging in Pool A is gemaximaliseerd zoals overeengekomen in het raamcontract met Worldmeetings. Als u deze maximale stijging overschrijdt, volgt een foutmelding en kunt u de prijs niet opslaan middels de diskette aan het einde van de prijsregel. Mochten er toch nog vragen zijn, neem gerust contact op!

11

Toelichting E - invoicing

Toelichting E - invoicing Toelichting E - invoicing Doelstelling Teneinde het aantal uitstaande debiteurendagen bij de locatie te verlagen, biedt Worldmeetings E - invoicing aan. De locatie levert via de website www.cms.worldmeetings.com

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Inhoud Inkopen Status... 2 Snel inkopen registreren... 3 Leverancier toevoegen... 3 Inkopen aanpassen of verwijderen... 4 Rapport: Inzoomen...

Inhoud Inkopen Status... 2 Snel inkopen registreren... 3 Leverancier toevoegen... 3 Inkopen aanpassen of verwijderen... 4 Rapport: Inzoomen... Handleiding Inkoopregistratie In deze handleiding krijg je uitgelegd hoe de module Inkopen werkt. Er wordt beschreven hoe de diverse pagina s onder het menu-item Inkopen werken en waarvoor zij bedoeld

Nadere informatie

Digitale URenverwerking Volkerrail. Ga naar internet explorer. De Link naar de digitale urenverwerking Volkerrail is durv

Digitale URenverwerking Volkerrail. Ga naar internet explorer. De Link naar de digitale urenverwerking Volkerrail is durv Digitale URenverwerking Volkerrail Ga naar internet explorer. De Link naar de digitale urenverwerking Volkerrail is durv A. Klik op Login B. Vul je personeelsnummer in. Let op deze moet uit 7 posities

Nadere informatie

smart meeting solutions

smart meeting solutions smart meeting solutions Worldmeetings Worldmeetings is een zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in het boeken van externe meetings en hotelkamers. Zowel nationaal als internationaal. Ontzorgen, organiseren

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

Offective > Facturatie/Offerte > Kortingen

Offective > Facturatie/Offerte > Kortingen Offective > Facturatie/Offerte > Kortingen Met het maken van een offerte of factuur (document) kan op verschillende manier een korting worden gegeven, we zullen deze voor elke mogelijkheid navolgend behandelen.

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

PunchCMS Handleiding. Versie 2.0 Oktober 2010

PunchCMS Handleiding. Versie 2.0 Oktober 2010 PunchCMS Handleiding Versie 2.0 Oktober 2010 Inhoud Inhoud...2 1 Inloggen...3 2 De gebruikersinterface...4 2.1 Overzicht...4 2.2 Workflow...5 3 Elementen...6 3.1 Aanmaken...6 3.2 Element vullen of aanpassen...7

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers

Handleiding voor ondernemers Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.nl Pagina 1 van 12 Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 3 Nieuwe locatie aanmaken/ huidige bewerken...

Nadere informatie

HANDLEIDING KLANTENPORTAL LIVEWORDS 2018

HANDLEIDING KLANTENPORTAL LIVEWORDS 2018 HANDLEIDING KLANTENPORTAL LIVEWORDS 2018 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. WACHTWOORD AANMAKEN... 4 3. INLOGPROCEDURE... 6 4. OVERZICHT VAN DE KLANTENPORTAL... 6 5. DASHBOARD... 8 6. OFFERTES... 9 7.

Nadere informatie

Producten toevoegen. Inleiding

Producten toevoegen. Inleiding Producten toevoegen Inleiding...1 Stap 1: Instellingen controleren...2 Stap 2: Menu's aanmaken...3 Stap 3: Producten toevoegen...4 Producten overzicht...5 Product verwijderen...5 Menu/submenu verwijderen...5

Nadere informatie

InterUM online portal Handleiding supervisor bulkinvoer

InterUM online portal Handleiding supervisor bulkinvoer InterUM online portal Handleiding supervisor bulkinvoer Omdat er meerdere werknemers bij u zijn aangesteld is het mogelijk om de werkuren via bulk invoer te verwerken, dit betekent voor alle werknemers

Nadere informatie

Handleiding CMS Joomla 3.2 v1.2

Handleiding CMS Joomla 3.2 v1.2 Handleiding CMS Joomla 3.2 v1.2 Inhoudsopgave 1. Inloggen op het CMS-systeem 2. Artikelen en Categorieën beheren 2.1 Aanmaken en beheren van een artikel 2.2 Verwijderen van een artikel 2.3 Aanmaken van

Nadere informatie

1. Log in... 3. 2. Selecteer een reiziger... 7

1. Log in... 3. 2. Selecteer een reiziger... 7 Inhoudsopgave 1. Log in... 3 2. Selecteer een reiziger... 7 3. Vlucht reserveren met gebruik van Search by Fare... 8 Stap 1: Zoeken Stap 2: Beschikbaarheid Stap 3: Samenvatting Stap 4: Einde Stap 5: Bevestiging

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. De app bereikt u via een internetbrowser op uw PC, smartphone of tablet.

Nadere informatie

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem

Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem Papieren afnames scoren Gebruikershandleiding voor het Hogrefe Testsystem 1. Inloggen Ga naar het volgende internetadres: www.hogrefe-online.com U kunt hier uw serienummer en wachtwoord invullen. Klik

Nadere informatie

Handboek voor de LEVERANCIER

Handboek voor de LEVERANCIER Inhuurdesk V. Vos Inhuurdesk@ns.nl Versie 1.0 December 2010 Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave 1. Processchema... 3 2. Aanmelden als leverancier... 4 2.1 Ontvangen van de gebruikersnaam en een wachtwoord...

Nadere informatie

Code Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding. Code instellingen algemeen Diagnosecodes Lokalisatie Aandoening Verwijsspecialisme Indicatiecodes

Code Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding. Code instellingen algemeen Diagnosecodes Lokalisatie Aandoening Verwijsspecialisme Indicatiecodes Code Instellingen Inhoudsopgave Inleiding Code instellingen algemeen Diagnosecodes Lokalisatie Aandoening Verwijsspecialisme Indicatiecodes Inleiding In deze handleiding worden verschillende Code instellingen

Nadere informatie

Zorgverzekeraars Invoer [Invoer] [Opslaan] Bewerken [Bewerken] [Opslaan]

Zorgverzekeraars Invoer [Invoer] [Opslaan] Bewerken [Bewerken] [Opslaan] Zorgverzekeraars In het programma onderdeel Extra, Zorgverzekeraars kunt u zorgverzekeraars via de Combobox bij Verzekeraar oproepen. Er rolt dan een lijst met namen naar beneden waarbij u een keuze kan

Nadere informatie

Waar pas je een WordPress menu aan?

Waar pas je een WordPress menu aan? Je navigatie-menu aanpassen in WordPress is erg eenvoudig. In deze handleiding leggen we stap voor stap uit uit hoe je een menu in je WordPress website kunt aanpassen. Waar pas je een WordPress menu aan?

Nadere informatie

Supershuttle Schiphol Service. Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS. This document contains information for partners.

Supershuttle Schiphol Service. Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS. This document contains information for partners. 2013 Supershuttle Schiphol Service Cengiz Sebit DEALER HANDLEIDING SUPERSHUTTLE.NL THE NETHERLANDS This document contains information for partners. Speciale boekingspagina: Speciaal voor zijn dealers heeft

Nadere informatie

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding

Dossier Instellingen. Inhoudsopgave. Inleiding Dossier Instellingen Inhoudsopgave Inleiding Dossier instellingen Dossier Meetinstrumenten Meetinstrumenten importeren Nieuwe meetinstrumenten importeren met bestaande meetinstrumenten Richtlijnen Richtlijnen

Nadere informatie

W2105 Import Externe Bestanden

W2105 Import Externe Bestanden W2105 Import Externe Bestanden www.mpluskassa.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Toevoegen artikel import...4 3 Wijzigen artikel import...9 W2105 Import Externe Bestanden 2 1 Inleiding In deze handleiding

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Last minute verzekeringen

Last minute verzekeringen Last minute verzekeringen Inleiding. De verzekeringsmaatschappijen in Jack/Vera worden boekhoudkundig als elke andere touroperator behandeld. De last minute verzekeringen dienen op een andere manier ingebracht

Nadere informatie

Verkiezingen 2012 HANDLEIDING VOOR HET INVOEREN VAN DE CONTACTPERSONEN EN ADRESSEN PER HOOFDBUREAU. Versie 4.0

Verkiezingen 2012 HANDLEIDING VOOR HET INVOEREN VAN DE CONTACTPERSONEN EN ADRESSEN PER HOOFDBUREAU. Versie 4.0 Verkiezingen 2012 HANDLEIDING VOOR HET INVOEREN VAN DE CONTACTPERSONEN EN ADRESSEN PER HOOFDBUREAU Versie 4.0 INHOUD INLEIDING... 3 1. AANMELDEN... 3 2. EEN CONTACTPERSOON TOEVOEGEN... 4 3. WIJZIGEN VAN

Nadere informatie

HANDLEIDING CORPORATE KAMER

HANDLEIDING CORPORATE KAMER HANDLEIDING CORPORATE KAMER Handleiding Corporate Kamer - Van der Valk Exclusief 1 INHOUDSOPGAVE Waarvoor dient deze handleiding? 3 De boeking 4 Het adresboek beheren 8 Handleiding Corporate Kamer - Van

Nadere informatie

Handleiding voor de MaxEngine van MaxMind Technologies

Handleiding voor de MaxEngine van MaxMind Technologies Handleiding voor de MaxEngine van MaxMind Technologies 2 MaxEngine Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over hoe u hotels kunt beheren via de Backoffice van de MaxEngine.

Nadere informatie

Invul instructie Online-People uren registratie

Invul instructie Online-People uren registratie Invul instructie Online-People uren registratie Na ingelogd te zijn en op het tabblad urenbriefjes te hebben geklikt zie je het volgende scherm. Als je op het pijltje achter plaatsing klikt kun je het

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave

Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave Verzekeraars (zorgverzekeraars, prestatiecodes en tarieven) Inhoudsopgave Inleiding Verzekeraars Een eigen verzekeraar toevoegen Een bestaande verzekeraar wijzigen Een verzekeraar op niet actief zetten

Nadere informatie

Handleiding invoeren werkbriefje

Handleiding invoeren werkbriefje Handleiding invoeren werkbriefje Waar kunt u een werkbriefje invoeren Nadat u bent ingelogd in my.tentoo gaat u naar Werkbriefjes en klikt daarna op Invoeren. U krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Cijfers over Europa. Raadpleeg de online databank van Eurostat. U komt op de Eurostat site via:

Cijfers over Europa. Raadpleeg de online databank van Eurostat. U komt op de Eurostat site via: Cijfers over Europa Raadpleeg de online databank van Eurostat. U komt op de Eurostat site via: http://epp.eurostat.ec.europa.eu/portal/page/portal/eurostat/home/ of http://www.cbs.nl/nl- NL/menu/informatie/publiek/links/internationaal/default.htm

Nadere informatie

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1

1 Inleiding. WIND Internet / www.windinternet.nl 1 1 Inleiding Om de Webshop goed te kunnen beheren is het noodzakelijk dat u kennis heeft van een aantal componenten. Door alle handelingen die nodig zijn te beschrijven wordt u in staat gesteld het beheer

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

Juli 2016 Versie Gebruikershandleiding Extra gegevens Kinderopvang

Juli 2016 Versie Gebruikershandleiding Extra gegevens Kinderopvang Juli 2016 Versie 16.2.1 Gebruikershandleiding Extra gegevens Inhoudsopgave Inleiding... 3 Extra gegevens... 4 1 voorziening en peuterspeelzalen... 5 1.1 Tabblad Kerngegevens... 7 1.1.1 Plannen inspectieonderzoek...

Nadere informatie

Handleiding om uw website/webshop aan te passen

Handleiding om uw website/webshop aan te passen Handleiding om uw website/webshop aan te passen ONDERWERP PAGINA 1. Hoe moet ik inloggen in het beheer? 2 2. Hoe pas ik een bestaande pagina aan? 2 3. Hoe plaats ik een afbeelding? 3 4. Hoe maak ik een

Nadere informatie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie Balie VIVA2.0 VIVA2.0 Balie CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl 1 Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie over VIVA

Nadere informatie

Multi Management W1500. uitleg

Multi Management W1500. uitleg Multi Management W1500 uitleg www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inkooplevering invoeren...4 3 Inkoopfactuur aanmaken...6 4 Invoeren Factuur...8 5 Betaling verkoopfactuur...10 Multi

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 3.3 KraamzorgCompleet versie 3.3 Inhoudsopgave Update documentatie versie 3.3 Hoofdstuk 1 Tarieven per verzekeringsconcern...1 1.1 Verzekeringsconcerns...1

Nadere informatie

Startgids 003 Invoeren prijzen in prijslijst

Startgids 003 Invoeren prijzen in prijslijst Startgids 003 Invoeren prijzen in prijslijst In deze startgids wordt uitleg gegeven hoe u prijzen in een prijslijsten kunt aanpassen en prijslijsten kunt beheren in de Safe Concept webapplicatie. Inhoud

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Ooievaarspas.nl. Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving

Ooievaarspas.nl. Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving Ooievaarspas.nl Handleiding voor aanbieders: beheeromgeving Versie 1.4 29-04-2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Voor u start 3 1.2 Verantwoordelijkheid 3 1.3 Vragen 3 2. Toegang 4 2.1 Inloggen 4 2.2

Nadere informatie

Handleiding Boeken hotelovernachting

Handleiding Boeken hotelovernachting Handleiding Boeken hotelovernachting Inhoud valk.com... 3 Reserveringen deel 1... 4 Stap 1 Controleer beschikbaarheid... 4 Stap 2 Kies kamertype... 5 Stap 3 Invullen en controleren gegevens... 6 Registreren

Nadere informatie

HANDLEIDING CORPORATE ZALEN

HANDLEIDING CORPORATE ZALEN HANDLEIDING CORPORATE ZALEN Handleiding Corporate Zalen - Van der Valk Exclusief 1 INHOUDSOPGAVE Waarvoor dient deze handleiding? 3 Zaalaanvraag corporate portal 4 Zaalaanvraag corporate portal: Toelichting

Nadere informatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie

Handleiding ADAS bij kwaliteitsvisitatie bij kwaliteitsvisitatie Dit document is een handleiding voor het gebruik van het online auditsysteem ADAS, gebruikt voorkwaliteitsvisitaties georganiseerd door de NVvP. Inhoudelijke informatie over de

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Wegener Media Manager (gewone advertentie)

Gebruikershandleiding Wegener Media Manager (gewone advertentie) Gebruikershandleiding Wegener Media Manager (gewone advertentie) Ga naar de volgende url in uw browser Ga naar: http://mediamanager.wegener.nl/ (bij voorkeur met: Google Chrome, Firefox of Internet Explorer

Nadere informatie

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER

HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER HANDLEIDING MYFLEX LEVERANCIER Myflex My Service Provider Marconibaan 1a 3439 MR Nieuwegein Postbus 549 3430 AM Nieuwegein t +31 (0) 30 230 61 41 f +31 (0) 30 605 50 77 e i info@myflex.nl www.myflex.nl

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS

HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS HANDLEIDING VOOR GEBRUIKERS 1. Inloggen in de leraarskamer Om in te loggen in de leraarskamer ga je naar het inlogscherm. Dit kan op verschillende manieren: 1 ) Via de knoppen op de site (onderaan op portaal

Nadere informatie

Pearson Platform Online Handleiding Scoreprogramma

Pearson Platform Online Handleiding Scoreprogramma Pearson Platform Online Handleiding Scoreprogramma 2012, Pearson Assessment and Information B.V., Amsterdam. P2O - RAKIT-2 Scoreprogramma Pagina 2 van 7 1.Kandidaat toevoegen In het hoofdscherm kiest u

Nadere informatie

Online bestellen bij Langerak de Jong

Online bestellen bij Langerak de Jong Online bestellen bij Langerak de Jong www.langerakdejong.nl Augustus 2015 Inhoudsopgave online bestellen bij Langerak de Jong 1. Aanmelden voor online bestellen... 3 2. Inloggen... 5 3. De bestelsite...

Nadere informatie

Handleiding bestanden importeren

Handleiding bestanden importeren Handleiding bestanden importeren Handleiding bestanden importeren e-boekhouden.nl 1. Bestanden importeren 1.1 Digitaal archief U kunt bestanden beheren in e-boekhouden.nl. U kunt bijvoorbeeld facturen

Nadere informatie

- Kwaliteitsstandaarden en meetinstrumenten plaatsen in de Kwaliteitsbibliotheek en aanbieden voor het Register.

- Kwaliteitsstandaarden en meetinstrumenten plaatsen in de Kwaliteitsbibliotheek en aanbieden voor het Register. Zorginstituut Nederland Handleiding Zorginzicht - Kwaliteitsstandaarden en meetinstrumenten plaatsen in de Kwaliteitsbibliotheek en aanbieden voor het Register. Versie 1.0 23-01-15 Handleiding Zorginzicht.nl

Nadere informatie

Handleiding website beheer

Handleiding website beheer Handleiding website beheer Inhoud: Als actief franchisenemer bij CIGO heeft u de mogelijkheid uw eigen website (http://naam.cigo.nl) te beheren. In deze handleiding leggen wij u uit hoe u de verschillende

Nadere informatie

Handleiding webshop. Om in te loggen gaat u naar de volgende website: http://webshop.sibo.nl.testbyte.nl

Handleiding webshop. Om in te loggen gaat u naar de volgende website: http://webshop.sibo.nl.testbyte.nl Om in te loggen gaat u naar de volgende website: http://webshop.sibo.nl.testbyte.nl Handleiding webshop Of klikt u op de SIBO Website http://www.sibo.nl/webshop.aspx op de Webshop button: U wordt dan verder

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Toegangsbeheer en instellingen (Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Het grote voordeel van online werken is dat er meerdere gebruikers, tegelijk, in het programma kunnen werken. De beheerder van Scipio

Nadere informatie

CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f

CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f CMS Instructiegids Copyright Endless webdesign v.o.f. 2014 1 2 Notities Inhouds opgave Hoe log ik in? 4 Een pagina toevoegen. 5 Een pagina vullen/aanpassen. 7 Een pagina verwijderen. 8 Een sjabloon kiezen.

Nadere informatie

Instructiedocument prijslijsten

Instructiedocument prijslijsten Indien u een prijs of prijzen wilt uitvragen bij de aanbieders kunt u dat doen onder de tab Prijslijst. In Negometrix wordt er onderscheidt gemaakt tussen twee soorten prijslijsten: Een gedetailleerde

Nadere informatie

Handleiding. invoeren werkbriefje

Handleiding. invoeren werkbriefje Handleiding invoeren werkbriefje Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Handleiding inschrijven ploegen voor een competitie

Handleiding inschrijven ploegen voor een competitie Handleiding inschrijven ploegen voor een competitie Inleiding Log in op MijnKNLTB via www.mijnknltb.nl. o o Mocht u uw wachtwoord niet meer weten, dan kunt u een nieuwe aanvragen via www.mijnknltb.nl onder

Nadere informatie

Werkinstructie Voorgangsverslag maken

Werkinstructie Voorgangsverslag maken Werkinstructie Voorgangsverslag maken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

Handleiding voor het indienen van de aanvraag voor SCAS-Hercertificering wielrensoigneur.

Handleiding voor het indienen van de aanvraag voor SCAS-Hercertificering wielrensoigneur. SCAS976 Handleiding voor het indienen van de aanvraag voor SCAS-Hercertificering wielrensoigneur. De aanvraag van de hercertificering verloopt via de SCAS-website: www.scascertificering.nl Hieronder wordt

Nadere informatie

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PRINT CV HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over Print cv s... 4 1.2 Doel van deze instructie... 4 1.3 Opbouw

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Website RKVVO

Gebruikershandleiding Website RKVVO Gebruikershandleiding Website RKVVO Beheerder Teampagina Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Aanmelden in het CMS... 3 3. Nieuwsberichten onderhouden... 4 4. Gegevens voor wedstrijden bijwerken... 8 4.1. Wedstrijdselectie

Nadere informatie

Handleiding. Invoeren werkbrief

Handleiding. Invoeren werkbrief Handleiding Invoeren werkbrief Een werkbrief invoeren in my.tentoo Deze handleiding helpt jou bij het invoeren van je werkbrief in my.tentoo. Stap voor stap wordt in dit document uitgelegd wat je moet

Nadere informatie

Handleiding BezoekersApp

Handleiding BezoekersApp Handleiding BezoekersApp Met de BezoekersApp laat u bezoekers in slechts drie stappen eenvoudig tegen een lager tarief parkeren. KENTEKEN KIEZEN ZONE KIEZEN PARKEERACTIE STARTEN De app bereikt u via een

Nadere informatie

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Hieronder vindt u de instructie voor de aanvraagmodule voor de subsidie Asbest eraf Zonnepanelen erop. Hieronder vindt u het beginscherm van

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com

Handleiding voor ondernemers. De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.com Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 2 Content... 3 Contactgegevens... 4 Call-to-action... 4 Kalender...

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit bovengenoemde thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit bovengenoemde thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie

VERVANGINGSADMINISTRATIE STRATIE BASISONDERWIJS HANDLEIDING VOOR SCHOLEN

VERVANGINGSADMINISTRATIE STRATIE BASISONDERWIJS HANDLEIDING VOOR SCHOLEN VERVANGINGSADMINISTRATIE STRATIE BASISONDERWIJS HANDLEIDING VOOR SCHOLEN Documentversie: Datum: 06-05-2014 INLEIDING Hierbij ontvangt u de handleiding voor scholen die werken met de VABO planner. VABO

Nadere informatie

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder:

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder: Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van websites kan worden ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). De websites van Muismedia

Nadere informatie

1. Aanmelden bij UwBoeking.com

1. Aanmelden bij UwBoeking.com Inhoudsopgave 1. Aanmelden bij UwBoeking.com... 2 3. Een hotel/bed&breakfast toevoegen... 3 3.1 Gegevens verblijf... 3 3.2 Financiële gegevens... 4 3.3 Kortingen toevoegen... 5 3.4 Extra opties en bijkomende

Nadere informatie

Globale kennismaking

Globale kennismaking Globale kennismaking Kennismaking Tesla CMS 1. Dashboard 2. pagina beheer - pagina aanmaken - pagina aanpassen - pagina verwijderen - pagina seo opties - zichtbaarheid pagina 3. subpagina beheer - subpagina

Nadere informatie

Handleiding. Meetingpoint DAK

Handleiding. Meetingpoint DAK Handleiding Meetingpoint DAK 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Inloggen 3 3. Aanvragen van polis 4 3.1 Invoeren van een nieuwe relatie 4 3.2 Relatie zoeken 6 3.3 Invoeren van een offerte of polis

Nadere informatie

Luna 3.0 Basishandleiding

Luna 3.0 Basishandleiding Basishandleiding Basishandleiding U logt in met de gegevens die u van ons heeft ontvangen. In deze handleiding gebruiken we als voorbeeld de website www.bijbaantjegroningen.nl. U komt dan in het volgende

Nadere informatie

Quick Reference Card. Activiteiten

Quick Reference Card. Activiteiten Quick Reference Card Activiteiten 1) Een bestaande pagina bewerken 2) Voeg een vertaling toe 3) Het toevoegen van een afbeelding 4) Het hergebruiken van content 5) Het maken van een nieuws- of agenda-item

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave

Gebruikershandleiding Taxatieweb. Inhoudsopgave Gebruikershandleiding Taxatieweb Inhoudsopgave Eenmalig aanmelden... 2 Inloggen... 3 Wachtwoord vergeten?... 4 Wijzigen gegevens taxateur... 4 Wijzigen gegevens taxatiebureau... 5 Opdracht ophalen... 6

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Flexolutions

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Flexolutions Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Flexolutions Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan

Nadere informatie

Handleiding huurdersportaal 2019

Handleiding huurdersportaal 2019 Handleiding huurdersportaal 2019 Inhoud Inleiding... 2 Inloggen... 2 Dashboard... 2 Mijn profiel... 4 Overzicht ingeplande events... 6 Concertdetailpagina... 6 Invullen concertinformatie... 9 Algemeen...

Nadere informatie

Installatie handleiding KM3a-applicatie voor AutoCAD

Installatie handleiding KM3a-applicatie voor AutoCAD Installatie handleiding KM3a-applicatie voor AutoCAD Opdrachtgever : Brink Technical Solutions BV Datum : 08-04-2004 Onderwerp : Installatie handleiding KM3-applicatie voor AutoCAD Status : Definitief

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1600 Fashion

HANDLEIDING Q1600 Fashion HANDLEIDING Q1600 Fashion Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Kleurlijsten beheren...4 Kleurlijst groep aanmaken...6 Kleurlijst groep verwijderen...6 Kleuren (kleurnummers) aanmaken/wijzigen...7

Nadere informatie

HANDLEIDING INTEGRATOR RABEN NETHERLANDS

HANDLEIDING INTEGRATOR RABEN NETHERLANDS HANDLEIDING INTEGRATOR RABEN NETHERLANDS Let op: Zendingen dienen altijd voor 14:00 uur aangemeld te zijn. Dit in verband met de controle op de orders die binnen komen en de indeling van de wagen. Voor

Nadere informatie

Handleiding Mijn Golfpagina

Handleiding Mijn Golfpagina Handleiding Mijn Golfpagina De vernieuwde 'Mijn Golfpagina' In deze handleiding wordt uitgelegd wat er vernieuwd is aan 'Mijn Golfpagina' van de Herkenbosche en welke functionaliteiten, nu dan wel binnenkort,

Nadere informatie

Handleiding voor ondernemers

Handleiding voor ondernemers Handleiding voor ondernemers De directe invoer van content in de database van visitbrabant.nl Pagina 1 van 18 Inhoud Aanmaken of bewerken van een locatie... 3 Details... 3 Adresgegevens... 3 Contactgegevens...

Nadere informatie

Instructie hergebruik klantgegevens online TAF Rekentool

Instructie hergebruik klantgegevens online TAF Rekentool Instructie hergebruik klantgegevens online TAF Rekentool De online versie van de TAF Rekentool vindt u op www.tafrekentool.nl. Hier logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord die u ook voor het TAF

Nadere informatie

Mijn Planning VERVANGINGSADMINISTRATIE BASISONDERWIJS HANDLEIDING VOOR SCHOLEN

Mijn Planning VERVANGINGSADMINISTRATIE BASISONDERWIJS HANDLEIDING VOOR SCHOLEN Mijn Planning VERVANGINGSADMINISTRATIE BASISONDERWIJS HANDLEIDING VOOR SCHOLEN Documentversie: Datum: 06-05-2014 INLEIDING U leest momenteel de handleiding voor scholen van Mijn planning. VABO is een afkorting

Nadere informatie

Het overdrachtsformulier in KIJK! Webbased

Het overdrachtsformulier in KIJK! Webbased Handleiding Het overdrachtsformulier in KIJK! Webbased Een kind uit uw groep wordt binnenkort vier jaar en u wilt, volgens de afspraken die u heeft gemaakt met de ontvangende school, de gegevens van dit

Nadere informatie

0 INHOUDSOPGAVE. 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1

0 INHOUDSOPGAVE. 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1 0 INHOUDSOPGAVE 1. Leerlingen-programma Inloggen Programma kiezen 2. Docenten-programma Inloggen en hoofdmenu Algemene instellingen 0-1 1 1: Leerlingen-programma Het leerlingenprogramma kan via www.techniektotaalsofware.nl

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

Handleiding otterportaal deelnemers

Handleiding otterportaal deelnemers Handleiding otterportaal deelnemers Versie 11 1 2018 Deze handleiding geeft uitleg over het invoerportaal van het NEM Verspreidingsonderzoek Otter. Inloggen Adres Het adres van het portaal is: www.otters.meetnetportaal.nl.

Nadere informatie

HANDLEIDING CORPORATE KAMERS

HANDLEIDING CORPORATE KAMERS HANDLEIDING CORPORATE KAMERS VE RS IE 1. 1 VA N D E R VA LK HOT ELS & R ESTAU R ANT S Inhoudsopgave Waarvoor dient deze handleiding? 3 De boeking 4 Corporate kamer 4 Het adresboek beheren 17 Over dit document

Nadere informatie

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop

Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Instructie Subsidie aanvragen Asbest eraf Zonnepanelen erop Hieronder vindt u de instructie voor de aanvraagmodule voor de subsidie Asbest eraf Zonnepanelen erop. Hieronder vindt u het beginscherm van

Nadere informatie

Gebruik vaste content en library

Gebruik vaste content en library Gebruik vaste content en library Dit document dient als uitleg over het gebruik van de vaste content en de library (bestandsbibliotheek). Met de vaste content is het mogelijk om bepaalde pagina s van de

Nadere informatie

Handleiding voor managers

Handleiding voor managers Handleiding voor managers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie