Onderzoek toont aan dat maar liefst 85% van alle trainingen na drie maanden geen effect meer heeft. Onze trainingsaanpak brengt daar verandering in!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onderzoek toont aan dat maar liefst 85% van alle trainingen na drie maanden geen effect meer heeft. Onze trainingsaanpak brengt daar verandering in!"

Transcriptie

1 Onderzoek toont aan dat maar liefst 85% van alle trainingen na drie maanden geen effect meer heeft. Onze trainingsaanpak brengt daar verandering in! Prestatiegerichte Leercirkel (PLC) De praktische en effectieve trainingsaanpak. Brochure Wij hebben een manier gevonden waardoor sales training wél structureel effect oplevert. Hoe? Lees verder!

2 Deze brochure is voor alle verkopers die hun sales prestaties willen verbeteren. In deze brochure geven wij antwoord op onderstaande vragen: Waarom levert een sales training niet altijd structureel effect op? Wat zijn de gevolgen van een training die geen effect oplevert? Welke oplossing is er om een sales training wel effectief te maken? Hoe formuleert u ambitieuze en scherpe leerdoelen bij een training? Hoe motiveert u verkopers om deel te nemen aan een sales training? Hoe zorgt u dat verkopers kunnen trainen in hun eigen tempo en tijd? Hoe combineren wij e-learning en klassikale sessies in de training? Hoe implementeert u de nieuwe sales vaardigheden in de praktijk? Wat is de beste werkwijze om nieuw commercieel gedrag te borgen? Wanneer zet u coaching-on-the-job op een effectieve manier in? Wij begrijpen dat u na het lezen van deze brochure nog vragen heeft. Ook staan we open voor alle terugkoppeling en inhoudelijke commentaren. Wij zijn telefonisch en per altijd goed bereikbaar. Neem contact met ons op en we praten graag verder! Met vriendelijke groet, Sales&Co +31 (0) info@salesenco.nl

3 Sales trainingen leveren niet altijd het gewenste effect op. Hoe komt dat? Dit zijn de 7 fundamentele redenen waarom sales training faalt. 1: Geen echte betrokkenheid van het management bij de training. Het is echt niet voldoende om alleen aanwezig te zijn bij de kick-off van de training. Voor en na de training moet management betrokken zijn. 2: De sales trainers geven les in plaats van training. Een training gaat te vaak over theorie en anekdotes van de sales trainer. Hij deelt zijn ervaringen. Maar een sales training moet vooral oefenen zijn. 3: De inhoud van de sales training is te generiek. Veel sales trainingen leren verkopers een model. Dat geeft inzicht maar traint niet de specifieke vaardigheden die ze dagelijks moeten toepassen. 4: De trainingsdagen duren te lang en het programma is overvol. Een training van een hele dag is te lang. De deelnemers kunnen zich niet zo lang concentreren en de verkopers zijn te lang weg van hun werkplek. 5: Er gaat veel trainingstijd verloren aan theorie en instructies. Tijdens de training willen verkopers zoveel mogelijk oefenen. Daarom is het van belang dat ze vooraf alvast de theorie en instructies voorbereiden. 6: Er is geen borging, verankering, evaluatie of opvolging. Slechts 25% van de verkopers is in staat om de sales training direct zelfstandig toe te passen. Dit toont de noodzaak van goede borging aan. 7: Geen consequenties toepassing wordt niet beoordeeld. Het is belangrijk om na de sales training een implementatieplan te maken waar de verkoper en de manager samen verantwoordelijk voor zijn. In deze brochure leest u hoe Sales&Co u kan helpen bij het realiseren van structurele positieve trainingseffecten. Veel leesplezier.

4 Wij hebben een manier gevonden waardoor sales training wél effectief is. Onze aanpak komt uit de topsport en is wetenschappelijk bewezen. Wetenschappelijk en praktisch verantwoord Wij hanteren blended-learning. Dit is een combinatie van online e-learning en klassikale sessies. Resultaat van een sales training moet zijn dat verkopers structureel beter commercieel presteren. Alleen dan is investeren in een training rendabel. Wij realiseren dit doel met een effectieve trainingsaanpak. Onze aanpak is ontwikkeld in samenwerking met onze academische partner en in de praktijk getoetst bij vele tevreden klanten. We hebben gekozen voor deze aanpak omdat het structureel effect oplevert. Daar geven we garantie op. Onze trainingsaanpak komt uit de topsport Onderzoek toont aan dat ongeveer 85% van alle sales trainingen na 120 dagen geen wezenlijk effect meer heeft. Dat moet echt beter, vinden wij. Daarom hebben we deze uitdaging wetenschappelijk benaderd. Door naar topsporters te kijken vonden we een aanpak die wel effectief is. Deze hebben wij aangepast om ook verkopers te trainen. Hiermee hebben wij een manier gevonden waardoor training wél structureel effect oplevert. De sales trainers maken het verschil Met onze trainingsaanpak leveren wij elke sales training gegarandeerd effect. Maar het echte verschil wordt toch door onze eigen sales trainers gemaakt. Wij werken niet met traditionele trainers, docenten of goeroes. Wij werken met nieuwe generatie sales trainers. Dit zijn jonge, moderne sales trainers die vooral zelf nog steeds actieve en succesvolle verkopers zijn. Daardoor begrijpen ze de sales training en de kandidaten. Op de volgende pagina s leest u alle details van onze trainingsaanpak. U leest alles over doelen formuleren, blended-learning en goede borging.

5 De effectieve trainingsaanpak. Onze Prestatiegerichte Leercirkel (PLC). Prestatiegericht, praktisch en gegarandeerd duurzaam effectief. De Prestatiegerichte Leercirkel (PLC) Onze Prestatiegerichte Leercirkel bestaat uit drie fasen en negen stappen. Bij de start van elk sales trainingstraject starten we met het formuleren van duidelijke leerdoelen. Daarna volgen de deelnemers online en klassikaal onze sales training. Dit faciliteren wij met blended-learning. Tot slot borgen we de training met een implementatieplan en persoonlijke coaching-on-the-job sessies. Elk programma evalueren wij uitgebreid. Lees verder wat elke fase en stap in detail betekent.

6 Fase 1: Trainingsdoelen formuleren. Geen doelen, geen training! Stappen: De scope bepalen, KPI s identificeren en leerdoelen maken. Het formuleren van doelen is een essentieel onderdeel van elk trainingstraject. Zoals gezegd; geen doelen, geen training. Het formuleren van doelen voor de sales training gaat in samenwerking met de opdrachtgever en de individuele deelnemers. Alle informatie gebruikt de sales trainer ook om het programma op maat te maken. Stap 1: Scope bepalen Om een maximaal effect te realiseren is het belangrijk om vooraf een duidelijke scope te bepalen voor de sales training. Met onze gratis effect scan identificeren wij samen met de betrokkenen bij de opdrachtgever welke commerciële activiteiten nog beter kunnen worden uitgevoerd. Wij maken een diagnose van de verbetermogelijkheden. Stap 2: KPI s selecteren De effecten van onze training zijn meetbaar doordat we vooraf met de opdrachtgever de relevante KPI s selecteren. Deze prestatie indicatoren geven inzicht in het presteren van de verkopers. Met de klant analyseren we de kwaliteit van de KPI s en bepalen we de gewenste resultaten. Daarna doen we per deelnemer een nulmeting. Stap 3: Leerdoelen bepalen Als de scope bekend is en de KPI s zijn geselecteerd, dan voert de sales trainer met iedere kandidaat een persoonlijk intake gesprek. Hierin maakt de kandidaat kennis met de sales trainer en de trainer inventariseert door diagnosevragen wat de individuele leerdoelen zijn. Met de leerdoelen van de deelnemer maken wij de training op maat. De volgende fase in onze trainingsaanpak is de sales training volgen.

7 Fase 2: Sales training volgen. Combinatie van online en klassikaal. Stappen: Mindset oefeningen, online opdrachten en klassikale sessies. Eerst formuleren we trainingsdoelen. Daarna volgen kandidaten de sales training. De sales training zelf bestaat uit drie stappen. Wij ontwikkelen eerst de juiste commerciële mindset bij de deelnemers. Dit is de basis. Daarna bereiden de kandidaten zich online voor op het theoretisch kader. Tijdens de klassikale sessie(s) richten wij ons op het oefenen van de praktijk en het delen van feedback. Stap 4: Commerciële mindset creëren De meeste verkopers zijn zich niet altijd bewust van hun commerciële mindset, maar de mentaliteit van een verkopers heeft grote invloed op hun commerciële resultaten. De juiste mindset zorgt er ook voor dat kandidaten open staan voor een sales training. Wij ontwikkelen de commerciële mindset door testen, opdrachten en discussie. Stap 5: Online theoretisch kader leren Wij hebben de traditionele trainingsaanpak omgedraaid. Kandidaten ontvangen voor de training al een online leeromgeving. Hierin bereiden ze zich voor. Deelnemers krijgen instructies, bestuderen de theorie en maken een quiz. Allemaal online in hun eigen tijd en op hun eigen tempo. De klassikale trainingstijd wordt zo efficiënt gebruikt. Stap 6: Klassikaal de praktijk oefenen De klassikale sessie staat volledig in het teken van de praktijk oefenen en feedback delen. Dit komt doordat alle kandidaten zich reeds vooraf online hebben voorbereid. Tijdens de klassikale sales training ligt de focus op het kort bespreken van de voorbereiding en de theorie. Alle theorie oefenen we in rollenspellen en simulaties. De volgende fase is de borging van de sales training realiseren.

8 Fase 3: Borging realiseren. Nieuwe vaardigheden verankeren. Stappen: Het implementatieplan, de coaching en de evaluatie. Nu de deelnemers de training hebben gevolgd is het zaak om het juiste commerciële gedrag en de nieuwe sales vaardigheden te verankeren in de dagelijkse praktijk. Niet tijdelijk, maar structureel. Pas dan heeft een sales training echt duurzaam effect. Wij realiseren de borging met een implementatieplan, coaching en evaluatie. Stap 7: Implementatieplan maken Direct na de laatste klassikale sessie maken alle kandidaten een implementatieplan. Bestaat de sales training uit meerdere sessies dan maken de deelnemers tussen elke sessie ook steeds een actieplan. Het implementatieplan beschrijft in detail welke activiteiten de verkoper in de praktijk gaat doen om de nieuwe vaardigheden te implementeren. Stap 8: Provocatief coachen Onze sales trainers blijven betrokken bij de deelnemers door ze individueel te coachen. Wij hanteren het provocatieve coaching principe. Hierbij gaan we er van uit dat kandidaten gehecht zijn aan hun problemen en wij dagen ze uit om die los te laten. Door te prikkelen laten we verkopers zelf inzien hoe het nog beter kan in de praktijk. Stap 9: Effecten evalueren Na de training evalueert de sales trainer regelmatig het borgingsproces met de opdrachtgever. Hierbij gebruiken we de doelen en het implementatieplan als uitgangspunt. Tot slot vindt er ook een eindevaluatie plaats. Samen met alle betrokkenen bij de klant evalueren we de trainingseffecten aan de hand van de doelen. De volgende fase is opnieuw kijken welke leerdoelen er zijn.

9 10 positieve effecten als u nu overstapt op de prestatiegerichte trainingsaanpak. De effecten onze trainingsaanpak zijn structureel en positief. Wanneer is een sales training effectief? Financieel gezien is een training pas effectief als het rendement groter is dan investering. Dat kunnen wij aantonen. Daarnaast zijn er nog vele andere meetbare of minder tastbare effecten te noemen, zoals zelfvertrouwen en de juiste mindset. Enkele voordelen van onze trainingsaanpak Verkopers volgen doelgericht en met scherpe focus de sales training Verkopers zijn op de hoogte van de noodzaak en werking van de KPI s Verkopers formuleren en bereiken hun persoonlijke trainingsdoelen Verkopers hebben na de sales training de juiste commerciële mindset Verkopers trainen de sales vaardigheden die ze dagelijks toepassen Verkopers volgen de training in hun eigen tempo en in hun eigen tijd Verkopers oefenen in de klassikale sessies voornamelijk de praktijk Verkopers implementeren de sales training volgens een duidelijk plan Verkopers worden na de training gevolgd, geëvalueerd en gecoacht Verkopers kunnen zich continu door ontwikkelen met deze aanpak Welke voordelen ziet u? Bovenstaand zijn slechts enkele voorbeelden van positieve effecten. Wij zijn benieuwd welke voordelen u verwacht te behalen als u met onze aanpak aan de slag gaat. Neem contact op en we praten graag verder.

10 Een voorbeeld uit de praktijk. De juiste leads door telefonische acquisitie. Elke situatie is anders, daarom maken wij altijd een voorstel op maat. Door middel van sales training helpen wij verkopers om hun conversie ratio s in het verkoopproces te verhogen. Wij bieden u als voorbeeld graag een klantcase om inzicht te krijgen in het potentiële resultaat. Hoe was de situatie bij de klant De situatie bij de klant was opvallend. Door een fantastische SEO aanpak ontving deze klant veel aanvragen via de website. Helaas sloot het merendeel van de leads niet aan bij de kwalificatiecriteria. Dit moest anders want ze hadden groeidoelstellingen in een bepaald segment. Welke uitdaging had de klant De uitdaging voor de klant was dat hun verkopers niet zo goed waren in telefonische lead generatie. Ze wisten helaas echt niet waar ze moesten beginnen. De verkopers vertoonden hierdoor uitstelgedrag. Daardoor waren er te weinig nieuwe leads en liepen ze ver achter op hun target. Welke oplossing hebben wij geleverd Wij hebben de klant geholpen door eerst in kaart te brengen hoeveel leads ze nodig hebben om de groeidoelstelling te realiseren. Dit werd een nieuwe KPI voor de verkopers. Vervolgens hebben het acquisitieproces stap voor stap in kaart gebracht. Online en klassikaal hebben we alle activiteiten getraind die horen bij telefonische acquisitie. Daarom zijn we tijdens de training live klanten gaan bellen. Tot slot is alles goed geborgd. Wat was het resultaat voor de klant Allereerst was het voor iedereen duidelijk waar de training over ging en wat de doelstelling was. Door de combinatie online en klassikaal konden verkopers in hun eigen tempo zichzelf ontwikkelen. Het resultaat van de training was dat de verkopers de juiste mindset hebben ontwikkeld; ze begrijpen nu de noodzaak van telefonische acquisitie. Hierdoor stellen ze acquisitie (nauwelijks) meer uit. Daarbij weten ze nu precies wat ze altijd moeten doen in het acquisitieproces met meer afspraken als gevolg.

11 Ontvang de gratis effect scan. U krijgt van ons een uitgebreide rapportage. U krijgt inzicht in de effecten die u kunt realiseren met sales training. U wilt een positief rendement op uw investering in sales training? Wij geven effect garantie. Onze effectieve trainingsaanpak richt zich op het structureel verbeteren van commerciële prestaties. Ontvang de gratis effect scan Onze effect scan is gratis. U hoeft hem alleen maar aan te vragen. Het kost u slechts 30 minuten tijd. Daarna heeft u inzicht in de zaken die u door middel van sales training kunt verbeteren. U ziet precies wat het potentieel van uw sales team is. Het rapport toont ook in euro s wat de positieve effecten van sales training zijn. Stap 1: Kansen identificeren Onderdelen van de gratis effect scan Door middel van diagnose vragen identificeren wij welke verbeteringen er mogelijk zijn. Dit doen wij telefonisch en kost u maximaal 30 minuten. Stap 2: Effecten berekenen Met behulp van onze rendement calculator berekenen wij de effecten in harde euro s. We tonen de kosten, opbrengsten en het rendement. Stap 3: Uitvoerige rapportage Wij rapporteren onze observaties en berekeningen aan u inclusief een plan van aanpak. Het rapport is persoonlijk en op maat voor u gemaakt. Vraag de effect scan nu aan Neem contact met ons op en u ontvangt de gratis effect scan. U krijgt dan een persoonlijk rapport met daarin de kansen die wij hebben geïdentificeerd, de positieve effecten die we hebben berekend én een persoonlijk plan van aanpak.

12 Over ons. Even voorstellen Wij verhogen de conversie van verkopers met sales training. Sales&Co is specialist op het gebied van conversie. Of u nou meer leads wilt converteren in een persoonlijke afspraak of meer offertes wilt converteren in een opdracht, wij helpen iedere verkoper. Bij iedere deelnemer maximaliseren wij de sales conversie ratio s. Training die direct en structureel effect oplevert Wij helpen klanten door middel van sales training. Wij leveren trainen in alle commerciële onderwerpen. Centraal staat onze trainingsaanpak. Wij werken met de Prestatiegerichte Leercirkel (PLC). Door onze aanpak presteren deelnemers na de training direct en structureel beter. Dit zijn onze nieuwe generatie sales trainers Bij ons vindt u geen klassieke en traditionele sales trainers. Wij werken niet met leraren, docenten of goeroes. Wij werken met de nieuwe generatie sales trainer. Onze trainers zijn praktisch en prestatiegericht. Dat komt omdat ze zelf ook actieve verkopers zijn. Maak op onze website kennis met onze sales trainers. Onze missie, daarom doen we dit! Wij verbeteren de commerciële prestaties van alle sales medewerkers, zodat zij voortaan bij iedere klant elke verkoopkans pakken. Onze missie is een shoot for the moon. Wij begrijpen dat dit niet helemaal realistisch is. Wij kunnen er natuurlijk niet voor zorgen dat iedere verkoper altijd een conversie van 100% haalt. Maar de missie inspireert ons elke dag. Het zou fantastisch zijn als we kunnen realiseren dat zoveel mogelijk verkopers hun sales conversies maximaliseren. Bedankt voor uw tijd en interesse!

13 Contact. Bij vragen of opmerkingen, of als u wilt ontdekken hoe wij jullie sales afdeling kunnen optimaliseren, dan zijn wij bereikbaar per telefoon of . We helpen u graag verder. Bezoekadres Postadres Management Sales&Co Sales&Co Theo Fokkens World Trade Center Postbus Directeur Beursplein DE Rotterdam +31 (0) AA Rotterdam Nederland Nederland Tel. : info@salesenco.nl

Project-based Selling (PBS)

Project-based Selling (PBS) Verkopers weten voortaan precies wat ze moeten doen in het gehele verkoopproces. Project-based Selling (PBS) Voordelen van projectmatig verkopen. Whitepaper: Projectmatig verkopen verhoogt de conversie

Nadere informatie

Sales Management en coaching

Sales Management en coaching en coaching Dit programma is afgestemd op salesmanagers die overtuigd zijn van het potentieel in hun team. Managers die weten welke sleutelrol zij spelen in de ontwikkeling van salestalent en die tegelijkertijd

Nadere informatie

Benchmarkrapport Van leren naar presteren

Benchmarkrapport Van leren naar presteren Benchmarkrapport Van leren naar presteren Mastering Change Inleiding De markt van leren en ontwikkelen verandert in rap tempo. De tijd dat elke leervraag werd ingevuld met een training is voorbij. Er worden

Nadere informatie

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod Hulp bij ADHD Dit heeft mijn beeld van ADHD enorm verrijkt. Ik zie nu veel mogelijkheden om kinderen met ADHD goede begeleiding te bieden deelnemer workshop bij Fontys Hogescholen Copyright 2010 Hulp bij

Nadere informatie

Ons Trainingsaanbod. Gelukkige medewerkers leiden tot gelukkige klanten. Dit leidt op zijn beurt weer tot meer waarde en omzet voor de organisatie.

Ons Trainingsaanbod. Gelukkige medewerkers leiden tot gelukkige klanten. Dit leidt op zijn beurt weer tot meer waarde en omzet voor de organisatie. Gelukkige medewerkers leiden tot gelukkige klanten. Dit leidt op zijn beurt weer tot meer waarde en omzet voor de organisatie. Ons Trainingsaanbod Commerciële Mindset Accountmanagement Stroopwafel ervaring

Nadere informatie

FIT-traject onderwijsvernieuwing met ICT en sociale media. draagvlak inspiratie motivatie vernieuwing 21st century skills borging

FIT-traject onderwijsvernieuwing met ICT en sociale media. draagvlak inspiratie motivatie vernieuwing 21st century skills borging FIT-traject onderwijsvernieuwing met ICT en sociale media draagvlak inspiratie motivatie vernieuwing 21st century skills borging Via het Klavertje 4 Model zet u sociale media en ICT breed in Didactische

Nadere informatie

WHITEPAPER INGREDIËNTEN VOOR SUCCESVOLLE B2B MARKTBEWERKING

WHITEPAPER INGREDIËNTEN VOOR SUCCESVOLLE B2B MARKTBEWERKING WHITEPAPER INGREDIËNTEN VOOR SUCCESVOLLE B2B MARKTBEWERKING UW PARTNER IN B2B MARKETING INTELLIGENCE Inleiding Het vak van de B2B marketeer is uitdagend. Sinds de crisis zijn de budgetten structureel verlaagd.

Nadere informatie

Bilthoven, 9 november

Bilthoven, 9 november Bilthoven, 9 november 2011 1 Onze visie is dat er in alle organisaties een groot onbenut potentieel aanwezig is dat geïncasseerd kan worden door de bestaande middelen zoals processen, machines, informatie,

Nadere informatie

Activeer de Eigen Kracht van uw burgers; begin bij uw professionals!

Activeer de Eigen Kracht van uw burgers; begin bij uw professionals! Zelfredzaamheid en burgerparticipatie worden steeds belangrijker in het publieke domein. Deze nieuwe manier van omgaan met burgers stelt nieuwe eisen aan uw professionals. Van hen wordt steeds nadrukkelijker

Nadere informatie

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod

Hulp bij ADHD. Scholingsaanbod Hulp bij ADHD Dit heeft mijn beeld van ADHD enorm verrijkt. Ik zie nu veel mogelijkheden om kinderen met ADHD goede begeleiding te bieden deelnemer workshop bij Fontys Hogescholen Copyright 2010 Hulp bij

Nadere informatie

PEOPLE INVESTMENT LEIDERSCHAP ONTPLOOIING INDIVIDUELE TRAINING PERSOONLIJKE COACHING MENTORING GROEPSSESSIES SIMULATIE COUNSELING

PEOPLE INVESTMENT LEIDERSCHAP ONTPLOOIING INDIVIDUELE TRAINING PERSOONLIJKE COACHING MENTORING GROEPSSESSIES SIMULATIE COUNSELING PEOPLE INVESTMENT INDIVIDUELE TRAINING GROEPSSESSIES PERSOONLIJKE COACHING MENTORING COUNSELING SIMULATIE LEAD YOUR TEAM SUCCESSFULLY INTO THE FUTURE INDIVIDUELE TRAINING TELEFONISCHE SUPPORT PRAKTISCHE

Nadere informatie

Training Communicatievaardigheden

Training Communicatievaardigheden Training Communicatievaardigheden Communicatie vaardigheden: succesvol en verbindend communiceren Wat zou het fijn zijn als Jan een keer normaal zou communiceren. Mijn leidinggevende communiceert ook nooit

Nadere informatie

360 feedback assessment

360 feedback assessment 360 feedback assessment Naam : Jan Voorbeeld Datum rapportage : oktober 2013 Opdrachtgever : Organisatie Contactpersoon : Ellen Roosen Mpact Training & Advies Overwaard 13, 4205 PA Gorinchem Nederland

Nadere informatie

COACHING & WERKPLEKBEGELEIDING

COACHING & WERKPLEKBEGELEIDING COACHING & WERKPLEKBEGELEIDING MANAGEMENT TRAINING Pieterman & Partners COACHING & WERKPLEKBEGELEIDING RESULTAAT Concreet inzicht in het vaardigheidsniveau van elke individuele medewerker. Handvatten om

Nadere informatie

opleiding Leergang Train de Trainer Trainers in

opleiding Leergang Train de Trainer Trainers in Trainers in opleiding Leergang Train de Trainer Het is niet de sterkste die overleeft, ook niet de slimste, maar degene die het meest openstaat voor verandering. Unieke insteek! De wereld om ons heen verandert

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Voor medewerkers van woningcorporaties In samenwerking met de corporatie-academie Informatie colofon en aanmeldprocedure: zie einde brochure Simpel en snel leren op je

Nadere informatie

Trainingen & Coaching. Leren met maximaal rendement

Trainingen & Coaching. Leren met maximaal rendement Trainingen & Coaching Leren met maximaal rendement Leren met maximaal rendement. Meetbare en beproefde trainingsaanpak voor beter resultaat. Vaardigheidstrainingen zijn bedoeld om het rendement van een

Nadere informatie

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent

Optimaal benutten, ontwikkelen en binden van aanwezig talent Management Development is een effectieve manier om managementpotentieel optimaal te benutten en te ontwikkelen in een stimulerende en lerende omgeving. De manager van vandaag moet immers adequaat kunnen

Nadere informatie

Commercieel Excelleren (4 dagen)

Commercieel Excelleren (4 dagen) Commercieel Excelleren (4 dagen) Wilt u uw mindset en verkooptechnieken nóg verder aanscherpen? En wilt u zich binnenkort meten met de absolute top van salesprofessionals in Nederland? Kies dan voor de

Nadere informatie

(Meer) verkopen kun je leren!

(Meer) verkopen kun je leren! (Meer) verkopen kun je leren! Vergroot uw commerciële slagkracht door commerciële zelfreflectie! Door: Etienne Jager > Staat bij u de achterdeur open? > Zelfreflectie in het commerciële proces > Het commerciële

Nadere informatie

Sales: een nieuw inzicht

Sales: een nieuw inzicht Vergeet IQ-tests: het werkgeheugen is een betere voorspeller voor een succesvolle carrière dan het IQ. Dit nieuwe inzicht is een van de belangrijke vindingen van psychologisch onderzoek uit de afgelopen

Nadere informatie

Zap-Q Certificatietraining

Zap-Q Certificatietraining Zap-Q Certificatietraining Zap-Q Certificatietraining Haal alles uit Zap-Q met de certificatietraining. Leer over alle ins-en-outs, maak optimaal gebruik van de Zap-Q persoonlijkheidsvragenlijst. Wilt

Nadere informatie

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit.

Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief. Verbeteren kan alleen van binnenuit. Met onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie DNA het beste toekomstperspectief Verbeteren kan alleen van binnenuit. Onze visie, missie en strategie Visie: dat er in alle organisaties een

Nadere informatie

KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA

KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA KRAUTHAMMER YOUNG PROFESSIONAL PROGRAMMA HERKEN JE DIT? Weet je nog hoe opwindend het is om aan het begin van een carrière te staan? Daarom wil je ook jouw young professionals helpen bij hun ontwikkeling.

Nadere informatie

SUCCESVOL IN COACHING

SUCCESVOL IN COACHING SUCCESVOL IN COACHING Een leerweg voor resultaatgericht coachen Pieterman & Partners SUCCESVOL IN COACHING WAAROM DEZE LEERWEG Binnen een resultaatgerichte omgeving is het niet alleen van belang om medewerkers

Nadere informatie

Beter Leren Communiceren. U zoekt een training om uw communicatieve vaardigheden te versterken?

Beter Leren Communiceren. U zoekt een training om uw communicatieve vaardigheden te versterken? Beter Leren Communiceren U zoekt een training om uw communicatieve vaardigheden te versterken? Effectief communiceren. Het lijkt misschien eenvoudig, maar misverstanden of oplopende emoties tijdens gesprekken

Nadere informatie

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR

GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR GRAAG STELLEN WIJ ONS AAN U VOOR Altijd al gezocht naar een trainingsconcept voor uw medewerkers waar je meteen van zegt: GewoonDoen! Nu is deze kans eindelijk aanwezig en wel voor een deelnameprijs van

Nadere informatie

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten

FiT. Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten FiT Mastering Financiality. In tien maanden tijd je circle of influence vergroten Vergroot je circle of influence Niemand kan de financiële gevolgen van strategische beslissingen beter inzichtelijk maken

Nadere informatie

PRODUCTIVITEIT

PRODUCTIVITEIT PRODUCTIVITEIT INFO@INVENTED.NL WWW.INVENTED.NL DATUM DOCUMENT NR UW REFERENTIE 17-5-2017 VO- 537 Training productiviteit Beste deelnemer, Hartelijk dank voor je interesse in onze training productiviteit.

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Training Conflicthantering, een stevige discussie met een goede afloop Je zal het best weleens hebben meegemaakt, een flinke discussie tijdens een vergadering. Jij en je collega

Nadere informatie

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES

GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES GLOBAL TALENT SOLUTIONS HEALTHCARE PHARMACEUTICALS & MEDICAL DEVICES HUDSON RECRUITMENT & TALENT MANAGEMENT DE BESTE PROFESSIONALS VOOR SALES, MARKETING, HR EN GENERAL MANAGEMENT Ze zijn schaars: professionals

Nadere informatie

Acquisitie & Commercieel Mind Management Berlijn. TrainAway. 16 september 2014 OPLEIDINGSREIS

Acquisitie & Commercieel Mind Management Berlijn. TrainAway. 16 september 2014 OPLEIDINGSREIS TrainAway Spiegelstraat 38 B Bussum, Utrecht 1405 HX Telefoon: 085-0600310 E-mail: info@trainaway.nl Website: www.trainaway.nl Acquisitie & Commercieel Mind Management Berlijn 16 september 2014 OPLEIDINGSREIS

Nadere informatie

Opleiding Vertegenwoordiger.

Opleiding Vertegenwoordiger. Opleiding Vertegenwoordiger www.bpmo-academy.nl Wat doet een Vertegenwoordiger? Een vertegenwoordiger is iemand die namens een bedrijf klanten of mogelijke klanten bezoekt om ze te enthousiasmeren voor

Nadere informatie

Een uitgebreide personalia kunt u opvragen bij info@lots-of-hospitality.nl

Een uitgebreide personalia kunt u opvragen bij info@lots-of-hospitality.nl Charlotte Parrée heeft ruim 20 jaar verkoopervaring in de hotellerie. Haar werkervaring heeft ze opgedaan in binnen- en buitenland bij vier en vijf sterren hotels, waaronder de Hotels van Oranje te Noordwijk.

Nadere informatie

Smartfeedback.

Smartfeedback. Inhoud Topsport 3 Wat is Smartfeedback 4 Filosofie 5 Topsport In de sport wordt succes bepaald door de kwaliteiten van de sporters. Daarom investeren topsporters continu in hun eigen ontwikkeling. Dit

Nadere informatie

Het beste toekomstperspectief met een onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie-dna. The Brown Paper Company

Het beste toekomstperspectief met een onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie-dna. The Brown Paper Company Het beste toekomstperspectief met een onderscheidend en gemeenschappelijk beleefd organisatie-dna The Brown Paper Company Veel organisaties zijn hun onderscheidende DNA verloren. Organisaties met bestaansrecht

Nadere informatie

KWALITEITSKAART. Scan opbrengstgericht besturen. Opbrengstgericht werken vraagt om opbrengstgericht besturen. Waarom deze scan?

KWALITEITSKAART. Scan opbrengstgericht besturen. Opbrengstgericht werken vraagt om opbrengstgericht besturen. Waarom deze scan? KWALITEITSKAART Opbrengstgericht werken PO Opbrengstgericht werken vraagt om opbrengstgericht besturen Opbrengstgericht werken (OGW) is het systematisch en doelgericht werken aan het maximaliseren van

Nadere informatie

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden.

De workshop Leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden en is geschikt voor zowel beginnende- als doorgewinterde leidinggevenden. Workshop Leiderschap Leiderschap, krachtig in elke situatie Wat maakt iemand tot een goede leidinggevende? Natuurlijk moeten er doelen gehaald worden en het liefst binnen een bepaald budget. Maar zonder

Nadere informatie

E-book. In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus

E-book. In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus 7 5 6 3 4 2 1 E-book In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus Inleiding Het doel van de HR-cyclus is: medewerkers ondersteunen in het leren en presteren, zodat zij maximaal bijdragen aan het succes van

Nadere informatie

REMIND. Bij u op SCHOOL?

REMIND. Bij u op SCHOOL? REMIND Bij u op SCHOOL? Inhoudsopgave Slim jezelf zijn voor professionals 3 Slim jezelf zijn 3 Programma over persoonlijke ontwikkeling 3 Kostenoverzicht 4 Over Remind 5 Wij willen 5 Trainersopleiding

Nadere informatie

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever

Vitaliteit & Presteren. Maximale Teamkracht. Word met je team energieker, creatiever en productiever Vitaliteit & Presteren Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Maximale Teamkracht Word met je team energieker, creatiever en productiever Daar droom je toch van. Teamleden

Nadere informatie

De zorg is onze passie, verbeteren ons vak. Productive Ward

De zorg is onze passie, verbeteren ons vak. Productive Ward Productive Ward Verbeter de kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid van uw zorg door reductie van verspilling Brochure Productive Ward CBO 2012 CBO, Postbus 20064, 3502 LB UTRECHT Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Succesvol leiderschap op uw school

Succesvol leiderschap op uw school Succesvol op uw school 2 Succesvol op uw school Succesvol op uw school De kwaliteit van schoolleiders en teamleiders is doorslaggevend voor de leerresultaten van leerlingen. Het vraagt excellent om te

Nadere informatie

TOP CHALLENGE TOPTALENT PROGRAMMA. Haal het maximale uit jezelf. Als speler en als mens. PROGRESS, NOT PERFECTION

TOP CHALLENGE TOPTALENT PROGRAMMA. Haal het maximale uit jezelf. Als speler en als mens. PROGRESS, NOT PERFECTION TOP CHALLENGE TOPTALENT PROGRAMMA Haal het maximale uit jezelf. Als speler en als mens. PROGRESS, NOT PERFECTION TOP CHALLENGE TOPTALENT PROGRAMMA Veel (inter)nationale toptalenten kiezen ervoor om naar

Nadere informatie

RESULTAATGERICHT ORGANISEREN

RESULTAATGERICHT ORGANISEREN RESULTAATGERICHT ORGANISEREN Hoe de beste resultaten te halen uit uw organisatie, managers en medewerkers. Wat is resultaatgericht organiseren? Resultaatgericht organiseren heeft als doel om organisaties

Nadere informatie

Zakelijke coaching vragenlijst Document. Voor bedrijf: Door: Datum:

Zakelijke coaching vragenlijst Document. Voor bedrijf: Door: Datum: Zakelijke coaching vragenlijst Document Voor bedrijf: Door: Datum: Inhoud Instructies Bedrijfs onderzoek 1. De verwachtingen in het bedrijf 2. Uitdagingen en mogelijkheden met inzicht op verwachting 3.

Nadere informatie

Zap-Q Certificatietraining

Zap-Q Certificatietraining Zap-Q Certificatietraining Zap-Q Certificatietraining Haal alles uit Zap-Q met de certificatietraining. Leer over alle ins-en-outs, maak optimaal gebruik van de Zap-Q persoonlijkheidsvragenlijst. Wilt

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JE DROOM

MAAK WERK VAN JE DROOM MAAK WERK VAN JE DROOM Een traject waarin je helderheid creëert over je talenten, ambities en drijfveren, zodat je meer houvast, energie en focus krijgt in je ontwikkeling. Praktische oplossingen voor

Nadere informatie

E-book. In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus

E-book. In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus 7 5 6 3 4 2 1 E-book In 7 stappen naar een effectieve HR-cyclus Inleiding Het doel van de HR-cyclus is: medewerkers ondersteunen in het leren en presteren, zodat zij maximaal bijdragen aan het succes van

Nadere informatie

Workshop Verzuimmanagement Verzuimverschil in 1 dag

Workshop Verzuimmanagement Verzuimverschil in 1 dag Workshop Verzuimmanagement Verzuimverschil in 1 dag 2014 Verzuimland Vermelde prijzen zijn gebaseerd op het prijsniveau van 2014 Verzuimmanagement De workshop Verzuimmanagement is een ééndaagse workshop

Nadere informatie

Training Leiderschap. Nederland

Training Leiderschap. Nederland Training Leiderschap Nederland Onze Trainingen en Diensten Het team van KED-SENS heeft haar aanbod van trainingen en diensten overzichtelijk in kaart gebracht. Alle mensen zijn uniek en leren en ontwikkelen

Nadere informatie

CarrièreBoost. Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu

CarrièreBoost. Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu CarrièreBoost Praktische begeleiding voor werknemers die zich succesvol willen presenteren op de arbeidsmarkt anno nu Op zoek naar een nieuwe baan waar begin ik?! Reorganisatie, inkrimping, u bent ontslagen!

Nadere informatie

Als je zegt dat je het niet kan, dan heb je gelijk Als je zegt dat je het wel kan, heb je ook gelijk ALBERT EINSTEIN

Als je zegt dat je het niet kan, dan heb je gelijk Als je zegt dat je het wel kan, heb je ook gelijk ALBERT EINSTEIN g Als je zegt dat je het niet kan, dan heb je gelijk Als je zegt dat je het wel kan, heb je ook gelijk ALBERT EINSTEIN onze waarden: vernieuwend plezier stoer inzicht leiderschap beweging verbinding vertrouwen

Nadere informatie

FOODSERVICE SALES ACCELERATOR. Powered by

FOODSERVICE SALES ACCELERATOR. Powered by FOODSERVICE SALES ACCELERATOR Powered by & Succesvolle commerciële professionals zijn goed in het helpen van hun klanten. Zij willen écht het verschil maken in het contact met de klant. Het Foodservice

Nadere informatie

Effectievere verkooporganisatie. Snel en blijvend meer rendement uit uw salesteam

Effectievere verkooporganisatie. Snel en blijvend meer rendement uit uw salesteam Effectievere verkooporganisatie Snel en blijvend meer rendement uit uw salesteam Snel en blijvend meer rendement uit uw salesteam! Tegen minimale verkoopkosten weer maximaal rendement uit uw salesteam.

Nadere informatie

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN

HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN HUDSON TALENT MANAGEMENT PARTNER BIJ HET SELECTEREN, MOTIVEREN EN ONTWIKKELEN VAN MENSEN MENSEN ZIJN HET HART VAN UW SUCCES BEDRIJVEN DIE DE BESTE MENSEN AAN ZICH WETEN TE BINDEN, PRESTEREN BETER. MAAR

Nadere informatie

opbrengstgericht werken in en door de sectie Doelen stellen en succescriteria formuleren voor leerlingen Informatie over doelen en succescriteria

opbrengstgericht werken in en door de sectie Doelen stellen en succescriteria formuleren voor leerlingen Informatie over doelen en succescriteria opbrengstgericht werken in en door de sectie Doelen stellen en succescriteria formuleren voor leerlingen Informatie over doelen en succescriteria APS en KPC-groep Colofon Deze uitgave maakt onderdeel uit

Nadere informatie

EXCELLENT VERKOPEN FACE TO FACE COMMUNICATIE TRAINING. Pieterman & Partners

EXCELLENT VERKOPEN FACE TO FACE COMMUNICATIE TRAINING. Pieterman & Partners EXCELLENT VERKOPEN FACE TO FACE COMMUNICATIE TRAINING Pieterman & Partners EXCELLENT VERKOPEN RESULTAAT Met succes communicatieve en commercieel technische vaardigheden in verkoop toepassen Meer rendement

Nadere informatie

Sit and Trade. Seize Opportunities Learn Do Practice Become Experience. Trade Week

Sit and Trade. Seize Opportunities Learn Do Practice Become Experience. Trade Week Sit and Trade Seize Opportunities Learn Do Practice Become Experience Trade Week TRADE WEEK: BEURSPLEIN 5 (AMSTERDAM) Het Beleggingsinstituut nodigt u uit om tijdens een intensieve Trade Week een gedisciplineerde

Nadere informatie

KERN TALENTASSESSMENT

KERN TALENTASSESSMENT KERN TALENTASSESSMENT De beste mensen op de juiste positie s die de juiste zaken goed doen! KERN TALENT ASSESSMENT Het Kern talent assessment is een zeer gerichte - en volledig objectieve - manier om medewerkers

Nadere informatie

Centrum voor Jeugd en Gezin. Bouwstenen voor de groei

Centrum voor Jeugd en Gezin. Bouwstenen voor de groei Centrum voor Jeugd en Gezin Bouwstenen voor de groei Moduleaanbod Stade Advies Centrum voor Jeugd en Gezin; Bouwstenen voor de groei Hoe organiseert u het CJG? Plan en Ontwikkelmodulen: Module Verkenning

Nadere informatie

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken

atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken atworkshops Live online & interactief Experts in live, online & interactief leren en samenwerken Hoe zorg je er in deze turbulente tijden voor dat mensen zich blijven ontwikkelen en relevant blijven voor

Nadere informatie

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen

E-resultaat aanpak. Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen E-resultaat aanpak Meer aanvragen en verkopen door uw online klant centraal te stellen 2010 ContentForces Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

ASSESSMENT The Right Profile

ASSESSMENT The Right Profile ASSESSMENT The Right Profile ASSESSMENT De basis van een succesvolle onderneming wordt gevormd door zijn werknemers. De concurrentiekracht van een bedrijf wordt bepaald door de snelheid waaraan ze zich

Nadere informatie

Verkopen is fun. In de training leer je jouw aanbod overtuigend onderscheiden en beter concurreren.

Verkopen is fun. In de training leer je jouw aanbod overtuigend onderscheiden en beter concurreren. In de training leer je jouw aanbod overtuigend onderscheiden en beter concurreren. Dit programma is bedoeld voor verkopers die meer potentiële klanten willen binden, opportuniteiten sneller ontplooien

Nadere informatie

TRAIN DE TRAINER EFFECTIEF EN RESULTAATGERICHT TRAINEN. Pieterman & Partners

TRAIN DE TRAINER EFFECTIEF EN RESULTAATGERICHT TRAINEN. Pieterman & Partners TRAIN DE TRAINER EFFECTIEF EN RESULTAATGERICHT TRAINEN Pieterman & Partners TRAIN DE TRAINER RESULTAAT Met succes een training ontwikkelen/aanpassen en het gewenste resultaat bereiken Een succesvolle presentatie,

Nadere informatie

Appraisal. Datum:

Appraisal. Datum: Appraisal Naam: Sample Candidate Datum: 08-08-2013 Over dit rapport: Dit rapport is op automatische wijze afgeleid van de resultaten van de vragenlijst welke door de heer Sample Candidate is ingevuld.

Nadere informatie

Tips voor verkoop in de bouw. Staat uw Acquisitie Realisatie Monitor op scherp?

Tips voor verkoop in de bouw. Staat uw Acquisitie Realisatie Monitor op scherp? Tips voor verkoop in de bouw Staat uw Acquisitie Realisatie Monitor op scherp? Tips voor verkoop in de bouw Staat uw Acquisitie Realisatie Monitor op scherp? Hoe succesvol is uw verkoopbeleid? Welke belangrijke

Nadere informatie

SUCCESVOL TELEFONISCH AFSPRAKEN MAKEN

SUCCESVOL TELEFONISCH AFSPRAKEN MAKEN SUCCESVOL TELEFONISCH AFSPRAKEN MAKEN OUTBOUND TELEFOONCOMMUNICATIE Pieterman & Partners SUCCESVOL TELEFONISCH AFSPRAKEN MAKEN RESULTAAT Sneller afspraken met de juiste contactpersoon. Meer respons en

Nadere informatie

Training & Support: "Hoe beter je het na de training oppakt, hoe hoger het rendement van de training!"

Training & Support: Hoe beter je het na de training oppakt, hoe hoger het rendement van de training! COMPUTER-COLLEGE.NL Telefoon 0182 633 123 Internet www.computer-college.nl Training & Support: "Hoe beter je het na de training oppakt, hoe hoger het rendement van de training!" Een nieuwe aanpak voor

Nadere informatie

VAN ACQUISITIE TOT AFSLUITEN

VAN ACQUISITIE TOT AFSLUITEN VAN ACQUISITIE TOT AFSLUITEN Meer dan ooit is de markt in beweging. De internationalisering en digitalisering zorgen in zeer hoog tempo voor nieuwkomers op de markt. Deze marktveranderingen vragen om beter

Nadere informatie

Toelichting View-In dashboard. Sales Funnel

Toelichting View-In dashboard. Sales Funnel Sales Funnel We weten dat voor het kopen van een nieuwe auto het aantal showroom bezoeken al jaren afneemt. Deze afname van toestroom van klanten in de showroom moet gecompenseerd worden door leads op

Nadere informatie

CREATUUR BUSINESS CASE

CREATUUR BUSINESS CASE CREATUUR BUSINESS CASE en dus ook van zijn de ondernemer is eigenaar, gewenste situatie methode vorm: ondernemerscoaching sector: clownerie, entertainment duur: 4 sessies niveaus: missie, identiteit, overtuigingen,

Nadere informatie

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een

4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL. Dez e t r a i n i n g i s e c h t een 4 - daagse podiumtraining BUSINESS AS UNUSUAL Dez e t r a i n i n g i s e c h t een a a n r a d er o m t e l ere n m e n s e n e c h t t e b e t re k k e n e n t e r a k e n m e t j o u w v er h a a l.

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

ultieme klantbediening

ultieme klantbediening de meest efficiënte en effectieve ultieme klantbediening verhoog uw organisatiebestaansrecht en prestaties met: The Brown Paper Company Zoekt u een specifieke oplossing of een verbeterd resultaat? Omzet

Nadere informatie

Training Within Industry - Job Instruction

Training Within Industry - Job Instruction Training Within Industry - Job Instruction Inleiding In veel bedrijven worden problemen opgelost door doelgericht aan die problemen te werken. Achteraf hadden deze problemen voorkomen kunnen worden, door

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS

(0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS (0 reviews) JE BENT ADVISEUR ADVIESVAARDIGHEDEN VOOR YOUNG PROFESSIONALS Meer invloed krijgen? Het kan. Je bent al even aan het werk en je wilt groeien in je rol als adviseur. In deze training oefen je

Nadere informatie

Samen. stevige. ambities. werken aan. www.schoolaanzet.nl

Samen. stevige. ambities. werken aan. www.schoolaanzet.nl Samen werken aan stevige ambities www.schoolaanzet.nl School aan Zet biedt ons kennis en inspiratie > bestuurder primair onderwijs Maak kennis met School aan Zet School aan Zet is de verbinding tussen

Nadere informatie

WIJ ZIJN ALLEEN OPEN TUSSEN 9.00 EN 13.00 UUR. Tele Train heeft het antwoord

WIJ ZIJN ALLEEN OPEN TUSSEN 9.00 EN 13.00 UUR. Tele Train heeft het antwoord WIJ ZIJN ALLEEN OPEN TUSSEN 9.00 EN 13.00 UUR Tele Train heeft het antwoord Grensverleggend klantcontact 24 uur per dag antwoord Burgers stellen steeds meer eisen aan het contact met u als gemeente. Sterker

Nadere informatie

Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen

Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen Ontwikkelen van commercieel vermogen voor niet commerciële mensen Dat aan het doel en de missie van ondernemingen zo zelden adequate aandacht wordt gegeven is misschien de belangrijkste oorzaak van zakelijke

Nadere informatie

WHITEPA- PER TIEN TIPS VOOR HET KIEZEN VAN EEN TELEMAR- KETINGBU- REAU

WHITEPA- PER TIEN TIPS VOOR HET KIEZEN VAN EEN TELEMAR- KETINGBU- REAU WHITEPA- PER TIEN TIPS VOOR HET KIEZEN VAN EEN TELEMAR- KETINGBU- REAU WHITEPAPER: TIEN TIPS VOOR HET KIEZEN VAN EEN TELEMARKETINGBUREAU Telemarketing is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces.

Nadere informatie

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding

YourCapability. Sales- en Accountmanagementopleiding YourCapability Sales- en Accountmanagementopleiding YoungCapacity sales biedt jonge salestalenten het YourCapability programma aan. Dit is een post-hbo sales- en accountmanagementopleiding gericht op sales

Nadere informatie

Training Conflicthantering

Training Conflicthantering Training Conflicthantering Conflicthantering, onderhandelen met resultaat Effectief ruziemaken. Kan dat? Wij denken van wel. Een conflict kan zorgen voor een nieuw inzicht of een frisse wind in een relatie.

Nadere informatie

ORGANISATIEONTWIKKELING ORGANISEREN & PRESTEREN. Voorbeelden opdrachten:

ORGANISATIEONTWIKKELING ORGANISEREN & PRESTEREN. Voorbeelden opdrachten: ORGANISATIEONTWIKKELING ORGANISEREN & PRESTEREN Voorbeelden opdrachten: Begeleiding bij reorganisatie en reductie van het personeelsbestand, zoals: sociaal plan, afspiegelingsoverzicht, functie-overgangsmatrix,

Nadere informatie

RESULTAATGERICHT ORGANISEREN

RESULTAATGERICHT ORGANISEREN RESULTAATGERICHT ORGANISEREN Hoe de beste resultaten te halen uit uw organisatie, managers en medewerkers. Wat is resultaatgericht organiseren? Resultaatgericht organiseren heeft als doel om organisaties

Nadere informatie

Investeren in elkaar

Investeren in elkaar Investeren in elkaar Kwaliteit begint bij de bron U vindt bij Adecco Contact Center Solutions antwoorden en oplossingen. Van betrokken specialisten die zich sterk maken voor de kwaliteit en effectiviteit

Nadere informatie

KLANTVRIENDELIJK TELEFOON & RECEPTIEVERKEER

KLANTVRIENDELIJK TELEFOON & RECEPTIEVERKEER KLANTVRIENDELIJK TELEFOON & RECEPTIEVERKEER INBOUND TELEFOONCOMMUNICATIE Pieterman & Partners KLANTVRIENDELIJK TELEFOON & RECEPTIEVERKEER RESULTAAT Efficiënt en klantgericht telefoonverkeer en representatieve

Nadere informatie

Nederlandse samenvatting

Nederlandse samenvatting Docenten in het hoger onderwijs zijn experts in wát zij doceren, maar niet noodzakelijk in hóe zij dit zouden moeten doen. Dit komt omdat zij vaak weinig tot geen training hebben gehad in het lesgeven.

Nadere informatie

EXECUTIVE PERFORMANCE

EXECUTIVE PERFORMANCE HEALTH & PERFORMANCE EXECUTIVE PERFORMANCE HIGH PERFORMANCE PROGRAM Effectief investeren in jezelf in de vitaliteit van je organisatie EXECUTIVE PERFORMANCE Energize High Performance dienstverlening van

Nadere informatie

Training KED-Coach Basis

Training KED-Coach Basis Training KED-Coach Basis Nederland Onze Trainingen en Diensten Het team van KED-SENS heeft haar aanbod van trainingen en diensten overzichtelijk in kaart gebracht. Alle mensen zijn uniek en leren en ontwikkelen

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Leidinggeven Leidinggeven: Kwaliteit: Uit veel onderzoeken blijkt dat de invloed van een leidinggevende op zijn omgeving enorm is. Een goede leidinggevende haalt meer uit zijn afdeling, weet zijn medewerkers

Nadere informatie

Sales Audit. Scherpsellen op blijvend commercieel succes

Sales Audit. Scherpsellen op blijvend commercieel succes Sales Audit Scherpsellen op blijvend commercieel succes Scherpstellen op blijvend commercieel succes. Snel en scherp de sterke en zwakke punten van uw organisatie in beeld. Uw verkoopapparaat is een van

Nadere informatie

Sales Boost. Per direct meer omzet uit kansrijke prospects

Sales Boost. Per direct meer omzet uit kansrijke prospects Sales Boost Per direct meer omzet uit kansrijke prospects Per direct meer omzet uit kansrijke prospects Met meer bellen; meer bezoeken, meer offertes en dus meer omzet. Hogere inspanning met dezelfde kwaliteit

Nadere informatie

Doelengenerator. Stel een doel en STEVEN erop af!

Doelengenerator. Stel een doel en STEVEN erop af! Doelengenerator Stel een doel en STEVEN erop af! Meer informatie? https://www.desteven.nl 1 Inleiding U hebt de stap genomen om aan uzelf te werken of om uw vaardigheden te verbeteren. Wanneer dat vanuit

Nadere informatie

Welkom bij de Vrijwilligersacademie Amsterdam!

Welkom bij de Vrijwilligersacademie Amsterdam! Pagina 1 van 5 Welkom bij de Vrijwilligersacademie Amsterdam! Informatiebrief voor directie en management van (potentiële) afnemers van diensten van de Vrijwilligersacademie Amsterdam. Wij willen u allereerst

Nadere informatie

Hoe word je succesvol in sales

Hoe word je succesvol in sales Hoe word je succesvol in sales Verkopen gaat niet vanzelf. Zeker niet in deze tijd. Toch zijn nog steeds veel verkopers erg succesvol. Dat komt niet door het product of de dienst die ze aanbieden, maar

Nadere informatie