A G E N D A. 3. Voorwaardelijk accepteren van het terugtreden van de bestuurder (ter bespreking)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "A G E N D A. 3. Voorwaardelijk accepteren van het terugtreden van de bestuurder (ter bespreking)"

Transcriptie

1 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders H.E.S. Beheer N.V., te houden op 3 september 2014 om uur in Townhall Room van Beurs-World Trade Center, Beursplein/hoek Coolsingel te Rotterdam A G E N D A 1. Opening 2. Toelichting op het aanbevolen openbaar bod (het "Bod") door 1908 Acquisition B.V. (de "Bieder"), een indirecte dochtermaatschappij van Hestya Energy B.V. ("Hestya Energy"), op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het aandelenkapitaal van H.E.S. Beheer N.V. (de "Vennootschap") (ter bespreking) 3. Voorwaardelijk accepteren van het terugtreden van de bestuurder (ter bespreking) 4. Decharge bestuurder (ter stemming) 5. Voorwaardelijke benoeming bestuurders (ter bespreking) 6. Voorwaardelijke benoeming commissarissen (ter stemming) 7. Voorwaardelijk voorstel tot het aanwijzen van de directie als bevoegd orgaan tot (ter stemming): a. het uitgeven van aandelen en het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen; en b. het beperken of uitsluiten van voorkeursrecht van aandeelhouders, onder voorbehoud van goedkeuring door de raad van commissarissen 8. Wat verder ter tafel komt 9. Rondvraag 10. Sluiting

2 TOELICHTING BIJ DE AGENDA: Agendapunt 2 Toelichting op het aanbevolen openbaar bod (het "Bod") door 1908 Acquisition B.V. (de "Bieder"), een indirecte dochtermaatschappij van Hestya Energy B.V. ("Hestya Energy"), op alle geplaatste en uitstaande gewone aandelen in het aandelenkapitaal van H.E.S. Beheer N.V. (de "Vennootschap") Op 16 mei 2014 hebben Hestya Energy en de Vennootschap gezamenlijk hun voorwaardelijke overeenstemming aangekondigd over het Bod tegen een biedprijs van EUR 43,64 (cum dividend) (na stock dividend) in contanten per uitgegeven en uitstaand gewoon aandeel van de Vennootschap (de "Biedprijs"). De Bieder heeft het Bod gedaan door openbaarmaking van haar biedingsbericht op 17 juli 2014 (het "Biedingsbericht"). Voor nadere informatie over het Bod wordt verwezen naar dit Biedingsbericht. De standpuntbepaling van de Vennootschap ten aanzien van het Bod (de "Standpuntbepaling") is gepubliceerd op 17 juli De directie en de raad van commissarissen van de Vennootschap (de "Raden") hebben het Bod en de Biedprijs uitgebreid overwogen. Nadere informatie over het besluitvormingsproces en de aanbevelingen van de Raden zijn opgenomen in de Standpuntbepaling. Ook de strategische, financiële en niet-financiële overwegingen ten aanzien van het Bod worden hierin toegelicht. Tijdens de BAvA zal een presentatie gegeven worden over het Bod. Daarna zal het Bod worden besproken conform het bepaalde in artikel 18 van het Besluit openbare biedingen Wft. Het Biedingsbericht en de Standpuntbepaling liggen ten kantore van de vennootschap ter inzage en staan op de webstie Wij bevelen aandeelhouders ten zeerste aan om hun eigen oordeel over het Bod en de gevolgen daarvan voor hen persoonlijk te vormen, gebaseerd op het Biedingsbericht, de Standpuntbepaling en, indien gewenst, onafhankelijk advies.

3 Agendapunt 3 Voorwaardelijk accepteren van het terugtreden van de bestuurder In het kader van het openbaar bod door 1908 Acquisition B.V. wenst de heer C.S.M. Molenaar af te treden als statutair bestuurder per de Dag van Overdracht (zoals gedefinieerd in het Biedingsbericht), onder de voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. Mocht om gelijk welke reden het openbaar bod door 1908 Acquisition B.V. geen doorgang vinden, dan zal de heer C.S.M. Molenaar aanblijven tot een nieuwe CEO benoemd kan worden. Agendapunt 4 Decharge bestuurder In verband met het mogelijke aftreden van de heer C.S.M. Molenaar wordt voorgesteld hem reeds nu al volledige en finale decharge te verlenen voor het door hem gevoerde bestuur van 14 februari 2014 tot de Dag van Overdracht. De decharge wordt effectief vanaf de Dag van Overdracht en onder de voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. De decharge wordt verleend op basis van de informatie verstrekt aan de algemene vergadering, inclusief het Biedingsbericht, de Standpuntbepaling, de toelichting op het Biedingsbericht, de persberichten en andere publiekelijk beschikbare informatie. Daarnaast zal op de algemene vergadering van aandeelhouders waarop de jaarrekening over 2014 wordt vastgesteld het punt van decharge van de heer C.S.M. Molenaar wederom op de agenda worden geplaatst omdat hem pas na vaststelling van de jaarrekening over 2014 volledige decharge verleend kan worden voor het door hem gedurende het boekjaar 2014 gevoerde bestuur. Agendapunt 5 Voorwaardelijke benoeming bestuurders Conform artikel 13.3 van de statuten geeft de raad van commissarissen kennis van zijn voornemen om, in het kader van het openbaar bod door 1908 Acquisition B.V., mevrouw B.P.E. Geelen, de heer M. Poulsen en de heer H.F.C. van Rietschoten te benoemen tot bestuurder per de Dag van Overdracht en onder voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. Mocht om gelijk welke reden het openbaar bod door 1908 Acquisition B.V. geen doorgang vinden, dan zullen deze personen niet als nieuwe leden van de directie van H.E.S. Beheer N.V. benoemd worden. Voor nadere informatie over deze personen wordt verwezen naar Bijlage 1.

4 Agendapunt 6 Voorwaardelijke benoeming commissarissen De raad van commissarissen draagt de heer P. Backhouse, de heer H.C.T.S. van Hövell tot Westerflier, de heer M.Q.H. van Poecke en de heer A.W. Ward voor als leden van de raad van commissarissen, naast de bestaande leden van de raad van commissarissen per de Dag van Overdracht en onder voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. Mocht om gelijk welke reden het openbaar bod door 1908 Acquisition B.V. geen doorgang vinden, dan zullen deze personen niet als commissaris van H.E.S. Beheer N.V. benoemd worden.voor nadere informatie over deze personen wordt verwezen naar Bijlage 2. De gegevens betreffende de heer P. Backhouse, de heer H.C.T.S. van Hövell tot Westerflier, de heer M.Q.H. van Poecke en de heer A.W. Ward als bedoeld in artikel 2:142 lid 3 BW liggen ten kantore van de vennootschap ter inzage en staan op de webstie Agendapunt 7 Voorwaardelijk voorstel tot het aanwijzen van de directie als bevoegd orgaan tot: a. het uitgeven van aandelen en het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen; en b. het beperken of uitsluiten van voorkeursrecht van aandeelhouders, onder voorbehoud van goedkeuring door de Raad van Commissarissen Dit voorstel houdt verband met de wens van 1908 Acquisition B.V. om in het kader van het openbaar bod haar aandelen in Wilhelmshavener Raffineriegesellschaft GmbH in te brengen in H.E.S. Beheer N.V. Het betreft het aanwijzen van de directie, voor de duur van een (1) jaar per de Dag van Overdracht, onder de voorwaarde van gestanddoening van het Bod, als bevoegd tot a. het uitgeven van aandelen en het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen tot vijfentwintig procent (25%) van het geplaatst kapitaal; en b. het beperken of uitsluiten van voorkeursrecht van aandeelhouders ten aanzien van de aandelen die op deze wijze door de directie worden uitgegeven, onder voorbehoud van goedkeuring door de raad van commissarissen. Voor een nadere toelichting wordt verwezen naar paragraaf van het Biedingsbericht.

5 BIJLAGE 1 INFORMATIE VOORGEDRAGEN BESTUURDERS RELEVANTE INFORMATIE BARBARA GEELEN Barbara Geelen is werkzaam bij Hestya Energy sinds maart 2014 als Chief Financial Officer en Executive Director. Barbara Pauline Elisabeth Leeftijd 40 Master of Business Administration (Radboud Universiteit in Nijmegen) Mevrouw Geelen is chief financial officer en executive director van Hestya Energy B.V. Voormalige functies en relevante ervaringen Mevrouw Geelen heeft meer dan 16 jaar ervaring in international investment banking, voornamelijk in de sectoren Energy, Telecom, Media en Technology.Voordat zij begon bij Hestya Energy, was mevrouw Geelen Managing Director bij ABN AMRO Bank N.V. Van 1998 tot 2008 werkte zij voor ABN AMRO Bank N.V. in Rotterdam, Singapore en Londen, in corporate banking, energy coverage en high yield capital markets. Van 2008 tot 2012 werkte zij voor RBS in de global restructuring group en het equity capital markets team. Ze speelde een belangrijke rol in vele complexe herstructureringen in Roemenië, Nederland en het Midden-Oosten, inclusief de herstructurering van Dubai World. In 2012 keerde zij terug bij ABN AMRO waar zij verantwoordelijk werd voor de TMT en Financial Sponsor coverage franchise. RELEVANTE INFORMATIE MARTIN POULSEN Martin Poulsen is werkzaam bij Hestya als Chief Executive Officer sinds juni Martin Poulsen Leeftijd 43 MBA (International Institute for Management Development (IMD) in Lausanne, Zwitserland). De heer Pousel is Chief Executive Officervan hestya Energy B.V. Voormalige functies en relevante ervaringen Dhr. Poulsen heeft meer dan twaalf jaar ervaring bij APM Terminals, een wereldwijd terminal netwerk met werknemers in 67 landen en een belang in 71 havens en terminal voorzieningen, dat een aantal sleutelposities inneemt. Zijn laatste functie was Senior Vice President van APM Terminals B.V., waar hij specifiek was aangewezen om de performance van de wereldwijde terminal portfolio te verbeteren op het gebied van veiligheid. Daarvoor was hij CEO van APM Terminals van 2006 tot 2012 in Rotterdam, waar hij verantwoordelijk was voor een haven en binnenlandse portfolio in tien landen met assets ter waarde van meer dan USD 1 miljard en meer dan 5,000 werknemers. Van 2001 tot 2006 was Martin Vice President Business Development, waarbij hij verantwoordelijk was voor het identificeren en binnenhalen van nieuwe projecten/assets voor de wereldwijde APM Terminals portfolio.

6 RELEVANTE INFORMATIE HARRY VAN RIETSCHOTEN Harry van Rietschoten is werkzaam bij Hestya Energy sinds 2012 als Executive Director. Dhr. Van Rietschoten heeft meer dan 15 jaar ervaring in de internationale olie- en gasindustrie en heeft in die periode gewerkt aan een breed scala aan projecten. Harry Fredrik Constantijn van Rietschoten Leeftijd 47 Rechtsgeleerdheid (Erasmus Universiteit in Rotterdam), M.B.A. (Rotterdam School of Management) en M.Sc. in International Transport (University of Wales in Cardiff). De heer van Rietschoten is momenteel executive director van Hestya Energy B.V. Voormalige functies en relevante ervaringen Voordat hij werkzaam was bij Hestya Energy, heeft dhr. Van Rietschoten gewerkt als Executive Director bij 4Gas Holding B.V., een ontwikkelaar en exploitant van LNG hergassingsterminals. Van 1999 tot 2006 werkte hij voor Petroplus International N.V. als Director Legal Affairs & Company Secretary. Bij Petroplus was hij nauw betrokken bij verschillende M&A transacties, evenals de delisting aan de Amsterdamse beurs. Voordat hij begon bij Petroplus, werkte hij bijna vijf jaar bij het Rotterdamse advocatenkantoor Nauta Dutilh. Hij richtte zich daar op kwesties van maritiem recht en herstructureringen.

7 BIJLAGE 2 INFORMATIE VOORGEDRAGEN COMMISSARISSEN RELEVANTE INFORMATIE PETER BACKHOUSE Peter Backhouse heeft 40 jaar ervaring in de internationale energiesector. Zijn ervaring in de olie- en gassector en zijn uitgebreide betrokkenheid bij zijn vorige werkgevers bleken van onschatbare waarde te zijn voor de raad van bestuur. Peter Backhouse Leeftijd 63 Harper Adams College De heer Backhouse is momenteel president commissaris van Hestya Energy B.V. en is senior niet-uitvoerend bestuurder van Clakson plc. Daarnaast is hij ook lid van de Raad van Advies van Riverstone Holdings LLC Voormalige functies en relevante ervaringen De heer Backhouse heeft 25 jaar lang bij BP Plc gewerkt ("BP"), waar hij verschillende senior posities heeft bekleed in de afdelingen Exploration and Production, Refining and Marketing en Finance. Hij was hoofd van Capital Markets and Mergers & Acquisitions voor BP eind jaren '80, een periode waarin binnen BP belangrijke bedrijfsherstructureringen hebben plaatsgevonden. Begin jaren '90 was hij hoofd van BP's UK North Sea Oil Development en lid van het uitvoerend comité van Global Exploration and Production. In 1995 is hij aangesteld als voorzitter van BP Europe en CEO van de European Refining & Marketing afdeling van BP. Na de fusie met Amoco Corp. is hij aangesteld als uitvoerend vice-president van BP's Global R&M activiteiten. De heer Backhouse is tevens niet-uitvoerend bestuurder van BG Group plc geweest van juli 2000 tot en met mei 2014 en heeft de functie van niet-uitvoerend bestuurder van Petroplus Hodings AG tot februari 2007 bekleed. RELEVANTE INFORMATIE ANDREW W. WARD De heer Ward heeft veel ervaring op het gebied van sourcing en het beheer van beleggingen in de energie industrie, met een bijzondere nadruk op de midstream sector. Andrew W. Ward Leeftijd 47 Dartmouth College (AB) and UCLA Anderson School of Management (MBA) Partner van Riverstone Holdings LLC Voormalige functies en relevante ervaringen Voor zijn aanstelling bij Riverstone was de heer Ward partner en managing director bij Hyperion Partners/Ranieri & Co. ("Hyperion"), een private equity fonds dat gespecialiseerd is in investeringen in de financiële dienstverlening en onroerend goed sectoren. Tot zijn verantwoordelijkheden behoorden alle aspecten op het gebied van private equity investeringen, van het evalueren van acquisitie-mogelijkheden tot het deelnemen in de van raad van besturen van Hyperion's portefeuille bedrijven. De heer Ward was tevens betrokken bij de financiering, strategische ontwikkeling en monitoring van Hyperion's

8 s in andere commissariaten Voormalige functies en andere commissariaten acquisitions. Hij was voor zijn aanstelling bij Hyperion associate bij de Merrill Lynch High Yield Finance Group, waar hij zich specialiseerde in acquisitiefinanciering en M&A transacties. De heer Ward is zijn private equity carrière begonnen als senior financial analist bij Merrill Lynch Capital Partners, Inc., een volledige dochteronderneming van Merrill Lynch, dat private equity kapitaal beheerde voor leveraged buyouts in verscheidene industrieën. De heer Ward zit momenteel in de raad van bestuur van Bridger, Hestya Energy, Mistral Energy, Niska Gas Storage, and USA Compression als niet-uitvoerend lid. De heer Ward heeft in de raad van bestuur van PVR Partners LP, Buckeye GP LLC, Gibson Energy Inc, Mainline Management LLC en Penn Virginia Resource GP LLC gezeten als niet-uitvoerend lid. RELEVANTE INFORMATIE MARCEL Q.H. VAN POECKE Marcel van Poecke is een 25-jarige energiesector veteraan die veel ervaring heeft in de internationale olie en gas beleggingen industrie. Martialis Q.H. van Poecke Leeftijd 54 Universiteit van Wageningen (Agricultural Business Administration), William E. Simon School of Management van de Universiteit van Rochester (MBA) Hoofd van Carlyle International Energy Partners Voormalige functies en relevante ervaringen Voordat de heer van Poecke het hoofd van CIEP is geworden, heeft hij in 2007 zijn persoonlijke holding company Atlas N.V. opgericht (opererend onder de naam "AtlasInvest"). AtlasInvest heeft meer dan $1 miljard beheerd vermogen en de kern investeringen van AtlasInvest zijn in gas en olie met een brede en diverse investeringsportfolio (zowel in omvang als in geografie), die betrekking heeft op alle onderdelen van de energieketen inclusief exploratie en productie, midstream en downstream. Daarnaast heeft AtlasInvest complementerende investeringen in alternatieve energie bedrijven. Voorafgaand aan AtlasInvest richtte de heer van Poecke Petroplus op na een management buy-out in 1993 en leidde deze met succes naar de positie van grootste onafhankelijke olieraffinaderij in Europa door middel van een aantal grote overnames en verkopen. De heer van Poecke was van 1993 tot 2006 co-chief executive officer van Petroplus. Tussen 1998 en 2005 was Petroplus genoteerd aan de Amsterdamse beurs. s en andere commissariaten De heer van Poecke is voorzitter van de raad van bestuur van Oranje-Nassau Energie (ONE), een AtlasInvest portfolio bedrijf met olie -en gasactiva in de Noordzee en West-Afrika. Hij is tevens lid van de raad van comissarissen van Argos Group Holding, Hestya Energy B.V. en Emergya Wind Technologies Holdings. De heer van Poecke is tevens de vice voorzitter van Energy Intelligence Group, niet-uitvoerend bestuurslid van Discover Exploration Ltd en VARO Energy Holding AG.

9 RELEVANTE INFORMATIE HAROUN C.T.S. VAN HÖVELL De heer Van Hövell is een zeer competent bestuurder met de relevante vaardigheden en ervaring. Haroun C.T.S. van Hövell Leeftijd 42 Erasmus University (MA in Applied Economics) and INSEAD (MBA) Managing director van Riverstone Holdings LLC Voormalige functies en relevante ervaringen Tot zijn aanstelling bij Riverstone, was de heer Van Hövell CFO van 4Gas Holding B.V., een Riverstone portfolio bedrijf toegewijd in de ontwikkeling en exploitatie van natuurlijke vloeibare gas terminals. Van 2000 tot 2006, heeft de heer Van Hövell gewerkt voor The Carlyle Group in Londen waar zijn focus lag op leveraged buyout transacties in Europa, zoals de gedeeltelijke privatisering van QinetiQ Holdings plc. Bij Carlyle heeft hij een leidende rol gespeeld in de privatisering van Petroplus International en was hij nauw betrokken in de bedrijfsontwikkeling van Petroplus International, inclusief de add-on acquisitie in de raffinaderij sector. Voor zijn aanstelling bij Carlyle is hij investment banker geweest bij Salomon Smith Barnet in London. Daar was hij actief in overnames, acquisities en capital market transacties. s en andere commissariaten De heer van Hövell zit in de raad van commissarissen van Hestya Energy B.V. en hij is niet-uitvoerend bestuurder van Cuadrilla Resources en White Rose Energy Ventures Holdings LP.

6.2. Voorwaardelijke benoeming, per de Datum van Overdracht op de voorwaarde dat Overdracht

6.2. Voorwaardelijke benoeming, per de Datum van Overdracht op de voorwaarde dat Overdracht Agenda voor de buitengewone algemene vergadering ("BAVA") van te houden op 7 december 2015 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1, te Almelo 1. Opening 2. Mededelingen 3. Toelichting op het

Nadere informatie

6.1. Voorwaardelijk aftreden, per de Datum van Overdracht op de voorwaarde dat Overdracht

6.1. Voorwaardelijk aftreden, per de Datum van Overdracht op de voorwaarde dat Overdracht Agenda voor de buitengewone algemene vergadering ("BAVA") van Koninklijke Ten Cate N.V. te houden op 7 december 2015 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1, te Almelo 1. Opening 2. Mededelingen

Nadere informatie

AGENDA. 2. Bespreking notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 24 april 2008.

AGENDA. 2. Bespreking notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 24 april 2008. GENDA AGENDA Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders De Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van DNC De Nederlanden Compagnie N.V. ( DNC ) wordt gehouden op 4 november 2008

Nadere informatie

AGENDA VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS. 1 Opening. 2 Behandeling van het verslag van de Raad van

AGENDA VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS. 1 Opening. 2 Behandeling van het verslag van de Raad van AGENDA VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS Donderdag 28 maart 2013 om 14:00 op het hoofdkantoor van Mediq N.V. Hertogswetering 159, 3543 AS Utrecht, tel. +31 (0)30 282 19 11 1 Opening

Nadere informatie

8. Machtiging van de Raad van Bestuur om eigen aandelen in te kopen*

8. Machtiging van de Raad van Bestuur om eigen aandelen in te kopen* Gamma Holding N.V. Panovenweg 12 Postbus 80 5700 AB Helmond Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Gamma Holding N.V. ( Gamma Holding of de Vennootschap ), te houden op donderdag

Nadere informatie

Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap )

Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap ) Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap ) Woensdag 21 december 2016 om 14.00 uur Hotel NH Waalwijk Bevrijdingsweg 1 5161 BZ Waalwijk

Nadere informatie

AGENDA. 2. Jaarverslag 2014 a. Bespreking van het verslag van de Raad van Commissarissen b. Bespreking van het verslag van de Directie

AGENDA. 2. Jaarverslag 2014 a. Bespreking van het verslag van de Raad van Commissarissen b. Bespreking van het verslag van de Directie 1. Opening AGENDA Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Brill NV te houden op woensdag 13 mei 2015 om 14.00 uur ten kantore van de Vennootschap, Plantijnstraat 2, Leiden

Nadere informatie

AGENDA. Voor (het advies inzake) de bereikbaarheid verwijzen wij naar onze website:

AGENDA. Voor (het advies inzake) de bereikbaarheid verwijzen wij naar onze website: Stibbe agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek Nedap, gevestigd te Groenlo, ("Nedap N.V.") te houden op 5 april 2018, s morgens om 11.00

Nadere informatie

AGENDA. Voor (het advies inzake) de bereikbaarheid verwijzen wij naar onze website:

AGENDA. Voor (het advies inzake) de bereikbaarheid verwijzen wij naar onze website: Stibbe agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek Nedap, gevestigd te Groenlo, ("Nedap N.V.") te houden op 5 april 2018, s morgens om 11.00

Nadere informatie

MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 2017 22 MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS AGENDA JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN SLIGRO FOOD GROUP N.V. TE HOUDEN OP WOENSDAG 22 MAART 2017 OM 10.30 UUR TEN KANTORE VAN

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (de Vennootschap ) te houden op 17 maart

Nadere informatie

AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TNT EXPRESS N.V.

AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TNT EXPRESS N.V. AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TNT EXPRESS N.V. Maandag 6 augustus 2012, 14:00 uur TNT Centre Taurusavenue 111, Hoofddorp, Nederland 1 Buitengewone Algemene Vergadering van

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum 3 mei 2011 Tijd 14.30 uur Plaats Dorint Hotel Amsterdam Airport Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol-Oost Agenda 2011 Algemene Vergadering van Aandeelhouders 1 Opening 2 Verslag van de Raad van

Nadere informatie

1. Opening. 2. Mededelingen. 3. Samenstelling raad van bestuur (ter beslissing) 4. Samenstelling raad van commissarissen (ter beslissing)

1. Opening. 2. Mededelingen. 3. Samenstelling raad van bestuur (ter beslissing) 4. Samenstelling raad van commissarissen (ter beslissing) Agenda voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders ( BAVA ) van Koninklijke Ten Cate N.V., die wordt gehouden op donderdag 25 augustus 2016 om 14.00 uur ten kantore van de vennootschap,

Nadere informatie

AGENDA BUITENGEWONE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN UNIT 4 N.V. (''BAVA'')

AGENDA BUITENGEWONE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN UNIT 4 N.V. (''BAVA'') AGENDA BUITENGEWONE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN UNIT 4 N.V. (''BAVA'') Datum: 19 februari 2014 Locatie: Hoofdkantoor UNIT4 N.V. Stationspark 1000, Sliedrecht Tijd: 15.00 uur, CET De agendapunten

Nadere informatie

NB: De agendapunten 4, 6, 8a, 8b, 9, 11, 12, 13, 14 en 15 zullen ter stemming worden gebracht.

NB: De agendapunten 4, 6, 8a, 8b, 9, 11, 12, 13, 14 en 15 zullen ter stemming worden gebracht. Beter Bed Holding N.V. Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders op donderdag, 28 april 2011 om 12.30 uur bij IBN Vergadercentrum, Hockeyweg 5, 5405 NC Uden 1. Opening. 2. Bespreking jaarverslag 2010.

Nadere informatie

16 december 2013. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV. Maandag 16 december 2013 50095356 M 10382401 / 1

16 december 2013. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV. Maandag 16 december 2013 50095356 M 10382401 / 1 16 december 2013 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV Maandag 16 december 2013 AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS SIMAC TECHNIEK NV Te houden

Nadere informatie

Crown Van Gelder N.V. gevestigd te Velsen

Crown Van Gelder N.V. gevestigd te Velsen Crown Van Gelder N.V. gevestigd te Velsen Agenda voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders (Vergadering) van Crown Van Gelder N.V. (de Vennootschap) te houden op 19 maart 2015 om 14:00

Nadere informatie

8. Herbenoeming van de heer U.H.R. Schumacher als lid van de Raad van Commissarissen*

8. Herbenoeming van de heer U.H.R. Schumacher als lid van de Raad van Commissarissen* AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASM International N.V., te houden op woensdag 25 mei 2016 om 14:00 CET uur in het Hilton Hotel, Apollolaan 138, Amsterdam, Nederland.

Nadere informatie

AGENDA. 3. Kennisgeving voorwaardelijke benoeming van de heer Cenk Düzyol als lid van de Raad van Bestuur

AGENDA. 3. Kennisgeving voorwaardelijke benoeming van de heer Cenk Düzyol als lid van de Raad van Bestuur AGENDA voor de Buitengewone Algemene Vergadering ("BAVA") van Ballast Nedam N.V., te houden op 30 oktober 2015 om 14.00 uur op het hoofdkantoor van Ballast Nedam N.V., Ringwade 71, 3439 LM Nieuwegein 1.

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Wolters Kluwer N.V., te houden op donderdag 18 april 2019, aanvang 11.00 uur in Hotel

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum 6 mei 2013 Tijd 14.30 uur Plaats Steigenberger Airport Hotel Amsterdam (voorheen: Dorint Hotel Amsterdam Airport) Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol-Oost Agenda 2013 Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Corporate Governance. 4. Bezoldiging in het boekjaar 2017

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Corporate Governance. 4. Bezoldiging in het boekjaar 2017 AGENDA Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK N.V. te houden op woensdag 25 april 2018 om 11.30 uur ten kantore van de vennootschap, De Entree 500 te 1101 EE Amsterdam 1. Opening

Nadere informatie

TOELICHTING OP DE AGENDA VOOR DE JAARVERGADERING VAN KONINKLIJKE DSM N.V. TE HOUDEN OP 31 MAART 2004

TOELICHTING OP DE AGENDA VOOR DE JAARVERGADERING VAN KONINKLIJKE DSM N.V. TE HOUDEN OP 31 MAART 2004 TOELICHTING OP DE AGENDA VOOR DE JAARVERGADERING VAN KONINKLIJKE DSM N.V. TE HOUDEN OP 31 MAART 2004 TOELICHTING OP AGENDAPUNT 2 De Raad van Bestuur zal een toelichting geven op het jaarverslag van de

Nadere informatie

7.c Kennisgeving door de raad van commissarissen van de voor benoeming voorgedragen

7.c Kennisgeving door de raad van commissarissen van de voor benoeming voorgedragen 1. Opening Agenda voor de algemene vergadering van Koninklijke Ten Cate N.V. te houden op donderdag 17 april 2014 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1 te Almelo. 2. Mededelingen 3. Jaarverslag

Nadere informatie

smarter solutions THE NEXT LEVEL

smarter solutions THE NEXT LEVEL 101010101010010100101001010100101011010101000100101001010010101010100100101010101001010100101010101010101010100 101010101010101001010100101010101001011010010001001101001011110101011101010101110101010101010100101010101010101

Nadere informatie

AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN RSDB N.V.

AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN RSDB N.V. AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN RSDB N.V. De Raad van Bestuur van RSDB N.V. (de "Vennootschap") nodigt haar aandeelhouders en andere vergadergerechtigden uit tot

Nadere informatie

AGENDA. Keep creating. Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V.

AGENDA. Keep creating. Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V. AGENDA 2019 Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V. Datum 13 mei 2019 Tijd 14.30 uur Plaats Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre Piet Heinkade 11 1019 BR Amsterdam Keep creating

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum 7 mei 2012 Tijd 14.30 uur Plaats Dorint Hotel Amsterdam Airport Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol-Oost Agenda 2012 Algemene Vergadering van Aandeelhouders 1 Opening 2 Verslag van de Raad van

Nadere informatie

A G E N D A. 9. a. Aanwijzing inzake uitgifte van aandelen (stempunt) b. Aanwijzing inzake beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht (stempunt)

A G E N D A. 9. a. Aanwijzing inzake uitgifte van aandelen (stempunt) b. Aanwijzing inzake beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht (stempunt) A G E N D A voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Ballast Nedam N.V., te houden op donderdag 19 mei 2011 om 13.30 uur in Artis Party- en Congrescentrum aan de Plantage Middenlaan

Nadere informatie

AGENDA. Keep creating. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V.

AGENDA. Keep creating. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V. AGENDA 2017 Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V. Datum 15 mei 2017 Tijd 14.30 uur Plaats Mövenpick Hotel Amsterdam Centrum Piet Heinkade 11 1019 BR Amsterdam Keep creating 2 CORBION

Nadere informatie

Voorzitter van de vergadering is de heer Olde Bolhaar, voorzitter van de raad van commissarissen van de vennootschap.

Voorzitter van de vergadering is de heer Olde Bolhaar, voorzitter van de raad van commissarissen van de vennootschap. BESLUITENLIJST van de bijzondere vergadering van aandeelhouders van de te Vijfhuizen gevestigde vennootschap Punch Technix N.V., gehouden op woensdag 27 juni 2007 om 11.00 uur in Beursplein 5 te Amsterdam.

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Bezoldiging in het boekjaar 2016

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Bezoldiging in het boekjaar 2016 AGENDA van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK N.V. te houden op woensdag 26 april 2017 om 11.30 uur ten kantore van de vennootschap, Nieuwezijds Voorburgwal 225 te 1012

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Wolters Kluwer N.V., te houden op donderdag 20 april 2017, aanvang 11.00 uur in het Sofitel

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Corporate Governance. 4. Bezoldiging in het boekjaar 2018

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Corporate Governance. 4. Bezoldiging in het boekjaar 2018 AGENDA Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK N.V. te houden op woensdag 24 april 2019 om 11.30 uur ten kantore van de vennootschap, De Entree 500 te 1101 EE Amsterdam 1. Opening

Nadere informatie

Buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders 2015

Buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders 2015 Buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders 2015 Koninklijke Ten Cate NV CORPORATE footer 1 CORPORATE 1. Opening Buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders 2015 presenter location &

Nadere informatie

Convocatie. Convocatie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van ABN AMRO Group N.V. op 8 augustus 2017

Convocatie. Convocatie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van ABN AMRO Group N.V. op 8 augustus 2017 Convocatie Convocatie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van ABN AMRO Group N.V. op 8 augustus 2017 2 Convocatie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van ABN AMRO Group N.V. Convocatie voor

Nadere informatie

Buitengewone algemene vergadering van Aandeelhouders

Buitengewone algemene vergadering van Aandeelhouders Dit is een gezamenlijk persbericht van Univar N.V. en Ulixes B.V. die is vereist op grond van artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995. Niet voor vrijgave, publicatie of distributie,

Nadere informatie

VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam

VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam AGENDA Van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van VastNed Offices/Industrial N.V.

Nadere informatie

-1- AGENDA. 1. Opening en mededelingen.

-1- AGENDA. 1. Opening en mededelingen. AGENDA Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Macintosh Retail Group NV, te houden op dinsdag 22 april 2008 om 14.00 uur in het Golden Tulip Apple Park Hotel, Pierre de Coubertinweg

Nadere informatie

1. Opening van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders en Mededelingen.

1. Opening van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders en Mededelingen. Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ABN AMRO Holding N.V. ( ABN AMRO ), te houden op donderdag 1 november 2007, aanvang 11.00 uur, op het hoofdkantoor van ABN AMRO Bank

Nadere informatie

Agenda. voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV

Agenda. voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV te houden op dinsdag 31 mei om 14.30 uur in NH HOTEL,STATIONSWEG 75,3811 MH te Amersfoort. 1. Opening 2. Mededelingen 3.

Nadere informatie

AGENDA. Voor (het advies inzake) de routebeschrijving en bereikbaarheid met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar onze website: www.nedap.com.

AGENDA. Voor (het advies inzake) de routebeschrijving en bereikbaarheid met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar onze website: www.nedap.com. AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek Nedap, gevestigd te Groenlo, te houden op 3 april 2014, s morgens om 11.00 uur in het EYE (filmmuseum)

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders TMC Group N.V.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders TMC Group N.V. Algemene Vergadering van Aandeelhouders TMC Group N.V. Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TMC Group N.V. ( TMC ), te houden op woensdag 21 april 2010 om 10.00 uur te Hotel Novotel

Nadere informatie

- Vaststelling van de jaarrekening 2014 van ABN AMRO Group N.V.

- Vaststelling van de jaarrekening 2014 van ABN AMRO Group N.V. Verantwoording stemgedrag eerste half jaar 2015 Stemgedrag op vergaderingen van aandeelhouders en genomen aandeelhoudersbesluiten buiten vergadering 1. Inleiding NLFI onderschrijft het belang van de Nederlandse

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 4 april 2019 NEDAP JV 2018 VERSLAGDEEL 3E PROEF 11-02-2019 Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum / locatie Agenda voor de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche

Nadere informatie

Er zijn vanuit de Raad van Bestuur of de Raad van Commissarissen geen mededelingen gekomen.

Er zijn vanuit de Raad van Bestuur of de Raad van Commissarissen geen mededelingen gekomen. MTY Holdings N.V. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum: 16 december 2015 Locatie: Hotel Mitland te Utrecht Aanwezig namens MTY Holdings N.V.: De heer P.P.F. de Vries Mevrouw K. Koopmans

Nadere informatie

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VALUE8 N.V.

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VALUE8 N.V. OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VALUE8 N.V. Het bestuur van Value8 N.V. ( Vennootschap ) nodigt haar aandeelhouders en andere vergadergerechtigden (tezamen, de Vergadergerechtigden )

Nadere informatie

agenda algemene vergadering Aalberts Industries N.V.

agenda algemene vergadering Aalberts Industries N.V. agenda algemene vergadering Aalberts Industries N.V. woensdag 17 april 2019 11:00 uur (CEST) Jaarbeurs Media Plaza Auditorium Croeselaan 6 3521 CA Utrecht agenda algemene vergadering Aalberts Industries

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Vaststelling van de jaarrekening 2012 (stempunt)

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Vaststelling van de jaarrekening 2012 (stempunt) AGENDA van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK N.V. te houden op woensdag 24 april 2013 om 11.30 uur ten kantore van de vennootschap, Spuistraat 172 te 1012 VT Amsterdam

Nadere informatie

2. Verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2014

2. Verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2014 Akzo Nobel N.V. Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Akzo Nobel N.V. (de Vennootschap ), te houden in het Hilton hotel, Apollolaan 138 te Amsterdam, op woensdag 22 april 2015, aanvang

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening / Mededelingen. 2. Verslag over het boekjaar 2014. 3. Uitvoering van het Remuneratiebeleid over 2014

AGENDA. 1. Opening / Mededelingen. 2. Verslag over het boekjaar 2014. 3. Uitvoering van het Remuneratiebeleid over 2014 AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASM International N.V., te houden op donderdag 21 mei 2015 om 14:00 CET uur in het Hilton Hotel, Apollolaan 138, Amsterdam, Nederland.

Nadere informatie

De agenda: Onderwerpen. 1. Opening en mededelingen. 2. Verslag van de Raad van Bestuur van zaken 2011

De agenda: Onderwerpen. 1. Opening en mededelingen. 2. Verslag van de Raad van Bestuur van zaken 2011 Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Qurius N.V. (de "Vennootschap") te houden op donderdag 24 mei 2012 om 10.00 uur in het Qurius Inspirience Center, Van Voordenpark 1a, Zaltbommel

Nadere informatie

Agenda en toelichting. jaarlijkse algemene vergadering. van aandeelhouders van 24 april 2013

Agenda en toelichting. jaarlijkse algemene vergadering. van aandeelhouders van 24 april 2013 012 Agenda en toelichting jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 24 april 2013 Agenda van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, te houden op woensdag 24 april 2013 om 15.00

Nadere informatie

AGENDA EN TOELICHTING VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN WAVIN N.V.

AGENDA EN TOELICHTING VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN WAVIN N.V. WavinWavin N.V. N.V. AGENDA EN TOELICHTING VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN WAVIN N.V. 27 april 2011 Solutions for Essentials Agenda Agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 28 maart 2014 om 11.00 uur te Breukelen.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de Vennootschap), te houden op vrijdag 28 maart 2014 om 11.00 uur te Breukelen. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 28 maart 2014 om 11.00 uur te Breukelen. Agenda: 1. Opening en mededelingen*. 2. Voorstel tot vaststelling

Nadere informatie

2. ABN AMRO Group N.V. Op 18 mei 2016 heeft NLFI deelgenomen aan de algemene vergadering van aandeelhouders van ABN AMRO Group N.V.

2. ABN AMRO Group N.V. Op 18 mei 2016 heeft NLFI deelgenomen aan de algemene vergadering van aandeelhouders van ABN AMRO Group N.V. Verantwoording stemgedrag tweede kwartaal 2016 1. Inleiding NLFI onderschrijft het belang van de Nederlandse Corporate Governance Code en wil de relevante principes en best practice bepalingen van de Nederlandse

Nadere informatie

3. Verslag van de Raad van Commissarissen en van zijn commissies over het boekjaar 2012 (informatie)

3. Verslag van de Raad van Commissarissen en van zijn commissies over het boekjaar 2012 (informatie) Vrije vertaling AGENDA Algemene Vergadering van Aandeelhouders van SBM Offshore N.V. (de "Vennootschap") te houden op dinsdag 2 april 2013, aanvang 14.30 uur, in het Hilton hotel, Weena 10, 3012 CM te

Nadere informatie

Agenda en toelichting

Agenda en toelichting Agenda en toelichting jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 23 april 2014 Agenda van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, te houden op woensdag 23 april 2014 om 15.00

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen door de voorzitter van de raad van commissarissen van de Vennootschap (de "Raad van Commissarissen").

1. Opening en mededelingen door de voorzitter van de raad van commissarissen van de Vennootschap (de Raad van Commissarissen). Toelichting op de agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (de "Algemene Vergadering") van ForFarmers N.V. (de "Vennootschap") te houden op donderdag 26 april 2018 1 TOELICHTING

Nadere informatie

Agenda van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Agenda van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders Die zal worden gehouden op donderdag 12 mei 2016, vanaf 14.00 uur, in het Hilton Amsterdam hotel, Apollolaan 138 te Amsterdam. 1. Toespraak

Nadere informatie

Koninklijke KPN N.V. Agenda

Koninklijke KPN N.V. Agenda Koninklijke KPN N.V. Agenda Koninklijke KPN N.V. nodigt haar aandeelhouders uit voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op donderdag 12 april 2012 op het KPN Hoofdkantoor, Maanplein

Nadere informatie

Océ Agenda van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders, donderdag 23 april 2009

Océ Agenda van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders, donderdag 23 april 2009 Océ Agenda van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders, donderdag 23 april 2009 Océ N.V. Agenda van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders Donderdag 23 april 2009 Agenda Agenda

Nadere informatie

6. Decharge van de Raad van Commissarissen voor het gehouden toezicht.

6. Decharge van de Raad van Commissarissen voor het gehouden toezicht. ASM International N.V. AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASM International N.V. te houden op donderdag 14 mei 2009 om 14.00 uur in het Nassau Paviljoen van het Hilton

Nadere informatie

RELX N.V. Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering. Dinsdag 26 september 2017 om uur

RELX N.V. Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering. Dinsdag 26 september 2017 om uur De officiële taal van de Agenda is de Nederlandse taal en de Nederlandse versie is bindend voor het bepalen van de juridische positie van de Vennootschap. RELX N.V. Agenda voor de Buitengewone Algemene

Nadere informatie

van Aandeelhouders 12 maart 2008

van Aandeelhouders 12 maart 2008 Algemene vergadering van Aandeelhouders Agenda Jaarlijkse van te houden op woensdag om 11.00 uur ten kantore van de Vennootschap, Corridor 11 te Veghel. Op de agenda is aangegeven welke punten ter besluitvorming

Nadere informatie

Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap )

Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap ) Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap ) Woensdag 21 februari 2018 om 14.00 uur Erasmus Centre for Entrepreneurship 12e verdieping

Nadere informatie

8. Benoeming van de accountant van de Vennootschap voor het boekjaar 2019 *

8. Benoeming van de accountant van de Vennootschap voor het boekjaar 2019 * AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASM International N.V. (de Vennootschap ), te houden op maandag 20 mei 2019 om 14:00 uur CET in het Hotel Okura Amsterdam, Ferdinand

Nadere informatie

Agenda. Toelichting op de agenda

Agenda. Toelichting op de agenda Agenda (inclusief toelichting) voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van NedSense enterprises n.v., te houden op 11 juni 2013 om 11.00 uur ten kantore van NedSense, Laanakkerweg 2b in Vianen.

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van CSM nv

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van CSM nv Agenda 2009 Algemene Vergadering van Aandeelhouders van CSM nv te houden op 22 april 2009 aanvang 14.30 uur plaats Dorint Hotel Amsterdam Airport Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol-Oost 2 csm agenda

Nadere informatie

Toelichting op de agenda van de algemene vergadering van aandeelhouders van AamigoO Group NV (de Vennootschap ) van 26 juni 2012.

Toelichting op de agenda van de algemene vergadering van aandeelhouders van AamigoO Group NV (de Vennootschap ) van 26 juni 2012. Toelichting op de agenda van de algemene vergadering van aandeelhouders van AamigoO Group NV (de Vennootschap ) van 26 juni 2012. 2. Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders 31 augustus 2011 De

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 17 maart 2010

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 17 maart 2010 Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Jaarlijkse van te houden op woensdag om 11.00 uur ten kantore van de Vennootschap, Corridor 11 te Veghel Op de agenda is aangegeven welke punten ter besluitvorming

Nadere informatie

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V.

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V. OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V. Het Bestuur van MKB Nedsense N.V. nodigt haar aandeelhouders uit voor een Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op vrijdag

Nadere informatie

1 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders TNT Express N.V.

1 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders TNT Express N.V. AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TNT EXPRESS N.V. Donderdag 18 september 2014, 10:00 uur TNT Centre Taurusavenue 111, 2132 LS Hoofddorp, Nederland 1 Buitengewone Algemene Vergadering

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Buitengewone Algemene vergadering vergadering van van aandeelhouders 2017 aandeelhouders 2017

Buitengewone Algemene Buitengewone Algemene vergadering vergadering van van aandeelhouders 2017 aandeelhouders 2017 Buitengewone Algemene Buitengewone Algemene vergadering vergadering van van aandeelhouders 2017 aandeelhouders 2017 Agenda voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van AND International

Nadere informatie

Koninklijke KPN N.V. Agenda

Koninklijke KPN N.V. Agenda Koninklijke KPN N.V. Koninklijke KPN N.V. ( KPN ) nodigt haar aandeelhouders uit voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op woensdag 10 april 2019 op het hoofdkantoor van KPN, Wilhelminakade

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening. 3. Sluiting

AGENDA. 1. Opening. 3. Sluiting AGENDA Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Nutreco Holding N.V., te houden op dinsdag 30 juni 2009, aanvang 10.30 uur, ten kantore van de Vennootschap, Veerstraat 38, 5831 JN Boxmeer

Nadere informatie

GETTING SMARTER BY THE DAY

GETTING SMARTER BY THE DAY GETTING SMARTER BY THE DAY JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING ICT GROUP N.V. Woensdag 15 mei 2019 in het Novotel, K.P. van der Mandelelaan 150 te Rotterdam. Aanvang: 10:30 uur. ICT Group N.V. statutair gevestigd

Nadere informatie

Agenda. 1. Toespraak President. 2. Jaarverslag over 2011, dividend en decharge. 3. Samenstelling van de raad van commissarissen

Agenda. 1. Toespraak President. 2. Jaarverslag over 2011, dividend en decharge. 3. Samenstelling van de raad van commissarissen Agenda Agenda van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van Koninklijke Philips Electronics N.V. op donderdag 26 april 2012, aanvangende om 14.00 uur in Hotel Okura Amsterdam, Ferdinand

Nadere informatie

Agenda: 1. Opening. 5. Rondvraag. 6. Sluiting.

Agenda: 1. Opening. 5. Rondvraag. 6. Sluiting. Oproeping tot de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders ("de Vergadering") van BinckBank N.V. ("BinckBank"), gevestigd te Amsterdam, te houden op 19 november 2007 om 10:00 uur in de Mercuriuszaal

Nadere informatie

2. Notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 17 april 2008

2. Notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 17 april 2008 Agenda Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) van EXENDIS N.V., statutair gevestigd te Ede (Gelderland), te houden op maandag 23 juni 2008 in het NIMAC Vergadercentrum aan de Galvanistraat

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over 2008. 3. Vaststelling van de jaarrekening 2008 (stempunt)

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over 2008. 3. Vaststelling van de jaarrekening 2008 (stempunt) AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK N.V., te houden op woensdag 22 april 2009 om 11.30 uur ten kantore van de vennootschap, Nieuwezijds Voorburgwal 225 te Amsterdam.

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Algemene Vergadering van Aandeelhouders AGENDA JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN SLIGRO FOOD GROUP N.V. TE HOUDEN OP WOENSDAG 20 MAART 2013 OM 11.00 UUR TEN KANTORE VAN DE VENNOOTSCHAP,

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Randstad Holding nv

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Randstad Holding nv Randstad Holding nv Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Randstad Holding nv Donderdag 29 maart 2012 om 14.00 uur Hoofdkantoor Randstad Diemermere 25 1112 TC Diemen 1. Opening 2. Verslag 2011 2.a

Nadere informatie

Agenda. voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. van Hydratec Industries NV. te houden op woensdag 29 mei 2019 om 14.

Agenda. voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. van Hydratec Industries NV. te houden op woensdag 29 mei 2019 om 14. Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV te houden op woensdag 29 mei 2019 om 14.30 uur in MERCURE HOTEL, DE NIEUWE POORT 20, 3812 PA te Amersfoort 1. Opening 2.

Nadere informatie

Agenda. Te houden op: Donderdag 22 april 2010 Aanvang 14.00 uur. Hotel Okura Amsterdam Ferdinand Bolstraat 333 1072 LH Amsterdam

Agenda. Te houden op: Donderdag 22 april 2010 Aanvang 14.00 uur. Hotel Okura Amsterdam Ferdinand Bolstraat 333 1072 LH Amsterdam Agenda Algemene Vergadering van Aalberts Industries N.V. Te houden op: Donderdag 22 april 2010 Aanvang 14.00 uur Hotel Okura Amsterdam Ferdinand Bolstraat 333 1072 LH Amsterdam Aalberts Industries N.V.

Nadere informatie

Agenda. Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. datum woensdag 24 april 2019 aanvang uur

Agenda. Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. datum woensdag 24 april 2019 aanvang uur Agenda Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders datum woensdag 24 april 2019 aanvang 10.30 uur Agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op woensdag

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering. 3 december 2018

Buitengewone Algemene Vergadering. 3 december 2018 Buitengewone Algemene Vergadering 3 december 2018 1 Agenda Opening Voorstel tot benoeming A. Beyens tot Commissaris Voorstel tot benoeming P. Boone tot Commissaris Voorstel tot benoeming B. Karis tot Commissaris

Nadere informatie

Agenda. voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV

Agenda. voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV te houden op donderdag 21 mei om 14.30 uur in NH Hotel, Stationsstraat 75 te Amersfoort. 1. Opening 2. Mededelingen 3.

Nadere informatie

Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders 2016

Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders 2016 Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders 2016 Agenda voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van AND International Publishers N.V. te houden op maandag 10 oktober 2016

Nadere informatie

Samen groeien en presteren

Samen groeien en presteren Samen groeien en presteren Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Donderdag 12 mei 2016, 13.00 uur, ten kantore van DPA Group N.V., Gatwickstraat 11, Amsterdam Agenda 1. Opening 2. Behandeling

Nadere informatie

Agenda. Algemene Vergadering van Aalberts Industries N.V. Te houden op: Donderdag 21 april 2011 Aanvang 14.00 uur

Agenda. Algemene Vergadering van Aalberts Industries N.V. Te houden op: Donderdag 21 april 2011 Aanvang 14.00 uur Agenda Algemene Vergadering van Aalberts Industries N.V. Te houden op: Donderdag 21 april 2011 Aanvang 14.00 uur Hotel Okura Amsterdam Ferdinand Bolstraat 333 1072 LH Amsterdam Agenda De jaarstukken over

Nadere informatie

Agenda. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van CSM nv. DATUM 11 oktober 2013

Agenda. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van CSM nv. DATUM 11 oktober 2013 Agenda Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van CSM nv DATUM 11 oktober 2013 TIJD PLAATS 10.30 uur Steigenberger Airport Hotel Amsterdam (voorheen: Dorint Hotel Amsterdam Airport) Stationsplein

Nadere informatie

AGENDA JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN WERELDHAVE N.V.

AGENDA JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN WERELDHAVE N.V. (Closed-end beleggingsmaatschappij) DATUM VRIJDAG 22 APRIL 2016 TIJD 11.00 UUR LOCATIE AMSTERDAM HILTON HOTEL Apollolaan 138, 1077 BG Amsterdam 1. Opening 2. Verslag van de Directie 3. Remuneratierapport

Nadere informatie

9. Vermindering van het geplaatste kapitaal zonder terugbetaling*

9. Vermindering van het geplaatste kapitaal zonder terugbetaling* Gamma Holding N.V. Panovenweg 12 Postbus 80 5700 AB Helmond Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Gamma Holding N.V. ( Gamma Holding of de Vennootschap ), te houden op donderdag

Nadere informatie

2. Samenstelling van de Raad van Commissarissen 1 (a) Voorstel tot benoeming van de heer P.W. Thomas als lid van de Raad van

2. Samenstelling van de Raad van Commissarissen 1 (a) Voorstel tot benoeming van de heer P.W. Thomas als lid van de Raad van Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Akzo Nobel N.V. (de "Vennootschap"), te houden op donderdag 30 november 2017 om 14:00 uur in het Hilton Amsterdam Hotel, Apollolaan

Nadere informatie

Agenda 2015. 8. Bevoegdheid Raad van Bestuur tot uitgifte van aandelen. 1. Opening

Agenda 2015. 8. Bevoegdheid Raad van Bestuur tot uitgifte van aandelen. 1. Opening AGENDA 2015 ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN CORBION NV DATUM 22 mei 2015 TIJD 10.30 uur PLAATS Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre Piet Heinkade 11 1019 BR Amsterdam 2 CORBION AGENDA 2015

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen door de voorzitter van de raad van commissarissen van de Vennootschap (de "Raad van Commissarissen").

1. Opening en mededelingen door de voorzitter van de raad van commissarissen van de Vennootschap (de Raad van Commissarissen). Toelichting op de agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (de "Algemene Vergadering") van ForFarmers N.V. (de "Vennootschap") te houden op woensdag 26 april 2017 1. Opening en

Nadere informatie

Agenda. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Aalberts Industries N.V. Te houden op: Maandag 20 april 2009 Aanvang 14.00 uur

Agenda. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Aalberts Industries N.V. Te houden op: Maandag 20 april 2009 Aanvang 14.00 uur Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Aalberts Industries N.V. Te houden op: Maandag 20 april 2009 Aanvang 14.00 uur Hotel Okura Amsterdam Ferdinand Bolstraat 333 1072 LH Amsterdam Aalberts

Nadere informatie

MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 2019 20 MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS AGENDA AANDEELHOUDERS VAN SLIGRO FOOD GROUP N.V. WORDEN OPGEROEPEN TOT HET BIJWONEN VAN DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING, TE HOUDEN OP WOENSDAG 20

Nadere informatie