AGENDA. 2. Bespreking notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 24 april 2008.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. 2. Bespreking notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 24 april 2008."

Transcriptie

1 GENDA AGENDA Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders De Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van DNC De Nederlanden Compagnie N.V. ( DNC ) wordt gehouden op 4 november 2008 om uur, in het Carlton Ambassador Hotel, (2514 JP) Sophialaan 2, in Den Haag (Nederland). Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders wordt onder meer, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 18 van het Besluit openbare biedingen Wft, het aanbevolen openbare bod (het Bod ) van 16 oktober 2008 uitgelegd en besproken dat Adecco Nederland Holding B.V. ( Adecco Nederland ) op alle geplaatste en uitstaande aandelen in het kapitaal van DNC heeft gedaan. Agenda 1. Opening. 2. Bespreking notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 24 april Bespreking derde kwartaalresultaat De volgende agendapunten hebben betrekking op het Bod. 4. Toelichting van de wijze waarop DNC het tegenstrijdig belang van het enig lid van de raad van bestuur (de Raad van Bestuur ) heeft geadresseerd. 5. Bespreking van het Bod. 6. Benoeming van leden van de Raad van Bestuur op voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. De benoemingen zullen van kracht worden op de dag waarop Adecco Nederland overeenkomstig de voorwaarden van het Bod een bedrag in contanten van EUR 12,25 (de Biedprijs ) per geplaatst en uitstaand aandeel in het kapitaal van DNC zal betalen aan de aandeelhouders die op geldige wijze hun aandelen hebben aangemeld en geleverd (de Dag van Overdracht ). 6a. Benoeming van mevrouw G. Klaphake als lid van de Raad van Bestuur voor een periode van twee 6b. Benoeming van mevrouw M. Onstenk als lid van de Raad van Bestuur voor een periode van twee 7. Decharge van de op de Dag van Overdracht aftredende leden van de raad van commissarissen (de Raad van Commissarissen ) ten aanzien van het door hen gehouden toezicht op het beleid van de Raad van Bestuur en op de algemene gang van zaken in de vennootschap en de met haar verbonden onderneming op voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. De decharge zal van kracht worden op de Dag van Overdracht.

2 AGENDA 8. Benoeming van leden van de Raad van Commissarissen op voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. De benoemingen zullen van kracht worden op de Dag van Overdracht. 8a. Benoeming van heer E. van Iersel als lid van de Raad van Commissarissen voor een periode van vier 8b. Benoeming van heer J. Van Cauwelaert als lid van de Raad van Commissarissen voor een periode van vier 8c. Benoeming van heer M. Stokvis als lid van de Raad van Commissarissen voor een periode van vier 9. Rondvraag. 10. Sluiting. N.B. De agendapunten 6a, 6b, 7, 8a, 8b en 8c zullen in stemming worden gebracht.

3 Toelichting op de agenda Agendapunt 4: Toelichting op tegenstrijdig belang In verband met het substantiële aandelenbezit van het enig lid van de Raad van Bestuur neemt de Raad van Commissarissen in overeenstemming met het bepaalde in best practice bepaling II.3.3 van de Nederlandse corporate governance code alle besluiten terzake het biedingsproces. Overeenkomstig de statuten van DNC heeft de Raad van Commissarissen de heer Streefkerk, lid van de Raad van Commissarissen, aangewezen om DNC te vertegenwoordigen. Agendapunt 5: Bespreking van het Bod Bij advertentie van 16 oktober 2008 (de "Advertentie") heeft Adecco Nederland een openbaar bod uitgebracht op alle geplaatste en uitstaande aandelen in het kapitaal van DNC. Er wordt verwezen naar de Advertentie en het biedingsbericht van 16 oktober 2008 (het "Biedingsbericht"). In het Biedingsbericht zijn - naast kerngegevens als de Biedprijs, de aanmeldingstermijn, voorwaarden voor gestanddoening van het Bod door Adecco Nederland en overdracht van de aandelen DNC tegen betaling van de Biedprijs - zowel een uiteenzetting van de voorwaarden en structuur van het Bod, als overige informatie over het Bod en de bij het Bod betrokken instellingen opgenomen. In het Biedingsbericht zijn voorts opgenomen de standpuntbepaling van de Raad van Commissarissen van DNC en gegevens omtrent het vermogen en de resultaten van DNC over de boekjaren 2005 tot en met 2007, samen met de interim resultaten over de eerste 6 maanden van Vanaf 30 oktober 2008 zal het derde kwartaalresultaat 2008 op de website van DNC beschikbaar zijn. De voorzitter van de Raad van Commissarissen zal tijdens de vergadering een toelichting op het Bod geven, waarna het Bod verder zal worden besproken. De Raad van Commissarissen heeft het Bod en de door Adecco Nederland geboden prijs uitgebreid overwogen. In dit licht wordt verwezen naar de aanbeveling van de Raad van Commissarissen in paragraaf 1 van de standpuntbepaling die is aangehecht aan het Biedingsbericht. Daarnaast wordt verwezen naar paragraaf 2.1 van de standpuntbepaling, waarin de Biedprijs nader wordt onderbouwd. De Raad van Commissarissen is van mening dat de Biedprijs en de overige voorwaarden van het Bod billijk zijn en is unaniem tot de conclusie gekomen dat het Bod in het belang van DNC, de aandeelhouders en alle andere belanghebbenden bij DNC is. Deze agenda met toelichting is samen met het Biedingsbericht en de daaraan gehechte standpuntbepaling ten kantore van DNC neergelegd en zijn gratis verkrijgbaar voor aandeelhouders en andere personen die gerechtigd zijn de vergadering bij te wonen. De hiervoor genoemde stukken zijn eveneens verkrijgbaar op de website van DNC:

4 DNC De Nederlanden Compagnie N.V. Koninginnegracht AE Den Haag Nederland Tel: +31 (0) Wij raden u dringend aan op basis van het Biedingsbericht en de standpuntbepaling uw eigen mening te vormen over het Bod en de gevolgen ervan voor u persoonlijk en, indien gewenst, onafhankelijk advies in te winnen. Agendapunt 6: Benoeming van leden van de Raad van Bestuur De Raad van Bestuur zal overeenkomstig het fusieprotocol dat op 31 augustus 2008 tussen DNC en Adecco Nederland is gesloten (het Fusieprotocol ), en onder de voorwaarde van benoeming op de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, bestaan uit twee genomineerden van Adecco Nederland, mevrouw G. Klaphake en mevrouw M. Onstenk, en het huidig lid van de Raad van Bestuur, de heer J. de Vink, die zal fungeren als voorzitter van de Raad van Bestuur. De Raad van Commissarissen draagt overeenkomstig de statuten van DNC de kandidaten voor benoeming in de Raad van Bestuur voor, zoals omschreven in de agendapunten 6a en 6b. De benoeming zal van kracht worden per de Dag van Overdracht, en derhalve op voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. Agendapunt 6a: Benoeming van mevrouw G. Klaphake als lid van de Raad van Bestuur De Raad van Commissarissen draagt mevrouw Klaphake voor, omdat Adecco Nederland waarde hecht aan het feit dat leden van de Raad van Bestuur nauw betrokken zijn bij de organisatie en strategie van DNC wanneer DNC gaat behoren tot de Adecco groep. Gwen Klaphake, geboren op 30 oktober 1973, Nederlandse nationaliteit, werkt sinds 2000 bij Adecco Nederland, in eerste instantie als bedrijfsjurist en inmiddels als Benelux Legal Manager. Mevrouw Klaphake heeft naast haar functie bij Adecco Nederland geen nevenfuncties en zij vervult geen commissariaten. Mevrouw Klaphake houdt geen aandelen in het kapitaal van DNC. De Raad van Commissarissen stelt voor om mevrouw G. Klaphake te benoemen als lid van de Raad van Bestuur voor een periode van twee De benoeming zal van kracht worden per de Dag van Overdracht, en derhalve op voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan.

5 Agendapunt 6b: Benoeming van mevrouw M. Onstenk als lid van de Raad van Bestuur De Raad van Commissarissen draagt mevrouw Onstenk voor, omdat Adecco Nederland waarde hecht aan het feit dat leden van de Raad van Bestuur nauw betrokken zijn bij de organisatie en strategie van DNC wanneer DNC gaat behoren tot de Adecco groep. Monique Onstenk, geboren op 6 november 1959, Nederlandse nationaliteit, is sinds juli 2006 HR-director Benelux bij Adecco Nederland. Daarvoor werkte mevrouw Onstenk onder andere bij Berenschot als directeur van Berenschot Executive Staffing en bij Vedior als regio directeur. Mevrouw Onstenk heeft naast haar functie bij Adecco Nederland geen nevenfuncties en zij vervult geen commissariaten. Mevrouw Onstenk houdt geen aandelen in het kapitaal van DNC. De Raad van Commissarissen stelt voor om mevrouw M. Onstenk te benoemen als lid van de Raad van Bestuur voor een periode van twee De benoeming zal van kracht worden per de Dag van Overdracht, en derhalve op voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. Agendapunt 7: Decharge van leden van de Raad van Commissarissen In verband met het Bod, zullen de volgende leden van de Raad van Commissarissen per de Dag van Overdracht aftreden: de heer H. Jagersma mevrouw S.M. Dekker In verband met hun aftreden op de Dag van Overdracht, is het voorstel om de heer H. Jagersma en mevrouw S.M. Dekker decharge te verlenen ten aanzien van het door hen gehouden toezicht op het beleid van de Raad van Bestuur en op de algemene gang van zaken in de vennootschap en de met haar verbonden onderneming. De decharge zal van kracht worden op de Dag van Overdracht, en derhalve op voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan.

6 Agendapunt 8: Benoeming van leden van de Raad van Commissarissen Het Fusieprotocol bepaalt dat, volgend op de overdracht van de aandelen DNC tegen betaling van de Biedprijs, en zolang de aandelen staan genoteerd op Euronext Amsterdam by NYSE Euronext, de Raad van Commissarissen zal bestaan uit vijf leden. Er zullen drie leden namens Adecco Nederland worden voorgedragen, de heer E. van Iersel, de heer J. Van Cauwelaert en de heer M. Stokvis, onder de voorwaarde van benoeming op de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, en twee leden zullen onafhankelijk zijn. De onafhankelijke leden, de heren R. Hinse en K. Streefkerk, zijn momenteel al lid van de Raad van Commissarissen. De Raad van Commissarissen draagt overeenkomstig de statuten van DNC de Adecco kandidaten voor benoeming in de Raad van Commissarissen voor, zoals omschreven in de agendapunten 8a, 8b en 8c. De benoeming zal van kracht worden per de Dag van Overdracht, en derhalve op voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. Agendapunt 8a: Benoeming van de heer E. van Iersel als lid van de Raad van Commissarissen De Raad van Commissarissen draagt de heer Van Iersel voor, omdat Adecco Nederland waarde hecht aan het feit dat leden van de Raad van Commissarissen nauw betrokken zijn bij de organisatie en strategie van DNC en het toezicht op het beleid van DNC wanneer DNC gaat behoren tot de Adecco groep. Erwin van Iersel, geboren op 30 november 1962, Nederlandse nationaliteit, is sinds 2007 Country Manager Benelux van Adecco Nederland en is lid van de raad van bestuur van Adecco Nederland sinds 1 februari Voordat hij bij Adecco Nederland in dienst trad, werkte de heer Van Iersel meer dan 12 jaar bij Start uitzendbureau, later USG People, onder andere als bestuurder bij Start en in het executive team van USG People. De heer Van Iersel heeft een MBA. De heer Van Iersel heeft naast zijn functie bij Adecco Nederland geen nevenfuncties en hij vervult geen andere commissariaten. De heer Van Iersel houdt geen aandelen in het kapitaal van DNC. De Raad van Commissarissen stelt voor om de heer E. van Iersel te benoemen als lid van de Raad van Commissarissen voor een periode van vier De benoeming zal van kracht worden per de Dag van Overdracht, en derhalve op voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. Agendapunt 8b: Benoeming van de heer J. Van Cauwelaert als lid van de Raad van Commissarissen De Raad van Commissarissen draagt de heer Van Cauwelaert voor, omdat Adecco Nederland waarde hecht aan het feit dat leden van de Raad van Commissarissen nauw betrokken zijn bij de organisatie en strategie van DNC en het toezicht op het beleid van DNC wanneer DNC gaat behoren tot de Adecco groep.

7 Jan Van Cauwelaert, geboren op 3 september 1971, Belgische nationaliteit, is sinds september 2006 lid van de raad van bestuur van Adecco Nederland als Country Finance Manager Benelux. De heer Van Cauwelaert werkt sinds 1999 bij Adecco Nederland onder andere als business analist en vanaf 2002 als chief financial officer in België. Voordat hij in dienst trad van Adecco Nederland, was de heer Van Cauwelaert onder andere werkzaam als fiscaal adviseur bij PricewaterhouseCoopers De heer Van Cauwelaert heeft naast zijn functie bij Adecco Nederland geen nevenfuncties en hij vervult geen andere commissariaten. De heer Van Cauwelaert houdt geen aandelen in het kapitaal van DNC. De Raad van Commissarissen stelt voor om de heer J. Van Cauwelaert te benoemen als lid van de Raad van Commissarissen voor een periode van vier De benoeming zal van kracht worden per de Dag van Overdracht, en derhalve op voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. Agendapunt 8c: Benoeming van de heer M. Stokvis als lid van de Raad van Commissarissen De Raad van Commissarissen draagt de heer Stokvis voor, omdat Adecco Nederland waarde hecht aan het feit dat leden van de Raad van Commissarissen nauw betrokken zijn bij de organisatie en strategie van DNC en het toezicht op het beleid van DNC wanneer DNC gaat behoren tot de Adecco groep. Michel Stokvis, geboren op 23 januari 1967, Nederlandse nationaliteit, is sinds 2006 in dienst van Adecco Nederland als Benelux director sales & marketing. Voordat hij in dienst trad van Adecco Nederland, was de heer Stokvis onder andere werkzaam bij Hewlett Packard als global sales director, bij Gemini Consulting principal strategy consultant en bij Randstad als lid van het management team. De heer Stokvis heeft naast zijn functie bij Adecco Nederland geen nevenfuncties en hij vervult geen andere commissariaten. De heer Stokvis houdt geen aandelen in het kapitaal van DNC. De Raad van Commissarissen stelt voor om de heer M. Stokvis te benoemen als lid van de Raad van Commissarissen voor een periode van vier De benoeming zal van kracht worden per de Dag van Overdracht, en derhalve op voorwaarde dat het Bod gestand wordt gedaan. Einde toelichting

Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap )

Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap ) Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap ) Woensdag 21 december 2016 om 14.00 uur Hotel NH Waalwijk Bevrijdingsweg 1 5161 BZ Waalwijk

Nadere informatie

6.2. Voorwaardelijke benoeming, per de Datum van Overdracht op de voorwaarde dat Overdracht

6.2. Voorwaardelijke benoeming, per de Datum van Overdracht op de voorwaarde dat Overdracht Agenda voor de buitengewone algemene vergadering ("BAVA") van te houden op 7 december 2015 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1, te Almelo 1. Opening 2. Mededelingen 3. Toelichting op het

Nadere informatie

Buitengewone algemene vergadering van Aandeelhouders

Buitengewone algemene vergadering van Aandeelhouders Dit is een gezamenlijk persbericht van Univar N.V. en Ulixes B.V. die is vereist op grond van artikel 9b lid 1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995. Niet voor vrijgave, publicatie of distributie,

Nadere informatie

16 december 2013. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV. Maandag 16 december 2013 50095356 M 10382401 / 1

16 december 2013. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV. Maandag 16 december 2013 50095356 M 10382401 / 1 16 december 2013 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV Maandag 16 december 2013 AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS SIMAC TECHNIEK NV Te houden

Nadere informatie

MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 2017 22 MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS AGENDA JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN SLIGRO FOOD GROUP N.V. TE HOUDEN OP WOENSDAG 22 MAART 2017 OM 10.30 UUR TEN KANTORE VAN

Nadere informatie

6.1. Voorwaardelijk aftreden, per de Datum van Overdracht op de voorwaarde dat Overdracht

6.1. Voorwaardelijk aftreden, per de Datum van Overdracht op de voorwaarde dat Overdracht Agenda voor de buitengewone algemene vergadering ("BAVA") van Koninklijke Ten Cate N.V. te houden op 7 december 2015 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1, te Almelo 1. Opening 2. Mededelingen

Nadere informatie

AGENDA. Voor (het advies inzake) de routebeschrijving en bereikbaarheid met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar onze website: www.nedap.com.

AGENDA. Voor (het advies inzake) de routebeschrijving en bereikbaarheid met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar onze website: www.nedap.com. AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek Nedap, gevestigd te Groenlo, te houden op 3 april 2014, s morgens om 11.00 uur in het EYE (filmmuseum)

Nadere informatie

Koninklijke KPN N.V. Agenda

Koninklijke KPN N.V. Agenda Koninklijke KPN N.V. Agenda Koninklijke KPN N.V. nodigt haar aandeelhouders uit voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op donderdag 12 april 2012 op het KPN Hoofdkantoor, Maanplein

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Wolters Kluwer N.V., te houden op donderdag 18 april 2019, aanvang 11.00 uur in Hotel

Nadere informatie

Crown Van Gelder N.V. gevestigd te Velsen

Crown Van Gelder N.V. gevestigd te Velsen Crown Van Gelder N.V. gevestigd te Velsen Agenda voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders (Vergadering) van Crown Van Gelder N.V. (de Vennootschap) te houden op 19 maart 2015 om 14:00

Nadere informatie

Er zijn vanuit de Raad van Bestuur of de Raad van Commissarissen geen mededelingen gekomen.

Er zijn vanuit de Raad van Bestuur of de Raad van Commissarissen geen mededelingen gekomen. MTY Holdings N.V. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum: 16 december 2015 Locatie: Hotel Mitland te Utrecht Aanwezig namens MTY Holdings N.V.: De heer P.P.F. de Vries Mevrouw K. Koopmans

Nadere informatie

DOCDATA N.V. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Hotel NH Waalwijk Waalwijk (Sprang-Capelle) woensdag 31 augustus 2016 om 14.

DOCDATA N.V. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Hotel NH Waalwijk Waalwijk (Sprang-Capelle) woensdag 31 augustus 2016 om 14. DOCDATA N.V. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Hotel NH Waalwijk Waalwijk (Sprang-Capelle) woensdag 31 augustus 2016 om 14.00 uur AGENDA 1. Opening 2. Toelichting inzake het aanbevolen

Nadere informatie

AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TNT EXPRESS N.V.

AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TNT EXPRESS N.V. AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TNT EXPRESS N.V. Maandag 6 augustus 2012, 14:00 uur TNT Centre Taurusavenue 111, Hoofddorp, Nederland 1 Buitengewone Algemene Vergadering van

Nadere informatie

AGENDA VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS. 1 Opening. 2 Behandeling van het verslag van de Raad van

AGENDA VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS. 1 Opening. 2 Behandeling van het verslag van de Raad van AGENDA VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS Donderdag 28 maart 2013 om 14:00 op het hoofdkantoor van Mediq N.V. Hertogswetering 159, 3543 AS Utrecht, tel. +31 (0)30 282 19 11 1 Opening

Nadere informatie

7.c Kennisgeving door de raad van commissarissen van de voor benoeming voorgedragen

7.c Kennisgeving door de raad van commissarissen van de voor benoeming voorgedragen 1. Opening Agenda voor de algemene vergadering van Koninklijke Ten Cate N.V. te houden op donderdag 17 april 2014 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1 te Almelo. 2. Mededelingen 3. Jaarverslag

Nadere informatie

A G E N D A. 9. a. Aanwijzing inzake uitgifte van aandelen (stempunt) b. Aanwijzing inzake beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht (stempunt)

A G E N D A. 9. a. Aanwijzing inzake uitgifte van aandelen (stempunt) b. Aanwijzing inzake beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht (stempunt) A G E N D A voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Ballast Nedam N.V., te houden op donderdag 19 mei 2011 om 13.30 uur in Artis Party- en Congrescentrum aan de Plantage Middenlaan

Nadere informatie

VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam

VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam AGENDA Van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van VastNed Offices/Industrial N.V.

Nadere informatie

2. Verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2014

2. Verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2014 Akzo Nobel N.V. Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Akzo Nobel N.V. (de Vennootschap ), te houden in het Hilton hotel, Apollolaan 138 te Amsterdam, op woensdag 22 april 2015, aanvang

Nadere informatie

NB: De agendapunten 4, 6, 8a, 8b, 9, 11, 12, 13, 14 en 15 zullen ter stemming worden gebracht.

NB: De agendapunten 4, 6, 8a, 8b, 9, 11, 12, 13, 14 en 15 zullen ter stemming worden gebracht. Beter Bed Holding N.V. Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders op donderdag, 28 april 2011 om 12.30 uur bij IBN Vergadercentrum, Hockeyweg 5, 5405 NC Uden 1. Opening. 2. Bespreking jaarverslag 2010.

Nadere informatie

De locatie van de vergadering wordt op 20 april 2010 via de website van de Vennootschap (investor.oce.nl) bekend gemaakt.

De locatie van de vergadering wordt op 20 april 2010 via de website van de Vennootschap (investor.oce.nl) bekend gemaakt. Agenda van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de naamloze vennootschap Océ N.V., gevestigd te Venlo, te houden in Venlo ten kantore van de Vennootschap op donderdag 22 april 2010,

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING AANDEELHOUDERS

ALGEMENE VERGADERING AANDEELHOUDERS ALGEMENE VERGADERING AANDEELHOUDERS 2012 ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. Datum vergadering : 9 mei 2012 Aanvang : 14.30 uur Locatie : Hoofdkantoor Ordina Ringwade 1, 3439 LM Nieuwegein

Nadere informatie

smarter solutions THE NEXT LEVEL

smarter solutions THE NEXT LEVEL 101010101010010100101001010100101011010101000100101001010010101010100100101010101001010100101010101010101010100 101010101010101001010100101010101001011010010001001101001011110101011101010101110101010101010100101010101010101

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum 7 mei 2012 Tijd 14.30 uur Plaats Dorint Hotel Amsterdam Airport Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol-Oost Agenda 2012 Algemene Vergadering van Aandeelhouders 1 Opening 2 Verslag van de Raad van

Nadere informatie

van Aandeelhouders 12 maart 2008

van Aandeelhouders 12 maart 2008 Algemene vergadering van Aandeelhouders Agenda Jaarlijkse van te houden op woensdag om 11.00 uur ten kantore van de Vennootschap, Corridor 11 te Veghel. Op de agenda is aangegeven welke punten ter besluitvorming

Nadere informatie

AGENDA. Keep creating. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V.

AGENDA. Keep creating. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V. AGENDA 2017 Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V. Datum 15 mei 2017 Tijd 14.30 uur Plaats Mövenpick Hotel Amsterdam Centrum Piet Heinkade 11 1019 BR Amsterdam Keep creating 2 CORBION

Nadere informatie

1. Opening. 2. Mededelingen. 3. Samenstelling raad van bestuur (ter beslissing) 4. Samenstelling raad van commissarissen (ter beslissing)

1. Opening. 2. Mededelingen. 3. Samenstelling raad van bestuur (ter beslissing) 4. Samenstelling raad van commissarissen (ter beslissing) Agenda voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders ( BAVA ) van Koninklijke Ten Cate N.V., die wordt gehouden op donderdag 25 augustus 2016 om 14.00 uur ten kantore van de vennootschap,

Nadere informatie

DOCDATA N.V. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Hotel NH Waalwijk Waalwijk (Sprang-Capelle) woensdag 21 december 2016 om 14.

DOCDATA N.V. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Hotel NH Waalwijk Waalwijk (Sprang-Capelle) woensdag 21 december 2016 om 14. DOCDATA N.V. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Hotel NH Waalwijk Waalwijk (Sprang-Capelle) woensdag 21 december 2016 om 14.00 uur AGENDA 1. Opening 2. Toelichting inzake het aanbevolen

Nadere informatie

AGENDA. Voor (het advies inzake) de bereikbaarheid verwijzen wij naar onze website:

AGENDA. Voor (het advies inzake) de bereikbaarheid verwijzen wij naar onze website: Stibbe agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek Nedap, gevestigd te Groenlo, ("Nedap N.V.") te houden op 5 april 2018, s morgens om 11.00

Nadere informatie

Agenda. Aanvang 11:00 uur.

Agenda. Aanvang 11:00 uur. Agenda voor de buitengewone vergadering van aandeelhouders van Vivenda Media Groep N.V., statutair gevestigd te Hilversum (de Vennootschap ), te houden op vrijdag 15 november 2013 in Triple Ace World Trade

Nadere informatie

AGENDA. Voor (het advies inzake) de bereikbaarheid verwijzen wij naar onze website:

AGENDA. Voor (het advies inzake) de bereikbaarheid verwijzen wij naar onze website: Stibbe agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek Nedap, gevestigd te Groenlo, ("Nedap N.V.") te houden op 5 april 2018, s morgens om 11.00

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vastned Retail N.V.

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vastned Retail N.V. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vastned Retail N.V. I II Uitnodiging voor een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op maandag 24 november 2014 om 11.30 uur

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V.

ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. 26 april 2016 ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. Datum vergadering : 26 april 2016 Aanvang : 14.30 uur Locatie : Hoofdkantoor

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 31 maart 2017 om uur te Breukelen.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de Vennootschap), te houden op vrijdag 31 maart 2017 om uur te Breukelen. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 31 maart 2017 om 10.00 uur te Breukelen. Agenda: 1. Opening en mededelingen.* 2. Voorstel tot vaststelling

Nadere informatie

AGENDA. 2. Jaarverslag 2014 a. Bespreking van het verslag van de Raad van Commissarissen b. Bespreking van het verslag van de Directie

AGENDA. 2. Jaarverslag 2014 a. Bespreking van het verslag van de Raad van Commissarissen b. Bespreking van het verslag van de Directie 1. Opening AGENDA Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Brill NV te houden op woensdag 13 mei 2015 om 14.00 uur ten kantore van de Vennootschap, Plantijnstraat 2, Leiden

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum 3 mei 2011 Tijd 14.30 uur Plaats Dorint Hotel Amsterdam Airport Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol-Oost Agenda 2011 Algemene Vergadering van Aandeelhouders 1 Opening 2 Verslag van de Raad van

Nadere informatie

AGENDA. Keep creating. Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V.

AGENDA. Keep creating. Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V. AGENDA 2019 Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V. Datum 13 mei 2019 Tijd 14.30 uur Plaats Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre Piet Heinkade 11 1019 BR Amsterdam Keep creating

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Wolters Kluwer N.V., te houden op donderdag 20 april 2017, aanvang 11.00 uur in het Sofitel

Nadere informatie

AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN RSDB N.V.

AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN RSDB N.V. AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN RSDB N.V. De Raad van Bestuur van RSDB N.V. (de "Vennootschap") nodigt haar aandeelhouders en andere vergadergerechtigden uit tot

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum 6 mei 2013 Tijd 14.30 uur Plaats Steigenberger Airport Hotel Amsterdam (voorheen: Dorint Hotel Amsterdam Airport) Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol-Oost Agenda 2013 Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Nadere informatie

8. Machtiging van de Raad van Bestuur om eigen aandelen in te kopen*

8. Machtiging van de Raad van Bestuur om eigen aandelen in te kopen* Gamma Holding N.V. Panovenweg 12 Postbus 80 5700 AB Helmond Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Gamma Holding N.V. ( Gamma Holding of de Vennootschap ), te houden op donderdag

Nadere informatie

1 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders TNT Express N.V.

1 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders TNT Express N.V. AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TNT EXPRESS N.V. Donderdag 18 september 2014, 10:00 uur TNT Centre Taurusavenue 111, 2132 LS Hoofddorp, Nederland 1 Buitengewone Algemene Vergadering

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Brunel International N.V.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Brunel International N.V. Algemene Vergadering van Aandeelhouders Brunel International N.V. Agenda 1. Opening 2. Verslag van de Raad van Bestuur over het boekjaar 2013 (ter informatie) 3. Uitvoering van het bezoldigingsbeleid (ter

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Optimix Investment Funds NV AGENDA

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Optimix Investment Funds NV AGENDA Algemene Vergadering van Aandeelhouders Optimix Investment Funds NV AGENDA Vergadering vrijdag 10 juni 2016, 13.00 uur Ten kantore van Optimix Vermogensbeheer NV, Johannes Vermeerstraat 14 te Amsterdam

Nadere informatie

C O N C E P T A G E N D A

C O N C E P T A G E N D A C O N C E P T A G E N D A voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Ballast Nedam N.V., te houden op vrijdag 7 mei 2010 om 13.30 uur in Artis Party- en Congrescentrum aan de Plantage

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (de Vennootschap ) te houden op 17 maart

Nadere informatie

VASTNED RETAIL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam

VASTNED RETAIL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam VASTNED RETAIL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam AGENDA Van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van VastNed Retail op dinsdag 7 april 2009 om

Nadere informatie

A G E N D A. 8. a. Aanwijzing inzake uitgifte van aandelen (stempunt) b. Aanwijzing inzake beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht (stempunt)

A G E N D A. 8. a. Aanwijzing inzake uitgifte van aandelen (stempunt) b. Aanwijzing inzake beperking of uitsluiting van het voorkeursrecht (stempunt) A G E N D A voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Ballast Nedam N.V., te houden op woensdag 16 mei 2012 om 13.30 uur in het Beatrixtheater, Jaarbeursplein te Utrecht 1. Opening

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders 4 april 2019 NEDAP JV 2018 VERSLAGDEEL 3E PROEF 11-02-2019 Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum / locatie Agenda voor de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche

Nadere informatie

3. Verslag van de Raad van Commissarissen en van zijn commissies over het boekjaar 2011 (informatie)

3. Verslag van de Raad van Commissarissen en van zijn commissies over het boekjaar 2011 (informatie) Agenda AGM 2012 Vrije vertaling AGENDA Algemene Vergadering van Aandeelhouders van SBM Offshore N.V. (de "Vennootschap") te houden op woensdag 16 mei 2012, aanvang 14.30 uur, in de zaal Eduard Flipse in

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening / Mededelingen. 2. Verslag over het boekjaar 2014. 3. Uitvoering van het Remuneratiebeleid over 2014

AGENDA. 1. Opening / Mededelingen. 2. Verslag over het boekjaar 2014. 3. Uitvoering van het Remuneratiebeleid over 2014 AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASM International N.V., te houden op donderdag 21 mei 2015 om 14:00 CET uur in het Hilton Hotel, Apollolaan 138, Amsterdam, Nederland.

Nadere informatie

NOTULEN GECOMBINEERDE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS d.d. 25 april 2017

NOTULEN GECOMBINEERDE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS d.d. 25 april 2017 DELTA LLOYD AZIË DEELNEMINGEN FONDS N.V. i.l. DELTA LLOYD DEELNEMINGEN FONDS N.V. DELTA LLOYD DOLLAR FONDS N.V. DELTA LLOYD EURO CREDIT FUND N.V. DELTA LLOYD EUROPEES DEELNEMINGEN FONDS N.V. DELTA LLOYD

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Bezoldiging in het boekjaar 2016

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Bezoldiging in het boekjaar 2016 AGENDA van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK N.V. te houden op woensdag 26 april 2017 om 11.30 uur ten kantore van de vennootschap, Nieuwezijds Voorburgwal 225 te 1012

Nadere informatie

Agenda. 1. Opening. 2. Verslag van de directie over het boekjaar 2014 en het gevoerde beleid (zie toelichting) (bespreking).

Agenda. 1. Opening. 2. Verslag van de directie over het boekjaar 2014 en het gevoerde beleid (zie toelichting) (bespreking). AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek Nedap, gevestigd te Groenlo, te houden op 2 april 2015, s morgens om 11.00 uur in het NHOW Hotel

Nadere informatie

4d. Verlening van décharge aan de Raad van Commissarissen voor het gehouden toezicht (besluit)

4d. Verlening van décharge aan de Raad van Commissarissen voor het gehouden toezicht (besluit) AGENDA jaarlijkse ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS van SLIGRO FOOD GROUP N.V. te houden op woensdag 21 MAART 2012 om 11 uur ten kantore van de vennootschap, corridor 11 te veghel Op de agenda is

Nadere informatie

AGENDA. Voor (het advies inzake) de routebeschrijving en bereikbaarheid met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar onze website: www.nedap.com.

AGENDA. Voor (het advies inzake) de routebeschrijving en bereikbaarheid met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar onze website: www.nedap.com. AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek Nedap, gevestigd te Groenlo, te houden op 16 april 2013, s morgens om 11.00 uur in de Hermitage

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering Aandeelhouders

Buitengewone Algemene Vergadering Aandeelhouders Buitengewone Algemene Vergadering Aandeelhouders Assen 23 Augustus 2017 Welkom & Agenda 1. Opening en Presentielijst 2. Mededelingen 3. Voorstel van het bestuur, goedgekeurd door de Raad van Commissarissen,

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum 1. Opening De Voorzitter opent de vergadering om 10.30 uur en heet

Nadere informatie

3. Verslag van de Raad van Commissarissen en van zijn commissies over het boekjaar 2012 (informatie)

3. Verslag van de Raad van Commissarissen en van zijn commissies over het boekjaar 2012 (informatie) Vrije vertaling AGENDA Algemene Vergadering van Aandeelhouders van SBM Offshore N.V. (de "Vennootschap") te houden op dinsdag 2 april 2013, aanvang 14.30 uur, in het Hilton hotel, Weena 10, 3012 CM te

Nadere informatie

Agenda. Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. datum woensdag 20 april 2016 aanvang 10.30 uur

Agenda. Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. datum woensdag 20 april 2016 aanvang 10.30 uur Agenda Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders datum woensdag 20 april 2016 aanvang 10.30 uur Agenda Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op woensdag

Nadere informatie

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 15 APRIL 2015 TE DEN HAAG

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 15 APRIL 2015 TE DEN HAAG BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 15 APRIL 2015 TE DEN HAAG De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke KPN N.V., gehouden op 15

Nadere informatie

Agenda. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van CSM nv. DATUM 11 oktober 2013

Agenda. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van CSM nv. DATUM 11 oktober 2013 Agenda Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van CSM nv DATUM 11 oktober 2013 TIJD PLAATS 10.30 uur Steigenberger Airport Hotel Amsterdam (voorheen: Dorint Hotel Amsterdam Airport) Stationsplein

Nadere informatie

THE INTERNET OF CARS V.O.F. IS VOORNEMENS OM AANBEVOLEN OPENBAAR BOD IN CONTANTEN UIT TE BRENGEN OP DOCDATA N.V.

THE INTERNET OF CARS V.O.F. IS VOORNEMENS OM AANBEVOLEN OPENBAAR BOD IN CONTANTEN UIT TE BRENGEN OP DOCDATA N.V. Persbericht Te verspreiden op vrijdag 14 oktober 2016 Continental Time 08.00h. U.K. 07.00h. / U.S. Eastern Standard Time 02.00h. THE INTERNET OF CARS V.O.F. IS VOORNEMENS OM AANBEVOLEN OPENBAAR BOD IN

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 28 maart 2014 om 11.00 uur te Breukelen.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de Vennootschap), te houden op vrijdag 28 maart 2014 om 11.00 uur te Breukelen. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 28 maart 2014 om 11.00 uur te Breukelen. Agenda: 1. Opening en mededelingen*. 2. Voorstel tot vaststelling

Nadere informatie

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 9 APRIL 2014 TE DEN HAAG

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 9 APRIL 2014 TE DEN HAAG BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 9 APRIL 2014 TE DEN HAAG De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke KPN N.V., gehouden op 9 april

Nadere informatie

Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap )

Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap ) Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders ( de BAVA ) van DOCDATA N.V. ( de Vennootschap ) Woensdag 21 februari 2018 om 14.00 uur Erasmus Centre for Entrepreneurship 12e verdieping

Nadere informatie

Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders Nieuwegein, 20-4-2016 Algemene Vergadering van Aandeelhouders Op 01 juni 2016 om 14.00 uur zal Novisource N.V. (de Vennootschap ) haar jaarlijkse Algemene

Nadere informatie

2. Samenstelling van de Raad van Commissarissen 1 (a) Voorstel tot benoeming van de heer P.W. Thomas als lid van de Raad van

2. Samenstelling van de Raad van Commissarissen 1 (a) Voorstel tot benoeming van de heer P.W. Thomas als lid van de Raad van Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Akzo Nobel N.V. (de "Vennootschap"), te houden op donderdag 30 november 2017 om 14:00 uur in het Hilton Amsterdam Hotel, Apollolaan

Nadere informatie

CORPORATE. 1. Opening. 2. Mededelingen

CORPORATE. 1. Opening. 2. Mededelingen CORPORATE Agenda voor de algemene vergadering van aandeelhouders van Koninklijke Ten Cate N.V. te houden op donderdag 9 april 2015 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1 te Almelo 1. Opening

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van NSI N.V. Website:

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van NSI N.V. Website: Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van NSI N.V. Website: www.nsi.nl te houden op donderdag, 25 augustus 2016 om 10:00 uur ten kantore van de vennootschap, Cityhouse I, Antareslaan 69-75

Nadere informatie

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN NUTRECO N.V. 1. 9 februari 2015

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN NUTRECO N.V. 1. 9 februari 2015 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN NUTRECO N.V. 1 9 februari 2015 De Buitengewone Algemene Vergadering ("BAVA") van Nutreco N.V. ( Nutreco ) zal worden gehouden op maandag 9 februari 2015 om 14.30 in

Nadere informatie

Het aantal aanwezige aandeelhouders en gevolmachtigden bedroeg: 67. Agendapunt

Het aantal aanwezige aandeelhouders en gevolmachtigden bedroeg: 67. Agendapunt Stemresultaten van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap UNIT4 N.V. gevestigd te Sliedrecht, gehouden op 19 februari 2014 ten kantore van de vennootschap

Nadere informatie

- Vaststelling van de jaarrekening 2014 van ABN AMRO Group N.V.

- Vaststelling van de jaarrekening 2014 van ABN AMRO Group N.V. Verantwoording stemgedrag eerste half jaar 2015 Stemgedrag op vergaderingen van aandeelhouders en genomen aandeelhoudersbesluiten buiten vergadering 1. Inleiding NLFI onderschrijft het belang van de Nederlandse

Nadere informatie

Persbericht. Uitnodiging voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Verenigde Nederlandse Compagnie NV

Persbericht. Uitnodiging voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Verenigde Nederlandse Compagnie NV Persbericht Uitnodiging voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in Verenigde Nederlandse Compagnie NV Assen, 18 april 2017 Verenigde Nederlandse Compagnie (VNC), kondigt aan dat per 31 maart het

Nadere informatie

AGENDA. 5 Verlening van décharge aan de Directie voor het gevoerde beleid (stempunt)

AGENDA. 5 Verlening van décharge aan de Directie voor het gevoerde beleid (stempunt) AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van SnowWorld N.V., te houden op donderdag 12 maart 2015 om 10:00 uur CET bij de vestiging van SnowWorld aan de Buytenparklaan 30, 2717

Nadere informatie

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 16 november 2015 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING ORDINA N.V. Datum vergadering : 16 november 2015 Aanvang : 10:00 uur Locatie : Hoofdkantoor Ordina

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN VAN BEVER HOLDING N.V.

REGLEMENT VAN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN VAN BEVER HOLDING N.V. REGLEMENT VAN DE RAAD VAN COMMISSARISSEN VAN BEVER HOLDING N.V. Definities de Vennootschap de RVC de voorzitter Directie : Bever Holding N.V. : De raad van commissarissen van de vennootschap : De voorzitter

Nadere informatie

Agenda. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V. DATUM 5 augustus 2019

Agenda. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V. DATUM 5 augustus 2019 Agenda Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Corbion N.V. DATUM 5 augustus 2019 TIJD 14.00 uur PLAATS Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre Piet Heinkade 11 Amsterdam 1. Opening 2. Samenstelling

Nadere informatie

Overnamerichtlijn. De ingevolge artikel 1, eerste lid van het Besluit artikel 10 overnamerichtlijn vereiste informatie is hierna opgenomen.

Overnamerichtlijn. De ingevolge artikel 1, eerste lid van het Besluit artikel 10 overnamerichtlijn vereiste informatie is hierna opgenomen. Overnamerichtlijn De ingevolge artikel 1, eerste lid van het Besluit artikel 10 overnamerichtlijn vereiste informatie is hierna opgenomen. Artikel 1 lid 1a, de kapitaalstructuur van de vennootschap, het

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. 2 MEI 2017

ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. 2 MEI 2017 ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. 2 MEI 2017 ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. Datum vergadering : 2 mei 2017 Aanvang : 14.30 uur Locatie : Hoofdkantoor Ordina

Nadere informatie

Agenda. Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. datum woensdag 24 april 2019 aanvang uur

Agenda. Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. datum woensdag 24 april 2019 aanvang uur Agenda Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders datum woensdag 24 april 2019 aanvang 10.30 uur Agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op woensdag

Nadere informatie

4. Jaarrekening 2011 en winstbestemming 4.a Vaststelling jaarrekening 2011 (ter beslissing) 4.b Vaststelling winstbestemming (ter beslissing)

4. Jaarrekening 2011 en winstbestemming 4.a Vaststelling jaarrekening 2011 (ter beslissing) 4.b Vaststelling winstbestemming (ter beslissing) Agenda voor de algemene vergadering van aandeelhouders van Koninklijke Ten Cate nv, te houden op donderdag 19 april 2012 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1 te Almelo. 1. Opening 2. Mededelingen

Nadere informatie

N.V :00 138, 1077 BG

N.V :00 138, 1077 BG Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Akzo Nobel N.V. (de "Vennootschap"), te houden op donderdag 30 november 2017 om 14:00 uur in het Hilton Amsterdam Hotel, Apollolaan

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Wolters Kluwer N.V., te houden op donderdag 19 april 2018, aanvang 11.00 uur in Hotel

Nadere informatie

8. Benoeming van de accountant van de Vennootschap voor het boekjaar 2019 *

8. Benoeming van de accountant van de Vennootschap voor het boekjaar 2019 * AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASM International N.V. (de Vennootschap ), te houden op maandag 20 mei 2019 om 14:00 uur CET in het Hotel Okura Amsterdam, Ferdinand

Nadere informatie

Verslag Vergadering Van Aandeelhouders AamigoO Group N.V. d.d. 20 juni 2013

Verslag Vergadering Van Aandeelhouders AamigoO Group N.V. d.d. 20 juni 2013 Verslag Vergadering Van Aandeelhouders AamigoO Group N.V. d.d. 20 juni 2013 Verslag van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de naamloze vennootschap AamigoO Group N.V. gehouden d.d. 20 juni

Nadere informatie

De agenda: Onderwerpen. 1. Opening en mededelingen. 2. Verslag van de Raad van Bestuur van zaken 2011

De agenda: Onderwerpen. 1. Opening en mededelingen. 2. Verslag van de Raad van Bestuur van zaken 2011 Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Qurius N.V. (de "Vennootschap") te houden op donderdag 24 mei 2012 om 10.00 uur in het Qurius Inspirience Center, Van Voordenpark 1a, Zaltbommel

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen door de voorzitter van de raad van commissarissen van de Vennootschap (de "Raad van Commissarissen").

1. Opening en mededelingen door de voorzitter van de raad van commissarissen van de Vennootschap (de Raad van Commissarissen). Toelichting op de agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (de "Algemene Vergadering") van ForFarmers N.V. (de "Vennootschap") te houden op vrijdag 26 april 2019 1 TOELICHTING

Nadere informatie

Agenda. Toelichting op de agenda

Agenda. Toelichting op de agenda Agenda (inclusief toelichting) voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van NedSense enterprises n.v., te houden op 11 juni 2013 om 11.00 uur ten kantore van NedSense, Laanakkerweg 2b in Vianen.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 18 APRIL 2018 TE DEN HAAG

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 18 APRIL 2018 TE DEN HAAG BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 18 APRIL 2018 TE DEN HAAG De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke KPN N.V., gehouden op 18

Nadere informatie

3. Jaarrekening 2016: a. Vaststelling van de jaarrekening over het boekjaar 2016 en allocatie van de winst.* b. Reserverings- en dividendbeleid.

3. Jaarrekening 2016: a. Vaststelling van de jaarrekening over het boekjaar 2016 en allocatie van de winst.* b. Reserverings- en dividendbeleid. AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Telegraaf Media Groep N.V. (de Vennootschap of TMG) tevens zijnde de aandeelhoudersvergadering als bedoeld in artikel 18 BOB, te houden op donderdag 1

Nadere informatie

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 7 DECEMBER 2016

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 7 DECEMBER 2016 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 7 DECEMBER 2016 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING ORDINA N.V. Datum vergadering : 7 december 2016 Aanvang : 14:30 uur Locatie : Hoofdkantoor Ordina

Nadere informatie

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 12 APRIL 2012 TE DEN HAAG

BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 12 APRIL 2012 TE DEN HAAG BESLUITENLIJST ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN KONINKLIJKE KPN N.V. GEHOUDEN OP 12 APRIL 2012 TE DEN HAAG De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke KPN N.V., gehouden op 12

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Vaststelling van de jaarrekening 2012 (stempunt)

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Vaststelling van de jaarrekening 2012 (stempunt) AGENDA van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK N.V. te houden op woensdag 24 april 2013 om 11.30 uur ten kantore van de vennootschap, Spuistraat 172 te 1012 VT Amsterdam

Nadere informatie

Convocatie. Convocatie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van ABN AMRO Group N.V. op 8 augustus 2017

Convocatie. Convocatie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van ABN AMRO Group N.V. op 8 augustus 2017 Convocatie Convocatie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van ABN AMRO Group N.V. op 8 augustus 2017 2 Convocatie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van ABN AMRO Group N.V. Convocatie voor

Nadere informatie

Voorzitter van de vergadering is de heer Olde Bolhaar, voorzitter van de raad van commissarissen van de vennootschap.

Voorzitter van de vergadering is de heer Olde Bolhaar, voorzitter van de raad van commissarissen van de vennootschap. BESLUITENLIJST van de bijzondere vergadering van aandeelhouders van de te Vijfhuizen gevestigde vennootschap Punch Technix N.V., gehouden op woensdag 27 juni 2007 om 11.00 uur in Beursplein 5 te Amsterdam.

Nadere informatie

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VALUE8 N.V.

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VALUE8 N.V. OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VALUE8 N.V. Het bestuur van Value8 N.V. ( Vennootschap ) nodigt haar aandeelhouders en andere vergadergerechtigden (tezamen, de Vergadergerechtigden )

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Corporate Governance. 4. Bezoldiging in het boekjaar 2017

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Corporate Governance. 4. Bezoldiging in het boekjaar 2017 AGENDA Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK N.V. te houden op woensdag 25 april 2018 om 11.30 uur ten kantore van de vennootschap, De Entree 500 te 1101 EE Amsterdam 1. Opening

Nadere informatie

Agenda. Algemene Vergadering van Aalberts Industries N.V. Te houden op: Donderdag 21 april 2011 Aanvang 14.00 uur

Agenda. Algemene Vergadering van Aalberts Industries N.V. Te houden op: Donderdag 21 april 2011 Aanvang 14.00 uur Agenda Algemene Vergadering van Aalberts Industries N.V. Te houden op: Donderdag 21 april 2011 Aanvang 14.00 uur Hotel Okura Amsterdam Ferdinand Bolstraat 333 1072 LH Amsterdam Agenda De jaarstukken over

Nadere informatie

AGENDA JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN WERELDHAVE N.V.

AGENDA JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN WERELDHAVE N.V. (Closed-end beleggingsmaatschappij) DATUM VRIJDAG 22 APRIL 2016 TIJD 11.00 UUR LOCATIE AMSTERDAM HILTON HOTEL Apollolaan 138, 1077 BG Amsterdam 1. Opening 2. Verslag van de Directie 3. Remuneratierapport

Nadere informatie

Concept notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) N.V. Dico International

Concept notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) N.V. Dico International Concept notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) N.V. Dico International Datum 29 december 2015 Plaats Hotel Mitland, Ariënslaan 1, Utrecht Raad van Commissarissen drs. G.P.

Nadere informatie