Nortel Networks N.V. (in Administration) ( de Vennootschap )

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nortel Networks N.V. (in Administration) ( de Vennootschap )"

Transcriptie

1 Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: Fax: AAN ALLE BEKENDE SCHULDEISERS 9 februari 2012 Ref: MLP/7E/SH/DM/HR/DW/LO3542 David Wright Directe lijn:+44 (0) dwright@uk.ey.com Geachte heren N.V. (in Administration) ( de Vennootschap ) High Court of Justice of England and Wales, Chancery Division, Companies Court Zaaknummer 550 van 2009 We schrijven, in overeenstemming met Rule 2.47 van de Insolvency Rules 1986, om de schuldeisers te voorzien van een zesde verslag over de voortgang van de Administration (het Verslag ). Dit Verslag heeft betrekking op de periode van 14 juli 2011 tot 13 januari 2012 en moet samen gelezen worden met de eerdere verslagen van de Joint Administrators van 13 augustus 2009, 13 februari 2010, 12 augustus 2010, 11 februari 2011 en 12 augustus 2011 en ook met de Voorstellen van de Joint Administrators van 23 februari Kopieën van dit Verslag, en de eerdere verslagen zijn op verzoek verkrijgbaar of kunnen worden bekeken op volgende adres: De Vennootschap is op 14 januari 2009 in Administration (de Administration ) getreden waarbij AR Bloom, AM Hudson, SJ Harris en CJW Hill van Ernst & Young LLP, 1 More London Place, London SE1 2AF, werden benoemd tot joint administrators (the "Joint Administrators") door een beschikking (de "Beschikking") van de High Court of Justice of England and Wales (the "Rechtbank"), na een verzoek van de directeuren van de Vennootschap. Dit was een onderdeel van een bredere herstructurering van de Nortel groep van vennootschappen. Corporation ( NNC ), de ultieme moedervennootschap van de Nortel groep, Limited ( NNL ) en een aantal andere Canadese dochtervennootschappen dienden een verzoek in voor bescherming tegen schuldeisers op basis van de Companies Creditors Arrangement Act ( CCAA ) in Canada om een uitgebreide zakelijke en financiële herstructurering onder de CCAA te vergemakkelijken. Inc ( NNI ), Capital Corporation en een aantal andere Amerikaanse Nortel groepsvennootschappen dienden in de VS faillissementsaanvragen in op basis van Chapter 11 van de US Bankruptcy Code. The UK firm Ernst & Young LLP is a limited liability partnership registered in England and Wales with registered number OC and is a member firm of Ernst & Young Global Limited. A list of members names is available for inspection at 1 More London Place, London SE1 2AF, the firm s principal place of business and registered office.

2 Op dezelfde dag dat de Vennootschap onder Administration werd geplaatst, heeft de Rechtbank, op verzoek van de bestuurders van elk vennootschap, administration beschikkingen uitgesproken met betrekking tot 18 andere Nortel groepsvennootschappen gevestigd in Europa, het Midden-Oosten, en de Afrikaanse regio ("EMEA"). In Artikel 3 van de EU Verordening inzake Insolventie Procedures 1346/2000 (de "EU Verordening"), staat dat de rechtbank van de EU lidstaat waar het centrum van de voornaamste belangen ("COMI") van een vennootschap is gevestigd, bevoegd is om de insolventieprocedures te openen met betrekking tot die vennootschap. In het geval van de 19 EMEA groepsvennootschappen (de "EMEA Vennootschappen") heeft de Rechtbank zich ervan verzekerd dat hun COMI in Engeland lag en dat hierdoor de Rechtbank bevoegd was om de belangrijkste insolventieprocedure, de administration, te openen voor wat betreft elke vennootschap. Gegevens over de 19 vennootschappen vindt u in Appendix 1. De Nortel groep van vennootschappen (de "Groep") rapporteert al haar activiteiten in US dollars ("US$"), en daarom zijn alle bedragen die genoemd worden in dit verslag in US$ tenzij anders wordt aangegeven. De officiële versie van dit verslag is in het Engels opgesteld. Als datgene wat in een vertaalde versie staat in tegenspraak is met de oorspronkelijke Engelse tekst is de Engelse versie de definitieve versie waarnaar gerefereerd moet worden. U wordt verwezen naar de disclaimer aan het eind van het hoofdgedeelte van dit verslag.

3 3 1. Samenvatting van de voortgang van de Administration Doel van de Administration De Joint Administrators zijn doorgegaan met de handelsactiviteiten van de Vennootschap met de bedoeling om de Vennootschap als lopend bedrijf te redden of een beter resultaat te behalen voor de schuldeisers van de Vennootschap, beter dan waarschijnlijk zou zijn als de Vennootschap zou worden geliquideerd. In 2009 werd duidelijk dat als gevolg van de financiële druk en marktomstandigheden waar de Nortelbedrijven mee te maken kregen, de verkoop van alle bedrijven noodzakelijk zou zijn en dat de redding van de Vennootschap in continuïteit niet mogelijk zou zijn. De Joint Administrators waren van mening dat het besluit om door te gaan met de activiteiten, zelfs met zorgvuldig gecontroleerd verlies, om waarde te creëren voor de ondernemingen en activa en om bijkomende claims te vermijden gunstig zou zijn voor de schuldeisers in het geheel. Dit besluit wordt gerechtvaardigd door de behaalde realisaties (afhankelijk van de uiteindelijke toebedeling van deze opbrengsten aan de Vennootschap) en bijkomende claims die men wist te vermijden. Verkoop van ondernemingen en activa De Groep was hoofdzakelijk actief in vier marktsegmenten: Enterprise Solutions ( Enterprise ); Metro Ethernet Networks ( MEN ); Carrier Networks, dat Global System for Mobile Communications ( GSM ), Carrier VoIP Application Solutions ( CVAS ) en de Multi Service Switch business ( MSS ) omvat; en Code Division Multiple Access ( CDMA ). De verkoop van alle globale kernbedrijfsonderdelen en de belangrijkste activa van de Groep werd voltooid in Volgend op deze wereldwijde verkopen, heeft de Groep weinig activa over om te realiseren. De totale bruto opbrengst van de globale verkopen, met inbegrip van de bruto opbrengst van de verkoop van de resterende intellectuele eigendomsrechten, bedraagt in totaal ongeveer $7,5 miljard (voor de transactiekosten, aanpassingen en escrow saldi) en in overeenstemming met de overeengekomen basis voor de globale verkopen, dit bedrag blijft op een escrow rekening in afwachting van de toewijzing binnen de Groep (zoals verder uitgelegd hier beneden). Sinds ons laatste verslag, zijn de EMEA transitional services agreements ( TSA ), die werden opgesteld om blijvende ondersteuning te bieden aan de kopers van de bedrijven teneinde deze in staat te stellen elk bedrijf te integreren met hun eigen, nu voltooid en werden alle ondersteunende functies volledig overgedragen. De EMEA Vennootschappen zullen m.b.t. het verstrekken van deze diensten hun respectieve directe kostenvolledig terugkrijgen..

4 4 Volgende stappen Nu de Joint Administrators de belangrijkste verkoopfase van de Administration hebben afgerond, blijven ze gefocused op de afbouw van de zaken van de Vennootschap en het oplossen van openstaande kwesties met de andere Vennootschapsondernemingen. De belangrijkste overblijvende kwesties voor de EMEA ondernemingen hebben te maken met intra-groep kwesties zoals purchase price allocation van de opbrengsten van de verkoop binnen de Groep ( PPA ), vorderingen op groepsvennootschappen, met inbegrip van vorderingen van de Vennootschap en andere EMEA Vennootschappen tegen de Canadese en Amerikaanse bedrijfsonderdelen, de Financial Support Directions ( FSD ); claims van de UK Pensions Regulator ( TPR ) tegen bepaalde van de EMEA-Vennootschappen en de ontwikkeling van een passend proces om het eens te worden over vorderingen van schuldeisers en het verdelen van beschikbare fondsen onder hen. Meer informatie is te vinden in de volgende paragrafen.

5 5 2. Strategie voor verkoop van de activiteiten De Joint Administrators hebben nu de verkoop van de activiteiten gerealiseerd. De Joint Administrators zijn van mening dat dit een betere opbrengst voor de schuldeisers van de Vennootschap zal opleveren die anders niet mogelijk zou zijn geweest als gevolg van de realisatieniveaus die hoger liggen, door het behoud van banen door de overdracht van werknemers aan nieuwe eenheden en de orderlijke overdracht van contracten aan kopers. De verkoop van de belangrijkste activiteiten werden wereldwijd aangepakt in samenwerking met de rest van de Groep. Bij de verkopen, met uitzondering van de GSM transactie, gebruikte men een stalking horse veilingproces overeenkomstig Section 363 van de US Bankruptcy Code. De Joint Administrators waren actief betrokken bij deze veilingen en bij het vaststellen van de veilingvoorwaarden die vervolgens werden goedgekeurd door de Amerikaanse en Canades rechtbanken. Gelieve de eerdere verslagen te raadplegen van de Joint Administrators voor verdere details. De opbrengst van de verkoop, die nu bijna US $7,5 miljard bedraagt (voor de transactiekosten, aanpassingen en escrow saldi) blijven in escrow voor verdeling zodra de PPA wordt overeengekomen tussen de Groep. Transacties en overgangsdiensten na verkoop Sinds ons laatste verslag, zijn de TSA s die vereist werden om blijvende ondersteuning te voorzien aan de kopers van de bedrijven teneinde deze in staat te stellen elk bedrijf te integreren met hun eigen, nu voltooid en werden alle ondersteunende functies volledig overgedragen. De EMEA Vennootschappen zullen m.b.t. het verstrekken van deze diensten hun respectievelijke directe kostenvolledig terugkrijgen. Transacties en verkopen Belangrijkste Ontwikkelingen. CVAS De verkoop van de CVAS onderneming aan Genband was afgerond voor een headline vergoeding van US$ 282 miljoen, minus balans en andere aanpassingen toen geschat op ongeveer US$ 100 miljoen. Na voltooiing rees er discussie betreffende de aanpassingen aan het werkkapitaal. Een bedrag van US $34 miljoen werd op een escrow rekening gestort in afwachting van de oplossing van dit geschil. Dit geschil werd behandeld in de Amerikaanse en de Canadese rechtbanken en werd geregeld na bemiddeling, waarbij werd overeengekomen dat aan Genbad US $24,9 miljoen moet worden betaald.

6 6 3. Handels en Operationeel overzicht De Joint Administrators hebben geconcludeerd dat het voortzetten van de handel van de ondernemingen in afwachting van de verkoop als onderneming in continuiteit in het beste belang van de schuldeisers van de Vennootschap was. De Joint Administrators zijn blijven handelen met een nauw gecontroleerd verlies op korte termijn om de waarde van mogelijke verkoop van onderneming en activa te maximaliseren, en om de waarde van vorderingen bij beëindiging en andere aanverwante aansprakelijkheden die kunnen worden gebracht tegen de Vennootschap in de toekomst te verminderen. De Joint Administrators gaan ervan uit dat de mogelijke opbrengst van de verkoop van de verschillende ondernemingen van de Vennootschap als lopende ondernemingen zal leiden tot een betere opbrengst voor schuldeisers dan wanneer de ondernemingen zouden worden opgedoekt en de activa van de Vennootschap zouden worden verkocht bij de ontmanteling. De Joint Administrators zijn er van overtuigd dat de succesvolle voltooiing van de verkoop van belangrijkste wereldwijde ondernemingen van de Groep zal, nadat de PPA is afgewikkeld, leiden tot de ontvangst van verkoopopbrengsten en andere voordelen die in aanzienlijke overmaat van realisaties zal gemaakt worden als de Vennootschap zijn handelsactiviteiten heeft stopgezet. Daarnaast levert de afronding van deze verkopen de overdracht van arbeidscontracten, bepaalde aanvoer/verkoopregelingen en de meeste klantencontracten op voor de respectievelijke kopers. Dit heeft de vlotte afwikkeling van de activiteiten van de Vennootschap gemakkelijker gemaakt. De headline handelsresultaten van de Vennootschap voor de periode van 1 januari 2009 tot 30 juni 2011, wanneer de handelsactiviteiten van de Groep werden stopgezet, worden in de volgende tabel weergegeven. Headline financiële informatie (US GAAP) US$ (m) Q Q Omzet (0,05) Handelswinst/ (-verlies) (0,15) Nettowinst/ (-verllies) (3.47) 0,08 1,43 (1,89)

7 7 Onroerend goed De Vennootschap is in juni 2010 vertrokken uit het kantoor in Brussel. De Joint Administrators zijn nog in gesprek met de verhuurder over dit huurcontract.. Een voorlopig bureau werd aanvankelijk gebruikt voor de overgedragen medewerkers van de Vennootschap en vervolgens behouden om de verplichtingen inzake statutaire zetel na te komen. Werknemers Via de verschillende bedrijfsverkopen zijn de Joint Administrators erin geslaagd om vijftien arbeidscontracten over te dragen aan de kopers van de respectievelijke ondernemingen. Aantal werknemers op 13 januari 2012 Werknemers bij aanstelling 27 Overgedragen bij verkoop activiteiten (15) Vrijwillig ontslag en overig vertrek (4) Gedwongen ontslagen (8) Werknemers op 13 januari

8 8 4. Ontvangsten en uitgaven balans Als bijlage in Appendix 2 is de ontvangsten en uitgaven ( R & P ) balans van de Joint Administrators opgenomen voor de periode van 14 juli 2011 tot 13 januari 2012 voor de Vennootschap. De R&P laat een totaal van US$ 388,303 aan ontvangsten zien en uitgaven van US$ 3,852,017. Een handelsoverzicht is opgenomen in paragraaf 3 hierboven. Op 13 januari 2012 had de Vennootschap contant geld in verschillende valuta ter waarde van US$ 14.8 miljoen. De R & P balans is een overzicht van ontvangen kasgeld en uitgegeven kasgeld, en is geen weergave van geschatte toekomstige ontvangsten of uitgaves, inclusief opbrengsten van de verkoop van ondernemingen die in handen van derden (escrow) worden gehouden in afwachting van toewijzing binnen de Groep. In vergelijking met eerdere periodes zijn er veel minder ontvangst en uitgave activiteiten geweest in deze periode. Dit is typerend voor de afbouwfase van de Vennootschap. Voor verdere informatie wordt u verwezen naar de informatie in Appendix 2.

9 9 5. Honorarium en onkosten van de Joint Administrators Gedurende de periode van 4 juni 2011 tot 9 december 2012 brachten de Joint Administrators GB 126,387 in rekening voor hun werkuren en transactie kosten van GB 28,914 met betrekking tot dezelfde periode. Een analyse van de bestede tijd is te vinden in Appendix 3 en hier vindt u ook een verklaring van het beleid van de Joint Administrators met betrekking tot het in rekening brengen van uren en onkosten. Met betrekking tot het werk dat werd verricht ten behoeve van alle EMEA Vennootschappen, blijven de Joint Administrators ervoor zorgen dat een evenredige en redelijke toewijzing van de gefactureerde tijd wordt verdeeld en geabsorbeerd door de andere EMEA Vennootschappen. Gedurende de periode van 4 juni 2011 tot 9 december 2011 werd GB 101,593 toegewezen aan de Vennootschap met betrekking tot deze verdelingen (zijnde 4,44% van de totale kosten verdeeld over alle EMEA Vennootschappen). Zie bijlage 4 voor verdere details. Betalingen aan andere dienstverleners De Joint Administrators blijven de volgende dienstverleners inzetten om hen te assisteren bij de Administration. Deze dienstverleners werken op basis van uurtarieven en interne controleprocedures worden gehanteerd om hun facturen te verifiëren. In de periode tussen 14 juli 2011 en 13 januari 2012 werd het volgende betaald: Herbert Smith LLP GB 1,143 (juridische adviseurs) Lokale dienstverleners US$ 27,146 (juridische adviseurs)

10 10 6. Uitvoering van de Administration in de toekomst Toekenning Koopprijs De bedrijfsverkopen De toewijzing van $7,5 miljard verkoopopbrengst (voor de transactiekosten, aanpassingen en escrow saldi) van de gecoördineerde bedrijfsverkopen onder de verkopende bedrijven in de verschillende rechtsgebieden is complex. De partijen hebben in eerste instantie geprobeerd een globaal protocol uit te vaardigen maar als gevolg van het feit dat de partijen niet in staat waren de nog openstaande kwesties af te ronden, werden de onderhandelingen over het protocol opgeschort en hebben de partijen geprobeerd PPA gezamenlijk op te lossen, eerst door discussies met verschillende partijen en vervolgens door bemiddeling. Vandaag hebben de partijen zich verbonden tot twee consensuele bemiddelingen om een oplossing voor de PPA en de problematiek van de vorderingen te bereiken. Volgend op een mislukte oplossing op de tweede bemiddeling, op 25 april 2011, hebben de US Debtors en de Canadian Debtors gezamenlijke vorderingen ingesteld in de Amerikaanse Rechtbank in Delaware en het Canadese Hof in Ontario, respectievelijk aanvragen voor een gezamenlijke beschikking van de twee rechtbanken om de partijen een vorm op te leggen van het protocol voor het oplossen van betwistingen betreffende de PPA (de Joint Motions ). De Joint Administrators hebben zich verzet tegen de Joint Motions. De Amerikaanse en Canadese rechtbanken hebben hun beslissingen ten aanzien van de Joint Motions voorbehouden en in de tussentijd de partijen bevolen deel te nemen aan een derde bemiddeling voor de Ontario Chief Justice Warren Winkler. Deze bemiddeling diende oorspronkelijk aan te vangen in september 2011, maar als gevolg van verdere vorderingen die werden ingediend door de US Debtor in Delaware (de Dispositive Motions ), heeft de Amerikaanse rechtbank bevolen dat de bemiddeling voor Chief Justice Winkler wordt uitgesteld totdat de Rechtbank van Delaware zijn besluit heeft gepubliceerd over de Dispositive Motions. De Dispositive Motions, waartegen de Joint Administrators zich hebben verzet, verzoeken een beschikking dat bepaalde claims ingediend tegen de US Debtor worden afgewezen op juridische gronden alleen. De hoorzitting van de Dispositives Motions vond plaats op 14 oktober 2011 en rechter Gross beraadt zich over de beslissing. Het is nog niet duidelijk wanneer de derde bemiddeling zal plaatsvinden, maar deze zal naar verwachting niet beginnen voor maart The Pensions Regulator in Groot-Brittannië The Pensions Regulator, een Britse overheidsinstelling ( TPR ), heeft vorderingen ingediend tegen meerdere ondernemingen van de Nortel groep in EMEA ( doelondernemingen ) en Noord-Amerika. Het Determinations Panel van de TPR besliste in juni 2010 dat Financial Support Directions ( FSD ) zouden moeten worden uitgevaardigd, wat zou vereisen dat de doelondernemingen zouden moeten bijdragen aan de tekorten van het UK Limited pensioenplan (de UK Pensions Scheme ) die op dit moment geschat wordt op ongeveer 2,1 miljard.

11 11 De Joint Administrators zijn in beroep gegaan (het Beroep ) tegen dit besluit in naam van de Vennootschap en ook in naam van elk van de andere doelondernemingen waarin zij werden benoemd.. In afwachting van een beslissing van de beroepsrechter, kan geen FSD worden uitgevaardigd met betrekking tot de doelondernemingen. In November 2010 hebben de Joint Administrators zich tot de High Court in Engeland gericht voor regels met betrekking tot de rangschikking van een vordering van TPR wanneer die uiteindelijk zal worden opgelegd aan een van de doelondernemingen. De High Court bepaalde, onder duidelijk voorbehoud, dat een mogelijke vordering gerangschikt zou worden als een uitgavepost van het bestuur die betaald moet worden voor de vorderingen van de schuldeisers. De Joint Administrators zijn in beroep gegaan tegen dit besluit bij de Court of Appealin juli Op 14 oktober 2011 bevestigde de Court of Appeal het besluit van in eerste aanleg en verwierp het beroep. Echter, in het overhandigen van haar vonnis, heeft de Court of Appeal opgemerkt dat haar besluit een zeldzaam geval was en oordeelde dat het juist zou zijn rechtstreeks machtiging te geven voor beroep bij het Supreme Court. Daarom heeft de Court of Appeal, door een beslissing gedateerd 2 november 2011, machtiging gegeven aan de Joint Administrators om beroep in te stellen bij het Supreme Court tegen die beslissing. Het is waarschijnlijk dat er geen hoorzitting zal gehouden worden door de Upper Tribunal totdat het beroep bij hetsupreme Court is behandeld. Het is nog niet duidelijk wanneer het beroep zal worden behandeld door hetsupreme Court. Er moet benadrukt worden dat, ongeacht welke plaats zulke vorderingen zullen innemen in de rangschikking, de Joint Administrators heftig gekant zijn tegen de vorderingen van TPR, en ze maken gebruik van alle geschikte mogelijkheden om de positie van de Vennootschap te verdedigen ten behoeve van de schuldeisers van de Vennootschap. Deze vorderingen worden niet ingediend door de Joint Administrators van NNUK, en noch NNUK noch de Joint Administrators van NNUK nemen deel aan de gerechtelijke procedures. Wanneer een van de doelondernemingen verplicht wordt om een contribution notice te geven zou deze bijdrage rechtstreeks naar de TPR en het UK Pension Scheme gaan en niet naar NNUK. De Joint Administrators zullen, indien nodig,doorgaan met het op de hoogte houden van de schuldeiserscommissie van de Vennootschap over belangrijke problemen en hun oplossing. Noord-Amerikaanse Vorderingsprocedure De Joint Administrators hebben bepaalde vorderingen ingeleid namens de Vennootschap en andere EMEA vennootschappen in rechtsgebieden waar er een aangiftedatum ( bar date ) is opgelegd, inclusief vorderingen tegen zowel de Canadese als de Amerikaanse entiteiten. Op dit moment is het onduidelijk welke waarde uiteindelijk zal ontvangen worden met betrekking tot deze vorderingen door middel van een consensus, arbitrage of rechtszaak.

12 12 Uitkeringen aan schuldeisers De Joint Administrators blijven om de invordering vragen van vorderingsformulieren als onderdeel van de informele vorderingsprocedure, dat werd opgestart in juli In afwachting van de oplossing van de acties door de TPR en de PPA discussies en procedures hierboven uitgelegd, zal het niet mogelijk zijn om een verdeling op te stellen voor de schuldeisers van de Vennootschap of van de andere Nortel-entiteiten waarin de Joint Administrators werden benoemd en die een doelwit vormen van de TPR of te zeggen wanneer een formele vorderingsprocedure kan worden opgestart. De Joint Administrators blijven echter alle mogelijke wegen onderzoeken om de geschillen op te lossen, een verdeling aan de schuldeisers te bespoedigen en de kosten van de Administration te minimaliseren. Voordat de PPA ontvangsten van de verkoop van ondernemingen in escrow zijn ontvangen (PPA ontvangsten waarvan de Joint Administrators overtuigd zijn dat ze de waarde van de verkochte activiteiten zullen weergeven) en de ontvangst van intragroepsdividenden, voorzien de Joint Administrators dat er geen vereiste zal zijn van een bijdrage ingevolge een FSD en/of een contribution notice, afgezien van onvoorziene schulden die aan het licht komen, dat er ongeveer US$ 8 miljoen beschikbaar zal zijn voor uitkering aan de schuldeisers van de Vennootschap. Maar de Joint Administrators zijn nog steeds niet in staat om de omvang van de vorderingen van de schuldeisers te bevestigen en ook niet de verwachte terugbetaling voor individuele schuldeisers of categorieën van schuldeisers. Deze zullen hoofdzakelijk bepaald worden door de volgende factoren: a. Een voortgezette analyse van de vorderingen ingediend bij de Joint Administrators in de informele vorderingprocedure en het resultaat van een latere formeel bewijs van schuld procedure. b. Het instellen van een FSD tegen de Vennootschap door TPR. Zoals gemeld, weten we niet zeker of een dergelijke FSD werkelijk zal worden ingesteld, en het is ook niet duidelijk wat de omvang van de mogelijke aansprakelijkheid zal zijn die hieruit zou kunnen voortkomen. Het is belangrijk om te weten dat als een dergelijke FSD ingesteld zou worden, de Joint Administrators de positie van de Vennootschap zullen verdedigen. De Joint Administrators zijn hoopvol dat men zich met succes zou kunnen verzetten tegen een dergelijke FSD. c. Afronding van een hoeveelheid van bepaalde complexe schulden en vorderingen. d. Afronding van de rangschikking van vorderingen van schuldeisers die zal worden vastgesteld als onderdeel van het verdelingsproces. e. Het resultaat van het PPA proces De Joint Administrators zullen doorgaan met het op de hoogte houden van de commissie van schuldeisers over belangrijke kwesties en de oplossingen daarvoor.

13 13 Exit strategie De Joint Administrators wendden zich tot de Rechtbank in december 2011 en kregen een verdere verlenging van de Administration voor elk van de EMEA Vennootschappen. Hierdoor kan een vlot aflsluitingsproces worden geïmplementeerd en de oplossing van problemen met andere groepsondernemingen, zoals deze die hierboven gedetailleerd werden beschreven.de Administration is nu verlengd tot 13 januari De Joint Administrators gaan door met het onderzoeken van de meest geschikte uitgangsweg uit de Administration voor de Vennootschap en de andere EMEA vennootschappen die onder Administration vallen; dat wil zeggen de methode waarbij men het eens wordt over vorderingen van schuldeisers, fondsen worden verdeeld onder schuldeisers en over het algemeen de zaken van de Vennootschap worden afgerond. Van de Joint Administrators zal worden vereist dat ze aan wettelijke verplichtingen zullen voldoen zoals het formaliseren van het indienen van de schuldbewijzen, het verkrijgen van schuldeisersovereenkomsten, het afronden van de verkoop van alle activa, het afhandelen van alle verkoopopbrengsten en vorderingen tussen de ondernemingen, het eens worden over alle andere schuldeisersvorderingen en het vaststellen van de manieren waarop de verdelingsfondsen het beste kunnen werken. In alle scenario s die hierboven staan zal het verdelingsproces dat wordt gebruikt onder invloed staan van timingkwesties, kosten, de grootte van de eenheid, relevante valuta, lokale wettelijke regels met betrekking tot vorderingen en lokale processen van andere eenheden van de Groep in relatie tot intragroep dividenden, naast de wetgeving in Groot-Brittannië. Het geschikte proces van overeenstemmende vorderingen en de verdeling van surplusfondsen aan schuldeisers werd nog niet vastgesteld. Het proces kan echter worden gedaan binnen de Administration (met goedkeuring van de rechtbank), of binnen een vrijwillige regeling of liquidatie proces van de vennootschap. Het geschikte proces zal worden bepaald op basis van wat het gunstigste is voor de Vennootschap en haar schuldeisers.

14 14 7. Andere kwesties De schuldeisers commissie ( Commissie ) Op de schuldeisers vergadering van 16 maart 2009 werd de commissie van schuldeisers opgericht. De Joint Administrators voorzien de leden van de commissie van gedetailleerde informatie naarmate de Administration vordert en de zaken zich ontwikkelen (inclusief een overzicht van de tijdkosten die goedgekeurd moet worden). De Joint Administrators zullen de Commissie blijven informeren omtrent verdere ontwikkelingen. Het Gereserveerde Deel Sectie 176A van de Insolvency Act 1986 is niet van toepassing op deze Administration aangezien er geen floating charges security (zekerheidsrecht naar Brits recht) werd gevestigd, en daarom hoeft er geen Gereserveerd Deel te worden voorbehouden voor niet bevoorrechte schuldeisers. De Joint Administrators zullen aan de schuldeisers opnieuw verslag uitbrengen binnen de zes maanden. Hoogachtend, voor N.V. (In Administration) SJ Harris Joint Administrator App.: Informatie vennootschap Overzicht van Ontvangsten en Uitgaven van de Joint Administrators Overzicht van de uurkosten van de Joint Administrators Beleid van de Joint Administrators voor wat betreft Tarieven en Onkosten Formulier 2.24B

15 15 AR Bloom, SJ Harris en C J Hill zijn in Groot-Brittannië gemachtigd om als insolvency practitioners op te treden door het Institute of Chartered Accountants in England and Wales en A M Hudson is gemachtigd om in Groot-Brittannië op te treden als insolvency practitioner door de Association of Chartered Certified Accountants, voor de Vennootschappen die hieronder worden opgenoemd. Over de zaken, activiteiten en bezittingen van de Vennootschappen wordt beslist door de Joint Administrators, AR Bloom, SJ Harris, AM Hudson en CJW Hill die uitsluitend optreden als functionarissen van de Vennootschappen zonder persoonlijke aansprakelijkheid. De vennootschappen zijn: UK Limited; S.A.; Nortel GmbH; France S.A.S.; Nortel Networks N.V.; S.p.A.; B.V.; Polska Sp z.o.o.; Hispania, S.A.; (Austria) GmbH; s.r.o.; Engineering Service Kft; Portugal S.A.; Slovensko s.r.o.; Oy; Romania SRL; AB; International Finance & Holding B.V. De zaken, activiteiten en bezittingen van (Ireland) Limited worden beheerd door de Joint Administrators, A R Bloom en DM Hughes, die uitsluitend optreden als functionarissen van (Ireland) Limited zonder persoonlijke aansprakelijkheid. S.A. is vanaf 28 mei 2009 in staat van liquidation judiciaire naar Frans recht geplaatst. De onderneming en haar activia die in Frankrijk zijn gelegen vallen nu onder het beheer van een liquidateur judiciaire. Dit verslag wordt verschaft in het kader van onze aanstelling als Joint Administrators van de Vennootschap. Het wordt enkel ter beschikking gesteld om schuldeisers te informeren omtrent bepaalde aspecten van de huidige stand van de Administration. Omdat dit verslag slechts een tussentijdse situatie weergeeft van de algemene toestand van de Vennootschap en geen waardebepaling van de huidige of toekomstige waarde van een bepaalde schuld en onderhevig is aan verandering, kan er niet op vertrouwd worden als een indicatie van de uiteindelijke opbrengst voor schuldeisers en in het bijzonder zullen wij noch de Vennootschap enige aansprakelijkheid hebben ten aanzien van personen die op dit verslag vertrouwen voor de handel in schulden van de Vennootschap.

16 Appendix 1 N.V. (In Administration) Informatie over de vennootschap Registratienummer: Brussel Naam vennootschap: Vestigingsadres: Eerdere namen: N.V. Pegasuslaan 5, 1831 Diegem, Belgium S.A. DATA 100 N.V. Northern Telecom Data Systems N.V. Northern Telecom N.V. Nortel N.V. Gegevens over de Administrators en hun benoeming: Administrators: Datum benoeming: 14 januari 2009 AR Bloom, AM Hudson, SJ Harris and CJW Hill of Ernst & Young LLP, 1 More London Place, London, SE1 2AF Benoemd door: Referentie rechtbank: Verdeling van de verantwoordelijkheden van de Administrators: De benoeming werd gedaan door het High Court of Justice, Chancery Division, Companies Court op verzoek van de bestuurders van de vennootschap High Court of Justice, Chancery Division, Companies Court - case 550 of 2009 Alle uit te voeren taken of uit te oefenen bevoegdheden van de Administrators mogen worden uitgevoerd/uitgeoefend door één van hen alleen of door meerdere of door alle Administrators gezamenlijk. Verklaring betreffende de EG Verordening De EG Verordening betreffende Insolventieprocedures 2000 is van toepassing op deze Administration en de procedure is de hoofdprocedure. Dit betekent dat deze Administration plaatsvindt in overeenstemming met Engelse Insolventiewetgeving en dat de insolventiewetgeving van alle andere EG-lidstaten hierop niet van toepassing is.

17 17 Kapitaal Aandeelhouders Aard Toegelaten Uitgegeven en volledig volstort Nummer Nummer Gewone 90,000 2,231,041 Gewone 90,000 International Finance & Holdings B.V. 99,99% UK Limited 0,001% Bestuurders (huidige en gedurende de afgelopen drie jaar) en vennootschapssecretaris (huidige) Naam Bestuurder of secretaris Datum benoeming Datum ontslag Huidige deel in het kapitaal Stephen Saul Bestuurder 01/08/ /01/ Lieve Willekens Bestuurder 01/12/ /01/ Vincenzo de Filipantonio Bestuurder 01/02/ /01/ Sharon Rolston Bestuurder 14/01/ /09/ Gordon Davies Bestuurder 14/01/ /08/2009 Simon Freemantle Bestuurder 14/01/ David Quane Bestuurder 31/03/ John Freebairn Bestuurder 30/09/ Laga - vennootschapssecretaris Secretaris N/A

18 Samenvatting van de Nortel Group Structuur Corporation (Canada) Limited (Canada) USA Asia OCEANIC NNUK CALA SA (France) (Ireland) Dormant companies International Finance & Holding BV (Netherlands) Northern Telecom France s.r.o. (Czech) (Austria) GmbH AG Switzerland (Scandinavia) AS (Norway) S.p.A (Italy) South Africa (Proprietary) Limited (RSA) N.V. (Belgium) France SAS Engineering Service Kft. (Hungary) Slovensko s.r.o. (Slovak) Romania Srl (Romania) O.O.O. (Russia) (Portugal) S.A. Polska Sp. z.o.o. (Poland) Nortel GmbH (Germany) Nortel Communications Holdings (1997) Limited (Israel) Nortel Ukraine Limited BV (The Netherlands) AB (Sweden) Hispania S.A. (Spain) Netas Telekomunikasyion (Turkey) Dormant companies Israel (Sales and Marketing) Limited Dormant company Oy (Finland) Reference The EMEA Companies in UK administration procedures

19 De EMEA Vennootschappen die onder de Engelse Administration procedures vallen: Rechtspersoon UK Limited S.A. France S.A.S. (Ireland) Limited Nortel GmbH Oy Romania SRL AB N.V. S.p.A. B.V. International Finance & Holding B.V. Polska Sp. z.o.o. (Austria) GmbH s.r.o. Engineering Service Kft Portugal S.A. Hispania S.A. Slovensko s.r.o. Land van Oprichting Engeland Frankrijk Frankrijk Ierland Duitsland Finland Roemenië Zweden België Italië Nederland Nederland Polen Oostenrijk Tsjechië Hongarije Portugal Spanje Slovakije

20 Appendix 2 20 N.V. (In Administration) Overzicht van Ontvangsten en Uitgaven van de Joint Administrators van 14 januari 2009 tot 13 januari 2012 Munteenheid: USD Periode 14 januari 2009 tot 13 juli 2011 Periode 14 juli 2011 tot 13 januari 2012 Totaal tot 13 januari 2012 Openingsbalans 5,392,264 5,392,264 Inkomsten Commercieel: - Verkoop sinds benoeming 78,963, ,191 79,228,324 - Andere inkomsten 42-42,236 Overige: - Verkoop voor benoeming 6,243,667 47,559 6,291,226 - Bank intrest 104,131 75, ,683 85,353, ,303 85,741,469 Uitgaven Commercieel: - Tussen vennootschappen (51,839,072) (1,281,175) (53,120,247) - Overige belastigen (5,560,394) (1,159) (5,561,553) - Payroll, voordelen werknemers, bedrijfsvoorheffing (5,175,631) (17,142) (5,192,774) - Aannemers (3,145,354) - (3,145,354) - Kosten van eigendom (753,626) (10,505) (764,131) - Commerciële schulden (538,809) - (538,809) - Overige uitgaven (606,334) (22,809) (629,143) - Pensioenbijdragen (256,549) - (256,549) - FX omzettingsbeweging op FX transacties binnen de entiteit (347,460) - (347,460) - Nutsvoorzieningen (47,982) (221) (48,203) - Schulden m.b.t. voorraad (338,801) (95,068) (433,869) Overige: - Herstructureringskosten (1,953,065) - (1,953,065) - Bezoldiging en uitgaven Beheerders (2,377,771) (513,146) (2,890,917) - Bezoldigingen juridisch advies (606,430) (40,047) (646,477) - Overige kosten professionele dienstverleners (127,713) (43,368) (171,081) FX omzettingsbeweging 1,220,102 (1,824,891) (604,789) - Bankkosten en interesten (37,708) (2,486) (40,194) (72,492,597) (3,852,017) (76,344,614) Afsluitingsbalans 18,252,833 14,789,119 Rekening afstemming: Zichtrekeningen 520, ,197 Administratie depositorekeningen 17,732,485 14,313,922 18,252,833 14,789,119

21 N.V. (In Administration) Overzicht van Ontvangsten en Uitgaven van de Joint Administrators van 14 januari 2009 tot 13 januari Munteenheid: EURO Periode 14 januari 2009 tot 13 juli 2011 Periode 14 juli 2011 tot 13 januari 2012 Totaal tot 13 januari 2012 Openingsbalans 4,186,865 4,186,865 Inkomsten Commercieel: - Verkoop sinds benoeming 58,275, ,521 58,468,832 - Andere inkomsten 30,945-30,945 Overige: - Verkoop voor benoeming 4,516,405 34,706 4,551,111 - Interest 75,883 55, ,017 62,898, ,361 63,181,905 Uitgaven Commercieel: - Tussen vennootschappen (38,214,553) (934,926) (39,149,479) - Overige belastigen (4,047,076) (846) (4,047,922) - Payroll, voordelen werknemers, bedrijfsvoorheffing (3,760,302) (12,509) (3,772,811) - Aannemers (2,318,138) - (2,318,138) - Kosten van eigendom (553,645) (7,666) (561,311) - Commerciële schulden (388,647) - (388,647) - Overige uitgaven (438,448) (16,644) (455,093) - Pensioenbijdragen (185,771) - (185,771) - FX omzettingsbewegingt op FX transacties binnen de entiteit (243,118) - (243,118) - Nutsvoorzieningen (35,441) (162) (35,603) - Schulden m.b.t. voorraad (243,409) (69,375) (312,784) Overige: - Herstructureringskosten (1,401,969) - (1,401,969) - Bezoldiging en uitgaven Administrators (1,743,842) (374,464) (2,118,306) - Bezoldigingen juridisch advies (446,554) (29,224) (475,768) - FX omzettingsbeweging (327,305) 9,790 (317,515) - Overige kosten professionele dienstverleners (93,478) (31,647) (125,125) - Bankkosten en interesten (27,721) (1,814) (29,535) (54,469,407) (1,469,486) (55,938,892) Afsluiting balans 12,616,003 11,429,878 Rekening afstemming: Zichtrekeningen 359, ,259 Administratie depositorekening 12,256,349 11,062,619 12,616,003 11,429,878

22 Opmerkingen bij Ontvangsten en Uitgaven 22 Er is een significante vermindering van de ontvangst- en betalingsactiviteit tijdens de tussentijdse periode ten opzichte van de voorgaande perioden, dit is representatief voor de afbouw van de Vennootschap. Opmerkingen bij R & P Opmerking 1 Alle rekeningen werden omgerekend in de lokale munteenheid Euro, naast een gemeenschappelijke munteenheid voor alle entiteiten, USD. Openingsbalansen werden omgerekend door middel van de wisselkoers van eind januari 2009 en sluitingsbalansen werden omgerekend door middel van de wisselkoers van eind december 2011 die werden aangeleverd door de Vennootschap. Deze procedure is in overeenstemming met de interne rapporteringprocedures van de Vennootschap. Transacties die via de rekeningen hebben plaatsgevonden in de loop van de verslaggevingstermijn (van 14 juli 2011 tot 13 februari 2012), werden over diezelfde periode omgerekend tegen de gemiddelde wisselkoers, die afkomstig is van de valutamarkt-website van Oanda. Bijgevolg hebben zich vreemde valuta bewegingen voorgedaan ten gevolge van fluctuatie in de wisselkoersen. Dit zijn loutere omzettingsbewegingen en hebben geen betrekking op effectieve ontvangsten of betalingen. Opmerking 2 De cijfers die gebruikt werden om dit overzicht van ontvangsten en betalingen op te stellen, werden aangeleverd door de Vennootschap en werden niet geauditeerd. Belangrijke items werden nagekeken op nauwkeurigheid en redelijkheid. Opmerking 3 Alle gerapporteerde bedragen werden opgenomen inclusief belasting op verkoop indien van toepassing. Opmerking 4 Alle bedragen werden weergegeven in USD tenzij anders aangegeven. ONTVANGSTEN Op het ogenblik van benoeming stond er 5,4 miljoen USD in EUR en USD op zichtrekeningen en spaarrekeningen. In totaal is 0.4 miljoen USD (na aftrek van FX omzetting) ontvangen sinds 14 juli Deze ontvangsten komen vooral voort uit verkopen, daterend van na de benoeming. Ontvangsten uit verkopen Ontvangsten uit verkopen sinds de benoeming bedragen 0.3 miljoen USD sinds 14 juli 2011.

23 Valuta omzettingsbeweging 23 De totale FX omzettingsbeweging tot 13 januari 2012 is een gevolg van de waardevermindering van de Euro ten opzichte van de USD. Als zodanig vertegenwoordigt de interim-fx omzettingsbeweging geen echt geldelijk verlies. UITGAVEN In totaal werden sinds 14 juli 2011 betalingen gedaan ten belope van 2.0 miljoen USD. Deze hebben vooral betrekking op betalingen tussen de vennootschappen, inventaris-gerelateerde schuldvorderingen en vergoedingen voor de Joint Administrators. Betalingen tussen de vennootschappen De betalingen tussen de vennootschappen, opgelopen door inter-vennootschappelijke handel sinds 14 juli 2011 bedragen in totaal 1.3 miljoen USD. Gedurende de verslaggevingstermijn was de Vennootschap een netto-betaler via het maandelijkse nettingproces van de Nortel groep, met betalingen die hoofdzakelijk gedaan werden aan UK Limited (1.7 miljoen USD). Dit werd gecompenseerd door een intergroeps ontvangst van andere niet-emea Nortel entiteiten (0.4 miljoen USD). Schuldvorderingen Inventaris gerelateerd De inventaris-gerelateerde schuldvorderingen sinds 14 juli 2011 bedragen in totaal 0.1 miljoen USD. Gezamenlijke Beheerders vergoedingen De vergoedingen betaald voor de Joint Administrators sinds 14 juli 2011 bedragen 0,5 miljoen USD (inclusief BTW). Deze kosten hebben betrekkingen op vergoedingen en uitgaven die gemaakt werden in de loop van het beheer.

24 Appendix 3 N.V. (In Administration) Overzicht van de aantallen gewerkte uren en de kosten daarvan van de Joint Administrators met betrekking tot de periode van 4 juni 2011 tot 9 december 2011 (GB ). Exclusief basis M&A transactie tijd Uren Activiteit Partner / Totaal Tijdskost voor de Assistant Gemiddeld Tijdskost voor Executive Director Manager Executive Analist aantal Administration tot Director uurtarief de periode Director uren dusver Administratie uitvoering en planning ,005.0 Briefing EMEA ,468.0 Case management , ,395.0 Schuldeisers ,907.3 Schuldeiser Committee , ,601.9 Klanten ,948.6 Schuldenaars ,074.6 Bedienden ,395.5 Exit Strategie ,354.5 Financieën, boekhouding & administratie , ,337.7 Juridisch , ,062.1 M&A , ,102.6 Andere Assets Resultaat voor Schuldeisers ,143.0 Pensioenen Eigendom ,132.5 Verslag aan Schuldeisers , ,834.1 Stabilisatie ,130.9 Statutory , ,707.2 Strategie: kern ,611.4 Leveranciers ,158.9 Tax / BTW advies en compliance , ,551.9 Handel: cash flow / Prognose ,869.9 Handel: Resultaat / Winst ,485.0 Schatkist / Banken Algemeen Totaal , ,071, Gemiddeld uurtarief Tijdskost voor de periode 42, , , , , , Tijdskost voor de Administratie tot dusver 207, , , , , ,117.24

25 Analyse van de kosten van de Administration (in GB ) Overzicht van de totale tijdkosten van M&A transacties voor alle EMEA-entiteiten van 4 juni 2011 tot 9 december 2011 Graad Activiteit Partner / Totaal aantal Gemiddeld Tijdskost voor Tijdskost voor de Executive Director Assistant Director Manager Executive Analist uren uurtarief de periode Administration tot dusver Director M&A / Overgangsdiensten , ,089, Allocatie verkoopsopbrengsten , , ,322, M&A / Equinox , ,461, M&A / Netas ,243, M&A Snow , ,651, M&A / GSM , ,527, M&A / Carrier , ,240, M&A / Passport , ,103, Verkoop & M&A , M&A Iceberg , , Andere Assets , , M&A / Velocity , , Algemeen totaal , , ,604, ,149, Gemiddeld uurtarief Tijdskost voor de periode 450, , , , , , Tijdskost voor de Administration tot dusver 4,454, ,709, ,922, ,854, ,640, , Totale tijdkosten voor de Administratie van 4 juni 2011 tot 9 december 2011 Totale Tijdskost voor de Administration gedurende de periode 04/06/2011 to 09/12/2011 GB Tijdskosten Administration met uitsluiting van transacties voor de periode 126, Herverdeling van de tijdskost van NNUK 101, Transactie tijdskost voor verkrijgen goedkeuring voor de periode 28, Totale Tijdskost voor de periode 04/06/2011 tot 09/12/ , Opmerking Tijdkosten met betrekking tot transacties voor de periode van 4 juni 2011 tot 9 december 2011 werden voorlopig toebedeeld, rekening houdend met de aard van het uitgevoerde werk en hoeveel vooruitgang er geboekt werd voor wat betreft een aantal, maar niet alle, M&A transacties. De toebedeling is voorlopig en zal veranderen als de transacties verder gaan en de uitkomst van de PPA duidelijk is. Er moet rekening mee worden gehouden dat de Joint Administrators alleen de tijdkosten van M&A transacties hebben toegewezen die al voldoende gevorderd zijn. Op het juiste moment zullen andere M&A transactie tijdkosten worden toegewezen aan de Vennootschap, en ze zullen opnieuw toegewezen worden als de uitkomst van het PPA proces duidelijk wordt.

26 N.V. (In Administration) Doorberekeningbeleid van het honorarium van procuratiehouders De wettelijke regelgeving voor wat betreft het honorarium wordt uiteengezet in Rule van de Rules. Meer informatie wordt gegeven in een publicatie van de Association of Business Recovery Professionals: A Creditors Guide to Administrators Fees, een exemplaar hiervan kan worden bekeken via de website van de Insolvency Practitioners Association op (klik op Regulation and Guidance en daarna op Creditors Guides to Fees ), of richt een schriftelijk verzoek tot de Administrators voor toezending van een exemplaar. De schuldeisers hebben bepaald dat de vergoeding voor de Administrators gebaseerd moet zijn op de tijd die door de Administrators en hun werknemers werkelijk besteed werd aan zaken die met de Administration te maken hebben. De Administrators hebben managers en ander personeel in dienst genomen om aan deze zaak te werken. Het vereiste werk is gedelegeerd aan de mensen met het meest geschikte niveau waarbij rekening wordt gehouden met de aard van het werk en de ervaring van de medewerker. Aanvullende diensten worden geleverd door uitvoerend personeel van de accountancy en financiële afdeling die omgaan met bankrekeningen van de Vennootschap en de wettelijke compliance dagboeken bijhouden. Het werk dat wordt uitgevoerd door het gehele personeel is onderhevig aan het algehele toezicht van de Administrators. Alle tijd die door het personeel rechtstreeks besteed wordt aan kwesties die met een bepaalde zaak te maken hebben, wordt in rekening gebracht met een aparte tijdcode die voor elke zaak wordt vastgesteld. Elk personeelslid heeft een bepaald uurtarief dat in de loop der tijd kan veranderen. De gemiddelde uurtarieven voor elke personeelscategorie gedurende de periode die hierboven worden getoond, zijn de uurtarieven die op dit moment worden gebruikt. De huidige uurtarieven kunnen hoger zijn dan de gemiddelde tarieven als de uurtarieven zijn gestegen gedurende de periode waar dit verslag over gaat. Doorberekeningbeleid van de kosten van procuratiehouders De Statement of Insolvency Practice No. 9 ( SIP 9 ) die werd gepubliceerd door R3 (The Association of Business Recovery Professionals) splitst de onkosten in twee categorieën. Onkostencategorie 1 bestaat uit betalingen die gedaan zijn door de procuratiehouders van de firma, ze omvatten specifieke uitgaven die verband houden met de Administration van de zaken van de insolvente schuldenaar en betalingen aan onafhankelijke derde partijen. Deze onkosten kunnen met de activa van de insolvente schuldenaar betaald worden zonder goedkeuring van de Commissie. In overeenstemming met SIP 9 is het ons beleid om zulke onkosten bekend te maken maar niet om goedkeuring te vragen voor deze betalingen. Onkostencategorie 2 bestaat uit betalingen die gedaan worden door de firma van de procuratiehouders die elementen van gedeelde of overhead kosten omvatten. Zulke onkosten moeten goedgekeurd worden door de Commissie van schuldeisers net alsof het vergoedingen zijn. In overeenstemming met SIP 9 is het ons beleid om goedkeuring te vragen voordat ze worden betaald.

27 Appendix 4 N.V. (In Administration) Verdeling In de tabel hieronder vindt u een samenvatting van de werkstromen die voor herverdeling in aanmerking komen samen met de gebruikte verdelingsbasis en de effecten: Werkstromen Basis voor verdeling Verdeling percentage dat van toepassing is op Nortel Networks N.V. Financiën, Accounting & administratie Handel Exit Klanten Debiteuren Uitkomst voor schuldeisers Schuldeisers Exit IT kosten Bruto activa per Directors Statement of Affairs voor alle EMEA vennootschappen Te innen handel per Directors Statement of Affairs voor alle EMEA vennootschappen Niet-verzekerde schuldeisers (met uitzondering van schulden tussen vennootschappen, pensioen & werknemers vorderingen) per Directors Statement of Affairs voor alle EMEA vennootschappen Tarieven die gebruikt werden door de Groep voordat de Vennootschap onder Administration kwam 1,14% 1,71% 0,50% 3,22% Strategie Canada / VS Transfer Pricing intellectueel recht Zelfde tarief gebruikt voor M & A kostverdeling 2,61% Een bedrag van GB 101,593 moet worden verdeeld door de Vennootschap met betrekking tot de periode van 4 juni 2011 tot 9 december 2011 om het werk te vertegenwoordigen dat is ondernomen ten voordele van de Vennootschap. NNUK behoudt de kosten voor een totaal van GB 2,208,287 voor dezelfde periode. Wij verwijzen naar de Joint Administrators zes maandelijks verslag gedateerd 11 februari 2011 for meer informatie met betrekking tot de verdeling.

28 Rule 2.47 Form 2.24B The Insolvency Act 1986 Het verslag over de voortgang van de Administrator 2.24B Naam van de Vennootschap Ondernemingsnummer N.V. Brussel In de High Court of Justice of England and Wales, Chancery Division, Companies Court Zaaknummer 550 van 2009 Wij AR Bloom, CJW Hill, SJ Harris and AM Hudson Ernst & Young LLP, 1 More London Place, London, SE1 2AF administrators van bovenvermelde vennootschap voegen een verslag van de voortgang toe voor de periode Van Tot 14 juli januari 2012 Ondertekend Joint Administrator Datum 9 februari 2012 Contactgegevens: U hoeft geen contactgegevens te geven in het tegenoverstaande vak maar als je dat doet, zal het helpen de Companies House om contact met u opte nemen als er een vraag rijst in verband met het formulier. De contactgegevens die u geeft zullen zichtbaar zijn voor zoekers van de openbare verslag. David Wright Ernst & Young LLP, 1 More London Place, London, SE1 2AF Tel: +44 (0) DX Number: DX Exchange: Companies House receipt date barcode Wanneer u dit formulier voltooid en ondertekend hebt, gelieve het dan te sturen naar het Registrar of Companies op.: Companies House, Crown Way, Cardiff, CF14 3UZ DX Cardiff

Nortel Networks N.V. (in Administration) ( de Vennootschap )

Nortel Networks N.V. (in Administration) ( de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE SCHULDEISERS 6 augustus 2013 Ref: MLP/7E/SJH/DM/SE/LO3542/PCF16 Sam East Directe

Nadere informatie

Nortel Networks N.V. (in Administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks N.V. (in Administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE SCHULDEISERS 11 augustus 2015 Ref: LP/7E/SJH/DM/SE/LO3542/PCF16 Saskia Lawrence

Nadere informatie

Nortel Networks N.V. (in Administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks N.V. (in Administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE SCHULDEISERS 9 februari 2015 Ref: LP/7E/SJH/DM/SE/LO3542/PCF16 Sam Taylor Directe

Nadere informatie

Nortel Networks N.V. (in Administration) ( de Vennootschap )

Nortel Networks N.V. (in Administration) ( de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE SCHULDEISERS 11 februari 2011 Ref: MLP/7E/CH/NA/HR/LO3547 Tara Felton Direct line:

Nadere informatie

Nortel Networks N.V. (in Administration) ( de Vennootschap )

Nortel Networks N.V. (in Administration) ( de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE SCHULDEISERS 6 augustus 2014 Ref: MLP/7E/SJH/DM/ST/LO3542/PCF16 Sam Taylor Directe

Nadere informatie

Nortel Networks N.V. (in Administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks N.V. (in Administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP Tel: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 London SE1 2AF www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE SCHULDEISERS 9 februari 2017 Ref: MLP/5W/SJH/DM/SL/LO3542/PCF16 Saskia Lawrence

Nadere informatie

Nortel Networks N.V. (in Administration) ( de Vennootschap )

Nortel Networks N.V. (in Administration) ( de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE SCHULDEISERS 12 augustus 2011 Ref: MLP/7E/CH/NA/HR/LO3542 Hannah Russel Direct

Nadere informatie

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 6 augustus 2013 Ref: MLP/7E/AB/DM/RG/LO3547/PCF16 Sam East Direct telefoon:

Nadere informatie

Nortel Networks N.V. (in Administration en onderworpen aan de Company Voluntary Arrangement ( CVA )) (de Vennootschap )

Nortel Networks N.V. (in Administration en onderworpen aan de Company Voluntary Arrangement ( CVA )) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP Tel: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 London SE1 2AF www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE SCHULDEISERS 11 februari 2019 Ref: MLP/5W/SJH/BT/SF/LO3538/PCF16 Telefoonnummer:

Nadere informatie

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 9 februari 2015 Ref: MLP/7E/AB/DM/RG/LO3547/PCF16 Sam Taylor Direct

Nadere informatie

Nortel Networks N.V. (in Administration en onderworpen aan de Company Voluntary Arrangement(de Vennootschap )

Nortel Networks N.V. (in Administration en onderworpen aan de Company Voluntary Arrangement(de Vennootschap ) Ernst & Young LLP Tel: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 London SE1 2AF www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE SCHULDEISERS 11 augustus 2017 Ref: MLP/5W/SJH/DM/SL/LO3542/PCF16 Telefoonnummer:

Nadere informatie

Nortel Networks N.V. (in Administration en onderworpen aan de Company Voluntary Arrangement ( CVA )) (de Vennootschap )

Nortel Networks N.V. (in Administration en onderworpen aan de Company Voluntary Arrangement ( CVA )) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP Tel: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 London SE1 2AF www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE SCHULDEISERS 9 Augustus 2018 Ref:MLP/5W/AB/SH/BT/L03538/PCF16 Telefoonnummer: +44

Nadere informatie

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 11 augustus 2015 Ref: MLP/7E/AB/DM/RG/LO3547/PCF16 Saskia Lawrence

Nadere informatie

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration en onderworpen aan een crediteurenakkoord) (de Vennootschap )

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration en onderworpen aan een crediteurenakkoord) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP Tel: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 London SE1 2AF www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 11 augustus 2017 Ref: MLP/5W/SJH/DM/SL/LO3547/PCF16 Saskia Lawrence

Nadere informatie

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 9 februari 2016 Ref: MLP/7E/AB/DM/RG/LO3547/PCF16 Saskia Lawrence Direct

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration en onderworpen aan een crediteurenakkoord) (de Vennootschap )

Nortel Networks B.V. (in administration en onderworpen aan een crediteurenakkoord) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP Tel: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 London SE1 2AF www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 11 augustus 2017 Ref: MLP/5W/SJH/DM/SL/LO3544/PCF16 Telefoon: +44 (0)

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 11 augustus 2015 Ref: MLP/7E/SJH/DM/ST/LO3544/PCF16 Saskia Lawrence

Nadere informatie

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 12 augustus 2011 Ref: MLP/7E/SH/NA/CC/LO3544 Hannah Russell Direct

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 9 februari 2015 Ref: MLP/7E/SJH/DM/ST/LO3544/PCF16 Sam Taylor Direct

Nadere informatie

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 9 februari 2012 Ref: MLP/7E/SH/NA/CC/LO3544 David Wright Direct line:

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk Tel: 023 8038 2000 AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 6 augustus 2014 Ref: MLP/7E/SJH/DM/ST/LO3544/PCF16

Nadere informatie

Nortel Networks N.V. (in Administration en onderworpen aan de Company Voluntary Arrangement) (de Vennootschap )

Nortel Networks N.V. (in Administration en onderworpen aan de Company Voluntary Arrangement) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP Tel: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 London SE1 2AF www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE SCHULDEISERS 08 februari 2018 Ref:MLP/5W/SJH/DM/SL/LO3542/PCF16 Telefoonnummer:

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 6 augustus 2013 Ref: MLP/7E/SJH/DM/RG/LO3544/PCF16 Sam East Direct

Nadere informatie

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP Tel: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 London SE1 2AF www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE VOORMALIGE CREDITEUREN 7 augustus 2018 Ref: MLP/5W/SJH/BT/TP/L03556/PCF16 Telefoon:

Nadere informatie

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 6 augustus 2014 Ref: MLP/7E/SJH/DM/ST/LO3547/PCF16 Sam Taylor Direct

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration en onderworpen aan een crediteurenakkoord) (de Vennootschap )

Nortel Networks B.V. (in administration en onderworpen aan een crediteurenakkoord) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP Tel: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 London SE1 2AF www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 13 augustus 2018 Ref: MLP/5W/AB/SH/BT/L03538/PCF16 118 328 2523 Email:

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 9 februari 2016 Ref: MLP/7E/SJH/DM/ST/LO3544/PCF16 Saskia Lawrence

Nadere informatie

AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN

AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 11 februari 2011 Ref: MLP/7E/DM/TF/LO3547 Tara Felton Direct line:

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap ) AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 12 augustus 2010 Ref: MLP/7E/SH/NA/CC/LO3544 Chris Coley Direct line: 0121 535 2394 Direct fax: 0121 535 2448 Email: ccoley@uk.ey.com Geachte heer, mevrouw, B.V. (in administration)

Nadere informatie

Nortel Networks NV (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks NV (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE GEKENDE SCHULDEISERS 13 Augustus 2009 Ref: MLP.7E/CH/ NA/CC/LO3540 Geachte heren, Direct

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration en gebonden aan een crediteurenakkoord (Company Voluntary Arrangement: de CVA ) (de Vennootschap )

Nortel Networks B.V. (in administration en gebonden aan een crediteurenakkoord (Company Voluntary Arrangement: de CVA ) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP Tel: 020 7951 2000 1 More London PlaceFax: 020 7951 1345 London SE1 2AF www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 11 februari 2019 Ref: MLP/5W/SJH/BT/SF/LO3544/PCF16 Telefoon: +44 (0)118

Nadere informatie

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (In Administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (In Administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 12 February 2010 Ref: MLP/7E/SH/NA/CC/LO3547 Chris Coley Direct line:

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration) (de 'Vennootschap')

Nortel Networks B.V. (in administration) (de 'Vennootschap') Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Aan alle bekende crediteuren 5 april 2017 Directe lijn: +44 (0) 20 7951 6160 E-mail: cva@emeanortel.com Geachte heren Nortel Networks B.V. (in administration)

Nadere informatie

Nortel Networks N.V. (in Administration) Voorstellen van de Administrators. Ingevolge paragraaf 49 van bijlage B1 bij de Insolvency Act 1986

Nortel Networks N.V. (in Administration) Voorstellen van de Administrators. Ingevolge paragraaf 49 van bijlage B1 bij de Insolvency Act 1986 N.V. (in Administration) Voorstellen van de Administrators Ingevolge paragraaf 49 van bijlage B1 bij de Insolvency Act 1986 februari 2009 Afkortingen In dit rapport worden de navolgende afkortingen gehanteerd:

Nadere informatie

Nortel Networks NV (In Administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks NV (In Administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE GEKENDE SCHULDEISERS 12 februari 2010 Ref: MLP/7E/SH/NA/CC/LO3542 Chris Coley Direct line:

Nadere informatie

AAN ALLE GEKENDE SCHULDEISERS 12 augustus 2010

AAN ALLE GEKENDE SCHULDEISERS 12 augustus 2010 1 AAN ALLE GEKENDE SCHULDEISERS 12 augustus 2010 Ref: MLP/7E/CH/NA/HR/LO3542 Hannah Russel Direct line: +44 (0) 20.7951.4804 Direct fax: +44 (0) 20 7951 1345 E-mail: hrussel@uk.ey.com Geachte heren, NV

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap ) AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 12 augustus 2011 Ref: MLP/7E/SH/NA/CC/LO3544 Hannah Russel Direct line: 020 7951 4804 Direct fax: 020 7951 1345 Email: hrussel@uk.ey.com Geachte heer, mevrouw, B.V. (in administration)

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap ) Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Tel: 020 7951 2000 Fax: 020 7951 1345 www.ey.com/uk AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 12 februari 2010 Ref: MLP/7E/SH/NA/CC/LO3544 Chris Coley Direct line:

Nadere informatie

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks International Finance & Holding B.V. (in administration) (de Vennootschap ) AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 13 augustus 2009 Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Ref: MLP.7E/CH/ NA/CC/LO3540/ Direct tel.: +44 (0)121 535 2394 Fax: +44 (0)121 535 2447 Geachte heer/mevrouw

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER UW VERZEKERINGSPOLIS BIJ CNA HARDY - GELIEVE ZORGVULDIG DOOR TE NEMEN

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER UW VERZEKERINGSPOLIS BIJ CNA HARDY - GELIEVE ZORGVULDIG DOOR TE NEMEN Geachte BELANGRIJKE INFORMATIE OVER UW VERZEKERINGSPOLIS BIJ CNA HARDY - GELIEVE ZORGVULDIG DOOR TE NEMEN Uit onze gegevens blijkt dat u momenteel een groepspolis of -polissen hebt of eerder heeft gehad

Nadere informatie

Datum van inontvangstneming : 21/01/2014

Datum van inontvangstneming : 21/01/2014 Datum van inontvangstneming : 21/01/2014 Samenvatting C-649/13-1 Zaak C-649/13 Samenvatting van het verzoek om een prejudiciële beslissing overeenkomstig artikel 98, lid 1, van het Reglement voor de procesvoering

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in Administration) Voorstellen van de Administrators. Ingevolge paragraaf 49 van bijlage B1 bij de Insolvency Act 1986

Nortel Networks B.V. (in Administration) Voorstellen van de Administrators. Ingevolge paragraaf 49 van bijlage B1 bij de Insolvency Act 1986 B.V. (in Administration) Voorstellen van de Administrators Ingevolge paragraaf 49 van bijlage B1 bij de Insolvency Act 1986 februari 2009 Afkortingen In dit rapport worden de navolgende afkortingen gehanteerd:

Nadere informatie

TWEEDE VERSLAG CURATOR EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET 29 september 2010

TWEEDE VERSLAG CURATOR EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET 29 september 2010 TWEEDE VERSLAG CURATOR EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET 29 september 2010 in het door de rechtbank in Amsterdam op 14 juni 2010 uitgesproken faillissement van: JOMED N.V. te Amsterdam faillissementsnummer:

Nadere informatie

1e VERSLAG. EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET VAN DE BEVINDINGEN IN HET FAILLISSEMENT VAN ALTITUDE SOFTWARE B.V. (03.0074-F)

1e VERSLAG. EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET VAN DE BEVINDINGEN IN HET FAILLISSEMENT VAN ALTITUDE SOFTWARE B.V. (03.0074-F) 1e VERSLAG EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET VAN DE BEVINDINGEN IN HET FAILLISSEMENT VAN ALTITUDE SOFTWARE B.V. (03.0074-F) Datum uitspraak: : 18 februari 2003 Rechter-Commissaris : mevrouw Mr A. van Dijk

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 maart 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 maart 2012 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 maart 2012 Gegevens onderneming: : de naamloze vennootschap Avalon Holdings N.V. kantoorhoudende aan de Delftweg 96

Nadere informatie

VIERDE VERSLAG CURATOR EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET 17 augustus 2011

VIERDE VERSLAG CURATOR EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET 17 augustus 2011 VIERDE VERSLAG CURATOR EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET 17 augustus 2011 in het door de rechtbank in Amsterdam op 14 juni 2010 uitgesproken faillissement van: JOMED N.V. te Amsterdam faillissementsnummer:

Nadere informatie

CIJFERS BELGIË OVERNIGHT STAYS

CIJFERS BELGIË OVERNIGHT STAYS OVERNACHTINGEN 2015-2016 - 9 maanden VOORLOPIGE CIJFERS BELGIË OVERNIGHT STAYS 2015-2016 - 9 months PRELIMINARY FIGURES BELGIUM België 15 668 923 15 878 478 +209 555 +1,3% Belgium Nederland 4 071 014 3

Nadere informatie

SAMENVATTING Opzet 1. INLEIDING

SAMENVATTING Opzet 1. INLEIDING OVERDRACHT VAN DE LEVENSVERZEKERINGS- EN DE HERVERZEKERINGSACTIVITEIT VAN FINANCIAL ASSURANCE COMPANY LIMITED EN DE HERVERZEKERING VAN DE LANGETERMIJNVERZEKERINGSACTIVITEITEN VAN FINANCIAL INSURANCE COMPANY

Nadere informatie

ZESDE VERSLAG CURATOR EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET 4 oktober 2012

ZESDE VERSLAG CURATOR EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET 4 oktober 2012 HOUTHOFF BURUMA ZESDE VERSLAG CURATOR EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET 4 oktober 2012 in het door de rechtbank in Amsterdam op 14 juni 2010 uitgesproken faillissement van: JOMED N.V. te Amsterdam faillissementsnummer:

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/669 NL:TZ:0000010065:F001 20-12-2016 mr. J.M. van Raaijen mr. Schoevaars Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap )

Nortel Networks B.V. (in administration) (de Vennootschap ) AAN ALLE BEKENDE CREDITEUREN 13 augustus 2009 Ernst & Young LLP 1 More London Place London SE1 2AF Ref: MLP.7E/CH/ NA/CC/LO3540/ Direct tel.: +44 (0)121 535 2394 Fax: +44 (0)121 535 2447 Geachte heer/mevrouw

Nadere informatie

[Samenvatting van de Regeling]

[Samenvatting van de Regeling] [Samenvatting van de Regeling] VOOR HET HIGH COURT OF JUSTICE BUSINESS AND PROPERTY COURTS OF ENGLAND AND WALES COMPANIES COURT (ChD) INZAKE MARKEL INTERNATIONAL INSURANCE COMPANY LIMITED en INZAKE MARKEL

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 24 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 24 september 2015 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 24 september 2015 Gegevens onderneming: : Thurlings Management Beheer Holding B.V., gevestigd te Rotterdam (3059 VH)

Nadere informatie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie

de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal van de Europese Commissie Raad van de Europese Unie Brussel, 20 oktober 2015 (OR. en) 13159/15 FIN 699 BEGELEIDENDE NOTA van: ingekomen: 20 oktober 2015 aan: Nr. Comdoc.: de heer Jordi AYET PUIGARNAU, directeur, namens de secretarisgeneraal

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 23 december 2013 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap R. Leemburg Beheer B.V., statutair gevestigd te Bodegraven, vestigingsadres:

Nadere informatie

onder nummer

onder nummer ZEVENDE OPENBAAR VERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN: 1. MEXX EUROPE B.V. 2. MEXX HOLDING NETHERLANDS B.V 3. MEXX EUROPE INTERNATIONAL B.V. 4. MEXX EUROPRODUCTION B.V. 5. MEXX EUROPE HOLDING B.V. ZESDE OPENBAAR

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex artikel 73a Faillissementswet) Nummer: 2 Datum: 21 april 2016 KvK-nummer: 31020412 Faillissements-/ surseancenummer Datum uitspraak : 8 december 2015 Curator : mr. D.J.

Nadere informatie

BEWAARBEDRIJF AMEURO N.V. Jaarverslag 31 december 2014

BEWAARBEDRIJF AMEURO N.V. Jaarverslag 31 december 2014 BEWAARBEDRIJF AMEURO N.V. Jaarverslag 31 december 2014 Jaarrekening is vastgesteld door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 24 april 2014 R. Mooij Jaarverslag 2014 31 december 2014 JAARVERSLAG

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 mei 2014 Gegevens onderneming Naam Adres Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

,-- : *** , , ,--

,-- : *** , , ,-- OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 6 januari 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : STUDIO VAN HESSE B.V. in liquidatie : C 16/14/1040 F Datum uitspraak : 9 december 2014 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 14 Datum: 9 januari 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 14 Datum: 9 januari 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 14 Datum: 9 januari 2012 Gegevens onderneming : Katwijk Infra B.V./ Katwijk Verhuur B.V. Faillissementsnummer : F03/356 en F03/465 Datum uitspraak : 4 juni 2003/ 23 juli 2003

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V.

VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. VIERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN P.C. LAP BEHEER B.V. inzake : De besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 oktober 2014 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 oktober 2014 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Eurobouwwarmte Rotterdam

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/589 NL:TZ:0000009117:F001 08-11-2016 mr. F.A.M Nowee mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 8 november 2016

Nadere informatie

Service. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Service. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Service ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions www.besam.be Service van wereldniveau Kiest u voor Besam, dan kunt u rekenen op onze wereldwijde service met lokale, gecertificeerde en deskundige

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD.

EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. EERSTE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN ZANDOKAN LTD. inzake faillissementsnummer : private limited

Nadere informatie

Bewaarbedrijf Ameuro N.V. Jaarverslag december 2015

Bewaarbedrijf Ameuro N.V. Jaarverslag december 2015 Jaarverslag 2015 31 december 2015 JAARVERSLAG 2015 Inhoudsopgave Verslag van de directie 2 Jaarrekening 2015 - Balans per 31 december 2015 3 - Winst- en verliesrekening over het jaar 2015 4 - Algemene

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. 't Drankurgel B.v. Tongelresestraat 32 Telefoonnummer Turnaround Advocaten Specialisten in bedrijfskwesties De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 januari 2012 Gegevens

Nadere informatie

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 januari 2016

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 januari 2016 VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 218533/CAMN Datum: 21 januari 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Arjolux Montage B.V., h.o.d.n. Arjolux Serres en Kozijnen, statutair gevestigd te

Nadere informatie

VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van:

VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van: VIJFDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Magtrade B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1083 HJ)

Nadere informatie

Balta Group NV kondigt het einde van de stabilisatieperiode betreffende haar beursgang aan

Balta Group NV kondigt het einde van de stabilisatieperiode betreffende haar beursgang aan Balta Group NV kondigt het einde van de stabilisatieperiode betreffende haar beursgang aan Sint-Baafs-Vijve, België (3 juli 2017) Balta Group NV ( Balta of de Vennootschap ) kondigt vandaag het einde van

Nadere informatie

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 oktober 2015

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 oktober 2015 DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 218533/CAMN Datum: 21 oktober 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Arjolux Montage B.V., h.o.d.n. Arjolux Serres en Kozijnen, statutair gevestigd te

Nadere informatie

toerisme in cijfers tourism in figures 2011

toerisme in cijfers tourism in figures 2011 toerisme in cijfers tourism in figures 2011 XL 15 Evolutie aankomsten inclusief huurlogies via verhuurkantoren aan de kust, 2007-2011 Trend arrivals, accommodations for rent by rental agencies at the coast

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG RECHTSPERSOON ALS BEDOELD IN ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR VERSLAG RECHTSPERSOON ALS BEDOELD IN ARTIKEL 73A FW OPENBAAR VERSLAG RECHTSPERSOON ALS BEDOELD IN ARTIKEL 73A FW In het faillissement van de besloten vennootschappen: VAN DER AART PERSONEEL & ORGANISATIE B.V. statutair gevestigd en kantoorhoudende te Drachten,

Nadere informatie

EERSTE VERSLAG CURATOR EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET 26 juli 2010

EERSTE VERSLAG CURATOR EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET 26 juli 2010 EERSTE VERSLAG CURATOR EX ARTIKEL 73a FAILLISSEMENTSWET 26 juli 2010 in het door de rechtbank in Amsterdam op 14 juni 2010 uitgesproken faillissement van: JOMED N.V. te Amsterdam faillissementsnummer:

Nadere informatie

TELENET GROUP HOLDING NV

TELENET GROUP HOLDING NV TELENET GROUP HOLDING NV Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Neerveldstraat 105 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Belgium RPR Brussel, Nederlandstalige afdeling 0477.702.333 (de Vennootschap) OPROEPING

Nadere informatie

Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40%

Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40% Stijging toegevoegde waarde in lijn met stijging volumes van 11% Stijging ebitda met meer dan 15% Stijging Resultaat na belasting met meer dan 40% Toegenomen verlies Airolux Verder verhoging dividend Kerncijfers

Nadere informatie

TG Fund Management B.V. Amsterdam

TG Fund Management B.V. Amsterdam INHOUDSOPGAVE Pagina - Balans per 31 december 2012 voor resultaatbestemming 3 - Winst- en verliesrekening over 2012 4 - Toelichting Algemeen en Waarderingsgrondslagen 5 - Toelichting op de Balans en Winst-

Nadere informatie

Toerisme in cijfers Tourism in figures XL

Toerisme in cijfers Tourism in figures XL www.milo-profi.com 2014 Toerisme in cijfers Tourism in figures XL overnachtingen huurlogies via verhuurkantoren aan de kust 2014 overnight stays in accommodations for rent by rental agencies at the coast

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bijl Groep B.V., statutair

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 mei 2015

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 mei 2015 TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 217686/CAMN Datum: 21 mei 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diehl B.V., statutair gevestigd te Groesbeek, bezoekadres

Nadere informatie

Zestiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V.

Zestiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Zestiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap ALLEWELT BENELUX B.V. inzake de

Nadere informatie

REGISTRATIEDOCUMENT IBUS FONDSEN BEHEER B.V.

REGISTRATIEDOCUMENT IBUS FONDSEN BEHEER B.V. REGISTRATIEDOCUMENT IBUS FONDSEN BEHEER juli 2011 - 2 - INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. WERKZAAMHEDEN VAN IBUS FONDSEN BEHEER 3 2.1 Activiteiten van IBUS Fondsen Beheer 3 2.2 Soorten belegginginstellingen

Nadere informatie

Toerisme in cijfers Tourism in figures 2013

Toerisme in cijfers Tourism in figures 2013 Toerisme in cijfers Tourism in figures 2013 XL 14 aankomsten huurlogies via verhuurkantoren aan de kust 2013 arrivals in accommodations for rent by rental agencies at the coast 2013 Kennisbeheer u i 2014

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 21 maart 2014 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bijl, partners in public

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 2 Datum: 19 oktober 2015 Gegevens onderneming : NS Marketing & Sales Limited Faillissementsnummer : C/16/15/479 Datum uitspraak : 16 juni 2015

Nadere informatie

Klynveld Peat Marwick Goerdeler

Klynveld Peat Marwick Goerdeler Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren Helga Platteau Bedrijfsrevisor Verslag van het College van sen over de geconsolideerde jaarrekening over het boekjaar afgesloten op 31 december 2004 en

Nadere informatie

Inleiding / Doel van de vraag om advies. Belangrijkste gegevens van het dossier. Ref: Accom AFWIJKING 2004/1

Inleiding / Doel van de vraag om advies. Belangrijkste gegevens van het dossier. Ref: Accom AFWIJKING 2004/1 ADVIES- EN CONTROLECOMITE OP DE ONAFHANKELIJKHEID VAN DE COMMISSARIS Ref: Accom AFWIJKING 2004/1 Samenvatting van het advies met betrekking tot een vraag om afwijking van de regel die het bedrag beperkt

Nadere informatie

Welkom. Tips voor debiteurenbeheer en incasso Hilde Malyster

Welkom. Tips voor debiteurenbeheer en incasso Hilde Malyster Welkom Tips voor debiteurenbeheer en incasso Hilde Malyster Reach the ultimate balance between maximized sales and minimized risks. 4 Weet met wie je zaken doet Controleer klant voor overeenkomst Financïele

Nadere informatie

LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, LUIK BTW BE

LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, LUIK BTW BE LAMPIRIS COOP Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Rue Saint-Laurent, 54 4000 LUIK BTW BE 0846.628.569 RPR Luik Jaarverslag van de raad van bestuur aan de gewone algemene vergadering

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.03/16/308 NL:TZ:0000008108:F001 20-09-2016 mr. J.A. Bloo mr. M.J.A.G. Baal Algemeen Gegevens onderneming De buitenlandse vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/328 NL:TZ:0000010163:F001 28-12-2016 mr. J.J. Reiziger mr. P Molema Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2012. Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2012. Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 27 januari 2012 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Çelik Autohandel B.V.,

Nadere informatie

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V.

DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. DERDE OPENBARE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET IN HET FAILLISSEMENT VAN H.S.K. JANSSEN TELECOMMUNICATIE BEHEER B.V. inzake de besloten

Nadere informatie

Indorama Ventures Public Company Limited

Indorama Ventures Public Company Limited Indorama Ventures Public Company Limited Connected Transaction Policy Transactie Verbonden Partijen Beleid (Goedgekeurd door de Raad van Commissarissen Vergadering op 4 januari 2012) Remark In het geval

Nadere informatie

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Nummer: 1 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : NS Marketing & Sales Limited Faillissementsnummer : C/16/15/479 Datum uitspraak : 16 juni 2015 (rechtbank

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 december 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 december 2012 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 12 december 2012 Gegevens onderneming: : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TENKAI B.V., gevestigd

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/16/589 NL:TZ:0000009117:F001 08-11-2016 mr. F.A.M Nowee mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 8 november 2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/156 NL:TZ:0000012081:F001 28-03-2017 mr. J. Smael mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming P. Luiks B.V. Pascalweg 58

Nadere informatie

ABN AMRO Basic Funds N.V. Jaarrekening 2013

ABN AMRO Basic Funds N.V. Jaarrekening 2013 Jaarrekening 2013 Pagina 1 van 12 INHOUD Pagina Directieverslag 3 Balans per 31 december 2013 4 Winst- en verliesrekening 2013 5 Toelichting algemeen 6 Toelichting op de balans per 31 december 2013 8 Toelichting

Nadere informatie