HoGent. Professionele Bachelor Vastgoed MAKELAARDIJ. Faculteit Natuur en Techniek Identificatie Opleiding Vastgoed - Makelaardij Omschrijving

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HoGent. Professionele Bachelor Vastgoed MAKELAARDIJ. Faculteit Natuur en Techniek Identificatie Opleiding Vastgoed - Makelaardij Omschrijving"

Transcriptie

1 Professionele Bachelor Vastgoed MAKELAARDIJ Faculteit Natuur en Techniek Identificatie Opleiding Vastgoed - Makelaardij Omschrijving Datum 15/05/2017 HoGent Opleidingsonderdeel Vastgoedproject/Kijkstage (ZELF)EVALUATIERAPPORT Data van de kijkstage 1617_TEMPLATE_VASTGOED_KIJKSTAGE_EVALUATIE.DOC X Evaluatierapport Kijkstage - document EVAL_01 13/03/ /04/ /04/2017 Coördinaten Stagebedrijf (naam, adres, telefoon): Student: De Jaeger Safiyé Projectbegeleider Hogeschool: Filip Weyers Landbergh Brusselsesteenweg Gent Stagebegeleider van het bedrijf (naam, telefoon/gsm): Jef Van Cauwenberghe

2 A. VOORSTELLING STAGEBEDRIJF: a. Voornaamste activiteiten van het kantoor b. Verantwoordelijkheden binnen het kantoor (eventueel organigram) a. Voornaamste activiteiten van het kantoor WAARDEBEPALING Een correcte waardebepaling is dé basis van een succesvolle verkoop of verhuur. Dit gebeurt op basis van een aantal objectieve parameters zoals de ligging, oriëntatie, oppervlakte, afwerking en het volume. Vervolgens worden alle resultaten getoetst aan de economische realiteit. Het eindpunt omvat een vergelijking met andere onroerende goederen in de lokale omgeving. VASTGOEDSTYILING "De inrichting van je woonst in functie van een normaal leefcomfort en de inrichting in functie van een vlotte verkoop of verhuur, zijn twee totaal verschillende aspecten" Het is de doelstelling van het Landbergh-team om de klant zowel bij de verkoop als de verhuur van hun eigendom te adviseren hoe elke ruimte optimaal in te richten om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Aan de hand van een omstandig rapport op maat van hun eigendom helpt Landbergh u om elke ruimte afzonderlijk verkoop- of verhuurklaar te maken. Bovendien helpen zij u mee met het aankleden van uw woonst aan de hand van onze eigen accessoires en meubilair. VERKOOP Hun jarenlange ervaring, technische kennis, enorme klantenbestand en bedrevenheid in professionele publiciteit maakt van het Landbergh-team uw ideale partner bij de bemiddeling bij elke vastgoedtransactie. Zij bieden u een servicepakket op maat, omdat elke vastgoedtransactie een unieke, niet-alledaagse aangelegenheid is. VERHUUR Vastgoed is sinds jaar en dag het ultieme investeringsobject. Het aankopen en vervolgens verhuren van onroerend goed is dan ook vaak een rendabele stap in het uitbreiden van uw investeringsportefeuille. Landbergh biedt u, geheel vrijblijvend, deskundig advies omtrent dit alles. Bij de verhuur van uw pand staan zij in voor het bepalen van een marktconforme prijsbepaling, het voeren van een strategisch doordachte publiciteit en een grondige screening van kandidaat-huurders.

3 b. Verantwoordelijkheden binnen het kantoor.

4 JEF VAN CAUWENBERGHE Erkend vastgoedmakelaar vennoot Specialiteiten: - Verkoop op plan - Wet Breyne - Consulting vastgoedpromotie - Residentieel vastgoed met een architecturale meerwaarde SOPHIA DE BRUYNE Verantwoordelijke verhuur Sterktes: een hands-on mentaliteit, jong, gepassioneerd, professioneel en met een verfijnde service boven alles. THIBAUT VAN LANDEGEM Erkend vastgoedmakelaar vennoot Specialiteiten: 1. Taxatie van onroerende goederen 2. Verkoop en verhuur van bestaand vastgoed 3. Verkoop van nieuwbouw SUZAN VERSCHAEGE Verantwoordelijke marketing Masteropleiding Beeldende Kunsten - Grafisch Ontwerp, passie voor grafisch ontwerp en een voorliefde voor architectuur en interieurvormgeving. GUILLIAN FONTEYNE Vastgoedmakelaar - BIV Diploma bedrijfsmanagement met als specialisatie rechtspraktijk EVELIEN PETIT Vastgoedmakelaar & Interieurarchitecte In haar rol als vastgoedmakelaar ziet Evelien het als een voorrecht mensen te inspireren en inzicht te geven in de creatieve en technische mogelijkheden die een woning zoal te bieden heeft.

5 B. BESCHRIJVING VAN WAARGENOMEN EN UITGEVOERDE TAKEN: a. Welke taken en/of activiteiten heb je gevolgd? b. Welke taken en/of activiteiten heb je zelf eventueel (mits de nodige ondersteuning) uitgevoerd? a. Welke taken en/of activiteiten heb je gevolgd? b. Welke taken en/of activiteiten heb je zelf eventueel (mits de nodige ondersteuning) uitgevoerd? 13 maart 2017 Maandag 13 maart 2017 kreeg ik de kans om samen met Laurent Baert (vastgoedconsulent BIV ) mee te gaan voor de inrichting van een woning + het nemen van vastgoedfotografie. Adres van de woning Doolaegepark Heusden (Destelbergen) Het gaat over een ruime, vrijstaande villa met 3 slaapkamers is gelegen in een rustige doodlopende straat in een residentiële woonwijk in Heusden. Tijdens mijn stage moest ik niet enkel toekijken maar mocht ik zelf ook actie ondernemen. Zelf mocht ik helpen bij de inrichting en het decoreren van de woning. Vorig jaar behaalde ik mijn diploma Interieurvormgeving wat meteen ook duidelijk maakt dat dit een zeer leuke ervaring was voor mij. Vastgoedstyling spreekt mij aan omdat ik zowel mijn kennis over interieurvormgeving als mijn kennis in het vastgoed kan combineren. Na het inrichten van de woning toonde Laurent mij op welke manier er foto s werden getrokken van het pand. Hier kreeg ik heel wat tips & tricks mee waarna ik zelf de kans kreeg om enkele foto s te trekken. Na de inrichting van de woning en het nemen van de foto s mocht ik samen met Suzan (Verantwoordelijke marketing) de foto s van het pand bewerken in Photoshop. Dit met het doel om deze later te publiceren. Het programma Photoshop kende ik al uit mijn vorige opleiding maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet kan bijleren. Ik heb zelf nog heel wat tools leren kennen die ik zal kunnen gebruiken zowel tijdens mijn opleiding als in de toekomst.

6 Enkele bewerkte foto s van de woning:

7 19 april 2017 Woensdag 19 april 2017 mocht ik samen met Guillian Fonteyne (vastgoedconsulent BIV ) mee gaan voor de inrichting van een woning te Wetteren. Adres van de woning Vennestraat Wetteren Deze alleenstaande Villa genaamd Ter Vennen is zeer mooi gelegen en door heel veel groen omgeven. Het is een zeer rustige buurt, vlot bereikbaar, dicht bij scholen. Een groot minpunt aan deze Villa is dat er nood is aan een zeer grondige renovatie. De villa biedt zeker en vast heel wat mogelijkheden en men kan er iets heel moois van maken. Samen met Guillian hebben we al zoveel mogelijk proberen brainstormen over hoe we de woning zouden kunnen inrichten om op deze manier toch te tonen dat deze villa heel wat mogelijkheden biedt.

8 20 april 2017 Donderdag 20 april 2017 kreeg ik de mogelijkheid van Sophia (Verantwoordelijke verhuur) om een inkoopgesprek met de klant bij te wonen. De klant had namelijk een appartement gekocht (nieuwbouw) om te investeren en aldus het appartement te verhuren via Landbergh. Tijdens het gesprek zijn mij de volgende aspecten opgevallen: Sophia had zich goed voorbereid op het gesprek en wist duidelijk waarover ze sprak. Dit uit zich dan ook in het krijgen van het vertrouwen van de klant; De eigenaars proberen te overtuigen van de voordelen die het kantoor biedt; Het achterhalen van de klant zijn/haar behoeften/wensen is belangrijk; De klant wijzen op wat hij/zij mag eisen en wat niet; Bemiddelingsovereenkomst voorleggen en overlopen. Hierbij werden alle verschillende stappen die Landbergh zal uitvoeren overlopen. De diensten die Landbergh aanbiedt voor het vinden van een huurder werden uitgelegd en men zei waarom deze diensten zich onderscheiden van de concurrentie. Voorbeelden hiervan waren: -De gratis dienst Vastgoedstyling. -Een contract van onbepaalde duur waardoor de klant maximaal 1 maand (opzeggingstermijn) aan het contract kan verbonden zijn. -Wanneer er geen kandidaat huurder gevonden werd worden er geen kosten aangerekend. De klant zijn/haar vragen beantwoorden op een correcte manier; Duidelijk afsluiten van het gesprek door alles nog eens te kort te herhalen en te bevestigen. Ook mocht ik kijken (en zelf tips geven) hoe Sophia foto s bewerkte van een bemeubeld appartement in Gentbrugge om deze daarna te publiceren op de website via het platform Fortisimmo.

9 C. (ZELF)REFLECTIE: a. Wat heb je geleerd over de werking van een makelaarskantoor? Goede communicatie met je collega s en het goed bijhouden van je agenda is essentieel voor een goede samenwerking te verzekeren. Ordelijk te werk gaan zodat alle documenten volledig in orde, ingevuld en bewaard kunnen worden zijn belangrijk om fouten en misverstanden te vermijden. Wanneer men een gesprek met de klant heeft is het zeer belangrijk je goed voor te bereiden en te weten waarover je praat. Dit is essentieel voor het opbouwen van een vertrouwensband met de klant. b. Hoe heb je de bereidwilligheid van het personeel ervaren? Na het contacteren van Landbergh via mail kreeg ik de uitnodiging om mezelf te gaan voorstellen. Tijdens het gesprek vroegen Jef en Thibaut me waar mijn interesses lagen. Na het vertellen dat ik een bachelor diploma Interieurvormgeving heb en dit later graag zou combineren met vastgoed kwamen ze zelf met voorstellen die ik zou kunnen meevolgen tijdens mijn stage i.v.m. vastgoedstyling. Tijdens mijn stage werd ik altijd zeer goed ontvangen. Iedereen was zeer vriendelijk. Als ik vragen had kon ik bij iedereen terecht wat een zeer fijn gevoel gaf. Alsook kreeg ik alle info die ik wenste mee naar huis zoals bijvoorbeeld een inlichtingenfiche en documenten die betrekking hebben op een verkoopdossier. Deze documenten zal ik tijdens mijn opleiding nog kunnen gebruiken. Nog een positieve ervaring tijdens mijn stage was dat ik niet altijd alleen maar moest toekijken maar ook zelf actie mocht ondernemen. Dit was voor mij een heel leerrijke en interessante ervaring. Landbergh is in mijn ogen een zeer professioneel, dynamisch en jong bedrijf waar ik mij later zeker en vast zou zien werken. c. Welk type werk ligt jou het meest en wat het minst? Frontoffice: verkoop-verhuursyndic- vs Backoffice: admin De verkoop en verhuur van een pand bestaat erin de eigenaars te overtuigen van de voordelen die het kantoor biedt. Zelf ben ik een iets minder zelfzeker persoon waardoor ik mezelf hier minder in zie. Dit kan natuurlijk nog altijd veranderen nadat ik wat meer kennis en ervaring heb opgedaan tijdens mijn opleiding en stages. Zelf zie ik me eerder werken in de functie vastgoedstyling. Na een kleine kennis te hebben gemaakt met vastgoedstyling tijdens mijn stage werd me al snel duidelijk dat het grote merendeel van de vastgoedmakelaars weinig tot geen belang hechten aan de fotoreportage en presentatie van een te verkopen woning. Met mijn bachelor diploma interieurvormgeving is het de bedoeling om mijn kennis van interieur te koppelen aan het vastgoed. Zelf ligt mijn passie bij alles wat met wonen te maken heeft. Het kopen van een woning is namelijk geen alledaagse gebeurtenis maar een levensgebeurtenis. Vanuit mijn kennis en ervaring als interieurvormgever wil ik de mensen bijstaan bij het waarmaken van hun woondromen. Graag wil ik de mensen inzicht geven in de creatieve mogelijkheden die een woning te bieden heeft. Het werd me meteen duidelijk dat ik op dit gebied een meerwaarde zou kunnen betekenen.

10 d. Geef 1 sterkte en 1 zwakte van jezelf na deze toets met de praktijk? Sterkte: Klantgericht Zwakte: Onzeker maar eens ik me vertrouwd voel gaat dit veel beter. e. Wat zal je tijdens je studie ondernemen om deze sterkte en zwakte te verbeteren? Ik zal vooral tijdens de les commerciële training mijn zelfzekerheid en sociale vaardigheden kunnen verbeteren. Ik zal proberen van zoveel mogelijk aan het woord te komen en mijzelf goed voor te bereiden. Ook zal ik voldoende feedback vragen en dit toepassen op de realiteit als het blijven oefenen.

11 D. STAGEKANTOOR: Vind je het bezochte kantoor geschikt voor je eindstage? Waarom wel/niet? Landbergh is voor mij zeker een geschikte plaats om mijn eindstage uit te voeren. Ik werd er zeer goed ontvangen voor mijn kijkstage. Iedereen was dan ook zeer bereidwillig om mij zoveel mogelijk uit te leggen en op al mijn vragen een antwoord te geven. De activiteiten binnen Landbergh liggen zeker en vast binnen mijn interesses. Voor mij is dit kantoor dus zeker een zeer goed voorbeeld van hoe een makelaarskantoor te werk moet gaan. Alsook is teamwerk voor mij zeer belangrijk, en dit is hier zeker aanwezig. Alsook is er goede communicatie tussen de collega s, stiptheid. Het team is vriendelijk en zeer bereidwillig. Er hangt ook een toffe sfeer tussen de werknemers en werkgevers wat ik ook een zeer positief punt vind als ik daar mijn eindstage zou doen. Tijdens mijn kijkstage heb ik al een kleine kennis kunnen maken met de werking van het kantoor en de mensen die er werken waardoor ik zeker niet zal twijfelen om Landbergh te contacteren voor mijn eindstage. Daar zal ik zeker en vast mijn kennis en skills verder kunnen ontplooien. Student : De Jaeger Safiyé handtekening: Projectbegeleider : Filip Weyers handtekening: Faculteit Natuur en Techniek Vastgoed Campus Schoonmeersen Gebouw P Valentin Vaerwyckweg 1 lokaal PM 114 BE-9000 Gent fnt@hogent.be tel Fax URL hogent.be

HoGent. b) Het EraVisie Plus team bestaat uit 7 BIV- erkende vastgoedmakelaars met elk hun eigen verantwoordelijkheden:

HoGent. b) Het EraVisie Plus team bestaat uit 7 BIV- erkende vastgoedmakelaars met elk hun eigen verantwoordelijkheden: HoGent Professionele Bachelor Vastgoed MAKELAARDIJ Faculteit Opleiding Natuur en Techniek Datum 26/04/2015 Vastgoed - Makelaardij Opleidingsonderdeel Vastgoedproject/Kijkstage (ZELF)EVALUATIERAPPORT Identificati

Nadere informatie

HoGent. Professionele Bachelor Vastgoed MAKELAARDIJ. Opleidingsonderdeel Vastgoedproject/Kijkstage (ZELF)EVALUATIERAPPORT 14/04/ /04/2016

HoGent. Professionele Bachelor Vastgoed MAKELAARDIJ. Opleidingsonderdeel Vastgoedproject/Kijkstage (ZELF)EVALUATIERAPPORT 14/04/ /04/2016 HoGent Professionele Bachelor Vastgoed MAKELAARDIJ Opleidingsonderdeel Vastgoedproject/Kijkstage (ZELF)EVALUATIERAPPORT Faculteit Natuur en Techniek Identificatie 1516_TEMPLATE_VASTGOED_KIJKSTAGE_EVALUATIE.DOCX

Nadere informatie

Lid van Groep Van Welden VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES

Lid van Groep Van Welden VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES ... dé juiste keuze! is dé referentie voor vastgoed in de Vlaamse Ardennen. Het kantoor heeft een lange traditie en was één van de eerste vastgoedmakelaars

Nadere informatie

uw vastgoed, onze zorg

uw vastgoed, onze zorg uw vastgoed, onze zorg Uw vastgoed, onze zorg Een woning verkopen doet u niet elke dag. Ook bij verhuren komt heel wat kijken. Wat is een correcte vraagprijs? Bent u op de hoogte van de recente wetgeving?

Nadere informatie

SELLOGRAM: INKOOP. Simon Lenaerts 2MAK C COMMERCIËLE TRAINING

SELLOGRAM: INKOOP. Simon Lenaerts 2MAK C COMMERCIËLE TRAINING SELLOGRAM: INKOOP Simon Lenaerts 2MAK C COMMERCIËLE TRAINING Inhoudsopgave Sellogram 3 Hoe het sellogram gebruiken bij een inkoopgesprek 4 Toelichting producteigenschappen 4 Conclusie 6 2 Sellogram Eigenschappen

Nadere informatie

VASTGOED IN KLEUR VERKOOP

VASTGOED IN KLEUR VERKOOP VASTGOED IN KLEUR VERKOOP VASTGOED GAAT NIET ZOZEER OVER GEBOUWEN, MAAR OVER MENSEN, HUN BEHOEFTES EN HUN DROMEN, EN OVER HET VINDEN VAN EEN PLEK WAAR DIE KUNNEN WORDEN GEKOESTERD. 4 Daarom stelde Axel

Nadere informatie

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen?

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? Netwerkmarketing Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? In deze training 1. Je sociale netwerk onderhouden 2. Wat de pro s doen 3. Wat is de beste strategie om mensen uit te nodigen Wat je NIET

Nadere informatie

Beargumenteer je beoordeling met minimaal één voorbeeld uit je stage Is je motivatie voor het werk toegenomen of afgenomen? Leg uit waarom.

Beargumenteer je beoordeling met minimaal één voorbeeld uit je stage Is je motivatie voor het werk toegenomen of afgenomen? Leg uit waarom. Beoordelingsformulieren van. Beoordelingsformulier onderdeel 1: motivatie Motivatie ten aanzien van het werk: 1 2 3 Op het werk ben ik gemotiveerd. Op het werk kom ik op tijd. Op het werk kom ik mijn afspraken

Nadere informatie

Stage Atom-Retail. Arwen de Vries MC4O 10/09/18-16/11/18

Stage Atom-Retail. Arwen de Vries MC4O 10/09/18-16/11/18 Stage Atom-Retail. Arwen de Vries 217856 2MC4O 10/09/18-16/11/18 Voorwoord. In dit verslag vertel ik over hoe mijn stageperiode is verlopen, wat ik geleerd heb en welke keuzes ik gemaakt heb. Deze stages

Nadere informatie

Aangename kennismaking...

Aangename kennismaking... Aangename kennismaking... Onlangs werden mijn team en ikzelf genomineerd voor de Real Estate Awards, in de categorie Beste Vastgoedondernemer. Een mooie erkenning voor drie generaties van hard werk, klantvriendelijkheid

Nadere informatie

6 Coaching van de cliënt

6 Coaching van de cliënt 6.1 6 Coaching van de cliënt De begeleiding of coaching op de werkvloer is afhankelijk van de noden van de cliënt én van de noden van de collega s en werkgever. Samen starten op de stage/ tewerkstelling

Nadere informatie

te koop unieke, vrij gelegen woning met schuur, in het buitengebied van ospel Inhoud circa 600 m³ Oppervlakte schuur 120 m² Perceel

te koop unieke, vrij gelegen woning met schuur, in het buitengebied van ospel Inhoud circa 600 m³ Oppervlakte schuur 120 m² Perceel venloseweg 10 ospel te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving

Nadere informatie

Wij handelen niet in huizen maar in thuizen.

Wij handelen niet in huizen maar in thuizen. Wij handelen niet in huizen maar in thuizen. t Waterhuys doet veel meer dan enkel uw woning verkopen www.waterhuys.be t Waterhuys is als erkend vastgoedmakelaar de betrouwbare partner die u zoekt bij de

Nadere informatie

Evaluatie PMA Training Gesprekken met leerlingen - Da Vinci College

Evaluatie PMA Training Gesprekken met leerlingen - Da Vinci College Evaluatie PMA Training Gesprekken met leerlingen - Da Vinci College mei 2018 Wat zal je het meeste bijblijven van de training: - De PMA methodiek. - De 5 stappen van de PMA methodiek. - De groepsgesprekken.

Nadere informatie

STAGEBOEKJE VIJFDAAGSE SNUFFELSTAGE

STAGEBOEKJE VIJFDAAGSE SNUFFELSTAGE STAGEBOEKJE VIJFDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van: 8 11 OKTOBER 2018 Willem van Oranje College Wijk en Aalburg Tel: 0416-691722 INLEIDING Van 8 tot en met 11 oktober 2018 ga jij 5 dagen stage lopen.

Nadere informatie

WAASMUNSTER POTAARDESTRAAT

WAASMUNSTER POTAARDESTRAAT WAASMUNSTER POTAARDESTRAAT 3-D beeld ter illustratie en onder alle voorbehoud van stedenbouwkundige voorschriften PROJECTFICHE POTAARDESTRAAT WAASMUNSTER AFWERKING Samen met u en de architect streven wij

Nadere informatie

woning op perceel van 5.000 m² nabij bossen. Houten noodwoning Perceel 5.229 m² Vraagprijs 198.000,- k.k. Aanvaarding Per direct.

woning op perceel van 5.000 m² nabij bossen. Houten noodwoning Perceel 5.229 m² Vraagprijs 198.000,- k.k. Aanvaarding Per direct. endepoel 8 merselo Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over de woning waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s, de beschrijving van het

Nadere informatie

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren.

Stagebedrijf: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Leerroute: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Naam: Klik hier als u tekst wilt invoeren. Stagebedrijf: Klas : Profiel: Leerroute: Naam: Uiterste inleverdatum: woensdag 12 december 2018 1 Inhoud Het begin van jouw succes!... 3 Afspraken en belangrijke punten:... 5 Logboek:... 6 Opdracht 1:...

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Rookstopconsulent. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be

Proefhoofdstuk Rookstopconsulent. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Proefhoofdstuk Rookstopconsulent Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Elfjulistraat 39a, 9000 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000 +32 3 292 33 30

Nadere informatie

STAGEBOEKJE NEGENDAAGSE SNUFFELSTAGE

STAGEBOEKJE NEGENDAAGSE SNUFFELSTAGE STAGEBOEKJE NEGENDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van: 11 21 april 2016 Willem van Oranje College Wijk en Aalburg Tel: 0416-691722 INLEIDING Van 11 tot en met 21 april 2016 ga jij 9 dagen stage lopen.

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs.

Proefhoofdstuk Gitaar. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs. Proefhoofdstuk Gitaar Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000 +32 3 292 33 30 Maak

Nadere informatie

PAKENSTRAAT 7, HEVERLEE

PAKENSTRAAT 7, HEVERLEE PAKENSTRAAT 7, HEVERLEE 8 COMFORTABELE FLATS Een nieuwe thuis, in een groene plek, in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Leuven. Een vastgoedproject van 1 DE BIJZONDERE LIGGING VAN RESIDENTIE

Nadere informatie

STAGEBOEKJE ZEVENDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van:

STAGEBOEKJE ZEVENDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van: STAGEBOEKJE ZEVENDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van: 14 24 april 2014 Willem van Oranje College Wijk en Aalburg Tel: 0416-691722 Inleiding Van 14 tot en met 24 april 2014 ga jij 7 dagen stage lopen.

Nadere informatie

NAZARETH. Project KAPEL

NAZARETH. Project KAPEL 3-D beeld ter illustratie en onder alle voorbehoud van stedenbouwkundige voorschriften v v ZEKER WONEN Als algemeen aannemer heeft Zeker Wonen sinds 1979 reeds heel wat ervaring en know-how opgebouwd.

Nadere informatie

Wonen. in de rand rond Gent. Troeven: + + + + + Woonprojecten en bouwgronden. Bekijk 8 concrete. Betaalbare prijs: meer woning voor minder geld

Wonen. in de rand rond Gent. Troeven: + + + + + Woonprojecten en bouwgronden. Bekijk 8 concrete. Betaalbare prijs: meer woning voor minder geld Woonprojecten en bouwgronden Wonen in de rand rond Gent Projecten BIK woningen Projecten Belim Bouwteam Projecten Woningbouw Huyzentruyt N9 N9 OOSTAKKER Bekijk 8 concrete aanbiedingen binnenin! E17 E40

Nadere informatie

STAGEBOEKJE VIERDAAGSE SNUFFELSTAGE

STAGEBOEKJE VIERDAAGSE SNUFFELSTAGE STAGEBOEKJE VIERDAAGSE SNUFFELSTAGE In de periode van: 16 19 april 2018 Willem van Oranje College Wijk en Aalburg Tel: 0416-691722 INLEIDING Van 16 tot en met 19 april 2018 ga jij 4 dagen stage lopen.

Nadere informatie

Te huur. Zierikzee, Mol 15

Te huur. Zierikzee, Mol 15 Te huur Zierikzee, Mol 15 Kerngegevens Hoofdkenmerken Type: Winkelruimte Hoofdtype: Tussenwoning Bouwjaar: 1800 Omgeving: A-locatie, Winkelcentrum Staat van het gebouw: Luxe-afwerking Afmetingen Verhuurbare

Nadere informatie

Aan alle eerstejaarsstudenten BACHELOR VERPLEEGKUNDE BRUGOPLEIDING 150 stp Campus Brugge Academiejaar

Aan alle eerstejaarsstudenten BACHELOR VERPLEEGKUNDE BRUGOPLEIDING 150 stp Campus Brugge Academiejaar Beste student, Aan alle eerstejaarsstudenten BACHELOR VERPLEEGKUNDE BRUGOPLEIDING 150 stp Campus Brugge Academiejaar 2019-2020 Binnenkort start je met de brugopleiding bachelor in de Verpleegkunde binnen

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek. Columbustraining. januari tot en met

Klanttevredenheidsonderzoek. Columbustraining. januari tot en met Algemeen Doc. 1 van 9 Paginanummer: 1 Klanttevredenheidsonderzoek Columbustraining januari 2017 tot en met december 2017 Algemeen Doc. 2 van 9 Paginanummer: 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie...

Nadere informatie

EEN INSPIRERENDE LERAAR IS BREED GEORIËNTEERD

EEN INSPIRERENDE LERAAR IS BREED GEORIËNTEERD Dans Muziek Drama Een kunstenaarscarrière en een onderwijsopdracht gaan hand in hand. De Specifieke lerarenopleidingen Dans, Drama en Muziek betekenen meer dan alleen een pedagogisch diploma. Je leert

Nadere informatie

Textieltechnologie. Bachelor via studieomvangvermindering NIEUWE TRAJECTEN TOT EEN UNIEKE OPLEIDING

Textieltechnologie. Bachelor via studieomvangvermindering NIEUWE TRAJECTEN TOT EEN UNIEKE OPLEIDING Textieltechnologie Bachelor via studieomvangvermindering vanuit een bachelor in de modetechnologie vanuit een bachelor in het industrieel productontwerpen of in de productontwikkeling vanuit een technisch-wetenschappelijk

Nadere informatie

MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT

MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT Hoekwoning met uitbouw en tuin vlakbij het centrum Zeer sporadisch worden unieke objecten als dit hoekhuis aangeboden. Door de fraaie afwerking van dit huis,

Nadere informatie

Academiejaar 2014/2015. bachelor. ergotherapie. ergotherapie. Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Academiejaar 2014/2015. bachelor. ergotherapie. ergotherapie. Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen Academiejaar 2014/2015 bachelor ergotherapie ergotherapie Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen Bachelor ergotherapie ergotherapie Je ideale opleiding kiezen uit het ruime aanbod aan onze hogeschool is

Nadere informatie

Olen Gerheze 26 Gerenoveerde, rustig gelegen woning met uniek uitzicht!

Olen Gerheze 26 Gerenoveerde, rustig gelegen woning met uniek uitzicht! Olen Gerheze 26 Gerenoveerde, rustig gelegen woning met uniek uitzicht! Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden Verantwoordelijke uitgever : Carl Buyens

Nadere informatie

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie Info & Verkoop URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 info@urbis.be www.urbis.be www.peutiebos.be Voorwoord Geachte

Nadere informatie

BORN SITTARD. Ruijs de Beerenbrouckstraat. Koningstraat 44 8.000,- Euro k.k.

BORN SITTARD. Ruijs de Beerenbrouckstraat. Koningstraat 44 8.000,- Euro k.k. BORN SITTARD Ruijs de Beerenbrouckstraat Koningstraat 44 29 12 85 8.000,- Euro k.k. NADERE OBJECTOMSCHRIJVING: OP EEN LEUKE LOCATIE IN DE WIJK BAANDERT, AAN EEN DOODLOPENDE STRAAT GELEGEN, TUSSENGELEGEN

Nadere informatie

Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen.

Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen. Sfeer, rust en ruimtelijkheid zijn de uitgangspunten voor mijn interieurontwerpen. Hoe bijzonder is het om te wonen of werken in een ruimte waar je je helemaal prettig voelt. Graag ondersteun ik je hierbij.

Nadere informatie

BennenBroekstraat someren-eind

BennenBroekstraat someren-eind Bennenbroekstraat Someren-EInd te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor u ligt de brochure met informatie over het kavel waar u interesse in heeft. U vindt hierin representatieve foto s. korte

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

HBO5. Aanvullingstraject tot bachelor in de toegepaste informatica

HBO5. Aanvullingstraject tot bachelor in de toegepaste informatica HBO5 Aanvullingstraject tot bachelor in de toegepaste informatica 2015-2016 aanvullingstraject toegepaste informatica Via het volwassenenonderwijs een bachelordiploma halen, het kan! Heb je aan een Centrum

Nadere informatie

6 Coaching van de cliënt

6 Coaching van de cliënt 6.1 6 Coaching van de cliënt De begeleiding of coaching op de werkvloer is afhankelijk van de noden van de cliënt, collega s en werkgever. Samen starten op de stage/ tewerkstelling Als coach kan je samen

Nadere informatie

Toegepaste informatica. Vervolgtraject HBO5 tot bachelor

Toegepaste informatica. Vervolgtraject HBO5 tot bachelor Toegepaste informatica Vervolgtraject HBO5 tot bachelor 2018-2019 Via het volwassenenonderwijs een bachelordiploma halen, het kan! Heb je aan een centrum voor volwassenenonderwijs (CVO) een graduaatsdiploma

Nadere informatie

Dorpsstraat 73 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Dorpsstraat 73 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Dorpsstraat 73 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Hartelijk dank voor je interesse in de opleiding Rok maken aan het Centrum Voor Avondonderwijs.

Hartelijk dank voor je interesse in de opleiding Rok maken aan het Centrum Voor Avondonderwijs. Kom je vrijblijvend informeren: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 +32 3 292 33 33 Maak van je opleiding Rok maken een succes! Beste toekomstige

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. baron de pelichystraat 44, 8870 izegem T. 051 31 12 45 F. 051 31 30 00 info@rovac.be www.rovac.be

WONEN IN VERTROUWEN. baron de pelichystraat 44, 8870 izegem T. 051 31 12 45 F. 051 31 30 00 info@rovac.be www.rovac.be WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

Achterwillenseweg 108 a, 2805 KB Gouda

Achterwillenseweg 108 a, 2805 KB Gouda Achterwillenseweg 108 a, 2805 KB Gouda Vraagprijs 335.000,- k.k. Omschrijving Zeer fraai gelegen bouwkavel van 852m2 eigen grond (incl. water) met de mogelijkheid tot het bouwen van een vrijstaande woning

Nadere informatie

HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit

HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit HOE GEEF IK DE WEEK VORM? Handvatten voor de invulling van een werkplek tijdens de Week van de Mobiliteit Tips en trucs: werkplekbegeleider Tips om tot een goede invulling van de Week van de Mobiliteit

Nadere informatie

Notarieel boekhouden. Postgraduaat

Notarieel boekhouden. Postgraduaat Notarieel boekhouden Postgraduaat 2017 2018 Doelgroep Het postgraduaat notarieel boekhouden richt zich tot notariële medewerkers die een bachelor of master behaalden en het notarieel boekhouden in hun

Nadere informatie

TRAINING WERKBEGELEIDING

TRAINING WERKBEGELEIDING TRAINING WERKBEGELEIDING Door Martje Kuijlenburg Student no: 500618854 Jaar 3 Hogere Beroepsopleiding Verpleegkunde In opdracht van: de Hogeschool van Amsterdam Docent: Yvonne van Marle INHOUDSOPGAVE Inleiding...

Nadere informatie

Liesbeth Albers. werk 2005-2014

Liesbeth Albers. werk 2005-2014 Liesbeth Albers werk 2005-2014 projecten kantoor Luminis-Arnhem, Kleefse Waard 2014 ontwerp, uitwerking, begeleiding ontwerp winkelpand centraal station Arnhem 2014 ontwerp vergaderzaal Bilderberg hotel

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

THUISSTUDIE PROEFHOOFDSTUK SPAANS VOOR MEERGEVORDERDEN www.centrumvoorafstandsonderwijs.be

THUISSTUDIE PROEFHOOFDSTUK SPAANS VOOR MEERGEVORDERDEN www.centrumvoorafstandsonderwijs.be THUISSTUDIE PROEFHOOFDSTUK SPAANS VOOR MEERGEVORDERDEN www.centrumvoorafstandsonderwijs.be 1 Beste student, Bedankt voor je interesse in onze opleiding Spaans voor Meergevorderden! Het proefhoofdstuk van

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k. Lombardstraat 1c Dordrecht

Vraagprijs ,- k.k. Lombardstraat 1c Dordrecht Vraagprijs 173.500,- k.k. Lombardstraat 1c Dordrecht Hartje centrum staat dit enorm leuke driekamerappartement met een eigen parkeerplaats op het binnenterrein van het appartementencomplex Den Witten Ancker.

Nadere informatie

Botter 56 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Botter 56 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Botter 56 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis met

Nadere informatie

Residentieel gelegen villa met dubbele garage en verwarmd zwembad

Residentieel gelegen villa met dubbele garage en verwarmd zwembad LICHTAART Bakenstraat 20 Residentieel gelegen villa met dubbele garage en verwarmd zwembad Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden Verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

Managementtrainee. Een waaier aan mogelijkheden

Managementtrainee. Een waaier aan mogelijkheden Managementtrainee Een waaier aan mogelijkheden Het managementtraineeship bij Argenta is de ideale start van een succesvolle carrière! Je wordt opgepikt door een frisse wind die je voorbereidt op een verantwoordelijke

Nadere informatie

Nieuwdorperweg 33 nabij, 2811 LB Reeuwijk

Nieuwdorperweg 33 nabij, 2811 LB Reeuwijk Nieuwdorperweg 33 nabij, 2811 LB Reeuwijk Koopsom 295.000,- v.o.n. Omschrijving Mooie landelijke maar zeer centraal in de Randstad gelegen bouwkavel. Aan de landelijke Nieuwdorperweg gelegen mooie bouwkavel,

Nadere informatie

VASTGOED IN KLEUR VERHUUR

VASTGOED IN KLEUR VERHUUR VASTGOED IN KLEUR VERHUUR VASTGOED GAAT NIET ZOZEER OVER GEBOUWEN, MAAR OVER MENSEN, HUN BEHOEFTES EN HUN DROMEN, EN OVER HET VINDEN VAN EEN PLEK WAAR DIE KUNNEN WORDEN GEKOESTERD. 4 Daarom stelde Axel

Nadere informatie

Nijhofflaan garage - Veenendaal

Nijhofflaan garage - Veenendaal Huurprijs 85,- p.m. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving Te huur: garage aan de Nijhofflaan

Nadere informatie

Geef nieuwe medewerkers een vliegende start met deze onboarding-tips (+ gratis checklist)

Geef nieuwe medewerkers een vliegende start met deze onboarding-tips (+ gratis checklist) Geef nieuwe medewerkers een vliegende start met deze onboarding-tips (+ gratis checklist) Flashback! Blik eens even terug op de allereerste werkdag van jouw loopbaan. Werd je warm ontvangen? Kon je rustig

Nadere informatie

VASTGOED. Liersestw Morstel.

VASTGOED. Liersestw Morstel. VASTGOED Liersestw 59 2640 Morstel www.copandi.be Technische fiche rondoppervlakte: Bewoonbare oppervlakte: Plafondhoogte gelijkvloers: Plafondhoogte verdieping 265m2 niet van toepassing niet van toepassing

Nadere informatie

Dit document bevat 5 delen:

Dit document bevat 5 delen: Faculteit Geneeskunde en Farmacie Vakgroep Huisartsgeneeskunde Department of Family Medicine Gebouw K, 1 e verdieping Laarbeeklaan 103 1090 Brussels (Belgium) Tel: Fax: Mail: Web: +32-2-477 43 11 +32-2-477

Nadere informatie

Observatiestage 3/26/2013. Dennis Vanakker Beroepsgerichte communicatie 2TX3/5 537867

Observatiestage 3/26/2013. Dennis Vanakker Beroepsgerichte communicatie 2TX3/5 537867 3/26/2013 Observatiestage Dennis Vanakker Beroepsgerichte communicatie 2TX3/5 537867 INHOUDSTAFEL 1. Inleiding... 2 1.1 Waarom voor deze observatiestage gekozen?... 2 1.2 Wie en waar?... 2 2. Verloop en

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

EDUCATIEVE BACHELOR SECUNDAIR ONDERWIJS. leraar gezondheidsopvoeding

EDUCATIEVE BACHELOR SECUNDAIR ONDERWIJS. leraar gezondheidsopvoeding 2019 2020 EDUCATIEVE BACHELOR SECUNDAIR ONDERWIJS leraar gezondheidsopvoeding EEN GEZONDE GEEST IN EEN GEZOND LICHAAM IS EEN KORTE DOCH VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN EEN GELUKKIGE TOESTAND IN DEZE WERELD

Nadere informatie

Job- en Stage-event. Voorwoord. Geachte heer, Geachte mevrouw,

Job- en Stage-event. Voorwoord. Geachte heer, Geachte mevrouw, Job- en Stage-event Voorwoord Geachte heer, Geachte mevrouw, Wij zijn zeer verheugd om u in naam van de studentenkring Hermes ons jaarlijkse Job - en Stage-event te mogen voorstellen. Dit evenement hebben

Nadere informatie

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Situationeel leidinggeven wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Situationeel leidinggeven Situationeel leidinggeven, krachtig in iedere situatie Als leidinggevende probeer jij het beste uit je medewerkers te halen. Daar profiteert de organisatie van, maar

Nadere informatie

Vraagprijs 285.000,- k.k.

Vraagprijs 285.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

BACHELOR BOUW IN AFSTANDSONDERWIJS PXL-TECH WERKEN & STUDEREN

BACHELOR BOUW IN AFSTANDSONDERWIJS PXL-TECH WERKEN & STUDEREN BACHELOR BOUW IN AFSTANDSONDERWIJS PXL-TECH 2019-2020 WERKEN & STUDEREN WELKOMSTWOORD Hogeschool PXL is een warme en kwaliteitsvolle hogeschool: ondernemend, netwerkend, onderzoekend, dienstverlenend,

Nadere informatie

Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie

Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie Gespecialiseerde rekrutering voor Labo, Quality Assurance en Productie Waarom kiezen voor een job via Lab Support? Al onze Recruiters hebben een wetenschappelijk diploma én ervaring in de industrie waarvoor

Nadere informatie

Te huur. BURGH-HAAMSTEDE, Ring ,- /maand

Te huur. BURGH-HAAMSTEDE, Ring ,- /maand Te huur BURGH-HAAMSTEDE, Ring 15 2.500,- /maand Kerngegevens Hoofdkenmerken Huurprijs: 2.500,- /maand Type: Winkelruimte Hoofdtype: Bouwjaar: 1945 Omgeving: Stadskern Staat van het gebouw: Normaal Afmetingen

Nadere informatie

Vlaams gewest. Aard van het document. Administratieve geldboete van 500 tot 5.000. Enkel volle eigendom 5.000

Vlaams gewest. Aard van het document. Administratieve geldboete van 500 tot 5.000. Enkel volle eigendom 5.000 Overzicht Vlaams gewest Decreet houdende algemene bepalingen betreffende energiebeleid (energiedecreet) van 8 mei 2009. Belgisch Staatsblad: 07.07.2009 Van kracht sinds: 01.01.2011 Besluit van de Vlaamse

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP)

Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) Hoofdstuk 18 Extra informatie Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) Het Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) is bedoeld om een medewerker persoonlijk in de gelegenheid te stellen in eigen woorden te vertellen

Nadere informatie

Nieuwe Schans 65 BUNSCHOTEN SPAKENBURG

Nieuwe Schans 65 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Nieuwe Schans 65 BUNSCHOTEN SPAKENBURG Meerwaerde makelaars verzorgen o.a. voor u: Aankoop o.g. Verkoop o.g. Verhuur o.g. Bedrijfs o.g. Taxaties De werkwijze en visie van Meerwaerde makelaars: Maak kennis

Nadere informatie

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren

Strak, hedendaags woonproject in Wetteren Achttien Augustuslaan 28, 9230 Wetteren Strak, hedendaags woonproject in Wetteren INFO & VERKOOP Keizer Karelstraat 103, 9000 Gent Tel 09 233 15 30 Url www.urbis.be voorwoord voorwoord Geachte heer, mevrouw,

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Spaans. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs.

Proefhoofdstuk Spaans. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. info@centrumvoorafstandsonderwijs. Proefhoofdstuk Spaans www.centrumvoorafstandsonderwijs.be www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIE STATIONSPLEIN

AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIE STATIONSPLEIN AANVRAAGFORMULIER VOOR SUBSIDIE STATIONSPLEIN IDENTITEIT AANVRAGER Natuurlijk persoon Rijksregisternummer: Rechtspersoon Ondernemingsnummer: Benaming rechtspersoon Naam Voornaam Straat en nr. Postcode

Nadere informatie

STAGES A&O PSYCHOLOGIE

STAGES A&O PSYCHOLOGIE STAGES A&O PSYCHOLOGIE INFOSESSIE 20/10/2017 Prof. dr. Joeri Hofmans & Prof. dr. Sara De Gieter STAGE A&O PSYCHOLOGIE ALGEMEEN Doel: 1e praktijkervaring als A&O-psycholoog 30 SP en 875 uren stagetijd:

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

BRUGOPLEIDING VERPLEEGKUNDE 2015-2016

BRUGOPLEIDING VERPLEEGKUNDE 2015-2016 BRUGOPLEIDING VERPLEEGKUNDE 2015-2016 INHOUD 04 Doel van de opleiding 06 Situering van de opleiding 08 Curricula 13 Algemene informatie 16 Hoe te bereiken? VOORWOORD Het personeel en de studenten van de

Nadere informatie

Word LEERMEESTER in de horecasector

Word LEERMEESTER in de horecasector Word LEERMEESTER in de horecasector Waarom? Wat kan je verwachten? Word LEERMEESTER in de horeca Wil je iemand met een stage- of opleidingscontract opleiden in je bedrijf? Of misschien heb je hier al ervaring

Nadere informatie

HOUSE & Home. Bouw. Renovatie. Architectuur. Tuinaanleg en -onderhoud. Immo & verzekering. Interieur. Energie. Keuken & bad

HOUSE & Home. Bouw. Renovatie. Architectuur. Tuinaanleg en -onderhoud. Immo & verzekering. Interieur. Energie. Keuken & bad HOUSE & Home HET PASSEND ADRES VOOR AL UW BOUWVRAGEN Bouw Renovatie Architectuur Tuinaanleg en -onderhoud Immo & verzekering Interieur Energie Keuken & bad JAARBOEK EDITIE 2016 Sint-Martens-Latem & rand

Nadere informatie

ACADEMIEJAAR LEREN OP SCHOOL ÉN OP DE WERKPLEK. Graduaat in Maatschappelijk werk.

ACADEMIEJAAR LEREN OP SCHOOL ÉN OP DE WERKPLEK. Graduaat in Maatschappelijk werk. ACADEMIEJAAR 2019-2020 OP SCHOOL ÉN OP DE WERKPLEK Graduaat in Maatschappelijk werk www.odisee.be Graduaat in Maatschappelijk werk Werk je graag met mensen, ook als ze kwetsbaar zijn? Wil je leren om ze

Nadere informatie

Juridische medewerker

Juridische medewerker 28-11-2013 Sectorwerkstuk Juridische medewerker Temel, Elif HET ASSINK LYCEUM Inhoudsopgave Inhoud Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2 Hoeveel procent van de opleiding bestaat uit stage?... 6 o Begeleiding...

Nadere informatie

Word LEERMEESTER in de horecasector

Word LEERMEESTER in de horecasector Word LEERMEESTER in de horecasector Word leermeester Wil je iemand met een stage- of opleidingscontract opleiden in je bedrijf? Of misschien heb je hier al ervaring mee maar zoek je een inspirerende manier

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR. Oudendijk 42 Goudswaard. Vraagprijs ,- k.k. Huurprijs 895,-- p/m

TE KOOP / TE HUUR. Oudendijk 42 Goudswaard. Vraagprijs ,- k.k. Huurprijs 895,-- p/m Vraagprijs 299.000,- k.k. Huurprijs 895,-- p/m Een prachtige ligging, een ruim perceel, verrassende woning, een royale schuur... en een nog uit te voeren verbouwing c.q. renovatie zal dit object de afwerking

Nadere informatie

BRUGGENSINGEL-NOORD BB AMERSFOORT

BRUGGENSINGEL-NOORD BB AMERSFOORT BRUGGENSINGEL-NOORD 29 3823BB AMERSFOORT Bijzondere architectuur, opvallende kenmerken, midden in het groen en over het water gebouwd. DIT IS HET! Deze woning is van bijzondere architectuur met een zeer

Nadere informatie

INSCHRIJVEN AAN DE HOGESCHOOL

INSCHRIJVEN AAN DE HOGESCHOOL Je wil je inschrijven aan de Hogeschool en je zoekt informatie op het internet. De teksten zijn gebaseerd op de website van de Hogeschool Antwerpen. Voor de correcte info van dit moment: surf naar www.ha.be.

Nadere informatie

MIJN GEDACHT! EEN AGENDA DIE JE HELPT OM OPBOUWENDE KRITIEK TE GEVEN.

MIJN GEDACHT! EEN AGENDA DIE JE HELPT OM OPBOUWENDE KRITIEK TE GEVEN. VOEDT U DE TALENTEN VAN UW PERSONEEL VOLDOENDE? JONAC NV MIJN GEDACHT! EEN AGENDA DIE JE HELPT OM OPBOUWENDE KRITIEK TE GEVEN. Dit project loopt met de steun van het Europees Sociaal Fonds en de Vlaamse

Nadere informatie

Reflectieverslag mondeling presenteren

Reflectieverslag mondeling presenteren Reflectieverslag mondeling presenteren Naam: Registratienummer: 900723514080 Opleiding: BBN Groepsdocente: Marjan Wink Periode: 2 Jaar: 2008 Inleiding In dit reflectieverslag zal ik evalueren wat ik tijdens

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

GRAAF JANSTRAAT 102 / DRIEMANSPOLDER / WIJK

GRAAF JANSTRAAT 102 / DRIEMANSPOLDER / WIJK TE_KOOP ZOETERMEER Vraagprijs: 120.000,= k.k. Bouwjaar 1973 Woonoppervlakte 59 m² Inhoud 165 m³ Servicekosten 219,= per maand Aanvaarding In overleg Op de 6 e woonlaag gelegen tweekamerappartement met

Nadere informatie

Lage Witsiebaan te TILBURG

Lage Witsiebaan te TILBURG Lage Witsiebaan 163-2 te TILBURG Huurprijs 340 per maand Omschrijving: Zeer aantrekkelijke semi studio, gelegen nabij universiteit en Westermarkt in Tilburg. De studio is het bezit van een eigen badkamer

Nadere informatie

Vraagprijs ,- kosten koper

Vraagprijs ,- kosten koper Vraagprijs 210.000,- kosten koper Bouwjaar : 1996 Woningtype : Appartement Woonoppervlakte : circa 65 m² Inhoud : circa 195 m³ Kamers : 3 Ligging : Woonwijk in Veldhoven Aanvaarding : In overleg Omschrijving

Nadere informatie

Infobundel voor (kandidaat-)studenten die een vrijstelling willen aanvragen op basis van eerder verworven kwalificaties (EVK)

Infobundel voor (kandidaat-)studenten die een vrijstelling willen aanvragen op basis van eerder verworven kwalificaties (EVK) Arteveldehogeschool Bachelor in het onderwijs: kleuteronderwijs J.Gerardstraat 18 9040 Sint-Amandsberg Infobundel voor (kandidaat-)studenten die een vrijstelling willen aanvragen op basis van eerder verworven

Nadere informatie

Koopsom 169.500,- k.k.

Koopsom 169.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

BORN SUSTEREN (DIETEREN) , ,- Euro k.k.

BORN SUSTEREN (DIETEREN) , ,- Euro k.k. BORN SUSTEREN (DIETEREN) Pater van Heldenstraat Koningstraat 6B 44 188.000,- 125.000,- Euro k.k. NADERE OBJECTOMSCHRIJVING: IN EEN RUSTIGE STRAAT IN HET KERKDORPJE DIETEREN GELEGEN, NABIJ ALLE UITVALSWEGEN

Nadere informatie

Workshop Telefonisch Afspraken Maken

Workshop Telefonisch Afspraken Maken Workshop Telefonisch Afspraken Maken Alleen bellen als je wat hebt te vertellen! Waarom zijn we interessant voor elkaar? Bv gemeenschappelijke behoefte aan: - omzetvermeerdering; - inspiratie, leren van

Nadere informatie

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren?

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? 4 KOPEN ZONDER ZORGEN? Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? Gogo Estates heeft alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw

Nadere informatie