VASTGOED IN KLEUR VERHUUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VASTGOED IN KLEUR VERHUUR"

Transcriptie

1 VASTGOED IN KLEUR VERHUUR

2

3 VASTGOED GAAT NIET ZOZEER OVER GEBOUWEN, MAAR OVER MENSEN, HUN BEHOEFTES EN HUN DROMEN, EN OVER HET VINDEN VAN EEN PLEK WAAR DIE KUNNEN WORDEN GEKOESTERD.

4 4 Daarom stelde Axel Lenaerts een ijzersterk team van erkende vastgoedmakelaars samen. Met de nodige administratieve en juridische kennis staan zij elke dag klaar om voor die dromen en behoeftes te vechten. Want laat ons eerlijk zijn, als de zoektocht naar een nieuwe woonplaats simpelweg ging om het vinden van een dak boven het hoofd, kon u allicht zelf aan de slag.

5 VERHUUR 5 MAAR ZO EENVOUDIG IS HET NIET. Het is de zoektocht naar dat nieuwe decor waartegen de volgende etappes van uw leven zich zullen afspelen, of naar die persoon die van nu af aan zijn intrek neemt in uw woning. Een zoektocht dus die in de eerste plaats vanuit het hart wordt gevoerd, en dit bovendien in de jungle van concurrentie, juridische beperkingen en administratieve regelgeving die vastgoed is. DAAR IS AXEL LENAERTS MAKELAARS VOOR. Om samen met onze klant een weg te banen door het complexe kluwen van behoeftes, verlangens, restricties en mogelijkheden. Dat betekent in de eerste plaats luisteren, zonder de pretentie te hebben het beter te weten. Dat betekent ook open staan voor een alternatieve aanpak. We denken graag out of the box. En dat betekent vooral, verbinden in plaats van verhuren: duurzame banden smeden tussen mensen en de gebouwen waarin hun leven zich afspeelt. PRECIES DAT MAAKT ONZE JOB ZO BOEIEND. Telkens opnieuw de uitdaging aangaan om de persoon achter onze klant te ontmoeten, zijn behoeftes te horen, en proberen te vertalen in vastgoed dat goed zit. We begrijpen wat u zoekt, en vinden het voor u.

6 WAAROM VERHUREN VIA AXEL LENAERTS MAKELAARS? Omdat u wel andere dingen te doen heeft dan de continu veranderende regelgeving in het oog te houden bijvoorbeeld. En u specialistenwerk dus graag en liever aan specialisten overlaat. En omdat u uw eigendom tenslotte niet zomaar aan de eerste de beste vreemde wilt toevertrouwen. Verhuren via Axel Lenaerts makelaars is kiezen voor comfort en een eerlijke, open communicatie. Professionalisme dat van zich af bijt.

7 VERHUUR 7 BIJ ONS KIEST U VOOR: VERHUUR EEN OPTIMAAL HUURRENDEMENT EEN REALISTISCHE WAARDEBEPALING EEN GEPASSIONEERD TEAM BEGELEIDING OP MAAT EEN VOLLEDIG VERHUURDOSSIER FISCALE EN JURIDISCHE ONDERSTEUNING DUURZAAM ONDERNEMEN DIENST NA VERHUUR OPTIONELE BEHEERSERVICE GEEN RESULTAAT, GEEN KOSTEN.

8 ONZE WERKWIJZE IN 3 PIJLERS 1GRONDIGE VOORBEREIDING Het opstellen van een gedetailleerd verhuurdossier is de eerste stap naar het snel en efficiënt vinden van een geschikte huurder voor uw eigendom. Onze experts nemen de nodige tijd om alle dossierstukken aan te vragen en een gedetailleerde en objectieve beschrijving van uw eigendom op te stellen. Een doorgedreven marktanalyse, waarbij de troeven van uw pand vergeleken worden met recent verhuurde eigendommen, laat ons toe een realistische en marktconforme verhuurprijs vast te leggen. EEN GOEDE KENNIS EN VOORBEREIDING ZIJN ESSENTIEEL VOOR HET HELE VERHUURPROCES.

9 VERHUUR 9 DOORGEDREVEN ONDERSTEUNING BIJ DE VERHUURPROCEDURE Bij Axel Lenaerts makelaars zijn we ervan overtuigd dat details het verschil maken. Ook en vooral bij het presenteren van uw pand en de selectie van de kandidaten. Als vastgoedmakelaar is het onze taak om u daarin zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarom bieden we volgende diensten aan: 2 GESTILEERDE PRESENTATIE VAN UW PAND Zowel in woord als beeld zorgen wij ervoor dat uw pand op een professionele en aantrekkelijke manier gepresenteerd wordt. Wij geven tips en advies voor de inrichting en verdere afwerking van uw eigendom, zorgen voor verzorgd fotowerk en mooie, duidelijke omschrijvingen met oog voor detail, en plaatsen dit alles op onze website.

10 10 VERHUUR AXEL LENAERTS MAKELAARS NEEMT DE HELE PROCEDURE OP ZICH, ZODAT U HIER GEEN KOSTBARE TIJD AAN VERLIEST. PROFESSIONELE COMMUNICATIE Zowel online als offline zorgen we voor de nodige professionele communicatie op maat van uw pand en op maat van uw behoeftes. Zo krijgt elk pand een plaats op onze website die dagelijks vele bezoekers lokt. Verder werken we online samen met andere grote vastgoedsites zoals Immoweb.be. Wat de gedrukte advertenties betreft kunnen we terugvallen op duurzame partnerships met Roularta Media. Tenslotte zetten we uw eigendom extra in de kijker door middel van professionele affichage aan het pand zelf, en krijgt het ook een plaats in onze etalage. BEGELEIDE BEZOEKEN Alvorens ze aan u voor te stellen, nodigen we kandidaten uit voor een begeleid bezoek van uw eigendom. Axel Lenaerts makelaars neemt de hele procedure op zich, zodat u hier geen kostbare tijd aan verliest. Bovendien is er op die manier in een eerste fase nog geen direct contact tussen partijen, waardoor de bezoeken in een ongedwongen en open sfeer kunnen verlopen.

11 OM DE JUISTE KANDIDATEN TE KUNNEN BEREIKEN, MOET JE IN DE EERSTE PLAATS OVER DE JUISTE KANALEN BESCHIKKEN. SELECTIE EN SCREENING VAN POTENTIËLE KANDIDATEN U kan volledig op onze expertise en ons uitgebreid klantenbestand terugvallen zowel voor het rekruteren als het selecteren van kandidaat-huurders. Onze medewerkers activeren, updaten en screenen ons klantenbestand, op zoek naar die huurder die in uw eigendom past. Bovendien melden zich dagelijks nieuwe potentiële huurders aan bij ons via de verschillende media-kanalen. Laat de moeizame zoektocht naar de juiste kandidaat dus gerust aan onze experts over. Axel Lenaerts makelaars is dé tussenpersoon tussen verhuurder en de kandidaat-huurders.

12 MET EEN PERSOONLIJKE LOGIN BLIJFT U TE ALLEN TIJDE OP DE HOOGTE VAN WAT WE VOOR UW PAND REALISEERDEN. 3DIENSTVERLENING OP MAAT Uw tevredenheid is ons criterium voor succes. Daarom stemmen wij onze diensten af op de behoeften van onze klanten. Onze contracten worden op maat gemaakt, in heldere, begrijpbare taal, zonder duistere clausules of kleine lettertjes. Bovendien kan u de verhuurprocedure dankzij onze online klantenpagina op de voet volgen: met een persoonlijke login blijft u te allen tijde op de hoogte van wat we voor uw pand realiseerden, hoeveel bezoekers het reeds hebben bezocht,... AXEL LENAERTS makelaars LOGIN Gebruikersnaam Paswoord verzenden

13 VERHUUR 13 HUUROVEREENKOMST Wij stellen voor u de beste verhuurovereenkomst op, en zorgen we voor: De huurwaarborg: We plaatsen de waarborg op een geblokkeerde rekening waar we te allen tijde zicht op hebben dankzij een online database. Vragen worden snel opgelost via rechtstreeks contact met de servicedesk van de waarborgmaatschappij. De plaatsbeschrijving en overdracht: Experts maken een nauwgezet en sluitend verslag op. Wij regelen meteen de overdracht van de meterstanden via onze partners. De nodige verzekeringen: We vragen de huurder een brandverzekering af te sluiten. Bovendien bieden we u de mogelijkheid om een rechtsbijstandsverzekering te nemen in geval van huurschade of gerechtskosten. De registratie van uw overeenkomst: Vandaag is de registratie verplicht bij het afsluiten van een woninghuurovereenkomst. Onze medewerkers staan in rechtstreekse verbinding met het registratiekantoor om dit voor u te regelen. NA VERHUUR We blijven volledig te uwer beschikking. We brengen u op de hoogte van de jaarlijkse huurprijsverhoging. We blijven gedurende de volledige verhuurperiode bemiddelen tussen de huurder en de verhuurder, en we verzekeren een feilloos afsluiten van het dossier bij einde van uw huurcontract.

14 WE ZORGEN STEEDS VOOR EEN AANGENAAM EN PROFESSIONEEL CONTACT MET DE HUURDER. BEHEERFORMULES U vertoeft in het buitenland of u heeft geen tijd om u zelf met de opvolging van uw huurcontract bezig te houden? Axel Lenaerts makelaars biedt u graag een aantal interessante en flexibele beheerformules aan. Zoals altijd, op maat van uw noden en behoeftes. Tot onze vaste diensten behoren onder meer: - Rentmeesterschap en betalingsopvolging - Contractverlengingen en -wijzigingen - Opvolgen van de abonnementen nutsvoorzieningen en brandveiligheid - Op vraag begeleiden we ook herstellingen en onderhoudswerken We zorgen steeds voor een aangenaam en professioneel contact met de huurder. We staan hem of haar steeds ter beschikking voor vragen en interventies, zodat u in alle rust kan genieten van wat echt belangrijk is. Onze medewerkers stellen graag en geheel vrijblijvend een offerte voor u op. MAAK SAMEN MET ONS HET VERSCHIL Onze activiteiten laten steeds sporen na. Net zoals alle menselijke bedrijvigheid. Axel Lenaerts makelaars zet in op duurzaam energiebeheer en ecologisch aankoopbeleid om een bijdrage te leveren aan een groene omgeving en een schonere planeet, waar het aangenaam wonen is voor iedereen. Raadpleeg ons duurzaamheidscharter op

15 15 VERKOPEN VIA AXEL LENAERTS Omdat u niet elke dag een pand te koop stelt, en u dus graag beroep doet op de ervaring van professionals. En omdat uw woning verkopen nu eenmaal gevoeliger ligt, dan het verkopen van uw oude fiets. Verkopen via Axel Lenaerts makelaars is kiezen voor comfort, een eerlijke en open communicatie. Professionalisme dat van zich af bijt. Neem gerust contact op met onze makelaars voor een vrijblijvende waardebepaling. Vraag naar onze VERKOOPBROCHURE PROJECTONTWIKKELING U droomt groot? Dan is Axel Lenaerts makelaars uw commerciële partner. Wij staan onze klanten graag adviserend bij in het ontwikkelen van residentiële nieuwbouw- en renovatie projecten. In elke fase van het project kunt u rekenen op onze knowhow, marktkennis en ervaring. Samen met u ontwikkelen we een strategisch plan, maken we een realistische inschatting van het commerciële traject, van verkoop- en verhuurprijzen, bouwtypologie en niveau van afwerking. De verwezenlijking van uw droom begint wanneer u hem met anderen deelt. Wij zijn graag die andere. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

16 facebook.com/axellenaerts twitter.com/axellenaerts KANTOOR GENT KORTRIJKSESTEENWEG 390 BUS 001, 9000 GENT, T , F , GENT@AXELLENAERTS.BE KANTOOR WAASLAND AUGUST NOBELSSTRAAT 2 BUS 1, 9100 SINT-NIKLAAS, T , WAASLAND@AXELLENAERTS.BE

VASTGOED IN KLEUR VERKOOP

VASTGOED IN KLEUR VERKOOP VASTGOED IN KLEUR VERKOOP VASTGOED GAAT NIET ZOZEER OVER GEBOUWEN, MAAR OVER MENSEN, HUN BEHOEFTES EN HUN DROMEN, EN OVER HET VINDEN VAN EEN PLEK WAAR DIE KUNNEN WORDEN GEKOESTERD. 4 Daarom stelde Axel

Nadere informatie

Wij handelen niet in huizen maar in thuizen.

Wij handelen niet in huizen maar in thuizen. Wij handelen niet in huizen maar in thuizen. t Waterhuys doet veel meer dan enkel uw woning verkopen www.waterhuys.be t Waterhuys is als erkend vastgoedmakelaar de betrouwbare partner die u zoekt bij de

Nadere informatie

Uw vastgoed zorgeloos in beheer? Kies dan voor HouseHunting een vertrouwde partner.

Uw vastgoed zorgeloos in beheer? Kies dan voor HouseHunting een vertrouwde partner. verhuur & beheer Uw vastgoed zorgeloos in beheer? Kies dan voor HouseHunting een vertrouwde partner. Uw vastgoed in beheer? U wilt uw woning tijdelijk verhuren vanwege verblijf in het buitenland of totdat

Nadere informatie

Lid van Groep Van Welden VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES

Lid van Groep Van Welden VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES VERKOOP VERHUUR BEHEER WAARDERINGEN OVERNAMES ... dé juiste keuze! is dé referentie voor vastgoed in de Vlaamse Ardennen. Het kantoor heeft een lange traditie en was één van de eerste vastgoedmakelaars

Nadere informatie

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen

Wonen.nl. 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Wonen.nl 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor een goede vastgoedpartner gaat u weloverwogen te werk. U kiest voor

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Een eerste kennismaking met uw vastgoedpartner 123Wonen D u m la v Ne l n! Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen

Nadere informatie

verhuur & beheer Holland s No.1 in Housing!

verhuur & beheer Holland s No.1 in Housing! verhuur & beheer Holland s No.1 in Housing! Snel en zonder zorgen uw woonruimte verhuren? Kies dan voor HouseHunting Uw woonruimte verhuren? De woningmarkt is continu in beweging. Soms snel, soms langzaam.

Nadere informatie

Woning tijdelijk verhuren onder de leegstandswet. Verhuur uw te koop staande woning, tijdelijk zonder huurbescherming.

Woning tijdelijk verhuren onder de leegstandswet. Verhuur uw te koop staande woning, tijdelijk zonder huurbescherming. Woning tijdelijk verhuren onder de leegstandswet. Verhuur uw te koop staande woning, tijdelijk zonder huurbescherming. Tijdelijk uw koopwoning verhuren zonder risico s Verhuren is een vak apart De verkoop

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Ervaring en expertise scheelt u heel 123Vastgoedmanagement wat zorgen zorgeloze ver Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor

Nadere informatie

Dé Beheermakelaar. Thé Expat Agent. Dé Ondernemersmakelaar

Dé Beheermakelaar. Thé Expat Agent. Dé Ondernemersmakelaar Dé Beheermakelaar Thé Expat Agent Dé Ondernemersmakelaar Uw specifieke situatie en uw persoonlijke wensen staan centraal in ons advies! Wij van Dé Beheermakelaar bieden u maatwerk, afgestemd op uw situatie.

Nadere informatie

Tijdelijk verhuren onder de leegstandwet zonder huurbescherming

Tijdelijk verhuren onder de leegstandwet zonder huurbescherming Tijdelijk verhuren onder de leegstandwet zonder huurbescherming Verhuur uw te koop staande woning, tijdelijk zonder huurbescherming D u m la v Ne l n! Tijdelijk uw koopwoning verhuren zonder risico s De

Nadere informatie

uw vastgoed, onze zorg

uw vastgoed, onze zorg uw vastgoed, onze zorg Uw vastgoed, onze zorg Een woning verkopen doet u niet elke dag. Ook bij verhuren komt heel wat kijken. Wat is een correcte vraagprijs? Bent u op de hoogte van de recente wetgeving?

Nadere informatie

WIJ VERHUREN, BEHEREN EN ONTZORGEN

WIJ VERHUREN, BEHEREN EN ONTZORGEN WIJ VERHUREN, BEHEREN EN ONTZORGEN WAT BIEDEN WIJ AAN? Wij bieden aan om uw woning op een zorgeloze en betrouwbare wijze te verhuren en indien gewenst te laten beheren. Wij werken op basis van no cure,

Nadere informatie

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING

G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E. mtr. w I. M i. een overzicht van onze dienstverlening WALTMANN&Co. BEDRIJFSHUISVESTING p WALTMANN&CO. Bedrijfshuisvesting G E E F T O N D E R N E M E R S D E R U I M T E M i mtr w I een overzicht van onze dienstverlening BEDRIJFSHUISVESTING Waltmann & Co. Makelaars: Een begrip in de Drechtsteden

Nadere informatie

Waarom zou dit bij vastgoed anders zijn?

Waarom zou dit bij vastgoed anders zijn? Bij Storycatchers maken we online video. Geen gewone video. We maken video die werkt. Video die voor nieuwe klanten zorgt. Video die simpelweg rendabel is. Hoe doen we dat? We gebruiken het vakmanschap

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. baron de pelichystraat 44, 8870 izegem T. 051 31 12 45 F. 051 31 30 00 info@rovac.be www.rovac.be

WONEN IN VERTROUWEN. baron de pelichystraat 44, 8870 izegem T. 051 31 12 45 F. 051 31 30 00 info@rovac.be www.rovac.be WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F

WONEN IN VERTROUWEN. Baron de Pélichystraat 47 te 8870 Izegem T F WONEN IN VERTROUWEN Een woning kopen of verkopen is vaak een grote beslissing in uw leven. Ook bij huren of verhuren komt er heel wat bij kijken. Comfortabel wonen hangt af van veel factoren, zoals ligging,

Nadere informatie

PAKENSTRAAT 7, HEVERLEE

PAKENSTRAAT 7, HEVERLEE PAKENSTRAAT 7, HEVERLEE 8 COMFORTABELE FLATS Een nieuwe thuis, in een groene plek, in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Leuven. Een vastgoedproject van 1 DE BIJZONDERE LIGGING VAN RESIDENTIE

Nadere informatie

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP!

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! ZÉKER LEVEN Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! Wilt u continu voordelig verzekerd zijn van het beste advies, slimme alerts en onze proactieve begeleiding? Informeer dan vrijblijvend naar onze

Nadere informatie

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl Dienstenpakketten Overzicht www.renthousevastgoed.nl Inhoud Introductie Dienstenpakketten Verhuur Supportpakket Bemiddelingspakket Compleet Verhuurpakket Compleet Beheer- en Verhuurpakket Tarieven Overzicht

Nadere informatie

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren?

Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? 4 KOPEN ZONDER ZORGEN? Wie droomt er niet van... een eigen huis onder de zon! Maar waar begin je om deze droom te realiseren? Gogo Estates heeft alle kennis in huis om u te helpen bij de aankoop van uw

Nadere informatie

In een dagelijks, voortdurend evoluerende markt gaan onze makelaars steeds voor de verkoop aan de beste prijs binnen de voor u passende timing.

In een dagelijks, voortdurend evoluerende markt gaan onze makelaars steeds voor de verkoop aan de beste prijs binnen de voor u passende timing. WAAROM COPRIMMO? In een dagelijks, voortdurend evoluerende markt gaan onze makelaars steeds voor de verkoop aan de beste prijs binnen de voor u passende timing. Uw eigendom kan maar 1 maal verkocht worden,

Nadere informatie

www.renthousevastgoed.nl expertise. ervaring. betrouwbaarheid. 2016 Service Portfolio

www.renthousevastgoed.nl expertise. ervaring. betrouwbaarheid. 2016 Service Portfolio www.renthousevastgoed.nl expertise. ervaring. betrouwbaarheid. 2016 Service Portfolio 1. Verhuur en Beheer met Renthouse Vastgoed 2. Verhuur Supportpakket - Inhoud Verhuur Supportpakket 3. Bemiddelingspakket

Nadere informatie

U DE BEZICHTIGING, WIJ DE REST ONLINE BEDRIJFSMAKELAAR

U DE BEZICHTIGING, WIJ DE REST ONLINE BEDRIJFSMAKELAAR U DE BEZICHTIGING, WIJ DE REST ONLINE BEDRIJFSMAKELAAR Waarom de Online Bedrijfsmakelaar? Zelf uw bedrijfspand verhuren, waarom niet? Wie heeft immers de meeste kennis van uw bedrijfspand, het beste inzicht

Nadere informatie

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

VERKOOP TAXATIE AANKOOP

VERKOOP TAXATIE AANKOOP VERKOOP AANKOOP TAXATIE WWW.VILLEXWONEN.NL WWW.VILLEXWONEN.NL DOEN WAT JE VERWACHT, MAAR DAN NOG EEN BEETJE EXTRA. 1 Over Villex Afspraak is afspraak Villex Wonen is aangesloten bij de brancheorganisatie

Nadere informatie

SVK NOORDERKEMPEN VZW

SVK NOORDERKEMPEN VZW SVK NOORDERKEMPEN VZW Sociaal VerhuurKantoor, kortweg SVK, is net als vele andere SVK s in Vlaanderen opgericht vanuit de OCMW s en welzijnsactoren om een antwoord te bieden aan woonbehoeftigen die op

Nadere informatie

De Renovatie Coach. Haal kennis in huis

De Renovatie Coach. Haal kennis in huis De Renovatie Coach Haal kennis in huis Zorgeloos renoveren met professionele hulp Regio Zuid-West-Vlaanderen Beslissen om je woning te renoveren doe je niet zomaar. Je hebt er lang over nagedacht en het

Nadere informatie

Te koop ,00 k.k. Kloosterweg 75 Burgh-Haamstede

Te koop ,00 k.k. Kloosterweg 75 Burgh-Haamstede Te koop 150.000,00 k.k. Kloosterweg 75 Burgh-Haamstede Kenmerken Hoofdkenmerken Vraagprijs: 150.000,00 k.k. Aanvaarding: in overleg Type: horeca object Afmeting bedrijfsoppervlakte: 215 m² Inrichting Restaurant

Nadere informatie

Te huur. Zierikzee, Mol 15

Te huur. Zierikzee, Mol 15 Te huur Zierikzee, Mol 15 Kerngegevens Hoofdkenmerken Type: Winkelruimte Hoofdtype: Tussenwoning Bouwjaar: 1800 Omgeving: A-locatie, Winkelcentrum Staat van het gebouw: Luxe-afwerking Afmetingen Verhuurbare

Nadere informatie

Te huur. BURGH-HAAMSTEDE, Ring ,- /maand

Te huur. BURGH-HAAMSTEDE, Ring ,- /maand Te huur BURGH-HAAMSTEDE, Ring 15 2.500,- /maand Kerngegevens Hoofdkenmerken Huurprijs: 2.500,- /maand Type: Winkelruimte Hoofdtype: Bouwjaar: 1945 Omgeving: Stadskern Staat van het gebouw: Normaal Afmetingen

Nadere informatie

VERKOOP VERHUUR BEHEER PROJECTEN

VERKOOP VERHUUR BEHEER PROJECTEN VERKOOP VERHUUR BEHEER PROJECTEN Colson vastgoed is een dynamisch vastgoedkantoor met als grootste troeven: kennis van zaken en een directe, persoonlijke aanpak. Nathalie Colson, zaakvoerster en erkend

Nadere informatie

Welkom bij Karssen Financieel Partner voor TANDARTSEN

Welkom bij Karssen Financieel Partner voor TANDARTSEN Welkom bij Karssen Financieel Partner voor TANDARTSEN Welkom bij Karssen Financieel, een modern en allround financieel adviesbureau voor advies én oplossingen. We staan medische professionals, ZZP ers,

Nadere informatie

makelaars Verhuurdersinfo Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer zoeken > vinden > wonen

makelaars Verhuurdersinfo Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer zoeken > vinden > wonen makelaars Bemiddeling in: > Huur > Verhuur > Beheer Verhuurdersinfo zoeken > vinden > wonen Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1 Introductie netwerkwonen.nl... 3 2 Waarom kiest u voor netwerkwonen.nl... 3

Nadere informatie

Privacy Statement. Model algemene voorwaarden [0] Hauzer Vastgoed Makelaardij B.V. versie 1,0

Privacy Statement. Model algemene voorwaarden [0] Hauzer Vastgoed Makelaardij B.V. versie 1,0 Privacy Statement Hauzer Vastgoed Makelaardij B.V. versie 1,0 Model algemene voorwaarden [0] Wie zijn we? Hauzer Vastgoed Makelaardij B.V. heeft als kernactiviteit de aan- en verkoop van onroerende zaken,

Nadere informatie

Te huur. ZIERIKZEE, Deltastraat 15 a 1.250,- /maand

Te huur. ZIERIKZEE, Deltastraat 15 a 1.250,- /maand Te huur ZIERIKZEE, Deltastraat 15 a 1.250,- /maand Kerngegevens Hoofdkenmerken Huurprijs: 1.250,- /maand Type: Bedrijfsruimte Hoofdtype: Bouwjaar: 1960 Omgeving: Staat van het gebouw: Normaal Afmetingen

Nadere informatie

VERHUUR BEHEER ADVIES

VERHUUR BEHEER ADVIES VERHUUR BEHEER ADVIES WWW.VILLEXWONEN.NL VILLEX WONEN, NEEMT AL HET WERK UIT HANDEN 2 Over Villex Woning verhuren Villex bestaat uit een gedreven team met passie voor vastgoed en service. In 1999 begonnen

Nadere informatie

Te huur. ZIERIKZEE, Havenplein 2 5.000,- /maand

Te huur. ZIERIKZEE, Havenplein 2 5.000,- /maand Te huur Kerngegevens Te huur Hoofdkenmerken Huurprijs: Type: Winkelruimte Hoofdtype: Tussenwoning Bouwjaar: 1750 Omgeving: Gemeente Staat van het gebouw: Normaal Afmetingen Verhuurbare vloeroppervlakte:

Nadere informatie

Pack HUURDER Huren zonder zorgen

Pack HUURDER Huren zonder zorgen Pack HUURDER Huren zonder zorgen Pack Huurder speelt in op uw behoeften. Bent u huurder? Huren biedt heel wat voordelen en het is belangrijk dat u zich daar goed bij voelt. Net als eigenaars, hebben ook

Nadere informatie

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd

Specialisten. bedrijfsovernames. Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk. Specialist. Serieus en betrouwbaar. Resultaat georiënteerd Specialisten bedrijfsovernames Company Brokers, Bedrijfsopvolging, altijd maatwerk Al meer dan 15 jaar ondersteunt Company Brokers ondernemers bij de overdracht of aankoop van de onderneming en richt zich

Nadere informatie

Oremfi. Ùw verzekerings- en dienstenkantoor aan de Costa Blanca. Met reeds 31 jaar ervaring. 1983-2014 : 31 jaar onder Nederlandstalige leiding

Oremfi. Ùw verzekerings- en dienstenkantoor aan de Costa Blanca. Met reeds 31 jaar ervaring. 1983-2014 : 31 jaar onder Nederlandstalige leiding Oremfi 1983-2014 : 31 jaar onder Nederlandstalige leiding Ùw verzekerings- en dienstenkantoor aan de Costa Blanca. Met reeds 31 jaar ervaring. Hoofdkantoor Centrum Calle Hermanos Bazàn 2 03181 Torrevieja

Nadere informatie

Verhuren wordt nóg interessanter met. Pack Verhuurder. Absolute gemoedsrust voor uw vastgoed!

Verhuren wordt nóg interessanter met. Pack Verhuurder. Absolute gemoedsrust voor uw vastgoed! Verhuren wordt nóg interessanter met Pack Verhuurder Absolute gemoedsrust voor uw vastgoed! Proficiat! Door uw vastgoed te verhuren, kunt u een mooi rendement realiseren. Maar wat als uw huurder de huur

Nadere informatie

Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat BH Eindhoven

Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat BH Eindhoven UW WONING VERKOPEN Hendrix & Huybregts Makelaars Amalia van Anhaltstraat 4 5616 BH Eindhoven 040-2931350 info@hendrixhuybregts.nl www.hendrixhuybregts.nl fb.me/hendrixhuybregtsmakelaars Wij zijn er voor

Nadere informatie

Confides. Informatiebrochure Confides Verhuur. Verhuur. verhuur. Bezichtigingen Screening Sleuteloverdracht

Confides. Informatiebrochure Confides Verhuur. Verhuur. verhuur. Bezichtigingen Screening Sleuteloverdracht Confides verhuur Informatiebrochure Confides Verhuur Verhuur Bezichtigingen Screening Sleuteloverdracht Wie zijn wij? Confides Verhuur is een klantgerichte en transparante onderneming die zich richt op

Nadere informatie

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR

MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR MVGM BEDRIJFSHUISVESTING DÉ VASTGOEDREGISSEUR VOORWOORD 2 VOORWOORD ONAFHANKELIJK EN RESULTAATGERICHT ADVIES OP MAAT Met plezier en trots wil ik u graag met deze brochure kennis laten maken met ons bedrijf:

Nadere informatie

Privacy Statement. Model algemene voorwaarden [0] Hauzer Vastgoed Makelaardij B.V. versie 1,0

Privacy Statement. Model algemene voorwaarden [0] Hauzer Vastgoed Makelaardij B.V. versie 1,0 Privacy Statement Hauzer Vastgoed Makelaardij B.V. versie 1,0 Model algemene voorwaarden [0] Wie zijn we? Hauzer & Partners Bedrijfsmakelaardij B.V. heeft als kernactiviteit de aan- en verkoop van (zakelijke)

Nadere informatie

maakt vertrouwd wonen betaalbaar!

maakt vertrouwd wonen betaalbaar! ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WONINGZOEKENDEN Wanneer zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing? Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere inschrijving, op elke bemiddelingsovereenkomst die wij met

Nadere informatie

ONLINE MAKELAAR VOOR BEDRIJFSVASTGOED

ONLINE MAKELAAR VOOR BEDRIJFSVASTGOED ONLINE MAKELAAR VOOR BEDRIJFSVASTGOED Zelf bedrijfspanden aanbieden start hier PANDLE.NL is de makelaarsservice die het beste van online en offline mogelijkheden combineert. We maken het voor iedereen

Nadere informatie

Aangename kennismaking...

Aangename kennismaking... Aangename kennismaking... Onlangs werden mijn team en ikzelf genomineerd voor de Real Estate Awards, in de categorie Beste Vastgoedondernemer. Een mooie erkenning voor drie generaties van hard werk, klantvriendelijkheid

Nadere informatie

YouzQ Experts in Contractbeheer

YouzQ Experts in Contractbeheer YouzQ Experts in Contractbeheer Experts in Contractbeheer Flexibele oplossingen voor uw zakelijke behoeften Professioneel contractbeheer Transparante en duidelijke afspraken zijn noodzakelijk om grip te

Nadere informatie

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS

BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS BEVOORRECHTE PARTNER VAN ONDERNEMERS ONZE AANPAK MAAKT HET VERSCHIL Onze visie maakt het verschil Transparantie op vlak van werking en erelonen Voordelige abonnementsformules Gepersonaliseerd, op maat

Nadere informatie

Pagina 2 : tarieven verhuur vastgoed. Pagina 3 : werkzaamheden verhuur vastgoed. Pagina 4 : tarieven beheer vastgoed

Pagina 2 : tarieven verhuur vastgoed. Pagina 3 : werkzaamheden verhuur vastgoed. Pagina 4 : tarieven beheer vastgoed Beste Vastgoedeigenaar, Allereerst onze dank voor uw getoonde interesse in HuisvestingCuracao.com. Het vastgoed beheerkantoor welke zowel de commerciële- als de facilitaire zijde van uw vastgoed kan verzorgen.

Nadere informatie

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES

HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES HET RECRUITMENTBUREAU VOOR ALLE HR FUNCTIES WWW.OPENHR.NL ALGEMENE INFORMATIE OPEN HR Wij bemiddelen al tien jaar in vaste en interim HR functies. We werven, selecteren en headhunten het beste HR talent

Nadere informatie

Ontdek de kracht van Live-chat uitbesteden en start vandaag!

Ontdek de kracht van Live-chat uitbesteden en start vandaag! Ontdek de kracht van Live-chat uitbesteden en start vandaag! Welkom! Bedankt voor jouw aanvraag om meer informatie te ontvangen. De hedendaagse klant en websitebezoeker kunnen we vandaag de dag gerust

Nadere informatie

totaaladvies en persoonlijke aandacht

totaaladvies en persoonlijke aandacht totaaladvies en persoonlijke aandacht assurantiën makelaardij hypotheken financieel advies uw wensen Opnieuw beginnen in het huis van uw dromen. Financiële verplichtingen aangaan voor een periode van soms

Nadere informatie

TE HUUR. Horeca-/winkel-/kantoorruimte ca. 87 m 2 v.v.o. Dr. Lelykade 36 L 's-gravenhage

TE HUUR. Horeca-/winkel-/kantoorruimte ca. 87 m 2 v.v.o. Dr. Lelykade 36 L 's-gravenhage Horeca-/winkel-/kantoorruimte ca. 87 m 2 v.v.o. TE HUUR Dr. Lelykade 36 L 's-gravenhage Ruimte gelegen op unieke locatie in de haven van Scheveningen Makelaar: Jorg Olie OMGEVINGSFACTOREN Het pand is gelegen

Nadere informatie

Inhoud. Waar vind je ons? Contacteer Ons. Wie zijn we? Onze Referenties. Hoe werken we?

Inhoud. Waar vind je ons? Contacteer Ons. Wie zijn we? Onze Referenties. Hoe werken we? Inhoud Waar vind je ons? Contacteer Ons Wie zijn we? Onze Referenties Hoe werken we? Wie zijn we? Wil de meest GERENOMMEERDE naam zijn in Marketing & Sales Recruitment and Interim Management. Onze klanten

Nadere informatie

Verhuren aan mensen met beperkte middelen

Verhuren aan mensen met beperkte middelen Verhuren aan mensen met beperkte middelen Het OCMW helpt je op weg 1 Inhoud Huurwaarborg: het OCMW staat borg 4 Huurbemiddeling 5 Sociaal Verhuurkantoor Antwerpen 6 Woonkantoren 7 Ecohuis 7 Eigenaarsbonden

Nadere informatie

PROFESSIONEEL WONINGBEHEER!

PROFESSIONEEL WONINGBEHEER! Focus op vastgoedmanagement! BEHEERKANTOREN DOOR HEEL NEDERLAND 24/7 BEREIKBAAR, 365 DAGEN PER JAAR EEN VAST CONTACTPERSOON LAAGSTE PRIJS IN MODULAIRE BEHEERDIENSTEN ONLINE INZAGE IN UW HUURADMINISTRATIE

Nadere informatie

A bright and healthy place puts a smile on your face

A bright and healthy place puts a smile on your face A bright and healthy place puts a smile on your face GROEP DURIEUX VDP CLEANING STELT ZICH VOOR VDP Cleaning is het nieuwe dochterbedrijf van Groep Durieux en zusterbedrijf van Durieux dak- en gevelrenovatie.

Nadere informatie

Is het mogelijk om mondeling een bemiddelingsovereenkomst te sluiten?

Is het mogelijk om mondeling een bemiddelingsovereenkomst te sluiten? ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR WONINGZOEKENDEN Wanneer zijn deze Algemene Voorwaarden van toepassing? Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere inschrijving, op elke bemiddelingsovereenkomst die wij met

Nadere informatie

Federale Overheidsdienst FINANCIEN TE HUUR. Een huurcontract opstellen... via internet - 2008 -

Federale Overheidsdienst FINANCIEN TE HUUR. Een huurcontract opstellen... via internet - 2008 - EENDRACHT MAAKT MACHT Federale Overheidsdienst FINANCIEN TE HUUR Een huurcontract opstellen... via internet - 2008 - 1. Naar een moderne Federale Overheidsdienst Financiën Bij de hervorming van de Federale

Nadere informatie

VADEMECUM VOOR DE MAKELAAR

VADEMECUM VOOR DE MAKELAAR VADEMECUM VOOR DE MAKELAAR Cofinimmo in het kort Cofinimmo is de belangrijkste Belgische beursgenoteerde investeerder in vastgoed bestemd voor verhuring. De vennootschap bezit een portefeuille van meer

Nadere informatie

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren Huren Als je een eigen woning of appartement gaat huren Alles over huren en een huurcontract Huurdersbond www.huurdersbond.be Wetswinkels tel. 070 22 58 88 www.dewetswinkel.be Samenhuizen vzw tel. 0489

Nadere informatie

CONSUMENTEN- VOORWAARDEN

CONSUMENTEN- VOORWAARDEN CONSUMENTEN- VOORWAARDEN Dit zijn de algemene voorwaarden van Zuyd Makelaardij & Vastgoed. Hierin leest u welke rechten en plichten uw makelaar en uzelf hebben. Ze zijn in werking getreden op 1 Januari

Nadere informatie

De makelaar van het Intermediair

De makelaar van het Intermediair De makelaar van het Intermediair Woningbemiddeling voor en door de professionele tussenpersoon Doel Het in contact komen met nieuwe en bestaande relaties voor financieel advies Het lokaal opbouwen van

Nadere informatie

HYPOTHEEKADVIES WAARMEE U ZELF UW TOEKOMST BEPAALT

HYPOTHEEKADVIES WAARMEE U ZELF UW TOEKOMST BEPAALT HYPOTHEEKADVIES WAARMEE U ZELF UW TOEKOMST BEPAALT Attent Limburg- Financieel Zeker Cartylshofstraat 15 6191GG Neerbeek 06-53458225 Info@attent-limburg.nl UW EIGEN HUIS, UW EIGEN HYPOTHEEK UW EIGEN FINANCIËLE

Nadere informatie

All en gaan wonen of op kot gaan Wat je moet weten als je verhuist

All en gaan wonen of op kot gaan Wat je moet weten als je verhuist All en gaan wonen of op kot gaan Wat je moet weten als je verhuist Alles over alleen gaan wonen of op kot gaan Huurdersbond www.huurdersbond.be Vlaamse regulator van de elektriciteits- en gasmarkt www.vreg.be

Nadere informatie

TE HUUR. Winkelruimte 63 m 2 v.v.o. Dr. Lelykade 42 M 's-gravenhage. Makelaar: Jorg Olie

TE HUUR. Winkelruimte 63 m 2 v.v.o. Dr. Lelykade 42 M 's-gravenhage. Makelaar: Jorg Olie Winkelruimte 63 m 2 v.v.o. TE HUUR Dr. Lelykade 42 M 's-gravenhage Circa 63 m² winkelruimte direct aan de haven van Scheveningen beschikbaar Makelaar: Jorg Olie OMGEVINGSFACTOREN Het pand is gelegen in

Nadere informatie

All en gaan wonen of op kot gaan Wat je moet weten als je verhuist

All en gaan wonen of op kot gaan Wat je moet weten als je verhuist All en gaan wonen of op kot gaan Wat je moet weten als je verhuist Alles over alleen gaan wonen of op kot gaan Huurdersbond www.huurdersbond.be Vlaamse regulator van de elektriciteits- en gasmarkt www.vreg.be

Nadere informatie

Soorten gegevens Wij verwerken (mogelijk) de volgende persoonsgegevens:

Soorten gegevens Wij verwerken (mogelijk) de volgende persoonsgegevens: Privacy Statement Hoofdvestiging Kantoor Zundert Postadres Dorpsstraat 3 Bredaseweg 7 Postbus 80 4751 AH Oud Gastel 4881 DC Zundert 4750 AB Oud Gastel T: 0165-512851 T: 076-5971700 info@sweere.nl www.sweere.nl

Nadere informatie

Naar meer dakisolatie voor sociale huurwoningen

Naar meer dakisolatie voor sociale huurwoningen Naar meer dakisolatie voor sociale huurwoningen Energie voor iedereen! met steun van de Koning Boudewijnstichting Inhoud Samenwerkingsverband Dakisolatie waarom? Probleemstelling Project Troeven, uitdagingen

Nadere informatie

Opdracht tot dienstverlening bij verhuur.

Opdracht tot dienstverlening bij verhuur. Opdracht tot dienstverlening bij verhuur. HET GEVEN EN AANVAARDEN VAN EEN ELECTRONISCHE OPDRACHT. Door op de akkoord button te klikken, verklaart u zich bekend en akkoord met alle hieronder beschreven

Nadere informatie

Transitietrajecten en de voordelen voor uw onderneming/sector

Transitietrajecten en de voordelen voor uw onderneming/sector Transitietrajecten en de voordelen voor uw onderneming/sector 1. Context: digitalisering en de impact ervan op de bestaande jobs Het is geen geheim dat de arbeidsmarkt vandaag geconfronteerd wordt met

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET ONZE 100% SERVICE

MAAK KENNIS MET ONZE 100% SERVICE MAAK KENNIS MET ONZE 100% SERVICE WIJ ZORGEN VOOR EEN VLOTTE VERKOOP AAN EEN CORRECTE PRIJS In de loop der jaren heeft Immo Point meer en meer de focus gelegd op een breed en gevarieerd aanbod. Hieronder

Nadere informatie

Hotsheet Oktober - December 2012

Hotsheet Oktober - December 2012 Hotsheet Oktober - December 2012 StepStone feiten en cijfers StepStone feiten en cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 4.841.739 Aantal bezoeken 1.377.466 Unieke bezoekers 948.607 Aantal vacatures 3.597

Nadere informatie

StepStone. Onze producten en tarieven

StepStone. Onze producten en tarieven StepStone Onze producten en tarieven Vacatures Onderstaande services zijn standaard inbegrepen in de tarieven van de vacatures: KWALITATIEVE KANDIDATEN MEER DAN 45 PARTNERS Uw vacature wordt gratis gepubliceerd

Nadere informatie

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren Huren Als je een eigen woning of appartement gaat huren Alles over huren en een huurcontract Huurdersbond www.huurdersbond.be Wetswinkels tel. 070 22 58 88 www.dewetswinkel.be Samenhuizen vzw tel. 0489

Nadere informatie

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren

Huren. Als je een eigen woning of appartement gaat huren Huren Als je een eigen woning of appartement gaat huren Alles over huren en een huurcontract Huurdersbond www.huurdersbond.be Wetswinkels tel. 070 22 58 88 www.dewetswinkel.be Samenhuizen vzw tel. 0489

Nadere informatie

Te Huur: J. Keplerweg 28 te Alphen aan den Rijn Algemeen Bereikbaarheid/locatie Oppervlakte/indeling Begane grond: 1e verdieping:

Te Huur: J. Keplerweg 28 te Alphen aan den Rijn Algemeen Bereikbaarheid/locatie Oppervlakte/indeling Begane grond: 1e verdieping: Te Huur: J. Keplerweg 28 te Alphen aan den Rijn Algemeen Op het bedrijventerrein Molenwetering in Alphen aan den Rijn wordt te huur aangeboden een eigentijds kantoor onderdeel uitmakend van een bedrijfsverzamelgebouw.

Nadere informatie

Huurgarantie Verzekering. Bescherm u tegen onbetaalde huur en geniet van bijkomende waarborgen.

Huurgarantie Verzekering. Bescherm u tegen onbetaalde huur en geniet van bijkomende waarborgen. Huurgarantie Verzekering Bescherm u tegen onbetaalde huur en geniet van bijkomende waarborgen. Waarom een Huurgarantie Verzekering? Deze verzekering beschermt verhuurders tegen onbetaalde huur en de hiermee

Nadere informatie

Bemiddelingsvoorwaarden voor woningzoekenden bij Nationale Verhuur Makelaar. Vastgesteld op 31 mei 2015.

Bemiddelingsvoorwaarden voor woningzoekenden bij Nationale Verhuur Makelaar. Vastgesteld op 31 mei 2015. BEMIDDELINGSVOORWAARDEN VOOR WONINGZOEKENDEN- HUURDER Bemiddelingsvoorwaarden voor woningzoekenden bij Nationale Verhuur Makelaar. Vastgesteld op 31 mei 2015. Definities Makelaar : Nationale Verhuur Makelaar

Nadere informatie

Inhoudstafel. Deel 1. Een woning te huur zetten. 1. Attestenkermis en andere verplichtingen... 1. 2. Correcte publiciteit... 6

Inhoudstafel. Deel 1. Een woning te huur zetten. 1. Attestenkermis en andere verplichtingen... 1. 2. Correcte publiciteit... 6 Inhoudstafel Deel 1. Een woning te huur zetten 1. Attestenkermis en andere verplichtingen... 1 1.1. Eigendomsattest... 1 1.2. Energieprestatiecertificaat (EPC)... 1 1.2.1. Tijdig een erkend energiedeskundige

Nadere informatie

Info infomoment verhuurders

Info infomoment verhuurders Info infomoment verhuurders 1. Missie en visie 2. Diensten OCMW 3. Zoektocht woonst 4. Cliche s 5. Wat kan je verwachten van het OCMW? 6. Misverstanden over het OCMW 7. Verhuren aan het OCMW 8. Praktische

Nadere informatie

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven

Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Ik leef mijn leven, AXA Private Management doet mijn geld leven Bij AXA Private Management doen we er alles voor opdat u zich vrij zou voelen U vertrouwt ons uw geld toe Wij zorgen ervoor dat het opbrengt

Nadere informatie

TAXATIE VERKOOP AANKOOP W W W.VI L L EXWONEN.NL

TAXATIE VERKOOP AANKOOP W W W.VI L L EXWONEN.NL VERKOOP AANKOOP TAXATIE W W W.VI L L EXWONEN.NL VILLEX WONEN, NEEMT AL HET WERK UIT HANDEN 2 Over Villex Afspraak is afspraak In 2004 begonnen als leegstandbeheerder en Als het gaat om afspraken en financiële

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Op alle diensten die door Sevenhuysen Pensioen Consultancy worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van

Nadere informatie

Het doel van het programma is het beheren van Immobiliën en vastgoed, door een eigenaar en of een vastgoedmakelaar.

Het doel van het programma is het beheren van Immobiliën en vastgoed, door een eigenaar en of een vastgoedmakelaar. Beheer IMMO 1 Doel Het doel van het programma is het beheren van Immobiliën en vastgoed, door een eigenaar en of een vastgoedmakelaar. Het beheer van vastgoed houdt o.a. in - een opvolging van de inkomsten

Nadere informatie

Olen Gerheze 26 Gerenoveerde, rustig gelegen woning met uniek uitzicht!

Olen Gerheze 26 Gerenoveerde, rustig gelegen woning met uniek uitzicht! Olen Gerheze 26 Gerenoveerde, rustig gelegen woning met uniek uitzicht! Carl Buyens Immobiliën bvba - Herentals Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden Verantwoordelijke uitgever : Carl Buyens

Nadere informatie

Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners)

Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners) Ik wil mijn huis verkopen heeft u nog wat tips? (De succesformule van De Boer, Storimans & Partners) Kennismaken met De Boer, Storimans en partners Wanneer een makelaarskantoor circa dertig jaar met succes

Nadere informatie

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen

Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen Stap voor stap: Op weg naar een unieke customer journey. Vertrouwd digitaal ondernemen ? De communicatie met je klant begint al lang voor het moment dat je klant een product koopt. Het moment dat een toekomstige

Nadere informatie

StepStone in cijfers Augustus 2014

StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone in cijfers Augustus 2014 StepStone feiten & cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 961,662 Aantal bezoeken 342,486 Unieke bezoekers 236,063 Aantal vacatures 957 Afgelopen maand in een notendop

Nadere informatie

Algemene Consumentenvoorwaarden Makelaardij

Algemene Consumentenvoorwaarden Makelaardij Algemene Consumentenvoorwaarden Makelaardij Algemene Consumentenvoorwaarden Makelaardij Dit zijn de algemene voorwaarden van VastgoedPRO. Hierin leest u welke rechten en plichten uw makelaar en uzelf hebben.

Nadere informatie

Hotsheet Januari - Maart 2013

Hotsheet Januari - Maart 2013 Hotsheet Januari - Maart 2013 StepStone feiten en cijfers StepStone feiten en cijfers Enkele cijfers Bezochte pagina s 5.523.763 Aantal bezoeken 1.569.025 Unieke bezoekers 1.079.957 Aantal vacatures 4.125

Nadere informatie

Rotterdam, Nietzschestraat 1

Rotterdam, Nietzschestraat 1 Rotterdam, Nietzschestraat 1 Bijzonder fraai wonen in deze schitterende vrijstaande villa op maar liefst 976 m² eigen grond. Rust, ruimte en rondom in het groen en toch vlakbij het Centrum met haar voorzieningen.

Nadere informatie

JULI Ontdek ook verhalen op Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan. experts. Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel

JULI Ontdek ook verhalen op   Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan. experts. Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel JULI 2018 Ontdek ook verhalen op www.architas.be Vertrouw het beheer van uw kapitaal toe aan experts Architas NV Vorstlaan, 36 B-1170 Brussel WELKOM BIJ ARCHITAS U beschikt over een aanzienlijk kapitaal

Nadere informatie

Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur

Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur Tijdelijk beheer Pandcontrole Tijdelijke verhuur Zekerheid door tijdelijk beheer Leegstaande kantoorpanden, scholen, winkelruimten, bedrijfspanden en woningen? Door het plaatsen van tijdelijke bewoners

Nadere informatie