Aandeelhouders B, houders van certificaten van aandelen B en andere vergadergerechtigden worden bij deze uitgenodigd de vergadering bij te wonen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Aandeelhouders B, houders van certificaten van aandelen B en andere vergadergerechtigden worden bij deze uitgenodigd de vergadering bij te wonen."

Transcriptie

1 Uitnodiging voor een Bijzondere Algemene Vergadering van houders van aandelen B, gevolgd door een Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Begemann Groep N.V. Op donderdag 13 december 2007 zal een Bijzondere Algemene Vergadering van houders van aandelen B in Koninklijke Begemann Groep N.V. worden gehouden om 09:30 uur in Hotel Brabant, Heerbaan 4-5 te Breda. Aandeelhouders B, houders van certificaten van aandelen B en andere vergadergerechtigden worden bij deze uitgenodigd de vergadering bij te wonen. De agenda voor deze vergadering luidt als volgt: 1. Opening 2. Toelichting door de voorzitter van Stichting Begaclaim op het besluit van Stichting Begaclaim de procedure tegen de Staat te staken 3. Besluit tot goedkeuring van het voorstel aan de algemene vergadering van aandeelhouders tot intrekking van de aandelen B 4. Rondvraag 5. Sluiting Om uur zal deze vergadering worden gevolgd door een Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Begemann Groep N.V. Aandeelhouders, houders van certificaten van aandelen B en andere vergadergerechtigden worden bij deze uitgenodigd de vergadering bij te wonen. De agenda voor deze vergadering luidt als volgt: 1. Opening 2. Voorstel tot bevestiging van de door de algemene vergadering op 27 juni 2007 genomen besluiten tot het verlenen van kwijting aan de niet door de Ondernemingskamer benoemde functionarissen uit de Raad van Bestuur voor het in 2006 gevoerde bestuur en de Raad van Commissarissen voor het in 2006 gevoerde beleid, respectievelijk gehouden toezicht 3. Toelichting op het beleid van de vennootschap naar aanleiding van het verslag van de door de Ondernemingskamer benoemde onderzoekers 4. Voorstel tot vermindering van het geplaatste kapitaal door intrekking van alle aandelen B zonder terugbetaling en het beëindigen van de notering van de certificaten van aandelen B 5. Voortgang vereffening 6. Voorstel tot benoeming accountant voor het boekjaar Voordracht en voorstel tot benoeming van twee leden van de Raad van Commissarissen: de heren A.J.A.J. Eijsbouts en P.P.M. van der Weijden. 8. Rondvraag 9. Sluiting

2 De agenda's met toelichting voor deze vergaderingen alsmede de onderliggende stukken liggen voor vergadergerechtigden ter inzage ten kantore van de vennootschap (Sluithek 6, 3831 PB, Leusden), alsmede ten kantore van ING Bank NV aan de Van Heenvlietlaan 220 te (1083 CN) Amsterdam, alwaar kosteloze afschriften daarvan verkrijgbaar zijn, en zijn tevens te vinden op de website Houders van gewone aandelen B en houders van certificaten van gewone aandelen B die tot een verzamel- of girodepot behoren, of hun schriftelijk gemachtigden, die de vergaderingen wensen bij te wonen, dienen een schriftelijke verklaring van een bank of andere instelling aangesloten bij Euroclear Netherlands ( Necigef ) in Amsterdam te overhandigen, waarin wordt bevestigd dat (i) de houder gerechtigd is tot een bepaald aantal (certificaten van) gewone aandelen A en/of B, die behoren tot een verzameldepot en dat (ii) deze aandelen hiertoe zullen blijven behoren tot en met de sluiting van de vergadering. De hierboven bedoelde verklaring dient uiterlijk 7 december 2007 gedeponeerd te zijn bij ING Bank NV, Van Heenvlietlaan 220 te 1083 CN Amsterdam. Indien een aandeelhouder zich door een gevolmachtigde wenst te laten vertegenwoordigen dient (a) hij zijn aandelen te hebben aangemeld als hiervoor genoemd en (b) de gevolmachtigde bij de registratie voor de vergadering het registratiebewijs alsmede zijn schriftelijke volmacht over te leggen. Koninklijke Begemann Groep N.V. Tel: Fax: info@rbg-breda.com Stichting Administratiekantoor aandelen B Koninklijke Begemann Groep, gevestigd te Amsterdam, geeft kennis van haar voornemen om in bovengenoemde vergaderingen waarin wordt voorgesteld verandering te brengen in de rechten verbonden aan de in administratie genomen aandelen, van haar stemrecht gebruik te maken. Toelichting op de agenda van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Begemann Groep N.V. op 13 december 2007 te 10:00 uur Vergaderstukken Voor de algemene vergadering van aandeelhouders zijn de volgende stukken beschikbaar: de agenda met toelichting; curriculum vitae de heer drs. P.P.M. Van der Weijden; curriculum vitae de heer mr. A.J.A.J. Eijsbouts. De vergaderstukken zijn beschikbaar op de website van de vennootschap: alsmede ten kantore van de vennootschap (Sluithek nr. 6, 3831 PB te Leusden) en ten kantore van ING Bank N.V. (Van Heenvlietlaan nr. 220, 1083 CN te Amsterdam). De vergadergerechtigden kunnen de vergaderstukken aldaar inzien en er kosteloos een afschrift van krijgen.

3 2. Voorstel tot bevestiging van de door de algemene vergadering op 27 juni 2007 genomen besluiten tot het verlenen van kwijting aan de niet door de Ondernemingskamer benoemde functionarissen uit de Raad van Bestuur voor het in 2006 gevoerde bestuur en de Raad van Commissarissen voor het in 2006 gevoerde beleid, respectievelijk gehouden toezicht De Vereniging van Effectenbezitters ( VEB ) heeft de vennootschap laten weten dat zij van mening is dat het besluit tot het verlenen van kwijting aan de betrokken functionarissen van de algemene vergadering op 27 juni 2007 gebrekkig tot stand gekomen is. De vennootschap deelt de mening van de VEB niet, maar wil ter vermijding van discussie de algemene vergadering voorstellen de desbetreffende besluiten te bevestigen. 3. Toelichting op het beleid van de vennootschap naar aanleiding van het verslag van de door de Ondernemingskamer benoemde onderzoekers Op 23 oktober 2007 hebben de door de Ondernemingskamer benoemde onderzoekers hun onderzoeksverslag ter griffie van de Ondernemingskamer neergelegd. Het verslag is te raadplegen op de website van Begemann, zie het persbericht d.d. 23 oktober Het bestuur zal het beleid van de vennootschap naar aanleiding van de bevindingen van de onderzoekers toelichten. 4. Voorstel tot vermindering van het geplaatste kapitaal door intrekking van alle aandelen B zonder terugbetaling en het beëindigen van de notering van de certificaten van aandelen B De heer P.J. Molendijk, voorzitter van het bestuur van Stichting Begaclaim, is uitgenodigd ter vergadering en zal een toelichting geven op het besluit van Stichting Begaclaim de procedure tegen de Staat te staken. Voor de beweegredenen van Stichting Begaclaim wordt verwezen naar het persbericht d.d. 26 november Gelet op dit besluit is niet langer te verwachten dat op de aandelen B ooit enige uitkering kan worden gedaan. Aan de algemene vergadering van aandeelhouders wordt voorgesteld de aandelen B in te trekken en de notering van de certificaten van aandelen B te beëindigen, ervan uitgaande dat de vergadering van houders van aandelen B de daartoe vereiste goedkeuring van dit besluit zal hebben verleend.

4 5. Voortgang vereffening Het beleid van de vennootschap is gericht op het te gelde maken van de activa en het vereffenen van het vermogen van de vennootschap. Ter vergadering zal een toelichting worden gegeven op de stand van zaken en het verdere tijdpad. 6. Voorstel tot benoeming accountant voor het boekjaar 2007 Aan de algemene vergadering van aandeelhouders wordt voorgesteld om FAG Accountants te benoemen tot accountant van de vennootschap voor het boekjaar Voordracht en voorstel tot benoeming van twee leden van de Raad van Commissarissen: de heren A.J.A.J. Eijsbouts en P.P.M. van der Weijden. De heren J.H. Holsboer en R.J. Meuter hebben te kennen gegeven gelet op de stand van zaken bij de voortgang van het liquidatieproces, hun bevindingen over de gang van zaken bij de vennootschap en de inhoud van het verslag van de onderzoekers, handhaving van positie van commissaris respectievelijk bestuurder niet langer in het belang van de vennootschap te achten en hun ontslag te willen aanbieden aan de Ondernemingskamer, wanneer bij hun defungeren zal zijn voorzien in een naar behoren samengestelde Raad van Commissarissen. De Raad van Bestuur draagt ter benoeming twee leden van de Raad van Commissarissen aan de algemene vergadering voor: de heer drs. P.P.M. Van der Weijden en de heer mr. A.J.A.J. Eijsbouts. De curricula vitae van beide kandidaten zijn voor de vergadergerechtigden beschikbaar als vergaderstukken. Met hun benoeming zal de raad geheel bestaan uit functionarissen die volledig onafhankelijk zijn en geen aandelen in de vennootschap houden. Voorgesteld wordt de benoemingen te laten ingaan op de datum van defungeren van de heer J.H. Holsboer. Toelichting op de agenda van de Bijzondere Algemene Vergadering van houders van aandelen B en houders van certificaten van aandelen B in Koninklijke Begemann Groep N.V. op 13 december 2007 te 09:30 uur Vergaderstukken Voor de vergadering van houders van aandelen B, houders van certificaten van aandelen B en andere vergadergerechtigden is de agenda met toelichting beschikbaar.

5 De vergaderstukken zijn beschikbaar op de website van de vennootschap: alsmede ten kantore van de vennootschap (Sluithek nr. 6, 3831 PB te Leusden) en ten kantore van ING Bank N.V. (Van Heenvlietlaan nr. 220, 1083 CN te Amsterdam). De vergadergerechtigden kunnen de vergaderstukken aldaar inzien en er kosteloos een afschrift van krijgen. 2. Toelichting door de Voorzitter van Stichting Begaclaim op het besluit van Stichting Begaclaim de procedure tegen de Staat te staken Op 26 november 2007 heeft Stichting Begaclaim besloten dat zij de procedure tegen de Staat der Nederlanden zal staken. Stichting Begaclaim heeft over dit besluit op 26 november 2007 tezamen met de vennootschap een persbericht doen uitgaan. De voorzitter van Stichting Begaclaim zal dit besluit en de beweegredenen daarvoor nader toelichten. 3. Besluit tot goedkeuring van het voorstel aan de algemene vergadering van aandeelhouders tot intrekking van de aandelen B Naar aanleiding van het genoemde besluit van Stichting Begaclaim zal de vennootschap tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 13 december 2007 aan de algemene vergadering van aandeelhouders voorstellen om over te gaan tot intrekking van de aandelen B zonder terugbetaling en de notering van de certificaten van aandelen B te beëindigen. De vergadering van houders van aandelen B is bijeengeroepen om te besluiten over het voorstel tot het verlenen van de ingevolge artikel 8 lid 1 sub a jo. lid 2 van de statuten van de vennootschap vereiste goedkeuring van een besluit tot intrekking van aandelen B. De ingevolge artikel 11 van de administratievoorwaarden van Stichting Administratiekantoor aandelen B Koninklijke Begemann Groep vereiste mededeling heeft bij de advertentie waarbij aandeelhouders B tot deze vergadering werden uitgenodigd plaatsgevonden.

6 CURRICULUM VITAE Naam: Weijden (Pieter) Drs. Petrus Paulus Maria van der Woonplaats: Zeist Geboortedatum: Geboorteplaats: Nationaliteit: Burgerlijke staat: Dordrecht Nederlandse Gehuwd Opleiding Afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Studierichting Bedrijfseconomie Thyssen-Bornemisza groep Werkzaam als controller op groepsniveau Senior Managementfuncties (commercieel en financieel) bij dochterondernemingen Boeke- Heesters en Vicon Rabobank Groep Algemeen directeur Rabobank Midden- Westland Directeur Bedrijfsvoering Locale Banken. De hoofdtaken bestonden uit het ontwikkelen van bedrijfsstrategieën, uit het bieden van ondersteuning op financieel, organisatorisch en management gebied en uit het ondersteunen van de computerisering en de distributie Algemeen directeur Rabofacet.

7 Deze dochteronderneming van Rabobank Nederland is werkzaam voor de gehele Rabobank organisatie, en richt zich met name op ICT en facilitair management Directievoorzitter centrale organisatie ter ondersteuning van de lokale banken Directeur International Retail binnen de Rabobank Groep heden BMO BV Consultancy op het gebied van Corporate Governance in nauwe samenwerking met Corgo. Bestuurlijke functies Lid van de Raad van Commissarissen Henzo International BV

8 Curriculum Vitae A. Jan A.J. Eijsbouts Born: 19 March 1945 at Heer-Maastricht (NL). Education: Gymnasium B and Masters degree in Law, Groningen University (optional courses included Tax law and Anglo-American Law). On June 1, 2007 Jan Eijsbouts, member of the Bar in the Netherlands, retired as General Counsel and Director Legal Affairs of Akzo Nobel NV. Prior to his appointment as General Counsel at Akzo Nobel on January 1, 1999, he was legal counsel at Philips Electronics Corporate Legal Department as assistant to the Group s Legal Adviser ( ), senior legal counsel at Dutch Chemical multinational DSM ( ) and senior legal counsel at Akzo (from 1989). In the above capacities he advised on all relevant legal aspects of complex international business, corporate restructuring and merger transactions (i.a. public takeovers of Nobel Industries AB from Sweden and Courtaulds Plc of the UK, the divestiture of the Fibers Division Acordis and the Pharma Division Organon Biosciences and, recently, the public takeover of ICI, including the conditional on-sale of part of ICI s chemical division to Henkel). Capital market operations, securities listings and transactions, competition law aspects and international conflict management and litigation all formed an important part of the work through his years of corporate counseling. In his capacity as General Counsel his responsibilities comprised the legal advice to the Supervisory Board, the Board of Management and the corporate staff departments as well as the management of the worldwide Legal and IP Departments of Akzo Nobel with 70 general lawyers, at 22 locations in 10 countries, and 50 IP lawyers, at 6 locations in 3 countries. Since 2003 he has been active in several capacities in the International Bar Association (IBA). In 2004 and 2005 he was Co-Chair of the Corporate Counsel Forum (CCF) of the IBA Legal Practice Division. He currently serves as CCF liaison officer on the Council of the Legal Practice Division IBA and as Co-Chair of the IBA Corporate Social Responsibility Committee.

9 Jan Eijsbouts other positions include membership of the Dutch Association of Company Lawyers, of the Legal Committee of the American Chamber of Commerce in the Netherlands (chair ), of the European Advisory Committee of CPR and of the Committee on Company Structure of the Dutch Confederation of Industry VNO/NCW. He is co-founder and Vice-chair of the Board of the Shareholder Communication Channel Foundation and Chairman of the Executive Board of ACB Conflict Management for Business. He is an accredited mediator of the Netherlands Mediation Institute, ACB Conflict Management and CEDR (London) and a member of the International Panel of Distinguished Neutrals of CPR (New York). He is also member of the Advisory Board of the International Mediation Institute, The Hague. His publications include articles on ADR and mediation in International Business, Corporate Social Responsibility and Corporate Governance, and Contract Management. Jan Eijsbouts was appointed Officer in the Order of Oranje Nassau.

1 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders TNT Express N.V.

1 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders TNT Express N.V. AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TNT EXPRESS N.V. Donderdag 18 september 2014, 10:00 uur TNT Centre Taurusavenue 111, 2132 LS Hoofddorp, Nederland 1 Buitengewone Algemene Vergadering

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vastned Retail N.V.

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vastned Retail N.V. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vastned Retail N.V. I II Uitnodiging voor een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op maandag 24 november 2014 om 11.30 uur

Nadere informatie

Nieuwe Steen Investments n.v. ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN NIEUWE STEEN INVESTMENTS N.V.

Nieuwe Steen Investments n.v. ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN NIEUWE STEEN INVESTMENTS N.V. ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN NIEUWE STEEN INVESTMENTS N.V. (Beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal) te houden op donderdag 15 oktober 2009 om 10.30 uur in Schouwburg Het Park te

Nadere informatie

Agenda. voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV

Agenda. voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV te houden op dinsdag 31 mei om 14.30 uur in NH HOTEL,STATIONSWEG 75,3811 MH te Amersfoort. 1. Opening 2. Mededelingen 3.

Nadere informatie

Agenda. voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV

Agenda. voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV te houden op donderdag 21 mei om 14.30 uur in NH Hotel, Stationsstraat 75 te Amersfoort. 1. Opening 2. Mededelingen 3.

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van NSI N.V. Website:

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van NSI N.V. Website: Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van NSI N.V. Website: www.nsi.nl te houden op donderdag, 25 augustus 2016 om 10:00 uur ten kantore van de vennootschap, Cityhouse I, Antareslaan 69-75

Nadere informatie

Agenda. voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. van Hydratec Industries NV. te houden op woensdag 29 mei 2019 om 14.

Agenda. voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders. van Hydratec Industries NV. te houden op woensdag 29 mei 2019 om 14. Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Hydratec Industries NV te houden op woensdag 29 mei 2019 om 14.30 uur in MERCURE HOTEL, DE NIEUWE POORT 20, 3812 PA te Amersfoort 1. Opening 2.

Nadere informatie

Algemene vergadering van aandeelhouders 2012 Algemene vergadering

Algemene vergadering van aandeelhouders 2012 Algemene vergadering Algemene vergadering van aandeelhouders 2012 Agenda voor de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders op 15 mei 2012 1. Opening van de vergadering 2. Mededelingen 3. Notulen Algemene vergadering van Aandeelhouders

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Buitengewone Algemene vergadering vergadering van van aandeelhouders 2017 aandeelhouders 2017

Buitengewone Algemene Buitengewone Algemene vergadering vergadering van van aandeelhouders 2017 aandeelhouders 2017 Buitengewone Algemene Buitengewone Algemene vergadering vergadering van van aandeelhouders 2017 aandeelhouders 2017 Agenda voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van AND International

Nadere informatie

AGENDA. 2. Jaarverslag 2014 a. Bespreking van het verslag van de Raad van Commissarissen b. Bespreking van het verslag van de Directie

AGENDA. 2. Jaarverslag 2014 a. Bespreking van het verslag van de Raad van Commissarissen b. Bespreking van het verslag van de Directie 1. Opening AGENDA Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Brill NV te houden op woensdag 13 mei 2015 om 14.00 uur ten kantore van de Vennootschap, Plantijnstraat 2, Leiden

Nadere informatie

Algemene vergadering van aandeelhouders Algemene vergadering van aandeelhouders Agenda voor de jaarlijkse

Algemene vergadering van aandeelhouders Algemene vergadering van aandeelhouders Agenda voor de jaarlijkse Algemene vergadering van aandeelhouders 2018 Agenda voor de jaarlijkse Algemene vergadering van aandeelhouders van AND International Publishers N.V. te houden op donderdag 16 mei 2019 om 10:00 uur in Novotel

Nadere informatie

Algemene vergadering van aandeelhouders 2015

Algemene vergadering van aandeelhouders 2015 Algemene vergadering van aandeelhouders 2015 Agenda voor de jaarlijkse vergadering van aandeelhouders op vrijdag 1 mei 2015 1. Opening van de algemene vergadering van aandeelhouders (de Vergadering ) 2.

Nadere informatie

Agenda: 1. Opening. 5. Rondvraag. 6. Sluiting.

Agenda: 1. Opening. 5. Rondvraag. 6. Sluiting. Oproeping tot de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders ("de Vergadering") van BinckBank N.V. ("BinckBank"), gevestigd te Amsterdam, te houden op 19 november 2007 om 10:00 uur in de Mercuriuszaal

Nadere informatie

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN NUTRECO N.V. 26 maart 2015

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN NUTRECO N.V. 26 maart 2015 JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN NUTRECO N.V. 26 maart 2015 Aandeelhouders worden uitgenodigd tot het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Nutreco N.V., (de Vennootschap ) te houden op

Nadere informatie

1. Opening. 2. Mededelingen. 3. Samenstelling raad van bestuur (ter beslissing) 4. Samenstelling raad van commissarissen (ter beslissing)

1. Opening. 2. Mededelingen. 3. Samenstelling raad van bestuur (ter beslissing) 4. Samenstelling raad van commissarissen (ter beslissing) Agenda voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders ( BAVA ) van Koninklijke Ten Cate N.V., die wordt gehouden op donderdag 25 augustus 2016 om 14.00 uur ten kantore van de vennootschap,

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. 12 november 2014

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. 12 november 2014 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders 12 november 2014 Geachte aandeelhouder, Wij hebben het genoegen u hierbij uit te nodigen voor een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Nadere informatie

VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam

VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam VASTNED OFFICES/INDUSTRIAL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam AGENDA Van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van VastNed Offices/Industrial N.V.

Nadere informatie

AGENDA VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS. 1 Opening. 2 Behandeling van het verslag van de Raad van

AGENDA VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS. 1 Opening. 2 Behandeling van het verslag van de Raad van AGENDA VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS Donderdag 28 maart 2013 om 14:00 op het hoofdkantoor van Mediq N.V. Hertogswetering 159, 3543 AS Utrecht, tel. +31 (0)30 282 19 11 1 Opening

Nadere informatie

De Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van de Delta Lloyd beleggingsmaatschappijen

De Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van de Delta Lloyd beleggingsmaatschappijen De Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van de Delta Lloyd beleggingsmaatschappijen Delta Lloyd Deelnemingen Fonds N.V. Delta Lloyd Europees Deelnemingen Fonds N.V. Delta Lloyd Select Dividend Fonds

Nadere informatie

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 16 november 2015 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING ORDINA N.V. Datum vergadering : 16 november 2015 Aanvang : 10:00 uur Locatie : Hoofdkantoor Ordina

Nadere informatie

Algemene vergadering van aandeelhouders 2016

Algemene vergadering van aandeelhouders 2016 Algemene vergadering van aandeelhouders 2016 Agenda voor de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van AND International Publishers N.V. te houden op donderdag 12 mei 2016 om 10:00 uur in Novotel

Nadere informatie

Convocatie. Convocatie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van ABN AMRO Group N.V. op 8 augustus 2017

Convocatie. Convocatie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van ABN AMRO Group N.V. op 8 augustus 2017 Convocatie Convocatie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van ABN AMRO Group N.V. op 8 augustus 2017 2 Convocatie voor de Buitengewone Algemene Vergadering van ABN AMRO Group N.V. Convocatie voor

Nadere informatie

AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN RSDB N.V.

AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN RSDB N.V. AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN RSDB N.V. De Raad van Bestuur van RSDB N.V. (de "Vennootschap") nodigt haar aandeelhouders en andere vergadergerechtigden uit tot

Nadere informatie

De Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van de Delta Lloyd beleggingsmaatschappijen

De Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van de Delta Lloyd beleggingsmaatschappijen De Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders van de Delta Lloyd beleggingsmaatschappijen Delta Lloyd Investment Fund N.V. Delta Lloyd Europa Fonds N.V. Delta Lloyd Donau Fonds N.V. Delta Lloyd Nederland

Nadere informatie

Algemene vergadering van aandeelhouders Algemene vergadering van aandeelhouders Agenda voor de jaarlijkse

Algemene vergadering van aandeelhouders Algemene vergadering van aandeelhouders Agenda voor de jaarlijkse Algemene vergadering van aandeelhouders 2018 Agenda voor de jaarlijkse Algemene vergadering van aandeelhouders van AND International Publishers N.V. te houden op woensdag 16 mei 2018 om 10:00 uur in Novotel

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Wolters Kluwer N.V., te houden op donderdag 18 april 2019, aanvang 11.00 uur in Hotel

Nadere informatie

TOELICHTING OP DE AGENDA VOOR DE JAARVERGADERING VAN KONINKLIJKE DSM N.V. TE HOUDEN OP 31 MAART 2004

TOELICHTING OP DE AGENDA VOOR DE JAARVERGADERING VAN KONINKLIJKE DSM N.V. TE HOUDEN OP 31 MAART 2004 TOELICHTING OP DE AGENDA VOOR DE JAARVERGADERING VAN KONINKLIJKE DSM N.V. TE HOUDEN OP 31 MAART 2004 TOELICHTING OP AGENDAPUNT 2 De Raad van Bestuur zal een toelichting geven op het jaarverslag van de

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING AANDEELHOUDERS

ALGEMENE VERGADERING AANDEELHOUDERS ALGEMENE VERGADERING AANDEELHOUDERS 2012 ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. Datum vergadering : 9 mei 2012 Aanvang : 14.30 uur Locatie : Hoofdkantoor Ordina Ringwade 1, 3439 LM Nieuwegein

Nadere informatie

NB: De agendapunten 4, 6, 8a, 8b, 9, 11, 12, 13, 14 en 15 zullen ter stemming worden gebracht.

NB: De agendapunten 4, 6, 8a, 8b, 9, 11, 12, 13, 14 en 15 zullen ter stemming worden gebracht. Beter Bed Holding N.V. Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders op donderdag, 28 april 2011 om 12.30 uur bij IBN Vergadercentrum, Hockeyweg 5, 5405 NC Uden 1. Opening. 2. Bespreking jaarverslag 2010.

Nadere informatie

MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 2017 22 MAART LGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS AGENDA JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN SLIGRO FOOD GROUP N.V. TE HOUDEN OP WOENSDAG 22 MAART 2017 OM 10.30 UUR TEN KANTORE VAN

Nadere informatie

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 7 DECEMBER 2016

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 7 DECEMBER 2016 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 7 DECEMBER 2016 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING ORDINA N.V. Datum vergadering : 7 december 2016 Aanvang : 14:30 uur Locatie : Hoofdkantoor Ordina

Nadere informatie

Bindende voordrachten

Bindende voordrachten President/CEO en lid van de Raad van Bestuur Leden van de Raad van Bestuur Leden van de Raad van Commissarissen In verband met de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Philips Electronics

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. te houden op vrijdag 20 maart 2015 ten kantore van de vennootschap, Coolsingel 120 te Rotterdam

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. te houden op vrijdag 20 maart 2015 ten kantore van de vennootschap, Coolsingel 120 te Rotterdam Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Robeco Hollands Bezit N.V. te houden op vrijdag 20 maart 2015 ten kantore van de vennootschap, Coolsingel 120 te Rotterdam 1. Oproepadvertentie 2. Agenda

Nadere informatie

oproeping en agenda voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van van lanschot nv, te houden op dinsdag 2 juli 2013, aanvang 16.

oproeping en agenda voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van van lanschot nv, te houden op dinsdag 2 juli 2013, aanvang 16. oproeping en agenda voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van van lanschot nv, te houden op dinsdag 2 juli 2013, aanvang 16.00 uur, in het auditorium van de vanlanschottoren, leonardo

Nadere informatie

ABN AMRO Bank N.V. Postadres: Postbus 283 (HQ7050), 1000 EA Amsterdam e-mail: corporate.broking@nl.abnamro.com fax: + 31 (0)20 628 8481.

ABN AMRO Bank N.V. Postadres: Postbus 283 (HQ7050), 1000 EA Amsterdam e-mail: corporate.broking@nl.abnamro.com fax: + 31 (0)20 628 8481. Oproeping Grontmij N.V. nodigt haar aandeelhouders uit voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op dinsdag 12 mei 2015 om 14:00 uur in het Hotel Novotel Amsterdam City, Europaboulevard

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum 3 mei 2011 Tijd 14.30 uur Plaats Dorint Hotel Amsterdam Airport Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol-Oost Agenda 2011 Algemene Vergadering van Aandeelhouders 1 Opening 2 Verslag van de Raad van

Nadere informatie

NOTULEN GECOMBINEERDE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS d.d. 25 april 2017

NOTULEN GECOMBINEERDE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS d.d. 25 april 2017 DELTA LLOYD AZIË DEELNEMINGEN FONDS N.V. i.l. DELTA LLOYD DEELNEMINGEN FONDS N.V. DELTA LLOYD DOLLAR FONDS N.V. DELTA LLOYD EURO CREDIT FUND N.V. DELTA LLOYD EUROPEES DEELNEMINGEN FONDS N.V. DELTA LLOYD

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Corio N.V. Vrijdag 10 december 2004 om 15.30 uur in Hilton Hotel, Apollolaan 138 te Amsterdam

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Corio N.V. Vrijdag 10 december 2004 om 15.30 uur in Hilton Hotel, Apollolaan 138 te Amsterdam Agenda Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Corio N.V. Vrijdag 10 december 2004 om 15.30 uur in Hilton Hotel, Apollolaan 138 te Amsterdam 1. Opening en mededelingen 2. Vrijwaring commissarissen

Nadere informatie

P E R S B E R I C H T. Palmer Capital Fondsenbeheer B.V. publiceert oproep en agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders aandelenfondsen

P E R S B E R I C H T. Palmer Capital Fondsenbeheer B.V. publiceert oproep en agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders aandelenfondsen P E R S B E R I C H T publiceert oproep en agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders aandelenfondsen De aandeelhouders en andere vergadergerechtigden, personen met certificaathouderrechten daaronder

Nadere informatie

Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders 2016

Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders 2016 Buitengewone Algemene vergadering van aandeelhouders 2016 Agenda voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van AND International Publishers N.V. te houden op maandag 10 oktober 2016

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 31 maart 2017 om uur te Breukelen.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de Vennootschap), te houden op vrijdag 31 maart 2017 om uur te Breukelen. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 31 maart 2017 om 10.00 uur te Breukelen. Agenda: 1. Opening en mededelingen.* 2. Voorstel tot vaststelling

Nadere informatie

OPROEPING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

OPROEPING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS OPROEPING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 2018 OPROEPING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 2018 Oproeping tot de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders

Nadere informatie

Agenda en toelichting

Agenda en toelichting Agenda en toelichting jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 23 april 2014 Agenda van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, te houden op woensdag 23 april 2014 om 15.00

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V.

ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. 26 april 2016 ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. Datum vergadering : 26 april 2016 Aanvang : 14.30 uur Locatie : Hoofdkantoor

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Datum 7 mei 2012 Tijd 14.30 uur Plaats Dorint Hotel Amsterdam Airport Stationsplein ZW 951 1117 CE Schiphol-Oost Agenda 2012 Algemene Vergadering van Aandeelhouders 1 Opening 2 Verslag van de Raad van

Nadere informatie

HEIJMANS N.V. AGENDA. Pagina 1 van 5

HEIJMANS N.V. AGENDA. Pagina 1 van 5 HEIJMANS N.V. AGENDA Oproep Oproep voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders Heijmans N.V. te houden op woensdag 15 april 2015 om 14.00 uur in De Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45, 5211 VD s-hertogenbosch.

Nadere informatie

Algemene vergadering van aandeelhouders 2017

Algemene vergadering van aandeelhouders 2017 Algemene vergadering van aandeelhouders 2017 Agenda voor de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van AND International Publishers N.V. te houden op donderdag 11 mei 2017 om 10:00 uur in Novotel

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Wolters Kluwer N.V., te houden op donderdag 20 april 2017, aanvang 11.00 uur in het Sofitel

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Robeco Duurzaam Aandelen N.V. te houden op vrijdag 21 november 2014 ten kantore van de vennootschap, Coolsingel 120 te Rotterdam 1. Oproepadvertentie

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders AGENDA 2015. Agenda 2015 - Heijmans

Algemene Vergadering van Aandeelhouders AGENDA 2015. Agenda 2015 - Heijmans Algemene Vergadering van Aandeelhouders AGENDA 2015 Agenda 2015 - Heijmans 1 Algemene Vergadering van Aandeelhouders Oproep Oproep voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders Heijmans N.V. te houden

Nadere informatie

ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. 2 MEI 2017

ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. 2 MEI 2017 ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. 2 MEI 2017 ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN ORDINA N.V. Datum vergadering : 2 mei 2017 Aanvang : 14.30 uur Locatie : Hoofdkantoor Ordina

Nadere informatie

Agenda. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van CSM nv. DATUM 11 oktober 2013

Agenda. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van CSM nv. DATUM 11 oktober 2013 Agenda Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van CSM nv DATUM 11 oktober 2013 TIJD PLAATS 10.30 uur Steigenberger Airport Hotel Amsterdam (voorheen: Dorint Hotel Amsterdam Airport) Stationsplein

Nadere informatie

2. Samenstelling van de Raad van Commissarissen 1 (a) Voorstel tot benoeming van de heer P.W. Thomas als lid van de Raad van

2. Samenstelling van de Raad van Commissarissen 1 (a) Voorstel tot benoeming van de heer P.W. Thomas als lid van de Raad van Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Akzo Nobel N.V. (de "Vennootschap"), te houden op donderdag 30 november 2017 om 14:00 uur in het Hilton Amsterdam Hotel, Apollolaan

Nadere informatie

AGENDA. 5 Verlening van décharge aan de Directie voor het gevoerde beleid (stempunt)

AGENDA. 5 Verlening van décharge aan de Directie voor het gevoerde beleid (stempunt) AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van SnowWorld N.V., te houden op donderdag 12 maart 2015 om 10:00 uur CET bij de vestiging van SnowWorld aan de Buytenparklaan 30, 2717

Nadere informatie

NWB) B A N K. f Hoogachtend, Waterschap r! r Cf! Overmaas. 0 8 NOV. 2011 "2.o l to8^5o

NWB) B A N K. f Hoogachtend, Waterschap r! r Cf! Overmaas. 0 8 NOV. 2011 2.o l to8^5o 201 1 53I NWB) B A N K Aan het Dagelijks Bestuur van het Waterschap Roer en Overmaas Postbus 185 6130 AD SITTARD Den Haag, 7 november 2011 Waterschap r! r Cf! Overmaas 0 8 NOV. 2011 "2.o l to8^5o o" 1

Nadere informatie

AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN SUPER DE BOER N.V.

AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN SUPER DE BOER N.V. AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN SUPER DE BOER N.V. Super de Boer N.V. nodigt haar aandeelhouders en andere vergadergerechtigden uit voor haar buitengewone algemene vergadering te houden

Nadere informatie

De locatie van de vergadering wordt op 20 april 2010 via de website van de Vennootschap (investor.oce.nl) bekend gemaakt.

De locatie van de vergadering wordt op 20 april 2010 via de website van de Vennootschap (investor.oce.nl) bekend gemaakt. Agenda van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de naamloze vennootschap Océ N.V., gevestigd te Venlo, te houden in Venlo ten kantore van de Vennootschap op donderdag 22 april 2010,

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 28 maart 2014 om 11.00 uur te Breukelen.

Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de Vennootschap), te houden op vrijdag 28 maart 2014 om 11.00 uur te Breukelen. Algemene Vergadering van Aandeelhouders van TIE Kinetix N.V. (de "Vennootschap"), te houden op vrijdag 28 maart 2014 om 11.00 uur te Breukelen. Agenda: 1. Opening en mededelingen*. 2. Voorstel tot vaststelling

Nadere informatie

VASTNED RETAIL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam

VASTNED RETAIL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam VASTNED RETAIL N.V. beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal gevestigd te Rotterdam AGENDA Van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van VastNed Retail op dinsdag 7 april 2009 om

Nadere informatie

Oproepingsbericht voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Oproepingsbericht voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders DEEL I Oproepingsbericht voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Geneba Properties N.V. op 24 november 2015 om 9:00 uur bij De Koning Party & Events, Isolatorweg 29 1014 AS Amsterdam,

Nadere informatie

Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders Nieuwegein, 20-4-2016 Algemene Vergadering van Aandeelhouders Op 01 juni 2016 om 14.00 uur zal Novisource N.V. (de Vennootschap ) haar jaarlijkse Algemene

Nadere informatie

N.V :00 138, 1077 BG

N.V :00 138, 1077 BG Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Akzo Nobel N.V. (de "Vennootschap"), te houden op donderdag 30 november 2017 om 14:00 uur in het Hilton Amsterdam Hotel, Apollolaan

Nadere informatie

10 april 2014. Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV

10 april 2014. Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV 10 april 2014 Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV Donderdag 10 april 2014 JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS SIMAC TECHNIEK NV Te houden op donderdag 10 april 2014,

Nadere informatie

7.c Kennisgeving door de raad van commissarissen van de voor benoeming voorgedragen

7.c Kennisgeving door de raad van commissarissen van de voor benoeming voorgedragen 1. Opening Agenda voor de algemene vergadering van Koninklijke Ten Cate N.V. te houden op donderdag 17 april 2014 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1 te Almelo. 2. Mededelingen 3. Jaarverslag

Nadere informatie

AGENDA. For the extraordinary general meeting of shareholders of Spyker N.V., established at Zeewolde ( the Company )

AGENDA. For the extraordinary general meeting of shareholders of Spyker N.V., established at Zeewolde ( the Company ) (This is an English translation of a document prepared in Dutch. An attempt has been made to translate as literally as possible but differences may occur. The Dutch text will govern by law) AGENDA For

Nadere informatie

AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TNT EXPRESS N.V.

AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TNT EXPRESS N.V. AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TNT EXPRESS N.V. Maandag 6 augustus 2012, 14:00 uur TNT Centre Taurusavenue 111, Hoofddorp, Nederland 1 Buitengewone Algemene Vergadering van

Nadere informatie

AGENDA. Voor (het advies inzake) de routebeschrijving en bereikbaarheid met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar onze website: www.nedap.com.

AGENDA. Voor (het advies inzake) de routebeschrijving en bereikbaarheid met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar onze website: www.nedap.com. AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de N.V. Nederlandsche Apparatenfabriek Nedap, gevestigd te Groenlo, te houden op 3 april 2014, s morgens om 11.00 uur in het EYE (filmmuseum)

Nadere informatie

6.1. Voorwaardelijk aftreden, per de Datum van Overdracht op de voorwaarde dat Overdracht

6.1. Voorwaardelijk aftreden, per de Datum van Overdracht op de voorwaarde dat Overdracht Agenda voor de buitengewone algemene vergadering ("BAVA") van Koninklijke Ten Cate N.V. te houden op 7 december 2015 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1, te Almelo 1. Opening 2. Mededelingen

Nadere informatie

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VALUE8 N.V.

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VALUE8 N.V. OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VALUE8 N.V. Het bestuur van Value8 N.V. ( Vennootschap ) nodigt haar aandeelhouders en andere vergadergerechtigden (tezamen, de Vergadergerechtigden )

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over 2008. 3. Vaststelling van de jaarrekening 2008 (stempunt)

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over 2008. 3. Vaststelling van de jaarrekening 2008 (stempunt) AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK N.V., te houden op woensdag 22 april 2009 om 11.30 uur ten kantore van de vennootschap, Nieuwezijds Voorburgwal 225 te Amsterdam.

Nadere informatie

Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders Aankondiging Algemene Vergadering van Aandeelhouders Nieuwegein, 25-4-2017 Algemene Vergadering van Aandeelhouders Op 06 juni 2017 om 14.00 uur zal Novisource N.V. (de Vennootschap ) haar jaarlijkse Algemene

Nadere informatie

Timber and Building Supplies Holland N.V. A G E N D A

Timber and Building Supplies Holland N.V. A G E N D A Timber and Building Supplies Holland N.V. Algemene Vergadering van Aandeelhouders 14 mei 2018 om 14.00 uur, Symon Spiersweg 17 te Zaandam A G E N D A 1. Opening en mededelingen 2. Behandeling van het jaarverslag

Nadere informatie

VOORSTEL TOT WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN WERELDHAVE N.V., gevestigd in de gemeente Haarlemmermeer (Schiphol),

VOORSTEL TOT WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN WERELDHAVE N.V., gevestigd in de gemeente Haarlemmermeer (Schiphol), VOORSTEL TOT WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN WERELDHAVE N.V., gevestigd in de gemeente Haarlemmermeer (Schiphol), zoals ter besluitvorming voor te leggen aan de algemene vergadering van aandeelhouders te

Nadere informatie

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V.

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V. OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V. Het Bestuur van MKB Nedsense N.V. nodigt haar aandeelhouders uit voor een Algemene Vergadering van Aandeelhouders, te houden op vrijdag

Nadere informatie

3. Kennisgeving voorwaardelijke benoeming van de heer Cenk Düzyol als lid van de Raad van Bestuur

3. Kennisgeving voorwaardelijke benoeming van de heer Cenk Düzyol als lid van de Raad van Bestuur Uitnodiging tot het bijwonen van de buitengewone algemene vergadering De Buitengewone Algemene Vergadering van Ballast Nedam N.V. zal worden gehouden op 30 oktober 2015, aanvang 14.00 uur op het hoofdkantoor

Nadere informatie

Agenda en toelichting. jaarlijkse algemene vergadering. van aandeelhouders van 24 april 2013

Agenda en toelichting. jaarlijkse algemene vergadering. van aandeelhouders van 24 april 2013 012 Agenda en toelichting jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 24 april 2013 Agenda van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, te houden op woensdag 24 april 2013 om 15.00

Nadere informatie

6.2. Voorwaardelijke benoeming, per de Datum van Overdracht op de voorwaarde dat Overdracht

6.2. Voorwaardelijke benoeming, per de Datum van Overdracht op de voorwaarde dat Overdracht Agenda voor de buitengewone algemene vergadering ("BAVA") van te houden op 7 december 2015 om 14.00 uur in het Polman Stadion, Stadionlaan 1, te Almelo 1. Opening 2. Mededelingen 3. Toelichting op het

Nadere informatie

Agenda. 1 Opening. 2 Jaarverslag 2007. 3 Jaarrekening 2007 en dividend

Agenda. 1 Opening. 2 Jaarverslag 2007. 3 Jaarrekening 2007 en dividend Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Van Lanschot nv, te houden op donderdag 8 mei 2008, aanvang 14.00 uur, in het Auditorium van de vanlanschottoren, Leonardo Da Vinciplein

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening en mededelingen.

AGENDA. 1. Opening en mededelingen. AGENDA Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Macintosh Retail Group N.V., te houden op donderdag 30 april 2015 om 14.00 uur in het Novotel, Europaboulevard 10 te Amsterdam 1. Opening

Nadere informatie

25 juni 2014. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV

25 juni 2014. Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV 25 juni 2014 Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Simac Techniek NV Woensdag 25 juni 2014 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS SIMAC TECHNIEK NV Te houden op woensdag 25

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering. 3 december 2018

Buitengewone Algemene Vergadering. 3 december 2018 Buitengewone Algemene Vergadering 3 december 2018 1 Agenda Opening Voorstel tot benoeming A. Beyens tot Commissaris Voorstel tot benoeming P. Boone tot Commissaris Voorstel tot benoeming B. Karis tot Commissaris

Nadere informatie

Agenda. 1. Toespraak President. 2. Jaarverslag over 2011, dividend en decharge. 3. Samenstelling van de raad van commissarissen

Agenda. 1. Toespraak President. 2. Jaarverslag over 2011, dividend en decharge. 3. Samenstelling van de raad van commissarissen Agenda Agenda van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van Koninklijke Philips Electronics N.V. op donderdag 26 april 2012, aanvangende om 14.00 uur in Hotel Okura Amsterdam, Ferdinand

Nadere informatie

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V.

OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V. OPROEPING ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS MKB NEDSENSE N.V. De Raad van Bestuur van MKB Nedsense N.V. ( de Vennootschap ) nodigt haar aandeelhouders uit voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders,

Nadere informatie

3. Voorstel tot machtiging inkoop van certificaten van financieringspreferente aandelen

3. Voorstel tot machtiging inkoop van certificaten van financieringspreferente aandelen AGENDA voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Vopak N.V. te houden op donderdag 27 augustus 2009 Westerlaan 10, Rotterdam aanvang: 15.00 uur 1. Opening 2. a. Voorstel

Nadere informatie

(i) kennisgeving door de Raad van Commissarissen van zijn voornemen de heer J.H.L. Albers te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur; en

(i) kennisgeving door de Raad van Commissarissen van zijn voornemen de heer J.H.L. Albers te benoemen tot lid van de Raad van Bestuur; en Gamma Holding N.V. Panovenweg 12 Postbus 80 5700 AB Helmond Agenda Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Gamma Holding N.V. ( Gamma Holding of de Vennootschap ), te houden

Nadere informatie

Reed Elsevier NV. Agenda Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2009

Reed Elsevier NV. Agenda Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2009 Reed Elsevier NV Agenda Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders 2009 Donderdag 3 september 2009 om 11.00 uur Tjalling C. Koopmans zaal ten kantore van de vennootschap Radarweg 29, 1043 NX

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. te houden op vrijdag 20 maart 2015 ten kantore van de vennootschap, Coolsingel 120 te Rotterdam

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders. te houden op vrijdag 20 maart 2015 ten kantore van de vennootschap, Coolsingel 120 te Rotterdam Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Robeco Dynamic Mix N.V. te houden op vrijdag 20 maart 2015 ten kantore van de vennootschap, Coolsingel 120 te Rotterdam 1. Oproepadvertentie 2. Agenda

Nadere informatie

Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Van Lanschot NV, te houden op maandag 11 mei 2009, aanvang uur, in het Auditorium

Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Van Lanschot NV, te houden op maandag 11 mei 2009, aanvang uur, in het Auditorium 1 Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Van Lanschot NV, te houden op maandag 11 mei 2009, aanvang 14.00 uur, in het Auditorium van de vanlanschottoren, Leonardo da Vinciplein 60 te

Nadere informatie

AGENDA. 2. Bespreking notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 24 april 2008.

AGENDA. 2. Bespreking notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 24 april 2008. GENDA AGENDA Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders De Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van DNC De Nederlanden Compagnie N.V. ( DNC ) wordt gehouden op 4 november 2008

Nadere informatie

5. Decharge van de Raad van Commissarissen voor het gehouden toezicht * 6. Benoeming van de accountant van de Vennootschap voor het boekjaar 2011 *

5. Decharge van de Raad van Commissarissen voor het gehouden toezicht * 6. Benoeming van de accountant van de Vennootschap voor het boekjaar 2011 * ASM International N.V. AGENDA voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van ASM International N.V. (de "Vennootschap") te houden op maandag 23 mei 2011 om 14.00 uur in de Heian zaal van

Nadere informatie

8. Machtiging van de Raad van Bestuur om eigen aandelen in te kopen*

8. Machtiging van de Raad van Bestuur om eigen aandelen in te kopen* Gamma Holding N.V. Panovenweg 12 Postbus 80 5700 AB Helmond Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Gamma Holding N.V. ( Gamma Holding of de Vennootschap ), te houden op donderdag

Nadere informatie

Agenda van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van Koninklijke Philips N.V.

Agenda van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van Koninklijke Philips N.V. Agenda van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van Koninklijke Philips N.V. Op donderdag 1 mei 2014, aanvangende om 14.00 uur in Hotel Okura Amsterdam, Ferdinand Bolstraat 333 te Amsterdam.

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Donderdag 20 april 2017, 13.00 uur, ten kantore van DPA Group N.V., Gatwickstraat 11, Amsterdam UITNODIGING Geachte aandeelhouder, Hierbij hebben wij het

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda voor de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (de Vennootschap ) te houden op 17 maart

Nadere informatie

Agenda. Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. datum woensdag 24 april 2019 aanvang uur

Agenda. Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. datum woensdag 24 april 2019 aanvang uur Agenda Voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders datum woensdag 24 april 2019 aanvang 10.30 uur Agenda voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders te houden op woensdag

Nadere informatie

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Bezoldiging in het boekjaar 2016

AGENDA. 1. Opening. 2. Verslag van de Raad van Bestuur over Bezoldiging in het boekjaar 2016 AGENDA van de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK N.V. te houden op woensdag 26 april 2017 om 11.30 uur ten kantore van de vennootschap, Nieuwezijds Voorburgwal 225 te 1012

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum

Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum Notulen Algemene Vergadering van Aandeelhouders Vivenda Media Groep N.V. (de Vennootschap ), gehouden op 3 december 2010 te Hilversum 1. Opening De Voorzitter opent de vergadering om 10.30 uur en heet

Nadere informatie

RFM Regulated Fund Management BV Registratiedocument (als bedoeld in artikel 4:48 lid 1 Wet op het financieel toezicht)

RFM Regulated Fund Management BV Registratiedocument (als bedoeld in artikel 4:48 lid 1 Wet op het financieel toezicht) RFM Regulated Fund Management BV Registratiedocument (als bedoeld in artikel 4:48 lid 1 Wet op het financieel toezicht) I Gegevens betreffende de werkzaamheden van de beheerder RFM Regulated Fund Management

Nadere informatie

Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders

Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Algemene Vergadering van Aandeelhouders Agenda Agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Wolters Kluwer nv, te houden op dinsdag 22 april 2008, aanvang 11.00 uur in het Okura Hotel,

Nadere informatie

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN NUTRECO N.V. 1. 9 februari 2015

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN NUTRECO N.V. 1. 9 februari 2015 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN NUTRECO N.V. 1 9 februari 2015 Aandeelhouders worden uitgenodigd tot het bijwonen van de Buitengewone Algemene Vergadering ("BAVA") van Nutreco N.V. ( Nutreco ) te

Nadere informatie