DIENSTENCENTRUM AGB DE KOUTER STELT BEDRIJFSRUIMTEN TER BESCHIKKING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DIENSTENCENTRUM AGB DE KOUTER STELT BEDRIJFSRUIMTEN TER BESCHIKKING"

Transcriptie

1 DIENSTENCENTRUM AGB DE KOUTER STELT BEDRIJFSRUIMTEN TER BESCHIKKING

2 2 Colofon AGB De Kouter BTW BE Spoorwegstraat 6 T agb@herent.be Dienstencentrum De Kouter Spoorwegstraat Herent Verantwoordelijk uitgever Luk Draye Voorzitter Raad van Bestuur

3 3 Inhoudstafel Inhoudstafel... 3 In het kort... 5 Waar zijn de bedrijfsruimten gelegen?... 6 Wat wordt ter beschikking gesteld?... 9 Waarvoor kunt u de ruimten gebruiken? Hoe wordt de ruimte opgeleverd? Wanneer kunt u zich vestigen? Parkeren Looptijd van een terbeschikkingsstellingsovereenkomst Opzegtermijn Prijs Welke service wordt u aangeboden? Indexering Wanneer betaalt u uw terbeschikkingsstellingsvergoeding? Terbeschikkingsstellingsovereenkomst Waarborg Foto s en plannen Over AGB De Kouter Disclaimer... 19

4 4

5 5 In het kort De gemeente Herent heeft een strategisch goed gelegen ruim nieuw administratief centrum gebouwd waarvan het beheer is toevertrouwd aan het Dienstencentrum Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) De Kouter. Het nieuwe gebouw is modulair opgetrokken en grote delen zijn ingenomen door verschillende gemeentelijke instellingen. De gemeente Herent, het Sociaal Huis (OCMW), de bibliotheek en de politie zijn er gevestigd. Het geheel wordt door het AGB beheerd als een dienstencentrum en wordt als zodanig ook gepromoot in de bedrijfswereld. Een module links en een module rechts op de 2 de verdieping staan nog vrij. Het AGB wil die modules als bedrijfsruimten tegen een vergoeding ter beschikking stellen van bedrijven en organisaties.

6 6 Waar zijn de bedrijfsruimten gelegen? Waar Herent ligt centraal in België in het Vlaamse landsgedeelte, op 29 km van Brussel, 65 km van Antwerpen, 87 km van Gent, 58 km van Hasselt, 83 km van Luik Herent is een buurgemeente van provinciehoofdstad en universiteitsstad Leuven. Herent ligt met enkele op- en afritten aan snelweg E 314 (met enkele km verder aansluiting op snelweg E40 ). Bovendien verbinden de gewestwegen N2 en N26, waarlangs heel wat handelszaken gevestigd zijn, Herent met Brussel, Mechelen. Dienstencentrum De Kouter is niet alleen met de wagen makkelijk bereikbaar. Het ligt aan de spoorlijn Leuven Brussel, op verschillende busroutes van De Lijn en aan het functionele fietspad dat Leuven verbindt met Brussel.

7 7 Vervoermogelijkheden en parkeerterrein Uw personeel of klanten gebruiken het openbare vervoer Het treinstation van Herent ligt pal tegenover het nieuwe gebouw; de bushalte van De Lijn voor buslijnen 284, 285, 4 en 652 ligt aan het gebouw. Uw personeel of klanten komen met de fiets Verschillende fietspaden kruisen de Spoorwegstraat. Voor het gebouw is een fietsenstalling. Uw personeel of klanten komen met de wagen Vanuit Mechelen of Leuven slaat u van op de Omleiding (N26) af naar de Mechelsesteenweg, richting treinstation. Vanuit het centrum van Herent neemt u de Rijwegbrug, de Kouterstraat voorbij het milieupark, naar rechts de Spoorwegstraat in. Waar kunnen uw personeel of klanten parkeren? Achter het gebouw kunt u gratis parkeren. Ook treinreizigers mogen er parkeren. De toegangen tot de bedrijfsruimten bevinden zich aan de achterkant van het gebouw. Bezoekers van de overheidsinstellingen nemen de voetweg naar de voorkant van het gebouw. De eerste rij parkeerplaatsen vlak aan het gebouw, waar kort parkeren 'parkeren blauwe zone' van toepassing is, is voorbehouden voor bezoekers van dienstencentrum De Kouter.

8 8 U hebt personeel of klanten met een mobiliteitsbeperking Voor hen zijn enkele parkeerplaatsen voorbehouden op het voorplein en op de parking achter het gebouw. Het gebouw is via de hellingen voor rolstoelgebruikers toegankelijk.

9 9 Wat wordt ter beschikking gesteld? Bedrijfsruimten links en rechts op de 2 de verdieping Achterkant van het gebouw aan de parking met ingang naar de ter beschikking gestelde ruimten De beschikbare bedrijfsruimten 1 en 2 bevinden zich helemaal links en rechts op de 2 de verdieping en zijn met de lift en de trap bereikbaar. Op de foto herkent u ze aan de lichtgrijze met witte gevel. De onderburen van de linker ruimte (1) zijn de politiediensten van politiezone HerKo. De onderburen van de rechter ruimte (2) zijn diensten van het Sociaal Huis (OCMW) en de bibliotheek. Bedrijfsruimte 1: 336 m² - Bedrijfsruimte 2: 336 m² De ter beschikking gestelde privatieve ruimten zijn duidelijk aangeduid op de als bijlage bijgevoegde plattegrond. AGB De Kouter biedt de ruimten compleet aan en uitgevoerd met de hedendaagse voorzieningen.

10 10 Waarvoor kunt u de ruimten gebruiken? Het gaat om kantoorruimten op de 2 de verdieping. De gebruiker mag de ruimten en de faciliteiten van het Dienstencentrum De Kouter uitsluitend gebruiken voor de uitoefening van de eigen bedrijvigheid. Elk ander gebruik is uitgesloten. De bestemming van de gebruikte ruimten mag in geen geval door de gebruiker worden gewijzigd zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van het Dienstencentrum De Kouter. De ruimten en kantoorplaatsen mogen niet worden gebruikt voor enige vorm van detailhandel of voor een ambachtelijke activiteit met rechtsreeks contact met publiek, om uit te sluiten dat de locatie onder de wet van 30 april 1951 op de handelshuur valt. De gebruiker moet erop toezien dat de activiteiten geen hinder veroorzaken voor andere gebruikers. Bij overlast heeft het Dienstencentrum De Kouter het recht het contract te beëindigen met een opzegtermijn van 6 maanden. Hoe wordt de ruimte opgeleverd? De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd. Er is toegang met een trap en een lift. In samenspraak kan het AGB de landschapsruimte verder inrichten met panelen en meubilair.

11 11 Bekabeling en aansluitingen liggen in de verhoogde vloer en kunnen worden aangepast aan de noden van de gebruiker. In telefonie is voorzien. De ruimte heeft eigen sanitair. De nodige water-, elektriciteits-, verlichtings-, en verwarmingsvoorzieningen zijn aanwezig en functioneel. Wanneer kunt u zich vestigen? U kunt de ruimten meteen betrekken. Parkeren Zie informatie onderdeel Waar zijn de bedrijfsruimten gelegen? blz. 7. Op de buitenparking kunt u gratis parkeren. Parkeren in de ondergrondse parking kan tegen betaling. Looptijd van een terbeschikkingsstellingsovereenkomst De overeenkomst wordt aangegaan voor een af te spreken periode en is verlengbaar. Partijen starten één jaar voor het einde van de overeenkomst te goeder trouw onderhandelingen op om de mogelijkheid van een verlenging te onderzoeken. Opzegtermijn U kunt de dienstenovereenkomst voortijdig beëindigen. U moet daarbij een opzegperiode van 6 maanden respecteren. Prijs U betaalt jaarlijks euro, inclusief servicekosten en exclusief BTW.

12 12 Als gebruiker betaalt u aan het Dienstencentrum De Kouter één totale dienstenvergoeding voor de infrastructurele faciliteiten en het dienstenpakket, zoals in Welke service wordt u aangeboden? omschreven, met uitzondering van gesprekskosten voor de vaste telefoonlijnen. De vergoeding wordt jaarlijks aangepast aan de gezondheidsindex. De dienstenvergoeding omvat eveneens de gemeente- en gewestbelastingen, met inbegrip van de onroerende voorheffing. Welke service wordt u aangeboden? In het kader van deze overeenkomst stelt het Dienstencentrum De Kouter ter beschikking van de gebruiker: het gebruik van de volgende infrastructurele faciliteiten: Parking achter het gebouw; Postbus; toegangshallen met meubilair en apparatuur (inclusief onthaal); audiovisueel ingerichte vergaderruimten (beschikbaar volgens reservatieschema en gebruik apparatuur volgens huisreglement); uitgeruste sanitaire units; gangen; keuken met keukenapparatuur en ingerichte kantine; de gemeenschappelijke vergaderzalen, die gebruikt mogen worden na goedkeuring van de directeur of bij diens afwezigheid - van zijn afgevaardigde; kantoren met meubilair; de gemeenschappelijke lift; diverse ruimtes met kopieerapparaat, tegen betaling volgens gebruik. De nodige water-, elektriciteits-, verlichtings-, en verwarmingsvoorzieningen zijn aanwezig en functioneel. het volgende dienstenpakket tijdens de werkuren en volgens de huisregels van de gebruiker: onthaal van bezoekers; telefoonbeantwoording en opname van boodschappen bij afwezigheid; gebruik van de telefax in het onthaal; dagelijkse postdistributie; De gebruiker kan over één of meer telefoontoestellen beschikken. telefoongesprekken over de vaste lijn. Het abonnement van de telecommunicatieoperatoren staat op naam van het Dienstencentrum. gesprekskosten via vaste telefoonlijnen worden afzonderlijk per gebruiker doorgerekend; schoonmaakdienst voor de gemeenschappelijke ruimtes;

13 13 schoonmaakdienst voor de gebruikte ruimte en werkplaatsen; algemeen onderhoud van de site en de uitrusting; eventuele drankenautomaten (betaling volgens gebruik); verwarming, verlichting, schoonmaak en onderhoud van de privatieve, gemeenschappelijke en landschapsdelen; dagelijkse afhaling briefwisseling en aangetekende stukken door de post; fotokopieertoestel. De ter beschikking gestelde privatieve ruimtes zijn aangeduid op de bijgevoegde plattegrond. Het Dienstencentrum De Kouter zorgt voor de nodige toegangsbadges van de gebruikers. De gebruiker verbindt zich ertoe deze badges onder geen beding te laten bijmaken zonder toelating van het Dienstencentrum De Kouter en/of te laten gebruiken door derden. Indexering De vergoeding wordt jaarlijks aangepast aan de gezondheidsindex. Wanneer betaalt u uw terbeschikkingsstellingsvergoeding? De dienstenvergoedingen waarvan sprake in artikel 5 van de overeenkomst worden per trimester gefactureerd. Dit bedrag moet binnen 30 kalenderdagen na ontvangst van de factuur op een rekening van het Dienstencentrum De Kouter toekomen. Terbeschikkingsstellingsovereenkomst Het model Terbeschikkingsstellingsovereenkomst kan worden opgevraagd. Waarborg Voor de terbeschikkingstelling van de ruimten en het gebruik van het dienstenpakket in het dienstencentrum stelt u een waarborg ter beschikking van het Dienstencentrum De Kouter. De waarborg bedraagt de financiële vergoeding voor het gebruik gedurende één trimester zoals bepaald bij het begin van de overeenkomst. De waarborg wordt gestort op een geblokkeerde rekening. De interesten zijn ten voordele van de gebruiker.

14 14 Bij de beëindiging van de dienstverlening wordt de waarborg onmiddellijk vrijgegeven, behoudens bij schade aan de infrastructuur. Foto s en plannen Bovenaanzicht onthaalruimte Trap naar raadzaal Haagbeuk, grote ruimte met conferentiesysteem

15 15 Multifunctionele ruimte met keuken links achter Raadzaal Haagbeuk

16 16 Omgevingsuitzicht vooraan van op 2 de verdieping Ondergrondse parking tegen betaling

17 17 Gratis parking achter het gebouw Achterkant van het gebouw aan de parking met ingang naar de ter beschikking gestelde ruimten

18 18 Beschikbare landschapsruimtes met volledig uitgerust sanitair

19 19 Over AGB De Kouter Het 'AGB De Kouter' is een autonoom gemeentebedrijf met rechtspersoonlijkheid opgericht bij besluit van de gemeenteraad van de gemeente Herent van 10 mei Disclaimer De inhoud van deze folder is informatief. Aan de bijgevoegde afbeeldingen en/of tekeningen en aan door derden verstrekte gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Te Huur. Prachtig op maat moduleerbare kantoorruimtes met multifunctionele dienstverlening voor Uw nieuwe kantoorvestiging of Uw bijkantoor

Te Huur. Prachtig op maat moduleerbare kantoorruimtes met multifunctionele dienstverlening voor Uw nieuwe kantoorvestiging of Uw bijkantoor Te Huur Prachtig op maat moduleerbare kantoorruimtes met multifunctionele dienstverlening voor Uw nieuwe kantoorvestiging of Uw bijkantoor Voor Inlichtingen en Bezoek : Provincieweg 557 te 9550 HERZELE

Nadere informatie

Beheersovereenkomst Gemeente Oostkamp OCMW Oostkamp AGB- Oostkamp

Beheersovereenkomst Gemeente Oostkamp OCMW Oostkamp AGB- Oostkamp Beheersovereenkomst Gemeente Oostkamp OCMW Oostkamp AGB- Oostkamp De tekst zal slechts werking hebben onder opschortende voorwaarden van een positieve beslissing van de dienst voorafgaandelijke beslissingen

Nadere informatie

±m² ±m² ± /m² Totaal ±

±m² ±m² ± /m² Totaal ± 3290 DIEST Nijverheidslaan 1 Adres : 01/03/2005 Ref 281/121 Traject : Diest is een provinciestad op de grens van de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Via de E314 is er een vlotte verbinding

Nadere informatie

2. EVOLUTIE IN DE JURISPRUDENTIE

2. EVOLUTIE IN DE JURISPRUDENTIE Onroerende verhuur met bijkomende diensten - Terbeschikkingstelling van ruimten die onroerend uit hun aard zijn in het kader van een complexe dienstprestatie door een bedrijvencentrum of dienstencentrum

Nadere informatie

Objectinformatie kantoorruimte te huur. J.C. van Markenlaan 3 RIJSWIJK

Objectinformatie kantoorruimte te huur. J.C. van Markenlaan 3 RIJSWIJK Objectinformatie kantoorruimte te huur J.C. van Markenlaan 3 RIJSWIJK Algemeen Het betreft een vrijstaand kantoorgebouw van 11 verdiepingen gelegen tegenover winkelcentrum In de Bogaard. De entree van

Nadere informatie

CREATIVE MINDS INCUBATOR DIGITAL ENTERTAINMENT

CREATIVE MINDS INCUBATOR DIGITAL ENTERTAINMENT CREATIVE MINDS INCUBATOR DIGITAL ENTERTAINMENT 1 INHOUDELIJK 1. 2. 3. Wij zoeken bedrijven die inhoudelijk aansluiten bij de incubator. Gezien de veelzijdigheid en de veelvuldige cross-overs in de sector,

Nadere informatie

TH: kantoren aan de autosnelweg Antwerpen-Brussel, afrit Mechelen-Noord

TH: kantoren aan de autosnelweg Antwerpen-Brussel, afrit Mechelen-Noord Adres : Traject : Op het industrieterrein van Mechelen Noord, langs de E19 autosnelweg Brussel-Antwerpen. Uitstekend bereikbaar. Het centrum van Mechelen ligt op enkele kilometers afstand. De voorbije

Nadere informatie

Objectinformatie kantoorruimte te huur. Rijswijkseweg 60 DEN HAAG

Objectinformatie kantoorruimte te huur. Rijswijkseweg 60 DEN HAAG Objectinformatie kantoorruimte te huur Rijswijkseweg 60 DEN HAAG Algemeen Het betreft een vrijstaand kantoorgebouw van 13 verdiepingen, het gebouw is voorzien van een glazen gevel, hierdoor heeft het kantoorgebouw

Nadere informatie

Atoomweg 63 te Utrecht. Totaal ca. 132 m² kantoorruimte gelegen op de 3 e verdieping van het Tradepoint. TE HUUR 1.365,54 per maand excl.

Atoomweg 63 te Utrecht. Totaal ca. 132 m² kantoorruimte gelegen op de 3 e verdieping van het Tradepoint. TE HUUR 1.365,54 per maand excl. Totaal ca. 132 m² kantoorruimte gelegen op de 3 e verdieping van het Tradepoint TE HUUR 1.365,54 per maand excl. BTW Omschrijving object Algemeen Trade Point is een kantoorverzamelgebouw waarbij de behoefte

Nadere informatie

Gatwickstraat 11, Amsterdam

Gatwickstraat 11, Amsterdam 2013 Gatwickstraat 11, Amsterdam Bjorn van den Bergh i/o van DPA Group N.V. 14-5-2013 Gatwickstraat 11 - Amsterdam PROJECTINFORMATIE In kantoorgebouw Spectrum aan de Gatwickstraat 11 in Amsterdam geniet

Nadere informatie

±m² ±m² ± /m² Totaal ± inkomhall 30/06/2005 Kantoor 30/06/2005 Polyvalent 30/06/2005 Refter 30/06/2005 Archief 30/06/2005. Totaal prijs ± : 520 000

±m² ±m² ± /m² Totaal ± inkomhall 30/06/2005 Kantoor 30/06/2005 Polyvalent 30/06/2005 Refter 30/06/2005 Archief 30/06/2005. Totaal prijs ± : 520 000 3290 DIEST Nijverheidslaan 1 Adres : 01/03/2005 Ref 281/98 Traject : Diest is een provinciestad op de grens van de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Via de E314 is er een vlotte verbinding

Nadere informatie

Te huur - praktijk-/kantoorruimte vanaf 56 m²

Te huur - praktijk-/kantoorruimte vanaf 56 m² Te huur - praktijk-/kantoorruimte vanaf 56 m² Voorsteven 86-116 4871 DX Etten-Leur Kenmerken Omgevingsfactoren Het betreft een 3-tal kantoor-/praktijkruimtes gelegen in Gezondheidscentrum De Keen. Meerdere

Nadere informatie

Te huur. Showroom + werkplaats. Hermesweg 15 te Baarn

Te huur. Showroom + werkplaats. Hermesweg 15 te Baarn Te huur Showroom + werkplaats Hermesweg 15 te Baarn Algemeen Te huur is deze zeer in het oog springende showroomruimte met werkplaats op bedrijventerrein "De Noordschil". Dit object is gelegen aan en goed

Nadere informatie

HOEKSTEEN HOOFDDORP

HOEKSTEEN HOOFDDORP Huurprijs: Vanaf 100,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW. Modern representatief kantoorgebouw De Uiver Building Aanvaarding: per direct. Object Object Te huur, modern representatief kantoorgebouw

Nadere informatie

TE HUUR Papendorpseweg 53-59. te Utrecht

TE HUUR Papendorpseweg 53-59. te Utrecht TE HUUR Papendorpseweg 53-59 te Utrecht Algemeen Regus is gespecialiseerd en wereldmarktleider op het gebied van flexibele werkplek oplossingen. De mogelijkheid bestaat om voor korte of langere tijd turn-key

Nadere informatie

TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M²

TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M² Roermond Pollaertstraat 19 TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M² MIDDEN IN HET HART VAN ROERMOND! KANTOORVERZAMELGEBOU W GELEGEN MIDDEN IN HET CENTRUM VAN ROERMOND! SOORT OBJECT: De ruimtes zijn zeer geschikt

Nadere informatie

Objectinformatie. Skagerrak 2 te Groningen

Objectinformatie. Skagerrak 2 te Groningen Objectinformatie Informatie Op een mooie zichtlocatie aan de Groninger ringweg/ A7 is in 2001 het door Eindhoven Architecten ontworpen gebouw gebouwd met daarin kantoren gecombineerd met bedrijfsruimte.

Nadere informatie

Gelegen op industrieterrein Kieënweg op goede stand met gelijkwaardige bedrijven in de omgeving.

Gelegen op industrieterrein Kieënweg op goede stand met gelijkwaardige bedrijven in de omgeving. Gelegen op industrieterrein Kieënweg op goede stand met gelijkwaardige bedrijven in de omgeving. Representatieve bedrijfsruimte met kantoren. De kantoorruimten zijn in units te huur, verdeeld over begane

Nadere informatie

Roermond Pollaertstraat 19

Roermond Pollaertstraat 19 TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M² MIDDEN IN HET HART VAN ROERMOND! KANTOORVERZAMELGEBOU W GELEGEN MIDDEN IN HET CENTRUM VAN ROERMOND! SOORT OBJECT De ruimtes zijn zeer geschikt voor startende ondernemers,

Nadere informatie

Arnhemseweg 19 Amersfoort. Representatieve kantoorunit te huur in geheel gerenoveerde kantoorvilla. TE HUUR 800,- per maand all-in, excl.

Arnhemseweg 19 Amersfoort. Representatieve kantoorunit te huur in geheel gerenoveerde kantoorvilla. TE HUUR 800,- per maand all-in, excl. Arnhemseweg 19 Amersfoort Representatieve kantoorunit te huur in geheel gerenoveerde kantoorvilla TE HUUR 800,- per maand all-in, excl. BTW Omschrijving object Algemeen De volledig gerenoveerde kantoorvilla,

Nadere informatie

TE HUUR: Vanaf 75,- per m² per jaar excl. BTW. Weltevreden 4A te De Bilt. Totaal ca. 570 m² kantoor-/bedrijfsruimte eveneens geschikt als showroom

TE HUUR: Vanaf 75,- per m² per jaar excl. BTW. Weltevreden 4A te De Bilt. Totaal ca. 570 m² kantoor-/bedrijfsruimte eveneens geschikt als showroom Weltevreden 4A te De Bilt Parkeren op eigen terrein Zichtlocatie Deelverhuur mogelijk Totaal ca. 570 m² kantoor-/bedrijfsruimte eveneens geschikt als showroom TE HUUR: Vanaf 75,- per m² per jaar excl.

Nadere informatie

Opp. min ±m². Gebouw C +1 / 1 Kantoor , ,00 Onmiddellijk Gebouw C +1 / 2 Kantoor , ,00 Onmiddellijk

Opp. min ±m². Gebouw C +1 / 1 Kantoor , ,00 Onmiddellijk Gebouw C +1 / 2 Kantoor , ,00 Onmiddellijk 2800 MECHELEN Blarenberglaan Stephenson Plaza Adres : MEER INFO: 0475 790 790 Traject : Op het industrieterrein van Mechelen Noord, langs de E19 autosnelweg Brussel-Antwerpen. Uitstekend bereikbaar. Het

Nadere informatie

Informatie. Silliciumweg 21 & 23 te Amersfoort. Ateliergebouw De Birkt

Informatie. Silliciumweg 21 & 23 te Amersfoort. Ateliergebouw De Birkt Informatie Silliciumweg 21 & 23 te Amersfoort Ateliergebouw De Birkt In deze brochure Pagina 3 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina

Nadere informatie

Opp. min ±m². Parking Extern 400,00 Onmiddellijk

Opp. min ±m². Parking Extern 400,00 Onmiddellijk Adres : 3220 HOLSBEEK Ambachtelijke Zone De Vunt 13 Business Cente13 Leuven-Holsbeek MEER INFO: 0475 790 790 Traject : Ambachtelijke Zone De Vunt is een bekende gedecentraliseerde KMO-zone aan afrit 20

Nadere informatie

Objectinformatie kantoorruimte te huur. Benoordenhoutseweg 21-23 DEN HAAG

Objectinformatie kantoorruimte te huur. Benoordenhoutseweg 21-23 DEN HAAG Objectinformatie kantoorruimte te huur Benoordenhoutseweg 21-23 DEN HAAG Algemeen Het betreft kantoorruimte in een representatief klassiek kantoorgebouw gelegen op een goed bereikbare zichtlocatie aan

Nadere informatie

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch TE HUUR PROJECTINFORMATIE Moderne kantoorunits met bedrijfsruimte beschikbaar op een absolute zichtlocatie aan de A59 op het bedrijventerrein Cereslaan-West in Heesch. Bij de realisatie van het gebouw

Nadere informatie

Wattbaan 1 te Nieuwegein. Totaal ca. 490 m² kantoorruimte deelverhuur mogelijk vanaf 200 m². TE HUUR 125,- per m²/per jaar excl.

Wattbaan 1 te Nieuwegein. Totaal ca. 490 m² kantoorruimte deelverhuur mogelijk vanaf 200 m². TE HUUR 125,- per m²/per jaar excl. Wattbaan 1 te Nieuwegein Totaal ca. 490 m² kantoorruimte deelverhuur mogelijk vanaf 200 m² TE HUUR 125,- per m²/per jaar excl. BTW Omschrijving object Algemeen Deze representatieve kantoorruimte is gelegen

Nadere informatie

Objectinformatie. Stavangerweg 16 te Groningen

Objectinformatie. Stavangerweg 16 te Groningen Objectinformatie Informatie Te huur wordt aangeboden circa 287 m² representatieve kantoorruimte op de verdieping van het bedrijfsgebouw aan de Stavangerweg 16. De kantoorruimtes kenmerken zich door de

Nadere informatie

Ambachtsweg 4 te Utrecht. Multifunctionele bedrijfsunits van 100 m² tot 195 m² beschikbaar voor verhuur! TE HUUR vanaf 850,- per maand excl.

Ambachtsweg 4 te Utrecht. Multifunctionele bedrijfsunits van 100 m² tot 195 m² beschikbaar voor verhuur! TE HUUR vanaf 850,- per maand excl. Ambachtsweg 4 te Utrecht Multifunctionele bedrijfsunits van 100 m² tot 195 m² beschikbaar voor verhuur! TE HUUR vanaf 850,- per maand excl. BTW Omschrijving object Algemeen In het schitterende bedrijfspand

Nadere informatie

Opp. min ±m². 2 verd Kantoor 165 165 72,73 12 000,00 Onmiddellijk

Opp. min ±m². 2 verd Kantoor 165 165 72,73 12 000,00 Onmiddellijk Adres : 3190 BOORTMEERBEEK Industrieweg 3 MEER INFO: 0475 790 790 Traject : De Leuvensesteenweg is de verbindingsweg tussen Leuven en Mechelen waar veel baanwinkels zijn gevestigd. Deze kantoorruimte ligt

Nadere informatie

Objectinformatie bedrijfsruimte te huur. Kerketuinenweg 28 DEN HAAG

Objectinformatie bedrijfsruimte te huur. Kerketuinenweg 28 DEN HAAG Objectinformatie bedrijfsruimte te huur Kerketuinenweg 28 DEN HAAG Algemeen Het betreft een multifunctioneel bedrijfsgebouw met kantoor, alsmede circa 40 parkeerplaatsen gelegen op eigen afsluitbaar terrein.

Nadere informatie

Te huur. Sittard-Geleen Business Center Borrekuil. MVGM Bedrijfshuisvesting Postbus 3140, 6202 NC Maastricht T:

Te huur. Sittard-Geleen Business Center Borrekuil. MVGM Bedrijfshuisvesting Postbus 3140, 6202 NC Maastricht T: Te huur Sittard-Geleen Business Center Borrekuil Postbus 3140, 6202 NC Maastricht T: 043 351 55 00 www.mvgm.nl 2 www.mvgm.nl 3 www.mvgm.nl 4 LIOF Business Center Borrekuil ALGEMEEN LIOF Business Centers

Nadere informatie

Objectinformatie. Westerkade 15-1 en 16-1 te Groningen

Objectinformatie. Westerkade 15-1 en 16-1 te Groningen Objectinformatie Informatie In het populaire Westerhaven Shopping Centre gebied wordt kantoorruimte te huur aangeboden. Het betreft circa 470 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. De kantoorruimte

Nadere informatie

Vrijblijvende projectinformatie. Kantoren Timorplein Amsterdam Stadsdeel Oost

Vrijblijvende projectinformatie. Kantoren Timorplein Amsterdam Stadsdeel Oost Vrijblijvende projectinformatie Kantoren Timorplein Amsterdam Stadsdeel Oost Type : kantoorruimten Kamers : van circa 27 m² tot 163 m² Prijs : vanaf circa 300,=, excl. servicekosten, exclusief btw per

Nadere informatie

WAALHAVEN Z.Z. 12 TE ROTTERDAM

WAALHAVEN Z.Z. 12 TE ROTTERDAM WAALHAVEN Z.Z. 12 TE ROTTERDAM 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Betreft Ligging en bereikbaarheid : Zeer representatief zelfstandig kantoorgebouw Waalstaete II gelegen op een prominente locatie

Nadere informatie

TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M²

TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M² Roermond Pollaertstraat 19 TE HUUR: KANTOORUNITS VANAF ± 10 M² MIDDEN IN HET HART VAN ROERMOND! Kantoorverzamelgebouw gelegen midden in het centrum van Roermond! Soort object: De ruimtes zijn zeer geschikt

Nadere informatie

Objectinformatie. Leonard Springerlaan 17 te Groningen

Objectinformatie. Leonard Springerlaan 17 te Groningen Objectinformatie Informatie Gelegen op een absolute zichtlocatie en goed bereikbaar ten opzichte van de A28 en A7 wordt kantoorruimte te huur aangeboden. Op dit moment zijn er een tweetal vleugels van

Nadere informatie

Objectinformatie. Leonard Springerlaan 9 te Groningen

Objectinformatie. Leonard Springerlaan 9 te Groningen Objectinformatie Informatie Gelegen op prominente zichtlocatie op het Martini Trade Park, ligt het kantoorgebouw genaamd Noordelijk Trade Center. Het Noordelijk Trade Center heeft een verhuurbaar vloeroppervlak

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORRUIMTE

TE HUUR KANTOORRUIMTE TE HUUR KANTOORRUIMTE Eindhoven Beemdstraat 3 OP BEDRIJVENTERREIN DE HURK GELEGEN CIRCA 576 M² ZEER LUXE KANTOORRUIMTE EN 10 PARKEERPLAATSEN P. 1 COLLIERS INTERNATIONAL PROJECTINFORMATIE DOS-008315 BEEMDSTRAAT

Nadere informatie

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch TE HUUR PROJECTINFORMATIE Moderne kantoorunits beschikbaar op een zichtlocatie aan de A59 op het bedrijventerrein Cereslaan-West in Heesch. Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame

Nadere informatie

Vissenstraat 32 te Apeldoorn

Vissenstraat 32 te Apeldoorn Vissenstraat 32 te Apeldoorn Pagina 3 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 13 Pagina 14

Nadere informatie

Objectinformatie. Schweitzerlaan 6 te Groningen

Objectinformatie. Schweitzerlaan 6 te Groningen Objectinformatie Informatie Op het goed bereikbare kantorenpark Corpus den Hoorn wordt kantoorruimte aangeboden ter grootte van circa 649 m² inclusief aandeel in de algemene ruimten. Het betreft de kantoorruimte

Nadere informatie

Objectinformatie. Griendtsveenweg 27ab te Hoogeveen

Objectinformatie. Griendtsveenweg 27ab te Hoogeveen Objectinformatie Informatie Op zeer goed bereikbare zichtlocatie, in het gebouw gelegen aan de wordt kantoorruimte aangeboden. Voor de verhuur is de eerste verdieping in units vanaf 23 m² (inclusief evenredig

Nadere informatie

TE HUUR. kantoren te huur in nieuw energzuinig gebouw te Rotselaar. 3110 ROTSELAAR Wingepark 27a Wing27. Adres : MEER INFO: 0475 790 790

TE HUUR. kantoren te huur in nieuw energzuinig gebouw te Rotselaar. 3110 ROTSELAAR Wingepark 27a Wing27. Adres : MEER INFO: 0475 790 790 Adres : 3110 ROTSELAAR Wingepark 27a Wing27 MEER INFO: 0475 790 790 Traject : Het Wingepark is vlot bereikbaar vanaf de E314 via afrit Rotselaar. Leuven en Aarschot liggen op minder dan 10 minuten autorijden.

Nadere informatie

TE HUUR. Taylorweg 8j te Veghel

TE HUUR. Taylorweg 8j te Veghel TE HUUR Taylorweg 8j te Veghel ALGEMEEN Representatieve turn-key bedrijfs-/kantoorruimte die nieuw ingericht, compleet met meubilair en inventaris wordt aangeboden! U brengt uw computer mee en kunt direct

Nadere informatie

Objectinformatie. Machlaan 5 te Eelde

Objectinformatie. Machlaan 5 te Eelde Objectinformatie Informatie Business Center Mach5 is de naam van het goed bereikbare bedrijfsverzamelgebouw aan de Machlaan 5. In de Mach 5 wordt op flexibele basis kantoorruimte aangeboden. Het totale

Nadere informatie

Diverse kantoorunits gelegen in representatief kantoorgebouw in winkelcentrum Overvecht

Diverse kantoorunits gelegen in representatief kantoorgebouw in winkelcentrum Overvecht Te huur Diverse kantoorunits gelegen in representatief kantoorgebouw in winkelcentrum Overvecht Adres Gloriantdreef 4 te Utrecht Omgevingsfactoren De Gloriantdreef is gelegen in het winkelcentrum van Overvecht.

Nadere informatie

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch TE HUUR PROJECTINFORMATIE Moderne kantoorunits met bedrijfsruimte beschikbaar op een absolute zichtlocatie aan de A59 op het bedrijventerrein Cereslaan-West in Heesch. Bij de realisatie van het gebouw

Nadere informatie

Objectinformatie bedrijfsruimte te huur. Diepenhorstlaan 7 RIJSWIJK ZH

Objectinformatie bedrijfsruimte te huur. Diepenhorstlaan 7 RIJSWIJK ZH Objectinformatie bedrijfsruimte te huur Diepenhorstlaan 7 RIJSWIJK ZH Algemeen Het betreft een geheel zelfstandige bedrijfs-/ kantoorruimte, voorzien van representatieve entree op de begane grond en grote

Nadere informatie

Multifunctioneel object van ca. 295 m² TE HUUR: 3.500,- per maand excl. BTW

Multifunctioneel object van ca. 295 m² TE HUUR: 3.500,- per maand excl. BTW Straatweg 86-88 3621 BS Breukelen Deelverhuur Zichtlocatie Achteringang Multifunctioneel object van ca. 295 m² TE HUUR: 3.500,- per maand excl. BTW Kenmerken Omgevingsfactoren De Straatweg loopt langs

Nadere informatie

Te huur. Graaf Engelbertlaan 75, Breda. Markant kantoorobject Breda Zuid Op zichtlocatie langs Zuidelijke Rondweg Grote vloervelden. www.dtz.

Te huur. Graaf Engelbertlaan 75, Breda. Markant kantoorobject Breda Zuid Op zichtlocatie langs Zuidelijke Rondweg Grote vloervelden. www.dtz. Graaf Engelbertlaan 75, Breda Markant kantoorobject Breda Zuid Op zichtlocatie langs Zuidelijke Rondweg Grote vloervelden www.dtz.nl Een uiterst markant en representatief pand gelegen op een zeer prominente

Nadere informatie

Objectinformatie. Leonard Springerlaan 23 te Groningen

Objectinformatie. Leonard Springerlaan 23 te Groningen Objectinformatie Informatie Kantoorruimte te huur in het imposante kantoorgebouw Martini Staete op het Martini Trade Park. In het circa 6.700 m² grote kantoor zijn onder andere gehuisvest het FNV, Staatsbosbeheer,

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Baden Powellweg 305 Aekerstyn te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Baden Powellweg 305 Aekerstyn te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Baden Powellweg 305 Aekerstyn te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Baden Powellweg 305 (1069 LH) te Amsterdam Algemeen Het kantoorgebouw Aekerstyn is

Nadere informatie

TE HUUR Mollevite 19, Westervoort

TE HUUR Mollevite 19, Westervoort TE HUUR Mollevite 19, Westervoort PROJECTINFORMATIE Mollevite 19, Westervoort Diverse representatieve kantoorruimtes beschikbaar op bedrijventerrein het Ambacht in Westervoort. Het gebouw bevindt zich

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Meijhorst 6010 te Nijmegen 99 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorpand op Meijhorst 6010 te Nijmegen 99 per vierkante meter per jaar Huur kantoorpand op Meijhorst 6010 te Nijmegen 99 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaardij B.V. Email: Telefoon: 024 3651010 Website: http://www.stmakelaars.nl

Nadere informatie

Winkel-/commerciële bedrijfsruimte in winkelcentrum Maertensplein

Winkel-/commerciële bedrijfsruimte in winkelcentrum Maertensplein Te huur Winkel-/commerciële bedrijfsruimte in winkelcentrum Maertensplein Adres Maertensplein 41 te Utrecht Omgevingsfactoren Het object is gelegen in het winkelcentrum van Maartensdijk. Maartensdijk is

Nadere informatie

TE HUUR ZICHTLOCATIE RIJKSWEG A1 MET DAGELIJKS CA PASSERENDE AUTO S

TE HUUR ZICHTLOCATIE RIJKSWEG A1 MET DAGELIJKS CA PASSERENDE AUTO S TE HUUR ZICHTLOCATIE RIJKSWEG A1 MET DAGELIJKS CA. 108.000 PASSERENDE AUTO S RIJKSWEG 79 NAARDEN TURN-KEY KANTOORRUIMTE GELEGEN AAN DE RIJKS- WEG A1 IN NAARDEN NAAM GEBIED METRAGE PARKEREN SOORT HUURPRIJS

Nadere informatie

416 m ² Huurbaar vanaf 40 m² TE HUUR. Paardeweide 3 Breda

416 m ² Huurbaar vanaf 40 m² TE HUUR. Paardeweide 3 Breda 416 m ² Huurbaar vanaf 40 m² TE HUUR Paardeweide 3 Breda OMGEVINGSFACTOREN Het betreft hier een fraai vormgegeven kantoorpand, dat enkele jaren geleden voorzien is van een nieuwe entreepartij en fraaie

Nadere informatie

Objectinformatie Bedrijfsruimte met kantoorruimte te huur. Zilverstraat 40 ZOETERMEER

Objectinformatie Bedrijfsruimte met kantoorruimte te huur. Zilverstraat 40 ZOETERMEER Objectinformatie Bedrijfsruimte met kantoorruimte te huur Zilverstraat 40 ZOETERMEER Algemeen Het object ligt op het industrieterrein Lansinghage op een zichtlocatie aan de zuid-oostzijde van Zoetermeer.

Nadere informatie

TE HUUR Spoorlaan 2 A, Bodegraven

TE HUUR Spoorlaan 2 A, Bodegraven TE HUUR Spoorlaan 2 A, Bodegraven PROJECTINFORMATIE Spoorlaan 2 A, Bodegraven Multifunctionele kantoorruimtes en kantoorverdiepingen beschikbaar aan de Spoorlaan in Bodegraven. De 2e verdieping zal casco

Nadere informatie

Te huur - kantoorruimte ca. 239 m² (v.a. 80 m²)

Te huur - kantoorruimte ca. 239 m² (v.a. 80 m²) Te huur - kantoorruimte ca. 239 m² (v.a. 80 m²) Paardeweide 3 4824 EH Breda Kenmerken Omgevingsfactoren Het betreft hier een fraai vormgegeven kantoorpand, dat enkele jaren geleden voorzien is van een

Nadere informatie

Brochure Ariane 20 A - 2 e verdieping Amersfoort

Brochure Ariane 20 A - 2 e verdieping Amersfoort Brochure Ariane 20 A - 2 e verdieping Amersfoort pagina 1 TE HUUR Omschrijving Nieuw initiatief op Calveen, gelegen in Amersfoort-Noord. Kantoorpand met flexibele kleine kantoorruimtes. Calveen Staete

Nadere informatie

Te huur Kantoorruimte. Spoetnik te Amersfoort

Te huur Kantoorruimte. Spoetnik te Amersfoort Te huur Kantoorruimte Spoetnik 10-60 te Amersfoort Algemeen Het Gebouw Galileo gelegen aan de Spoetnik 10-60 te Amersfoort is een echt landmark door de acht bouwlagen (inclusief dakopbouw) en de ligging

Nadere informatie

Luxe turn-key kantoorruimten vanaf ca. 16 m 2. Marketing 19 Duiven

Luxe turn-key kantoorruimten vanaf ca. 16 m 2. Marketing 19 Duiven Luxe turn-key kantoorruimten vanaf ca. 16 m 2 Marketing 19 Duiven Algemeen Volledig gerenoveerde hoogwaardig afgewerkte kantoorruimten in representatief bedrijfscomplex, gunstig gelegen op bedrijventerrein

Nadere informatie

TE HUUR. Jan Rebelstraat 8 in Amsterdam

TE HUUR. Jan Rebelstraat 8 in Amsterdam TE HUUR Jan Rebelstraat 8 in Amsterdam Adres Algemeen Locatie Bereikbaarheid Parkeren Oppervlakte Jan Rebelstraat 8 in (1069 CC) Amsterdam. Gelegen op bedrijventerrein Keurenplein aan de Jan Rebelstraat

Nadere informatie

Kunstcentrum Baspartout Maanlander 25

Kunstcentrum Baspartout Maanlander 25 Kunstcentrum Baspartout Maanlander 25 Pagina 3 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 7 Pagina 10 Pagina 11 In het kort Waar is het object gelegen? Wat huur ik?

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Den Helder, Julianaplein 34 B. 242 m² BVO Winkel-/ Kantoorruimte DEN HELDER - JULIANAPLEIN 34 B

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Den Helder, Julianaplein 34 B. 242 m² BVO Winkel-/ Kantoorruimte DEN HELDER - JULIANAPLEIN 34 B VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE TE HUUR Den Helder, Julianaplein 34 B 242 m² BVO Winkel-/ Kantoorruimte 1 ALGEMEEN ALGEMEEN OBJECT LOCATIE Julianaplein 34B betreft ca. 242 m² multifunctionele ruimte. Thans

Nadere informatie

Projectinformatie. Ondernemerscentrum Simon Stevin Simon Stevinweg 27 te Arnhem

Projectinformatie. Ondernemerscentrum Simon Stevin Simon Stevinweg 27 te Arnhem biedt representatieve turn key kantoorruimte gecombineerd met een breed servicepakket. Het gebouw heeft een moderne vormgeving en de ca. 50 kantoorunits zijn gelegen rondom een fraai atrium met groot lichtdoorlatend

Nadere informatie

TE HUUR. Gewandeweg DJ Geleen. Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV R /JJA

TE HUUR. Gewandeweg DJ Geleen. Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor BV R /JJA Documentnummer R165773.001/JJA TE HUUR Gewandeweg 5 6161 DJ Geleen KvK 14064867 BTW 8085.98.971.B.01 Bankrekening 15.48.05.890 BIC RABONL2U IBAN NL03 RABO 0154 8058 90 Aelmans Rentmeesters- & Makelaarskantoor

Nadere informatie

Informatie. Schumanpark te Apeldoorn

Informatie. Schumanpark te Apeldoorn Informatie Schumanpark te Apeldoorn In deze brochure Pagina 3 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 4 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 5 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina 6 Pagina

Nadere informatie

Keienbergweg 8 te Amsterdam

Keienbergweg 8 te Amsterdam Siriusdreef 16 2132 WT Hoofddorp T 088 222 15 00 KvK 30102719 kontek.nl Kontek heeft vestigingen in Hoofddorp, Eindhoven en Budapest en is onderdeel van 01 KARAKTERISTIEKEN Object Het kantoor met bedrijfsruimte

Nadere informatie

TE HUUR 2.200,- per maand excl. BTW. Zamenhofdreef 29 te Utrecht. Circa 105 m² winkel-/horecaruimte. Winkelcentrum Overvecht. Horeca categorie D2

TE HUUR 2.200,- per maand excl. BTW. Zamenhofdreef 29 te Utrecht. Circa 105 m² winkel-/horecaruimte. Winkelcentrum Overvecht. Horeca categorie D2 Zamenhofdreef 29 te Utrecht Winkelcentrum Overvecht Horeca categorie D2 Achteringang Circa 105 m² winkel-/horecaruimte TE HUUR 2.200,- per maand excl. BTW Omschrijving object Algemeen De winkelruimte is

Nadere informatie

TH: winkel, magazijn en kantoren in commerciële zone aan nieuwe Colruyt. Opp. min ±m²

TH: winkel, magazijn en kantoren in commerciële zone aan nieuwe Colruyt. Opp. min ±m² Adres : 3290 DIEST Leuvensesteenweg 72 gebouw 3 Traject : Diest is een provinciestad op de grens van de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Antwerpen. Via de E314 is er een vlotte verbinding naar Leuven,

Nadere informatie

Objectinformatie. Zernikepark 6-8 te Groningen

Objectinformatie. Zernikepark 6-8 te Groningen Objectinformatie Informatie Het ZernikeLab is een bedrijfsverzamelgebouw met laboratorium ruimte en kantoren van ruim 2.600 m² groot en is gelegen op het Zernike Science Park te Groningen. Door de ligging

Nadere informatie

Dokter van Deenweg 2 _ BG Zwolle

Dokter van Deenweg 2 _ BG Zwolle Dokter van Deenweg 2 _10 8025 BG Zwolle Omschrijving Kantoorgebouw Breughel, Dokter van Deenweg 2-10 te Zwolle Algemeen Het gebouw Breughel betreft een verzorgd kantoorgebouw gelegen op het goed gepositioneerde

Nadere informatie

Objectinformatie. Schweitzerlaan 6 te Groningen

Objectinformatie. Schweitzerlaan 6 te Groningen Objectinformatie Informatie Op het goed bereikbare kantorenpark Corpus den Hoorn wordt kantoorruimte aangeboden ter grootte van circa 645 m² inclusief aandeel in de algemene ruimten. Het betreft kantoorruimte

Nadere informatie

Bartokweg 161, Almere

Bartokweg 161, Almere Bartokweg 161, Almere TE HUUR 150 per m² per jaar exclusief BTW Nienaber Makelaars Woning- & Bedrijfsmakelaardij Vastgoedmanagement Taxatie Albrechtlaan 14 C, Bussum T +31 (0)35 694 56 74 bussum@nienaber.nl

Nadere informatie

TE HUUR Lange Dreef 11. te Vianen

TE HUUR Lange Dreef 11. te Vianen TE HUUR Lange Dreef 11 te Vianen Algemeen Het betreft een representatief kantoorgebouw gelegen in kantorenpark La Palissade. Het gebouw heeft een moderne uitstraling. De omgeving is parkachtig opgezet

Nadere informatie

Multifunctionele bedrijfsunits vanaf 100 m² TE HUUR: vanaf 850,- p.m. ex. BTW

Multifunctionele bedrijfsunits vanaf 100 m² TE HUUR: vanaf 850,- p.m. ex. BTW Ambachtsweg 4 3542 DG Utrecht Hoogwaardig Multifunctioneel Goed bereikbaar Multifunctionele bedrijfsunits vanaf 100 m² TE HUUR: vanaf 850,- p.m. ex. BTW Kenmerken Omgevingsfactoren De bedrijfsunits zijn

Nadere informatie

Objectinformatie. Eemsgolaan 5 te Groningen

Objectinformatie. Eemsgolaan 5 te Groningen Objectinformatie Informatie Kantoor houden op een van de beste zichtlocaties van Groningen? Dat kan op deze locatie gelegen op het kantorenpark Kranenburg aan de rijksweg A7. In het kantoorgebouw, waar

Nadere informatie

Objectinformatie kantoorruimte te huur. Koninginnegracht 101 DEN HAAG

Objectinformatie kantoorruimte te huur. Koninginnegracht 101 DEN HAAG Objectinformatie kantoorruimte te huur Koninginnegracht 101 DEN HAAG Algemeen Het betreft twee functionele moderne kantoorruimten gelegen op de 1 ste en 3 e verdieping achter een stijlvolle klassieke gevel

Nadere informatie

Beauty Centre MIJDRECHT. Rondweg 1 Mijdrecht Kleinschalige Kantoor- & Praktijkruimte

Beauty Centre MIJDRECHT. Rondweg 1 Mijdrecht Kleinschalige Kantoor- & Praktijkruimte Beauty Centre MIJDRECHT Rondweg 1 Mijdrecht Kleinschalige Kantoor- & Praktijkruimte Beauty Centre Mijdrecht Het betreft een Beauty Centrum gelegen aan de rand van het centrum van Mijdrecht. In het Beauty

Nadere informatie

Te huur - multifunctionele ruimtes m²

Te huur - multifunctionele ruimtes m² Te huur - multifunctionele ruimtes 41-545 m² Hambroeklaan 1 4822 ZZ Breda Kenmerken Omgevingsfactoren In een uniek multifunctioneel verzamelgebouw zijn er diverse ruimtes voor verhuur beschikbaar. Dit

Nadere informatie

Te huur Topklasse kantoorruimte op uitstekende locatie. Stadionstraat 30-38, Breda

Te huur Topklasse kantoorruimte op uitstekende locatie. Stadionstraat 30-38, Breda Te huur Topklasse kantoorruimte op uitstekende locatie Stadionstraat 30-38, Breda Hoogwaardig kantoorobject Representatieve entree Comfortabel dakterras www.dtz.nl Het vrijstaande kantoorgebouw Tetrade

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE STADHOUDERSKADE 14-C AMSTERDAM CENTRUM

PROJECTINFORMATIE STADHOUDERSKADE 14-C AMSTERDAM CENTRUM HARTJE CENTRUM ZEER STIJLVOL EN LUXE INGERICHT VOLLEDIG TURN-KEY:GEMEUBILEERD EN PLUG & PLAY LOSSE WERKPLEKKEN ZELFSTANDIGE KANTOORUNITS VAN CIRCA 35 TOT 313 M² PROJECTINFORMATIE STADHOUDERSKADE 14-C AMSTERDAM

Nadere informatie

Projectinformatie Kantoorruimte

Projectinformatie Kantoorruimte Projectinformatie Kantoorruimte Kleine Landtong 23 Postbus 373 4200 AJ Gorinchem Stephensonweg 6 8 4207 HB Gorinchem (0183) 30 40 50 www.bmak.nl info@bmak.nl Kleine Landtong 23 Rabobank 37.25.21.630 Postbus

Nadere informatie

Creëer uw eigen kantoor of showroom op een absolute zichtlocatie in Amersfoort.

Creëer uw eigen kantoor of showroom op een absolute zichtlocatie in Amersfoort. Creëer uw eigen kantoor of showroom op een absolute zichtlocatie in Amersfoort. In dit nieuwbouwcomplex zijn momenteel twee verdiepingen beschikbaar voor de verhuur. De verdiepingen zijn uitermate geschikt

Nadere informatie

Objectinformatie. Winschoterdiep 50 te Groningen

Objectinformatie. Winschoterdiep 50 te Groningen Objectinformatie Informatie Op het vol in ontwikkeling zijnde Europapark, aan de rand van het stadscentrum van Groningen, wordt kantoorruimte te huur aangeboden. Het betreft kantoorruimte in het vrijstaande

Nadere informatie

TE HUUR. Ca m²

TE HUUR. Ca m² TE HUUR Ca. 3.011 m² Adres: Mr. E.N. van Kleffensstraat 6 te Arnhem. Algemeen: Representatieve kantoorruimte in kantoorgebouw STATION 026, op zichtlocatie aan de ingang van het kantorenpark De Gelderse

Nadere informatie

Verhuurbrochure Woonboulevard Westpoort Amsterdam Sierenborch

Verhuurbrochure Woonboulevard Westpoort Amsterdam Sierenborch Verhuurbrochure Woonboulevard Westpoort Amsterdam Sierenborch Algemene informatie Woonblvrd Westpoort is misschien wel het best bewaarde geheim langs de A5. Op de centraal gelegen woonboulevard van zo

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. De Generaal Generaal Vetterstraat 76-D in Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. De Generaal Generaal Vetterstraat 76-D in Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E De Generaal Generaal Vetterstraat 76-D in Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Generaal Vetterstraat 76-D, De Generaal, (1059 BW) in Amsterdam Algemeen

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Dr. Paul Janssenweg , 5026 RH Tilburg

Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed. Te huur Dr. Paul Janssenweg , 5026 RH Tilburg Vrijblijvende informatie Commercieel vastgoed Te huur Dr. Paul Janssenweg 147-151, 5026 RH Tilburg Object Representatieve kantoorruimte ter grootte van totaal circa 650m 2, waarvan momenteel beschikbaar

Nadere informatie

TE HUUR. Multifunctionele ruimte ca. 135 m². Markt 37 (achterzijde) 5554 CA Valkenswaard

TE HUUR. Multifunctionele ruimte ca. 135 m². Markt 37 (achterzijde) 5554 CA Valkenswaard TE HUUR Multifunctionele ruimte ca. 135 m² Markt 37 (achterzijde) 5554 CA Valkenswaard Te huur: Kleinschalige multifunctionele ruimte (ca. 135 m² ) aan de achterzijde van een bestaand horecapand. Deze

Nadere informatie

Objectinformatie kantoorruimte te huur. Verrijn Stuartlaan 28 RIJSWIJK ZH

Objectinformatie kantoorruimte te huur. Verrijn Stuartlaan 28 RIJSWIJK ZH Objectinformatie kantoorruimte te huur Verrijn Stuartlaan 28 RIJSWIJK ZH Algemeen Het betreft een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw met uiterst flexibele verhuurcondities gelegen aan de Verrijn Stuartlaan

Nadere informatie

Objectinformatie Kinderdagverblijf te huur. Steentijdsingel 53 DEN HAAG

Objectinformatie Kinderdagverblijf te huur. Steentijdsingel 53 DEN HAAG Objectinformatie Kinderdagverblijf te huur Steentijdsingel 53 DEN HAAG Algemeen Het betreft hier (voormalig) kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang De Torteltuin. Het heeft een grote buitenruimte en

Nadere informatie

Te huur Modern kantoorobject op levendige locatie. Mastbosstraat 12, Breda

Te huur Modern kantoorobject op levendige locatie. Mastbosstraat 12, Breda Te huur Modern kantoorobject op levendige locatie Mastbosstraat 12, Breda Scherpe huurprijs Uitstekend bereikbaar Deelverhuur mogelijk www.dtz.nl Een modern, representatief en multi-tenant kantoorpand,

Nadere informatie

Vanaf circa 20 m² tot 200 m² is de huur van kantoorruimte mogelijk, welke beschikt over een zelfstandige entree, bemenste receptie en opgang.

Vanaf circa 20 m² tot 200 m² is de huur van kantoorruimte mogelijk, welke beschikt over een zelfstandige entree, bemenste receptie en opgang. OBJECT In een vanuit historisch perspectief industriële omgeving heeft er een herontwikkeling plaats gevonden van drukkerij de Boer/RotoSmeets. De bebouwing bestaat uit een bedrijfsruimte gecombineerd

Nadere informatie

TE HUUR. Schouwrooij 16a BOXTEL

TE HUUR. Schouwrooij 16a BOXTEL TE HUUR Schouwrooij 16a BOXTEL LOCATIE Het object is gelegen op het bedrijventerrein 'Ladonk' aan de westzijde van Boxtel. Dit bedrijventerrein is goed bereikbaar via de Keulsebaan, die aan de zuidzijde

Nadere informatie

Roermond Swalmerstraat 44 TE HUUR: LUXE KANTOORKAMERS PRIMA KANTOORLOCATIE CENTRUM VAN ROERMOND

Roermond Swalmerstraat 44 TE HUUR: LUXE KANTOORKAMERS PRIMA KANTOORLOCATIE CENTRUM VAN ROERMOND TE HUUR: LUXE KANTOORKAMERS PRIMA KANTOORLOCATIE CENTRUM VAN ROERMOND Statig kantoorverzamelgebouw gelegen midden in het centrum van Roermond! Soort object: Het kantoorverzamelgebouw biedt ruimte voor

Nadere informatie

Brochure. Databankweg AL Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Databankweg AL Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Databankweg 12 3821 AL Amersfoort pagina 1 van 13 TE HUUR Omschrijving Het opvallende gebouw "Sunshine" met zijn zuidelijke uitstraling ligt gewoon op bedrijventerrein De Hoef. Wie wil er nou

Nadere informatie