Tevredenheidsonderzoek GVV Aspasia

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tevredenheidsonderzoek GVV Aspasia"

Transcriptie

1 Tevredenheidsonderzoek GVV Aspasia Looptijd onderzoek: 30 januari t/m 5 maart 2013 Rapport: 6 maart 2013

2 Inhoudsopgave Inleiding...3 Volledige vragenlijst...4 Resultaten...6 Kantine...6 Accommodatie...10 Technisch...13 Activiteiten...17 Communicatie en informatie...21 Kennis van de vereniging...24 Utrechtseweg 331 KvK nr:

3 Inleiding Voor u liggen de uitkomsten van een tevredenheidsonderzoek van uw vereniging GVV Aspasia. Als bestuur van uw sportvereniging heeft u het initiatief genomen om een tevredenheidsonderzoek uit te voeren om zicht te krijgen op hoe leden over de sportvereniging denken. In dit onderzoek hebben we de leden verschillende stellingen voorgelegd. Per stelling zijn er steeds de volgende antwoordmogelijkheden: zeer mee oneens - mee oneens - neutraal - mee eens - zeer mee eens. De resultaten van dit onderzoek zijn anoniem verwerkt in deze rapportage. Het is nu aan u als bestuur om te bekijken wat met deze resultaten te doen. Het tevredenheidsonderzoek is afgenomen in de periode 30 januari tot en met 6 maart In totaal hebben 80 leden van uw vereniging meegewerkt. 74 respondenten hebben de vragenlijst volledig ingevuld, 6 hebben deze niet afgemaakt. De onvolledig ingevulde vragenlijsten zijn wel meegenomen in deze rapportage: alle ingevulde vragen tellen op die manier mee voor het totaalbeeld. Besturen met een Visie draagt bij aan sterke, vitale sportverenigingen. Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van de breedtesport in Nederland. We danken u voor uw medewerking en hopen met de uitkomsten van dit onderzoek bij te dragen aan de kwaliteit van uw vereniging. Op de website vindt u informatie en tests om uw vereniging verder te ontwikkelen. Mocht u naar aanleiding van deze rapportage nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Denise Baars d.baars@koerseigen.nl of Utrechtseweg 331 KvK nr:

4 Volledige vragenlijst Enquête tevredenheidonderzoek Antwoordkeuze tussen -helemaal mee eens tot helemaal mee oneens-. Kantine 1. Ik kom graag in onze kantine. 2. Ik vind de inrichting van de kantine mooi. 3. Ik ben tevreden over de openingstijden van de kantine. 4. Het assortiment van de kantine is goed en voldoet aan mijn wensen. 5. De barmedewerkers zijn vriendelijk en gastvrij. 6. De kantine is gezellig. Open vraag: Wat kan volgens jou beter aan onze kantine? Accommodatie 1. De velden of zalen van de accommodatie zijn van goede kwaliteit. 2. De verlichting is dermate op orde dat het prettig trainen is in het donker. 3. Ik voel me veilig als ik in de avond op de vereniging rondloop. 4. Ik voel me veilig als ik naar de vereniging fiets (indien van toepassing). 5. Ik ben tevreden met hoe de kleedkamer eruit ziet. Open vraag: Wat kan er volgens jou beter aan onze accommodatie? Technisch 1. Ik vind de trainers vriendelijk en positief. 2. De trainers zijn deskundig en bevorderen mijn spelontwikkeling. 3. De materialen die gebruikt worden, zijn van goede kwaliteit. 4. Er is voldoende materiaal op de vereniging. 5. De trainingsroosters worden nageleefd. Als een trainer onverhoopt niet aanwezig is, is er doorgaans vervanging. 6. De scheidsrechters begeleiden de wedstrijden op een goede manier. 7. Ik kan mijn spel bij de vereniging goed ontwikkelen. Open vraag: Wat kan er volgens jou beter aan de technische aspecten van onze vereniging? Activiteiten 1. Ik vind dat er leuke activiteiten op de club worden georganiseerd. 2. Er zijn voldoende toernooien waaraan ik kan deelnemen. 3. Er worden genoeg gezellige dingen georganiseerd (niet sport gerelateerd zoals barbecues, feestjes, kampen). 4. De vrijwilligers organiseren de activiteiten goed. 5. De vrijwilligers zijn enthousiast en aardig. 6. Er is voldoende afwisseling in het activiteitenaanbod. Open vraag: Wat kan volgens jou beter aan de activiteiten binnen onze club? Communicatie en informatie Utrechtseweg 331 KvK nr:

5 1. Ik word goed geïnformeerd over praktische zaken als wedstrijdtijden, roosters en openingstijden. 2. Ik bezoek de website van de vereniging regelmatig. 3. Ik vind de website informatief. 4. De vereniging maakt voldoende gebruik van sociale media als Facebook en Twitter als communicatiemiddel. 5. Ik lees de nieuwsbrief/verenigingsblad altijd. Open vraag: Wat kan er volgens jou beter aan de communicatie van de vereniging? Kennis van de vereniging 1. Ik weet wie de bestuurders van de vereniging zijn. 2. Ik ben op de hoogte van het lange termijn beleid van de vereniging. 3. Er zijn voldoende vrijwilligers bij de vereniging om alle werkzaamheden die nodig zijn, uit te voeren. 4. Ik weet bij wie ik terecht kan met vragen, problemen of klachten. Open vraag: Wat zijn algemene verbeterpunten van de vereniging? Utrechtseweg 331 KvK nr:

6 Resultaten Kantine Ik kom graag in onze kantine. Ik vind de inrichting van de kantine mooi. Utrechtseweg 331 KvK nr:

7 Ik ben tevreden over de openingstijden van de kantine. Het assortiment van de kantine is goed en voldoet aan mijn wensen. Utrechtseweg 331 KvK nr:

8 De barmedewerkers zijn vriendelijk en gastvrij. De kantine is gezellig. Utrechtseweg 331 KvK nr:

9 Open vraag: Wat kan volgens jou beter aan onze kantine? Er zijn 12 antwoord op deze vraag: Meer inrichting voor clubs, prijzenkasten en zo. In het dorp is de kantine niet rookvrij dat zou een verbetering kunnen zijn Niks, zowel bij de landvliethal & de Ridderhof is het prima! Op drukke avonden zijn er tafels/ stoelen te kort, dat is jammer maar doet geen afbreuk aan mijn beoordeling van de kantine. Ik heb de vragen beantwoord voor de Ridderhof. Hier zijn geen verbeterpunten naar mijn mening nodig. In de landvliethal word fors gerookt in de kantine, hierdoor kom ik er niet graag. een deel van een wand in de kantine waar aspasia permanent info kan ophangen, dus op een duidelijk zichtbare plek ik kom nooit in de kantine niks Eigen kantine Prijzenkast We komen er niet zo vaak omdat mijn zoon op dit moment nog in Hazerswoude traint. Ik vind daarom dat ik hier niet objectief genoeg over kan oordelen om een antwoord op de vragen te geven. niet veel is goed. Utrechtseweg 331 KvK nr:

10 Accommodatie De velden of zalen van de accommodatie zijn van goede kwaliteit. De verlichting is dermate op orde dat het prettig trainen is in het donker. Utrechtseweg 331 KvK nr:

11 Ik voel me veilig als ik in de avond op de vereniging rondloop. Ik voel me veilig als ik naar de vereniging fiets (indien van toepassing). Utrechtseweg 331 KvK nr:

12 Ik ben tevreden met hoe de kleedkamer eruit ziet. Open vraag: Wat kan er volgens jou beter aan onze accommodatie? Meer ruimte om de velden... Dat is onmogelijk, maar in mijn ogen een klein gemis. Entree naar de kleedkamer ligt niet in het zicht er wordt regelmatig gestolen Weinig ruimte om de velden Iets meer ruimte om de velden heen zou zeer welkom zijn. Het is toch, zeker op trainingsavonden, enorm uitkijken voor je enkels als je naast Heren traint. Wederom ingevuld voor de Ridderhof. Douches zijn vaak te koud of extreem heet. De tribune is erg onvriendelijk. Harde banken en niet 'veilig' zitten. Als teams op de achterste velden spelen is het lastig kijken. Voor de jongste jeugd zijn de meeste ouders en spelen vaak achterin... Soms is het wel erg koud in de zaal akoestiek afmetingen rond de 4 volleybalvelden zijn te klein. wellicht in de grote zaal 3 ipv 4 velden, zodat er meer ruimte komt rond de velden Velden t.o.v. tribune te dichtbij. Ongelijke vloer gevaarlijk; 1 cm hoogte verschil waar groene vloer eindigt en in andere vloer overgaat. Meerdere malen aan open gehaald namelijk. de 1e kleedkamer van de meisjes kan wel wat beter worden gemaakt De zaal is veel te luidruchtig, enige isolatie tegen het dak zou soelaas kunnen bieden beter optreden tegen diegene die na ons komen en niet alvast de zaal ingaan/komen. In dit geval is dat de hockey het licht in de landvliethal iets langer aanblijft Meer ruimte achter en naast de velden Afstelling temperatuur van douche water iets beter Temperatuur douche is altijd wisselend. Kan ook heel heet zijn. De verlichting liet dit seizoen te wensen over, er is gedurende het hele seizoen een lichtbak kapot geweest op het rechterveld aan de tribune kant (gezien vanaf de kantine). Daarbij tocht het bij tijd en wijlen door het evenementen luik. Utrechtseweg 331 KvK nr:

13 Technisch Ik vind de trainers vriendelijk en positief. De trainers zijn deskundig en bevorderen mijn spelontwikkeling. Utrechtseweg 331 KvK nr:

14 De materialen die gebruikt worden, zijn van goede kwaliteit. Er is voldoende materiaal op de vereniging. Utrechtseweg 331 KvK nr:

15 De trainingsroosters worden nageleefd. Als een trainer onverhoopt niet aanwezig is, is er doorgaans vervanging. De scheidsrechters begeleiden de wedstrijden op een goede manier. Utrechtseweg 331 KvK nr:

16 Ik kan mijn spel bij de vereniging goed ontwikkelen. Open vraag: Wat kan er volgens jou beter aan de technische aspecten van onze vereniging? Tussennet te zwaar Netten niet op te hangen door jeugd In de Ridderhof zijn er vaak te weinig ballen. Het zou mooi zijn als er 1 lijn word gevolgd qua technische aspecten, zodat je niet in verschillende jaren verschillende technieken aan moet leren. Heren 3 heeft geen trainer bij trainen bij hoger team ook afmelden van nieuwe jeugd goede communicatie blijft een aandachtpunt. teambelang moet niet uitstijgen boven verenigingsbelang Trainingen dienen meer op techniek gericht te zijn. niks De jongens van de jeugd kan beter. Misschien wel met een extra c team. J2 te veel niveauverschil. J1 moet meer specialiceren. Netten en ophang systeem van de netten vind ik niet ideaal en kost veel tijd om neer te zette in de Ridderhof. Meer transparantie vanuit tc over hun activiteiten van komend seizoen. Op tijd een stelling durven innemen over technische zaken. Actievere ledenwerving. Wat doen ze bv hieraan? We hebben dit seizoen geen vaste trainer gehad waardoor enkele vragen negatief beantwoordt zijn Utrechtseweg 331 KvK nr:

17 Activiteiten Ik vind dat er leuke activiteiten op de club worden georganiseerd. Er zijn voldoende toernooien waaraan ik kan deelnemen. Utrechtseweg 331 KvK nr:

18 Er worden genoeg gezellige dingen georganiseerd (niet sport gerelateerd zoals barbecues, feestjes, kampen). De vrijwilligers organiseren de activiteiten goed. Utrechtseweg 331 KvK nr:

19 De vrijwilligers zijn enthousiast en aardig. Er is voldoende afwisseling in het activiteitenaanbod. Utrechtseweg 331 KvK nr:

20 Open vraag: Wat kan volgens jou beter aan de activiteiten binnen onze vereniging? Vooral kamp is erg leuk! Een feest voor de senioren zou leuk zijn, halverwege het seizoen ofzo. Er zijn wel "bonte avonden" voor de jeugd etc. maar voor de senioren is er alleen het slotfeest. En daarnaast wordt er volgens mij maar 1 toernooi door de vereniging georganiseerd, en die is ook voor mensen van buitenaf. Vroeger hadden we nog het Oliebollentoernooi bijvoorbeeld. Naar mijn mening mogen er meerdere niet sportgerelateerde activiteiten plaatsvinden. voorbereiding kan soms beter, door bijv voldoende en juiste mensen op de juiste plek Iets meer en wat afwisselende activiteiten Er kunnen meer activiteiten georganiseerd worden. Ook vind ik dat de vereniging hier wat aan moet kunnen verdienen. Ik weet niet of het handig is om een feestje te organiseren op de laatste zaterdag van de voorjaarsvakantie. Er gaan toch veel mensen weg. Er mogen wel wat meer kleine activiteiten voor de hele vereniging worden georganiseerd. Bv iets met kerst tijdens de laatste wedstrijdavond voor het kerstreces, etc. Gewoon klein en icm een reguliere wedstrijd of trainingsavond. Utrechtseweg 331 KvK nr:

21 Communicatie en informatie Ik word goed geïnformeerd over praktische zaken als wedstrijdtijden, roosters en openingstijden. Ik bezoek de website van de vereniging regelmatig. Utrechtseweg 331 KvK nr:

22 Ik vind de website informatief. De vereniging maakt voldoende gebruik van sociale media als Facebook en Twitter als communicatiemiddel. Utrechtseweg 331 KvK nr:

23 Ik lees de nieuwsbrief/verenigingsblad altijd. Open vraag: Wat kan er volgens jou beter aan de communicatie van de vereniging? Er staan best veel nuttige zaken op de site, maar je moet echt naar de site gaan om dit te lezen. (meer) meldingen via Facebook (daar moeten we echt mee beginnen, dat heeft iedereen)/ Twitter zou makkelijk zijn. Voorbeeld; het schema voor oud papier ophalen stond op de site, dat werd duidelijk via Twitter, maar dat heeft lang niet iedereen. En dat het schema op een gegeven moment gewijzigd is, is helemaal niet gecommuniceerd. Facebook en Twitter zijn niet van toepassing, maar mijn inziens ook niet nodig. Het overzicht van zaakbeschikbaarheid is erg onduidelijk en onoverzichtelijk nieuwsbrief meer visueel maken met plaatjes, foto's en afbeeldingen en minder tekst De tijden van de minitoernooitjes eerder bekend maken De nieuwsbrief is niet te lezen op mobiele telefoon.... de roosters voor zaalwacht moeten beter worden doorgegeven zodat je niet op vrijdagmiddag hoort dat je zaalwacht hebt Het gebruik van social media mag wat 'frequenter' en diverser. Vaak wordt er alleen vermeld hoe de D1/2 & H1/2 hebben gespeeld, maar er zijn natuurlijk meer teams binnen de vereniging. Wellicht is het leuk om een (zichtbare) mogelijkheid te bieden voor andere teams om leuk nieuws, weetjes, wedstrijdverslagen, etc. door te geven aan degene die de social media accounts beheerd. Heb enige tijd geleden via de website een gestuurd, waar nooit antwoord op kwam. Via het formulier zie je niet exact naar welk adres de informatie gestuurd wordt. Er is ook niet snel terug te vinden wie commissieleden zijn, als je ze bijv in de zaal zou willen aanspreken. Voor mij persoonlijk hoeft al die social media niet. Ik word liever persoonlijk per mail georienteerd, als dat ik achter de info aan moet. Heb daar toch geen tijd voor, dus laat ik het aan mij voorbij gaan Utrechtseweg 331 KvK nr:

24 Kennis van de vereniging Ik weet wie de bestuurders van de vereniging zijn. Ik ben op de hoogte van het lange termijn beleid van de vereniging. Utrechtseweg 331 KvK nr:

25 Er zijn voldoende vrijwilligers bij de vereniging om alle werkzaamheden die nodig zijn, uit te voeren. Ik weet bij wie ik terecht kan met vragen, problemen of klachten. Utrechtseweg 331 KvK nr:

26 Open vraag: Wat zijn algemene verbeterpunten van de vereniging? Ik vind het jammer dat er soms onervaren coaches worden gevraagd bij 'selectie' teams.. ik mis het wij-gevoel. het "trots" zijn op de vereniging bij leden De TC/vereniging dient wat meer te luisteren naar de 'normale' leden. Ik heb idee dat er sprake is van vriendjes politiek. De zaalwacht verloopt vaak niet zoals het moet.vooral jeugdteams weten niet precies wat het allemaal inhoudt.als ik zaterdagochtend trainen geef staat (o.a.)vaak het infobord nog in de hal. Zie mijn info bij communicatie. Niet helder wie de bestuurs/commissie leden zijn, althans dat is niet (makkelijk) te vinden op de website Vrijwillersbeleid opstellen. Wat is minimale verplichting van een team? Het zou wel fijn als je een probleem aankaart, er ook een antwoord komt. Zit er nog op te wachten.al meer dan een jaar! Trainers blijft een probleem. Hoe dan ook, ik vind dus dat de vrijwilligers super hun best doen om van alles te organiseren. Hulde Utrechtseweg 331 KvK nr:

Ledentevredenheidsonderzoek ETV de Helster

Ledentevredenheidsonderzoek ETV de Helster Ledentevredenheidsonderzoek ETV de Helster Looptijd onderzoek: vierde kwartaal 2014 Rapport: 24 december 2014 Inleiding Voor u liggen de uitkomsten van een tevredenheidsonderzoek van uw vereniging ETV

Nadere informatie

LEDENTEVREDENHEIDSONDERZOEK. In samenwerking met

LEDENTEVREDENHEIDSONDERZOEK. In samenwerking met LEDENTEVREDENHEIDSONDERZOEK In samenwerking met Rapportage ledentevredenheidsonderzoek maart 2015 INLEIDING Voor u liggen de uitkomsten van het tevredenheidsonderzoek van S.V. Olympia Cuijk. In dit onderzoek

Nadere informatie

LEDENTEVREDENHEIDSONDERZOEK

LEDENTEVREDENHEIDSONDERZOEK LEDENTEVREDENHEIDSONDERZOEK In samenwerking met Ledentevredenheidsonderzoek SV. Olympia Cuijk maart, 2015 Pagina 1 Inleiding Voor u liggen de uitkomsten van het tevredenheidsonderzoek van S.V. Olympia

Nadere informatie

Ledentevredenheidsonderzoek 4 e kwartaal 2014

Ledentevredenheidsonderzoek 4 e kwartaal 2014 Ledentevredenheidsonderzoek 4 e kwartaal 2014 In december heeft onze vereniging gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een ledentevredenheidsonderzoek te doen onder onze leden. Het onderzoek is een initiatief

Nadere informatie

En, wat vind jij er nou van?

En, wat vind jij er nou van? En, wat vind jij er nou van? Ledentevredenheidsonderzoek Looptijd: 3 de kwartaal 2015 Rapport: 16-10-2015 Presentatie: Luc Meijer Algemeen Aantal respondenten 27 34 40 770 957 650 senioren leden adressen

Nadere informatie

TV Beekhuizen. Ledentevredenheidsenquête November 2016

TV Beekhuizen. Ledentevredenheidsenquête November 2016 TV Beekhuizen Ledentevredenheidsenquête November 16 Algemeen info enquête De enquête is uitgezet onder leden (vanaf 13 jaar en ouder) via 97 mailadressen De respons op de enquête is 17,5% De enquête bestond

Nadere informatie

Resultaten leden-enquête 2015. Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015

Resultaten leden-enquête 2015. Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015 Resultaten leden-enquête 2015 Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015 Respons 177 e-mail uitnodigingen verstuurd (225 leden) Overige leden zijn uitgenodigd via website en FaceBook 80 enquêtes zijn ingevuld

Nadere informatie

Leden enquête PSV-Korfbal

Leden enquête PSV-Korfbal 1. Algemene vragen Naam: Adres: PC + Woonplaats: Tel. nr.: Leeftijd: Ik ben spelend lid algemeen lid ouder van zoon/dochter in team(s) in team. a.u.b. antwoorden invullen voor kind(eren) Mogen wij jouw

Nadere informatie

Ledenenquete HollandSchermen. Wij willen u eerst enkele algemene vragen stellen

Ledenenquete HollandSchermen. Wij willen u eerst enkele algemene vragen stellen juni 2016 Ledenenquete HollandSchermen Graag willen wij u een aantal vragen stellen als lid en/of betrokkenne bij HollandSchermen. Hierdoor krijgen wij beter inzicht en kunnen wij het beleid aanpassen

Nadere informatie

Enquête Jeugdbeleid vv SDS

Enquête Jeugdbeleid vv SDS Enquête Jeugdbeleid vv SDS Aug, 2010 Beste SDS ers, Als reeds vermeld in ons verenigingsblad De Treffer doe ik namens de jeugdcommissie van vv SDS onderzoek naar het beleid van onze jeugdafdeling. Het

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

Wat is je geslacht? man 21 (37.5 %) 36 (64.29 %) vrouw. Hoeveel jaar ben je lid? 15 (25.86 %) 15 (25.86 %) 28 (48.28 %) 0-5 jaar. 5-10 jaar.

Wat is je geslacht? man 21 (37.5 %) 36 (64.29 %) vrouw. Hoeveel jaar ben je lid? 15 (25.86 %) 15 (25.86 %) 28 (48.28 %) 0-5 jaar. 5-10 jaar. Wat is je geslacht? man 21 (7. vrouw 6 (6.29 n = 6 Hoeveel jaar ben je lid? 0- jaar -10 jaar > 10 jaar 1 (2.86 1 (2.86 28 (8.28 n = 8 # 8 Ik vind dat mijn kind goed wordt geïnformeerd over de activiteiten.

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Ledentevredenheidsonderzoek Voorbeeld

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Ledentevredenheidsonderzoek Voorbeeld PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Ledentevredenheidsonderzoek Voorbeeld Online bestaan veel tools om makkelijk en snel enquêtes te kunnen versturen. Hierbij worden ook automatisch de resultaten helder

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

Enqueteformulier LKC Sonnenborgh juni 2015. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De enquete mag ook anoniem ingeleverd worden

Enqueteformulier LKC Sonnenborgh juni 2015. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De enquete mag ook anoniem ingeleverd worden Enqueteformulier LKC Sonnenborgh juni 2015 Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De enquete mag ook anoniem ingeleverd worden Naam: Voornaam: M/V Adres: Leeftijd: Emailadres: Algemeen. 1. Ben je

Nadere informatie

Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld.

Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld. Teams zijn samengevoegd in verschillende categorieën. Per categorie worden een paar vragen behandeld. De visie van de trainer/coach over de speelwijze en de te behalen doelen is duidelijk 4 35 25 15 5

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK ONDER SPELERS EN OUDERS VAN FC WEESP EERSTE RESULTATEN

TEVREDENHEIDSONDERZOEK ONDER SPELERS EN OUDERS VAN FC WEESP EERSTE RESULTATEN TEVREDENHEIDSONDERZOEK ONDER SPELERS EN OUDERS VAN FC WEESP EERSTE RESULTATEN juni 2016 Wie hebben er aan het onderzoek meegedaan? Begin april is aan alle spelende leden en ouders van jeugdspelers een

Nadere informatie

Resultaten enquête. Schriftelijke en mondelinge communicatie van Basisschool de Gansbeek naar ouders

Resultaten enquête. Schriftelijke en mondelinge communicatie van Basisschool de Gansbeek naar ouders Resultaten enquête Schriftelijke en mondelinge communicatie van Basisschool de Gansbeek naar ouders 1. Inleiding Naar aanleiding van de enquête die is gehouden onder de ouders van Basisschool de Gansbeek

Nadere informatie

Is jouw maand ook altijd iets te lang? Onderzoek Jongerenpanel Tilburg

Is jouw maand ook altijd iets te lang? Onderzoek Jongerenpanel Tilburg Is jouw maand ook altijd iets te lang? Onderzoek Jongerenpanel Tilburg Onderzoek uitgevoerd in opdracht van: Gemeente Tilburg DIMENSUS beleidsonderzoek December 2012 Projectnummer 507 Inhoudsopgave Samenvatting

Nadere informatie

Je bent als lid verplicht 4 uur vrijwilligerswerk te doen, maar hebt ook de mogelijkheid dit af te kopen voor 20,-- per jaar

Je bent als lid verplicht 4 uur vrijwilligerswerk te doen, maar hebt ook de mogelijkheid dit af te kopen voor 20,-- per jaar 8--0 Algemeen verslag - Leden enquete november 0 Waarom sport jij (je kinderen bij sprint) van mensen hebben deze vraag beantw oord 7 8 Faciliteiten (bos, baan, kantine, kleedruimtes...) Gezelligheid Voor

Nadere informatie

HET SPORTAANBOD: WAT VINDEN JONGEREN ERVAN?

HET SPORTAANBOD: WAT VINDEN JONGEREN ERVAN? Vragenlijsten om de sportwensen van jongeren in kaart te brengen HET SPORTAANBOD: WAT VINDEN JONGEREN ERVAN? INHOUD 1. Inleiding Vier vragenlijsten Mondelinge interviews of een schriftelijke enquête? Verwerking

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

St. Hubert. En tevreden? Een klanttevredenheidsonderzoek van gemeenschapshuis De Jachthoorn. Klanttevredenheidsonderzoek 2009

St. Hubert. En tevreden? Een klanttevredenheidsonderzoek van gemeenschapshuis De Jachthoorn. Klanttevredenheidsonderzoek 2009 St. Hubert En tevreden? Een klanttevredenheidsonderzoek van gemeenschapshuis De Jachthoorn 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Resultaten van de enquête 3. Eindconclusie 4. De vervolgstappen 5. Bijlage (enquêteformulier)

Nadere informatie

Wij willen je eerst enkele algemene vragen stellen! 2. Wat is je leeftijd? jaar jaar jaar jaar jaar ouder dan 40

Wij willen je eerst enkele algemene vragen stellen! 2. Wat is je leeftijd? jaar jaar jaar jaar jaar ouder dan 40 Ledenenquete Let op! Ben je zelf géén lid van, maar heb je wel kind(eren) beneden de 15 jaar die lid zijn, vul dan s.v.p. namens ( en in overleg met) je kind(eren) deze vragenlijst in. Ben je zelf lid

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Gezondheidscentrum Heelkom ARGO BV 2015 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van Gezondheidscentrum Heelkom is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Inleiding. Autisme & Communicatie in de sport

Inleiding. Autisme & Communicatie in de sport Sanne Gielen Inleiding Starten met een nieuwe sport is voor iedereen spannend; Hoe zal de training eruit zien? Zal de coach aardig zijn? Heb ik een klik met mijn teamgenoten? Kán ik het eigenlijk wel?

Nadere informatie

Onze cliënten aan het woord

Onze cliënten aan het woord Onze cliënten aan het woord Instrument om ervaringen van cliënten in kaart te brengen Naam cliënt : Naam invuller vragenlijst : Woning cliënt : Datum : 1 Toelichting Inleiding Naam instelling wil graag

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: januari

De Babbeltjes. Maand: januari De Babbeltjes Maand: januari Van de bestuurstafel Het jaar 2015 is afgesloten voor Achilles, een jaar waarin veel is gebeurd, de renovatie van de kleedkamers, nieuwe hoofdtrainer, recht van opstal voor

Nadere informatie

Rapportage. Tevredenheidsonderzoek. Bondscompetitie 2011/2012

Rapportage. Tevredenheidsonderzoek. Bondscompetitie 2011/2012 Rapportage Tevredenheidsonderzoek Bondscompetitie 2011/2012 Uitgevoerd door: afdeling Wedstrijdzaken Periode onderzoek: april 2012 Contactpersoon: Joan Peeters Inhoudsopgave Pag H1 Inleiding 3 H2 Resultaten

Nadere informatie

Het platform gaat binnenkort commerciële trainingen aanbieden, speciaal voor masseurs die een succesvolle praktijk willen starten.

Het platform gaat binnenkort commerciële trainingen aanbieden, speciaal voor masseurs die een succesvolle praktijk willen starten. Beste masseur, Masseursnetwerk Nederland is het nieuwe platform voor professionele masseurs en zij die dat willen worden. Je vindt er informatie over producten, cursussen, evenementen en diensten. Het

Nadere informatie

RESULTATEN ENQUETE DECEMBER 2009

RESULTATEN ENQUETE DECEMBER 2009 RESULTATEN ENQUETE DECEMBER 2009 Stichting Vrienden van Nieuw Unicum - algemeen 1. Hoe kent u de Stichting Vrienden van Nieuw Unicum? Doordat een familielid/vriend/kennis van mij in Nieuw Unicum woont

Nadere informatie

INSTRUCTIE VOOR SPELERS/COACH/TRAINERS EN OUDERS 2014-2015

INSTRUCTIE VOOR SPELERS/COACH/TRAINERS EN OUDERS 2014-2015 INLEIDING Het zaalhockey seizoen gaat beginnen en de eerste trainingen vinden plaats in de eerste week van december. Om er voor te zorgen dat de zaalhockey goed verloopt hebben we ook dit jaar een aantal

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko.

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko. Reglement Jeugd Volleybal vereniging Wijhko. In dit reglement: Algemene regels Wedstrijden spelen Training of wedstrijd afzeggen Activiteiten voor de jeugd Positief Coachen Algemene Regels Vervoer Bij

Nadere informatie

Rapportage. Onderzoek: mediawijsheid onder ouders en kinderen

Rapportage. Onderzoek: mediawijsheid onder ouders en kinderen Rapportage Onderzoek: mediawijsheid onder ouders en kinderen In opdracht van: Mediawijzer.net Datum: 22 november 2013 Auteurs: Marieke Gaus & Marvin Brandon Index Achtergrond van het onderzoek 3 Conclusies

Nadere informatie

Leerlingtevredenheidsonderzoek

Leerlingtevredenheidsonderzoek Rapportage Leerlingtevredenheidsonderzoek De Meentschool - Afdeling SO In opdracht van Contactpersoon De Meentschool - Afdeling SO de heer A. Bosscher Utrecht, juni 2015 DUO Onderwijsonderzoek drs. Vincent

Nadere informatie

Voetbalrefl ctie Ledentevredenheidsonderzoek voor voetbalverenigingen. Voetbalrefl ctie

Voetbalrefl ctie Ledentevredenheidsonderzoek voor voetbalverenigingen. Voetbalrefl ctie e Ledentevredenheidsonderzoek voor voetbalverenigingen Hoe denken uw leden over (onder meer): - de kwaliteit van de trainers en de trainingen - de normen & waarden op de club - het selectiebeleid - de

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl:

ENQUETEFORMULIER. Aantal uren actief :. Als : O wedstrijdspeler O recreant O vrijwilliger O kaderlid O anders, nl: ENQUETEFORMULIER Het bestuur wil graag op de hoogte zijn van wat onder de leden leeft. Om te inventariseren wat de wensen en behoeftes van de leden zijn, hebben wij deze enquête opgesteld. Het bestuur

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad

9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad 9. Vragenlijst tevredenheid gebruikers zwembad I. Identificatiegegevens Zwembad: Leeftijd: jaar Beroep: O Arbeider O Bediende O Zelfstandige O Werkloos O Gepensioneerde O Student O Anders, nl.: Geslacht:

Nadere informatie

000495201509/001 ENQUETE LEEFBAARHEID BINNENSTAD WEERT. Waarom deze enquête?

000495201509/001 ENQUETE LEEFBAARHEID BINNENSTAD WEERT. Waarom deze enquête? ENQUETE LEEFBAARHEID BINNENSTAD WEERT 000495201509/001 Waarom deze enquête? Dank u dat u wilt meewerken aan de Enquête Leefbaarheid Binnenstad Weert. De Bewonersorganisatie Binnenstad (BOB) onderzoekt

Nadere informatie

Resultaat tevredenheidsonderzoek externe relaties Odion

Resultaat tevredenheidsonderzoek externe relaties Odion Resultaat tevredenheidsonderzoek externe relaties Odion Resultaat externe tevredenheidsmeting Pagina 1 Rinske Rill en Dea Bobeldijk. 21 mei 1 Inhoud Samenvatting... 1. Inleiding... 4 2. Aantallen respondenten...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding EMMA. Mixed Hockeyclub Goirle

Gebruikershandleiding EMMA. Mixed Hockeyclub Goirle Gebruikershandleiding EMMA Mixed Hockeyclub Goirle Oktober 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Leden Informatie Systeem 2 De Website 2 Het ledengedeelte (EMMA) 2 Individuele instellingen 3 BAS 3 MATS 3

Nadere informatie

Zit de online burger wel online op u te wachten? Door: David Kok

Zit de online burger wel online op u te wachten? Door: David Kok Zit de online burger wel online op u te wachten? Door: David Kok Veel gemeenten zijn inmiddels actief op sociale media kanalen, zoals ook blijkt uit het onderzoek dat is beschreven in hoofdstuk 1. Maar

Nadere informatie

Enquete Olhaco Hoogeveen:

Enquete Olhaco Hoogeveen: Enquete Olhaco Hoogeveen: De resultaten zijn: 1) Wat is uw geslacht? 5% 5% Mannen Vrouwen De verhouding van mannen en vrouwen binnen de vereniging is volgends de enquête even groot, dus ook in de realiteit

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR COACHES

INFORMATIE VOOR COACHES INFORMATIE VOOR COACHES JONGSTE JEUGD SEIZOEN 2012-2013 Inhoud 1. Speeldagenrooster Jongste Jeugd 2012-2013 pag. 2 2. Het wedstrijdprogramma pag. 2 3. Rijrooster pag. 3 4. Barrooster pag. 3 5. Digitaal

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

De dienstverlening van Westerpark

De dienstverlening van Westerpark De dienstverlening van Westerpark Vanaf eind mei 2009 konden bewoners en ondernemers van Westerpark zich aanmelden bij het nieuw opgerichte digitale bewonerspanel. In deze rapportage wordt verslag gedaan

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

A1) Kennismakingsgesprek over sociale media en internetgebruik

A1) Kennismakingsgesprek over sociale media en internetgebruik Mediawijsheid A1) Kennismakingsgesprek over sociale media en internetgebruik Ik heb samen met de kinderen een gesprek gevoerd over de sociale media en het internet gebruik. Ik heb voor mezelf thuis een

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Inhoud: Het bestuur Blz 3 De wedstijdtaken enz. Blz 4 Prijsvraag! Blz 5 Sponsors en donateurs Blz 5. Even voorstellen/inleiding:

Inhoud: Het bestuur Blz 3 De wedstijdtaken enz. Blz 4 Prijsvraag! Blz 5 Sponsors en donateurs Blz 5. Even voorstellen/inleiding: Clubkrant BZ 72 Inhoud: Het bestuur Blz 3 De wedstijdtaken enz. Blz 4 Prijsvraag! Blz 5 Sponsors en donateurs Blz 5 Even voorstellen/inleiding: Wij,Vera van de Glind, Jaron Heising, Jolida van der Linden

Nadere informatie

Periode: CBT examens 15 april t/m 30 april 2014

Periode: CBT examens 15 april t/m 30 april 2014 Periode: CBT examens 15 april t/m 30 april 2014 1. Doet u dit examen voor de eerste keer of gaat het om een herexamen? Eerste keer 279 70% Herexamen 104 26% Niet beantwoord 16 4% Totaal 399 2. Als de voorlopige

Nadere informatie

Peter Schaap namens webmasters Versie: Definitief v 1.0

Peter Schaap namens webmasters Versie: Definitief v 1.0 Opsteller: Peter Schaap namens webmasters Versie: Definitief v 1.0 Versiebeheer V0.2 eerste concept V0.3 Toevoeging Jeroen Laarman V1.0 Definitieve versie Datum: 21 juli 2014 Onderwerp: Evaluatie website

Nadere informatie

Resultaten Bewonersenquête De Gravin Utrecht Zijn de WKO-problemen verholpen? Kunt u afrekenen met Mitros Warmte BV?

Resultaten Bewonersenquête De Gravin Utrecht Zijn de WKO-problemen verholpen? Kunt u afrekenen met Mitros Warmte BV? Resultaten Bewonersenquête De Gravin Utrecht Zijn de WKO-problemen verholpen? Kunt u afrekenen met Mitros Warmte BV? Aanleiding Veel bewoners van De Gravin Utrecht hebben problemen ervaren met de WKO-

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Lisa Westerman Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Lisa Westerman... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Lisa,

Nadere informatie

Informatie Avond HCS

Informatie Avond HCS Klik om de modelstijlen te bewerken Informatie Avond HCS HCS teamindelingen Door werkgroep hockey Locatie: SH Spirit 14-12-2015 Voor dat we beginnen. 14-12-2015 www.hcschiedam.nl 2 Voor dat we beginnen.

Nadere informatie

Nieuws. KNLTB Eendagstoernooien. Nieuws voor nieuwe leden

Nieuws. KNLTB Eendagstoernooien. Nieuws voor nieuwe leden 1 van 7 06/04/2011 18:46 LTC HARTEN Sportpark Wilhelmina Ginkelseweg Heelsum Introductie Nieuws Kalender Archief AC TC Harten Toernooi Nieuws Bijgewerkt op: 6-04-2011 18:38 Link naar de printversies van

Nadere informatie

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders

Gedragsregels. Beste Doskoanen, Wij onderscheiden specifieke gedragsregels voor: Accommodatie Sporters Ouders / verzorgers Trainers / leiders Normen en waarden Beste Doskoanen, Het doet mij een genoegen om als voorzitter van s.v. DOSKO het woord tot u te richten in dit boekje over de NORMEN & WAARDEN bij en in onze club. Als bestuur hechten

Nadere informatie

Welkom bij Centrum Jeugd. Informatie voor kinderen, jongeren en hun familieleden

Welkom bij Centrum Jeugd. Informatie voor kinderen, jongeren en hun familieleden Welkom bij Centrum Jeugd Informatie voor kinderen, jongeren en hun familieleden Welkom bij Centrum Jeugd Je gaat deelnemen aan een van de behandelingen bij Centrum Jeugd van GGz Breburg. De behandelaren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 Nummer 3 Seizoen 2015-2016 2015-2016-3 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 VOLAR nieuws 9 Voor de ouders 1. Inleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

LET OP: DIT DOCUMENT IS ALLEEN BEDOELD TER VOORBEREIDING. DE VRAGENLIJST KAN ONLINE INGEVULD WORDEN VIA DEZE LINK.

LET OP: DIT DOCUMENT IS ALLEEN BEDOELD TER VOORBEREIDING. DE VRAGENLIJST KAN ONLINE INGEVULD WORDEN VIA DEZE LINK. LET OP: DIT DOCUMENT IS ALLEEN BEDOELD TER VOORBEREIDING. DE VRAGENLIJST KAN ONLINE INGEVULD WORDEN VIA DEZE LINK. Introductie Fijn dat je de tijd neemt om aan onze verenigingsmonitor mee te doen! Het

Nadere informatie

Looptijd onderzoek: januari en februari 2014 Rapport: 14 maart 2014. Tevredenheidsonderzoek Rugbyclub Tilburg

Looptijd onderzoek: januari en februari 2014 Rapport: 14 maart 2014. Tevredenheidsonderzoek Rugbyclub Tilburg Looptijd onderzoek: januari en februari 2014 Rapport: 14 maart 2014 Tevredenheidsonderzoek Rugbyclub Tilburg Inleiding Voor u liggen de uitkomsten van een tevredenheidsonderzoek van uw vereniging Rugbyclub

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

AVC HERACLES NIEUWS VAN DE VOORZITTER. Beste leden,

AVC HERACLES NIEUWS VAN DE VOORZITTER. Beste leden, AVC HERACLES NIEUWS 1-2016 VAN DE VOORZITTER Beste leden, In het verleden hadden we een gedrukt boekje met nieuws, informatie en leuke rubrieken zoals: " ik geef de pen aan". Met de medewerking van Jan

Nadere informatie

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto?

FOTOREGELS. Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s. Het auteursrecht. Als ik een foto koop, krijg ik dan ook de rechten op de foto? FOTOREGELS Uitleg en regels rondom het gebruik van foto s Over auteursrecht op foto s is bij consumenten wel eens onduidelijkheid. Soms kan dat tot vervelende situaties leiden voor zowel klant als fotograaf.

Nadere informatie

Start to Move door Leo Neuteboom

Start to Move door Leo Neuteboom Start to Move door Leo Neuteboom 7 november 2015 Waarom start to Move? Ik wil dat iedereen verantwoord kan ( leren ) bewegen. Tijdens een bostraining zag ik adspirant sporters ouderwets de vergane trimbaan

Nadere informatie

Tevredenheidsenquête

Tevredenheidsenquête Tevredenheidsenquête Naam : Voornaam : Geboortedatum : Als sportclub hechten wij veel belang aan de tevredenheid van onze leden. Mogen wij u daarom vragen onderstaande enquête in te vullen. Zo kunnen wij

Nadere informatie

Harlekijn. Uitkomsten Tevredenheidsonderzoek

Harlekijn. Uitkomsten Tevredenheidsonderzoek Harlekijn Uitkomsten Tevredenheidsonderzoek december 2013 (Respons op basis van 60 vragenlijsten retour) De vragenlijst heeft betrekking op: KDV 71% BSO 29% Mijn kind(eren) maakt/ maken gebruik van de

Nadere informatie

Missie & Visie Hoge Wick Resultaten enquête en gelegenheid tot input

Missie & Visie Hoge Wick Resultaten enquête en gelegenheid tot input Missie & Visie Hoge Wick 2018-2023 Resultaten enquête en gelegenheid tot input Informatie avond leden met als doel: Kort uitleg over missie & visieplan over het waarom, wat en hoe? En dan bespreken van

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk Dalfsen ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Dalfsen zijn de afgelopen 2 jaren tevredenheidsonderzoeken

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE REDACTIE FLUITSCHEMA OKTOBER 2013

NIEUWS VANUIT DE REDACTIE FLUITSCHEMA OKTOBER 2013 NIEUWS VANUIT DE REDACTIE Dit seizoen zal Tirza de redactie van de nieuwsbrief versterken. Bij dezen zal ze zich kort voorstellen: Mijn naam is Tirza van Tuijl en ik ben 23 jaar oud. Al ongeveer 13 jaar

Nadere informatie

DWF Vraag en antwoord

DWF Vraag en antwoord DWF Vraag en antwoord 1. Moet er nog een papieren versie als backup worden gemaakt? Antwoord: Nee, alle wedstrijden die digitaal gaan dienen via het digitaal wedstrijdformulier ingevuld te worden. 2. Wanneer

Nadere informatie

7 Ouderpeiling Toelichting

7 Ouderpeiling Toelichting 7 Ouderpeiling Toelichting Hoe denken ouders over het reilen en zeilen van de brede? Aan de hand van een schriftelijke vragenlijst proberen we deze vraag te beantwoorden. Thema s die in de vragenlijst

Nadere informatie

CLIëNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2011, van brief tot conclusie!!

CLIëNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2011, van brief tot conclusie!! CLIëNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2011, van brief tot conclusie!! De brief: Het Venster F.D. Rooseveltlaan 18 Postbus 2157 5600 CD Eindhoven Eindhoven, 29 november 2011 Betreft: Enquete cliënttevredenheid Beste

Nadere informatie

De resultaten van de enquête zijn inmiddels aangeboden aan het bestuur en zijn reeds in een eerste overleg door het bestuur besproken.

De resultaten van de enquête zijn inmiddels aangeboden aan het bestuur en zijn reeds in een eerste overleg door het bestuur besproken. Beste leden van DMHC, In februari hebben wij een enquête uitgezet onder onze leden. Reden van deze enquête was inzicht te krijgen in welke zaken onze leden verbeterd zouden willen zien (en in welke volgorde),

Nadere informatie

Handleiding Docenten/Begeleiders

Handleiding Docenten/Begeleiders Handleiding Docenten/Begeleiders In dit document vindt u een aantal handige tips en wetenswaardigheden die van pas kunnen komen wanneer u het invullen van de JOB-monitor klassikaal begeleidt. 1. Algemene

Nadere informatie

RESULTATEN Hieronder volgt de samenvatting van de resultaten.

RESULTATEN Hieronder volgt de samenvatting van de resultaten. Lezersonderzoek 2015 Het lezersonderzoek is gehouden in het Delft Internet Panel (DIP). Daarnaast is er een steekproef getrokken voor respondenten met achtergrondgegevens, die minder vaak in het DIP voorkomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 5 Juni/Juli 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

Uitslag WSV-enquête 2010-2011

Uitslag WSV-enquête 2010-2011 Uitslag WSV-enquête 2010-2011 Bestaande problemen kunnen niet opgelost worden op hetzelfde niveau waarin ze gecreëerd zijn. Albert Einstein Welke thema s? Alle enquête vragen zijn thema s voor 2010-2013

Nadere informatie

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier!

Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Zevenklap 2 september 2015 Na een lange zomer is hij eindelijk weer terug van weggeweest: De Zevenklap!. Veel leesplezier! Mededelingen 2 Open trainingen........................................ 2 Inspiratieavond

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

Onderzoek Burgerpanel maart 2013

Onderzoek Burgerpanel maart 2013 Rapportage Onderzoek Burgerpanel maart 2013 In opdracht van: Contactpersoon: Gemeente Heerhugowaard Patrick Blokzijl Utrecht, maart 2013 DUO Market Research Drs. Aart van Grootheest Drs. Marjan den Ouden

Nadere informatie

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen

Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Feedback Project Ergonomisch Ontwerpen Competenties Sociaal en communicatief functioneren (P9) Initiatief (P10) Reflectie (P11) Afgelopen module heb je met een groepje gewerkt aan je project. In week 7

Nadere informatie

Gescheiden gft inzameling Nesselande

Gescheiden gft inzameling Nesselande rotterdam.nl/onderzoek Gescheiden gft inzameling Nesselande Onderzoek en Business Intelligence Gescheiden gft inzameling Nesselande Een evaluatie M. van Rhee Onderzoek en Business Intelligence (OBI) 13

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Computer Club Weesp. Zomer

Computer Club Weesp. Zomer Zomer Computer Club Weesp 2011 De Computer Club Weesp is een Vereniging die is opgericht door vijf enthousiaste vrijwilligers die veel vrije tijd hebben gestoken in het op zetten van een club voor de minder

Nadere informatie

Rapportage Wmo onderzoek Communicatie

Rapportage Wmo onderzoek Communicatie Rapportage Wmo onderzoek Communicatie Cliënten zijn tevreden over hoe het proces nu verloopt, voornamelijk door de inzet van traditionele communicatiekanalen 23 juli 2014 Versie 1,0 Inhoudsopgave Doelstelling

Nadere informatie

Uitslag Patiënten Enquête

Uitslag Patiënten Enquête Uitslag Patiënten Enquête December 2011 Een onderzoek naar patiënttevredenheid. Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek Introductie Voor u ligt het rapport patiënttevredenheid 2011. Omdat wij als dermatologisch

Nadere informatie

Welkom bij hockeyvereniging MHC De Westerduiven

Welkom bij hockeyvereniging MHC De Westerduiven Informatie indeling jeugd seizoen 2014-2015 Welkom bij hockeyvereniging MHC De Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met respect en plezier.

Nadere informatie

Sociale media. Over het EenVandaag Opiniepanel. 15 augustus 2015. Over dit onderzoek

Sociale media. Over het EenVandaag Opiniepanel. 15 augustus 2015. Over dit onderzoek Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 45.000 mensen. Zij beantwoorden vragenlijsten op basis van een online onderzoek. De uitslag van de peilingen onder het EenVandaag

Nadere informatie