Afwezig : Toon Vancoillie, Burgemeester - verontschuldigd. De heer Johan De Cuman verlaat de zitting gedurende de behandeling van punt 2.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Afwezig : Toon Vancoillie, Burgemeester - verontschuldigd. De heer Johan De Cuman verlaat de zitting gedurende de behandeling van punt 2."

Transcriptie

1 Zitting van 10 februari 2015 Aanwezig: Logghe Christine voorzitter De Neve Stijn, Callebert Mieke, Vandecappelle Magda, Ampe Lieve, Waeyaert Jolien, Rossey Lode, Volckaert Carine, De Cuman Johan - Leden De Meyer Sara, secretaris. Afwezig : Toon Vancoillie, Burgemeester - verontschuldigd De heer Johan De Cuman verlaat de zitting gedurende de behandeling van punt 2. OPENBARE VERGADERING 1. Registratie voorkooprecht door OCMW (Dossier notaris Vermeersch Arnold) Neemt akte van de aanbiedingen recht van voorkoop via het VLM loket voor het dossiernummer zoals hierna omschreven en wenst haar voorkooprecht niet te benutten op dit dossier met volgende details: Dossiernr. Type aanbieder Aanbieder Type verkoo p Definitieve prijs Datum Ingediend NOTARIS VERMEERSCH ARNOLD Verkoop uit de hand ,00 14/01/2015 Ca Pa Key Aard Perceel Oppervlakte Perceelsdeel 32025B0950/00F002 Huis 4 A 63,0000 Ca Gehele perceel De heer Johan De Cuman verlaat de vergaderzaal gedurende de behandeling van dossier 2.

2 2. Registratie voorkooprecht door OCMW (Dossier notaris Johan De Cuman) Neemt akte van de aanbiedingen recht van voorkoop via het VLM loket voor het dossiernummer zoals hierna omschreven en wenst haar voorkooprecht niet te benutten op dit dossier met volgende details: Dossiernr. Type aanbieder Aanbieder Type verkoop Definitieve prijs Datum Ingediend Johan De Cuman & Debbie Hebbelinck Verkoop uit de hand ,00 13/01/2015 Ca Pa Key Aard Perceel Oppervlakte Perceelsdeel 32011C0703/00B003 DApGeb 24 A 37,0000 Ca Gedeelte van het perceel 3. Onroerend patrimonium goedkeuring akte verkoop van twee percelen grond, gekadastreerd 4 e afdeling - deelgemeente Zarren, met een oppervlakte van enerzijds 19 a 96 ca (sectie A nr 137 b) en anderzijds 11 a 30 ca (sectie A nr 141) aan de zittende pachter VANHEULE Robert Sylveer Valeer, wonende te 8610 Kortemark, Baridamstraat 13, volgens de voorwaarden en modaliteiten zoals opgesteld en uitgevoerd via het ambt van notaris Christophe VANDEURZEN, geassocieerd notaris te Koekelare. Gelet op het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn en houdende diverse bepalingen betreffende het personeel, de financiën en de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn.; Gelet op de ontvangst van de ontwerp verkoopakte opgesteld door door notaris Christophe VANDEURZEN, geassocieerd notaris te Koekelare en overgemaakt per mailbericht dd. 29/01/2015 aan de secretaris; Overwegende dat de verkoop betrekking heeft op volgend onroerende goed, volgens het ontwerp van de akte, met volgende geografische en kadastrale omschrijving :

3 1) Gemeente KORTEMARK vierde afdeling - ZARREN Een perceel hooiland gelegen nabij de Broekagie, gekadastreerd of het geweest zijnde, volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger onder de sectie A, nummer 137/B, met een oppervlakte volgens kadaster van negentien are zesennegentig centiare (19a 96ca). Kadastraal inkomen : acht euro (8,00 EUR). 2) Gemeente KORTEMARK vierde afdeling ZARREN Een perceel hooiland gelegen nabij de Broekagie, gekadastreerd of het geweest zijnde, volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger onder de sectie A, nummer 141, met een oppervlakte van elf are dertig centiare (11a 30ca). Kadastraal inkomen : vier euro (4,00 EUR). Overwegende dat de akte verkoop ter goedkeuring wordt voorgelegd, onder voorbehoud van niet-schorsing of nietvernietiging door de toeziende overheden, onder voormelde schorsende voorwaarde, mits de prijs van DRIEDUIZEND HONDERD ZESENTWINTIG EURO (3.126,00 EUR), Gelet op de stukken in het dossier, omvattende : Bijlage 1 : besluit raad 6/5/2014 m.b.t. verzoek zittende pachter tot aankoop van de beoogde 2 percelen Bijlage 2 : besluit raad 12/01/2014 (vastleggen verkoopprijs Bijlage 3 : mailbericht notariaat met melding van het vruchteloos voeren van een procedure van hoger bod. Bijlage 4 : ontwerpakte Overwegende dat de voorwaarden van de verkoop vervat zijn in de voormelde stukken; Overwegende dat de verkoop gebeurt zoals omschreven in de stukken zoals ze in het dossier voorkomen; Gelet op de wet van 29 juli 1991 betreffende de uitdrukkelijke motiveringsplicht van bestuurshandelingen; Gelet op artikel 248 tot en met 261 houdende bestuurlijk toezicht van het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn en houdende diverse bepalingen betreffende het personeel, de financiën en de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Gelet op het decreet van 26 maart 2004 betreffende de openbaarheid van bestuur; Overwegende dat dit onroerend goed geschat werd door de eerst aanwezen inspecteur ontvanger van de registratie te Torhout

4 aan een prijs van 0,68 euro per m²en er aldus wordt verkocht aan een hogere prijs, zijn één euro per m²; Overwegende dat eenieder de kans heeft gekregen een hoger bod uit te brengen ten kantore van de notaris na een openbare oproep; Overwegende dat het notariskantoor ons laat weten dat er geen hoger bod werd ontvangen en de publicatietermijn verstreken is; Overwegende dat de voorwaarden vervat zijn in de akte zoals deze werd ontvangen van de notaris, voornoemd; Besluit eenparig : Artikel 1: goedkeuring te verlenen aan het in het onderwerp omschreven dossier, in het bijzonder omvattende de akte en de stukken zoals opgesteld door notaris Christophe VANDEURZEN, geassocieerd notaris te Koekelare en omschreven in het overwegend gedeelte van onderhavige beslissing. Artikel 2 : De verkoop gebeurt voor de redenen zoals opgegeven in de corpus van onderhavige beslissing en onder de algemene voorwaarden zoals ze opgenomen werden in de ontwerpakte en de diverse voormelde stukken in het dossier. Artikel 3: De hypotheekbewaarder ontslag te verlenen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van de akten. Artikel 4: De Voorzitter en secretaris worden belast met de verdere uitvoering van dit besluit. Artikel 5: Een eensluidend verklaard uittreksel van onderhavige beslissing zal aan de authentieke akte(n) aangehecht blijven. 4. Aanpassing dagprijs serviceflatgebouw t Kouterhuys indexatie per 01/03/2015 Gelet op het Ministerieel Besluit van 12/08/2005 houdende bijzondere bepalingen inzake prijzen voor de sector van de instellingen voor bejaardenopvang, meer bepaald het artikel 5 1 2;

5 Overwegende de mogelijkheid om de aanpassing van de dagprijzen die men wenst toe te passen mede te delen aan de Prijzendienst bij aangetekend schrijven met bericht van ontvangst, wanneer deze aanpassing zich ten hoogste beperkt tot een percentage dat overeenkomt met een lineaire aanpassing van de prijzen aan het indexcijfer van de consumptieprijzen over een periode van maximum zesendertig maanden voorafgaand aan de maand waarin de kennisgeving wordt ontvangen; Overwegende dat op basis van het voorgaande een aanpassing van de huidige dagprijs van het serviceflatgebouw kan doorgevoerd worden; Overwegende dat de huidige dagprijzen sedert 1 februari 2014 de volgende zijn; flat met 1 slaapkamer : per dag flat met 2 slaapkamers : per dag Gelet op het indexcijfer van december 2014 : ; Gelet op het indexcijfer van december 2013 : ; Overwegende dat bijgevolg de nieuwe aangepaste prijzen de volgende bedragen : flat met 1 slaapkamer : per dag flat met 2 slaapkamers : per dag Overwegende dat bij ontstentenis van een weigering door de Prijzendienst binnen de tien dagen die volgen op de ontvangst van de kennisgeving, de meegedeelde verlaging toegepast mag worden ten vroegste vanaf de vijftiende dag te rekenen vanaf de ontvangst van de kennisgeving; Gelet op de besprekingen hieromtrent; Gelet op de organieke wet van 8 juli 1976 betreffende de OCMW; Gelet op het decreet van 19 december 2008 betreffende de organisatie van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn; Beslist eenparig : Art. 1 : Aan de Prijzendienst van de FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie wordt kennis gegeven van de nieuwe geïndexeerde dagprijs (index der consumptieprijzen). Art. 2 : Behoudens weigering door de Prijzendienst binnen de tien dagen die volgen op de ontvangst van voormelde kennisgeving wordt per 1 maart 2015 volgende dagprijzen van toepassing in het serviceflatgebouw t Kouterhuys :

6 flat met 1 slaapkamer : per dag flat met 2 slaapkamers : per dag; Art. 3 : Deze beslissing zal op lijst toegestuurd worden aan de Hogere Overheid. 5. Goedkeuring kaderreglement borgstelling betreffende het verblijf van inwoners van Kortemark in een WZC. Besluit eenparig : Artikel 1 :. Het OCMW van Kortemark zal steeds positief ingaan op de vraag van een WZC voor borgstelling verblijfskosten. Artikel 2 : Om terugbetaling van de gemaakte verblijfkosten te waarborgen, zal het OCMW indien mogelijk een hypothecaire inschrijving nemen op de bestaande onroerende goederen van de oudere ten bedrage van Het geeft het OCMW van Kortemark de zekerheid dat de verblijfkosten of althans een gedeelte ervan, terugbetaald zullen worden. Pas wanneer er geen onroerende goederen zijn, wordt indien mogelijk gewerkt met een spaarrekening tbv Artikel 3 : Alvorens een tussenkomst te verlenen, zal het OCMW steeds nagaan in hoeverre de verblijfkosten kunnen teruggevorderd worden van de onderhoudsplichtigen. De onderhoudsplichtigen zijn in eerste instantie de kinderen van de oudere. Mogelijk zullen zij dus een financiële inspanning moeten leveren om de plaatsing mogelijk te maken. Artikel 4 : Voor de residenten van Blijgaarde die overgaan naar VZW Blijvelde WZC worden volgende overgangsbepalingen toegepast 1) Indien Blijvelde WZC geen borgstelling vraagt aan het OCMW van Kortemark, dan wordt - de eventueel geblokkeerd spaarrekening vrijgegeven; - handlichting gegeven van de eventueel bestaande hypothecaire inschrijving. 2) Indien Blijvelde WZC wel een borgstelling vraagt aan het OCMW, dan wordt

7 a) indien er een wettelijke hypotheek is genomen : - gebeurt er geen handlichting van deze hypotheek. - zo er een geblokkeerde spaarrekening is, wordt deze volledig vrijgegeven. b) indien er geen wettelijke hypotheek werd genomen : - Zo er een geblokkeerde spaarrekening is, wordt deze behouden tot maximum Het saldo boven de wordt vrijgegeven. 6. Doorstorten bedragen pensioenen gewezen OCMW-voorzitters aan de pensioenverzekering van het gemeentebestuur bij Ethias Gelet op de wet van 05 augustus 1978 ; Gelet op de wet van 8 december 1976 tot regeling van het pensioen van sommige mandatarissen en van dat van hun rechtverkrijgenden ; Overwegende dat het gemeentebestuur van Kortemark aangesloten is bij de verzekering Ethias via een pensioenverzekering voor de uitbetaling van de gewezen politieke mandatarissen ; Overwegende dat Ethias momenteel de pensioenen uitbetaalt van de mandatarissen die in het verleden o.a. ook OCMW-voorzitter zijn geweest ; Overwegende dat het OCMW dit aandeel t.e.m doorstortte naar het gemeentebestuur ; Gelet op het overzicht van Ethias in bijlage van de nog door te storten bedragen sinds 2011 voor een totaal bedrag van ,73 ; Besluit eenparig : Artikel 1 : Het OCMW betaalt de premie voor het aandeel van de gewezen OCMW-voorzitters jaarlijks rechtstreeks aan de pensioenverzekering, zoals afgesloten door het gemeentebestuur van Kortemark. Artikel 2 : de nodige budgetten worden hiertoe ingeschreven bij de eerste aanpassing van de meerjarenplanning

8 7. Aanpassing van de raadsbeslissing van 2 december 2014 houdende de goedkeuring van de verschillende wijzigingen betreffende de verschillende rechtspositieregelingen van het OCMW. Gelet op het OCMW-decreet; Gelet op het besluit van de Vlaamse Regering van 7 december 2007 houdende de minimale voorwaarden voor de personeelsformatie, de rechtspositieregeling en het mandaatstelsel van het gemeentepersoneel en het provinciepersoneel en houdende enkele bepalingen betreffende de rechtspositie van de secretaris en de ontvanger van de openbare centra voor maatschappelijk welzijn, zoals gewijzigd; Gelet op de raadsbeslissing van 2 december 2014 houdende goedkeuring van verschillende wijzigingen betreffende de rechtspositieregeling voor het gemeentepersoneel; Gelet op de vastgestelde bijlage II bij de rechtspositieregeling, in het bijzonder de vastgestelde ervaring bij de aanwervingsvoorwaarden voor de betrekkingen van niveau D en E; Overwegende dat het wenselijk is om de vermelding minstens 4 jaar relevante beroepservaring te schrappen aangezien het de bedoeling is om voor betrekkingen van niveau D en E geen eisen te stellen met betrekking tot de ervaring; Overwegende dat een aanpassing van bijlage II van de rechtspositieregeling wenselijk is om reden zoals hierboven vermeld; Gelet op de wet van 19 december 1974 tot regeling van de betrekkingen tussen de overheid en de vakbonden van haar personeel en het koninklijk besluit van 28 september 1984 tot uitvoering van de wet van 19 december 1974 tot regeling van de betrekkingen tussen de overheid en de vakbonden van haar personeel; Gelet op het protocol van de vakorganisaties zoals blijkt uit hun bevestiging per van 28 januari 2015 van het A.C.O.D.

9 en van 30 januari 2015 van het ACV Openbare diensten met betrekking tot de voorgestelde aanpassing van bijlage II van de rechtspositieregeling; Gelet op het bespreking en akkoord van het managementteam dd. 23 januari 2015 met de voorgestelde aanpassing van de bijlage II van de rechtspositieregeling; Overwegende dat dit besluit genomen wordt onder voorbehoud van goedkeuring door het gemeentebestuur; Gelet op het advies van het schepencollege van 9 februari 2014; Besluit eenparig : Artikel 1: De ocmw-raadsbeslissing dd. 2 december 2014 houdende goedkeuring van verschillende wijzigingen betreffende de rechtspositieregeling voor het gemeentepersoneel aan te passen, in het bijzonder bijlage II, inzonderheid de vermelding minstens 4 jaar relevante beroepservaring hebben bij de aanwervingsvoorwaarden voor betrekkingen van niveau D en E te schrappen. Artikel 2: Onderhavige beslissing vormt één geheel met de raadsbeslissing van 2 december 2014 Artikel 4: de OCMW-raad geeft positief advies aan het gemeentebestuur om deze wijziging ook door te voeren in bijlage 2 van de rpr van het gemeentepersoneel. Artikel 3: Onderhavige beslissing met bijhorende stukken wordt overgemaakt aan de toezichthoudende overheid.

1. Onroerend patrimonium goedkeuring akte verkoop van een perceel landbouwgrond, gelegen nabij de Kruisstraat -

1. Onroerend patrimonium goedkeuring akte verkoop van een perceel landbouwgrond, gelegen nabij de Kruisstraat - Zitting van 15 september 2015 Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Ampe Lieve, Waeyaert Jolien, Vandecappelle Magda, Rossey Lode, Volckaert Carine, De Neve Stijn, Callebert Mieke, De Cuman Johan Leden

Nadere informatie

Verontschuldigd: Jolien Waeyaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon Vancoillie, Burgemeester

Verontschuldigd: Jolien Waeyaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon Vancoillie, Burgemeester Zitting van 24 juli 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Stijn De Neve, Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Lode Rossey, Carine Volckaert, OCMW raadsleden Sara De Meyer, Algemeen Directeur Verontschuldigd:

Nadere informatie

Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Ampe Lieve, Rossey Lode, Volckaert Carine, Callebert Mieke en Vandewalle Ronny Leden De Meyer Sara Secretaris.

Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Ampe Lieve, Rossey Lode, Volckaert Carine, Callebert Mieke en Vandewalle Ronny Leden De Meyer Sara Secretaris. Zitting van 24 januari 2017 Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Ampe Lieve, Rossey Lode, Volckaert Carine, Callebert Mieke en Vandewalle Ronny Leden De Meyer Sara Secretaris. Verontschuldigd : De Neve

Nadere informatie

Zitting van 27 maart 2018

Zitting van 27 maart 2018 Zitting van 27 maart 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Sara

Nadere informatie

Zitting van 25 juli 2017

Zitting van 25 juli 2017 Zitting van 25 juli 2017 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Stijn De Neve, Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Raadsleden Toon Vancoillie, Burgemeester

Nadere informatie

Zitting van 24 april 2018

Zitting van 24 april 2018 Zitting van 24 april 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Toon

Nadere informatie

RAAD VAN BESTUUR VAN 14 december Dagorde

RAAD VAN BESTUUR VAN 14 december Dagorde RAAD VAN BESTUUR VAN 14 december 2015 Dagorde 01 Verslagen 02 Aanpassing Meerjarenplan 2014-2019. Goedkeuring. 03 Budget 2016. Goedkeuring. 04 Terugbetaling lidgelden en deelname aan sportactiviteiten

Nadere informatie

Verontschuldigd: Mieke Callebert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden

Verontschuldigd: Mieke Callebert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Zitting van 27 februari 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Stijn De Neve, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, OCMW raadsleden Sara De Meyer, Algemeen Directeur

Nadere informatie

1. Personeel : Secretaris en financieel beheerder - eedaflegging

1. Personeel : Secretaris en financieel beheerder - eedaflegging Zitting van 12 juni 2014 Aanwezig : Logghe Christine voorzitter De Neve Stijn, Callebert Mieke, Vandecappelle Magda, Ampe Lieve, Waeyaert Jolien, Rossey Lode, Volckaert Carine, De Cuman Johan - Leden Terryn

Nadere informatie

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis)

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis) OCMW-raad Wachtebeke Verslag 22 november 2016 (19 uur- vergaderlokaal oud rusthuis) Aanwezig: An Delen, Jacqueline Van Pamel, Marleen Claeys, Raf De Weggheleire, Anita Van Cronenburg, Willy Celie, Jan

Nadere informatie

ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2014.

ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2014. ZITTING VAN 25 NOVEMBER 2014. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST

Nadere informatie

OCMW Kortemark. Raadszitting van 7 oktober 2014 om 19u30 in de zetel van het OCMW, Hospitaalstraat 31, 8610 Kortemark.

OCMW Kortemark. Raadszitting van 7 oktober 2014 om 19u30 in de zetel van het OCMW, Hospitaalstraat 31, 8610 Kortemark. OCMW Kortemark Raadszitting van 7 oktober 2014 om 19u30 in de zetel van het OCMW, Hospitaalstraat 31, 8610 Kortemark. VERSLAG OPENBARE VERGADERING 1. Voorstelling project Time Out Wouter Verschaeve van

Nadere informatie

Afwezig/Verontschuldigd : Toon Vancoillie, Burgemeester. 1. Goedkeuring Samenwerkingsovereenkomst TIME-OUT Houtland

Afwezig/Verontschuldigd : Toon Vancoillie, Burgemeester. 1. Goedkeuring Samenwerkingsovereenkomst TIME-OUT Houtland Zitting van 14 juli 2015 Aanwezig : Logghe Christine voorzitter De Neve Stijn, Callebert Mieke, Vandecappelle Magda, Ampe Lieve, Waeyaert Jolien, Rossey Lode, Volckaert Carine, De Cuman Johan - Leden De

Nadere informatie

Verslagen van de gemeenteraad. Nr. 8 De gemeenteraad in zitting van 30 juli 2018 De vergadering begint om 20.00u.

Verslagen van de gemeenteraad. Nr. 8 De gemeenteraad in zitting van 30 juli 2018 De vergadering begint om 20.00u. Verslagen van de gemeenteraad Nr. 8 De gemeenteraad in zitting van 30 juli 2018 De vergadering begint om 20.00u. 189 Dagorde De raad OPENBARE VERGADERING 1. Afwezigheid van de gemeentesecretaris. Aanduiding

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN PROVINCIE VLAAMS BRABANT ---- OCMW LUBBEEK ---- DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 december 2011, 20.30 u AANWEZIG: Voorzitter : Jan VAN BRUSSELT Leden : Maria SCHREVENS, Ingrid VANDEN

Nadere informatie

Verontschuldigd : Ampe Lieve, De Neve Stijn, Rossey Lode en Vancoillie Toon. 1. Goedkeuring gunning : Omgevingswerken BKO Kortemark

Verontschuldigd : Ampe Lieve, De Neve Stijn, Rossey Lode en Vancoillie Toon. 1. Goedkeuring gunning : Omgevingswerken BKO Kortemark Zitting van 25 april 2017 Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Waeyaert Jolien, Vandecappelle Magda, Volckaert Carine, Callebert Mieke en Vandewalle Ronny Leden De Meyer Sara Secretaris. Verontschuldigd

Nadere informatie

Zitting van 23 februari 2016

Zitting van 23 februari 2016 Zitting van 23 februari 2016 Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Ampe Lieve, Waeyaert Jolien, Vandecappelle Magda, Rossey Lode, Volckaert Carine, De Neve Stijn, Callebert Mieke, Vandewalle Ronny Leden

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden

OPENBARE ZITTING. 1. Grondsondering site Molenkouter - gunning en goedkeuring lastvoorwaarden Wichelen, 8/12/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 12 februari 2014

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 12 februari 2014 Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 12 februari 2014 Aanwezig: MM. Jacobs Lydie, voorzitter, Croisiaux Katrien, Goormans Beatrijs, Kerkhofs Hilda, Neyens Carine, Schrooten

Nadere informatie

Vandewalle Ronny verlaat de zitting tijdens de behandeling van punt 10.

Vandewalle Ronny verlaat de zitting tijdens de behandeling van punt 10. Zitting van 27 september 2016 Aanwezig: Logghe Christine Voorzitter Ampe Lieve, Waeyaert Jolien, Rossey Lode, Vandecappelle Magda, Volckaert Carine, De Neve Stijn, Callebert Mieke en Vandewalle Ronny -

Nadere informatie

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017

DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 24 JANUARI 2017 Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge Van

Nadere informatie

Gelet op de organieke wet d.d. 8 juli 1976 betreffende de openbare centra voor maatschappelijk welzijn, hierna de organieke OCMW-wet genoemd;

Gelet op de organieke wet d.d. 8 juli 1976 betreffende de openbare centra voor maatschappelijk welzijn, hierna de organieke OCMW-wet genoemd; VLAAMSE OVERHEID DE GOUVERNEUR VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN Gelet op de organieke wet d.d. 8 juli 1976 betreffende de openbare centra voor maatschappelijk welzijn, hierna de organieke OCMW-wet genoemd; Gelet

Nadere informatie

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016

OCMW BEVEREN AGENDA DE VOORZITTER OPENT DE VERGADERING OM UUR ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 18 MEI 2016 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium 2. (GVM) Grond

Nadere informatie

Raad van 31 januari 2017

Raad van 31 januari 2017 Raad van 31 januari 2017 Aanwezig: Brugada Terradellas P., waarnemend voorzitter; D Haese J., De Clercq A., Henderickx S. (vanaf 20.00 uur), Lemmens J., Matthys R., Meuleman G., Droessaert S., Wyndaele

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 OKTOBER 2015 AGENDA Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting (gedeelte openbare zitting) - goedkeuring 1.1.

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 19 juni 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 19 juni 2018 De OCMW-raad Lijst met ontwerpbesluiten van de OCMW-raad van dinsdag 3 juli 2018 OPENBARE ZITTING Bestuur en Beleid Notulen 1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 19 juni 2018 - OCMW-decreet

Nadere informatie

Verontschuldigd : Logghe Christine, Ampe Lieve, Waeyaert Jolien, Rossey Lode en Vancoillie Toon.

Verontschuldigd : Logghe Christine, Ampe Lieve, Waeyaert Jolien, Rossey Lode en Vancoillie Toon. Zitting van 19 juli 2016 Aanwezig : De Neve Stijn waarnemend Voorzitter Vandecappelle Magda, Volckaert Carine, Callebert Mieke en Vandewalle Ronny Leden De Meyer Sara Secretaris. Verontschuldigd : Logghe

Nadere informatie

Logghe Christine is niet aanwezig bij de behandeling van het agendapunt met referentie OR/2017/089 (art van het OCMWdecreet).

Logghe Christine is niet aanwezig bij de behandeling van het agendapunt met referentie OR/2017/089 (art van het OCMWdecreet). Zitting van 29 augustus 2017 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Stijn De Neve, Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Iris Plaisier, Raadsleden Stephan

Nadere informatie

C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere, K. Steyaert, E. Donné, L. Dobbelaere, C.

C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere, K. Steyaert, E. Donné, L. Dobbelaere, C. NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 6 november 2018 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere, K. Steyaert,

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 26 mei Kennisgeving notulen van het vast bureau van 4 mei 2016, 18 mei 2016 en 1 juni 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 30 JUNI 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

ZITTING VAN 20 FEBRUARI 2013

ZITTING VAN 20 FEBRUARI 2013 ZITTING VAN 20 FEBRUARI 2013 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Renaat RAES, Hubert SOENS, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Godelieve VAN EECKHOUT, Arlette DIERICKX, Filip DE SMEDT, Patrick

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017 1 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 20 SEPTEMBER 2017 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 3 februari 2011 om 20.00 uur

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 3 februari 2011 om 20.00 uur Aanwezig Voorzitter: Jo Dardenne Raadsleden: Rudi Vandermeeren, mevrouw Daniëlle Sente, Patrick Carnotensis, mevrouw Ingrid Moens, mevrouw Maria Vrancken, Jean Pierre Claes, Kim Mommen, mevrouw Greet Baldewijns

Nadere informatie

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 O.C.M.W. ARDOOIE Raad voor Maatschappelijk Welzijn Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Hilde Stevens,

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 20 november 2013

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 20 november 2013 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 20 november 2013 Jos Cauwberghs - de voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Kris Hendrickx, Conny Gevens, Joachim Lelièvre- Damit, Johny Stiers

Nadere informatie

Zitting van 18 augustus 2015

Zitting van 18 augustus 2015 Zitting van 18 augustus 2015 Aanwezig: Logghe Christine voorzitter Ampe Lieve, Waeyaert Jolien, Rossey Lode, Magda Vandecappelle, Volckaert Carine, De Neve Stijn, Callebert Mieke - Leden De Meyer Sara,

Nadere informatie

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015.

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST Marie-Louise,

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 19 juni 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 19 juni 2018 De OCMW-raad Notulen OCMW-raad dinsdag 3 juli 2018 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Alexis Beernaert, Stefanie Costenoble, Robin Declerck, Lode Degrieck, Liesbeth Gellinck, Anneloor Laevens, Els Sarazyn,

Nadere informatie

1. Akteneming van de eedaflegging van Vandewalle Ronny als OCMW-raadslid

1. Akteneming van de eedaflegging van Vandewalle Ronny als OCMW-raadslid Zitting van 19 januari 2016 Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Ampe Lieve, Waeyaert Jolien, Vandeppelle Magda, Rossey Lode, Volckaert Carine, De Neve Stijn, Callebert Mieke, Vandewalle Ronny Leden

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 8 APRIL 2009.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 8 APRIL 2009. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 8 APRIL 2009. Aanwezig: della FAILLE d HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. GHEYSENS Rudy, DE BRUYNE Patrick, VERZELE Jozef, DE FEYTER

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 MAART 2016 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 MAART 2016 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 21 MAART 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris Ursula Bervoets: raadslid De voorzitter

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014

OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014 NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 28 OKTOBER 2014 Aanwezig: Surkyn Sonja - voorzitter Schepens Michel, Pernet Godelieve, Seys Roger, Maes Benny, Deckers Hilde, Debruyne Katrien, Jeunen Maria,

Nadere informatie

Raad voor Maatschappelijk Welzijn

Raad voor Maatschappelijk Welzijn Raad voor Maatschappelijk Welzijn Notulen open zitting Zitting van 24 januari 2017 Samenstelling: Aanwezig: de heer Roger Seys; mevrouw Sonja Surkyn; de heer Michel Schepens; de heer Tim Theunis; mevrouw

Nadere informatie

Zitting van 29 mei 2018

Zitting van 29 mei 2018 Zitting van 29 mei 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Stijn De Neve, Mieke Callebert, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW

Nadere informatie

De gemeenteraad. Ontwerpbesluit

De gemeenteraad. Ontwerpbesluit De gemeenteraad Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 januari 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00009 Onderwerp: Rechtspositieregeling Personeel Stad Gent - Invoering van het gemeenschappelijk arbeidsreglement

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-03-14 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJKE WELZIJN

OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJKE WELZIJN PROVINCIE ANTWERPEN GEMEENTE BRECHT OPENBAAR CENTRUM VOOR MAATSCHAPPELIJKE WELZIJN VERSLAG RAAD : 16/02/2016 Aanwezig : A. Van Dyck, voorzitter. L. Bennenbroek, C. Dierckx, J. Dignef, M. Van Dyck, F. Vangilbergen,

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer,

Kaprijke, 1 juni 2011. Geachte mevrouw, Geachte heer, Kaprijke, 1 juni 2011 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij nodigen u uit tot het bijwonen van de vergadering van de raad voor maatschappelijk welzijn van het OCMW van Kaprijke die doorgaat op donderdag 9

Nadere informatie

Verslag van de publieke vergadering van 22 januari 2008:

Verslag van de publieke vergadering van 22 januari 2008: Verslag van de publieke vergadering van 22 januari 2008: Aanwezig te 19.30 uur: MM. Verelst Leo, Holemans Emiel, Lemmens Jozef, Vervoort Anne-Marie, Roevens Lutgarde, Sels Ritta, Boeckxstaens Veerle, Van

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 MEI 2011.

ZITTING VAN 23 MEI 2011. ZITTING VAN 23 MEI 2011. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk, STASSIJNS

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 mei 2011 om 20.30 uur

VERSLAG VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 mei 2011 om 20.30 uur Aanwezig Voorzitter: Jo Dardenne Raadsleden: Rudi Vandermeeren, mevrouw Daniëlle Sente, Patrick Carnotensis, mevrouw Ingrid Moens, mevrouw Maria Vrancken, Jean Pierre Claes, Kim Mommen, mevrouw Greet Baldewijns

Nadere informatie

gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 mei 2017 Besluit nummer: 2017_GR_00443

gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 mei 2017 Besluit nummer: 2017_GR_00443 gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 mei 2017 Besluit nummer: 2017_GR_00443 Onderwerp: Sluiten van een ruilovereenkomst met betrekking tot diverse onroerende goederen gelegen te Gent, eigendom

Nadere informatie

De heer Vancoillie Toon vervoegt de zitting vanaf punt Buitengebruikstelling materiële vaste activa activa woonzorgcentrum

De heer Vancoillie Toon vervoegt de zitting vanaf punt Buitengebruikstelling materiële vaste activa activa woonzorgcentrum Zitting van 17 november 2015 Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Ampe Lieve, Waeyaert Jolien, Vandecappelle Magda, Rossey Lode, Volckaert Carine, Callebert Mieke, De Cuman Johan Leden De Meyer Sara

Nadere informatie

AANKOOPBELOFTE EN VASTSTELLING HOOGSTE BOD

AANKOOPBELOFTE EN VASTSTELLING HOOGSTE BOD Vlaamse overheid Dossiernr. Afdeling Vastgoedtransacties: 07745-001a Dossiernr. klant: Repertoriumnr.: Blad 1 van 3 AANKOOPBELOFTE EN VASTSTELLING HOOGSTE BOD Op achtentwintig maart tweeduizend negentien

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 19 DECEMBER 2017 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 11 FEBRUARI 2009.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 11 FEBRUARI 2009. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 11 FEBRUARI 2009. Aanwezig: della FAILLE d HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. NEIRINCK Rita, DE BRUYNE Patrick, BRAECKMAN Patricia, VERZELE

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 28 JUNI 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 24 mei 2017 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Jos Steenwinckels, Conny Gevens, Joachim Lelièvre-Damit, Freddy Mannaerts,

Nadere informatie

DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC)

DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC) DAGORDE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 26 oktober 2016 om 20.00 uur Graethempoort 3A ( cafetaria oude WZC) (conform artikel 29 tot en met 33 van het decreet van 19 december 2008) Aanwezig Voorzitter:

Nadere informatie

Besluit van de Deputatie

Besluit van de Deputatie departement Personeel --- vergadering van 21 maart 2019 aanwezig Moens Kurt, wnd. voorzitter Grillaert Leentje Gillis Riet Charlier Anna Maria leden De Smet Albert, provinciegriffier dossiernummer: 1901374

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 8 februari 2017

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 8 februari 2017 Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 8 februari 2017 Aanwezig: MM. Jacobs Lydie, voorzitter, Ceyssens Noëlla, Cousaert Roger, Croisiaux Katrien, Kerkhofs Hilda, Neyens

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN DONDERDAG 26 NOVEMBER 2015. OPENBAAR

VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN DONDERDAG 26 NOVEMBER 2015. OPENBAAR VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN DONDERDAG 26 NOVEMBER 2015. Aanwezig: Verontschuldigd: Julie Asselman, Voorzitter Anne Del Piero, Jos Cools, Jeannine Van de Vreken, Erik Crombé, Ann Tambour,

Nadere informatie

Zitting: 7 november 2017

Zitting: 7 november 2017 Zitting: 7 november 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Carmen Vandemaele, Dieter Vanovertveldt, Glenn Degeyter, Terry Callens, Hilde Stevens

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van

Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-01-18 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

Verontschuldigd : Vandewalle Ronny en Waeyaert Jolien. Vancoillie Toon verlaat de zitting na de behandeling van punt 17.

Verontschuldigd : Vandewalle Ronny en Waeyaert Jolien. Vancoillie Toon verlaat de zitting na de behandeling van punt 17. Zitting van 29 november 2016 Aanwezig : Logghe Christine Voorzitter Ampe Lieve, Vandecappelle Magda, Rossey Lode, Volckaert Carine, De Neve Stijn, Callebert Mieke Leden De Meyer Sara - Secretaris Vancoillie

Nadere informatie

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 7 februari 2017 wordt goedgekeurd.

Het proces-verbaal van de openbare zitting van de Raad dd. 7 februari 2017 wordt goedgekeurd. OCMW DEINZE NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van 07 maart 2017 Zijn aanwezig: C. De Spiegelaere, OCMW-voorzitter; W. De Ketelaere, R. Van Neste, R. Ranschaert, P. De Maertelaere,

Nadere informatie

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het decreet van 23 januari 2009 tot wijziging van het Gemeentedecreet van 15 juli 2005, artikel 151;

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het decreet van 23 januari 2009 tot wijziging van het Gemeentedecreet van 15 juli 2005, artikel 151; 1 Besluit van de Vlaamse Regering betreffende de inwerkingtreding van diverse bepalingen van het decreet van 23 januari 2009 tot wijziging van het Gemeentedecreet, de uitvoering en inwerkingtreding van

Nadere informatie

ZITTING VAN 25 JANUARI 2012

ZITTING VAN 25 JANUARI 2012 1 ZITTING VAN 25 JANUARI 2012 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Lutgarde GEEROMS, Renaat RAES, Hubert SOENS, Annita SONCK, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Lutgarde VAN DEN BRANDE, Godelieve

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 JANUARI 2015 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 JANUARI 2015 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 26 JANUARI 2015 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: : raadsleden; Guido Goossens: OCMW-secretaris De voorzitter opent de vergadering.

Nadere informatie

DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD

DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college 1 schepen J. Deroo Dienst technische dienst Volgnummer dossier Onderwerp Gemeentelijk patrimonium. Aankoop 1.190,18 m2 grond,

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 OKTOBER 2018

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 OKTOBER 2018 108 OCMW BEVEREN ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 17 OKTOBER 2018 AGENDA OPENBARE ZITTING Goedkeuring - Aktename - Bekrachtiging 1. Verslag vorige zitting - openbaar - goedkeuring Patrimonium

Nadere informatie

KAMER VAN BEROEP GESUBSIDIEERD OFFICIEEL ONDERWIJS BESLISSING. Nr. GOO/2016/212/ Inzake:,, wonende te,, bijgestaan door, als vertrouwenspersoon,

KAMER VAN BEROEP GESUBSIDIEERD OFFICIEEL ONDERWIJS BESLISSING. Nr. GOO/2016/212/ Inzake:,, wonende te,, bijgestaan door, als vertrouwenspersoon, 1 KAMER VAN BEROEP GESUBSIDIEERD OFFICIEEL ONDERWIJS BESLISSING Nr. GOO/2016/212/ Inzake:,, wonende te,, bijgestaan door, als vertrouwenspersoon, Verzoekende partij Tegen: het,,, vertegenwoordigd door

Nadere informatie

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT

GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT GEMEENTERAAD - ONTWERPBESLUIT OPSCHRIFT Vergadering van 14 oktober 2015 Besluit nummer: 2015_GR_00791 Onderwerp: Sluiten van een verkoopovereenkomst m.b.t. het onroerend goed gelegen te Gent (Ledeberg),

Nadere informatie

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 14 MEI 2014.

ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 14 MEI 2014. ZITTING VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN KRUISHOUTEM VAN 14 MEI 2014. Aanwezig: della FAILLE D HUYSSE Baron Bernard, voorzitter. DE BRUYNE Patrick, DE FEYTER Karine, VANDERSTRAETEN Anja, RAES

Nadere informatie

Schuermans Lutgarde, wnd. algemeen directeur

Schuermans Lutgarde, wnd. algemeen directeur Vergadering van 17 december 2018 - openbaar gedeelte Aanwezig: Kerremans Leen, wnd. voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Gijsbrechts Mies, Hermans Hilde, Thoné Godelieve, Van Accom

Nadere informatie

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 3 mei 2018 en 18 mei 2018

2 Kennisgeving notulen van het vast bureau van 3 mei 2018 en 18 mei 2018 ZITTING VAN DE RAAD VAN 28 JUNI 2018 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter Hilda Decock, André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils, OCMW-raadsleden

Nadere informatie

DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD

DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD DOSSIER VOOR DE GEMEENTERAAD Situering van het dossier Bevoegd lid college 6 schepen J. Maes Dienst technische dienst Volgnummer dossier Onderwerp Gemeentelijk patrimonium. Openbare verkoop van grond,

Nadere informatie

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap

Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Verblijfsovereenkomst Voor een assistentiewoning/flat voor personen met een handicap Deze overeenkomst is geen huurovereenkomst en valt als dusdanig niet onder de toepassing van de huurwetgeving maar wel

Nadere informatie

Afwezig: Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Vaststelling jaarrekening 2015.

Afwezig: Dhr. P. Van Cauwenberghe. De vergadering wordt geopend om 20u. 1. Vaststelling jaarrekening 2015. RAAD VAN 4 APRIL 2017 Aanwezig: dhr. R. Artois, Voorzitter en dhr. G. Van Achter, dhr. G. Van Damme, dhr. A. Piessens, dhr. W. Miseur, dhr. J.M. Hubert, dhr. E. Vangindertael, Mevr. I. De Maegd, Mevr.

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2015.

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2015. ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 04/11/2015

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 04/11/2015 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 04/11/2015 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Beets Jozef, Bullen Michel, Noppen Hilde, Nys Hendrik, Schillebeeckx Elke, Trappeniers Hendrik, Vandeven

Nadere informatie

Raad van 19 oktober 2011

Raad van 19 oktober 2011 Raad van 19 oktober 2011 Aanwezig: Uyttendaele R. voorzitter, Matthijs R., De Waele M., Schollaert G., Matthijs F., Vander Straeten C., Sonck K., Derder I., Cromphout N., Vanderlinden L. en De Grauwe J.,

Nadere informatie

Zitting van 30 januari 2018

Zitting van 30 januari 2018 Zitting van 30 januari 2018 Aanwezig: Christine Logghe, OCMW-Voorzitter Stijn De Neve, Godelieve Ampe, Jolien Waeyaert, Lode Rossey, Carine Volckaert, Ronny Vandewalle, Iris Plaisier, OCMW raadsleden Stephan

Nadere informatie

Besluit: Unaniem Enig art. - Het verslag van de openbare zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 december 2015 wordt goedgekeurd.

Besluit: Unaniem Enig art. - Het verslag van de openbare zitting van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 14 december 2015 wordt goedgekeurd. OCMW-raad maandag 18 januari 2016 Aanwezig: Herman Himpens, OCMW-voorzitter Stefanie Costenoble, Robin Declerck, Carl Desaever, Els Sarazyn, Marie-Paule Somers, Lieven Vandenbroucke, Ester Vanparys, Filip

Nadere informatie

VOORSTEL VAN DECREET. van de dames Veerle Heeren, Dominique Guns en Caroline Gennez en de heer Bart De Wever

VOORSTEL VAN DECREET. van de dames Veerle Heeren, Dominique Guns en Caroline Gennez en de heer Bart De Wever Zitting 2004-2005 6 juli 2005 VOORSTEL VAN DECREET van de dames Veerle Heeren, Dominique Guns en Caroline Gennez en de heer Bart De Wever tot wijziging van het decreet van 15 juli 1997 houdende de Vlaamse

Nadere informatie

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Provincie Oost-Vlaanderen OCMW Waasmunster besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Aanwezig: Tom Baert: voorzitter; Renaat Decorte, Joseph Maes, Christiane Plas, Ivan Rousseau, Cecile Van

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING. De notulen van de vorige vergadering worden meegestuurd en ter goedkeuring voorgelegd.

OPENBARE ZITTING. De notulen van de vorige vergadering worden meegestuurd en ter goedkeuring voorgelegd. Wichelen, 17/10/2017 DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Annaert, Conny De Corte, Eddy Leunis, Eric Scheire, Liesbeth Van de Voorde, Anne-Marie Van der Helst, Inge

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om uur.

Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om uur. Verslag van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 december 2015 om 20.00 uur. Aanwezig: Ver Berne Erik, voorzitter Dexters Nancy, ondervoorzitter Ciarlo Diego, Deckers Daan, Er

Nadere informatie

ZITTING VAN 22 JULI 2013

ZITTING VAN 22 JULI 2013 ZITTING VAN 22 JULI 2013 AANWEZIG : Jozef Browaeys, burgemeester-voorzitter; Robert De Meuleneire, Janna Bauters en Hendrik Blommaert; schepenen. Guy Glorieux, schepen - voorzitter OCMW. Sabine Roobroeck,

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 24 JUNI 2014.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 24 JUNI 2014. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 24 JUNI 2014.

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 16 december 2015

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 16 december 2015 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 16 december 2015 Jos Cauwberghs - voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Kris Hendrickx, Jos Steenwinckels, Conny Gevens,, Johny Stiers en

Nadere informatie

OCMW Haacht. Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht)

OCMW Haacht. Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht) Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht) Inkomen: Het laatst gekende belastbaar inkomen mag per jaar niet meer bedragen

Nadere informatie

ZITTING VAN 23 JANUARI 2013

ZITTING VAN 23 JANUARI 2013 ZITTING VAN 23 JANUARI 2013 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Renaat RAES, Hubert SOENS, Annita SONCK, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Godelieve VAN EECKHOUT, Arlette DIERICKX, Filip

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING VAN 29 NOVEMBER 2016 NOTULEN Aanwezig: BUYS Rosette, OCMW-voorzitter, DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VEREST Paul, VAN DEN BROECK

Nadere informatie

ZITTING VAN 18 OKTOBER 2012

ZITTING VAN 18 OKTOBER 2012 ZITTING VAN 18 OKTOBER 2012 AANWEZIG: Paul DE SCHEPPER, voorzitter; Diane DE TURCK, Lutgarde GEEROMS, Renaat RAES, Hubert SOENS, Annita SONCK, Lieven MEERT, Alain TRIEST, Lutgarde VAN DEN BRANDE, Godelieve

Nadere informatie

Raad van 25 mei Dagorde. Openbare zitting 1. Aanpassing dagprijs.

Raad van 25 mei Dagorde. Openbare zitting 1. Aanpassing dagprijs. Raad van 25 mei 2011 Aanwezig: Uyttendaele R. voorzitter, Matthijs R., De Waele M., Schollaert G., Matthijs F., Töpke H., Vander Straeten C., Sonck K., Derder I, Cromphout N. en L. Vanderlinden, leden;

Nadere informatie

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 28 maart 2017 (19 uur vergaderlokaal oud rusthuis).

OCMW-raad Wachtebeke. Verslag 28 maart 2017 (19 uur vergaderlokaal oud rusthuis). OCMW-raad Wachtebeke Verslag 28 maart 2017 (19 uur vergaderlokaal oud rusthuis). Aanwezig: Eddy Heirwegh, voorzitter gemeenteraad, Rudy Van Cronenburg, Burgemeester, An Delen, Raf De Weggheleire, Marleen

Nadere informatie

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009.

ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. ZITTING VAN 24 NOVEMBER 2009. Aanwezig: CASSIMON Lucienne, voorzitter VAN DER JEUGT Dirk, VAN DEN BROECK Beatrix, VAN DEN TROOST Tom, VAN DEN BERGHE Nelly, ROTTIERS Eddy, DE WOLF Rita, VAN MULDERS Dirk,

Nadere informatie

Zitting van 29 februari 2016. Punt 1 Goedkeuring verslag van de gemeenteraad van 01 februari 2016

Zitting van 29 februari 2016. Punt 1 Goedkeuring verslag van de gemeenteraad van 01 februari 2016 Zitting van 29 februari 2016 Aanwezig : De heer K. Callens, Burgemeester-Voorzitter ; De heer en mevr. Soenens K., Vande Vyvere C., Buyck V., Verhelle K.en Lepla M., Schepenen; Mevr. en de heren Vandewaetere

Nadere informatie