Rapeling JL Etten-Leur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rapeling JL Etten-Leur"

Transcriptie

1 Rapeling JL Etten-Leur Zeer royale, luxe en praktisch ingedeelde moderne villa met garage en fraaie tuin gelegen aan de rand van de wijk De Keen. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur

2 Frank Luyten ERA Makelaardij ERA-makelaars hebben als missie om de woonwensen van hun opdrachtgevers te vervullen. De manier waarop zij dat doen, moet aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Om dit te realiseren wordt de klanttevredenheid voortdurend gemeten. De ERA dienstverlening dient door onze opdrachtgevers te worden beloond met een 9 op een schaal van 1 tot 10. ERA-makelaars vormen een select netwerk van kwaliteitsmakelaars. Er zijn in Nederland en België 225 ERA-makelaars, maar in totaal zijn er 2600 ERA-makelaars in bijna 50 landen.. Hoe verschillend al die 50 landen ook zijn, opvallend is dat vrijwel alle verkopers van huizen in al die landen de volgende behoeften met elkaar delen: 1. snelle verkoop 2. optimale prijs 3. geen zorgen achteraf ERA-makelaars concentreren zich op deze drie basisbehoeften bij iedere opdrachtgever. Kijk voor meer informatie in deze brochure of op ERA. Sterk door service Wij zijn specialisten in de woningmakelaardij in Etten-Leur en omstreken en begeleiden u op een deskundige en persoonlijke manier. Wij bemiddelen bij de koop en verkoop van woningen en beschikking over de benodigde kennis van onroerende zaken en de daarbij behorende juridische aspecten. Tevens kunt u bij ons terecht voor deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies door een SEH Erkend Hypotheekadviseur. Wij doen zaken met alle gerenommeerde bankinstellingen en verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen wij voor u zoek gaan naar het beste product. De belangen van ú als klant staan voor ons voorop en wij verzekeren ú een optimale service en dienstverlening. Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en het internationale kwaliteitsnetwerk ERA garanderen wij kwaliteit. Onze ervaring, actieve toewijding, systematische aanpak en doordacht marketingplan worden ingezet om het gewenste resultaat te bereiken. Als enige ERA makelaar in Etten-Leur bieden wij u een volledig en compleet dienstenpakket, dat garant staat voor een succesvolle verkoop of aankoop. Als u kiest voor onze diensten dan ontvangt u tevens de diensten van meerdere ERA makelaars. In de regio Breda hebben de ERA makelaars een aantal initiatieven ontplooid om u als koper of verkoper optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij gaan voor u actief de markt benaderen om uw woning de maximale aandacht te geven. Samen streven we ernaar om uw woning snel te verkopen tegen een maximaal rendement, want het vervullen van uw woonwens is de missie van iedere ERA makelaar! Wij zijn er voor u, Van Huis Tot Thuis! Frank Luyten ERA Makelaardij Bisschopsmolenstraat AJ Etten-Leur Tel: Fax: info@frankluyten.nl Website: De brochure geeft een globale beschrijving van de woning. Derhalve kunnen aan deze beschrijving geen rechten worden ontleend.

3 Kenmerken Vraagprijs ,= k.k. Soort villa Type vrijstaande woning Aantal kamers 9 (waarvan 6 slaapkamers) Inhoud 926 m 3 Perceeloppervlakte 631 m 2 Woonoppervlakte 310 m 2 Soort bouw bestaande bouw Bouwjaar 2000 Ligging aan rustige weg, in woonwijk Tuin achtertuin, voortuin, zijtuin Garage aangebouwd steen Isolatie dubbel glas, volledig geïsoleerd Verwarming c.v.-ketel De onder moderne architectuur gebouwde, riante vrijstaande villa is gelegen aan de rand van de nieuwbouwwijk De Keen, op loopafstand van het achtergelegen polderlandschap en het natuurgebied de Kelsdonk. Door de zeer praktische indeling wordt de woon- en werkruimte optimaal benut en heeft deze woning met ondermeer een kantoor/praktijkruimte op de begane grond en 6 slaapkamers, een totale woonoppervlakte van 310m² en inhoud van 926m³ (excl. garage en kelder). Een ideale woning voor werken aan huis. Rapeling JL Etten-Leur

4 De begane grond De entree biedt toegang tot de hal, de praktijkruimte/kantoor en het toilet. Het moderne toilet, afgewerkt met een tegelvloer, tegelwanden en spuitwerk plafond is voorzien van een hangend closet en een fonteintje. Het toilet is verder nog voorzien van een draai-/kiepraam. De ruime hal (14m²), afgewerkt met een plavuizen vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond biedt toegang tot de woonkamer, de meterkast (13 groepen, aardlekbeveiliging en krachtstroom), de kelder de keuken en de eerste verdieping middels een dichte trap. De hal is voorzien van een garderobe. De kelder (20m²) is in gebruik als provisiekelder en wijnkelder en heeft een stahoogte van 2.10m. De woonkamer (77m²) De riante living is afgewerkt met een houten vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De lichte woonkamer is voorzien van een goed werkende open haard, een vaste kastenwand en airco en biedt aan de achterzijde toegang tot de dichte woonkeuken en het terras door dubbele openslaande tuindeuren. De woonkamer is verder gedeeltelijk voorzien van draai-/kiepramen met screens en een zonnescherm. De woonkamer biedt toegang tot de praktijkruimte.

5 De keuken (34m²) De royale woonkeuken met werk-/speelruimte, gelegen aan de achterzijde van de woning, is afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De luxe keuken (Bulthaup) is voorzien van een rechte keukenopstelling tegen de wand en een eiland. De inbouwapparatuur bestaat uit een 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, hetelucht oven, combi oven-/magnetron en een vaatwasser. De keuken is voorzien van 2 draai-/kiepramen met screens en airco en biedt toegang tot de bijkeuken.

6 De bijkeuken (5m²) De bijkeuken, afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond is voorzien van een wasbak, de ATAG combiketel. Vanuit de bijkeuken zijn de achtertuin en de garage bereikbaar. De garage (23,5m²) De royale aanpandige garage is bereikbaar vanuit de bijkeuken. De garage is voorzien van water, elektra, verwarming en een extra keukenblok met wasbak en afzuigkap. De garage is verder voorzien van de unit voor de balansventilatie. De garage biedt toegang tot de achtertuin. De praktijkruimte / kantoor (10m²) De werkkamer, gelegen aan de voorzijde, is bereikbaar vanuit de entree. Deze kamer, afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond is voorzien van een 2 draai- /kiepramen. Het kantoor biedt toegang tot de woonkamer.

7 De eerste verdieping De eerste verdieping is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer. De overloop, afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond biedt toegang tot 5 slaapkamers, een badkamer, een vaste kast, een apart volledig betegeld toilet met hangend closet en de tweede verdieping middels een dichte trap. Slaapkamer 1 (27m²) De royale ouderslaapkamer met badkamer en-suite is gelegen aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer, afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een spuitwerk plafond is voorzien van een vaste kastenwand en 3 draai-/kiepramen, waarvan 2 voorzien van screens. De slaapkamer is verder voorzien van airco. De luxe badkamer (11m²) is afgewerkt met een tegelvloer, tegelwanden en een spuitwerk plafond. De sanitaire voorzieningen bestaan uit een ligbad, een inloopdouche met thermostaatkraan en twee in een eikenhouten blad geïntegreerde wastafels. De badkamer is verder voorzien van een rond kantelraam en een vaste kast. Slaapkamer 2 (15m²) Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde van de woning, is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een spuitwerk plafond. Deze slaapkamer is voorzien van 3 draai-/kiepramen en airco.

8 Slaapkamer 3 (19m²) Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde van de woning, is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond. Deze royale slaapkamer is voorzien van een vaste kast en 4 draai-/kiepramen, screens en airco. Slaapkamer 4 (11m²) Slaapkamer 4, gelegen aan de achterzijde van de woning, is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond. Deze (kinder-)slaapkamer is voorzien van 2 draai- /kiepramen, screens en airco. Slaapkamer 5 (9,5m²) Slaapkamer 5 is gelegen aan de zijkant van de woning. Deze slaap-/werkkamer, afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en een spuitwerk plafond is voorzien van een kantelraam en biedt toegang tot een wasruimte. De wasruimte is voorzien van de aansluitingen voor wasapparatuur en een wasbak en heeft voldoende droogruimte. Badkamer 2 De badkamer is afgewerkt met een tegelvloer, tegelwanden en een spuitwerk plafond. De sanitaire voorzieningen bestaan uit een douchecabine met thermostaatkraan en een wastafel.

9 De tweede verdieping De tweede verdieping is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer. De overloop is afgewerkt met een laminaatvloer, glasvliesvezel wanden en een systeemplaten plafond. De overloop, voorzien van een kantelraam, biedt toegang tot een slaapkamer, een badkamer en een vaste kast. Slaapkamer 6 (19m²) Deze royale lichte slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, glasvliesvezel wanden en een systeemplafond. De slaapkamer is voorzien van airco en 4 draai-/kiepramen. Op de zonzijde is de kamer voorzien van screens. De slaapkamer biedt toegang tot een ruime berging en een dakterras. Badkamer 3 De badkamer, afgewerkt met een tegelvloer, tegelwanden en een systeem platen plafond is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, een hangend closet en een wastafel.

10 De tuin Naast de verzorgd aangelegde voortuin met diepe oprit naar de garage heeft deze woning een royale fraai aangelegde achtertuin. Deze zonnige achtertuin is gelegen op het westen en is aangelegd met natuurstenen bestrating en -terrassen, een gazon en borders met gevarieerde beplanting waaronder diverse volwassen bomen, waardoor de tuin veel privacy biedt. De achtertuin is verder geheel omheind en voorzien van een zij-ingang. Algemeen Deze royale luxe villa is gelegen op een uitstekende locatie in een zeer rustige woonomgeving. De jonge wijk De Keen is gelegen nabij de oude dorpskern van Leur waar verschillende centrumvoorzieningen aanwezig zijn. Ook liggen voorzieningen als openbaar vervoer, sportfaciliteiten, scholen en uitvalswegen op korte afstand van de woning. De jachthaven van Leur en de recreatieplas Westpolderplas liggen op loopafstand.

11

12

13

14

15

Baroniestraat 16 Etten-Leur

Baroniestraat 16 Etten-Leur Baroniestraat 16 Etten-Leur Vraagprijs 669.000,= k.k. Villa met aangebouwde garage in het exclusieve nieuwbouwplan De Baronie aan de Streek in Etten-Leur zuid. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Nadere informatie

Oosterscheldestraat 45 Zierikzee

Oosterscheldestraat 45 Zierikzee Oosterscheldestraat 45 Zierikzee Vraagprijs 160.000,= k.k. Tussenwoning met eigentijdse uitstraling en garage, gelegen in een kindvriendelijke omgeving nabij het centrum. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur

Nadere informatie

Koekoekstraat 49 Sprundel

Koekoekstraat 49 Sprundel Koekoekstraat 49 Sprundel Vraagprijs 319.000,= k.k. Vrijstaande semi-bungalow met 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond, vrijstaande dubbele, stenen garage met berging, voor- zij- en grote achtertuin

Nadere informatie

Guldenweg 27 4879 NL Etten-Leur

Guldenweg 27 4879 NL Etten-Leur Guldenweg 27 4879 NL Etten-Leur Fraaie vrijstaande semi-bungalow met grote loods en houten garage gelegen op een royaal perceel op bedrijventerrein Vosdonk Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Nadere informatie

Breitnerlaan 26 C Roosendaal

Breitnerlaan 26 C Roosendaal Breitnerlaan 26 C Roosendaal Vraagprijs 115.000,= k.k. 2-kamerappartement met balkon op de derde verdieping en berging op de begane grond. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006 ERA-makelaars

Nadere informatie

Zeil DP Etten-Leur

Zeil DP Etten-Leur Zeil 5 4871 DP Etten-Leur Nette geschakelde vrijstaande woning (semi-bungalow) met garage en zonnige tuin gelegen in een mooie woonomgeving in woonwijk De Keen Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Nadere informatie

Cimbaalhof 81 4876 BL Etten-Leur

Cimbaalhof 81 4876 BL Etten-Leur Cimbaalhof 81 4876 BL Etten-Leur Fraaie tussenwoning met berging en zongunstige tuin gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Etten-Leur. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Nadere informatie

Stationsstraat TD Etten-Leur

Stationsstraat TD Etten-Leur Stationsstraat 32 4872 TD Etten-Leur Ruime halfvrijstaande woning met grote inpandige garage/berging en zongunstige tuin gelegen aan het Oderkerkpark in het centrum van Etten-Leur. Frank Luyten ERA Makelaardij

Nadere informatie

Baroniestraat VS Etten-Leur Fraai vormgegeven, vrijstaande '30 woning met garage en berging gelegen in het nieuwbouwplan 'Baroniestraat'

Baroniestraat VS Etten-Leur Fraai vormgegeven, vrijstaande '30 woning met garage en berging gelegen in het nieuwbouwplan 'Baroniestraat' Baroniestraat 5 4876 VS Etten-Leur Fraai vormgegeven, vrijstaande '30 woning met garage en berging gelegen in het nieuwbouwplan 'Baroniestraat' Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006 Frank

Nadere informatie

Konijnenberg 8 4874 JZ Etten-Leur Ruime tussenwoning met berging en zongunstige tuin nabij het centrum gelegen in de wijk De Grient.

Konijnenberg 8 4874 JZ Etten-Leur Ruime tussenwoning met berging en zongunstige tuin nabij het centrum gelegen in de wijk De Grient. Konijnenberg 8 4874 JZ Etten-Leur Ruime tussenwoning met berging en zongunstige tuin nabij het centrum gelegen in de wijk De Grient. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006 Frank Luyten ERA

Nadere informatie

Ericaweg 16 Soest. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest Aan een rustige laan in Soest Zuid gelegen uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis.

Ericaweg 16 Soest. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest Aan een rustige laan in Soest Zuid gelegen uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis. Ericaweg 16 Soest Aan een rustige laan in Soest Zuid gelegen uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis. Ideale ligging nabij het natauurgebied. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest 035-6016151 Royale halfvrijstaande

Nadere informatie

Julianalaan 10 4872 BE Etten-Leur

Julianalaan 10 4872 BE Etten-Leur Julianalaan 10 4872 BE Etten-Leur Karakteristiek vrijstaand woonhuis met garage en tuin rondom, gelegen op een toplocatie in een rustige woonomgeving. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Nadere informatie

Evenaar 9 Soest Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest

Evenaar 9 Soest Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest Evenaar 9 Soest In de groene woonwijk de Boerenstreek staat deze royale geschakelde woning met garage. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest 035-6016151 Royale geschakelde woning met zonnige tuin en garage.

Nadere informatie

Stephensonstraat 72 AMERSFOORT

Stephensonstraat 72 AMERSFOORT Stephensonstraat 72 AMERSFOORT Recent gemoderniseerde en strak afgewerkte halfvrijstaande villa met garage. Sträter ERA Makelaardij o.g. www.stratermakelaardij.nl 035-6016151 Halfvrijstaande vooroorlogse

Nadere informatie

Brakkenstraat 39 Etten-Leur

Brakkenstraat 39 Etten-Leur Brakkenstraat 39 Etten-Leur Vraagprijs 599.000,= k.k. Recent gebouwd vrijstaand woonhuis, landelijk gelegen op een ruim perceel in het buitengebied van Etten-Leur. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur

Nadere informatie

Vondellaan 4 SOEST. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest

Vondellaan 4 SOEST. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest Vondellaan 4 SOEST In gewilde wijk Soest Zuid gelegen halfvrijstaand woonhuis met zonnige, fraai aangelegde tuin. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest 035-6016151 Vooroorlogse halfvrijstaande villa met

Nadere informatie

Veldm Montgomeryweg 36 Soesterberg

Veldm Montgomeryweg 36 Soesterberg Veldm Montgomeryweg 36 Soesterberg Charmante halfvrijstaande woning uit ca 1927, gelegen op een prachtig perceel van 460 m² grond. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest 035-6016151 Halfvrijstaande woning

Nadere informatie

Lage Donk 16 4874 LP Etten-Leur Op royaal perceel in buitengebied gelegen vrijstaande woning met royale schuur en fraai aangelegde tuin rondom.

Lage Donk 16 4874 LP Etten-Leur Op royaal perceel in buitengebied gelegen vrijstaande woning met royale schuur en fraai aangelegde tuin rondom. Lage Donk 16 4874 LP Etten-Leur Op royaal perceel in buitengebied gelegen vrijstaande woning met royale schuur en fraai aangelegde tuin rondom. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006 Frank

Nadere informatie

Gruttostraat 4 Benschop

Gruttostraat 4 Benschop Gruttostraat 4 Benschop 269.000,-- k.k. Bouwjaar: 1982 Perceeloppervlakte: 158 m² Woonoppervlakte: 150 m² Inhoud woning: 380 m³ Tuinligging: Westen Aanvaarding: In overleg Aarendonk ERA Makelaardij IJsselstein

Nadere informatie

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST

CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST CORNELIS DE HOUTMANSTR 17 - BEST Het betreft hier een instapklare royaal uitgebouwde tussenwoning met ruime in steen opgetrokken berging. De woning betreedt u via de entree met toegang tot de hal; toiletruimte;

Nadere informatie

van Lenneplaan 36 SOEST

van Lenneplaan 36 SOEST van Lenneplaan 36 SOEST Aan een mooie laan in Soest Zuid staat deze zeer ruime halfvrijstaande villa. Het moderne huis, gebouwd in 2002 en vervolgens gerenoveerd in 2011, voldoet aan alle moderne eisen

Nadere informatie

Korhoenstraat 25, De Rips

Korhoenstraat 25, De Rips Korhoenstraat 25, De Rips Kenmerken Overdracht Vraagprijs 359.000 k.k. Aangeboden sinds 10-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe Te koop

Brochure. Lint 6 te Lage Zwaluwe   Te koop Brochure Lint 6 te Lage Zwaluwe WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving De 5 redenen waarom u deze woning moet zien: 1. Ruime en goed onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers en de mogelijkheid voor een 4e

Nadere informatie

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,- Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs 184.500,- Kenmerken Vraagprijs : 184.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 4 (waarvan 3 slaapkamers) Inhoud : 315 m 3 Perceeloppervlakte

Nadere informatie

PARKWACHTERS 34 - BEST

PARKWACHTERS 34 - BEST PARKWACHTERS 34 - BEST Op mooie woonlocatie in plan "Parkwachters" gelegen tussenwoning nabij centrum gesitueerd. De woning betreedt u via de entree; hal met toegang tot meterkast en betegelde toiletruimte;

Nadere informatie

Meerenburgerhorn 2. IJsselstein. Aarendonk ERA Makelaardij. IJsselstein 030-688 34 80

Meerenburgerhorn 2. IJsselstein. Aarendonk ERA Makelaardij. IJsselstein 030-688 34 80 Meerenburgerhorn 2 IJsselstein Bouwjaar: 1962 Woonoppervlak: 159 m² Perceeloppervlak: 231 m² Inhoud woning: 525 m³ Tuinligging: noordwesten Aanvaarding: In overleg Aarendonk ERA Makelaardij IJsselstein

Nadere informatie

Frans Halsstraat 14 Nijmegen

Frans Halsstraat 14 Nijmegen Frans Halsstraat 14 Nijmegen Vraagprijs 475.000,= k.k. Royaal en volledig gerenoveerd herenhuis te koop aan de Frans Halsstraat 14 te Nijmegen. Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen 024-3609552

Nadere informatie

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Kuiperijhof 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Onder architectuur gebouwde half vrijstaande woning. 2. Gelegen in de schitterende woonwijk

Nadere informatie

www.vanhasselmakelaars.nl TULPSTRAAT 46 TE ST. WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 287 m². Woonoppervlakte : ca. 175 m².

www.vanhasselmakelaars.nl TULPSTRAAT 46 TE ST. WILLEBRORD Perceelsoppervlakte : ca. 287 m². Woonoppervlakte : ca. 175 m². TULPSTRAAT 46 TE ST. WILLEBRORD Vraagprijs : 235.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 287 m². Woonoppervlakte : ca. 175 m². Inhoud : ca. 617 m³. Algemeen: Goed onderhouden uitgebouwde twee-onder-één kap

Nadere informatie

Philips van Dorpstraat 47 Oud-Vossemeer

Philips van Dorpstraat 47 Oud-Vossemeer Philips van Dorpstraat 47 Oud-Vossemeer Bouwjaar: 2005 Woonoppervlakte: ca. m² 210 Inhoud: ca. m³ 680 Perceelopppervlakte: m² 372 Aanvaarding: In overleg ERA Makelaardij PLUS Joris Detrie 0162-229651 ERA-makelaars

Nadere informatie

PREVIEW. Christofoor 226 Sint-Michielsgestel. ERA makelaardij PLUS s-hertogenbosch

PREVIEW. Christofoor 226 Sint-Michielsgestel. ERA makelaardij PLUS s-hertogenbosch Christofoor 226 Sint-Michielsgestel Bouwjaar: 2007 Woonoppervlakte: ca. 103 m² Inhoud: ca. 305 m³ Servicekosten: Aanvaarding: in overleg Makelaar: Koen Lantsheer ERA makelaardij PLUS s-hertogenbosch 073-750

Nadere informatie

van Goyenlaan 2 Soest

van Goyenlaan 2 Soest van Goyenlaan 2 Soest Charmante, rietgedekte halfvrijstaande villa op een rustige locatie in Soestdijk. Ideaal gezinshuis met o.a. 5 grote slaapkamers. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest 035-6016151 Charmante

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K. ACACIA 87 - BEST Deze gemoderniseerde en goed onderhouden tussenwoning met berging is gelegen in de gewilde woonwijk "Salderes". Via de voortuin treft u de entree van de woning welke toegang biedt tot

Nadere informatie

Bosselerstraat 21 Someren

Bosselerstraat 21 Someren Bosselerstraat 21 Someren 239.000,-- k.k. Bouwjaar: ca. 1965 Inhoud woning: ca. 400 m³ Woonoppervlakte: ca. 105 m² Perceelgrootte: 167 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: Irma Vergeer ERA Makelaardij

Nadere informatie

Langvennen-Oost 90 Oisterwijk

Langvennen-Oost 90 Oisterwijk Langvennen-Oost 90 Oisterwijk Bouwjaar: 1984 Woonoppervlakte: ca. 100 m² Inhoud: ca. 320 m³ Perceelopppervlakte: 321 m² Aanvaarding: In overleg ERA Makelaardij PLUS Marlies van Rossum 013-2132277 ERA-makelaars

Nadere informatie

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K. MELDE 21 - BEST Op een mooie woonlocatie in de woonwijk "De Kantonnier" gelegen ruime tussenwoning met carport en een goed gekozen indeling. Voortuin met overdekte entree welke toegang biedt tot de hal

Nadere informatie

FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST

FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST FRANS HALSSTRAAT 48 - BEST Op rustige gewilde woonstand direct nabij centrum gelegen royaal (579 m3) vrijstaand woonhuis met o.a.: Garage/berging; L-vormige living (54 m2) met eikenvloer, gas openhaard

Nadere informatie

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST

PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST PROF. TITUS BRANDSMASTR 5 - BEST Op rustige woonlocatie gelegen instapklare tussenwoning met royale vrijstaande garage/berging. Via de voortuin komt u bij de entree; hal met toegang tot trapkast, toiletruimte

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

GRAUWE POLDER 56 TE ETTEN-LEUR Perceelsoppervlakte : ca m². Woonoppervlakte : ca. 174 m².

GRAUWE POLDER 56 TE ETTEN-LEUR Perceelsoppervlakte : ca m². Woonoppervlakte : ca. 174 m². GRAUWE POLDER 56 TE ETTEN-LEUR Vanafprijs : 399.000,00 k.k. Perceelsoppervlakte : ca. 3143 m². Woonoppervlakte : ca. 174 m². Inhoud : ca. 611 m³. Let op: Deze woning wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS,

Nadere informatie

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST

JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST JAN VAN RIEBEECKSTRAAT 35 - BEST In mooie brede woonstraat gelegen ruim opgezette tussenwoning met een goed gekozen indeling. U betreedt de woning via de entree; voorportaal met meterkast en toiletruimte;

Nadere informatie

Kandijstraat 3, Stampersgat

Kandijstraat 3, Stampersgat In populaire, kindvriendelijke wijk gelegen, royale, moderne vrijstaande woning met aangebouwde garage en eigen achterom op een perceel van 310 m² ondergrond. Het woonhuis is in 2000 gebouwd en is afgewerkt

Nadere informatie

Frans Halsstraat 6 Nijmegen

Frans Halsstraat 6 Nijmegen Frans Halsstraat 6 Nijmegen Vraagprijs 399.000,= k.k. Op geliefde locatie in Nijmegen-Oost gelegen, goed onderhouden helft van een dubbel woonhuis met zonnige achtertuin en een achterom. Kolmeijer ERA

Nadere informatie

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K. TAPEIND 7 - BEST Deze mooie ruim uitgevoerde woning met een goed gekozen indeling en aanpandige garage is gelegen in de gewilde en jonge woonwijk "Heuveleind". De woning betreed u via de overdekte entree;

Nadere informatie

Wevershof 8 Prinsenbeek

Wevershof 8 Prinsenbeek Wevershof 8 Prinsenbeek VANAF PRIJS 500.000,-- k.k. - Aantrekkelijk gelegen, eigentijdse, in nieuw staat verkerende, vrijstaande villa. - Ruime privacy biedende achtertuin op het zuiden. - Royale indeling.

Nadere informatie

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Eekhoornstraat 12, Culemborg Eekhoornstraat 12, Culemborg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 309.000 k.k. Aangeboden sinds 18-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K. PURPERHEI 1 - BEST Deze uitgebouwde ruime hoekwoning is gelegen in de jonge woonwijk "Heivelden" direct nabij alle denkbare voorzieningen en goede uitvalswegen; Via de entree betreedt u de hal met toegang

Nadere informatie

Slingerkogelstraat 36 Nijmegen

Slingerkogelstraat 36 Nijmegen Slingerkogelstraat 36 Nijmegen Vraagprijs 240.000,= k.k. Goed onderhouden, uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande berging. Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen Mr. Franckenstraat 27 024-3609552

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Eindbeemden NZ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Eindbeemden 2 5706 NZ Helmond 449.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 449.000 k.k. Postcode 5706 NZ Ligging In woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Johan Van Oldenbarneveltlaan HC Etten-Leur. Kuijpers Makelaardij B.V.

TE KOOP. Kuijpers Makelaardij B.V K.K. Johan Van Oldenbarneveltlaan HC Etten-Leur. Kuijpers Makelaardij B.V. Kuijpers Makelaardij B.V. TE KOOP Johan Van Oldenbarneveltlaan 75 4871HC Etten-Leur Kuijpers Makelaardij B.V. Vlietweg 3 a 4759 CE Noordhoek 0168-407320 info@mathekuijpers.nl kuijpersmakelaardij.nl 279.000

Nadere informatie

Sprundel Struikhei 62

Sprundel Struikhei 62 Sprundel Struikhei 62 Vraagprijs: 599.000,- k.k. OBJECT: Een ruime vrijstaande villa met ruime tuin met vrijstaande bedrijfsruimte met kantoor, cv, erf, ondergrond en tuin gelegen op bedrijventerrein De

Nadere informatie

De Scheifelaar 228 te Veghel

De Scheifelaar 228 te Veghel De Scheifelaar 228 te Veghel Vraagprijs 895.000,=, NU TIJDELIJK 35.800,= KORTING OP DE OVERDRACHTSBELASTING! Moderne, van binnen en van buiten goed onderhouden, riante vrijstaande villa met mogelijkheid

Nadere informatie

Papendrecht Vlierbeshof 7

Papendrecht Vlierbeshof 7 Papendrecht Vlierbeshof 7 Luxe vrijstaande villa met garage Riante woonkamer Open keuken Zeer grote luxe badkamer Papendrecht Vlierbeshof 7 Vraagprijs e 495.000,-- k.k. Deze luxe vrijstaande villa met

Nadere informatie

Priemkruid 41 Breda. VANAF PRIJS ,-- k.k. Prinsenbeek

Priemkruid 41 Breda. VANAF PRIJS ,-- k.k. Prinsenbeek Priemkruid 41 Breda VANAF PRIJS 199.000,-- k.k. - Modern vormgegeven patiowoning met inpandige berging en parkeerplaats. - Ruime woonkamer en woonkeuken. - 3 slaapkamers, 2 badkamers. - Woonoppervlakte

Nadere informatie

Merlingsakker 12 Prinsenbeek

Merlingsakker 12 Prinsenbeek Merlingsakker 12 Prinsenbeek VANAF PRIJS 325.000,-- k.k. - Op een fraai hoekperceel in De Neel gelegen ruime twee onder een kapwoning met garage. - Moderne afwerking. O.a. nieuwe keuken en toilet. - Woonoppervlakte

Nadere informatie

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT Deze sfeervolle ruime uitgebouwde tussenwoning is gelegen in de mooie woonwijk "Schoonveld" tegenover gemeentelijke groenvoorziening met waterpartij (singel); U betreedt de

Nadere informatie

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT Deze sfeervolle ruime uitgebouwde tussenwoning is gelegen in de mooie woonwijk "Schoonveld" tegenover gemeentelijke groenvoorziening met waterpartij (singel); U betreedt de

Nadere informatie

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k.

Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs ,- k.k. Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Havenweg 110, 4905 AB Oosterhout 5 redenen waarom u deze woning gezien moet hebben: 1. Vrijstaande jaren 30 woning met authentieke

Nadere informatie

Wielingen 6 - Brielle Vraagprijs 595.000,= k.k. Omschrijving Vrijstaande villa met garage op een fraaie locatie in de geliefde wijk Nieuwland. De woning verkeert in goede staat van onderhoud en is afgewerkt

Nadere informatie

Waspik (5165 KD), Tureluur 5

Waspik (5165 KD), Tureluur 5 Waspik (5165 KD), Tureluur 5 In het kleinschalige woonwijkje Kleijn Waterrijk gelegen moderne, royale TWEE ONDER EEN KAPWONING met inpandig bereikbare berging en achtertuin grenzend aan watergang op een

Nadere informatie

Fransebaan 548, Eindhoven

Fransebaan 548, Eindhoven Fransebaan 548, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 275.000 k.k. Aangeboden sinds 01-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

NIEUWSTRAAT 39 - BEST

NIEUWSTRAAT 39 - BEST NIEUWSTRAAT 39 - BEST Op gewilde centrum woonstand gelegen royale karakteristiek gebouwde en gemoderniseerde tweekapper met o.a.: garage; veel privacy gevende 24 meter diepe achtertuin; ruime L-vormige

Nadere informatie

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K. ZITEIND 6 - BEST Op mooie woonlocatie in de gewilde woonwijk "Heuveleind" gelegen goed onderhouden en uitgebouwde twee onder één kap woning met aanpandige garage. De woning betreedt u via de overdekte

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

Weegbree 15 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Weegbree 15 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Weegbree 15 Boskoop Vraagprijs 269.000,-- k.k. Zoekt u een bijzondere eengezinswoning, die niet in een traditionele rij staat dan is deze goed onderhouden kwadrantwoning de woning die u zoekt. Deze woning

Nadere informatie

Broederwal 143 Helmond

Broederwal 143 Helmond Broederwal 143 Helmond Bouwjaar: ca. 2008 Inhoud woning: ca. 415 m³ Woonoppervlakte: ca. 138 m² Perceelgrootte: 110 m² Aanvaarding: in overleg Makelaar: Patricia Goudswaard ERA makelaardij PLUS Helmond

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K. ROGVELDEN 27 - BEST Op uitstekende mooie woonlocatie gelegen grote en luxe afgewerkte tweekapper met inpandige berging en oprit geschikt voor 2 auto's. De woning betreedt u via de overdekte entree; hal

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Zoerbeemden GE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Zoerbeemden 1 5706 GE Helmond 459.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 459.000 k.k. Postcode 5706 GE Ligging In woonwijk

Nadere informatie

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven

Chrysantenstraat 44 - Eindhoven Chrysantenstraat 44 - Eindhoven Vraagprijs 260.000,- k.k. Patrick Deckers Makelaardij Omschrijving Royale en sfeervolle eengezinswoning gelegen aan een rustige straat op gewilde woonlocatie in stadsdeel

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Hoogstraat 129, Roosendaal

Hoogstraat 129, Roosendaal Verrassende ruime eengezinswoning met garage nabij het centrum van Roosendaal op een perceel van 135 m² eigen grond. Het betreft hier een zeer goed onderhouden, volledig geïsoleerde eindwoning gelegen

Nadere informatie

GAREEL 19 - VELDHOVEN

GAREEL 19 - VELDHOVEN GAREEL 19 - VELDHOVEN Op een fraai hoekperceel in de villawijk 't Slot gelegen royale uitstekend gebouwde vrijstaande villa met o.a.: Grote inpandige garage; carport; ruime L-vormige woonkamer; woonkeuken;

Nadere informatie

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST

FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST FILIPS VAN ALMONDESTRAAT 20 - BEST Op gunstige woonlocatie tegenover gemeentelijke groenvoorziening gelegen tussenwoning welke aan achterzijde over de volle breedte is uitgebouwd. Deze goed ingedeelde

Nadere informatie

Kennedylaan 25 Rijen. VRAAGPRIJS ,-- k.k. Prinsenbeek

Kennedylaan 25 Rijen. VRAAGPRIJS ,-- k.k. Prinsenbeek Kennedylaan 25 Rijen VRAAGPRIJS 425.000,-- k.k. - Unieke, ruime vrijstaande villa met garage. - Fraai gelegen in bosrijke omgeving. - Ruime privacy biedende tuin rondom. - Verschillende gebruiksmogelijkheden.

Nadere informatie

TE KOOP. Millsebaan 49 te Uden. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Millsebaan 49 te Uden. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Millsebaan 49 te Uden Op mooi, rustig woonerf van de Millsebaan, in een kindvriendelijke en groene woonomgeving gelegen, keurig onderhouden, royaal vrijstaand landhuis van maar liefst 850m³ met

Nadere informatie

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN

LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN LALOSTRAAT 10 - EINDHOVEN Op mooie gewilde woonlocatie in de wijk "Genderdal" gelegen goed onderhouden hoekwoning met grote garage in spouwmuur uitgevoerd en voorzien van extra verdieping. De woning betreedt

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Galenstraat AE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? van Galenstraat AE Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP van Galenstraat 29 5703 AE Helmond 175.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 175.000 k.k. Postcode 5703 AE Ligging Aan

Nadere informatie

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda

Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Icarusblauwtje 23, 4814 TE Breda Vraagprijs 439.000,- k.k. Omschrijving Op uitstekende locatie in de wijk Westerpark gelegen twee onder een kapwoning met diepe garage en een royale oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

Ekkerstraat 27 - Eindhoven

Ekkerstraat 27 - Eindhoven Ekkerstraat 27 - Eindhoven Vraagprijs 389.500,- k.k. Patrick Deckers Makelaardij Omschrijving Opvallend riant, uitstekend onderhouden, modern en luxe afgewerkt, vrijstaand geschakelde woning met inpandige

Nadere informatie

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled Vincent van Goghstraat 9 te Zundert Royale vrijstaande woning met aangebouwde garage, oprit en grote achtertuin met fraaie veranda. De woning is

Nadere informatie

Straatweide 23. Prinsenbeek. VANAF PRIJS ,-- k.k. Prinsenbeek

Straatweide 23. Prinsenbeek. VANAF PRIJS ,-- k.k. Prinsenbeek Straatweide 23 Prinsenbeek VANAF PRIJS 375.000,-- k.k. - Aantrekkelijk gelegen, luxe afgewerkte patiowoning met berging. - Alle woonvoorzieningen op de begane grond. Ruime woonkamer, moderne keuken. -

Nadere informatie

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST

JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST JAN CAMPERTSTRAAT 35 - BEST Op goede woonlocatie gesitueerde hoekwoning met garage en op ruim perceel gelegen. Via de hoofdentree betreedt u de hal met meterkast, verdiepte trapkast en toiletruimte; doorzonwoonkamer

Nadere informatie

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K. ACACIA 44 - BEST Deze ruime tussenwoning van circa 360 m3 inhoud is gelegen in de gewilde woonwijk "Salderes". Via de voortuin treft u de entree; hal met meterkast en toiletruimte; royale living met natuurstenen

Nadere informatie

Straalmanstraat 24 Nijmegen

Straalmanstraat 24 Nijmegen Straalmanstraat 24 Nijmegen Vraagprijs 445.000,= k.k. Royale bovenwoning te koop aan de Straalmanstraat 24 te Nijmegen Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen 024-3609552 wonen@kolmeijernijmegen.nl

Nadere informatie

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k. Binderseind 1 5421 CG Gemert Tel: 0492-392498 e-mail: info@geertsmakelaardij.nl www.geertsmakelaardij.nl KORHOENSTRAAT 25 DE RIPS. Dit degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met inpandige garage en overdekt

Nadere informatie

Koningskers 32, 6846 HC Arnhem

Koningskers 32, 6846 HC Arnhem Koningskers 32, 6846 HC Arnhem Vraagprijs 325.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een heerlijke gezinswoning met zonnige woonkamer, woonkeuken, 3 ruime slaapkamers, modern sanitair en tuin op het zuiden?

Nadere informatie

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN. Vraagprijs 219.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP TARWELAAN 57 EINDHOVEN Fraaie gemoderniseerde en uitgebouwde tussenwoning, nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen, met berging en zonnige achtertuin, gelegen nabij uitvalswegen en winkelcentrum

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP MILES DAVISLAAN 12 EINDHOVEN Royaal opgezette vrijstaande bungalow van maar liefst 180 m2, zeer goed onderhouden, met dubbele garage (14 m diep), prachtige aangelegde tuin rondom, eigen oprit voor

Nadere informatie

Grebbedaal GM Maastricht

Grebbedaal GM Maastricht Grebbedaal 4 6228 GM Maastricht Vraagprijs: 325.000,- k.k. Omschrijving Op een goede locatie, in de Heeg Maastricht, ligt een te moderniseren ruime vrijstaande woning met garage en een tuin op het Zuiden

Nadere informatie

Lavendellaan 105, Eindhoven

Lavendellaan 105, Eindhoven Lavendellaan 105, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 429.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden

Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden Vraagprijs 139.500,-- kosten koper Omschrijving Johan Winklerwei 42 - Leeuwarden Johan Winklerwei 42 te Leeuwarden. In de gewilde woonwijk Westeinde is deze royale, goed

Nadere informatie

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST

WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST WILLEM-ALEXANDERPARK 7 - BEST Op mooie rustige woonlocatie nabij het Wilhelminapark gelegen vrijstaande semi bungalow met een ruime garage. De woning betreedt u via de entree; hal; meterkast; toiletruimte;

Nadere informatie

Panheelstraat 13, 6845 MC Arnhem

Panheelstraat 13, 6845 MC Arnhem Panheelstraat 13, 6845 MC Arnhem Bieden vanaf 290.000,- k.k. Omschrijving Op een uitstekende locatie gelegen, uitgebouwd helft van een dubbel woonhuis met een aangebouwde stenen berging (voorheen garage).

Nadere informatie

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST

MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST MR. T.J. VERSCHUURSTRAAT 18 - BEST Op mooie woonlocatie gelegen goed ingedeelde tussenwoning met aanpandige berging in spouwmuur uitgevoerd. De woning betreedt u via de overdekte entree; hal met toegang

Nadere informatie

Koekoekstraat AH Sprundel

Koekoekstraat AH Sprundel Koekoekstraat 13 4714 AH Sprundel Vrijstaande woning met garage en royale tuin, gelegen op een royaal perceel op korte afstand van de dorpskern van Sprundel Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Nadere informatie

Buys Ballotstraat 11 Amersfoort

Buys Ballotstraat 11 Amersfoort Buys Ballotstraat 11 Amersfoort Vrijstaande villa met diverse bijgebouwen en een prachtige tuin op een perceel van totaal 1.100 m² Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest 035-6016151 ZELDZAME KANS Slechts

Nadere informatie

Patersweg GC Hoensbroek

Patersweg GC Hoensbroek Patersweg 18 6431 GC Hoensbroek Vraagprijs: 274.000,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met uitbouw, garage, berging en tuin met zwembad. De woning is voorzien van een luxe moderne

Nadere informatie