Lage Donk LP Etten-Leur Op royaal perceel in buitengebied gelegen vrijstaande woning met royale schuur en fraai aangelegde tuin rondom.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Lage Donk 16 4874 LP Etten-Leur Op royaal perceel in buitengebied gelegen vrijstaande woning met royale schuur en fraai aangelegde tuin rondom."

Transcriptie

1 Lage Donk LP Etten-Leur Op royaal perceel in buitengebied gelegen vrijstaande woning met royale schuur en fraai aangelegde tuin rondom. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur

2 Frank Luyten ERA Makelaardij ERA-makelaars hebben als missie om de woonwensen van hun opdrachtgevers te vervullen. De manier waarop zij dat doen, moet aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Om dit te realiseren wordt de klanttevredenheid voortdurend gemeten. De ERA dienstverlening dient door onze opdrachtgevers te worden beloond met een 9 op een schaal van 1 tot 10. ERA-makelaars vormen een select netwerk van kwaliteitsmakelaars. Dit netwerk is actief in meer dan 35 landen ter wereld en kent rond de aangesloten kantoren. Hoe verschillend al die 35 landen ook zijn, opvallend is dat vrijwel alle verkopers van huizen in al die landen de volgende behoeften met elkaar delen: 1. snelle verkoop 2. optimale prijs 3. geen zorgen achteraf ERA-makelaars concentreren zich op deze drie basisbehoeften bij iedere opdrachtgever. Kijk voor meer informatie in deze brochure of op ERA. Sterk door service Wij zijn specialisten in de woningmakelaardij in Etten-Leur en omstreken en begeleiden u op een deskundige en persoonlijke manier. Wij bemiddelen bij de koop en verkoop van woningen en beschikking over de benodigde kennis van onroerende zaken en de daarbij behorende juridische aspecten. Tevens kunt u bij ons terecht voor deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies door een SEH Erkend Hypotheekadviseur. Wij doen zaken met alle gerenommeerde bankinstellingen en verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen wij voor u zoek gaan naar het beste product. De belangen van ú als klant staan voor ons voorop en wij verzekeren ú een optimale service en dienstverlening. Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en het internationale kwaliteitsnetwerk ERA garanderen wij kwaliteit. Onze ervaring, actieve toewijding, systematische aanpak en doordacht marketingplan worden ingezet om het gewenste resultaat te bereiken. Als enige ERA makelaar in Etten-Leur bieden wij u een volledig en compleet dienstenpakket, dat garant staat voor een succesvolle verkoop of aankoop. Als u kiest voor onze diensten dan ontvangt u tevens de diensten van meerdere ERA makelaars. In de regio Breda hebben de ERA makelaars een aantal initiatieven ontplooid om u als koper of verkoper optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij gaan voor u actief de markt benaderen om uw woning de maximale aandacht te geven. Samen streven we ernaar om uw woning snel te verkopen tegen een maximaal rendement, want het vervullen van uw woonwens is de missie van iedere ERA makelaar! Wij zijn er voor u, Van Huis Tot Thuis! Frank Luyten ERA Makelaardij Bisschopsmolenstraat AJ Etten-Leur Tel: Fax: info@frankluyten.nl Website: Openingstijden kantoor: Maandag tot en met vrijdag van tot uur Overige tijden alleen op afspraak. De brochure geeft een globale beschrijving van de woning. Derhalve kunnen aan deze beschrijving geen rechten worden ontleend.

3 Kenmerken Vraagprijs ,= k.k. Soort Eengezinswoning Type Vrijstaande woning Aantal kamers 5 waarvan 3 slaapkamers en een werkkamer op de begane grond Inhoud 445 m 3 Perceeloppervlakte 3.110m 2 Woonoppervlakte 105m 2 Soort bouw Bestaande bouw Bouwjaar 1956 Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom Tuin Tuin rondom Garage Geen garage Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas Verwarming c.v.-ketel Adres gegevens Lage Donk LP Etten-Leur Achterkant woning

4 De begane grond De entree / bijkeuken, afgewerkt met een tegelvloer, spachtelputz- en tegelwanden en een balken plafond, biedt toegang tot de keuken, het toilet en een vliering middels een open trap. De bijkeuken is voorzien van een keukenblok, de combiketel en de aansluitingen voor wasapparatuur. Het toilet, afgewerkt met een tegelvloer, tegelwanden en een MDF lamellen plafond, is voorzien van een hangend closet. De vliering, afgewerkt met een houten vloer met vloerbedekking en een balken aftimmering, is voorzien van een 4-pans dakraam. De keuken De dichte keuken is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden, tegelwanden bij het keukenblok en een houten schroten plafond. Het keukenblok in hoekopstelling is afgewerkt met een granieten werkblad en voorzien van 1¼ spoelbak. De inbouwapparatuur bestaat uit een gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron en een koelkast (lade). De keuken biedt toegang tot de werkkamer/kantoor, de hal, de kelder (volledig betegeld) en de woonkamer middels dubbele deuren met sfeervol glas-in-lood. De woonkamer De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een balken plafond. De woonkamer is voorzien van schouw met gashaard en een royale erker aan de voorzijde. De woonkamer biedt toegang tot een sfeervolle serre gelegen aan de zijkant van de woning. De serre is voorzien van een laminaatvloer en biedt toegang tot de tuin middels 2 draai-/kiep deuren.

5 De werkkamer/kantoor De werkkamer is afgewerkt met een laminaatvloer, granol wanden en een houten schroten plafond. Het kantoor is voorzien van royale ramen waardoor een lichte werkplek ontstaat en u een mooi uitzicht over de fraai aangelegde achtertuin heeft. De hal De royale hal, afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een MDF lamellen plafond, biedt toegang tot eerste verdieping middels een dichte trap. De hal is voorzien van een garderobenis en de meterkast (9 groepen en aardlekbeveiliging).

6 De eerste verdieping De eerste verdieping is voorzien van een houten verdiepingsvloer. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een MDF lamellen plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, separaat toilet en de tweede verdieping middels een vlizotrap. Het toilet is volledig betegeld en voorzien van een klapraam. Slaapkamer 1 De royale ouderslaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een MDF lamellen plafond. Slaapkamer 2 Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde van de woning, is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een MDF lamellen plafond. De slaapkamer is voorzien van een vaste kast en een wastafel met warm en koud water. Slaapkamer 3 Slaapkamer 3, gelegen aan de achterzijde van de woning, is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een MDF lamellen plafond. De slaapkamer biedt toegang tot een royaal balkon/dakterras middels een enkele deur.

7 De badkamer De badkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, is afgewerkt met een tegelvloer, tegelwanden en een MDF lamellen plafond. De sanitaire voorzieningen bestaan uit een ligbad en een wastafel. De tweede verdieping De zolder is voorzien van een houten verdiepingsvloer. De royale (berg)zolder, afgewerkt met vloerbedekking en een dakplaten plafond, is voorzien van een Velux dakraam. Algemeen Een nette vrijstaande woning, mooi gelegen in het buitengebied aan de rand van Etten-Leur West. De woning is landelijk gelegen maar voorzieningen zoals de dorpskernen van Etten-Leur en Hoeven liggen op korte afstand van de woning. De woning is goed onderhouden en in 1997 gerenoveerd. Hierbij is ondermeer de serre aangebouwd, de zolderverdieping geïsoleerd en zijn de diverse installaties (gas, elektra, water en cv.) geheel vernieuwd. De woning ligt op een royaal perceel met een fraaie tuin rondom, een royale schuur en een wei. De achtertuin is fraai aangelegd met sierbestrating, een terras, vijver en borders met een gevarieerde beplanting. De achtertuin is verder voorzien van een royaal houten tuinhuis.

8 De schuur, ca 18 x 20m, is opgetrokken uit spouwmuren en is afgewerkt met een betonvloer en een etherniet golfplaten dakbedekking. De schuur is voorzien van elektra, een grote roldeur aan de voorzijde, een schuifdeur aan de achterzijde en een enkele deur aan de zijkant. Naast de woning ligt een zeer royale oprit welke plaats biedt aan meerdere auto s. De oprit kan worden afgesloten met een schuifhek.

9

10

11 Lijst van Zaken Beschrijving zaken blijft achter gaat mee overname (mogelijk) tuinaanleg / (sier-)bestrating / beplanting / erfafscheiding X buitenverlichting X tuinhuisje / buitenberging X broeikas X vlaggenmast X voet droogmolen X antenne X brievenbus X (voordeur)bel X veiligheidssloten X alarminstallatie X rolluiken / zonwering buiten X zonwering binnen X gordijnrails X gordijnen X vitrages X losse horren / rolhorren X rolgordijnen X vloerbedekking / linoleum X parketvloer / kurkvloer X c.v. met toebehoren X (open) haard met toebehoren: gashaard X keukenblok met bovenkasten inclusief verlichting X Inbouwapparatuur: combi-magnetron, afzuigkap, gasfornuis, koelkast n.v.t. X kasten: losse X Inbouwverlichting: dimmer voor serre; spotjes serre, hal, keuken X losse kasten, boeken-, legplanken wastafels met accessoires X toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc.) X badkameraccessoires (spiegel, kranen, douchescherm etc.) X veiligheidsschakelaar wasautomaat X (huis)telefoontoestellen zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.-ketels, boilers, geisers): N.V.T/ bijzondere opmerkingen: - kluis (brandwerend) blijft achter - schuur: werkbank en stellingen blijven achter; rest in overleg. - buitenren hond blijft achter Aan deze opgave kunnen geen rechten worden ontleend.

12

13

Baroniestraat 16 Etten-Leur

Baroniestraat 16 Etten-Leur Baroniestraat 16 Etten-Leur Vraagprijs 669.000,= k.k. Villa met aangebouwde garage in het exclusieve nieuwbouwplan De Baronie aan de Streek in Etten-Leur zuid. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Nadere informatie

Oosterscheldestraat 45 Zierikzee

Oosterscheldestraat 45 Zierikzee Oosterscheldestraat 45 Zierikzee Vraagprijs 160.000,= k.k. Tussenwoning met eigentijdse uitstraling en garage, gelegen in een kindvriendelijke omgeving nabij het centrum. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur

Nadere informatie

Koekoekstraat 49 Sprundel

Koekoekstraat 49 Sprundel Koekoekstraat 49 Sprundel Vraagprijs 319.000,= k.k. Vrijstaande semi-bungalow met 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond, vrijstaande dubbele, stenen garage met berging, voor- zij- en grote achtertuin

Nadere informatie

Konijnenberg 8 4874 JZ Etten-Leur Ruime tussenwoning met berging en zongunstige tuin nabij het centrum gelegen in de wijk De Grient.

Konijnenberg 8 4874 JZ Etten-Leur Ruime tussenwoning met berging en zongunstige tuin nabij het centrum gelegen in de wijk De Grient. Konijnenberg 8 4874 JZ Etten-Leur Ruime tussenwoning met berging en zongunstige tuin nabij het centrum gelegen in de wijk De Grient. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006 Frank Luyten ERA

Nadere informatie

Guldenweg 27 4879 NL Etten-Leur

Guldenweg 27 4879 NL Etten-Leur Guldenweg 27 4879 NL Etten-Leur Fraaie vrijstaande semi-bungalow met grote loods en houten garage gelegen op een royaal perceel op bedrijventerrein Vosdonk Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Nadere informatie

Breitnerlaan 26 C Roosendaal

Breitnerlaan 26 C Roosendaal Breitnerlaan 26 C Roosendaal Vraagprijs 115.000,= k.k. 2-kamerappartement met balkon op de derde verdieping en berging op de begane grond. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006 ERA-makelaars

Nadere informatie

Baroniestraat VS Etten-Leur Fraai vormgegeven, vrijstaande '30 woning met garage en berging gelegen in het nieuwbouwplan 'Baroniestraat'

Baroniestraat VS Etten-Leur Fraai vormgegeven, vrijstaande '30 woning met garage en berging gelegen in het nieuwbouwplan 'Baroniestraat' Baroniestraat 5 4876 VS Etten-Leur Fraai vormgegeven, vrijstaande '30 woning met garage en berging gelegen in het nieuwbouwplan 'Baroniestraat' Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006 Frank

Nadere informatie

Julianalaan 10 4872 BE Etten-Leur

Julianalaan 10 4872 BE Etten-Leur Julianalaan 10 4872 BE Etten-Leur Karakteristiek vrijstaand woonhuis met garage en tuin rondom, gelegen op een toplocatie in een rustige woonomgeving. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Nadere informatie

Brakkenstraat 39 Etten-Leur

Brakkenstraat 39 Etten-Leur Brakkenstraat 39 Etten-Leur Vraagprijs 599.000,= k.k. Recent gebouwd vrijstaand woonhuis, landelijk gelegen op een ruim perceel in het buitengebied van Etten-Leur. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur

Nadere informatie

Cimbaalhof 81 4876 BL Etten-Leur

Cimbaalhof 81 4876 BL Etten-Leur Cimbaalhof 81 4876 BL Etten-Leur Fraaie tussenwoning met berging en zongunstige tuin gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Etten-Leur. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Nadere informatie

Zeil DP Etten-Leur

Zeil DP Etten-Leur Zeil 5 4871 DP Etten-Leur Nette geschakelde vrijstaande woning (semi-bungalow) met garage en zonnige tuin gelegen in een mooie woonomgeving in woonwijk De Keen Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-5036006

Nadere informatie

Stationsstraat TD Etten-Leur

Stationsstraat TD Etten-Leur Stationsstraat 32 4872 TD Etten-Leur Ruime halfvrijstaande woning met grote inpandige garage/berging en zongunstige tuin gelegen aan het Oderkerkpark in het centrum van Etten-Leur. Frank Luyten ERA Makelaardij

Nadere informatie

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder q Prunusstraat 37 'SGravenpolder Vraagprijs 439.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Prunusstraat 37 'SGravenpolder Aan de rand van het dorp gelegen grote vrijstaande woning, gebouwd in landhuisstijl,

Nadere informatie

Populierenstraat 6 - Goes

Populierenstraat 6 - Goes q Populierenstraat 6 Goes Vraagprijs 249.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Populierenstraat 6 Goes In een geliefde woonomgeving aan een brede straat in GoesZuid treft u deze ruime halfvrijstaande

Nadere informatie

MSKGROEP.nl KOOP. Nieuw Engeland 15 - Hoogvliet. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties

MSKGROEP.nl KOOP. Nieuw Engeland 15 - Hoogvliet. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties MSKGROEP.nl verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties Nieuw Engeland 15 - Hoogvliet TE KOOP 1 2 In een rustig gelegen wijk nabij winkels en scholen bieden

Nadere informatie

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanvaarding: in overleg. Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Vraagprijs 159.000,-- k.k. Te koop: Aan een rustige eenrichtingsstraat en op korte afstand van het centrum gelegen karakteristiek en sfeervol helft van een dubbel woonhuis met garage en parkeerplaats op

Nadere informatie

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR MARTIN LUTHER KINGSTRAAT 13 HENGELO Vraagprijs 295.000,-- k.k. Te koop: Op prachtige en rustige locatie, in het voorste gedeelte van de geliefde wijk Hasseler Es met aan

Nadere informatie

Troelstradreef 36 in s-hertogenbosch

Troelstradreef 36 in s-hertogenbosch Troelstradreef 36 in s-hertogenbosch Vraagprijs 225.000,= k.k. Deze eengezinswoning MET GARAGE heeft alles in zich om een hele tijd heel fijn te kunnen wonen. In Maaspoort zit alles: winkels, scholen,

Nadere informatie

MSKGROEP.nl. Buis 4 - Maasluis KOOP. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties

MSKGROEP.nl. Buis 4 - Maasluis KOOP. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties MSKGROEP.nl verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties Buis 4 - Maasluis TE KOOP 1 Gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving bieden wij u deze

Nadere informatie

Graafseweg 52 Nijmegen

Graafseweg 52 Nijmegen Graafseweg 52 Nijmegen Vraagprijs 170.000,= k.k. In een fraai herenhuis gelegen sfeervolle, goed onderhouden bovenwoning met zowel een balkon aan de voor- als achterzijde en bergruimte in de kelder. Kolmeijer

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Luxe gerenoveerde en fraai afgewerkte royale eengezinswoning waar u zo in kunt!! Deze zeer mooie woning is o.a. voorzien van kunststof

Nadere informatie

Annie MG Schmidtsingel 80 - Kapelle

Annie MG Schmidtsingel 80 - Kapelle q Annie MG Schmidtsingel 80 Kapelle Vraagprijs 598.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Annie MG Schmidtsingel 80 Kapelle Aan de rand van de nieuwe woonwijk Zuidhoek gelegen, splinternieuwe, vrijstaande

Nadere informatie

Woninginformatie. Bremstraat 12 - Klaaswaal. Aanvaarding in overleg Vraagprijs 239.500,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl

Woninginformatie. Bremstraat 12 - Klaaswaal. Aanvaarding in overleg Vraagprijs 239.500,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl Woninginformatie Bremstraat 12 - Klaaswaal Aanvaarding in overleg Vraagprijs 239.500,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl Oost Voorstraat 57 3262 JG OUD BEIJERLAND Telefoon: 0186-621299 Zeer aantrekkelijke

Nadere informatie

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO Vraagprijs 150.000, k.k. Te koop: In kleinschalig complex in het centrum van Hengelo gelegen luxe afgewerkt driekamerappartement met 2 balkons (!), vrij uitzicht en berging op de begane grond. Het appartement

Nadere informatie

Noordkade 45 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Noordkade 45 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Noordkade 45 Waddinxveen Vraagprijs 295.000,-- k.k. Compleet gerenoveerd en gemoderniseerd vrijstaand woonhuis, gelegen op een prachtige locatie aan de rivier de Gouwe. Badkamer en suite, schilderwerk

Nadere informatie

Prinses Beatrixweg 19 - Wemeldinge

Prinses Beatrixweg 19 - Wemeldinge q Prinses Beatrixweg 19 Wemeldinge Vraagprijs 275.000, v.o.n. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Prinses Beatrixweg 19 Wemeldinge 0 % ACTIE. DEZE WONING WORDT VRIJ OP NAAM VERKOCHT. Wat wil dit zeggen..vrij

Nadere informatie

Buiten: fraai aangelegde tuin met houten tuinhuis en achterom. Aan de voorzijde is de inpandige berging toegankelijk.

Buiten: fraai aangelegde tuin met houten tuinhuis en achterom. Aan de voorzijde is de inpandige berging toegankelijk. Vraagprijs 199.500,-- k.k. Te koop: Aan een kindvriendelijke straat in de woonwijk Vossenbelt ligt deze goed onderhouden ruime HOEKwoning met oprit voor 2 auto's, inpandige berging, moderne badkamer (2007)

Nadere informatie

Loowaard 13 - Almelo. Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. www.snelderzijlstra.nl

Loowaard 13 - Almelo. Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. www.snelderzijlstra.nl Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op mooie en rustige locatie aan de rand van de woonwijk 'Schelfhorst' gelegen ruime TUSSENWONING MET BERGING

Nadere informatie

Herbarenerf 14 Waddinxveen Vraagprijs 329.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Herbarenerf 14 Waddinxveen Vraagprijs 329.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Herbarenerf 14 Waddinxveen Vraagprijs 329.000,-- k.k. Prima onderhouden 2-onder-1 kap woning met voor- en een zonnige op het zuidwesten gelegen achtertuin met onderheid terras en achterom. Voor de aangebouwde

Nadere informatie

Thorbeckelaan 34 - Vlissingen

Thorbeckelaan 34 - Vlissingen q Thorbeckelaan 34 Vlissingen Vraagprijs 299.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Thorbeckelaan 34 Vlissingen Op een fraaie locatie binnen de wijk Paauwenburg gesitueerde vrijstaande bungalow met

Nadere informatie

Insteek 60 Boskoop Vraagprijs 599.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Insteek 60 Boskoop Vraagprijs 599.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Insteek 60 Boskoop Vraagprijs 599.000,-- k.k. Riante vrijstaande villa met bijzonder fraai aangelegde tuin rondom de woning, compleet met vijvers. De woning is uitgebreid met een serre en voorzien van

Nadere informatie

Csardasstraat 41 Nijmegen

Csardasstraat 41 Nijmegen Csardasstraat 41 Nijmegen Vraagprijs 175.000,= k.k. In een kindvriendelijke woonomgeving nabij alle dagelijkse voorzieningen en uitvalswegen sfeervolle tussenwoning met zonnige achtertuin op het zuiden.

Nadere informatie

Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Dokter Hamburgerlaan 42 Boskoop Vraagprijs 212.500,-- k.k. Deze complete woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, buiten zonweringen, een complete keuken en een luxe badkamer, bovendien

Nadere informatie

Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs 175.000,-- k.k. Op zoek naar een betaalbare eengezinswoning met tuin? Aan een autoluw hofje in een kindvriendelijke woonomgeving ligt deze leuke woning met 2 slaapkamers,

Nadere informatie

Zuidkade 130 B Boskoop Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Zuidkade 130 B Boskoop Vraagprijs 249.000,-- k.k. Zuidkade 130 B Boskoop Vraagprijs 249.000,-- k.k. Royale drive-in woning gelegen aan de levendige rivier De Gouwe, met een achtertuin direct aan het water (o). De woning beschikt ook over een terras op

Nadere informatie

Keizerstraat 34 - Harderwijk

Keizerstraat 34 - Harderwijk Vraagprijs 179.500,-- kosten koper Omschrijving Leuke BINNENSTADSWONING gelegen op een goede locatie in het centrum, nabij de vissershaven en de Vischmarkt. De woning is in 1998 vernieuwd en gemoderniseerd

Nadere informatie

Schimmelstraat 10 - Harderwijk

Schimmelstraat 10 - Harderwijk Vraagprijs 219.500,-- kosten koper Omschrijving Royale en zeer degelijke HOEKWONING met vrijstaande garage en verzorgde achtertuin met veel privacy en achterom. De ligging is prima op een ruim perceel

Nadere informatie

Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Plantage 71 Oude Wetering Vraagprijs 208.500,-- k.k. Indien u een goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning met serre, diepe zonnige achtertuin, grote schuur en 3 slaapkamers zoekt op een aantrekkelijk prijsniveau,

Nadere informatie

VERKOOPDOCUMENTATIE. Garderenseweg 387 te Ermelo

VERKOOPDOCUMENTATIE. Garderenseweg 387 te Ermelo VERKOOPDOCUMENTATIE Garderenseweg 387 te Ermelo Garderenseweg 387 te Ermelo Slaap en badkamer op de begane grond, instapklaar én gelegen op een royaal perceel van bijna 2.000 m² dichtbij een uitgestrekt

Nadere informatie

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op www.hengelo.nl.

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op www.hengelo.nl. Vraagprijs 159.500,-- k.k. Houdt u niet van verbouwen? Of heeft u er geen tijd voor? U wilt gewoon snel in een van binnen en van buiten volledig gerenoveerd huis wonen wat ook nog eens op loopafstand van

Nadere informatie

KROESKARPERSTRAAT 40 HENGELO

KROESKARPERSTRAAT 40 HENGELO Vraagprijs 319.000, k.k. Te koop: In de geliefde en kindvriendelijke wijk Broek Zuid met uitzicht op een fraaie groenstrook vrij gelegen, ruime helft van een dubbel met uitstap carport, extra speel/werkkamer

Nadere informatie

Brugweg 23 Waddinxveen Vraagprijs 298.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Brugweg 23 Waddinxveen Vraagprijs 298.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Brugweg 23 Waddinxveen Vraagprijs 298.000,-- k.k. Mooi verzorgde, gemoderniseerde halfvrijstaande woning met diverse originele details, geheel gerenoveerd in 2003 met een schitterend verzorgde achtertuin

Nadere informatie

Rapeling JL Etten-Leur

Rapeling JL Etten-Leur Rapeling 11 4871 JL Etten-Leur Zeer royale, luxe en praktisch ingedeelde moderne villa met garage en fraaie tuin gelegen aan de rand van de wijk De Keen. Frank Luyten ERA Makelaardij Etten-Leur 076-503

Nadere informatie

Burgemeester Timansweg 4 - 'S-Heerenhoek

Burgemeester Timansweg 4 - 'S-Heerenhoek q Burgemeester Timansweg 4 'SHeerenhoek Vraagprijs 169.500, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Burgemeester Timansweg 4 'SHeerenhoek Indien u op zoek bent naar een bijzonder pand met veel praktische

Nadere informatie

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO Vraagprijs 169.000, k.k. Te koop: In de wijk Hasseler Es gelegen hoekwoning met berging aan de voorzijde en fraaie, privacy biedende tuin aan de achterzijde. Deze keurig onderhouden eengezinswoning kent

Nadere informatie

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

Wieringenmeen 8 - Harderwijk Vraagprijs 319.000,-- kosten koper Omschrijving LET OP TIJDELIJK: 30.000,-- IN PRIJS VERLAAGD & WONINGRUIL MET VRIJSTAANDE WONING BESPREEKBAAR! Royaal en eigentijds afgewerkt HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS

Nadere informatie

JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO

JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO Vraagprijs 149.500,-- k.k. LET OP: De perfecte woning voor starters en snelle beslissers die kiezen voor een instapklare woning!. De woning is voorzien van een prima afgewerkte

Nadere informatie

Couperuslaan Harderwijk

Couperuslaan Harderwijk Vraagprijs 217.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer fraai gelegen en prima afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en nette achtertuin met achterom. De ligging is werkelijk uitstekend met

Nadere informatie

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Voorofscheweg 303 Boskoop Vraagprijs 283.000,-- k.k. Deze vrijstaande woning met garage is gelegen aan een rustige en kindvriendelijke woonstraat met in de nabijheid het gezellige centrum met diverse voorzieningen,

Nadere informatie

Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Da Costaweg 4 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. In een groene en ruim opgezette omgeving gelegen met zeer fraai vrij uitzicht, uitgebouwde en goed onderhouden eengezinswoning met voor- en op het westen

Nadere informatie

Dokter J. Veldhuijzen van Zantenstraat 30 - Enter

Dokter J. Veldhuijzen van Zantenstraat 30 - Enter Vraagprijs 209.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Ruime uitgebouwde HOEKWONING met carport en dubbele stenen schuur gunstig gelegen tegenover een groenstrook en

Nadere informatie

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Dotterweide 54 Waddinxveen Vraagprijs 275.000,-- k.k. Royale hoekwoning met uitgebouwde woonkamer en parkeerplek op eigen terrein. De woning heeft 4 ruime slaapkamers en een gunstig op de zon gesitueerde

Nadere informatie

Molenweg 6 - Hierden

Molenweg 6 - Hierden Vraagprijs 365.000,-- kosten koper Omschrijving Vrijstaand WOONHUIS met OVERKAPPING, GARAGE en BERGING gelegen op een royaal perceel eigen grond van circa 900 m² met voortuin en diepe achtertuin. Het geheel

Nadere informatie

Heslingahuis 21 - Almelo

Heslingahuis 21 - Almelo Vraagprijs 139.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op kindvriendelijke locatie, met uitzicht op speelveldje gelegen RUIME TUSSENWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING.

Nadere informatie

Valckeslotlaan 103 - Goes

Valckeslotlaan 103 - Goes q Valckeslotlaan 103 Goes Vraagprijs 139.000, v.o.n. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Valckeslotlaan 103 Goes 0 % ACTIE. DEZE WONING WORDT VRIJ OP NAAM VERKOCHT. Wat wil dit zeggen..vrij op naam wil

Nadere informatie

DE WILMSKAMP 2 HENGELO

DE WILMSKAMP 2 HENGELO Vraagprijs 585.000,-- k.k. Te koop: Bijzonder mooi gelegen in de woonwijk Groot Driene met rondom een prachtig uitzicht over parkachtig groen, zeer goed onderhouden vrijstaande ruime villa met inpandige

Nadere informatie

De Valk 69 - Almelo. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo.

De Valk 69 - Almelo. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. Vraagprijs 165.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Aan rustige straat gelegen, in de kindvriendelijke woonwijk Windmolenbroek RUIME 2- ONDER-1-KAP WONING MET GARAGE.

Nadere informatie

EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL

EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL EINDHOVENSEWEG 15 - SON EN BREUGEL Op mooi royaal veel privacy biedend perceel van 951m2 gelegen, vrijstaand karakteristiek woonhuis met onder andere houten garage, berging opgetrokken in steen, woonkamer

Nadere informatie

Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zuidplaslaan 90 Waddinxveen Vraagprijs 260.000,-- k.k. Op fraaie locatie gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 2 dakkapellen en een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin.

Nadere informatie

Koning Willem II-straat 13 Waddinxveen Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Koning Willem II-straat 13 Waddinxveen Vraagprijs 185.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Koning Willem II-straat 13 Waddinxveen Vraagprijs 185.000,-- k.k. In rustige kindvriendelijke omgeving gelegen goed onderhouden eengezinswoning. Deze 5- kamerwoning is in 2010/2011 geheel verbouwd en voorzien

Nadere informatie

Woninginformatie. De Wacht 2 a - 's-gravendeel. Aanvaarding in overleg Vraagprijs 419.000,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl

Woninginformatie. De Wacht 2 a - 's-gravendeel. Aanvaarding in overleg Vraagprijs 419.000,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl Woninginformatie De Wacht 2 a - 's-gravendeel Aanvaarding in overleg Vraagprijs 419.000,- k.k. www.spieringmakelaardij.nl Oost Voorstraat 57 3262 JG OUD BEIJERLAND Telefoon: 0186-621299 De Wacht 2 a -

Nadere informatie

Bachdreef 15 - Harderwijk

Bachdreef 15 - Harderwijk Vraagprijs 297.500,-- kosten koper Omschrijving Eigentijds HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met garage en fraai aangelegde tuin met privacy. Op goede locatie gelegen in een ruim opgezet deel van de jonge woonwijk

Nadere informatie

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 267.500,-- k.k. Op een mooie, rustige locatie gelegen grote (uitgebouwde) tussenwoning met twee grote dakkapellen en mogelijkheid voor aankoop extra garage en diepe voor-

Nadere informatie

Noordkade 71 Waddinxveen

Noordkade 71 Waddinxveen Waddinxveen / Kerkweg Oost 224, tel (0182) 61 38 22, fax (0182) 61 11 18, email waddinxveen@depater.nl Boskoop / Zijde 6, tel (0172) 21 54 09, fax (0172) 21 03 89, email boskoop@depater.nl Hazerswoude

Nadere informatie

EDUARD VAN BEINUMSTRAAT 19 HENGELO

EDUARD VAN BEINUMSTRAAT 19 HENGELO Vraagprijs 339.000,-- k.k. Te koop: Dit heerlijke vrijstaande woonhuis, aan de groene rand van de Hasseler Es gelegen, biedt tal van mogelijkheden met 3 royale slaapkamers, 2 badkamers, een garage met

Nadere informatie

Walstein 78 - Harderwijk

Walstein 78 - Harderwijk Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Omschrijving In het nieuwe en populaire gedeelte van de woonwijk Frankrijk gelegen, fraai vormgegeven HOEKWONING met aangebouwde stenen berging, ruime parkeermogelijkheden

Nadere informatie

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer nette en geheel vernieuwde TUSSENWONING met 5 slaapkamers, vrijstaande berging en fraai aangelegde tuin op de zonzijde. Gelegen in een rustige woonomgeving,

Nadere informatie

KOOLZAADSTRAAT 23 HENGELO

KOOLZAADSTRAAT 23 HENGELO Vraagprijs 149.500,-- k.k. Te koop: Aan de rand in een doodlopende straat van de zeer geliefde woonwijken Groot-Driene en De Grundel gelegen goed onderhouden HOEKWONING met inpandige berging, tuin, moderne

Nadere informatie

JAVASTRAAT 74 HENGELO

JAVASTRAAT 74 HENGELO JAVASTRAAT 74 HENGELO JAVASTRAAT 74 HENGELO Vraagprijs 159.500,-- k.k. Te koop: In 2010 verder gemoderniseerde en nabij het centrum gelegen zeer goed onderhouden en royale tussenwoning met uitgebouwde

Nadere informatie

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Ruime, goed verzorgde eengezinswoning op een zeer fraaie locatie. De woning is vrij gelegen aan de voorzijde en heeft een zonnige op het zuiden gelegen

Nadere informatie

Zijde 182 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zijde 182 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zijde 182 Boskoop Vraagprijs 125.000,-- k.k. Hoekwoning met circa 12 meter diepe achtertuin gelegen op het zuiden. De achtertuin grenst aan een sloot en is voorzien van een achterom. Deze starterswoning

Nadere informatie

Voorstadslaan 132 Nijmegen

Voorstadslaan 132 Nijmegen Voorstadslaan 132 Nijmegen Vraagprijs 165.000,= k.k. Vooroorlogse hoek-benedenwoning te koop aan de Voorstadslaan 132 te Nijmegen Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen 024-3609552 wonen@kolmeijernijmegen.nl

Nadere informatie

GRASKLOKJE BEST

GRASKLOKJE BEST GRASKLOKJE 110 - BEST Het betreft hier een prima onderhouden goed ingedeelde tussenwoning met carport (eenvoudig te verbouwen tot garage). De woning heeft o.a. te bieden een voortuin; entree welke toegang

Nadere informatie

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs ,-- Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Ganzerik 60, Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- In de jonge gewilde woonwijk Park Triangel ligt deze in 2015 gebouwde ruime eengezinswoning met een op het zuidoosten gesitueerde achtertuin. De woning is

Nadere informatie

Postweg 14 Nijmegen. Vraagprijs 499.000,= k.k. In bosrijke omgeving en aan geliefde straat gelegen royale helft van dubbel herenhuis.

Postweg 14 Nijmegen. Vraagprijs 499.000,= k.k. In bosrijke omgeving en aan geliefde straat gelegen royale helft van dubbel herenhuis. Postweg 14 Nijmegen Vraagprijs 499.000,= k.k. In bosrijke omgeving en aan geliefde straat gelegen royale helft van dubbel herenhuis. Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen 024-3609552 wonen@kolmeijernijmegen.nl

Nadere informatie

Het Loo 3 - Wierden. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo.

Het Loo 3 - Wierden. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. Vraagprijs 299.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Aan de rand van het dorp Wierden, in de kleinschalige en kindvriendelijke woonwijk 'Het Loo' gelegen VRIJSTAAND

Nadere informatie

Tsjerkewei 24 - Elahuizen

Tsjerkewei 24 - Elahuizen Tsjerkewei 24 - Elahuizen Vraagprijs 529.000,= k.k. Omschrijving Tsjerkewei 24 - Elahuizen Fraai landelijk gelegen ruim traditioneel gebouwd vrijstaand herenhuis met fraai aangelegde diepe tuin met vijverpartij

Nadere informatie

van Slichtenhorststraat 48 Nijmegen

van Slichtenhorststraat 48 Nijmegen van Slichtenhorststraat 48 Nijmegen Vraagprijs 150.000,= k.k. Sfeervolle 3-kamer bovenwoning te koop aan de Van Slichtenhorststraat 48 te Nijmegen Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen 024-3609552

Nadere informatie

TE KOOP. Be van den Doolstraat 42 DEVENTER. Keizerstraat 29 7411 HD Deventer T (0570) 64 22 99 info@adfinismakelaars.nl www.adfinis.

TE KOOP. Be van den Doolstraat 42 DEVENTER. Keizerstraat 29 7411 HD Deventer T (0570) 64 22 99 info@adfinismakelaars.nl www.adfinis. TE KOOP Be van den Doolstraat 42 DEVENTER Keizerstraat 29 7411 HD Deventer T (0570) 64 22 99 info@adfinismakelaars.nl www.adfinis.nl ADFINIS Adfinis betekent letterlijk betrokken zijn bij. Die betrokkenheid

Nadere informatie

Karnmolen 5 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 325.000,-- k.k. Royale uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met garage, parkeerplaats en tuin op het zuiden.

Karnmolen 5 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 325.000,-- k.k. Royale uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met garage, parkeerplaats en tuin op het zuiden. Karnmolen 5 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 325.000,-- k.k. Royale uitgebouwde 2-onder-1-kapwoning met garage, parkeerplaats en tuin op het zuiden. Luxe vernieuwde L-vormige keuken met inbouwapparatuur Ruime

Nadere informatie

Oostpolderweg 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Oostpolderweg 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Oostpolderweg 6 Waddinxveen Vraagprijs 365.000,-- k.k. Moderne, luxe afgewerkte levensloopbestendige semi-bungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is voorzien van een onder architectuur

Nadere informatie

Achter de Wiemelpoort 5 E Nijmegen

Achter de Wiemelpoort 5 E Nijmegen Achter de Wiemelpoort 5 E Nijmegen Vraagprijs 150.000,= k.k. Het stadsappartement Achter de Wiemelpoort 5-A te Nijmegen wordt aangeboden door Kolmeijer Makelaars Nijmegen. Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen

Nadere informatie

Engelserf 23 - Harderwijk

Engelserf 23 - Harderwijk Vraagprijs 234.500,-- kosten koper Omschrijving Op zoek naar een prima woning met 5 slaapkamers op een unieke locatie direct aan een plantsoen, aan een mooie laan in een goede buurt en direct bij voorzieningen?

Nadere informatie

Burgemeester Smitweg 23 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 525.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Burgemeester Smitweg 23 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 525.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Burgemeester Smitweg 23 Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 525.000,-- k.k. Goed onderhouden en volledig gemoderniseerd vrijstaand woonhuis (burgerbestemming), gesitueerd in het buitengebied van de gemeente Hazerswoude,

Nadere informatie

KOOPSOM ,- K.K.

KOOPSOM ,- K.K. JAGERSHEI 4 - BEST Deze goed ingedeelde en ruim opgezette tussenwoning met vrijstaande garage is gelegen in de jonge gewilde woonwijk "Heivelden". Via de voortuin komt u bij de overdekte entree; tochtportaal

Nadere informatie

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving In fraaie en rustige woonwijk op korte afstand van het centrum gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging, strak aangelegde voortuin en diepe achtertuin

Nadere informatie

van Somerenstraat 32 Nijmegen

van Somerenstraat 32 Nijmegen van Somerenstraat 32 Nijmegen Vraagprijs 169.000,= k.k. Sfeervolle benedenwoning te koop aan de Van Somerenstraat 32 te Nijmegen Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen 024-3609552 wonen@kolmeijernijmegen.nl

Nadere informatie

Molenweg 24 Nijmegen. Vraagprijs 165.000,= k.k.

Molenweg 24 Nijmegen. Vraagprijs 165.000,= k.k. Molenweg 24 Nijmegen Vraagprijs 165.000,= k.k. Vlakbij het stadscentrum en centraal station gelegen goed onderhouden 3-kamer appartement met riant dakterras. Kolmeijer ERA Makelaars Nijmegen 6522 AC Nijmegen

Nadere informatie

Ericaweg 16 Soest. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest Aan een rustige laan in Soest Zuid gelegen uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis.

Ericaweg 16 Soest. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest Aan een rustige laan in Soest Zuid gelegen uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis. Ericaweg 16 Soest Aan een rustige laan in Soest Zuid gelegen uitgebouwd halfvrijstaand woonhuis. Ideale ligging nabij het natauurgebied. Sträter ERA Makelaardij o.g. Soest 035-6016151 Royale halfvrijstaande

Nadere informatie

Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Deze fraai aan een singel gelegen eengezinswoning met royale uitbouw, grotendeels nieuwe kunststof kozijnen, biedt 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

HOUTINGSTRAAT 6 HENGELO

HOUTINGSTRAAT 6 HENGELO Vraagprijs 439.000,-- k.k. Te koop: INKOOP EIGEN WONING MOGELIJK!! IS DIT UW DROOMWONING MAAR ZIET U OP TEGEN DE VERKOOP VAN UW EIGEN WONING? DAN IS DE EIGENAAR VAN DE HOUTINGSTRAAT 6 BEREID UW WONING

Nadere informatie

Staringstraat 20 Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 199.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Staringstraat 20 Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 199.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Staringstraat 20 Hazerswoude-Rijndijk Vraagprijs 199.000,-- k.k. Fraaie tussen eengezinswoning met uitgebouwde keukenruimte, deels kunststof kozijnen, grote dakkapel en diepe tuin op het oosten. Deze vanaf

Nadere informatie

Mozartlaan 6 c Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Mozartlaan 6 c Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Mozartlaan 6 c Waddinxveen Vraagprijs 334.500,-- k.k. Op fraaie locatie gelegen 2-onder-1-kap woning met garage en zonnige achtertuin op het zuiden. De woning ligt aan de mooie Mozartlaan en grenst aan

Nadere informatie

Een gastvrij thuis. Hazenbos 3 Hedel. Vraagprijs ,= k.k.

Een gastvrij thuis. Hazenbos 3 Hedel. Vraagprijs ,= k.k. Een gastvrij thuis Hazenbos 3 Hedel Vraagprijs 479.000,= k.k. Waterstraat 23-5301 AH Zaltbommel - tel: 0418 680300 - fax: 0418 680302 E-mail: info@vankesselsmit.nl - internet: www.vankesselsmit.nl Aan

Nadere informatie

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Herenweg 7 Moerkapelle Vraagprijs 295.000,-- k.k. Op een mooie, rustige locatie gelegen royale (uitgebouwde) tussenwoning met twee grote dakkapellen en mogelijkheid voor aankoop extra garage en diepe voor-

Nadere informatie

Laag Boskoop 14 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Laag Boskoop 14 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Laag Boskoop 14 Boskoop Vraagprijs 440.000,-- k.k. Karakteristiek vrijstaand woonhuis met grote uitbouw aan de achterzijde en aangebouwde werkplaats met circa 410 m² vloeroppervlakte. De woning heeft een

Nadere informatie

Theresiaplein 3 - Borne

Theresiaplein 3 - Borne Vraagprijs 185.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op een perceel van maar liefst 347 m2 gelegen HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE SERRE EN ROYALE GARAGE

Nadere informatie

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k.

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k. Meije 19 Bodegraven Vraagprijs 350.000,-- k.k. Vrijstaand woonhuis met aangebouwde berging en vrijstaande houten garage. De woning is zeer fraai en landelijk gelegen. Vrij uitzicht aan zij- en voorzijde.

Nadere informatie

Wethouder Broekmanstraat 17 Weurt

Wethouder Broekmanstraat 17 Weurt Wethouder Broekmanstraat 17 Weurt Vraagprijs 329.000,= k.k. In rustige straat gelegen zeer verrassend en royaal, uitgebouwd, vrijstaand woonhuis met fraai aangelegde zonnige achtertuin Kolmeijer ERA Makelaars

Nadere informatie

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Akkerwinde 6 Waddinxveen Vraagprijs 285.000,-- k.k. Royaal wonen zonder klussen? Dat kan in deze fraai gelegen goed onderhouden eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer, 4 slaapkamers en een dakkapel.

Nadere informatie