Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 27 Oktober. Kopij aanleveren voor zondagavond 23 Oktober uur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 27 Oktober. Kopij aanleveren voor zondagavond 23 Oktober uur."

Transcriptie

1 t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: oktober t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, , Internet: Aanleveren kopij: via website: voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl Indien U stukken heeft, die geplaatst moeten worden, lever deze dan uiterlijk vóór zondagavond uur aan. Bij voorkeur via onze website zie bij info en dan bij aanleveren kopij. Of per diskette, opmaak in A5-formaat. Ook afdruk aanleveren t.b.v. beoordeling door de redactie. Voor alle overige manieren van aanleveren alleen in overleg, neem contact op met het redactieadres. Alle kopij moet ALTIJD zijn voorzien van naam en telefoonnummer. Anonieme en te laat ingeleverde kopij worden niet geplaatst. De redactie behoudt het recht op het niet plaatsen van artikelen. Abonnement: De kosten hiervan bedragen 11,50 per jaar. Voor abonnees in Hilvarenbeek en Diessen 14,00. Bankrekening-nummer: Rabobank (vermeld postcode en huisnummer). Bij gebruik maken van een machtiging geldt een korting van 1,50. Voor vragen hierover kunt u terecht bij het redactieadres. Opzeggingen:Vóór 1 oktober voor het nieuwe abonnementsjaar. Ook adreswijzigingen dienen tijdig door gegeven te worden. Advertenties: Kleine advertenties (klepperkes) kunt u afgeven en betalen bij het redactieadres. Kosten vanaf 3,00. Voor bedrijfsadvertenties: zie het redactieadres. Bezorging: Indien u geen Kleppermenneke heeft ontvangen, terwijl u wel abonnee bent, bel dan het redactieadres. Tekening voorkant: Rik Pulles. Tekeningen binnenwerk: Elleke Craninckx (+kleppermenneke archief).

2 Agenda 13 okt Opening Natuur- en rolstoelpad 16 okt Najaarswandeling 07 nov Liederentafel 08 nov Inzamelen plastic verpakkingsmateriaal 13 nov Opening D'n Flaestoren 19 nov KPJ Novemberfeest 05 dec Liederentafel 06 dec Inzamelen plastic verpakkingsmateriaal Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 27 Oktober. Kopij aanleveren voor zondagavond 23 Oktober uur. Werkgroep om de kerk De komende tijd zijn aan de beurt: Groep 1 op vrijdag 14 oktober Walter v.d. Borne Lauwersstraat 10 tel Harry v.d. Bruggen Hoogeindsestraat 7a tel Jan v.d. Sande Groenstraat 36 tel Frans Cattenstart Kerkpad 14 tel Thieu Veron Spaaneindsestraat 17 tel Groep 2 op vrijdag 21 oktober Jan Vriens Groenstraat 34 tel Janus Bruurs Spaaneindsestraat 15 tel Cees Wijten Dorpsstraat 28 tel Jan de Laat Tuldensedijk 8 tel Cees Smolders Dorpsstraat 22 tel Henk v.d. Borne Groenstraat 23 tel

3 Felicitaties Hebt u iets te vieren of wilt u iemand feliciteren laat het dan weten, op het redactie adres. Wij feliciteren deze keer: 13 okt Teun van Gerven 14 okt Harm Trommelen 14 okt Sofie Hesselmans 14 okt Irene Donders 16 okt Miriam Hooijer 18 okt Lot Wijten 18 okt Sep Wijten 19 okt Rivka van Egmond 19 okt Geert Timmermans 21 okt Marije Maillé 22 okt Theo Welten 22 okt Roel v d Heyning 22 okt Dirk Wijten 23 okt Niek v Heijst 24 okt Janneke van Roovert 25 okt Lotte Smolders 25 okt Mik Wijten 25 okt Joep Soetens 25 okt Ruud Beekman 26 okt Kees Op t Hoog Van harte gefeliciteerd allemaal!!!

4 EHBO afdeling Diessen organiseert EHBO-CURSUS Onze afdeling telt op het ongeveer 80 leden. Zij hebben om uiteenlopende redenen de EHBO cursus gevolgd. Die kunnen zijn hulp bieden aan eigen kinderen, aan collega's op het werk of sport- of hobbyclub en aan derden die behoefte aan eerste hulp na een ongeval. Ook kan de cursus u helpen om niet in paniek te raken bij een ongeval. Wij willen weer zo'n cursus organiseren bij voldoende deelname van +/- 10 cursisten. De cursus zal dan starten op woensdag 9 november en duurt ongeveer 16 weken bij 1 avond in de week. Iedereen uit de gemeente kan hieraan deelnemen. Heeft u interesse voor meer informatie kunt terecht bij: Nel Diepstraten, Wijnhovenstraat 7, Haghorst Barbara van der Schoot, Julianastraat 8, Diessen Sjef van den Hout, Acacialaan 31, Diessen OP ZOEK NAAR EEN LEUKE BAAN? Functieomschrijving Voor een toonaangevend bedrijf in Dongen dat staat voor diversiteit, teamwork, innovatie & ontwikkeling, open communicatie, humor & fun hebben wij aantal uitdagende functies. Wij zoeken - Lassers/ Constructiebankwerkers Je bent in het bezit van lasdiploma's TIG-lassen niveau 2 / 3 Je beheerst de vaardigheid tekening lezen Je hebt aantoonbare werkervaring Je bent bereid om in 2-ploegendienst te werken - Operator lasersnijmachine Je hebt een afgeronde technische opleiding richting plaatwerk of mechanische technieken (BBL/BOL niveau 2/3) of niveau 1 zodat hij/zij opgeleid kan worden Je bent bereid om in 2-ploegendienst te werken - Programmeur Lasrobot Je bent in het bezit van een technisch mbo-diploma (niveau 4) Je hebt ervaring in lassen, Tig en Mig Je bent bereid om in 2-ploegendienst te werken Je beheerst de vaardigheid tekening lezen Voor meer informatie betreffende de vacature kijk op Interesse? Neem contact op met Flexpoint Eindhoven, Keizersgracht 10. Telefoonnummer of stuur je cv naar eindhoven@flexpoint.nl.

5 Foto-Expositie in Gasterij Schuttershof Twaalf Esbekenaren zijn gefotografeerd op een voor hen bijzondere plaats. Tevens vertellen ze waarom ze voor deze plaats hebben gekozen. U allen bent van harte welkom. Te zien tot begin december. De foto' s zijn gemaakt door: Toos Verhoeven en Marian van Helvoirt. Onze rechterhand: Lambert Verhoeven.

6 VVV-najaarswandeling te Hilvarenbeek Op zondag 16 oktober aanstaande organiseert de VVV Hilvarenbeek een bijzondere najaarswandeling van ongeveer 1,5 tot 2 uur. De wandeling voert de deelnemers door het gebied van landgoed de Utrecht.. Het gebied heeft zijn naam te danken aan de levensverzekeringsmaatschappij 'De Utrecht', ook bekend als 'Fortis', en heet vanaf heden ABN AMRO. De Utrecht begon op grote schaal met het ontginnen van de heidevelden, om een gevarieerder landschap te creëren. Tegenwoordig bestrijkt het landgoed hectare aan bossen, 600 ha landbouwgronden, 200 ha natuurterreinen en recreatieterreinen. De natuurterreinen bestaan voornamelijk uit heidegebieden met vliegdennen en berken. Het landgoed kent een rijke natuur met veel plant- en diersoorten en er liggen twee grote vennen Flaes en Goor. Onder de bezielende leiding van de vaste VVV-Gids Toon Bruurs wordt gestart bij Den Elshorst Esbeeksedijk 4 te Baarschot. Hij weet onderweg de nodige interessante zaken te vertellen over het landschap en de natuur. Een aanrader dus voor de natuurliefhebbers. De VVV Hilvarenbeek hoopt vele gasten weer te mogen ontmoeten om ongeveer uur om kennis te maken met dit alles. Het vertrek is om uur. De kosten voor deelname zijn 4,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis meelopen. Na afloop van de wandeling is er voor iedereen een gratis kopje koffie met cake. Dank Basisschool De Wingerd bedankt Van Lieshout en Co voor de fijne zonwering die ze hebben gekregen boven de zandbak. Wij genieten er elke dag van! Leerlingen en leerkrachten van De Wingerd.

7 Straaljager neergestort op Esbeekse Deppo in 1959 door Jan van Helvoirt Omstreeks om kwart over zeven werden de restanten gevonden van een neergestorte Thunderstreak. Op 16 maart 1959 werd deze straaljager vanaf kwart voor twaalf plotseling vermist vanaf de vliegbasis Eindhoven. Het vliegtuigwrak werd gevonden door de wakkere brigadecommandant van de marechaussee van Hilvarenbeek. Die was na het radionieuws van zes uur die avond door enkele boeren, die in de buurt van de plaats van het ongeluk woonden, gealarmeerd. De piloot bleek helaas om het leven te zijn gekomen. Het was de 23-jarige ongehuwde beroepssergeant vlieger Willem van den Doel uit Haamstede. Blijkbaar had hij geen kans gezien om uit het neerstortende toestel te komen. Zijn stoffelijke resten werden bij het wrak gevonden. De verongelukte vlieger volgde in zijn diensttijd de opleiding tot straaljagerpiloot aan een van de geallieerde bases te Canada. Later zou hij de burgerluchtvaart zijn ingegaan. Het toestel maakte deel uit van een kleine formatie, die was opgestegen van de vliegbasis Eindhoven. Het was het laatst gezien toen de formatie, een kilometer of zeven van Eindhoven, een wolkenveld binnenvloog. Toen de formatieleider uit de wolken kwam, was het toestel verdwenen. Omdat er nergens uit Nederland melding kwam van een neergestort vliegtuig, werd aangenomen dat het toestel ergens in zee of in het IJsselmeer terecht was gekomen. Radio Scheveningen verzocht de scheepvaart uit te kijken naar een wrak in de buurt van de Nederlandse kust. Van het marinevliegtuigkamp Valkenburg waren in de loop van de middag in totaal zes Avangers (torpedo bommenwerpers) en een Beachcraft opgestegen om het IJsselmeer, de Waddenzee, de Zeeuwse stromen, de Biesbosch en de Noordzeekust af te zoeken. Tot het invallen van de duisternis waren deze toestellen van de marinevliegdienst in de lucht gebleven. Maar wie dacht er nu aan een locatie aan de Molenstraat in de Hertgang?

8 Peter de Laat vond in 2005 nog een fragment van de Thunderstreak Zelfs niet een oplettende boer die op Landgoed De Utrecht werkzaam was. Hij had niet alleen een ontploffing gehoord, maar ook duidelijk een steekvlam gezien. Omdat hij aannam dat het hier een militaire oefening betrof, werd door hem geen melding van het gebeuren gedaan. De 23 jarige Martin van Dal, die de klap ook had gehoord, ging na de nieuwsuitzending van het A.N.P. nog eens op zoek en vond het wrak van het vermiste vliegtuig. In de weide de Deppo genaamd en beboerd door de familie Gerritsen van hoeve 'de Kieviet', had het toestel een geweldige krater gemaakt. Terstond vliegbasis Eindhoven in kennis gesteld. Reeds om zeven uur was de commandant met zijn technisch personeel ter plaatse aanwezig. Het vliegtuig moet bijna loodrecht naar beneden zijn gekomen en bij aanraking met de grond met een geweldige knal zijn ontploft. De wrakstukken van het totaal verbrijzelde vliegtuig lagen honderden meters ver verspreid in de moerassige weide. Als volleerde kamikazen fietsten wij in 1959 een dag na het gebeuren als schoolkinderen vanuit Diessen naar de rampplaats. Maar veel verder dan de 'hangbrug' kwamen wij niet, want het hele terrein was hermetisch afgesloten. Onlangs vond Peter de Laat nog een fragment van het aluminium landingsgestel.

9 Das 4e Esbeekse Novemberfest! Zaterdag 19 november 2011 gaan we weer met z'n allen de houten tafels op! Voor de vierde editie van het Esbeekse Novemberfest pakken we groots uit wat betreft Duits toptalent. Die Almraketen is o.a. bekend van de Zwarte Cross. Dit trio is voorzien van Accordeon, bas en gitaar en weet, naar eigen zeggen, van geen ophouden Thorsten von Lippe Biesterfeld is zanger en komiek in hart en nieren. Hij is een begrip in de Duitse Schlagerwereld en zorgt ervoor dat zowel jong en oud uit hun dak gaat. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat dit een fantastisch optreden gaat worden! DJ-team Rudi und Lustige Heinz kennen we nog van vorig jaar. Ook dit jaar gaan zij het Novemberfest afsluiten zoals een Duitse avond afgesloten hoort te worden: alle remmen los! We hopen jullie allemaal te zien op 19 november in de feesttent aan de Groenstraat.

10 Tuldania 1 verovert 2e plek ten koste van Rietvogels ( ) De strijd om de tweede plek, daar draaide het deze wedstrijd in Esbeek om. Tuldania ging goed van start en kwam al snel op 7-1. De schoten lagen lekker en daar kon Rietvogels op dat moment weinig tegenin brengen. Toch kwamen zij terug tot 7-4. Met een stand van 9-4 op het scorebord gingen de teams de rust in. In de tweede helft wist Tuldania de voorsprong verder uit te bouwen en trainer Henk van Hoof zag zijn inbreng steeds meer in het spel terugkomen. Alle speelsters wisten tot scoren te komen en zo werd een mooie eindstand van 18-9 op het scorebord gezet. Door deze puntenwinst heeft Tuldania de tweede plek overgenomen van Rietvogels. Tuldania Hoogeloon 1-3 ESBEEK - De gasten kwamen na enkele kansen gemist te hebben na een half uur op 0-1 door een doelpunt van Barry Graat. In de 38e minuut kopte Frits van de Huygevoort strak in de corner: 0-2. Na rust ging Hoogeloon op dezelfde voet verder. Jeffrey van Tongeren scoorde na een uur 0-3. Tien minuten voor tijd werd het nog 1-3.

11 Uitslagen Tuldania 3 - BIO Vessem F1 - Tuldania F EDN '56 E1 - Tuldania E SDO '99 E2 - Tuldania E Tuldania C1 - Rosolo C Tuldania C2 - Rosolo C Tuldania B1 - VVO B Tuldania A1 - Fortuna '68 A Klimroos 3 - Tuldania MKV 1 - Tuldania Tuldania 3 - ZIGO Tuldania F1 - NeCa F Tuldania E1 - DSV E VVO E2 - Tuldania E Tuldania D1 - DSV D Eyckelkorf A1 - Tuldania A Tuldania 2 - Roef! Tuldania 1 - Rietvogels (R) Programma 12okt. t/m 20 okt. Aanvang Plaats DDW 5 - Tuldania 3 20:00 Hooge Mierde Tuldania A1 - DSV A2 11:30 Esbeek Spoord. Girls B1 - Tuldania B1 09:30 Oirschot Vessem C1 - Tuldania C1 13:15 Vessem Klimroos C3 - Tuldania C2 12:30 Hoogeloon NeCa D2 - Tuldania D1 10:00 Netersel Rosolo E1 - Tuldania E1 11:00 Reusel Tuldania E2 - Fortuna '68 E1 10:30 Esbeek VVO F1 - Tuldania F1 11:15 Hapert ZIGO 3 - Tuldania 2 12:00 Tilburg NeCa 1 - Tuldania 1 13:00 Casteren Tuldania 3 - DSV 4 20:30 Esbeek

12 Kerkberichten Op maandag 3 oktober is op 62-jarige leeftijd in Eindhoven overleden onze mede-parochiaan Ton Bissels. We hebben hem op zaterdag 8 oktober na de uitvaartdienst begraven op ons Parochie kerkhof. Zondag 16 oktober om 10.00u Woord- en Communiedienst onder leiding van enkele leden van de Liturgiegroep. Acoliet is Nicole Lemcke. Collectant is Jan Smolders. De misintenties voor deze week zijn voor de overleden ouders Oerlemans-Kerkhofs; Piet Hesselmans- Burgmans; overleden ouders van Gils-Evers en hun overleden kinderen; overleden ouders Veron-Bruurs en zoon Frans; Marinus op 't Hoog, dochter Thea en kleinzoon Tim; overleden fam. Vissers- Hendriks en Jac Broeckx. Zondag 23 oktober Missiezondag en gezinsviering tgv Wereldmissiedag voor kinderen om 10.00u Eucharistieviering. Voorganger is een Priester MSC. Laus Deo zal de zang verzorgen. Acoliet is Jan Smolders. Collectant is Thieu Veron. Er wordt een collecte gehouden voor Wereldmissiedag. De misintenties voor deze week zijn voor de overleden ouders Hamers-Beijens (verjaardag moeder en jaargetijde vader) en Coleta Hesselmans-van de Ven (jaargetijde). Studiepunt de Kempen Huiswerkbegeleiding, Bijlessen en Faalangsttrainingen middelbare scholieren

13 Gemuts (van onder de muts) Nog even terugkomen op de vorige keer Toen ik het over D'n Flaestoren had En in mijn haast om het op te schrijven De juiste datum even vergat. Ik noemde toen half oktober Dat deze machtige toren daar zou staan Maar verwisselde die met het natuur- en rolstoelpad Dat op 13 oktober officieel open zal gaan. Misschien voor onze noorderburen nog niet zo gek Dat die toren nog even tussen ons in aanwezig blijft Dan kunnen ze van daaraf stiekem naar Esbeek kijken Voordat men weer iets vervelends in de Hilverbode schrijft. Want ik weet niet of u het ook heeft gelezen, Een week of drie terug onder de Lindeboom: Dat Esbeek en Blöf bij elkaar zouden passen Stond daar geschreven zonder enige schroom. Toch kwamen er afgelopen weekend weer vele Beekse fietsers Naar de in onze omgeving wereldberoemde Esbeekse tocht Om daar op de mountainbike van de mooie natuur te genieten Zij hebben geen strijd, maar vriendschap gezocht En onze voetballers hadden een week daarvoor Korte metten met die Lindeboom- overmoed gemaakt En de Beekse gemeenschap heel erg duidelijk In een aantal voetbalharten sterk geraakt. Zo erg zelfs dat een weekje later Een Beekse kruidenier besloot Ook Tuldania-voetbalplaatjes weg te gaan geven Zijn omzet moet nu wel verschrikkelijk zijn vergroot!!! De Muts

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 24 november. Kopij aanleveren voor zondagavond 20 november 19.00 uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 24 november. Kopij aanleveren voor zondagavond 20 november 19.00 uur. t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 20 10 november 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: 9 26 april 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

OUD Papier inleveren Zaterdag 8 januari 2011 Op het dorpsplein Tussen 9.00 en uur Oranje vereniging Esbeek

OUD Papier inleveren Zaterdag 8 januari 2011 Op het dorpsplein Tussen 9.00 en uur Oranje vereniging Esbeek t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 01 06 jan. 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 10 November. Kopij aanleveren voor zondagavond 6 November 19.00 uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 10 November. Kopij aanleveren voor zondagavond 6 November 19.00 uur. t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 19 27 okt. 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Bijeenkomst over de toekomst van de kerk in Esbeek

Bijeenkomst over de toekomst van de kerk in Esbeek t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 16 15 september. 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 5 januari. Kopij aanleveren voor maandagavond 2 januari uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 5 januari. Kopij aanleveren voor maandagavond 2 januari uur. t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 23 22 december 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: 2 19 januari 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op Donderdag 21 oktober. Kopij aanleveren voor zondagavond 17 oktober uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op Donderdag 21 oktober. Kopij aanleveren voor zondagavond 17 oktober uur. t Kleppermenneke Achtentwintigste Jaargang nr.: 18 7 okt. 2010. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: 10 10 mei 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: 15 30 aug. 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Felicitaties. Hebt u iets te vieren of wilt u iemand feliciteren laat het dan weten, op het redactie adres. Wij feliciteren deze keer:

Felicitaties. Hebt u iets te vieren of wilt u iemand feliciteren laat het dan weten, op het redactie adres. Wij feliciteren deze keer: t Kleppermenneke Achtentwintigste Jaargang nr.: 15 29 juli. 2010. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Nieuws van de redactie!

Nieuws van de redactie! t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: 21 22 november 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: 6 15 maart 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: 13 21 juni 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr. 14 16 augustus 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Eenendertigste Jaargang nr.: 1 10 januari 2013. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 7 juli. Kopij aanleveren voor zondagavond 3 juli uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 7 juli. Kopij aanleveren voor zondagavond 3 juli uur. t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 13 23 juni. 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op Donderdag 15 juli. Kopij aanleveren voor zondagavond 11 juli uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op Donderdag 15 juli. Kopij aanleveren voor zondagavond 11 juli uur. t Kleppermenneke Achtentwintigste Jaargang nr.: 13 1 juli 2010. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 3 februari Kopij aanleveren voor zondagavond 30 januari uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 3 februari Kopij aanleveren voor zondagavond 30 januari uur. t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 2 20 jan.. 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 12 mei Kopij aanleveren voor zondagavond 8 mei uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 12 mei Kopij aanleveren voor zondagavond 8 mei uur. t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 9 28 april 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

20 mrt 1 Oefen wandeling Esbeek-Den Bosch 20 mrt Expositie Piet v. Mensvoort en Astrid v. Egmond

20 mrt 1 Oefen wandeling Esbeek-Den Bosch 20 mrt Expositie Piet v. Mensvoort en Astrid v. Egmond t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 06 17 mrt. 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 26 mei Kopij aanleveren voor zondagavond 22 mei uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 26 mei Kopij aanleveren voor zondagavond 22 mei uur. t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 10 12 mei 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op 4 donderdag november. Kopij aanleveren voor zondagavond 31 oktober uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op 4 donderdag november. Kopij aanleveren voor zondagavond 31 oktober uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 12 19 juni 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Eenendertigste Jaargang nr.: 17 26 september 2013. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Agenda. Werkgroep om de kerk

Agenda. Werkgroep om de kerk t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Hebt u iets te vieren of wilt u iemand feliciteren laat het dan weten, op het redactie adres. Wij feliciteren deze keer:

Hebt u iets te vieren of wilt u iemand feliciteren laat het dan weten, op het redactie adres. Wij feliciteren deze keer: t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 15 11 september 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 6 27 maart 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Hebt u iets te vieren of wilt u iemand feliciteren laat het dan weten, op het redactie adres. Wij feliciteren deze keer:

Hebt u iets te vieren of wilt u iemand feliciteren laat het dan weten, op het redactie adres. Wij feliciteren deze keer: t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Studiepunt de Kempen

Studiepunt de Kempen t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 3 maart. Kopij aanleveren voor zondagavond 27 februari uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 3 maart. Kopij aanleveren voor zondagavond 27 februari uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Nieuws van de redactie

Nieuws van de redactie t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 22 december. Kopij aanleveren voor zondagavond18 december 19.00 uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 22 december. Kopij aanleveren voor zondagavond18 december 19.00 uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 1 september Kopij aanleveren voor zondagavond 28 aug uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 1 september Kopij aanleveren voor zondagavond 28 aug uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 22 oktober. Kopij aanleveren voor zondagavond 18 oktober uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 22 oktober. Kopij aanleveren voor zondagavond 18 oktober uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 9 juni. Kopij aanleveren voor zondagavond 5 juni19.00 uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 9 juni. Kopij aanleveren voor zondagavond 5 juni19.00 uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 28 april Kopij aanleveren voor zondagavond 24 april 19.00 uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 28 april Kopij aanleveren voor zondagavond 24 april 19.00 uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Dorpsagenda Felicitaties. Van harte gefeliciteerd allemaal!!!

Dorpsagenda Felicitaties. Van harte gefeliciteerd allemaal!!! t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken

Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Spreekopdrachten thema 6 Werk zoeken Opdracht 1 bij 6.1 * Beantwoord de vragen. 1. Waar zoek je vacatures? In de krant, op internet of ergens anders? 2. Ga je naar het UWV WERKbedrijf? 3. Ga je naar een

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Eenendertigste Jaargang nr.: 20 7 november 2013. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Eenendertigste Jaargang nr.: 16 12 september 2013. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Jaargang 15, nummer 2 Vrijdag

Jaargang 15, nummer 2 Vrijdag Jaargang 15, nummer 2 Vrijdag 11-09-2015 Veiligheid voorop In de eerste weken van het schooljaar bespreekt het team in de klas de veiligheid op school. Met name het ontruimen wordt goed voorbereid. Na

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Mijn mond zat vol aarde

Mijn mond zat vol aarde Mijn mond zat vol aarde Serie: Verhalen kind in oorlog Tekst: Meike Jongejan Onderzoek: Mariska de Boer en Hans Groeneweg Redactie: Jan van Zijverden Vormgeving: Richard Bos 2015, Fries Verzetsmuseum,

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op do10 sept. Kopij aanleveren voor zondagavond 6 sept uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op do10 sept. Kopij aanleveren voor zondagavond 6 sept uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten

Belangrijke data. Activiteiten. Waar zijn wij als school mee bezig. Nr. 12 maandag 5 december. Rapporten Nr. 12 maandag 5 december Belangrijke data Maandag 5 december: Sint en Piet op school Dinsdag 6 december: Studiedag voor alle leerkrachten, alle kinderen vrij t/m maandag 5 december: Inschrijven voor rapportgesprekken

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis.

Morgen krijgen de oudste kinderen de briefjes met de uitnodigingen voor de portfoliogesprekken op dinsdag 6 en woensdag 7 maart mee naar huis. No. 21, 15 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Drieëndertigste Jaargang nr.: 10 21 mei 2015. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 16 7 JANUARI 2016 Inhoud: De allerbeste wensen voor 2016! Hulpouders bedankt! Voorbereiding Vormsel Vakantierooster 2016-2017 Agenda en bijlagen Informatieblaadje Basisschool

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 6 mei. Kopij aanleveren voor zondagavond 2 mei uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 6 mei. Kopij aanleveren voor zondagavond 2 mei uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nr: 5 Datum: 17 september 2018

Nr: 5 Datum: 17 september 2018 Nr: 5 Datum: 17 september 2018 Problemen berichten ouderportaal Lijst schema vieringen Groep 3-4 Beste ouders, De leerkrachten van De Klink hebben gemerkt dat er problemen zijn bij het versturen en ontvangen

Nadere informatie

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting

KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Verwachting KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE Verwachting In vergelijking met het licht naar waar wij wandelen, is de dag waarin wij leven nog een nacht. Wanneer de Heer Jezus Christus zal komen, met zoveel daglicht,

Nadere informatie

Kempische Biljart Bond. maart 2018

Kempische Biljart Bond. maart 2018 Kempische Biljart Bond. maart 2018 Nieuwsbrief Bestuur Voorzitter : Jos Adriaans Zeelst 040-2051939 Secretaris : Henk Lemmens Hapert 0497-386269 info@kempischebiljartbond.nl Penningmeester : Ed Haneveer

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

OUD Papier inleveren Zaterdag 2 januari 2010 Op het dorpsplein Tussen 9.00 en 12.30 uur Oranje vereniging Esbeek

OUD Papier inleveren Zaterdag 2 januari 2010 Op het dorpsplein Tussen 9.00 en 12.30 uur Oranje vereniging Esbeek t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Eenendertigste Jaargang nr.: 6 21 maart 2013. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Haalt 't Kleppermenneke 2011 nog???

Haalt 't Kleppermenneke 2011 nog??? t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Niet mogen meedoen. Soms kun je niet meedoen, soms mag je niet meedoen. Van je bezorgde ouders mag je niet

Nadere informatie

Mevr. Habets-Abrahams

Mevr. Habets-Abrahams NIEUWSBRIEF Nr.24-4 e JAARGANG uitgave nr.6 van 2015 opmaak: oktober 2015 info@heemkunde-margraten.nl www.heemkunde-margraten.nl Verenigingslokaal: Rijksweg 68 Margraten (naast feestzaal het Kroontje en

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 17 juni. Kopij aanleveren voor zondagavond 13 juni 19.00 uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 17 juni. Kopij aanleveren voor zondagavond 13 juni 19.00 uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Iedere eerste maandagavond van de maand om 20.00 uur liederentafel van de Schutterzangers in Schuttershof. Vrije toegang. Agenda

Iedere eerste maandagavond van de maand om 20.00 uur liederentafel van de Schutterzangers in Schuttershof. Vrije toegang. Agenda t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 13 3 juli 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Dorpsagenda Verplaatsing van de glasbak

Dorpsagenda Verplaatsing van de glasbak t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 14 april Kopij aanleveren voor zondagavond 10 april uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 14 april Kopij aanleveren voor zondagavond 10 april uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Eenendertigste Jaargang nr.: 12 13 juni 2013. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer mei Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer mei Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 16 15 mei 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 4. Jarig in mei 5. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord Beste ouders, Op school zijn

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Josje (gr 3), Juup (gr 3), Elin (gr 1), Benjamin (gr 4) en Eefke (gr 4), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 16-05: Vergadering Schoolraad, aanvang 20.00

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Op dat moment (maart 1945) opereerde zijn eenheid van op Y-29, het Amerikaanse vliegveld te Zutendaal.

Op dat moment (maart 1945) opereerde zijn eenheid van op Y-29, het Amerikaanse vliegveld te Zutendaal. Tijdens de tweede wereldoorlog gebeurde het wel vaker dat militairen ingekwartierd werden bij burgers. Na de bevrijding in september 1944 was dit ook het geval met de geallieerde militairen. Een van hen

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 22 april. Kopij aanleveren voor zondagavond 18 april uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 22 april. Kopij aanleveren voor zondagavond 18 april uur. t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Eenendertigste Jaargang nr.: 19 24 oktober 2013. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas

Einde zwangerschapsverlof. Sinterklaas Beste ouders / verzorgers, Juffrouw Jessica heeft vanaf het begin van het schooljaar het zwangerschapsverlof van juffrouw Annelies ingevuld. Juffrouw Annelies zal vanaf volgende week weer aanwezig zijn.

Nadere informatie

VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Vrijdag 4 november: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering met de KBO.

VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Vrijdag 4 november: uur: In de kapel van klooster Nazareth eucharistieviering met de KBO. - VASTE KOP KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. Iets dat je zo ontroert verwarmt, verrukt iets waar je zo van glanst zo van opbloeit iets dat je zo verheldert zo bezielt het moet wel iets van God zijn.

Nadere informatie

OOS NUUTS. Bedenk dat een ander anders is. bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts. SPREUK van de week: 49e JAARGANG NO.21 vrijdag 21 juni 2013

OOS NUUTS. Bedenk dat een ander anders is. bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts. SPREUK van de week: 49e JAARGANG NO.21 vrijdag 21 juni 2013 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER PAROCHIEBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op redactie@sint-hubertus-genhout.nl bankrekening 1049 06510 ovv oosnuuts

Nadere informatie