voor overige zaken :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "voor overige zaken :"

Transcriptie

1 t Kleppermenneke Vierëndertigste Jaargang nr.: 1 7 januari t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, Internet: Aanleveren kopij: via onze website of mail naar : kopij@kleppermenneke.nl voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl Indien U stukken heeft, die geplaatst moeten worden, lever deze dan uiterlijk vóór zondagavond uur aan. Bij voorkeur via onze website zie bij info en dan bij aanleveren kopij. Alle kopij moet ALTIJD zijn voorzien van naam en telefoonnummer. Anonieme en te laat ingeleverde kopij worden niet geplaatst. De redactie behoudt het recht op het niet plaatsen van artikelen Abonnement: De kosten hiervan bedragen 11,50 per jaar. Voor abonnees in Hilvarenbeek en Diessen 14,00. Bankrekening-nummer: Rabobank NL65 RABO (vermeld postcode en huisnummer). Bij gebruik maken van een machtiging geldt een korting van 1,50. Voor vragen hierover kunt u terecht bij het redactieadres. Opzeggingen:Vóór 1 oktober voor het nieuwe abonnementsjaar. Ook adreswijzigingen dienen tijdig door gegeven te worden Advertenties: Kleine advertenties (klepperkes) kunt u afgeven en betalen bij het redactieadres. Kosten vanaf 3,00. Voor bedrijfsadvertenties: zie het redactieadres Bezorging: Indien u geen Kleppermenneke heeft ontvangen, terwijl u wel abonnee bent, bel dan het redactieadres Illustratie voorkant: William van Eekelen. Tekeningen binnenwerk: kleppermenneke archief

2 Nieuws van de redactie! e Hier is weer het 1 Kleppermenneke in dit nieuwe jaar. Ook dit jaar hopen wij van de redactie u iedere twee weken weer een informatief dorpsblad te bezorgen. Met dit blad geven wij de verenigingen, stichtingen en organisaties de mogelijkheid om hun activiteiten kenbaar te maken, of een verslag en dergelijke te publiceren. Maar ook eigen bijdrages zijn meer dan welkom. Alleen met voldoende kopij is het mogelijk 't Kleppermenneke voor de toekomst een bestaansrecht te geven. Schroom dus niet als je een keer een bijdrage wilt leveren! Zoals u hebt kunnen zien, is de voorkant weer vernieuwd. Deze keer is de illustratie weer van William van Eekelen. Ook dit jaar zullen de middenpagina's weer worden opgevuld met Aan de keukentafel geschreven door Nelly Wouters-Hamers. En zoals u gewend bent zal De Muts ook weer 't Kleppermenneke afsluiten met een schitterende rijm over het wel en wee van Esbeek. Via de WEB-site: kunt u kopij aanleveren, maar ook in ons archief zoeken. Zo zijn alle Kleppermennekes vanaf 2007 te raadplegen. Ook alle Mutsen welke zijn verschenen sinds 2003 staan op de site. En verder staan er ook nog ruim honderd recepten van onze oude rubriek De Klepperpan van Toos Verhoeven. En er is een agenda, overzicht verschijningsdata Kleppermenneke, links naar andere WEB-sites, foto's, etc, etc. De machtigingen voor het abonnementsgeld zullen deze maand verwerkt worden. Heeft u geen machtiging en nog niet betaald dan verzoeken wij u dit nog zo snel mogelijk te doen. We wensen iedereen een goed, gezond, gelukkig en positief 2016 toe! De redactie: Astrid van Egmond, Marion Welten en Nico Leeijen.

3 Agenda 07 jan Nieuwjaars borrel jan Inzamelen restafval 08 jan Rikavond Tuldania 9/10/13 jan Toneel 11 jan Inzameling kerstbomen 15 jan Inzamelen gft-afval 15/16 jan Toneel 17 jan Adrianus geloofsgemeenschap 17 jan Jan Naaijkensprijs 15 jan Inzamelen PMD-afval 22 jan Bonnenverkoop Prinsebal Schuttershof 28 jan Inzamelen restafval 31 jan Adianus geloofsgemeenschap 05 feb Inzamelen gft-afval 06 feb Inzamelen oud-papier 06 feb Carnaval 10 feb Inzamelen PMD-afval 14 feb Adrianus geloofsgemeenschap 18 feb Inzamelen restafval 24 feb EHBO-Kinderen 26 feb EVA Wijnproeven 26 feb Inzamelen gft-afval Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 21 jan. Kopij aanleveren voor zondagavond 17 jan uur.

4 Felicitaties 07 jan Kaëla Wouters 08 jan Els van Roovert 08 jan Rob v.d. Biggelaar 08 jan Marc van Dal 09 jan Jo v Eekelen 09 jan Wil van der Straaten 12 jan Corean van Gerven 12 jan Johan van der Straaten 14 jan Imana Wouters 14 jan Sanne van der Minne 15 jan Sjannie de Beer 16 jan Finette Klop 16 jan Mayke van Avendonk 17 jan Liesbeth van Zantvoort 17 jan Vera v.d. Biggelaar 18 jan Evie de Graaf 18 jan Eddy Hooijer 19 jan Sven v Gestel 20 jan Marc van Borne 20 jan Max Wouters 20 jan Robin Wouters 20 jan Rick Paenen Van harte gefeliciteerd allemaal!!!

5 Voor het nieuwe jaar wens ik iedereen: Tijd om van de kleine dingen te genieten Rust om stil te staan bij mooie momenten Sterkte om tegenslagen te overwinnen Vriendschap om je hart te verwarmen Humor om wat somber is te kleuren Een glimlach om elke dag mee te beginnen. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor het vertrouwen mij gegeven het afgelopen jaar In 2016 sta ik ook weer heel graag voor u klaar! Miriam. Miriam Hooijer DorpsondersteunerEsbeek esbeekdorpsondersteuner@gmail.com Adrianus Geloofsgemeenschap Zondag 17 januari om 10.00u Gebedsdienst in den Doel bij Schuttershof. Ingang via Gerrit Kuijperspad. Laus Deo zal de zang verzorgen. Er is een intentie voor Jan van Dommelen vanwege 20ste jaargetijde. Intenties zijn gratis en kunnen worden opgegeven bij Ellen van Gerven, tel of voor aanvang van de dienst ter plaatse.

6

7

8 Kerst in zaal Schuttershof 2015 Dank je wel aan iedereen, die de kerstviering weer tot een sfeervol en herkenbaar feest heeft gemaakt op kerstavond en eerste kerstdag in de zaal van Schuttershof. Dank aan Pastor Piet, de kindjes van het kerstspel, de organist, de zangertjes klein en groot, de gitariste, de lezers, de klaarzet- en opruimploeg en alle bezoekers. Speciale dank aan ons kerstkindje en zijn ouders. Dank ook weer voor het gebruik van de grote zaal. Wij hebben genoten en wensen jullie allen een gezegend Bestuur van de Adrianus Geloofsgemeenschap. Voor informatie over adverteren in t Kleppermenneke Bel het redactiedres: De Klapstaarten 11, 5085 GA ESBEEK Tel:

9 EHBO-avond gericht op kinderen: De EHBO-avond gericht op kinderen zal plaatsvinden op woensdagavond 24 februari 2016 in de Huiskamer van café Schuttershof. De avond wordt verzorgd door Sandra Lysen, zij is gastdocent van de EHBO-vereniging van Hilvarenbeek. Deelname is gratis. Koffie of thee is voor eigen rekening. De avond start om uur en zal tot uur duren. Inloop vanaf uur. Maximaal aantal deelnemers aan deze avond is 25 personen. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Mocht je interesse hebben, dan kun je je nog bij mij opgeven. Miriam. Miriam Hooijer-Hordijk DorpsondersteunerEsbeek

10 Aan De Keukentafel met Chris Way Chris serveert al twintig jaar een 'bordje gezelligheid 'Unne gouwe Chris Way-Weijenberg (70) is 'unne gouwe' voor de Esbeekse gemeenschap. Zij was een van de genomineerden voor de titel Brabander van het jaar Helaas haalde Chris onvoldoende stemmen. Ruim dertig jaar geleden sloot zij zich aan bij het Rode Kruis en rolde van het een in het ander. In 1984 kwam zij vanuit Loon op Zand, mijn haar gezin, in Esbeek wonen. Chris sloot zich snel aan. Nam plaats in het bestuur van de KVO, Rode Kruis en de Welfare en in de Werkgroep Senioren Esbeek. Verder organiseerde zij vakantiereisjes, uitstapjes en creatieve middagen met een 'welfare diner'. En zo is het gekomen dat Chris al twintig jaar lang iedere dinsdag, met meerdere vrijwilligers, een driegangen diner voor een dertigtal ouderen en alleenstaanden die niet alleen willen eten, serveert in sportkantine D'n Hondsbosch in Esbeek. Het zorgen zit in mij, aldus Chris. Van huis uit ben ik verpleegkundige. Ik ben geboren en getogen op de Veluwe. Ik heb gestudeerd in Utrecht en ging werken in het Diakonessenhuis. Door het werk van mijn man kwamen wij in Brabant terecht. Hij werkte in Brussel en Amsterdam. En Brabant ligt daar een beetje tussen in, vandaar. Touwtjes in handen Het Kerstdiner van laatst had een feestelijk tintje met een glaasje wijn en een optreden van een troubadour. Dat kost dan ook wat extra's, maar normaal gesproken betalen de gasten vijf euro voor een driegangen menu, of te wel een 'bordje gezelligheid' zoals Chris zegt. Daarna is er nog tijd om een kaartje te leggen of een spelletje te doen. Ook oud Esbekenaren die in Zorgcentrum De Clossenborch in Hilvarenbeek verblijven weten de weg naar het eetproject te vinden. Voor de betaalbaarheid houdt Chris scherp de supermarktreclames in de gaten. Op maandag starten de voorbereidingen al.

11 Chris neemt graag de touwtjes in handen. Ik heb er de tijd voor en mijn gezondheid laat het gelukkig toe. Ik word hier blij van. Dit alles geeft mij voldoening waar ik positieve energie uit haal. Het is fijn als mensen tevreden zijn. Tijdens een vakantie van het Rode Kruis in 2012 een bezoek aan een varkensbedrijf op een Sallandse boerderij in Overijsel, met als hoogtepunt biggetjes knuffelen. Lees verder op de volgende pagina

12 Luisterend oor Tja, wat is eenzaamheid? Je kunt ook eenzaam zijn in een groep. Ik denk dat je niet eenzaam hoeft te zijn. Er wordt in de gemeente Hilvarenbeek veel georganiseerd voor de ouderen. Je moet er wel zelf achteraan gaan. Desnoods halen wij de mensen thuis op of brengen de maaltijd aan huis. Bij de Welfare diner in Esbeek is het 'eten wat de Hollandse pot schaft', rekening houdend met diëten. Chris: Onder de maaltijd is er meer tijd voor elkaar dan bij een kopje koffie. Gezellig babbelend wordt met een lach en een traan vreugde en verdriet gedeeld. De mensen houden meer zin het leven. Dat is het allermooiste. Ik weet wat er leeft en vind het fijn om een luisterend oor te bieden. Daar doe ik het voor. Muzikaal verzoeknummer: 'You raise me up' van Petra Berger. Chris: Uit dat nummer put ik steun en kracht. Het beurt me op.

13 EVA aan de wijn! Het zijn misschien wel de mannen die in Frankrijk de dienst uitmaken in de wijnmakerij, het blijven toch de vrouwen die bepalen wat écht lekker is! Dianne Hesselmans, vinoloog uit Esbeek, heeft voor ons een heerlijke selectie wijnen klaargezet op de proeftafel. Zij leert ons proeven en het verhaal achter de wijnen. Op vrijdag 26 februari 2016 ben je om 20:00 uur welkom bij Schuttershof. De kosten voor de proeverijavond zijn 20,00 pp, en uiteraard wordt er een lekker hapje bij geserveerd. Geef je snel op via PS: Bij voldoende aanmeldingen heeft Dianne ook verschillende soorten Port om te proeven!! Actie Wij hebben in de kerstvakantie flessen opgehaald in de buurt voor de actie van Serious Request 3FM. Wij hebben hiermee 43,80 opgehaald. Allemaal hartelijk bedankt. Groetjes Jesper en Harm van Dooren

14 Start met lopen bij de Dorpslopers Er zijn veel inwoners van Reusel- de Mierden en omgeving die regelmatig een rondje lopen. Het voordeel van hardlopen is dat je kunt gaan wanneer je wilt, je kunt lopen waar je wilt. Vele van deze sporters kiezen voor hun eigen opbouw. Er zijn diverse programma's op de markt die de lopers ondersteunen, is het niet via een schema op papier dan wel via de hoofdtelefoon met een vrolijke stem die zegt dat je goed vooruit gaat. Als je op deze manier aan een goede conditie komt en een aantal kilometers kunt lopen is dat geweldig toch!. Maar toch haken veel van deze sporters na verloop van tijd af en dat is jammer. Bij de Dorpslopers zijn al veel lopers begonnen; we hebben ze allemaal een beginnerscursus en de boodschap meegegeven: blijf als het enigszins kan elke week 2 keer hardlopen. De meeste van de startende lopers kiezen er dan voor om dit te blijven doen bij de Dorpslopers, waar ze 3 of 4 keer per week de mogelijkheid hebben om te kunnen trainen in een groep van verschillende snelheden en afstanden. Toen wij hier 10 jaar geleden mee begonnen hadden wij niet kunnen vermoeden dat deze formule zo'n succes zou worden! We zijn inmiddels uitgegroeid tot een club van meer dan 100 actieve lopers. Daarom blijven wij die begincursussen geven voor iedereen die maar denkt dat hij of zij wil gaan lopen. Om de drempel laag te houden, zullen wij in het jaar dat wij 10 jaar bestaan, in de maand januari een speciale opstapcursus geven voor startende lopers. Wij hebben een 5 tal trainers klaar staan om deze beginnende lopers te begeleiden. Als je nu denkt dit is iets voor mij, informeer even bij een van de vele Dorpslopers die her en der rondlopen, of bel even naar Leo van Avendonk LOPEN, HET IS NOOIT TE LAAT OM TE BEGINNEN!!

15

16

17 Carnavalsnieuws Beste Haaikneuters en Haaikneuterinnen, Het feest van het jaar is in aantocht! Over ruim 4 weken trekt onze optocht weer door ons dorp. Daarom roepen wij alle groepen op om de koppen bij elkaar te steken en aan de slag te gaan om de Optocht wederom tot het hoogtepunt te maken. Dit is tenslotte een belangrijke basis voor het Esbeekse Carnavalsfeest! En let op 4 weken vliegen voorbij! Vele groepen zijn al gestart met de voorbereidingen voor de Optocht. Wij vragen hun indien dit nog niet is gebeurd zich middels het inschrijfformulier elders is dit blad aan te melden bij Mark van den Borne. Dit kan ook via onze website haaikneuters.nl waarop je ook veel info kan vinden. Ook zijn we natuurlijk te vinden op Facebook waar alle nieuwtjes te vinden zijn. Like onze pagina en laat daar eens een bericht achter! In de week voor Kerst hebben we allen kunnen genieten van Timmeraovend in de bouwschuur van De Laat. Onze dank gaat dan ook uit naar Kees de Laat en CV de Høkers en Lanterfanters voor het beschikbaar stellen van de schuur. Nu kunnen we ons op gaan maken voor de avond waarop de grote vraag zal worden beantwoord: Wie wordt de Prins der Haaikneuters in 2016? Over 2,5 week, op zaterdag 23 januari, weten we wie de scepter gaat zwaaien over ons Haaikneuterrijk. Tijdens het Prinsenbal zal de nieuwe Prins worden onthuld door De Ginnegappers!! We zijn blij dat deze jonge groep hun schouders hieronder wil zetten! Zorg er voor dat je je beste carnavalspak klaar hebt liggen en je bent vanaf 20:00 uur welkom in de versierde gymzaal. Voorafgaand aan het Prinsenbal zullen de leden van de Raad van Elf langskomen voor de prinsentoto waarmee u een gokje kunt wagen en kans maakt op een heerlijke Haaikneutertaart.

18 Hieronder alle data voor het aankomende carnaval. Zet ze in je agenda zodat je geen moment mist! zondag 17 januari Petterdag Vrijdag 22 januari NIEUW : Bonnenverkoop Prinsebal Schuttershof uur. zaterdag 23 januari Prinsenbal zondag 24 januari Kaartenverkoop Kletsaovend vrijdag 29 januari 55+ Aovend zaterdag 30 januari Kletsaovend zaterdag 6 februari Carnaval (Optocht) zondag 7 februari Carnaval maandag 8 februari Carnaval dinsdag 9 februari Carnaval woensdag 10 februari uitrusten Kijk voor een uitgebreid programma naar onze website. Iedereen die bezig is wensen wij enorm veel succes met de voorbereidingen. De Raad van Elf.

19 Inschrijfformulier Optocht Haaikneuters Naam van de groep: Motto: Aantal personen: Contactpersoon: Adres: Woonplaats: Telefoonnummer: Dit formulier kan worden ingeleverd bij: Mark van den Borne Lowerik GL ESBEEK tel: (013) Tevens willen wij iedereen er op attenderen dat ook de groepen die alleen op maandagmiddag meedoen aan de Kinderoptocht zich op moeten geven. Opgeven kan ook via onze website.

20

21 Gemuts (van onder de muts) Waar gaan we in het nieuwe jaar naar toe? Is het begin van een bekend Nederlands lied In het verre verleden gezongen door Wim Kan: De meesten kennen het waarschijnlijk niet. Deze titel blijft echter altijd actueel Omdat we gelukkig niet in de toekomst kunnen kijken Natuurlijk hebben we allerlei goede voornemens En of die uitkomen moet heel veel later blijken. Dat deze toekomst niet altijd goed en positief kan zijn Moeten we echter ook heel goed beseffen Want ook (on)verwachte tegenspoed Kan ieder van ons zomaar in het nieuwe jaar treffen. Daarom is het belangrijk te genieten van de leuke dingen Als die je op dit moment overkomen En voor de nabije of verre toekomst Moet je in ieder geval positief blijven dromen. Inmiddels hebben de meesten van ons Het gewone leven weer opgepakt Na een week van heel veel nieuwjaarswensen Zijn we weer in ons dagelijkse ritme gekwakt. En dat wordt dan voor een groot aantal dorpsgenoten Alweer heel vlug onderbroken door een groot evenement Carnaval staat voor de deur!! En je moet zorgen dat je daar klaar voor bent! Zaterdag over precies vier weken Gaat onze wereldberoemde optocht weer van start Er zal dus hier en daar nog héél veel moeten gebeuren En liefst zonder dat dit ons normale leven verwart De Muts

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Eenendertigste Jaargang nr.: 1 10 januari 2013. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Beste ouders, Hierbij de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin nieuws en wetenswaardigheden vanuit ons Integraal Kind Centrum. Maandag

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 15 11 september 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

IKC Achterberg. Fijne kerstdagen en een mooi 2016. Let op we starten weer op dinsdag 5 januari half 9. Kerstvakantie van: Vrijdag 18 December

IKC Achterberg. Fijne kerstdagen en een mooi 2016. Let op we starten weer op dinsdag 5 januari half 9. Kerstvakantie van: Vrijdag 18 December IKC Achterberg 2015 K E R ST N I E U WS B R I E F Fijne kerstdagen en een mooi 2016 Team IKC Achterberg o.c Achterberg m.r Achterberg SCHOOLSCHAATSEN Ook dit jaar hebben we weer kunnen genieten van Dongen

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

OUD Papier inleveren Zaterdag 8 januari 2011 Op het dorpsplein Tussen 9.00 en uur Oranje vereniging Esbeek

OUD Papier inleveren Zaterdag 8 januari 2011 Op het dorpsplein Tussen 9.00 en uur Oranje vereniging Esbeek t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 01 06 jan. 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 12 19 juni 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 4 27 februari 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 16 7 JANUARI 2016 Inhoud: De allerbeste wensen voor 2016! Hulpouders bedankt! Voorbereiding Vormsel Vakantierooster 2016-2017 Agenda en bijlagen Informatieblaadje Basisschool

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Bezetting groep 7 Maandag, dinsdag en woensdag is Erica Luttik aanwezig en op donderdag en vrijdag Marion van der Berg.

Bezetting groep 7 Maandag, dinsdag en woensdag is Erica Luttik aanwezig en op donderdag en vrijdag Marion van der Berg. W Jaargang 14 / nr 9a 22 december 2017 De volgende verschijnt op 12 januari 2018. Berichten voor de volgende uiterlijk 10 januari 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. De Zonnebladwijzer. Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Datum: 3 december 2015 Week 49 / 50 Sinterklaasviering 4 december 2015 Agenda: 17 december Kerstviering in school Aankondiging 21 januari

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 8. 9 december 2016

NIEUWSBRIEF 8. 9 december 2016 NIEUWSBRIEF 8 9 december 2016 INHOUDSOPGAVE: Terugblik Sinterklaas Adventtijd op school Ziekte Kerstactie voor goede doel Kerstviering op school Schoolmelk Vakanties en studiedagen Vakanties volgend schooljaar

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstviering. In dit nummer: 13 december 2017 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 20 december ziet er in grote lijnen als volgt uit: 16.45 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Stichting Geloofsgemeenschap Oase

Stichting Geloofsgemeenschap Oase Mededelingenblad nummer 017 November 2017 Beste mensen, Hierbij het mededelingenblad van November. Nog een kleine twee weken en de advent begint weer. Een tijd om ons op te maken voor Kerst. Hierover leest

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Drieëndertigste Jaargang nr.: 10 21 mei 2015. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 7 2 december De volgende verschijnt op 16 december. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 december mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

RONDEEL- INFO KERSTVIERING

RONDEEL- INFO KERSTVIERING KERSTVIERING Op donderdagavond was de Kerstviering. In de kerk dit keer, zodat we de ouders ook konden uitnodigen om bij de viering te zijn. De basis voor de viering was deze keer het verhaal van de wijzen.

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Nieuws van Els INFO - Nummer 17 15 december 2015 www.startnest.nl Beste ouders en kinderen, Nog een paar dagen en dan is het kerstvakantie. Er wordt druk geoefend voor de kerstmusical en de school ziet

Nadere informatie

Juffrouw Marieke Berenschot en haar man Rick zijn weer in blijde verwachting. De nieuwe wereldburger wordt verwacht medio mei 2016.

Juffrouw Marieke Berenschot en haar man Rick zijn weer in blijde verwachting. De nieuwe wereldburger wordt verwacht medio mei 2016. Nieuwsbrief 7 schooljaar 2015-2016 Inhoudsopgave Inhoud Blij nieuws... 1 Ouderbetrokkenheid 3.0... 1 Nieuws van de Medezeggenschapsraad... 1 Schoolfruitprogramma van de EU ( herhaling)... 2 Nationaal School

Nadere informatie

activiteitenoverzicht April 19

activiteitenoverzicht April 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan April 19 Inhoud 1. Nieuws 3 2. Interview 3 3. Activiteitenoverzicht 4 Groepsbegeleiding 4 Inloop Curtisslaan 4 Inloop Ypendael 4 Kerkdienst 4 Met het nieuws de week

Nadere informatie

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter

ACTIVITEITENAGENDA. Februari 2014. Thema: Winter ACTIVITEITENAGENDA Februari 2014 Thema: Winter Activiteitenagenda Februari 2014 (over de dikgedrukte activiteiten kunt u hierna een toelichting lezen) Dag Feb. Activiteit Tijd Plaats Maandag 3 - Doove

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 1 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie

Op 30 jan gaat juffr. Daisy met zwangerschapsverlof. Zij wordt fulltime vervangen door juffr. Nasibe.

Op 30 jan gaat juffr. Daisy met zwangerschapsverlof. Zij wordt fulltime vervangen door juffr. Nasibe. Generaal Boreelpad 29 5623 JZ Eindhoven 040 243 92 33 directie@rapenland.nl www.rapenland.nl Infora Nummer 08 Schooljaar 2018-2019 13 december 2018 Agenda 20 december Kerstviering 21 december Vrij vanaf

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda:

Kom voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfus helemaal top! Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 17 Een nieuw jaar, een frisse start! Na de kerstvakantie gaan we gevoelsmatig het tweede half jaar van schooljaar het schooljaar 2010-2011 in. Voor de leerlingen betekent dit dat

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent Nieuwsbrief vierde kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Nieuwsbrief 23 juni. Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 23 juni Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord Het jaar loopt al weer

Nadere informatie

INLEIDING. 17 december nummer 9. Geachte ouder(s),

INLEIDING. 17 december nummer 9. Geachte ouder(s), 17 december 2018 - nummer 9 INLEIDING Geachte ouder(s), De laatste week voor de kerstvakantie is aangebroken. Een moment om stil te staan bij de eerste onderwijsperiode tussen twee grote vakanties in.

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Samen op stap. Nieuw op school december Vergadering GMR

Nieuwsbrief. Agenda. Samen op stap. Nieuw op school december Vergadering GMR Nieuwsbrief 14-12-2016 Samen op stap Beste ouders, Zoals eerder aangekondigd, krijgt u vandaag voor het eerst de nieuwsbrief in nieuwe stijl. We hebben gekozen voor een modernere uitstraling en hopen dat

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU

EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU EDITIE 5 15 JUNI 2018 MENU -------------------- ---------- HEREXAMEN/HERPROFILEREN In het onderstaande rooster staat het overzicht wanneer, waar en welke vakken voor het 2e tijdvak worden afgenomen. We

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek

INFO De Toverlaars. Agenda. Hartelijk gefeliciteerd! FEBRUARI 1. Groep 2 vrij 4 t/m 8 februari adviesgesprekken. JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 detoverlaars@stichtingleersaam.nl www.toverlaars.nl Kersteditie 2018 Agenda JANUARI 7 t/m 11 januari Controleweek Hoofdluis 16. 19.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE. Voorwoord van de Voorzitter. Nummer 37, Juni Geachte Pulse vrijwilligers,

NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE. Voorwoord van de Voorzitter. Nummer 37, Juni Geachte Pulse vrijwilligers, NIEUWSBRIEF VRIJWILLIGERSRAAD STICHTING PULSE Nummer 37, Juni 2019 Voorwoord van de Voorzitter Geachte Pulse vrijwilligers, Bij het schrijven van dit voorwoord verblijden de weermannen en vrouwen ons met

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin.

1e Kwartaal 2015. Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. www.wenumhoeve.nl 2015 Jaargang 11 Voor u ligt alweer de 11e editie van het Wenum Hoeve Bulletin. Zoals gebruikelijk een overzicht van alle activiteiten in het afgelopen jaar kort weergegeven. Uiteraard

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot. Maassluis, 23 december 2016

NIEUWSBRIEF 6. In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot. Maassluis, 23 december 2016 NIEUWSBRIEF 6 In deze nieuwsbrief: MSM Got Talent! MR inloop uur Kerstdiner op de BSO Gezocht Tot slot Maassluis, 23 december 2016 Geachte ouder(s)/verzorger(s), (Dit plaatje ontvingen we van een van onze

Nadere informatie

Op vrijdag 23 december gaan de gymlessen voor een keer niet door vanwege onze jaarlijkse kerstviering. De gymtassen kunnen dus thuis blijven!

Op vrijdag 23 december gaan de gymlessen voor een keer niet door vanwege onze jaarlijkse kerstviering. De gymtassen kunnen dus thuis blijven! Jaargang 13 / nr 8 16 december De volgende WiekenWeetjes verschijnt op 13 januari 2017. Berichten voor de volgende WiekenWeetjes uiterlijk 11 januari 2017 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk

Nadere informatie

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Winter 2013/2014. Jaargang 2013/2014 nummer 1

OWG - NIEUWS. Jubbega - Hoornsterzwaag. Winter 2013/2014. Jaargang 2013/2014 nummer 1 Winter 2013/2014 OWG - NIEUWS Jubbega - Hoornsterzwaag Jaargang 2013/2014 nummer 1 0516-461228 0516-462580 2 Woord van de voorzitter In uw handen heeft u het eerste programmaboekje van Over Welzijn Gesproken

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties waren weer hartverwarmend.

We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties waren weer hartverwarmend. JAARGANG 45 UITGAVE 1 Jan-feb-maart 2017 www.bvdemolenwieken.nl Bestuursmededeling. We hebben het jaar 2016 weer afgesloten met een kleine kerstattentie voor onze 65+ ers van onze vereniging, en de reacties

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Ouderavond Noteer alvast in de agenda!

Ouderavond Noteer alvast in de agenda! Het Toermalijntje 08-03-2018 2017/2018 nummer 12 AGENDA WEEKSLUITING Vrijdag 16 maart (Hoofd) Diamantslijpers en Goudzoekers. Vrijdag 23 maart (Noord) Maanstenen en Zwerfkeien. Staking Woensdag 14 maart.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie