voor overige zaken :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "voor overige zaken :"

Transcriptie

1 t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: december t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, Internet: Aanleveren kopij: via onze website of mail naar : kopij@kleppermenneke.nl voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl Indien U stukken heeft, die geplaatst moeten worden, lever deze dan uiterlijk vóór zondagavond uur aan. Bij voorkeur via onze website zie bij info en dan bij aanleveren kopij. Alle kopij moet ALTIJD zijn voorzien van naam en telefoonnummer. Anonieme en te laat ingeleverde kopij worden niet geplaatst. De redactie behoudt het recht op het niet plaatsen van artikelen Abonnement: De kosten hiervan bedragen 11,50 per jaar. Voor abonnees in Hilvarenbeek en Diessen 14,00. Bankrekening-nummer: Rabobank (vermeld postcode en huisnummer). Bij gebruik maken van een machtiging geldt een korting van 1,50. Voor vragen hierover kunt u terecht bij het redactieadres. Opzeggingen:Vóór 1 oktober voor het nieuwe abonnementsjaar. Ook adreswijzigingen dienen tijdig door gegeven te worden Advertenties: Kleine advertenties (klepperkes) kunt u afgeven en betalen bij het redactieadres. Kosten vanaf 3,00. Voor bedrijfsadvertenties: zie het redactieadres Bezorging: Indien u geen Kleppermenneke heeft ontvangen, terwijl u wel abonnee bent, bel dan het redactieadres Tekening voorkant: Ben Souwen. Tekeningen binnenwerk: kleppermenneke archief

2 Nieuws van de redactie Dit is alweer het laatste nummer van 't Kleppermenneke voor het jaar Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 10 januari 2013!!! Inleveren kopij uiterlijk MAANDAGAVOND 6 januari uur. Wij verzoeken alle abonnees welke geen machtiging hebben ingevuld binnen 14 dagen hun abonnementsgeld over te maken op de rekening van 't Kleppermenneke. Voor diegene die ons gemachtigd hebben geldt dat begin januari het abonnementsgeld automatisch (minus een korting van 1,50!) geïnd zal worden. Betalen via de bank: maak 11,50 over op rabobanknummer onder vermelding van ABONNEMENTEN 2013, POSTCODE en HUISNUMMER. Contant betalen: 11,50 in een envelop doen met NAAM en ADRES onder vermelding van abonnementen Lever de envelop in bij het redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek. Abonnees uit Hilvarenbeek en Diessen betalen 14,00. Let op: Onze bezorgers komen NOOIT langs voor het innen van het abonnementsgeld. Betaal dus niet als er iemand langs komt die zegt namens 't Kleppermenneke te komen. Dit geldt ook voor de nieuwjaarswensen, onze bezorgers komen hier niet bij u langs de deur. Onze adverteerders willen we weer bedanken voor hun bijdrage, zonder hun steun is het niet mogelijk om dit dorpsblad betaalbaar te houden. Ook onze hartelijke dank aan alle personen die telkens weer aan dit dorpsblad meewerken. 't KLEPPERMENNEKE WENST IEDEREEN FIJNE FEESTDAGEN EN DE BESTE WENSEN VOOR HET JAAR 2013!!!

3 Agenda 22 dec Kerstconcert in kerk Esbeek 27 dec Rikavond 28 dec Speurtocht jeugd 28 dec GLUHWEINTOERNOOI! Tennis 01 jan Nieuwjaarsconcert 04 jan Feestavond overdracht exploitatie Schuttershof 11/13/16 Toneel 18/19 jan Toneel 14 jan Koersbal 20 jan Voorstellen Vormelingen u. in Kerk Esbeek. 22 feb Vormselviering in Kerk Esbeek Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 10 jan. Kopij aanleveren voor zondagavond 6 jan uur.

4 Felicitaties 21 dec Rik van Gerven 21 dec Lars Trommelen 23 dec Gijs Abrahams 23 dec Marga Hesselmans 25 dec Anita van Mol 30 dec Fenne Bekker 30 dec Bert Wouters 31 dec Rik Pullens 01 jan Daan Timmermans 01 jan Toos Cattenstart 01 jan Ton van de Wouw 02 jan Ferdi Damen 02 jan Alda Roozen 04 jan Sven v.d. Boom 05 jan Esther Soetens 06 jan Margot de Kok 06 jan John de Jong 07 jan Astrid Guilickx 07 jan Kaëla Wouters 08 jan Els van Roovert 08 jan Rob v.d. Biggelaar 08 jan Marc van Dal 09 jan Jo v Eekelen 09 jan Wil van der Straaten 09 jan Bas van Gurchom Van harte gefeliciteerd allemaal!!!

5 Nieuwjaarsconcert Zuutjes Aon Dinsdag 1 januari uur Harm is gelukkig nog aanwezig op ons traditionele Nieuwjaarsconcert. Ook Ellen en Gerrit van Gerven zullen er zijn. Kopje koffie, Glühwijntje, praatje. Mis deze bijeenkomst niet, het is altijd erg gezellig!!!

6 Nieuw: Mogelijkheid tot diner vooraf in Schuttershof Diner 13 januari Schuttershof Soep Vis-of Vleesgerecht Dessert inclusief toneelkaartje Graag reserveren voor 9 januari in Schuttershof. Tel:

7

8 Feestavond overdracht exploitatie Schuttershof Beste inwoner van Esbeek, Hierbij nodigen wij u van harte uit voor het bijwonen van de feestavond op vrijdag 4 januari 2013 vanaf uur in Schuttershof, bij gelegenheid van de overdracht van de exploitatie van Harm Soetens naar Gerrit en Ellen van Gerven. Het belooft een prachtige avond te worden, waarmee we het nieuwe jaar met z n allen feestelijk kunnen openen. Als onderdeel van deze avond nodigt de Raad van Elf de bouwers van de carnavalswagens van harte uit voor de jaarlijkse timmeravond. Voorafgaand aan het feest is er een speciaal programma voor vrijwilligers en certificaathouders. Zij krijgen hiervoor een aparte uitnodiging. Met vriendelijke groeten, Harm Soetens Gerrit en Ellen van Gerven Bestuur Coöperatie Esbeek. Klepperke Te koop ivm overgaan op 3-in-1: goed werkende Triax 64 schotel met voet, Homecast ontvanger e.a. toebehoren, 2 jaar oud, 75 euro (zelf van dak halen). Martine Knopper Esbeek, tel (avond/weekend)

9 HET GLUHWEINTOERNOOI! We naderen het einde van het jaar en dan is het traditioneel tijd voor het populairste toernooi van het jaar: HET GLUHWEINTOERNOOI! Dit jaar wordt het gehouden op vrijdag 28 december. We beginnen om ca uur maar als je eventueel nog moet werken kun je je ook voor een later tijdstip aanmelden. Een mooie gelegenheid om wat "kerstkilo's" kwijt te raken dus aarzel niet en meld je meteen aan. Met vriendelijke groet,. De toernooicommissie. OUD Papier inleveren Zaterdag 5 januari 2013 Op het dorpsplein Tussen 9.00 en uur Oranje vereniging Esbeek

10 Indoor competitie Twee teams Regiokampioen Afgelopen donderdag is de laatste wedstrijd geschoten van de indoor regiokampioenschappen. Het compound team moest in de ERE klasse aantreden tegen Rozenjacht Baarschot. Ze hadden de thuis wedstrijd al gewonnen maar de verschillen waren klein. Bij winst waren ze kampioen bij verlies kwamen op een zelfde aantal punten als OBK Hapert maar die hadden een beter punten gemiddelde. Het was een spannende strijd maar weer waren onze schutters de boven liggende partij en werd er gewonnen met 3 punten verschil, 835 punten voor Baarschot en 838 voor Oefening en Uitspanning. Het eerste recurve team dat ook in de ERE klasse staat schoten hun laatste wedstrijd tegen st.sebastiaan uit goirle. Ook zij wonnen hun laatste wedstrijd en behaalde een verdienstelijke 2de plaats achter Rozenjacht Baarschot. Het tweede team wat bestaat uit jonge en oudere schutters moeste deze wedstrijd tegen de Eendracht uit Casteren die op een tweede plaats stonden. Het werd uiteindelijk geen spannende wedstrijd want ons team schoot hun beste wedstrijd en werden overtuigend kampioen.casteren schoot 730 punten een Esbeek 790 punten. Het 3de team van oefening en uitsp. Had nog een kleine kans om kampioen te worden maar dan moest de wedstrijd tegen de Zwartmikkers wel gewonnen worden. Er werd verloren en ze eindigde op een 4de plaats. Voor de teams was het een succesvol seizoen. De uitslagen van de individuele klasse zijn nog niet bekend. Op zondag 25 november heeft onze vereniging met een team deelgenomen aan de tweede ronde van de NHB beker in Middelbeers. Er stonden 16 teams aan de meet de eerste 8 teams gingen door naar de volgende ronde. Na een slecht wedstrijd van onze kant hebben we ons ternauwernood toch nog geplaatst voor de volgende ronde. Deze wordt verschoten in Delft op 13 januari en hier zal het aanmerkelijk beter moeten om de volgende ronde te bereiken. Wordt vervolgd.

11 VVV Toerisme Ravels vzw Kloosterstraat RAVELS Tel Fax Van 15 december 2012 tot en met 31 maart 2013 FOTOWANDELZOEKTOCHT MET WANDELKNOOPPUNTEN : RAVELS-EEL:Starten vanaf de Middendreef aan de gewestbossen tussen KP 87 en 90 AFSTAND : 6,8 km.knp nrs.: Indien te drassig tussen KP 87 en KP 90 kan ander traject gekozen worden. WEELDE-STATIE : Starten vanaf de parking aan de gemeentezaal,bredaseweg 44 nabij KP 59 AFSTAND : 8,1 km.knp nrs.: AARLE/MAARLEPOPPEL : Starten vanaf parkeerplaats Radio Paloma, Aarle 33, Poppel nabij KP 50 AFSTAND : 7,6 km.knp nrs.: Kom langs op ons infokantoor en vraag naar uw deelnemingsformulier. Terwijl u wandelt, komt u 8 foto's tegen op het deelnemersformulier. Zet deze in de juiste volgorde waarop u ze tegenkomt bv. P-R-O. Doe mee en maak kans op een Ravelse cadeaubon. Veel wandelplezier!!

12 Sfeervol kerstconcert in de Parochiekerk Esbeek Op zaterdagavond 22 december vormt de Esbeekse kerk het toneel van een sfeervol kerstconcert door het Koperensemble Hilvarenbeek, sopraan Cécile Creusen en gitarist Emiel van Dijk. In een anderhalf uur durend programma, onderbroken door een korte pauze, zullen zij werken van diverse componisten in gevarieerde muziekstijlen ten gehore brengen. Bekende en onbekende werken van J.S. Bach, G.F.Händel en Franz Schubert, maar ook werken van Joaquin Rodrigo, Philip Sparke en zelfs Paul McCartney en George Michael zullen niet ontbreken. Het publiek zal in dit concert volop kunnen genieten van de fantastische combinatie zang, gitaar en koper. Zij zal echter zelf ook nog aan de bak kunnen want het concert zal afgesloten worden met het gezamenlijk zingen van diverse kerstliedjes. Het concert vindt plaats op 22 december om 20:00u in de Parochiekerk te Esbeek, Dorpsstraat 8. De kerk is verwarmd en geopend vanaf 19:30u. De entree is 10 euro, voor kinderen 5. Dit is inclusief een consumptie. Kaarten zijn te reserveren via de website en de leden van het ensemble en ook verkrijgbaar direct voor aanvang van het concert. Meer informatie vindt u op

13 Esbeekse gevangenen naar Beeks schavot in 1738 door Jan van Helvoirt Zoals eerder reeds is opgemerkt werd Esbeek en omgeving in 1738 veelvuldig bezocht door vreemdelingen. Deze lantlopers of heydenen of zigeuners legden zich toe op het stelen van brood, veldvruchten en kippen. Ook andere delicten zoals stroperijen op klein wild, het maaien van gras voor hun paarden, het melken van koeien en diefstal van hout, turf en fruit, moeten gezien worden in het licht van hun nomadische rechtsopvatting. De onnozele boer Anthony Hagen had de zigeuners zelfs nog brood gegeven, voor hen pap gekookt en hen in de stal een slaapplaats berijt. De volgende ochtend hadden ze natuurlijk al lang de benen genomen. Eigenlijk had Hagen ze getipt dat de rotmeesters in Esbeek klopjachten aan het houden waren. Toch werden op woensdag 19 februari 1738 in Esbeek twee mannen, drie vrouwen, twee jongens en enkele kinderen gevangen en in de Beekse toren opgesloten. Tot 8 maart zaten ze daar vast in een kleine gevangenis boven het waaggebouw, dat vast aan de toren zat. Alleen werden twee hele kleine kinderen, nog suygende kinderen, buiten de gevangenis door Arnold Pijnenburg in cost en drancken gevoijert. Hoewel het gevang in die tijd bepaald geen 'hotel' was, werd de bevoorrading goed georganiseerd. Men kreeg dagelijks onder andere een pintje cleyn bier oft kerremelck. Voster (politie) Jasper van Eynthoven had de gevangenen aan de beene geboeyt en inden block geslooten. In ploegen van twee personen kon men inschrijven om de wacht te houden en op mogelijke brand te letten. David van Bossy beurde zeven stuivers voor het uijtdraegen van de vuyligheyt. Werd men voor de eerste keer gearresteerd in de Generaliteit (het toenmalige Nederland) dan werd men gegeseld. De tweede keer kwam er brandmerken bij. De derde keer werd onherroepelijk de doodstraf uitgevoerd! Op 6 maart 1738 werd overgegaan tot het opregte van een schavot.

14 In Esbeek gevangen en op de markt voor de Swaen terechtgesteld Jasper van Eynthoven bouwde die op het marktveld met een oppervlakte van 16 voeten in het vierkant en de leer van onder den toren gevoegd tegen de leuning van het schavot. Het gereedschap van de Bossche scherprechter bestond uit hazelaar- en wilgetakken. Ook had hij een zweep met drie koorden: aan elk uiteinde een knoop. Een enkele keer werd een dorsvlegel gebruikt. Het bovenlijf werd ontbloot en er werd ghegeesseld met scherpe roede totter loopende bloede. Om de orde in Beek te handhaven dienden verschillende manschappen aan te treden; er kwam immers veel volk op af. Na afloop gingen de Beekse notabelen altijd 'tafelen' in herberg de Swaen. Vroeger was daar trouwens ook het raadhuis ingericht. Een van de gevangenen was Anneke de Wit, die heel wat sporen van geweld bij zich droeg. Toen men haar rug ontblootte, is bevonden daarop te staan twee brandmerken gekregen te hebben tot Parijs! Dan was er nog de 13 jarige Jan Pauwels. Besloten werd dat deze knaap met roeden om den hals de executie van de anderen sal moeten aansien. Op 21 mei werden wederom vier vrouwen en vijf jongens in Beek gestraft. Bij Leijs Hagedoorn waren de laatste brandmerken blijkbaar nog niet genezen! Dochter Clara had ook nog de striepen op den rugge staende.

15

16 Ook SSB60+ heeft koersbal ontdekt!!!! In januari doet SSB 60+ ook Esbeek aan om onze actieve oudere Hilvarenbekenaren te laten ervaren wat het is om te bewegen. We hebben in De Clossenborch en de kernen Diessen en Hilvarenbeek gezien dat bewegen in een groep niet alleen gezond is, maar ook gezellig kan zijn. Samen met een groepje enthousiaste mensen uit Esbeek hebben we ontdekt : Koersbal is een sport is voor iedereen en vooral een prima binnensport voor de winterperiode. Koersbal is zeer geschikt voor senioren die naast eenvoudig en rustig bewegen ook van een beetje wedstrijdspanning houden. Hoewel koersbal in principe geschikt is voor mensen van alle leeftijden, blijkt het vooral ouderen erg aan te spreken. Niet zo verwonderlijk, want koersbal stelt geen hoge lichamelijke eisen aan de deelnemers. Bijna iedereen kan het dus spelen, ook mensen die minder mobiel zijn. Je speelt het spel met 4 zwarte en 4 bruine ballen, waarbij het zwaartepunt iets uit het midden ligt, zodat de bal altijd een boogvormige lijn (koers) beschrijft als ze op de juiste manier wordt gespeeld. Verschillende kernen binnen onze gemeente spelen dit leuke, maar vooral gezellige spel wekelijks en misschien geeft deze kennismaking net die extra stimulans om lid te worden van een van de bestaande clubs of met enkele enthousiastelingen een nieuw groepje te vormen. Bewegen is al leuk, maar met een groepje en een kopje koffie is het pas echt fijn!!! Breng daarom anderen mee en kom 14 januari naar Esbeek. Onze gemeente kent heel veel 60+'ers, dus we hopen te kunnen rekenen op een grote opkomst. DAAROM: Wat: Koersbal middag voor alle 60plussers uit de zes kernen van Hilvarenbeek. Waar: Esbeek Zaal Schuttershof. Wanneer: Maandag 14 januari 2013 van 14.00u u Georganiseerd door: SSB 60+ met assistentie van Koersbal groep Esbeek. En.lekkere koffie.

17 4 Januari speciale editie van de Timmeraovend We staan aan de vooravond van de feestdagen. Traditioneel een tijd vol sfeer en gezelligheid. Ook is dit de tijd waarin menigeen gaat nadenken over de creatie voor de optocht. En terecht want over 7 weken is het al zover! Een aantal jeugdgroepen is al geruime tijd bezig en zullen ongetwijfeld hoge ogen gaan gooien op Carnavalszaterdag. Voor alle deelnemers van onze Optocht is er ieder jaar de Timmeraovend waarin we vooruit blikken op de Optocht en waar we alvast een gokje kunnen wagen op wie de nieuwe Prins van ons Haaikneuterrijk zal worden. Vorig jaar hadden we een speciale lokatie in de bouwhal van de Prinsenwagen. Ook dit jaar zal het een speciale editie worden omdat de Timmeraovend samen valt met het overgangsfeest van Schuttershof. Tijdens deze avond zullen langs de officiële momenten ook de bouwers worden toegesproken door onze vurzitter. We zijn het zo langzamerhand wellicht gewoon gaan vinden maar onze Optocht is nog steeds de mooiste uit de regio!! We gaan er ook dit jaar weer voor en de officiële start is ook dit jaar weer de Timmeraovend. Ben je aan het bouwen aan je creatie of ga je dat de komende weken doen dan ben je 4 januari van harte welkom in Schuttershof. Verder staan we natuurlijk die avond ook als Haaikneuters stil bij het afscheid van Harm als uitbater van onze Residentie en verwelkomen we Gerrit en Ellen als de opvolgers. Met hun Carnavals ervaring moet dat vast goed komen! Tot 4 januari De Raad van Elf. TULDANIA-NIEUWS Rikavond donderdag 27 december. Op donderdag 27 december organiseert SV Tuldania weer de jaarlijkse rikavond. Deze avond is bestemd voor iedereen ( lid of geen lid ) die graag een gezellig kaartje wil leggen. De avond begint om uur in de kantine van D'n Hondsbosch. Bovendien zijn er nog leuke prijzen te winnen om de kerstdagen nog leuker te maken. Dus tot donderdag 27 december allemaal!!!

18 Seniorenmiddag "De Huiskamer", een gelegenheid waar je je als senior "thuis voelt". Elke maandagmiddag ben je in de gelegenheid hieraan deel te nemen. De middag begint om twee uur met gezamenlijk koffiedrinken,en de laatste nieuwtjes uitwisselen. Dikwijls is er een extra traktatie van mensen die een jubileum of verjaardag te vieren hebben. Hierna zoeken de meesten hun activiteit op onder andere Koersbal (een afgeleide van Jeu des Boules), Rummy Cub, Rikken, Jokeren of gewoon kletsen. Ook biljarten is een sport waar we ons met z'n zessen mee bezig houden. Dat hier een hoop kennis en ervaring bij elkaar is,blijkt wel uit het feit dat iedere te spelen of gespeelde bal,uitvoerig becommentarieerd wordt. Dat ook de vrouwelijke kunne haar kunsten vertoont,is het kersje op de taart. Haar bekende "hupje" bij het maken van een carambole is legendarisch, alsook haar ëigenwijsheid bij welgemeende adviezen. Er worden partijtjes van dertig caramboles gespeeld met twee tegen twee. Mochten er nog liefhebbers zijn om zich hierbij aan te sluiten, je bent van harte welkom en kunt meegenieten van de ongedwongen sfeer. Jan van Hoof.

19 PIRATENSPEURTOCHT en SPANNEND MYSTERIESPEL Het is weer zover! Tijd voor een gezellige afsluiting van het jaar voor alle jeugd uit Esbeek. (dus ken je iemand uit Esbeek die niet in Esbeek op school zit laat het hem of haar dan ook weten!) De avond staat gepland op VRIJDAG 28 DECEMBER De piratenspeurtocht is voor alle kinderen van groep 1 t/m 5 van de basisschool. Jullie zijn van harte welkom om uur in de kantine van sportpark den Hondsbosch. Voor een hapje eten en drinken wordt gezorgd. Om uur mogen je ouders je op komen halen in de kantine. Alle jeugd vanaf groep 6 t/m 2e jaar middelbare school is welkom om uur in de kantine van sportpark den Hondsbosch. Voor jullie is er een spannend mysteriespel georganiseerd. Helpen jullie mee om de moord op kapitein Shark op te lossen? Om uur is het afgelopen en mogen je ouders je op komen halen. Let op! Denk aan warme kleding en een zaklamp. Trek ook een reflecterend hesje aan. Dit is verplicht ivm de veiligheid! Telefoonnummer Kantine : Groetjes van de commissie, Frank Grootjans Hans Maillé Richard van Heijst Ellen van Gerven Jacqueline van Roovert Mechelien Lambregts

20 Uitslagen Tuldania F1 - NeCa F De Peelkorf C2 - Tuldania C Tuldania E1 - Celeritas E Tuldania D1 - EDN '56 D Tuldania A1 - NeCa A Vessem B1 - Tuldania B NeCa 2 - Tuldania Weebosch 1 - Tuldania Weebosch 2 - Tuldania Tuldania 4 - ZIGO SDO '99 F1 - Tuldania F EDN '56 E1 - Tuldania E Winty D1 - Tuldania D Euro Girls A1 - Tuldania A Tuldania C2 - JES C Celeritas B1 - Tuldania B Tuldania 2 - DSV Tuldania 3 - Vessem Programma 22 dec. t/m 09 jan. Aanvang Plaats Tuldania E1 - Flash E1 10:00 Diessen Tuldania F1 - Stormvogels F1 10:00 Esbeek Tuldania D1 - DSV D1 11:00 Diessen Tuldania C1 - DSV C1 12:00 Diessen United C1 - Tuldania C2 12:30 Meerlo Steensel 1 - Tuldania 2 11:20 Riethoven De Treffers 1 - Tuldania 1 11:45 Deurne Eyckelkorf 2 - Tuldania 3 14:45 Luyksgestel 2-1 DDW 4 - Tuldania 4 20:00 Tilburg 9-1 Tuldania 4 - Klomroos 5 20:00 Tilburg

21 Overtuigende zege Tuldania. Het duel in de kelder van 5e klasse G tegen Vessem stond op het programma. De thuiswedstrijd was geeindigd in een gelijkspel en Vessem had een stijgende lijn te pakken. Dus was winst op voorhand niet vanzelfsprekend. Tuldania liet er geen twijfel over bestaan wie de betere ploeg in huis heeft. Oranje Zwart won dik verdiend met 0-2. Op een zwaar bespeelbaar veld ontspon zich een fair duel. Vessem wilde graag de progressie van de laatste tijd voortzetten kwam overtuigend voor de dag. Tuldania wachtte geduldig af en gaandeweg werd duidelijk dat de ploeg van Fred Smulders creatiever was. Door sterk combinatievoetbal via het middenveld werden enkele uitstekende kansen gecreeerd. Vessem stelde daar een prima gelegenheid tegenover, doelman Rob van den Biggelaar stond zoals vaker parmantig zijn mannetje. Na ongeveer een half uur was het raak. Joost van den Biggelaar scoorde na een actie + pass van Rien van de Wouw. Het vervolg van de eerste helft was slordig van beide kanten. Behalve bij Rini Smolders was er met de thee nog echt geen jubelstemming bij het overgrote deel van de supporters. Het krachtsverschil openbaarde zich in de tweede helft. Vanaf de aftrap was Tuldania veel en veel beter dan haar tegenstander. Kans op kans werd geschapen maar doelpunten bleven uit. En dat is met een magere voorsprong gevaarlijk, dus de spanning bleef er lang in. Tot de 70e minuut. Rien van de Wouw kapte in het 16 metergebied zijn tegenstander uit en scoorde via de lat boven in de hoek. De wedstrijd was gespeeld. Vessem kon geen vuist meer maken, de energie was verbruikt en Tuldania combineerde er op los en was telkens kansrijk. Groen wit bleef een afstraffing bespaard omdat de beste kansen om zeep werden geholpen. Maar niet getreurd, de winst was binnen en er was goed gevoetbald. Een lekkere opsteker voor de winterstop. Tuldania wenst iedereen prettige feestdagen!

22 Geachte dames en heren, Het Steunpunt Mantelzorg Gemeente Hilvarenbeek nodigt alle mantelzorgs/sters uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst Op donderdag 3 januari vanaf 9.30u tot 11.30u Partycentrum Hercules, Rijtseweg 1 Diessen Gezellig samen zijn om het nieuwe jaar in te luiden, met de Nieuwjaars borrel, en ouderwetse hapjes Rien Vermaire zal de morgen invullen met 'n soort historisch cabaret. Tranen voor de jaarlijkse slachting Knor. 'Ouwe Vérrekes' is een feest van herkenning voor iedereen boven de 40! Maar alle mantelzorgers zijn hartelijk welkom,om dit te aanhoren. Het Steunpunt Mantelzorg wenst iedereen een Zalig Kerstmis en Gelukkig Nieuwjaar. Tot ziens op donderdag 3 januari. Namens Steunpunt Mantelzorg Gemeente Hilvarenbeek.

23

24

25 Houd jij ook van muziek? Het nieuwe jaar beginnen we met twee leuke, muzikale én leerzame shows: de Kidz-DJ Spaarshow en de DJ workshop, speciaal voor leerlingen van groepen 3 tot en met 8 die een rekening hebben bij onze bank. In deze shows staan naast dansen en scratchen de thema s geld en sparen centraal. Meld je aan via onze website voor de Kidz-DJ Spaarshow met een spetterend optreden van Rachel Traets, de winnares van het Junior Songfestival of de DJ workshop. We hebben voldoende plaats, maar niet onbeperkt. Geef je op vóór 24 december. Tot 3 of 4 januari! N vri eem en dje een me e! Winterparty 3 en 4 januari 2013 Rabobank. Een bank met ideeën.

26 Kerkberichten Op zondag 9 december is op 68-jarige leeftijd overleden mevrouw Henny van Prooijen-van den Biggelaar. Zij is op zaterdag 15 december na de afscheidsdienst te ruste gelegd op ons parochiekerkhof. Zondag 23 december om 10.00u Eucharistieviering. Voorganger is een Priester MSC. Acoliet is Cees Ketelaars. Collectant is Janus Bruurs. De misintenties zijn voor de overleden ouders van Gils-Evers en overleden kinderen. Maandag 24 december Kerstavond om 19.00u Gezinsviering. Voorganger is een Priester MSC. Er wordt gezongen door het kidskoortje en door een groepje kinderen van de basisschool wordt een kerstspel opgevoerd. Acoliet is Lambert Verhoeven. Collectant is Piet Hesselmans. Maandag 24 december Kerstavond om 22.00u Kerstviering. Voorganger is een Priester MSC. Laus Deo zal de zang verzorgen. Acoliet is Ad van de Wouw. Collectant is Jan Smolders. Zondag 25 december 1e Kerstdag om 10.00u Eucharistieviering. Voorganger is een Priester MSC. Het dameskoor zal de zang verzorgen. Acoliet is Pieter van Bokhoven. Collectant is Jan Vriens. Zondag 25 december 1e Kerstdag om 14.30u Kindje Wiegen. Door enkele kinderen van de basisschool wordt een kerstspel opgevoerd. En er wordt gezongen door het kidskoortje. Maandag 26 december 2e Kerstdag om 10.00u Gebedsdienst onder leiding van enkele leden van de Liturgiegroep. Laus Deo zal de zang verzorgen. Acoliet is Peter Dijkmans. Collectant is Thieu Veron.

27 ...Vervolg Kerkberichten De misintenties tijdens de kerstdagen zijn voor Stephanus Nieuwenhuis-Menting en Christiaan Gerdsen-Jansen; Wout en Tonia van de Sande-van Gestel en dochter Corrie (jaargetijde vader); Wim de Kok en zijn ouders Gerrit en Dora de Kok; Jan Hesselmans- Oerlemans; Harry en Cisca Wijten-van Dooren en zoon Wim; Kees van de Wouw; Coleta Hesselmans-van de Ven; Leen en Gonnie de Graaf; Wim van den Biggelaar (verjaardag); overleden ouders Bruurs- Vingerhoets (jaargetijde vader); Rinus Halters, zijn overleden ouders Halters-Evers, broer Wim en neef Joris; overleden ouders Paulissen- Witlox, zoon Sjaak en Thea Paulissen-Geelen; Bart en Trees van Dommelen-van Gisbergen. Zondag 30 december om 10.00u Woord- en communiedienst onder leiding van enkele leden van de Liturgiegroep. Het dameskoor zal de zang verzorgen. Acoliet is Lambert Verhoeven. Collectant is Ad Versteijnen. Dinsdag 1 januari om 10.00u Eucharistieviering. Voorganger is een Priester MSC. Acoliet is Kees Smolders. Collectant is Johan Romme. Zondag 6 januari om 10.00u Eucharistieviering. Voorganger is een Priester MSC. Acoliet is Nicole Lemcke. Collectant is Jan de Laat. De misintenties zijn voor Lies van de Wouw en overleden familieleden; Jos van den Broek; overleden ouders Hamers-Beijens (jaargetijde moeder).

28 Gemuts (van onder de muts) Dit is alweer de laatste, De laatste van het jaar De tijd die vliegt voorbij Dat is tenminste zoals ik dat ervaar. Al vlug in het komende, nieuwe, jaar Gaat er in Esbeek iets wezenlijks veranderen Den Harm die stopt met Schuttershof Ons dorpscafé komt in de handen van anderen Gelukkig zijn ook die niet onbekend In onze eigen Esbeekse leefgemeenschap De Gerrit gaat uit een ander kraantje tappen En dat is niet eens een carnavalsgrap. De vraag is hoe we het dan gaan zeggen Als we naar Schuttershof toe zullen gaan Wordt het De Gerrit of noemen we het Ellen? Met Den Harm is het in elk geval gedaan. Hij kan terugkijken op een aantal mooie jaren Waarin hij het voor ons dorp heel goed heeft gemaakt Want over Schuttershof was geen wanklank te horen We zijn zelfs in het landelijke nieuws geraakt! Toch knap dat we dat in Esbeek zo goed kunnen regelen: Meteen weer een nieuwe Esbeekse kastelein Dat is waar andere dorpen jaloers over raken Dat wij in Esbeek zo oplossingsgericht kunnen zijn. Zelfs ons eigen ten dode opgeschreven kerkgebouw Dat we tweewekelijks gesloten zouden hebben moeten houden Blijft tot eind juni nog iedere zondag open voor een dienst Zodat de gelovigen echt tot het einde toe af kunnen bouwen. De Muts

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 5 januari. Kopij aanleveren voor maandagavond 2 januari uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 5 januari. Kopij aanleveren voor maandagavond 2 januari uur. t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 23 22 december 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

OUD Papier inleveren Zaterdag 8 januari 2011 Op het dorpsplein Tussen 9.00 en uur Oranje vereniging Esbeek

OUD Papier inleveren Zaterdag 8 januari 2011 Op het dorpsplein Tussen 9.00 en uur Oranje vereniging Esbeek t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 01 06 jan. 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK

NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK NIEUWSBRIEF KBO AFDELING PRINSENBEEK Secretariaat: Schoolstraat 17, 4841 XC Prinsenbeek tel: 06-25008445. JAARGANG 31 rienus.huijbregts@casema.nl www.kboprinsenbeek.nl website: Bankrekening: NL07 RABO

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 24 november. Kopij aanleveren voor zondagavond 20 november 19.00 uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 24 november. Kopij aanleveren voor zondagavond 20 november 19.00 uur. t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 20 10 november 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

23 december 2016 Nummer 8

23 december 2016 Nummer 8 23 december 2016 Nummer 8 Inhoud: Levende kerststal Gezinsviering Dank je wel Speelplaats Verkeer: controle fietsverlichting Carnaval 2017 Vervangingen Titus Brandsmagroep (Ingekomen Stuk) Levende kerststal

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

TIE OERNOOI INFORMATIE 10 MEI MEI

TIE OERNOOI INFORMATIE 10 MEI MEI TOERNOOI INFORMATIE 10 MEI 2018 Inhoudsopgave Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Pag. 6 Pag. 7 Pag. 8 Pag. 9 Pag. 10 Welkom Toernooireglement Veldindeling Poule 1 Heren Poule 2 Heren Poule 1 Dames Penaltybokaal Routebeschrijving

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: 9 26 april 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 27 Oktober. Kopij aanleveren voor zondagavond 23 Oktober uur.

Het volgende Kleppermenneke verschijnt op donderdag 27 Oktober. Kopij aanleveren voor zondagavond 23 Oktober uur. t Kleppermenneke Negenentwintigste Jaargang nr.: 18 13 oktober 2011. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450, Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI TOERNOOI INFORMATIE 25 MEI 2017 Inhoudsopgave Pag. 3 Welkom Pag. 4 Toernooireglement Pag. 5 Veldindeling Pag. 6 Poule 1 Heren Pag. 7 Poule 2 Heren Pag. 8 Poule 1 Dames Pag. 9 Penaltybokaal Pag. 10 Routebeschrijving

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN

BELANGRIJKE DATUMS VERJAARDAGEN GROEPSTIJDEN BELANGRIJKE DATUMS Vrijdag 10 september Start seizoen Zondag 10 oktober Open dag Vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober Leidingweekend Zaterdag 30 oktober Kerstkaartenactie Zaterdag 6 november Spokentocht Dinsdag

Nadere informatie

prettige kerstdagen en een voorspoedig en gezond nieuwjaar!

prettige kerstdagen en een voorspoedig en gezond nieuwjaar! DECEMBER 2017 www.hkchengelo.nl De HKCer verschijnt op de eerste maandag van de maand. Kopij s.v.p. uiterlijk een week voor publicatiedatum naar Alison Morgan. Speel- en oefendagen voor jeu de boulers

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 22 januari 2018 BELANGRIJKE DATA Kinderen vrij Fancy Fair Kinderen vrij Maandag 29 januari Woensdag 14 februari Vrijdag 16 maart Dinsdag 3 april Fancy Fair Op vrijdag 16

Nadere informatie

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders.

Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. UIT DE SCHOOL GEKLAPT NUMMER 14 Donderdag 6 december 2018 0172-508165 info@kinderarcke.nl Een uitgave van katholieke basisschool De Kinderarcke. Deze wordt wekelijks verstuurd aan alle ouders. Beste ouders

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: 10 10 mei 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september Twee wekelijkse uitgave van sc O.M.C. Sportcomplex De Corridor Visserstuin 5 3319 LL Dordrecht Tel. 078-6165811 Fax 078-6226426 Jaargang: 14 Nummer: 02 Datum

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Februari 2017

Agenda Het Korennieuws Februari 2017 Agenda 2017 Het Korennieuws Februari 2017 Donderdag 26 Januari 20.00 Kaarten Vrijdag 27 Januari 18.30 Discozwemmen Donderdag 09 Februari 20.00 Kaarten Maandag 13 Februari 20.30 Kienen Vrijdag 17 Februari

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

COURANT pakken speculaas verkocht!

COURANT pakken speculaas verkocht! COURANT September 2018 Beste Klimoppers, Jaargang 6, nummer 2 Kalender 30-12 KlimOpen Darttoernooi Het zaalseizoen is weer in volle gang. Aangezien het heel erg koud is buiten is het nu heel erg fijn dat

Nadere informatie

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 INTER AMICOS Maandblad Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 Januari 2009 Voorzitter A.J.J. van der Ploeg Lindelaan 23 2282 EL Rijswijk 070-3951530

Nadere informatie

voor overige zaken :

voor overige zaken : t Kleppermenneke Dertigste Jaargang nr.: 2 19 januari 2012. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. 37e jaargang Nr 35 25 April 2011 Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op. Rest ons nog de voetbalweek. Van dinsdag 24 mei tot en

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015

Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 INFOOTJE NR. 15 Schooljaar 2015-2016 Maandag 09 mei 2015 Agenda Donderdag 12 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 Fiets mee naar school Zondag 15 mei Eerste Pinksterdag Maandag 16 mei Tweede Pinksterdag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018

Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Nieuwsbrief 7 7 februari 2018 Beste kinderen, ouders en leerkrachten, Nog een paar dagen en dan barst het carnavalsfeest weer los. Even een periode lekker uit ons dak gaan en daarna hebben we nog enkele

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 497 JACQUES MOMENT(EN) De inzet van veel (jeugd)voetballers, die meededen

Nadere informatie

Donderdag 11 april 2013 week 15

Donderdag 11 april 2013 week 15 Donderdag 11 april 2013 week 15 AGENDA - Vrijdag 12 april: Studiedag (alle leerlingen vrij) - Maandag 15 april: Groep 7B excursie streekarchief - Dinsdag 16 april: Schoolreis groep 1 t/m 7 - Dinsdag 23

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas?

Samenwijsaccommodatie Diessen. Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en. Studiedag: alle leerlingen zijn vrij. Hoe voel jij je in de klas? Samenwijsaccommodatie Diessen Nieuwsflits Een gezamenlijke nieuwsbrief van bs Willibrordus en M O L E N S T R A A T 8 5 0 8 7 B N D I E S S E N J A A R G A N G 1. N R. 1 3 D O N D E R D A G 0 1 D E C 2

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov uur t/m uur.

St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov uur t/m uur. 1947 2017 Nieuwsbrief november 2017. St. Nicolaasmiddag zondagmiddag 26 nov. 14.00 uur t/m 16.00 uur. Kleur deze kleurplaat en breng deze mee op de Sinterklaasmiddag 26 november in ons buurthuis! Naam:

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Wij wensen iedereen heel veel plezier en vertrouwen op een mooie, sportieve voetbaldag met veel plezier een mooie opbrengst.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en vertrouwen op een mooie, sportieve voetbaldag met veel plezier een mooie opbrengst. 1 Inleiding Beste spelers en supporters, Van harte welkom bij de tweede Beetje Beter Cup bij Sportclub Deventer! Niet zomaar een voetbaltoernooi. Met de opbrengst van deze gezellige dag helpen wij (kans)arme

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl

E-mail voor overige zaken : kleppermenneke@planet.nl t Kleppermenneke Tweeëndertigste Jaargang nr.: 15 11 september 2014. t Kleppermenneke verschijnt elke veertien dagen. Redactieadres: De Klapstaarten 11, 5085 GA Esbeek, 013-5169450 Internet: www.kleppermenneke.nl

Nadere informatie

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 23 ste editie van het Markerbeertoernooi. Dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DEC-JAN BRUGKLAS ( )

NIEUWSBRIEF DEC-JAN BRUGKLAS ( ) NIEUWSBRIEF DEC-JAN BRUGKLAS (2017-2018) Beste ouder(s), Er is weer een mijlpaal bereikt. Terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf, worden de rapporten door de mentoren aan hun mentorklas uitgedeeld. In een

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

Welkom bij KVW Hulsberg!

Welkom bij KVW Hulsberg! Welkom bij KVW Hulsberg! Wat leuk dat uw zoon/dochter mee doet aan KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan;

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 22 nr. 11 datum 21-02-2019 week 9 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 21-02 Windmaker 11 22-02

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30

Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 Zaterdag 9 juni 2018 Sportpark Groot Driene, Hengelo Ochtend 09:00 12:30 Middag 13:30 17:30 www.svjuliana32.nl T: @svjuliana32 toernooien@svjuliana32.nl Een woord vooraf Natuurlijk als eerst een woord

Nadere informatie