Gaslaan CN Maarssen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gaslaan CN Maarssen"

Transcriptie

1 Gaslaan CN Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Omschrijving Gaslaan 4, 3603 CN erarittermakelaardij

2 Object: Op zoek naar een UNIEK OBJECT in Maarssen-dorp voor NIEUWBOUW of ONTWIKKELING met een eigen karakter, volop ruimte en CENTRAAL GELEGEN? Bekijk dan de voormalige brandweerkazerne aan de Gaslaan 4. Grenzend aan het centrumplein, volop parkeerruimte en uitstekend te bereiken met OV en diverse (grote) toegangswegen. Met een gebruiksoppervlakte van ruim 724 m2 en een inhoud van m3 is dit object geschikt voor woonruimte, kantoor-/praktijkruimte, horeca maar ook nieuwbouw behoort tot de mogelijkheden. De huidige bestemming is wonen. Ligging: De Gaslaan 4 ligt aan het centrum van Maarssen-dorp en is uitstekend te bereiken met OV, fiets en auto. De sfeervolle dorpskern heeft o.a. diverse winkels, pleinen, restaurants, terrassen, basisscholen en kinderdagopvang. Alle basisvoorzieningen zijn te vinden in Maarssen-dorp. Hier zit je midden in het gezellige dorp! Bereikbaarheid: De centrale ligging van het pand staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op ca. 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht door de nabijheid van de A2 en N402. Het N.S.-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Vanaf dit station is een busverbinding naar het centrum van Maarssen-dorp. Tevens is er een busverbinding naar Utrecht en Amsterdam. Kenmerken: Bouwjaar: ca Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: ca. 840 m² (het perceel moet nog kadastraal worden ingemeten) Gebruiksoppervlakte: ca. 724 m² Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte: ca. 0 m² Gebruiksoppervlakte externe bergruimte: ca. 0 m² Hoewel wij dit object met grote zorgvuldigheid hebben laten inmeten volgens de NEN 2580 norm, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Algemene beschrijving: Het gebouw heeft een geheel eigen karakter en door zijn gunstige locatie aan het centrum met recht een uniek object te noemen. De gevel, het dak met dakkapellen en de toren met klok springen gelijk in het oog. De diverse entrees, meerdere rolluiken, ruimtes en bergkasten, toiletvoorzieningen en de 2 trappenhuizen geeft het gebouw meerdere indelingsmogelijkheden. Het gebouw heeft op dit moment een woonbestemming. Het gebouw bestaat oorspronkelijk uit 2 delen: een garage en een uitbreiding. Beide gedeeltes zijn volledig met elkaar verbonden en hebben op de begane grond een betonvloer, betonkolommen en meerdere (elektrische) Crawford garagedeuren met glaspanelen. Op de eerste verdieping hebben alle vloeren een cementdekvloer grotendeels met linoleum bekleed. Het plafond is voornamelijk systeemplafond. De enkelglas ramen hebben houten kozijnen.

3 Begane grond: Hoofdentree aan zijkant, met trappenhuis en toegang tot de hoofdruimtes. Hoofdruimte 1: ca x 9.31 m., met 3 elektrische rolluikdeuren. Hoofdruimte 2: ca x 9.52 m., met 3 elektrische rolluikdeuren. Garage 1: ca x 2.85 m. met elektrisch rolluikdeur. Garage 2: ca x 4.03 m. met elektrisch rolluikdeur. Keuken: ca x 2.82 m. Ruimte 1: 4.03 x 2.46 m. Ruimte 2: 4.03 x 3.48 m. Overige ruimten: Toiletruimte met douches, betegeld. Toegang tot toren. Tweede entree met toegang tot het 2e trappenhuis en toiletten. 1e Verdieping: Passage/overloop bereikbaar vanaf het trappenhuis van de hoofdentree. Grote zaal: ca x m., met 2 grote dakkapellen, 2 bergingen. Tevens bereikbaar vanaf de 2e entree met 2e trappenhuis. Keuken: ca x 3.80 m. Overige ruimten: Diverse ruimtes, grootte variërend van 13 m2 tot 19 m2. Toilet en badkamer. Stookruimte met ketel en elektra. Oplevering: In overleg, kan snel. Bestemming: Wonen. Technische gegevens: Raamisolatie: enkel glas. Verwarming: ja, d.m.v. c.v.-ketel Warmwaterapparatuur: ja, d.m.v. c.v.-combiketel Elektra: voldoende groepen + aardlekschakelaar Algemeen: Kadastrale gegevens Gemeente: Maarssen Sectie: A Nummer: 6014 (gedeeltelijk, het perceel moet nog kadastraal worden ingemeten) Grootte: ca. 840 m2, dient nader kadastraal ingemeten te worden (kosten koper)

4 Bijzonderheden: - Bezichtigingen ook mogelijk buiten kantoortijden en in het weekend. - Uniek object, gelegen op gunstige locatie in het centrum van Maarssen-dorp. - Geschikt voor zowel herontwikkeling als nieuwbouw. - Asbest: er heeft een verkennend asbestonderzoek plaatsgevonden (rapport d.d. 28 augustus 2015) alle installaties zijn asbestvrij te noemen, enkel wat plaatmateriaal en een ventilatiekoker bevatten hechtgebonden asbest (n.a.v. asbestinventarisatie type A, conform SC-540). - Milieuonderzoek: er heeft een verkennend bodemonderzoek plaatsgevonden (rapport d.d. 28 augustus 2015) hieruit zijn geen noemenswaardige verontreinigingen naar voren gekomen, er is geen saneringsplicht. - Op het terrein is een gasregeldrukstation aanwezig, het huidige gebouw staat op minder dan de vereiste afstand van 6 meter van het gasregeldrukstation (binnen een straal van 6 meter mag hier niet worden gewoond). Indien men het huidige gebouw wenst te herontwikkelen tbv woningbouw, zullen de kosten volgens een schatting van Stedin ca bedragen voor verplaatsing van dit station. - Bekijk dit gebouw en woonomgeving vanuit de lucht, op era.nl kunt u ERA Earth eenvoudig downloaden. Verkoopprocedure: Tot uiterlijk 15 oktober 2015 kunt u schriftelijk een gemotiveerde bieding doen bij ERA Ritter Makelaardij. Uw bieding dient behalve de koopsom, eventuele ontbindende voorwaarden ook het toekomstig gebruik alsmede een beknopt (ver)bouwplan te bevatten. De Gemeente Stichtse Vecht is in beginsel bereid mee te werken aan een bestemmingswijziging. Binnen 1 maand zal verkoper laten weten of en met wie zij een verkoopovereenkomst aan zal gaan. De Gemeente(raad) behoudt zich het recht van gunning voor. Locatie Adresgegevens Gaslaan CN MAARSSEN

5 Foto's

6 Foto's

7 Foto's

8 Foto's

9 Foto's

10 Foto's

11 Begane grond

12 1e verdieping Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Opgenomen maten zijn indicatief.

13 Aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Opgenomen maten zijn indicatief.

14 De gemeente Stichtse Vecht is opgebouwd uit voormalige gemeenten Maarssen, Breukelen en Loenen aan de Vecht en heeft 12 kernen. Iedere kern heeft zijn eigen (dorpse) karakter en sfeer. Het bijzondere van Stichtse Vecht is het wonen in kleinere kernen met de grote steden Amsterdam en Utrecht op nog geen half uurtje rijden. In de omgeving is volop natuur aanwezig en ook de historische buitenplaatsen met haar theekoepels en de kastelen geven de gemeente een bijzonder karakter. De rivier De Vecht stroomt door het fraaie gebied en biedt volop water, fiets- en wandelplezier. Pluspunten van Stichtse Vecht: Prachtige historische omgeving met veel buitenplaatsen, grachtenpanden en kastelen (enkele voorbeelden: Kasteel Nijenrode, Buitenplaats Goudestein, Slot Zuylen en landgoed Gunterstein) Op korte afstand van Amsterdam en Utrecht N.S-stations in Maarssen en Breukelen met verbindingen naar Utrecht en Amsterdam Volop recreatiemogelijkheden o.a. rivier De Vecht, Loosdrechtse plassen, Maarsseveense plassen en de Bethunepolder Sfeervolle kernen met goed voorzieningenniveau en ruim gevarieerd winkelaanbod Ruime keuze aan basis- en voortgezet onderwijs Ruime keuze aan sportvoorzieningen en zwembaden in Maarssen-broek en Breukelen Kortom: Stichtse Vecht is het buiten van de Randstad. Meer informatie: op deze site vindt u naast informatie over onze gemeente met mooie fiets, wandel en vaarroutes!

15 Voorwaarden en belangrijke zaken: Koopakte Conform NVM-model, op te maken door ERA Ritter Makelaardij te Maarssen. Notaris Door de koper aan te wijzen. Waarborgsom Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper wordt door koper binnen 5 weken Na overeenstemming, een waarborgsom in handen van de notaris gestort groot 10% van de koopsom. Oplevering In de huidige staat met alle daarbij behorende rechten, aanspraken zichtbare en onzichtbare gebreken (voor zover bij de verkoper niet bekend) heersende-/leidende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Baten en Lasten Alle baten en lasten en eventueel verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van koper vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke zullen tussen partijen naar rato worden verrekend. Belangrijke zaken: Legitimatie: Op grond van de wet WWFT zijn koper en verkoper verplicht zich te legitimeren. Woonvergunning: Voor sommige gemeenten is een huisvestigingsvergunning vereist. Meer informatie hierover vindt u bij ons op kantoor. Kosten bij aankoop van een woning: Kosten koper (KK): Bij een kooptransactie is het gebruikelijk dat de kosten van eigendomsoverdracht voor rekening van de koper komen. Deze eenmalige kosten bestaan onder andere uit: Overdrachtsbelasting: 2% van de koopsom Notariskosten Kadastrale kosten Financieringskosten: In de meeste gevallen zal men ook een hypotheek afsluiten. Hiervoor wordt door de geldverstrekker advieskosten in rekening gebracht. De geldverstrekker eist tevens dat er voor het aangekochte woonhuis een taxatierapport wordt overlegd. Dit taxatierapport wordt door een onafhankelijke makelaar gemaakt en zal hiervoor taxatiekosten in rekening brengen. De hypotheek wordt bij de eigendomsoverdracht ingeschreven in de daarvoor bestemde openbare registers bij het Kadaster. Kortom bij een koopsom moet rekening gehouden worden met: Kosten koper (overdrachtsbelasting en notariskosten) Financieringskosten (taxatiekosten, afsluitprovisie en inschrijving hypotheek) Eventuele makelaarskosten (in het geval u een eigen aankoopmakelaar inschakelt) De kosten voor de financiering zijn fiscaal aftrekbaar. De bezichtiging: De eigenaar van de woning is erg benieuwd naar uw reactie. Fijn als u ons dit laat weten. Indien deze woning niet geheel voldoet aan uw wensen kunt u op onze site onder het kopje woonwens vrijblijvend uw wensen achterlaten. Ook voor uw hypotheek bent u bij ons aan het juiste adres!

16 Op financieel gebied hebben wij een samenwerking met erkend hypotheekadviseur Jörgen van der Heijden van de HZ Adviesgroep. Jörgen woont in Maarssen en wil je graag vanaf het begin bij het gehele financieringsproces begeleiden om zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over de haalbaarheid van de aankoop van de woning. Met een vrijblijvende quickscan weet je direct hoe hoog de lening kan worden en hoeveel je daar maandelijks voor moet betalen. De HZ Adviesgroep is volledig onafhankelijk en transparant en heeft aanstellingen bij alle erkende geldverstrekkers in Nederland. Zo ben je ervan verzekerd dat de hypotheek die je kiest het beste bij je past en voldoet aan je wensen. Staat de woning onder water? Dan is het vaak mogelijk om de restschuld mee te financieren. Of uit elkaar en wil één van beiden in de woning blijven wonen? Dan zoeken wij naar een passende oplossing. Wij denken volledig mee en vullen de wensen in. Ook de fiscale gevolgen nemen wij mee in ons advies. Wil je een vrijblijvende afspraak? vul dan het contactformulier in Mail of bel , wij zorgen dat er een afspraak gemaakt wordt. De afspraak kan in de avonduren thuis of anders overdag op kantoor bij ERA Ritter Makelaardij in Maarssen. Hartelijke groet, Jörgen van der Heijden Op zoek naar een andere woning? De koop van een woning is één van de belangrijkste aankopen die u in uw leven doet, daarom is het verstandig om u hierbij te laten begeleiden door ERA Ritter Makelaardij. Wij zijn dé specialist in het begeleiden van de aankoop van uw droomhuis. Wij kennen de markt, kunnen deskundig voor u onderhandelen en zullen u op alle fronten terzijde staan bij de aankoop van uw woning. Voor meer informatie, de mogelijkheden en tarieven kunt u contact met ons opnemen of kom langs bij ons kantoor aan de Nassaustraat 14 in Maarssen-dorp. Maak een afspraak voor persoonlijk advies tel: Deze afspraak is vrijblijvend en verplicht u tot niets!

17 Wie zijn wij? ERA Ritter Makelaardij is een actief makelaarskantoor met een representatieve woonwinkel in het centrum van Maarssen-dorp. Wij zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij de internationale makelaars-organisatie ERA. ERA is een organisatie van geselecteerde kwaliteitsmakelaars over de hele wereld. In Nederland zijn er zo'n 100 ERA makelaars actief. Voor actuele informatie over wonen in de Vechtstreek: Facebook: erarittermakelaardij Bent u: Op zoek naar een woning? Benieuwd naar de waarde van uw woning? Geïnteresseerd in uw financiële mogelijkheden? Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u. U kunt mailen naar ritter@era.nl of bel ons op Ons werkgebied omvat de gehele gemeente Stichtse Vecht (Maarssen-dorp, Maarssen-broek, Tienhoven, Oud Zuilen, Breukelen, Nieuwer ter Aa, Kockengen, Nieuwersluis, Loenen a/d Vecht en Vreeland). Ook zijn wij actief in omliggende plaatsen zoals Westbroek, Groenekan en verschillende wijken van Utrecht zoals Leidsche Rijn, Zuilen en Overvecht. Meer informatie over ons kantoor vindt u op ERA Ritter Makelaardij Sterk door Service!

Langegracht 36 B 3601 AJ Maarssen Huurprijs 750,- p.m.

Langegracht 36 B 3601 AJ Maarssen Huurprijs 750,- p.m. Langegracht 36 B 3601 AJ Maarssen Huurprijs 750,- p.m. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Langegracht 36 B, 3601 AJ Maarssen Keurig verzorgde gestoffeerde en deels gemeubileerde STUDIO met een

Nadere informatie

@ERA_Ritter erarittermakelaardij. Herenweg AM Maarssen Vraagprijs ,= k.k.

@ERA_Ritter   erarittermakelaardij. Herenweg AM Maarssen Vraagprijs ,= k.k. @ERA_Ritter www.instagram/era_ritter erarittermakelaardij Herenweg 11 3602 AM Maarssen Vraagprijs 525.000,= k.k. Omschrijving Herenweg 11, 3602 AM Maarssen Op een fraaie locatie aan de Herenweg in Maarssen

Nadere informatie

Maarsseveensevaart 13 A, 3612 AA Tienhoven Huurprijs 1.350,- p.m. ( excl. gas, water en elektra )

Maarsseveensevaart 13 A, 3612 AA Tienhoven Huurprijs 1.350,- p.m. ( excl. gas, water en elektra ) Maarsseveensevaart 13 A, 3612 AA Tienhoven Huurprijs 1.350,- p.m. ( excl. gas, water en elektra ) @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Maarsseveensevaart 13 A, 3612 AA Tienhoven Let op: deze woning

Nadere informatie

Spengen EW Kockengen Vraagprijs ,- k.k.

Spengen EW Kockengen Vraagprijs ,- k.k. Spengen 47 3628 EW Kockengen Vraagprijs 700.000,- k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Spengen 47, 3628 EW Kockengen Woonhuis: Zie jij jezelf hier al de kerstdagen doorbrengen? De NIEUWBOUW

Nadere informatie

Langegracht 36 D, 3601 AJ Maarssen Huurprijs 1.250,- p.m. (incl. G/W/L/ kabel + internet)

Langegracht 36 D, 3601 AJ Maarssen Huurprijs 1.250,- p.m. (incl. G/W/L/ kabel + internet) Langegracht 36 D, 3601 AJ Maarssen Huurprijs 1.250,- p.m. (incl. G/W/L/ kabel + internet) @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Langegracht 36 D, 3601 AJ Maarssen Woonhuis: Keurig verzorgd en deels

Nadere informatie

Vechtensteinlaan 123, 3601 CP Maarssen Huurprijs 1.800,- p.m. (excl. gas, water en elektra)

Vechtensteinlaan 123, 3601 CP Maarssen Huurprijs 1.800,- p.m. (excl. gas, water en elektra) Vechtensteinlaan 123, 3601 CP Maarssen Huurprijs 1.800,- p.m. (excl. gas, water en elektra) @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Vechtensteinlaan 123, 3601 CP Maarssen Woonhuis: Deze UITGEBOUWDE

Nadere informatie

Kamelenspoor EJ Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Kamelenspoor EJ Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Kamelenspoor 171 3605 EJ Maarssen Vraagprijs 213.000,- k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Kamelenspoor 171, 3605 EJ Maarssen Woonhuis: Op een rustige locatie in Kamelenspoor ligt deze BREDE

Nadere informatie

Piet Heinstraat 31, 3601 TE Maarssen

Piet Heinstraat 31, 3601 TE Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346-585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Piet Heinstraat 31, 3601 TE Maarssen Vraagprijs 175.000,- k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Utrecht Cornelis Mertensstraat 23

Utrecht Cornelis Mertensstraat 23 Utrecht Cornelis Mertensstraat 23 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken

Nadere informatie

Buitenweg XB Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Buitenweg XB Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Buitenweg 213 3602 XB Maarssen Vraagprijs 485.000,- k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Buitenweg 213, 3602 XB Maarssen Appartement: Dit keurig verzorgde 3-KAMER APPARTEMENT (132 m2) heeft

Nadere informatie

Laan van Niftarlake A 3612 BR Tienhoven + mogelijkheid tot aankoop van 6 ha weiland gelegen achter de boerderij

Laan van Niftarlake A 3612 BR Tienhoven + mogelijkheid tot aankoop van 6 ha weiland gelegen achter de boerderij Laan van Niftarlake 129 + 129A 3612 BR Tienhoven + mogelijkheid tot aankoop van 6 ha weiland gelegen achter de boerderij Vraagprijs 850.000,- k.k. (excl. optionele 6 ha weiland) @ERA_Ritter erarittermakelaardij

Nadere informatie

Zoekt u een bouwkavel in het landelijke gebied, centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam?

Zoekt u een bouwkavel in het landelijke gebied, centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam? Kockengen Spengen 47 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl Betreft : Spengen 47 te Kockengen Vraagprijs : 425.000,=

Nadere informatie

Proostwetering DB Maarssen. Vraagprijs ,- k.k. incl. 2 erarittermakelaardij

Proostwetering DB Maarssen. Vraagprijs ,- k.k. incl. 2 erarittermakelaardij Proostwetering 53 3604 DB Maarssen Vraagprijs 600.000,- k.k. incl. 2 privé-parkeerplaatsen @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Proostwetering 53, 3604 DB Maarssen Woonhuis: In het bijzonder mooie

Nadere informatie

Ruigenhoeksedijk 92, 3737 MN Groenekan

Ruigenhoeksedijk 92, 3737 MN Groenekan ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346-585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Ruigenhoeksedijk 92, 3737 MN Groenekan Vraagprijs 470.000,- k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Maarssen Emmaweg 60. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen. T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.

Maarssen Emmaweg 60. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen. T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter. 1 Maarssen Emmaweg 60 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl 1 2 Betreft : Emmaweg 60, 3603 AN te Maarssen Vraagprijs

Nadere informatie

Maarssen Emmaweg 60. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen. T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.

Maarssen Emmaweg 60. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen. T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter. 1 Maarssen Emmaweg 60 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl 1 2 Betreft : Emmaweg 60, 3603 AN te Maarssen Vraagprijs

Nadere informatie

Kamelenspoor TG Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Kamelenspoor TG Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Kamelenspoor 445 3605 TG Maarssen Vraagprijs 189.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Kamelenspoor 445, 3605 TG Maarssen Woonhuis: Op een rustige locatie in Kamelenspoor ligt deze EENGEZINSWONING

Nadere informatie

Gerbrandystraat 6, 3601 BW Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Gerbrandystraat 6, 3601 BW Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Gerbrandystraat 6, 3601 BW Maarssen Vraagprijs 395.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Gerbrandystraat 6, 3601 BW Maarssen Woonhuis: Keurig onderhouden TWEEONDEREENKAPWONING met GARAGE,

Nadere informatie

Ticheloven 10, 3602 XJ Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Ticheloven 10, 3602 XJ Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Ticheloven 10, 3602 XJ Maarssen Vraagprijs 415.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Ticheloven 10, 3602 XJ Maarssen Woonhuis: Op een mooie locatie gelegen TWEEONDEREENKAPWONING (type

Nadere informatie

New Yorkdreef 7, 3564 KE Utrecht Vraagprijs ,- k.k.

New Yorkdreef 7, 3564 KE Utrecht Vraagprijs ,- k.k. New Yorkdreef 7, 3564 KE Utrecht Vraagprijs 125.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving New Yorkdreef 7, 3564 KE Utrecht Woonhuis: Op zoek naar een betaalbaar appartement op een fraaie

Nadere informatie

Willem van de Veldestraat 16, 3601 ER Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Willem van de Veldestraat 16, 3601 ER Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Willem van de Veldestraat 16, 3601 ER Maarssen Vraagprijs 250.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Willem van de Veldestraat 16, 3601 ER Maarssen Woonhuis: Een goed onderhouden en COMPLEET

Nadere informatie

Westbroekse Binnenweg 82, 3612 AK Tienhoven Vraagprijs ,- k.k.

Westbroekse Binnenweg 82, 3612 AK Tienhoven Vraagprijs ,- k.k. Westbroekse Binnenweg 82, 3612 AK Tienhoven Vraagprijs 695.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Westbroekse Binnenweg 82, 3612 AK Tienhoven Woonhuis: Op royaal perceel van 2.850 m2 ligt

Nadere informatie

Antilopespoor VH Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Antilopespoor VH Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Antilopespoor 404 3605 VH Maarssen Vraagprijs 169.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Antilopespoor 404, 3605 VH Maarssen Appartement: Ruim 4KAMER APPARTEMENT (type maisonnette op de

Nadere informatie

Duivenkamp 256, 3607 AM Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Duivenkamp 256, 3607 AM Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Duivenkamp 256, 3607 AM Maarssen Vraagprijs 225.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Duivenkamp 256, 3607 AM Maarssen Woonhuis: Op een mooie rustige locatie ligt deze 9 meter brede!

Nadere informatie

Fazantenkamp 971, 3607 EJ Maarssen

Fazantenkamp 971, 3607 EJ Maarssen Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Fazantenkamp 971, 3607 EJ Maarssen Vraagprijs 199.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Fazantenkamp 971, 3607

Nadere informatie

Gageldijk 65, 3602 AH Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Gageldijk 65, 3602 AH Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Gageldijk 65, 3602 AH Maarssen Vraagprijs 770.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Gageldijk 65, 3602 AH Maarssen Woonhuis: Op een perceel van 1.161 m2 ligt dit VRIJSTAANDE WOONHUIS

Nadere informatie

Daslook 20, 3621 RP Breukelen Vraagprijs ,- k.k.

Daslook 20, 3621 RP Breukelen Vraagprijs ,- k.k. Daslook 20, 3621 RP Breukelen Vraagprijs 359.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Daslook 20, 3621 RP Breukelen Woonhuis: Ruime, aan de voorzijde uitgebouwde, eengezinswoning op een

Nadere informatie

Damastbloem 54, 3621 RW Breukelen Vraagprijs ,- k.k.

Damastbloem 54, 3621 RW Breukelen Vraagprijs ,- k.k. Damastbloem 54, 3621 RW Breukelen Vraagprijs 329.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Damastbloem 54, 3621 RW Breukelen Woonhuis: Deze lichte, UITGEBOUWDE TUSSENWONING heeft een zonnige

Nadere informatie

Vingerhoedskruid 11, 3621 TM Breukelen Vraagprijs ,- k.k.

Vingerhoedskruid 11, 3621 TM Breukelen Vraagprijs ,- k.k. Vingerhoedskruid 11, 3621 TM Breukelen Vraagprijs 298.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Vingerhoedskruid 11, 3621 TM Breukelen Woonhuis: Goed onderhouden UITGEBOUWDE EENGEZINSWONING

Nadere informatie

Albert Cuypstraat EW Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Albert Cuypstraat EW Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Albert Cuypstraat 41 3601 EW Maarssen Vraagprijs 175.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Albert Cuypstraat 4 1, 3601 EW Maarssen Woonhuis: Comfortabel 2/3KAMER BEGANE GROND APPARTEMENT

Nadere informatie

Donkerelaan 38, 3601 JR Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Donkerelaan 38, 3601 JR Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Donkerelaan 38, 3601 JR Maarssen Vraagprijs 375.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Donkerelaan 38, 3601 JR Maarssen Woonhuis: In de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Zogwetering

Nadere informatie

Gageldijk 21, 3602 AG Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Gageldijk 21, 3602 AG Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Gageldijk 21, 3602 AG Maarssen Vraagprijs 1.195.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Gageldijk 21, 3602 AG Maarssen Woonhuis: Op een perceel van bijna 5000 m2 ligt dit uitstekend onderhouden

Nadere informatie

C. Smeenkstraat 5, 3555 TJ Utrecht ,- k.k.

C. Smeenkstraat 5, 3555 TJ Utrecht ,- k.k. C. Smeenkstraat 5, 3555 TJ Utrecht 239.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving C. Smeenkstraat 5, 3555 TJ Utrecht Woonhuis: In een mooie brede straat ligt deze goed onderhouden EENGEZINSWONING

Nadere informatie

Breukelen Kortrijk 12

Breukelen Kortrijk 12 Breukelen Kortrijk 12 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl Betreft : Kortrijk 12, 3621 LX te Breukelen Vraagprijs

Nadere informatie

Beekweg 8, 3603 AJ Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Beekweg 8, 3603 AJ Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Beekweg 8, 3603 AJ Maarssen Vraagprijs 325.000, k.k. @ERA_Ritter www.instagram/era_ritter erarittermakelaardij Omschrijving Beekweg 8, 3603 AJ Maarssen Op een fantastische locatie midden in het dorp en

Nadere informatie

Oudedijk 32, 3612 AB Tienhoven

Oudedijk 32, 3612 AB Tienhoven ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Oudedijk 32, 3612 AB Tienhoven Vraagprijs 535.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Oudedijk

Nadere informatie

Kleizuwe AE Vreeland Vraagprijs ,- k.k.

Kleizuwe AE Vreeland Vraagprijs ,- k.k. Kleizuwe 12 3633 AE Vreeland Vraagprijs 450.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Kleizuwe 12, 3633 AE Vreeland Woonhuis: Net buiten het gezellige Vreeland ligt deze RUIME VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Willink van Collenstraat 105, 3621 CL Breukelen Vraagprijs ,- k.k.

Willink van Collenstraat 105, 3621 CL Breukelen Vraagprijs ,- k.k. Willink van Collenstraat 105, 3621 CL Breukelen Vraagprijs 425.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Willink van Collenstraat 105, 3621 CL Breukelen Woonhuis: Goed onderhouden UITGEBOUWDE

Nadere informatie

Laan van Niftarlake 21, 3612 BK Tienhoven

Laan van Niftarlake 21, 3612 BK Tienhoven ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Laan van Niftarlake 21, 3612 BK Tienhoven Vraagprijs 499.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Westerklip 26, 3632 TE Loenen aan de Vecht Vraagprijs ,- k.k.

Westerklip 26, 3632 TE Loenen aan de Vecht Vraagprijs ,- k.k. Westerklip 26, 3632 TE Loenen aan de Vecht Vraagprijs 389.500, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Westerklip 26, 3632 TE Loenen aan de Vecht Woonhuis: Op een mooie locatie aan een speelweide

Nadere informatie

Van Heesstraat 57, 3555 GH Utrecht

Van Heesstraat 57, 3555 GH Utrecht ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Van Heesstraat 57, 3555 GH Utrecht Vraagprijs 150.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Zandpad 94, 3621 NH Breukelen

Zandpad 94, 3621 NH Breukelen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Zandpad 94, 3621 NH Breukelen Vraagprijs 750.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Zandpad

Nadere informatie

Harmonieplein 103, 3603 BR Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Harmonieplein 103, 3603 BR Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Harmonieplein 103, 3603 BR Maarssen Vraagprijs 235.000, k.k. @ERA_Ritter www.instagram/era_ritter erarittermakelaardij Omschrijving Harmonieplein 103, 3603 BR Maarssen Appartement: In het hart van Maarssendorp

Nadere informatie

Antilopespoor 526, 3605 XA Maarssen

Antilopespoor 526, 3605 XA Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Antilopespoor 526, 3605 XA Maarssen Vraagprijs 150.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Nassaustraat 27, 3601 BB Maarssen

Nassaustraat 27, 3601 BB Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Nassaustraat 27, 3601 BB Maarssen Vraagprijs 209.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

IJsvogel 84, 3602 XR Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

IJsvogel 84, 3602 XR Maarssen Vraagprijs ,- k.k. IJsvogel 84, 3602 XR Maarssen Vraagprijs 495.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving IJsvogel 84, 3602 XR Maarssen Woonhuis: Op een prachtige locatie ligt deze tiptop onderhouden TWEEONDEREENKAPWONING

Nadere informatie

Nicolaas Maesstraat 11, 3601 DP Maarssen

Nicolaas Maesstraat 11, 3601 DP Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Nicolaas Maesstraat 11, 3601 DP Maarssen Vraagprijs 239.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Treubstraat 4, 3601 BX Maarssen

Treubstraat 4, 3601 BX Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Treubstraat 4, 3601 BX Maarssen Vraagprijs 280.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Diependaalsedijk GK Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Diependaalsedijk GK Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Diependaalsedijk 42 3601 GK Maarssen Vraagprijs 435.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Diependaalsedijk 42, 3601 GK Maarssen Woonhuis: Midden in de dorpskern ligt deze sfeervolle jaren

Nadere informatie

J. Reyneke van Stuwestraat DJ Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

J. Reyneke van Stuwestraat DJ Maarssen Vraagprijs ,- k.k. J. Reyneke van Stuwestraat 10 3604 DJ Maarssen Vraagprijs 369.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving J. Reyneke van Stuwestraat 10, 3604 DJ Maarssen Woonhuis: Dit moderne en lichte 4KAMER

Nadere informatie

New Yorkdreef 7, 3564 KE Utrecht

New Yorkdreef 7, 3564 KE Utrecht ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl New Yorkdreef 7, 3564 KE Utrecht Vraagprijs 105.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper.

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper. Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda Vraagprijs 124.500,00 kosten koper www.langegroenendaal106b.nl Omschrijving Schitterend gelegen 2 kamer appartement op de tweede verdieping in het historische centrum

Nadere informatie

Proostwetering 170, 3604 DP Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Proostwetering 170, 3604 DP Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Proostwetering 170, 3604 DP Maarssen Vraagprijs 475.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Proostwetering 170, 3604 DP Maarssen Appartement: Wat een fantastisch en weids uitzicht is er

Nadere informatie

Royaardslaan 4, 3601 HA Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Royaardslaan 4, 3601 HA Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Royaardslaan 4, 3601 HA Maarssen Vraagprijs 675.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Royaardslaan 4, 3601 HA Maarssen Woonhuis: Genieten! In de rust, ruimte en charme van deze JAREN

Nadere informatie

Spechtenkamp 413, 3607 KZ Maarssen

Spechtenkamp 413, 3607 KZ Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Spechtenkamp 413, 3607 KZ Maarssen Vraagprijs 185.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Proostwetering DP Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Proostwetering DP Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Proostwetering 174 3604 DP Maarssen Vraagprijs 525.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Proostwetering 174, 3604 DP Maarssen Appartement: Perfect afgewerkt en riant 3KAMER APPARTEMENT

Nadere informatie

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht Te Koop Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Vraagprijs : 350.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Catharijne, sectie C, nummer 4127 Grond : 86 m², eigendom Inhoud

Nadere informatie

Groenhoven AN Oud Zuilen Vraagprijs ,- k.k.

Groenhoven AN Oud Zuilen Vraagprijs ,- k.k. Groenhoven 5 3611 AN Oud Zuilen Vraagprijs 569.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Groenhoven 5, 3611 AN Oud Zuilen Woonhuis: Comfortabel wonen in een eeuwenoude woonomgeving! Dat kan

Nadere informatie

Sluysoort AS Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Sluysoort AS Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Sluysoort 3 3602 AS Maarssen Vraagprijs 550.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Sluysoort 3, 3602 AS Maarssen Woonhuis: In het jonge Op Buuren Buiten ligt deze ruime EENGEZINSWONING

Nadere informatie

Te Koop. Adelboldstraat SH Utrecht

Te Koop. Adelboldstraat SH Utrecht Te Koop Adelboldstraat 35 3553 SH Utrecht Adelboldstraat 35 3553 SH Utrecht Vraagprijs : 230.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Zuilen, sectie C, nummer 3718 Grond : 72 m², eigendom

Nadere informatie

Olivier van Noortlaan 5, 3603 GL Maarssen

Olivier van Noortlaan 5, 3603 GL Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Olivier van Noortlaan 5, 3603 GL Maarssen Vraagprijs 410.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Straatweg 9 a, 3604 BA Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Straatweg 9 a, 3604 BA Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Straatweg 9 a, 3604 BA Maarssen Vraagprijs 305.000, k.k. @ERA_Ritter www.instagram/era_ritter erarittermakelaardij Omschrijving Straatweg 9 a, 3604 BA Maarssen Woonhuis: Op een leuke locatie gelegen jaren

Nadere informatie

Vraagprijs ,00 kosten koper

Vraagprijs ,00 kosten koper Nieuwenbroeksedijk 1, 2811 NJ Reeuwijk Vraagprijs 799.000,00 kosten koper Dupree Makelaars o.g. Reeuwijk Zoutmansweg 12 2811 ES, REEUWIJK Tel: 0182-394200 Fax: 0182-551211 E-mail: reeuwijk@dupree.nl Omschrijving

Nadere informatie

Maarssenbroeksedijk Oost 24, 3603 EB Maarssen

Maarssenbroeksedijk Oost 24, 3603 EB Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Maarssenbroeksedijk Oost 24, 3603 EB Maarssen Vraagprijs 275.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij

Nadere informatie

Klokjeslaan 56, 3601 HG Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Klokjeslaan 56, 3601 HG Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Klokjeslaan 56, 3601 HG Maarssen Vraagprijs 275.000, k.k. @ERA_Ritter www.instagram/era_ritter erarittermakelaardij Omschrijving Klokjeslaan 56, 3601 HG Maarssen In de Klokjeslaan van Maarssen ligt deze

Nadere informatie

Salomonszegel 29 3621 TE Breukelen Vraagprijs 315.000,- k.k.

Salomonszegel 29 3621 TE Breukelen Vraagprijs 315.000,- k.k. Salomonszegel 29 3621 TE Breukelen Vraagprijs 315.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Salomonszegel 29, 3621 TE Breukelen Woonhuis: Aan de rand van de geliefde en kindvriendelijke wijk

Nadere informatie

Diependaalsedijk GM Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Diependaalsedijk GM Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Diependaalsedijk 76 3601 GM Maarssen Vraagprijs 625.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Diependaalsedijk 76, 3601 GM Maarssen Woonhuis: Op één van de mooiste plekjes aan de rand van

Nadere informatie

Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Vraagprijs 239.000,00 kosten koper Omschrijving Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Een ruime bungalow op een perceel van maar liefst 950 m², met veel mogelijkheden!

Nadere informatie

Te Koop. Sluyterslaan BK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Sluyterslaan BK Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Sluyterslaan 449 3431 BK Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Sluyterslaan 449 te 3431 BK Nieuwegein Vraagprijs : 200.000,--

Nadere informatie

Gaslaan 7, 3603 CN Maarssen

Gaslaan 7, 3603 CN Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Gaslaan 7, 3603 CN Maarssen Vraagprijs 350.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Gaslaan

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Geffen Geffens Veld 5 Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Vraagprijs : Geffens Veld 5, 5386 LL Geffen : 475.000,--

Nadere informatie

Looydijk 41, 3612 BD Tienhoven

Looydijk 41, 3612 BD Tienhoven ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Looydijk 41, 3612 BD Tienhoven Vraagprijs 235.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Looydijk

Nadere informatie

Blesenlaan 14, 3602 ZP Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Blesenlaan 14, 3602 ZP Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Blesenlaan 14, 3602 ZP Maarssen Vraagprijs 339.000, k.k. @ERA_Ritter www.instagram/era_ritter erarittermakelaardij Omschrijving Blesenlaan 14, 3602 ZP Maarssen Wonen in een rustige straat in de geliefde

Nadere informatie

Te Koop. Akkerbouw NT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Akkerbouw NT Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Akkerbouw 6 3991 NT Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Akkerbouw 6 te 3991 NT Houten Vraagprijs : 272.500,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

Te Koop. Kersegaarde GC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Kersegaarde GC Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Kersegaarde 13 3436 GC Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Kersegaarde 13 te 3436 GC Nieuwegein Vraagprijs : 234.000,--

Nadere informatie

Boomstede 407, 3608 BE Maarssen

Boomstede 407, 3608 BE Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Boomstede 407, 3608 BE Maarssen Vraagprijs 195.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Duyn en Daelseweg 25 Nuland Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. KLUSSERS OPGELET! Bent u

Nadere informatie

Fazantenkamp 107, 3607 CE Maarssen

Fazantenkamp 107, 3607 CE Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Fazantenkamp 107, 3607 CE Maarssen Vraagprijs 285.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Oostwaard AA Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Oostwaard AA Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Oostwaard 25 3602 AA Maarssen Vraagprijs 1.275.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Oostwaard 25, 3602 AA Maarssen Woonhuis: Ervaar royaal wonen met volop privacy in dit LUXE HERENHUIS

Nadere informatie

Proostwetering 186, 3604 DP Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Proostwetering 186, 3604 DP Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Proostwetering 186, 3604 DP Maarssen Vraagprijs 550.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Proostwetering 186, 3604 DP Maarssen Appartement: Wat een fantastisch en weids uitzicht is er

Nadere informatie

Utrecht Kees van Bohemenhof 16

Utrecht Kees van Bohemenhof 16 Utrecht Kees van Bohemenhof 16 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken

Nadere informatie

Te Koop. Achterdijk LA Werkhoven. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Achterdijk LA Werkhoven. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Achterdijk 77 3985 LA Werkhoven Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Achterdijk 77 te 3985 LA Nieuwegein Vraagprijs : 695.000,--

Nadere informatie

Proostwetering DB Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Proostwetering DB Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Proostwetering 13 3604 DB Maarssen Vraagprijs 599.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Proostwetering 13, 3604 DB Maarssen Woonhuis: Luxe, uniek veel ruimte en fantastisch uitzicht,

Nadere informatie

Te Koop. Dennenhout PP Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Dennenhout PP Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Dennenhout 11 3991 PP Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Dennenhout 11 te 3991 PP Houten Vraagprijs : 815.000,-- k.k.

Nadere informatie

Abel Tasmanlaan GC Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Abel Tasmanlaan GC Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Abel Tasmanlaan 1 3603 GC Maarssen Vraagprijs 890.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Abel Tasmanlaan 1, 3603 GC Maarssen Woonhuis: Wat een fantastische woning! Met ruimte en privacy

Nadere informatie

Laan van Niftarlake 47, 3612 BM Tienhoven Vraagprijs ,- k.k.

Laan van Niftarlake 47, 3612 BM Tienhoven Vraagprijs ,- k.k. Laan van Niftarlake 47, 3612 BM Tienhoven Vraagprijs 750.000, k.k. @ERA_Ritter www.instagram/era_ritter erarittermakelaardij Omschrijving Laan van Niftarlake 47, 3612 BM Tienhoven Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

Te Koop. Harplaan CN Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Harplaan CN Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Harplaan 27 3438 CN Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Harplaan 27 te 3438 CN Nieuwegein Vraagprijs : 300.000,- k.k.

Nadere informatie

Te Koop. Vredebestlaan CG Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Vredebestlaan CG Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Vredebestlaan 15 3431 CG Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Vredebestlaan 15 te 3431 CG Nieuwegein Vraagprijs : 400.000,--

Nadere informatie

Te Koop. Olsterveste BE Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Olsterveste BE Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Olsterveste 13 3432 BE Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Olsterveste 13 te 3432 BE Nieuwegein Vraagprijs : 250.000,--

Nadere informatie

Te Koop. Wibautstraat WB Utrecht

Te Koop. Wibautstraat WB Utrecht Te Koop Wibautstraat 70 3555 WB Utrecht Wibautstraat 70 3555 WD Utrecht Vraagprijs : 375.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Zuilen, sectie B, nummer 4249 Grond : Erfpacht eeuwigdurend

Nadere informatie

Te Koop. Putter RP Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Putter RP Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Putter 17 3435 RP Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Putter 17 te 3435 RP Nieuwegein Vraagprijs : 250.000,-- k.k.

Nadere informatie

IJsvogel XR Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

IJsvogel XR Maarssen Vraagprijs ,- k.k. IJsvogel 128 3602 XR Maarssen Vraagprijs 475.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving IJsvogel 128, 3602 XR Maarssen Woonhuis: Met recht een excellente woning! Perfect afgewerkt en uitstekend

Nadere informatie

Frans van Mierisstraat 33, 3601 DX Maarssen

Frans van Mierisstraat 33, 3601 DX Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Frans van Mierisstraat 33, 3601 DX Maarssen Vraagprijs 225.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Te Koop. Carillonlaan RG Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Carillonlaan RG Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Carillonlaan 6 3438 RG Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Carillonlaan 6 te 3438 RG Nieuwegein Vraagprijs : 300.000,--

Nadere informatie

Nassaustraat 35, 3601 BB Maarssen

Nassaustraat 35, 3601 BB Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Nassaustraat 35, 3601 BB Maarssen Vraagprijs 209.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Kortelaan HJ Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Kortelaan HJ Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Kortelaan 39 3601 HJ Maarssen Vraagprijs 335.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Kortelaan 39, 3601 HJ Maarssen Woonhuis: Compleet verbouwde en verrassende jaren 30 HOEKWONING met diepe,

Nadere informatie

Zandweg 40, 3601 AE Maarssen

Zandweg 40, 3601 AE Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Zandweg 40, 3601 AE Maarssen Vraagprijs 1.095.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Zandweg

Nadere informatie

Te Koop. Lekboulevard GL Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Lekboulevard GL Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Lekboulevard 6 3434 GL Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Lekboulevard 6 te 3434 GL Nieuwegein Vraagprijs : 399.000,--

Nadere informatie

Te Koop. Tramstraat CE Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Tramstraat CE Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Tramstraat 16 3433 CE Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Tramstraat 16 te 3433 CE Nieuwegein Vraagprijs : 225.000,--

Nadere informatie

Te Koop. Ringslangweide VD Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Ringslangweide VD Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Ringslangweide 33 3437 VD Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Ringslangweide 33 te 3437 VD Nieuwegein Vraagprijs :

Nadere informatie