Zoekt u een bouwkavel in het landelijke gebied, centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zoekt u een bouwkavel in het landelijke gebied, centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam?"

Transcriptie

1 Kockengen Spengen 47 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat BG Maarssen T F E ritter@era.nl

2 Betreft : Spengen 47 te Kockengen Vraagprijs : ,= kosten koper Opdracht : Verkoop bouwgrond met vergunning Alle informatie is globaal en vrijblijvend, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Foto s van Perceel bouwgrond Zoekt u een bouwkavel in het landelijke gebied, centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam? Algemeen: Perceel Bouwvergunning Huidige bebouwing In het buitengebied van Kockengen bieden wij te koop aan een PERCEEL BOUWGROND van 1034 m 2. Het perceel is mooi gelegen onder aan een dijk in een natuurlijke omgeving met vrij uitzicht over de weilanden. Er is een bouwvergunning verleend voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis met dubbele garage van totaal ca. 525 m3 en een woonoppervlak van ca. 175 m2 (incl. garage). Op de kavel staat momenteel een oude vervallen vrijstaande woning met schuur. Bekijk de woonomgeving vanuit de lucht. Op era.nl kunt u ERA Earth eenvoudig downloaden.

3 Ligging Bereikbaarheid De woning is gelegen in het buitengebied van Kockengen in het buurtschap Spengen (gemeente Breukelen). In Kockengen vindt u voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen en scholen. Kockengen is een sfeervol dorp met de grote steden op korte afstand en omringd door fraai polderlandschap waar u naar hartelust kunt fietsen en wandelen. De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Kockengen ligt op ca. 5 minuten rijden van de A2 en zowel Amsterdam en Utrecht zijn in ca. 20 minuten bereikbaar. Breukelen en Woerden liggen eveneens op korte afstand. Foto s: Dorp Kockengen Bijzonderheden Algemeen - Bouwvergunning voor het bouwen van bovengenoemde woning aanwezig. - Schoongrondverklaring aanwezig - Aannemer bouwplan bekend - Bouwkostenindicatie ca ,= incl. btw. Kadastrale gegevens gemeente : Kockengen sectie : D nummer : 494 grootte : 1034 m 2 Erfdienstbaarheden Geen waarde beïnvloedende erfdienstbaarheden, zie eigendomsbewijs (ter inzage aanwezig bij ons op kantoor).

4 Omgeving Stichtse Vecht is de naam van de nieuwe gemeente die op 1 januari 2011 is ontstaan. In de gemeente Stichtse Vecht liggen de voormalige gemeenten Breukelen, Loenen aan de Vecht en Maarssen. Door het samengaan is een gemeente ontstaan van ongeveer inwoners. De gemeente Breukelen bestaat uit de kernen Breukelen, Kockengen en Nieuwer Ter Aa. Breukelen is gunstig gelegen tussen de twee grote steden Utrecht en Amsterdam. Goede verbindingen door de snelweg A2, een treinstation en prima busverbindingen. Breukelen heeft een sfeervolle dorpskern met gezellige winkels en terrassen. Natuurliefhebbers komen ook aan hun trekken. De rivier de Vecht stroomt door Breukelen en de Loosdrechtse plassen en het natuurgebied Noorderpark liggen op korte afstand. Wandelmogelijkheden zijn er op landgoed Gunterstein & Overholland. Daarnaast kunt u zwemmen in de unieke natuurbaden Nieuwersluis & de Meent. Aan de westzijde van Breukelen ligt het westelijk weidegebied. Het is zeer de moeite waard om per fiets dit echt Hollandse polderlandschap te doorkruisen. Een natuurgebied bij uitstek ligt ten oosten van Breukelen. Hier ligt het zogenaamde legakkergebied. Deze 'natuur door mensenhanden gemaakt' is ontstaan in de tijd van de veenwinning. Een labyrinth van watergangen en langgerekte eilanden vormt de basis voor de aanwezige unieke flora en fauna. De beste manier om kennis te maken met dit unieke stukje Nederland, is natuurlijk per boot. Kortom een prachtig gebied waar u naar hartelust kunt fietsen, wandelen, varen, zwemmen en/of op een andere manier van de natuur genieten.

5 Locatiekaart

6 Spengen 47 te Kockengen Begane grond

7 Spengen 47 te Kockengen 1 e Verdieping

8 Spengen 47 te Kockengen Doorsnede Spengen 47 te Kockengen Voorgevel

9 Spengen 47 te Kockengen Achtergevel Spengen 47 te Kockengen Linker zijgevel

10 Spengen 47 te Kockengen Rechter zijgevel

11

12 Voorwaarden Koopakte Conform NVM-model, op te maken door ERA Ritter Makelaardij te Maarssen. Notaris Door de koper aan te wijzen. Waarborgsom Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper wordt door koper binnen 5 weken na overeenstemming, een waarborgsom in handen van de notaris gestort groot 10% van de koopsom. Oplevering In de huidige staat met alle daarbij behorende rechten, aanspraken zichtbare en onzichtbare gebreken (voor zover bij de verkoper niet bekend) heersende-/leidende erf dienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Baten en Lasten Alle baten en lasten en eventueel verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van koper vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke zullen tussen partijen naar rato worden verrekend. Belangrijke zaken Woonvergunning: Voor sommige gemeenten is een huisvestigingsvergunning vereist. Meer informatie hierover vindt u bij ons op kantoor. Kosten bij aankoop van een woning: Kosten koper (KK): Bij een kooptransactie is het gebruikelijk dat de kosten van eigendomsoverdracht voor rekening van de koper komen. Deze eenmalige kosten bestaan onder andere uit: Overdrachtsbelasting: 6% van de koopsom Notariskosten: ca % van de koopsom Kadastrale kosten Financieringskosten: In de meeste gevallen zal men ook een hypotheek afsluiten. Hiervoor wordt door de geldverstrekker afsluitprovisie over de hypotheeksom in rekening gebracht. De geldverstrekker eist tevens dat er voor het aangekochte woonhuis een taxatierapport wordt overlegd. Dit taxatierapport wordt door een onafhankelijke makelaar gemaakt en hij zal hiervoor taxatiekosten in rekening brengen. De hypotheek wordt bij de eigendomsoverdracht ingeschreven in de daarvoor bestemde openbare registers bij het Kadaster. De notaris berekent hiervoor circa 1% van de hypotheeksom. Kortom bij een koopsom moet rekening gehouden worden met: Kosten koper (overdrachtsbelasting en notariskosten) Financieringskosten (taxatiekosten, afsluitprovisie en inschrijving hypotheek) Eventuele makelaarskosten De kosten voor de financiering zijn fiscaal aftrekbaar.

13 De bezichtiging: De eigenaar van de woning is erg benieuwd naar uw reactie. Graag vernemen wij dit van u. Indien deze woning niet geheel voldoet aan uw wensen, verzoeken wij u vriendelijk om deze brochure bij ons kantoor af te geven, zodat deze mede uit milieuoverwegingen opnieuw gebruikt kan worden. Op zoek naar een andere woning? De koop van een woning is één van de belangrijkste aankopen die u in uw leven doet, daarom is het verstandig om u hierbij te laten begeleiden door ERA Ritter Makelaardij. Wij zijn dé specialist in het begeleiden van de aankoop van uw droomhuis. Wij kennen de markt, kunnen deskundig voor u onderhandelen en zullen u op alle fronten terzijde staan bij de aankoop van uw woning. Voor meer informatie, de mogelijkheden en tarieven kunt u contact met ons opnemen t of kom langs bij ons kantoor aan de Nassaustraat 14 in Maarssen-dorp. Hypotheek Vrijblijvende berekening: Wanneer u een huis wilt kopen is het belangrijk om te weten in welke prijsklasse u kunt zoeken. Onze hypotheekadviseur zal graag voor u een vrijblijvende berekening maken, zodat u weet wat uw (maximale) mogelijkheden zijn en wat dit maandelijks voor u betekent. Hiermee kunt u verantwoord gaan zoeken. Woning op het oog? Zodra u een pand op het oog heeft of indien u een pand heeft gekocht, is het soms nodig om een hypotheek te kiezen. Een passende hypotheek is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden en wensen. Daarbij speelt onder andere uw inkomen, leeftijd en levensstijl een belangrijke rol. Onze hypotheekadviseur kent als onafhankelijke adviseur de mogelijkheden van de diverse geldverstrekkers. Hieruit zal zij een op uw persoonlijke situatie afgestemde hypotheek samenstellen. De definitieve keuze bepaalt u zelf, zij geeft u alleen maar een eerlijk en deskundig advies. De afwikkeling: Nadat de definitieve keuze is gemaakt, zorgt hij voor de hele administratieve afwikkeling, zoals het aanvragen van de offerte, de medische verklaringen, werkgeversverklaringen, de taxatieopdracht, etc. Na het akkoord van de geldverstrekker gaan de hypotheekstukken naar de notaris die voor de formele afwikkeling zorg draagt. ERA Garantie Deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie. De garantie geldt gedurende 1 jaar na de overdracht en wordt gegeven op: keukeninbouwapparatuur, zichtbaar loodgieterswerk (inpandig), inpandige sanitaire voorzieningen en zichtbare elektriciteitsvoorzieningen. De volledige voorwaarden liggen ter inzage bij ons op kantoor. Maak een afspraak voor persoonlijk advies tel: Deze afspraak is vrijblijvend en verplicht u tot niets! ERA Ritter Makelaardij Sterk door Service!

14 Wie zijn wij? ERA Ritter Makelaardij is een actief makelaarskantoor met een representatieve woonwinkel in het centrum van Maarssen-dorp. Wij zijn aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Daarnaast zijn wij ook aangesloten bij de internationale makelaars-organisatie ERA. ERA is een organisatie van geselecteerde kwaliteitsmakelaars over de hele wereld. In Nederland zijn er zo n 180 NVM makelaars bij ERA aangesloten. Door de unieke ERA werkwijze verkoopt u uw woning zonder zorgen, met een grotere kans op een snelle verkoop tegen een optimale verkoopprijs. Erwin & Annemarie Ritter Voor actuele informatie over wonen in de Vechtstreek zie ons blog U kunt ons ook volgen op Twitter: of kijk op Facebook: Bent u: Op zoek naar een woning? Benieuwd naar de waarde van uw woning? Geïnteresseerd in uw financiële mogelijkheden? Stuur onderstaande bon in of bel ons op en wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u. Omdat wij als ERA makelaar landelijk werken geldt dit aanbod voor geheel Nederland. Wij zorgen er dan voor dat een ERA-collega in uw regio contact met u opneemt.

Utrecht Cornelis Mertensstraat 23

Utrecht Cornelis Mertensstraat 23 Utrecht Cornelis Mertensstraat 23 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken

Nadere informatie

Breukelen Kortrijk 12

Breukelen Kortrijk 12 Breukelen Kortrijk 12 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl Betreft : Kortrijk 12, 3621 LX te Breukelen Vraagprijs

Nadere informatie

Maarssen Emmaweg 60. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen. T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.

Maarssen Emmaweg 60. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen. T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter. 1 Maarssen Emmaweg 60 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl 1 2 Betreft : Emmaweg 60, 3603 AN te Maarssen Vraagprijs

Nadere informatie

Maarssen Emmaweg 60. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen. T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.

Maarssen Emmaweg 60. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen. T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter. 1 Maarssen Emmaweg 60 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl 1 2 Betreft : Emmaweg 60, 3603 AN te Maarssen Vraagprijs

Nadere informatie

Utrecht Kees van Bohemenhof 16

Utrecht Kees van Bohemenhof 16 Utrecht Kees van Bohemenhof 16 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken

Nadere informatie

@ERA_Ritter erarittermakelaardij. Herenweg AM Maarssen Vraagprijs ,= k.k.

@ERA_Ritter   erarittermakelaardij. Herenweg AM Maarssen Vraagprijs ,= k.k. @ERA_Ritter www.instagram/era_ritter erarittermakelaardij Herenweg 11 3602 AM Maarssen Vraagprijs 525.000,= k.k. Omschrijving Herenweg 11, 3602 AM Maarssen Op een fraaie locatie aan de Herenweg in Maarssen

Nadere informatie

Maarssen/Tienhoven Maarsseveensevaart 13-A

Maarssen/Tienhoven Maarsseveensevaart 13-A Maarssen/Tienhoven Maarsseveensevaart 13-A Informatie: ERA Ritter Makelaardij Telefoon: 0346-585030 Nassaustraat 14 Fax : 0346-585040 3601 BG Maarssen E-mail : ritter@era.nl www.eraritter.nl Betreft :

Nadere informatie

Spengen EW Kockengen Vraagprijs ,- k.k.

Spengen EW Kockengen Vraagprijs ,- k.k. Spengen 47 3628 EW Kockengen Vraagprijs 700.000,- k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Spengen 47, 3628 EW Kockengen Woonhuis: Zie jij jezelf hier al de kerstdagen doorbrengen? De NIEUWBOUW

Nadere informatie

Langegracht 36 B 3601 AJ Maarssen Huurprijs 750,- p.m.

Langegracht 36 B 3601 AJ Maarssen Huurprijs 750,- p.m. Langegracht 36 B 3601 AJ Maarssen Huurprijs 750,- p.m. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Langegracht 36 B, 3601 AJ Maarssen Keurig verzorgde gestoffeerde en deels gemeubileerde STUDIO met een

Nadere informatie

Maarssen Troelstrastraat 26

Maarssen Troelstrastraat 26 Maarssen Troelstrastraat 26 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346585030 F 0346585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Wijststraat ong. Heesch Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Bouwkavel van ca. 1.350m² voor

Nadere informatie

Piet Heinstraat 31, 3601 TE Maarssen

Piet Heinstraat 31, 3601 TE Maarssen ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346-585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Piet Heinstraat 31, 3601 TE Maarssen Vraagprijs 175.000,- k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Maarssen Troelstrastraat 46

Maarssen Troelstrastraat 46 Maarssen Troelstrastraat 46 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1 Betreft Vraagprijs

Nadere informatie

Maarssen Nedereindsevaart 8

Maarssen Nedereindsevaart 8 Maarssen Nedereindsevaart 8 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl Betreft Vraagprijs Opdracht : Nedereindsevaart

Nadere informatie

Breukelen Rietland 6 Informatie:

Breukelen Rietland 6 Informatie: Breukelen Rietland 6 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346585030 F 0346585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1 Betreft

Nadere informatie

Maarssen Bolensteinsestraat 22

Maarssen Bolensteinsestraat 22 Maarssen Bolensteinsestraat 22 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346-585030 F 0346-585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken

Nadere informatie

de Hoef Westzijde 3 A

de Hoef Westzijde 3 A de Hoef Westzijde 3 A DE HOEF (UTRECHT) Koop Lenstra Makelaars Uithoorn Amstelplein 6-12 1423 CN Uithoorn T 0297-524124 uithoorn@kooplenstra.nl www.kooplenstra.nl Vraagprijs 199.000,- kosten koper Bouwperceel

Nadere informatie

Maarsseveensevaart 13 A, 3612 AA Tienhoven Huurprijs 1.350,- p.m. ( excl. gas, water en elektra )

Maarsseveensevaart 13 A, 3612 AA Tienhoven Huurprijs 1.350,- p.m. ( excl. gas, water en elektra ) Maarsseveensevaart 13 A, 3612 AA Tienhoven Huurprijs 1.350,- p.m. ( excl. gas, water en elektra ) @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Maarsseveensevaart 13 A, 3612 AA Tienhoven Let op: deze woning

Nadere informatie

Maarssen IJsvogel 11. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen. 0346-585030 ritter@era.nl www.eraritter.

Maarssen IJsvogel 11. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen. 0346-585030 ritter@era.nl www.eraritter. Maarssen IJsvogel 11 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1 Betreft Vraagprijs Opdracht

Nadere informatie

Tienhoven Westbroekse Binnenweg 30 A C18

Tienhoven Westbroekse Binnenweg 30 A C18 Tienhoven Westbroekse Binnenweg 30 A C18 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1 Betreft

Nadere informatie

Maarssen Dr. Plesmanlaan 110

Maarssen Dr. Plesmanlaan 110 Maarssen Dr. Plesmanlaan 110 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1 Betreft : Dr. Plesmanlaan

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Lithoijen Bouwkavel Stuwstraat ong Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Koopsom : Stuwstraat ong. te Lithoijen

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Molenstraat 0-ong. Reek Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Vraagprijs : Molenstraat ong. 5375 te Reek : 250.000,--

Nadere informatie

Maarssen Driehoekslaan 32

Maarssen Driehoekslaan 32 Maarssen Driehoekslaan 32 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346585030 F 0346585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1 Betreft

Nadere informatie

Ruigenhoeksedijk 92, 3737 MN Groenekan

Ruigenhoeksedijk 92, 3737 MN Groenekan ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346-585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Ruigenhoeksedijk 92, 3737 MN Groenekan Vraagprijs 470.000,- k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

Hoofdstraat 221, 9828 PB Oostwold Koopsom ,- k.k.

Hoofdstraat 221, 9828 PB Oostwold Koopsom ,- k.k. Hoofdstraat 221, 9828 PB Oostwold Koopsom 250.000,- k.k. Omschrijving Hoofdstraat 221, 9828 PB Oostwold Uniek project In de dorpskern van Oostwold fraai gelegen perceel grond t.b.v. de bouw van 2 tot maximaal

Nadere informatie

Engelberterweg 70, 9723 EN Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

Engelberterweg 70, 9723 EN Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper Engelberterweg 70, 9723 EN Groningen Vraagprijs 297.500,00 kosten koper Omschrijving Engelberterweg 70, 9723 EN Groningen RUIME VRIJSTAANDE WONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN! Leuk vrijstaand woonhuis, gelegen

Nadere informatie

Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Vraagprijs ,- k.k.

Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Vraagprijs ,- k.k. Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Vraagprijs 135.000,- k.k. Omschrijving Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Riante bouwkavel Uniek aan rand van bestaande woonwijk de Linde in Tolbert gelegen ruime bouwkavel van ca.

Nadere informatie

Breukeleveen Herenweg 30

Breukeleveen Herenweg 30 Breukeleveen Herenweg 30 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346585030 E ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1 Betreft Vraagprijs

Nadere informatie

TE KOOP OUDWIJKERDWARSSTRAAT 90 BIS 3581 LH UTRECHT. VRAAGPRIJS: 234.000,- k.k.

TE KOOP OUDWIJKERDWARSSTRAAT 90 BIS 3581 LH UTRECHT. VRAAGPRIJS: 234.000,- k.k. TE KOOP OUDWIJKERDWARSSTRAAT 90 BIS 3581 LH UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Duyn en Daelseweg 25 Nuland Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. KLUSSERS OPGELET! Bent u

Nadere informatie

Langegracht 36 D, 3601 AJ Maarssen Huurprijs 1.250,- p.m. (incl. G/W/L/ kabel + internet)

Langegracht 36 D, 3601 AJ Maarssen Huurprijs 1.250,- p.m. (incl. G/W/L/ kabel + internet) Langegracht 36 D, 3601 AJ Maarssen Huurprijs 1.250,- p.m. (incl. G/W/L/ kabel + internet) @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Langegracht 36 D, 3601 AJ Maarssen Woonhuis: Keurig verzorgd en deels

Nadere informatie

TE KOOP WOLKAMMERWEG 31 3615 CE WESTBROEK. VRAAGPRIJS: 242.500,- k.k.

TE KOOP WOLKAMMERWEG 31 3615 CE WESTBROEK. VRAAGPRIJS: 242.500,- k.k. TE KOOP WOLKAMMERWEG 31 3615 CE WESTBROEK Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Geffen Geffens Veld 5 Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Vraagprijs : Geffens Veld 5, 5386 LL Geffen : 475.000,--

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Heesche Baan 4a HERPEN Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Op goede locatie gelegen bedrijfspand

Nadere informatie

Van Humboldtstraat 34 UTRECHT

Van Humboldtstraat 34 UTRECHT Van Humboldtstraat 34 UTRECHT De Meern Meerndijk 17 3454 HM De Meern T: 030-241 61 71 E: demeern@nenh.nl Utrecht Kievitstraat 4 3514 VB Utrecht T: 030-272 39 59 E: utrecht@nenh.nl Van Humboldtstraat 34

Nadere informatie

Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Vraagprijs 239.000,00 kosten koper Omschrijving Albert Hahnlaan 1, 9744 HP Groningen Een ruime bungalow op een perceel van maar liefst 950 m², met veel mogelijkheden!

Nadere informatie

Te Koop. Dennenhout PP Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Dennenhout PP Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Dennenhout 11 3991 PP Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Dennenhout 11 te 3991 PP Houten Vraagprijs : 815.000,-- k.k.

Nadere informatie

Buurschappenlaan 205 5235 ED S-HERTOGENBOSCH

Buurschappenlaan 205 5235 ED S-HERTOGENBOSCH Buurschappenlaan 205 5235 ED S-HERTOGENBOSCH Van Gastel Makelaardij Telefoon: 073 644 5077 Website: www.vangastelmakelaardij.nl ALGEMEEN Op een prima locatie in gewilde wijk Maaspoort gelegen, royale hoekwoning

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties HUUR Zoggelsestraat 17a Heesch Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie HUURprijs : Zoggelsestraat 17a, 5384 LL

Nadere informatie

Buitenweide 17. Veghel. BOSS WONEN Pettelaarpark 10, 5216 PD s-hertogenbosch T E I

Buitenweide 17. Veghel. BOSS WONEN Pettelaarpark 10, 5216 PD s-hertogenbosch T E I Buitenweide 17 Veghel Kenmerken Vraagprijs: 599.000,- k.k. Perceeloppervlakte: ca. 723 m 2 Woonoppervlakte: ca. 220 m 2 Bouwjaar: 1989 Aanvaarding: in overleg Bijzonderheden Speelse vrijstaande bungalow

Nadere informatie

New Yorkdreef 7, 3564 KE Utrecht

New Yorkdreef 7, 3564 KE Utrecht ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl New Yorkdreef 7, 3564 KE Utrecht Vraagprijs 105.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving

Nadere informatie

de Conincklaan 8, 9321 AR Peize Vraagprijs ,00 kosten koper

de Conincklaan 8, 9321 AR Peize Vraagprijs ,00 kosten koper de Conincklaan 8, 9321 AR Peize Vraagprijs 329.000,00 kosten koper Omschrijving de Conincklaan 8, 9321 AR Peize Aan een mooie groene en ruim opgezette laan staat deze vrijstaande semi-bungalow met aangebouwde

Nadere informatie

Grensweg 0 ong Wehl. Vraagprijs ,- k.k.

Grensweg 0 ong Wehl. Vraagprijs ,- k.k. Grensweg 0 ong Wehl Vraagprijs 175.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving Prachtig gelegen in het landelijk

Nadere informatie

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht

Te Koop. Groeneweg VB Utrecht Te Koop Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Groeneweg 35 3531 VB Utrecht Vraagprijs : 350.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Catharijne, sectie C, nummer 4127 Grond : 86 m², eigendom Inhoud

Nadere informatie

Maarssen Doornhoecklaan 74

Maarssen Doornhoecklaan 74 Maarssen Doornhoecklaan 74 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346585030 F 0346585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1 Betreft

Nadere informatie

Te Koop. Adelboldstraat SH Utrecht

Te Koop. Adelboldstraat SH Utrecht Te Koop Adelboldstraat 35 3553 SH Utrecht Adelboldstraat 35 3553 SH Utrecht Vraagprijs : 230.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Zuilen, sectie C, nummer 3718 Grond : 72 m², eigendom

Nadere informatie

Midwolderweg 4, 9351 PH Leek Vraagprijs ,- k.k.

Midwolderweg 4, 9351 PH Leek Vraagprijs ,- k.k. Midwolderweg 4, 9351 PH Leek Vraagprijs 385.000,- k.k. Omschrijving Midwolderweg 4, 9351 PH Leek Op toplocatie gelegen. Riant vrijstaand woonhuis nabij centrum van Leek ca. 260 m² woonoppervlakte riante

Nadere informatie

Breukelen Beereveld 20

Breukelen Beereveld 20 Breukelen Beereveld 20 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346585030 F 0346585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1 Betreft

Nadere informatie

Te Koop. Admiraal van Gentstraat XL Utrecht

Te Koop. Admiraal van Gentstraat XL Utrecht Te Koop Admiraal van Gentstraat 20 3572 XL Utrecht Admiraal van Gentstraat 20 3572 XL Utrecht Vraagprijs : 295.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Abstede, sectie C, nummer 8583 A1 Grond

Nadere informatie

Te Koop. Brink JL Schalkwijk. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Brink JL Schalkwijk. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Brink 5 3998 JL Schalkwijk Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Brink 5 te 3998 JL Schalkwijk VANAFPRIJS : 500.000,-- k.k. Kadastrale

Nadere informatie

P. Waijerstraat 20, 9731 CE Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

P. Waijerstraat 20, 9731 CE Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper P. Waijerstraat 20, 9731 CE Groningen Vraagprijs 139.000,00 kosten koper Omschrijving P. Waijerstraat 20, 9731 CE Groningen Ideaal voor starters of voor de verhuur! Leuke benedenwoning in een rustige straat

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Vraagprijs 415.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 www.lauteslager.nl Foto s Foto s Foto s Foto s Foto s Omschrijving Kenmerken Locatie 2018

Nadere informatie

Bosstraat 25 ong 2 Didam

Bosstraat 25 ong 2 Didam Bosstraat 25 ong 2 Didam Vraagprijs 125.000,- v.o.n. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: www.buitenwonen.nl Omschrijving In de landschappelijke

Nadere informatie

Vijverstraat 2, 9321 XJ Peize Vraagprijs ,- k.k.

Vijverstraat 2, 9321 XJ Peize Vraagprijs ,- k.k. Vijverstraat 2, 9321 XJ Peize Vraagprijs 189.500,- k.k. Omschrijving Vijverstraat 2, 9321 XJ Peize Leuke starterswoning op een riant perceel Twee-onder-één-kapwoning 3 slaapkamers ruime bijkeuken riant

Nadere informatie

Buitenweg XB Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Buitenweg XB Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Buitenweg 213 3602 XB Maarssen Vraagprijs 485.000,- k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Buitenweg 213, 3602 XB Maarssen Appartement: Dit keurig verzorgde 3-KAMER APPARTEMENT (132 m2) heeft

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k.

Vraagprijs ,-- k.k. Vraagprijs 1.250.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 www.lauteslager.nl Foto s Foto s Foto s Foto s Foto s Foto s Omschrijving Kenmerken Locatie

Nadere informatie

Koopsom ,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel GV Utrecht Tel:

Koopsom ,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel GV Utrecht Tel: Simplonbaan 43 3524 GB Utrecht Koopsom 350.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 www.lauteslager.nl Simplonbaan 43-3524 GB Utrecht Foto s Simplonbaan

Nadere informatie

Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs ,00 k.k.

Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs ,00 k.k. Bergambacht Benedenberg 116 Vraagprijs 695.000,00 k.k. Omschrijving Benedenberg 116 - Bergambacht Schitterend vrij wonen in het buitengebied van Bergambacht, gelegen aan een lintbebouwing waar veel prachtige

Nadere informatie

Jonkersvaart 50, 9366 TE Jonkersvaart Vraagprijs ,- k.k.

Jonkersvaart 50, 9366 TE Jonkersvaart Vraagprijs ,- k.k. Jonkersvaart 50, 9366 TE Jonkersvaart Vraagprijs 390.000,- k.k. Omschrijving Jonkersvaart 50, 9366 TE Jonkersvaart Bijzonder fraai gelegen woonboerderij Eenvoudige jaren '40 woonboerderij gelegen op een

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties De Klaver 11 Heesch Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Goed onderhouden geschakelde 2/1

Nadere informatie

Ouderkerk Aan Den IJssel IJsseldijk-Noord 132 Vraagprijs ,- k.k.

Ouderkerk Aan Den IJssel IJsseldijk-Noord 132 Vraagprijs ,- k.k. Ouderkerk Aan Den IJssel IJsseldijk-Noord 132 Vraagprijs 109.000,- k.k. Omschrijving IJsseldijk-Noord 132 - Ouderkerk Aan Den IJssel Handige klusser gevraagd! Deze leuke oude arbeiderswoning is gelegen

Nadere informatie

Kamelenspoor EJ Maarssen Vraagprijs ,- k.k.

Kamelenspoor EJ Maarssen Vraagprijs ,- k.k. Kamelenspoor 171 3605 EJ Maarssen Vraagprijs 213.000,- k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Kamelenspoor 171, 3605 EJ Maarssen Woonhuis: Op een rustige locatie in Kamelenspoor ligt deze BREDE

Nadere informatie

Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper

Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Vraagprijs ,00 kosten koper Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Vraagprijs 155.000,00 kosten koper Omschrijving Rijnstraat 2, 9725 ET Groningen Het genoemde bedrag van 155.000,- k.k. is een vanaf prijs, bedoeld om via onderhandeling

Nadere informatie

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k.

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Rentmeesters- Makelaars & Taxatiekantoor Van Gellicum Vastgoed b.v. Roodseweg 11 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 Kenmerken & Locatie Vraagprijs

Nadere informatie

TE KOOP URLUSSTRAAT SM UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k.

TE KOOP URLUSSTRAAT SM UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k. TE KOOP URLUSSTRAAT 21 3533 SM UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Vraagprijs ,00 kosten koper

Vraagprijs ,00 kosten koper Nieuwenbroeksedijk 1, 2811 NJ Reeuwijk Vraagprijs 799.000,00 kosten koper Dupree Makelaars o.g. Reeuwijk Zoutmansweg 12 2811 ES, REEUWIJK Tel: 0182-394200 Fax: 0182-551211 E-mail: reeuwijk@dupree.nl Omschrijving

Nadere informatie

Gaslaan CN Maarssen

Gaslaan CN Maarssen Gaslaan 4 3603 CN Maarssen Vraagprijs 500.000,- k.k. Omschrijving Gaslaan 4, 3603 CN Maarssen @ERA_Ritter erarittermakelaardij Object: Op zoek naar een UNIEK OBJECT in Maarssen-dorp voor NIEUWBOUW of ONTWIKKELING

Nadere informatie

Molenwieck 4, 9351 ND Leek ,- k.k.

Molenwieck 4, 9351 ND Leek ,- k.k. Molenwieck 4, 9351 ND Leek 389.500,- k.k. Omschrijving Molenwieck 4, 9351 ND Leek Royaal vrijstaand woonhuis met een geïsoleerde loods (216 m²) perceel 1292 m² Op fraaie locatie, aan de rand van bedrijventerrein

Nadere informatie

Oudedijk 32, 3612 AB Tienhoven

Oudedijk 32, 3612 AB Tienhoven ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG MAARSSEN 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl Oudedijk 32, 3612 AB Tienhoven Vraagprijs 535.000, k.k. @ERA_Ritter erarittermakelaardij Omschrijving Oudedijk

Nadere informatie

TE KOOP SCHIPPERSGRACHT BC MAARSSEN. VRAAGPRIJS: ,- k.k.

TE KOOP SCHIPPERSGRACHT BC MAARSSEN. VRAAGPRIJS: ,- k.k. TE KOOP SCHIPPERSGRACHT 19 3603 BC MAARSSEN Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Oldenoert 130, 9351 KS Leek Vraagprijs ,- k.k.

Oldenoert 130, 9351 KS Leek Vraagprijs ,- k.k. Oldenoert 130, 9351 KS Leek Vraagprijs 198.000,- k.k. Bruining en De Reus Makelaars Oldenoert 130, 9351 KS Leek Ruim woonhuis op uitzonderlijk riante hoekkavel Helft van dubbel woonhuis 4 slaapkamers 509

Nadere informatie

Te Koop. Vechtoever SZ Utrecht

Te Koop. Vechtoever SZ Utrecht Te Koop Vechtoever 59 3555 SZ Utrecht Vechtoever 59 3555 SZ Utrecht Vraagprijs : 549.500,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Zuilen, sectie B, nummer 3675 Grond : Eigendom belast met erfpacht

Nadere informatie

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper.

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper. Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda Vraagprijs 124.500,00 kosten koper www.langegroenendaal106b.nl Omschrijving Schitterend gelegen 2 kamer appartement op de tweede verdieping in het historische centrum

Nadere informatie

Te Koop. Wibautstraat WB Utrecht

Te Koop. Wibautstraat WB Utrecht Te Koop Wibautstraat 70 3555 WB Utrecht Wibautstraat 70 3555 WD Utrecht Vraagprijs : 375.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Zuilen, sectie B, nummer 4249 Grond : Erfpacht eeuwigdurend

Nadere informatie

Vraagprijs ,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel GV Utrecht Tel:

Vraagprijs ,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel GV Utrecht Tel: Robert Stolzlaan 22 3543 JG Utrecht Vraagprijs 419.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 www.lauteslager.nl Robert Stolzlaan 22-3543 JG Utrecht Foto

Nadere informatie

Maarssen Herenweg 49. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat BG Maarssen

Maarssen Herenweg 49. Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat BG Maarssen Maarssen Herenweg 49 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen 0346585030 ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken 1 Betreft Vraagprijs Opdracht

Nadere informatie

Te Koop. Alblasserschans CA Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Alblasserschans CA Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Alblasserschans 22 3432 CA Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Alblasserschans 22 te 3432 CA Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Laan van Niftarlake A 3612 BR Tienhoven + mogelijkheid tot aankoop van 6 ha weiland gelegen achter de boerderij

Laan van Niftarlake A 3612 BR Tienhoven + mogelijkheid tot aankoop van 6 ha weiland gelegen achter de boerderij Laan van Niftarlake 129 + 129A 3612 BR Tienhoven + mogelijkheid tot aankoop van 6 ha weiland gelegen achter de boerderij Vraagprijs 850.000,- k.k. (excl. optionele 6 ha weiland) @ERA_Ritter erarittermakelaardij

Nadere informatie

Kerkstraat 5 2 Gaanderen

Kerkstraat 5 2 Gaanderen Kerkstraat 5 2 Gaanderen Koopsom 150.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving UNIEKE KANS! In het

Nadere informatie

Te Koop. Hoogstraat 86 3552 XN Utrecht

Te Koop. Hoogstraat 86 3552 XN Utrecht Te Koop Hoogstraat 86 3552 XN Utrecht Hoogstraat 86 3552 XN Utrecht Vraagprijs : 299.000,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Lauwerecht, sectie B, nummer 1190 Gehuurd via gemeente: Gemeente

Nadere informatie

Vrijstaande villa met inpandige garage en vrij gelegen achtertuin, gelegen op één van de mooiste locaties van Oss. De Horzak 45, 5347 JA Oss

Vrijstaande villa met inpandige garage en vrij gelegen achtertuin, gelegen op één van de mooiste locaties van Oss. De Horzak 45, 5347 JA Oss De Horzak 45 te Oss Vraagprijs: 389.000,-- k.k. Vrijstaande villa met inpandige garage en vrij gelegen achtertuin, gelegen op één van de mooiste locaties van Oss. OMSCHRIJVING: LIGGING: INDELING: Modern,

Nadere informatie

Bennekom Veendersteeg 1

Bennekom Veendersteeg 1 Bennekom Veendersteeg 1 BOUWKAVEL gelegen in het buitengebied van Bennekom Fraaie locatie (locatie voormalig Kraatsgebouw ) Unieke kans om een vrijstaande woning te realiseren Geen verplichting architect

Nadere informatie

Zorgvlied Dorpsstraat 19 A Vraagprijs 160.000,- k.k.

Zorgvlied Dorpsstraat 19 A Vraagprijs 160.000,- k.k. Zorgvlied Dorpsstraat 19 A Vraagprijs 160.000,- k.k. Omschrijving Dorpsstraat 19 A - Zorgvlied Groter dan de buitenkant doet vermoeden! Voor de natuurliefhebber! In vriendelijk dorp dat aan de rand van

Nadere informatie

TE KOOP BOLKSBEEKSTRAAT 69 BIS 3521 CP UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k.

TE KOOP BOLKSBEEKSTRAAT 69 BIS 3521 CP UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k. TE KOOP BOLKSBEEKSTRAAT 69 BIS 3521 CP UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Te Koop Hugo Poortmanstraat AH IJsselstein

Te Koop Hugo Poortmanstraat AH IJsselstein Te Koop Hugo Poortmanstraat 5 3404 AH IJsselstein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Hugo Poortmanstraat 5 te 3404 AH IJsselstein Vraagprijs

Nadere informatie

Maarssen Maarssenbroeksedijk Oost 1

Maarssen Maarssenbroeksedijk Oost 1 Maarssen Maarssenbroeksedijk Oost 1 Informatie: ERA Ritter Makelaardij Nassaustraat 14 3601 BG Maarssen T 0346585030 F 0346585040 E ritter@era.nl www.eraritter.nl aankoop verkoop verhuur taxaties hypotheken

Nadere informatie

TE KOOP 3513 EP UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k. OUDENOORD 577

TE KOOP 3513 EP UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k. OUDENOORD 577 TE KOOP OUDENOORD 577 3513 EP UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Te Koop. Tramstraat CE Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Tramstraat CE Nieuwegein. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Tramstraat 16 3433 CE Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Tramstraat 16 te 3433 CE Nieuwegein Vraagprijs : 225.000,--

Nadere informatie

Vraagprijs k.k.

Vraagprijs k.k. Ruime eindwoning met eigen achterom, gelegen aan een groenstrook/speelveldje in de wijk Stokhasselt. Inhoud ca. 325m³, Perceel 176m² Vraagprijs 175.000 k.k. Begane grond: Entree/met ruime hal, trapopgang

Nadere informatie

Te Koop Gravin Sophialaan DB Nieuwegein

Te Koop Gravin Sophialaan DB Nieuwegein Te Koop Gravin Sophialaan 7 3434 DB Nieuwegein Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Gravin Sophialaan 7 te 3434 DB Nieuwegein Vraagprijs

Nadere informatie

Te Koop. Hoogstraat XJ UTRECHT. Aspekt ERA Makelaars Griftstraat GZ Utrecht Tel

Te Koop. Hoogstraat XJ UTRECHT. Aspekt ERA Makelaars Griftstraat GZ Utrecht Tel Te Koop Hoogstraat 29 3552 XJ UTRECHT Aspekt ERA Makelaars Griftstraat 122 3572 GZ Utrecht Tel. 030-2736020 E-mail: utrecht@aspektmakelaars.nl Hoogstraat 29 te 3552 XJ Utrecht Vraagprijs : 275.000,-

Nadere informatie

Te Koop. Achterdijk LA Werkhoven. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Achterdijk LA Werkhoven. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Achterdijk 77 3985 LA Werkhoven Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Achterdijk 77 te 3985 LA Nieuwegein Vraagprijs : 695.000,--

Nadere informatie

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op http://bosswonen.nl 073-6123030

Te Koop. Molenstraat 33 N. Veghel. Meer informatie op http://bosswonen.nl 073-6123030 Te Koop Molenstraat 33 N Veghel Kenmerken Vraagprijs: 265.000,- v.o.n. Woonoppervlakte: ca. 100 m 2 Bouwjaar: 2007 Aanvaarding: direct Bijzonderheden Veel lichtinval Zeer ruime woonkamer Groot terras Veel

Nadere informatie

de Dam 21 A, 9351 AL Leek Huurprijs 950,- p.m.

de Dam 21 A, 9351 AL Leek Huurprijs 950,- p.m. de Dam 21 A, 9351 AL Leek Huurprijs 950,- p.m. Omschrijving de Dam 21 A, 9351 AL Leek Te huur Leek, de Dam 21A In het centrum van Leek, op loopafstand van landgoed Nienoord, op hoeklocatie door ligging

Nadere informatie

Rotterdam Vliegveldweg 51 Vraagprijs 150.000,- k.k.

Rotterdam Vliegveldweg 51 Vraagprijs 150.000,- k.k. Rotterdam Vliegveldweg 51 Vraagprijs 150.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Vliegveldweg 51 - Rotterdam 4-kamer eengezinswoning met flinke achtertuin. De wijk kenmerkt zich door de ruime

Nadere informatie

TE KOOP 3515 XM UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k. JAN VAN DEN DOEMSTRAAT 1 B

TE KOOP 3515 XM UTRECHT. VRAAGPRIJS: ,- k.k. JAN VAN DEN DOEMSTRAAT 1 B TE KOOP JAN VAN DEN DOEMSTRAAT 1 B 3515 XM UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw

Nadere informatie

Herengracht AL Maarssen

Herengracht AL Maarssen Lauteslager Makelaars B.V. Sinds 1850 Herengracht 3 3601 AL Maarssen Vraagprijs 750.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 Twitter @wooninfo makelaars@lauteslager.nl

Nadere informatie

Bennekom Algemeer 71. Vraagprijs 549.500,-- k.k.

Bennekom Algemeer 71. Vraagprijs 549.500,-- k.k. Een royaal, vrijstaand WOONHUIS met zowel een ruime, hoge, aangebouwde garage als een vrijstaande garage en een diepe, mooi aangelegde achtertuin met terrassen en vijverpartij. Door de grote uitbouw is

Nadere informatie

EsRijck (Bouwnummer 3), 8386 XB Doldersum Vraagprijs ,- k.k.

EsRijck (Bouwnummer 3), 8386 XB Doldersum Vraagprijs ,- k.k. EsRijck (Bouwnummer 3), 8386 XB Doldersum Vraagprijs 179.500,- k.k. Wolvegasterweg 2 a 8421 PB, Oldeberkoop 0516-76 40 00 www.snoekmakelaars.nl Omschrijving Exclusief wonen in Nationaal Park "Het Drents

Nadere informatie