DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 21 NOVEMBER 2016 OM UUR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 21 NOVEMBER 2016 OM UUR"

Transcriptie

1 DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 21 NOVEMBER 2016 OM UUR FINANCIËN 001. GOEDKEURING NOODHULP AAN HAITI Op 4 oktober 2016 werd Haïti getroffen door orkaan Matthew, de zwaarste orkaan in de afgelopen tien jaar. Naast de vele doden, gewonden en vermisten, werd ook de infrastructuur zwaar getroffen. Verschillende woningen, scholen en gezondheidscentra zijn vernield. Ook de landbouw heeft zware schade geleden, waardoor men een hongersnood verwacht in de komende maanden. Momenteel zorgt het tekort aan drinkbaar water reeds voor vele cholerapatiënten waardoor een epidemie dreigt. Vanwege Artsen zonder Grenzen kwam de vraag tot financiële ondersteuning. Zij zetten zich in voor de verzorging van gewonden en de bestrijding van cholera. Ook vanwege Denise Van Houdt van de werkgroep Noord-Zuid, kwam de vraag om Artsen zonder Grenzen te steunen. Zij heeft contact gehad met iemand die voor hen werkt in Port Au Prince. In het verleden werd er bij rampen meermaals gestort aan het consortium Zij hebben momenteel geen gezamenlijke oproep. Via de website vragen ze te storten naar de individuele leden (Caritas International, Dokters van de Wereld, Handicap International, Oxfam Solidariteit, Plan België en UNICEF België). Een bijdrage voor noodhulp moet goedgekeurd worden door de gemeenteraad. De werkgroep Noord- Zuid komt niet meer samen voor de volgende gemeenteraad. Aangezien het hier om noodhulp gaat, is het belangrijk dat men snel te werk kan gaan. Het college van burgemeester en schepenen stelde in zitting van 25 oktober 2016 voor om 1 000,00 euro voor noodhulp te storten aan Artsen zonder Grenzen. OVERHEIDSOPDRACHTEN 002. GOEDKEURING ONDERHOUDSCONTRACT SECURIQAM CAMERA S Gevraagd wordt het onderhoudscontract van Nextel voor de SecuriQam camera s goed te keuren. De uitgave bedraagt 263,00 euro/maand (excl. btw) en dient verrekend te worden op budgetcode 2016/ /AB/0119/07 Beheers- en werkingskosten informatica/overige algemene diensten/ Dienstoverschrijdende elementen van het budget RAAMCONTRACT BUSVERVOER GOEDKEURING LASTVOORWAARDEN EN GUNNINGSWIJZE De huidige opdracht voor het busvervoer stopt op 31 december Bijgevolg is het aangewezen een nieuwe opdracht uit te schrijven. De gemeente Diepenbeek zal bij de gunning van de opdracht optreden als opdrachtencentrale voor het OCMW Diepenbeek. Gevraagd wordt: Goedkeuring te verlenen over het bestek met nr. 2016N en de raming voor de opdracht Raamcontract busvervoer 2017, opgesteld door de dienst overheidsopdrachten.

2 De lastvoorwaarden vast te stellen zoals voorzien in het bestek en zoals opgenomen in de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten. De gunningswijze te bepalen. Voorgesteld wordt: de onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking. De raming bedraagt ,00 excl. btw of ,74 incl. 6 % btw. De uitgave voor deze opdracht is voorzien in het budget op de daartoe voorziene budgetcodes REINIGEN GEBOUWEN ( ) - GOEDKEURING LASTVOORWAARDEN EN GUNNINGSWIJZE De huidige opdracht voor het reinigen van gebouwen neemt een definitief einde op 31 december Bijgevolg is het aangewezen een nieuwe opdracht uit te schrijven. De gemeente Diepenbeek zal bij de gunning van de opdracht optreden als opdrachtencentrale voor AGB Diepenbeek en OCMW Diepenbeek. Gevraagd wordt: Goedkeuring te verlenen over het bestek met nr. 2016N en de raming voor de opdracht Reinigen gebouwen ( ), opgesteld door de dienst overheidsopdrachten. De lastvoorwaarden vast te stellen zoals voorzien in het bestek en zoals opgenomen in de algemene uitvoeringsregels van de overheidsopdrachten. De gunningswijze te bepalen. Voorgesteld wordt: de onderhandelingsprocedure zonder bekendmaking. De raming bedraagt ,00 excl. btw of ,98 incl. 21 % btw. De uitgave voor deze opdracht is voorzien in het budget op de daartoe voorziene budgetcode. INTERGEMEENTELIJKE SAMENWERKING 005. CIPAL - GOEDKEURING DAGORDE ALGEMENE VERGADERING OP VRIJDAG 9 DECEMBER 2016 OM UUR TE LAAKDAL - GEMEENTELIJKE AFGEVAARDIGDE = PETER PREVOT (GEMEENTERAADSBESLISSING 27 MEI 2013) Bij van 24 oktober 2016 nodigt CIPAL ons uit op een algemene vergadering die doorgaat op vrijdag 9 december 2016 om uur te Laakdal in seminariecomplex De Vesten, Kanaalweg 6/1. Agenda Toetreding en aanvaarding nieuwe deelnemers Bespreking en goedkeuring begroting 2017 (met inbegrip van de te ontwikkelen activiteiten en de te volgen strategie) Vervanging van de op voordracht van de gemeente Brasschaat benoemde bestuurder Benoeming en vervanging leden adviescomité Rondvraag Goedkeuring verslag, staande de vergadering Afgevaardigde De gemeenteraad duidde in zitting van 27 mei 2013 schepen Peter Prévot aan als afgevaardigde en gemeenteraadslid Pierre Leuraers als plaatsvervanger voor alle algemene vergaderingen van CIPAL voor de hele legislatuur (wijziging decreet intergemeentelijke samenwerking). Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de dagorde goed te keuren.

3 006. IGL - GOEDKEURING DAGORDE ALGEMENE VERGADERING OP VRIJDAG 9 DECEMBER 2016 OM UUR TE GENK - GEMEENTELIJKE AFGEVAARDIGDE = PIETER SOURBRON (GEMEENTERAADSBESLISSING 27 MEI 2013) Bij brief van 14 oktober 2016 nodigt IGL ons uit op een algemene vergadering die doorgaat op vrijdag 9 december 2016 om uur te Genk, Klotstraat 125 (IGL Ter Heide). Agenda algemene vergadering Financieel rapport over het eerste semester 2016, balans, resultaat en saldo per 30 juni 2016: kennisneming. Begroting 2017: goedkeuring. De gemeenteraad duidde in zitting van 27 mei 2013 Pieter Sourbron aan als afgevaardigde en Frans Vandormael als plaatsvervanger voor alle algemene vergaderingen van IGL voor de hele legislatuur. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de dagorde voor deze algemene vergadering van IGL op vrijdag 9 december 2016 te Genk goed te keuren INFRAX LIMBURG - GOEDKEURING DAGORDE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING OP MAANDAG 19 DECEMBER 2016 OM UUR TE HASSELT - GEMEENTELIJKE AFGEVAARDIGDE = PIERRE LEURAERS (GEMEENTERAADSBESLISSING 18 NOVEMBER 2013) Bij brief van 26 oktober 2016 nodigt Infrax Limburg ons uit op een buitengewone algemene vergadering die doorgaat op maandag 19 december 2016 om uur te Hasselt in de kantoren van Infrax, Gouverneur Verwilghensingel 32, met als agenda: Budget 2017 Betalingsmodaliteiten 2 de dividend Actualiteiten De gemeenteraad duidde in zitting van 18 november 2013 gemeenteraadslid Pierre Leuraers aan als afgevaardigde en gemeenteraadslid Ria Houben als plaatsvervanger voor alle algemene vergaderingen van Infrax Limburg voor de hele legislatuur. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de dagorde van de buitengewone algemene vergadering van Infrax Limburg op maandag 19 december 2016 om uur te Hasselt goed te keuren INTER-AQUA - GOEDKEURING DAGORDE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING OP DINSDAG 20 DECEMBER 2016 OM UUR TE HASSELT - GEMEENTELIJKE AFGEVAARDIGDE = FRANS VANDORMAEL (GEMEENTERAADSBESLISSING 18 NOVEMBER 2013) Bij brief van 26 oktober 2016 bezorgde Inter-aqua ons de uitnodiging voor de buitengewone algemene vergadering die doorgaat op dinsdag 20 december 2016 om uur te Hasselt in de kantoren van Infrax, Gouverneur Verwilghensingel 32, met als agenda: Budget 2017 Actualiteiten De gemeenteraad duidde in zitting van 18 november 2013 gemeenteraadslid Frans Vandormael aan als afgevaardigde en gemeenteraadslid Pieter Sourbron als plaatsvervanger voor alle algemene vergaderingen van Inter-aqua voor de hele legislatuur. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de dagorde van de buitengewone algemene vergadering van Inter-aqua op dinsdag 20 december 2016 om uur te Hasselt goed te keuren.

4 009. INTER-ENERGA - GOEDKEURING DAGORDE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING OP DINSDAG 13 DECEMBER 2016 OM UUR TE HASSELT - GEMEENTELIJKE AFGEVAARDIGDE = PIERRE LEURAERS (GEMEENTERAADSBESLISSING 18 NOVEMBER 2013) Bij brief van 13 oktober 2016 nodigt Inter-energa ons uit op een buitengewone algemene vergadering die doorgaat op dinsdag 13 december 2016 om uur te Hasselt in de kantoren van Infrax, Gouverneur Verwilghensingel 32, met als agenda: Statutaire benoemingen Begroting 2017 Betalingsmodaliteiten 2 de dividend Actualiteiten De gemeenteraad duidde in zitting van 18 november 2013 gemeenteraadslid Pierre Leuraers aan als afgevaardigde en gemeenteraadslid Lydia Pipeleers als plaatsvervanger voor alle algemene vergaderingen van Inter-energa voor de hele legislatuur. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de dagorde van de buitengewone algemene vergadering van Inter-energa op dinsdag 13 december 2016 om uur te Hasselt goed te keuren INTER-MEDIA - GOEDKEURING DAGORDE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING OP DINSDAG 6 DECEMBER 2016 OM UUR TE HASSELT - GEMEENTELIJKE AFGEVAARDIGDE = FRANS VANDORMAEL (GEMEENTERAADSBESLISSING 18 NOVEMBER 2013) Bij brief van 13 oktober 2016 nodigt Inter-media ons uit op een buitengewone algemene vergadering die doorgaat op dinsdag 6 december 2016 om uur te Hasselt in de gebouwen van Infrax, Gouverneur Verwilghensingel 32, met als agenda: Budget 2017 Betalingsmodaliteiten 2 de dividend Actualiteiten De gemeenteraad duidde in zitting van 18 november 2013 gemeenteraadslid Frans Vandormael aan als afgevaardigde en gemeenteraadslid Pieter Sourbron als plaatsvervanger voor alle algemene vergaderingen van Inter-media voor de hele legislatuur. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om de dagorde van de buitengewone algemene vergadering van Inter-media op dinsdag 6 december 2016 om uur te Hasselt goed te keuren LIMBURG.NET - GOEDKEURING DAGORDE ALGEMENE VERGADERING OP WOENSDAG 21 DECEMBER 2016 OM UUR TE HASSELT - GEMEENTELIJKE AFGEVAARDIGDE = PETER PREVOT (GEMEENTERAADSBESLISSING 27 MEI 2013) Bij van 3 oktober 2016 aan de gemeentesecretaris en bij aangetekende brief van 30 september 2016 aan het gemeentebestuur bezorgde Limburg.net ons de uitnodiging voor een algemene vergadering die doorgaat op woensdag 21 december 2016 om uur te Hasselt, in de kantoren op de Gouverneur Verwilghensingel 32. De agenda vermeldt volgende agendapunten: Welkom door de voorzitter Goedkeuring verslag van de vorige algemene vergadering Aanduiding secretaris en stemopnemers (art. 38 statuten) Begroting 2017, te ontwikkelen activiteiten en strategie Toetreding Herstappe Ontslag en benoeming bestuurder(s) Benoeming bestuurder voor de gemeente Herstappe

5 Kennisneming ontslag van Ahmet Koç en benoeming Hassan Amaghlaou als bestuurder voorgedragen door de Provincie Varia De gemeenteraad duidde in zitting van 27 mei 2013 schepen Peter Prévot aan als afgevaardigde en gemeenteraadslid Pierre Leuraers als plaatsvervanger voor alle algemene vergaderingen van Limburg.net voor de hele legislatuur. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd de dagorde van deze algemene vergadering goed te keuren WOONBELEID MIDDEN LIMBURG - GOEDKEURING JAARVERSLAG De interlokale vereniging ging van start op 1 september De jaarverslagen bestaande uit een financieel verslag en een activiteitenverslag rapporteren telkens voor de periode van 1 september tot en met 31 augustus. Het vierde werkjaar (1 september augustus 2016) van de interlokale vereniging is voltooid. Het activiteitenverslag geeft een overzicht van de overlegmomenten, evenementen, het aantal bezoekers of het aantal dossiers per activiteit en per gemeente. 5 verplichte activiteiten Ontwikkeling woonbeleidsvisie Woonoverleg Basisinformatie aan de burgers Verbetering van de kwaliteit van het woningpatrimonium Nemen van initiatieven in het kader van het decreet grond en panden 2 facultatieve activiteiten Initiatieven rond energieverbruik, duurzaam (ver)bouwen, duurzame energieproductie en initiatieven rond levenslang & aanpasbaar wonen Woonwagenterrein Zonhoven Het vierde werkjaar werd vooral ingezet op de woonbeleidsvisie. Goedkeuring activiteitenverslag werkjaar 4 Het activiteitenverslag geeft zowel per gemeente als intergemeentelijk een overzicht van de overlegmomenten, evenementen, het aantal bezoekers of het aantal dossiers per activiteit. Goedkeuring financieel verslag werkjaar 4 Het financiële verslag geeft een overzicht van de bijdragen van de diverse overheden, de gedane uitgaven en de personeelsinzet per activiteit voor het vierde werkjaar en een raming voor de restperiode (tot 28 februari 2017). Bijdragen per projectpartner werkjaar 4: Vlaamse overheid: ,20 euro Provincie Limburg: ,30 euro Stad Hasselt: ,17 euro personeelskost, bijdrage in natura 277,20 euro werkingskosten Gemeente Zonhoven: 7.098,26 euro personeel Gemeente Diepenbeek: 43,20 euro werkingskosten 6.506,74 euro personeelsbijdrage, in natura 39,60 euro werkingskosten Aan de gemeenteraad wordt gevraagd het jaarverslag (activiteitenverslag en financieel verslag) voor het derde werkingsjaar goed te keuren. VARIA 013. GOEDKEURING PAROCHIEKERKENPLAN VOOR DIEPENBEEK Het eredienstendecreet van 7 mei 2004 kent een cruciale rol toe aan het lokale overleg tussen het gemeentebestuur en het centrale kerkbestuur en de afzonderlijke kerkfabrieken. Binnen de Vlaamse overheid gingen er de afgelopen jaren stemmen op die zich afvroegen of de kerkgebouwen voldoende gebruikt worden. Zo verspreidde Vlaams minister Geert Bourgeois op 24 juni 2011 de conceptnota Een toekomst voor de Vlaamse parochiekerk. Op 30 september 2011 publiceerde diezelfde minister hierover een omzendbrief.

6 De Vlaamse bisschoppen verklaarden zich bereid om het gesprek over het kerkenpatrimonium in Vlaanderen op een constructieve manier aan te gaan. Zij publiceerden hierover op 8 november 2012 richtlijnen. De Vlaamse overheid legde in de conceptnota elk gemeentebestuur de verplichting op om een kerkenplan uit te werken. Dit plan beschrijft een toekomstvisie voor de parochiekerken op het eigen grondgebied. Dit plan geldt als voorwaarde om nog aanspraak te kunnen maken op subsidies voor mogelijke restauraties of onderhoudswerken, volgend uit het decreet houdende toekenning van subsidies voor gebouwen van de eredienst. Het plan bevat enerzijds de kerken die op lange termijn worden herbevestigd (behoud) voor de eredienst en duidt anderzijds ook de kerkgebouwen aan die op termijn mogelijk een andere toekomst krijgen wat betreft nevenbestemming, herbestemming of sloop. Het Centraal Kerkbestuur van Diepenbeek besprak hun voorstel van parochiekerkenplan met het gemeentebestuur. In hun voorstel worden de drie kerken behouden. Voor parochiekerk Heilig Hart Rooierheide en parochiekerk Onze-Lieve-Vrouw van de Vrede Lutselus worden mogelijkheden voor nevenbestemmingen en multifunctioneel gebruik voorgesteld. Het parochiekerkenplan past binnen het meerjarenplan van het gemeentebestuur van Diepenbeek. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om het parochiekerkenplan voor Diepenbeek goed te keuren. AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF 014. AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF DIEPENBEEK - WIJZIGING LEDEN RAAD VAN BESTUUR - VERVANGING ROGER STRIJCKERS DOOR GERMAINE VANHEUSDEN ( Timothy Jooken d.d. 24 oktober 2016) De gemeenteraad benoemde in zitting van 22 juni 2015 volgende personen als lid van de raad van bestuur van het Autonoom Gemeentebedrijf Diepenbeek: Naam Adres Partij Geslacht Patrick Hermans Op de Kalenberg 12 PUUR M Suzy Wolfs Visserijstraat 16 DIEPENBEEK V Anne-Lies Bynens Visserijstraat 7 N-VA V Karen Alders Keizel 14 V Kurt Schraepen Kerklaan 37 CD&V M Robertus (Rob) Lenaers Dooistraat 24 Open Vld M Hugo Leroux Elzenlaan 18 Groen M Roger Strijckers Havenlaan 26 sp.a M Tom Smets Volksstraat 47 DAAD M Timothy Jooken, fractieleider sp.a, liet bij van 24 oktober 2016 weten dat Roger Strijckers in deze raad van bestuur zal vervangen worden door Germaine Vanheusden, Binnenveldstraat 30 te Diepenbeek. Aan de gemeenteraad wordt gevraagd om deze vervanging goed te keuren. AGENDAPUNTEN INGEDIEND DOOR RAADSLEDEN BP001. ONDERZOEK NAAR HAALBAARHEID EN MOGELIJKE LOCATIE VAN EEN TWEEDE GEMEENTELIJKE BEGRAAFPLAATS ( Hugo Leroux d.d. 16 november 2016) Ingediende tekst Overwegende dat de dood als onlosmakelijk aspect van het leven de mens altijd heeft gefascineerd. Dat doden met veel respect en ontzag worden behandeld in alle culturen. Dat ongeacht of mensen geloven in een leven na de dood, een hemel of een hel of een mogelijke reïncarnatie of dat de levenscyclus definitief eindigt met de dood, iedereen veel belang hecht aan een zij het naar eigen maatstaven zorgvuldig gekozen rustplaats voor overleden dierbaren.

7 Overwegende dat ingevolge het decreet van 16 januari 2004 op de begraafplaatsen en lijkbezorging het een gemeentelijke taak is te voorzien in een begraafplaats (kosteloos) voor de personen die ingeschreven zijn in de bevolkingsregisters, het vreemdelingen- of wachtregister van de gemeente. Dit geldt eveneens voor de uitstrooiing van de as. Overwegende dat Diepenbeek slechts over één begraafplaats beschikt en dat volgens de door de gemeenteraad goedgekeurde studie van KYBYS Toekomstvisie begraafplaats Diepenbeek (10 juni 2015) er in 2017 een tekort aan urnennissen in 2018 een tekort aan urnengraven zal zijn en dat er in 2022 er geen graven meer beschikbaar zullen zijn. Overwegende dat ingevolge de beslissingen van de gemeenteraad van 12 september 2016 en de daaropvolgende uitvoering hiervan door het college duidelijk commotie ontstaan is bij de Diepenbeekse bevolking. Dat de momenteel genomen actie (o.a. affichering) slechts de voorbode is van nakende ontruimingen. Overwegende dat noch de hoger aangehaalde studie noch de verslagen van de dienstoverschrijdende werkgroep (januari 2015 juli 2016) de inrichting van een tweede begraafplaats in Diepenbeek als mogelijke optie bestudeerden. Gelet op de beslissing van de gemeenteraad van 12 september 2016 om de grafrust tot 10 jaar het strikte minimum voorzien bij decreet te beperken. Overwegende dat dit een bruuske trendbreuk is met de lokale geplogendheden die de gemeenschap kent sedert 1910 (een eerste ontruiming is in planning voorzien). Overwegende dat een tweede begraafplaats de mogelijkheid schept om in te spelen op nieuwe trends en aldus een meerwaarde voor Diepenbeek kan zijn.

8

Dagorde van de gemeenteraad van 26 november 2015

Dagorde van de gemeenteraad van 26 november 2015 Dagorde van de gemeenteraad van 26 november 2015 01 Gemeentebudget 2015 - wijziging 1 02 Meerjarenplan 2014-2019 - wijziging 2016/1 03 Gemeentebudget 2016 04 Goedkeuring dotatie 2016 aan Hulpverleningszone

Nadere informatie

DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 16 NOVEMBER 2015 OM UUR

DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 16 NOVEMBER 2015 OM UUR DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 16 NOVEMBER 2015 OM 20.00 UUR FINANCIËN 001. VASTSTELLING RETRIBUTIEREGLEMENT OP WERKEN AAN NUTSVOORZIENINGEN OP GEMEENTELIJK

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN PROVINCIE LIMBURG GEMEENTEBESTUUR DIEPENBEEK BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 18-03-2013 001. KENNISNAME ARREST VAN DE RAAD VAN STATE D.D. 19-02-2013 I.V.M. DE GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 28 februari 2019

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 28 februari 2019 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 28 februari 2019 UITNODIGING wordt overeenkomstig artikel 6 van het Decreet Lokaal Bestuur uitgenodigd tot het bijwonen van de gemeenteraad die zal plaatsvinden

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN PROVINCIE LIMBURG GEMEENTEBESTUUR DIEPENBEEK BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 17-11-2014 001. GOEDKEURING VAN BUDGETWIJZIGING EXPLOITATIE 2014 NR. 1 EN BUDGETWIJZIGING

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 08/10/2018

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 08/10/2018 PROVINCIE LIMBURG GEMEENTEBESTUUR DIEPENBEEK BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 08/10/2018 001. BUDGET 2019 - KERKFABRIEK ONZE-LIEVE-VROUW VAN DE VREDE LUTSELUS, KERKFABRIEK

Nadere informatie

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 18 mei 2015 OM 20:00 UUR

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 18 mei 2015 OM 20:00 UUR DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 18 mei 2015 OM 20:00 UUR FINANCIËN 001. NOODHULP NEPAL - GOEDKEURING Op 25-04-2015 vond er in Nepal, op 80 km van Kathmandu, een

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 30 mei 2011 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 18 april 2011 worden ter goedkeuring voorgelegd

Nadere informatie

1 2018_GR_00180 Verslag van de gemeenteraad van 22 oktober 2018 Het verslag van de gemeenteraad van 22 oktober 2018 dient goedgekeurd te worden.

1 2018_GR_00180 Verslag van de gemeenteraad van 22 oktober 2018 Het verslag van de gemeenteraad van 22 oktober 2018 dient goedgekeurd te worden. dagorde Gemeenteraad van 19 november 2018 om 20:00 OPENBARE VERGADERING 1 2018_GR_00180 Verslag van de gemeenteraad van 22 oktober 2018 Het verslag van de gemeenteraad van 22 oktober 2018 dient goedgekeurd

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 28 november 2013

Dagorde van de gemeenteraad van 28 november 2013 Dagorde van de gemeenteraad van 28 november 213 Openbare zitting Deel I 1 Jaarrekening 212: Deel I: Begrotingsrekening Deel II: Resultatenrekening en balans 2 Jaarverslag 212 Deel II 3 Budgetwijziging

Nadere informatie

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober 2014

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober 2014 Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 21 oktober 2014 Aanwezig: Verbist Els; voorzitter Frans Rik; burgemeester Pauwels Koen, Dorikens Herman, Vanhove Johnny, Lietaer Bart, Van den Bergh

Nadere informatie

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting.

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting. Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-05-23 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 april 2018 MEDEDELINGEN UITNODIGING (dagorde deel II) De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 april 2018 om 20.00 u in de raadzaal van het gemeentehuis.

Nadere informatie

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR

DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR DAGORDE VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN maandag 10 mei 2010 OM 20:00 UUR FINANCIËN 001. KENNISNAME PROCES-VERBAAL VAN ONDERZOEK DER KAS - VIERDE KWARTAAL 2009 002. RETRIBUTIE OP

Nadere informatie

Toelichting dagorde gemeenteraad 25 oktober 2018

Toelichting dagorde gemeenteraad 25 oktober 2018 Openbare zitting Toelichting dagorde gemeenteraad 25 oktober 2018 1. Limburg.net: algemene vergadering van 28 november 2018 - Goedkeuring Op woensdag 28 november 2018 om 18 uur gaat de algemene vergadering

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 18 februari 2013

Dagorde van de gemeenteraad van 18 februari 2013 Dagorde van de gemeenteraad van 18 februari 2013 De voorzitter van de gemeenteraad, bij beslissing van 7 februari 2013, verzoekt de gemeenteraad te vergaderen, te beraadslagen en te beslissen op 18 februari

Nadere informatie

001. TOEPASSING ARTIKELS 200BIS T.E.M 200QUINQUIES VAN HET GEMEENTEDECREET (VOORSTELLEN VAN BURGERS) - BEHOUD HUIDIG AANBOD OPENBAAR VERVOER ROZENDAAL

001. TOEPASSING ARTIKELS 200BIS T.E.M 200QUINQUIES VAN HET GEMEENTEDECREET (VOORSTELLEN VAN BURGERS) - BEHOUD HUIDIG AANBOD OPENBAAR VERVOER ROZENDAAL PROVINCIE LIMBURG GEMEENTEBESTUUR DIEPENBEEK BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 5-10-2010 001. TOEPASSING ARTIKELS 200BIS T.E.M 200QUINQUIES VAN HET GEMEENTEDECREET

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 28 mei 2018. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 26 april 2010 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 29 maart 2010 worden ter goedkeuring

Nadere informatie

DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 16 NOVEMBER 2015 OM UUR

DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 16 NOVEMBER 2015 OM UUR DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 16 NOVEMBER 2015 OM 20.00 UUR FINANCIËN 001. VASTSTELLING RETRIBUTIEREGLEMENT OP WERKEN AAN NUTSVOORZIENINGEN OP GEMEENTELIJK

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 25 OKTOBER 2018 DAGORDE

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 25 OKTOBER 2018 DAGORDE TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 25 OKTOBER 2018 OPENBARE ZITTING DAGORDE INTERNE ZAKEN EN COMMUNICATIE 1. GOEDKEUREN NOTULEN VORIGE ZITTING De notulen van de vergadering van de

Nadere informatie

Dagorde van de gemeenteraad van 27 november 2014

Dagorde van de gemeenteraad van 27 november 2014 Dagorde van de gemeenteraad van 27 november 2014 Openbare zitting 01 Kerkfabriek O.-L.-Vrouw: budget 2015 exploitatie investeringen ontvangsten 31.860,00 786.830,00 uitgaven 117.650,00 786.830,00 gecorrigeerd

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 06/06/2006

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 06/06/2006 BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 06/06/2006 001. VASTSTELLING RETRIBUTIEREGLEMENT OP HET OPHALEN, STORTEN EN VERWERKEN VAN AFVALSTOFFEN Met eenparig akkoord beslist

Nadere informatie

Lijst met beknopte omschrijving van de aangelegenheden opgenomen in de besluiten

Lijst met beknopte omschrijving van de aangelegenheden opgenomen in de besluiten Netbeheerder: Inter-aqua Bestuursorgaan: Raad van Bestuur Datum vergadering: 11-09-2018 Lijst met beknopte omschrijving van de aangelegenheden opgenomen in de besluiten 1. VERSLAG VORIGE VERGADERINGEN

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda.

OPENBARE ZITTING De voorzitter opent de zitting om 19:30 uur en verzoekt de raad tot afhandeling van de agenda. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 30 MEI 2017 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

Gemeenteraad 14 juni 2017

Gemeenteraad 14 juni 2017 Dagorde 1. Keuring notulen Gemeenteraad 10 mei 2017. De Gemeenteraad wordt gevraagd het verslag van de zitting van 10 mei 2017 goed te keuren. 2. Planschade ingevolge inwerkingtreding RUP Bokt. Keuring.

Nadere informatie

Gemeenteraad van maandag 9 november 2015

Gemeenteraad van maandag 9 november 2015 gemeenteraad Gemeenteraad van maandag 9 november 2015 Openbare zitting 1 Secretariaat. Notulen. Goedkeuring verslag 5 oktober 2015. De notulen van de vorige zitting worden unaniem goedgekeurd. 2 Secretariaat.

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 18 APRIL 2016

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 18 APRIL 2016 PROVINCIE LIMBURG GEMEENTEBESTUUR DIEPENBEEK BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 18 APRIL 2016 001. KENNISNAME ONTSLAG GEMEENTERAADSLID FRANK KEUNEN + EEDAFLEGGING OPVOLGEND

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL

BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER u30 RAADZAAL BEKNOPT VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING DD. 31 OKTOBER 2013 19u30 RAADZAAL 1. AANSTELLING LEDEN STEDELIJKE ADVIESRAAD VOOR GEZINSBELEID De raad keurde in zitting dd. 31/01/13 en 28/02/13 de statuten goed

Nadere informatie

DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 21 MAART 2016 OM UUR

DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 21 MAART 2016 OM UUR DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 21 MAART 2016 OM 20.00 UUR ALGEMEEN 001. KOFFIESTOP EN JAARBRIEF WERKGROEP NOORD-ZUID - KENNISNAME Werkgroep Noord-Zuid organiseert

Nadere informatie

Toelichting. Het verslag van de zitting van 30 januari ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via e- mail aan de raadsleden.

Toelichting. Het verslag van de zitting van 30 januari ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via e- mail aan de raadsleden. Gemeenteraad woensdag, 27 februari 2019 Vleteren, 22 februari 2019 Toelichting 1. Verslag vorige zitting Het verslag van de zitting van 30 januari ligt ter inzage op het gemeentehuis en wordt bezorgd via

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 NOVEMBER 2016 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KALMTHOUT. 1. Goedkeuring van de beheersovereenkomst tussen het gemeentebestuur en

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 26 MEI 2015.

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 16/11/11

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 16/11/11 PROVINCIE LIMBURG GEMEENTEBESTUUR DIEPENBEEK BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 16/11/11 001. TOELICHTING BELEIDSNOTA POLITIEZONE HAZODI DOOR KORPSCHEF PHILIP PIRARD

Nadere informatie

Gemeenteraad Bocholt 24 mei 2018 I 20u00

Gemeenteraad Bocholt 24 mei 2018 I 20u00 Gemeenteraad Bocholt 24 mei 2018 I 20u00 1.AGB Bocholt - continuïteitsverklaring goedkeuring De gemeente Bocholt staat, als aandeelhouder van het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) Bocholt, in voor de continuïteit

Nadere informatie

Administratief toezicht Zitting van 21 november 2017

Administratief toezicht Zitting van 21 november 2017 Gemeente Berlaar Gemeenteraad Administratief toezicht Zitting van 21 november 2017 Samenstelling: Aanwezig: de heer Walter Horemans; de heer Swa De Bakker; de heer Silvain Vertommen; de heer Rudy Nuyens;

Nadere informatie

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3.

B. Noz neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 2. R. Van Megroot neemt deel aan de vergadering vanaf agendapunt 3. ZITTING VAN 17 MEI 2016. Tegenwoordig: R. De Caluwé, burgemeester-voorzitter; P. De Bock M. Fruytier T. Walbrecht, schepenen; R. Van Megroot, OCMW-voorzitter; G. Thierens E. Coppens L. Dieleman-van De

Nadere informatie

GEMEENTERAAD VAN 29 NOVEMBER 2018

GEMEENTERAAD VAN 29 NOVEMBER 2018 GEMEENTERAAD VAN 29 NOVEMBER 2018 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Carlos Verbrugghe, voorzitter gemeenteraad; Jan Stevens, burgemeester; Rik Buyse, Magda Deprez, Rachida Abid, Daisy Haydon, schepenen;

Nadere informatie

002 Interelectra: buitengewone algemene vergadering van maandag 29 november 2010.

002 Interelectra: buitengewone algemene vergadering van maandag 29 november 2010. BEKNOPTE TOLEICHTING VAN DE GEMEENTERAAD DD. 09 NOVEMBER 2010 DAGORDE I. ALGEMEEN BELEID & COORDINATIE 001 Interelectra : voorstel tot statutenwijziging. Naar aanleiding van de partiële splitsing van Interelectra

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA VAN DE GEMEENTERAAD VAN 20 NOVEMBER 2017

TOELICHTINGSNOTA VAN DE GEMEENTERAAD VAN 20 NOVEMBER 2017 TOELICHTINGSNOTA VAN DE GEMEENTERAAD VAN 20 NOVEMBER 2017 OPENBARE ZITTING Punt 1. Goedkeuring van de aankoop van een perceel bouwgrond gelegen aan de Postweg - Kimpenstraat. Het gemeentebestuur wenst

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 24 APRIL 2014 DAGORDE

TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 24 APRIL 2014 DAGORDE TOELICHTENDE NOTA GEMEENTERAAD GEMEENTE LAARNE DONDERDAG 24 APRIL 2014 OPENBARE ZITTING DAGORDE INTERNE ZAKEN EN COMMUNICATIE 1. GOEDKEUREN NOTULEN VAN DE VORIGE ZITTING De notulen van de vergadering van

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 NOVEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 NOVEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 26 NOVEMBER 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING AUTONOOM GEMEENTEBEDRIJF KALMTHOUT. 1. Goedkeuring van het aangepaste prijssubsidiereglement. In de zitting

Nadere informatie

1 Verslag vorige vergadering Het college stelt voor het verslag van de vorige vergadering goed te keuren.

1 Verslag vorige vergadering Het college stelt voor het verslag van de vorige vergadering goed te keuren. Zoutleeuw, 17 april 2015 Mevrouw, Mijnheer, U wordt overeenkomstig artikel 20/21 van het Gemeentedecreet voor de eerste maal uitgenodigd voor de vergadering van de gemeenteraad die zal doorgaan op 28 april

Nadere informatie

LEIDRAAD GEMEENTERAADSZITTING 26 juni OPENBARE ZITTING

LEIDRAAD GEMEENTERAADSZITTING 26 juni OPENBARE ZITTING Arrondissement ANTWERPEN LEIDRAAD GEMEENTERAADSZITTING 26 juni 2017. OPENBARE ZITTING 01. Goedkeuring verslag vorige zitting. Gevraagd zal worden het verslag van de vorige zitting, 22 mei 2017, goed te

Nadere informatie

GEMEENTERAAD VAN 29 NOVEMBER 2018

GEMEENTERAAD VAN 29 NOVEMBER 2018 GEMEENTERAAD VAN 29 NOVEMBER 2018 OPENBARE ZITTING 1. Goedkeuring verslag vorige zitting - openbare zitting De gemeenteraad wordt verzocht zijn goedkeuring te verlenen aan het verslag van de vorige gemeenteraad.

Nadere informatie

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN

Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Provincie Oost-Vlaanderen Arrondissement Oudenaarde MELDINGSLIJST VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN Zitting van dinsdag 26 februari 2019 om 21.15 uur Aanwezig: Steve De Boever, Voorzitter Joris

Nadere informatie

1750 Lennik, De voorzitter, Heeft de eer u

1750 Lennik, De voorzitter, Heeft de eer u Provincie Vlaams-Brabant Arrondissement Halle-Vilvoorde Gemeente LENNIK De voorzitter, Heeft de eer u 1750 Lennik, 15-02-2013 uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad op maandag

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019 Jean-Pierre Taverniers, voorzitter, M. Lefevre, H. Decoster, T. Groeseneken, F. Havet, leden vast bureau H. Princen, L. Dotremont,

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009 OPENBARE VERGADERING RUIMTELIJKE ORDENING 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn Goedkeuren van

Nadere informatie

GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG ZITTING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 14 FEBRUARI 2019

GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG ZITTING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 14 FEBRUARI 2019 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG ZITTING RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 14 FEBRUARI 2019 Aanwezig: MM. Ketels P., Schepen-Voorzitter; Dewaele C., Burgemeester;

Nadere informatie

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD.

UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. UITGEBREIDE DAGORDE VAN DE ZITTING VAN 28 MEI 2018 VAN DE GEMEENTERAAD. OPENBARE ZITTING ALGEMEEN BELEID. 1. Goedkeuring van het organisatievoorstel met betrekking tot de ambtelijke integratie van gemeente-

Nadere informatie

OCMW raadzitting van 21 februari Toelichting. Openbare zitting

OCMW raadzitting van 21 februari Toelichting. Openbare zitting OCMW Glabbeek OCMW raadzitting van 21 februari 2019 Toelichting Openbare zitting 1. Goedkeuring notulen vorige zitting (17/01/2019) Goedkeuring notulen zitting OCMW-raad op 17/01/2019 2. Aanduiding vertegenwoordigers

Nadere informatie

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid.

1. Goedkeuring verslag. Het verslag van de zitting dd wordt goedgekeurd bij éénparigheid. VERSLAG OCMW-raad DINSDAG 29 MEI 2018 aanwezig Axel Boen, voorzitter Rob Mennes, burgemeester Luc Vandekerkhof, Magda Schellemans, Albert Van Bogaert, Magda Claes, Tanya Jansegers, Ludovicus Remery, Ive

Nadere informatie

Punten van de openbare zitting

Punten van de openbare zitting Bijeenroeping van de gemeenteen OCMW-raad Ronse, vrijdag 18 januari 2019 De voorzitter van de gemeente- en OCMW-raad nodigt u uit om de zittingen bij te wonen op maandag 28 januari 2019 om 19:00 uur. De

Nadere informatie

1. Akteneming van het trimestrieel kasverslag, de financiële rapportering en de financiële boordtabellen van het 3de kwartaal 2011

1. Akteneming van het trimestrieel kasverslag, de financiële rapportering en de financiële boordtabellen van het 3de kwartaal 2011 Stadsbestuur Veurne GEMEENTERAAD ZITTING VAN 21 NOVEMBER 2011 LIJST TOELICHTENDE NOTA S Openbare vergadering 1. Akteneming van het trimestrieel kasverslag, de financiële rapportering en de financiële boordtabellen

Nadere informatie

GEMEENTERAAD VAN 27 SEPTEMBER 2017

GEMEENTERAAD VAN 27 SEPTEMBER 2017 GEMEENTERAAD VAN 27 SEPTEMBER 2017 Aanwezig: Verontschuldigd: Afwezig: Carlos Verbrugghe, voorzitter gemeenteraad; Jan Stevens, burgemeester; Rik Buyse, Rachida Abid, Daisy Haydon, schepenen; Georges Lambrecht,

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN PROVINCIE LIMBURG GEMEENTEBESTUUR DIEPENBEEK BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 17-03-2014 001. AANPASSING GEMEENTERAADSBESLISSING VAN 16-12-2013 - VASTSTELLING GEMEENTEBELASTING

Nadere informatie

DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 19 OKTOBER 2015 OM UUR

DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 19 OKTOBER 2015 OM UUR DAGORDE PUBLIEK VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN MAANDAG 19 OKTOBER 2015 OM 20.00 UUR FINANCIËN 001. VASTSTELLING GEMEENTELIJKE DOTATIE VOOR HULPVERLENINGSZONE ZUID-WEST LIMBURG

Nadere informatie

Gemeenteraad Bocholt 24 november 2016 I 20u00

Gemeenteraad Bocholt 24 november 2016 I 20u00 Gemeenteraad Bocholt 24 november 2016 I 20u00 1. AGB - bepaling factor prijssubsidie - goedkeuring Een autonoom gemeentebedrijf moet omwille van zijn juridische rechtsvorm economisch leefbaar zijn. Anderzijds

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 21 mei 2014 Jos Cauwberghs - de voorzitter Godelieve Meulemans, Lochie Julie, Kris Hendrickx, Jos Steenwinckels, Joachim Lelièvre-Damit, Johny Stiers

Nadere informatie

001 Inter-Aqua: buitengewone algemene vergadering van dinsdag 21 november 2006.

001 Inter-Aqua: buitengewone algemene vergadering van dinsdag 21 november 2006. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD U wordt overeenkomstig artikel 87 van de Gemeentewet uitgenodigd tot het bijwonen van de gemeenteraad die zal plaats hebben in de raadzaal van het gemeentehuis te Gingelom,

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 23 april 2018.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 23 april 2018. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 23 april 2018. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

Gemeente MAASMECHELEN Provincie LIMBURG Arrondissement TONGEREN NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD

Gemeente MAASMECHELEN Provincie LIMBURG Arrondissement TONGEREN NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD Gemeente MAASMECHELEN Provincie LIMBURG Arrondissement TONGEREN ZITTING VAN : 19 februari 2013 NOTULEN VAN DE GEMEENTERAAD Pieters Andy - voorzitter Terwingen Raf - Burgemeester Lenssen Georges, Kortleven

Nadere informatie

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 27 mei 2019

Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 27 mei 2019 Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 27 mei 2019 OPENBARE ZITTING Interne Ondersteuning Secretariaat 1 2019_GR_00126 Algemene vergadering van Limburg.net op 27 juni 2019 - goedkeuring agenda

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN PROVINCIE LIMBURG GEMEENTEBESTUUR DIEPENBEEK BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 20-04-2015 001. KENNISNAME ONTSLAG GEMEENTERAADSLID LINDA HELEVEN + EEDAFLEGGING OPVOLGEND

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 21 MEI 2013.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 21 MEI 2013. Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 21 MEI 2013.

Nadere informatie

OCMW-raadszifting op 21/02/2019. Glabbeek, 12/02/2019

OCMW-raadszifting op 21/02/2019. Glabbeek, 12/02/2019 OCMW Glabbeek OCMW-raadszifting op 21/02/2019 Glabbeek, 12/02/2019 De Voorzitter van de OCMW-Raad heeft de eer u uit te nodigen tot het bijwonen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn, op donderdag 21

Nadere informatie

MEMORIE VAN TOELICHTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 19 november 2015 ============================================================

MEMORIE VAN TOELICHTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 19 november 2015 ============================================================ GEMEENTEBESTUUR KUURNE MEMORIE VAN TOELICHTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 19 november 2015 ============================================================ VOORSTEL VAN BESLISSINGEN Openbare zitting 1. Goedkeuren

Nadere informatie

Gelet op het Gemeentedecreet, meer bepaald de artikels 180 en 181;

Gelet op het Gemeentedecreet, meer bepaald de artikels 180 en 181; Gemeenteraad Zitting van 17 april 2018 Notule Aanwezig: Dirk Debaere: voorzitter; Kurt Windels: burgemeester; Enigo Vandendriessche, Martine Verhamme, Wilfried Vanacker, Nadine Verheye, Rob Kindt: schepenen;

Nadere informatie

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015.

ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. ZITTING VAN 15 DECEMBER 2015. Aanwezig: BUYS Rosette, voorzitter DE MUL Bettie, DE WOLF Rita, STASSIJNS Annita, LAUWERS Karen, VERSCHUEREN Joris, VEREST Paul, VAN MULDERS Dirk, raadsleden VEREST Marie-Louise,

Nadere informatie

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015

Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015 Notulen van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 26 mei 2015 Aanwezig: Verbist Els, voorzitter Janssens Sonja, ondervoorzitter Frans Rik, burgemeester Dorikens Herman, Janssens Jan, Maes Odette, Lietaer

Nadere informatie

VERGADERING VAN DE GEMEENTERAAD

VERGADERING VAN DE GEMEENTERAAD GEMEENTEBESTUUR MAASMECHELEN VERGADERING VAN DE GEMEENTERAAD 1 STE Uitnodiging : Mevrouw, Mijnheer, Wij hebben de eer u uit te nodigen om de vergadering van de gemeenteraad van Maasmechelen bij te wonen,

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD

BEKNOPT VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD BEKNOPT VERSLAG VAN DE GEMEENTERAAD Zitting van 28 maart 2017 Provincie LIMBURG Stad 3840 BORGLOON Aanwezig: Awouters Eric (afwezig bij punt 3) - voorzitter Dedrij Ludo, Deneuker Danny (burgemeester),

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 november 2012 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 26 november 2012 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 26 november 2012 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 29 oktober 2012 worden ter goedkeuring

Nadere informatie

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 NOVEMBER 2014

TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 NOVEMBER 2014 TOELICHTING EN VOORSTEL VAN BESLISSING VAN DE GEMEENTERAADSZITTING VAN 13 NOVEMBER 2014 1. Goedkeuring verslag vorige vergadering 2. Meerjarenplan aanpassing 1 2014-2019 van de 6 Glabbeekse kerkfabrieken.

Nadere informatie

Verslag gemeenteraad 30 maart 2017

Verslag gemeenteraad 30 maart 2017 Verslag gemeenteraad 30 maart 2017 Volgende agendepunten werden behandeld door de gemeenteraad van 30 maart 2017. 01. Notulen van de vorige vergadering. 02. Renovatie wegenis en riolering Breugelweg -

Nadere informatie

GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING VAN 18 APRIL 2013

GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING VAN 18 APRIL 2013 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk GEMEENTE LENDELEDE VERSLAG GEMEENTERAADSZITTING VAN 18 APRIL 2013 Aanwezig: MM. Ketels P., Schepen-Voorzitter; Dewaele C., Burgemeester; Fonteyne B., Rommens

Nadere informatie

Raad voor maatschappelijk welzijn

Raad voor maatschappelijk welzijn Raad voor maatschappelijk welzijn Notulen open zitting Zitting van 24 mei 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Luc Op de Beeck, voorzitter ; de heer Jan Boulliard; mevrouw Brigitte Malfait; de heer Lau

Nadere informatie

Gemeenteraad Bocholt 23 mei 2013 I 20u00

Gemeenteraad Bocholt 23 mei 2013 I 20u00 Gemeenteraad Bocholt 23 mei 2013 I 20u00 1. Oprichting van een Gemeentelijke Begeleidingscommissie of GBC In het kader van de ondersteuning van het lokaal mobiliteitsbeleid voorziet het decreet van 20

Nadere informatie

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 APRIL 2015.

LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 APRIL 2015. 1 Gemeentebestuur PEPINGEN Provincie: Vlaams-Brabant Arrondissement: Halle-Vilvoorde LIJST AANGELEGENHEDEN ONDERWORPEN AAN HET ALGEMEEN ADMINISTRATIEF TOEZICHT ZITTING VAN DE GEMEENTERAAD VAN 28 APRIL

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad. Zitting van 28 februari Geachte raadsleden,

Dagorde gemeenteraad. Zitting van 28 februari Geachte raadsleden, Dagorde gemeenteraad Zitting van 28 februari 2019 ons kenmerk: datum 20-2-2019 Geachte raadsleden, We hebben de eer u voor de eerste maal uit te nodigen tot het bijwonen van de vergadering van de gemeenteraad

Nadere informatie

1 2018_GR_00180 Verslag van de gemeenteraad van 22 oktober 2018 Het verslag van de gemeenteraad van 22 oktober 2018 dient goedgekeurd te worden.

1 2018_GR_00180 Verslag van de gemeenteraad van 22 oktober 2018 Het verslag van de gemeenteraad van 22 oktober 2018 dient goedgekeurd te worden. dagorde Gemeenteraad van 19 november 2018 om 20:00 OPENBARE VERGADERING 1 2018_GR_00180 Verslag van de gemeenteraad van 22 oktober 2018 Het verslag van de gemeenteraad van 22 oktober 2018 dient goedgekeurd

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN PROVINCIE LIMBURG GEMEENTEBESTUUR DIEPENBEEK BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 23-02-2015 001. DAGVAARDING VAN 17-10-2014 - DADINGOVEREENKOMST Vertrouwelijk. 002.

Nadere informatie

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 19 OKTOBER 2015

BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 19 OKTOBER 2015 PROVINCIE LIMBURG GEMEENTEBESTUUR DIEPENBEEK BEKNOPT VERSLAG VERGADERING GEMEENTERAAD VAN DE GEMEENTE DIEPENBEEK VAN 19 OKTOBER 2015 001. VASTSTELLING GEMEENTELIJKE DOTATIE VOOR HULPVERLENINGSZONE ZUID-WEST

Nadere informatie

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018

OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Provincie West-Vlaanderen Arrondissement Kortrijk OCMW LENDELEDE VERSLAG RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN IN ZITTING VAN 9 APRIL 2018 Aanwezig: MM. Lammertyn R., voorzitter OCMW; Rogiers C., Corneillie

Nadere informatie

Zitting van 7 augustus Raad voor Maatschappelijk Welzijn Overzichtslijst besluiten

Zitting van 7 augustus Raad voor Maatschappelijk Welzijn Overzichtslijst besluiten SOCIAAL HUIS HERSELT Kerkstraat 1A, 2230 Herselt Provincie Antwerpen OCMW HERSELT Zitting van 7 augustus 2018 - Raad voor Maatschappelijk Welzijn Overzichtslijst besluiten Aanwezig: Erik Valgaeren - Voorzitter

Nadere informatie

GEMEENTERAAD VAN donderdag 18 mei Dagorde. 003 Rekening 2016 en toelichting gemeentebestuur. Goedkeuring.

GEMEENTERAAD VAN donderdag 18 mei Dagorde. 003 Rekening 2016 en toelichting gemeentebestuur. Goedkeuring. 001 OCMW: jaarrekening 2016. GEMEENTERAAD VAN donderdag 18 mei 2017 Dagorde 002 Rekening 2016 en toelichting AGB. Goedkeuring. 003 Rekening 2016 en toelichting gemeentebestuur. Goedkeuring. 004 Gemeentelijke

Nadere informatie

UITNODIGING De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 oktober 2017 om u in de raadzaal van het gemeentehuis.

UITNODIGING De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 oktober 2017 om u in de raadzaal van het gemeentehuis. Gemeenteraad Dagorde met samenvattingen Zitting van 26 oktober 2017 MEDEDELINGEN UITNODIGING De gemeenteraad vindt plaats op donderdag 26 oktober 2017 om 20.00 u in de raadzaal van het gemeentehuis. OPENBARE

Nadere informatie

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden

Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Vergadering van 16 maart 2016 - openbaar gedeelte Aanwezig: Van Aert Josée, voorzitter Adriaensen Bertha, Bluekens Carine, Cornelis Hugo, Hermans Hilde, Hillen Patrik, Van Accom Jef, raadsleden Schuermans

Nadere informatie

Besluitenlijst gemeenteraad Vergadering van donderdag 28 februari 2019

Besluitenlijst gemeenteraad Vergadering van donderdag 28 februari 2019 Besluitenlijst gemeenteraad Vergadering van donderdag 28 februari 2019 Conform de bepalingen uit het decreet lokaal bestuur van 22 december 2017 (art. 285, 286 en 287) lijsten wij de besluiten uit de gemeenteraad

Nadere informatie

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016

besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Provincie Oost-Vlaanderen OCMW Waasmunster besluitenlijst van de OCMW-raad van 17 februari 2016 Aanwezig: Tom Baert: voorzitter; Renaat Decorte, Joseph Maes, Christiane Plas, Ivan Rousseau, Cecile Van

Nadere informatie

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 27 oktober 2016

1 Goedkeuring notulen van de openbare zitting van 27 oktober 2016 ZITTING VAN DE RAAD VAN 24 NOVEMBER 2016 Aanwezig: Willy Cornelis, Voorzitter André Marguillier, Marc Michiels, Johan Neefs, Remy Peelaerts, Ann Sleyp, Roger Swinnen, Rita Van Cleynebreugel, Ann Wils,

Nadere informatie

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 24 april 2017.

Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 24 april 2017. Aanwezig: Jean-Pierre Nyns, voorzitter van de raad Jo Roggen, burgemeester Overzichtslijst gemeenteraad van maandag 24 april 2017. Elke Allard, Rik Lassaut, Chris Jamar, Roland Strouven, schepenen Benny

Nadere informatie

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 20 februari 2018 De OCMW-raad

1. Goedkeuren van de notulen van de openbare zitting van de OCMW-raad van 20 februari 2018 De OCMW-raad OCMW-raad dinsdag 20 maart 2018 Aanwezig: Sebastian Vande Ginste, OCMW-voorzitter Alexis Beernaert, Stefanie Costenoble, Robin Declerck, Liesbeth Gellinck, Anneloor Laevens, Hilde Naessens, Els Sarazyn,

Nadere informatie

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING

Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Verslag van de raad van 25 oktober 2016 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Van de Wiele Christoph, OCMW-voorzitter Annaert Wim, De Corte Conny, Leunis Eddy, Van der Helst Anne-Marie, Vandevoorde Liesbeth, Van

Nadere informatie

Lijst van besluiten Zitting van 22 mei 2019

Lijst van besluiten Zitting van 22 mei 2019 Gemeenteraad Lijst van besluiten Zitting van 22 mei 2019 2019_GR_00102 Notulen van de Gemeenteraad van 17 april 2019. - Keuring De notulen van de Gemeenteraad van 17 april 2019 worden ter goedkeuring voorgelegd.

Nadere informatie

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD

GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD GEMEENTE LAAKDAL BIJEENROEPING GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad verzoekt de gemeenteraad voor de éérste maal met volgende agendapunten te vergaderen op 27 november 2018 om 20:00 uur ten gemeentehuize,

Nadere informatie

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016

Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 Dagorde gemeenteraad Zitting van 27 oktober 2016 ons kenmerk: datum 18-10-2016 Secretariaat De voorzitter van de gemeenteraad, In toepassing van artikelen 19 e.v. van het gemeentedecreet van 15 juli 2005;

Nadere informatie

Goedkeuring te hechten aan de wijziging aan het meerjarenplan van het kerkbestuur OLV Tenhemelopneming Centrum

Goedkeuring te hechten aan de wijziging aan het meerjarenplan van het kerkbestuur OLV Tenhemelopneming Centrum 1 FINANCIËN Toelichting GEMEENTERAAD 9 november 2011 1.1 Budgetwijzingen nr. 3 en 4 gemeente. De budgetwijziging 2011 3 (exploitatie) en 4 (investering) van de gemeente Leopoldsburg wordt goedgekeurd.

Nadere informatie