Nieuwsbrief P8. Inhoud. Concurrentie. Nummer 6, juni - juli Ondernemend Paprika

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief P8. Inhoud. Concurrentie. Nummer 6, juni - juli 2013. Ondernemend Paprika"

Transcriptie

1 Inhoud De afgelopen maanden is er weer veel gebeurd. Zo is de Colourfultaste campagne in Verenigd Koninkrijk volop in gang. Vooral op PR- en online-gebied worden er flinke stappen gemaakt. Ook in Duitsland worden er veel activiteiten georganiseerd om de paprika te promoten, bijvoorbeeld met winkeldemonstraties. Daarnaast blikken we terug naar de druk bezochte voorlichtingsbijeenkomst Koelen en bewaren. Ten slotte kunnen we melden dat er overheerlijke paprika bonbons zijn gemaakt. Lees snel verder! Inleiding Thijs Jasperse: Concurrentie 1 Succes Colourfultaste campagne in Verenigd Koninkrijk 2 Winkeldemonstraties in Duitsland van start 4 Paprikateelt trekt samen op rond bewaring 5 LOverheerlijke paprika bonbons 6 Volgende P8 bestuursvergadering op 28 augustus Concurrentie In de schier oneindige slag om de consument heeft Jumbo ook ons product in de strijd gegooid. Sinds twee weken geldt ook voor AGF de laagste prijs garantie. Woensdag zijn we in de nieuwe Food Markt van Jumbo in Breda gaan kijken. En jawel, de stoplichten lagen daar voor 1,59 in het schap. Lage prijs uiteraard. Tot we een aantal stoplichten gingen wegen. Er bleek 430 gram in de zitten, 70 gram onder de 500 gram die gangbaar is. Wat staat er op de verpakking vermeld als verantwoording voor de inhoud: 3 stuks paprika. Zo wordt consument natuurlijk voor de gek gehouden.

2 P8 bestuursvergadering 3 juli. Ik noem enkele zaken die aan de orde zijn geweest: In juni was er een zekere schaarste aan groene paprika. Enkele verenigingen hebben toen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om geregisseerd groen van kleur te oogsten. In de afspraken die binnen P8/DPA zijn gemaakt kan dit, mits er overleg is met de telers van groen binnen de vereniging en alleen op aanwijzing van de vereniging. Niet ieder is blij dat dit zo is geregeld. Toch constateert het bestuur dat vergeleken met een aantal jaren terug deze regeling een grote vooruitgang is. Voor aanvang van komend seizoen zullen we kijken of de regeling moet worden aangescherpt. Op de voorlichtingsbijeenkomst over inwendige problemen worden meer dan 60 mensen verwacht. Opvallend is dat er erg veel belangstelling is vanuit de handelshuizen en minder van telers. Colourfultaste DE campagnenaam van onze paprika promotie heeft een grote naamsbekendheid. Wat zouden we daar nog meer mee kunnen doen dan campagne voor de Nederlandse paprika voeren? Hoe gaan we op termijn om met activiteiten op P8 niveau en wat gaan willen telersverenigingen doen. Zaken waar we in de aanloop naar 2014 over aan het denken zijn. Als laatste maar wel erg belangrijk. We hebben nu weinig paprika en forse prijzen. Komende weken zal dit anders worden. Dus alle acties om de paprikaverkoop te stimuleren zijn dan welkom. We spelen daarop in vanuit de promotiehoek. Goed zomer toegewenst, Thijs Jasperse Succes Colourfultaste campagne in Verenigd Koninkrijk Sinds vorig jaar is ook de Colourfultaste campagne, naast Nederland en Duitsland ook in het Verenigd Koninkrijk van start gegaan. Dat is begonnen met retail en online acties bij Tesco. Dit jaar is Punch, het communicatiebureau in het Verenigd Koninkrijk (VK) aan het Colourfultaste campagneteam toegevoegd om ook op het gebied van social media en PR paprika verder onder de aandacht van de consument te brengen. Punch is vanaf april gestart om de social media en PR activiteiten (online en offline) in het VK op te pakken. Hieronder is een korte toelichting en de eerste resultaten te lezen.

3 Social media Belangrijk onderdeel van de social media activiteiten is de Engelse Facebook pagina. Binnen twee weken had de Pick a Pepper Facebook al ruim likes! De volgers worden via de pagina op de hoogte gehouden van interessante weetjes, leuke vragen en heerlijke recepten. Door interactieve berichten te plaatsen, wil Punch graag reacties uitlokken en daardoor er voor zorgen dat volgers geïnteresseerd blijven in paprika, hen te informeren over paprika en nieuwe likers aan te trekken. Op Twitter zien we dat het aantal volgers minder hard stijgt dan bij de Facebookpagina. Maar door dagelijks leuke berichtjes te plaatsen, zien we toch een stijging. Zo wordt er door Punch regelmatig getwitterd over andere evenementen die plaatsvinden, zoals de barbecueweek of de nationale picknickdag. PR Activiteiten Naast social media, wordt Punch ook ingezet voor het uitvoeren van de PR activiteiten voor Colourfultaste. Zo worden er berichten geschreven voor de media (zowel online als offline media) om lezers te informeren over paprika. Onlangs is er in het Cook Vegetarian Magazine een artikel verschenen met een interview met een manager van Thanet Earth (Nederlandse paprikateler (Rainbow) in VK). Daarnaast zijn er drie recepten van Colourfultaste opgenomen. Het artikel is meegestuurd met de nieuwsbrief (zie de bijlage). Dit magazine wordt door zo n mensen gelezen. Daarnaast zal het artikel ook online te vinden zijn. Dan is de verwachting dat ongeveer mensen dit artikel zullen lezen. Daarnaast ontvingen we ook het bericht dat Zest Magazine, dat een lezerspubliek heeft van personen, 4 recepten van Colourfultaste heeft overgenomen op hun website. De link naar deze website en de recepten is hier te vinden:

4 Verder zijn er ook recepten geplaatst op zes andere websites die betrekking hebben op koken, lifestyle en eten en drinken. Ten slotte kwam vorige week bij ons het leuke bericht binnen dat twee van de Colourfultaste recepten zijn opgenomen op de MSN pagina in het VK. De recepten zijn te vinden op MSN Food, Barbecue and Picnic pagina. Beide recepten hebben een link naar de Colourfultaste website. De PR activiteiten van Punch hebben tot gevolg gehad dat in mei en juni ruim 3 miljoen mensen werden bereikt! En ze blijven ook de komende tijd deze weg ingaan! Een super mooi resultaat van ons Engels campagneteam! Winkeldemonstraties in Duitsland van start! Vrijdag 21 juni zijn de paprika winkeldemonstraties in Duitsland gestart. Voor het vijfde jaar wordt het winkelend publiek benaderd met al het goede van onze paprika s. Op de groenten- en fruitafdeling staat onze campagnestand waarin een dame of heer staat te koken met paprika, waar paprika s rauw kunnen worden geproefd en consumenten receptenfolders krijgen uitgereikt. De circa 180 demonstraties worden uitgevoerd bij Rewe, Toom, Real en Kaufland. Tijdens de demonstraties worden paprika s veelal als actieartikel aan de bezoekers aangeboden. Wanneer u een demonstratie wilt bezoeken, kijk dan op waar deze worden gehouden. Hieronder ziet u een foto van onze demonstratie bij Toom in Wermelskirchen op vrijdag 21 juni.

5 Paprikateelt trekt samen op rond bewaring Op donderdag 4 juli werden ruim 60 aanwezigen door meerdere specialisten geïnformeerd over alle mogelijke maatregelen voor verdere kwaliteitsverbetering van paprika. Conclusie was dat paprika s na de oogst zo snel mogelijk goed gekoeld moeten worden om gewichtsverlies, lees verlies van stevigheid, te minimaliseren en om de ontwikkeling van steelrot en inwendige gebreken maximaal te remmen. Conclusie was ook dat er in de praktijk vanuit verschillende inzichten over koelen en bewaren wordt gehandeld waardoor onnodig kwaliteitsverlies wordt veroorzaakt. Nadat Frank van der Helm namens WUR een update had gegeven over de stand van zaken rond het onderzoek naar het voorkomen van inwendige gebreken in de paprikateelt, kreeg Eelke Westra van Wageningen UR Food & Biobased Research het woord. Eelke Westra concludeerde op basis van verschillende onderzoeken die in het verleden hebben plaatsgevonden dat de kwaliteit van paprika het best behouden blijft bij een lage temperatuur, voor groene paprika circa 10 C en voor de rijpe paprika s rood, geel en oranje circa 8 C. In de praktijk wordt het nat slaan van de vruchten door wisseltemperaturen gevreesd als veroorzaker van allerlei kwaliteitsproblemen. Eelke Westra kent deze angst, maar geeft aan dat dit nog nooit in een onderzoek is bevestigd. Proeven In twee grote praktijkproeven die de afgelopen maand door Ruud Kaarsemaker (Groen Agro Control) en Gerrit Jan Kornet (P8) zijn uitgevoerd werd het advies van Eelke Westra volledig bevestigd. In deze proeven is vastgesteld dat inwendige gebreken bij de oogst in de vruchten aanwezig zijn. Verdere ontwikkeling van deze gebreken is nagenoeg 100% afhankelijk van de temperatuur en de bewaarduur. Conclusie van dit praktijkonderzoek is dat wanneer vruchten met inwendige gebreken direct na de oogst uitgesorteerd worden er paprika s van een betrouwbare goede kwaliteit worden afgeleverd. Berry Gresnigt, manager van MidFresh B.V. uit Harmelen, vertelde vervolgens dat MidFresh er in samenwerking met Aweta in 2012 in is geslaagd inwendige gebreken bij paprika machinaal uit te sorteren. Deze technologie wordt wereldwijd toegepast bij inwendige gebreken bij sinaasappelen, avocado s, appel en peren. MidFresh is in staat om van onverkoopbare partijen paprika kwalitatief betrouwbare partijen te sorteren. De voorlichtingsbijeenkomst werd afgesloten met de oproep aan alle betrokkenen het vandaag geleerde ook morgen in de praktijk toe te passen. Alle ketenschakels moeten hun verantwoordelijkheid nemen om al onze paprika s wel geschikt te maken voor de hele wereld. In de bijlage kunt u een samenvatting vinden van de presentaties die deze middag zijn laten zien.

6 Overheerlijke paprika bonbons Naar aanleiding van de paprikabijlage die onlangs is verschenen bij de zaterdageditie van het NRC, heeft een chocolademaker contact gezocht met Roos Varekamp en P8. Hij is op het idee gebracht om een paprikabonbon te maken van gele, oranje en rode paprika s. Dit zal een sei zoensgebonden bonbon zijn die van juni tot en met september gekocht kan worden. Hieronder is een foto te zien van de bonbons (overigens zonder chocola). Deze zullen ook de komende tijd verkocht gaan worden in de winkels van de chocolademaker in Leiden en Amsterdam. Volgende P8 bestuursvergadering woensdag 28 augustus a.s De volgende P8 bestuursvergadering zal plaatsvinden op woensdag 28 augustus Heeft u een vraag die u wilt stellen of een bepaalde zaak die u wilt aankaarten, geef dit dan door aan het bestuurslid wat uw vereniging in het P8 bestuur vertegenwoordigd. Wij zullen de vraag of situatie behandelen in de vergadering. Op de website kunt u contactgegevens van de P8 bestuursleden vinden.

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Nummer 5, mei - juni 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Nummer 5, mei - juni 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Ook deze keer hebben we weer een nieuwsbrief boordevol met nieuws. Zo kijken we terug op de paprikabijlage die vorige week bij het NRC verscheen. Daar hebben we veel leuke reacties op gehad! Verder

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Drama. Nummer 5, mei Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Drama. Nummer 5, mei Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Drama 1 Mooie PR resultaten in Duitsland 2 Colourfultaste campagne bij Tesco gecontinueerd 3 Winkeldemonstraties in Duitsland van start 4 Start actie Oranje Kanjer met

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede beurt. Nummer 8, september 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede beurt. Nummer 8, september 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Goede beurt 1 Winkeldemonstraties in UK een succes! 2 P8 aanwezig tijdens Retail congres DOGK - Düsseldorf 4 P8 aanwezig bij ledenbijeenkomsten 4 49 jaar paprika in Nederland:

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Het gaat weer! Nummer 6, juni Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Het gaat weer! Nummer 6, juni Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Het gaat weer! 1 Nimm Paprika verpakking bij Penny 2 10.000 likes Facebook Duitsland 3 Pak Paprika Tattoos voor kinderen 4 Duitse bloggers op bezoek bij paprikateler VD

Nadere informatie

Inleiding Thijs Jasperse 1 Het is tijd voor paprika! 2 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag 26 augustus a.s. 5

Inleiding Thijs Jasperse 1 Het is tijd voor paprika! 2 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag 26 augustus a.s. 5 Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Het is tijd voor paprika! 2 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag 26 augustus a.s. 5 Gaat het de goede kant op? Nu halverwege de maand juli kunnen we vaststellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede berichten. Nummer 3, maart 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede berichten. Nummer 3, maart 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Ook deze keer hebben we weer een nieuwsbrief boordevol met nieuws. Zo laten Nederlandse panelcijfers zien dat de consumptie van paprika in Nederland toeneemt. Verder vragen wij uw aandacht voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nu de laatste 10 weken nog. Nummer 7, augustus Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nu de laatste 10 weken nog. Nummer 7, augustus Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Nu de laatste 10 weken nog 1 Uitnodiging informatiebijeenkomst Paprika - 3 en 5 september 2 Engelssprekende paprikateler gezocht op 14 en 15 september 2 Ovenconcept geïntroduceerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Samen Werken. Nummer 10, oktober 2012. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Samen Werken. Nummer 10, oktober 2012. Ondernemend Paprika Inhoud Deze maand hebben we weer een boordevol nummer! Door Thijs Jasperse is er geschreven over het regeerakkoord en binnenrot. Daarnaast heeft Oranje Paprika volop in de aandacht gestaan in het consumentenmagazine

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. De Markt werkt. Nummer 6, augustus Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. De Markt werkt. Nummer 6, augustus Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Kookdemonstraties in Duitsland gestart 3 E-learning module P8 uitgezet bij eerste paprikatelers 4 Oranje paprika actie bij Jumbo 5 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Ondernemerschap. Nummer 12, december 2012. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Ondernemerschap. Nummer 12, december 2012. Ondernemend Paprika Inhoud Dit is de laatste P8 nieuwsbrief van 2012 en staat ook deze maand weer vol met nieuws. In de nieuwsbrief wordt kort teruggeblikt op de P8 kick-off marketing 2013 die op woensdag 19 december 2012

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Het seizoen begint. Nummer 2, februari-maart 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Het seizoen begint. Nummer 2, februari-maart 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Ook deze keer hebben we weer een nieuwsbrief boordevol met nieuws. Zo staat paprika in het teruggebouwde Huis van de Smaak op de Holland Food & Flowers, waar paprikatelers hun eigen product promoten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Rusland en de consument. Nummer 8, augustus 2014. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Rusland en de consument. Nummer 8, augustus 2014. Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Rusland en de consument 1 Colourfultaste staat achter Samen sterk 2 Marktcijfers Rusland 2 Persreis Engelse journalisten succesvol 4 Kookdemonstraties oranje paprika s

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Het eindigt weer niet goed. Nummer 9, september Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Het eindigt weer niet goed. Nummer 9, september Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Het eindigt weer niet goed 1 Vooruitblik op seizoen in Almeria 2 Kwaliteit Nederlandse paprika s is goed! 3 Oplossingen zoeken voor inwendige gebreken gaat ook komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. De komende 50 jaar. Nummer 9, oktober - november 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. De komende 50 jaar. Nummer 9, oktober - november 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: De komende 50 jaar 1 Donderdag 12 december 2013: Bijeenkomst 50 jaar paprika in Nederland 2 P8 aanwezig tijdens Fruit Attraction in Madrid 3 Nationaal Voedingsdebat voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Start van 2014. Nummer 1, janari 2014. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Start van 2014. Nummer 1, janari 2014. Ondernemend Paprika Nummer 1, janari 2014 Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Start van 2014 1-2 Bureaus presenteren hun ideeën voor Colourfultaste campagne 2014-2017 3 Kom in de Kas 3 Afrikaanse Fruitmot 4 Belangrijkste resultaten

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Tussen hoop en vrees. Nummer 2, maart 2015. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Tussen hoop en vrees. Nummer 2, maart 2015. Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Testbedrijven gezocht voor e-learning module P8 2 Rapportage Spanje Paprika - Nummer 1 2 Marktinformatie Israël 3 Kom in de Kas 4 Colourfultaste op nieuwe shirts voetbalteam

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Resultaten na oogst onderzoek inwendige gebreken bij paprika P8 bestuur 4 juli Opzet proef 2 inzet vrijdag 14 juni 2013

Inhoudsopgave. Resultaten na oogst onderzoek inwendige gebreken bij paprika P8 bestuur 4 juli Opzet proef 2 inzet vrijdag 14 juni 2013 Inhoudsopgave Opzet proef 1 en 2 Resultaten na oogst onderzoek inwendige gebreken bij paprika P8 bestuur 4 juli 2013 Beoordeling volgens monitoring Conclusies Toelichting op de resultaten van het onderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goed en slecht. Nummer 5, mei / juni 2012. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goed en slecht. Nummer 5, mei / juni 2012. Ondernemend Paprika Inhoud Deze maand hebben we een boordevol nummer! We willen extra aandacht vragen voor de nieuwe rubriek: Bestuurslid in de Spotlight, waar we een P8 bestuurslid aan de hand van verschillende vragen beter

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 8, november Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 8, november Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Resultaten Colourfultastecampagne Tijd voor Paprika eerste half jaar 2 Rapportage Spanje productie op niveau 2014 4 Eindejaarsattentie P8 5 Leden P8 ontvangen login voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Online. Nummer 11, november 2012. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Online. Nummer 11, november 2012. Ondernemend Paprika Inhoud Deze maand staat de nieuwsbrief helemaal in het teken van social media. Deze nieuwsbrief zal beginnen met algemene informatie over social media. Daarna zal Ted Zwinkels toelichten waarom online-activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Koud voorjaar, winkelschap en China. Nummer 3, april 2015. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Koud voorjaar, winkelschap en China. Nummer 3, april 2015. Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Rapportage Spanje Paprika - Nummer 3 2 Opname Ondernemend Nederland bij Theo Jansen 3 Scholingsdag REWE 4 Ontwikkeling E-learning module in volle gang 4 Veel positieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 10, december Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 10, december Ondernemend Paprika Nieuwsbrief Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: 2014 1 Bijeenkomst Paprika 50 jaar in Nederland geslaagd! 2 Volgende bestuursvergadering 4 Historische Kookboeken zijn nog bij te bestellen! 5 2014 12 december

Nadere informatie

Zoete kers en sappige pruim Kwantitatief online onderzoek onder consumenten in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk

Zoete kers en sappige pruim Kwantitatief online onderzoek onder consumenten in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk Zoete kers en sappige pruim Kwantitatief online onderzoek onder consumenten in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk PT 2012-28 September 2012 - Anne Marie Borgdorff Productschap Tuinbouw, Markt

Nadere informatie

Duitse consument grootste fan van asperges Consumentenonderzoek in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk

Duitse consument grootste fan van asperges Consumentenonderzoek in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk Duitse consument grootste fan van asperges Consumentenonderzoek in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk PT 2012-14 Juni 2012 - Anne Marie Borgdorff Productschap Tuinbouw, Markt & Innovatie Consumentenonderzoek

Nadere informatie

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen is een vereniging die een unieke plaats in de Groninger studentenwereld inneemt, doordat zij de belangen van álle

Nadere informatie

Alzheimer Nederland en sociale media

Alzheimer Nederland en sociale media Alzheimer Nederland en sociale media Het gebruik van sociale netwerksites heeft de afgelopen jaren een stevige vlucht genomen. Bijna iedere Nederlander die online actief is, is verbonden aan één of meer

Nadere informatie

Evaluatie Pioen 2015 Gerard Gardien Projectleider Markt & Product

Evaluatie Pioen 2015 Gerard Gardien Projectleider Markt & Product Evaluatie Pioen 2015 Gerard Gardien Projectleider Markt & Product 15 January 2016 1 Programma Cijfers op hoofdlijnen Pioenen kwaliteitscompetitie (Promotie)Campagne Pioen PurE seasonal flowers en Pioen

Nadere informatie

In dit hoofdstuk worden resultaten besproken uit het consumentenonderzoek. In dit hoofdstuk zal ingezoomd worden op asperge.

In dit hoofdstuk worden resultaten besproken uit het consumentenonderzoek. In dit hoofdstuk zal ingezoomd worden op asperge. 1 Resultaten asperge In dit hoofdstuk worden resultaten besproken uit het consumentenonderzoek. In dit hoofdstuk zal ingezoomd worden op asperge. In de verschillende landen hebben de volgende aantallen

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Gezonde appels, sappige sinaasappelen Consumentenonderzoek in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk

Gezonde appels, sappige sinaasappelen Consumentenonderzoek in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk Gezonde appels, sappige sinaasappelen Consumentenonderzoek in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk PT 2012-13 April 2012 - Anne Marie Borgdorff Productschap Tuinbouw, Markt & Innovatie Gezonde

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inleiding. Afrikaanse Fruitmot. Nummer 1, januari Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inleiding. Afrikaanse Fruitmot. Nummer 1, januari Ondernemend Paprika Inleiding Nieuw jaar, nieuwe kansen zeggen we vaak tegen elkaar. Voor 2012 heeft dat een extra betekenis omdat het zeker een jaar van de waarheid wordt. Na drie financieel beroerde jaren moet het veel

Nadere informatie

UITGEVERIJ. buro70.nl. crossmediaal. activiteiten

UITGEVERIJ. buro70.nl. crossmediaal. activiteiten OVER ONS buro70.nl De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

Meer gasten in uw restaurant door Facebook

Meer gasten in uw restaurant door Facebook Meer gasten in uw restaurant door Facebook Waarom investeren in Facebook? 9,6 miljoen mensen maken gebruik van Facebook waarvan 6,8 miljoen dagelijks. Doelgroep(en) zijn gemakkelijk te bereiken. Zorgt

Nadere informatie

Blog handleiding voor de Groenteman

Blog handleiding voor de Groenteman Blog handleiding voor de Groenteman In deze speciale bloggers handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist een

Nadere informatie

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland

18 december 2012. Social Media Onderzoek. MKB Nederland 18 december 2012 Social Media Onderzoek MKB Nederland 1. Inleiding Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over social media. Niet alleen in kranten en tijdschriften, maar ook op tv en het internet.

Nadere informatie

Zomerse aardbeien en frambozen Consumentenonderzoek in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk

Zomerse aardbeien en frambozen Consumentenonderzoek in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk Zomerse aardbeien en frambozen Consumentenonderzoek in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk PT 2012-26 September 2012 - Anne Marie Borgdorff Productschap Tuinbouw, Markt & Innovatie Zomerse

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Toekomst van uw biologische boerderijwinkel. Naam: William Ton (1604410) Docent: Rob van den Idsert Specialisatie: Concept Periode: 2015-D Datum: 27-05-2015 Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

DONDERDAG 1 NOVEMBER 2015 IN DE ZAANSE CHOCOLADEFABRIEK DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018 IN DE ZAANSE CHOCOLADEFABRIEK

DONDERDAG 1 NOVEMBER 2015 IN DE ZAANSE CHOCOLADEFABRIEK DONDERDAG 1 NOVEMBER 2018 IN DE ZAANSE CHOCOLADEFABRIEK DONDERDAG 1 NOVEMBER 2015 TOMORROW S FOOD 1 All You Need is Food 2018: dè food & drinks media vakbeurs kasdjfkldajsf;d Kroon op het Werk, communicatiebureau gespecialiseerd in food & drinks, organiseert

Nadere informatie

TE HUUR TE HUUR HUUR TE. Wel digitale activiteiten Winkelleegstand % Digitale kortingsbonnen, coupons en/of loyaliteitsprogramma s

TE HUUR TE HUUR HUUR TE. Wel digitale activiteiten Winkelleegstand % Digitale kortingsbonnen, coupons en/of loyaliteitsprogramma s INZET MARKETING- ACTIVIIN De inzet van digitale marketing is nu nog marginaal maar heeft wel de toekomst. HET ACTIVIINAANBOD 56% organiseert alleen evenementen (bijv. kerstmarkt of intocht Sint). organiseert

Nadere informatie

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen HelloFresh Unboxed Ook wij vieren deze zomer een beetje vakantie. Al is onze vakantie nog best ver weg. In september kijken wij uit naar twee heerlijke weken Italië. Het vooruit kijken is ook echt genieten.

Nadere informatie

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten

uitgeverij buro70 crossmediaal activiteiten ter info buro70 De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

Zit de online burger wel online op u te wachten? Door: David Kok

Zit de online burger wel online op u te wachten? Door: David Kok Zit de online burger wel online op u te wachten? Door: David Kok Veel gemeenten zijn inmiddels actief op sociale media kanalen, zoals ook blijkt uit het onderzoek dat is beschreven in hoofdstuk 1. Maar

Nadere informatie

De veelzijdigheid van de champignon Consumentenonderzoek in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk

De veelzijdigheid van de champignon Consumentenonderzoek in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk De veelzijdigheid van de champignon Consumentenonderzoek in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk PT 2012-16 Juni 2012 - Anne Marie Borgdorff Productschap Tuinbouw, Markt & Innovatie Consumentenonderzoek

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer

BLOGGIN. De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer BLOGGIN De relatie tussen MKB-moderetailers en modebloggers - succes ligt op de loer IN VIER STAPPEN NAAR SUCCES De komst van social media en de daarbijhorende blogs heeft het marketingcommunicatielandschap

Nadere informatie

Redactie in beeld: R-TV Webredacteur. Sigrid Abels, MR1A. Julianadorp,

Redactie in beeld: R-TV Webredacteur. Sigrid Abels, MR1A. Julianadorp, Redactie in beeld: R-TV Sigrid Abels, MR1A Julianadorp, 06-04-17 Inhoudsopgave GESCHIEDENIS VAN HET BEROEP WEBREDACTEUR 3 WAT HOUDT HET BEROEP IN? 3 BENODIGDE KWALITEITEN 3 VOOROPLEIDING 4 SALARIS 4 BEROEPSPERSPECTIEF

Nadere informatie

Sponsoren In het seizoen 2014-2015 telde Volleybalvereniging Waterlanders achttien sponsoren, te weten:

Sponsoren In het seizoen 2014-2015 telde Volleybalvereniging Waterlanders achttien sponsoren, te weten: JAARVERSLAG COMMUNICATIE COMMISSIE SEIZOEN 2014-2015 Sponsoren In het seizoen 2014-2015 telde Volleybalvereniging Waterlanders achttien sponsoren, te weten: 1. Jumbo Nieuwkoop (hoofdsponsor) 10. Van der

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 10, november Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 10, november Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Samenvatting P8 jaarplan 2015 2 Eindejaar attentie P8 - Familieplanner 2015 5 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag 17 december a.s. 5 2015 Helaas bracht ook 2014

Nadere informatie

Anne Schreurs NHTV, Breda Management Toerisme

Anne Schreurs NHTV, Breda Management Toerisme Anne Schreurs NHTV, Breda Management Toerisme PROBLEEMANALYSE Management probleem: De ondernemers in de binnenstad van Roermond worden geïnformeerd door Stichting Citymanagement Roermond in samenwerking

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

Moedersopgelet: vier redenen om juist deze zomer paprika's te eten

Moedersopgelet: vier redenen om juist deze zomer paprika's te eten Moedersopgelet: vier redenen om juist deze zomer paprika's te eten Driekwart van de Nederlanders eet ongezond en het eten van voldoende groente is nog niet ingeburgerd bij kinderen. Daarom lanceert de

Nadere informatie

Presenteert de workshop Social Media

Presenteert de workshop Social Media Presenteert de workshop Social Media Juice BV Canadabaan 18 5388 RT NISTELRODE 0412-611453 info@juicebv.nl www.facebook.com/juicebv www.twitter.com/juicebv Wat doen wij? Onze klanten 1 Onze klanten Onze

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

TabakPlus 2012. TabakPlus 2012. Preview. Woensdag 25 april 2012

TabakPlus 2012. TabakPlus 2012. Preview. Woensdag 25 april 2012 TabakPlus 2012 Preview TabakPlus 2012 Woensdag 25 april 2012 25 april 2012 TabakPlus 1 Programma Preview 25 april Janwillem Burgering: Welkom & introductie Sandra van Maurik: Innovatie & communicatie Gert

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Fietsenquête centrum Oss

Fietsenquête centrum Oss Fietsenquête centrum Oss Uitgevoerd door PvdA Oss Mei 2015 Inhoud 1 Voorwoord Ehssane Gounou - fractievoorzitter PvdA Oss 2 Onderzoeksopzet 3 Conclusie fietsenquête 4 Argumenten voor en tegen nader toegelicht

Nadere informatie

Uw woning en Social Media

Uw woning en Social Media Uw woning en Social Media Facebook, Twitter en Google+ huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv Cees van Dongen: +31 (0) 6 4623 1706 Jos

Nadere informatie

Stappenplan. Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event

Stappenplan. Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event Stappenplan Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event ONLINE KENNISDELING = ONLINE LEADGENERATIE! Waarom dit stappenplan? Als exposant van het Foodpacking Event, neemt u deel aan een

Nadere informatie

Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy

Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy Sociale media in Nederland Door: Newcom Research & Consultancy Sociale media hebben in onze samenleving een belangrijke rol verworven. Het gebruik van sociale media is groot en dynamisch. Voor de vierde

Nadere informatie

Stageverslag Danique Beeks

Stageverslag Danique Beeks Stageverslag Danique Beeks Waarom deze stage en hoe zag de stage eruit? Ik heb via Mirthe informatie gekregen over deze stage. Haar achterneef is een van de eigenaren van dat bedrijf. Ze heeft mij deze

Nadere informatie

Emma Coles Be Vitality en Voeding Leeft

Emma Coles Be Vitality en Voeding Leeft Emma Coles Be Vitality en Voeding Leeft Fors deel van Nederland is chronische ziek Fors deel van Nederland is chronische ziek 16,6m 17,5m 32% 5,3m 7m 40% 1,2 miljoen mensen hebben diabetes en per week

Nadere informatie

BEHEERDER ZIJN BIJ DE DORPSBOERDERIJ IN WASPIK Het is inmiddels al een jaar geleden (maart 2012) dat onze Dorpsboerderij haar deuren officieel opende. Dankzij de inzet van een team van ongeveer 30 beheerders

Nadere informatie

Enthousiasme zorgt voor meer omzet

Enthousiasme zorgt voor meer omzet Enthousiasme zorgt voor meer omzet Vinden nieuwe klanten de weg naar uw organisatie? U biedt een goed product tegen een goede prijs en toch lijkt het steeds lastiger om u te onderscheiden van uw concurrenten.

Nadere informatie

CChristmaholic.nl is de grootste

CChristmaholic.nl is de grootste Over Christmaholic voor en door kerstfans CChristmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Tienduizenden kerstfans vinden er elk jaar inspiratie voor de kerstperiode. Zo vinden lezers

Nadere informatie

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online.

UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! In enkele simpele stappen staan uw advertenties gericht online. 95 Lokaal adverteren op het netwerk van Telegraaf Media Groep NIEUW! UW BEDRIJF GEMAKKELIJK EN VOORDELIG PROMOTEN OP TOPSITES? DAT KAN! Ontdek de voordelen Gericht Bereik de doelgroep die u ook echt wilt

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 7, oktober Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 7, oktober Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Rapportage Almeria - indicatie areaal 2015-2016 2 E-learning module P8 binnen enkele weken voor alle paprikatelers beschikbaar 3 Toegang kennisdatabank paprika voor alle

Nadere informatie

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! Maak kennis met de Vipmedia sportviscommunity. Via dit mediaplatform kunt u uw doelgroep gepassioneerde sport- en wedstrijdvissers direct

Nadere informatie

MEDIA STRATEGIE. Om tot dit overzicht te komen hebben we een aantal onderzoeken gedaan door middel van de customer journey. De cijfers zijn als volgt:

MEDIA STRATEGIE. Om tot dit overzicht te komen hebben we een aantal onderzoeken gedaan door middel van de customer journey. De cijfers zijn als volgt: CONTENT STRATEGIE MEDIA STRATEGIE Voor DAF gaan wij een campagne maken waarbij vier tourende pop trucks stopt op verschillende truckstops. Hierbij hoort ook een online campagne op social media en een officiële

Nadere informatie

Inhoudsopgave Boekhuis Aalsmeer Online strategie Canvas model Invloed externe factoren E- marketingmix Conclusie Advies

Inhoudsopgave Boekhuis Aalsmeer Online strategie Canvas model Invloed externe factoren E- marketingmix Conclusie Advies Inhoudsopgave Boekhuis Aalsmeer Online strategie Canvas model Segmentering Waardepropositie Verdienmodel Invloed externe factoren Economisch Technologisch Positioneringsmatrix E- marketingmix Prijs Plaats

Nadere informatie

Duitse consument wenst variatie in spruiten Marktonderzoek spruiten onder Duitse consumenten

Duitse consument wenst variatie in spruiten Marktonderzoek spruiten onder Duitse consumenten Duitse consument wenst variatie in spruiten Marktonderzoek spruiten onder Duitse consumenten PT 2012-02 Januari 2012 - Wilco van den Berg Productschap Tuinbouw, Markt, Duurzaamheid en Innovatie Duitse

Nadere informatie

Advies en verkoop versproducten

Advies en verkoop versproducten Advies en verkoop versproducten Een gastvrije en vriendelijke verkoper draagt veel bij aan de omzet in een winkel. Vriendelijk zijn kost geen cent. Een deskundige verkoper(ster), een vakspecialist, die

Nadere informatie

HelloFresh levert Jamie Oliver aan je deur

HelloFresh levert Jamie Oliver aan je deur Persbericht HelloFresh levert Jamie Oliver aan je deur Jamie beschrijft de samenwerking met HelloFresh als de perfecte manier om meer mensen met verse producten te laten koken. Deze langdurige samenwerking

Nadere informatie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie

zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie zakelijke fotografie marleen sahetapy fotografie Natuurlijk zakelijk Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van deze informatieve pdf. Mijn stijl omschrijft zich

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Heel eerlijk ons winkelaanbod bestaat voor 85% uit de bekende retailers. Het merendeel van ons aanbod is net zo gemakkelijk online verkrijgbaar

Heel eerlijk ons winkelaanbod bestaat voor 85% uit de bekende retailers. Het merendeel van ons aanbod is net zo gemakkelijk online verkrijgbaar Heel eerlijk ons winkelaanbod bestaat voor 85% uit de bekende retailers. Het merendeel van ons aanbod is net zo gemakkelijk online verkrijgbaar Hoe kunnen we ons publiek keer op keer trekken, behouden

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

RESULTATEN Hieronder volgt de samenvatting van de resultaten.

RESULTATEN Hieronder volgt de samenvatting van de resultaten. Lezersonderzoek 2015 Het lezersonderzoek is gehouden in het Delft Internet Panel (DIP). Daarnaast is er een steekproef getrokken voor respondenten met achtergrondgegevens, die minder vaak in het DIP voorkomen.

Nadere informatie

Case 4 - Consultancy

Case 4 - Consultancy Case 4 - Consultancy 27 april 2015 Dennis Langeveld Bert van Loo Lorianne Hooijmans Consultancy opdracht; Halalmakla Ontvangen opdracht Mijn groep werkt voor Halalmakla, een onderneming die is gespecialiseerd

Nadere informatie

Workshop Tips & Tricks Social media. KNBSB Congres 2016 Seb Visser & Mitchell Korpel

Workshop Tips & Tricks Social media. KNBSB Congres 2016 Seb Visser & Mitchell Korpel Workshop Tips & Tricks Social media KNBSB Congres 2016 Seb Visser & Mitchell Korpel Vormen van externe communicatie Online Offline Social stats KNBSB KNBSB Nieuws 4060 (01-01-2015) 6462 (01-01-2016) 8475

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Groenten en fruit uit de supermarkt bevatten steeds minder landbouwgif Groenten en fruit uit de supermarkt bevatten steeds minder landbouwgif en dat is een goede zaak het is ook steeds beter mogelijk om

Nadere informatie

Promotie/reclamepakketten

Promotie/reclamepakketten Promotie/reclamepakketten 2014/2015 Inhoudsopgave I. beunited Network... 3 II. www.bitterballenborrel.nl... 4 III. www.borrelnieuws.nl... 5 IV. Combinatietarieven... 6 V. Item inbrengen voor bij de verloting...

Nadere informatie

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf

Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf Training Social Media succesvol inzetten voor je organisatie of bedrijf SocialforMedia organiseert i.s.m. Innovatieplatform Colibre van Cubiss de Social Media trainingen Social Media succesvol inzetten

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding 3. 2. Campagnes & beleid 5. 3. Communicatie 7

INHOUD. 1. Inleiding 3. 2. Campagnes & beleid 5. 3. Communicatie 7 BELEIDSPLAN 2014 INHOUD 1. Inleiding 3 2. Campagnes & beleid 5 3. Communicatie 7 2 1. Inleiding Het zijn bewogen tijden voor Bont voor Dieren. Eind 2012 is het nertsenfokverbod een feit geworden. Uniek

Nadere informatie

Ontwikkelingen en kansen in supermarktvastgoed. Huib Boissevain 28 oktober

Ontwikkelingen en kansen in supermarktvastgoed. Huib Boissevain 28 oktober Ontwikkelingen en kansen in supermarktvastgoed Huib Boissevain 28 oktober Over Annexum Ruim 15 jaar specialist in vastgoedbeleggingen 35 medewerkers die dagelijks met vastgoed bezig zijn Met een fondsvermogen

Nadere informatie

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS

ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 ADVERTEREN BIJ ARTIESTEN NIEUWS ADVERTEREN 1 E KWARTAAL 2017 1 PROFIEL Artiesten Nieuws is een jong bedrijf in het centrum van Utrecht. Onze website voorziet dagelijks vele bezoekers van het nieuws omtrent populaire artiesten, concerten,

Nadere informatie

Sociale media, de laatste cijfers

Sociale media, de laatste cijfers Sociale media, de laatste cijfers David Kok Newcom Research & Consultancy doet sinds 2010 het grootste trendonderzoek van Nederland naar het gebruik en de verwachting van sociale media. Net als vele andere

Nadere informatie

Alles weten over. Twitter? Bekijk onze website met de Qr-code!

Alles weten over. Twitter?  Bekijk onze website met de Qr-code! Alles weten over Twitter? Bekijk onze website met de Qr-code! www.communicatiedatbenjij.weebly.com Twitter De snelste en makkelijkste manier om dichtbij hetgeen te blijven waar jij om geeft. Als er in

Nadere informatie

Jaargang 3 nummer 5-22 mei 2015

Jaargang 3 nummer 5-22 mei 2015 Jaargang 3 nummer 5-22 mei 2015 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief kunt u informatie lezen over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebook pagina in

Nadere informatie

Uw privacy, Onze verantwoordelijkheid. Privacyverklaring: Inleiding

Uw privacy, Onze verantwoordelijkheid. Privacyverklaring: Inleiding Uw privacy, Onze verantwoordelijkheid Privacyverklaring: Inleiding Bundled biedt verschillende diensten aan. Voor het goed functioneren van deze diensten is het in sommige gevallen nodig om persoonsgegevens

Nadere informatie

Onze missie is mensen Almelo maximaal laten beleven. Ons motto: Wij brengen Almelo samen!

Onze missie is mensen Almelo maximaal laten beleven. Ons motto: Wij brengen Almelo samen! Onze missie is mensen Almelo maximaal laten beleven. Ons motto: Wij brengen Almelo samen! 2 Voorwoord Geachte lezer, Het jaar 2014 was in vele opzichten een positief jaar. Hoogtepunten waren een groot

Nadere informatie

Fietsdiefstal Onderzoek onder ANWB-leden naar het onderwerp fietsdiefstal

Fietsdiefstal Onderzoek onder ANWB-leden naar het onderwerp fietsdiefstal Fietsdiefstal Onderzoek onder ANWB-leden naar het onderwerp fietsdiefstal Jeanette van t Zelfde (ANWB) Samenvatting Worden ANWB-leden beperkt in het gebruik van hun fiets door angst voor fietsdiefstal?

Nadere informatie

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. januari 2017

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. januari 2017 Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant januari 2017 De Utrechtse Sportkrant is het enige onafhankelijke sportweekblad. Over de Utrechtse Sportkrant Eind september 2016 verscheen het eerste nummer van

Nadere informatie

Evenementen. pakketten. VVV Zuid-Limburg

Evenementen. pakketten. VVV Zuid-Limburg VVV Zuid-Limburg App Belangenbehartiging politiek Acties voor Inwoners Promotie regio via infopunten Kennis delen Promotie van evenementen Toeristische promotie gemeentes Social media Presentaties en gastcollege

Nadere informatie