Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede beurt. Nummer 8, september Ondernemend Paprika

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede beurt. Nummer 8, september 2013. Ondernemend Paprika"

Transcriptie

1 Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Goede beurt 1 Winkeldemonstraties in UK een succes! 2 P8 aanwezig tijdens Retail congres DOGK - Düsseldorf 4 P8 aanwezig bij ledenbijeenkomsten 4 49 jaar paprika in Nederland: Historisch Kookboek 5 Marktinformatie Spanje 5 Resultaten online activiteiten 6 Volgende P8 bestuursvergadering op 30 oktober Goede beurt Het gaat het toch echt wel op lijken dat we dit jaar als paprikasector een goede beurt maken. Naar onszelf. Er wordt weer wat verdiend. En naar de afnemers en uiteindelijk de consument omdat we een aanzienlijk betere kwaliteit leveren dan afgelopen jaren het geval was. We hebben daarmee vertrouwen gewonnen! Afgelopen woensdag hebben we dat tijdens de P8 bestuursvergadering met tevredenheid vastgesteld. Prima, prima! Hoe komt dit nu? vroegen diverse P8 bestuursleden zich af. Door de uiteindelijk lagere productie van ongeveer 7% waarop we dit seizoen denken te eindigen? Doordat alle afzetorganisaties en telersverenigingen met veel meer aandacht zijn gaan letten op de (bewaar)kwaliteit? Doordat er via de ene verkooptafel van Novitura bijna 45% van de Nederlandse paprika wordt verkocht? Doordat het seizoen later en beter begon? Doordat in Engeland beduidend meer paprika wordt verkocht dan ooit het geval is geweest? Zeg maar wat de belangrijkste factor is! Het P8 bestuur heeft vastgesteld dat de door onszelf te beïnvloeden factoren als kwaliteit, werken aan het nog beter overbrengen van de onderscheidende eigenschappen van Nederlandse paprika en het stimuleren van de vraag de belangrijkste zijn. In de P8 promotie zitten het overbrengen van de onderscheidende eigenschappen en het stimuleren van de vraag. De kwaliteit is voor een groot deel afhankelijk van de keuzes die telers maken en de wijze waarop ze daarop worden afgerekend. Voor een deel wordt dit bepaald door landelijke afspraken en voor een deel door beleid van de afzetorganisaties waar men lid van is. Het structureel krimpen van het areaal is geen oplossing omdat dit direct zal worden opgevuld door Spanje en Israël. Én niet te vergeten en zeer belangrijk samenwerken (ja, de ene verkooptafel) om tegendruk te kunnen bieden aan de machtige retail! Hygiëne We staan weer voor een teeltwisseling. Afgelopen jaar is uit het onderzoek dat is uitgevoerd door het consortium met stip als nummer één maatregel tegen binnenrot wederom hygiëne gekomen. Op dit punt bent u als telers aan zet, maak de kas echt schoon van allerhande besmettingen. Om dit na start teelt vast te blijven houden en te zorgen dat de fusariumdruk laag blijft.

2 Historisch kookboek Graag nog even extra aandacht voor het historisch paprika kookboek dat P8 eind van het jaar uitbrengt. Zie onderaan deze nieuwsbrief. We willen hiermee de paprika nog dieper in de geest van de consument te brengen. We hebben een grote behoefte aan historisch materiaal. Niet zozeer van de paprikaplant. Wel aan beeldmateriaal van het product en vooral rond promotie e.d. Als u dat heeft, neem dan alstublieft contact met ons op. Thijs Jasperse Winkeldemonstraties in UK een succes! Naast een vijf weken durende actie met paprika, de winkeldemonstraties en de online activiteiten bij Tesco, is er ook op een andere manier aandacht gevraagd voor paprika in UK. Colourfultaste aanwezig in grootste winkelcentrum van Europa Het grootste overdekte winkelcentrum van Europa staat in Londen. Wekelijks komen er zo n consumenten winkelen in het Westfield Shopping Centre. In dit winkelcentrum is een grote keuken gebouwd waar (kook)demonstraties georganiseerd kunnen worden. Op 6, 7 en 8 september stond de keuken vol paprika! Er werden hapjes met paprika en rauwe stukjes uitgedeeld om mensen te laten proeven. Daarnaast waren er ook grote TV-schermen aanwezig waar een filmpje over de teelt en het verpakken van paprika werd getoond. Er zijn ruim samples uitgedeeld aan de bezoekers van dit winkelcentrum en er is met bezoekers gesproken over paprika.

3 Foodies Festival in Stratford een succes Op 14 en 15 september heeft het Foodies Festival op de paardenrenbaan in Stratford plaatsgevonden. Op dit festival zijn zo n bezoekers afgekomen. Tijdens dit evenement worden door chefs kookdemonstraties georganiseerd. Colourfultaste was ook bij dit evenement aanwezig en had een goede plek naast de hoofdingang. Er werden rond de heerlijke hapjes met paprika uitgedeeld. In totaal zijn ruim gesprekken gevoerd met de bezoekers die een folder hebben meegekregen en een gerechtje hebben geproefd. Veel bezoekers waren verrast dat paprika s zo veel vitamine C bevatten. Ook veel kinderen waren op het festival aanwezig en hebben een stukje paprika geproefd. Veel ouders waren enthousiast over het idee om paprika s in het broodblik mee te geven. We hebben veel leuke reacties gekregen.

4 P8 aanwezig tijdens Retail congres DOGK - Düsseldorf Op donderdag 19 september en vrijdag 20 september heeft het Deutscher Obst & Gemüse Kongress plaatsgevonden in Düsseldorf. Dit congres wordt georganiseerd door GS 1 Germany, Frucht Handel Magazin en AMI (de Duitse organisatie die verantwoordelijk is voor de statistieken). P8 was ook aanwezig bij dit congres. Doel van deze deelname is de Duitse tussenhandel en retail informeren over de ontwikkelingen op de Duitse markt wat betreft marketing. P8 had een duidelijk zichtbare stand, naast MyTomato. DOGK is voor de derde keer georganiseerd. Positief om op te merken is dat in vergelijking met voorgaande jaren, er meer Nederlandse organisaties aanwezig waren. P8 aanwezig bij ledenbijeenkomsten De afgelopen weken stonden bij Best of Four, Van Nature en FresQ Sales ledenbijeenkomsten op het programma. P8 was voor deze ledenbijeenkomsten uitgenodigd om de activiteiten van P8 en voornamelijk de Colourfultaste campagne toe te lichten. Tijdens de presentatie van P8 zijn de belangrijkste promotie activiteiten van het afgelopen jaar besproken, zoals de samenwerking met Tesco (in de winkel en online), PR activiteiten (Kom in de Kas) en Online activiteiten (website, social media). Heeft u vragen n.a.v. de presentatie of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via info@p-acht.nl of

5 49 jaar paprika in Nederland: Historisch Kookboek Inmiddels zijn de eerste voorbereidingen gestart voor de eindejaarsattentie die P8 jaarlijks naar haar leden en relaties stuurt. Dit jaar hebben we gekozen om de geschiedenis van de paprika te combineren met een kookboek. In het Historisch Kookboek willen we de geschiedenis van de Nederlandse paprika beschrijven, maar vooral ook recepten opnemen. Dat zullen niet alleen recepten worden van nu, maar des te meer van vroeger ( Oma s recepten ). De komende maanden zullen we hard aan de slag gaan om het Historisch Kookboek te ontwikkelen. Heeft u een leuke anekdote, een bijzonder recept met paprika van vroeger, of oud (campagne) materiaal, stuur deze dan naar P8 (info@p-acht.nl). Marktinformatie Spanje Op maandag 30 september ontvangt u van P8 weer een Marktbeeld Spanje waarin de huidige situatie van de Spaanse paprikamarkt wordt beschreven. Hieronder vindt u alvast een doorkijk. De vraag naar geblokte paprika is in week 38 vanuit Europa toegenomen. Met name uit Nederland en Duitsland kwamen wat telefoontjes om te informeren naar de beschikbaarheid of om al bestellingen te plaatsten. Aankopen betroffen enkele pallets rode paprika per bestelling. Omdat de Spaanse exporteurs nog geen rekening hadden gehouden met deze belangstelling, is de vraag groter dan het aanbod. Wat mede te danken is aan het feit dat veel telers hebben gekozen voor een latere uitplant. Dit heeft tot gevolg dat de prijzen nu goed zijn voor telers en handel. Een aantal exporteurs heeft programma s kunnen afsluiten voor leveringen tussen november en april, met een vaste uitbetaalprijs van 0,72/kg voor de teler. Ondanks de goede prijs is er minder belangstelling bij de exporteurs voor het afsluiten van programma s. Exporteurs zouden het zat zijn dat gemaakte afspraken anders worden geïnterpreteerd door importeurs, afhankelijk van een goede of slechte afzetmarkt. Meer exporteurs gaan voor de daghandel. Afgelopen seizoen verdienden exporteurs die dat deden gemiddeld 20% meer.

6 Resultaten Online activiteiten Het einde van het tweede campagnejaar is in zicht. Deze loopt eind september af. Tijd dus om een tussenbalans te maken van de online resultaten die het afgelopen campagnejaar behaald zijn. Een mooi resultaat wat behaald is, is dat bijna bezoekers de Colourfultaste website hebben gevonden (verdeeld over Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk). Ook de inzet van social media is een belangrijke strategie van de Colourfultaste campagne. Zie hieronder het huidige aantal likes van de drie Facebookpagina s: Volgende P8 bestuursvergadering woensdag 30 oktober a.s. De volgende P8 bestuursvergadering zal plaatsvinden op woensdag 30 oktober Heeft u een vraag die u wilt stellen of een bepaalde zaak die u wilt aankaarten, geef dit dan door aan het bestuurslid dat uw vereniging in het P8 bestuur vertegenwoordigt. Wij zullen de vraag of situatie behandelen in de vergadering. Op de website kunt u contactgegevens van de P8 bestuursleden vinden.

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Het eindigt weer niet goed. Nummer 9, september Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Het eindigt weer niet goed. Nummer 9, september Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Het eindigt weer niet goed 1 Vooruitblik op seizoen in Almeria 2 Kwaliteit Nederlandse paprika s is goed! 3 Oplossingen zoeken voor inwendige gebreken gaat ook komende

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Start van 2014. Nummer 1, janari 2014. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Start van 2014. Nummer 1, janari 2014. Ondernemend Paprika Nummer 1, janari 2014 Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Start van 2014 1-2 Bureaus presenteren hun ideeën voor Colourfultaste campagne 2014-2017 3 Kom in de Kas 3 Afrikaanse Fruitmot 4 Belangrijkste resultaten

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nu de laatste 10 weken nog. Nummer 7, augustus Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nu de laatste 10 weken nog. Nummer 7, augustus Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Nu de laatste 10 weken nog 1 Uitnodiging informatiebijeenkomst Paprika - 3 en 5 september 2 Engelssprekende paprikateler gezocht op 14 en 15 september 2 Ovenconcept geïntroduceerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Het seizoen begint. Nummer 2, februari-maart 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Het seizoen begint. Nummer 2, februari-maart 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Ook deze keer hebben we weer een nieuwsbrief boordevol met nieuws. Zo staat paprika in het teruggebouwde Huis van de Smaak op de Holland Food & Flowers, waar paprikatelers hun eigen product promoten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede berichten. Nummer 3, maart 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goede berichten. Nummer 3, maart 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Ook deze keer hebben we weer een nieuwsbrief boordevol met nieuws. Zo laten Nederlandse panelcijfers zien dat de consumptie van paprika in Nederland toeneemt. Verder vragen wij uw aandacht voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Nummer 5, mei - juni 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Eén zwaluw maakt nog geen zomer. Nummer 5, mei - juni 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Ook deze keer hebben we weer een nieuwsbrief boordevol met nieuws. Zo kijken we terug op de paprikabijlage die vorige week bij het NRC verscheen. Daar hebben we veel leuke reacties op gehad! Verder

Nadere informatie

Inleiding Thijs Jasperse 1 Het is tijd voor paprika! 2 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag 26 augustus a.s. 5

Inleiding Thijs Jasperse 1 Het is tijd voor paprika! 2 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag 26 augustus a.s. 5 Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Het is tijd voor paprika! 2 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag 26 augustus a.s. 5 Gaat het de goede kant op? Nu halverwege de maand juli kunnen we vaststellen

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Drama. Nummer 5, mei Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Drama. Nummer 5, mei Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Drama 1 Mooie PR resultaten in Duitsland 2 Colourfultaste campagne bij Tesco gecontinueerd 3 Winkeldemonstraties in Duitsland van start 4 Start actie Oranje Kanjer met

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Samen Werken. Nummer 10, oktober 2012. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Samen Werken. Nummer 10, oktober 2012. Ondernemend Paprika Inhoud Deze maand hebben we weer een boordevol nummer! Door Thijs Jasperse is er geschreven over het regeerakkoord en binnenrot. Daarnaast heeft Oranje Paprika volop in de aandacht gestaan in het consumentenmagazine

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Ondernemerschap. Nummer 12, december 2012. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Ondernemerschap. Nummer 12, december 2012. Ondernemend Paprika Inhoud Dit is de laatste P8 nieuwsbrief van 2012 en staat ook deze maand weer vol met nieuws. In de nieuwsbrief wordt kort teruggeblikt op de P8 kick-off marketing 2013 die op woensdag 19 december 2012

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Het gaat weer! Nummer 6, juni Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Het gaat weer! Nummer 6, juni Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Het gaat weer! 1 Nimm Paprika verpakking bij Penny 2 10.000 likes Facebook Duitsland 3 Pak Paprika Tattoos voor kinderen 4 Duitse bloggers op bezoek bij paprikateler VD

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. De Markt werkt. Nummer 6, augustus Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. De Markt werkt. Nummer 6, augustus Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Kookdemonstraties in Duitsland gestart 3 E-learning module P8 uitgezet bij eerste paprikatelers 4 Oranje paprika actie bij Jumbo 5 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. De komende 50 jaar. Nummer 9, oktober - november 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. De komende 50 jaar. Nummer 9, oktober - november 2013. Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: De komende 50 jaar 1 Donderdag 12 december 2013: Bijeenkomst 50 jaar paprika in Nederland 2 P8 aanwezig tijdens Fruit Attraction in Madrid 3 Nationaal Voedingsdebat voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Concurrentie. Nummer 6, juni - juli 2013. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Concurrentie. Nummer 6, juni - juli 2013. Ondernemend Paprika Inhoud De afgelopen maanden is er weer veel gebeurd. Zo is de Colourfultaste campagne in Verenigd Koninkrijk volop in gang. Vooral op PR- en online-gebied worden er flinke stappen gemaakt. Ook in Duitsland

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 8, november Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 8, november Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Resultaten Colourfultastecampagne Tijd voor Paprika eerste half jaar 2 Rapportage Spanje productie op niveau 2014 4 Eindejaarsattentie P8 5 Leden P8 ontvangen login voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Koud voorjaar, winkelschap en China. Nummer 3, april 2015. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Koud voorjaar, winkelschap en China. Nummer 3, april 2015. Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Rapportage Spanje Paprika - Nummer 3 2 Opname Ondernemend Nederland bij Theo Jansen 3 Scholingsdag REWE 4 Ontwikkeling E-learning module in volle gang 4 Veel positieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 10, december Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 10, december Ondernemend Paprika Nieuwsbrief Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: 2014 1 Bijeenkomst Paprika 50 jaar in Nederland geslaagd! 2 Volgende bestuursvergadering 4 Historische Kookboeken zijn nog bij te bestellen! 5 2014 12 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Rusland en de consument. Nummer 8, augustus 2014. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Rusland en de consument. Nummer 8, augustus 2014. Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse: Rusland en de consument 1 Colourfultaste staat achter Samen sterk 2 Marktcijfers Rusland 2 Persreis Engelse journalisten succesvol 4 Kookdemonstraties oranje paprika s

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Tussen hoop en vrees. Nummer 2, maart 2015. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Tussen hoop en vrees. Nummer 2, maart 2015. Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Testbedrijven gezocht voor e-learning module P8 2 Rapportage Spanje Paprika - Nummer 1 2 Marktinformatie Israël 3 Kom in de Kas 4 Colourfultaste op nieuwe shirts voetbalteam

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goed en slecht. Nummer 5, mei / juni 2012. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Goed en slecht. Nummer 5, mei / juni 2012. Ondernemend Paprika Inhoud Deze maand hebben we een boordevol nummer! We willen extra aandacht vragen voor de nieuwe rubriek: Bestuurslid in de Spotlight, waar we een P8 bestuurslid aan de hand van verschillende vragen beter

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 10, november Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 10, november Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Samenvatting P8 jaarplan 2015 2 Eindejaar attentie P8 - Familieplanner 2015 5 Volgende P8 bestuursvergadering op woensdag 17 december a.s. 5 2015 Helaas bracht ook 2014

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 7, oktober Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Nummer 7, oktober Ondernemend Paprika Inhoud Inleiding Thijs Jasperse 1 Rapportage Almeria - indicatie areaal 2015-2016 2 E-learning module P8 binnen enkele weken voor alle paprikatelers beschikbaar 3 Toegang kennisdatabank paprika voor alle

Nadere informatie

Evaluatie Pioen 2015 Gerard Gardien Projectleider Markt & Product

Evaluatie Pioen 2015 Gerard Gardien Projectleider Markt & Product Evaluatie Pioen 2015 Gerard Gardien Projectleider Markt & Product 15 January 2016 1 Programma Cijfers op hoofdlijnen Pioenen kwaliteitscompetitie (Promotie)Campagne Pioen PurE seasonal flowers en Pioen

Nadere informatie

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be - Ik schreef al meer dan 100 commerciële bedrijfswebsites voor ondernemingen

Nadere informatie

Meer gasten in uw restaurant door Facebook

Meer gasten in uw restaurant door Facebook Meer gasten in uw restaurant door Facebook Waarom investeren in Facebook? 9,6 miljoen mensen maken gebruik van Facebook waarvan 6,8 miljoen dagelijks. Doelgroep(en) zijn gemakkelijk te bereiken. Zorgt

Nadere informatie

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure

AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER :00-18:00. Brochure AUTOWORLD BRUSSELS 19 OKTOBER 2017 10:00-18:00 Brochure www.erfgoedexpo.be ERFGOED EXPO DÉ VAKBEURS OP HET GEBIED VAN MUSEA, ERFGOED EN RESTAURATIE ERFGOED EXPO wordt hét ontmoetingspunt voor professionals

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Online. Nummer 11, november 2012. Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inhoud. Online. Nummer 11, november 2012. Ondernemend Paprika Inhoud Deze maand staat de nieuwsbrief helemaal in het teken van social media. Deze nieuwsbrief zal beginnen met algemene informatie over social media. Daarna zal Ted Zwinkels toelichten waarom online-activiteiten

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

nr. 856 van FRANCESCO VANDERJEUGD datum: 30 augustus 2016 aan JOKE SCHAUVLIEGE Witloof - Evolutie - Export

nr. 856 van FRANCESCO VANDERJEUGD datum: 30 augustus 2016 aan JOKE SCHAUVLIEGE Witloof - Evolutie - Export SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 856 van FRANCESCO VANDERJEUGD datum: 3 augustus 216 aan JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN OMGEVING, NATUUR EN LANDBOUW Witloof - Evolutie - Export Witloof, althans grondwitloof,

Nadere informatie

21-11-2014. Product Marktbeeld Poinsettia 2014 FloraHolland productteam Bloeiend seizoen

21-11-2014. Product Marktbeeld Poinsettia 2014 FloraHolland productteam Bloeiend seizoen 21-11-2014 Product Marktbeeld Poinsettia 2014 FloraHolland productteam Bloeiend seizoen 1 21-11-2014 Historie De kerstster, kerstroos of poinsettia (Euphorbia pulcherrima), behoort tot de wolfsmelkfamilie

Nadere informatie

Nieuwsbrief P8. Inleiding. Afrikaanse Fruitmot. Nummer 1, januari Ondernemend Paprika

Nieuwsbrief P8. Inleiding. Afrikaanse Fruitmot. Nummer 1, januari Ondernemend Paprika Inleiding Nieuw jaar, nieuwe kansen zeggen we vaak tegen elkaar. Voor 2012 heeft dat een extra betekenis omdat het zeker een jaar van de waarheid wordt. Na drie financieel beroerde jaren moet het veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. Vrijdag 7 t/m zondag 30 december Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt Vrijdag 7 t/m zondag 30 december 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2018 t/m 7 januari 2019 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

Kerstmarkt. 29 november 2017 t/m 7 januari Een plek om te verwonderen en te bewonderen

Kerstmarkt. 29 november 2017 t/m 7 januari Een plek om te verwonderen en te bewonderen Kerstmarkt 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 Een plek om te verwonderen en te bewonderen Winter Village Stadshart Amstelveen Van 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 in Stadshart Amstelveen Van 29 november

Nadere informatie

24 november t/m 26 december The Village

24 november t/m 26 december The Village 24 november t/m 26 december 2016 The Village 24 november t/m 26 december 2016 Winter Village Stadshart Amstelveen Van 24 november t/m 26 december 2016 is het zover. Schaats- en kerstliefhebbers kunnen

Nadere informatie

Inleiding. Patrick Bontinck CEO. Alain Hutchinson Voorzitter van de vzw visit.brussels

Inleiding. Patrick Bontinck CEO. Alain Hutchinson Voorzitter van de vzw visit.brussels Activiteitenverslag Inleiding 2014 werd in het kader van de regionalisering van het toerisme als een scharnierjaar aangekondigd. Het is ook een jaar van consolidatie geweest voor het toerisme in Brussel.

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

Evaluatie Promotie Aubergine 2011

Evaluatie Promotie Aubergine 2011 Evaluatie Promotie Aubergine 2011 Rapport aan : Sectorcommissie Groenten & Fruit Samengesteld door : werkgroep Kwaliteit, Afzet en Promotie (Landelijke Aubergine Netwerk) Status : Definitief Versie : 1.2

Nadere informatie

LTO Gewasdag 22 januari 2015 Evaluatie Poinsettia seizoen 2014 FloraHolland productteam bloeiend seizoen

LTO Gewasdag 22 januari 2015 Evaluatie Poinsettia seizoen 2014 FloraHolland productteam bloeiend seizoen LTO Gewasdag 22 januari 2015 Evaluatie Poinsettia seizoen 2014 FloraHolland productteam bloeiend seizoen 1 Poinsettia - Cijfers FloraHolland totaal 2014 Stuks aange- Gemid. Gemid. Doordraai voerd Groei

Nadere informatie

feeling Happy APRIL

feeling Happy APRIL feeling Happy APRIL 2019 1 April De gerbera staat op de bloemenagenda! GERBERA POP-UP STORE een diversiteit van 150 verschillende gerbera s in jouw groothandel (nooit eerder vertoond). ONLINE ACTIVATIE

Nadere informatie

Ledenbijeenkomst LTO Noord Glaskracht: Verdienen wij de markt?! Nootdorp, 28 november 2012 Jan Zegwaard

Ledenbijeenkomst LTO Noord Glaskracht: Verdienen wij de markt?! Nootdorp, 28 november 2012 Jan Zegwaard Ledenbijeenkomst LTO Noord Glaskracht: Verdienen wij de markt?! Nootdorp, 28 november 2012 Jan Zegwaard Doel STAP - Missie, ofwel waar staan we voor - Kerndoel Realiseren structureel gezonde rendementspositie

Nadere informatie

Marktsituatie voor groenten en fruit vier maanden na de afkondiging van de Russische boycot

Marktsituatie voor groenten en fruit vier maanden na de afkondiging van de Russische boycot Marktsituatie voor groenten en fruit vier maanden na de afkondiging van de Russische boycot Siemen van Berkum en Gerben Jukema, LEI Wageningen UR, 17 december 2014 Deze notitie geeft een beknopt overzicht

Nadere informatie

WELKOM ZEA. Zutphen Event Academy. Oude Stadhuis - Warnsveldzaal

WELKOM ZEA. Zutphen Event Academy. Oude Stadhuis - Warnsveldzaal WELKOM Zutphen Event Academy Oude Stadhuis - Warnsveldzaal DOELSTELLING Zutphen Event Academy SAMENWERKEN GEZAMENLIJKE MARKETING HET PROCES DOORLOPEN RELEVANTE PARTIJEN SPREKEN PROGRAMMA 12 SEPT PROGRAMMA

Nadere informatie

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent!

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent! NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: studiedagen tot einde schooljaar SAP (school atletiektoernooi parkstad) Schoolverlaters gaan naar Teuven! Nieuws vanuit de plusklas Deel

Nadere informatie

Stars for Europe Once Upon a Star

Stars for Europe Once Upon a Star Stars for Europe Once Upon a Star 2014 The Netherlands Once Upon a Star in Nederland Het thema is gefocust op drie sprookjes: Sneeuwwitje Roodkapje Doornroosje Persactiviteiten 2014 Onderzoek naar najaar-

Nadere informatie

STARS FOR EUROPE PROMOTIE NEDERLAND/BELGIË 2018

STARS FOR EUROPE PROMOTIE NEDERLAND/BELGIË 2018 STARS FOR EUROPE PROMOTIE NEDERLAND/BELGIË 2018 STARS FOR EUROPE Stars for Europe (SfE) is het marketinginitiatief van de Europese poinsettiaveredelaars Dümmen Orange, Selecta One en wordt ondersteund

Nadere informatie

Product Marktbeeld Poinsettia 2014 FloraHolland productteam Bloeiend seizoen

Product Marktbeeld Poinsettia 2014 FloraHolland productteam Bloeiend seizoen 27-11-2014 Product Marktbeeld Poinsettia 2014 FloraHolland productteam Bloeiend seizoen 1 27-11-2014 Historie De kerstster, kerstroos of poinsettia (Euphorbia pulcherrima), behoort tot de wolfsmelkfamilie

Nadere informatie

Inspiratie griepvaccinatie

Inspiratie griepvaccinatie Inspiratie griepvaccinatie bij zorg- en welzijnspersoneel 2019 We hebben heel wat in huis om zorg- en welzijnspersoneel te overtuigen zich te laten vaccineren tegen griep. Fijn om te zien dat ook onze

Nadere informatie

Uitleg Jeugd Sponsor Actie 2014 voor deelnemende verenigingen

Uitleg Jeugd Sponsor Actie 2014 voor deelnemende verenigingen Uitleg Jeugd Sponsor Actie 2014 voor deelnemende verenigingen Super leuk dat jullie vereniging meedoet aan de Jeugd Sponsor Actie 2014! We zijn er van overtuigd dat de vernieuwde Jeugd Sponsor Actie een

Nadere informatie

Jaarverslag Blue Water Whiskyclub Zwolle

Jaarverslag Blue Water Whiskyclub Zwolle Jaarverslag 2015 Blue Water Whiskyclub Zwolle 1 Jaarverslag 2015 Blue Water Whiskyclub Zwolle Bestuur Blue Water Whiskyclub Zwolle Nico Feima Voorzitter Bas Marquering Secretaris Anne Feima Penningmeester

Nadere informatie

PARTNER PROGRAMMA. Stel je pakket voor 2019 samen

PARTNER PROGRAMMA. Stel je pakket voor 2019 samen 2019 PARTNER PROGRAMMA Stel je pakket voor 2019 samen BESTE VELUWE BELEVING SAMEN WERKEN AAN DE BESTE VELUWE BELEVING! Wat jij en ik eigenlijk allang wisten, werd bevestigd door Hendrik Beerda in zijn

Nadere informatie

Verkoopinformatie Datum: 25-11-2014

Verkoopinformatie Datum: 25-11-2014 Verkoopinformatie Datum: 25-11-2014 Over Bella Fuchsia De Fuchsia is een zomerbloeier met een rijke historie en karakteristieke bloemen in verschillende kleuren. Fuchsia's zijn dankbare planten die rijk

Nadere informatie

Werkgroep Fair Trade Gemeente Houten. Promotieplan Werkgroep Fairtrade gemeente Houten Versie 2.0 29 oktober 2009

Werkgroep Fair Trade Gemeente Houten. Promotieplan Werkgroep Fairtrade gemeente Houten Versie 2.0 29 oktober 2009 Werkgroep Fair Trade Gemeente Houten Promotieplan Werkgroep Fairtrade gemeente Houten Versie 2.0 29 oktober 2009 Pagina 1 van 8 1-1-2009 1. Inleiding 1.1. onderwerp Dit document beschrijft het promotieplan

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Voor de functie van: Chief Executive Officer (m/v)

FUNCTIEPROFIEL. Voor de functie van: Chief Executive Officer (m/v) FUNCTIEPROFIEL Voor de functie van: Chief Executive Officer (m/v) Van: HD Medi BV Datum: april 2016 2 Advertentie in de media (print en online op 9 april 2016 en verder) 3 DE ORGANISATIE Geschiedenis van

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2015

Nieuwsbrief augustus 2015 Nieuwsbrief augustus 2015 Woord van het bestuur Wat was het een prachtig jaar met weer veel dynamiek. Zo zijn wij op 6 oktober 2014 gestart met een nieuw gebouw t.b.v de kinderopvang en ons eigen Zwembad.Thans

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Welkom bij presentatie PostNL. EHBO & PostNL. Presentatie & Inspiratie Zaterdag 1 november 2014

Welkom bij presentatie PostNL. EHBO & PostNL. Presentatie & Inspiratie Zaterdag 1 november 2014 Welkom bij presentatie PostNL EHBO & PostNL Presentatie & Inspiratie Zaterdag 1 november 2014 Agenda vandaag bij EHBO Even voorstellen. Direct mail Quiz Big Data & Touchpoints Inspiratie & Cases Zelf aan

Nadere informatie

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Groep 1/2/3 Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Op donderdag 25 juni hebben de kinderen leuke sportieve activiteiten buiten gedaan. Voetballen met flessen vol water, spelletjes met de parachute en

Nadere informatie

Rassenonderzoek paprika. Onderzoeksresultaten groen rood geel 2007

Rassenonderzoek paprika. Onderzoeksresultaten groen rood geel 2007 Rassenonderzoek paprika Onderzoeksresultaten groen rood geel 2007 Gezamenlijk rassenonderzoek bij paprika In 2007 is gezamenlijk rassenonderzoek gedaan door paprikatelers (vanuit excursiegroepen van LTO

Nadere informatie

ROI Driven Internet Marketing. Yonego Affiliate Enquête 2012. Resultaten

ROI Driven Internet Marketing. Yonego Affiliate Enquête 2012. Resultaten ROI Driven Internet Marketing Yonego Affiliate Enquête 2012 Resultaten Maart 2013 INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 3 SAMENVATTING... 4 VRAAG 1 SINDS WANNEER BENT U ACTIEF ALS AFFILIATE?... 6 VRAAG 2 HOEVEEL

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Vrijdag 12 april is het weer tostidag. Lust uw kind graag een tosti? Geef dan een boterham met kaas en/of ham mee, dan maken wij er een heerlijke tosti van. Corry Conijn, TSO-coördinator

Nadere informatie

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016

BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 BONGERDNIEUWS NR 6, oktober 2016 Beste ouders en verzorgers, Wij hebben kunnen genieten van een fijne herfstvakantie. Na acht weken was het goed om even een weekje afstand te kunnen nemen. In de herfstvakantie

Nadere informatie

Kiwibes seizoen 2013. 11 september, Elzenveld Antwerpen

Kiwibes seizoen 2013. 11 september, Elzenveld Antwerpen Kiwibes seizoen 2013 11 september, Elzenveld Antwerpen Welkom Jan Engelen Sales & Marketing Manager Veiling Hoogstraten Agenda Historiek Seizoen 2013 Kiwibes: Dé hapklare fruitsnack Toekomst Receptie door

Nadere informatie

Hoe haal je het optimale uit een beursdeelname?

Hoe haal je het optimale uit een beursdeelname? Hoe haal je het optimale uit een beursdeelname? Wie is Viduro? Visie, duurzaam, route Ons team: Wat is de kracht van Viduro? De kracht van uw organisatie Strategie Offline en online Implementatie en uitvoering

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

FLOWERS OF AMSTERDAM 12 JANUARI 2015, LISSE

FLOWERS OF AMSTERDAM 12 JANUARI 2015, LISSE FLOWERS OF AMSTERDAM 12 JANUARI 2015, LISSE 1 Lies Spruit Burgemeester gemeente Lisse 2 Frans van der Avert Algemeen directeur Amsterdam Marketing 3 Fusie tot Amsterdam Marketing Congressen Cultuur marketing

Nadere informatie

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen is een vereniging die een unieke plaats in de Groninger studentenwereld inneemt, doordat zij de belangen van álle

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding 3. 2. Campagnes & beleid 5. 3. Communicatie 7

INHOUD. 1. Inleiding 3. 2. Campagnes & beleid 5. 3. Communicatie 7 BELEIDSPLAN 2014 INHOUD 1. Inleiding 3 2. Campagnes & beleid 5 3. Communicatie 7 2 1. Inleiding Het zijn bewogen tijden voor Bont voor Dieren. Eind 2012 is het nertsenfokverbod een feit geworden. Uniek

Nadere informatie

NIEUWBOUWNIEUWS KONINGIN WILHELMINASCHOOL

NIEUWBOUWNIEUWS KONINGIN WILHELMINASCHOOL KONINGIN WILHELMINASCHOOL NIEUWBOUWNIEUWS STAND VAN ZAKEN Donderdagmiddag zijn we weer in d nieuwe school om te kijken of alles goed wordt afgeleverd. Dan zal ook de Kunstenaar, Elmo Vermijs aanwezig zijn.

Nadere informatie

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV 2016. Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2016 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting. Dit plan beschrijft

Nadere informatie

SeniorenExpo DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT. 16 e NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI

SeniorenExpo DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT. 16 e NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN JANUARI 16 e SeniorenExpo EDITIE DÉ LEUKSTE BEURS VOOR DE 50-PLUSSERS IN BRABANT BROCHURE NH CONFERENCE CENTRE KONINGSHOF VELDHOVEN 16-21 JANUARI 2018 www.rainbowexpo.nl SENIOREN EXPO, DÉ LEUSKTE BEURS VOOR DE

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein

Beleidsplan TOV Auteur: Wendy Verkerk Klein Beleidsplan TOV 2017 Auteur: Wendy Verkerk Klein Voorwoord Voor u ligt het nieuwe beleidsplan voor 2017 van stichting jij bent TOV! TOV eten en TOV boeken zijn onlosmakelijk verbonden met de stichting.

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn alphens.nl alphens.nl 3 Introductie juni 0 is de website www.alphens.nl leven in geblazen om een platform te creëren voor alles dat met

Nadere informatie

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week Week 51 Feestelijke week! Of een stressvolle week? Wat zal het worden? Nog niemand kan het zeggen. Qua producten lijkt het op weinig stress, maar ook dat zal in de loop van de week wel duidelijk worden.

Nadere informatie

Duitse consument wenst variatie in spruiten Marktonderzoek spruiten onder Duitse consumenten

Duitse consument wenst variatie in spruiten Marktonderzoek spruiten onder Duitse consumenten Duitse consument wenst variatie in spruiten Marktonderzoek spruiten onder Duitse consumenten PT 2012-02 Januari 2012 - Wilco van den Berg Productschap Tuinbouw, Markt, Duurzaamheid en Innovatie Duitse

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

Van tijd tot tijd, tijd voor jezelf

Van tijd tot tijd, tijd voor jezelf De Schoonheidsbon brengt nieuwe klanten naar uw salon! Als ondernemer doet u er alles aan om het klanten naar de zin te maken in uw salon. De inrichting, de materialen, de kwaliteit van de behandelingen;

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Tariefkaart 2012 Hét vakblad voor de home-entertainmentbranche

Tariefkaart 2012 Hét vakblad voor de home-entertainmentbranche Algemene informatie Titel : Entertainment Business (Print/Online) Ondertitel : Vakblad voor de home-entertainmentbranche Uitgegeven door : imediate Uitgever : Frank Janssen Sales : Joost Spanjaard Mitchel

Nadere informatie

- URL voor achter Vergeet dan niet je pas online te activeren : https://www.mbocard.nl/. - Beeld: zie downloads.

- URL voor achter Vergeet dan niet je pas online te activeren : https://www.mbocard.nl/. - Beeld: zie downloads. VOORBEELD TEKST MBO CARD Wanneer u uw studenten en personeel wilt informeren over de MBO Card, kunt u deze informatie gebruiken. Bijvoorbeeld op de website, in een nieuwsbrief die vanuit school wordt verstuurd

Nadere informatie

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1...

Boot - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, Fiscaal - DEM/DT/BE_MFAO-FIS, Gespreksvaardigheden Gr.1... - DEM/DT/BE_MFAO-BOO, Financieel Advies en Ondersteuning - DEM/DL/BE_TS-MFAO, - DEM/DT/BE_MFAO-FIS,... Week 6 (4 feb 2013-10 feb 2013) maandag (04/02) dinsdag (05/02) woensdag (06/02) donderdag (07/02)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015

NIEUWSBRIEF. Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015. Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 NIEUWSBRIEF Schooljaar 2015-2016, nr. 3 december 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van december 2015 In deze nieuwsbrief: Van de directeur Van de teamleider onderbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2012

Nieuwsbrief december 2012 Nieuwsbrief december 2012 Lieve mensen, Al weer bijna 2013, wat gaat de tijd toch snel. Dit jaar vierde onze stichting haar 5 jarig jubileum! We zijn erg trots op de structurele hulp die we tot nu toe

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

AGENDA. Ma 24 augustus informatieavond 1 / 2 : 19.00 uur 3 / 4 : 20.00 uur. Di 25 augustus informatieavond 5/6 : 19.00 uur 7/8 : 20.

AGENDA. Ma 24 augustus informatieavond 1 / 2 : 19.00 uur 3 / 4 : 20.00 uur. Di 25 augustus informatieavond 5/6 : 19.00 uur 7/8 : 20. Vrijdag 21 augustus 2015 week 34 AGENDA Ma 24 augustus informatieavond 1 / 2 : 19.00 uur 3 / 4 : 20.00 uur Di 25 augustus informatieavond 5/6 : 19.00 uur 7/8 : 20.00 uur Wo 26 augustus verkoop polo s 8.30

Nadere informatie

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen:

Informatiebrief. In deze informatiebrief de volgende onderwerpen: Je ontvangt deze email omdat wij elkaar persoonlijk kennen. Stel je deze informatief niet op prijs, meld je dan af via de daarvoor bestemde link. Is dit e-mailadres niet correct? Mail ons dan even, alvast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Bloemisten positief over campagnes

Bloemisten positief over campagnes Bloemisten positief over campagnes Onderzoeksresultaten uit het bloemistenpanel PT 2011-45 Juni 2011 Anne Marie Borgdorff, projectleider marktonderzoek Het bloemistenpanel Het bloemistenpanel is een online

Nadere informatie

Gevolgen voor onze BV uitkomsten. Amsterdam bezoeken, Holland zien 31-1-2011. Metropool Amsterdam Toeristische Marketing & Productontwikkeling

Gevolgen voor onze BV uitkomsten. Amsterdam bezoeken, Holland zien 31-1-2011. Metropool Amsterdam Toeristische Marketing & Productontwikkeling Gevolgen voor onze BV uitkomsten In 2012 één regio met een integraal werkende organisatie (ATCB/MTCB) Hoger rendement op ingezette mensen en middelen Extra jaarlijkse overheidsomzet 0,7-1 miljoen Extra

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Openingstijden Stadswinkels 2008

Openingstijden Stadswinkels 2008 Openingstijden Stadswinkels 2008 Openingstijden Stadswinkels 2008 René van Duin & Maaike Dujardin Centrum voor Onderzoek en Statistiek (COS) december 2008 In opdracht van Publiekszaken afdeling Beleid

Nadere informatie

Bezoekcijfers. Totaal aantal bezoeken 2013. Van Gogh Museum 1.448.997 De Mesdag Collectie 8.815 Bibliotheek en Documentatie 415

Bezoekcijfers. Totaal aantal bezoeken 2013. Van Gogh Museum 1.448.997 De Mesdag Collectie 8.815 Bibliotheek en Documentatie 415 1 Bezoekcijfers Totaal aantal bezoeken 2013 Van Gogh Museum 1.448.997 De Mesdag Collectie 8.815 Bibliotheek en Documentatie 415 De bezoekcijfers van De Mesdag Collectie zijn op een andere wijze geregistreerd

Nadere informatie

Inhoud. Over Webloyalty. Hoe ons programma werkt. Voordelen voor de consument. Voordelen voor de partners. Enkele feiten.

Inhoud. Over Webloyalty. Hoe ons programma werkt. Voordelen voor de consument. Voordelen voor de partners. Enkele feiten. Inhoud 01 Over Webloyalty 4 02 Hoe ons programma werkt 6 03 Voordelen voor de consument 8 04 Voordelen voor de partners 9 05 Enkele feiten 10 06 Klantenservice 11 07 Webloyalty onderzoeken 12 4 5 01 Over

Nadere informatie

Eenvoudig en Rendabel Om geld online te verdienen

Eenvoudig en Rendabel Om geld online te verdienen Eenvoudig en Rendabel Om geld online te verdienen Open Wereldwijd! Support in het Frans, Engels, Spaans, Duits en Nederlands. Waar u ook bent, geniet van deze uitzonderlijke kans! copyright Support Venture

Nadere informatie

Een wereld aan slimme oplossingen. Welkom! www.vierhoutengroep.nl

Een wereld aan slimme oplossingen. Welkom! www.vierhoutengroep.nl Welkom! INHOUD 1 Geschiedenis van de Vierhouten Groep 2 Presswood International BV 3 Euroblock Verpackungsholz GmbH 4 Portex Verpakkingen BV 5 Mondipal BV 6 Portex Holland BV 7 Westflex 8 Inka Pallets

Nadere informatie