analist ontwikkelaar / programmeur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "analist ontwikkelaar / programmeur"

Transcriptie

1 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen. Elk individu is een unieke persoonlijkheid met eigen interesses en ambities en moet zich intellectueel en creatief kunnen ontplooien. Onze 700 scholen verspreid over Vlaanderen en Brussel maken hier werk van voor om en bij de leerlingen en cursisten. De centrale administratie met vestigingsplaatsen in Brussel, Gent en Hasselt - werkt dienstverlenend ten behoeve van de scholengroepen en scholen en wenst op korte termijn een wervingsreserve aan te leggen voor volgende functie: analist ontwikkelaar / programmeur Doel van de functie De dienst ICT binnen de centrale administratie van het GO! wenst in het kader van de doelstelling het GO! centraal als ICT-dienstverlener een applicatieplatform op te zetten gebaseerd op een SOA model. Het is de bedoeling om via een team van ontwikkelaars snel en flexibel een platform met webgebaseerde applicaties uit te bouwen waardoor de verwerking van gegevens van centrale databanken kan worden gegarandeerd. Het gaat om een veranderlijke omgeving waardoor snelle analyse en ontwikkeling noodzakelijk zijn. Jobinhoud Je zal worden ingeschakeld als analist - ontwikkelaar binnen de dienst ICT die ondergebracht is onder de afdeling Financiën en volgende opdrachten zullen er tot je takenpakket behoren : - ondersteunen en verder uitbouwen van de standaard bouwblokken van de SOAomgeving - bewaken van dit platform zodat de standaardelementen binnen de ontwikkelingen gehandhaafd blijven - ontwikkelen van nieuwe webgebaseerde applicaties op basis van het standaardmodel en in regel met de Application Lifecycle Management -afspraken binnen het volledige ICT-team (behoeftenbeheer, design, modelleren, testen, )

2 2 - zich eigen maken van de bestaande omgeving en applicaties met als opdracht continue optimalisatie - onderhouden en aanpassen van alle applicaties in het kader van de ITIL-processen die door de ICT organisatie lopen Profiel A. Technische competenties : Je beschikt over een goede kennis van en hebt bij voorkeur praktische ervaring opgedaan in een professionele omgeving met : objectgeoriënteerd programmeren ; kennis van of ervaring met programmeren in een.netomgeving of Java is een pluspunt de belangrijkste analysemethoden en kan ze toepassen webtechnologie (CSS, Javascript, HTML, HTMX, ) de algemene principes van een operating system de client/server technologie en kan deze praktisch toepassen de werking en principes van relationele databanken SQL bevraging van RDBM-systemen en kan dit praktisch toepassen XML en het genereren of verwerken ervan in RDBM-systemen de principes van een datawarehouse Je bent bovendien bereid om tijdens een inwerkperiode volgende kennis op te bouwen : gebruik van SQLserver Manager voor het modelleren van databankstructuren programmeren met achterliggende Web Service Software Factory ontwikkeling binnen Sharepointomgeving programmeren in een.net of Java-omgeving inhoudelijke en technische kennis opdoen van maatapplicaties B. Persoonsgebonden competenties : Voortdurend verbeteren : Voortdurend verbeteren van het eigen functioneren en van de werking van de entiteit, door de bereidheid om te leren en mee te groeien met veranderingen. Samenwerken : Met het oog op het algemeen belang een bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat op het niveau van een team, entiteit of de organisatie, ook als dat niet meteen van persoonlijk belang is.

3 3 Klantgerichtheid : Met het oog op het dienen van het algemeen belang, de legitieme behoeften van verschillende soorten (interne en externe) klanten onderkennen en er adequaat op reageren. Betrouwbaarheid : Handelen vanuit de codes van integriteit, zorgvuldigheid, objectiviteit, gelijke behandeling, correctheid en transparantie uitgaande van de basisregels, sociale en ethische normen (diversiteit, milieuzorg, ). Afspraken nakomen en zijn verantwoordelijkheid nemen. Probleemanalyse (analytisch denken) : Een probleem duiden in zijn verbanden. Op een efficiënte wijze op zoek gaan naar aanvullende, relevante informatie. Nauwgezetheid : Taken nauwgezet en met zin voor detail volbrengen. Gepast omgaan met materialen. Organiseren : De benodigde acties, tijd en middelen aangeven en die elementen coördineren om de doelstellingen te bereiken conform de planning. Deelnemingsvoorwaarden Je beschikt over een diploma dat toegang verleent tot de graad van programmeur binnen de Vlaamse overheid (bachelor/hoger onderwijs korte type informaticaverwante richtingen). Laatstejaarsstudenten van het academiejaar kunnen deelnemen maar zullen pas in dienst kunnen treden na het behalen van het vereiste diploma. Op de uiterste inschrijvingsdatum dien je bovendien aan volgende toelatingsvoorwaarden te voldoen eigen aan functies bij de diensten van de Vlaamse overheid: - je hebt een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de beoogde betrekking; - je geniet de burgerlijke en politieke rechten; - je hebt aan de dienstplichtwetten voldaan; - je bezit de medische geschiktheid die vereist is voor de uit te oefenen functie; - je bent onderdaan van een land dat behoort tot de Europese Economische Ruimte of Zwitserland.

4 4 De Vlaamse overheid wil de samenleving waarvoor zij zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden dan ook geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst of handicap. Als je een handicap hebt, laat ons dat dan vooraf weten. We zorgen ervoor dat je in de best mogelijke omstandigheden kunt deelnemen aan de selecties. Selectieprocedure Het selectieprogramma is als volgt samengesteld: 1. CV-screening : Enkel de kandidaten die aan de diplomavoorwaarde voldoen kunnen deelnemen aan de verdere selectieprocedure. 2. Preselectie : Afhankelijk van het aantal kandidaten kunnen er voorafgaand aan een oriënterend interview één of meer redeneerproeven worden georganiseerd. Enkel de best gerangschikte kandidaten en geslaagde kandidaten worden in dat geval uitgenodigd voor een oriënterend interview. Tijdens het oriënterend interview wordt gepeild naar de inpasbaarheid binnen de organisatie, de motivatie voor de functie, de communicatieve vaardigheden en functionele kennis van de kandidaten. De kandidaten krijgen een beoordeling geschikt/niet geschikt. Om verder te gaan in de procedure moet je een beoordeling geschikt behalen. 3. Generiek gedeelte : Het gaat hierbij om een psychotechnische screening met een competentiegericht interview, een persoonlijkheidsvragenlijst en een plannings- en organisatieoefening. De kandidaten krijgen een beoordeling geschikt/niet geschikt. Om verder te gaan in de selectieprocedure moet je een beoordeling geschikt behalen. De geschikt bevonden kandidaten behalen een vrijstelling voor het generieke gedeelte van functies van rang B1 bij het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. 4. Functiespecifiek gedeelte : Dit bestaat uit een jurygesprek waarin aspecten als vaktechnische kennis, wederzijdse verwachtingen, inpasbaarheid binnen het team, motivatie, besproken worden. Enkel de geschikt bevonden kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve die 2 jaar geldig blijft maar verlengbaar is. Bij een nieuwe vacature kunnen de kandidaten opgeroepen worden voor een bijkomend gesprek of kan de meest geschikte kandidaat uit de reserve worden gekozen. De kandidaten kunnen op hun vraag feedback krijgen over hun resultaten en dit vanaf het moment dat de procedure afgelopen is.

5 5 Inschrijving Inschrijven voor deelname aan het wervingsexamen kan tot uiterlijk 15 juni 2009 door het sturen van een sollicitatiebrief en gedetailleerd CV (met duidelijke vermelding van de functie) naar : Jobpunt Vlaanderen Tav Sara Calmein Technologielaan Heverlee Of bij voorkeur naar : Houders van een buitenlands diploma sturen een attest van gelijkwaardigheid mee. Aanbod arbeidsvoorwaarden - je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie en die een permanente verbetering van de dienstverlening nastreeft - je krijgt ruime mogelijkheden inzake vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen - je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie (oa 35 dagen vakantie per jaar en een systeem van glijdende werktijden). Tijdens de schoolvakanties is er professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar. - je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en je hospitalisatieverzekering worden vergoed - je ontvangt maaltijdcheques (5 euro per gewerkte dag) - je wordt aangeworven in de graad van programmeur (rang B1) met bijhorende salarisschaal B 121. De minimum aanvangswedde bedraagt ,62 (bruto jaarsalaris - reeds aangepast aan huidige index, reglementaire toelagen niet inbegrepen), je bruto maandsalaris is dan 2.128,55. - relevante privé-ervaring kan tot 9 jaar worden gehonoreerd - je eerste maanden vormen een proefperiode met een individueel vormingsprogramma Contactgegevens Wens je meer te weten over de inhoud van de functie? Dan kan je terecht bij : de heer Jan Buytaert IT-manager 02/ ;

6 6 Heb je vragen over de selectieprocedure? Richt je dan tot : mevrouw Martine De Cuyper HR-manager 02/ ;

Als deskundige HVAC zal je worden ingeschakeld binnen de afdeling Infrastructuur en wordt het volgende van je verwacht :

Als deskundige HVAC zal je worden ingeschakeld binnen de afdeling Infrastructuur en wordt het volgende van je verwacht : 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

architect - projectbegeleider

architect - projectbegeleider 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving.

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving. SELECTIEREGLEMENT Controleur teeltmateriaal specialist (M/V) statutaire functie, rang C1 graad Technicus met standplaats Leuven Afdeling ALV Productkwaliteitsbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext SELECTIEREGLEMENT Datawarehouse- en business intelligence ontwikkelaar (M/V) statutaire functie, rang A1 graad adjunct van de directeur met standplaats Brussel Departement en beleidsdomein Cultuur, Jeugd,

Nadere informatie

DOSSIERBEHEERDER PERSONEELS- EN LOONADMINISTRATIE (M/V)

DOSSIERBEHEERDER PERSONEELS- EN LOONADMINISTRATIE (M/V) De Managementondersteunende diensten (MOD) van het departement Onderwijs en Vorming werft aan in contractueel verband : DOSSIERBEHEERDER PERSONEELS- EN LOONADMINISTRATIE (M/V) Vlaams ministerie van Onderwijs

Nadere informatie

CHANNEL EXPERT (M/V)

CHANNEL EXPERT (M/V) Toerisme Vlaanderen werft aan met een werfreserve van 2 jaar in contractueel dienstverband: CHANNEL EXPERT (M/V) Afdeling: Entiteit: Niveau: Graad: Standplaats: Bestemmingspromotie Toerisme Vlaanderen

Nadere informatie

Flanders Investment and Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, werft aan in statutair dienstverband:

Flanders Investment and Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, werft aan in statutair dienstverband: Vlaaaamssee oovveerrhheei idd Flanders Investment and Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, werft aan in statutair dienstverband: AREAMANAGER (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Graad:

Nadere informatie

MEDEWERKER BOEKHOUDING (M/V)

MEDEWERKER BOEKHOUDING (M/V) Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen werft aan in contractueel dienstverband: MEDEWERKER BOEKHOUDING (M/V) Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Cultuur, Jeugd, Sport en Media C Medewerker

Nadere informatie

Het departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media werft aan in contractueel dienstverband: TEAM MEDISCH VERANTWOORD SPORTEN (M/V)

Het departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media werft aan in contractueel dienstverband: TEAM MEDISCH VERANTWOORD SPORTEN (M/V) Het departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media werft aan in contractueel dienstverband: CHAUFFEUR 50% TEAM MEDISCH VERANTWOORD SPORTEN (M/V) Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Cultuur, Jeugd, Sport

Nadere informatie

SYSTEEMBEHEERDER (M/V)

SYSTEEMBEHEERDER (M/V) FUNCTIEBESCHRIJVING - SELECTIEREGLEMENT Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: SYSTEEMBEHEERDER (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

2 Productmanagers Flanders for Foodies (M/V) (Productmanager eet-, drink- en tafelcultuur)

2 Productmanagers Flanders for Foodies (M/V) (Productmanager eet-, drink- en tafelcultuur) Toerisme Vlaanderen werft aan, met een werfreserve met rangschikking van 2 jaar in contractueel dienstverband: 2 Productmanagers Flanders for Foodies (M/V) (Productmanager eet-, drink- en tafelcultuur)

Nadere informatie

DATABASE ONTWIKKELAAR - MANAGER (M/V)

DATABASE ONTWIKKELAAR - MANAGER (M/V) Het Eigen Vermogen van het Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) is op zoek naar een DATABASE ONTWIKKELAAR - MANAGER (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: ILVO Eenheid

Nadere informatie

INFORMATICUS (M/V) SYSTEEM / DATABASEBEHEERDER

INFORMATICUS (M/V) SYSTEEM / DATABASEBEHEERDER De Vlaamse Landmaatschappij werft aan in statutair dienstverband: INFORMATICUS (M/V) SYSTEEM / DATABASEBEHEERDER Afdeling: AIG & GIS-VLM Graad en rang: Informaticus, A1 Standplaats: Brussel DE ORGANISATIE

Nadere informatie

ADJUNCT VAN DE DIRECTEUR (ALGEMENE KWALIFICATIE) (M/V) ALLE UNIVERSITAIREN, ECONOMEN, JURISTEN, INDUSTRIEEL INGENIEURS,...

ADJUNCT VAN DE DIRECTEUR (ALGEMENE KWALIFICATIE) (M/V) ALLE UNIVERSITAIREN, ECONOMEN, JURISTEN, INDUSTRIEEL INGENIEURS,... ADJUNCT VAN DE DIRECTEUR (ALGEMENE KWALIFICATIE) (M/V) ALLE UNIVERSITAIREN, ECONOMEN, JURISTEN, INDUSTRIEEL INGENIEURS,... MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP, DE VLAAMSE WETENSCHAPPELIJKE INSTELLINGEN

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. Entiteit

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. Entiteit SELECTIEREGLEMENT domeinverantwoordelijke (M/V) statutaire functie, rang A1 graad adjunct van de directeur Departement Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid Vlaamse Infolijn Standplaats Brussel Selectienummer

Nadere informatie

MANAGING EDITOR (M/V)

MANAGING EDITOR (M/V) Toerisme Vlaanderen werft aan met een werfreserve van 2 jaar in contractueel dienstverband:: MANAGING EDITOR (M/V) Afdeling: Entiteit: Niveau: Graad: Standplaats: Bestemmingspromotie Toerisme Vlaanderen

Nadere informatie

het binnenlands bestuur: bestuurlijke aspecten van de lokale en provinciale overheden met het oog op hun bestuurskwaliteit;

het binnenlands bestuur: bestuurlijke aspecten van de lokale en provinciale overheden met het oog op hun bestuurskwaliteit; SELECTIEREGLEMENT Administratieve medewerker (m/v) Statutaire functie, rang C1 graad medewerker met standplaats Leuven Beleidsdomein Bestuurszaken Agentschap voor Binnenlands Bestuur Afdeling Vlaams-Brabant

Nadere informatie

JUNIOR ACCOUNT MANAGER (M/V) (CONTRACTUEEL ONBEPAALDE DUUR)

JUNIOR ACCOUNT MANAGER (M/V) (CONTRACTUEEL ONBEPAALDE DUUR) Het Facilitair Bedrijf werft aan in contractueel dienstverband JUNIOR ACCOUNT MANAGER (M/V) (CONTRACTUEEL ONBEPAALDE DUUR) Afdeling: Account Management Beleidsdomein: Bestuurszaken Niveau: B Graad: Deskundige

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement CONTRACTBEHEERDER (M/V)

Functiebeschrijving en selectiereglement CONTRACTBEHEERDER (M/V) Functiebeschrijving en selectiereglement CONTRACTBEHEERDER (M/V) Statutaire functie Rang B1, graad deskundige Beleidsdomein Bestuurszaken, Agentschap voor Overheidspersoneel, GVDC Standplaats: Brussel

Nadere informatie

De Vlaamse Belastingdienst maakt deel uit van het Vlaams ministerie van Financiën en Begroting.

De Vlaamse Belastingdienst maakt deel uit van het Vlaams ministerie van Financiën en Begroting. SELECTIEREGLEMENT Financieel beheerder (m/v) Beleidsdomein: Financiën en Begroting Agentschap Vlaamse Belastingdienst Afdeling: Inning en regelgeving Statutaire functie, rang C1 Graad: medewerker Standplaats:

Nadere informatie

MATERIESPECIALIST FINANCIËN (M/V)

MATERIESPECIALIST FINANCIËN (M/V) De Vlaamse Landmaatschappij werft aan in statutair dienstverband: MATERIESPECIALIST FINANCIËN (M/V) Afdeling: Algemene diensten Graad en rang: adjunct van de directeur, A1 Standplaats: Brussel DE ORGANISATIE

Nadere informatie

MEDEWERKER CREATIEF EUROPA DESK MEDIA (M/V)

MEDEWERKER CREATIEF EUROPA DESK MEDIA (M/V) Het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media werft aan in contractueel dienstverband: MEDEWERKER CREATIEF EUROPA DESK MEDIA (M/V) Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Cultuur, Jeugd, Sport en Media

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER ORGANISATIE-

BELEIDSMEDEWERKER ORGANISATIE- BELEIDSMEDEWERKER ORGANISATIE- ONTWIKKELING (M/V) (CONTRACT ONBEPAALDE DUUR, NIVEAU A) Wil je meebouwen aan een kwaliteitsvolle overheid? Wij zoeken momenteel een enthousiaste medewerker die met ons wil

Nadere informatie

MARKETINGMANAGER (M/V)

MARKETINGMANAGER (M/V) Toerisme Vlaanderen werft aan met een werfreserve van 2 jaar in contractueel dienstverband: MARKETINGMANAGER (M/V) Afdeling: Entiteit: Niveau: Graad: Standplaats: Marketing Toerisme Vlaanderen A111 Adjunct

Nadere informatie

STUDIE-INGENIEUR STABILITEIT(M/V)

STUDIE-INGENIEUR STABILITEIT(M/V) Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband met een contract van onbepaalde duur : STUDIE-INGENIEUR STABILITEIT(M/V) Beleidsdomein: Afdeling: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

CONSULENT CORPORATE COMMUNICATION (M/V)

CONSULENT CORPORATE COMMUNICATION (M/V) Toerisme Vlaanderen werft aan met een werfreserve met rangschikking van 2 jaar in statutair dienstverband: CONSULENT CORPORATE COMMUNICATION (M/V) Team: Entiteit: Niveau: Graad: Standplaats: Operating

Nadere informatie

De Vlaamse Landmaatschappij werft aan in statutair dienstverband: PROGRAMMEUR (M/V)

De Vlaamse Landmaatschappij werft aan in statutair dienstverband: PROGRAMMEUR (M/V) De Vlaamse Landmaatschappij werft aan in statutair dienstverband: PROGRAMMEUR (M/V) Afdeling: AIG 1 GIS-VLM Graad en rang: programmeur, B1 Standplaats: Brussel DE ORGANISATIE De Vlaamse Landmaatschappij

Nadere informatie

SENIOR MEETING MANAGER (M/V)

SENIOR MEETING MANAGER (M/V) Toerisme Vlaanderen werft aan met een werfreserve met rangschikking van 2 jaar in statutair dienstverband: SENIOR MEETING MANAGER (M/V) Afdeling: Entiteit: Niveau: Graad: Standplaats: Marketing Toerisme

Nadere informatie

TECHNISCH RAADGEVERS GOEDKEURING VOERTUIGEN

TECHNISCH RAADGEVERS GOEDKEURING VOERTUIGEN Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband (contract bepaalde duur tot 31 december 2016): TECHNISCH RAADGEVERS GOEDKEURING VOERTUIGEN Beleidsdomein: Afdeling:

Nadere informatie