analist ontwikkelaar / programmeur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "analist ontwikkelaar / programmeur"

Transcriptie

1 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen. Elk individu is een unieke persoonlijkheid met eigen interesses en ambities en moet zich intellectueel en creatief kunnen ontplooien. Onze 700 scholen verspreid over Vlaanderen en Brussel maken hier werk van voor om en bij de leerlingen en cursisten. De centrale administratie met vestigingsplaatsen in Brussel, Gent en Hasselt - werkt dienstverlenend ten behoeve van de scholengroepen en scholen en wenst op korte termijn een wervingsreserve aan te leggen voor volgende functie: analist ontwikkelaar / programmeur Doel van de functie De dienst ICT binnen de centrale administratie van het GO! wenst in het kader van de doelstelling het GO! centraal als ICT-dienstverlener een applicatieplatform op te zetten gebaseerd op een SOA model. Het is de bedoeling om via een team van ontwikkelaars snel en flexibel een platform met webgebaseerde applicaties uit te bouwen waardoor de verwerking van gegevens van centrale databanken kan worden gegarandeerd. Het gaat om een veranderlijke omgeving waardoor snelle analyse en ontwikkeling noodzakelijk zijn. Jobinhoud Je zal worden ingeschakeld als analist - ontwikkelaar binnen de dienst ICT die ondergebracht is onder de afdeling Financiën en volgende opdrachten zullen er tot je takenpakket behoren : - ondersteunen en verder uitbouwen van de standaard bouwblokken van de SOAomgeving - bewaken van dit platform zodat de standaardelementen binnen de ontwikkelingen gehandhaafd blijven - ontwikkelen van nieuwe webgebaseerde applicaties op basis van het standaardmodel en in regel met de Application Lifecycle Management -afspraken binnen het volledige ICT-team (behoeftenbeheer, design, modelleren, testen, )

2 2 - zich eigen maken van de bestaande omgeving en applicaties met als opdracht continue optimalisatie - onderhouden en aanpassen van alle applicaties in het kader van de ITIL-processen die door de ICT organisatie lopen Profiel A. Technische competenties : Je beschikt over een goede kennis van en hebt bij voorkeur praktische ervaring opgedaan in een professionele omgeving met : objectgeoriënteerd programmeren ; kennis van of ervaring met programmeren in een.netomgeving of Java is een pluspunt de belangrijkste analysemethoden en kan ze toepassen webtechnologie (CSS, Javascript, HTML, HTMX, ) de algemene principes van een operating system de client/server technologie en kan deze praktisch toepassen de werking en principes van relationele databanken SQL bevraging van RDBM-systemen en kan dit praktisch toepassen XML en het genereren of verwerken ervan in RDBM-systemen de principes van een datawarehouse Je bent bovendien bereid om tijdens een inwerkperiode volgende kennis op te bouwen : gebruik van SQLserver Manager voor het modelleren van databankstructuren programmeren met achterliggende Web Service Software Factory ontwikkeling binnen Sharepointomgeving programmeren in een.net of Java-omgeving inhoudelijke en technische kennis opdoen van maatapplicaties B. Persoonsgebonden competenties : Voortdurend verbeteren : Voortdurend verbeteren van het eigen functioneren en van de werking van de entiteit, door de bereidheid om te leren en mee te groeien met veranderingen. Samenwerken : Met het oog op het algemeen belang een bijdrage leveren aan een gezamenlijk resultaat op het niveau van een team, entiteit of de organisatie, ook als dat niet meteen van persoonlijk belang is.

3 3 Klantgerichtheid : Met het oog op het dienen van het algemeen belang, de legitieme behoeften van verschillende soorten (interne en externe) klanten onderkennen en er adequaat op reageren. Betrouwbaarheid : Handelen vanuit de codes van integriteit, zorgvuldigheid, objectiviteit, gelijke behandeling, correctheid en transparantie uitgaande van de basisregels, sociale en ethische normen (diversiteit, milieuzorg, ). Afspraken nakomen en zijn verantwoordelijkheid nemen. Probleemanalyse (analytisch denken) : Een probleem duiden in zijn verbanden. Op een efficiënte wijze op zoek gaan naar aanvullende, relevante informatie. Nauwgezetheid : Taken nauwgezet en met zin voor detail volbrengen. Gepast omgaan met materialen. Organiseren : De benodigde acties, tijd en middelen aangeven en die elementen coördineren om de doelstellingen te bereiken conform de planning. Deelnemingsvoorwaarden Je beschikt over een diploma dat toegang verleent tot de graad van programmeur binnen de Vlaamse overheid (bachelor/hoger onderwijs korte type informaticaverwante richtingen). Laatstejaarsstudenten van het academiejaar kunnen deelnemen maar zullen pas in dienst kunnen treden na het behalen van het vereiste diploma. Op de uiterste inschrijvingsdatum dien je bovendien aan volgende toelatingsvoorwaarden te voldoen eigen aan functies bij de diensten van de Vlaamse overheid: - je hebt een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de beoogde betrekking; - je geniet de burgerlijke en politieke rechten; - je hebt aan de dienstplichtwetten voldaan; - je bezit de medische geschiktheid die vereist is voor de uit te oefenen functie; - je bent onderdaan van een land dat behoort tot de Europese Economische Ruimte of Zwitserland.

4 4 De Vlaamse overheid wil de samenleving waarvoor zij zich inzet zo goed mogelijk weerspiegelen. Kandidaten worden dan ook geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst of handicap. Als je een handicap hebt, laat ons dat dan vooraf weten. We zorgen ervoor dat je in de best mogelijke omstandigheden kunt deelnemen aan de selecties. Selectieprocedure Het selectieprogramma is als volgt samengesteld: 1. CV-screening : Enkel de kandidaten die aan de diplomavoorwaarde voldoen kunnen deelnemen aan de verdere selectieprocedure. 2. Preselectie : Afhankelijk van het aantal kandidaten kunnen er voorafgaand aan een oriënterend interview één of meer redeneerproeven worden georganiseerd. Enkel de best gerangschikte kandidaten en geslaagde kandidaten worden in dat geval uitgenodigd voor een oriënterend interview. Tijdens het oriënterend interview wordt gepeild naar de inpasbaarheid binnen de organisatie, de motivatie voor de functie, de communicatieve vaardigheden en functionele kennis van de kandidaten. De kandidaten krijgen een beoordeling geschikt/niet geschikt. Om verder te gaan in de procedure moet je een beoordeling geschikt behalen. 3. Generiek gedeelte : Het gaat hierbij om een psychotechnische screening met een competentiegericht interview, een persoonlijkheidsvragenlijst en een plannings- en organisatieoefening. De kandidaten krijgen een beoordeling geschikt/niet geschikt. Om verder te gaan in de selectieprocedure moet je een beoordeling geschikt behalen. De geschikt bevonden kandidaten behalen een vrijstelling voor het generieke gedeelte van functies van rang B1 bij het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap. 4. Functiespecifiek gedeelte : Dit bestaat uit een jurygesprek waarin aspecten als vaktechnische kennis, wederzijdse verwachtingen, inpasbaarheid binnen het team, motivatie, besproken worden. Enkel de geschikt bevonden kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve die 2 jaar geldig blijft maar verlengbaar is. Bij een nieuwe vacature kunnen de kandidaten opgeroepen worden voor een bijkomend gesprek of kan de meest geschikte kandidaat uit de reserve worden gekozen. De kandidaten kunnen op hun vraag feedback krijgen over hun resultaten en dit vanaf het moment dat de procedure afgelopen is.

5 5 Inschrijving Inschrijven voor deelname aan het wervingsexamen kan tot uiterlijk 15 juni 2009 door het sturen van een sollicitatiebrief en gedetailleerd CV (met duidelijke vermelding van de functie) naar : Jobpunt Vlaanderen Tav Sara Calmein Technologielaan Heverlee Of bij voorkeur naar : sollicitaties@jobpunt.be Houders van een buitenlands diploma sturen een attest van gelijkwaardigheid mee. Aanbod arbeidsvoorwaarden - je komt terecht in een dynamische organisatie die oog heeft voor innovatie en die een permanente verbetering van de dienstverlening nastreeft - je krijgt ruime mogelijkheden inzake vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen - je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie (oa 35 dagen vakantie per jaar en een systeem van glijdende werktijden). Tijdens de schoolvakanties is er professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar. - je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en je hospitalisatieverzekering worden vergoed - je ontvangt maaltijdcheques (5 euro per gewerkte dag) - je wordt aangeworven in de graad van programmeur (rang B1) met bijhorende salarisschaal B 121. De minimum aanvangswedde bedraagt ,62 (bruto jaarsalaris - reeds aangepast aan huidige index, reglementaire toelagen niet inbegrepen), je bruto maandsalaris is dan 2.128,55. - relevante privé-ervaring kan tot 9 jaar worden gehonoreerd - je eerste maanden vormen een proefperiode met een individueel vormingsprogramma Contactgegevens Wens je meer te weten over de inhoud van de functie? Dan kan je terecht bij : de heer Jan Buytaert IT-manager 02/ ; jan.buytaert@g-o.be

6 6 Heb je vragen over de selectieprocedure? Richt je dan tot : mevrouw Martine De Cuyper HR-manager 02/ ; martine.de.cuyper@g-o.be

Als deskundige HVAC zal je worden ingeschakeld binnen de afdeling Infrastructuur en wordt het volgende van je verwacht :

Als deskundige HVAC zal je worden ingeschakeld binnen de afdeling Infrastructuur en wordt het volgende van je verwacht : 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

informaticus Doel van de functie Jobinhoud

informaticus Doel van de functie Jobinhoud 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

managementassistent afgevaardigd bestuurder

managementassistent afgevaardigd bestuurder 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

architect - projectbegeleider

architect - projectbegeleider 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

projectverantwoordelijke FMIS

projectverantwoordelijke FMIS 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

informaticus - databasebeheer

informaticus - databasebeheer 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

A1 / adjunct van de directeur. Organisatieondersteuning

A1 / adjunct van de directeur. Organisatieondersteuning Vacature Organisatieondersteuning Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale,

Nadere informatie

Vacature. Jurist GO! Technische gegevens vacature. Doel van de functie. Jobinhoud

Vacature. Jurist GO! Technische gegevens vacature. Doel van de functie. Jobinhoud Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers realiseert

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving.

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving. SELECTIEREGLEMENT Controleur teeltmateriaal specialist (M/V) statutaire functie, rang C1 graad Technicus met standplaats Leuven Afdeling ALV Productkwaliteitsbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen. Vacaturenummer 2014_046

SELECTIEREGLEMENT. Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen. Vacaturenummer 2014_046 SELECTIEREGLEMENT Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen Vacaturenummer 2014_046 Entiteit Afdeling Rang Graad Plaats van tewerkstelling Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Vacaturenummer 2014_047. Agentschap voor Landbouw en Visserij. Markt- en inkomensbeheer

SELECTIEREGLEMENT. Vacaturenummer 2014_047. Agentschap voor Landbouw en Visserij. Markt- en inkomensbeheer SELECTIEREGLEMENT Contractuele functie Controleagent Vacaturenummer 2014_047 Entiteit Afdeling Rang Graad Plaats van tewerkstelling Agentschap voor Landbouw en Visserij Markt- en inkomensbeheer B1 Deskundige

Nadere informatie

Vacature. beleidsadviseur. Technische gegevens vacature. Doel van de functie

Vacature. beleidsadviseur. Technische gegevens vacature. Doel van de functie Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

In de afdeling Markt- en Inkomensbeheer werk je in teamverband mee aan de administratieve behandeling van steunaanvragen en andere dossiers.

In de afdeling Markt- en Inkomensbeheer werk je in teamverband mee aan de administratieve behandeling van steunaanvragen en andere dossiers. SELECTIEREGLEMENT Dossierbehandelaar (M/V) statutaire functie, rang C1 graad medewerker met standplaats Antwerpen Afdeling ALV Markt- en inkomensbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij Selectienummer

Nadere informatie

Kennismanager Infrastructuur

Kennismanager Infrastructuur Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Projectmanager Infrastructuur

Projectmanager Infrastructuur Vacature In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers

Nadere informatie

Meer informatie over de afdeling Applicaties en de positionering in het Vlaams ministerie Financiën en Begroting vind je op fin.vlaanderen.be.

Meer informatie over de afdeling Applicaties en de positionering in het Vlaams ministerie Financiën en Begroting vind je op fin.vlaanderen.be. SELECTIEREGLEMENT Deskundige Functionele Ondersteuning (M/V) Statutaire functie, rang B1 Graad: deskundige Departement Financiën en Begroting Afdeling Applicaties Standplaats Brussel Selectienummer 20597

Nadere informatie

projectmanager Infrastructuur

projectmanager Infrastructuur Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt 30 bemiddelaars Servicelijn Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Brugge, Gent, Brussel,

Nadere informatie

VERANTWOORDELIJKE 3D-ONTWERPEN (M/V)

VERANTWOORDELIJKE 3D-ONTWERPEN (M/V) Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: VERANTWOORDELIJKE 3D-ONTWERPEN (M/V) Afdeling: Waterbouwkundig laboratorium Beleidsdomein: Mobiliteit en Openbare

Nadere informatie

Beleidsthemabeheerder patrimonium- en gebouwenbeheer GO!

Beleidsthemabeheerder patrimonium- en gebouwenbeheer GO! Vacature In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers

Nadere informatie

GRIFFIEMEDEWERKER (M/V)

GRIFFIEMEDEWERKER (M/V) De Raad voor Vergunningsbetwistingen werft aan in contractueel dienstverband met een contract van 3 jaar: GRIFFIEMEDEWERKER (M/V) Niveau: Graad: Standplaats: C Medewerker Koning Albert II-laan 35, 1030

Nadere informatie

DESKUNDIGE PLANNING EN ORGANISATIE (CONTRACT VAN 1 JAAR, MET MOGELIJKHEID TOT VERLENGING)

DESKUNDIGE PLANNING EN ORGANISATIE (CONTRACT VAN 1 JAAR, MET MOGELIJKHEID TOT VERLENGING) De afdeling Naric & Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen zoekt voor het team Examencommissie secundair onderwijs een contractuele DESKUNDIGE

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving.

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext. 2. Takenpakket. Zie functieomschrijving. SELECTIEREGLEMENT Bio ingenieur dossierverantwoordelijke (M/V) statutaire functie, rang A1 graad Ingenieur met standplaats Koning Astridlaan 50 bus 6, 3500 Hasselt Afdeling ALV Markt- en inkomensbeheer

Nadere informatie

Flanders Investment and Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, werft aan in statutair dienstverband:

Flanders Investment and Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, werft aan in statutair dienstverband: Vlaaaamssee oovveerrhheei idd Flanders Investment and Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, werft aan in statutair dienstverband: AREAMANAGER (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Graad:

Nadere informatie

APPLICATIEBEHEERDER (M/V)

APPLICATIEBEHEERDER (M/V) Het intern Verzelfstandigd Agentschap Centrale Accounting werft aan in contractueel dienstverband: APPLICATIEBEHEERDER (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Systeemexploitatie Financiën

Nadere informatie

Projectmanager PPS Infrastructuur

Projectmanager PPS Infrastructuur Vacature Selectiereglement In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities.

Nadere informatie

DOSSIERBEHEERDER PERSONEELS- EN LOONADMINISTRATIE (M/V)

DOSSIERBEHEERDER PERSONEELS- EN LOONADMINISTRATIE (M/V) De Managementondersteunende diensten (MOD) van het departement Onderwijs en Vorming werft aan in contractueel verband : DOSSIERBEHEERDER PERSONEELS- EN LOONADMINISTRATIE (M/V) Vlaams ministerie van Onderwijs

Nadere informatie

FUNCTIE STAFMEDEWERKER BEHEER EN KWALITEITSCONTROLE BIJ NARIC

FUNCTIE STAFMEDEWERKER BEHEER EN KWALITEITSCONTROLE BIJ NARIC De afdeling NARIC en Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen zoekt een contractuele STAFMEDEWERKER BEHEER EN KWALITEITSCONTROLE BIJ NARIC

Nadere informatie

Beleidsthemabeheerder energie en klimaat

Beleidsthemabeheerder energie en klimaat Selectiereglement In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000

Nadere informatie

EEN PROGRAMMEUR (M/V)

EEN PROGRAMMEUR (M/V) Het Intern Verzelfstandigd Agentschap Wonen-Vlaanderen werft aan in contractueel dienstverband: EEN PROGRAMMEUR (M/V) Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Ruimtelijke ordening, woonbeleid en onroerend

Nadere informatie

BELEIDSONDERSTEUNER LANDBOUWSTATISTIEK (M/V)

BELEIDSONDERSTEUNER LANDBOUWSTATISTIEK (M/V) De afdeling Monitoring en Studie van het departement Landbouw en Visserij werft aan in contractueel dienstverband: BELEIDSONDERSTEUNER LANDBOUWSTATISTIEK (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een schatter/onderhandelaar

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting

Nadere informatie

Agentschap voor Facilitair Management

Agentschap voor Facilitair Management SELECTIEREGLEMENT Teamhoofd Strategische Inkoop (M/V) Afdeling klanten en ondersteuning statutaire functie, rang A2 graad: adviseur standplaats: Brussel Selectienummer: 15138 1. Functiecontext Het (AFM)

Nadere informatie

HELPDESKBEHEERDER. De vacature situeert zich binnen de helpdesk WebEDISON van de afdeling ICT.

HELPDESKBEHEERDER. De vacature situeert zich binnen de helpdesk WebEDISON van de afdeling ICT. Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) van het Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming zoekt 1 contractuele HELPDESKBEHEERDER Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Entiteit Agentschap voor

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt 3 medewerkers onderhoud gebouwen Contractueel: contract onbepaalde duur Niveau: D Rang: D1 Graad: technisch assistent

Nadere informatie

Administratief ondersteuner aanbesteding en gunning

Administratief ondersteuner aanbesteding en gunning Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

2 JURISTEN MOBILITEIT EN OPENBARE WERKEN(M/V)

2 JURISTEN MOBILITEIT EN OPENBARE WERKEN(M/V) Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: 2 JURISTEN MOBILITEIT EN OPENBARE WERKEN(M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Afdeling Juridische

Nadere informatie

Projectleider Integraalplannen

Projectleider Integraalplannen Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER ALGEMENE EN PSYCHIATRISCHE ZIEKENHUIZEN (M/V)

BELEIDSMEDEWERKER ALGEMENE EN PSYCHIATRISCHE ZIEKENHUIZEN (M/V) Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid werft aan in contractueel dienstverband BELEIDSMEDEWERKER ALGEMENE EN PSYCHIATRISCHE ZIEKENHUIZEN (M/V) Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Welzijn, Volksgezondheid

Nadere informatie

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 polyvalent deskundige (CODO-contract: onbepaalde duur)

Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 polyvalent deskundige (CODO-contract: onbepaalde duur) Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan in contractueel verband: 1 polyvalent deskundige (CODO-contract: onbepaalde duur) Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Entiteit Agentschap

Nadere informatie

ONDERZOEKSMEDEWERKER DYNAMISCHE VERKEERSMODELLEN

ONDERZOEKSMEDEWERKER DYNAMISCHE VERKEERSMODELLEN FUNCTIEBESCHRIJVING - SELECTIEREGLEMENT Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: ONDERZOEKSMEDEWERKER DYNAMISCHE VERKEERSMODELLEN (M/V) Afdeling: Beleidsdomein:

Nadere informatie

SYSTEEMBEHEERDER WINDOWS SERVER EN SHAREPOINTOMGEVING (M/V)

SYSTEEMBEHEERDER WINDOWS SERVER EN SHAREPOINTOMGEVING (M/V) Het Departement Financiën en Begroting werft aan in statutair dienstverband: SYSTEEMBEHEERDER WINDOWS SERVER EN SHAREPOINTOMGEVING (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Informatica

Nadere informatie

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen werft aan in contractueel dienstverband:

Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen werft aan in contractueel dienstverband: Het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen werft aan in contractueel dienstverband: ERFGOEDBEWAKER (M/V) Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Cultuur, Jeugd, Sport en Media D Technisch Assistent

Nadere informatie

1 TEKENAAR / TECHNISCH ONTWERPER (M/V)

1 TEKENAAR / TECHNISCH ONTWERPER (M/V) SELECTIEREGLEMENT 1 TEKENAAR / TECHNISCH ONTWERPER (M/V) statutaire functie, niveau A graad Adjunct van de directeur standplaats Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20 bus 6, 1000 Brussel Afdeling

Nadere informatie

INFORMATICUS (M/V) SYSTEEM / DATABASEBEHEERDER

INFORMATICUS (M/V) SYSTEEM / DATABASEBEHEERDER De Vlaamse Landmaatschappij werft aan in statutair dienstverband: INFORMATICUS (M/V) SYSTEEM / DATABASEBEHEERDER Afdeling: AIG & GIS-VLM Graad en rang: Informaticus, A1 Standplaats: Brussel DE ORGANISATIE

Nadere informatie

Beheerder vastgoedportefeuille GO! (Beleidsthemabeheerder patrimonium- en gebouwenbeheer)

Beheerder vastgoedportefeuille GO! (Beleidsthemabeheerder patrimonium- en gebouwenbeheer) Vacature Selectiereglement In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities.

Nadere informatie

Eindredacteur-taaladviseur. 1. Het publicatiefonds van het GO! (en bij uitbreiding alle printcommunicatie) beheren 2. Taaladvies verstrekken

Eindredacteur-taaladviseur. 1. Het publicatiefonds van het GO! (en bij uitbreiding alle printcommunicatie) beheren 2. Taaladvies verstrekken Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

STUDIE-INGENIEUR STABILITEIT(M/V)

STUDIE-INGENIEUR STABILITEIT(M/V) Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband met een contract van onbepaalde duur : STUDIE-INGENIEUR STABILITEIT(M/V) Beleidsdomein: Afdeling: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

JURIST HAVENS EN MARITIEME ZAKEN(M/V)

JURIST HAVENS EN MARITIEME ZAKEN(M/V) Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: JURIST HAVENS EN MARITIEME ZAKEN(M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Afdeling Juridische Dienstverlening

Nadere informatie

Projectleider Integraalplannen

Projectleider Integraalplannen Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving statutaire functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving statutaire functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving statutaire functie VDAB zoekt een consulent HRM Statutair Niveau: B Rang: B1 Graad: Deskundige Met standplaats: Centrale Dienst Keizerslaan 11 te

Nadere informatie

Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI)

Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI) Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI) Afdeling Scholen Basisonderwijs, CLB en Deeltijds Kunstonderwijs Functiefamilie middenkader 1. Kandidatuurstelling

Nadere informatie

3 projectleiders integraalplannen

3 projectleiders integraalplannen 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen. Elke leerling is een unieke persoonlijkheid met specifieke interesses en ambities en moet zich intellectueel

Nadere informatie

De MOD telt een 30-tal personeelsleden. Het team personeel verzorgt alle aspecten van het personeelsbeheer en is aanspreekpunt voor personeelszaken.

De MOD telt een 30-tal personeelsleden. Het team personeel verzorgt alle aspecten van het personeelsbeheer en is aanspreekpunt voor personeelszaken. SELECTIEREGLEMENT Medewerker personeel (M/V) statutaire functie, rang C1 graad medewerker met standplaats Brussel Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed Afdeling Management Ondersteunende

Nadere informatie

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken doet Vlaanderen bewegen: langs de weg, over het water en door de lucht.

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken doet Vlaanderen bewegen: langs de weg, over het water en door de lucht. SELECTIEREGLEMENT Interne communicatieverantwoordelijke (M/V) statutaire functie, rang B1 graad Deskundige standplaats Antwerpen Waterbouwkundig Laboratorium Departement Mobiliteit en Openbare Werken Selectienummer

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. generiek-specifieke selectie voor

SELECTIEREGLEMENT. generiek-specifieke selectie voor SELECTIEREGLEMENT generiek-specifieke selectie voor Beleidsmedewerker bestuurszaken (M/V) statutaire functie, rang A1 graad adjunct van de directeur met standplaats Brussel Departement Bestuurszaken, Beleidsdomein

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER BEMIDDELING (M/V)

BELEIDSMEDEWERKER BEMIDDELING (M/V) Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: BELEIDSMEDEWERKER BEMIDDELING (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Algemeen Beleid Mobiliteit

Nadere informatie

afdelingshoofd Beleid en Strategie

afdelingshoofd Beleid en Strategie Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

1 ICT-DESKUNDIGE DATAWAREHOUSE EN RAPPORTERING (M/V)

1 ICT-DESKUNDIGE DATAWAREHOUSE EN RAPPORTERING (M/V) Het Departement Financiën en Begroting werft aan in contractueel dienstverband: 1 ICT-DESKUNDIGE DATAWAREHOUSE EN RAPPORTERING (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Stafdiensten-ICT

Nadere informatie

GEGEVENSBEHEERDER VAN

GEGEVENSBEHEERDER VAN FUNCTIEBESCHRIJVING - SELECTIEREGLEMENT Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: GEGEVENSBEHEERDER VAN VERKEERS- EN ANDERE MOBILITEITSGERELATEERDE GEGEVENS

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt een vakexpert bouw Contractueel: contract onbepaalde duur Niveau: A Rang: A Graad: TPAD (Technisch pedagogisch adjunct

Nadere informatie

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid.

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid. SELECTIEREGLEMENT Projectleider bouw (M/V) Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten statutaire functie, rang A1 graad: adjunct van de directeur standplaats: Brussel werkregio: Vlaanderen

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een Coördinator handhavingscentrum kilometerheffing (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een Coördinator handhavingscentrum kilometerheffing (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een Coördinator handhavingscentrum

Nadere informatie

2 jobstudenten Administratief medewerker Team Collecties

2 jobstudenten Administratief medewerker Team Collecties / werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten Administratief medewerker Team Collecties Afdeling: Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA) Beleidsdomein: Cultuur, Jeugd, Sport

Nadere informatie

2 jobstudenten secretariaatsmedewerker afdeling marketing, communicatie en educatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen

2 jobstudenten secretariaatsmedewerker afdeling marketing, communicatie en educatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen / werft aan in contractueel dienstverband 2 jobstudenten secretariaatsmedewerker afdeling marketing, communicatie en educatie Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen Afdeling: Koninklijk Museum

Nadere informatie

De afdeling Informatie en Communicatie van het departement Onderwijs en Vorming zoekt voor het redactieteam een statutair VORMGEVER (M/V)

De afdeling Informatie en Communicatie van het departement Onderwijs en Vorming zoekt voor het redactieteam een statutair VORMGEVER (M/V) De afdeling Informatie en Communicatie van het departement Onderwijs en Vorming zoekt voor het redactieteam een statutair VORMGEVER (M/V) Afdeling Niveau Graad Standplaats Informatie en Communicatie C

Nadere informatie

ADVISEUR INTERNATIONAAL ONDERNEMEN REGIO ROESELARE-IEPER-DIKSMUIDE-VEURNE (M/V)

ADVISEUR INTERNATIONAAL ONDERNEMEN REGIO ROESELARE-IEPER-DIKSMUIDE-VEURNE (M/V) Vlaaaamssee oovveerrhheei idd Flanders Investment and Trade, het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen, werft aan in statutair dienstverband: ADVISEUR INTERNATIONAAL ONDERNEMEN REGIO ROESELARE-IEPER-DIKSMUIDE-VEURNE

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT EN FUNCTIEOMSCHRIJVING

SELECTIEREGLEMENT EN FUNCTIEOMSCHRIJVING Selectiereglement SELECTIEREGLEMENT EN FUNCTIEOMSCHRIJVING Selectieverantwoordelijke statutaire functie, niveau B rang B1 graad deskundige met standplaats Brussel Agentschap voor Overheidspersoneel, Beleidsdomein

Nadere informatie

Administratief ondersteuner aanbesteding en gunning

Administratief ondersteuner aanbesteding en gunning Vacature In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers

Nadere informatie

DESKUNDIGE IDENTIFICATIE EN FINANCIËLE DOSSIERS MESTBANK (M/V)

DESKUNDIGE IDENTIFICATIE EN FINANCIËLE DOSSIERS MESTBANK (M/V) De Vlaamse Landmaatschappij werft aan in statutair dienstverband: DESKUNDIGE IDENTIFICATIE EN FINANCIËLE DOSSIERS MESTBANK (M/V) Afdeling: Mestbank Graad en rang: deskundige, B1 Standplaats: Brussel DE

Nadere informatie

DESKUNDIGE: DOSSIERBEHANDELAAR NARIC (CONTRACT VAN 1 JAAR)

DESKUNDIGE: DOSSIERBEHANDELAAR NARIC (CONTRACT VAN 1 JAAR) De afdeling Naric & Examencommissie van het Agentschap Hoger Onderwijs, Volwassenenonderwijs, Kwalificaties en Studietoelagen zoekt voor het team Naric een contractuele DESKUNDIGE: DOSSIERBEHANDELAAR NARIC

Nadere informatie

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken doet Vlaanderen bewegen: langs de weg, over het water en door de lucht.

Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken doet Vlaanderen bewegen: langs de weg, over het water en door de lucht. SELECTIEREGLEMENT Informaticus (M/V) statutaire functie, rang A1 graad informaticus standplaats Brussel Afdeling Algemene Technische Ondersteuning Departement Mobiliteit en Openbare Werken Selectienummer

Nadere informatie

MEDEWERKER CREATIEF EUROPA DESK MEDIA (M/V)

MEDEWERKER CREATIEF EUROPA DESK MEDIA (M/V) Het Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media werft aan in contractueel dienstverband: MEDEWERKER CREATIEF EUROPA DESK MEDIA (M/V) Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Cultuur, Jeugd, Sport en Media

Nadere informatie

MEDEWERKER RUIMTELIJKE ORDENING (M/V)

MEDEWERKER RUIMTELIJKE ORDENING (M/V) Ruimte en Erfgoed afdeling Antwerpen werft een medewerker aan in contractueel dienstverband van onbepaalde duur. MEDEWERKER RUIMTELIJKE ORDENING (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V)

Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker Buitenlandse zendingen

Nadere informatie

1 polyvalent ondersteuner

1 polyvalent ondersteuner Het Agentschap Voor Onderwijsdiensten (AgODi) werft aan : 1 polyvalent ondersteuner Vlaams ministerie van Onderwijs en Vorming Entiteit Agentschap voor Onderwijsdiensten Afdeling Stafdienst Niveau B Graad

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT ////////////////////////////////////////////////// Het Departement EWI zoekt een ICT-ontwikkelaar en databeheerder via de horizontale mobiliteit Statutair Niveau: A Rang: A1 Graad: adjunct van de directeur

Nadere informatie

/ vacature /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

/ vacature ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// / vacature Het Agentschap Zorg en Gezondheid werft aan in contractueel dienstverband (contract van bepaalde duur tot en met 31/12/2016): Medewerker Tegemoetkoming Hulp aan Bejaarden Beleidsdomein Niveau

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext:

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext: SELECTIEREGLEMENT Webdesigner/grafisch designer (M/V) statutaire functie, rang B1 graad Deskundige met standplaats Brussel afdeling Planning en Coördinatie Agentschap Wegen en Verkeer, Mobiliteit en Openbare

Nadere informatie

14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE)

14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE) Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin in BRUSSEL zoekt 14 JUSTITIEASSISTENTEN VOOR DE AFDELING JUSTITIEHUIZEN (MET AANLEG WERFRESERVE) Contractueel onbepaalde duur Functieomschrijving Heb je interesse

Nadere informatie

1 HALFTIJDSE DOSIERBEHEEERDER HYPOTHECAIRE KREDIETVERLENING (HERENTALS)

1 HALFTIJDSE DOSIERBEHEEERDER HYPOTHECAIRE KREDIETVERLENING (HERENTALS) De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) werft aan in contractueel dienstverband: //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

De programmeur maakt deel uit van het ICT-team binnen de stafdienst, dat instaat voor de organisatieondersteuning.

De programmeur maakt deel uit van het ICT-team binnen de stafdienst, dat instaat voor de organisatieondersteuning. SELECTIEREGLEMENT Programmeur (M/V) Contractuele functie, rang A1 graad Adjunct van de directeur met standplaats Brussel Het agentschap Wonen-Vlaanderen Ruimtelijke ordening, Woonbeleid en Onroerend erfgoed

Nadere informatie

Projectleider Integraalplannen (Architect- Stedenbouwkundig ontwerper)

Projectleider Integraalplannen (Architect- Stedenbouwkundig ontwerper) Vacature Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

2 DESKUNDIGEN MESTVERWERKING (M/V)

2 DESKUNDIGEN MESTVERWERKING (M/V) De Vlaamse Landmaatschappij werft aan in statutair dienstverband: 2 DESKUNDIGEN MESTVERWERKING (M/V) Afdeling: Mestbank Graad en rang: deskundige, B1 Standplaats: Brussel DE ORGANISATIE De Vlaamse Landmaatschappij

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT

ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF DESKUNDIGE SECRETARIAAT Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Wegen en

Nadere informatie

INDUSTRIEEL INGENIEUR (M/V)

INDUSTRIEEL INGENIEUR (M/V) FUNCTIEBESCHRIJVING - SELECTIEREGLEMENT Het Departement Mobiliteit en Openbare Werken werft aan in contractueel dienstverband: INDUSTRIEEL INGENIEUR (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

hoofdmedewerker boekhouding (M/V)

hoofdmedewerker boekhouding (M/V) De Managementondersteunende Diensten van het departement Economie, Wetenschap en Innovatie gaan via de interne arbeidsmarkt over tot een bevordering in de graad van: Hoofdmedewerker boekhouding (M/V) Afdeling,

Nadere informatie

1 FUNCTIECONTEXT 2 TAKENPAKKET. functiebeschrijving en selectiereglement. Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen (M/V)

1 FUNCTIECONTEXT 2 TAKENPAKKET. functiebeschrijving en selectiereglement. Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// //// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt 2 specialisten/juristen

Nadere informatie

4 ADMINISTRATIEVE MEDEWERKERS RENOVATIE- VERBETERINGS- EN

4 ADMINISTRATIEVE MEDEWERKERS RENOVATIE- VERBETERINGS- EN / type document De afdeling Tegemoetkomingen van het Intern Verzelfstandigd Agentschap Wonen-Vlaanderen werft aan in contractueel dienstverband: 4 ADMINISTRATIEVE MEDEWERKERS RENOVATIE- VERBETERINGS- EN

Nadere informatie

Medewerker personeel (M/V)

Medewerker personeel (M/V) Het ministerie Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed werft aan in statutair dienstverband: Medewerker personeel (M/V) Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats: Management ondersteunende

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING en SELECTIEREGLEMENT

FUNCTIEBESCHRIJVING en SELECTIEREGLEMENT FUNCTIEBESCHRIJVING en SELECTIEREGLEMENT Goederenbeheerder (M/V) statutaire functie, rang A1, graad adjunct van de directeur beleidsdomein Bestuurszaken, Agentschap Facilitair Bedrijf, Afdeling Centrale

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN

ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF-FINANCIEEL DESKUNDIGE CONTRACTEN Afdeling: Beleidsdomein: Niveau: Graad: Standplaats:

Nadere informatie

Agentschap voor Natuur en Bos zoekt 1 groenarbeider voor Willebroek

Agentschap voor Natuur en Bos zoekt 1 groenarbeider voor Willebroek functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt 1 groenarbeider voor Willebroek

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Functiebeschrijving en selectiereglement / Departement Cultuur, Jeugd en Media zoekt Dossierbeheerder Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Arenbergstraat 9, 1000 Brussel /

Nadere informatie

De afdeling Hoger Onderwijs en Volwassenenonderwijs van het departement Onderwijs en Vorming werft aan: een contractueel

De afdeling Hoger Onderwijs en Volwassenenonderwijs van het departement Onderwijs en Vorming werft aan: een contractueel www.onderwijs.vlaanderen.be De afdeling Hoger Onderwijs en Volwassenenonderwijs van het departement Onderwijs en Vorming werft aan: een contractueel BELEIDSONDERSTEUNE ELEIDSONDERSTEUNER STATISTISCH ANALIST

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Het Agentschap Wegen en Verkeer werft aan in contractueel dienstverband (contract onbepaalde duur): ADMINISTRATIEF MEDEWERKER SECRETARIAAT Beleidsdomein: Agentschap: Adeling: Graad: Standplaats: Mobiliteit

Nadere informatie

1 MEDEWERKER FINANCIËLE VERRICHTINGEN WOONACTOREN (M/V)

1 MEDEWERKER FINANCIËLE VERRICHTINGEN WOONACTOREN (M/V) De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) werft aan in contractueel dienstverband: //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie