Wat is nieuw? FS Performance versie 2.9. Algemeen. Dashboard. Licentie informatie. Aantal activiteiten. Finse vertaling. Direct naar vandaag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat is nieuw? FS Performance versie 2.9. Algemeen. Dashboard. Licentie informatie. Aantal activiteiten. Finse vertaling. Direct naar vandaag"

Transcriptie

1 Wat is nieuw? FS Performance versie november 2016 In dit document staan de wijzigingen vanaf versie 2.5 tot en met versie 2.9. Algemeen Licentie informatie Wanneer vanuit het Documentatie menu gekozen wordt voor informatie over FS Performance wordt nu informatie over welke rechten de nu ingelogde gebruiker heeft en de informatie over de huidige versie ook een mogelijkheid getoond om de licentie informatie op te vragen. De licentie informatie geeft weer welke onderdelen van FS Performance wel dan niet geactiveerd zijn. Aantal activiteiten Met ingang van deze versie is het maximaal aantal activiteiten verhoogd van 999 naar 9999 in combinatie met een Smartline readers of FS reader. Finse vertaling FS Performance is nu ook beschikbaar in het Fins. Dashboard Direct naar vandaag Het dashboard heeft nu naast een knop om naar de vorige dag en volgende dag te navigeren nu ook de mogelijkheid om direct weer terug te navigeren naar vandaag. Aparte keuzes voor teelten, categorieën en labels Om te bepalen van welke medewerkers er gegevens in het dashboard getoond moeten worden is er nu een aparte selectie mogelijkheid voor teelt, categorie en label. Hiermee kan dus een selectie gemaakt worden van de medewerkers die gewerkt hebben in bijv. teelt A, in de categorie vaste medewerkers zit en het label team B hebben.

2 Meerdere teelten Tevens is toegevoegd dat voor al deze selecties er nu meerdere keuzes mogelijk zijn. Dus bijv. de medewerkers van teelt A en teelt B. Teeltkeuze bij sorteringsdashboards Bij de sorteringsdashboard is het nu ook mogelijk om een teelt selectie te maken. Weekselectie Voor de dashboards medewerker prestatie, kwaliteit en medewerker prestatie en kwaliteit is het nu ook mogelijk om de informatie voor een hele week te presenteren in het dashboard. Keuzes zijn huidige week, vorige week en laatste 7 dagen. Teeltproductie In het teeltproductie Dashboard is het nu mogelijk om te kiezen op welke manier de productie per teelt weergegeven moet worden. Keuzes zijn aantal (kilo), aantal (kilo)/m2 of beide. Operationele rapporten Betaalde uren De betaalde uren zijn weer toegevoegd aan de operationele rapporten. Gewasregistraties Mogelijkheid toegevoegd om via de operationele rapporten ook de operationele gewas registraties afkomstig van de FS Performance module Gewasregistratie te rapporteren. De template gewasregistraties biedt de mogelijkheid om te kiezen welke gewasregistraties van welke locatie (kas, teelt, telvak en/of plant) er getoond moeten worden. Uiteraard is ook de periode kiesbaar waarover de registraties getoond moeten worden. De template vervangt het oude rapport zoals dat via de module Gewasregistratie opvraagbaar was. Vanuit de gewasregistratie module is het nieuwe operationele rapport ook direct op te vragen. Wanneer er eigen rapporten zijn gemaakt welke zijn gebaseerd op de gewasregistratie template zijn deze direct op te vragen vanuit de gewasregistratie module. Kwaliteitsbeoordelingen Mogelijkheid toegevoegd om via de operationele rapporten ook de operationele kwaliteitsbeoordelingen afkomstig van de FS Performance module Kwaliteitsbeoordeling te rapporteren. De template kwaliteitsbeoordeling biedt de mogelijkheid om te kiezen welke beoordelingen van welke medeweker, activiteit of locatie er getoond moeten worden. Uiteraard is ook de periode kiesbaar waarover de beoordelingen getoond moeten worden. De template vervangt het oude rapport zoals dat via de module Kwaliteitsbeoordeling opvraagbaar was.

3 Vanuit de kwaliteitsbeoordelingen module is het nieuwe operationele rapport ook direct op te vragen. Wanneer er eigen rapporten zijn gemaakt welke zijn gebaseerd op de kwaliteitsbeoordeling template zijn deze direct op te vragen vanuit de Kwaliteitsbeoordeling module. Tijd voor tijd Vanuit de operationele rapporten module kan nu ook een tijd voor tijd rapport gemaakt worden. Per medewerker is zo eenvoudig inzichtelijk te maken wat de tijd voor tijd mutaties waren en wat het totale saldo nu is. Ziekten en plagen Mogelijkheid toegevoegd om via de operationele rapporten ook de operationele registraties van ziekten en plagen afkomstig van de FS Performance module Ziekten en Plagen te rapporteren. De template ziekten en plagen biedt de mogelijkheid om te kiezen welke ziekten en/of plagen van welke locatie er getoond moeten worden. Uiteraard is ook de periode kiesbaar waarover de ziekten en plagen getoond moeten worden. De template vervangt het oude rapport zoals dat via de module ziekten en plagen opvraagbaar was. Vanuit de ziekten en plagen module is het nieuwe operationele rapport ook direct op te vragen. Wanneer er eigen rapporten zijn gemaakt welke zijn gebaseerd op de ziekten en plagen template zijn deze direct op te vragen vanuit de ziekten en plagen module. Planten Mogelijkheid om gedetailleerd rapport op te vragen m.b.t. plantdichtheid, plantdichtheid per activiteit, aantal planten, plantuitval e.d. De plantinformatie kan opgevraagd worden per teelt. Teeltconfiguratie Plantdichtheid De plantdichtheid is nu instelbaar direct in FS Performance. Plantdichtheid is in FS Performance een eigenschap van de teelt gemaakt. Voor elke (sub)teelt kan nu voor 1 of meerdere gewasactiviteiten aangegeven worden welke plantdichtheid voor die activiteit geldt gedurende de duur van de (sub) teelt. Het instellen van de plantdichtheid gebeurt grafisch waardoor er direct veel overzicht is welke plantdichtheid er op een bepaalde datum precies geldt voor een gewasactiviteit. Bij installatie van deze versie wordt voor de actieve teelten de bestaande plantdichtheid instellingen uit FS Arbeid geconverteerd naar de nieuwe manier van instellen.

4 Kopiëren van teelten + teelteigenschappen Om het aanmaken van nieuwe teelten te vereenvoudigen is het nu eenvoudig mogelijk gemaakt om een nieuwe teelt aan te maken op basis van de (bijv.) teelt die net afgesloten is. Door een afgesloten teelt te selecteren en te kiezen voor kopiëren bestaat als eerste de mogelijkheid een naam in te vullen voor de nieuwe teelt. Vervolgens kan aangegeven worden welke eigenschappen van de reeds afgesloten teelt mee gekopieerd moeten worden naar de nieuwe teelt. Keuzes zijn hierbij: relatieve start en eindtijden, sorteercombinaties, sub-teelten, plantdichtheden, paden en telvakken. Plantuitval registratie Wanneer er plantuitval is in een specifiek pad (of paden) van een teelt, kan dit nu eenvoudig vastgelegd worden. Door eerst een teelt te kiezen en vervolgens vast te leggen hoeveel planten er voor een bepaald pad (en voor welke activiteit) verloren zijn gegaan, wordt daar met de resultaat berekening die die eenheid plant heeft voor deze activiteit rekening mee gehouden. Het is ook mogelijk om planten die er weer bijgekomen zijn (door het weer inboeten van planten of het extra aanhouden van stengels) per pad weer toe te voegen. De mogelijkheid wordt geboden om de plantuitval te importeren vanuit een Excel sheet. Dit is vooral handig wanneer er uitval is op meerdere paden en voor meerdere activiteiten. De combinatie van de ingestelde plantdichtheid en de eventueel ingevoerde plantuitval bepaald dus uiteindelijk wat het aantal planten is per pad en activiteit. Personeelszaken Tijd voor tijd De tijd voor tijd functionaliteit is op een aantal punten aangepast een uitgebreid. Direct saldo kunnen wijzigen Tot nu toe kon alleen een mutatie ingevuld worden in een tijd voor tijd saldo. Nu is het ook mogelijk om direct een gewenst saldo (op een bepaalde datum) in te stellen. Extra saldo informatie In het tijd voor tijd scherm wordt (per medewerker) nu ook, naast de tijd voor tijd mutaties, nu het verloop van het saldo getoond. Kostenprofielen Invloed kwaliteitsbeoordeling op stukloon Wanneer medewerkers uitbetaald worden op basis van stukloon bestaat nu de mogelijkheid om dit mede afhankelijk te maken van de kwaliteitsbeoordeling die de medewerker ontvangen heeft. Aan de hand van de persoonlijke kwaliteitsbeoordeling van deze medewerker kan er een correctie plaatsvinden op het berekende loon.

5 Medewerker rapport Wanneer er gewerkt wordt volgens stukloon is het nu mogelijk om het deel wat meer verdiend wordt dan het standaard uurloon als bonus te presenteren. Payroll Extra kolommen Extra kolommen toegevoegd in het Payroll scherm. Toegevoegde kolommen zijn: voornaam, achternaam, label, medewerkernummer en vestiging. Door deze extra kolommen is het eenvoudiger om de getoonde medewerkers te sorteren op achternaam en/of te filteren op vestiging. Exporteren Bij het exporteren van het payroll export bestand, wordt een eventueel bestaand bestand niet overschreven maar wordt een nieuwe bestand toegevoegd. Aanmelden en/of afmelden m.b.v. vingerprints FS Performance biedt nu de mogelijkheid om een medewerker aan dan wel af te melden met zijn of haar vingerprint. Door bij de ingang van het bedrijf een Windows tablet te installeren welke gekoppeld is met een vingerprint scanner kunnen medewerkers zich aan het begin van de dag aan te melden bij FS Performance en aan het eind van de dag weer af te melden bij FS Performance. Wanneer door omstandigheden de vingerprint scanner het niet doet, is er altijd een mogelijkheid om via dezelfde tablet handmatig aan dan wel af te melden door het kiezen van hun naam dan wel invoer van hun nummer. Voordat een medewerker met zijn of haar vingerprint kan inloggen moet eerst één of meerdere vingerprint(s) gekoppeld worden aan een medewerker. Dit kan gedaan worden vanuit het medewerkers scherm wanneer er ook een vingerprint scanner aan de PC gekoppeld zit. Voor medewerkers die niet met een FS reader of Smartline reader werken is het mogelijk om ook een default activiteit in te stellen waar gedurende de dag dan de aanwezige uren op geboekt worden. Tevens is er een default taal instelbaar waarmee medewerkers welkom geheten worden nadat ze met een vingerprint zijn ingelogd. Arbeidsplanning Extra kolommen toegevoegd in het medewerker scherm van de module arbeidsplanning. Toegevoegde kolommen zijn: voornaam, achternaam, nummer, categorie, label en gemiddelde kosten per eenheid. Door deze extra kolommen is het eenvoudiger om de getoonde medewerkers te sorteren op achternaam en/of te filteren op label. Ook is nu zichtbaar wat een medewerker kost per eenheid (bijv. plant of kilo).

6 Bij het maken van een arbeidsplanning wordt de geldende plantdichtheid nu ook automatische overgenomen uit de plantdichtheid zoals deze nu ingesteld is voor de teelt. Autorisatie Om te bepalen wat iemand wel en niet mag doen binnen FS Performance zijn de gebruikersrollen in FS Performance opnieuw gedefinieerd. FS Performance kent nu de volgende rollen: - FS Administrator - FS Medewerker administrator - FS Arbeidskosten administrator - FS Arbeidskosten rapporten - FS Arbeidsmanager - FS Kweker - FS Informatie - FS Arbeids controleur Voor elk van deze rollen is in het programma vastgelegd wat deze rol wel en niet kan doen en zien in FS Performance. Voor elk van deze rollen is binnen Windows op de FS Performance server een gebruikersgroep aangemaakt. Door een Windows gebruiker (de gebruiker waarmee iemand inlogt op zijn werkstation) toe te voegen aan 1 of meerdere van deze groepen kan bepaald worden welke rechten iemand heeft binnen FS Performance. Als iemand niet toegevoegd is aan de groep FS Arbeidskosten administrator of FS Arbeidskosten rapporten, zal deze dus ook geen kosten meer kunnen zien in FS Performance. Import productie per medewerker via Excel sheet Wanneer productie per medewerker handmatig of via een extern systeem geregistreerd wordt, heeft FS Performance nu de mogelijkheid om deze productiegegevens te importeren vanuit een Excel sheet. Wanneer in de Excel sheet per medewerker de productie getoond wordt en de Excel sheet wordt in een gedeelde directory ergen op het netwerk gezet, wordt op een instelbare tijd de inhoud van de Excel sheet per medewerker geïmporteerd in FS Performance. Instelbaar is ook aan welke activiteit(en) de productie in FS Performance gekoppeld moet worden. Mogelijkheid die hiermee ontstaat, is dat FS Performance in eerste instantie alleen de tijdregistratie per medewerker doet en dat de productie vervolgens (op een later tijdstip) aan FS Performance toegevoegd wordt. Hierdoor is in FS Performance niet alleen de gewerkte tijd bekend, maar ook de geproduceerde aantallen wat weer een prestatie oplevert.

7 Productie interface (weeginterface) Teeltkeuze Voor de teeltkeuze in de weeginterface is het nu mogelijk om te kiezen welk informatie van de teelt weergegeven moet worden. Handmatig twee keer wegen Wanneer een kar/container handmatig gewogen wordt, bestaat nu ook de mogelijkheid om dit 2 keer te doen. Door de twee wegingen is de software in staat om kwaliteit 1 en een kwaliteit 2 te bepalen. Twee keer wegen Wanneer een kar 2 keer gewogen wordt, is het nu instelbaar op welke manier de 2 wegingen met elkaar verrekend moeten worden om een kwaliteit 1 en een kwaliteit 2 te bepalen. Productie interface (Aweta) Ondersteuning van de nieuwe Aweta koppeling t.b.v. de rozenteelt. Productie interface (Marco weegschaal) Mogelijkheid om gegevens van een draadloze Marco weegschaal direct te koppelen als resultaat aan een oogstmedewerker.

Bij het inloggen in de FS portal wordt de laatst gebruikte gebruikersnaam nu onthouden.

Bij het inloggen in de FS portal wordt de laatst gebruikte gebruikersnaam nu onthouden. Wat is nieuw FS Performance versie 2 15 juli 2015 Wat is nieuw in FS Performance versie 2.0 FS Basis Menu indeling aangepast De menu indeling is op diverse plaatsen aangepast. Belangrijkste verschillen:

Nadere informatie

Algemeen. Beschrijving LA5 Systeembeheer. Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel. versie 5.2

Algemeen. Beschrijving LA5 Systeembeheer. Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel. versie 5.2 versie 5.2 Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel 1 Inleiding 2 Eerste keer opstarten 3 Beheren administraties 4 Kopieren rechten 1 6 Beheren groepen 7 Beheren gebruikers 10 Gebruikersrechten

Nadere informatie

HANDLEIDING. GRIP Facility Dashboard

HANDLEIDING. GRIP Facility Dashboard HANDLEIDING GRIP Facility Dashboard 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Inloggen GRIP Dashboard... 3 3. KPI Dashboard... 4 4. Tijdlijn... 5 5. Documenten... 5 6. Acties... 6 7. Uitleg databeheer...

Nadere informatie

PRIVA FS PERFORMANCE INZICHT IN BEDRIJFSPROCESSEN, ARBEID EN TEELT: VAN KAS TOT VERPAKKINGSHAL

PRIVA FS PERFORMANCE INZICHT IN BEDRIJFSPROCESSEN, ARBEID EN TEELT: VAN KAS TOT VERPAKKINGSHAL PRIVA FS PERFORMANCE INZICHT IN BEDRIJFSPROCESSEN, ARBEID EN TEELT: VAN KAS TOT VERPAKKINGSHAL Priva FS Performance Efficiënte arbeid, een hogere opbrengst en een groeiend bedrijf: hoe zorgt u hiervoor

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Release notes 5.2.4. Inhoud

Release notes 5.2.4. Inhoud Release notes 5.2.4 Deze release heeft vooral wijzigingen aan het legionella dossier. De wijzigingen hebben betrekking op vereenvoudiging in registratie en beheer van activiteiten 1. Release datum 1 november

Nadere informatie

Gebruikers en groepen

Gebruikers en groepen Gebruikers en groepen Deze handleiding beschrijft de functionaliteit gebruikers en groepen. U vindt deze functionaliteit in het SchoolWapps dashboard onder de menuoptie Algemeen. Met de module gebruikers

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014 Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft software

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding voor inleners

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding voor inleners Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding voor inleners Versie 5.00-B april 2012 Inhoudsopgave H1. Starten met UBplusOnline 1.1 UBplusOnline instellen 3 1.2 Inloggen als contactpersoon 5 H2.

Nadere informatie

1 Calculatie XE, 9.00 update 16 2

1 Calculatie XE, 9.00 update 16 2 1 Calculatie XE, 9.00 update 16 2 1.1 Nieuw: Uitbreidingen n.a.v de ARW 2012 2 1.1.1 Beschrijving / doel 2 1.1.2 Instelling(en) 4 1.1.3 RAW inschrijfstaat rapportage 6 1.1.4 RAW inschrijfstaat rapportage

Nadere informatie

Versiedocumentatie Win 184- win182

Versiedocumentatie Win 184- win182 Versiedocumentatie Win 184- win182 Inhoud Versie 184... 3 Orderverwerking... 3 Niet veildagen kunnen worden opgegeven... 3 Artikelcode met belading, foto en mengsel... 3 GTIN code en opmerkingen uit artikelcode

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

Kluwer Office CRM. Advanced.

Kluwer Office CRM. Advanced. Kluwer Office CRM Advanced www.kluwersoftware.be Kluwer Office Autorisatie & CRM Contents 1 Kluwer Office - Desktop... 3 1.1 Medewerkers beheren... 3 1.1.1 Tabblad Eigenschappen... 3 1.1.2 Tabblad Autorisatiegroepen...

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering

Handleiding. TAM Pandjeshuis Software. Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Handleiding Documentnaam : TAM Handleiding Datum : 12-05-2014 Versie : V0.02 Opgesteld door : TAMSOFT Software Engineering Inhoud 1 Software installatie... 2 2 Programma starten en instellen... 2 2.1 Opnieuw

Nadere informatie

Vaste Prijs Afspraken (VPA)

Vaste Prijs Afspraken (VPA) Vaste Prijs Afspraken (VPA) www.wolterskluwer.be Contents 1 Wat is een VPA?... 3 2 Configuratie... 3 2.1 Hoe activeer je de VPA functionaliteit?... 3 2.2 Hoe maak je een VPA aan?... 3 2.3 Eénmalige configuratie...

Nadere informatie

Het pakket voor planning en serviceadministratie inclusief digitale werkbon

Het pakket voor planning en serviceadministratie inclusief digitale werkbon Het pakket voor planning en serviceadministratie inclusief digitale werkbon Planningmodule In de planning module kan men een bedrijfsbrede [gedetailleerde] planning beheren en [project]taken, servicetaken,

Nadere informatie

Rapportage SCHOOLWAPPS

Rapportage SCHOOLWAPPS SCHOOLWAPPS Rapportage In deze rapportage informeren we u over het aangepaste gebruikersbeheer van SchoolWapps. U vindt in deze rapportage een overzicht met alle aangebrachte verbeteringen in het beheer

Nadere informatie

Urenregistratie MKB. Handleiding

Urenregistratie MKB. Handleiding Urenregistratie MKB Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

Importeren externe urenmutaties

Importeren externe urenmutaties Importeren externe urenmutaties Bijgewerkt tot en met versie 10.7 build 20160111 Copyright 2016 INNOLAN B.V. Alle rechten zijn gereserveerd. Reproductie, geheel of gedeeltelijk, zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

KETENTRANSPARANTIE IN DE SIERTEELT

KETENTRANSPARANTIE IN DE SIERTEELT KETENTRANSPARANTIE IN DE SIERTEELT Gebruikershandleiding ScanGreen Webportaal Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Het ScanGreen Webportaal... 3 2 User Management... 4 2.1.1 Aanmaken en beheren van gebruikersprofielen...

Nadere informatie

Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0

Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0 Nieuwe- en bijkomende functionaliteiten app V5.0 Hieronder vindt u een opsomming van de vernieuwde en bijkomende functionaliteiten van de INTEGRA CONTROL app versie 5.0. Nieuw app icoon en opstartscherm

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

ABN-Amro Shuttle Service export database. 1. Inleiding. 2. De Wizard. Functionele documentatie

ABN-Amro Shuttle Service export database. 1. Inleiding. 2. De Wizard. Functionele documentatie ABN-Amro Shuttle Service export database Functionele documentatie rudy@negenborn.net 04/2001 1. Inleiding Connexxion levert een taxidienst aan ABN-Amro. Werknemers van de ABN-Amro kunnen van deze taxidienst

Nadere informatie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1101 - Uurregistratie

Handleiding Mplus Touch Screen Kassa. Module T1101 - Uurregistratie Handleiding Mplus Touch Screen Kassa Module T1101 - Uurregistratie www.bolt.nl/afrekenen Inhoudsopgave 1 Module uitleg...3 1.1Doel...3 2 Module configuratie...4 3 Module uitleg...5 3.1Tijd registratie

Nadere informatie

Releasenotes WebKasBankBoek. 2.4.3.5 Door: M. Verschuren Laatst bijgewerkt 05-05-2014

Releasenotes WebKasBankBoek. 2.4.3.5 Door: M. Verschuren Laatst bijgewerkt 05-05-2014 Releasenotes WebKasBankBoek. 2.4.3.5 Door: M. Verschuren Laatst bijgewerkt 05-05-2014 Inhoudsopgave Belangrijke / grote veranderingen:... 3 1. Techniek... 4 2. Aangepaste functionaliteit... 4 Tussentijdse

Nadere informatie

PlanCare Dossier V11.11 Tijdverantwoording. Inhoudsopgave

PlanCare Dossier V11.11 Tijdverantwoording. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding... 2... 3 Leesmodus... 3 Schrijfmodus... 4 Verantwoording... 5 Wijzigen van een verantwoording... 8 Bevriezen en vrijgeven... 8 PlanCare Dossier V11.11 - Pagina 1 van 8 Inleiding

Nadere informatie

Handleiding. Adsolut Nieuwe gebruiker

Handleiding. Adsolut Nieuwe gebruiker Handleiding Adsolut Nieuwe gebruiker G. Verwilghensingel 6 - B-3500 Hasselt - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adsolut.be Adsolut - Nieuwe gebruiker Inhoud

Nadere informatie

Urenregistratie MKB. Handleiding

Urenregistratie MKB. Handleiding Urenregistratie MKB Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

Configuratie. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v1.0 MSL 24-10-2012

Configuratie. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v1.0 MSL 24-10-2012 Configuratie EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 MSL 24-10-2012 In deze handleiding zal het configuratie menu binnen IdentySoft worden behandeld.

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Inkoopopdrachten...4 Inkoopopdracht aanmaken...4 Levering maken van inkoopopdracht...9 Inkoopopdracht wijzigen...11 Inkoopopdracht annuleren...12

Nadere informatie

Gebruiken van Net2 Timesheet

Gebruiken van Net2 Timesheet Gebruiken van Timesheet Timesheet software Timesheet is een eenvoudig aanwezigheidsregistratie programma ontworpen om te werken met het toegangscontrole systeem. Gebruikers, Afdelingen en beheerders bestaand

Nadere informatie

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten).

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). Dit is een stapje verder... Hiermee gaat u niet zomaar naar bv. Alle particulieren een mailing doen. ð Je gaat hier enkel personen of bedrijven

Nadere informatie

3) Koppeltabel voor importeren matrix maken. (grondstoffen en nutriënten)

3) Koppeltabel voor importeren matrix maken. (grondstoffen en nutriënten) Handleiding importeren matrix, formules en factoren van de Schothorst Feed Research (SFR) Versie 3.0 2014 Door Niek Aasman Koerhuis automatisering b.v. Wilt u gebruik maken van de formules van 2014 dan

Nadere informatie

Configuratie. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014

Configuratie. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014 Configuratie EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleiding zal het configuratie menu binnen IdentySoft worden behandeld.

Nadere informatie

Keuzeknoppen. Tip: Onder de knop Legenda zijn alle mogelijke statussen terug te vinden.

Keuzeknoppen. Tip: Onder de knop Legenda zijn alle mogelijke statussen terug te vinden. Uren In Timewax kunnen gemaakte uren worden geregistreerd. Dit kan worden gedaan per uur of een gedeelte van een uur. Een favorietenlijst maakt het mogelijk snel en gericht uren te kunnen schrijven. Ook

Nadere informatie

Export: AFAS verloning

Export: AFAS verloning Export: AFAS verloning De AFAS verloning export vanuit Ons Administratie maakt het mogelijk om verloningsgegevens te exporteren. Deze koppeling vindt niet automatisch plaats, maar zal indien wenselijk/nodig

Nadere informatie

Fidura Enterprise. Documentatie Installatie BTW 2012 Fix, Versie 2.2.0 / 2.3.0 / 3.0.1

Fidura Enterprise. Documentatie Installatie BTW 2012 Fix, Versie 2.2.0 / 2.3.0 / 3.0.1 Fidura Enterprise Documentatie Installatie BTW 2012 Fix, Versie 2.2.0 / 2.3.0 / 3.0.1 Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. RANDVOORWAARDEN... 3 3. INSTALLATIE VAN DE SERVER... 3 3.1 INLEIDING... 3 3.2 GEGEVENS

Nadere informatie

Gebruikersinstructie. 1 Inleiding. Datum 9 december Versie 1.2

Gebruikersinstructie. 1 Inleiding. Datum 9 december Versie 1.2 Gebruikersinstructie Onderwerp Rapportgenerator Datum 9 december 2016 Versie 1.2 1 Inleiding In Adviesbox is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende voor gedefinieerde rapporten. Deze rapporten

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

WebInfo2Act! handleiding. Handleiding. Onderdeel van TendenzICT Product van Afdeling (Web)Development

WebInfo2Act! handleiding. Handleiding. Onderdeel van TendenzICT Product van Afdeling (Web)Development WebInfo2Act! Handleiding Versie 1.1 16-03-2012 Inleiding Nooit meer uw webshopbestellingen overtypen in Act! Met WebInfo2Act! kunt u informatie die van uw website of webshop komt, automatisch laten verwerken

Nadere informatie

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software

Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Webservice voor data-uitwisseling tussen FysioRoadmap en MRS Software Contents Inleiding...1 Wanneer is het gebruik van de webservice nodig?...2 Welke stappen dienen uitgevoerd te worden om de webservice

Nadere informatie

Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt

Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt Op basis van klanten-,product-,barcodegegevens wordt automatisch een barcode document aangemaakt Pagina 1 van 56 Inhoud van deze help 1. Algemeen 1.1 Inhoud van deze box. 1.2 Minimum systeemvereisten 2.

Nadere informatie

1 School aanmaken. 1.1 Directeur aanmelden

1 School aanmaken. 1.1 Directeur aanmelden Inhoudsopgave 1 School aanmaken... 2 1.1 Directeur aanmelden... 2 1.2 School aanmelden... 3 2 Invoeren van gegevens... 5 2.1 Via EDEX... 5 2.1.1 Leraren importeren... 6 2.1.2 Leerlingen importeren... 7

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft software

Nadere informatie

Installatie handleiding Kluwer Belastingpraktijk

Installatie handleiding Kluwer Belastingpraktijk Installatie handleiding Kluwer Belastingpraktijk Kluwer Belastingpraktijk Staverenstraat 15 Postbus 23 7400 GA Deventer +31 (0570) 673555 kbp@kluwer.nl Versie: 4.0 Kluwer Belastingpraktijk Datum: 15 februari

Nadere informatie

Handleiding. Personeelskorting

Handleiding. Personeelskorting Easy Template Gulperberg 63 3453 RW De Meern Tel: 030-232 1092 Fax: 030-2321013 E-mail: info@easytemplate.nl Website: www.easytemplate.nl ABN-AMRO 55 70 72 441 IBAN: NL75ABNA0557072441 BIC: ABNANL2A KVK

Nadere informatie

STAPPENPLAN UNIT4 MULTIVERS PERSONEEL & SALARIS

STAPPENPLAN UNIT4 MULTIVERS PERSONEEL & SALARIS Over op IBAN STAPPENPLAN UNIT4 MULTIVERS PERSONEEL & SALARIS a white paper by UNIT4 2013 Inhoud Inleiding 3 1. Tijdelijke licentiecode Import aanvragen 4 2. Tijdelijke licentiecode activeren 5 3. Exporteren

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Easy Template. Urenregistratie personeel. Gulperberg 63 3453 RW De Meern

Easy Template. Urenregistratie personeel. Gulperberg 63 3453 RW De Meern Easy Template Gulperberg 63 3453 RW De Meern Tel: 030-232 1092 Fax: 030-2321013 E-mail: info@easytemplate.nl Website: www.easytemplate.nl ABN-AMRO 55 70 72 441 IBAN: NL75ABNA0557072441 BIC: ABNANL2A KVK

Nadere informatie

Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers)

Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers) Aan de slag Uren registreren met WorkTimer (voor medewerkers) Over dit document Binnen uw organisatie is gekozen om WorkTimer te gebruiken voor tijdregistratie. WorkTimer is een programma waarmee u eenvoudig

Nadere informatie

Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen.

Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen. Handleiding LeadQ Lite (60 dagen Pilot) Met deze handleiding kunt u in alle rust de werking van het LeadQ lead management systeem in u opnemen. Mocht u na het lezen van deze handleiding er toch nog niet

Nadere informatie

Snelstartgids. Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken

Snelstartgids. Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken Snelstartgids Inhoud: Een project maken Een project beheren en bewerken De project-/assessmentresultaten bekijken Dit document is bedoeld om u te helpen assessments snel te beheren in het CEB TalentCentral

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn ANWB voor de Zaak

Gebruikershandleiding Mijn ANWB voor de Zaak Gebruikershandleiding Mijn ANWB voor de Zaak Waar vind ik Mijn ANWB voor de zaak? 1. Ga naar anwb.nl/zakelijk. U bent op de homepage van ANWB voor de Zaak. 2. Klik op Mijn ANWB voor de Zaak onder het kopje

Nadere informatie

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat:

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat: Training Trainingscode Duur Gepubliceerd Taal Type Leermethode Kosten SF2015V8 4 dagen 02/02/2015 Nederlands & Engels Developer, basis Invidueel & klassikaal Op aanvraag Deze training richt zich op het

Nadere informatie

Releasenotes SCOL release September 2012

Releasenotes SCOL release September 2012 Releasenotes SCOL release 3.4.8 September 2012 Release 3.4.8 Dit zijn de releasenotes van SCOL-release 3.4.8. Deze release is het vervolg op de 3.4.7 release. Het keuzemenu achter Rol in scherm Beheer

Nadere informatie

Werken met leerpaden. Inleiding. Handleiding Zermelo. Copyright 2018, Zermelo Software BV - pagina 1. Op deze pagina PORTAL 1.20.

Werken met leerpaden. Inleiding. Handleiding Zermelo. Copyright 2018, Zermelo Software BV - pagina 1. Op deze pagina PORTAL 1.20. Werken met leerpaden Inleiding PORTAL 20 Bij een leerling kan per afdelingsdeelname een leerpad bepaald worden. Een leerpad omschrijft het overkoepelende programma wat de leerling volgt, wat vaak een combinatie

Nadere informatie

Werkinstructie MijnZZ Zakelijk

Werkinstructie MijnZZ Zakelijk Werkinstructie MijnZZ Zakelijk Werkinstructie gebruik MijnZZ Zakelijk Inloggen U kunt inloggen via www.zorgenzekerheid.nl/zakelijk. Rechtsboven is de link Inloggen MijnZZ Zakelijk te zien. Welke taken

Nadere informatie

Het Klantenportaal in detail

Het Klantenportaal in detail Het Klantenportaal in detail Deze gebruikershandleiding biedt een beschrijving van het klantenportaal welke toegankelijk is via de URL: https://portal.nutricontrol.nl/ Op het klantenportaal zijn uw certificaten,

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v1.

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v1. Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 MSL 25-10-2012 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft

Nadere informatie

Verlofregistratie. Handleiding

Verlofregistratie. Handleiding Verlofregistratie Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

Handleiding. BOA Server applicaties. Controleur

Handleiding. BOA Server applicaties. Controleur Handleiding BOA Server applicaties Controleur Auteur: K. van der Weide BySpy Products B.V. 2017 versie 3.0 26-07-2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inloggen 3 Menu Controleur 3 Bonnen controleren 4 Bonnen

Nadere informatie

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten In het menu item mijn projecten ziet u alle projecten welke gekoppeld zijn aan de groep waarvoor u bent geautoriseerd en waarbij u opgevoerd bent als

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Orbak Automatisering B.V. pagina: 1

Inhoudsopgave. Orbak Automatisering B.V. pagina: 1 Inhoudsopgave Onderhoud... 2 Samenstellingen (menu: Onderhoud Producten Producten)... 2 Bewerkingen (menu: Onderhoud Producten Bewerkingen)... 3 v.d Burg Basisplanning... 4 Taken... 5 batch aanmaken...

Nadere informatie

AIMS gebruikershandleiding - Jaarverantwoording BIS

AIMS gebruikershandleiding - Jaarverantwoording BIS AIMS gebruikershandleiding - Jaarverantwoording BIS 1 Inhoud 2 Inleiding... 3 Jaarverantwoording indienen... 4 Uw dossier bekijken... 9 Uw gegevens wijzigen... 10 Speellijsten... 11 Inleiding 3 Deze gebruikershandleiding

Nadere informatie

Handleiding Trainer 1.

Handleiding Trainer 1. Handleiding Trainer 1. 2. Inhoudsopgave Aanmelden Talentvolgsysteem Dotcombond... 6 Inloggen... 6 1ste keer inloggen... 6 Wachtwoord vergeten... 6 Wachtwoord wijzigen... 6 Trainer rol... 7 Team status...

Nadere informatie

ONLINEADVISEREN.NL ONLINEADVISEREN.NL. Handleiding interactief websysteem ter ondersteuning van online adviseren

ONLINEADVISEREN.NL ONLINEADVISEREN.NL. Handleiding interactief websysteem ter ondersteuning van online adviseren ONLINEADVISEREN.NL Handleiding interactief websysteem ter ondersteuning van online adviseren Handleiding onlineadviseren 120815 Blz. 1 van 17 Inhoud 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 3 3 Algemene functionaliteit...

Nadere informatie

StabiCAD V Applicatiebeheer

StabiCAD V Applicatiebeheer StabiCAD V Applicatiebeheer Inhoudsopgave 1. Applicatiebeheer StabiCAD V... 3 1.1. Inleiding................................................... 3 1.2. Gebruikersbeheer...........................................

Nadere informatie

Explain-IT examentool KSF Instructie voor het aanmaken van evenementen, het toevoegen van kandidaten en het verwerken van resultaten.

Explain-IT examentool KSF Instructie voor het aanmaken van evenementen, het toevoegen van kandidaten en het verwerken van resultaten. Explain-IT examentool KSF Instructie voor het aanmaken van evenementen, het toevoegen van kandidaten en het verwerken van resultaten. Evenement: Kandidaat: Gebruiker: Klaarzetten toets: toets/examen medewerker

Nadere informatie

Werkinstructie MijnZZ Zakelijk. Versie 2015/1.0

Werkinstructie MijnZZ Zakelijk. Versie 2015/1.0 Werkinstructie MijnZZ Zakelijk Versie 2015/1.0 Werkinstructie gebruik MijnZZ Zakelijk Inloggen U kunt inloggen via www.zorgenzekerheid.nl/zakelijk. Rechtsboven is de link Inloggen MijnZZ Zakelijk te zien.

Nadere informatie

Procedure ParaBench instellen en gebruiken.

Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Procedure ParaBench instellen en gebruiken. Inleiding In samenwerking met Magistro en de Praktijk Index komt Intramed met een nieuwe benchmark applicatie ParaBench. Benchmarken is het vergelijken van gegevens

Nadere informatie

Inleiding. Schema Achterhoekagenda

Inleiding. Schema Achterhoekagenda Inleiding In deze instructie wordt uitleg gegeven over de functionaliteit van de Achterhoekagenda. De informatie is tevens terug te vinden op de website. Schema Achterhoekagenda. De werking van de Achterhoekagenda

Nadere informatie

Hoorn, december 2010 HANDLEIDING KWALITEITSVRAGENLIJST

Hoorn, december 2010 HANDLEIDING KWALITEITSVRAGENLIJST Hoorn, december 2010 HANDLEIDING KWALITEITSVRAGENLIJST INHOUDSOPGAVE BLZ. 1. MINIMALE VEREISTEN... 3 1.1 Software vereisten... 3 1.2 Inloggegevens... 3 2. DE VRAGENLIJSTEN... 4 2.1 Voorbereiding... 4 2.2

Nadere informatie

Salariscomponent aanmaken en onderhouden

Salariscomponent aanmaken en onderhouden Salariscomponent aanmaken en onderhouden Beschrijving aanmaken en onderhouden van salariscomponenten Inhoud Maak een salariscomponent aan... 3 Algemene informatie... 5 Verschijning... 7 Journaalpost...

Nadere informatie

Module Scoda. Handleiding oktober 2012. 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA

Module Scoda. Handleiding oktober 2012. 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA Module Scoda Handleiding oktober 2012 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA Inhoud 1. Doel van de module Scoda... 3 2. Schematisch Overzicht... 4 3. Het verkrijgen van CODA-bestanden... 5 4. Het downloaden

Nadere informatie

d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank

d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank d-basics Creditline, nieuw bestandsformaat Deutsche Bank Vanaf 7 april 2015 moeten debiteurengegevens in een aangepast bestandsformaat naar Deutsche Bank ABF worden gestuurd. Deze instructie beschrijft

Nadere informatie

Uw bankrekeningnummers omzetten naar IBAN/BIC met de UNIT4 Multivers IBAN Converter

Uw bankrekeningnummers omzetten naar IBAN/BIC met de UNIT4 Multivers IBAN Converter Uw bankrekeningnummers omzetten naar IBAN/BIC met de UNIT4 Multivers IBAN Converter Inhoud 1 Wat doet de UNIT4 Multivers IBAN-Converter?... 1 1.1 Stappen bij de invoering... 1 2 Het uitvoeren van de wizard...

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Handleiding PSU Boekhouden Light Module Administratie Server

Handleiding PSU Boekhouden Light Module Administratie Server gravita Hoofdkade 95, 9503 HD Stadskanaal Tel. & fax: 0599-614815 E-mail: info@gravita.nl / www.gravita.nl Inschrijfnummer KvK: 02083322 Postbank 4491228 Fiscaalnummer 1345.68.266.B01 PSUBL-as Handleiding

Nadere informatie

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen:

De stappenhandleiding is in hoofdstappen verdeeld, de volgende stappen zullen aan bod komen: VOORWOORD In deze handleiding wordt de module Nieuwsbrief van OnderneemOnline stap voor stap uitgelegd. In de inhoudsopgave vindt u exact terug hoe u de module Nieuwsbrief kunt beheren. De stappenhandleiding

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 4.0 KraamzorgCompleet versie 4.0 Inhoudsopgave Update documentatie versie 4.0 Hoofdstuk 1 Declareren partusassistentie...1 1.1 Declareren partusassistentie

Nadere informatie

Beginnen met de Agenda & planning module

Beginnen met de Agenda & planning module Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 22 juni 2010 2 Minimale stappen om te beginnen Introductie Hieronder wordt het minimum aantal stappen om te beginnen met de module Agenda & Planning kort beschreven.

Nadere informatie

mynetpay BE - Handleiding

mynetpay BE - Handleiding mynetpay BE - Handleiding Xafax Belgium 1 mynetpay BE 1. Inhoud 1. Inhoud... 2 2. Wat is het... 4 3. Functies... 4 4. Gebruikers... 4 4.1. Inloggen... 4 4.2. Hoofdscherm... 5 4.3. Profiel... 6 4.3.1. Profiel...

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Scan+ Introductie Met Scan+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam

Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Gebruikershandleiding digitaal bezoekers-/ mantelzorgparkeren Gemeente Rotterdam Inhoud 1 Bezoeker aanmelden via uw persoonlijke pagina op internet... 3 1.1 Introductie persoonlijke pagina... 3 1.2 Aanmelden

Nadere informatie

Belangrijke Informatie

Belangrijke Informatie Belangrijke Informatie Geachte relatie, Deze Dahua NVR beschikt over de nieuwste generatie firmware. Deze firmware beschikt over vele nieuwe mogelijkheden. Veel van deze nieuwe functionaliteiten worden

Nadere informatie

Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins).

Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins). Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins). SNS zelf: http://interactief.plantyn.com/sns Beheersmodule: http://interactief.plantyn.com/sns/adminacc Na het inloggen met een docentenaccount

Nadere informatie

Configuratie. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v

Configuratie. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v Configuratie EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleiding zal het configuratie menu binnen IdentySoft worden behandeld. Het

Nadere informatie

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014

Handleiding. Act! SnelStart Connect Pro. handleiding. Act! SnelStartConnect Pro. Versie 1.0 3-4-2014 Act! SnelStartConnect Pro Handleiding Versie 1.0 3-4-2014 Inleiding Met SnelStart Connect Pro kunt uw Act!-database koppelen met uw SnelStart boekhouding. SnelStart Connect Pro biedt u de mogelijkheid

Nadere informatie

Correcties van Loonberekeningen en Facturen in UBplus

Correcties van Loonberekeningen en Facturen in UBplus van Loonberekeningen en Facturen in UBplus Versie: 1.0 Versiedatum: 07-05-2017 Inleiding Voorkomen is beter dan genezen, maar soms is het onvermijdelijk dat er achteraf correcties moeten worden aangebracht

Nadere informatie

GEBOUWPRESTATIEPLATFORM PERFORMANCE DASHBOARD QUICK START GUIDE

GEBOUWPRESTATIEPLATFORM PERFORMANCE DASHBOARD QUICK START GUIDE GEBOUWPRESTATIEPLATFORM PERFORMANCE DASHBOARD QUICK START GUIDE Performance dashboard De verschillende thema`s, ofwel Kritische Prestatie Indicatoren (KPI`s), worden weergegeven in kolommen. Deze KPI`s

Nadere informatie

Gebruikershandleiding V.W1.0

Gebruikershandleiding V.W1.0 Gebruikershandleiding V.W1.0 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina Nr. Inleiding 3 1. Inloggen 4 2. Configuratie 6 3. Zones 7 4. Gebruikersgroepen 8 5. Tijdzones 9 6. Abonnementen 10 7. Modules 11 8. Gebruikers

Nadere informatie

Installatie handleiding

Installatie handleiding Installatie handleiding Gefeliciteerd Ook voor jouw organisatie zal de kracht van de ipublications KnowledgeBase (zoals bekend van AFAS) worden ontsloten, in jullie eigen gepersonaliseerde KB waar interne

Nadere informatie

PRIVA MANAGEMENTINFORMATIE. Inzicht in processen, arbeid en teelt: van kas tot verpakkingshal

PRIVA MANAGEMENTINFORMATIE. Inzicht in processen, arbeid en teelt: van kas tot verpakkingshal PRIVA MANAGEMENTINFORMATIE Inzicht in processen, arbeid en teelt: van kas tot verpakkingshal WWW.PRIVA.COM/NL Wie is Priva? Wij creëren een klimaat voor groei. We zijn toonaangevend in de ontwikkeling

Nadere informatie

Captain Reader. E-captain help E-captain help http://help.e-captain.nl

Captain Reader. E-captain help E-captain help http://help.e-captain.nl 1 / 7 Captain Reader De e-captain reader is een applicatie om een automatische koppeling tussen Microsoft Word en e-captain tot stand te brengen. Zo kunt u op een eenvoudige manier uw gegevens uit e-captain

Nadere informatie

Het rapport vanuit het T&T softwaresysteem: Rapportage, Tijdsregistratie werknemers, formaat = CSV.

Het rapport vanuit het T&T softwaresysteem: Rapportage, Tijdsregistratie werknemers, formaat = CSV. Deze toepassing is mogelijk vanaf Cafca versie 09.00.013 Verkort: WERKWIJZE 1: Het registreren van km mobiliteit en werkuren op één werf. 1. Badgen als ze vertrekken naar de werf (aanmelden) 2. Badgen

Nadere informatie

NetPay Desktop Reporting. Rapportage voor Xafax NetPay

NetPay Desktop Reporting. Rapportage voor Xafax NetPay NetPay Desktop Reporting Rapportage voor Xafax NetPay Inhoud 1.0.0 NetPay Desktop Reporting... 3 1.1.0 Minimumeisen... 3 1.2.0 NetPay instellingen... 3 1.2.1 Access Rights groepen... 3 1.2.2 Gebruikers

Nadere informatie

Handleiding Shell Card Online Conversie

Handleiding Shell Card Online Conversie Handleiding Shell Card Online Conversie Datum 28 december 2012 Auteur Ruud van Huizen Versie 2.3 Handleiding_Shell_Online_conversie_v2.3 Pagina 1 Inleiding Deze handleiding beschrijft het opzetten en converteren

Nadere informatie

Nieuw in Overzichten! Export lijsten

Nieuw in Overzichten! Export lijsten Inge Heuvel - van Schaijck --- Online Van: Maarten Heuvel - Online Verzonden: donderdag 22 juni 2017 17:03 Aan: Online Groep Onderwerp: Online Pro Update 2017.0.0.78: 20 nieuwe

Nadere informatie