Vraagprijs ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vraagprijs 420.000,- k.k."

Transcriptie

1 VAN GOGHSTRAAT 58 NUNSPEET Aan de rand van Nunspeet gelegen vrijstaand woonhuis met uitbouw, ruime oprit, garage, berging en tuin. Door de uitbouw (6.00 x 3.80) aan de zijkant is een extra riante woonkamer ontstaan en is er op de eerste etage een extra (vierde) slaapkamer ontstaan. Deze slaapkamer met wastafel is zowel via een eigen trapopgang (thans met traplift) als via een andere slaapkamer bereikbaar. De garage is via de bijkeuken binnendoor bereikbaar. Achter de garage is nog een ruime (later aangebouwde) berging aanwezig. Naast een hoekkeuken met inbouwapparatuur, een zeer complete badkamer (2001) en open haard beschikt deze woning over een riante woonoppervlakte en 4 slaapkamers op de eerste etage. Indeling, Begane grond: hal met vide, garderobe, toilet, woonkamer met open haard, fraaie houten vloer (Essen) en sfeervolle extra zithoek in de uitbouw, keuken, bijkeuken met aansluiting voor de wasapparatuur, garage met meterkast en aansluitend (eveneens binnendoor bereikbaar) de berging. Eerste etage: overloop, ouderslaapkamer met kastenwand, badkamer met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet, 2 slaapkamers (waarvan 1 met trap naar de 2e etage) en slaapkamer in de uitbouw. Tweede etage: bergruimte/logeer etage en afgesloten bergkamer. Kavel 662 m², inhoud circa 714 m³, woonoppervlakte circa 173 m², bouwjaar 1977, uitgebouwd in Vraagprijs , k.k. Ermelo Putterweg 17 Nunspeet Spoorlaan 1 Telefoon Kijk ook op internet: De in deze brochure opgenomen informatie is bedoeld om een globale indruk van de onroerende zaak te geven. Tekst, (oppervlakte) maten, tekeningen en andere gegevens zijn slechts indicatief. Aan eventuele onvolledige of onjuiste informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

2 INDELING Begane grond hal met vide, garderobe en toilet; woonkamer met open haard, fraaie houten vloer (Essen); een ruime sfeervolle extra zithoek in de uitbouw (6m x 3,8m); hoekkeuken met inbouwapparatuur, waaronder keramische kookplaat met afzuigkap en een oven; bijkeuken met aansluiting voor de wasapparatuur. Eerste etage overloop; ouderslaapkamer met kastenwand; badkamer (2001) met ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet; 2 slaapkamers (waarvan 1 met trap naar de 2e etage); slaapkamer in de uitbouw, deze slaapkamer met wastafel is zowel via een eigen trapopgang (thans met traplift) als via een andere slaapkamer bereikbaar. Tweede etage bergruimte/logeeretage; afgesloten bergkamer. Aanvullende informatie Gelegen aan de rand van Nunspeet. Garage bereikbaar via de bijkeuken binnendoor. Ruime berging, aansluitend achter de garage, deze is tevens binnendoor bereikbaar. Ruime oprit; Ruime achtertuin met 2 terrassen. De woning is uitgebouwd in 1987.

3 KENMERKEN Vraagprijs : ,00 Soort : Woonhuis Type woning : Vrijstaande woning Aantal kamers : 5 kamers waarvan 4 slaapkamer(s) Inhoud woning : 714 m 3 Perceel oppervlakte : 662 m 2 Gebruiksoppervlakte : 173 m 2 woonfunctie Soort woning : Eengezinswoning Bouwjaar : 1977 Ligging : In woonwijk Tuin : Tuin rondom Garage : Aangebouwd steen(16 m 2) Verwarming : C.V.Ketel, Open haard Isolatie : Dakisolatie, Dubbel glas LOCATIE

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 Informatielijst Adres Van Goghstraat 58 Plaats Nunspeet 1. Zijn u (zichtbare of onzichtbare) gebreken aan uw onroerend goed bekend? Bijvoorbeeld houtrot, boktor, houtworm, schimmels, lekkage, problemen met de vloeren of het dak? 2a. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd of gebreken hersteld? 2b. Welke zijn dit? 3. Met welke kosten en/of reparaties zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4a. Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of de omgeving van uw perceel? 4b. Ligt er een olietank op uw perceel? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden, kettingbedingen, mandeligheden en/of antispeculatiebedingen? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of de apparatuur overdraagbaar aan een 1.Een enkel kozijn is gerepareerd. Er zit een scheur in de muur van de badkamer. 2a.Ja. 2b. in 2007 is de dakbedekking van net platte dak van de garage vervangen (samen met de buren). 3. Zie 1.a. verder passend bij de leeftijd van en het type woning. 4a. Neen. 4b. Neen. 5. Neen. Verkoopregelen bouwterrein De letterlijke tekst is ter inzage via de makelaar. 6. Neen. koper? 7. Hoe is de gezinssamenstelling van de buren? 7. 60: man en vrouw ca. 70 jaar. 56: man, vrouw ca. 40 jaar en een dochtertje van ca. 6 jaar. 8. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw buren of woonomgeving? (Geluidsoverlast, stankoverlast in de omgeving e.d.) 9. Zijn er bepaalde ontwikkelingen in uw woonomgeving bekend die voor een koper belangrijk zijn om te weten? (Mogelijke bestemmingsplanwijzigingen, veranderingen in uitzicht of verkeerssituaties) 10. a. Welke bestemming rust er op uw perceel? b. Hoe gebruikt u het huis nu? c. Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit is genomen tot een aanwijzing van uw pand 1. Als beschermd monument? 2. Tot beschermd stads of dorpsgezicht? 3. Gemeentelijk monument? 4. Beeldbepalend pand? 8. Neen. 9. Plannen voor een nieuwe rondweg en aanleg bedrijventerrein De Kolk. Meer informatie via de gemeente Nunspeet ( ). 10. a. Wonen. b. Wonen. c. 1 t/m 4: Neen. 11. Hoe is uw pand geïsoleerd? Dakisolatie: Ja. Muurisolatie: Vermoedelijk wel. Vloerisolatie: 12. In geval van een appartement/recreatiebungalow: a. Wat zijn de bijkomende kosten? (servicekosten, bijdrage aan de vereniging van eigenaren e.d.) b. Bevat het reglement van de Vereniging van Eigenaren bijzondere bepalingen? c. Zijn er in de Vereniging van Eigenaren beslissingen genomen over bijzondere uitgaven? Overigens: u dient (voor zover van toepassing) de Dubbel glas: Ja, vrijwel geheel (m.u.v. voordeur). 12. a. Niet van toepassing. b. c.

20 balans/jaarrekening van de Vereniging van Eigenaren, de akte van splitsing, de notulen van de laatste jaarvergadering en het huishoudelijk reglement aan Vinke Veluwe Makelaars te overhandigen t.b.v. de verkoop. 13. a. Zijn er bijzonderheden te vermelden over de technische installaties? (bijvoorbeeld elektrische installatie/bedrading, leidingen voor gas, water, riolering. Ketel, warmwatertoestel. b. Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (Denk daarbij aan de leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, c.v., mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.) 13. Ketel: Nefit combiketel (april 2012). Aantal groepen: 6. Aantal aardlekschakelaars: 2. a. Er is een kookgroep aanwezig. b. Neen. 14. a Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b. Van wie zijn de erfafscheidingen? c. Is (een gedeelte van) uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van buren of andersom? 15. Zijn er huur of leasetoestellen in uw woning aanwezig? 16. Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning en/of de bijgebouwen? (bijvoorbeeld: zeil, afvoerkanalen of dakbeschot) 17. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijvoorbeeld 14. a. Ja. b. Achterzijde eigendom van verkoper. Grens met 60 eigendom van verkoper. Grens met 56 samen met de buren. c. Neen. 15. Neen. 16.Ja, een asbestverdacht plaatje op de deur van de CVruimte. 17. Neen. BTW, bouwgrond/baatbelasting) 18. Hoeveel bedragen de zakelijke lasten? 18. Onroerende Zaak belasting: 241,53. Voorschot gas/elektra: 245, per maand. 19a Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing? b. Is er sprake van ruilverkaveling? c. Is er sprake van onteigening? 20 Zijn u door de overheid of Nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? 21Is uw perceel aangesloten op alle Nutsvoorzieningen b. Voldoet het pand aan de eisen van de Nutsbedrijven/brandweer? 23: omschrijving vloeren: begane grondvloer: 1 e verdiepingsvloer: 2 e verdiepingsvloer: a.zijn er in uw woning zogenaamde Kwaaitaal of Mantavloeren of vergelijkbare vloeren gebruikt? b. Is er voorzover u bekend sprake van chlorideschade (betonrot?) (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van 19a. Neen. b. Neen. c. Neen. 20. Neen. 21. Gas: Ja. Water: Ja. Elektra: Ja. Riolering: Ja. Kabel: Ja. Glasvezel: Neen. b. Ja. 23. Beton. Beton. Beton. a. Niet bekend, het staat koper vrij om dit nader te laten onderzoeken. b. Niet bekend, zie a.

21 betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen (bijvoorbeeld balkons kunnen aangetast zijn) 24. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste 24. Neen. vergunningen? 25. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor de 25. Neen. verkoop van derden (gemeente, curator, kantonrechter, erfverpachter?) 26. Zijn er over het pand procedures gaande bij 26. Neen. de rechter, de huurcommissie of een andere instantie? (bijvoorbeeld onteigening) 27. Is uw opstal voldoende verzekerd? 27. Ja. 28. Zijn er andere zaken die u in verband met uw meldingsplicht dient mee te delen aan een eventuele koper? 28. De woning wordt geleverd zonder energie prestatie certificaat. Mededelingsplicht/informatieplicht. Door middel van deze informatielijst voldoet de verkoper aan zijn mededelingsplicht. Verkoper staat in beginsel niet in voor de afwezigheid van verborgen gebreken. Daarom adviseren wij iedere koper om zijn wettelijke onderzoeksplicht zeer serieus te nemen. U kunt, als leek, u laten bijstaan door een of meer deskundigen, zoals een makelaar of een bouwkundige. Waarborgsom/bankgarantie. Uiterlijk vier weken na mondelinge overeenkomst dient de koper een bedrag van 10% van de koopsom als waarborgsom op rekening van de notaris te storten. De waarborgsom kan eventueel worden vervangen door een bankgarantie van een Nederlandse bankinstelling. Ontbindende voorwaarde financiering Een koper kan, op diens uitdrukkelijke verzoek en met toestemming van de verkoper een ontbindende voorwaarde voor de financiering opnemen. De termijn van deze ontbindende voorwaarde is maximaal drie weken. De ontbinding geschiedt niet vanzelf, maar dient door de koper aan de verkoper schriftelijk onder overlegging van minimaal twee afwijzingen van erkende Nederlandse geldverstrekkers, bekend te worden gemaakt. Meetinstructie De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Datum: Handtekening verkoper:

22 Lijst van zaken Betreffende het perceel: Van Goghstraat JX Nunspeet d.d Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Werkbank in berging (aan de garage) (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Teak houten tuinset IJzeren tuinset Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren (op de slaapkamers) Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vouwgordijnen in de keuken Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer Essen plavuizen Paraaf verkoper Paraaf koper 1

23 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Warmwatervoorziening, te weten: via CV ketel CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning open haard Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Oven Keramische kookplaat Afzuigkap Keukenaccessoires Keukenrolhouder Eetblad + 3 stoeltjes Verlichting, te weten: Alle aan de plafonds bevestigde lampen (Losse) kasten, legplanken, te weten: Legplanken in de garage en de bijkeuken Kast in de berging Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Toiletrolhouder Spiegel Paraaf verkoper Paraaf koper 2

24 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Badkameraccessoires Planchet + spiegel Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Kastenwand op de ouderslaapkamer 2 losse kasten op beide slaapkamers Traplift Opmerkingen Voor akkoord, De opdrachtgever, (en echtgeno(o)t(e)/partner) koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: 3

25 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Van Goghstraat Van Goghstraat m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 20 oktober 2014 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel NUNSPEET A 3819 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

26

27 Wij staan voor de mooiste plekjes en we hebben alles in huis Philipine Vinke Leo van Dijk Gerda Haze Gerard Schouten Marlon Bootsma Ga voor ons actueel aanbod naar hh Ruim 140 woningen in alle prijsklassen hh Meer dan tevreden klanten hh Optimale inzet Social Media Putterweg 17 Ermelo Spoorlaan 1 Nunspeet tel: (0341) VIN00054 Erik Wouda Tienke Woutersen

Vraagprijs met weiland: 795.000,-- Vraagprijs zonder weiland: 749.000,--

Vraagprijs met weiland: 795.000,-- Vraagprijs zonder weiland: 749.000,-- SCHOOTBRUGGEWEG 20 DOORNSPIJK Tot in de puntjes verzorgd landhuis uit 2010. Landelijke ligging aan bosrand, nabij zandverstuiving en ruiterroute. Duurzaam gebouwd, ambitie off grid haalbaar. Met fraaie

Nadere informatie

STROKEL 23 A18 ERMELO. Vraagprijs 85.000,- k.k. Voor de snelle beslisser wil de verkoper de canon over 2015 en 2016 vergoeden!!

STROKEL 23 A18 ERMELO. Vraagprijs 85.000,- k.k. Voor de snelle beslisser wil de verkoper de canon over 2015 en 2016 vergoeden!! STROKEL 23 A18 ERMELO Voor de snelle beslisser wil de verkoper de canon over 2015 en 2016 vergoeden!! Compleet geïsoleerde vrijstaande stenen recreatiebungalow gelegen op een royaal aangelegd park. De

Nadere informatie

Presentatie Dravik 9 te Kampen

Presentatie Dravik 9 te Kampen Presentatie Dravik 9 te Kampen Geachte belangstellende Namens de eigenaar van de woning aan de Dravik 9 te Kampen danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze brochure treft u nadere informatie

Nadere informatie

Wolterbeekweg 18 te Oosterbeek

Wolterbeekweg 18 te Oosterbeek Wolterbeekweg 18 te Oosterbeek Fotopresentatie Wolterbeekweg 18 te Oosterbeek Entree Woonkamer Fotopresentatie Wolterbeekweg 18 te Oosterbeek Keuken Entree via binnentuin Fotopresentatie Wolterbeekweg

Nadere informatie

Oranjetip 17 te HOOGEVEEN TE KOOP

Oranjetip 17 te HOOGEVEEN TE KOOP Oranjetip 17 te HOOGEVEEN TE KOOP BV Hentenaar Makelaardij Hoogeveen o.z. Alteveerstraat 2 7907 AA Hoogeveen Telefoon (0528) - 277001 Fax (0528) -279109 E-Mail:hoogeveen@hentenaarmakelaardij.nl Internet:

Nadere informatie

Molenaarshoek 44 te Bunnik

Molenaarshoek 44 te Bunnik Molenaarshoek 44 te Bunnik Objectinformatie Molenaarshoek 44 te Bunnik Een goed onderhouden en ruim uitgebouwde hoekwoning met fietsenberging en houten tuinhuis op een perceel van 372 m2! Aan 3 zijden

Nadere informatie

BOERSTERWEG 21 TEN BOER. Vraagprijs 219.500,= k.k.

BOERSTERWEG 21 TEN BOER. Vraagprijs 219.500,= k.k. BOERSTERWEG 21 TEN BOER Vraagprijs 219.500,= k.k. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Boersterweg 21 Ten Boer. Op een mooie open locatie met aan de voorkant een kilometers ver vrij landelijk uitzicht, staat

Nadere informatie

Brochure. Vraagprijs 499.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Zuppeldseweg 37 te Heerde WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL

Brochure. Vraagprijs 499.000,-- k.k. Aanvaarding: in overleg. Zuppeldseweg 37 te Heerde WWW.DEHAAN-MAKELAARS.NL Brochure Zuppeldseweg 37 te Heerde Vraagprijs 499.000, k.k. Aanvaarding: in overleg WWW.DEHAANMAKELAARS.NL HEERDE, ZUPPELDSEWEG 37 Moderne woning gelegen aan de rand van de bebouwde kom met aan de voorzijde

Nadere informatie

Vellerselaan 57. Vraagprijs 375.000,- K.K. Barneveld

Vellerselaan 57. Vraagprijs 375.000,- K.K. Barneveld Vellerselaan 57 Vraagprijs 375.000,- K.K. Barneveld Barneveld, Vellerselaan 57 Vraagprijs 375.000,- K.K. OMSCHRIJVING LIGGING BEGANE GROND 1 e VERDIEPING Stijlvol, royaal en luxe afgewerkt uitgebouwd half

Nadere informatie

Geschakeld herenhuis met garage op 213 m² grond. Bouwjaar 2007. Gelegen in de nieuwbouwwijk Bijsteren.

Geschakeld herenhuis met garage op 213 m² grond. Bouwjaar 2007. Gelegen in de nieuwbouwwijk Bijsteren. Bijsterense Slagen 32 te Putten Geschakeld herenhuis met garage op 213 m² grond. Bouwjaar 2007. Gelegen in de nieuwbouwwijk Bijsteren. Bezoek ons op internet www.zielman.nl Zielman Makelaardij O.G. NVM

Nadere informatie

Verkoopbrochure Grootegast Groot Hoefblad 14

Verkoopbrochure Grootegast Groot Hoefblad 14 Verkoopbrochure Grootegast Groot Hoefblad 14 - Geachte heer/mevrouw, Deze brochure bevat informatie over de woning aan de Groot Hoefblad 14, Grootegast. Wij hopen u hiermee een goed beeld over de woning

Nadere informatie

De Schans 101 - Hoornaar Prijs n.o.t.k.

De Schans 101 - Hoornaar Prijs n.o.t.k. De Schans 101 Hoornaar Prijs n.o.t.k. Het is comfortabel wonen in deze verzorgde, keurig onderhouden middenwoning. De woning is o.a. voorzien van een goede keuken (± 2005) en badkamerinrichting, drie slaapkamers

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE Corlaerstraat 54, Nijkerk

VERKOOPBROCHURE Corlaerstraat 54, Nijkerk - VOOR U EEN ZORG MINDER - VERKOOPBROCHURE Van de Ridder Makelaars Oosterstraat 15 3862 BH NIJKERK Tel.: 033 245 34 78 Fax: 033 246 02 25 vdridder@vdridder.nl www.vdridder.nl Prachtig gelegen VRIJSTAANDE

Nadere informatie

VERKOOPBROCHURE Kotter 24, Nijkerk

VERKOOPBROCHURE Kotter 24, Nijkerk - VOOR U EEN ZORG MINDER - VERKOOPBROCHURE www.vdridder.nl Van de Ridder Makelaars Nijkerk b.v. Oosterstraat 15 3862 BH NIJKERK Tel.: 033 245 34 78 Fax: 033 246 02 25 vdridder@vdridder.nl Van de Ridder

Nadere informatie

Kallenbroekerweg 15. Vraagprijs 298.000,- K.K. Barneveld

Kallenbroekerweg 15. Vraagprijs 298.000,- K.K. Barneveld Kallenbroekerweg 15 Vraagprijs 298.000, K.K. Barneveld Barneveld, Kallenbroekerweg 15 Vraagprijs 298.000, K.K. OMSCHRIJVING LIGGING BEGANE GROND 1 e VERDIEPING 2 e VERDIEPING ALGEMEEN Wij bieden u aan,

Nadere informatie

Rootselaar 10. Vraagprijs 595.000,- K.K. Barneveld

Rootselaar 10. Vraagprijs 595.000,- K.K. Barneveld Rootselaar 10 Vraagprijs 595.000,- K.K. Barneveld Barneveld, Rootselaar 10 Vraagprijs 595.000,- K.K. OMSCHRIJVING LIGGING BEGANE GROND 1 e VERDIEPING 2 e VERDIEPING ALGEMEEN Zeer royale vrijstaande woning

Nadere informatie

Te koop. Hoornwerk 59 te Zutphen. Vraagprijs: 324.500,= k.k.

Te koop. Hoornwerk 59 te Zutphen. Vraagprijs: 324.500,= k.k. Te koop Hoornwerk 59 te Zutphen Vraagprijs: 324.500,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 email info@debos.nl internet www.debos.nl

Nadere informatie

RIJKSWEG 122 GRONINGEN. Vraagprijs 179.000,= k.k.

RIJKSWEG 122 GRONINGEN. Vraagprijs 179.000,= k.k. RIJKSWEG 122 GRONINGEN Vraagprijs 179.000,= k.k. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Rijksweg 122, Groningen. Vrijstaand betaalbaar wonen op de grens van Stad en Ommeland. Een vrijstaande gedeeltelijk gerenoveerde

Nadere informatie

Molenmakerslaan 11. Vraagprijs 339.000,- K.K. Voorthuizen

Molenmakerslaan 11. Vraagprijs 339.000,- K.K. Voorthuizen Molenmakerslaan 11 Vraagprijs 339.000,- K.K. Voorthuizen Voorthuizen, Molenmakerslaan 11 Vraagprijs 339.000,- K.K. Op een rustige woonlocatie gelegen, ruime TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP WONING met OMSCHRIJVING praktische,

Nadere informatie

IJmuiden Mercuriusstraat 96. 145.000,- k.k. IJmuiden - Mercuriusstraat 96. Hugtenburg & de Vries

IJmuiden Mercuriusstraat 96. 145.000,- k.k. IJmuiden - Mercuriusstraat 96. Hugtenburg & de Vries IJmuiden Mercuriusstraat 96 IJmuiden Mercuriusstraat 96 145.000, k.k. Telefoon: 023 525 00 90 Fax: 023 527 77 94 Kantoor IJmuiden Mercuriusstraat 96 Hugtenburg en De Vries makelaars is een bekend kantoor

Nadere informatie

Stouweweg 5-190 te Ommen

Stouweweg 5-190 te Ommen Stouweweg 5-190 te Ommen Voorwoord Namens de verkoper bedanken wij u voor uw getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode zeer spannend en zij zijn uiteraard zeer benieuwd

Nadere informatie

Hogedijk 142, 2861 GE, Bergambacht

Hogedijk 142, 2861 GE, Bergambacht Hogedijk 142, 2861 GE, Bergambacht Vraagprijs 850.000,00 kosten koper Op een super lokatie tussen Bergambacht en Schoonhoven gelegen voormalige bovenmeesterswoning 'Eb en Vloed', welke medio 2005 volledig

Nadere informatie

Koningin Julianalaan 20, 3956 XM Leersum

Koningin Julianalaan 20, 3956 XM Leersum Koningin Julianalaan 20, 3956 XM Leersum Inzetprijs 200.000, k.k. Ditters Makelaars Ede Klinkenbergerweg 40 6711 ML, EDE Tel: 0318 657 657 Email: ede@ditters.nl Kenmerken Inzetprijs 200.000,00 Soort Woonhuis

Nadere informatie

Laageinde 14 KAPEL AVEZAATH

Laageinde 14 KAPEL AVEZAATH Vraagprijs 425.000,-- k.k. (aanvaarding in overleg) Koopsestraat 1 Zoelen T 0344 69 15 69 De Hofstede 57A Lienden T 0344 63 60 50 I www.heleenbeekhuizen.nl ˇ E info@heleenbeekhuizen.nl Omschrijving Weidse

Nadere informatie

Voorwoord. Buiten deze brochure doen wij nog veel meer om een woning te verkopen. Ook hierover informeren wij u graag. Jogchum van der Pal

Voorwoord. Buiten deze brochure doen wij nog veel meer om een woning te verkopen. Ook hierover informeren wij u graag. Jogchum van der Pal Houtvester Jansenweg 20 te Gasselte Voorwoord Namens de verkoper bedanken wij u voor uw getoonde belangstelling voor hun woning. Ook voor de verkoper is deze periode zeer spannend en zij zijn uiteraard

Nadere informatie

Norenburgerstraat 9 te Zutphen. 4.500,= k.k.

Norenburgerstraat 9 te Zutphen. 4.500,= k.k. Te koop Norenburgerstraat 9 te Zutphen Vraagprijs: 84.5 4.500,= k.k. Rijkenhage 12, 7201 LP Zutphen, Postbus 4012, 7200 BA Zutphen telefoon (0575) 51 66 35 telefax (0575) 54 66 14 email info@debos.nl internet

Nadere informatie

Schippersmeen 101 - Harderwijk

Schippersmeen 101 - Harderwijk Vraagprijs 199.500,-- kosten koper Omschrijving WAT EEN FANTASTISCH UITZICHT!! Deze ruime TUSSENWONING is zeer fraai gelegen en heeft direct vanuit de woonkamer een schitterend uitzicht over het Wolderwijd!

Nadere informatie

TE KOOP IN BEST, BOOMHEUVEL 12

TE KOOP IN BEST, BOOMHEUVEL 12 TE KOOP IN BEST, BOOMHEUVEL 12 ERA makelaardij Ed Willems Nieuwstraat 32 5683 KC Best telefoon: 0499374040 fax: 0499391465 www.edwillems.nl best@edwillems.nl TE KOOP IN BEST, BOOMHEUVEL 12 In aantrekkelijk

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Luxe gerenoveerde en fraai afgewerkte royale eengezinswoning waar u zo in kunt!! Deze zeer mooie woning is o.a. voorzien van kunststof

Nadere informatie

TE KOOP. Zwanenbalg 1122 - Julianadorp. Vraagprijs 495.000,= kosten koper

TE KOOP. Zwanenbalg 1122 - Julianadorp. Vraagprijs 495.000,= kosten koper TE KOOP Zwanenbalg 1122 - Julianadorp Vraagprijs 495.000,= kosten koper Pieters NVM-makelaars Baljuwstraat 3 1785 SB Den Helder Tel: 0223-668181 Fax: 0223-668166 E-mail: info@pieters.nl Website: Omschrijving

Nadere informatie