LEUVENUMSEWEG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LEUVENUMSEWEG 120-346"

Transcriptie

1 LEUVENUMSEWEG ERMELO Recreëren in het groen! Deze comfortabele stenen bungalow ligt op een bosperceel van 410 m² eigen grond en is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers! Vanaf de woning staat u gelijk aan het begin van verschillende wandel en fietspaden die u door bos en over de heide voeren. Het bungalowpark "Sparrendal" is een kleinschalig en rustig gelegen park.ook geschikt voor kinderen: het speeltuintje is op 30 meter van het vakantiehuis gelegen. De woning is voorzien van vloer-, spouw-, dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas, centrale verwarming en open haard. Parkeren naast de bungalow is mogelijk. Indeling: entree/hal, woonkamer met openhaard en schuifpui naar het terras, open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche en toilet, berging met Cv-installatie (HR ketel uit 2005) en aansluiting wasapparatuur. Snelle aanvaarding mogelijk! Bouwjaar: 1984 perceeloppervlakte: 410 m² Permanente bewoning is niet toegestaan. Vraagprijs ,- k.k. Huurprijs 650,- p.m. Ermelo - Putterweg 17 -Nunspeet - Spoorlaan 1- Telefoon Kijk ook op internet: - info@vinkeveluwe.nl De in deze brochure opgenomen informatie is bedoeld om een globale indruk van de onroerende zaak te geven. Tekst, (oppervlakte) maten, tekeningen en andere gegevens zijn slechts indicatief. Aan eventuele onvolledige of onjuiste informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

2 INDELING Begane grond Entree/hal: Woonkamer met openhaard en schuifpui naar het terras; Open keuken; 2 slaapkamers; Badkamer met douche en toilet; Berging met aansluiting voor de CV installatie en wasapparatuur; Aanvullende informatie: Internet aanwezig; Rustig gelegen, kleinschalig park; Op fietsafstand van het centrum van Ermelo; Veel recreatie mogelijkheden in de omgeving

3 KENMERKEN Vraagprijs : ,00 Huurprijs : 650,00 Soort : Woonhuis Type woning : Vrijstaande woning Aantal kamers : 3 kamers waarvan 2 slaapkamer(s) Inhoud woning : 162 m 3 Perceel oppervlakte : 410 m 2 Gebruiksoppervlakte : 54 m 2 woonfunctie Soort woning : Bungalow Bouwjaar : 1984 Tuin : Tuin rondom Garage : Geen garage Verwarming : C.V.-Ketel, Open haard Isolatie : Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas LOCATIE

4

5

6

7

8 Informatielijst Adres Leuneumseweg Plaats 1. Zijn u (zichtbare of onzichtbare) gebreken aan uw onroerend goed bekend? Bijvoorbeeld houtrot, boktor, houtworm, schimmels, lekkage, problemen met de vloeren of het dak? 2a. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd of gebreken hersteld? 2b. Welke zijn dit? 3. Met welke kosten en/of reparaties zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4a. Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of de omgeving van uw perceel? 4b. Ligt er een olietank op uw perceel? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden, kettingbedingen, mandeligheden en/of antispeculatiebedingen? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of de apparatuur overdraagbaar aan een koper? 7. Hoe is de gezinssamenstelling van de buren? 8. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw buren of woonomgeving? (Geluidsoverlast, stankoverlast in de omgeving e.d.) 9. Zijn er bepaalde ontwikkelingen in uw woonomgeving bekend die voor een koper belangrijk zijn om te weten? (Mogelijke bestemmingsplanwijzigingen, veranderingen in uitzicht of verkeerssituaties) 10. a. Welke bestemming rust er op uw perceel? b. Hoe gebruikt u het huis nu? c. Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit is genomen tot een aanwijzing van uw pand 1. Als beschermd monument? 2. Tot beschermd stads- of dorpsgezicht? 3. Gemeentelijk monument? 4. Beeldbepalend pand? Stukje kozijn bij de voordeur is matig. Normaal onderhoud Parkreglement Sparrendal Recreatie, permanente bewoning is niet toegestaan. 11. Hoe is uw pand geïsoleerd? Dakisolatie: ja Muurisolatie: ja Dubbel glas: gedeeltelijk 12. In geval van een appartement/recreatiebungalow: a. Wat zijn de bijkomende kosten? (servicekosten, bijdrage aan de vereniging van eigenaren e.d.) b. Bevat het reglement van de Vereniging van Eigenaren bijzondere bepalingen? c. Zijn er in de Vereniging van Eigenaren beslissingen genomen over bijzondere uitgaven? Overigens: u dient (voor zover van toepassing) de balans/jaarrekening van de Vereniging van Eigenaren, de akte van splitsing, de notulen van de laatste jaarvergadering en het huishoudelijk reglement aan Vinke Veluwe Makelaars te 650,-- per jaar (2012)

9 overhandigen t.b.v. de verkoop. 13. a. Zijn er bijzonderheden te vermelden over de technische installaties? (bijvoorbeeld elektrische installatie/bedrading, leidingen voor gas, water, riolering. Ketel, warmwatertoestel. b. Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (Denk daarbij aan de leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, c.v., mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.) 14. a Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b. Van wie zijn de erfafscheidingen? c. Is (een gedeelte van) uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van buren of andersom? 15. Zijn er huur- of leasetoestellen in uw woning aanwezig? 16. Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning en/of de bijgebouwen? (bijvoorbeeld: zeil, afvoerkanalen of dakbeschot) 17. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijvoorbeeld Ketel: Remeha Hr combiketel, bouwjaar: 2008 Bedrading: goed Aantal groepen: Aantal aardlekschakelaars: Ja Natuurlijke erfafscheiding van struiken en bomen die doorlopen op de aangrenzende percelen. BTW, bouwgrond/baatbelasting) 18. Hoeveel bedragen de zakelijke lasten? WOZ waarde: ,-- Onroerende Zaak belasting: Voorschot gas/elektra: 56,70 per maand (tussenmeter. Water: rechtstreeks via Vitens 19a Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing? b. Is er sprake van ruilverkaveling? c. Is er sprake van onteigening? 20 Zijn u door de overheid of Nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? 21Is uw perceel aangesloten op alle Nutsvoorzieningen b. Voldoet het pand aan de eisen van de Nutsbedrijven/brandweer? 23: omschrijving vloeren: begane grondvloer: 1 e verdiepingsvloer: 2 e verdiepingsvloer: a.zijn er in uw woning zogenaamde Kwaaitaal of Mantavloeren of vergelijkbare vloeren gebruikt? b. Is er voorzover u bekend sprake van chlorideschade (betonrot?) (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen (bijvoorbeeld balkons kunnen aangetast zijn) 24. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen? Gas: ja, via tussenmeter VVE Water: ja, rechtstreeks via Vitens Elektra: ja, via tussenmeter VVE Riolering: ja Kabel: ja, via VVE Voor zover bekend wel. Beton Niet van toepassing Niet van toepassing

10 25. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor de verkoop van derden (gemeente, curator, kantonrechter, erfverpachter?) 26. Zijn er over het pand procedures gaande bij de rechter, de huurcommissie of een andere instantie? (bijvoorbeeld onteigening) 27. Is uw opstal voldoende verzekerd? Ja 28. Zijn er andere zaken die u in verband met uw meldingsplicht dient mee te delen aan een eventuele koper? De woning wordt geleverd zonder energie prestatie certificaat. Het meubilair in de woning is ter overname, de twee fietsen gaan meen. Mededelingsplicht/informatieplicht. Door middel van deze informatielijst voldoet de verkoper aan zijn mededelingsplicht. Verkoper staat in beginsel niet in voor de afwezigheid van verborgen gebreken. Daarom adviseren wij iedere koper om zijn wettelijke onderzoeksplicht zeer serieus te nemen. U kunt, als leek, u laten bijstaan door een of meer deskundigen, zoals een makelaar of een bouwkundige. Waarborgsom/bankgarantie. Uiterlijk vier weken na mondelinge overeenkomst dient de koper een bedrag van 10% van de koopsom als waarborgsom op rekening van de notaris te storten. De waarborgsom kan eventueel worden vervangen door een bankgarantie van een Nederlandse bankinstelling. Ontbindende voorwaarde financiering Een koper kan, op diens uitdrukkelijke verzoek en met toestemming van de verkoper een ontbindende voorwaarde voor de financiering opnemen. De termijn van deze ontbindende voorwaarde is maximaal drie weken. De ontbinding geschiedt niet vanzelf, maar dient door de koper aan de verkoper schriftelijk onder overlegging van minimaal twee afwijzingen van erkende Nederlandse geldverstrekkers, bekend te worden gemaakt. Datum: Handtekening verkoper:

11 Uittreksel Kadastrale Kaart m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Kadastrale grens Voorlopige grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 22 oktober 2012 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel ERMELO E 2521 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

12 VINKE VELUWE MAKELAARS IN VOGELVLUCHT Met vestigingen in Ermelo en Nunspeet, is Vinke Veluwe Makelaars al meer dan dertig jaar toonaangevend op het gebied van landelijk buiten wonen. Uw verkopend makelaar Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij de verkoop van uw woning? Maak gebruik van onderstaande cadeaucheque en trakteer uzelf op een vrijblijvende waardebepalling Uw aankopend makelaar Iedere huizenkoper heeft recht op een goede en professionele begeleiding. Wij kunnen woningen voor u taxeren, namens u onderhandelen en de notariële afhandeling begeleiden. Vinke Veluwe Verzekeringen Met de koop van een nieuwe woning bent u er niet! Een nieuwe woning is een goed aanknopingspunt om al uw verzekeringen kritisch door te (laten) nemen. De adviseur van Vinke Veluwe Verzekeringen doet dit graag voor u. Bel nu voor een vrijblijvende afspraak: Vinke Veluwe Hypotheken Alles in één hand. Ook uw hypotheek kunt u gemakkelijk en degelijk regelen via Vinke Veluwe Hypotheken. Bel voor een afspraak. CADEAUCHEQUE: GRATIS WAARDEBEPALING Graag maak ik gebruik van het aanbod voor een vrijblijvende gratis waardebepaling* van mijn woning en ik ontvang dan ook een van de boekjes die Philipine Vinke schreef: Koop een droomhuis door goed onderhandelen of Goede raad van de makelaar Belt u mij voor een afspraak! Dhr. Mevr. : Adres : Postcode en woonplaats : Telefoon privé : Telefoon werk/mobiel : U kunt deze cheque in een enveloppe zonder postzegel verzenden naar: Vinke Veluwe Makelaars, Antwoordnummer 2017, 3840 XA Ermelo. Bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook: (0341) N.B. Al uw gegevens worden als vertrouwelijk behandeld en niet ter beschikking gesteld aan derden. *(Geldt niet als officiële taxatie.) ERMELO - PUTTERWEG 17 / NUNSPEET - SPOORLAAN 1 TELEFOON (0341)

LEUVENUMSEWEG

LEUVENUMSEWEG LEUVENUMSEWEG 120-346 ERMELO Recreëren in het groen! Deze comfortabele stenen bungalow ligt op een bosperceel van 410 m² eigen grond en is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers! Vanaf de woning staat

Nadere informatie

Vraagprijs 565.000,- k.k.

Vraagprijs 565.000,- k.k. FOKKO KORTLANGLAAN 191 HARDERWIJK Grote vrijstaande semibungalow met ruim bijgebouw (13 x 5.70 m) gelegen in het buitengebied. Goede bereikbaarheid via oprit A28. Alle voorzieningen zijn in de nabijgelegen

Nadere informatie

STATIONSSTRAAT 141-21

STATIONSSTRAAT 141-21 STATIONSSTRAAT 141-21 ERMELO Keurig onderhouden appartement gelegen op de 2e verdieping op leuke locatie! Met zo n uitzicht is het altijd genieten! Door de vele ramen heeft u een mooi zicht op het stationsplein

Nadere informatie

Koopsom 598.000,- k.k.

Koopsom 598.000,- k.k. ROEEKAMPERWEG 50 GARDEREN Prachtige bouwlocatie aan de bosrand, met uitzicht over het glooiende landschap van Garderen. Deze glooiing loopt door op het perceel van 3.805 m², het bouwblok van 20 bij 20

Nadere informatie

Vraagprijs 315.000,- k.k.

Vraagprijs 315.000,- k.k. PUTTERWEG 48--A ERMELO Vrijstaand woonhuis met garage (binnendoor bereikbaar), ruime oprit en tuin gelegen aan de doorgaande weg. De woning is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming op de

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. HERTZOGSTRAAT 35-A ERMELO STARTERS OPGELET! Ruim 3-kamer appartement met berging, centraal gelegen ten opzichte van het dorpscentrum, sportvelden en de Groevenbeekse heide. Afgelopen jaren heeft de vereniging

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. OUDEDIJK 47 UDDEL Wonen aan de rand van Landgoed Staverden op een unieke locatie! Deze ruime vrijstaande woonboerderij ligt op zo'n plek die maar zelden te koop komt, op de grens met gemeente Ermelo en

Nadere informatie

Koopsom 225.000,- v.o.n.

Koopsom 225.000,- v.o.n. PUTTERWEG 21 G ERMELO Tegenover de Oude Kerk in Ermelo nadert appartementengebouw "De Kloostertuin" haar voltooiing. 11 van de 12 appartementen worden al bewoond of worden nu woonklaar gemaakt door haar

Nadere informatie

Vraagprijs 1.250.000,- k.k.

Vraagprijs 1.250.000,- k.k. NIEUWE LAAKLAAN 10 PUTTEN Op schitterende bosrijke locatie in het Putterbos ligt deze romantische, perfect onderhouden, rietgedekte villa "DENNENHUIS" met gastenverblijf, zwembad, carports en houten schuur.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. FOKKO KORTLANGLAAN 151-A HARDERWIJK Aan de rand van de wijk Drielanden gelegen perceel grond (circa 1.450 m²) met schuren. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 1 vrijstaand woonhuis met bijgebouw(-en).

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. NIEUWE LAAKLAAN 10 PUTTEN Op schitterende bosrijke locatie in het Putterbos ligt deze romantische, perfect onderhouden, rietgedekte villa "DENNENHUIS" met gastenverblijf, zwembad, carports en houten schuur.

Nadere informatie

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: HALF VRIJSTAANDE WONING MET GROTE GARAGE/BERGING (38 M²) GELEGEN OP EEN RUSTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN HET CENTRUM

Nadere informatie

MOLENWEG 76 NUNSPEET. Vraagprijs ,- k.k.

MOLENWEG 76 NUNSPEET. Vraagprijs ,- k.k. MOLENWEG 76 NUNSPEET Landelijk wonen op een bijzondere locatie! Vrijstaande woning met groot bijgebouw van 200 m², gelegen op een schitterende locatie in het buitengebied van Nunspeet, grenzend aan de

Nadere informatie

OUDE NIJKERKERWEG 129 30

OUDE NIJKERKERWEG 129 30 OUDE NIJKERKERWEG 129 30 ERMELO UNIEK! RECREATIEBUNGALOW waar PERMANENTE BEWONING IS TOEGESTAAN! Aan de bosrand gelegen, goed onderhouden recreatiebungalow. De bungalow is gelegen op een perceel van 186

Nadere informatie

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A UNIEKE KANS: LEUK BOUWKAVEL MET EEN OPPERVLAKTE VAN MAAR LIEFST 700 M² VOOR HET REALISEREN VAN EEN VRIJSTAANDE WONING. HET PERCEEL LIGT OP EEN LEUKE EN RUSTIGE WOONLOCATIE MAAR

Nadere informatie

STROKEL 23 A18 ERMELO. Vraagprijs 85.000,- k.k. Voor de snelle beslisser wil de verkoper de canon over 2015 en 2016 vergoeden!!

STROKEL 23 A18 ERMELO. Vraagprijs 85.000,- k.k. Voor de snelle beslisser wil de verkoper de canon over 2015 en 2016 vergoeden!! STROKEL 23 A18 ERMELO Voor de snelle beslisser wil de verkoper de canon over 2015 en 2016 vergoeden!! Compleet geïsoleerde vrijstaande stenen recreatiebungalow gelegen op een royaal aangelegd park. De

Nadere informatie

OUDE NIJKERKERWEG 129 15

OUDE NIJKERKERWEG 129 15 OUDE NIJKERKERWEG 129 15 ERMELO UNIEK! RECREATIEBUNGALOW waar PERMANENTE BEWONING IS TOEGESTAAN! Recreatiebungalow met vrij uitzicht over de landerijen. De bungalow is gelegen op een perceel van 210 m²

Nadere informatie

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24 BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24 OMSCHRIJVING: GEZELLIGE KLEINE VRIJSTAANDE WONING MET AANGEBOUWDE BIJKEUKEN EN BERGING, GELEGEN OP LEUKE WOONLOCATIE MAAR OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM OP EEN PERCEEL VAN MAAR

Nadere informatie

Vraagprijs 598.000,- k.k.

Vraagprijs 598.000,- k.k. F.A. MOLIJNLAAN 86 NUNSPEET Ruime goed onderhouden bungalow met garage en carport gelegen op één van de mooiste locaties van Nunspeet! Deze geliefde woonomgeving ligt op loopafstand van het uitgestrekte

Nadere informatie

Vraagprijs 460.000,- k.k.

Vraagprijs 460.000,- k.k. PLESMANLAAN 23 NUNSPEET Vrijstaande villa met garage gelegen aan de bosrand van het Veluwsmassief! Een unieke ligging aan het begin van uitgestrekte fiets en wandelpaden. In 2007 is deze stijlvolle villa

Nadere informatie

Vraagprijs: 259.000,- k.k.

Vraagprijs: 259.000,- k.k. WIELEWAAL 110 ERMELO Ruime uitgebouwde middenwoning voorzien van 2 dakkapellen op zolder, geheel kunstofkozijnen en dubbelglas! Gelegen in geliefde kindvriendelijke woonwijk aan rustige straat met speelveld

Nadere informatie

Vraagprijs 398.000,- k.k.

Vraagprijs 398.000,- k.k. OUDE TELGTERWEG 101 ERMELO Deze twee onder een kap woning heeft maar liefst 6 SLAAPKAMERS, een KANTOORRUIMTE van ca 24 m² en een garage! Centraal gelegen ten opzichte van scholen, NSstation, winkels en

Nadere informatie

Koopsom 90.000,- k.k.

Koopsom 90.000,- k.k. LOOWEG 10 3 ERMELO Op bungalowpark "Sneeuwwitje" gelegen stenen bungalow met geïsoleerde houten buitengevel waar PERMANENTE BEWONING is toegestaan (vastgelegd in het bestemmingsplan). Naast de bungalow

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. VENNENPAD 15 NUNSPEET Direct aan de bosrand ligt deze halfvrijstaande woning met uitbouw, parkeerplaats, garage, oprit en tuin. Naast de zeer fraaie ligging zijn ook de sfeervolle woonkeuken, de knusse

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. STROKEL 23A18 ERMELO Compleet geïsoleerde vrijstaande stenen recreatiebungalow gelegen op een royaal aangelegd park. De woning is zowel binnen als buiten uitstekend onderhouden! INDELING: hal/entree, Lvormige

Nadere informatie

Vraagprijs 82.500,- k.k.

Vraagprijs 82.500,- k.k. KAWOEPERSTEEG 40 37 ERMELO Vrijstaande en goed onderhouden recreatiewoning met garage gebouwd in 2002. Rustige ligging aan de rand van een kleinschalig, bosrijk bungalowpark. Een prima recreatiewoning

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. ROOKLAND 32 ERMELO Op de begane grond gelegen, speels ingedeeld 3kamer appartement met berging en tuin. Dit in 1990 gebouwde appartement beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad en wastafel,

Nadere informatie

OUDE NIJKERKERWEG

OUDE NIJKERKERWEG OUDE NIJKERKERWEG 129 19 ERMELO UNIEK! RECREATIEBUNGALOW waar PERMANENTE BEWONING IS TOEGESTAAN! Goed onderhouden houten recreatiebungalow met aangebouwde berging. De bungalow heeft vrij uitzicht over

Nadere informatie

TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant

TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant TE KOOP Buitenhof 13 te Swifterbant Starters opgelet!! Ruime TUSSENWONING met 20 meter diepe tuin op het ZUID-WESTEN grenzend aan het bos!! Verder heeft de woning een LUXE keuken, een fraaie HOUTKACHEL

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. PUTTERWEG 37 ERMELO Ruim woon/winkelpand gelegen op zichtlocatie vlakbij het centrum van Ermelo! De motorwinkel van Rebel is een begrip in Ermelo en omstreken. Dit praktische woon/werkpand is ruim opgezet

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. HAMBURGERWEG 129 ERMELO Vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage (binnendoor bereikbaar en thans opgesplitst in kantoortje en bergruimte), oprit en verschillende bijgebouwen waaronder een houten schuur

Nadere informatie

Vraagprijs 235.000,- k.k.

Vraagprijs 235.000,- k.k. WIELEWAAL 149 ERMELO Perfect onderhouden hoekwoning met een zo goed als nieuwe keuken (2009) en nieuwe badkamer (2012)! Ideale ligging aan de rand van geliefde woonwijk en op loopafstand van het bos en

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. JASMIJNWEG 55 ERMELO Ruime tussenwoning met garage gelegen in geliefde woonwijk Ermelo oost. En wat een tuin! maar liefst 15 meter diep met volop privacy en gelegen op het ZUID OOSTEN. Vrije ligging en

Nadere informatie

Vraagprijs 189.500,- k.k.

Vraagprijs 189.500,- k.k. JOUBERTSTRAAT 21 ERMELO In leuke woonstraat gelegen tussenwoning met diepe achtertuin en ruime berging. Deze in 1988 gebouwde woning is voorzien van dak, spouw en vloerisolatie en dubbel glas. Verwarming

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. SMUTSLAAN 19B ERMELO Voor een brede doelgroep aansprekend 3kamer appartement op de 2e verdieping van het fraai en functioneel vormgegeven appartementencomplex De Première. In de parkeerkelder is een eigen

Nadere informatie

SECRETARIS BOERHOUTWEG 10

SECRETARIS BOERHOUTWEG 10 SECRETARIS BOERHOUTWEG 10 NUNSPEET Aan doodlopende weg, op loopafstand van het centrum gelegen, vrijstaande semibungalow met stenen garage, oprit en tuin gelegen op een mooie kavel van 678 m² eigen grond.

Nadere informatie

LEUVENUMSEWEG

LEUVENUMSEWEG LEUVENUMSEWEG 120312 ERMELO Vrijstaande stenen recreatiebungalow met inpandige berging, 2 slaapkamers en gemoderniseerde badkamer gelegen op 310 m² eigen grond. De bungalow ligt op het rustige en bosrijke

Nadere informatie

Huurprijs ,- per jaar.

Huurprijs ,- per jaar. CHEVALLIERLAAN 8 ERMELO Werken in een kasteel op een landgoed! Voor onze opdrachtgever GGZ Centraal, locatie landgoed Veldwijk, bieden wij u deze unieke kantoorruimte TE HUUR aan. Dit monumentale kasteel

Nadere informatie

Huurprijs 1.455,- p.m.

Huurprijs 1.455,- p.m. AMALIAHOF 20 ERMELO TE HUUR! Beschikbaar vanaf begin december. Wonen aan de bosrand in een zo goed als nieuwe hoekwoning! In 2016 gebouwd en voorzien van een luxe keuken en modern sanitair. Tijdens de

Nadere informatie

OUDE NIJKERKERWEG 109-7

OUDE NIJKERKERWEG 109-7 OUDE NIJKERKERWEG 1097 ERMELO Vrijstaande bungalow met PERMANENTE WOONSTATUS! In bosrijke omgeving, op ruime kavel van 465 m² erfpachtgrond, ligt deze goed onderhouden vrijstaande bungalow met carport

Nadere informatie

Vraagprijs 259.000,- k.k.

Vraagprijs 259.000,- k.k. SCHOOLWEG 50 ERMELO Direct aan de bosrand gelegen hoekwoning met serre, zonnige achtertuin, oprit, berging, carport en garage. Unieke ligging, voor de woning beginnen uitgestrekte wandel en fietspaden

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. JACOB CATSLAAN 59 ERMELO Deze klasse bungalow ligt aan de rand van Ermelo, direct grenzend aan de bosrand! Afgelopen jaren is de woning grondig aangepakt. Zo zijn de keuken en het sanitair vernieuwd, is

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. PLAGGEWEG 90 9 VIERHOUTEN Op het uiterste puntje van Park "De Zandhoeve" ligt deze recreatiebungalow. Het perceel van 323 m² grenst aan het bos. U heeft daardoor een fraai uitzicht en een besloten terrein.

Nadere informatie

WATERVALWEG 137 ERMELO. Vraagprijs ,- k.k.

WATERVALWEG 137 ERMELO. Vraagprijs ,- k.k. WATERVALWEG 137 ERMELO Op een fraai perceel aan de Watervalweg ligt deze vrijstaande, rietgedekte woonboerderij met tuin en oprit. Voor de liefhebbers is optioneel de naast gelegen schuur/loods van circa

Nadere informatie

Te Koop Aalsmeerweg 129-H

Te Koop Aalsmeerweg 129-H Te Koop Aalsmeerweg 129-H In de geliefde HOOFDDORPPLEIN BUURT gelegen TWEE-KAMER woning van ca. 65 m2 op de begane grond. Het appartement heeft daarom een eigen TUIN van ca. 20 m2 en een eigen opgang!

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. PUTTERWEG 21C ERMELO Wonen tegenover de Oude Kerk in Ermelo in appartementencomplex "De Kloostertuin"! Op deze markante locatie is een fraai vormgegeven gebouw gerealiseerd. Ontworpen met aandacht voor

Nadere informatie

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde

Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde Vragenlijst voor de verkoop van een onroerende zaak. Ruskenstukken 20 Eelde 1. Andere overeenkomsten - Zijn er nadat u het huis in eigendom heeft verkregen nog andere, eventuele aanvullende notariële of

Nadere informatie

Ede Van Heeckerenlaan 1

Ede Van Heeckerenlaan 1 Ede Van Heeckerenlaan 1 Goed onderhouden, monumentale SEMI-BUNGALOW Met ruime, vrijstaande, stenen garage Centrum en bossen op loopafstand gelegen Sfeervolle woonkamer met fraai, vrij uitzicht naar park

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. VALKENHOF 45 ERMELO Goed onderhouden 2onder1kap woning met garage gelegen aan brede groenstrook. Ermelowest is een geliefde woonomgeving voor o.a. gezinnen met kinderen, in de directe omgeving is een speelveld

Nadere informatie

Hazenkamp 61. 5953 KP Reuver. Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop

Hazenkamp 61. 5953 KP Reuver. Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop Hazenkamp 61 5953 KP Reuver woonoppervlakte 115 m2 perceeloppervlakte 140 m2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 104.500 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken

Nadere informatie

Van Verschuer Brantslaan 24 Bennebroek Vraagprijs 235.000,- k.k.

Van Verschuer Brantslaan 24 Bennebroek Vraagprijs 235.000,- k.k. Van Verschuer Brantslaan 24 Bennebroek Vraagprijs 235.000,- k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 371 VELSERBROEK 088-7700155 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING Deze woning is fraai gelegen aan een charmante

Nadere informatie

Harkstede, Hoofdweg 203

Harkstede, Hoofdweg 203 Harkstede, Hoofdweg 203 Charmant en karakteristiek vrijstaand woonhuis met een royale vrijstaande garage. De woning is landelijk gelegen aan de rand van Meerstad met een riant uitzicht over weideland richting

Nadere informatie

OUDE NIJKERKERWEG 73

OUDE NIJKERKERWEG 73 OUDE NIJKERKERWEG 73 ERMELO TE HUUR! Beschikbaar vanaf 3 juli. Wonen op de grens van bos en buitengebied? Dit is de mogelijkheid om uw wens te realiseren. Deze schitterende jaren 30 woning met karakteristieke

Nadere informatie

INFORMATIELIJST BETREFFENDE :

INFORMATIELIJST BETREFFENDE : INFORMATIELIJST BETREFFENDE : Op grond van bepalingen in het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht aan de (potentiële) koper. Het is zodoende van groot belang dat deze informatielijst

Nadere informatie

TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere

TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere In de groene en rustige woonomgeving van de Molenbuurt treft u deze ideale starterswoning aan met een zonnige achtertuin op het noordwesten. De woning is gelegen aan

Nadere informatie

Vraagprijs 259.500,- k.k.

Vraagprijs 259.500,- k.k. RETIEFSTRAAT 146 ERMELO Goed onderhouden, ruime hoekwoning met 2 dakkapellen, bijkeuken, garage, berging en tuin. In de loop der tijd is deze woning verbouwd tot wat het nu is: een instapklare woning met

Nadere informatie

TE KOOP Bastion 233 te Lelystad

TE KOOP Bastion 233 te Lelystad TE KOOP Bastion 233 te Lelystad Wij bieden aan een TWEE-KAMERAPPARTEMENT met balkon op het WESTEN! Dit appartement heeft een zeer gunstige ligging met een royaal balkon en vrij uitzicht. Intern is het

Nadere informatie

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Waterviolier LR Aalst. Vraagprijs: k.k. De Kernen Waterviolier 9 5308 LR Aalst woonoppervlakte 85 m 2 perceeloppervlakte 221 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 230.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

'T FRUSSELT 87 VIERHOUTEN

'T FRUSSELT 87 VIERHOUTEN 'T FRUSSELT 87 VIERHOUTEN Aan de rand van de Vierhouter heide gelegen: Rietgedekt woonhuis met houten garage en recreatiebungalow met eigen oprit, gelegen op een ruim perceel van 2.216 m². Dit geheel is

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. PALEISWEG 7 GARDEREN Het majestueuze LANDHUIS "Op den barg" is gelegen op een formidabele locatie in een bosrijke omgeving met fraaie vergezichten over de omgeving. Via een lange oprijlaan, door een parkachtige

Nadere informatie

Ede Zuiderkade 15 A. Vraagprijs: 387.500,- k.k.

Ede Zuiderkade 15 A. Vraagprijs: 387.500,- k.k. Ede Zuiderkade 15 A In het buitengebied gelegen HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Met eenvoudig bedrijfspand Uitermate geschikt voor realiseren nieuwbouw Mogelijkheid bouw bedrijfswoning 660 m³, bijgebouw

Nadere informatie

KONINGIN BEATRIXSTRAAT 14

KONINGIN BEATRIXSTRAAT 14 KONINGIN BEATRIXSTRAAT 14 NUNSPEET Prima onderhouden tussenwoning gelegen in geliefde kindvriendelijke woonomgeving aan een rustig straatje. Tegenover de woning ligt een breed plantsoen met speeltuin,

Nadere informatie

Coppelweide 25. 6088 CB Roggel. Vraagprijs: 209.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 100 m2 2 slaapkamers te koop

Coppelweide 25. 6088 CB Roggel. Vraagprijs: 209.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 100 m2 2 slaapkamers te koop Coppelweide 25 6088 CB Roggel woonoppervlakte 100 m2 2 slaapkamers te koop Vraagprijs: 209.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken Locatie Energie

Nadere informatie

Bennekom Madeliefje 25

Bennekom Madeliefje 25 Bennekom Madeliefje 25 Ruime, goed onderhouden MIDDENWONING Met stenen berging voorzien van een zolder Centrale ligging in mooie, kindvriendelijke woonwijk Sfeervolle woonkamer met aansluiting houtkachel

Nadere informatie

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)...

Hoe gebruikt u de woning nu? (Bijv. woning, praktijk, winkel.)... Onderstaande lijst is bedoeld als hulpmiddel voor u als verkoper bij het verzamelen van informatie over uw woning. Als verkoper bent u namelijk verplicht om de koper zo volledig mogelijk de juiste informatie

Nadere informatie

Vraagprijs 159.500,- k.k.

Vraagprijs 159.500,- k.k. DRIEERWEG 100407 ERMELO Op het groene bospark De Kriemelkuil ligt deze uitgebouwde recreatiewoning met inpandige berging, carport, afdak/berging en riante tuin met meerdere terrassen. Door de aanwezigheid

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. SMUTSLAAN 31B ERMELO Modern en gezellig driekamer appartement, met eigen parkeerplaats, op de tweede verdieping van het appartementen complex "De Premiére". Het appartement is prima afgewerkt met glad

Nadere informatie

Lindelaan 14. Vraagprijs: 152.500 k.k. 9342 PL Een. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl. woonoppervlakte 106 m 2

Lindelaan 14. Vraagprijs: 152.500 k.k. 9342 PL Een. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl. woonoppervlakte 106 m 2 Lindelaan 14 9342 PL Een woonoppervlakte 106 m 2 perceeloppervlakte 1.183 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 152.500 k.k. Actium verkoop@actiumwonen.nl 0900-06 04 www.actiumwonen.nl Kenmerken Locatie

Nadere informatie

PR. WILLEM ALEXANDERLAAN 32

PR. WILLEM ALEXANDERLAAN 32 PR. WILLEM ALEXANDERLAAN 32 'T HARDE Goed onderhouden vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 204 m²! gelegen in geliefde bosrijke villawijk in 't Harde. Vanaf de woning loopt u zo het bos in o.a.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. KIEVITSTRAAT 26 ERMELO Opgeknapte tussenwoning met berging en tuin gelegen aan een leuk hofje met uitzicht op een groenstrook. Deze nette woning is o.a. voorzien van een keuken met inbouwapparatuur (2009),

Nadere informatie

Vraagprijs 498.000,- k.k.

Vraagprijs 498.000,- k.k. SCHOOTBRUGGEWEG 12 DOORNSPIJK Een droom plaatje op een droom locatie! Deze charmante, rietgedekte woonboerderij met paardenstallen, garage, weiland en paardenbak is gelegen op één van de mooiste locaties

Nadere informatie

TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven

TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven TE KOOP: Middenhof 142 Almere-Haven Zeer royale MIDDENWONING met de mogelijkheid voor VIJF slaapkamers, royale living van bijna 40 m2! Kortom enorm veel ruimte! Let op u de woning dient wel opgeknapt te

Nadere informatie

Deken Waarestraat 38 Beverwijk Vraagprijs k.k.

Deken Waarestraat 38 Beverwijk Vraagprijs k.k. Deken Waarestraat 8 Beverwijk Vraagprijs 7.000 k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 7 VELSERBROEK 088-7700 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING Nabij centrum gelegen fijne eengezinswoning uit de jaren 0 met zonnige

Nadere informatie

Kerklaan 3 Bennebroek Vraagprijs k.k.

Kerklaan 3 Bennebroek Vraagprijs k.k. Kerklaan 3 Bennebroek Vraagprijs 249.000 k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 371 VELSERBROEK 088-7700155 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING Ruime tussenwoning met 4 slaapkamers en zonnige voor- en achtertuin

Nadere informatie

Leidijk 6* - Donkerbroek

Leidijk 6* - Donkerbroek Leidijk 6* - Donkerbroek Huurprijs 1.200,-- p.m. 1200,- per maand voor het woonhuis, exclusief gastenverblijf. 1400,- per maand voor het woonhuis, inclusief gastenverblijf en gebruik van schuur met sauna.

Nadere informatie

Vraagprijs 395.000,- k.k.

Vraagprijs 395.000,- k.k. BREDERODELAAN 48 ERMELO Aan een prachtige laan, aan de rand van het bos, in de Dichterswijk van Ermelo gelegen zeer ruim helft van dubbel woonhuis met uitbouw, dakkapel, balkon, garage, overkapping, oprit

Nadere informatie

Vraagprijs 435.000,- k.k.

Vraagprijs 435.000,- k.k. RIBESPAD 52 ERMELO Veel ruimte. Dat kenmerkt deze vrijstaande woning uit 1980. 4 slaapkamers op de eerste, 3 slaapkamers op de tweede verdieping. Een souterrain voor hobby's of bedrijf aan huis. En veel

Nadere informatie

KLOVERSDONK 209 APELDOORN

KLOVERSDONK 209 APELDOORN KLOVERSDONK 209 APELDOORN *TE HUUR* Op een rustige locatie in de wijk De Maten gelegen, kunnen wij u deze, in 1973 gebouwde, ruime eengezinswoning met inpandige berging en ruime achtertuin te huur aanbieden.

Nadere informatie

De Meer 26 9 - Drachten Vraagprijs 215.000,-- kosten koper

De Meer 26 9 - Drachten Vraagprijs 215.000,-- kosten koper De Meer 26 9 - Drachten Vraagprijs 215.000,-- kosten koper Omschrijving De Meer 26 9 - Drachten Nabij winkelcentrum Noorderpoort, openbaar vervoer en het stadscentrum gelegen, 2/1-kapwoning met aangebouwde

Nadere informatie

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1 VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1 GEZELLIGE EN COMFORTABELE VRIJSTAANDE BUNGALOW MET VRIJSTAANDE GARAGE EN CARPORT, GELEGEN OP EEN LEUKE LOCATIE MET VRIJ UITZICHT OVER EEN PLANTSOEN EN NABIJ HET CENTRUM

Nadere informatie

Vraagprijs 420.000,- k.k.

Vraagprijs 420.000,- k.k. VAN GOGHSTRAAT 58 NUNSPEET Aan de rand van Nunspeet gelegen vrijstaand woonhuis met uitbouw, ruime oprit, garage, berging en tuin. Door de uitbouw (6.00 x 3.80) aan de zijkant is een extra riante woonkamer

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. GROOT HORLOO 2 ERMELO Wonen in een kasteel op de Veluwe? Dat kan ik in het sfeervolle appartementencomplex "Groot Horloo". Het kasteel is goed bereikbaar (nabij A28) en grenst nagenoeg aan de woonwijk

Nadere informatie

BARNEVELD, LANGE VOREN 64

BARNEVELD, LANGE VOREN 64 BARNEVELD, LANGE VOREN 64 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: ROYALE HOEKWONING MET GROTE IN SPOUW GEBOUWDE GARAGE ( 40M²) GELEGEN OP EEN MOOIE EN RUSTIGE LOCATIE IN DE GELIEFDE

Nadere informatie

Oude Rijksweg 12 Garmerwolde

Oude Rijksweg 12 Garmerwolde Oude Rijksweg 12 Garmerwolde Onder de rook van de stad Groningen gelegen op een schitterende plek aan vis- en vaarwater met een eigen aanlegsteiger en vrij uitzicht over landerijen, goed onderhouden vrijstaand

Nadere informatie

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1 VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1 GEZELLIGE EN COMFORTABELE VRIJSTAANDE BUNGALOW, UITERMATE GESCHIKT VOOR SENIOREN, MEDE DOOR LIGGING BIJ HET CENTRUM EN OP LEUKE LOCATIE MET VRIJ UITZICHT OVER EEN PLANTSOEN.

Nadere informatie

TE KOOP. Lange Klauwenhof K.K HZ Didam

TE KOOP. Lange Klauwenhof K.K HZ Didam Lange Klauwenhof 12 6942 HZ Didam TE KOOP 349.000 K.K. Lange Klauwenhof 12 6942 HZ Didam Inleiding Wonen als een god in Frankrijk op een perceel van bijna 6.000m2 en in een woning met een gebruiksoppervlak

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. CHOPINDREEF 15 HARDERWIJK Aantrekkelijke middenwoning, gelegen in de wijk Drielanden met TUIN OP HET ZUIDEN! In de achtertuin vindt u een berging en een knus zitje met overkapping. Deze woning is gelegen

Nadere informatie

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k.

Ede Raadhuisstraat 2. Vraagprijs: 274.500,- k.k. Ede Raadhuisstraat 2 Karakteristieke VRIJSTAANDE JAREN 30 WONING Met ruime, inpandige garage / berging Centraal gelegen aan de rand van het winkelcentrum van Ede De woning beschikt over authentieke details

Nadere informatie

Christinastraat 8 te Groningen

Christinastraat 8 te Groningen Christinastraat 8 te Groningen Vraagprijs 139.500 k.k. Bouwjaar 1965 Indeling en globale afmetingen Begane grond Hal/Entree met een laminaatvloer, trapopgang, een moderne meterkast en middels een opstapje

Nadere informatie

Bennekom Driestweg 10

Bennekom Driestweg 10 Bennekom Driestweg 10 Op een prachtige locatie, VRIJSTAANDE WONING met bijgebouw Centraal gelegen t.o.v. grote uitvalswegen A12, A1 en A30 Het perceel heeft de bestemming Bedrijventerrein Mogelijkheid

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. F.A. MOLIJNLAAN 86 NUNSPEET Ruime goed onderhouden bungalow met garage en carport gelegen op één van de mooiste locaties van Nunspeet! Deze geliefde woonomgeving ligt op loopafstand van het uitgestrekte

Nadere informatie

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN. BARNEVELD, KALLENBROEKERWEG 16 OMSCHRIJVING: OP ZEER ROYAAL PERCEEL (MAAR LIEFST CIRCA 370 M²) GESITUEERDE GEZELLIGE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE BERGING EN VRIJSTAANDE HOUTEN SCHUUR/TUINHUIS.

Nadere informatie

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28 BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28 OMSCHRIJVING: DEZE LEUKE MIDDENWONING IS DE IDEALE STARTERSWONING. DE WONING LIGT OP RUSTIGE LOCATIE NABIJ HET CENTRUM OP EEN MOOI PERCEEL VAN 175 M², HEEFT 4 SLAAPKAMERS,

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. ZWALUWSTRAAT 97 ERMELO Uitstekend onderhouden en opgeknapte tussenwoning, gelegen aan een rustig woonerf in kindvriendelijke omgeving. De vernieuwde speeltuin is om de hoek! Deze speelse woning (type R3)

Nadere informatie

Bennekom Dijkgraaf 25

Bennekom Dijkgraaf 25 Bennekom Dijkgraaf 25 Goed onderhouden VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ Met grote hobbyschuur van maar liefst circa 192 m² Centrale ligging in het buitengebied De Kraats Sfeervolle woonkamer met vrij uitzicht

Nadere informatie

Snavelbies MR Reuver. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 155 m2 perceeloppervlakte 345 m2 4 slaapkamers te koop

Snavelbies MR Reuver. Vraagprijs: k.k. WoonGoed 2-Duizend. woonoppervlakte 155 m2 perceeloppervlakte 345 m2 4 slaapkamers te koop Snavelbies 30 5953 MR Reuver woonoppervlakte 155 m2 perceeloppervlakte 345 m2 4 slaapkamers te koop Vraagprijs: 219.000 k.k. WoonGoed 2-Duizend verkoop@woongoed2-d.nl 077-476 77 77 www.woongoed2-d.nl Kenmerken

Nadere informatie

Wageningen. Vraagprijs: ,- k.k. Kortenburg 9

Wageningen. Vraagprijs: ,- k.k. Kortenburg 9 Wageningen Kortenburg 9 Op Landgoed Oranje Nassau s Oord, TWEE ONDER EEN KAP WONING Met aangebouwde berging / bijkeuken en een vrij uitzicht De woning is voorzien van een lichte woonkamer en dichte keuken

Nadere informatie

Hendrikstraat CT Gameren. Vraagprijs: k.k. De Kernen

Hendrikstraat CT Gameren. Vraagprijs: k.k. De Kernen Hendrikstraat 21 5311 CT Gameren woonoppervlakte 100 m 2 perceeloppervlakte 311 m 2 3 slaapkamers te koop Vraagprijs: 210.000 k.k. De Kernen verkoop@dekernen.nl 088-582 40 00 www.dekernen.nl Kenmerken

Nadere informatie

Ede Parkweg 133 D. Vraagprijs: ,- k.k.

Ede Parkweg 133 D. Vraagprijs: ,- k.k. Ede Parkweg 133 D Op een centrale locatie gelegen 2-KAMERAPPARTEMENT Voorzieningen zoals winkels liggen op loopafstand Bij het appartement is een buitenberging inbegrepen Het appartement is voorzien van

Nadere informatie

TE KOOP. Korhoenlaan K.K LL Harderwijk

TE KOOP. Korhoenlaan K.K LL Harderwijk Korhoenlaan 1 134 3847 LL Harderwijk TE KOOP 325.000 K.K. Korhoenlaan 1 134 3847 LL Harderwijk Inleiding Bent u op zoek naar een BOSRIJKE locatie met veel RUST en RUIMTE? Dan is wonen op Slenck en Horst

Nadere informatie