Koopsom ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Koopsom 90.000,- k.k."

Transcriptie

1 LOOWEG 10 3 ERMELO Op bungalowpark "Sneeuwwitje" gelegen stenen bungalow met geïsoleerde houten buitengevel waar PERMANENTE BEWONING is toegestaan (vastgelegd in het bestemmingsplan). Naast de bungalow ligt een oprit waarop 1 auto geparkeerd kan worden. Tevens is er een houten berging aanwezig. Een uitstekend alternatief voor een appartement! Indeling: entree met bergruimte, badkamer met douche, wastafel en toilet, slaapkamer, woonkamer met open keuken, bijkeuken en tuinkamer met vaste kast. De bungalow is voorzien van een eigentijdse keuken met inbouwapparatuur en een moderne badkamer. Erfpacht canon E 122, per maand. Bouwjaar omstreeks Voor het laatst verbouwd in Koopsom , k.k. Ermelo Putterweg 17 Geopend van maandag t/m vrijdag van tot Nunspeet Spoorlaan 1 Geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot en tot 17.30, zaterdag: bezichtigingen op afspraak. Telefoon (0341) Fax (0341) Kijk ook op internet: info@vinkeveluwe.nl De in deze brochure opgenomen informatie is bedoeld om een globale indruk van de onroerende zaak te geven. Tekst, (oppervlakte) maten, tekeningen en andere gegevens zijn slechts indicatief. Aan eventuele onvolledige of onjuiste informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

2 INDELING Begane grond entree met bergruimte; badkamer met douche, wastafel en toilet; slaapkamer; woonkamer; open keuken met gasfornuis, afzuigkap en combimagnetron; bijkeuken; tuinkamer met vaste kast. Overige informatie Gelegen op bungalowpark "Sneeuwwitje". PERMANENTE BEWONING is toegestaan (vastgelegd in het bestemmingsplan). Houten berging. Erfpacht canon E 122, per maand.

3 ALGEMEEN Koopsom : , k.k. Soort : Bungalow Type : Vrijstaande woning Aantal kamers : 3 (waarvan 1 slaapkamer) Inhoud : 113 m 3 Perceeloppervlakte : 275 m 2 Woonoppervlakte : 45 m 2 Soort bouw : Bestaande bouw Bouwjaar : 1970 Ligging : Aan bosrand Tuin : Tuin rondom Garage : Parkeerplaats, geen garage Isolatie : Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas Verwarming : C.v.ketel

4

5

6

7

8

9

10

11 Informatielijst Adres Looweg 103 Plaats Ermelo 1. Zijn u (zichtbare of onzichtbare) gebreken aan uw onroerend goed bekend? Bijvoorbeeld houtrot, boktor, houtworm, schimmels, lekkage, problemen met de vloeren of het dak? 2a. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd of gebreken hersteld? 2b. Welke zijn dit? 1. Neen. 2a. Ja. 2b. Platte dak vervangen (2009). 3. Met welke kosten en/of reparaties zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4a. Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of de omgeving van uw perceel? 4b. Ligt er een olietank op uw perceel? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden, kettingbedingen, mandeligheden en/of antispeculatiebedingen? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of de apparatuur overdraagbaar aan een 3. Niet bekend. 4a. Neen. 4b. Neen. 5. Ja, zie voor de letterlijke tekst het bewijs van eigendom met daarin o.a. het reglement. Dit is ter inzage via de makelaar. 6. Neen. koper? 7. Hoe is de gezinssamenstelling van de buren? 7. Nr 1. Alleenstaande vrouw (ca. 30 jaar). Nr 2: man en vrouw (ca. 40 jaar). Beheerders woning (man en vrouw ca. 70 jaar). 8. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw buren of woonomgeving? (Geluidsoverlast, stankoverlast in de omgeving e.d.) 9. Zijn er bepaalde ontwikkelingen in uw woonomgeving bekend die voor een koper belangrijk zijn om te weten? (Mogelijke bestemmingsplanwijzigingen, veranderingen in uitzicht of verkeerssituaties) 10. a. Welke bestemming rust er op uw perceel? b. Hoe gebruikt u het huis nu? c. Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit is genomen tot een aanwijzing van uw pand 1. Als beschermd monument? 2. Tot beschermd stads of dorpsgezicht? 3. Gemeentelijk monument? 4. Beeldbepalend pand? 8. Neen. 9. Neen. 10. a. Recreatiewoning met permanente woonbestemming. b. Zoals vermeld onder a. c. 1 t/m 4: Neen. 11. Hoe is uw pand geïsoleerd? Dakisolatie: Ja. Muurisolatie: Ja, glaswol. Vloerisolatie: Neen. Dubbel glas: Ja. 12. In geval van een appartement/recreatiebungalow: a. Wat zijn de bijkomende kosten? (servicekosten, bijdrage aan de vereniging van eigenaren e.d.) b. Bevat het reglement van de Vereniging van Eigenaren bijzondere bepalingen? c. Zijn er in de Vereniging van Eigenaren beslissingen genomen over bijzondere 12. a. Erfpachtcanon 122, per maand. Recreatie en servicekosten 30,35 per maand b. Ja, 1% provisie aan grondeigenaar bij verkoop en voorkeursrecht tot koop door grondeigenaar. c. Neen.

12 uitgaven? Overigens: u dient (voor zover van toepassing) de balans/jaarrekening van de Vereniging van Eigenaren, de akte van splitsing, de notulen van de laatste jaarvergadering en het huishoudelijk reglement aan Vinke Veluwe Makelaars te overhandigen t.b.v. de verkoop. 13. a. Zijn er bijzonderheden te vermelden over de technische installaties? (bijvoorbeeld elektrische installatie/bedrading, leidingen voor gas, water, riolering. Ketel, warmwatertoestel. b. Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (Denk daarbij aan de leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, c.v., mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.) 14. a Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b. Van wie zijn de erfafscheidingen? 13. Ketel: Atag, combiketel (2009). Aantal groepen: 4. Aantal aardlekschakelaars: 1. a. Neen. b. Ja, 1 groep wordt gedeeld met de buren. Heel af en toe hierdoor overbelasting. 14. a. Ja, voor zover bekend. b. Eigendom van verkoper. c. Is (een gedeelte van) uw pand, schuur, garage c. Neen. of schutting gebouwd op grond van buren of andersom? 15. Zijn er huur of leasetoestellen in uw woning 15. Neen. aanwezig? 16. Is er mogelijk asbesthoudend materiaal 16. Voor zover bekend niet. toegepast in uw woning en/of de bijgebouwen? (bijvoorbeeld: zeil, afvoerkanalen of dakbeschot) 17. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijvoorbeeld 17. Neen. BTW, bouwgrond/baatbelasting) 18. Hoeveel bedragen de zakelijke lasten? 18. Onroerende Zaak belasting: 95,31 per jaar. Gas (Guliker) 70, per maand. Voorschot elektra: (via park): 50,92 per maand. 19a Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van 19a. Neen. toepassing? b. Is er sprake van ruilverkaveling? b. Neen. c. Is er sprake van onteigening? 20 Zijn u door de overheid of Nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? 21Is uw perceel aangesloten op alle Nutsvoorzieningen b. Voldoet het pand aan de eisen van de Nutsbedrijven/brandweer? 23: omschrijving vloeren: begane grondvloer: 1 e verdiepingsvloer: 2 e verdiepingsvloer: a.zijn er in uw woning zogenaamde Kwaaitaal of Mantavloeren of vergelijkbare vloeren gebruikt? b. Is er voorzover u bekend sprake van chlorideschade (betonrot?) (Betonrot komt vooral c. Neen. 20. Neen. 21. Gas: Ja, propaantank op het park via Guliker. Water: via het park. Elektra: via het park. Riolering: Ja. Kabel: via het park. Glasvezel: Neen. b. Ja. 23. Bg: beton. a. Neen. b. Neen.

13 voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen (bijvoorbeeld balkons kunnen aangetast zijn) 24. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste 24. Neen. vergunningen? 25. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor de 25. Ja, van de grondeigenaar. verkoop van derden (gemeente, curator, kantonrechter, erfverpachter?) 26. Zijn er over het pand procedures gaande bij 26. Neen. de rechter, de huurcommissie of een andere instantie? (bijvoorbeeld onteigening) 27. Is uw opstal voldoende verzekerd? 27. ja. 28. Zijn er andere zaken die u in verband met uw meldingsplicht dient mee te delen aan een eventuele koper? 28. De duur van de erfpacht is tot 28 februari Mededelingsplicht/informatieplicht. Door middel van deze informatielijst voldoet de verkoper aan zijn mededelingsplicht. Verkoper staat in beginsel niet in voor de afwezigheid van verborgen gebreken. Daarom adviseren wij iedere koper om zijn wettelijke onderzoeksplicht zeer serieus te nemen. U kunt, als leek, u laten bijstaan door een of meer deskundigen, zoals een makelaar of een bouwkundige. Waarborgsom/bankgarantie. Uiterlijk vier weken na mondelinge overeenkomst dient de koper een bedrag van 10% van de koopsom als waarborgsom op rekening van de notaris te storten. De waarborgsom kan eventueel worden vervangen door een bankgarantie van een Nederlandse bankinstelling. Ontbindende voorwaarde financiering Een koper kan, op diens uitdrukkelijke verzoek en met toestemming van de verkoper een ontbindende voorwaarde voor de financiering opnemen. De termijn van deze ontbindende voorwaarde is maximaal drie weken. De ontbinding geschiedt niet vanzelf, maar dient door de koper aan de verkoper schriftelijk onder overlegging van minimaal twee afwijzingen van erkende Nederlandse geldverstrekkers, bekend te worden gemaakt. Meetinstructie De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Datum: Handtekening verkoper:

14 Lijst van zaken Betreffende het perceel: Looweg JV Ermelo d.d Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Konijnenren Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer/laminaat plavuizen Paraaf verkoper Paraaf koper 1

15 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Gasfornuis Afzuigkap Combimagnetron Keukenaccessoires Verlichting, te weten: Inbouwspots Opbouwspots (Losse) kasten, legplanken, te weten: Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Closetrolhouder Paraaf verkoper Paraaf koper 2

16 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Badkameraccessoires Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen Voor akkoord, De opdrachtgever, (en echtgeno(o)t(e)/partner) koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: 3

17 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Looweg bos 0 m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 9 februari 2015 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel ERMELO I 5068 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

18

19 Wij staan voor de mooiste plekjes en we hebben alles in huis makelen hypotheekadvies verzekeringen taxaties verse koffie Ga voor ons actueel aanbod naar VIN00026 hh hh hh Ruim 140 woningen in alle prijsklassen Meer dan tevreden klanten Optimale inzet Social Media Putterweg 17 Ermelo Spoorlaan 1 Nunspeet tel: (0341)

BARNEVELD, LANGE VOREN 64

BARNEVELD, LANGE VOREN 64 BARNEVELD, LANGE VOREN 64 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: ROYALE HOEKWONING MET GROTE IN SPOUW GEBOUWDE GARAGE ( 40M²) GELEGEN OP EEN MOOIE EN RUSTIGE LOCATIE IN DE GELIEFDE

Nadere informatie

Vraagprijs 82.500,- k.k.

Vraagprijs 82.500,- k.k. KAWOEPERSTEEG 40 37 ERMELO Vrijstaande en goed onderhouden recreatiewoning met garage gebouwd in 2002. Rustige ligging aan de rand van een kleinschalig, bosrijk bungalowpark. Een prima recreatiewoning

Nadere informatie

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN. BARNEVELD, KALLENBROEKERWEG 16 OMSCHRIJVING: OP ZEER ROYAAL PERCEEL (MAAR LIEFST CIRCA 370 M²) GESITUEERDE GEZELLIGE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE BERGING EN VRIJSTAANDE HOUTEN SCHUUR/TUINHUIS.

Nadere informatie

Vraagprijs 315.000,- k.k.

Vraagprijs 315.000,- k.k. PUTTERWEG 48--A ERMELO Vrijstaand woonhuis met garage (binnendoor bereikbaar), ruime oprit en tuin gelegen aan de doorgaande weg. De woning is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming op de

Nadere informatie

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1 VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1 GEZELLIGE EN COMFORTABELE VRIJSTAANDE BUNGALOW MET VRIJSTAANDE GARAGE EN CARPORT, GELEGEN OP EEN LEUKE LOCATIE MET VRIJ UITZICHT OVER EEN PLANTSOEN EN NABIJ HET CENTRUM

Nadere informatie

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28 BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28 OMSCHRIJVING: DEZE LEUKE MIDDENWONING IS DE IDEALE STARTERSWONING. DE WONING LIGT OP RUSTIGE LOCATIE NABIJ HET CENTRUM OP EEN MOOI PERCEEL VAN 175 M², HEEFT 4 SLAAPKAMERS,

Nadere informatie

Vraagprijs) )650.000,=)kosten)koper)

Vraagprijs) )650.000,=)kosten)koper) Ritmeesterstraat16 Haarlem Vraagprijs 650.000,=kostenkoper GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]02395420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl IndevoormaligemanegevandeRipperdakazernezijnin2008zevenzeerroyaleherenhuizengerealiseerd.

Nadere informatie

STATIONSSTRAAT 141-21

STATIONSSTRAAT 141-21 STATIONSSTRAAT 141-21 ERMELO Keurig onderhouden appartement gelegen op de 2e verdieping op leuke locatie! Met zo n uitzicht is het altijd genieten! Door de vele ramen heeft u een mooi zicht op het stationsplein

Nadere informatie

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1 VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1 GEZELLIGE EN COMFORTABELE VRIJSTAANDE BUNGALOW, UITERMATE GESCHIKT VOOR SENIOREN, MEDE DOOR LIGGING BIJ HET CENTRUM EN OP LEUKE LOCATIE MET VRIJ UITZICHT OVER EEN PLANTSOEN.

Nadere informatie

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN. BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 7 OMSCHRIJVING: GEZELLIGE HOEKWONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN VOOR EEN GUNSTIGE PRIJS OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 294 M². BOVENDIEN LIGT DEZE WONING OP LOOPAFSTAND VAN HET DORPSCENTRUM.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. SMUTSLAAN 19B ERMELO Voor een brede doelgroep aansprekend 3kamer appartement op de 2e verdieping van het fraai en functioneel vormgegeven appartementencomplex De Première. In de parkeerkelder is een eigen

Nadere informatie

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73 BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: AANVAARDING: VRAAGPRIJS: KARAKTERVOLLE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET VRIJSTAANDE GARAGE EN SCHUUR OP EEN

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. ROOKLAND 32 ERMELO Op de begane grond gelegen, speels ingedeeld 3kamer appartement met berging en tuin. Dit in 1990 gebouwde appartement beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad en wastafel,

Nadere informatie

LEUVENUMSEWEG

LEUVENUMSEWEG LEUVENUMSEWEG 120-346 ERMELO Recreëren in het groen! Deze comfortabele stenen bungalow ligt op een bosperceel van 410 m² eigen grond en is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers! Vanaf de woning staat

Nadere informatie

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN. BARNEVELD, TULPENSTRAAT 7 OMSCHRIJVING: GEZELLIGE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS, AAN DE ACHTERZIJDE UITGEBOUWD EN GELEGEN OP RUSTIGE LOCATIE NABIJ HET CENTRUM EN OP EEN MOOI PERCEEL VAN CIRCA 285 M² MET

Nadere informatie

Koopsom 598.000,- k.k.

Koopsom 598.000,- k.k. ROEEKAMPERWEG 50 GARDEREN Prachtige bouwlocatie aan de bosrand, met uitzicht over het glooiende landschap van Garderen. Deze glooiing loopt door op het perceel van 3.805 m², het bouwblok van 20 bij 20

Nadere informatie

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWG 55

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWG 55 BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWG 55 OMSCHRIJVING: LANDELIJK WONEN EN TOCH MAAR NET BUITEN DE BEBOUWDE KOM VAN BARNEVELD. DAT IS DIT VRIJSTAANDE JAREN 30 WOONHUIS OP EEN PERCEEL VAN CIRCA 2600 M². DE WONING

Nadere informatie

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47 BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 STE ETAGE: 2 DE ETAGE: GEZELLIGE HOEKWONING OP SCHITTEREND PERCEEL VAN MAAR LIEFST 440 M² MET VRIJSTAANDE SCHUUR EN GARAGE, GELEGEN OP

Nadere informatie

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58 BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58 WAAR VIND JE HET NOG? DEZE ROYALE VRIJSTAANDE WONING MET GROTE GARAGE OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 865 M² EN DAN ZO NABIJ HET CENTRUM VAN HET DORP BARNEVELD. DE WONING IS

Nadere informatie

SECRETARIS BOERHOUTWEG 10

SECRETARIS BOERHOUTWEG 10 SECRETARIS BOERHOUTWEG 10 NUNSPEET Aan doodlopende weg, op loopafstand van het centrum gelegen, vrijstaande semibungalow met stenen garage, oprit en tuin gelegen op een mooie kavel van 678 m² eigen grond.

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. PUTTERWEG 21C ERMELO Wonen tegenover de Oude Kerk in Ermelo in appartementencomplex "De Kloostertuin"! Op deze markante locatie is een fraai vormgegeven gebouw gerealiseerd. Ontworpen met aandacht voor

Nadere informatie

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24 BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM EN RUST EN RUIMTE ACHTER DE WONING. DAT HEEFT DEZE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE

Nadere informatie

OUDE NIJKERKERWEG 129 30

OUDE NIJKERKERWEG 129 30 OUDE NIJKERKERWEG 129 30 ERMELO UNIEK! RECREATIEBUNGALOW waar PERMANENTE BEWONING IS TOEGESTAAN! Aan de bosrand gelegen, goed onderhouden recreatiebungalow. De bungalow is gelegen op een perceel van 186

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. VENNENPAD 15 NUNSPEET Direct aan de bosrand ligt deze halfvrijstaande woning met uitbouw, parkeerplaats, garage, oprit en tuin. Naast de zeer fraaie ligging zijn ook de sfeervolle woonkeuken, de knusse

Nadere informatie

Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal

Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal Koopsom 125.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Breitnerlaan 4 C, 4703 JN Roosendaal Ideaal

Nadere informatie

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63 BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63 INSTAPKLARE UITGEBOUWDE HOEKWONING MET VRIJSTAANDE STENEN BERGING. DE WONING IS IN 2012 UITGEBOUWD EN GEHEEL GERENOVEERD DOOR HET STUCEN VAN MUREN EN PLAFONDS, HET PLAATSEN

Nadere informatie

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10 BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: OP WERKELIJK PRACHTIGE LOCATIE BIEDEN WIJ AAN DEZE ROYALE HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS MET AANGEBOUWDE STENEN

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. JASMIJNWEG 55 ERMELO Ruime tussenwoning met garage gelegen in geliefde woonwijk Ermelo oost. En wat een tuin! maar liefst 15 meter diep met volop privacy en gelegen op het ZUID OOSTEN. Vrije ligging en

Nadere informatie

Vraagprijs 189.500,- k.k.

Vraagprijs 189.500,- k.k. JOUBERTSTRAAT 21 ERMELO In leuke woonstraat gelegen tussenwoning met diepe achtertuin en ruime berging. Deze in 1988 gebouwde woning is voorzien van dak, spouw en vloerisolatie en dubbel glas. Verwarming

Nadere informatie

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch

To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch To Janssenstraat 3 's-hertogenbosch Vraagprijs 219.000,- k.k. Dit huis heeft beneden een uitgebouwde woonkamer (van ruim 43 m²) en een knusse open keuken compleet met inbouwapparatuur en uitzicht op het

Nadere informatie

Schout van Bergheslaan 13 'S-HERTOGENBOSCH

Schout van Bergheslaan 13 'S-HERTOGENBOSCH Schout van Bergheslaan 13 'S-HERTOGENBOSCH Vraagprijs 397.500,- k.k. Wonen aan de rand van Maaspoort met, vanuit de slaapkamer en het dakterras, uitzicht over de rivier de Maas. Dit huis is ruim van opzet

Nadere informatie

BARNEVELD, DE DRIEST 5

BARNEVELD, DE DRIEST 5 BARNEVELD, DE DRIEST 5 OP MOOIE LOCATIE GELEGEN UITGEBOUWDE HOEKWONING MET RUIME GARAGE EN BERGING (SAMEN RUIM 40 M²). DE WONING IS GOED ONDERHOUDEN EN IN 2012 VOORZIEN VAN EEN NIEUWE KEUKEN. TEVENS HEEFT

Nadere informatie

Van Boelenstraat 38 'S-HERTOGENBOSCH

Van Boelenstraat 38 'S-HERTOGENBOSCH Van Boelenstraat 8 'S-HERTOGENBOSCH Vraagprijs 275.000,- k.k. Lopend de Bossche Binnenstad in?! Deze recent gebouwde hoekwoning met berging en parkeerplaats ligt aan de rand van het centrum. Scholen, winkels

Nadere informatie

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20 BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20 KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND HERENHUIS MET GROTE DUBBELE GARAGE, BERGING, GELEGEN IN HARTJE CENTRUM, MAAR MET EEN ZONNIGE VEEL PRIVACY BIEDENDE ACHTERTUIN. KORTOM, EEN

Nadere informatie

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca 1937. Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m²

KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL. Bouwjaar: ca 1937. Inhoud woning: ca 400 m³. Woonoppervlakte: ca 125 m². Perceelgrootte: ca 171 m² KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL Bouwjaar: ca 1937 Inhoud woning: ca 400 m³ Woonoppervlakte: ca 125 m² Perceelgrootte: ca 171 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marco Marijnissen KERKSTRAAT 63 OUD GASTEL Soort

Nadere informatie

OUDE NIJKERKERWEG 109-7

OUDE NIJKERKERWEG 109-7 OUDE NIJKERKERWEG 1097 ERMELO Vrijstaande bungalow met PERMANENTE WOONSTATUS! In bosrijke omgeving, op ruime kavel van 465 m² erfpachtgrond, ligt deze goed onderhouden vrijstaande bungalow met carport

Nadere informatie

LEUVENUMSEWEG 120-346

LEUVENUMSEWEG 120-346 LEUVENUMSEWEG 120-346 ERMELO Recreëren in het groen! Deze comfortabele stenen bungalow ligt op een bosperceel van 410 m² eigen grond en is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers! Vanaf de woning staat

Nadere informatie

Jan van Riebeeckstraat 158 - Culemborg

Jan van Riebeeckstraat 158 - Culemborg Jan van Riebeeckstraat 158 Culemborg Vraagprijs 142.500, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Jan van

Nadere informatie

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal Vraagprijs 265.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Laan van Luxemburg 8, 4701 CB Roosendaal

Nadere informatie

Vraagprijs) )239.000,=)kosten)koper)

Vraagprijs) )239.000,=)kosten)koper) Saxenrodeweg38 Bentveld Vraagprijs 239.000,=kostenkoper GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]02395420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl DitZEERRUIME39kamerhoekappartementmetROYAALBALKONophetZUIDWESTENligtopde1e

Nadere informatie

Tweede Reitse Dreef 138 's-hertogenbosch

Tweede Reitse Dreef 138 's-hertogenbosch Tweede Reitse Dreef 138 's-hertogenbosch Vraagprijs 185.000,- k.k. Een ruim huis met berging gelegen op een hoek aan een groenvoorziening. Dit huis heeft een tuingerichte woonkamer en een keuken met uitzicht

Nadere informatie

Poeldijksepad 2 D Honselersdijk

Poeldijksepad 2 D Honselersdijk Poeldijksepad 2 D Honselersdijk 250.000,-- k.k. TE KOOP In het centrum van Honselersdijk ligt dit ruime, lichte, 3-kamer appartement op de verhoogde parterre in het appartementencomplex Residentie Honselaersdijk.

Nadere informatie

Beatrixstraat 17, 3255 BA Oude-Tonge

Beatrixstraat 17, 3255 BA Oude-Tonge Beatrixstraat 17, 3255 BA OudeTonge Vraagprijs 214.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Beatrixstraat 17, 3255 BA OudeTonge Ruime

Nadere informatie

BRUGGERDIJK 5 VALKENSWAARD. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 652 m³. Woonoppervlakte: ca 168 m². Perceelgrootte: 1026 m²

BRUGGERDIJK 5 VALKENSWAARD. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 652 m³. Woonoppervlakte: ca 168 m². Perceelgrootte: 1026 m² BRUGGERDIJK 5 VALKENSWAARD Bouwjaar: 1979 Inhoud woning: ca 652 m³ Woonoppervlakte: ca 168 m² Perceelgrootte: 1026 m² Aanvaarding: in overleg Betaalbaar vrijstaand wonen in het groen. Dit robuust jaren

Nadere informatie

Vraagprijs 235.000,- k.k.

Vraagprijs 235.000,- k.k. WIELEWAAL 149 ERMELO Perfect onderhouden hoekwoning met een zo goed als nieuwe keuken (2009) en nieuwe badkamer (2012)! Ideale ligging aan de rand van geliefde woonwijk en op loopafstand van het bos en

Nadere informatie

k.k. Bongerd 2. Barneveld

k.k. Bongerd 2. Barneveld VRAAGPRIJS 189.500 k.k. Barneveld Bongerd 2 3kamer hoekappartement Royale woonkamer (39 m²) Prachtig vrij uitzicht Leuk balkon dat uitkijkt over de vijver Voorzien van een lift en berging Inhoud: 270 m³

Nadere informatie

Vraagprijs 598.000,- k.k.

Vraagprijs 598.000,- k.k. F.A. MOLIJNLAAN 86 NUNSPEET Ruime goed onderhouden bungalow met garage en carport gelegen op één van de mooiste locaties van Nunspeet! Deze geliefde woonomgeving ligt op loopafstand van het uitgestrekte

Nadere informatie

Escarp!8!! Vijfhuizen!

Escarp!8!! Vijfhuizen! Escarp8 Vijfhuizen Vraagprijs 729.500,=kostenkoper GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]02395420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl DezemoderneVRIJSTAANDEVILLAmetTUINRONDOMligtinderuimopgezetteenKINDVRIENDELIJKE

Nadere informatie

PR. WILLEM ALEXANDERLAAN 32

PR. WILLEM ALEXANDERLAAN 32 PR. WILLEM ALEXANDERLAAN 32 'T HARDE Goed onderhouden vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 204 m²! gelegen in geliefde bosrijke villawijk in 't Harde. Vanaf de woning loopt u zo het bos in o.a.

Nadere informatie

LEEUWARDEN - De Malus 5

LEEUWARDEN - De Malus 5 Fraai afgewerkt en modern, royaal hoekappartement met 2 ruime slaapkamers. LEEUWARDEN - De Malus 5 Vraagprijs 199.500,- k.k. Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t. 058-2151555 e. leeuwarden@ldfaber.nl i.

Nadere informatie

TW200986TW200986. Woonoppervlakte 104 m 2 Bieden vanaf 175.000,- kosten koper. Lepelbladstraat 41 Wormer TE KOOP

TW200986TW200986. Woonoppervlakte 104 m 2 Bieden vanaf 175.000,- kosten koper. Lepelbladstraat 41 Wormer TE KOOP TW200986TW200986 Woonoppervlakte 104 m 2 Bieden vanaf 175.000, kosten koper TE KOOP Lepelbladstraat 41 Wormer De gepubliceerde prijs i s een vanaf prijs wat betekent dat vanaf dit niveau verkoper zal reageren

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2 BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2 AAN TWEE ZIJDEN UITGEBOUWDE HOEKWONING ZEER MOOI EN RUSTIG GELEGEN IN WOONWIJK DE VAARST. DE WONING IS ZOWEL AAN DE ACHTERZIJDE ALS AAN DE ZIJKANT UITGEBOUWD, WAARDOOR ER

Nadere informatie

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca.

POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 320 m³. Woonoppervlakte: ca. 108 m². Perceelgrootte: ca. POLDERWAARD 21 S-HERTOGENBOSCH Bouwjaar: ca. 1985 Inhoud woning: ca. 320 m³ Woonoppervlakte: ca. 108 m² Perceelgrootte: ca. 141 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Rudy Welbergen RUIME TUSSENWONING Deze

Nadere informatie

Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam

Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam Koopsom 100.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Plotinusstraat 70, 3076 NS Rotterdam Prijs

Nadere informatie

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld VRAAGPRIJS 298.500 k.k. Barneveld Amersfoortsestraat 136 Nostalgische helft van een dubbel woonhuis Prachtig uitzicht vanuit de woonkamer Besloten achtertuin met grote veranda Garage en schuur van samen

Nadere informatie

Ridderstraat 184-a - Culemborg

Ridderstraat 184-a - Culemborg Ridderstraat 184-a - Culemborg Vraagprijs 159.500,- k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345-516666 E-mail: info@w-j.nl Website: www.w-j.nl Omschrijving Ridderstraat

Nadere informatie

Pelmolenweg 5 - Culemborg

Pelmolenweg 5 - Culemborg Pelmolenweg 5 Culemborg Koopsom 225.000, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Pelmolenweg 5 Culemborg

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. SMUTSLAAN 31B ERMELO Modern en gezellig driekamer appartement, met eigen parkeerplaats, op de tweede verdieping van het appartementen complex "De Premiére". Het appartement is prima afgewerkt met glad

Nadere informatie

Archipel te Lelystad ,00 kosten koper

Archipel te Lelystad ,00 kosten koper Archipel 13 37 te Lelystad 145.000,00 kosten koper Voerman Garantiemakelaars Tel: 0320233211 Fax: 0320232022 Email: info@wvoerman.nl Omschrijving Algemeen: Als u wilt wonen in het groen met alle centrumvoorzieningen

Nadere informatie

Madeweg 3 Monster ,-- k.k. Santen & Gasille ERA Makelaars o.g. b.v. Wateringen TE KOOP

Madeweg 3 Monster ,-- k.k. Santen & Gasille ERA Makelaars o.g. b.v. Wateringen TE KOOP Madeweg 3 Monster 355.000,-- k.k. TE KOOP Scherpe vraagprijs!! Vrijstaand woonhuis met hobbyruimte/garage en tuinhuisje/volière, gelegen aan de rand van het dorp op 930 m2 eigen grond (tegenover zwembad

Nadere informatie

Handelstraat 39 - Vlaardingen

Handelstraat 39 - Vlaardingen Vraagprijs 129.500,= k.k. D&S Makelaardij B.V. Land van Belofte 50 3111 NW SCHIEDAM Stoomloggerweg 4b VLAARDINGEN T 010 473 75 55 F 010 204 50 50 E info@densmakelaars.nl I www.densmakelaars.nl Omschrijving

Nadere informatie

P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht

P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht Vraagprijs 122.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving P.C. Hooftlaan 108, 3351 EP Papendrecht

Nadere informatie

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41 BARNEVELD, THORBECKELAAN 41 OMSCHRIJVING: OP ÉÉN VAN DE MOOISTE LANEN VAN BARNEVELD STAAT DIT VRIJSTAANDE WOONHUIS MET GARAGE. DE UITGEBOUWDE WOONKAMER HEEFT DOOR DE GROTE RAMEN EEN ZONNIGE LICHTINVAL

Nadere informatie

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

BARNEVELD, STATIONSWEG 47 BARNEVELD, STATIONSWEG 47 OMSCHRIJVING: OP GOEDE LOCATIE TEGEN OVER HET SCHAFFELAARSE BOS GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET DUBBELE CARPORT, GROTE GARAGE/SCHUUR EN HOUTEN SCHUUR OP PRACHTIG PERCEEL VAN MAAR

Nadere informatie

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT BARNEVELD, BONGERD 2 OMSCHRIJVING: INDELING: OPLEVERING: VRAAGPRIJS: 3KAMER HOEKAPPARTEMENT MET EEN PRACHTIG VRIJ UITZICHT. HET APPARTEMENT HEEFT EEN ROYALE WOONKAMER (39 M²) MET VEEL LICHTINVAL EN EEN

Nadere informatie

k.k. De Driest 5. Barneveld

k.k. De Driest 5. Barneveld VRAAGPRIJS 295.000 k.k. Barneveld De Driest 5 Uitgebouwde hoekwoning Gelegen in woonwijk "Norschoten" Recent voorzien van nieuwe keuken Mooi aangelegde diepe achtertuin Aangebouwde garage/schuur van 40

Nadere informatie

PROVINCIALEWEG 85 OOSTEIND. Bouwjaar:1950. Woonoppervlakte: ca. 450m². Inhoud: ca. 1100m³. Perceelopppervlakte: 615m². Aanvaarding: In overleg

PROVINCIALEWEG 85 OOSTEIND. Bouwjaar:1950. Woonoppervlakte: ca. 450m². Inhoud: ca. 1100m³. Perceelopppervlakte: 615m². Aanvaarding: In overleg PROVINCIALEWEG 85 OOSTEIND Bouwjaar:1950 Woonoppervlakte: ca. 450m² Inhoud: ca. 1100m³ Perceelopppervlakte: 615m² Aanvaarding: In overleg Grote hoekwoning met tuin, berging en oprit met de mogelijkheid

Nadere informatie

Geulstraat 47 VEGHEL

Geulstraat 47 VEGHEL Geulstraat 47 VEGHEL Koopsom 170.000,- k.k. ACTIE!!! Tijdelijk heel erg scherp in prijs verlaagd!! Zeer nette tussenwoning voor de koopsom van maar 170.000,- k.k. Nog in 2012 kopen betekend: profiteren

Nadere informatie

Recreatiewoning met ruime en verzorgde tuin rondom en eigen zwembad.

Recreatiewoning met ruime en verzorgde tuin rondom en eigen zwembad. Recreatiewoning met ruime en verzorgde tuin rondom en eigen zwembad TZUMMARUM - Bargereed 9 Vraagprijs 145000,- kk Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t 058-2151555 e leeuwarden@ldfabernl i wwwldfabernl

Nadere informatie

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87 BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87 OMSCHRIJVING: INDELING: GEZELLIG 3KAMERAPPARTEMENT OP DE 1 E ETAGE MET EEN BALKON OP HET WESTEN EN EEN MOOI UITZICHT VANUIT DE WOONKAMER. HET APPARTEMENTENCOMPLEX 'ROSARIUM' IS

Nadere informatie

Frans Halslaan 25, 3141 XE Maassluis Vraagprijs ,- k.k.

Frans Halslaan 25, 3141 XE Maassluis Vraagprijs ,- k.k. Frans Halslaan 25, 3141 XE Maassluis Vraagprijs 109.500, k.k. DB Makelaars Deze leuke starterswoning is nu te koop! Op de begane grond gelegen 2 kamerappartement met naastgelegen berging en gelegen in

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38 BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38 GELEGEN OP RUSTIGE LOCATIE DEZE PRACHTIG UITGEBOUWDE HOEKWONING MET MOOIE VERANDA, AANGEBOUWD KANTOOR, GARAGE, GROTE SCHUUR EN HEERLIJKE TUIN. DE WONING IS RECENT VOORZIEN

Nadere informatie

Herenstraat 39 a Wateringen

Herenstraat 39 a Wateringen Herenstraat 39 a Wateringen 155.000,-- k.k. TE KOOP Midden in het centrum van Wateringen gelegen, gezellig 2-kamer appartement op de 1ste verdieping. Het appartement is gelegen aan een hofje en is o.a.

Nadere informatie

Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil

Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil Vraagprijs 379.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Margrietstraat 41, 3265 BL Piershil Vrijstaande

Nadere informatie

Ridderstraat 184E - Culemborg

Ridderstraat 184E - Culemborg Ridderstraat 184E Culemborg Vraagprijs 150.000, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Ridderstraat 184E

Nadere informatie

Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt

Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt Burgemeester van de Meulenlaan 1 D - Gendt In een rustige woonomgeving, nabij het centrum gelegen goed onderhouden tussenwoning met keurig aangelegde achtertuin, vrijstaande houten berging en achterom.

Nadere informatie

K.K. SEINELAAN ME OLDENZAAL

K.K. SEINELAAN ME OLDENZAAL SEINELAAN 81 7577 ME OLDENZAAL 199.000 K.K. Deze mooie geschakelde tussenwoning in woonwijk 'Graven-Es' verrast je niet alleen aan de binnenkant maar ook zeer zeker aan de buitenkant! INLEIDING SEINELAAN

Nadere informatie

Vraagprijs 435.000,- k.k.

Vraagprijs 435.000,- k.k. RIBESPAD 52 ERMELO Veel ruimte. Dat kenmerkt deze vrijstaande woning uit 1980. 4 slaapkamers op de eerste, 3 slaapkamers op de tweede verdieping. Een souterrain voor hobby's of bedrijf aan huis. En veel

Nadere informatie

Zoomwijcklaan 76, 3263 NE Oud-Beijerland

Zoomwijcklaan 76, 3263 NE Oud-Beijerland Zoomwijcklaan 76, 3263 NE OudBeijerland Vraagprijs 205.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Zoomwijcklaan 76, 3263 NE OudBeijerland

Nadere informatie

Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal

Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal Vraagprijs 350.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Buijenstraat 5 a, 4705 RC Roosendaal

Nadere informatie

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26 BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26 OMSCHRIJVING: OP MOOIE EN RUSTIGE LOCATIE GELEGEN ROYAAL VRIJSTAAND WOONHUIS OP EEN GROOT PERCEEL VAN 541 M². DE WONING LIGT TEGENOVER DE DOOR BOMEN OMZOOMDE KLEINE BARNEVELDSE

Nadere informatie

Th. K. van Lohuizenlaan Amsterdam

Th. K. van Lohuizenlaan Amsterdam Website: Th. K. van Lohuizenlaan 274 Amsterdam : 239.000, kosten koper Website: Th. K. van Lohuizenlaan 274 Amsterdam Website: : 239.000, kosten koper Soort : Appartement Open portiek : Nee Aantal kamers

Nadere informatie

Weeskinderendijk 163, 3314 CN Dordrecht

Weeskinderendijk 163, 3314 CN Dordrecht Weeskinderendijk 163, 3314 CN Dordrecht Vraagprijs 117500, kk Q Makelaars BV, Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaarsnl Website: wwwqmakelaarsnl Omschrijving Weeskinderendijk 163, 3314 CN Dordrecht Namens

Nadere informatie

Steintjeskreek 8 AMERSFOORT

Steintjeskreek 8 AMERSFOORT Steintjeskreek 8 AMERSFOORT Aantal kamers: 4 Aantal slaapkamers: 3 Woonoppervlakte: 105 m 2 Overig inpandig: 4 m 2 Eterne bergruimte: 7 m 2 Perceeloppervlakte: 128 m 2 Inhoud: 320 m 3 Bouwjaar: 1993 De

Nadere informatie

WEGEDOORN 22 GELDROP. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 745 m³. Woonoppervlakte: ca 200 m². Perceelgrootte: 704 m²

WEGEDOORN 22 GELDROP. Bouwjaar: Inhoud woning: ca 745 m³. Woonoppervlakte: ca 200 m². Perceelgrootte: 704 m² WEGEDOORN 22 GELDROP Bouwjaar: 1976 Inhoud woning: ca 745 m³ Woonoppervlakte: ca 200 m² Perceelgrootte: 704 m² Aanvaarding: in overleg Af en toe dient zich een een buitenkans aan en komt er een bijzondere

Nadere informatie

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

BARNEVELD, TABAKSLAND 29 BARNEVELD, TABAKSLAND 29 BIJZONDERE LICHTE EN ZONNIGE HOEKWONING MET GROTE GARAGE GELEGEN OP EEN HEERLIJK RUSTIG PLEKJE IN WOONWIJK NORSCHOTEN. DE WONING IS KEURIG ONDERHOUDEN, HEEFT EEN MODERNE HOOGGLANS

Nadere informatie

'T FRUSSELT 87 VIERHOUTEN

'T FRUSSELT 87 VIERHOUTEN 'T FRUSSELT 87 VIERHOUTEN Aan de rand van de Vierhouter heide gelegen: Rietgedekt woonhuis met houten garage en recreatiebungalow met eigen oprit, gelegen op een ruim perceel van 2.216 m². Dit geheel is

Nadere informatie

Godelindeweg 11 te Naarden

Godelindeweg 11 te Naarden Godelindeweg 11 te Naarden Vraagprijs 900.000, k.k. Omschrijving Op een prachtige locatie in Naarden aan het water met vrij uitzicht over de schootsvelden van NaardenVesting gelegen karakteristieke VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Brandsmastraat 78, 2806 KW Gouda

Brandsmastraat 78, 2806 KW Gouda Brandsmastraat 78, 2806 KW Gouda Vraagprijs 88.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Brandsmastraat 78, 2806 KW Gouda Uw zoektocht

Nadere informatie

Vraagprijs 259.500,- k.k.

Vraagprijs 259.500,- k.k. RETIEFSTRAAT 146 ERMELO Goed onderhouden, ruime hoekwoning met 2 dakkapellen, bijkeuken, garage, berging en tuin. In de loop der tijd is deze woning verbouwd tot wat het nu is: een instapklare woning met

Nadere informatie

BARNEVELD, TABAKSLAND 49

BARNEVELD, TABAKSLAND 49 BARNEVELD, TABAKSLAND 49 OMSCHRIJVING: OP ÉÉN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN DE WOONWIJK NORSCHOTEN GELEGEN TWEEONDERÉÉN KAPWONING MET GROTE GARAGE. DE GOED ONDERHOUDEN WONING HEEFT VEEL LICHTINVAL MET AAN

Nadere informatie

Zoutmanstraat 6, 3317 XN Dordrecht

Zoutmanstraat 6, 3317 XN Dordrecht Zoutmanstraat 6, 3317 XN Dordrecht Vraagprijs 104500, kk Q Makelaars BV, Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaarsnl Website: wwwqmakelaarsnl Omschrijving Zoutmanstraat 6, 3317 XN Dordrecht Gemoderniseerd

Nadere informatie

Hindeloopen Nieuwstad 45

Hindeloopen Nieuwstad 45 Hindeloopen Nieuwstad 45 Liefhebberswoning op een liefhebberslocatie! Nabij de historische haven en jachthaven ligt deze sfeervolle karakteristieke vrijstaande woning aan doorgaand vaarwater (elfstedenroute),

Nadere informatie

Architect Mutterskade 30 Den Haag

Architect Mutterskade 30 Den Haag Architect Mutterskade 30 Den Haag 250.000,-- k.k. TE KOOP Ruime 4/5 kamer eengezinswoning met zonnige achtertuin met berging en achterom. Moderne keuken met inbouwapparatuur en luxe badkamer. Santen &

Nadere informatie

Langezand 133 te Lelystad Vraagprijs ,00 kosten koper

Langezand 133 te Lelystad Vraagprijs ,00 kosten koper Langezand 133 te Lelystad Vraagprijs 139.000,00 kosten koper Voerman Garantiemakelaars Tel: 0320233211 Fax: 0320232022 Email: info@wvoerman.nl Omschrijving Algemeen In een ruim opgezette en zeer groene

Nadere informatie

Vlietweg 12 B Naaldwijk

Vlietweg 12 B Naaldwijk Vlietweg 12 B Naaldwijk koopsom 399.000,-- k.k. TE KOOP Vrijstaand woonhuis met deels beton/ deels houten schuur met aangebouwde houten carport, gelegen aan de rand van te ontwikkelen nieuwbouwwijk Hoogeland

Nadere informatie

Vrijstaand woonboerderijtje met ruime inpandige schuur

Vrijstaand woonboerderijtje met ruime inpandige schuur Vrijstaand woonboerderijtje met ruime inpandige schuur MANTGUM - Hegedyk 7 Vraagprijs 290.000,- k.k. Stationsweg 16 8911 AH, LEEUWARDEN t. 058-215 15 00 e. bog@ldfaber.nl i. www.ldfaber.nl T E K O O P

Nadere informatie

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10 KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10 UNIEK OBJECT, HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 1.140 M². DE WONING HEEFT EEN SCHITTERENDE LIGGING IN DE KERN VAN KOOTWIJK MET AAN DE VOOR EN

Nadere informatie

Burgemeester Prinsensingel 83, 4701 HL Roosendaal

Burgemeester Prinsensingel 83, 4701 HL Roosendaal Burgemeester Prinsensingel 83, 4701 HL Roosendaal Vraagprijs 175.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Burgemeester Prinsensingel

Nadere informatie

Kleynhoffstraat 29 - Culemborg

Kleynhoffstraat 29 - Culemborg Kleynhoffstraat 29 Culemborg Vraagprijs 345.000, k.k. Weeda & Jellema Makelaardij b.v. Zuiderwal 42 4101 EK, CULEMBORG Tel: 0345516666 Email: info@wj.nl Website: www.wj.nl Omschrijving Kleynhoffstraat

Nadere informatie