Vraagprijs ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vraagprijs 189.500,- k.k."

Transcriptie

1 JOUBERTSTRAAT 21 ERMELO In leuke woonstraat gelegen tussenwoning met diepe achtertuin en ruime berging. Deze in 1988 gebouwde woning is voorzien van dak, spouw en vloerisolatie en dubbel glas. Verwarming en warm water wordt geleverd via de CV combiketel. Indeling: Begane grond: hal, meterkast, toilet, woonkamer met trapkast en open keuken. Eerste etage: overloop, badkamer met douchecabine, 2e toilet en wastafel en 3 slaapkamers. Tweede etage: voorzolder met wasmachineaansluiting, CVketel, knieschotten en (half afgescheiden) zolderkamer. Boven een deel van de 2e etage bevindt zich een kleine bergvliering. Kavel 125 m², woonoppervlakte circa. 110 m², inhoud circa 310 m³, berging circa 6 m². Vraagprijs , k.k. Ermelo Putterweg 17 Nunspeet Spoorlaan 1 Telefoon Kijk ook op internet: info@vinkeveluwe.nl De in deze brochure opgenomen informatie is bedoeld om een globale indruk van de onroerende zaak te geven. Tekst, (oppervlakte) maten, tekeningen en andere gegevens zijn slechts indicatief. Aan eventuele onvolledige of onjuiste informatie in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

2 INDELING Begane grond hal/entree met meterkast en toilet; woonkamer met trapkast; open keuken. Eerste etage overloop; badkamer met douchecabine, 2e toilet en wastafel; 3 slaapkamers. Tweede etage voorzolder met wasmachineaansluiting, CVketel en knieschotten; (half afgescheiden) zolderkamer; boven een deel van de 2e etage bevindt zich een kleine bergvliering. Aanvullende informatie Gelegen in leuke woonstraat; Diepe achtertuin. Berging (ca. 6 m²).

3 KENMERKEN Vraagprijs : ,00 Soort : Woonhuis Type woning : Tussenwoning Aantal kamers : 5 kamers waarvan 3 slaapkamer(s) Inhoud woning : 310 m 3 Perceel oppervlakte : 125 m 2 Gebruiksoppervlakte : 110 m 2 woonfunctie Soort woning : Eengezinswoning Bouwjaar : 1988 Ligging : In woonwijk Tuin : Achtertuin, voortuin 66 m 2 Garage : Geen garage Verwarming : C.V.Ketel Isolatie : Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas LOCATIE

4

5

6

7

8

9

10

11 Informatielijst Adres Joubertstraat 21 Plaats Ermelo 1. Zijn u (zichtbare of onzichtbare) gebreken aan uw onroerend goed bekend? Bijvoorbeeld houtrot, boktor, houtworm, schimmels, lekkage, problemen met de vloeren of het dak? 2a. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd of gebreken hersteld? 2b. Welke zijn dit? 3. Met welke kosten en/of reparaties zou de koper binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4a. Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of de omgeving van uw perceel? 4b. Ligt er een olietank op uw perceel? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden, kettingbedingen, mandeligheden en/of antispeculatiebedingen? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of de apparatuur overdraagbaar aan een koper? 1. Neen. 2a. Omstreeks 2011 is de woning aan de binnenzijde enigszins gemoderniseerd door de huurder. 2b. Wand en vloerafwerking, douchcabine geplaatst en 2 e toilet geplaatst. 3. Niet bekend. 4a. Neen. 4b. Neen. 5. Geen bijzondere. De letterlijke tekst van het eigendomsbewijs is ter inzage via de makelaar. 6. Neen. 7. Hoe is de gezinssamenstelling van de buren? 7. nr. 19: 8. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw buren of woonomgeving? (Geluidsoverlast, stankoverlast in de omgeving e.d.) 9. Zijn er bepaalde ontwikkelingen in uw woonomgeving bekend die voor een koper belangrijk zijn om te weten? (Mogelijke bestemmingsplanwijzigingen, veranderingen in uitzicht of verkeerssituaties) 10. a. Welke bestemming rust er op uw perceel? b. Hoe gebruikt u het huis nu? c. Is u bekend of er een aanvraag loopt voor of een besluit is genomen tot een aanwijzing van uw pand 1. Als beschermd monument? 2. Tot beschermd stads of dorpsgezicht? 3. Gemeentelijk monument? 4. Beeldbepalend pand? Nr. 23: 8. Neen. 9. Neen. 10. a. Wonen. b. Wonen. c. 1 t/m 4 niet van toepassing. 11. Hoe is uw pand geïsoleerd? Dakisolatie: Ja. Muurisolatie: Ja. Vloerisolatie: Ja. Dubbel glas: Ja. 12. In geval van een appartement/recreatiebungalow: a. Wat zijn de bijkomende kosten? (servicekosten, bijdrage aan de vereniging van eigenaren e.d.) b. Bevat het reglement van de Vereniging van Eigenaren bijzondere bepalingen? c. Zijn er in de Vereniging van Eigenaren beslissingen genomen over bijzondere 12. NIET VAN TOEPASSING. a. b. c.

12 uitgaven? Overigens: u dient (voor zover van toepassing) de balans/jaarrekening van de Vereniging van Eigenaren, de akte van splitsing, de notulen van de laatste jaarvergadering en het huishoudelijk reglement aan Vinke Veluwe Makelaars te overhandigen t.b.v. de verkoop. 13. a. Zijn er bijzonderheden te vermelden over de technische installaties? (bijvoorbeeld elektrische installatie/bedrading, leidingen voor gas, water, riolering. Ketel, warmwatertoestel. b. Zijn u gebreken of bezwaren bekend van de technische installaties? (Denk daarbij aan de leidingen voor gas, water en elektriciteit, geiser, c.v., mechanische ventilatie, apparatuur zoals deurbel, telefoon/intercom, keukenapparatuur, zonneschermen, thermostaat, kachels etc.) 13. a. Ketel: AWB Thermomaster 3 HR combi (bouwjaar niet exact bekend, eerste onderhoudssticker van 2005). Aantal groepen: 4. Aantal aardlekschakelaars: 1. b. Neen. 14. a Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b. Van wie zijn de erfafscheidingen? c. Is (een gedeelte van) uw pand, schuur, garage of schutting gebouwd op grond van buren of andersom? 15. Zijn er huur of leasetoestellen in uw woning aanwezig? 16. Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning en/of de bijgebouwen? (bijvoorbeeld: zeil, afvoerkanalen of dakbeschot) 17. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijvoorbeeld 14. a. Voor zover bekend wel. b. c. 15. Neen. 16. Neen. 17. Neen. BTW, bouwgrond/baatbelasting) 18. Hoeveel bedragen de zakelijke lasten? 18. WOZ waarde: Onroerende Zaak belasting: Rioolheffing: Afvalstoffenheffing: 19a Is de Wet voorkeursrecht gemeenten van toepassing? b. Is er sprake van ruilverkaveling? c. Is er sprake van onteigening? 20 Zijn u door de overheid of Nutsbedrijven verbeteringen of herstellingen voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd? 21Is uw perceel aangesloten op alle Nutsvoorzieningen b. Voldoet het pand aan de eisen van de Nutsbedrijven/brandweer? 23: omschrijving vloeren: begane grondvloer: 1 e verdiepingsvloer: 2 e verdiepingsvloer: a.zijn er in uw woning zogenaamde Kwaaitaal of Mantavloeren of vergelijkbare vloeren gebruikt? 19a. Neen. b. Neen. c. Neen. 20. Neen. 21. Gas: Ja. Water: Ja. Elektra: Ja. Riolering: Ja. Kabel: Ja. Glasvezel: Ja. b. Ja. 23. Uitsluitend betonnen vloeren. a. Neen. b. Niet van toepassing.

13 b. Is er voorzover u bekend sprake van chlorideschade (betonrot?) (Betonrot komt vooral voor in kruipruimtes van woningen gebouwd tussen 1965 en 1981 die voorzien zijn van betonnen vloerelementen van het merk Kwaaitaal of Manta. Ook andere betonelementen (bijvoorbeeld balkons kunnen aangetast zijn) 24. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste 24. Neen. vergunningen? 25. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor de 25. Neen. verkoop van derden (gemeente, curator, kantonrechter, erfverpachter?) 26. Zijn er over het pand procedures gaande bij 26. Neen. de rechter, de huurcommissie of een andere instantie? (bijvoorbeeld onteigening) 27. Is uw opstal voldoende verzekerd? 27. Ja. 28. Zijn er andere zaken die u in verband met uw meldingsplicht dient mee te delen aan een eventuele koper? 28. Verkoper heeft de woning niet recentelijk zelf bewoond. Mededelingsplicht/informatieplicht. Door middel van deze informatielijst voldoet de verkoper aan zijn mededelingsplicht. Verkoper staat in beginsel niet in voor de afwezigheid van verborgen gebreken. Daarom adviseren wij iedere koper om zijn wettelijke onderzoeksplicht zeer serieus te nemen. U kunt, als leek, u laten bijstaan door een of meer deskundigen, zoals een makelaar of een bouwkundige. Waarborgsom/bankgarantie. Na het sluiten van de koopovereenkomst dient de koper een bedrag van 10% van de koopsom als waarborgsom op rekening van de notaris te storten. De waarborgsom kan eventueel worden vervangen door een bankgarantie van een Nederlandse bankinstelling. Ontbindende voorwaarde financiering Een koper kan, op diens uitdrukkelijke verzoek en met toestemming van de verkoper een ontbindende voorwaarde voor de financiering opnemen. De maximale termijn van deze ontbindende voorwaarde wordt tijdens de onderhandeling overeen gekomen. De ontbinding geschiedt niet vanzelf, maar dient door de koper aan de verkoper schriftelijk onder overlegging van een afwijzing van een erkende Nederlandse geldverstrekker, bekend te worden gemaakt. Meetinstructie De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Datum: Handtekening verkoper:

14 Lijst van zaken Betreffende het perceel: Joubertstraat 21, Ermelo d.d. 03 september 2015 Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Losse rekken in de berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer/laminaat plavuizen (onder laminaat gang) parket onder laminaat woonkamer Warmwatervoorziening, te weten: Paraaf verkoper Paraaf koper 1

15 Lijst van zaken Via CV CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: afzuigkap extra aanrechtblad koelkast (onderbouw) gasfornuis koel/vriescombinatie op zolder Keukenaccessoires Verlichting, te weten: Alle verlichting aan de plafonds (Losse) kasten, legplanken, te weten: 3 linnenkasten Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Paraaf verkoper Paraaf koper 2

16 Lijst van zaken Badkameraccessoires 2 e toilet (sanibroyeur) douchecabine vloertegels Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen De zaken die ter overname zijn, zijn veelal eigendom van de huurder. Eigenaar/verkoper heeft geen belang bij en invloed op de eventuele overname van deze zaken. Koper dient dit zelf met de huurder overeen te komen. Voor akkoord, De opdrachtgever, (en echtgeno(o)t(e)/partner) koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: 3

17 Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: Joubertstraat Luthulihof Joubertstraat Hertzogstraat m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht Perceelnummer Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 15 september 2014 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel ERMELO F 8652 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht.

18

19 Wij staan voor de mooiste plekjes en we hebben alles in huis Philipine Vinke Leo van Dijk Gerda Haze Gerard Schouten Marlon Bootsma Ga voor ons actueel aanbod naar hh Ruim 140 woningen in alle prijsklassen hh Meer dan tevreden klanten hh Optimale inzet Social Media Putterweg 17 Ermelo Spoorlaan 1 Nunspeet tel: (0341) VIN00054 Erik Wouda Tienke Woutersen