âaââ ìnr EEF.çEEE\ 17-ffirn E=ËH ===ãåa FE=EËEEH ErrËh:lh tl-rë C]EIECf EIEEIEI Informatie & reglement voor eigenaren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "âaââ ìnr EEF.çEEE\ 17-ffirn E=ËH ===ãåa FE=EËEEH ErrËh:lh tl-rë C]EIECf EIEEIEI Informatie & reglement voor eigenaren."

Transcriptie

1 BASISINFO VOOR ALLE EIGEI\AREN GOED BEWAREI\! r ===ãåa r- r"-1 El É Ëf El t- FE=EËEEH EEF.çEEE\ ìnr J+. 1 ErrËh:lh tl-rë Ft r-t r*.rr I E=ËH = C]EIECf EIEEIEI âaââ 17-ffirn Informatie & reglement voor eigenaren. Vereniging van eigenaren flatgebou\ry De Wijde Blik. Administrateur: Hoorn De Vos Metselaar & Sturop Paltrokstraat K Zaand m Tel: Correspondentiead res : Postbus12l Zaandam

2 TNHOUDSOPGAVE Algemeen 3 Financiële zaken... 4 Samenstelling servicekosten 5 Glas en Opstalschades 6 Werkzaamheden conciërge / huismeester. 7 Stookkosten.,.. I Huishoudelijk reglement 9 Informatieformulier i.v.m. nieuwe bewoners l1

3 .,ffih, -:*ii i- ^T.EMEEN Welkom in het flatgebouw De Wijde Blik. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw appartement. Door de aankoop van uw appartement bent u lid geworden van de Vereniging van eigenaren flatgebouw De Wijde Blik. Deze vereniging van eigenaren heeft tot doel de gemeenschappelijke belangen van de gezamenlijke eigenaren te behartigen. Hierbij is het reglemenúvan splitsing van toepassing. Als het goed is, is een dergelijk reglement u door de notaris ter hand gesteld. Indien dit niet het geval is, zouden wij dat gaarne van u vernemen, in dat geval zal er door de vereniging een exemplaar aan u verstrekt worden. Tenminste eenmaal per jaar wordt een algemene ledenvergadering gehouden. Wij raden u aan deze vergadering bij te wonen, opdat u mee kunt beslissen over allerlei zaken aangaande de vereniging. Wanneer neemt u contact op met de Administrateur en wanneer met het bestuur? De volgende werkverdeling is afgesproken: o U belt de administrateur (HVM&S) wanneer u: - vragen heeft over de incasso van service, -stook, ofandere kosten. - Een storing te melden heeft met betrekking tot het klein en dagelijks onderhoud. Denk aan: lift defect, glasschade, andere schades, defecte verlichting etc. - Een klacht heeft met betrekking tot het klein en dagelijks onderhoud. - Gaat verhuizen. o U neemt contact op met het bestuur als u: - Op of aanmerkingen heeft op de verslagen. - Problemen heeft met uw leefomgeving. - Vragen heeft over onderhoudswerkzaamheden. - U een nieuw naambordje wilt.

4 FINANCIELE ZAKEN Als eigenaar van een appartement in het flatgebouw De Wijde Blik heeft u bepaalde verplichtingen op ftnancieel gebied. Een daarvan is het betalen van de maandelijkse servicekosten welke thans 195 bedragen. Wanneer u tevens eigenaar bent van een garage dan is de maandelijkse bijdrage.207,50. De hoogte van de maandelijkse servicekosten wordt jaarlijks vastgesteld in de algemene leden vergadering. De servicekosten zijn telkens de l' van de maand bij vooruitbetaling verschuldigd. Bij aan- en verkoop van het appartement dient derhalve de servicekosten voldaan te worden door degene die de l'van de maand eigenaar is. Voor het innen van de maandelijkse servicekosten kunt u een machtiging tot automatische betaling bij uw bank of giro afgeven. Als u dit doet houdt er dan wel rekening mee dat bij verhuizing u dit zelf weer moet opheffen. Als u gaat verhuizen brengt HVM&S uittredingskosten in rekening. Dit zijn bijvoorbeeld kosten aan documentatie of aanvullende informatie die de notaris nodig heeft voor de overdracht. Deze kosten zrjn: C 211,7 5. Dit tarief wordt algemeen gehanteerd door de N.V.M. (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Hierin zit geen extra voorschot verwarmingskosten. Dit wordt per geval bekeken wat er extra als voorschot in rekening wordt gebracht. De administratie van de te innen servicekosten wordt verzorsd door: Hoorn De Vos Metselaar & Sturop Postbusl2l E Zaandam Tel: Wanneer u niet tijdig uw servicekosten betaalt ontvangt u van het administratiekantoor een betalingsherinnering. Indien u op deze betalingsherinnering niet reageert, ontvangt u van het administratiekantoor een aanmaning. Wanneer u achterstallig blijft met het betalen van de servicekosten wordt de vordering, nadat het bestuur hiertoe heeft besloten, in handen gegeven van een deurwaarder. Bovendien worden alle. door de deurwaarder aan ons in rekenins gebrachte kosten, aan u doorberekend. De hierboven weergegeven incassoregeling wordt ook toegepast op andere vorderingen welke de vereniging van eigenaren heeft op individuele eigenaren. Aan de vereniging van eigenaren verschuldigde bedragen dienen worden overgemaakt op bankrekeningnummer: t.n.v. Stichting Beheer Flatgebouw De Wijde Blik in Zaandam.

5 trê' -J['I- SAMENSTELLING SBRVICEK'STEN Van de maandelijkse servicekosten worden onder meer de volgende gemeenschappelijke uitgaven gedaan:. Salaris en sociale lasten van de conciërge / huismeester. o Administratiekosten. Opstalverzekering o Glasverzekering o Liftonderhoud o Tuinonderhoud Water. Onderhoud aan de gemeenschappelijke delen van het gebouw. (bijv. dak, galerijen, kozijnen, buitendeuren, balkondeuren, riolering, bestrating, c.v.- installatie, buitenschilderwerk.) NB : Onderhoudskosten zoals radiatoren, radiatorkranen, warmtemeters, hoofdkranen waterleiding, waterleidingen binnenshuis e.d. zijn voor rekening van de individuele eigenaren. Wij verzoeken u werkzaamheden aan radiatoren, radiatorkranen, hoofdkranen waterleiding altijd in overleg met de concierge / huismeester te doen.

6 '-{n, -"f[':f- GLAS EN opstalschades Deze schades dienen gemeld te worden bü HVM&S, deze zal zorg dragen voor herstel van de schade en het schadebedrag claimen bij de verzekeringsmaatschappij. Overigens wordt er op gewezen dat de opstalverzekering een eigen risico kent van 500,- bij glasschade voor het algemene gedeelte. Het eigen risico bij stormschade is 2 promille van het verzekerd bedrag met een minimum van 250,- en een maximum van I 150,-. Dit eigen risico zal aan de bewoner van de schade in rekening worden gebracht, die dit veelal weer zal kunnen claimen bij zijnlhaar WA-verzekering. Indien u zelf uw keuken, badkamer en/of toilet heeft verbouwd raden wij u aan zelf een aanvullende opstalverzekering af te sluiten aangezien de door de VVE afgesloten verzekering vaak niet toereikend is. Ook parketvloeren e.d. vallen onder de opstalverzekering

7 WBRKZAAMHEDEN CONCIIIRGE / HUISMEESTER In overleg met het bestuur is het in bijzondere gevallen en uiteraard in noodsituaties mogelijk dat de concierge / huismeester bemiddeld of adviseert tussen bewoners en bedrijven voor het verrichten van werkzaamheden. Deze zullen welten laste van de individuele eigenaar komen. U kunt de conciërge / huismeester bellen op het toestel in de werkplaats in de flat, nummer: De mogelijkheid bestaat natuurlijk ook dat de conciërge / huismeester niet aanwezig is omdat deze buiten de werkplaats aan het werk is. U kunt dan ook een boodschap inspreken op de voic . In gevallen van nood en voor storingen na de werktijden van de conciërge / huismeester kunt u het nummer bellen dat beneden in het mededelingenkastje hangt. Voor niet urgente zaken kunt u een briefie schrijven en dit in het mededelingenkastje deponeren.

8 ff,'=t' =''*"i i- rrookkosren De verrekening van de stookkosten gaat gescheiden van de overige servicekosten. Het stookseizoen loopt van I juni tot 3l mei. Op alle in de woning aanwezige radiatoren bevinden zichzogenaamde warmtemeters. Jaarlijks worden, eind mei / begin juni, de meterstanden van deze meters op afstand uitgelezen door Ista. Op basis van deze meterstanden worden de totale stookkosten van het flatgebouw verdeeld over de eigenaren. In de stookkosten zijn ondermeer begrepen: r Kosten gasverbruik c.v.-installaties. Jaarlüksonderhoud c.v.-installaties Kosten Ista Door Ista wordt jaarlijks op basis van de verbruikscijfers van elk appartement een stookafrekening gemaakt. Deze afrekening kunt u meestal half september verwachten. Het voorschot betaling van 55,- per maand wordt op de afrekening in mindering gebracht. De laatste jaren is het regelmatig voorgekomen, dat eigenaren bij het vaststellen van de stookafrekening bedragen terug ontvangen. Het bestuur is door de Algemene Leden Vergadering gemachtigd om niet betaalde bijdragen en incassokosten op deze teruggave in mindering te brengen. Bij het vaststellen van de afrekening wordt rekening gehouden met wisseling van bervoners / eigenaren. U kunt zelf een tussentijdse meteropname aânvragen om het juiste verbruik per bewoner vast te stellen. Het is dan ook van het grootste belang om HVM&S er van in kennis te stellen wanneer u, uw appartement verkocht of verhuurd heeft, zodat een juiste toedeling van kosten kan plaatsvinden. Bent u nieuw in de flat, informeert u dan even bij de oude eigenaar of in uw appartement de meterstanden zijn opgenomen. Wanneer er een defect of een beschadiging aan een van de warmtemeters is, kunt u contact opnemen met Ista.

9 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Hieronder volgen nog een aantal regels waaraan wij ons allen dienen te houden om het leefklimaat in onze flat soed te houden. Overlast r De Bewoners dienen ervoor te waken dat geen hinder of overlast wordt veroorzaakt door huisdieren, zoals b.v. uitwerpselen op de galerijen, trappen en in de lift. (Mocht dit per ongeluk toch gebeuren, dan dient men dit zelf op te ruimen en niet te laten liggen.) o Houdt rekening met uw medebewoners door tussen 22:00-8:00 geen werkzaamheden als timmeren, boren etc. te verrichten en geen luide muziek te maken. o Noodtrappen aan de buitenzijde worden vaak 's avonds laat door bewoners en bezoekers gebruikt. Dit gaat er vaak niet rustig aan toe. Bewoners van buitenhoekwoninsen ondervinden hier hinder van. Auto's/fietsen/e.d. o Fietsen met of zonder hulpmotor mogen niet op de galerijen of in het trappenhuis geplaatst worden. Motoren dienen niet gerepareerd te worden aan de binnenzijde van het flatgebouw (aan de buitenzijde mag dit wel) en dienen niet voor of in de onmiddellijke nabijheid van de boxdeuren gestald te worden. o Auto's en soortgelijke voertuigen dient men te parkeren in de daarvoor bestemde parkeervakken en beslist niet op het trottoir. Dit belemmert de gemeentereiniging in de doorgang. Dat betekent dat de gemeente ons afual niet meeneemt en het vuil zich ophoopt. Ook hulpdiensten zoals brandweer, ambulance etc. moeten direct toegang tot de flat kunnen hebben in geval van calamiteiten. Werkzaamheden aan voertuigen e.d. die mogelijk gevaar opleveren dienen niet in de onmiddellijke nabijheid van het flatgebouw uitgevoerd te worden. Het rijden over grasperken is ten strengste verboden, zowel voor auto's als ook voor motoren en (brom)fietsen. Vuil o Gelieve de openbare ruimte niet als wilnisbak te beschouwen door het wegwerpen van sigaretten / sigarenpauken, papier, blikjes e.d. o De vuilniszakken dienen in de containers gezet te worden en niet ernaast of erop. o Vuilniszakken niet op de galerij plaatsen, maar direct in de container achter de flat de poneren. Vogels zijn gek op vuilniszakken en kapotte vuilniszakken trekken ongedierte aan. o Grofuuil dient op de afgesproken dag geplaatst te worden, zodat het vuil niet langer dan strikt noodzakelijk buiten zal staan. U kunt hiervoor zelf bellen met het nummer van de gemeente: De gemeente zal dan een afspraak met u maken.. Grofuuil dient voor (aan de kant van de zandbak) geplaatst te worden en niet bij de containers. (Als het bij de containers geplaatst wordt zalhet niet meegenomen worden.) Het schoonhouden van de galerij is voor eigen verantwoording. 9

10 Algemeen De lift is er niet om mee te spelen. Dit veroorzaakt veel storing en ongemak en kost de flat (dus u) geld. De lift is er voor vervoer van personen en niet voor gebruik als prullenbak. Ook voetafdrukken op de liftwanden, spuug tegen de liftspiegel en graffiti op de lift zien we als vervuiling, dus niet doen. Ook kan het gebeuren dat uw hond per ongeluk een plas in de lift doet, of dat er iets fout gaat met uw boodschappen. Wij verzoeken u vriendelijk dit zelf op te ruimen. o Als u nieuw in de flat bent komen wonen, kunt u op het bijgevoegde informatieformulier aangeven wat voor naam u op uw naambordje wilt hebben. De conciërge / huismeester zal zorgen dat het naamplaatje geplaatst wordt. o De kleur van de balkonkozijnen moeten wit zijn en mogen dus niet in een andere kleur geschilderd worden. o Niets aan de buitenkant van de woning mag zonder toestemming van het bestuur worden veranderd.. Een schotelantenne is alleen geoorloofd aan de balkonzijde van het gebouw en dient bevestigd te zijn met een zwenkbare arm aan de binnenkant van het balkon. Dit omdat de hangbrug er langs moet kunnen. Als uw schotel niet voldoet aan bovengenoemde regels en er mocht schade ontstaan, zijn de gevolgen voor uw rekening. l0

11 INFORMATIEFORMULIER NIEUWE BEWONERS NAAM: VERMELDING OP NAAMBORDJE IN DE HAL : ADRES: Fluitekruidweg nr.: TELEFOON: 075- MOBIEL: 06- TELEFOON WERK: MET INGANG VAN: BANK / GIRONR.: HUURDER: jalnee* IN GEVAL VAN HUURDER GAARNE GEGEVENS VAN DE BIGENAAR OOK OPGEVEN. EIGENAAR: ADRES: WOONPLAATS: TELEFOON: OPMERKINGEN: *doorstrepen wat niet van toepassing is. DIT FORMULIER GRAAG INGOOIEN IN HET MEDEDELINGEN KASTJE. ll

12

gemengde complexen informatie voor Huurders

gemengde complexen informatie voor Huurders VvE beheer gemengde complexen informatie voor Huurders inleiding Met deze brochure willen wij u als huurder van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke zaken. In een

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Inleiding : Dit huishoudelijk reglement bevat regelgeving ter aanvulling op hetgeen reeds geregeld is in de statuten van de vereniging en het reglement van splitsing van eigendom

Nadere informatie

gemengde complexen informatie voor

gemengde complexen informatie voor VvE beheer gemengde complexen informatie voor k o p e r K o p e r s inleiding Met deze brochure willen wij u als eigenaar van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke

Nadere informatie

De afrekening servicekosten, hoe zit dat?

De afrekening servicekosten, hoe zit dat? De afrekening servicekosten, hoe zit dat? In deze folder leest u over de afrekening van de servicekosten. Wat zijn servicekosten en hoe worden deze kosten in rekening gebracht? Servicekosten Het bedrag

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296

Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Europalaan 234 tot en met 296 INHOUD Blad 1 Inhoudsopgave Blad 2 -art. 1 Algemeen -art. 2 Gemeenschappelijke delen -art. 3 Tuinen Blad 3 -art. 4 Huisdieren

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE MUZEN ALMERE STAD:

HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE MUZEN ALMERE STAD: HUISHOUDELIJK REGLEMENT DE MUZEN ALMERE STAD: Artikel 1: De huurder c.q. de eigenaar staat het plaatsen van steigerwerk en het betreden van balkons, terrassen en galerijen, door personeel belast met reiniging

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Flatgebouw "Camelot" te Alkmaar. Algemeen. Artikel 1.

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Flatgebouw Camelot te Alkmaar. Algemeen. Artikel 1. Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren Flatgebouw "Camelot" te Alkmaar Algemeen Artikel 1. Waarin dit Reglement wordt gesproken over: Vereniging Vergadering Voorzitter Bestuur Administrateur

Nadere informatie

verrekenbare servicekosten

verrekenbare servicekosten Bij 3B Wonen betaalt u naast de huur ook servicekosten. Deze servicekosten betaalt u maandelijks via een voorschot, tegelijk met de huur. Voorbeelden van servicekosten zijn schoonmaken van de algemene

Nadere informatie

Servicekosten. Waar betaalt u voor? Waaruit bestaan de servicekosten? U leest het in deze folder.

Servicekosten. Waar betaalt u voor? Waaruit bestaan de servicekosten? U leest het in deze folder. Servicekosten Waar betaalt u voor? Waaruit bestaan de servicekosten? U leest het in deze folder. Uw woonplezier. Onze service! Wij bieden u graag service... Als u een woning van ons huurt, huurt u niet

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. VVE Anthoniushof te Maashees

Huishoudelijk Reglement. VVE Anthoniushof te Maashees Huishoudelijk Reglement VVE Anthoniushof te Maashees Inhoudsopgave Doelstelling 3 Algemene zaken 3 Gemeenschappelijke gedeelten 3 Gebruik privé-gedeelten 4 Instructies aan het bestuur 5 Orde van de vergadering

Nadere informatie

Servicekosten. Inhoud. Servicekosten...2 wijzigingen...2 Administratiekosten, leegstandskosten en huurtoeslag...3

Servicekosten. Inhoud. Servicekosten...2 wijzigingen...2 Administratiekosten, leegstandskosten en huurtoeslag...3 Servicekosten Inhoud Servicekosten...2 wijzigingen...2 Administratiekosten, leegstandskosten en huurtoeslag...3 De belangrijkste servicekosten op een rij...4 Begrippenlijst...6 Wilt u meer weten?...6 Servicekosten

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement VvE Neerstraat 109 t/m 191 te s-hertogenbosch Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Toegang en orde... 4 3 Geluidshinder... 5 4 Energie... 6 5 Huisdieren... 7 6 Gebruik gemeenschappelijke ruimten... 8 7 Gebruik

Nadere informatie

Informatie ballotage procedure

Informatie ballotage procedure Informatie ballotage procedure Introductie Als aankomende nieuwe eigenaar / bewoner zit u in een proces waarin u waarschijnlijk al veel moet regelen. Om dit proces niet complexer te maken dan het als is,

Nadere informatie

servicekosten wonen met karakter

servicekosten wonen met karakter servicekosten wonen met karakter Lefier zorgt ervoor dat uw woning in orde is en blijft zodat u kunt wonen in een woning waarin u zich thuis voelt. Daarnaast leveren wij diensten om uw woongenot verder

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars appartementencomplex Quattro Inhoud Blad 1 Blad 2 Blad 3 Blad 4 Blad 5 Blad 6 Voorblad Artikel 01. Algemeen Artikel 02. Gemeenschappelijke delen Artikel

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN. The Dunes. Te Cadzand Bad. Verkorte versie voor huurders HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAREN The Dunes Te Cadzand Bad Verkorte versie voor huurders 1 Vereniging van Eigenaren The Dunes Dit huishoudelijk reglement geldt voor alle appartementdelen

Nadere informatie

Huurder. in een. VvE Complex

Huurder. in een. VvE Complex Huurder in een VvE Complex Wonen met huurders en eigenaren in een appartementencomplex Het komt vaak voor dat huurders en huiseigenaren samen in een appartementencomplex wonen. Dit noemen wij een gemengd

Nadere informatie

In dit huishoudelijke reglement staan richtlijnen en afspraken om de woonomgeving prettig te maken en te houden.

In dit huishoudelijke reglement staan richtlijnen en afspraken om de woonomgeving prettig te maken en te houden. Voorbeeld Huishoudelijk Reglement Iedereen wil woongenot! Probeer normale leefgeluiden van elkaar te accepteren. Informeer uw buren over (incidentele) herrie. Hierdoor zal de ergernis veel minder groot

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam

Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam 1 - Algemeen Dit huishoudelijk reglement geldt voor de gebruikers/ huurders van de Voorwerf. Het huishoudelijk reglement wordt ieder half jaar aangepast.

Nadere informatie

Wat en hoe over servicekosten. Wegwijzer voor bewoners van appartementencomplexen

Wat en hoe over servicekosten. Wegwijzer voor bewoners van appartementencomplexen Wat en hoe over servicekosten Wegwijzer voor bewoners van appartementencomplexen Wat en hoe over Lorem ipsum dolor sit amet servicekosten Bewoners van appartementencomplexen en flatwoningen betalen naast

Nadere informatie

Vereniging Van Eigenaren Cederstraat 7 t/m 157 Tilburg

Vereniging Van Eigenaren Cederstraat 7 t/m 157 Tilburg Vereniging Van Eigenaren Cederstraat 7 t/m 157 Tilburg WELKOMSTMAP CEDERFLAT TILBURG. INHOUD : 1. Inhoud 2. Welkomstbrief 3. Informatie V.V.E. algemeen 4. Huishoudelijk reglement 5. Aanvraagformulier naamplaatje

Nadere informatie

Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren

Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Woongoed Middelburg en Vereniging van Eigenaren Inleiding Bij aankoop van een appartement komen bijzonderheden aan de orde die bij de aankoop van een eengezinswoning

Nadere informatie

Nieuwe huurder. in uw nieuwe huis.

Nieuwe huurder. in uw nieuwe huis. Nieuwe huurder Welkom in uw nieuwe huis. In deze folder vindt u informatie die van belang is voor het betrekken van een huurwoning of tijdens het bewonen ervan. In deze folder vindt u informatie die van

Nadere informatie

VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN KLOOSPLANTSOEN 201 387 RIDDERKERK FLATGEBOUW OUDELANDE

VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN KLOOSPLANTSOEN 201 387 RIDDERKERK FLATGEBOUW OUDELANDE BIJZONDER REGLEMENT. VAN DE VERENIGING VAN EIGENAREN KLOOSPLANTSOEN 201 387 RIDDERKERK FLATGEBOUW OUDELANDE ----------------- OPGENOMEN IN AKTE VAN SPLITSING d.d. 4 maart 1968 1 Bij akte op 17 april 1969

Nadere informatie

A. Regels voor het gebruik, het beheer en het onderhoud van de gemeenschappelijke gedeelten

A. Regels voor het gebruik, het beheer en het onderhoud van de gemeenschappelijke gedeelten HUISHOUDELIJK REGLEMENT D.D. 7 juni 2013 als bedoeld in artikel 59 van het splitsingsreglement van appartementencomplex "De Rozenburgh" aan de Zandvoortselaan 84 te Heemstede A. Regels voor het gebruik,

Nadere informatie

Klein onderhoud / dagelijks onderhoud

Klein onderhoud / dagelijks onderhoud Klein onderhoud / dagelijks onderhoud Buiten het geplande onderhoud, ofwel planmatig onderhoud genoemd, zullen er ook onderhoudsverzoeken komen van eigenaren. In de splitsingsakte die u bij de koop van

Nadere informatie

3. Vaststelling en wijziging van het reglement vindt plaats door het bestuur na goedkeuring door de vergadering van eigenaren.

3. Vaststelling en wijziging van het reglement vindt plaats door het bestuur na goedkeuring door de vergadering van eigenaren. Huishoudelijk reglement VERENIGING VAN EIGENAREN FLATGEBOUW VAN DER WERFFSTRAAT 254 T/M 380 TE VLAARDINGEN. HUISHOUDELIJK REGLEMENT REGELS VOOR BEHEER, BEWONING EN GEBRUIK Artikel 1. Reglement 1. Het doel

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING VAN EIGENAARS WATERHOF HUISHOUDELIJK REGLEMENT 2e editie Vastgesteld in de vergadering van Eigenaars dd. 16/03/2006. 25/05/2006 Revisie Oktober 2008 Het Bestuur: Voorzitter: Henk den Besten

Nadere informatie

Huren bij Servatius. Genieten van het leven doe je thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Huren bij Servatius. Genieten van het leven doe je thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Huren bij Servatius Genieten van het leven doe je thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht

Nadere informatie

Waarvoor betaal ik servicekosten?

Waarvoor betaal ik servicekosten? Waarvoor betaal ik servicekosten? Informatie over de afrekening van alle bijkomende kosten onderhoudt 2 Waarvoor betaal ik servicekosten? In deze brochure Inleiding 3 Hoe zit dat met de servicekosten?

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren De Boxx Utrecht

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren De Boxx Utrecht Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van Eigenaren De Boxx Utrecht Pag. 1/7 Inhoud a. Algemeen b. Eigenaren c. Leden d. Bestuur e. Service - en gebruikskosten f. Gemeenschappelijke ruimtes g. De lift

Nadere informatie

KLOOSPLANTSOEN - RIDDERKERK FLAT Nr. II,

KLOOSPLANTSOEN - RIDDERKERK FLAT Nr. II, KLOOSPLANTSOEN - RIDDERKERK FLAT Nr. II, Bij akte op 24 okt. 1969 voor Notaris L. SMELIK te Ridderkerk verleden (overgeschreven ten Hypotheekkantore te Rotterdam, 27 oktober 1969, In deel 4005 nummer 37.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Voorwoord Doel van dit reglement is om het woongenot ten opzichte van elkaar zo groot mogelijk te maken. Dit reglement wordt door het bestuur aan iedere eigenaar verstrekt, zodat

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Voorwoord Doel van dit reglement is om het woongenot ten opzichte van elkaar zo groot mogelijk te maken. Dit reglement wordt door het bestuur aan iedere eigenaar verstrekt, zodat

Nadere informatie

- 1 - HUURREGLEMENT. Artikel 1. 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard.

- 1 - HUURREGLEMENT. Artikel 1. 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard. - 1 - HUURREGLEMENT Huurovereenkomst. Artikel 1 1. Dit reglement maakt deel uit van de huurovereenkomst waarin het van toepassing is verklaard. 2. Wijzigingen van de overeenkomst of dit reglement kunnen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL FEBRUARI 2015 Beste buren, Deze nieuwsbrief wil het bestuur u informeren over diverse onderwerpen. Onderstaand een verdere inhoudsopgave: 1 Aankondiging ALV 2015 2 Nieuwe website

Nadere informatie

WANNEER U GAAT VERHUIZEN

WANNEER U GAAT VERHUIZEN WANNEER U GAAT VERHUIZEN Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt WANNEER U GAAT VERHUIZEN DE HUUR OPZEGGEN Bent u van plan te verhuizen, vergeet dan niet de huur van uw woning op te zeggen.

Nadere informatie

Stichting De Vondel Algemene Voorwaarden Verstrekkingen Huur Service buiten Overige diensten

Stichting De Vondel Algemene Voorwaarden Verstrekkingen Huur Service buiten Overige diensten Stichting De Vondel Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden zijn de rechten en verplichtingen vermeld, zoals deze gelden voor de bewoners in het gebouw van de Stichting aan de Vondellaan 77 te

Nadere informatie

Lijtweg 107 - OEGSTGEEST. 135.000,- k.k.

Lijtweg 107 - OEGSTGEEST. 135.000,- k.k. Lijtweg 107 - OEGSTGEEST 135.000,- k.k. Lijtweg 107 - OEGSTGEEST STARTERSLENING MOGELIJK! Bij het winkelcentrum "Lange Voort" gelegen goed onderhouden COMFORTABEL 2 KAMER- APPARTEMENT op de prettige 1ste

Nadere informatie

service kosten en gratis diensten wonen met karakter

service kosten en gratis diensten wonen met karakter service kosten en gratis diensten wonen met karakter Lefier zorgt ervoor dat uw woning in orde is en blijft zodat u kunt wonen in een woning waarin u zich thuis voelt. Daarnaast leveren wij diensten om

Nadere informatie

Woon- en leefregels Appartementen complex met lift en portiek

Woon- en leefregels Appartementen complex met lift en portiek Woon- en leefregels Appartementen complex met lift en portiek Woon- en leefregels Appartementen complex Inleiding Prettig wonen wordt nog plezieriger, als iedereen zijn steentje bijdraagt: de woningcorporatie

Nadere informatie

Verdronkenoord 109 E - Alkmaar

Verdronkenoord 109 E - Alkmaar Verdronkenoord 109 E - Alkmaar Vraagprijs 140.000,- k.k. Omschrijving Midden in de gezellige binnenstad van Alkmaar wonen en toch de luxe van een rustige woonomgeving. Dit tweekamerappartement gelegen

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Versie 3

Huishoudelijk Reglement Versie 3 Huishoudelijk Reglement Versie 3 Algemeen Dit reglement bevat huishoudelijke regels voor de eigenaars, bewoners en gebruikers van het appartementencomplex Cum Laude Boedapestlaan, kadastraal bekend Gemeente

Nadere informatie

Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter

Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter... 1 Artikel 2 De portefeuille Dagelijks Beheer... 1 Artikel 3 De portefeuille Onderhoudswerkzaamheden... 1 Artikel 4 De financiële commissie (de kascommissie)...

Nadere informatie

Hoe werkt een (gemengde) VvE?

Hoe werkt een (gemengde) VvE? Hoe werkt een (gemengde) VvE? De regels en de praktijk 25 april 2012 VVEgemak: Michiel Hopman Wordt het nu heel anders na oprichting van een VvE? Nee, huurders en eigenaren hebben beiden belang bij een

Nadere informatie

Oostergetel Makelaardij Meppel Kleine Oever 6 7941 BK MEPPEL Tel: 0522-259911 Fax: 0522-263110 E-mail: info@oostergetel.

Oostergetel Makelaardij Meppel Kleine Oever 6 7941 BK MEPPEL Tel: 0522-259911 Fax: 0522-263110 E-mail: info@oostergetel. Woldstraat 22 C - Meppel Huurprijs 370,- p.m. + 120,00 voor gas/water/elektra/gebruik faciliteiten Omschrijving Woonruimte, in het centrum van Meppel. Bestaande uit twee bij elkaar horende kamers en gebruik

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. VVE Residentie Mookerschans te Mook

Huishoudelijk Reglement. VVE Residentie Mookerschans te Mook Huishoudelijk Reglement VVE Residentie Mookerschans te Mook Januari 2009 Inhoudsopgave Doelstelling 3 Algemene zaken 3 Gemeenschappelijke gedeelten 3 Gebruik privé-gedeelten 5 Instructies aan het bestuur

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VvE Papsouwselaan/Artemisstraat te Delft HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERSIE 10.084/01 Concept 18 december 2007 Pagina 2 van 6 Dit reglement bevat huishoudelijke regels voor de eigenaren / bewoners van. HET

Nadere informatie

Woon- en leefregels Appartementen complex met lift en portiek

Woon- en leefregels Appartementen complex met lift en portiek Woon- en leefregels Appartementen complex met lift en portiek Woon- en leefregels Appartementen complex Inleiding Prettig wonen wordt nog plezieriger, als iedereen zijn steentje bijdraagt: de woningcorporatie

Nadere informatie

Servicekosten. Elkien kent zes verrekenbare servicekosten:

Servicekosten. Elkien kent zes verrekenbare servicekosten: Servicekosten Ieder jaar ontvangen huurders van Elkien een afrekening van de servicekosten. Daarop staan de door u betaalde voorschotten en de echte kosten. We geven graag een toelichting op het onderwerp

Nadere informatie

Huurdersinformatie. Algemene woonregels

Huurdersinformatie. Algemene woonregels 1 Huurdersinformatie Algemene woonregels Woonregels want afspraak is afspraak! Als u een woning van Rochdale huurt, maken we afspraken. Veel van deze afspraken zijn vastgelegd in de huurovereenkomst. In

Nadere informatie

VERENIGING VAN EIGENAARS VvE Ei-hof, Blok A H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T

VERENIGING VAN EIGENAARS VvE Ei-hof, Blok A H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T VERENIGING VAN EIGENAARS VvE Ei-hof, Blok A H U I S H O U D E L IJ K R E G L E M E N T Vastgesteld op 29 mei 2012 Inleiding Dit Huishoudelijk Reglement (HHR) heeft tot doel kaders te scheppen voor de wijze

Nadere informatie

Gerritsland 67 HOORN

Gerritsland 67 HOORN Gerritsland 67 HOORN INHOUDSOPGAVE Χ Omschrijving van de woning Χ Tekening(en) Χ Vragenlijst Adres : Gerritsland 67 Postcode & Plaats : 1621 CB Hoorn Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoorn Sectie: A Nummer:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERSIE 10.060/01 16 juni 2009 Pagina 2 van 7 Dit Reglement bevat Huishoudelijke Regels voor de eigenaren / bewoners van Bergschenhof te Bergschenhoek. REGLEMENT Artikel 1 Alle bepalingen

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. wonende te... aan de... hierna zowel ieder afzonderlijk als beiden gezamenlijk te noemen: "huurder",

HUUROVEREENKOMST. wonende te... aan de... hierna zowel ieder afzonderlijk als beiden gezamenlijk te noemen: huurder, HUUROVEREENKOMST Adm.nr: De ondergetekenden: Stichting WoonGoed 2-Duizend Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Reuver gemeente Beesel, aan de Pastoor Vranckenlaan 4, 5953 CP REUVER hierna te noemen:

Nadere informatie

> Huurbetaling & huurincasso

> Huurbetaling & huurincasso > Huurbetaling & huurincasso Huurbetaling Door ondertekening van het huurovereenkomst bent u de verplichting aangegaan om de huurprijs van uw woning te betalen. De huurprijs bestaat meestal uit twee delen:

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Woningen Batau 50 t/m 149 te Nieuwegein

Vereniging van Eigenaars Woningen Batau 50 t/m 149 te Nieuwegein HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN Vereniging van Eigenaars Woningen Batau 50 t/m 149 te Nieuwegein Definities 1. Dit Huishoudelijk Reglement bevat huishoudelijke regels voor de eigenaar-bewoners en gebruikers

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars (VvE) Klooienberglaan 599 t/m 633 te Zwolle VvE Klooienberglaan 599 t/m 633 te Zwolle HR - 1 van 5 1. Doel De bepalingen van dit huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars De Nieuweling te Duiven

Vereniging van Eigenaars De Nieuweling te Duiven Vereniging van Eigenaars De Nieuweling te Duiven Huishoudelijk Reglement Artikel 1 Alle artikelen in dit Huishoudelijk Reglement zijn ondergeschikt aan de artikelen genoemd in de akte van splitsing in

Nadere informatie

Huurbetaling & huurincasso

Huurbetaling & huurincasso Huurbetaling & huurincasso Alles over betaling van uw huur 1 Door ondertekening van het huurovereenkomst bent u de verplichting aangegaan om de huurprijs van uw woning te betalen. De huurprijs bestaat

Nadere informatie

Onderverdeeld in - Juridische vragen - Vragen over onderhoud - Financiële vragen. Juridische vragen:

Onderverdeeld in - Juridische vragen - Vragen over onderhoud - Financiële vragen. Juridische vragen: Onderverdeeld in - Juridische vragen - Vragen over onderhoud - Financiële vragen Juridische vragen: Kan ik mijn lidmaatschap van de VvE opzeggen? Nee. Als eigenaar van een appartement bent u verplicht

Nadere informatie

Woon- en leefregels Portiekwoningen

Woon- en leefregels Portiekwoningen Woon- en leefregels Portiekwoningen Woon- en leefregels Portiekwoningen Inleiding Prettig wonen wordt nog plezieriger, als iedereen zijn steentje bijdraagt: de woningcorporatie dan wel de V.V.E. (vereniging

Nadere informatie

Woldstraat 22 a - Meppel Huurprijs 460,- p.m.

Woldstraat 22 a - Meppel Huurprijs 460,- p.m. Woldstraat 22 a - Meppel Huurprijs 460,- p.m. Omschrijving Woldstraat 22 a - Meppel Te huur: 2-kamer appartement in het centrum van Meppel. Omschrijving: Het aangeboden appartement bevind zich op de tweede

Nadere informatie

Alles wat u wilt weten over uw huur

Alles wat u wilt weten over uw huur Alles wat u wilt weten over uw huur Alles wat u wilt weten over uw huur Inleiding U huurt een woning van Domesta. Dat brengt rechten en plichten met zich mee. U kunt genieten van een comfortabel dak boven

Nadere informatie

Welkom in de Cederstraat

Welkom in de Cederstraat Welkom in de Cederstraat In de eerste plaats van harte gefeliciteerd met Uw eigen appartement en als medebewoners en bestuur wensen wij U veel woonplezier. U ontvangt deze digitale versie van de welkomstmap

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Brederode & Mercurius

Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Brederode & Mercurius Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaars Brederode & Mercurius Versie 2.1, 10 november 2008 INHOUD Artikel 1. Algemene Bepalingen Artikel 2. Algemeen gebruik van het gebouw Artikel 3. Gebruik gemeenschappelijke

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden over de afrekening servicekosten Algemene vragen

Meest gestelde vragen en antwoorden over de afrekening servicekosten Algemene vragen Meest gestelde vragen en antwoorden over de afrekening servicekosten Algemene vragen Mijn ibanrekeningnummer op de afrekening klopt niet of is niet ingevuld Wilt u het goede ibanrekeningnummer schriftelijk

Nadere informatie

Aangenaam wonen. Tips: wat te doen bij overlast

Aangenaam wonen. Tips: wat te doen bij overlast Aangenaam wonen Tips: wat te doen bij overlast Aangenaam wonen Overlast van buren kan ergernis veroorzaken en op den duur uw woongenot verstoren. Om er voor te zorgen dat het met elkaar prettig wonen is,

Nadere informatie

Onderhoud, reparaties en serviceabonnement

Onderhoud, reparaties en serviceabonnement uitgave juli 2015 Onderhoud, reparaties en serviceabonnement Wat moet ik zelf doen? En wat regelt De Zes Kernen? In een veilig en betrouwbaar huis kunt u prettig wonen. De Zes Kernen vindt het daarom belangrijk

Nadere informatie

Energie besparen door METEN

Energie besparen door METEN Tips voor verstandig stoken Gebruik radiatoren alleen als dat nodig is. Dit geldt met name in het voor- en najaar. Verwarm geen ruimten die u niet gebruikt. Voorkom bevriezing of grote afkoeling door bijvertrekken

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaren De Roerdomp. Huishoudelijk Reglement 2017

Vereniging van Eigenaren De Roerdomp. Huishoudelijk Reglement 2017 Huishoudelijk Reglement 2017 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Voor dit Huishoudelijk Reglement wordt verstaan onder: a. Het Reglement van Splitsing: het Reglement van Splitsing van Eigendom, vastgesteld door

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos

Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos Huishoudelijk Reglement van de Vereniging van eigenaars Bungalowpark Het Fonteinbos. 2.012 Artikel 1. Nakomen voorschriften en verordeningen overheid. De leden houden zich aan de voorschriften en de verordeningen

Nadere informatie

Huur Betalen. 100% wonen

Huur Betalen. 100% wonen Huur Betalen 100% wonen : hoe gaat dat in z n werk? Bij het huren van uw woning heeft u een huurovereenkomst getekend. In deze overeenkomst en in de algemene bepalingen staan uw rechten en plichten beschreven.

Nadere informatie

Met deze uitgangspunten wordt voorkomen dat de zonwering gaat detoneren.

Met deze uitgangspunten wordt voorkomen dat de zonwering gaat detoneren. Huishoudelijk reglement Vereniging van eigenaars Velpsche Veste V Prinses Maximastraat 12 t/m 84 (even nummers) te Velp Artikel 1: Alle artikelen in dit huishoudelijk reglement zijn ondergeschikt aan de

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERSIE 127/01 5 februari 2010 Pagina 2 van 6 Dit reglement bevat huishoudelijke regels voor de eigenaren / bewoners van. HET REGLEMENT Artikel 1 Alle bepalingen in dit huishoudelijk

Nadere informatie

Een nieuwe. woning. U gaat een. woning. huren, wat nu?

Een nieuwe. woning. U gaat een. woning. huren, wat nu? Een nieuwe U gaat een huren, wat nu? Een nieuwe Welkom in uw nieuwe. Er komen veel zaken op u af en u moet de komende tijd heel wat regelen. In deze brochure leest u informatie over huren bij De Woonschakel,

Nadere informatie

Residentie STRAELSE VESTE (Straelseweg 31 t/m 37b)

Residentie STRAELSE VESTE (Straelseweg 31 t/m 37b) Residentie STRAELSE VESTE (Straelseweg 31 t/m 37b) Venlo Appartementen COLOFON STRAELSEWEG 31 T/M 37b TE VENLO BEHEER & VERHUUR: Wooninfocenter Perfekt Maaskade 38 5911 EX Venlo 077 3212100 www.wooninfocenter.nl

Nadere informatie

Het volgende zijn de HUISREGELS uit het Huishoudelijk Reglement, dat is vastgesteld op de ledenvergadering d.d. 16 november 2004.

Het volgende zijn de HUISREGELS uit het Huishoudelijk Reglement, dat is vastgesteld op de ledenvergadering d.d. 16 november 2004. Het volgende zijn de HUISREGELS uit het Huishoudelijk Reglement, dat is vastgesteld op de ledenvergadering d.d. 16 november 2004. INHOUD Huisregels Artikel 1 - Algemene bepalingen Artikel 2 - Algemeen

Nadere informatie

De SLIËNENBERG / Residentie NOORD BUITENHOF / GINKELSTRAAT (Maaskade 40 t/m 126 / N. Buitensingel 45 t/m 125 / Ginkelstraat 60 t/m 122)

De SLIËNENBERG / Residentie NOORD BUITENHOF / GINKELSTRAAT (Maaskade 40 t/m 126 / N. Buitensingel 45 t/m 125 / Ginkelstraat 60 t/m 122) De SLIËNENBERG / Residentie NOORD BUITENHOF / GINKELSTRAAT (Maaskade 40 t/m 126 / N. Buitensingel 45 t/m 125 / Ginkelstraat 60 t/m 122) Venlo Appartementen COLOFON SLIËNENBERG TE VENLO NOTARIS: Notariskantoor

Nadere informatie

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014

Domaine-reglement. ASL Domaine Les Rives de l Ardèche. Januari 2014 De VVE (en namens haar de beheerder van de Algemene Voorzieningen van de VVE) zal er op toezien, dat de afgesproken gedragsregels binnen de reikwijdte van het beheer van deze Algemene Voorzieningen (zwembad/

Nadere informatie

Huur Betalen. 100% wonen

Huur Betalen. 100% wonen Huur Betalen 100% wonen : hoe gaat dat in z n werk? Bij het huren van uw woning heeft u een huurovereenkomst getekend. In deze overeenkomst en in de algemene bepalingen staan uw rechten en plichten beschreven.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering VvE Hoog Enghendael IV Datum vergadering Aanvang 29-11-2018 20:00 Opkomst Aanwezig Rubenslaan 148; Albert Cuyplaan 41; Rubenslaan 126; Rubenslaan 118; Albert Cuyplaan

Nadere informatie

Energie besparen door METEN

Energie besparen door METEN Tips voor verstandig stoken Gebruik radiatoren alleen als dat nodig is. Dit geldt met name in het voor- en najaar. Verwarm geen ruimten die u niet gebruikt. Voorkom bevriezing of grote afkoeling door bijvertrekken

Nadere informatie

Huren bij Actium. Algemene informatie over het huren van woonruimte

Huren bij Actium. Algemene informatie over het huren van woonruimte Huren bij Actium Algemene informatie over het huren van woonruimte U gaat een woning huren bij Actium. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning! In deze brochure hebben wij de belangrijkste informatie

Nadere informatie

Algemene informatie over de 9HUHQLJLQJYDQ(LJHQDUHQ

Algemene informatie over de 9HUHQLJLQJYDQ(LJHQDUHQ Algemene informatie over de 9HUHQLJLQJYDQ(LJHQDUHQ VERENIGING VAN EIGENAARS Bij de aankoop van een appartement koopt u in feite een appartementsrecht. Dit geeft u eigenlijk het exclusieve gebruiksrecht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL DECEMBER 2014

NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL DECEMBER 2014 NIEUWSBRIEF VvE BERGSINGEL DECEMBER 2014 Beste buren, Deze laatste nieuwsbrief van 2014 wil het VvE bestuur u informeren over diverse onderwerpen. Onderstaand een verdere inhoudsopgave: 1 Correcte contactgegevens

Nadere informatie

Lijtweg 408 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Lijtweg 408 OEGSTGEEST. Vraagprijs: ,- k.k. Aanvaarding: in overleg Lijtweg 408 OEGSTGEEST Vraagprijs: 185.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Geversstraat 63, 2341 GC Oegstgeest Telefoon: 071-5191919, Telefax: 071-5191929 E-mail: makelaar@eigen-haard.nl, Internet: www.eigen-haard.nl

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Vereniging van Eigenaren De Boxx Argonweg Amersfoort Argonweg 32 postadres: Schone van Boskoopgaarde 69 3812 RB AMERSFOORT 3824 AC AMERSFOORT Rabobank 1342.34.995 Email: boxxamersfoort@gmail.com KVK nr.

Nadere informatie

Onderhoud aan uw woning

Onderhoud aan uw woning Onderhoud aan uw woning Inleiding In de Algemene Huurvoorwaarden voor woonruimte is aangegeven welk onderhoud voor de huurder komt. Al het overig onderhoud is voor de verhuurder. Het is een uitwerking

Nadere informatie

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt HUUR Alles wat u moet weten Thuis in de buurt Uw huur... Een van de belangrijkste verplichtingen van het huren van een woning is dat u aan Tiwos elke maand huur betaalt. Over dit onderwerp geven wij u

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars. Kadoelerbos Zoetermeer. Vastgesteld d.d HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Vereniging van Eigenaars. Kadoelerbos Zoetermeer. Vastgesteld d.d HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vereniging van Eigenaars Kadoelerbos 1-191 te Zoetermeer Vastgesteld d.d. 16-05-2012 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Algemeen 1. Dit reglement bevat de huishoudelijke regels voor de eigenaar-bewoners en gebruikers

Nadere informatie

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Arendstraat 23 Badhoevedorp Informatiebrochure Arendstraat 23 Badhoevedorp Arendstraat 23 Badhoevedorp Op de 3 e verdieping gelegen royaal 3 /4 kamerappartement voorzien van een weids uitzicht over de omgeving en een zonnig balkon

Nadere informatie

WANNEER U GAAT VERHUIZEN

WANNEER U GAAT VERHUIZEN WANNEER U GAAT VERHUIZEN Woon zoals u wilt WANNEER U GAAT VERHUIZEN DE HUUR OPZEGGEN Bent u van plan te verhuizen, vergeet dan niet de huur van uw woning op te zeggen. Hoe eerder u opzegt, hoe beter. Zo

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement (reglement van inwendige orde) Richtlijnen voor het woongenot! Probeer normale leef geluiden van elkaar te accepteren. 777 Informeer je buren over(incidentele) herrie. Hierdoor

Nadere informatie

Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen. TE HUUR Ca. 505 m² Adres: Jansbuitensingel 5 te Arnhem. Algemeen: Rijksmonumentaal kantoorgebouw gelegen op een prominente locatie aan de stadsring in Arnhem tussen park Sonsbeek, NS station Arnhem Centraal

Nadere informatie

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR

OBJECT PRESENTATIE. SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR OBJECT PRESENTATIE SERVICEFLAT CRONESTEIN 4 kamer appartement 28 Plantijnstraat Leiden TE HUUR OVER ONS Waarom SDS Senior Makelaardij? Bent u op zoek naar een gedegen en betrouwbaar makelaar op het gebied

Nadere informatie

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige

Huur opzeggen & verhuizen. AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij. kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige Huur opzeggen & verhuizen AIs u gaat verhuizen, komt daar vaak veel bij kijken. Niet alleen vraagt uw toekomstige woning de nodige aandacht. Ook voor het verlaten van uw huidige woning is er een aantal

Nadere informatie