verrekenbare servicekosten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "verrekenbare servicekosten"

Transcriptie

1

2 Bij 3B Wonen betaalt u naast de huur ook servicekosten. Deze servicekosten betaalt u maandelijks via een voorschot, tegelijk met de huur. Voorbeelden van servicekosten zijn schoonmaken van de algemene ruimte en elektra van de algemene ruimte. De servicekosten verschillen per gebouw. 3B Wonen heeft in samenwerking met de Huurdersvereniging Lansingerland het servicekostenbeleid bepaald. Een belangrijk doel in dit servicekostenbeleid is servicekosten afrekenen op basis van werkelijk gemaakte kosten. De basis van het servicekostenbeleid is het servicekostenbeleid van de Huurcommissie. In deze brochure is weergegeven welke servicekosten er zijn, hoe deze kosten zijn opgebouwd en hoe ze worden afgerekend. Met deze brochure willen wij u als huurder inzicht geven in wat u van ons krijgt en wat u van ons mag verwachten. Sommige servicekosten wisselen van hoogte, afhankelijk van het verbruik of de hoogte van de kosten van de leverancier. Een voorbeeld hiervan is elektra algemene ruimte. Dit zijn verrekenbare servicekosten. Er zijn ook servicekosten die vaststaan en niet wijzigen. Voorbeelden hiervan zijn glasverzekering en rioolontstopping. Jaarlijks ontvangt u van ons rond eind april de servicekostenafrekening voor de verrekenbare servicekosten. Op de servicekostenafrekening staan de volgende zaken: Op welke periode de afrekening betrekking heeft Welke servicekostencomponenten met u worden afgerekend De werkelijke kosten per servicekostencomponent Het voorschot dat u op jaarbasis heeft betaald voor het servicekostencomponent Het verschil tussen de werkelijke kosten en uw voorschot Het totaalbedrag dat u van ons ontvangt of dat u moet betalen Het kan zijn dat de tarieven van de leveranciers wijzigen, dit gebeurt maximaal een keer per jaar.

3 Stookkosten afrekening rechtstreeks via energieleverancier De meeste appartementen en alle eengezinswoningen hebben een eigen cv-ketel of stadsverwarming. De stookkosten worden in dat geval rechtstreeks afgerekend via de energieleverancier. Stookkosten afrekening via 3B Wonen In een aantal gebouwen is een collectieve verwarmingsinstallatie aanwezig. Bij deze complexen wordt per woning geregistreerd hoeveel warmte er is verbruikt. De meters worden eens per jaar opgenomen door Ista. De opgenomen meterstanden vindt u terug bij de afrekening van de stookkosten. Ook het vastrecht dat in rekening wordt gebracht, staat hierop vermeld. Op basis van de Warmtewet wordt het verbruik met u afgerekend, de werkelijke kosten worden verrekend met het voorschot dat u heeft betaald. Het voorschot wordt per 1 juli eventueel aangepast naar het bedrag dat beter in de buurt komt van de werkelijke kosten. Water Als u een eigen watermeter heeft, wordt het waterverbruik rechtstreeks afgerekend via de waterleverancier. In sommige gebouwen is een collectieve waterinstallatie. Als er in dat geval tussenmeters in uw woning zitten, wordt het werkelijke verbruik door ons met u afgerekend. Als er geen tussenmeters zijn, dan worden de totale kosten van het gebouw verdeeld over het aantal woningen en eventuele andere ruimten in het gebouw. Het voorschot wordt per 1 juli eventueel aangepast naar het bedrag dat beter in de buurt komt van de werkelijke kosten. Elektra algemene ruimten De kosten die hieronder vallen, is de elektra die wordt gebruikt om alle voorzieningen (met uitzondering van de lift en oplaadbare apparaten) in algemene ruimten te laten functioneren. Een voorbeeld hiervan is de verlichting in trappenhuizen, galerijen en bergingsgangen. De totale kosten worden verrekenend met alle huurders (en eventueel eigenaren) van het complex. Het voorschot wordt per 1 juli eventueel aangepast naar het bedrag dat beter in de buurt komt van de werkelijke kosten. Elektra lift De elektra die nodig is geweest om de lift te laten werken, wordt apart opgemeten. Deze kosten worden verrekend over de huurders die gebruik kunnen maken van de lift. Dit betekent dat er niet wordt afgerekend met huurders wonende op de begane grond, tenzij er een gemeenschappelijke ruimte op een hogere etage is. Met huurders wonende op een tussenetage, die te bereiken is met zowel de lift als met enkele treden, worden deze kosten wel afgerekend. Het voorschot wordt per 1 juli eventueel aangepast naar het bedrag dat beter in de buurt komt van de werkelijke kosten. Sommige servicekosten wisselen van hoogte, afhankelijk van het verbruik of de hoogte van de kosten van de leverancier. Dit zijn verrekenbare servicekosten

4 Schoonmaak algemene ruimte Om de algemene ruimten in het gebouw waar u woont schoon te houden, hebben wij een contract met een schoonmaakbedrijf. De hoogte van de kosten die u moet betalen, hangt af van het schoonmaakprogramma. In dit schoonmaakprogramma staat omschreven wat er moet gebeuren en hoe vaak dit gebeurt. Deze schoonmaakprogramma s vindt u in het kastje in de algemene ruimte op de begane grond. Jaarlijks worden de tarieven van de schoonmaak opnieuw vastgesteld. Deze kosten worden afgerekend met alle huurders die gebruik maken van een of meerdere algemene ruimten (bijvoorbeeld entree en ruimte van de vuilcontainers). Het voorschot wordt per 1 juli eventueel aangepast naar het bedrag dat beter in de buurt komt van de werkelijke kosten. Glasbewassing algemene ruimte binnen en Glasbewassing algemene ruimte buiten De kosten die worden gemaakt voor de glasbewassing van de ramen in de algemene ruimten aan de binnenzijde en aan de buitenzijde, worden apart in rekening gebracht. Deze kosten worden verrekend met alle huurders wonende in het gebouw. Het voorschot wordt per 1 juli eventueel aangepast naar het bedrag dat beter in de buurt komt van de werkelijke kosten. Glasbewassing onbereikbaar bewonersglas In het servicekostenbeleid is de definitie vastgesteld wanneer er sprake is van onbereikbaar bewonersglas. Als het onbereikbaar bewonersglas wordt gewassen, is op basis van de werkelijke kosten bepaald wat de maandelijkse kosten hiervoor zijn. De totale kosten worden verrekend met de huurders die hebben betaald voor glasbewassing onbereikbaar bewonersglas. Het voorschot wordt per 1 juli eventueel aangepast naar het bedrag dat beter in de buurt komt van de werkelijke kosten. Huurders van eengezinswoningen, benedenbovenwoningen en poortwoningen zijn zelf verantwoordelijk voor de glasbewassing van onbereikbaar glas. Onderhoud tuinen Bij groenvoorzieningen huurt 3B Wonen een hovenier in om de groenvoorziening te onderhouden. Als de groenvoorziening als besloten wordt aangemerkt, betalen de huurders voor het servicekostencomponent onderhoud tuinen. De totale kosten worden verrekend met de huurders die hebben betaald voor onderhoud tuinen. Het voorschot wordt per 1 juli eventueel aangepast naar het bedrag dat beter in de buurt komt van de werkelijke kosten.

5 Administratiekosten Administratiekosten zijn de kosten die een verhuurder of beheerder moet maken om de servicekosten te kunnen verwerken en met de huurder af te rekenen. De verhuurder heeft volgens de Huurcommissie de mogelijkheid om een redelijke vergoeding voor deze werkzaamheden bij de huurders in rekening te brengen. 3B Wonen rekent een vergoeding van 7,50 per jaar. Dit betekent dat maandelijks 0,62 in rekening wordt gebracht. Rioolontstopping Alle huurders van 3B Wonen betalen een bepaald bedrag voor rioolontstopping. Hierdoor kunnen verstoppingen van het riool door de huurders worden gemeld en dan wordt het opgelost. Jaarlijks wordt bekeken of het tarief moet worden aangepast. Als het tarief wordt aangepast, gebeurt dit per 1 juli. Glasverzekering Alle huurders van 3B Wonen betalen een bepaald bedrag voor glasverzekering. Hierdoor kunnen glasbreuken door de huurders worden gemeld en dan wordt het hersteld. Jaarlijks wordt bekeken of het tarief moet worden aangepast. Als het tarief wordt aangepast, gebeurt dit per 1 juli. Complexbeheer In alle appartementgebouwen van 3B Wonen doet een complexbeheerder zijn ronde. Hij of zij controleert bijvoorbeeld de uitgevoerde schoonmaak, of alles in het gebouw naar behoren werkt en zet eventueel vuilcontainers buiten. Jaarlijks wordt bekeken of het tarief moet worden aangepast. Als het tarief wordt aangepast, gebeurt dit per 1 juli. Zonneschermen Huurders met een zonnescherm dat via 3B Wonen is aangebracht en wordt onderhouden, betalen maandelijks een bepaald bedrag aan servicekosten voor zonneschermen. Haagbeuken Bij sommige eengezinswoningen en appartementencomplexen staan haagbeuken. Deze haagbeuken zijn bepalend voor het aanzicht in de wijk. Daarom worden deze haagbeuken in opdracht van 3B Wonen onderhouden door een hovenier. Als de groenvoorziening als besloten wordt aangemerkt, betalen de huurders voor het servicekostencomponent haagbeuken. De huurders die haagbeuken bij hun woning of bij hun appartementencomplex hebben staan, betalen hiervoor servicekosten. De hoogte van het bedrag is minder dan de werkelijke kosten. Dit betekent dat 3B Wonen de rest van de kosten op zich neemt. Elektra oplaadbare apparaten Huurders die gebruik maken van een elektrapunt in de algemene ruimte betalen voor oplaadbare apparaten. Bewaking alarmering communicatie en hulp Wanneer een huurder woont in een appartementengebouw waar een alarmopvolgingssysteem aanwezig is, betalen alle huurders in dat gebouw voor bewaking alarmering communicatie en hulp. Heeft u een vraag over uw servicekostenafrekening? U kunt uw vraag stellen per , via het contactformulier op onze website, telefonisch of per brief. Heeft u een bezwaar op de servicekostenafrekening? U kunt dan gebruik maken van het bezwaarformulier op onze website. Boterdorpseweg AC Bergschenhoek T (010) I E 3bwonen@3bwonen.nl Deze brochure is met zorg samengesteld. Aan de inhoud ervan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Servicekosten. Inhoud. Servicekosten...2 wijzigingen...2 Administratiekosten, leegstandskosten en huurtoeslag...3

Servicekosten. Inhoud. Servicekosten...2 wijzigingen...2 Administratiekosten, leegstandskosten en huurtoeslag...3 Servicekosten Inhoud Servicekosten...2 wijzigingen...2 Administratiekosten, leegstandskosten en huurtoeslag...3 De belangrijkste servicekosten op een rij...4 Begrippenlijst...6 Wilt u meer weten?...6 Servicekosten

Nadere informatie

Servicekostenbeleid 2013 en verder

Servicekostenbeleid 2013 en verder Servicekostenbeleid 2013 en verder In dit document is het beleid Servicekosten weergegeven. Deze beleidsuitgangspunten zijn in gezamenlijkheid tussen 3B Wonen, drie bestuursleden van de Huurdersvereniging-Lansingerland

Nadere informatie

service kosten en gratis diensten wonen met karakter

service kosten en gratis diensten wonen met karakter service kosten en gratis diensten wonen met karakter Lefier zorgt ervoor dat uw woning in orde is en blijft zodat u kunt wonen in een woning waarin u zich thuis voelt. Daarnaast leveren wij diensten om

Nadere informatie

De afrekening servicekosten, hoe zit dat?

De afrekening servicekosten, hoe zit dat? De afrekening servicekosten, hoe zit dat? In deze folder leest u over de afrekening van de servicekosten. Wat zijn servicekosten en hoe worden deze kosten in rekening gebracht? Servicekosten Het bedrag

Nadere informatie

servicekosten wonen met karakter

servicekosten wonen met karakter servicekosten wonen met karakter Lefier zorgt ervoor dat uw woning in orde is en blijft zodat u kunt wonen in een woning waarin u zich thuis voelt. Daarnaast leveren wij diensten om uw woongenot verder

Nadere informatie

Servicekosten. Elkien kent zes verrekenbare servicekosten:

Servicekosten. Elkien kent zes verrekenbare servicekosten: Servicekosten Ieder jaar ontvangen huurders van Elkien een afrekening van de servicekosten. Daarop staan de door u betaalde voorschotten en de echte kosten. We geven graag een toelichting op het onderwerp

Nadere informatie

Wat en hoe over servicekosten. Wegwijzer voor bewoners van appartementencomplexen

Wat en hoe over servicekosten. Wegwijzer voor bewoners van appartementencomplexen Wat en hoe over servicekosten Wegwijzer voor bewoners van appartementencomplexen Wat en hoe over Lorem ipsum dolor sit amet servicekosten Bewoners van appartementencomplexen en flatwoningen betalen naast

Nadere informatie

Servicekosten. Waar betaal ik voor?

Servicekosten. Waar betaal ik voor? Servicekosten Waar betaal ik voor? Voor wie is deze brochure bedoeld? U huurt een woning van Woonzorg Nederland. Of u huurt als zakelijke huurder een ruimte van Woonzorg Nederland. U betaalt hiervoor elke

Nadere informatie

Servicekosten. Alles wat u wilt weten over de afrekening servicekosten

Servicekosten. Alles wat u wilt weten over de afrekening servicekosten Servicekosten Alles wat u wilt weten over de afrekening servicekosten 1. Wat zijn servicekosten? Naast netto huur betaalt u maandelijks servicekosten. U betaalt servicekosten voor diensten die door Wonen

Nadere informatie

Servicekosten. Waar betaalt u voor? Waaruit bestaan de servicekosten? U leest het in deze folder.

Servicekosten. Waar betaalt u voor? Waaruit bestaan de servicekosten? U leest het in deze folder. Servicekosten Waar betaalt u voor? Waaruit bestaan de servicekosten? U leest het in deze folder. Uw woonplezier. Onze service! Wij bieden u graag service... Als u een woning van ons huurt, huurt u niet

Nadere informatie

Waarvoor betaal ik servicekosten?

Waarvoor betaal ik servicekosten? Waarvoor betaal ik servicekosten? Informatie over de afrekening van alle bijkomende kosten onderhoudt 2 Waarvoor betaal ik servicekosten? In deze brochure Inleiding 3 Hoe zit dat met de servicekosten?

Nadere informatie

Huurbetaling, huurtoeslag en service- en stookkosten

Huurbetaling, huurtoeslag en service- en stookkosten Huurbetaling, huurtoeslag en service- en stookkosten De huur betalen, hoe zit dat eigenlijk? Hoe is de huur opgebouwd? Hoe kunt u de huur betalen? Wanneer komt u in aanmerking voor huurtoeslag? Hoe gaat

Nadere informatie

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt HUUR Alles wat u moet weten Thuis in de buurt Uw huur... Een van de belangrijkste verplichtingen van het huren van een woning is dat u aan Tiwos elke maand huur betaalt. Over dit onderwerp geven wij u

Nadere informatie

Servicekosten. Waar betaal ik voor?

Servicekosten. Waar betaal ik voor? Servicekosten Waar betaal ik voor? Voor wie is deze brochure bedoeld? U huurt een woning van Woonzorg Nederland. Of u huurt als zakelijke huurder een ruimte van Woonzorg Nederland. U betaalt hiervoor elke

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden over de afrekening servicekosten Algemene vragen

Meest gestelde vragen en antwoorden over de afrekening servicekosten Algemene vragen Meest gestelde vragen en antwoorden over de afrekening servicekosten Algemene vragen Mijn ibanrekeningnummer op de afrekening klopt niet of is niet ingevuld Wilt u het goede ibanrekeningnummer schriftelijk

Nadere informatie

uitspraak van de Huurcommissie

uitspraak van de Huurcommissie uitspraak van de Huurcommissie Verzoek Betalingsverplichting servicekosten (art. 7:260 Burgerlijk Wetboek; art. 4 lid 2 sub g, 7 en 18 Uitvoeringswet huurprijzen woonruimte) Woonruimte Fazantenhof 114

Nadere informatie

Totaal inkomsten ,12

Totaal inkomsten ,12 Vereniging van Eigenaars Kleiburg 22-A tot en met 1032 (blok 72) te Amsterdam- Zuidoost Inkomsten A Voorschotbijdragen eigenaars 40.454,16 B Voorschotbijdragen eigenaars 52.497,48 C Voorschotbijdragen

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Kleiburg.. tot en met. (blok..) te Amsterdam-Zuidoost. Begroting op jaarbasis. A Voorschotbijdragen eigenaars 40.

Vereniging van Eigenaars Kleiburg.. tot en met. (blok..) te Amsterdam-Zuidoost. Begroting op jaarbasis. A Voorschotbijdragen eigenaars 40. Vereniging van Eigenaars Kleiburg.. tot en met. (blok..) te Amsterdam-Zuidoost Begroting op jaarbasis Inkomsten A Voorschotbijdragen eigenaars 40.455,24 B Voorschotbijdragen eigenaars 52.502,64 C Voorschotbijdragen

Nadere informatie

gemengde complexen informatie voor Huurders

gemengde complexen informatie voor Huurders VvE beheer gemengde complexen informatie voor Huurders inleiding Met deze brochure willen wij u als huurder van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke zaken. In een

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE ZORGVRIENDELIJKE APPARTEMENTEN

HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE ZORGVRIENDELIJKE APPARTEMENTEN HUUROVEREENKOMST ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE ZORGVRIENDELIJKE APPARTEMENTEN U bent de huurder: 1. Mevrouw/De heer Wij zijn de verhuurder: Stichting DrieGasthuizenGroep zorgvriendelijke appartementen, gevestigd

Nadere informatie

Ik huur bij ZVH. Tevreden of ontevreden over ZVH?

Ik huur bij ZVH. Tevreden of ontevreden over ZVH? Welkom bij ZVH. U huurt al bij ons of u gaat een woning van ZVH huren. Dan is het handig om deze brochure in huis te hebben. Er zijn soms momenten dat uw huis om aandacht vraagt en dan moet u weten wat

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Kleiburg 4e kwart te Amsterdam-Zuidoost. Begroting op jaarbasis (o.b.v. prijspeil 2013)

Vereniging van Eigenaars Kleiburg 4e kwart te Amsterdam-Zuidoost. Begroting op jaarbasis (o.b.v. prijspeil 2013) Vereniging van Eigenaars Kleiburg 4e kwart te Amsterdam-Zuidoost Begroting op jaarbasis (o.b.v. prijspeil 2013) Inkomsten A Voorschotbijdragen eigenaars 35.940,24 B Voorschotbijdragen eigenaars 4.000,08

Nadere informatie

Afrekeningsmethodiek servicekosten

Afrekeningsmethodiek servicekosten Afrekeningsmethodiek servicekosten Elk jaar wordt de afrekening van de variabele servicekosten over het voorafgaande kalenderjaar gemaakt waarbij de werkelijk gemaakte kosten worden vergeleken met de door

Nadere informatie

Huur betalen. Huur betalen

Huur betalen. Huur betalen 1 U huurt een woning van Haag Wonen. In deze folder leest u waar u voor betaalt, hoe u de huur kunt betalen, wat u moet doen als u een keer niet kunt betalen, wat u kunt doen als u het niet eens bent met

Nadere informatie

WANNEER U GAAT VERHUIZEN

WANNEER U GAAT VERHUIZEN WANNEER U GAAT VERHUIZEN Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt WANNEER U GAAT VERHUIZEN DE HUUR OPZEGGEN Bent u van plan te verhuizen, vergeet dan niet de huur van uw woning op te zeggen.

Nadere informatie

Vanaf wanneer geldt de Warmtewet? Per 1 januari 2014.

Vanaf wanneer geldt de Warmtewet? Per 1 januari 2014. Warmtewet Veel gestelde vragen Vanaf wanneer geldt de Warmtewet? Per 1 januari 2014. Wat is het doel van de warmtewet? In de warmtewet worden allerlei zaken rondom de warmtelevering geregeld waaronder

Nadere informatie

Huurder. in een. VvE Complex

Huurder. in een. VvE Complex Huurder in een VvE Complex Wonen met huurders en eigenaren in een appartementencomplex Het komt vaak voor dat huurders en huiseigenaren samen in een appartementencomplex wonen. Dit noemen wij een gemengd

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaars Kleiburg Blok 71 te Amsterdam-Zuidoost. Begroting op jaarbasis. A Voorschotbijdragen eigenaars ,04

Vereniging van Eigenaars Kleiburg Blok 71 te Amsterdam-Zuidoost. Begroting op jaarbasis. A Voorschotbijdragen eigenaars ,04 Vereniging van Eigenaars Kleiburg Blok 71 te Amsterdam-Zuidoost Begroting op jaarbasis Inkomsten A Voorschotbijdragen eigenaars 108.830,04 B Voorschotbijdragen eigenaars 31.494,24 C Voorschotbijdragen

Nadere informatie

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt

HUUR. Alles wat u moet. weten over uw huur. Thuis in de buurt HUUR Alles wat u moet weten over uw huur Thuis in de buurt Alles... wat u moet weten Uw huur... Een van de belangrijkste verplichtingen van het huren van een woning is dat u aan Tiwos elke maand huur betaalt.

Nadere informatie

Besparen op servicekosten? De visie van huurdersorganisaties. Rapportage van onderzoek

Besparen op servicekosten? De visie van huurdersorganisaties. Rapportage van onderzoek Besparen op servicekosten? De visie van huurdersorganisaties Rapportage van onderzoek 8 oktober 2012 Inleiding Als opmaat voor de actieweek servicekosten van 8 tot 13 oktober 2012 heeft de Woonbond de

Nadere informatie

Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst

Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst Wanneer u gaat verhuizen Het opzeggen van de huurovereenkomst Woon zoals u wilt Wanneer u gaat verhuizen Bij een verhuizing komt heel wat kijken: uw huurovereenkomst opzeggen, uw nieuwe en misschien ook

Nadere informatie

Huur betalen. Huur betalen

Huur betalen. Huur betalen 1 Missie van Haag Wonen Haag Wonen is als puur Haagse woningcorporatie nauw betrokken bij de bewoners van de wijken en de opgaven van de stad. We bieden daarbij passende, goed onderhouden en betaalbare

Nadere informatie

Zo ziet de afrekening huurlasten 2017 van de familie Bosmans eruit. Al die informatie staat ook op de brieven die onze huurders krijgen.

Zo ziet de afrekening huurlasten 2017 van de familie Bosmans eruit. Al die informatie staat ook op de brieven die onze huurders krijgen. Ons voorbeeldgezin is een jong koppel met 1 kind: vader Steven Bosmans, moeder Valeria en zoon Mauro. Ze wonen in een appartementsgebouw met 15 appartementen. Ze hebben er het volledige jaar gewoond, dus

Nadere informatie

WELKOM 20 APRIL 2017

WELKOM 20 APRIL 2017 WELKOM 20 APRIL 2017 Op verzoek van de huurderbelangenvereniging is deze informatieavond georganiseerd omdat gebleken is dat er nog veel vragen zijn bij de bewoners en bewonerscommissies over de afrekening

Nadere informatie

Dit betaal ik. In deze folder leest u alles over huur betalen, huurachterstand, huurtoeslag, huurverhoging en de bijkomende kosten.

Dit betaal ik. In deze folder leest u alles over huur betalen, huurachterstand, huurtoeslag, huurverhoging en de bijkomende kosten. Dit betaal ik Dit betaal ik In deze folder leest u alles over huur betalen, huurachterstand, huurtoeslag, huurverhoging en de bijkomende kosten. Huur betalen Wat wordt er eigenlijk met de huur gedaan?

Nadere informatie

Het gehuurde is uitsluitend bestemd om voor huurder en de leden van zijn huishouden als woonruimte te dienen.

Het gehuurde is uitsluitend bestemd om voor huurder en de leden van zijn huishouden als woonruimte te dienen. De ondergetekenden: De Chr. woningstichting De Goede Woning, statutair gevestigd en kantoorhoudende te Rijssen, Jan ter Horststraat nr. 5, hierna te noemen: "verhuurder", Naam Geboortedatum Hierna te noemen:

Nadere informatie

Gerretsonplein. Bijeenkomst met bewonerscommissie. 3 juli 2017

Gerretsonplein. Bijeenkomst met bewonerscommissie. 3 juli 2017 Gerretsonplein Bijeenkomst met bewonerscommissie 3 juli 2017 Agenda De Overlegwet en Woonbedrijf Toelichting op afrekening servicekosten 2014 & 2015 Afrekening servicekosten 2016 De Overlegwet en Woonbedrijf

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Willemsplein 489-492 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Willemsplein 489-492 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Willemsplein 489-492 te Rotterdam Object Circa 6.330 m 2 kantoorruimte gelegen in het prestigieuze kantoorgebouw "De Hoge Erasmus" op een fantastische locatie aan

Nadere informatie

Voor wie geldt de Warmtewet eigenlijk? Waarom wordt de Warmtewet ingevoerd? Waarom komt de informatie zo laat? Wie is mijn warmteleverancier?

Voor wie geldt de Warmtewet eigenlijk? Waarom wordt de Warmtewet ingevoerd? Waarom komt de informatie zo laat? Wie is mijn warmteleverancier? Sinds 1 januari 2014 is de Warmtewet van kracht. De Warmtewet heeft voor iedereen die geen eigen cv-installatie heeft gevolgen in de afrekening van de servicekosten. De invoering van de Warmtewet is veel

Nadere informatie

Energiezuinig en optimaal comfort

Energiezuinig en optimaal comfort SUPER DUURZAAM WONEN OP HET ZEEBURGEREILAND AMSTERDAM Energiezuinig en optimaal comfort ZEEBURGEREILAND * AMSTERDAM APPARTEMENTEN MET EEN DUURZAAM KLIMAATSYSTEEM Duurzaam klimaat systeem in De BrouwerIJ

Nadere informatie

Algemene toelichting servicekosten (juni 2016)

Algemene toelichting servicekosten (juni 2016) Algemene toelichting servicekosten (juni 2016) Administratiekosten (type: verrekenbaar) In het Besluit Servicekosten zijn de administratiekosten als volgt beschreven: De administratiekosten van het verwerken

Nadere informatie

WANNEER U GAAT VERHUIZEN

WANNEER U GAAT VERHUIZEN WANNEER U GAAT VERHUIZEN Woon zoals u wilt WANNEER U GAAT VERHUIZEN DE HUUR OPZEGGEN Bent u van plan te verhuizen, vergeet dan niet de huur van uw woning op te zeggen. Hoe eerder u opzegt, hoe beter. Zo

Nadere informatie

Slaaghwijk, tijdelijke oplossing afrekening verwarmingskosten Veel gestelde vragen

Slaaghwijk, tijdelijke oplossing afrekening verwarmingskosten Veel gestelde vragen Slaaghwijk, tijdelijke oplossing afrekening verwarmingskosten Veel gestelde vragen Algemeen Bij wie kan ik terecht met vragen? Heeft u vragen of is iets niet duidelijk, stuur een e-mail naar info@portaal.nl

Nadere informatie

hierna zowel ieder afzonderlijk als beiden gezamenlijk te noemen huurder

hierna zowel ieder afzonderlijk als beiden gezamenlijk te noemen huurder Larenseweg 32 Postbus 1854 1200 BW Hilversum Telefoon (035) 646 16 00 Fax (035) 646 16 01 info@dudokwonen.nl www.dudokwonen.nl HUUROVEREENKOMST voor onzelfstandige woonruimte Ondergetekenden: Dudok Wonen,

Nadere informatie

Informatie over de Warmtewet Volkshuisvesting December 2014

Informatie over de Warmtewet Volkshuisvesting December 2014 Informatie over de Warmtewet Volkshuisvesting December 2014 1. Warmtewet algemeen Het waarom van de Warmtewet Als een huurder is aangesloten op stadsverwarming of blokverwarming (1 grote installatie voor

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Marketing 5-6 te Duiven 4200 per jaar

Huur kantoorruimte op Marketing 5-6 te Duiven 4200 per jaar Huur kantoorruimte op Marketing 5-6 te Duiven 4200 per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving Algemeen

Nadere informatie

Brochure verwarmen en koeling Noorderlicht

Brochure verwarmen en koeling Noorderlicht Brochure verwarmen en koeling Noorderlicht In uw appartementencomplex bevindt zich een centrale techniekruimte. Vanuit deze ruimte wordt verwarming of koeling geleverd aan uw woning. In elke kamer in uw

Nadere informatie

Alles over uw huur. De huur 3. Betaling van de huur 4. Als u de huur niet op tijd kunt betalen 4. De jaarlijkse huurverhoging 5.

Alles over uw huur. De huur 3. Betaling van de huur 4. Als u de huur niet op tijd kunt betalen 4. De jaarlijkse huurverhoging 5. Alles over uw huur Alles over uw huur De huur 3 Betaling van de huur 4 Als u de huur niet op tijd kunt betalen 4 De jaarlijkse huurverhoging 5 Servicekosten 5 Huurcommissie 5 Huurtoeslag 6 Meer informatie

Nadere informatie

SERVICEKOSTENBELEID RIJNHART WONEN

SERVICEKOSTENBELEID RIJNHART WONEN SERVICEKOSTENBELEID RIJNHART WONEN 1 INLEIDING EN TOELICHTING Servicekosten zijn kosten voor levering en diensten die bij een huurder op grond van een huurovereenkomst in rekening mogen worden gebracht

Nadere informatie

Hoe betaal ik mijn huur?

Hoe betaal ik mijn huur? Hoe betaal ik mijn huur? Automatische incasso, geen omkijken naar U huurt een woning van Woonstichting Leystromen. Dat betekent dat u maandelijks een vast bedrag aan huur betaalt. Daarnaast betaalt u soms

Nadere informatie

U gaat een woning huren, wat nu?

U gaat een woning huren, wat nu? Een nieuwe woning Welkom in uw nieuwe woning! Deze folder geeft snel antwoord op veelgestelde vragen. U vindt nuttige informatie over huren bij Beter Wonen; of het nu gaat om onderhoud, het betalen van

Nadere informatie

TE HUUR. Innsbruckweg AH Rotterdam

TE HUUR. Innsbruckweg AH Rotterdam TE HUUR Innsbruckweg 110-144 3047 AH Rotterdam Betreft: Te huur, diverse kantoorunits variërend in grootte van ca. 225 m² tot in totaal ca. 3.765 m² gelegen in het bedrijfsverzamelcomplex Airgate Center

Nadere informatie

VOORBEELD HUURCONTRACT ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE MET ZORGBEPALING (KOPPELBEDING) 1

VOORBEELD HUURCONTRACT ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE MET ZORGBEPALING (KOPPELBEDING) 1 VOORBEELD HUURCONTRACT ZELFSTANDIGE WOONRUIMTE MET ZORGBEPALING (KOPPELBEDING) 1 De ondergetekenden: De..., statutair gevestigd en kantoorhoudende te..., aan de... nr... hierna te noemen: "verhuurder",

Nadere informatie

Uitspraak. van de Huurcommissie

Uitspraak. van de Huurcommissie Uitspraak van de Huurcommissie Verzoek Betalingsverplichting kosten voor gas, water en elektra en/of overige servicekosten (art. 7:260 Burgerlijk Wetboek; art. 4 lid 2 sub g, 7 en 18 Uitvoeringswet huurprijzen

Nadere informatie

Projectinformatie. Binnenweg 16. Hoofddorp

Projectinformatie. Binnenweg 16. Hoofddorp Projectinformatie Binnenweg 16 Hoofddorp VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur kantoorruimte gelegen op de begane grond van het kantoorgebouw De Hoofdpoort aan de Binnenweg te Hoofddorp. Door

Nadere informatie

Vraag en Antwoord over de Warmtewet

Vraag en Antwoord over de Warmtewet Vraag en Antwoord over de Warmtewet Vraag Antwoord 1 Wat is de Warmtewet? De Warmtewet is er om huurders te beschermen tegen het betalen van te hoge kosten voor energieverbruik en meer inzicht te geven

Nadere informatie

SERVICEKOSTENBELEID RIJNHART WONEN

SERVICEKOSTENBELEID RIJNHART WONEN SERVICEKOSTENBELEID RIJNHART WONEN 2 Inhoudsopgave 1. INLEIDING EN TOELICHTING 4 1.1 UITGANGSPUNTEN SERVICEKOSTENBELEID 4 1.2 ONDERSTAANDE ZAKEN EN DIENSTEN KUNNEN IN IEDER GEVAL TOT DE SERVICEKOSTEN BEHOREN

Nadere informatie

Kantoor. Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie. Energielabel

Kantoor. Bestemming. Hoofdbestemming. Bouwjaar. Energie. Energielabel Koningin Wilhelminalaan 3 3527 LA Utrecht Contactpersoon Marc Broekhuis Marc.Broekhuis@cushwake.com Kenmerken Algemeen Bestemming Status Gereed Hoofdbestemming Beschikbaar In overleg Bouwjaar 1980 Oppervlakten

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TE HUUR. VELDZIGT 22 te DE MEERN

PROJECTINFORMATIE TE HUUR. VELDZIGT 22 te DE MEERN PROJECTINFORMATIE TE HUUR KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE OP DE 1 e VERDIEPING VELDZIGT 22 te DE MEERN TE HUUR KANTOORRUIMTE TE DE MEERN ADRES Veldzigt 22 te De Meern. ALGEMEEN Het betreft een bedrijfsverzamelgebouw

Nadere informatie

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer

Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Plezierig wonen in Hofstede Elderom 20 huurappartementen aan de Hohenzollern, Boc van Mere en Cuijlenburg te Boxmeer Huren in een wijk met karakter Hofstede Elderom is een wijk met karakter in het noordelijke

Nadere informatie

LEEUWENHOEKWEG 4 TE BERGSCHENHOEK

LEEUWENHOEKWEG 4 TE BERGSCHENHOEK LEEUWENHOEKWEG 4 TE BERGSCHENHOEK 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Betreft Ligging en bereikbaarheid Oppervlakte Huurprijs Parkeren : Circa 248 m² kantoorruimte beschikbaar in magnifieke kantoorvilla

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint" G.H. Betzweg 1 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint G.H. Betzweg 1 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint" G.H. Betzweg 1 te Rotterdam Object Dit hoogwaardige kantoorgebouw met energielabel C, bestaat uit 6 bouwlagen met ruim voldoende

Nadere informatie

Dit betaal ik. In deze folder leest u alles over huur betalen, huurachterstand, huurtoeslag, huurverhoging en de bijkomende kosten.

Dit betaal ik. In deze folder leest u alles over huur betalen, huurachterstand, huurtoeslag, huurverhoging en de bijkomende kosten. Dit betaal ik Dit betaal ik In deze folder leest u alles over huur betalen, huurachterstand, huurtoeslag, huurverhoging en de bijkomende kosten. Huur betalen Wat wordt er eigenlijk met de huur gedaan?

Nadere informatie

Nieuwsflits 17 oktober 2017

Nieuwsflits 17 oktober 2017 Nieuwsflits 17 oktober 2017 Afrekening servicekosten 2016 In de complexen worden kosten gemaakt voor de levering van diensten, zoals: A-Energie warmteleveringen B-Huishoudelijk gasverbruik C-Overig gasverbruik

Nadere informatie

Voor uw huis betaalt u huur. Het is verstandig om dit op tijd te doen. Want op tijd

Voor uw huis betaalt u huur. Het is verstandig om dit op tijd te doen. Want op tijd Dit betaal ik Dit betaal ik Voor uw huis betaalt u huur. Het is verstandig om dit op tijd te doen. Want op tijd betalen draagt bij aan zorgeloos wonen. In deze folder leest u alles over huur betalen, huurachterstand,

Nadere informatie

Uitspraak. van de Huurcommissie

Uitspraak. van de Huurcommissie Uitspraak van de Huurcommissie Verzoek Betalingsverplichting servicekosten (art. 7:260 Burgerlijk Wetboek; art. 4 lid 2 sub g, 7 en 18 Uitvoeringswet huurprijzen woonruimte) Woonruimte Herculeshof 31 D

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Europaweg 151 te Zoetermeer

PROJECT HUURINFORMATIE. Europaweg 151 te Zoetermeer PROJECT HUURINFORMATIE Europaweg 151 te Zoetermeer Object : Representatieve kantoorruimte in markant kantoorgebouw. Vloeroppervlakte : Op de 4 e verdieping gelegen kantoorruimte van in totaal ca. 161 m².

Nadere informatie

Uitspraak. van de Huurcommissie

Uitspraak. van de Huurcommissie Uitspraak van de Huurcommissie Verzoek Betalingsverplichting servicekosten (art. 7:260 Burgerlijk Wetboek; art. 4 lid 2 sub g, 7 en 18 Uitvoeringswet huurprijzen woonruimte) Woonruimte Meidoornlaan 52

Nadere informatie

Huur en huur betalen

Huur en huur betalen Huur en huur betalen Gefeliciteerd met uw woning! Wij hopen dat u er met plezier gaat wonen. In deze folder zetten we de belangrijkste informatie over de huur en huurbetaling op een rij. DE HUURPRIJS U

Nadere informatie

Over het betalen van uw huur. Alle regels en tips op een rij.

Over het betalen van uw huur. Alle regels en tips op een rij. Over het betalen van uw huur Alle regels en tips op een rij. 1 2 Huur betalen Als huurder bent u verplicht om maandelijks huur te betalen aan uw verhuurder. Daar staat een aantal rechten tegenover. Hoe

Nadere informatie

Huurcontract Zelfstandige woonruimte (inclusief Warmtewet)

Huurcontract Zelfstandige woonruimte (inclusief Warmtewet) Huurcontract Zelfstandige woonruimte (inclusief Warmtewet) De ondergetekenden: De Woningbouwvereniging Oudewater statutair gevestigd en kantoorhoudende te Oudewater aan de Kapellestraat 19 hierna te noemen:

Nadere informatie

Wonen in de Wever. 52 appartementen aan de Weverstraat

Wonen in de Wever. 52 appartementen aan de Weverstraat Wonen in de Wever 52 appartementen aan de Weverstraat Wonen in De Wever Mooiland realiseert vernieuwbouw huurappartementen in de Weverstraat in Gennep. Gennep is een stadje in de provincie Limburg waar

Nadere informatie

Uitspraak. van de Huurcommissie

Uitspraak. van de Huurcommissie Uitspraak van de Huurcommissie Verzoek Betalingsverplichting servicekosten (art. 7:260 Burgerlijk Wetboek; art. 4 lid 2 sub g, 7 en 18 Uitvoeringswet huurprijzen woonruimte) Woonruimte Koninginnesingel

Nadere informatie

HUUR OPZEGGEN. Daarvoor geldt het volgende:

HUUR OPZEGGEN. Daarvoor geldt het volgende: HUUR OPZEGGEN U gaat verhuizen naar een andere woning en wilt de huur van uw huidige woning bij WSG opzeggen. Voordat u definitief de deur achter u dicht kunt trekken, moet u nog een aantal belangrijke

Nadere informatie

Linksboven vindt u de NAW-gegevens (naam, adres en woonplaats)

Linksboven vindt u de NAW-gegevens (naam, adres en woonplaats) Linksboven vindt u de NAW-gegevens (naam, adres en woonplaats) Rechtsboven vindt u vervolgens: datum opmaak van deze afrekening, complexnummer, naam woningcorporatie en stookperiode waarover deze afrekening

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST. wonende te... aan de... hierna zowel ieder afzonderlijk als beiden gezamenlijk te noemen: "huurder",

HUUROVEREENKOMST. wonende te... aan de... hierna zowel ieder afzonderlijk als beiden gezamenlijk te noemen: huurder, HUUROVEREENKOMST Adm.nr: De ondergetekenden: Stichting WoonGoed 2-Duizend Statutair gevestigd en kantoorhoudende te Reuver gemeente Beesel, aan de Pastoor Vranckenlaan 4, 5953 CP REUVER hierna te noemen:

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST voor zelfstandige woonruimte. Ondergetekenden:

HUUROVEREENKOMST voor zelfstandige woonruimte. Ondergetekenden: HUUROVEREENKOMST voor zelfstandige woonruimte Larenseweg 32 Postbus 1854 1200 BW Hilversum Telefoon (035) 646 16 00 Ondergetekenden: Dudok Wonen, statutair gevestigd en kantoorhoudende te Hilversum, Larenseweg

Nadere informatie

HUURPRIJS 110,00 per m² per jaar

HUURPRIJS 110,00 per m² per jaar Westerstraat 5-9 te Rotterdam Kantoorruimte ca. 1.108 m² HUURPRIJS 110,00 per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten Kenmerken Huurprijs 110,00 per vierkante meter per jaar Huurtermijn Vijf jaar Parkeerplaatsen

Nadere informatie

Onderhoud & reparaties

Onderhoud & reparaties Onderhoud & reparaties Samen verantwoordelijk voor prettig wonen Leystromen vindt het belangrijk dat u prettig woont. Dat betekent dat wij uw woning goed onderhouden. Zaken die kapot gaan, repareren wij

Nadere informatie

U gaat een woning huren, wat nu?

U gaat een woning huren, wat nu? Een nieuwe woning Welkom in uw nieuwe woning! Deze folder geeft snel antwoord op veelgestelde vragen. U vindt nuttige informatie over huren bij Beter Wonen; of het nu gaat om onderhoud, het betalen van

Nadere informatie

TORENTUINEN. 6 appartementen Taalstraat Vught

TORENTUINEN. 6 appartementen Taalstraat Vught TORENTUINEN 6 appartementen Taalstraat Vught 1 INHOUDSOPGAVE ALLES OVER DE WONINGEN AAN DE TAALSTRAAT... 3 HUURPRIJS... 14 AFWERKSTAAT... 15 DE TEGEL- EN KEUKENPAKKETTEN... 16 MAATWERK IN WONEN... 17 DE

Nadere informatie

Modelcontract grote gezinnen zelfstandige woonruimte 1 (juli 2016)

Modelcontract grote gezinnen zelfstandige woonruimte 1 (juli 2016) Modelcontract grote gezinnen zelfstandige woonruimte 1 (juli 2016) Aedes en Platform31 bieden de corporaties een modelcontract aan voor de verhuur aan grote gezinnen. Dit model is gebaseerd op het Aedes

Nadere informatie

Natuurlijk wonen. Huur betalen

Natuurlijk wonen. Huur betalen Natuurlijk wonen Huur betalen 1 Huur betalen Waar moet u rekening mee houden als u een woning huurt? Wanneer en hoe betaalt u de huur? Komt u in aanmerking voor huurtoeslag? Dit zijn allemaal belangrijke

Nadere informatie

Beschrijving van het gehuurde Duinappartementen 2 kamers

Beschrijving van het gehuurde Duinappartementen 2 kamers Duinappartementen Beschrijving van het gehuurde Duinappartementen 2 kamers De 2 kamerappartementen hebben de entree aan centrale gang. De meterkast is gesitueerd in de gang naast de voordeur. Vanuit de

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORRUIMTE WIJNSTRAAT 96 te ROTTERDAM

TE HUUR KANTOORRUIMTE WIJNSTRAAT 96 te ROTTERDAM TE HUUR KANTOORRUIMTE WIJNSTRAAT 96 te ROTTERDAM 1/12 Betreft: Een representatieve van circa 230 m2 kantoorruimte gelegen op de 2 e verdieping kantoorgebouw Coloniahuis, op de hoek van de Wijnstraat en

Nadere informatie

Residentie STRAELSE VESTE (Straelseweg 31 t/m 37b)

Residentie STRAELSE VESTE (Straelseweg 31 t/m 37b) Residentie STRAELSE VESTE (Straelseweg 31 t/m 37b) Venlo Appartementen COLOFON STRAELSEWEG 31 T/M 37b TE VENLO BEHEER & VERHUUR: Wooninfocenter Perfekt Maaskade 38 5911 EX Venlo 077 3212100 www.wooninfocenter.nl

Nadere informatie

Nieuwe huurder. in uw nieuwe huis.

Nieuwe huurder. in uw nieuwe huis. Nieuwe huurder Welkom in uw nieuwe huis. In deze folder vindt u informatie die van belang is voor het betrekken van een huurwoning of tijdens het bewonen ervan. In deze folder vindt u informatie die van

Nadere informatie

Modelcontract promovendi zelfstandige woonruimte (juli 2016)

Modelcontract promovendi zelfstandige woonruimte (juli 2016) Modelcontract promovendi zelfstandige woonruimte (juli 2016) Aedes en Platform31 bieden de corporaties een modelcontract aan voor de verhuur aan promovendi. 1 Dit model is gebaseerd op het Aedes model-huurcontract

Nadere informatie

Verhuizen. waar moet u op letten?

Verhuizen. waar moet u op letten? Verhuizen waar moet u op letten? Uw spullen uitzoeken, inpakken, de huurovereenkomst opzeggen of ondertekenen, adreswijzigingen versturen. Bij een verhuizing komt heel wat kijken! Waar u allemaal rekening

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint" G.H. Betzweg 1 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint G.H. Betzweg 1 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor Kantoorgebouw Eastpoint" G.H. Betzweg 1 te Rotterdam Object Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen in het kantorengebied 'Alexandrium' en bestaat

Nadere informatie

Projectinformatie. Bovenkerkerweg 81E. Amstelveen

Projectinformatie. Bovenkerkerweg 81E. Amstelveen Projectinformatie Bovenkerkerweg 81E Amstelveen VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, kantoorruimte gelegen aan de Bovenkerkerweg 81e te Amstelveen. Office Parc De Kegel is een modern en zeer

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Over zonnepanelen

Veel gestelde vragen Over zonnepanelen A. Opbrengsten zonnepanelen Hoeveel brengen de zonnepanelen op en kunnen jullie dat garanderen? De te verwachten opbrengst van een installatie is een indicatie. De werkelijke opbrengst kan iets hoger of

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORRUIMTE GELEGEN AAN DE HUIZERMAATWEG 2 TE HUIZEN

TE HUUR KANTOORRUIMTE GELEGEN AAN DE HUIZERMAATWEG 2 TE HUIZEN TE HUUR KANTOORRUIMTE GELEGEN AAN DE HUIZERMAATWEG 2 TE HUIZEN Object: In Huizen komt op een uitstekende zichtlocatie dit representatieve kantoorgebouw beschikbaar. Het is gelegen aan de doorgaande weg

Nadere informatie

TE HUUR. Ca. 588 m ² Kantoorruimte

TE HUUR. Ca. 588 m ² Kantoorruimte TE HUUR Ca. 588 m ² Kantoorruimte Adres: Westervoortsedijk 50 te Arnhem. Algemeen: Het betreft circa 588 m² kantoorruimte gelegen op de 4 e verdieping van het gebouw. Ligging Het pand is gelegen op zeer

Nadere informatie

Samenwerking met Greenchoice

Samenwerking met Greenchoice Samenwerking met Greenchoice Dit document is onderdeel van de Buurten met Energie toolbox, een project van Nudge. Deze toolbox is samengesteld om initiatiefnemers te ondersteunen bij het starten van een

Nadere informatie

gemengde complexen informatie voor

gemengde complexen informatie voor VvE beheer gemengde complexen informatie voor k o p e r K o p e r s inleiding Met deze brochure willen wij u als eigenaar van een appartement in een gemengd complex informeren over een aantal belangrijke

Nadere informatie

Modelcontract tijdelijke verhuur onzelfstandige woonruimte (juli 2016)

Modelcontract tijdelijke verhuur onzelfstandige woonruimte (juli 2016) Modelcontract tijdelijke verhuur onzelfstandige woonruimte (juli 2016) Aedes en Platform31 bieden de corporaties een modelcontract aan voor de tijdelijke verhuur van onzelfstandige woonruimte. 1 Bij enkele

Nadere informatie

Servicekosten en huurprijs: verzoek om uitspraak

Servicekosten en huurprijs: verzoek om uitspraak Servicekosten en huurprijs: verzoek om uitspraak Vraagt u zich af of het voorschot op de servicekosten redelijk is, of zijn huurder en verhuurder het niet eens over de eindafrekening? Met dit formulier

Nadere informatie

Te huur Diverse kantoorruimten. Edisonweg 10 Alblasserdam

Te huur Diverse kantoorruimten. Edisonweg 10 Alblasserdam Te huur Diverse kantoorruimten Edisonweg 10 Alblasserdam Te huur Representatieve kantoorunits Edisonweg 10 Alblasserdam Betreft : Diverse representatieve, turn-key kantoorunits vanaf ca. 12 m² (netto)

Nadere informatie